Fem grunner til at det ikke finnes noen død

7.1K visninger
6 minutter lesetid
39

Vi har lært vi er bare en samling av celler, og at vi dør når kroppen vår er oppbrukt. Slutt på historien. Jeg har skrevet lærebøker som viser hvordan celler kan bli manipulert inn i nesten alle vev og organer i menneskekroppen. Men en lang liste over vitenskapelige eksperimenter tilsier vår tro på døden er basert på en falsk premiss, at verden eksisterer uavhengig av oss – den store observatør.

Av Dr. Robert Lanza. Huffington Post.

Bygget på kvantefysikk, snur biosentrismen planeten opp ned med det revolusjonerende syn at bevisstheten og livet skaper universet i stedet for omvendt. Den sentrale påstanden i biosentrisme er at det vi kaller rom og tid er former for animalske persepsjoner heller enn ytre fysiske objekter. Lanza og Berman tar leserne med på en fascinerende reise gjennom fremmede universer – våre egne – som vil endre deres oppfatning av virkeligheten for alltid.
I dette nye paradigmet er livet ikke bare et tilfeldig biprodukt av fysikkens lover.

Amazon.co.uk

Her er fem årsaker til at du ikke vil dø.

Grunn 1

Du er ikke et objekt,  du er et spesielt vesen. Ifølge biosentrisme, vil ingenting kunne eksistere uten bevissthet. Husk at du ikke kan se gjennom beinet som omgir hjernen din. Rom og tid er ikke objekter, men snarere de verktøyene våre sinn bruker til å veve alt sammen.

Det vil være oppsiktsvekkende”, sier Eugene Wigner, som vant Nobelprisen i fysikk i 1963 , “på den måten våre fremtidige konsepter kan utvikle seg, at selve studiet av den ytre verden førte til den konklusjon at innholdet i bevisstheten er en ultimate virkelighet.

Vurder usikkerhetsprinsippet, et av de mest berømte og viktige sider i kvantemekanikken. Eksperimenter bekrefter det er bygget inn i stoffet i virkeligheten, men det er bare fornuftig fra et biosentrisk perspektiv. Hvis det virkelig er en verden der ute med partikler som bare spretter rundt, så skal vi kunne måle alle dens eiendommeligheter. Men vi kan ikke. Hvorfor skal det bety noe for en partikkel hva du bestemmer deg for å måle? Tenk på dobbelt-spalte eksperimentet: hvis man “ser” en subatomær partikkel eller en bit av lyset som passerer gjennom åpninger på en barriere, oppfører den seg som en partikkel og skaper solid utseende treff bak de enkelte spaltene på siste barriere som måler virkningene . Som en liten kule, går det logisk gjennom det ene eller det andre hullet. Men hvis forskerne ikke observerer banen til partikkelen, så viser det oppførselen til bølgene som lar det passere gjennom begge hullene samtidig. Hvorfor forandrer vår observasjon hva som skjer? Svar: Fordi virkeligheten er en prosess som krever vår bevissthet.

Dette to-spalte eksperimentet er et eksempel på kvante-effekter, men eksperimenter med buckyballs og KHCO3 krystaller viser at observatør-avhengig atferd strekker seg inn i verden av vanlige menneskelige skala objekter. Faktisk viste nylig forskere (Nature 2009) at par av ioner kunne fristes til å komplisere slik at deres fysiske egenskaper forble bundet sammen selv når adskilt av store avstander, som om det ikke var plass eller tid mellom dem. Hvorfor? Fordi rom og tid er ikke harde, kalde objekter. De er bare redskaper av vår forståelse.

Døden eksisterer ikke i en tidløs, romløs verden. Etter at hans gamle venn døde, sa Albert Einstein : “Nå har Besso dradd fra denne merkelige verden litt før meg. Det betyr ingenting. Folk som oss … vet at skillet mellom fortid, nåtid og fremtid er bare en hårdnakket vedvarende illusjon. ”  I sannhet, ditt sinn transenderer tid og rom.

