Induserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru

14.8K visninger
11 minutter lesetid
172

Det er en rekke selvutvalgte profeter og guruer som erklærer kontakt med utenomjordiske raser. Som transemedium kanaliserer de betryggende budskap om at alt vil gå bra hvis vi hever våre frekvenser og kvitter oss med det gamle paradigmet for å stige opp til høyere densiteter før den kosmiske katastrofen intreffer. Med andre ord, bli aktiv med deg selv, ignorer verdensproblemene.

Kanaliseringer er ikke noe nytt. Moses snakket med gud etter en cannabis-busk tok fyr, Jesus mente han fant gud i en sopp, George Bush mener han utfører guds arbeid. LSD-sesjoner på 50-60tallet ga uforklarlige innblikk i kvante-fysikk og det holografiske universet når en mann i USA ble besøkt av en bevissthet som ba han ringe et spesifikk nummer og fortelle vedkommende at han har dratt og har det bra. LSD proffessoren på tross av vitenskapelig umuligheter valgte å ringe nummeret, selvom det var i Ukrainia, og vedkommende på telefon hadde mistet sin sønn for 2uker siden. Ekte kanalisering? Et djup-dykk i det kollektive ubevisste sinn hvor alle tanker, følelser, og hendelser blir lagret i en kosmisk-data-server, er den eneste logiske forklaringen jeg har for en slik sammentreff. Kanaliseringer kan være ekte! Men dagens budbringere sprer frykt og forherliger Barry Soreto(obama), spår dommedag og massive intergalaktiske redningsaksjoner som skulle dukke opp 14 oktober 2008. Hvem kan vi stole på?

Finnes aliens?

Bli en arkeolog om du leter etter liv der ute! På et tidspunkt kom humanoide vesner ned fra himmelen, men de kom i menneskesjelens form. Menneskets ånd er lyset, the wheel of ezikel, the acendents in ancient persepolis, the Farvehar, mayaenes besøk av «himmelrasen», norrønn mytologi om Tor og gudene som fløy over skyene er mer enn bare godnatt historier skrevet for barn. India og Iran «aryan» også utalt Iranian, er sivilisasjonens vugge. Skriftspråket startet her, og de to første kjente kontakt med gudeverden religionene kom herfra. Zorastene i Iran og Hinduene i India. Zarathustra skrev Gattaene i boken til Avesta og vegg-utgraveringer tegnet et slags overmenneske i en sirkel som Zetaene og Sitchin kaller «the winged disc». De persiske kongene tolket Zarathustra og Avesta som at sjelen er fartøyet og at sirkelen var det uendelige liv, det er sånn de første «acended masters» kom til jorden, hvis du ser på dette i dagens fysikk og hvordan fartøy muligens kan reise langs universet, kreves det store motherships. George Lucas sin time warp er film, et fartøy ville brukket av g-kreftene, revet i stykker. Lyset er kjent for å være det raskest bevegelige objektet, for å reise mellom livbærende planeter må en først bli lys! Dette fant Krishna, buddah, jesus og Zarathustra mulig ved å innta det hellige sakrament, planteverdens portal til universet, som aryane og inderne kalte for «soma» også kjent «Haoma», en blanding av fluesopp , cannabis, honning og melk. Dette frigjorde sinnet fra kroppen og opplevelsene var gudommelige, de reiste til et annet univers, talte til flerdimensjonale vesner, plukket opp eldgammel lærdom og kom tilbake til sin naturlige form. Kan dette være vårt første kontakt med de utenomjordiske? Nøkkelen ligger her på jorden, i en sopp.

En god del kanaliseringer fra de utenomjordiske ber deg forberede deg på et liv høyt på fjellet, med solid konstruksjon, og mye mat. Kosmiske kataklysmer skal inntreffe, og det er ingen ting du kan gjøre med det.

En del kanaliseringer går jeg ikke med på som denne oljeskandalen som er den nye 911 i gulfen – et angrep skapt for å distrahere, krise-maksimalisering gir dem makt og uendelig pengetilførsel og full spektrum kontrol dominans. Denne Dick-Cheyney katastrofen skyldes på Nibiru’s nærvær i solsystemet, ifølge Zetaene. Ingen ting skjer tilfeldig, om det skjer, kan du vedde på at Nibiru fikk det til å skje.

