Medisinsk-faglig om vaksiner

10.9K visninger
3 minutter lesetid
67

Nyhetsspeilet presenterer her den grundigste medisinsk-faglige gjennomgang av vaksiner; ingredienser, virkninger og risiko som er blitt offentliggjort “på TV eller video” i Norge. Artikkelforfatteren utfordrer enhver norsk fagperson på området vaksiner (leger, sykepleiere, jordmødre, representanter for helsemyndighetene eller representanter for Folkehelseinstituttet) til å ha en nøktern klinisk-vitenskapelig diskusjon knyttet til vaksiner. Hvorfor er det så stille i det vaksinerende Norge? Har de lært lite eller ingenting av svineinfluensa-skandalen?

Grunnleggende om immunologi i forbindelse med vaksinering

Vaksiner er avhengig av et velfungerende immunforsvar for å virke etter hensikten. Vaksiner er immunundertrykkende. Det er viktig for immunforsvarets utvikling hos små barn at blodbanen forblir urørt. Mao. bør det ikke gis vaksiner til babyer.

 

Vaksineringspraksisen mangler et vitenskapelig fundament

Det lar seg ikke gjøre å skape sunnhet ved å injisere usunne substanser i sunne individer. Det er ikke noe argument for at vaksinering gir bedre helse at det har pågått lenge, praktisk talt uten motkrefter, med en legestand der den enkelte lege enten er hjernevasket eller har karrieremessige motforestillinger mot å gå ut offentlig med nøktern informasjon om risiko, uheldige ingredienser m.v. i vaksiner.

 

Om ingrediensene i vaksiner

Om ingrediensene i vaksiner, hva benyttes som culture medium (vekstmedium) for vaksine-virus m.v.

 

Om de giftige stoffene kvikksølv og aluminium i vaksiner

 

Trippelvaksinen MMR fremprovoserer autisme hos utsatte barn

Neglisjeringen av barnesykdommenes immunstyrkende rolle. Trippelvaksinen MMR som autisme-trigger, pga. en autoimmun lidelse i tarmen (hos autister) som er forårsaket av meslingeviruset i trippelvaksinen.

 

Media som fryktskaper for økt vaksinering

Det er et nært samrøre mellom den kyniske legemiddelindustrien, det uvitenskapelige og uansvarlige Folkehelseinstituttet (som de  facto er et kvasi-privat salgsledd for vaksiner). En effekt av dette er at den immunstyrkende barnesykdommen meslinger, som gir immunforsvaret til barn som gjennomlever meslinger et løft, og er praktisk talt ufarlig i dagens Norge, jevnlig blir offer for uansvarlig og hodeløs fryktprogaganda i norske media.

Helsebringende vaksiner er dårlig for farmasi-business. Hvis vaksiner skaper sunnhet vil salget av medikament-medisiner bli redusert. Det er derfor farmasi-finansielt naturlig at vaksiner er helse-svekkende.. Incentivstrukturen er uheldig siden vaksineprodusentene ønsker økt medikamentsalg og de samme store selskapene produserer og selger begge deler.

Folkehelseinstituttet (“Folkeforgiftningsinstituttet”) tar ikke ansvar for lidelser de har påført andre gjennom vaksiner og lærer ikke av skandaler FHI selv har begått. FHI har ikke som motiv å bidra til bedret folkehelse. FHIs hovedmotiv er å sørge for størst mulig grad av ukritisk og unødvendig vaksinering.

 

HPV-vaksinering – Norges pågående vaksineskandale

Det er ikke medisinsk-vitenskapelig bevist at HPV-virus forårsaker kreft i livmorhalsen. HPV-vaksinering øker risikoen for å få kreft av Gardasil-injeksjonen, som er kjent som “kreftvaksinen”.

http://www.youtube.com/watch?v=xYmXC5njlic

 

HPV-vaksinering øker risikoen for å føde barn med misdannelser. Dette vet norske helsemyndigheter som unnlater å gi informasjon om dette i forkant av at Gardasil gis.

Frøydis Langmark, ex-direktør for det norske Kreftregisteret, inngikk en avtale bak det norske folk sin rygg om at produsenten Merck skulle få bruke hele årskull av norske kvinner som forsøkspersoner for å se om i hvilken grad Gardasil-injiserte fødte barn med misdannelser. Konkret skulle dette observeres ved at det norske vaksinasjonsregisteret skulle samkjøres med det norske fødselsregisteret. Arbeid for å kartlegge graden av misdannelser på Gardasil-injisertes barn er nå i gang i regi av norske helsemyndigheter.