Grunn 2

Konservering av energi er en grunnleggende aksiom i vitenskapen. Den første termodynamiske loven sier at energi ikke kan skapes eller ødelegges. Det kan bare endre form. Selv om kropper selvdestrueres, er “meg”følelsen bare en 20-watts sky av energi i hodet ditt. Men denne energien forsvinner ikke ved døden. For noen år siden viste forskere at de kunne med tilbakevirkende kraft forandre på noe som skjedde i fortiden. Partikler måtte “bestemme ” hvordan de oppfører seg når de passerte en gaffel i et apparat. Senere kunne eksperimentator snu en bryter. Resultatene viste at det observatøren besluttet på det tidspunktet bestemmer hvordan partikkelen oppfører seg på gaffelen i fortiden.

Tenk på 20-watt energi som bare driver en projektor. Enten du snur en bryter i et forsøk på eller av, er det fortsatt den samme batteriet som er ansvarlig for projeksjonen. Som i det to-spalte eksperimentet, kollapser du den fysiske virkeligheten. Ved døden, vil ikke denne energien bare forsvinne inn i miljøet som det gamle mekaniske verdensbilde foreslår. Det har ingen realitet uavhengig av deg. Som Einstein’s anerkjente kollega John Wheeler uttalte: “Nei fenomenet er et virkelig fenomen før det er et observert fenomen.” Hver person skaper sin egen sfære av virkeligheten – vi bærer rom og tid rundt med oss som skilpadder med skjell. Dermed er det ingen absolutt selv-eksisterende matrise der energi bare forsvinner.

Grunn 3

Selv om vi generelt avviser parallelle universer som fiksjon, er det mer enn et stykke vitenskapelig sannhet i denne sjangeren. En velkjent del av kvantefysikken er at observasjoner ikke kan forutsies absolutt. I stedet er det en rekke mulige observasjoner hver med en annen sannsynlighet. En mainstream forklaring er ‘mange-verdener ” tolkningen, som sier at hver av disse mulige observasjoner tilsvarer et annet univers (den” multiverse’). Det finnes et uendelig antall universer (inkludert vårt univers), som til sammen omfatter alle fysiske virkeligheten. Alt som kan muligens skje forekommer i enkelte universer. Døden eksisterer ikke i noen reell mening i disse scenariene. Alle mulige univers eksisterer samtidig, uavhengig av hva som skjer i noen av dem. Som å snu bryteren i forsøket over, du er den agent som opplever dem.

Grunn 4

Du vil leve videre i dine barn, venner, og alle som du berører i løpet av livet ditt, ikke bare som en del av dem, men gjennom de historiene du skjuler med hver handling du tar. “Ifølge kvantefysikken“, sier teoretiske fysikere Stephen Hawking og Leonard Mlodinow,” fortiden, som fremtiden, er ubestemt og eksisterer bare som et spekter av muligheter. “Det er mer usikkerhet i bio-fysiske systemer enn noen gang trodd. Virkeligheten er ikke helt bestemt før vi faktisk undersøker (som i Schrödingers katt eksperimentet). Det er hele områder av historien du bestemmer i løpet av livet ditt. Når du er i kontakt med noen, kollapser mer og mer virkeligheten din (det vil si spatio-temporale hendelser som definerer din bevissthet). Når du er borte, vil din tilstedeværelse fortsatt være her som et spøkelse dukketeater i universene til dem du kjenner.

Grunn 5

Det er ikke en tilfeldighet at skjebnen tilfeldigvis har bestemt at du skal være i live nå på toppen av all uendelighet. Selv om det kan være en en-av-en-million sjanse, kanskje er det ikke bare flaks, men må være sånn. Mens du etterhvert forlater denne virkeligheten, vil du, observatøren, for alltid fortsette å kollapse flere og flere “nu”. Din bevissthet vil alltid være tilstede – balansert mellom den uendelige fortid og ubestemt fremtid – flytter midlertidig mellom realiteter langs kanten av tid, å ha nye opplevelser og møte nye (og deretter møte gamle) venner.

* * * * *

Biocentrism” (BenBella Books, (med-forfatter astronom Bob Berman)) beskriver  Robert Lanza i sin helhet teorien omkring dette.