Makteliten er i reddningsbransjen og gjennoppbyggingsbransjen, samtidig som de starter kriger i fredens navn i midtøsten og stort sett hele verden. Værvåpen preger store katastrofebilde de siste 50årene, les min Kong Harald, Se opp! og dette mener Zeta skyldes nibirus inkomst. Jeg skulle sett nibiru for lengst med tanke på planetens størrelse. Jeg leste bøker om det i 07, da skulle den vært synlig for lengst. Nibiru kommer ikke, men Blatvaskys OTO svartmagi og tryllekunstning skal lage et himmelshow til beundring som egentlig er massebedrag.

Bortført eller innøvd?

Disse Alien abductions seriene har jeg noen tanker rundt etter å ha møtt et par offere for millitær uetisk forskning. Lave helikoptere som flyr over huset sent på natten så vinduene rister er skremselstaktikker de påfører offrene for å skremme dem til stillhet. Mange av opplevelsene til bortførte i våken eller sovende tilstand kan være millitære MK-ultra prosjekter.

Les denne tidslinjen til CIA’s forskning på menneskesinnet, så langt tilbake som på 50 tallet kunne CIA putte stemmer i hodet på folk og de kunne høre «gud» som egentlig var billy bob thornton i et kontrollrom på Langley. Forskningen startet mot slutten av 1800tallet, da tatere, sigøynere og andre mongolide ble nedklassifisert som undermennesker, slik at psykiatrien lettere kunne legitimere deres umenneskelige forskning på deres hjerner. Slik forskning foregikk også på Gaustad etter at Rockefeller satt ned sin fot på norsk jord 1910-1920.

Det er faktisk slikt at de kan speide drømmer, det er ingen grenser for deres galskap. Gjennom ELF-bølger(nye mobilmast-nettet) er det mulig å indusere drømmer i hodet til folk som bor nær nok en basestasjon. Jeg har selv vært med på en opplevelse, en kollektiv en. Disse filmene hollywood lager nå, spessielt Leonardo de Caprio sine som «the shutter island» og nå «the inception» viser mentale institusjoners sanne mørke fortid på hjerneforskning, innplantering av tanker og overstyring av egen tenkevilje som nå er populær teori på Kino. De fleste? tenker som vanlig at det kun er film, tull og tøys, mens de beleste?

Hva skal de med all denne makt? Hva vil de forsøke seg på mot et intetannende befolkning som tror Desember-spiralen i Tromsø var en rakkett som spant rundt og rundt og tror på de mest bisare forklaringer myndighetene får så mange til å tro?

Nyhetsspeilet motar mye epost, historier og dypeste tanker og erfaringer til folk der ute. Denne gangen er det en personlig historie jeg vil fortelle om.

Drømmer er parallelle eksistensielle plan eller univers, ifølge meg. Noen drømmer er så ekte at det kan ikke vært fiksjon. Jeg har hatt samtaler med vise menn som har holdt lærerike foredrag for meg, svevet over Bay of Aden og sett millitær aktivitet som om de ventet på stjernekrig, når vet du at det er sant? Når du er i Lucid tilstand som betyr å være klar over at du drømmer i en drøm uten å våkne opp.

Jeg drømte, den var ikke lucid før jeg forstod hva som skjedde, og den varte i 20 sekunder det føltes som bakken under meg forsvant og et sug i magen ga meg en følelse at jeg falt nedover i stor hastighet, mens jeg ble løftet opp mot himmelen. Det var en høstkveld, langs en asfalt-sti i utkant av oslo, med oransje belysning med store transformatorer og voldsom energioverføring som Dr. Rauni Launi Lekanen Kilde mener kan brukes til tankekontroll. De er lave, ca 2-3 meter fra hodet med korte mellomrom. Tilbake til drømmen, jeg gikk der med to personer, ukjente, aldri sett før som kan tyde på at det muligens var et parallelt univers. Vi gikk og pratet i 10 sekunder fra starten av hukommelsestidslinjen, så begynte det å sverme små lyskuler som multipliserte i voldsom tempo helt til de var flere titusener og det kriblet så godt i magen! Jeg så opp og det var der det kom fra lyskilden og små lys-feene kom fra.

Jeg så bakken sakte forsvinne under mine føtter, da skjønte jeg det var en drøm, jeg ble glad og fikk gledestårer mens jeg vinket farvel til de to jeg var med som måpte med munnen sjokkerte mens de så meg bli løftet oppover. Jeg var på vei hjem for å sove et par hundre år tenkte jeg, så deilig! Det var som om jeg ble kidnappet på kveldstid. Det var en fantastisk følelse, jeg skjønte jeg drømte og forholdt meg våken fra øyeblikket lysene dukket opp, jeg visste at jeg skulle forlate jorden, mitt kall var tjent, min tid var kommet.