 

Noen vaksine-påførte lidelser

ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) kan skyldes tungmetallforgiftning fra kvikksølv i vaksiner. Aluminium i influensavaksiner kan forårsake alzheimer.Likheter mellom ME og autisme. En kombinasjonskur mot ME blir gjennomgått.

 

Ny risiko oppstår som følge av vaksiner

Det er fundamentale brister i vaksinerings-logikken. Enhver vaksinasjon er i realiteten et eksperiment med uvisst utfall.


Hele vaksine-presentasjonen  (del 2 som er denne og del 1 som ligger her  tilsammen 140 min) er tilgjengelig på DVD. vaksine. Hvis du ønsker DVD, send en epost til artikkelforfatteren. I DVD-en er alle tekst-elementer lagt inn særskilt for god lesbarhet.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

67 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Krimskrams
Krimskrams
Abonnent
6 år siden

Under her kan dere lytte til en videosnutt om ei mor som forteller om sin sønn som fikk 9 vaksiner på en gang og ble alvorlig vaksineskadd da han var ni måneder gammel. Hun forteller også hvordan hun greide å gjenvinne helsen hans og hvilke metoder som ble brukt. Det tok mange år. Hennes andre barn er uvaksinert — og friskt. Har et fungerende immunforsvar! Videre legger jeg ved det norske barnevaksinasjonsprogrammet. Det er jo langt fra så ille som det amerikanske, men på ingen måte “uskyldig”. Hvor er barnevernet? De burde jo gå Folkehelseinstituttet etter i sømmene! Noen må beskytte de uskyldige barna mot disse giftige vaksinene! Hadde foreldrene bare vært i nærheten av å vite hvilken risiko de utsetter barna sine for ved å gi etter for vaksinasjonspresset …
http://www.stopmandatoryvaccination.com/parent/vaccine-injury/9-vaccines-in-1-visit-causes-severe-vaccine-injury-to-child/
http://www.lommelegen.no/artikkel/det-norske-vaksinasjonsprogrammet

Krimskrams
Krimskrams
Abonnent
6 år siden

Det ser ut til at det er lagt til en vaksine i barnevaksinasjonsprogammet, eller kanskje mer riktig sagt, spebarnsvaksinasjonsprogrammet, en vaksine hvor man får vaksine mot 6 ting “in one shot”, nemlig mot difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomelitt, Hib-infeksjon og hepatitt B. Folkehelseinstituttet får legge frem dokumentasjon på at det er trygt å injisere dette serumet i spebarn med umodne immunforsvar! I mellomtiden kan foreldrene se Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe.
https://www.fhi.no/nettpub/vaksinasjonsveilederen/vaksiner-mot-de-enkelte-sykdommene/aktuelle-kombinasjonsvaksinasjoner-/#sekskomponentvaksine-dtpipvhibhepb-til-spedbarn-og-smaabarn
https://www.felleskatalogen.no/medisin/hexyon-sanofi-pasteur-633232
https://www.facebook.com/vaxxedthemovie/

Flettfryd Bergfletten
Forfatter
7 år siden

Premiere på dokumentarserie, starter visning snart. 7 deler.
Ty Bollinger og G. Edward Griffin og 60 topp-eksperter innen sine fagområder.

The Truth About Vaccines Docu-Series TM

Starter 12 april 2017, 09.00 PM Eastern Time

https://go.thetruthaboutvaccines.com?ref=d9f7a8fb-1c85-4b70-b04a-b889e85d0cb6

Kari
Kari
Abonnent
7 år siden

Så kommer enda en ny dokumentarserie om vaksiner, nemlig The Truth About Vaccines (Sannheten om vaksiner). Serien består av sju deler og begynner i april. 60 helse-eksperter vil uttale seg, og begge sider vil bli belyst, slik at folk kan ta en utdannet beslutning. Vert er Ty Bollinger. Man kan melde seg på ved å klikke her: https://go.thetruthaboutvaccines.com?ref=d7113839-8b8c-47d5-9845-0c047aa30eb2
Vaksiner er vår tids tema!

ye
ye
Abonnent
7 år siden

“Den usynlige fienden” sier Gates Foundation på Tvitter, og det er nettopp det det er: en usynlig cocktail-mix av substanser du ikke vet hvordan kroppen din vil reagere på. “Den usynlige fienden” fordi kroppens reaksjon kan først vise seg så lenge etter at sprøyta er gitt, nok til at vaksineprodusenten, Folkehelseinstituttet og Pasientskadenemda kan avvise at din kropps symptomer kan knyttes til vaksinene du har tatt:

