/

Nyhetsspeilet erklært uønsket på Oslo Freedom Fest

15K visninger
1 minutt lesetid
262

Nyhetsspeilet er nå blitt underrettet av arrangørene av «Oslo Freedom Festival» om at nærvær av representanter for Nyhetsspeilet er uønsket.

Dette innebærer bl.a. at:

  • Foredraget «Tabulisten for norske media. Hva er tabu og hvorfor?» er avlyst.
  • Nyhetsspeilet kommer ikke til å være representert med egen stand slik planen var.

  • «Freedom Fest» har opplyst at de «ikke ønsker å assosieres på noen måte med Nyhetsspeilet».

x

Eventuelle henvendelser til arrangementskomiteen kan rettes til hans@runbox.no

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

262 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Michelle
Skribent
12 år siden

This is Sublime – evig TAKK Hans!
♡☆°´¨ *❤*´☆°´¨°☆.•´ ¸¸.•¨¯`• ♥**♡

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Er prisen verdt så mye?

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Dette koster vel å arrangere, og her spytter jo ikke eliten inn noen computer-tall tipper jeg ;)

klumpen
Abonnent
12 år siden

Selvsagt er det verdt 650 + 150 for buffet = 800 kr. Det er da ingenting. Det er myyyyye mindre en den svæææære hundrelappen det koster å gi en flyktningfamile grunnleggende beskyttelse fra kuler og blodbad. Dessuten byr de på øl og musikk. Det gjør ikke flyktninghjelpen. Frtihet for meg, meg og meg….føkk flyktningene, det er vi som er forfulgt og fratatt vår frihet!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

OK. Så bruker jeg 800 kroner på dette, og du bruker 800 på Flytninghjelpen. Så skal jeg forsøke å lære noe som får oss ut av posisjonen vi er i, mens du kan støtte den etablerte posisjonen, med at norske bedrifter og regjeringen proffiterer på kuleregn og blodbad. Så får vi se hvor det hele ender.

Michelle
Skribent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Tenk på hvor mye staten stjeler av oss som går til militære, overvåking, byråkrati og pelsindustri – totalt imot manges frie vilje, på tide Stortinget slutter å bløffe og viser oss sannheten om at man lenge har hatt biler i Japan som kjører på VANN!!!!

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Siden bilen tydeligvis forbrenner hydrogen dannet ved elektrolyse av vannet, så går den strengt tatt på metallene som korroderes i prosessen. Det hjelper med andre ord lite å ha en halvliter med flaskevann for hånden når anodene er borte.

Michelle
Skribent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Det er vår alles SUPERFANTASTiSKE Armin som viste oss sannheten om motorer drevet av vann.-)

Luna
Luna
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Armin og Lars Rønbeck fra Norgespartiet også. Stort pluss i boka til Norgespartiet som faktisk vil det beste for folket i motsetning til alle andre partiene som bare sitter å bokstavelig talt gnir seg i hendene (Kristin Halvorsen…) mens de snakker om hva mer de kan robbe folket for…
Så takk til Armin og Lars for deres medmenneskelighet og positivitet.

klumpen
Abonnent
12 år siden

Ja, for Flyktninghjelpen støtter krigføring og representerer Kongsberg Våpenfabrikk… ^^ . Og det gjør også Nyhetsspeilet Freedom Festival siden de tilfedigvis også er norske. Og du Balle støtter også opp om krigen siden du har norsk statsborgerskap.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Joda, alle skjønner nok penget ditt, de er adskilte, de er snille. OK. Det forhindrer ikke at : «Den beste form for flyktningehjelp du kan gi er å gi en tusenlapp eller to til de som er flykninger i eget land. De intellektuelle som driver åndskamp i Norge.
Dersom det norske folk hadde vendt ryggen til innsamlinger hadde vi blitt spart for mange kvalme forestillinger og ingen kunne ha sittet på den største soveputen av dem alle. Hjelpeorganisasjonene og innsamlinger. Vi er SÅ snille! Alt er jo bare for jævlig, bomber, og gass, og droner og annet faenskap. Men vi trenger jo ikke bry oss, vi er jo så SNILLE! Kan du se det fra den vinkelen også, Klumpen.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

(Tilbake til art.)
Jeg har lenge sagt: FØR blåste arbeiderne i basunene, NÅ blåser de i alt, men tror du ikke noen livsbejaende individer er ute og forsøker å rulle fram frihetskanonene! TØFT!
Gaarder: Når du stiller ut dine tabu-emner burde du i alle fall ta de beste og presentere de «som de i sten var hugget!» :D
(så kan du tolke det dithen du selv ønsker!)