Kilde

http://www.activistpost.com/2011/01/five-reasons-you-wont-die.html
http://www.huffingtonpost.com/robert-lanza/5-reasons-you-wont-die_b_810936.html

Beslektet stoff

Mange Liv Mange Mestre
http://www.riksavisen.no/?p=525

De-programmering. Veiene deler seg
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/de-programmering-veiene-deler-seg/

Ut av kroppen-opplevelser
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/ut-av-kroppen-opplevelser/

Og jeg ser en ny jord
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/og-jeg-ser-en-ny-jord/

Biocentrism and the Existence of God
http://www.huffingtonpost.com/robert-lanza/does-god-exist-or-not-new_b_802103.html

Livet Etter Livet – Raymond Moody

Raymond Moody har skrevet mange bøker om menneskers Nær Døden Opplevelser

Den gamle bevissthet fader ut. Vær med oss inn i en ny tidslinje, en ny stråle av åndelig bevissthet…. Bevisstheter som antar nye former, i det indre som i det ytre. Vi blir biosentriske, og det bør ikke innvolvere noen egosentrisk verden, men en som er basert på høyere åndelige og moralske prinsipper enn mennesker klarer å koke ihop.

Samtidig som vi må ha respekt for alle ikke alle aspirer mot samme virkelighet, og søker sine parallelle univers.

Del univers på Facebook

De som aspirer mot den virkelighet som den jeg ser i Kjærlighetens Rike, og tror eller vet at der finnes en høyere makt i universet enn mennesket selv, er velkommen til å huke opp på min Facebook side her, for da havner vi i samme parallelle univers før eller siden likevel, og like godt først som sist.

Tror en at en er en ubegrenset bevissthet i et uendelig antall parallelle universer, utenfor og bortenfor den jordiske materiske virkelighet, så er det det en er. Ens tro har frelst en fra ens animalske darwinistiske jordtilknytning. En har blitt ånd, mer enn kropp.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
dette-er-feil
dette-er-feil
Abonnent
13 år siden

“Tenk på dobbelt-spalte eksperimentet: hvis man “ser” en subatomær partikkel eller en bit av lyset som passerer gjennom åpninger på en barriere, oppfører den seg som en partikkel og skaper solid utseende treff bak de enkelte spaltene på siste barriere som måler virkningene . Som en liten kule, går det logisk gjennom det ene eller det andre hullet. Men hvis forskerne ikke observerer banen til partikkelen, så viser det oppførselen til bølgene som lar det passere gjennom begge hullene samtidig. Hvorfor forandrer vår observasjon hva som skjer? Svar: Fordi virkeligheten er en prosess som krever vår bevissthet.”

Huff huff huff, dette er feil, dette er fysikk-på-vgs-feil!
Du har tydeligvis ikke forstått dobbeltspalteforsøket. Det er ikke vår observasjon som får elektronet til å miste sine bølgegenskaper. Det er våre målinger, du kan ALDRI måle noe uten å påvirke det du måler. Med andre ord, når forskerne måler elektronene vil bølgene kollapse og de vil oppføre seg som partikkler. Tilleggsinfo, all masse er på representert som bølger og som stoff.

Rob Egil Onez
Rob Egil Onez
Abonnent
13 år siden

…så masse prat bare for å komme fram til det vi innerst inne alle vet:
Dette livet er bare en liten del av reisen.
Men Gud er bare en menneskeskapt fabel-figur.

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Kroppen har et stort energipotensiale viser ny forskning, kanskje mye mer enn de 20 watt i hode. Spenninger på 15 millioner volt pr meter er målt inni celler.

“Until now, scientists could only measure electric fields from a cell’s membrane. Although these measurements have been useful in fields such as brain research, they do not enable mapping the electric fields within cells. Kopelman’s development enables researchers to insert several voltmeters inside a living cell and create 3-D mapping of the cell’s electric field. As opposed to what was previously assumed, very strong electric fields are found inside living cells. An electric field as strong as 15 million volts per meter was measured by Katherine Tyner and Martin Philbert from the National Institute of Health (NIH). For comparison, the electric field under a power transmission line is about 10,000 volts per meter and in an average home it’s about five to ten volts per meter. The functionality of the cells’ electric field is still being studied.”