Noen gang følt at livet er en kontinuerlig drøm du våkner tilbake til?

I det jeg nærmer meg skyene får jeg en uggen følelse om at noe er feil. Jeg ser 2 store vepseøyer som stirrer meg i ansiktet, de var større enn hele meg og blek svarte ! Jeg våkner momentant. Jeg var svett og det var intenst, jeg vet ikke om jeg vil til himmelen lenger, jeg foretrekker å holde bena mine på bakken.

2 dager etter opplevelsen snakker jeg med Hans Gaarder på telefon for en vanlig halla hvordan går det, lever du? Jeg fortalte han drømmen. Det kom som ingen sjokk på han, det viste seg at jeg ikke var alene og han inviterte meg ut på et oppdrag «Beyond imagination» vi møttes 3 dager etter og kjørte til Halden for å møte en mor og hennes sønn.

Deres historie, mor og sønn fortjener en egen film, måtte noen huske på dem sånn at de ikke blir glemt. De var shaky og redd for kamera, gutten var 16 år, tydelig berørt av en oppvekst under millitær-innblandelse. Når jeg tok fram kamera ble de nervøse for represaliene, sønn ville leve et normalt liv nå og hele intervjuet var iferd med å gå i vasken. Da sier Hans til meg, «Fortell henne drømmen din Armin» og alle ble stille.

Hun sa «den samme drømmen har jeg hatt og for noen dager siden» og jeg spørte når da? «2-3 dager siden».  Merkelig sammentreff. Omtrent på samme tidspunkt som min drøm. Dagen før avreise skrur jeg på tv’en noe jeg sjeldent gjør, og ser National Geographic med en hel ukes serie angående alien abductions med over 15.000 lignende bortføringhistorier hvert år fra USA alene. Det var i 2009, april-mai. Jeg tenkte umidelbart at det kan ha pågått en krig mot bevisstheten, tillatt av norske myndigheter, så bedrives det muligens kollektiv drømmeforskning på store deler av befolkningen for å få oppmerksomheten rettet mot himmelen og «bluebeam» alien agendaet.

Jeg bodde på den tiden kun 50-70 meter fra 6 mobilmaster med tankeforandrende ELF bølger rettet mot meg.

Zeta-talk og Rolf Kenneth skriver om alien abductions og at de ekte, i mitt tilfelle var jeg veldig heldig som våknet opp med engang. Andre har vært igjennom flere seanser med aliensene på operasjonsbordet med analprober og andre uhygeligheter mens andre er i lykkerus. Zetaene driver forskning på mennesker, i bytte mot at de gir teknologi til den globale makt-eliten. Deres lovnader i følge William Cooper som hoppet ut av Naval inteligence, var at zetaene skulle la det være hemmelig, ingen måtte huske at de drømte om det, men enkelte klarte ikke å sove igjen om natten.

Våknet opp her engang?

99% av mindcontrol offeret vet ikke at de er hjernevasket i fangenskap. Det er hele poenget med tankekontroll, offerets fortid er slettet og de lever et nytt liv, CIA sitt liv. På 30 tallet forsket CIA og rockefeller på gaustad mentalsykehus, med uetisk forskning på tatere, sigøynere og dissidenter. Kan denne forskningen være fullkommen og kapabel til å være i operasjonell drift idag? Er det tilfeldighet at jeg drømte det på samme tidspunkt som henne? Var CIA på Tv-programmet kort tid etter en mulig kollektiv alien-drøm, for å pirre nysgjerrigheten til befolkningen, for å skremme mennesker, for å selge flere piller, klargjøre en falsk ufoinvasjon som Reagen kvitret subliminalt på 70tallet? De valgte et uvanlig program i ettertid av en muligens storskala drømmeindusering.Er det flere der ute som har hatt samme drøm? Hvordan henger dette sammen med alien agendaet? Er Zetatalk kanaliseringer CIA satelitt overført? Er hele greia en avledningsmanuvør fra jordlige problemer og faktiske konspirasjoner der makten bedrar sitt folk, tiår etter ti år?