Empleyfire
Empleyfire
Abonnent
12 år siden

Håper derre tar derre en tur der og rapportere om det så vi andre som ikke bor i Oslo kan få med oss hva som skjer der.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Empleyfire
12 år siden

Bevisste Skjorters lokaler eksploderte igår. Vi har vært åpne med lokasjon. Muligens at noen «Skeptiker-fanatikere» har mistet besinnelsen, mulig at PST ønsker å stoppe oss, men dette er helt sjokkerende, det var mennesker i byggningen. Brannvesenet oppga årsak til brannen: «kjøkkenet-eksploderte»

http://www.dagbladet.no/2010/10/28/nyheter/innenriks/brann/14051168/

Det er uvanlig at kjøkkenet eksploderer i kjøkkenet uten gassovner. Kan vannkokere eksplodere? Hele byggningen kollapset, printern og bokheftemaskinen tilflere hundretusen er tapt og vår kjære venn mangler kontorer til flytte-transport-byrået sitt som v…i lånte til fredsaktiviteter. Noen som kan hjelpe oss å finne et nytt lagerlokal?

Veldig mistenksomt at «Nyhetsspeilet er uønsket på freedom fest» og BS lokalet eksploderer på samme tid. De tror de klarer å holde oss nede og skremme oss vekk fra å utføre guds arbeid, de kan begynne å telle deres dager…

The will of god will never take you
Where the grace of god cannot protect you

Empleyfire
Empleyfire
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Den første meldingen til brannvesenet kom klokka 22.

Like før klokka 23 opplyser vaktkommandør Bjørn Tore Farstad at en rekke beboere i nabolaget blir evakuert.

Ved 23.45-tiden var alle beboerne i bygårdene Sandakerveien 20 og Marcus Thranesgate 4-6 evakuert. Da var mannskaper fra 18 utrykningsbiler i gang med slokking og beskyttelse til nabolaget mot varme og flammer.

Etter de første rapportene skal det ikke bo folk i bygget. Det er en stor brann, og vi har 16 biler ute, sier fungerende vaktkommandør Arne Nurmi i Oslo brann- og redningsetat

Ved 01-tiden melder politiet at brannen er under kontroll, og at forretningsbygget kommer til å brenne helt ned.

«Sitater ovenfor fra dagbladet…»

Så det tar 7-8 min og kjøre der fra Oslo brann- og redningsetat
De fikk bedskjed om brannen kl 22 … og brukte 3 timer og slukke den…
med 18 Brannbiler+mannskap….

Må ha vert litt av en stor brann…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Empleyfire
12 år siden

Er rystet. Virkelig rystet. Ting kan tyde på at dette er sabotasje.
Er bare glad for at Armin er i live jeg..

Laila Clark
Skribent
Svar til  Empleyfire
12 år siden

TIL SINGOLLA :
(pc vil ikke la meg svare der jeg vil, så jeg legger mitt lille bidrag her.)

JEG HAR PROGRAMMET.
Jeg hentet det på lørdag på Håndtverkeren i 14 tida. Hadde en rar følese for hele arrangementet – følta at det var kunstig …at noe ikke var som det skulle… så jeg gikk innom bare for å se..og kikke på programmet. Det var ikke veldig interessant for meg….
Skuffende at Nyhetsspeilet ikke fikk delta – det sa alt om denne såkalte «friheten» forumet skulle promotere. Dessuten var det svindyrt… og hvem gidder vel betale så mye for å se på en (nøye selektert) youtubekavalkade styrt av en videoDJ…ting vi har dett før… eller om man er nybegunner ..hva får man vel ut av det… for 800 kr? Nei sukk..
Skuffende – men ikke overraskende.
Jeg legger ut ptogrammet her i morgen jeg, så kan alle få lese det.
Her er det avsolutt muligheter for forbedringer.
Jeg foreslår heller at folk tar ansvar selv, og inviterer venner til studiesirkler på privaten enn så lenge.

