2012: Masseødeleggelse eller masseskapelse?

4.4K visninger
1 minutt lesetid
15

Det finnes mange dommedagsprofetier om dagen. Mange frelsesprofetier også. Kommer stjerneskipene og berger oss? Kommer Planet 2 og berger oss? Kommer halvparten til å sove seg lukt til helvete mens resten plutselig våkner i himmelen? Jeg tror ikke det. Jeg tror ikke på noe som forutsetter ekstern intervensjon. Jeg er ikke villig til å gamble på det mens jeg biter negler i åndeløs spenning.

Jeg tror heller ikke på noe som forutsetter væpnede opprør. Det er fryktenergier, egoenergier og lavfrekvent helvete som vi er ferdig med. Det er å falle i fella som DE har satt opp for å få oss til å fokusere utover, mot DEM, når vi nesten våkner, og slik trekke oss inn i konfliktspillet igjen.

Damen i videoene nedenfor er nærmere hva jeg ser, hva jeg kjenner, hva jeg vet. Hodet har ingen plass i denne vurderingen. Ikke magen heller. Det kjennes rett i hjertet, det er nok for meg.

Det går rett inn på tema for den første artikkelen jeg publiserte her på Nyhetsspeilet, og som egentlig handler om bruke hodet for å åpne opp for, og mobilisere hjertekraften…

Mobilisering av tankekraften
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/mobilisering-av-tankekraften/

Alt vi trenger gjøre er å åpne opp for kjærligheten. La den fylle oss mens vi kringkaster den til alt og alle.

Når de gjør opprør i Egypt kringkaster vi kjærlighet dit. Tenk deg at du åpner opp. Tenk deg at du sender kjærlighet. Når BP brukes for å drepe så mye liv på planeten som mulig kringkaster vi kjærlighet til Mexico Gulfen, til fiskene, fuglene, skilpaddene og alle andre. Til Moder Jord. Alltid, hele tiden, til Moder Jord. Hun trenger all hjelp hun kan få nå om dagen. Det er kun oss. Men, vi er mange. Vi er sterke. Vi er nok.

Utover det er det klokt å skaffe seg økologiske frø (Heirloom seeds) og basisverktøy. Kunnskap. Urter og vill mat. Hvordan dyrke selv? Hvordan smi? Hvordan veve? Hvilke planter kan brukes til hva. Hvordan snekre et enkelt hus med enkle verktøy? Lytt til hjertet til enhver tid for å finne ut hva man skal gjøre, hvor man skal være og så videre.

1: Kiesha in Zurich

Kiesha in Zurich from kedarvideo on Vimeo.

2: Kiesha speaks on 2012

Kiesha speaks on 2012 from kedarvideo on Vimeo.

3: Q & A with Kiesha Crowther

Q & A with Kiesha Crowther from kedarvideo on Vimeo.

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Det finnes så mange aspekter ved teorier og spekulasjoner om dommedagsprofetier, Nibiru, kataklysmer, en overopphetet jordklode, dommedagsbasuner og Jeriko,s murer, bitre kristenfanatikeres ønsker om død og fordervelse og Guds straffedom over alle omkring seg som en hevn for ett eller annet … spredd utover oss alle, beordret som de absolutte og selvfølgeligste sannheter.

Men ikke la frykten slippe taket i dere, for i de vedtatte sannheter skal vi alle – etter hvert – mutere til fantastiske nye og forbedrete arter … uten lunger – uten gjeller – vi kommer til å tåle det meste av nitrogen og svoveldioksider …hvis vi ikke innen den tid er smeltet bort da – alle sammen.

Mine tanker går til Al Gore og tidligere helseminister, pølsehansen. Begge med hver sin fabel – den ene om nordpolisen som nå skulle vært borte, og den andre om svineflumasakren.

Den menneskeskapte globale oppvarmingen er innpodet inn i hodene til folk – vi ser det over alt … Det formelig ryker omkring oss, men fortvil ikke – klimakvoter og avgifter skal redde oss …

Har heller ikke sett at Nancy Lieder eller R K har avlivet myten om den kataklysmeskapende og bevingede planeten, Nibiru.
Riktignok viser den seg sånn av og til, men akkurat da når noen burde se opp, så ser de ned og holder for øynene…

Mange vil nok hevde at påstanden om denne planeten er langt ut på siden av det vitenskapelige. Men for de troende er det jo på alle måter et astronomisk tilfelle. Så da så.