Nibiru den usynlige planet

Jeg er skeptisk til NASAs avsløring av et himmelegme 4 ganger større enn jorden med en innkommende nærkatastrofisk bane på 60-70tallet. Nasa er verdens hemmeligste organisasjon, hvorfor? De har enda ikke innrømmet Operation Paperclip, Nasas forløpere er okkultistiske nazister som drev tankekontroll forskning i konsentrasjonsleirene til Hitler. NASAS avsløring virker ulogisk, å annonsere verdens undergang 40år i forkant vil oppfattes av massene som verdens undergang i dag, og opptøyer og lovløse tilstander ville tatt overhånd. Hvorfor lekket de ut en liten smakbit? For å lage konspirasjonsteorier! Som når tiden nærmet seg 2012 og de faktiske konspirasjoner ville ta livet av oss, kunne myndighetene bruke deres konspirasjonsteori og forvirre massene. To be or not to be? Hvorfor kjempe mot maktene hvis vi skal dø uansett.. 2012 handler om å ta alderen tilbake, tiden tilhører folket, ikke eliten.

Den eneste kilden som gjennværer da er Zacharia Sitchin, en forfatter, som har brukt 30år på summeriske tekstene.

Jeg motok en epost jeg vil dele med dere på Nyhetsspeilet:

I det siste har jeg undersøkt litt om hva som finnes av motargumentasjon mot planetx og Zetatalk ved Nancy Lieder. Det har gjort meg mer usikker. Nibiru skal opprinnelig iht Sitchin være ca 4 ganger større enn jorden med masse på 23 ganger. Akkurat samme som ZetaTalk har oppgitt for PlanetX. Det betyr at den har volum som er 64 ganger større enn jorden (volum av en kule) (4/3)*pi*r^3. Det betyr videre at PlanetX har en massetetthet som er ca 1/3 av jorden. I tillegg er beskrivelsen av PlanetX fra Zetatalk for liten til at det kan være en brun dverg. Planetbevegelsen skal iht til zetatalk stoppe, snu seg for videre å bevege seg bort fra solen i igjen i en rett linje. Det er ikke mulig. Det er gravitajonen som holder plantetene i solsystemet i bane rundt sola.

Små Jordskorpeforskyvninger over lang tid er mulig. Men et roterende polskifte med akseendring vil kreve at jorden treffes av et objekt på størrelse med Mars. Det vil innebære at hele overflaten på jorden smelter og vil være smeltet i tusenvis av år.

ZetaTalk har bommet grovt to ganger. De benektet eksistensen av kometen Hale-Boop. Da gikk hun inn å slettet et par linjer hun hadde skrevet. Det andre gangen var den såkalte hvite løgnen hvor de sa planetX skulle komme 15. mai 2003. En klassisk dommedagsdato.

Eksempler på hva nancy og Zetatalk har tatt fra andre kilder:

1.The Zetas themselves: The abduction reports of Barney and Betty Hill (1961)[17] and the appearance of the ‘Grays’ from Whitley Strieber’s Communion (1987) [18]

2.Pole Shifts: Immanuel Velikovsky: Worlds in Collision (1950), Ages in Chaos (1952), Earth In Upheaval (1956), Oedipus and Akhnaton (1960), Peoples of the Sea (1977), Ramses II and His Times (1978), Mankind in Amnesia (1982), Stargazers and Gravediggers (1983). Edgar Cayce (1930). Len Kasten Pole Shift Revisited (1980).

3.12th Planet/Planet X: Zecharia Sitchin The 12th Planet (1976)

4.The Planet X Scenario: The cartoon «Thundar the Barbarian» (1980)[19] (possibly influenced by Sitchin)

5.STO/STS: Service to Others, (good) and Service to Self, (bad) These concepts are common. They are called ‘egoism’ (the self) and ‘altruism’, (the self serving the other). These are contained in social theories stemming as far back in time as the ancient Greeks and are contained in the teachings of various religions and belief systems as diverse as Paganism, Yoga, Islam, Buddhism, Christianity, humanism, etc., etc. Nothing new here.

Kilder:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_collision
http://www.2012hoax.org/planet-x

Det verste er at det skapes frykt i befolkningen. Mange tar livet av seg av mindre. Angst, depresjoner, usikker fremtid. Mange vegrer seg for å kjøpe hus og hytte nære sjøen osv. Det er mange skjebner som er utfallet av dette. Når man har skjønt at alt dette bare er tull – ifølge min mening – så blir det rimelig latterlig og meningsløst å diskutere klær og sko.

