Medisinsk-faglig om vaksiner

10860 visninger
3 minutter lesetid
67

Nyhetsspeilet presenterer her den grundigste medisinsk-faglige gjennomgang av vaksiner; ingredienser, virkninger og risiko som er blitt offentliggjort «på TV eller video» i Norge. Artikkelforfatteren utfordrer enhver norsk fagperson på området vaksiner (leger, sykepleiere, jordmødre, representanter for helsemyndighetene eller representanter for Folkehelseinstituttet) til å ha en nøktern klinisk-vitenskapelig diskusjon knyttet til vaksiner. Hvorfor er det så stille i det vaksinerende Norge? Har de lært lite eller ingenting av svineinfluensa-skandalen?

Grunnleggende om immunologi i forbindelse med vaksinering

Vaksiner er avhengig av et velfungerende immunforsvar for å virke etter hensikten. Vaksiner er immunundertrykkende. Det er viktig for immunforsvarets utvikling hos små barn at blodbanen forblir urørt. Mao. bør det ikke gis vaksiner til babyer.

 

Vaksineringspraksisen mangler et vitenskapelig fundament

Det lar seg ikke gjøre å skape sunnhet ved å injisere usunne substanser i sunne individer. Det er ikke noe argument for at vaksinering gir bedre helse at det har pågått lenge, praktisk talt uten motkrefter, med en legestand der den enkelte lege enten er hjernevasket eller har karrieremessige motforestillinger mot å gå ut offentlig med nøktern informasjon om risiko, uheldige ingredienser m.v. i vaksiner.

 

Om ingrediensene i vaksiner

Om ingrediensene i vaksiner, hva benyttes som culture medium (vekstmedium) for vaksine-virus m.v.

 

Om de giftige stoffene kvikksølv og aluminium i vaksiner

 

Trippelvaksinen MMR fremprovoserer autisme hos utsatte barn

Neglisjeringen av barnesykdommenes immunstyrkende rolle. Trippelvaksinen MMR som autisme-trigger, pga. en autoimmun lidelse i tarmen (hos autister) som er forårsaket av meslingeviruset i trippelvaksinen.

 

Media som fryktskaper for økt vaksinering

Det er et nært samrøre mellom den kyniske legemiddelindustrien, det uvitenskapelige og uansvarlige Folkehelseinstituttet (som de  facto er et kvasi-privat salgsledd for vaksiner). En effekt av dette er at den immunstyrkende barnesykdommen meslinger, som gir immunforsvaret til barn som gjennomlever meslinger et løft, og er praktisk talt ufarlig i dagens Norge, jevnlig blir offer for uansvarlig og hodeløs fryktprogaganda i norske media.

Helsebringende vaksiner er dårlig for farmasi-business. Hvis vaksiner skaper sunnhet vil salget av medikament-medisiner bli redusert. Det er derfor farmasi-finansielt naturlig at vaksiner er helse-svekkende.. Incentivstrukturen er uheldig siden vaksineprodusentene ønsker økt medikamentsalg og de samme store selskapene produserer og selger begge deler.

Folkehelseinstituttet («Folkeforgiftningsinstituttet») tar ikke ansvar for lidelser de har påført andre gjennom vaksiner og lærer ikke av skandaler FHI selv har begått. FHI har ikke som motiv å bidra til bedret folkehelse. FHIs hovedmotiv er å sørge for størst mulig grad av ukritisk og unødvendig vaksinering.

 

HPV-vaksinering – Norges pågående vaksineskandale

Det er ikke medisinsk-vitenskapelig bevist at HPV-virus forårsaker kreft i livmorhalsen. HPV-vaksinering øker risikoen for å få kreft av Gardasil-injeksjonen, som er kjent som «kreftvaksinen».

http://www.youtube.com/watch?v=xYmXC5njlic

 

HPV-vaksinering øker risikoen for å føde barn med misdannelser. Dette vet norske helsemyndigheter som unnlater å gi informasjon om dette i forkant av at Gardasil gis.

Frøydis Langmark, ex-direktør for det norske Kreftregisteret, inngikk en avtale bak det norske folk sin rygg om at produsenten Merck skulle få bruke hele årskull av norske kvinner som forsøkspersoner for å se om i hvilken grad Gardasil-injiserte fødte barn med misdannelser. Konkret skulle dette observeres ved at det norske vaksinasjonsregisteret skulle samkjøres med det norske fødselsregisteret. Arbeid for å kartlegge graden av misdannelser på Gardasil-injisertes barn er nå i gang i regi av norske helsemyndigheter.