Evolusjonsteorien og den reviderte darwinismen – om ervervede egenskaper og mutasjoner og naturlig utvalg, er en annen teori, opplest og vedtatt – for så vidt bekreftet av fagfolk, men uten håndfaste beviser og med gjenlukkede ører og øyner for motargumenter, fortsetter dem med sine teorier … Sånn er det bare, menigmann stiller ikke spørsmål ved de vitenskapelige hypoteser frambrakt på grunnlag av kvalifiserte gjetninger i de vitenskapelig miljøer – ateistenes menigheter.

Dette minner faktisk litt om RK Myhre, Nyhetsspeilets store sjarmør, travelt opptatt med et naturlig utvalg av posteringer som skal slippe gjennom i den evolusjonistiske kontinuitet. Mutasjoner som forårsaker dårlige egenskaper i innleggene blir brutalt lagt til side og bortglemt for godt.

trackback
13 år siden

[…] Nyhetsspeilet presenterte nylig en annen dame, Kiesha Crowter, som er utsatt for massiv kritikk. Og jeg skal innrømme hun fremstår som litt psykisk ustabil. Men hennes BUDSKAP talte likevel til mitt hjerte. Jeg håper derfor du vil lytte til henne uten fordommer. Kanskje hun har hatt overveldende erfaringer som er vanskelige å takle. Men at hun likevel har innsikt av en type vi vanlige dødelige trenger å høre. http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/2012-masse%c3%b8deleggelse-eller-masseskapelse/ […]

Metatron
Anonym
13 år siden
Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
13 år siden

Det finnes et fantastisk kjærlighetsfull og inkluderende sosialform som veldig få vet om. Dette er livsverket til Jaqcue Fresco som han har kalt “The Venus Project”. Dette er ikke annet enn modellen på “The Second Garden of Eden”.

Den er vel dokumentert i tredje-delen av dokumentaren Zeitgeist Moving Forward.

Se den gratis på:

http://www.zeitgeistmovingforward.com

Til å være en uannonsert film laget av en mann uten midler, er den til nå sett over 2.000.000 på under en uke!

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

Der er så mange forutsigelser..!!! så mange muligheter..!!
Men jeg tror lyset vinner..! Uten håp er vi nothing..!!! Men men ellers så er vi udødelige væsner..!!! så hva faen gør det om jorden går ad helvete til??
Døden er bare indgangen til et better liv..!!! med nye muligheter..! nye utfordringer…!! Det drejers sig om kjærlighet..!!! KJÆRLIGHET….er nøklen til velvære..!!!Døden skal man ikke frykte..!!for når den er..!!! Er jeg ikke..!!Og når jeg er..!! Er den ikke….(epicur) BESKYTT deg selv økonomisk..!!!
investment in silver….!!MÅ din gud være med dig..!!!

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Fantastisk fin artikkel Lars Roger :)

Det Kiesha forteller samsvarer med jeg jeg også har ment hele tiden, vi har ingenting å frykte men derimot mye og glede oss til

Det lysgudinnen Kiesha fortalte var så vakkert at jeg måte se alle 3 filmene 2 ganger :)

Mange frykter kommende naturkatastofer som vil rasere deres matrialistisk levestandard

Det er bare murene som holder oss og sjelene våre fenglslet som faller, istede for å frykte det så sette pris på det, det er nå fremover empatien og de mennesklige egenskapen skal utvikles så vi finner ut hvem vi egentlig er

Vi alle er blitt hjernevasket av mørke krefter siden fødslen, falske gaver og falske løfter har vi motatt siden vi kom til

Tiden er inne til å bryte gamle lenker å riste av oss alle løynene dem har plantet inn i våre hoder

Her kan dere selv se og høre med egne ord hvem som har ledet oss hele veien i alle år, joda dem alle dyrker og har dyrket Baphomet

http://www.youtube.com/watch?v=gKjp9dodGQM&NR=1

Jeg tipper den snart forsvinner fra nett sånn som alt annet som avslører svina

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lars-Roger Moe
13 år siden

Den dansen har jeg forberet meg på siden jeg tok mitt første åndredrag lars ;)