Endelig! Vi fant Nibiru!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

172 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

javel, Armin…dette skulle vel ikke være din avskjedstale? Litt bedre researsch hadde kanskje lønt seg. Sikkert at Zeta talk og Nancy Lieder har ett par tabber, men dette har vært diskutert før! Du mener vi blir beamet av stråler og dermed har hallusinasjoner, og merkelige drømmer…det er vel kanskje mulig…men når du ser på verden i dag, Armin, og med ekstremværet verden over, kan ikke dette lenger undergraves, og skyldes på strålinger…og ikke tror jeg vi lever i en tåkeverden og merkelige drømmer hvor alt dette skjer? Hvorfor er det så mange jordskjelv? Hvorfor oppstår alle synkehullene akkurat nå? Hvorfor har vi ekstreme hetebølger? Hvorfor regner det så mye så ekstremt mange dør? og flere er hjemløse? Hvorfor skjer alt dette nå? Når dette er sagt av Zeta Talk?? Jeg bare spør??

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Er så hjertens enig i genmanipulering, og Leena i strålemanipuleringen, og innføringen av såkalte viruser som forårsaker en massevaksinering av befolkningen med underforstått indigrendser av negativ verdi for den almenne befolkningen, som på lengre sikt forårsaker sykdommer som staten og legemiddelindustrien skal overleve på…Du setter ting videre med total Matrix av befolkningen, og såkalt styring. Det Rolf Kenneth har forsøkt å fremheve med sine artikler er akkurat dette som du prøver å understyre og er redd for å ta inn over deg, er at en makt utenfor makten, som kan sette oss totalt ut av spill. Det er klart ingen vil si noe om dette.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vi behøver ikke Nibiru når dette kommer i 2012: http://www.youtube.com/watch?v=6YoxChW_M_s&feature=related

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Flott og få bekreftet det jeg har advart mot i årevis ;)
Ikke rart frimurerene har murt og gravd som mudvarper på speed i tusner av år så jordskorpen ser ut som en sveitserost

Det er vel snart på tide og finne seg en spade Laden og sette i gang og lage seg sin egen kose hule ;)

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Nå må du rulle inn. Hvis Nibiru hadde vært i solsystemet så hadde man hatt bevis for det, og noen shabby bilder som viser «to soler» er ikke bevis.

Og selvom Nibiru hadde vært i solsystemet så må man ta et kvantesprang i tankegangen sin for å kunne bruke det som forklaring på det du påpeker at har blitt forutsett.

Det er dessuten ingen ting som indikerer at det er flere jodskjelv i år enn tidligere

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_earthquakes

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

denne videoen dokumenterer hvordan faen leker med ild ved hjelp av HAARP: http://www.youtube.com/watch?v=nY4HGs-9JiU&feature=related

Trur ikke, Smurfen, at det er lurt å grave hull til 2012 for å bli levende begravd og forseglet der. Jeg trur jeg står over bokstavlig talt for å ikke misunne de døde der oppe, levende forseglet under jorden.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

ine sier:
10. 08. 2010 klokken 20:28

«javel, Armin…dette skulle vel ikke være din avskjedstale?»