 

Noen vaksine-påførte lidelser

ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) kan skyldes tungmetallforgiftning fra kvikksølv i vaksiner. Aluminium i influensavaksiner kan forårsake alzheimer.Likheter mellom ME og autisme. En kombinasjonskur mot ME blir gjennomgått.

 

Ny risiko oppstår som følge av vaksiner

Det er fundamentale brister i vaksinerings-logikken. Enhver vaksinasjon er i realiteten et eksperiment med uvisst utfall.


Hele vaksine-presentasjonen  (del 2 som er denne og del 1 som ligger her  tilsammen 140 min) er tilgjengelig på DVD. vaksine. Hvis du ønsker DVD, send en epost til artikkelforfatteren. I DVD-en er alle tekst-elementer lagt inn særskilt for god lesbarhet.

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

67 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Uffda
Uffda
10 år siden

Vi trenger ikke vaksiner. Vi er fra tidenes morgen oppfostret på mentale og åndelige løgner og tregner sannhetens budbærere – takk.

Real Medicine for the People ღ Aloha Ke Akua – Premie!

Peacefulwarrior
Peacefulwarrior
10 år siden

Vaksiner og vaksinasjon er testing testing….dumb and dumber…i den forstand at de fleste leger opprettholder sin enorme stolthet altså sin utdanning. Der dem kan bestemme skjebnen til andre individ. Og leike gud ovenfor mennesker. Har selv møtt på enorm motstand og arroganse hos leger ang vaksiner. Da særlig i 2009 når svineflue herjet og jeg var aktiv motstander. En av få vel og merke…men vi ser nå hvordan det gikk. Det utrolige er at leger enda forsvarer denne. det har jeg selv hørt og føre en diskusjon om vaskiner til en lege overlege eller fastlege spiller liten rolle. ABC nivå tross 5-7 års skolegang dog ingen erfaring og innsikt for jeg mener det slår fagkunskap, selv om begge er det optimale. Når svineflue herjet gikk alle «sauer« (med all respekt) rundt og kakklet om kvikksølv var harmløst i svinevaksinen da vi fikk i oss det via maten. Faktum er at kvikksølv i maten og kvikksølv sprøytet i vev/blod er to vidt forskjellige ting. Kvikksølv har ingenting i menneskekroppen og gjør selv om det er små mengder. Gale nok at hjernedøde tannleger la det i tenna våres på 80-90 tallet. Om vi ikke skal får det innjesert! Nok får være nok!

På helestasjonen i mange land bruker brainwashed helsesøstre store pandemier i historien som helte historier! Som : Ja ,hva skulle vi gjor uten vaksiner bla bla bla….om for eks mor og far er uenige i en vaksinasjonsak ang eget barn. Bruker dem manipulasjon. og setter foreldrene opp mot hverandre, Det skjedde med meg. så lenge mor er med på leken blir far lett bytte for helsestasjon. men ikke i mitt tilfelle…ingen nerver men mye mot fikk meg gjennom propaganda apparatet etter mye dritt. Men det var verdt det for mine 2 unger skal ikke ha en jævla kjemisk cocktail koste hva det koste vil. Når det er sagt kan en stille enormt mange spørsmål til ansvarsfraskrivelsen staten bedriver. For å si det sånn….den dagen du finner ut at vaksiner ikke er velsignelse på små glass da kommer ikke staten med blomster på døra. Dem utfrodrer deg til årelang kamp i rettapparatet , du er dømt til å tape. Om du ikke holder ut i mange år og kanskje går gjennom. Er det virkelig verdt det?!?

Hva med kroppens egne selvhelbredende prosesser? hvorfor blir de undertrykt…hvorfor blir imunstyrkende effekter som skikkelig kost og tilskudd samt naturmedisin gått hus forbi.Disse vaksinene har ikke eksistert i mer enn over 100år. Naturmedisin har eksistert i tusener av år. Det som i dag kalles alternativ medisin burde het tradisjonell medisin og skolemedisin burde het alternativ medisin! En dag…en vakker dag..:!