Unseen Enemy
What if we could start developing a vaccine for the next pandemic before it happens? By investing in the right technologies, we can.
———
Welcome Trust på Tvitter, retvitret av Gates Foundation:
The next epidemic could start anywhere, reach anyone & wipe out millions. Let’s #OutsmartEpidemics together.
——–
CEPI will: Fund vaccine development against future pandemics – Test them – Stockpile millions of doses
——–

Utnytter barn og ungdom som ikke har forutsetninger til å vite hva de er med på, egentlig:

Youth Grand Challenges 2016/17
We’re calling on students aged 11-to-19 to come up with innovative solutions that have the potential to change the world, and will reward the best projects from young people created in response.
——

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Hørt om Lassa-feber, MERS og Nipah? Trolig ikke. Nå skal det jobbes med å utvikle vaksiner for disse potensielt farlige epidemiske sykdommene, med sentral i Oslo. Regjeringen bruker 1 milliard av skattepengene på dette: https://www.nrk.no/urix/solberg-og-gates-gar-sammen-om-milliardsatsing-1.13329573

Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

Australia straffer foreldre som ikke vaksinerer barna sine
Kan tape titusener av kroner.
http://www.dagbladet.no/2015/09/17/nyheter/utenriks/australia/vaksine/vaksinasjon/41130199/

Hermis
Hermis
Abonnent
9 år siden

Fra forskning.no: “Vaksinasjon mot influensa har bare en liten effekt på influensasymptomer hos sunne og friske voksne, ifølge en ny studie.”

Men undersøkelsen det vises til promoterer fortsatt at de med svakere helse bør injiseres med gift (vaksine).

http://forskning.no/2014/11/velkjent-influensavaksine-ikke-virker-pa-friske-voksne

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hermis
9 år siden

forskning.no = no forskning

Ingen verdi i noen som helst influensa vaksine, unntatt at de er giftig og kan føre til temporære eller permanente skader, google { No value in any influenza vaccine Cochrane collaboration study https://www.google.no/search?q=No+value+in+any+influenza+vaccine+Cochrane+collaboration+study }

Her tigges det for å bekjempe noe som ikke eksisterer

“Leger uten grenser ber om penger for å bekjempe Ebola i Afrika, men det er ingen tilfeller av Ebola i Afrika ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2014/07/likheter-mellom-terrorspokelset-og-svineinfluensa-spokelset/comment-page-6/#comment-111866

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Konfidentiellt dokument från GSK avslöjar att det vanliga vaccinet Infanrix orsakar plötslig spädbarnsdöd och autism http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2309

Gt ~ Confidential documents from GSK reveals that the usual vaccine Infanrix causes SIDS and autism http://tinyurl.com/q8joygk

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Hvilken vaksine eller mikstur av fler vaksiner fikk Gunnar Tjomlid?

Studies Prove Without Doubt That Unvaccinated Children Are Far Healthier Than Their Vaccinated Peers http://vactruth.com/2014/02/26/unvaccinated-children-healthier/

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

I fjor fikk i fjor 16 barn under 15 år diagnosen kronisk utmattelsessyndrom (CFS/ME) på Haukeland universitetssykehus. Det er fire ganger så mange som fem år tidligere, viser statistikk fra Barneklinikken.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Mathilde-14-skulle-gjerne-vart-frisk-nok-til-a-tale-det-vanlige-livet-3110529.html#.U2SXmldmMrc

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Measles Outbreak Patient Zero Fully Vaccinated + https://www.youtube.com/watch?v=ztDWiEA_k-Y&list=PLqQQFOVUZBLh1TAHXnTWaWkWSrlSEJHz1

Father Jailed For Life Without Parole After His 12 Week-Old Daughter Died After Receiving 8 Vaccinations! http://vactruth.com/2014/01/16/death-after-8-vaccines/

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Elevated brain aluminium, early onset Alzheimer’s disease in an individual occupationally exposed to aluminium

Research has shown for the first time that an individual who was exposed to aluminum at work and died of Alzheimer’s disease had high levels of aluminum in the brain.
While aluminum is a known neurotoxin and occupational exposure to aluminum has been implicated in neurological disease, including Alzheimer’s disease, this finding is believed to be the first record of a direct link between Alzheimer’s disease and elevated brain aluminum following occupational exposure to the metal.
http://www.sciencedaily.com/releases/2014/02/140212093300.htm

Given the quantities of aluminum we are exposed to on a daily basis, the quantity of aluminum in vaccines is miniscule.
Aluminum-containing vaccines have been used for decades and have been given to over one billion people without problem.
http://www.chop.edu/service/vaccine-education-center/vaccine-safety/vaccine-ingredients/aluminum.html