Et langt farvel viser at man er glad i hverandre.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Armin,hva mente du med at Jesus mente han fant Gud i en sopp?
Jeg kan ikke se noe sted i bibelen hvor jeg oppfatter dette?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja Gud er flere, men bare 3. Jesus sier da også: Jeg og Faderen er ett. Jesus sier også at han etter sin avskjed skal sende Den Hellige Ånd. Du har vel også lest Joh: I begynnelsen var Ordet (Jesus) hos Gud, og Ordet (Jesus) var Gud.
Alle står fritt til å hevde at Gud ikke finnes, og dåren sier i sitt hjerte: Det finnes ingen Gud. Å påstå at Moses møtte Gud gjennom en cannabisbusk kan virke morsomt, dumt, arrogant osv – men det gir ingen nye momenter eller høyere troverdighet til din artikkel.
Uansett hva vi tror eller ikke tror på: Alt er skapt og har en mening, selv de fleste av oss ikke klarer å fatte dybdene i dette. I sitt hovmod hevdes det fra både intellektuelle og intelligente at alt er blitt til av ingenting, for de vil ikke godta at det finnes noe eller noen de ikke kan fatte og eller forklare.
Her om dagen så jeg en sommerfugllarve som krabbet over veien foran meg. Den var ganske stor, så jeg kunne ikke la være å legge merke til den. Jeg visste at enkelte av disse larvene har meget spesielle forsvarsegenskaper, så jeg måtte se om dette var tilfelle med denne. Da jeg hindret den i dens vei, ble forparten omgjort så det ble slangehodelignende med tydelige øyner på siden og den begynte å bevege seg raskt med slangeaktige bevegelser. Jeg gjorde meg tanker om hvorfor dette var medfødt, for den kunne da umulig ha lært dette. Dette er iallefall et bevis på at den er skapt med egenskaper, og ikke som et resultat av utvikling.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Hva sier du til hypotesen [fordi du har rett i at vi vet ingenting med sikkerhet] som sier at alle kombinasjoner av energi (inkludert det vi kaller for materie og liv) bygges på harmoni-prinsippet?
Sannheten ligger som oftest midt imellom motpoler.
Kanskje var det ikke «himmelske fadder» likevel som sørget for alt mangfold i universet? Kanskje hadde «naturlig utvalg» en dråpe rett?
Kanskje blir utallige varianter av DNA-molekyler konstruert etter harmoniske og energi-besparelses prinsipp?
Dette kunne jo forklare at alt er så vakkert og harmonisk i naturen til forskjell fra det forskere genmanipulerer med tvang med tanke på materielle fordeler og profitt…
Alt kan forklares på utallige måter som f.eks. denne opplevelsen:
hjemme så jeg en døende veps gå rund i sirkler på gulvet. jeg ville gi den en siste smakebit av honning og lagte et honningkorn foran den i en teskje. Vepsen kastet seg grådig over. Etter en stund fant jeg den død, men den spiste ikke honning, tvert imot, ved siden av det kornet var det en dråpe fersk flytende honning. Jeg ville gi en gave, men fikk isteden dobbelt tilbake…

Angående min fanatisme… håper du tar feil. Fanatisme bygges på dogmer man holder fast ved. Jeg var så priviligert å vokse opp under et kommunistisk regim som kriminaliserte all religiøs propaganda. Det var først i voksen alder jeg fikk lese religiøse skrifter og valgte helt bevisst buddhistisk livssyn som det mest akseptable fordi det oppfordret til eget søk.
Kan ikke noe for at mine synspunkter ikke faller i din smak. Det er ikke grunn til å sette meg i bås med dine personlige fiender, Useless (betyr det «ubrukelig», forresten?).

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Så svaret på hele eksistensen ligger i å spse fluesopp?

Nja, litt skeptisk.

Men, uansett, har du spist fluesopp selv? Og hvordan blir man som guder, må man stadig spise fluesopp, eller holder det med en gang?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Kanskje det blir det nye man selger på plata.

Jeg har alltid hatt lyst til å se alver, med vifte, mener du en elektrifisert vifte?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Alt er ett? Så du tror på enhetsloven?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Interressant at du har meninger rundt det med at Jesus mente han fant Gud i en sopp,men jeg er uenig med deg der.

Det står ingenting i bibelen om at «frukten» var hverken sopp eller eple.
Dette er ikke noe jeg ønsker å lage en veldig lang diskusjon om,men føler det kan være greit å svare på slikt.

1.Mosebok,2-9 «Og Herren Gud lot alle slags trær vokse opp av jorden,herlige å se på og gode å spise av,og midt i hagen livets tre og treet som gir kunnskap om godt og ond»

Her er det altså snakk om 2 trær,ikke bare livets tre. Det kan nevnes her: 1.Mosebok,3-22 «Herren Gud sa: «nå er mennesket blitt som en av oss og kjenner godt og ondt. Bare det nå ikke strekker hånden ut og tar av livstreet også og spiser og lever evig!» »

Mennesket spiste altså ikke av livets tre ifølge bibelen.

1.Mosebok,3-24 «Han jaget menneskene ut; og øst for hagen satte han kjerubene og det flammende sverd som svinget fram og tilbake. De skulle vokte veien til livets tre»

Det jeg skulle fram til her Armin,var bare det med Gud i sopp osv..dette stemmer ikke ifølge bibelen. Når det gjelder å stille spørsmålstegn til autoritetene så har mennesket allerede gjort det når de åt av kunnskapens tre. Da blir spørsmålet hvem er det som likevel greier å skjule kunnskapen fra oss?

Avregistrert
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Hei Avregistrert.

Interessant den koden med at det kunne være 2 trær.
Jeg lurer på om dette kan være den feminine og maskuline veg?
Eller Vann-jord-aksen kontra luft-ild-aksen?

