Ce-5 Norge ser nærmere på initiativtaker Dr. Steven Greer

5.3K visninger
5 minutter lesetid
5

CE-5 er et begrep som beskriver en femte kategori av nærkontakt med utenomjordisk intelligens (ETI). Denne karakteriseres av en gjensidig kommunikasjon fra begge parter. Gruppen Ce-5 Norge har tatt for seg initiativtakeren Dr. Steven Greer.

Dr. Steven Greer, f. 28. juni 1955, jobbet tidligere som akuttlege, men fikk en stor interesse for UFO-fenomenet og grunnla derfor Center of the study of extraterrestrial intelligence (Cseti) Orion project og Disclosure project som senere er blitt kjent under navnet Sirius Disclosure.

Cseti ble grunnlagt i 1990 og Disclosure Project i 1993. I 1993 begynte han arbeidet med å kartlegge og bringe frem vitner fra militæret og myndigheter som hadde førstehåndsinformasjon eller som direkte jobbet med UFO-fenomenet.

Det året briefet han Clinton-administrasjonen, CIA-direktør James Woolsey, “Senior military officials” ved Pentagon og utvalgte medlemmer av den Amerikanske kongressen med sine funn. Han var også i stor grad delaktig i Rockefeller-initiativet som pågikk fra 1993-1996 hvor Laurence Rockefeller forsøkte å få Clinton-regjeringen til å frigi de klassifiserte UFO-arkivene.

Greer har briefet myndigheter i mange land verden over, hvor av flere av disse landene har frigitt sine UFO-arkiver takket være hans arbeidet. Han har også briefet den sittende Obama-regjeringen.

Steven Greer
Dr. Steven Greer.

I 1997 samlet han over et dusin vitner fra sorte militære- og myndighetsoperasjoner som hadde jobbet direkte med UFO-teknologi og førstehåndsvitner. Sammen med disse briefet han utvalgte kongressmenn og høytstående representanter fra Pentagon om deres innvolvering i UFO-operasjoner/prosjekter som foregår i kulissene uten offentlig innsyn.

Dette var hovedsakelig for å få gjennomslag for en åpen kongresshøring i Washington som ville resultert i at langt flere vitner hadde stått frem på det tidspunkt og hemmeligholdet ville tatt slutt. Dette mislyktes de med.

I 1998 begynnte arbeidet med å privatisere prosjektet slik at penger kunne samles inn for å finansiere filming, redigering og organisering av vitnemål av over 100 militære- og statsansatte som nå hadde stått frem. De estimerte at 2-4 millioner dollar var nødvendig for å få utført dette arbeidet på verdensbasis.

I august 2000 hadde de bare lyktes med å samle inn 5% av denne summen, men besluttningen ble tatt om å utføre jobben som planlagt med begrensede midler. Dermed startet arbeidet med å reise verden rundt for å intervjue alle vitnene og filme dette i digitalt videoformat. På grunn av de begrensede midlene ble denne jobben utført av Greer personlig samt noen frivillige i hans team. Dette pågikk i tidsrommet august til desember 2000.

Sent i desember 2000 startet Dr. Greer selv jobben med å redigere 120 timer med digitalt råmateriale uten nevneverdig erfaring inne videoredigering på dette tidspunkt.

Etter 2 måneder med 18 timers arbeidsdager og 7 arbeidsdager i uken hadde han redigert 120 timer råmaterialet ned til 33 timer med utvalgt vitnemål og av dette 18 timer med vitnemål av svært høy betydning.

Her ser du en spilleliste med videoer av noen av vitnemålet til Dr. Greer.

Greer i felten
Greer ute i felten.

Med de begrensede midlene inkludert tidspress så ble ikke resultatet perfekt, men innholdet er fremdeles meget interessant.

Dr. Greer understreker også at 120 timer vitnemål fra 100 vitner er bare toppen av isfjellet. Per dags dato har han samlet inn over 550 vitneutsagn. Slik jeg har forstått det vil det komme en rekke dokumentarer hvor disse er presentert.

Selv om Greer har lykktes med å klassifisere disse sorte prosjektene som ulovlig i henhold til Amerikansk grunnlov, vil flere av vitnene ikke stå fram offentlig før de har gått av med døden, noe som sier litt om hvor sensitivt dette temaet er.