Universty Michigan
http://ns.umich.edu/htdocs/releases/story.php?id=6208

Vi nærmer oss det som kalles Omega punkt i en sivilisasjon sin utvikling.
Dyrene har sine naturlige instinkter som egentlig ikke er noe annet enn en direkte kontakt med sentralbordet, via en trådløs photon/lys forbindelse.
Etter Tsunamien i Thailand ble det nesten ikke funnet døde dyr, de hadde i tide søkt tilflukt i høyden.
Det er denne kontakt hver og en av oss nå kan få god nytte av å utvikle i meditasjon. Materien er krystallisert bevissthet som strever er bedre metoder til å behandle informasjon, og en ny virkelighet utvikler seg kontinuerlig.
Med andre ord vi skaper vår framtid ved å projiserer vår bevissthet med hele dens innhold inn mot det som kalles Omega punkt.
Ser frem til flere artikler her JJ.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Uffda
13 år siden

Uffda, takk for link som beviser at det forskes på de ting man kan føle i mennesker og dyr, en kjempebra kommentar fra deg igjen. Dette med energiene (kraften) i oss er for øvrig forsket mye på i det skjulte også.

Dyrene er faktisk ikke så opptatt med tankespinn som menneskene, derfor er de bedre tilkoblet “sentralbordet” som du kaller det. Her har vi et eksempel;

http://www.youtube.com/watch?v=bLMuSiViLFc&feature

For å kunne se og motta syner og budskap må jeg koble helt ut alle tanker, da endres noe inni meg sånn at jeg føler å bevege meg innover i meg selv og jeg begynner å se film og bilder, og budskap kan også komme gjennom ord. Det er ikke kroppens sanser som benyttes, jeg kan se med øynene lukket og høre mens jeg holder for ørene.

Jeg ser på hunden min at hun også registrerer når noe skjer nede i bakken, hun kan rykke til og se seg rundt samtidig som jeg føler at hjertet hopper over et slag og det ringer som ei bjelle eller piper i ørene mine. Dette varierer og jeg vet at det har noe med dette å gjøre;

http://www.youtube.com/watch?v=e-FW9hZls6E&feature=autoplay&list=ULTQZykGOn9d8&index=17&playnext=1

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Det morsomme er at forskerne ikke vet hva denne energien inni cellene brukes til. Vi kan kanskje enes om at denne elektromagnetiske energi har potensiale til en superrask photon forbindelse med sentralbordet, og at vi har nok energi til å fyre av lyn.

Fint at du får til å koble ut tanker – øver på det. Det som skjer er jo at man da sentrerer bevisstheten i høyre hjernehalvdel – hvor 90% av vårt potensiale ligger stort sett ubrukt. Selv om det ikke er kroppens sanser som benyttes, prøv likevel å ha flest mulig sanser med underveis som lukt, smak, berøring, hørsel og syn – altså hele bevisstheten.

Jorden rister som de fleste i fødselsveer, et nytt og sterkere lys kan være på vei -mulig vi blir æret med en binær sol :-)

Jeg må nesten få lov til igjen å sitere fra Emerald Tablet, som er opphavet til det meste og 20 – 36000 år gammelt.:

Desireth thou to know the deep, hidden secret?
Look in thy heart where the knowledge is bound.
Know that in thee the secret is hidden,
the source of all life and the source of all death.

List ye, O man, while I tell the secret,
reveal unto thee the secret of old.

Deep in Earth’s heart lies the flower,
the source of the Spirit
that binds all in its form.
or know ye that the Earth is living in body
as thou art alive in thine own formed form.
The Flower of Life is as thine own place of Spirit
and streams through the Earth
as thine flows through thy form;
giving of life to the Earth and its children,
renewing the Spirit from form unto form.
This is the Spirit that is form of thy body,
shaping and moulding into its form.

Know ye, O man, that thy form is dual,
balanced in polarity while formed in its form.
Know that when fast on thee Death approaches,
it is only because thy balance is shaken.
It is only because one pole has been lost.

Osv http://www.crystalinks.com/emerald13bw.html

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Det er nettopp poenget med forskning, finne svar isteden for å lage fantasifulle svar;-) Og det er helt greit å si at man ikke vet…

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

“The only real valuable thing is intuition.”

“A person starts to live when he can live outside himself.”

“Science without religion is lame. Religion without science is blind.”

“Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds.”

