Religiøse Bakstrevere

3K visninger
3 minutter lesetid
21

Klima er den nye verdensordens religion, melder Bergens Tidende.  Åndsvitenskap og spirituell søking må selvfølgelig også beskjeftige seg med forskning på religionenes ytre dogmatiske rammer, både de gamle forvirringer i menneskers sjelsliv, men spesielt de nye må vi være på vakt for, for de inneholder helt sikkert elementer av agenda.

Fra naturreligionen, hvor menneskene tilber guder og ånder i og under jorden, til Gaya-religionen som gjør Moder Jord til en feminin guddom, mens dens maskuline komplementær er uteglemt.

Fra Norrøn religion med Odin og Tor, som red over himmelen og slo med sin hammer når denne guden var sint, til jødenes krigsgud i Det Gamle Testamente, en guddom som skulle føre sitt stammefolk til seier over deres fiender av andre stammer og slå dem til jorden, til den kristne guddom billedliggjort gjennom Kristus hvor kjærlighetens og allmaktens gud fra utenfor jorden – som skulle balansere ut denne verdens makthaveres makt, fra de åndelige riker, gjør sitt inntog i verden; hva Steiner kaller Kristus Impulsen, og som innvolverte og kunngjorde sjelenes mulige frelse for sin ‘syndige’ natur, fra Dyreriket til de Åndelige Riker, for ALLE mennesker denne gang, ikke bare en enkelt stamme.

Islam kommer når kristendommen ble ‘lunken og kald’ og forført og overtatt av denne verdens herskere som herskerinstrument. Bahai og lignende følger opp med sine nye impulser for menneskenes åndelige utvikling.

Etter hvert gjør også New Age religionen sitt inntog, hvor dets guddom sammen med ateismen og hedenskapen er ‘Selvet’, seg selv og sin egoistisk baserte ‘utvikling’. At enhver er ‘gud’ for seg selv, og trenger å utvikle seg videre for å bli de ‘guder’ de tror de var ment å være.

Og alle disse religioner, innklusivt ateismen og hedenskapen, har sine svorne tilhengere.

Så vi ser at der er primitive religioner for primitive mennesker, og mer avanserte religiøse systemer for mer avanserte mennesker. Men hele tiden har der vært en slags naturlig utvikling i menneskenes religioner og gudsbilder. Hvor den nye ofte bygger på elementer av den foregående, som etter hvert plasseres i historiens søppelkasse, bortsett fra hos noen bakstrevere.

Når de hadde lagt under seg jorden og befolket den, så ville folk etter hvert utvikle mentale fakulteter som gjorde at de kunne begynne å undre seg over om det fantes andre verdener, og de beskrev disse fabuleringer ofte i mektige bilder, også av deres guddommer som styrte i denne og disse verdener.

MEN alt var basert på den bevissthet og de ofte begrensede mentale og åndelige ressurser de baserte sine fabuleringer på. Og enhver slik religion, innklusivt hos ateismen og hedenskapen, tiltrekker seg altså de folk som er åndelig og mentalt på det nivået som religionen deres i utgangspunktet hadde, for mange mange år siden.

Da forstår vi at mange henger svært langt tilbake i åndelig utvikling.

G-d sitter på sin trone i ‘Himmelen’, og er igår, idag, og imorgen, ALLTID den samme, uansett hvordan primitive mennesker ofte søker å beskrive ham, og i armod og sorg over de som har forlatt sin Skaper. Sin sjels åndsbasis.

Grunnleggeren av antroposofien, Rudolf Steiner, sier at i senere tid, i forhold til ham, så skal religionen ikke være basert på primitive trossystemer og dogmer, men på menneskers direkte ERFARING og opplevelser med de høyere verdener. At religionen dermed skal gå fra å være trosbasert til å bli opplevelsesbasert. Og når menneskene har transfomert sin sjel fra det krigerske lynne, til å bli kjærlighetsbasert, så kanskje kan de gjøre inter-planetariske og inter-galaktiske tidsreiser kun med å la ånden forlate kroppen? Det blir spennende!