Mange av vitnene har opplevd både drapstrusler og latterliggjøring for sine heltedåder ved og stå frem i lyset inkludert uventede dødsfall som har forekommet.

Disclosure Project i 2001

9. mai 2001 organiserte Dr. Greer “Disclosure Project” ved den nasjonale presseklubben i Washington, hvor 20 av hans vitner deltok på direktesendt web tv samt ble dekket av flere nasjonale mediebyråer inkludert CNN. Denne hendelsen ble satt i skyggen av tragedien som fant sted senere i 2001, 9/11.

Her kan du se den fulle versjonen av Disclosure Project som ble avholdt i 2001:

Dette motiverte Greer til å angripe hemmeligholdet fra en ny vinkel, hvor arbeidet ble hold mer utenfor offentlighetens lys. Han rettet mer fokus på å utdanne vanlige verdensborgere rundt om på planeten om hva som foregår bak kulissene hos våre myndigheter og den skjulte makteliten. Han har aktivt jobbet med å briefe utenforstående regjeringsansatte runt om i verden. Det ble lagt mer fokus på Ce-5 bevegelsen som per i dag har ca 35.000 medlemmer verden over.

Den norske grenen av Ce-5

Roy Kristoffersen er gründer og leder i Ce-5 Norge som består av rundt 180 medlemmer. Denne gruppen finner du på Facebook. Ce-5 Norge har som intensjon å utanne mennesker om alle aspekter av UFO-fenomenet.

Kristoffersen er i ferd med å lage en egen nettside for Ce-5 Norge. Han vil også komme med en podcast som burde være til stor glede for alle som vil tilegne seg kunnskap om den verden vi lever i.

Citizen Hearing i 2013

Dr. Greer har selvfølgelig ikke holdt seg helt utenfor offentligheten. Han deltok i flere tv- og radiointervjuer mellom 2001-2013 før han deltok og var meget delaktig i “Citizen Hearing” som i 2013 ble sendt fra den nasjonale presseklubben i Washington. Under denne samlingen ble 40 vitner presentert foran 6 tidligere medlemer av den amerikanske kongressen. Denne hendelsen ligger på Vimeo som leiefilm. Jeg anbefaler alle å se den.

Citizen Hearing

Runt samme tid i 2013 ble dokumentaren Sirius sluppet som også anbefales å leies på Vimeo.

Sirius

Denne dokumentaren ble lansert på den amerikanske versjonen av Netflix i juli 2015 for de som har det.

Dokumentarfilmen Sirius.
Dokumentarfilmen Sirius.

Det du vil se etter å ha satt deg inn i dette bevismatrialet er flere hovedpunkter. Jeg vil belyse noen av de avslutningsvis. Interessant nok gikk Erna Solberg tidligere i år ut og sa at “kunnskap er den nye oljen” og uten kunnskap om hva som faktisk hender i verden – slik at vi ser hva vi kan gjøre for å få en slutt på galskapen – så lever vi uvitende i illusjonen om at alt er bra.

Det er ditt ansvar å tilegne deg kunnskap, videreformiddle den og aktivt snu denne negative spiralen vårt samfunn er inne i.

Oppsummert

Hovedpunktene er følgende:

1) Alt dette filmmaterialet beviser utenom enhver tvil at vi ikke er alene i universet, og at vi er en del av et kosmos som yrer av liv. Materialet beviser hvorfor og hvordan dette har vært hemmeligholdt i over 70 år.

2) Det beviser at makteliten inkludet våre norske myndigheter med vitende vilje holder tilbake teknologi som vil være løsningen på klima- og fattigdomsproblematikken som preger vår verden.

3) Det viser at det finnes en spirituell side ved alt dette som jeg velger å ikke skrive om i denne omgang, men jeg vil oppfordre folk til å sette seg inn i dette selv og tørre å eksperimentere og tenke selv – men det er her du finner godbitene.

For din iPhone, iPad og Android finner du en App som heter ET Contact Tool som interesserte kan sjekke ut.

Materiale fra Ce-5 Norge

På et senere tidspunkt vil jeg gå dypere inn i Ce-5 Norge og presentere vårt eget bevismatrialet og skrive litt om en ekspedisjon vi hadde til Hessdalen sammen med Ce-5 Nederland og Cseti.