Eddvin
Eddvin
10 år siden

Jeg fikk et hint som åpnet øynene mine helt!! Det heter «Pinal Gland» Det er sentret mellom høyre og venstre hjernehalvdel, eller «portalen» Det «altseende øyet» osv..
Det gir oss muligheten til å drømme, tenke/forstå konsekvenser vårt «åndelige sendter» i Hjernen. Det er blant annet dette sentret FHI forsøker å skade. med vaksiner, aspartame og fluor. Når dette sentret blir skadet, så fører det til at vi blir noen «Bioroboter» som utfører det vi blir bedt om, uten å stille spørsmål. Vi repiterer det vi blir fortalt, og gjentar som den datamaskin. De elevene som ikke gjør det, blir gitt diagnoser om ADHD osv, slik at de kan medisineres ned til at de ikke klarer å «drømme seg bort» men fokuserer på oppgaven…. Se på den slående likheten mellom «Horus-øyet og Pinal Gland……
http://4.bp.blogspot.com/-9X8r_OAxltY/T01tD4tJIaI/AAAAAAAAAO0/PJE-aDqZRVw/s1600/pineal+gland.jpg

Dette er det sentret som Jesuittene med sine organissasjoner: WHO og Folkehelseinstituttet Jaktet på på feks Bakkebø, som Synnøve Taftø så godt beskriver det: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/who-forskningen-pa-bakkeb%C3%B8%E2%80%8F/

Monica Waade
Skribent
10 år siden

Big Pharma har et alvorlig problem nå for stadig flere våkner og gjennomskuer bedragene deres med vaksiner, giftstoffer som sprøytes inn i mennesker og dyr slik at de blir syke og dermed en gullgruve for den kyniske legemiddelindustrien. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å bli så djevelsk, tjene masse penger på å lemleste og drepe med vaksiner og jeg ser at stadig flere våkner til sannheten om hvor skadelig antibiotika også er.

Her er en som forteller sannheten om antibiotika, legemiddelindustriens svindel som er like ille som giftige vaksiner som alt for ofte ender med døden etter kortere eller lengre tids lidelser fra bivirkningene.

BEYOND ANTIBIOTICS
by Lawrence Wilson, MD
http://www.drlwilson.com/articles/antibiotics.htm

Antibiotikamisbruket har skapt resistente superbakterier, men heldigvis tar naturmidlene fortsatt disse bakteriene også og snart kommer sannheten om dette mer fram, sannheter sprer seg som ild i tørt gress!

Ja Hans dette med antibiotika har relevans til artikkelen for svekkelse av kroppens naturlige forsvar med vaksiner har medført et livsfarlig overforbruk av antibiotika som igjen skaper mer sykdom.

jonart
jonart
10 år siden

problematikken i de prosesser som blir tvunget på oss er at de er motsetningsfylte. vaksiner har resultater i å bekjempe polio og tb og har derfor kredibilitet til å misbruke og eksperimentere.
det samme med terrorisme, det finnes terrorister derfor kan konseptet brukes og misbrukes mens vi i all offentlighet bare blir foret med en sannhet, patriotisme og enkle fiendebilder.
globalisme som politisk maktmiddel finnes ikke engang som begrep i offentlig debatt.
alternativ til skolemedisin finnes bla i Joe Wallach sine produkter der han mener mineraler og vitaminer utgjør de stoffer kroppen trenger for å opprettholde balanse og reparere seg selv. har nylig blitt analysert på universitet i USA med forbausende resultater bla ved å redusere kreftceller.

Falcon
Falcon
10 år siden

How Gardasil Changed My Life http://sanevax.org/how-gardasil-changed-my-life/

Quote: In 2007, Gardasil was a new vaccine which was supposed to make you one less girl who had to worry about cervical cancer. My parents thought it would be a wonderful way to protect me as I grew up. How could we have known the first injection would set off a chain of events that would alter my life forever? At 12 years old, sports were a huge part of my life. Basketball, soccer, softball, dodge-ball, lacrosse – you name it. If it involved outdoor recreation, you could probably find me there. I got my first Gardasil shot on the 23rd of April 2007. Shortly after, I started getting strange bruises on my arms and legs. No one thought much of it because we all assumed I had been injured playing the sports I so dearly loved. None of us thought it might be connected to the vaccine I had recently received. May 29, 2007, I received the second injection. The unusual bruising got worse. Over the weekend of June 29th and 30th I hemorrhaged for two hours during each day. When I went to the doctor on Monday, they immediately sent me to the hospital to meet with a pediatric hematologist. I left the hospital with a diagnosis of Idiopathic Thrombocytopenic Purpura (ITP). ..