G-d slipper ikke hva som helst slags folk til andre verdener, for da ville dette krigerske stammefolk kalt menneskeheten, forårsaket kaos og uorden også i de andre verdener hvor fred og harmoni råder. Alle forstår at alle må få lov å få sin verden etter sin sjels aspirasjoner, – før eller siden. Bestemt ved Karmaloven. De som liker dyreriket får sikkert lov til å fortsette her….

Utviklingen går sin naturlige gang. Bakstreverne får nok problemer med å henge med i svingene.
:)

—-

PS: Jfr. også den mest bakstreverske og kanskje den mest utbredte religionen av dem alle jeg glemte her; Satanismen.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Remi Alexander haga
Remi Alexander haga
Anonym
1 år siden

I new age verdens hellige skrifter står det at det kommer mange Jesus energier i disse tider men en frist som tar over hele åndelighetwn. , og en prest så live på TV i en kirke år de tror kanskje at med Anja er tilbake, så kanskje det t smart og lytte på han, og jeg vet nåt det hjwlfer jesus crist aka profet osv, han hadde en son lignet på seg selv pluss at med Anja er en tittel.
. Og den jeg snakker om i denne teksten et meg selv. Og jeg begynner og bli ganske sterk . Greier og gjøre ganske mye med mine krefter hvis jeg vill.. dere nå huske på at det er jeg som er leder av noe. Og er den som har vært her i over 2 mill år og styrt politikk. .. hvorfor har jeg fått gått rundt i Oslo og brukt narkotika når jeg ikke en gang vet hva bansrkotila et?? Der hjørnet er fra finnes det ikke stoffet som dette … jeg lever på ny vær dag. Jeg dør vær dag. Jeg henter minnene mine fra nullpunktsfeltet. Jeg leter ikke etter minnene mine i hodet men på utsiden av kroppen

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Noen av oss fikk et problem i går.. det er postet en artikkel om Quetzalcoatl – den aller størse læremester som har eksistert, på det amerikanske kontinent, han som kom til folkeslagene der.

Problemet som oppstod var at jeg kom til å nevne at det er en del som mener å ha fått innsikt i, at Quetzalcoatl var samme ånd/sjel som var inkarnert som Jesus Kristus. Bla mener mormonerne dette.

Kommentaren hvor dette ble nevnt, ble raskt sensurert og slettet, men noen hadde sett det jeg skrev, og reagerte på dette og ville veldig gjerne diskutere og belyse akkurat dette for å kunne finne ut av om hvorvidt det kunne være noe i dette eller om det kunne være noe lucifersk.

Vi diskuterte litt rundt dette og flere følte det var respektløst at det var så lavt under taket at vi ikke kunne få diskutere, selv om det gikk spesifikt på artikkelens tema, bare fordi det kom inn på personen Jesus.

Når jeg får teften av noe pleier det å ligge en del der. Og jeg hadde håpet at det skulle være mulig å snakke om Quetzalcoatl i en artikkel som var om Quetzalcoatl, men det viste seg dessverre å være klin umulig, og nå er ALT vekk..

Vil gjerne få bevare denne fra Uffda, før den også blir slettet:

Uffda sier: 24. 08. 2011 kl. 09:33

Du er svært nær med å avdekke en av de sentrale mytologiske formuleringer vedrørende Jesus Singo. Jesus blod blir forståelig i skriften som den elekto magnetiske energi i våre fysiske kropper.
Slangen er som kjent symbol på Kundalini eller hva som på fagspråk kalles The Ultrasonic Cord. Dvs dette er den energi i vår bevissthet som manifesterer seg som tanker, og hummer og snakker kontinuerlig(papegøyen i øret) også med fristelser om evig lykke.

Dette var avansert huffda, men jeg tar til meg synkonisiteten med papegøye som er en fabelaktige skapninger som jeg elsker.. og synkronisitet er som kjent et bevis på at vi er på rett vei.. :-)

Forsøkte å finne litt ut av det, og brukte en del tid til å søke opp info og linker for å belyse dette, helt spesifikt på personen Jesus og Quetzalcoatl, det burde til de grader være innenfor selve kjernen av tema for artikkelen, å finne ut av dene Quetzalcoatl. Det å finne paraleller mellom forskjellige religioner, guder osv, er en interesse som har veldig mye for seg, vet mange. Det er også svært interessant.