Michelle
Skribent
Svar til  Empleyfire
12 år siden

Kjære snille Lise, hvor har du vært i mitt liv? Så lenge siden, savnet å lese dine mange unike kloke innlegg på NS! Hva er greia med det «bildet» du bruker? Jeg får bare opp en svart firkant, er det noe du vil assosiere deg med som skal representere deg nå? lol Kreativt da, eller? hihi Ja utrolig herlig å ha se deg skrive igjen iallefall♡ Masse love love love.-)

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

EViG TAKK TiL UNiVERSET for at VÅR ALLES KJÆRE ARMiN LEVER!!!!

Gurimalla, ja skummelt, Armin må få leve og ha det trygt og godt for alt i verden, vår viktigste allierte som sprer sannhet og kjærlighet for oss alle og står opp mot galskapen i denne verdenen..

LOVE ..♥ …¸.•~♥♥♥~•.¸♥
(¯`•´¯) SHINE ON !! ~☼:~)
`•.¸.•´.☆¨~•.¸♥¸.•´LOVE love LOvE ♫ ♥ Total Love!
(¯`’•.¸*♥Armin foReVer♥*¸.•’´¯)

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Satt og vurderte å sende iallefall en i familien på dette, men det var ikke lett. På Lørdager finne ikke tidlige og sene fly fra Norwegian fra Bergen til Oslo, og SAS ? Jeg syntes det blir vel ironisk å reise på Freedom Fest i Oslo med et fly som har en laaang Chemtrail hale baks seg ???

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

Skal du delta med presentasjon Hans?
Isåfall ønsker jeg du bruker NTE saken som et eksempel på at det er mye vi kan gjøre for å begrense overtramp innenfor visse rammer.

Hvis du klikker på linken nedenfor og sammenligner med det jeg kopierte ut i artikkelen, kan du se at forholdene er forbedret.
http://nte.no/index.php/component/content/article/549

Om dette er relevant for din presentasjon, send meg gjerne en email, så får du historikken rundt hva som har skjedd hva som har skjedd etter publiseringen, og hvorfor NTE valgte å endre sine vilkår.

Hallo
Hallo
Abonnent
12 år siden

Dette er et glimmrende foretak. Men jeg synes prisen er for høy. Jeg var å så på David Icke og betalte 400,- skr pr bilett i gøteborg. Ideen bør jo være å få mest mulig folk inn på et slikt møte, ikke å få inn de som er overbeviste? Jeg skjønner at det koster å leie, samt at det er andre kostnader. Jeg skulle gjerne ha deltatt, men dette kommer til å koste mye mer enn det smaker. Jeg må betale transport, ca 1000,- hotell: ca 1000,- bilett: ca 800,- Samt noen øl i verdens dyreste by: 5*70 =350,- og sikkert noen kroner til. Da stiller jeg meg spørsmålet er dette vært prisen ? Vel det er det ikke for meg. For rundt 3000,- kan jeg ta meg en uke i syden og få litt sol.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Hallo
12 år siden

Med andre ord er det vel det andre rundt som er dyrt ? Hotell og reise, og ikke selve billetten.
Og det er vel nettopp det eliten ønsker, at vi «vanlige» folk skal begrenses mest mulig å reise rundt, det skal være forbeholdt dem…

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Hei MortenB!
Ja jeg er enig reise og hotell er dyrt, men ikke så dyrt. Hva jeg mener er at hvis reise og opphold skulle forsvares, så må faktisk innholdet i konferansen gi mer tilbake enn utgiftene. Her er det tvilen oppstår. Jeg har nemt det tidligere her på forumet, men gentar det nå: Sjekk opp på skattesøk hva disse personene som uttaler seg her har å rutte med, og jeg tror du finner raskt ut at dette ikke er direkte noen «rikinger». Jeg snakket med en som har veldig mye penger i allefall i forhold til min målestokk, og denne personen sa at dette i beste fall er noen tullebukker. Idialistiske ja, men realistiske nei. Farman og co, snakker mye om økonomi, men så har de det ikke selv, og da begynner jeg å lure. Dette med freedom, lurer jeg også på, hadde denne gruppen hatt et genialt opplegg, så hadde de ikke trengt å ta inngangspenger, men heller laget en fest etter at foredragene var slutt, der de fest-villige hadde støttet opp om å gi til det gode formålet. Se på det litt som open software, du får all infoen, men betaler for å få støtte, hjelp, konsulent rådgivning, eller bare rett og slett støtte med noen kroner i baren. Men slik som saken har utviklet seg så ser det ut for at nyhetsspeilet ikke er så intressant for denne gruppa, og da har jeg i allefall spart mine kroner alikevel. Får vel ris nå?