Her har du en liten teaser:

ET craft Hessdalen

ET craft Hessdalen (slowmo)

Videoen over er filmet av Ron Schaafsma i Ce-5 Norge.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hakon Ufert
Hakon Ufert
Anonym
1 år siden

Gravity communication.

Two pipes both will Swartzchild bridge. One set fore instsnce 7 micro hz fore the biggest black hole. The other 8 to 10 hz. On Earth. Laying within 10 cms away from eachother. Direct fed two chs of occilator. Red plus red clip. One to each pipe. Potentially one or more connected to a mains inlet trafo. Laying at the connector end. Connected red and black to mains connectors. Then not connected directly to the pipe. Gives stronger gravity. Stronger curwing gravity. Set radio receivers near like sdr radio. Listen fore ET. All frequencies of gravity calculated by a sine wave frequency wich trails its surface. Set interesting objects with the 8 to 10 hz at the other. Dont transmit at it before you know what to do.

Trollgubben
Trollgubben
Forfatter
5 år siden

Hei. Det finnes de som mener at Dr Greer bare er misdirection. Richard D Hall (richplanet.net), og Andrew Johnson (checktheevidence.com), mener sterkt at Dr Greer er “gatekeeper” og ikke vil inn i debatten http://www.wheredidthetowersgo.com som beviser at vi har free energy technology tilgjengelig.
Anti Gravity temaene er veldig belyst hos richplanet.net og Richard D Hall tar tak i denne ballen på en veldig overbevisende måte i mange av sine show.
Jeg fikk jobbtilbud av Dr Greer. Å reise rundt i USA og være en assistent for ham. Lønn 25000 USD/år.
Jeg forsøkte kommunisere ut Dr Judy Wood sine beviser vedr 9/11 hvor ble det av tårnene? (de ble omgjort til støv i fritt fall hastighet). Dette kan kun skje ved at de ble utsatt for en enorm mengde energi. Dr Greer har svart med taushet og “jobbtilbudet” ble plutselig ikke noe tema. Pass dere hvis dere tror annet enn at Dr Greer er “misdirection”.
Hans Gaarder kjenner min identitet. Jeg har en bunke av http://www.wheredidthetowersgo.com boken til Dr Wood her i Norge. 500 sider med tettpakket bevismateriale for hva som faktisk skjedde den viktige dagen 9/11-2001.
Jeg er villig til å gi bort en bok til den/de som virkelig med faglig dybde, analyserer Dr Wood sin bok og publiserer hennes bevis på en sterk måte på nettet og andre steder hvor det har en “impact”.
__________ http://www.wheredidthetowersgo.com http://www.drjudywood.com http://www.richplanet.net http://www.checktheevidence.com

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jeg er litt forundret over at den lille “Pinnochio-dukken” som Steven Greer gjorde kjent gjennom Disclosure-filmen får så mye fokus. Mitt spørsmål er: Hva er bevis for at dukkemannen til Greer er av utenomjordisk opprinnelse?

Det er som med UFO-er. Selv om man ser en flygende tallerken (rundfly) eller et flygende triangel så beviser ikke dette at det kommer langveisfra. Kanskje er det bare indikasjoner på at Jorden vår rommer mye mer enn det mange ennå er klar over.

Her er et eksempel: Det menneskeskapte flyvende triangelet TR-3B Astra i nattlig flyvning over Paris:

TR-3B Astra er forøvrig skrudd sammen i USA som et fellesprosjekt mellom Boeing Phantom Works og Lockheed Skunk Works, sistnevnte under ledelse av Benjamin Rich. Rich som forøvrig er en av dem som er funnet verdig til å være på forsiden av mitt nettsted: http://www.hansgaarder.info

Morten Rønneberg
Morten Rønneberg
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
5 år siden

Steven Greer er fullstendig klar over at hoved vekten med observerte UFO’er er menneskeskapte “reverse-engineered”
farkoster. Den største tragedien i så måte, er at alle såkalte “abductions” hvor “the abductee” husker grusomme forsøk gjort på seg selv og andre, er alle bedrevet av mennesker i de forskjellige “black-ops” fraksjonene…

« Forrige artikkel

Den utrolige historien om den gåtefulle Maria Orsic

Neste artikkel »

Vil du dra på space cruise?

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x