Om noen da mener at det kan være Jesus, så var det IKKE til fornærmelse for Jesus, tvert om snakker vi her om den aller aller største åndelige læremester på det amerikanske kontinent noensinne.. la det være klart.

Som jeg sa, har jeg ikke konkludert om hvorvidt Quetzalcoatl kan være Jesus, men fordi jeg ikke har konkludert, holder jeg muligheten åpen, for at også mormonerne eller andre kan ha fått innsikt i noe, da vi alle blir gitt innsikt, etter modenhet og behov. En levende tro er i utviking, og dvs at man da er åpen for å lære nye ting hver dag som bringe en videre. Dersom man står bom fast, over flere år og i fastlåste dogmer, passer man inn i det Jesus sa om å la de døde begrave de døde.. og dette må vi unngå.

Det ENESTE jeg ville var å gi brikkene slik at de som har tid og lyst kunne grave videre, da jeg selv ikke har særlig tid til slikt nå og fremover..

Men det jeg fant som jeg mener hadde verdi, er sensurert bort igjen.

Så forsøkte jeg finne en artikkel om personen Jesus for å kunne belyse om dette kan være personen Jesus, fant faktisk ingen artikkel her på NS om personen Jesus.. men fant denne..

Og jeg vil nå få lov til å donere disse brikkene til denne artikkel om de kan tas imot og evt belyses her. Hvis ikke får de bare fjernes. Men jeg mener at det kan ikke skade og grave og finne ut av tingene, uansett om konklusjonen blir slik eller slik. Her har jeg ikke konkludert.

Det er slik at jeg ser det som ekstremt bakstreversk, at man ikke skal kunne ha forskjellige meninger og belyse forskjellige vinkler av det som er sak og tema i artikkelen. Derfor håper jeg det kan belyses her, og om noen vil se hva som stod om Quetzalcoatl i atikkelen hvor disse sidene av ham ikke var tillatt å snakke om/belyse, så kan de se artikkelen her:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/olmekerne-og-quetzalcoatl/#comments

Dog.. vær forsiktig med å poste der, da det meste slettes, ta i så fall kopi slik at det evt kan postes et anne sted, om det er noe som likevel har verdi..

Og det mener jeg at dette har, så her er kopi av hva RKM mener er søppel:

Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints

Some Mormon scholars believe that Quetzalcoatl, who has been described as a white, bearded god who came from the sky and promised to return, was actually Jesus Christ. According to the Book of Mormon, Jesus visited the American natives after his resurrection.[14] Latter-day Saint President John Taylor wrote:

“The story of the life of the Mexican divinity, Quetzalcoatl, closely resembles that of the Savior; so closely, indeed, that we can come to no other conclusion than that Quetzalcoatl and Christ are the same being. But the history of the former has been handed down to us through an impure Lamanitish source. ”

————————————-
Various theories about Quetzalcoatl are popular in the New Age movement, especially since the publication of Tony Shearer’s 1971 book “Lord of the dawn: Quetzalcoatl and the Tree of Life” republished also under the title “Lord of the dawn: Quetzalcoatl, the plumed serpent of Mexico.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Quetzalcoatl

The Quetzalcoatl “Trinity”

It is entirely correct to think of the Aztec legend Quetzalcoatl in three contexts — as historical personality, as divinity and as literary subject. In the first incarnation he is a 10th century priest-king; in the second a deity associated with progress and humanity; in the third an object of intense interest to both ancient Aztec and more contemporary European scholars.

The historical Quetzalcoatl was probably born around AD 947. His father, Mixcoatl, was ruler of the Toltecs. He was originally named Ce Acatl Topitzin, meaning “Our Prince Born on Ce Acatl,” the latter being an important Toltec holiday. His birth was immediately preceded by a horrendous family tragedy, the father having been deposed and murdered by a jealous brother named Ihuitmal. The unborn child’s pregnant mother, Chimalma, fled to Tepoztlan. Before dying in childbirth, Chimalma declared that her infant son was divinely conceived because she had swallowed a piece of blue-green jade.