Likorm
Likorm
Abonnent
12 år siden

Michelle
Skribent
Svar til  Likorm
12 år siden

1.

2.

3.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent

He he! Til ære for eventuelle samfunnsforskere har jeg noen ganger da jeg har vært nødsaget til å gå den tunge vei til fattigforsørgelsen og blitt møtt med lite velvije har jeg søkt på tilskudd til ekstra midler for øket toalettfrekvens grunnet deres politikk. Såkallt poltisk magesjau, eller politisk diarè! Det kan bli noen ekstra meter og ekstra tørk i løpet av ett år, om man har mage til å følge med!! ;)

piscesgutt
piscesgutt
Abonnent
12 år siden

Freedomfest ja, party time med hora Jan Arild Snoen. Dette sa han om Ron Paul under valget av republikansk presidentkandidat i 2008:
«Generelt mener jeg at Paulistene lider av manglende virkelighetssans og er et lett bytte for konspirasjonsteorier av alle slag.
Ron Paul har ikke mer enn noen få prosent av det norske folk bak det han står for. Get over it.
Jan Arild Snoen»
JEG HÅPER at betalende gjester på Freedomfest reiser seg opp midt under foredraget til Snoen og går, gjerne etter å ha vist sin avsky til hora Snoen.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  piscesgutt
12 år siden

Hva? Ron Paul er jo helten. Hva det norske folk står for er jo irrelavant. Det er hva som er best for USA han skal tenke på. De siste 45 år i amerikansk politikk har stort sett gått i disfavør av den vanlige amerikanser, og det skjønner Paulistene. De ser også at dette medfører mye dritt i utlandet, og ønsker imperiet tar et steg tilbake. Blant annet vil de hente hjem alle soltatene og legge ned alle baser i utlandet. Det vil glede mange.

Michelle
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

OMG serriøst???

For noen hjernevaskede slaver de er!!!!

Hva er problemet? For ærlig ytringsfrihet, tåler de virkelig ikke sannheten?

Gurimalla, jeg BOiKOTTER NÅ SELVSAGT FESTiVALEN!!!!

Hovedgrunnen til å dra dit, trekkplasteret fremfor noe, var jo foredraget ditt Hans,.-)

Terje
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Er dette inne eller ute arrangement? Går vel kanskje og holde det uavhengighet av hva de sier bare holde seg i nærheten av selve arrangementet.

klumpen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

NyS burde bruke anledningen til selvransakelse. Hvorfor er dere uønsket på en frihetsfestival? At dere ikke blir tatt seriøst av festivalen tror jeg vi kan være enige om. Dere bør spørre dere selv hvorfor. Og ikke fall for fristelsen til å skylde på andre og dekke over det hele med en ny konspirasjonsteori.
Jeg anbefaler dere å tenke litt over de advarslene som Vandalf har kommet med en rekke ganger, i forhold til budskap og kommunikasjon.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Du skjønner ikke: at NS utestenges betyr nettopp at NS blir tatt seriøst. Som en seriøs trussel. Dette er samme resonnement som gjør at annerledestenkende omtrent umiddelbart blokkeres fra Septikkforumet, og at det er umulig å skrive visse ting i VG, Dagbladet osv. Det det dreier seg om er ikke at man vil ha «seriøse» folk på arrangementet, men at man skal ha et «liksom-arrangement» for frihet og demokrati som ser ut som det har tenner, men allikevel ikke kommer til å bjeffe eller tråkke i noen salat.