Hver gang vi forbruker matrialistiske ikke fornybare reurser eller forbruker produkter som kommer fra dyretortur så stikker vi glødende kniver inn i mordejord

Vi trenger ikke nye stadarder,lover og paragrafer, det har aldri gjort annet en å frata oss den fri vilje samtidig som det har gitt satanistene makt over oss

Man trenger ikke noe 10 bud ellker pisk, vi skjønner utmerket godt selv at vi ikke skal drepe og voldta, vi trenger ikke noen til å fortelle oss det

Straff vil være ikke eksisterende fremover men det vi sender ut får vi i retur, vi skal høste som vi sår

Det blir karmaloven som gjelder, vist en ikke har skjønt en dritt av hva livet egentlig handler om og lever vi et destruktivt/ondskapsfult liv så blir vi gjenfødt som innsekt eller dyr på en annen planet

Folk flest burde ta seg en tur ut i naturen, ta et blad i hendene å lukke øynene for så og nyte energiene og høre på hva treet bladet sitter på forteller deg

Penger er mer ødleggende en narkotika, får en store mengder penger så går det max 4 mnd så er lykkefølelsen borte og du må ha mer og mer og mer til din egen ego og grådighet blinder deg og sjelen formørkes

Som jeg har sagt hele tiden så handler det om å omstille og forberede seg på store mender energier på kort tid, vist ikke så vil en mest sannsynlig ikke klare overgangen
Som Kiesha sier så er det den enkleste sak i verden, man trenger bare lytte til hjerte og bruke Love som er 10 ganger sterkere en negative energier

Som de kloke indianerene med sine kontakter i åndeverden sier så skal en nyte tiden fremover som om en ligger i en elv og bare flyter med, ikke stritte i mot for å prøve og kave seg inn til det gamle paradigmet

Beløningen vil bli et kjærlighetsliv på en ny himmel på en ny jord :)

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Når det høres for godt til å være sant, er det som regel det.
Hun sier i slutten på første video at myndighetene nå er i ferd med å avsløre the return of the aliens.
Dette kan godt være ett spill av sympati som trengs for at dem forsatt skal kunne manipulere oss til å sitte stille.
Her ringer det mange bjeller, håper det er flere som ser dette, samt budskapet hun gir er riktig så flott, ingen feil her, men når jeg blir oppmuntret til å bli passivisert blir jeg uhyre skeptisk.
Tiden vil vise men her må en ikke la seg forføre.

J.Johansen
Forfatter
13 år siden

Veldig bra fokus LR. Håper du er fonøyd med bildet jeg fant og har brukt som illustrasjon til artikkelen din, som symboliserer de to diamentralt motsatte ytterpunkter av jordiske ‘riker’, eller bevissthetstilstander.

Et lite problemene jeg ser, som jeg kanskje kan fylle deg inn med, siden NyS skal være et åndsvitenskapelig magasin mer enn et naturvitenskapelig, er vel at kjærlighet er et relativt begrep. Presten Gelius mener sex er kjærlighet..
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/har-gelius-tatt-dyrets-merke/
Ånden i oss, ei heller bevisstheten, formerer seg ikke på den måten…kun vår naturalistiske dyriske natur ifølge Darwin som gjør det..
:)

“erkjennelsesbaserte grunnsyn at tilværelsens primære dimensjon er bevisstheten, ikke materien.”
http://www.nyhetsspeilet.no/paradigmer/

Jeg synest derfor det er viktig i debatten rundt dette å få til en skikkelig definisjon av kjærlighet…

Natur-religion kontra en åndelig religion. Natur-eksistensialisme vs. ånd/bevissthetens uavhengighet. Blir soltilbedelse eller andre naturreligiøse overbevisninger stående, at mennesket ikke er noe mer enn en del av naturen, da har det naturvitenskapelige paradigme (kun det en ser, som er til, som eksisterer) sitt perspektiv vunnet og åndsvitenskapen har tapt.

Hva er kjærlighet? Er den fra naturen, eller fra ånden eller bevisstheten i oss? Hvor i naturen finnes vi kjærlighet, bortsett fra hos enkeltmennesket? Alle lytter til noen……for inspirasjon, etter svar på spørsmålet ‘HVA er kjærlighet’ ?