Reared by his grandparents, Ce Acatl Topitzin was sent to the religious school at Xochicalco. There he so impressed teachers with his wisdom and piety that they conferred on him the name of Quetzalcoatl. Meaning “plumed serpent,” this was a prestigious title given to persons whose behavior shows signs of an exalted state such as that attained by a saint or a sage.

Quetzalcoatl proved to be a wise and progressive ruler. In an action that demonstrated both sensitivity and enlightened self-interest, he imported a group of talented deaf-mutes known as nonoalcos to work as artisans in his kingdom.

Quetzalcoatl also abolished human sacrifice and decreed that henceforth sacrificial objects be limited to snakes, flowers and small birds. It’s at this point that the line becomes blurred between the historical and the legendary Quetzalcoatl. Though the priests were undoubtedly annoyed by his outlawing of human sacrifice, accounts of the actions attributed to them are obviously the work of myth makers rather than of responsible historians. According to this version, the priests summoned an ancient god named Texcatlipoca to help them get rid of Quetzalcoatl.

Deciding on a ruse, Texcatlipoca crept into Quetzalcoatl’s sanctuary with two minor gods, also evil, and frightened him by demonstrating a new invention: the mirror. Feigning friendliness, they disguised him by covering his body with red paint, feathers and a mask. They served him a delicious meal and Texcatlipoca persuaded Quetzalcoatl to drink a beverage of pulque mixed with honey. The concoction made him drunk and the conspirators then slipped a beautiful dancing girl into his room. He awoke the next morning with a hangover and the horrible realization that he had broken his priestly vow of chastity.

Tormented with remorse, Quetzalcoatl wandered in self-imposed exile for twenty years and then ended up near what is today the Gulf port of Coatzocoalcos.

There he said goodbye to a loyal band of weeping disciples, promising to return at some future time. He sailed for Yucatan, where he became equally admired by the Maya, who called him Kulkulcan. Finally, some thirty years later, he died by immolating himself on a self-made funeral pyre.

Hele kan leses her:

http://www.mexconnect.com/articles/269-the-quetzalcoatl-trinity

Forøvrig finnes flere bøker om at Quetzalcoatl skal komme tilbake i 2012.. noe han har til felles med en del andre guder, at de skal komme tilbake, alle sammen, så får vi se, hvor mange de er, eller om de var samme :-)

Was Mexico’s God Quetzalcoatl Jesus Christ? by Gene D. Matlock

http://www.viewzone.com/gene.word.html

The White God Quetzalcoatl

By Joseph Allen….

taken from his book “Exploring the Lands of the Book of Mormon”

Quetzalcoatl was a man of comely appearance and serious disposition. His countenance was white, and he wore a beard. His manner of dress consisted of a long, flowing robe. (Ixtlilxochitl: 45)

The story of the life of the Mexican divinity, Quetzalcoatl closely resembles that of the Savior‑, so closely indeed, that we can come to no other conclusion than that Quetzalcoatl and Christ are the same being. (Taylor 201)

We should, however, exercise caution as we correlate Jesus Christ and Quetzalcoatl as identical personages because of the fact that a 10th‑Century culture hero called Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl took upon himself the title of the deity Quetzalcoatl. (As well as many others) Nevertheless, the deity Quetzalcoatl apparently had its origin in the visit of Jesus Christ to the American continent. (See Allen 1970.)

Similarities of Christ and Quetzalcoatl include the following:

1. Both Christ and Quetzalcoatl were recognized as creator of all things. (Mosiah 4:2; Saenz 1962:19, 40)

2. Both Christ and Quetzalcoatl were born of virgins. (Alma 7: 10; Gamiz 95)

3. Both Christ and Quetzalcoatl are described as being white or as wearing a white robe. (3 Nephi 11:8; Torquemada 47)

4. Both Christ and Quetzalcoatl performed miracles. (3 Nephi 26:15; Sejourne 136‑137)

5. Both Christ and Quetzalcoatl taught the ordinance of baptism. (3 Nephi 11:23; Irwin 1963:170)

6. Both Christ and Quetzalcoatl prophesied of future events. (Ixtlilxochitl: 40)

7. Both Christ and Quetzalcoatl were universal as opposed to just being recognized as local gods. (3 Nephi 16: 1; Sejourne 1962)