Hans Gaarder har hodet rett skrudd på skuldrene og hadde nok neppe kommet til å bruke tiden på å snakke om galaktiske moderskip og telepati med delfiner. Han hadde vel kommet til å fortelle om stats-sponset terrorisme, medialøgner og media-tabuer, korrupsjon på høyeste nivå i samfunnet osv, og han hadde nok passet på å ha dokumentasjonen klar. Og dette passer ikke med det søte lille showet man hadde planlagt der man kun hadde tenkt å diskutere prisforskjeller på bananer og appelsiner under Bush/Obama eller noe annet totalt harmløst.

«Frihetselskerne» har nok også fått med seg at Holocaust har blitt betvilt her på NS, og ettersom dette definitivt er tabu nr.1 i den «frie» vestlige verden så kunne man ihvertfall ikke risikere at noe slikt kom fram på et arrangement som handler om talefrihet og andre …illusjoner. Gud forby at folk faktisk skulle bruke talefriheten til å snakke om noe viktig. Nei, la oss fortsette og krangle om hva som er best: diktatur med salt, sukker eller MSG, i røde, grønne eller blå toner – hva foretrekker vi?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Du er så forutsigbar med klassikeren at-noen-sier-jeg-tar-feil-betyr-at-jeg-har-rett. Det står i stil med din totale mangel på ydmykhet og evne til selvkritikk og omstilling.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Huh?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Nettopp, regnet ikke med at du ville forstå ;)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Wow. Slik lærer man – hvem man kan stole på og hvem man ikke kan stole på. Altså: tror ikke disse Frihetsfolka egentlig er veldig opptatt av frihet.

Litt spennende også: hvem er det som egentlig leder dette «kontrollert opposisjon» opplegget? Og hvordan har det seg at Wikileaks er 100% kosher mens folk som f.eks setter et kritisk lys på 9/11 ikke er …velkommen? Håper dere som kjøpte billett ber om å få pengene tilbake ASAP og boikotter dette åpenbart feike opplegget. Kudos til septikerne som også gjorde oppmerksom på at en Mao-dyrker var en av attraksjonene. T.o.m. septikere kan ha rett iblant.

NS-red: dere har krav på en skikkelig unnskyldning og begrunnelse fra arrangørene. Dere var jo tross alt i gang med forberedelser.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

?? Hva er begrunnelsen dere? «Uønsket» er ikke en grunn, det er et ønske. Virker som om FreedomFest har fått føle den klamme hånden fra edderkoppnettet du så glimrende skriver om i Illimunati-artikkelen.

klumpen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Jeg tipper «uønsket» er relatert til det faktum at man må kjøre brøytebil gjennom en suppe av reptilhybrider, zetaer, chemitrails, jødehat, tinfoliehatter, tankekontrol, dommedagsprofetier og lady-gaga’er for i det hele tatt finne noe som har røtter i virkeligheten (om du skulle være så heldig). Videre stilles det elendige krav til dokumentasjon, begrunnelser og kildekritikk. Type «vindmølle»-artikkel ødelegger utrolig mye for dere. Nevnte jeg jødehat forresten?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Hvem her hater jøder?

Forklar gjerne også hvorfor det er så skrekkelig farlig å invitere foredragsholdere som tror på chemtrails. Council on Foreign Relations (som eksisterer) har hatt møter og har forfattet dokumenter som handler om …chemtrails. Dvs. hvordan og hvorfor man kan/bør lage chemtrails. Chemtrails – som et aspekt av et større program, altså.

Dommedagsprofetier? Har du hørt om Al Gore og «global oppvarming»? Sett på TV, hørt på radio, eller lest en avis i det siste?

Joda, jødehat fikk du med to ganger. Voldsomt så opptatt du er av jødehat. Kan du definere jødehat, forresten? Eller: hva er en jødehater? Kan f.eks en anti-sionistisk jøde være jødehater? Er alle som ikke tror på Holocaust jødehatere? Er man automatisk jødehater om man sier noe negativt om personer som er jøder? Stoltenberg er østlending. Om jeg hater Stoltenberg av en eller annen grunn – er jeg da en østlending-hater? Vennligst forklar.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

» hva er en jødehater? »