Søt jente hun Keisha forøvrig, men fokuserer litt for mye på Moder Jord etter min smak, Gaya-religionen. Som kan utgjøre en fare for å ‘fange’ seg selv i denne dimensjon, i denne Matrix. Det finnes jo et uendelig antall galakser og stjerner og planeter vår ånd vil ta bolig på når denne går til helvete…(?), er der ikke?

“I min Fars hus er det mange rom”

Kunsten er vel ikke å elske denne verden for mye, men elske kjærlighetsånden mer…..og er den knapt å finne her, så hvem vil inkarnere tilbake hit frivillig? Men de som ER kun i dette naturvitenskapelige og natur-religiøse paradigmet, de vil av karma inkarnere tilbake her helt automatisk, fordi de ikke vet noe annet sted å inkarnere til.

Kunsten med å gi opp frykten, er vel å gi opp frykten for både Moder Jord og oss selv samtidig, gi opp frykten for ALT, og vie oss til den evige Faderånd som ‘svever over myrene’? Moder Jord klarer seg alltids, hun rister av seg virusene (menneskene) som en hund rister av seg lopper, og om noen millioner av år, så er hun samme gode gamle igjen. Moder Jord vil klare seg bra…..
:)

Tusenkronerspørsmålet er om menneskene vil klare seg like bra, om de kun identifiserer seg med de naturvitenskapelige antagelser og premisser, om Mennesket kun som en del av naturen og ingenting annet?

Hva er kjærlighet?
Noen liker Keisha, andre liker Deep Purple, fra ‘Slaves And Masters’ albumet (1990) og andre Mestere og profeter som inspirasjon for å finne svaret på spørsmålet ‘Hva er kjærlighet?’:

Kjærlighetens relativisme
Hva hvis enhver side i en konflikt anser at de gjør hva de gjør av kjærlighet, av omsorg – at de tror at ‘war on terror’ er av kjærlighet? Uten at vi evner å se dette fra motpartens side, hvordan kan problemet løses?

Hvis disse du kaller THEY sett fra sitt synspunkt mener de har en naturgitt rett til å styre verden, så er det selvfølgelig av KJÆRLIGHET til seg selv og sine at de arbeider for å opprettholde dette? Enhver endring av status quo, blir jo for dem hat og mistillit og luciferisk, mot dem (?).

Slikt sett så mener de at de har rette kjærligheten, mens de som er av annen mening, bevist ved det faktum at alle er imot dem, ikke har kjærlighet….de er hatefulle og ute etter å drepe dem, så for å unngå dette, må de THEY drepe alle slike fiender først, for å forhindre at fiendene rekker å drepe dem først…….militært blir dette kalt pre-emptive war.

Derfor:
Det underliggende premiss blir vel dermed å bli enig om “Hva er kjærlighet?’

“Love without action is meaningless. Action without love is irrelevant”.
Deepak Chopra

James 2:14-17 (NIV):

(14) What good is it, my brothers, if a man claims to have faith but has no deeds? Can such faith save him? (15) Suppose a brother or sister is without clothes and daily food. (16 ) If one of you says to him, “Go, I wish you well; keep warm and well fed,” but does nothing about his physical needs, what good is it? (17) In the same way, faith by itself, if it is not accompanied by action, is dead.

Håkon Wille
Skribent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Først og fremst… kjempefin artikkel Lars Roger, varmer godt I hjerterota. :)