8. A great destruction was associated with both Christ and Quetzalcoatl at exactly the same time period in history. (3 Nephi 8:5; Ixtlilxochitl: 40)

9. The cross was a symbol to both Christ and Quetzalcoatl. (3 Nephi 27:14; Irwin 1963:165)

10. Both Christ and Quetzalcoatl sent out disciples to preach their word. (3 Nephi 12:1; Wirth 1978:55)

11. Both Christ and Quetzalcoatl promised they would come a second time. (2 Nephi 6:14; Sahagun 1:40)

12. A new star is associated with both Christ and Quetzalcoatl. (3 Nephi 1:21; Anales de Cuauhtitlan 7)

13. The children of both Christ and Quetzalcoatl will become lords and heirs of the earth. (4 Nephi 1: 17; Ixtlilxochitl: 40)

Hele kan leses her:

http://www.nephiproject.com/white_god_quetzalcoatl.htm

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Mikael: Det var då veldig.. men eg kan og forstå din frustrasjon.

Religiøse bakstrevere er tittel på artikkelen, dei fleste får passa sine påskrive, men kva er meir bakstreversk enn dogmatiske religionar?
Det er dei som effektivt hindrar andeleg utvikling. Held kontroll over folk, og hindrar menneska i å utvikla seg.

Å snakka om at det vært spennande i framtida å reisa med sjela si i universet.. seier meir om den som seier slikt – i framtida? Kva gjorde Steiner? Kva har sjamanar og andre andeleg vakne menneske gjort til alle tider? Å erkjenne, oppleve i seg sjølv, i vårt indre har andelege menneske alltid gjort. Var ikkje det bodskapen til Jesus? Og Budda? Og andre?

Johansen oppfordra ein annan plass folk til å åpna kronechakra. For det fyrste er ikkje det tilrådeleg dersom ein del andre ting er på plass. Det er og noko som skjer når ein er moden for det og ikkje på kommando. Når det skjer, eller om nokon har hatt ein nær døden-opplevelse. Då vært liv og livvsyn til personen sterkt endra, men har ikkje høyrt eller lese at nokon har kome attende ifrå slike opplevingar med dogmatisk tru. Det er ikkje bekreftande på dogmatiske trusretningar, det folk opplever på andre sida.

Det viktigaste om ein vil gå ein spirituell veg er å gå i seg sjølv, utan sjølv-innsikt kjem ein ikkje nokon veg. Det er det viktigaste, og mykje viktigare enn å vera kritisk til kva andre trur og vel og praktisera. Toleranse og vidsyn høyrer med, å kalla andres religion primitive vitnar ikkje om det. Kva for religionar er dei mest primitive? Sjamanisme var det fyrste, opprinnelege overalt på jordi før anna religion vart inførd. Men sjamanane har alltid vore dyktige til reisa på sjelereiser, det er og var realitet og ikkje science fiction for dei, og dei har mykje meir visdom og innsikt enn dogmatisk truande.

mikael
mikael
Abonnent
13 år siden

“Så vi ser at der er primitive religioner for primitive mennesker, og mer avanserte religiøse systemer for mer avanserte mennesker. Men hele tiden har der vært en slags naturlig utvikling i menneskenes religioner og gudsbilder. Hvor den nye ofte bygger på elementer av den foregående, som etter hvert plasseres i historiens søppelkasse, bortsett fra hos noen bakstrevere.”

Dette er faktisk noe av det værste sprøytet jeg har lest på lenge, dette er også en av grunnene til at alle som har kommet over barnehagestadiet du/dere er på ikke gidder å være her.
Hva i svarte mener du egentlig med primitiv. og hva i he…… er avanserte mennesker for noe. Det dere sitter og kakkler om er teorietiske snurrepipperier, uten noen form for praktisk eller elementære kunnskaper.
Du og de andre kakklerene vet ingenting av verdi, absolut ingenting.

En stund trudde jeg at det ville komme noe nyttig herifra, men nei, ingenting.