– Albert Einstein

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Det kalles metaforer…. Sitatene er forøvrig ofte brukt av kreasjonister, og de har som kjent en tendens til å misforstå så mangt, vitenskap spesielt.. Bare så du er klar over det:-)

Moses Brodin
Moses Brodin
Anonym
Svar til  Uffda
4 år siden

“Its such as you read my thoughts! You seem to know so much about
this, such as you wrote the guide in it or something.”

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

V/m er feltstyrke, ikke spenning.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
13 år siden

Det eneste vi vet sikkert om døden er at kroppen ikke lenger fungerer. Så kan man spørre seg i hvilken grad kroppen er liv når man lever, og bevissthetens tilknytning til denne.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Apoteose
13 år siden

Mennesket lever i søvne, sa Gurdjieff, det har ikke noe reel bevissthet eller vilje.

Vi er ikke frie; med oss skjer alt bare. Men vi kan bli bevisste og finne vår virkelige plass som menneske i den helheten, men det krever en dyp og gjennomgripende transformasjon.

Til sine spørsmål: Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? fant han svar hverken innen religion eller vitenskap. Han antok at dypere sannheter lå gjemt i overleverte tradisjoner fra fortiden enten innenfor det religiøse eller de bemerkelsesverdige mytene og legendene som han lærte av sin far som var tradisjonell skald eller ‘ashok’.

http://gurdjieff.no/gurdjieff.html

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

Vitenskap er langt mer interessant når man ikke blander inn kvasireligiøse og psudovitenskapelige elementer.

Om man dør når man dør er jo et definisjonsspørsmål av hva det vil si å dø… Noen godtar bare ikke at døden faktisk er reell, så da finner man på en annen betydning av ordet….

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Terje S

Vitenskap er selvsagt mer interessant når den er ENKEL, i den forstand at man ikke blander ÅND inn i bildet. Da er det nemlig mulig å holde tankerekkene inne i boksen, slik at de fleste spm får sine svar. Desverre er det slik at når man forsker på bevissthet, kommer man før eller senere til det punkt at ånd ikke lengre KAN holdes utenfor ligningene. Og det er først DA at det virkelig begynner å bli interessant. Om du spør meg da…

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Nei, det er når du begynner å gi opp virkelig vitenskap, og blander inn ånd whatever… at det blir mindre interessant igjen….. En ting vi har lært opp gjennom historien er at når et geni har møtt veggen og deretter forklart noe ved hjelp av guder, ånder osv. har et nytt geni tatt over og kommet med løsningen -problemet er at det kan ta mange år, flere hundre i de verste tilfellene.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
Abonnent
13 år siden

For meg er det totalt uforståelig at noen tror at vi vil være oss selv lik etter døden når tross alt en liten smell i hodet kan gjøre at et menneske mister bevisstheten, blir totalt fraværende og lever livet sitt så og si som en grønnsak. Hvordan i huleste skal det da gå an at vi lever etter døden når vi ikke har de fysiske betingelsene for liv? Selvsagt handler dette om tro, men jeg klarer bare ikke å tro det. All logikk og fornuftig sier at et liv etter døden er umulig. Derimot forstår jeg godt at enkelte mennesker velger å tro på dette, da tanken på at alt er slutt etter 70-100 år er en svært ubehagelig tanke.

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  adsckldsacksldckl
13 år siden

kroppen vår dør, og blir borte. Vi er ånd som har kroppen som en bolig.
Denne kroppen er forgjengelig, men den som tror på sønnen (Guds sønn) har evig liv, og vil få et herlighetslegeme som ikke dør. Jeg vet det er vanskelig å forstå dette med menneskelig tankegang, men det er slik det er.

Kjetil S
Skribent
Svar til  adsckldsacksldckl
13 år siden

Jeg stiller spm igjen: Hva er bevissthet? For meg er det ikke “å være våken og evne å sanse”. Bevissthet er langt mer.

Vil du, adsckldsacksldckl, si at dersom noen er “grønnsak”, så er vedkommende uten bevissthet? Har bevisstheten forlatt vedkommende? Eller skjer det først når man dør? Hva er i så fall bevissthet?