Uten problemer ja, den var god.
Global Alzheimer’s cases expected to rise sharply

The new report also outlines eight global recommendations, including the suggestion that the World Health Organization declare dementia a world health priority, and that more research needs to be funded to explore the causes of Alzheimer’s, treatments for the illness, its impact, and dementia prevention strategies.
http://usatoday30.usatoday.com/news/health/2009-09-21-alzheimers-worldwide-cases_N.htm

Big business INC

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Er brus/øl på boks i faresonen, er legeringen ok eller?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Drikker du mye av de du nevner, er du redd for eventuelle virkninger så er det vel bare å bytte til glassflasker?

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Fastlege:
– Influensavaksine og Paracet svekker folkehelsa
Folkehelseinstituttet enig på ett punkt.
http://www.dagbladet.no/2014/02/18/nyheter/innenriks/influensa/vaksine/vaksinemotstand/31869962/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

..det å få vannkopper er egentlig en naturlig form for vaksinering, sier Nestleder i Allmennlegeforeningen, Ivar Halvorsen, …
Du kan vaksinere barna mot vannkopper, men du må betale selv. USA har hatt vannkoppvaksinen i vaksineprogrammet i over 15 år, mens Norge fortsatt er avventende.
http://www.nrk.no/livsstil/slipper-vannkopper-med-vaksine-1.11541442

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Study: Vaccine adjuvant aluminum hydroxide causes neurological disease http://www.naturalnews.com/043615_vaccine_adjuvants_aluminum_hydroxide_neurological_disease.html

Quote: (NaturalNews) For years following the first Gulf War (1991), scores of returning American and Western military personnel suffered through a set of mysterious symptoms that doctors and scientists eventually described as “Gulf War Syndrome” (GWS), if for no other reason than because they simply could not identify a core set of causes for a variety of different symptoms. There have been a number of definitions for GWS, but perhaps the most comprehensive of them can be found at Wikipedia: Gulf War syndrome (GWS), also known as Gulf War illness (GWI), is a chronic multisymptom disorder affecting returning military veterans and civilian workers of the Gulf War. A wide range of acute and chronic symptoms have been linked to it, including fatigue, muscle pain, cognitive problems, rashes and diarrhea. Aluminum hydroxide. The percentage of veterans of that conflict who ultimately suffered from GWS was astounding: More than one-third, or approximately 250,000 of the 697,000 vets who served in the first Gulf War campaign, are afflicted, according to the National Academy of Sciences. ..

Google oversatt ~ Studie: Vaksine adjuvant aluminiumhydroksid forårsaker nevrologisk sykdom http://tinyurl.com/nq397y7

Undertegnede opplevde en slags helvetes forgård etter å ha mottatt en vaksine under førstegangstjenesten i militæret

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Dr Shiv Chopra talks about vaccines + http://www.youtube.com/watch?v=Gz8l2JkUf5g&list=PLqQQFOVUZBLhqOLd-uOld_0fMCT1xdXJt&index=0 Quote: Dr. Shiv Chopra, author of ‘Corrupt to the Core: Memoirs of a Health Canada Whistleblower’ talks to Vijay Sarma about health issues – particularly the dangers of vaccines on 4 June 2013. Dr Chopra’s website is http://shivchopra.com Total Health 2013 Expo http://www.totalhealthshow.com/ Toronto Truth Seekers http://www.torontotruthseekers.com

WAVE – World Association for Vaccine Education http://www.novaccine.com/

Amish family is forced into hiding to avoid court-ordered chemotherapy treatment for daughter http://www.policestateusa.com/2013/ohio-amish-family-forced-chemotherapy/

Johnson & Johnson illegally paid doctors and pharmacies kickbacks to promote prescription drugs for “unapproved uses” http://www.undergroundhealth.com/johnson-johnson-illegally-paid-doctors-and-pharmacies-kickbacks-to-promote-prescription-drugs-for-unapproved-uses/

VACCINES- THE HARMFUL & DEADLY TRUTH https://www.facebook.com/groups/140614819338855/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

CVS Flu Shot Kills 23 Seniors http://experimentalvaccines.org/2013/09/13/cvs-flu-shot-kills-23-seniors/

“MUST SEE: Obama Destroyed on Fox News About Syria and Benghazi… (Video) ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-18/#comment-102038

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet intervjuer Tolec fra Andromeda Council

Neste artikkel »

Statlig kriminalitet; et kjempeproblem i dagens samfunn

67
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x