For meg resonerer det Kiesha sier rundt det å ikke dømme hverandre veldig godt. Vi vet jo alle hvor fælt det er å bli feildømt for noe. Bli kalt gal for de tankene/følelsene man har, bli dømt for de handlingene man foretar seg, selv om man gjør nettop de handlingene får å få en større og bredere erfaring. Jeg har levd store deler av mitt liv I egoisme og dømming av andre, noe som har gitt meg de eraringene jeg føler jeg har behov for for å leve et bedre liv. Det jeg ser I ettertid er at den form for liv (ego og dømming) til syvende og sist skader mest en selv. Jeg sliter fortsatt med etterhvirkningene av dette programmet. Store problemer med å komunisere med flere av de som står meg nærmest nettopp fordi jeg fortsatt dømmer dem, og sikkert derfor blir dømt tilbake. Den frustrasjonen som kommer fra all den dømmingen har holdt meg våken om natten og har til tider opptatt veldig mye av tiden min, som jeg kunne brukt til å leve I nuet og I kjærlighet. Hva om dette er den enkle nøkkelen til våre problem? Det koster jo oss tross alt veldig lite å slutte å dømme hverandre, gjør det ikke?
I dag går veldig mange av oss rundt og dømmer hverandre. Konspirasjonsteorier er jo med på å forsterke denne dømmingen…. “faen ta han Rockefeller/Rothschield/Obama/Zbigniew/Kissinger/NWO!” etc.
I det siste har jeg lekt litt med ideen om hva om alle konspirasjonsvideoer der ute er med på å holde status quo på plass fordi det de til syvende og sist gjør er å holde oss separert? (divide & conquer)
Når det er sagt, vil jeg si at nettopp alle disse konspirasjonsvideoene har vært med på å gjøre meg til den jeg er idag. Så de har hatt en viktig plass I mitt liv, og sikkert I livet til de fleste andre her også.
Og til sist, som du sier JJ, spiller det noen rolle? Universet er stor, og de er en matematisk umulighet at det ikke fins andre plasser vi kan reinkarnere til… så hva er da faren med å tilgi hverandre uansett hva motparten gjør eller ikke gjør? I det virkelig store bildet er det ingenting som egentlig spiller noen rolle. Det hele er bare et spill som vi kommer til å spille I all evighet. Det viktige er vel kanskje hvilken type spill vi vil spille. Jeg for en, er allerede blitt lei av det spillet vi spiller hver dag og kan gjerne tenke meg et mer harmonisk spill.

Jeg anbefaler et intervju med Bill Ryan som ligger på Freedom Central ang dette sprøsmålet:
http://www.freedomcentral.info/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=59&Itemid=65

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jeg husker en heftig debatt på altnett for noen år siden som gikk på nettopp dette med om det hjelper å bare sitte meditativt i kjærlighet for å eliminere verdens elendige tilstand. Om kjærligheten er aktiv eller passiv. Husker ikke hva vi konkluderte med..
:)

Uansett, så surfer en nettet så er det kloke mennesker som sier at kjærlighet og sannhet er ganske så nært beslektet…

Så til HWille; Veldig bra med direkte erfaring av de åndelige prinsipper, karma; en høster som en sår. Noen mener at tiden går så fort nå, at karma manifesteres ganske raskt, nesten direkte, hva som før tok mange inkarnasjoner.

Men er det dømming å påvise løgner? Eller er det kjærlighet? Jeg er for å sparke oppover, men ikke nedover eller horisontalt, lederne i et demokrati må tåle litt scrutiny, hvis ikke er det ikke demokrati.

I det store bildet er det vel bare en ting som spiller noen rolle, og jeg er ikke kollektivist som tror det er en for alle, alle for en, jeg tror vi inkarnerer der vi skal på individuell basis jeg……

Forskjellige religioner og livssyn har forskjellige ord på det, men budhistene kaller det å få anledning til å hoppe av ‘livets hjul’, oppnå Nirvana, altså hoppe av inkarnasjoner i slike elendighetens jammerdaler som her……og hva som skal til for å få lov til det.

Og da er det vel ikke noe annet å gjøre enn å være enig med både deg og Metallica at denne ’tilstand’, denne bevissthet, eller hva en vil kalle den, er det best å være i, og ‘Nothing Else Matters’ :

Håkon Wille
Skribent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det virker som du forstår va jeg prøvde å si, men må legge til noe likevel :)

Hvordan man velger å se på ting vil jo alltid være viktigere en tingene man ser på. Det er ihvertfall min forståelse rundt hvordan vi opplever verden vi lever i. 10 mennesker kan oppleve samme hendelse men dra 10 forskjellige erfaringer ut av dem. Trist nok så virker det på meg som at brorparten av erfaringene har et “negativt” lys. Men det er jo mest sannsynlig min egen feil at jeg ser det slik.
Så det jeg ville med kommentaren var å skinne lys på hvordan vi ser på konspirasjoner o.l. Jeg vet ihvertfall hvordan min opprinnelige reaksjon på dette temaet var: hat, som etterhvert gikk over til dypere innsikt og forståelse og som nå glir mer og mer over til kjærlighet. :)

« Forrige artikkel

Zeitgeist III: Moving Forward

Neste artikkel »

Ultra-sionistene i Israel vs Egypt

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x