Nyhetsspeilet { gardasil http://www.nyhetsspeilet.no/?s=gardasil }

«Opplagstall norske aviser, medienorge ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/ertresvag-intervjuet-som-norske-aviser-ikke-ville-trykke/#comment-97551

Brandulph
10 år siden

Med den historiske statistikk fra England/Wales/Irland som foreligger om vaksinasjon, er det hele en grotesk handling. Og, når folk som ikke lar seg skremme til å ble vaksinert, blir pålagt store bøter eller fengslet og tvangs vaksinert, så burde det ikke være tvil om hva som foregår… ut over det faktum at vaksiner er en gigantisk butikk.

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Brandulph

Vaksiner er overhodet ikke gigantisk butikk.
Hadde du giddet å lese regnskapene til de største legemiddelfirmaene ville du helt på egen hånd funnet ut at under 10% av omsetningen deres kommer fra vaksiner.

Lars-Roger Moe
10 år siden

10% av omsetningen til et av verdens største karteler er i grunnen en gigantisk butikk.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pharmaceutical_companies

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Ikke i forhold til alt det andre de produserer.
Utviklingskostnader ved vaksiner høyere enn ved annen medisin. Risikoen for selskapene er også høyere. Vaksiner selges også billig.
Så de hadde tapt lite på å kutte ut vaksiner.

Lars-Roger Moe
10 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe


Særlig. Vi er uenige. Resten av portefølgen deres bør det også stilles en rekke alvårlige spørsmål ved.

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Nei, vi er uenige.
Du nekter å forholde deg til fakta.
Det får ikke jeg gjort noe med.
Fakta er at under 10% av omsetningen, ikke fortjenesten, til de store legemiddelfirmaene kommer fra vaksiner.
Vaksiner er dyre å utvikle og teste. Dyrere enn andre medisiner. Firmaene tar også store risikoer.
Dette fakta. Du kan helt på egen hånd sjekke disse påstandene.
Du har nå mistet pengeargumentet.
Har du andre argumenter mot vaksiner?

Og hva med andre medisiner?
Min kone har MS. Hennes medisiner koster 3-400.000 i året.
Men kanskje du har noen mirakelmedisin til henne?

Lars-Roger Moe
10 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe


Vi vurderer ulike fakta ulikt. Ned av kjepphesten. MS: Les deg opp på kosthold. Les deg opp på immunforsterkere.

Uffda
Uffda
10 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Vaksiner + aspartame(nutrasweet) + fluoride = en herlig coctail våre kropper proppes full av. Hva kan nå dette være godt for??

Brandulph
10 år siden

Var det ikke gigiantisk butikk, ville vaksine produsentene aldri markedsført sine giftige cocktails. Hva de legger fram i sine regnskaper er hva de ønsker og finner formålstjenlig å legge fram. (Et faktum som jeg vil anta at stort sett er allmenn viten.) Forøvrig utgjør selvsagt vaksiner til tider en betydelig profitt for de leger som injiserer den giftige cocktailen.

– Jul 23, 2009 – Glaxo has made £700 million worldwide from sales of the H 1N1 vaccine so far this year and can expect to earn billions more.
– Apr 20, 2010 – Profits at Swiss drug maker Novartis have risen by almost a third, boosted by sales of its flu vaccine made during the swine flu pandemic.

Mole
Mole
10 år siden

StarFleetCommand sier:
22. 04. 2013, kl. 21:59
Vaksiner selges også billig.
Så de hadde tapt lite på å kutte ut vaksiner.

Mole

CDC Vaccine Price List
http://www.cdc.gov/vaccines/programs/vfc/awardees/vaccine-management/price-list/index.html

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Mole

Det er billig.
Skal jeg fortelle deg prisen på MS-medisinen min kone går på?