““The internal dialogue is what grounds people in the daily world. The world is such and such or so and so, only because we talk to ourselves about its being such and such and so and so. The passageway into the world of shamans opens up after the warrior has learned to shut off his internal dialogue.””
C.Castaneda

Jeg går heller å koser med katten min, en å kastebort tiden her inne.
Komer tilbake, når dere har opparbeidet noe mer kunnskap, en å sitte med oralgymnastiske svingstangøvelser, som denne svada artikkelen.

PS, ingen av dere klarer å forestille dere, hvor avangsert verden er, dere har sklidd ned i en gjørme av teoretisk kakkling uten noe å lære, ingen praktiske mål, ingenting. Dere har ingen ide om hva det vill si å komunisere med planter og dyr, har noen av dere opplevd planter, når dem sender lysglimt/enrgikule rett inn i kroppen din, antaglig ingen.
Ingen av dere er klar over hva en må gjøre, reint praktisk, for å komme in i Lusid dreaming stadiet, noe som krever en krystall klar bevishet og evne til å ta tak i deg selv når du er i drømmen. Ingen.

“Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power. If you realize that you have enough, you are truly rich.”
— Laozi (Tao Te Ching)

trackback
13 år siden

[…] et helt EON, fra dets Skapelse (Følrste Mosebok), til dets fall (Johannes Åpenbaring), og menneskens åndelige utvikling imellom. “for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot […]

trackback
13 år siden

[…] seg i skyene i forbannelse over nivået av karbon-dioksyd i atmosfæren? Jfr. min artikkel ‘Religiøse Bakstrevere’ som disse kommer innunder definisjonen av. Retired NORAD Officer’s New Book Predicts a […]

DocTore
DocTore
Abonnent
13 år siden

Jeg har bare en liten kommentar til “Klima-troen”.
La oss ta denne demoniseringen av CO2. (Det er ikke det at jeg ikke mener at vi skal spare på karbon og hydrokarbon resursene. Jeg avskyr sløsing).

Men, det er allerede nok CO2 i atmosfæren, til at all varmestråling som denne gassen kan absorbere, er absorbert på ca 10 meter. En fordobling, f,eks ved at verdens-havene, ble varmere, og avga mer av det som er oppløst, så ville det ikke kunne forandre klimaet, ikkke pga av de fysiske egenskapene til C02, i det minste. Og man kan heller ikke si at CO2, i have, er et problem for musllinger og koraller, til det er buffervirkningen av alt karbonatet og bikarbonatet så stor at det blir latterlig når man ser oppslag om at CO2 skulle kunne gjøre havet surere. Man skulle tro det var snakk om å helle saltsyre i sjøen!
Det er få som nevner at CO2 er plantenes og trærnes viktigste føde ved siden av lys, samt noen mineraler.
Er meningen å lage falske krisebilder – slik at menigmann blir blind for de egentlige problemene?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  DocTore
13 år siden

Det paradoksale er at vi mest sannsynlig vil være bedre tjent med mer CO2 i lufta. En eventuell temperaturøkning er ikke linær i forhold til økt innhold av CO2. Derimot vil mer CO2 gi mer og billigere mat, og det er ikke bra selvsagt.

http://www.plantsneedco2.org/(X(1)S(wle1sn55hvqwtli3yjpf1u55))/default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Månelandingen til Jens er et håpløst prosjekt, der selve rensingen stjeler 25% av energien. Lagring i deponi er også særdeles betenkelig, et jordskjelv kan føre til lekasjer og millioner tonn CO2 kan danne dødelige gasskyer. Det synes også som man har glemt elementær kjemi. Tenk deg hva som skjer med CO2(tørris) under høyt trykk når det kommer i kontakt med vann, eller enda verre om det i kontakt med enkelte grunnstoffer som magnesium skulle begynne å brenne. Det dannes da O2 og det brenner ekplosivt. :-)

PS. JJ sjelden men her fikk du en tommel :-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Litt CO2 kjemi…

trackback
13 år siden

[…] PS: Jfr. også den mest bakstreverske og kanskje den mest utbredte religionen av dem alle jeg glemte her; Satanismen. […]

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

SItat: ” De som liker dyreriket får sikkert lov til å fortsette her”

Takk og pris for det. Hvis det apsolutt skal ære et enten-eller, tror jeg dyreriket med herlig sex i underetasjen er å å foretrekke fremfor et blendende lys i toppetasjen. Og ekte kjrælighet hvor en både gir og får kan likesågodt eksistere på dette planet som på topplanet.