Eller er det slik at Moses kun kanaliserte svada fra Anunaki?

Jeg ser du er avregistrest. Også interessant: En kan lure på hvor eksponert en skal være…hmmm?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Jeg bare siterte den norske bibeloverskriften. Og der står det skrevet på den måten. Som jeg tolker det var det 2 trær. Og siden menneskene ikke lever evig,så åt vi entageligvis ikke av livets tre,en siden vi lager atombomben og drar opp til månen uten grunn så kan det tenkes at vi åt av kunnskapens tre så på den måten virker det logisk.

Jeg er avregistrert fordi jeg fant ut at staten bryter grunnloven. Jeg er ikke av en stat som bryter grunnloven.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin,det KAN selvsagt ha vært en sopp eller ett eple. Men det står ikke noe i bibelen om at det var det,det er poenget.

At noen mennesker som har levd har hatt en ide om at det var en sopp eller ett eple får bli deres ideer. Min ide kan være en helt annen..
Men det står altså bare skrevet «treet» og «frukten» .I det nye testamentet snakker Jesus i visse sammenhenger lignelsr om mennesker som det skulle vært en avling med korn hvor noen skal hugges ned med ljå osv,så for alt vi vet var «treet» i hagen en levende skapning eller det motsatte kjønn hvor «frukten» var sex og synden som ligger i det ifølge noen kristne.

Det KAN være sånn,men det står det altså ikke noe on.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Gud sier også «oss» flere ganger i mosebøkene,så dette har du rett i Armin.

1.Mos,1-26 «Da sa Gud: «La oss skape mennesker i vårt bilde,som et avbilde av oss! De skal råde over fiskene i havet og fuglene under himmelen,feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden».

Det finnes de som mener at Gud taler til hele skapelsen og seg selv som «oss» mens noen igjen mener det er treenigheten som nevnes.

Dette er vanskelig å spekulere i.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Det var ikke «Gud» sine ord, men intergalaktiske parasitters sin forfalskning de bygget «kristendom» av.
De skapte en undertykkende religion for store masser, og de trengte nyttige idioter som skulle hjelpe dem å trylle masser rundt.
Disse ble ført i ørken i 40 år, fikk banket inn i hode at de var «gudsutvalgte» smartinger som stod langt over andre tobente (les deres fascistisk ideologi i talmud og tora).
Det påstås t.o.m. at de ble genmanipulert av parasittene i disse årene i ørkenen og gitt mange av parasittenes egenskaper som grådighet, hensynsløshet, listighet osv.
Angående utallige dimensjoner i universet og faens forsøk på å utnytte muligheter som ligger der… ja, både US, «israhell» og Sovjet drev mye forskning om mind-control, alle djevlene har sine «sleeper»e som går inn i bevissthet til dem de er interessert i, tester psi-våpen på sine egne og fremmede.
Man kan virkelig bli forvirret av alle profetiene hvis man fokuserer på dem.

Buddhismen lærer: ikke bekymre deg om dagen i morgen, bekymre deg om tankene dine i dag. Fordi dagen i morgen blir akkurat som du tenker i dag.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Du kaller deg bin Laden, og skriver som en agressiv fanatisk muslim. En Buddhist ville aldri ha kunne skrevet det du skriver her. Hele vår verden i dag skal trues i kne av trusler og selvmordsbombere som mener det samme som deg. Det finnes ikke andre selvmordsbombere enn muslimer, og disse er hjernevasket til å tro at de straks etter å ha dødd for «saken» blir møtt av 7 (eller var det flere?) vakre jomfruer i himmelen. Den mest undertrykkende religion av alle – ISLAM – truer med dødsstraff for dem som finner ut at konvertere.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

He he! Ubrukelig! Nå skal jeg ikke blande meg, Bin klarer nok utmerket godt å svare for seg, men vil bare si at etter at jeg i dag på MSN så at norske banker vurderer å lansere såkallte Sharia-lån, dvs. lån uten renter, så har jeg vurdert å bli muslim! Renter er tyveri! :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Er ikke sikker på om du er ironisk eller om du mene det du skriver Useless..
Laden er en fantastisk fyr som har skjønt langt mer en dem fleste andre :)

Ussja …ja selvmordsbombere er vanvittig grusomt og ondskapsfult, kan nesten ikke hente posten uten at det kommer hundrevis av dem
Droner som dreper tusenvis av sivile med brannbomber fjernstyrt fra Nevada og robotbomber er seff veldig humanisk