Mole
Mole
10 år siden

StarFleetCommand sier:
22. 04. 2013, kl. 22:20

Min kone har MS. Hennes medisiner koster 3-400.000 i året.
Men kanskje du har noen mirakelmedisin til henne?

Mole
Multiple Sclerosis Linked to Vitamin D Levels, Study Says
Dr. Salzer says adults who had high blood levels of vitamin D were 61% less likely to develop MS than people with lower vitamin D levels.
http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323353204578129280745162230.html

The sun may not be the best way to get vitamin D, but the evidence may yet show that vitamin D is the best thing under the sun.
http://www.medscape.com/features/slideshow/vitamin-d

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Mole

Så hun kan bare gå ut i solen eller ta D-vitamin?
Selvfølgelig tar hun D-vitamin.
Men studien sier at sjansen for å få MS er 61% mindre. Den er ikke borte.
Dessuten tror de at MS er genetisk.
Les litt mere om MS før du skriver noe neste gang.

Hermis
Hermis
10 år siden

StarFleetCommand: «Og hva med andre medisiner?
Min kone har MS. Hennes medisiner koster 3-400.000 i året.
Men kanskje du har noen mirakelmedisin til henne?»

Hva med LDN da? Koster vel kanskje bare omlag 1-2% av din kones medisiner. Hvis mange kroniske sykdomsutbrudd (ikke bare narkolepsi) skyldes vaksiner (men sikkert også andre miljøfaktorer) så er det naturligvis svært innbringende på sikt.

http://www.ldn.no/

«Forandret livet til MS-pasient»:

http://www.tv2.no/nyheter/vartlilleland/-legene-maa-sette-seg-inn-i-egenskapene-til-ldn-3997848.html

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Hermis

…skyldes billige vaksiner… burde det stått.

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Hermis

LDN er velkjent og ingen hemmelighet.
Men det virker bare på et fåtall.
Påstår du at MS skyldes vaksiner?

Hermis
Hermis
10 år siden

Jeg mener på generelt grunnlag at mange som lider av autoimmune sykdommer har fått det som følge av vaksiner som skal påvirke nettopp kroppens immunitetsforsvar. Mange av vaksinene, spesielt de billigste, er rene heksebrygg som inneholder lite antistoffer men veldig mye annet rart som skal «aktivisere» immunitetssystemet. Narkolepsi, som mange har fått etter svineinfluensavaksinen, er også blitt betegnet som en autoimmun sykdom. MS er vel også det samme? Men som jeg nevnte over, så har bla. miljøgifter også stor betydning for helsen til folk.

Men, selvfølgelig kan jeg ikke vite alt om dette emnet, og det er det jo ingen andre som gjør heller…

StarFleetCommand
StarFleetCommand
10 år siden
Svar til  Hermis

Du kan mene hva du vil.
Ønsker du å bli tatt seriøst får du bevise meningene dine.
I forhold til MS finnes det mange beviser som overhodet ikke stemmer med hva du mener.

En av de mest lovende behandlingene vi har i dag er stamcellebehandling.
Det er fremdeles tidlig, men resultatene så langt er veldig lovende.
Altså har ikke MS noe å gjøre med vaksiner.

Falcon
Falcon
10 år siden

«I løpet av studiet fant jeg oppsiktsvekkende nok ut at ingen vaksiner fungerte som markedsføringen påsto men ofte stikk motsatt, mange kan forårsake alt fra svake til alvorlige bivirkninger, enten temporært eller varig. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-79818

VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias «GHIS», vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1 * Intervju med og fordrag av Linda Karlström Malmö april 2011, om vaksiner +

+ extra http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=276#M9040 * Kilde: Linda Karlstrøm – vår beste og tydeligste vaksineskeptiker? Finsk sisu det står respekt av http://tor1johnsen.wordpress.com/2013/03/08/linda-karlstrom-var-beste-og-tydeligste-vaksineskeptiker-finsk-sisu-det-star-respekt-av/

Livet efter sprutan, -PANDEMRIX! http://liveteftersprutan.blogspot.no/ * Pandemrix gav 100,000-tals svenskar immunologiska och neurologiska skador – Läkemedelsindustrin är vinnaren http://vaccin.me/2012/02/12/pandemrix-gav-100000-tals-svenskar-immunologiska-och-neurologiska-skador-lakemedelsindustrin-ar-vinnaren/