Du belzebob, er et glimrende eksempel på en jødehater.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Det er en stygg ting å si. Ikke bare fornærmer du meg, men også alle gode jøder som jeg respekterer og er glad i. Det er du som er hateren her. forklar igjen hva en jødehater er, og hvordan det har seg at folk her på NS på noe som helst vis er skyldig i å hate millioner av menn, kvinner og barn de aldri har møtt.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Etter å ha observert dine diskusjonsteknikker og oppførsel i en viss artikkel, ser jeg ingen grunnt til å sløse mye tid på deg. Men et eksempel skal du få. Faktisk trenger du ikke engang navigere deg bort fra denne siden, for kl 23.23 sier du: «Og hvordan har det seg at Wikileaks er 100% kosher mens folk som […] »

Hvordan tror du jeg som mottager av et budskap reagerer når jeg støter på ordet kosher?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Selv om en nettside skulle ha artikler av bredt og unormalt spekter skal ikke det diskvalifisere for deltakelse på et slikt arrangement.

Når det gjelder dokumentasjon, begrunnelser og kildekritikk er det jo det alt dette dreier seg om. Du har dine og forholder deg til dem. Jeg hadde også disse, men etter 911 stoler ikke lenger på dem, og forholder meg dermed til andre kilder. Dette er et dykk som ikke er spesielt morsomt, men likevel nødvendig.

Når det gjelder jødehat har jeg ikke lest èn artikkel som tilsier det. Hva folk måtte finne på å skrive i kommentarfeltet er opp til dem. Det er yttringsfrihet. Skulle man bare hatt meningsfeller ville det ikke blitt debatt, og det er bedre å fronte hat enn å dytte det under teppet. At det stilles spørsmål rundt den offisielle historien rundt Holocaust er ikke jødehat. Og det må gå an å diskutere folkegrupper og religiøse retninger uten å bli stemplet som en «hater».? Dessuten er det vel ingen religiøse grupper som slipper unna Nyhetsspeilet?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Og da bør man spørre seg hvorfor rullgardina gikk ned for arrangøren…

Kan det være holocaustbenektingen? Zetaene? Krigen mot NTNU/Skepsis? Eller kanskje en kombinasjon av flere?

Det vi i hvertfall kan konstatere med 100% sikkerhet er at det ikke skyldes at speilet tas seriøst… Den som måtte tro det lever i villfarelse.

Med noen få hederlige unntak er det bare å konstatere at nyhetsspeilet ikke speiler spesielt mye av nyhetsbildet. Ei heller går man i dybden på dagsaktuelle temaer. Det speilet fokuserer på ligger så fjernt fra dagsorden til folk flest og mange av artiklene er så langt ute tralala-land at den eneste happeningen speilet kommer til å bli invitert til måtte bli noe de selv arrangerer.

Jævlig synd, for potensialet er der.

Eller sagt på en annen måte; det finns nok av mennesker som vil se gjennom illusjonene. Problemet med denne siden er at gamle illusjoner erstattes av nye. Og da er man ikke kommet et eneste skritt videre… (ps: jeg sikter her til artikler som omhandler samfunnsliv/politikk, og ikke ånd/bevissthet)

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Er det økonomer fra BI som står bak arrangementet ?

Nå som de har fått litt drahjelp i form av omtale av frihetskjemperne i Nyhetsspeilet sier de takk til Nyhetsspeilet…

Hva slags arrangement er dette egentlig ? Beregnet på pappagutter fra Bærum ?

Jeg fikk også litt bange anelser da jeg så at Jan Arild Snoen skulle komme med «siste nytt» om Kongress-valget i USA. Hvilken rolle spiller det vel om det er «demokrater» eller «republikanere» som går frem eller tilbake ? De er jo likevel styrt av de samme kreftene, i den samme store dukketeaterforestillingen.

Uansett hvem som «vinner» valget blir det neppe amerikanerne selv. Det går nok den veien høna sparker med amerikanerne sin frihet – for ikke å si med dollaren som vel er doomed…

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
12 år siden

Hva F… Freedom Fest uten Nyhetsspeilet.jeg har jo betalt alt.GRrrr

Michelle
Skribent
Svar til  Thunderdahl
12 år siden

Krev foredrag av NS eller pengene tilbake.-)

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Fristende :) skal konferere med fruen når hun kommer hjem.Vi har jo 2 billetter.