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Ja man kan være hjernedød og da er man uten bevissthet. Bevissthet er noe som blir muliggjort gjennom hjernen vår, ingen hjerne ingen bevissthet.

ola
ola
Abonnent
Svar til  adsckldsacksldckl
13 år siden

Hvordan VET du det?

Trix
Trix
Abonnent
Svar til  adsckldsacksldckl
13 år siden

Er det et liv etter døden?
Spørsmålet er hva du tror. Hva finner du mest sannsynlig?
En forestilling om et liv etter døden, kan være en måte å trøste seg på? For slik har vi elsket livet, at vi vil det skal fortsette også etter at kroppene våre har sluttet å fungere. Et liv i sjelenes paradis. Og alle religioners tro på at det er et liv etter at dødens port har slått igjen bak oss, er bare en måte å trøste menighetene på. Egentlig blir det evig sort når kroppen dør. Bevisstheten slås av. Ute av sirkulasjon. Gravd ned eller brent. Spiller ingen rolle. Det er slutt for dette menneske. Det er dødt. Ikke eksisterende.

Dersom alt går i svart i dødsøyeblikket, får man neppe tid til å angre på at man hadde bygget seg luftslott om et liv i det hinsidige? Blir det tid til å tenke: – Søren! det var ikke noe etterpå allikevel! Da står man fritt til å tro hva man vil. Ingen tid til etterpåklokskap over at man tok feil når det gjaldt en av livets store gåter.

RHK1981
RHK1981
Abonnent
Svar til  Trix
12 år siden

Er du en evig ateist du eller? Hvis man er så naiv at dette “fysiskeplan” er alt, så må du virkelig være en pessismist til de grader.

De som tror blindt på hva som er skrevet i bibelen, koranen etc er blinde for den virkelige sannheten. Må huske at det er mennesker som har satt sammen disse skriftene og de har garantert blitt tuklet med og ting har blitt fjernet så man kan styre massene i en bestemt retning.

Dette er hva jeg “tror” hvis vi skal bruke det begrepet.

Vi er nok bare en lekeplass for energier som trenger vår eksistens for å lære emosjoner som ikke finnes på det høyere plan, deres måte å lære på.

Jeg ser kun et hiearki uansett hvordan man vrir og vender på det, hvor det er kaos i våre øyne er kun fordi vi ikke forstår det. Vi mennesker må slutte å tro vi er universets navle når vi egentlig er nikkedukker for noe større, selv om vi har frivilje så vil det som skal skje, SKJE!

Jeg har slått meg til ro med denne viten og lever livet mitt som det skal leves etter mitt hode så langt det går.
Om vi er styrt i en retning eller ei, du bestemmer selv om du sitter på toget til opplysthet, eller sitter på en stasjon og grubler over alle problemer og hva som ikke er mulig.
Tenk heller på alle mulighetene og hvordan alt faktisk fungerer sammen på en måte, og ikke tenke så kort.

Vi er bare mennesker i en 4 dimensjonal verden, og når det opphører så kommer vi til en eksistens hvor all viten om alt ligger åpent for alle.

Dette er logisk for meg, og dere kan slenge så mye vitenskap i trynet mitt og sitater fra den ene religiøse boka etter den andre. Alt kommer fra det samme, så trikset er å ikke avvise alt annet pga det står nedskrevet i en bok osv.

Vi kan leve i uvitenhet, helt fint, men det går en grense for hvor lenge en kan leve sånn før man begynner å søke etter sannheten. Jeg har min sannhet, og du har din, og verre er det ikke.

Det å tro at alt blir svart når man dør er det mest tragiske jeg hører.

Vi (“sjelen”) er her for å lære.

SMQ
SMQ
Abonnent
13 år siden

Leste at forskerne mente å ha funnet svaret på grunnen til at mennesker på operasjonsbordet ofte ser lyset.. ikke en nær døden opplevelse, men hjernen som mangler oksygen.

Hvorvidt det er rett eller ei blir jo opp til hver enkelt å vurdere slik som innholdet i denne artikkelen. Personlig stemmer jeg på George Carlin, når vi dør så går vi tilbake til det mørke intet vi kom ifra. Tha end!