Abel Danger Explains Gun Control Agenda – The Military Pharmaceutical Complex – The Military Industrial Complex – The Military Media Complex http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1#M9109

«Følgende er siste del av en e-post sendt til bl.a. norsk presse ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/hva-er-og-hvorfor-har-vi-%E2%80%9Cfalsk-flagg%E2%80%9D-terror/comment-page-15/#comment-98065

Mole
Mole
10 år siden

Children today receive more than 12 times as many vaccine doses than in 1940
http://www.naturalnews.com/040042_vaccine_schedule_immunizations_children.html

Mole
Mole
10 år siden

Verden har utryddet én sykdom, nå skal vi ta en til
Regjeringen følger Bill Gates i jakten på polio.

Hareide, Stoltenberg og utviklingsminister Heikki Holmås ønsker nå å utrydde polio i løpet av fem til seks år, altså seinest i 2019.
Det skal gjøres ved at Norge øker sitt bidrag til poliovaksine med 190 millioner kroner, til 240 millioner kroner i året. Støtten skal gå gjennom Verdens helseorganisasjon (WHO).
http://www.dagbladet.no/2013/04/24/nyheter/innenriks/politikk/arbeiderpartiet/26820814/

Takk for rask oppretting J. Johansen.

Mole
Mole
10 år siden

Tre personer i samme klasse har fått tuberkulose i Oslo

• BCG-vaksinen er den eneste kjente vaksinen mot tuberkulose, men denne er ikke lenger obligatorisk for norske skoleelever fordi virkningen ikke er like god som først antatt.
http://www.dagbladet.no/2013/04/26/nyheter/tuberkolose/smittevernoverlege/helse/innenriks/26870529/
BCG (TB) vaccine side effects

What are the side effects of the BCG vaccine that is given to protect against tuberculosis?

Virtually everyone who has a BCG vaccination will develop a raised blister at the site of the injection immediately afterwards. This is normal and is nothing to worry about.
BCG injection scar

Two to six weeks after the injection, a small spot may appear at the site of the injection. It can grow into a circle up to 7mm in diameter and may become crusty where fluid has dried on the surface. It can be painful and bruised for a few days, but will eventually heal. It usually leaves a small scar.
Rarely, some people may have a more severe skin reaction. This should heal within a few weeks.
If you are worried that you or your child’s skin reaction is abnormal or that the spot may have become infected, contact your GP or telephone NHS Direct on 0845 4647.
Allergy to the BCG vaccine

Serious side effects, such as an anaphylactic reaction (a serious allergic reaction), are very rare. They occur in less than one in a million cases. All staff who give vaccinations are trained to treat allergic reactions. And those who have an allergic reaction to a vaccine recover with no lasting effects with treatment.
http://www.nhs.uk/Conditions/vaccinations/Pages/bcg-tb-vaccine-side-effects.aspx

Anaphylaxis is a severe, potentially life-threatening allergic reaction that can develop rapidly.

It is also known as anaphylactic shock.

Signs of anaphylaxis include:

breathing difficulties
feeling light-headed or faint
changes to your skin such as itchy skin or a raised red skin rash
swelling of certain body parts, particularly the face (angioedema)
http://www.nhs.uk/conditions/anaphylaxis/pages/introduction.aspx

Ny obligatorisk massevaksine på vei?

Skorpionen
Skorpionen
10 år siden

Det er nok mange som sliter med dårlig samvittighet fordi de har gått i vaksinefella. Mange hadde sikkert en magefølelse på at det var riv ruskende galt å gå og få vaksinert helt friske, sunne babyer. Det å få ugjort en vaksine er vel så godt som umulig! Vitaminer, mineraler og avgiftning har nok dog en gunstig virkning på et vaksineskadd barn. (http://www.generationrescue.org/recovery/autism-yesterday-video)
Så kan man jo håpe at kokosnøttolje også kan hjelpe på det kognitive forfallet som forgiftning fra bl.a. vaksiner har ført til. Her noen linker om kokosnøttolje:

http://healthimpactnews.com/2012/coconut-oil-and-alzheimer%E2%80%99s-disease-the-news-is-spreading/

http://coconutoil.com/

http://www.naturalnews.com/040037_coconut_oil_alzheimers_disease_saturated_fats.html

http://www.care2.com/greenliving/the-amazing-health-benefits-of-virgin-coconut-oil.html

http://www.coconutresearchcenter.org/

Balle Clorin
Balle Clorin
10 år siden
Svar til  Skorpionen

Jeg håper ingen har dårlig samvittighet, men er sinte på de som lurte dem. Saksøk legen/sykepleieren som satt sprøyten.