Ann
Ann
Abonnent
12 år siden

Dette finner jeg veldig motstridende med det at Nyhetsspeilet er uønsket, eller nei for av de jeg leste skulle delta var bl.a. Tea Party Norge som skal ha stiftelse møte…

«Der fritenkere møtes» Lørdag 30. oktober 2010 Håndverkeren, Oslo
Deltagende Organisasjoner

Freedom Fest er et uformelt, åpent og inkluderende konsept. Freedom Fest inviterer åpent og bredt blant en bred front av organisasjoner og grupper. Fellesnevneren er at man arbeider for øket individuell frihet og et sterkere sivilsamfunn.

Freedom Fest er en åpen plattform, de som stiller på konferansen som foredragsholdere eller deltagere stiller helt uavhengig av hverandre og Freedom Fest etablerer ingen tilknytninger som sådan.

Fordi Freedom Fest er en såkalt “unconference” settes programmet opp fortløpende etterhvert som vi nærmer oss 30. oktober.

Hvis noen deltar så håper jeg dere forteller hva dere syns om at Nyhetsspeilet er uønsket.

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

Jaja, Hvis nyhetsspeilet må fjærne artikkelen, så burde festivalgutta ha fjernet dette, siden det åpenbart er tøv.

Freedom Fest er et uformelt, åpent og inkluderende konsept. Freedom Fest inviterer åpent og bredt blant en bred front av organisasjoner og grupper. Fellesnevneren er at man arbeider for øket individuell frihet og et sterkere sivilsamfunn.Freedom Fest er en åpen plattform, de som stiller på konferansen som foredragsholdere eller deltagere stiller helt uavhengig av hverandre og Freedom Fest etablerer ingen tilknytninger som sådan.
http://www.freedomfest.no/?page_id=93

Hans: Fikk du ingen reel begrunnelse?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Hmmm, egentlig så ser jeg litt hva de tenker, men jeg tror ikke det er lurt.

Uavhengig av hva som er sant eller ikke, så er er hovedregelen for å få med seg massen, å ha et konsept folk flest kan identifisere seg med. Og problemet i den forbindelse er at folk flest ikke stikker nesen sin dypt inn i politkken for å finne ut hvordan den er skrudd sammen. Ut i fra det er det større tjangs å få med seg massen om man holder tilbake det verste av sanningene enn å fortelle dem alt. Synd men sant.

Ut i fra mitt skjønn må kampen frontes på 2 nivåer.
En gruppe som graver opp møkk uten hemninger, og en mere stueren gruppe som satser på massen og saker folk flest kan identifisere seg med. Men uansett må disse grupperinger møtes på en felles plattform og samarbeide på de tingene man er enige om. Og det er der frihetsgutta feiler nå.

Er det uaktuelt for deg å ta opp dialogen og prøve å forhandle deg frem til å holde foredraget i privat regi?

klumpen
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Det var en begrunnelse som samsvarer med min antagelse lenger opp. Dette har dere blitt advart mot maaaaaaange ganger! Men neida, ikke en kjeft som har lyttet. Hehe….takk dere sjøl!

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
12 år siden

Freedom Fest har fått en bismak, jeg gledet meg virkelig.Nå er det en vits.

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

Svar til klumpen 29. 10. 2010 klokken 00:30
The word kosher has become a part of English slang, a colloquialism meaning proper, legitimate, genuine, fair, or acceptable
http://en.wikipedia.org/wiki/Kashrut

Så nå er mann jødehater om man bruker engelsk slang med røtter i hebraisk?
Den må du forklare.

klumpen
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Må jeg virkelig utdype dette når du spiller idiot? Greit nok da får jeg spille idiot jeg også. Når Belzebob sier at wikileak er 100% kosher, så mener han at wikileaks er ordentlige, forseggjort, genuint og akseptabelt? Når folk her sier at noe stinker kosher, så mener de at det egentlig lukter godt?
Takk for oppklaringen!

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  klumpen
12 år siden
klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Okey, hvis innlegget ditt er ironisk ment må jo det faktisk bety at du deler min kritikk, eller hür?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  klumpen
12 år siden

?
Når du sier at Belzebob sier at wikileak er 100% kosher…Så tolker jeg det som et ironisk utsagn fra BB sin side, siden jeg vet BB ikke stoler på wikileaks.
Jeg ser ikke noe hatsk i det du siterer.