Derfor, bruk tiden du har fått tildelt godt, du får ingen reprise.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  SMQ
13 år siden

SMQ: Derfor, bruk tiden du har fått tildelt godt…

Det tror jeg vi alle kan eniges om – uansett om vi har flere liv, om vi kun er en ide, om vi er projektsjoner av bevissthet eller om vi kun er en fysisk biomasse.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
Svar til  SMQ
13 år siden

“The day I died” er en dokumentar som ligger/lå ute på nettet og som tidligere har blitt anbefalt her på Nyhetsspeilet av Mike Chechanowicz.

Kort fortalt var en pasient i stand til å beskrive omgivelsene under sin egen operasjon. Hun var på dette tidspunktet “død” uten målbar livsaktivitet. Hun kunne også beskrive instrumentene som ble brukt under operasjonen, og som ikke ble tatt frem før hun var bevisstløs.

For meg betyr dette at bevisstheten umulig kan være et produkt av hjernen, og at døden derfor er en overgang eller fortsettelse av livet, snarere enn en avslutning.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  SMQ
13 år siden

At man skal gjøre sitt beste ut det livet man lever bør det ikke være noen tvil om, men det er nok fler å fler som inntar den holdningen du beskriver her SMQ,

SMQ skrev.
Personlig stemmer jeg på George Carlin, når vi dør så går vi tilbake til det mørke intet vi kom ifra. Tha end!

Derfor, bruk tiden du har fått tildelt godt, du får ingen reprise.

1.Korinter 15.
32 Var det bare med menneskelig håp jeg kjempet mot ville dyr i Efesos, hva hadde det nyttet meg? Hvis de døde ikke står opp, så «la oss spise og drikke, for i morgen dør vi».

Apoteose
Apoteose
Abonnent
13 år siden

“Når en utelukkende materialistisk vitenskap holder seg selv for å være den eneste mulige vitenskap og når mennesket har fått seg for vane å godta som en ubestridelig sannhet doktrinen om at ingen gyldig kunnskap kan være av noe annet enn denne, og når all utdanningen som blir overført til dem tenderer til å innprente ”overfladiskheten” til denne vitenskapen, hvordan kan de da mislykkes i å ha alle sine opptattheter rettet mot det fysiske/materielle/legemlige?”
-Rene Guenon

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Fin CV, men det står ingenting der om noen bakgrunn i kvantefysikk.

Dog er det jo nytt og spennende at en forfatter på Nyhetsspeilet går god for en forsker som har samarbeidet med berømte psykologer og vaksineforskere og fremhever det som et pluss angående hans troverdighet. Ser vi antydningen til en vridning av det redaksjonelle innholdet?

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
13 år siden

Lanza burde generelt lest seg opp på kvantefysikk litt, før han skrev bok. Flere standard misforståelser her, som gjerne blir begått i alternativmiljøet, på leting etter noe som kan støtte deres sak. Kort fortalt; en bølgefunksjons kollaps er avhengig av vekselvirkning med omgivelsene, ikke nødvendigvis med en bevissthet. Man kan ikke bare overføre kvanteeffekter over på makronivået.

Eller virker kvantefysikken bare på bebodde planeter?

Les f.eks: http://nirmukta.com/2009/12/14/biocentrism-demystified-a-response-to-deepak-chopra-and-robert-lanzas-notion-of-a-conscious-universe/

som et rent tilsvar.

Kjetil S
Skribent
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

Det store spørsmålet er hvordan “bevissthet” defineres. Må en planet være “bebodd” for at der skal være bevissthet?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Matt 3,9 Døperen Johannes sier dette..
Og tro ikke at dere kan si til dere selv: ‘Vi har Abraham til far.’ For jeg sier dere: Gud kan reise opp barn for Abraham av disse steinene.

Det ser ut for at om en planet er nokså øde kan det skapes liv der i det minste…

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Uffda
13 år siden

Men abraham regnes som etterkommer av Adam(u) ikke sant?
I følge sumeriansk skapelse ble nettopp Adam (jord/soil) skapt av bla fjell/stein)

Sammen med Enlil «Herre av vinden», Ninmah «Moder jord/ lady of the mountain» og Ningishzidda «Lord of the tree of life»/ «lord who makes the trees grow right», skapte Enki den første mannen? Adamu. (Hebrew אָדָם (adam, “earth, man, soil, light brown”) < אדמה (adamah) ‘red earth’, ‘ground’). Her ser man at adamu/adam kan referere til jord (som i det engelske ordet soil). I så fall kan man tolke den Sumerianske skapelsen som at jord (soil) ble til av vann, fjell, luft, og «død vegetasjon/ mineraler?», slik jord faktisk dannes.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Takker for den – ser ut til å være gammel visdom.
Her like gammelt utdrag fra Emerald Tablet – mulig 26000 år.