Mole
Mole
10 år siden

…én av 329 vaksineofre har fått millionerstatning

Legesønnen fikk millionerstatning

Den eneste av de 329 vaksineofrene som til nå har fått erstatning av Norsk Pasientskadeerstatning er sønnen til professor i barnesykdommer Ola Didrik Saugstad ved Oslo universitetssykehus. Legesønnen fikk 6,5 millioner kroner i erstatning i 2010.
http://www.dagbladet.no/2013/05/05/nyheter/innenriks/vaksine/helse/rettssak/27011567/

Mole
Mole
10 år siden

Levels of vaccination have been too low in some countries, particularly in rich western European nations.

Outbreaks of measles are putting Europe’s commitment to eliminate the disease by 2015 under threat, the World Health Organization (WHO) has warned.

It is theoretically possible to eradicate measles from the planet in the same way smallpox was defeated in 1980.
http://www.bbc.co.uk/news/health-22295629

Mole
Mole
10 år siden
Svar til  Mole

«I’m talking about middle class people that more and more are sceptical towards vaccination and accepting alternative remedies instead.»

He said: «Another problem is the acceptability of vaccination by a part of the population that is becoming larger and larger.

He said: «One thing is clear, if we continue to do the same as we did last year we will not reach the goal. We will not do it if we do not put in place extraordinary measures – large catch-up campaigns.»

Denne skulle med i inlegget over.

Mole
Mole
10 år siden

Flu during pregnancy may increase the risk of the unborn child developing bipolar disorder later in life, research suggests.
http://www.bbc.co.uk/news/health-22447160

Gi dem 50 år til så kommer det frem at det er VAKSINENE MOT INFLUENSA gitt til vordende mødre som gir barna bipolar lidelse!

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Mole

BBC betyr erfaringsmessig at ‘sannheten som regel snus på hodet til løgn’

Google { bbc site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=bbc+site%3Aabeldanger.net }

«I løpet av studiet fant jeg oppsiktsvekkende nok ut at ingen vaksiner fungerte som markedsføringen påsto men ofte stikk motsatt, mange kan forårsake alt fra svake til alvorlige bivirkninger, enten temporært eller varig. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/04/medisinsk-faglig-om-vaksiner/comment-page-2/#comment-98075

«UK Column Live – Launching the campaign to Bring Back The Bradbury ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/gullet-som-glitrer/comment-page-5/#comment-98469

Mole
Mole
10 år siden

..allegations that some patients were used as human guinea pigs.

The tests took place in the 1980s.

Communist officials allowed Western firms to test new drugs on about 50,000 people, often without their knowledge, the news magazine Der Spiegel says.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22522328

I norge fikk de iallefall beskjed om at de var forsøkskaniner, da kunne forskningen iallefall avskrive ethvert ansvar.

Norgeshistoriens største medisinske eksperiment

I tidsrommet 1989-91 satte Folkehelseinstituttet (FHI) igang norgeshistoriens største medisinske eksperiment, der 200.000 ungdommer og militære rekrutter ble brukt som forsøkskaniner. 50% fikk placebo-vaksine (juksevaksine) og de resterende 50% fikk den ekte Meningokokk B vaksinen.
http://www.folkets.info/component/content/article/12826-norgeshistoriens-storste-medisinske-eksperiment

Uffda
Uffda
10 år siden

The Vaccine Hoax Is Over
Freedom of Information Act in the UK filed by a doctor there has revealed 30 years of secret official documents showing that government experts have

1. Known the vaccines don’t work
2. Known they cause the diseases they are supposed to prevent
3. Known they are a hazard to children
4. Colluded to lie to the public
5. Worked to prevent safety studies

http://foodfreedomgroup.com/2012/09/29/the-vaccine-hoax-is-over-by-andrew-baker/

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet intervjuer Tolec fra Andromeda Council

Neste artikkel »

Statlig kriminalitet; et kjempeproblem i dagens samfunn