Men jeg regner med at du med vilje blander sammen forrakt mot sionismen og jødehat?. BB har flere ganger vist og linket til at det finnes mange gode jøder som ikke støtter sionisme. Men det hopper du bukk over.
Hvorfor?
Passer det ikke inn i ditt sort/hvitt verdensbilde?

Michelle
Skribent
Svar til  klumpen
12 år siden

rase og slektstre har vel absolutt iNGENTiNG med kosher å gjøre siden kosher jo er knyttet til religion og tradisjon,
kosher er helt grusom dyreplageri da de har ritualer der dyrene tvinges til å blø ihjel dessverre..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Michelle: Ditt eget kosthold er veldig kosher, Michelle! Og tror nok at mange ting er mye verre dyreplageri enn den slaktemetoden og det er ikke slik kosher behøver å være kjøtt! kosher er vel alt som ikke er blandet melk og kjøtt, jødene må ha forskjellige kjøleskap til melk og kjøtt, forskjellige redskaper og egentlig forskjellige rom til det, derfor ender de fleste jøder som vegetarianere, så og si, i praksis, fordi det er så komplisert straks de skal ha kjøtt i bildet..

Da jeg og min vaværende mann var i Israel i 1994, hadde vil gledet oss til å smake på lokale spesialiteter – det er alltid en glede,når man besøker et annet land og kultur.. Vi var der14 dager,men klarte faktisk ikke å oppdrive en resturant hvor det ble servert Kosher kjøtt, i Israel! De fantes sikkert, men de er få! Av praktiske grunner innretter de fleste seg i praksis vegetarisk. VEGETARISK er også Kosher, Michelle! Kosher betyr at det er mat i henhold til reglene, i Bibelen. Dermed er faktisk et eple eller en salat Kosher..

«Kok ikke kjeet i melken til sin mor» – er regelen. Om man bare adskiller melk og kjøtt og holder seg unna skalldyr, svin osv, er det Kosher. Kosher er ikke bare kosher-kjøtt, langt langt ifra. Du spiser rent Kosher-kosthold, etter hva jeg forstår, om du er vegetarianer eller frukterianer, er det hyper-kosher!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Hvorfor er det så tabu å snakke om raser? Det er tabu fordi det ligger noe der.. som de ikke vil at vi skal vite eller grave i, viktig kunnskap. Rasene er forskjellige, unike på sitt vis, men alle har samme menneskeverd og bør ses som individer. Folkeslag er forskjellige, til og med fra landsdel til landsdel i Norge merker vi de forskjellene.. og fra bygd til bygd, by til by..

Hvert folkeslag/grupper har også sin åndelig ledelse. Dette er kunnskap vi er fremmedgjort fra. Vi trenger å bli bevisstgjort på dette og vår identitet! Det gir styrke! At alle er like og at det ikke har noen betydning hvilket folkeslag man tilhører osv, er egentlig agenda-talk..Det har vært agenda lenge.

Å snakke om raser er ikke å være rasist. Når en rase har tilranet seg alt som finnes av makt og penger her i verden, besitter alle nøkkelposisjoner osv, land etter land.. da må det være tillatt å snakke om dette, at de tilhører samme folkeslag. Det er å snakke fakta, konstatere fakta, forsøke å forstå. Man må kunne spørre om dette er rett og rimelig eller ei. Det ligger ikke noe hat i det. De som reagerer da, de er der for å hindre og legge nok på snakk som vil føre til forståelse.. og de er der straks. Legg merke til det..

Hvorfor er du så allergisk mot at man snakker om dette Michelle? Om det ikke betyr noe som helst, hvorfor er da eliten så opptatt av dette SELV?!

Hallo
Hallo
Abonnent
12 år siden

Når det gjelder økonomi, vel så kom jeg over denne sida, som kanskje kan være til interesse for noen: http://www.activistpost.com/2010/10/baby-boomers-get-out-of-stock-market.html . Tror dette burde kunne snike seg innom freedom festival conseptet.

« Forrige artikkel

Foredrag om verdier – Hanne Nabintu Herland

Neste artikkel »

Setter du pris på Nyhetsspeilet?

262
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x