Far in the past, when first I came to thee,
found I thee in caves of rocks.
Lifted I thee by my power and wisdom
until thou didst shine as men among men.
Aye, found I thee without any knowing.
Only a little were ye raised beyond beasts.
Fanned I ever the spark of thy consciousness
until at last ye flamed as men.

Now shall I speak to thee knowledge ancient
beyond the thought of thy race.
Know ye that we of the Great Race
had and have knowledge that is more than man’s.
Wisdom we gained from the star-born races,
wisdom and knowledge far beyond man.
Down to us had descended the masters of wisdom
as far beyond us as I am from thee.
List ye now while I give ye wisdom.
Use it and free thou shalt be.

Know ye that in the pyramid I builded are the Keys
that shall show ye the Way into life.
Aye, draw ye a line from the great image I builded,
to the apex of the pyramid, built as a gateway.
Draw ye another opposite in the same angle and direction.
Dig ye and find that which I have hidden.
There shall ye find the underground entrance to
the secrets hidden before ye were men.

Tell ye I now of the mystery of cycles
that move in movements that are strange to the finite,
for infinite are they beyond knowledge of man.
Know ye that there are nine of the cycles;
aye, nine above and fourteen below,
moving in harmony to the place of joining
that shall exist in the future of time.
Know ye that the Lords of the Cycles
are units of consciousness sent from the others to unify
This with the All.
Highest are They of the consciousness
of all the Cycles, working in harmony with the Law.
Know They that in time all will be perfected,
having none above and none below, but all One
in a perfected Infinity, a harmony of all in the Oneness of All.

osv…http://www.crystalinks.com/emerald11bw.html

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Dette var avanserte greier JJ, men prosessen kan også reverseres :-)

Ånd kan også forme materien etter sin vilje. I seancer er slike super-fysiske fenomen vanlig. Ånden kan manipulerer ectoplasma til en passiv kilde og skape fra den en kropp som er synlig for andre. Organismen er virkelig og dens aktivitet kan kontrolleres. Den har alle organer et normalt individ har.
Etter manifestasjonen blir vanligvis ectoplasma reabsorbert og forsvinner. Men det vil bare kreve en viljes-handling for at “kroppen” skal få eget liv.

Dersom noen Gud eller G-d ønsket å skape en ny menneskerase på jorden,
kunne ånden manipulere jordens ectoplasma og skape kropper langt overlegne de nåværende. Dette stemmer vel bra med det vi lærte på søndagskolen at Adam ble skapt av jordens støv dvs ectoplasma JJ. :-)
Gud lot også Adam falle i dyp søvn og brukte han som en kilde til ectoplasma for å lage Eva.

Homo-sapiens synes å ha hastverk med å avslutte sin karriere på jorden – og dermed frarøve naturen sin rett til å gjøre det slutt med utmattelse.

Men i denne artikkel var det altså The Road to Death vi skulle utforske – lykke til:
http://www.near-death.com/experiences/reincarnation04.html

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

HEALING TOUCH OF THE DAY

We may be together, but if we don’t understand each other, we will be apart, but even if we are apart but we understand each other, we will be together.

When the impossible seems possible. When complications, seem amusing.
When a moment, seems like eternity. When the sea fits in your hands.
When you can embrace the horizon. When by contemplating the stars, you can feel that they are talking to you. When you can understand the mysteries.
When you think that fire will not burn you. When you feel that you are growing wings. When the word no, does not exist in your vocabulary.
When you laugh alone and if somebody stares, you don’t even pay attention.
When you feel that your heart is like a flower, then, it means, that Love has arrived to your life.

« Forrige artikkel

Snart frihet for alle

Neste artikkel »

Point of Return kaller kongen til råd

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x