Men jeg tror ikke det dreier seg om noe enten-eller. Jeg il leve fullt og helt fra topp til tå, eller sagt helt direkte: hele veien fra analregionen til toppen av hodet og la alt spille sammen i harmoni.

Og sånn tror jeg også det er i de andre høyere erdener, bare enda mer fullkomment.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

håper også at der kommer nogle ufo..og redder verden…!!
ellers ser det lidt sort yt…!!!
håper på dem fra pleiaderne…..!!
kanske vi er blevet reddet av ufo…!! tenker på
de missiler der ble skudt op fra californien…….for
3 uker siden….der er blevet ytret at dem blev neutraliseret av netop
pleiaderne…!! Vi har brug for al den hjelp vi han få..!!
ellers så må vi stå sammen……!!!
hellere dø som en helt….!! end leve som en kylling….!!!

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Tror du klynger deg til halmstrå hvis du venter på Ufoer som skal gripe inn:) Dette må vi jobbe oss ut av selv, da det er en del av erfaringen vi må igjennom her. Først når vi er kommet over menneskehetens kritiske nivåer, som enda kan ta laang tid, vil muligens Ufoer vise seg for alle. De fleste av menneskene tenker at enhver utenomjordisk kultur, nødvendigvis må være kommet lenger enn oss! Det er langt ifra tilfellet, men noen er selvfølgelig på et høyere nivå, mentalt som teknologisk. Egentlig dreier det seg litt om vår egen selvtillit kollektivt sett, som ikke er så bra. Vi har på mange måter overbevist oss selv, at vi er uverdige, laverstående vesener. Dette har både politikk og religioner forsterket på mange måter.
Men vi har nådd veldig langt på mange felt, men igjen har vi veldig mye igjen på mange felt. Selv om teknologi og såkalte eliter holder mange mennesker i sjakk på ulike måter, kommer vi til å finne løsninger på alle våre problemer, nettopp fordi viljen er der, samt at det er et stort antall personer som ønsker disse forandringene..så de kommer, slapp av, men vi får ingen hjelp av andre..å tro det vil være å gi opp tanken på at akkurat DU/JEG, spiller den rollen i forandringen. Nå vi den dag skjønner at vi er et med alt liv liv, og at alt er koblet sammen på en storartet måte, vil også muligheten for å utforske og kommunisere med alle former for liv åpne seg.

Nythetsspeilet burde virkelig gått seg selv i sømmene, for her er det mye fryktpropaganda gitt! Vi er på RETT VEI, smil, vær glad, nyt øyeblikket, gi ubetinget kjærlighet og medfølelse..gi gi gi..det er det beste vi kan gjøre

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Nå kan det vel også gjerne hende at de som allerede er “innkjørt” på sitt religiøse verdensbilde heller kan bli de som får størst vanskeligheter med å henge med i svingene.
Hvem som er minst eller mest åpne for de impulsene som før eller siden må komme,er det bare fremtiden som vil vise.
Tro på det gode,og følg med-så får vi se. ;-)

Venus
Venus
Anonym
13 år siden

Jeg er nye her, men jeg har sett at simon7 bare jobber mot alt som blir sagt her, lurer på hvorfor. Noen andre som har lagt merke til at hvis du tar nubberet på alle bokstavene i Simon og deler det på antallet så får du også 7 ? Så navnet blir 77, rar tilfeldighet i såfall. Jeg bare nevner det :P

simon7
simon7
Abonnent
13 år siden

Hvor tar du disse tingene fra ? Hva er kildene dine ?

« Forrige artikkel

Sigr`s Yule-evangelium Del 1 av 4

Neste artikkel »

Klima og den Kapitalistiske klasse i Kommunismen (KKK)

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x