At noen fattige blir så desperate der dem ikke ser noe håp lenger bruker det eneste og mest verdifulle dem har nemlig sitt eget liv som et våpen mot okupanter er seff ekstremt ondskapsfult

En annen sak er jo at flere av selvmordsbomberene er avslørte som CIA, Xe og MI6 falsk flagg opprasjoner, mye rart en kan få til med MC og trusler :)

Lurer jo litt på hvem som er mest hjernevaska her he he

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Alle som mener det samme som en selv er selvfølgelig «fantastiske». Det er jo i det minste logisk.
Jeg skriver ikke noe annet enn det jeg mener. Det er opptil flere nasjoner som har gjort mye dumt, men terrorister i form av selvmordsbombere har kun et ondskapsfullt mål – å drepe så mange som mulig; uskyldige spiller ingen rolle. Å påstå at enkelte selvmordsbombere er fordekte CIA blir litt langt bak mål til at jeg gidder å diskutere det videre.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

1) En selvmordsbomber tenker ikke. Han er hjernevasket. Hvis han hadde tenkt over konsekvensene for SEG SELV og andre, hadde han aldri gjort dette. Vi forutsetter selvsagt at vi snakker om en person som i utgangspunktet ikke har mentale forstyrelser.

2)Agressor som vil utvide sitt landområde? Jeg regner med at du her sikter til Israel? Hvis dette var hensikten hadde Israel vært mye, mye større enn det er i dag. De har eksempelvis gitt Sinaihalvøya tilbake til Egypt minst to ganger etter erobringer i rene forsvarskriger. I 1967 kunne de sogar tatt hele Egypt, hvis ikke Sovjet hadde truet med atomvåpen. Israel har gått inn i Libanon 2 ganger – ikke for å bli værende der, men for å håndtere militsen som til stadighet utførte krigshandlinger mot Israel.

3)Stjelt landet til palestinerene? Du må sette deg inn i fakta før du diskuterer ting du ikke har greie på. Det er en smal sak for alle og enhver å sjekke historiske fakta. Palestina er navnet romerene gav landområdet for å straffe de opprørske jødene i hundreåret etter Kristus. Palestina er avledet av Filisterene, som var et kyst- og fiskerfolk fra Kypros og deromkring, som slo seg ned på kyststripen av det som nå er Gaza. Disse var ikke arabere i motsetning til dagens palestina-arabere, selv om Arafat hevdet dette. Det har aldri eksistert noe arabisk land ved navn Palestina, og det finnes overhodet ingen kultur, myntenhet, språk osv som kan gi legitimitet til et eget folk som kan kalles palestinere. Palestinere var alle innbyggere i dette landområdet, og før Nasser dannet PLO i 1962, vegret disse araberene seg mot å bli kalt palestinere. Etter hvert som agendaen ble politisk, ville det tjene saken om de endret mening.

4)Blame islam? Yes man – the islam wants to rule the world with terror. Even in our own country they will cause the collpse of democracy – when they are stong enough.

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
13 år siden

«Oss» viser nok til «dem» , altså de utenomjordiske som endret DNA`et på den allerede eksisterende men primitive menneskerase (derav «the missing link»), og som deretter ble sett opp til som guder av «de nye» menneskene…

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Bare nevner på generelt grunnlag ang aliens. Det som ser stygt og ondt ut,ER stygt og ondt.

Aliens med sine stygge øyne og ondskapsfulle metoder av å kidnappe og torturere mennesker og å kjøre sine ufoer gjennom vår verden uten å gi seg tilkjenne er ikke noe jeg vil assosiere meg med,heller ikke som mine skapere. Men vi får se..hva som skjer i fremtiden. tviler på at aliens er gode og i stand til å skape noe som helst.

Jeg tror de er tvers igjennom ondskapsfulle.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Nei, nei nei! Avregistrert! Tenk logisk! Som i himmelen så også på jorden. Det finnes selvsagt noe universelt, som heter Caritas, medynk!
Derfor må det finnes gode aliens også. Ingenting er bare sort og hvitt.
Likeledes finnes det selvsagt, som du sier, aliens som er rendyrket ondskap, eller at de ser på oss slik som vi ser på laboratoriemus.
Om noen sier at alt det som er dokumentert om spor etter aliens, både tidligere og idag, bare er mindcontrol. Så sier jeg, vrøvl. Men at mindcontrol eksisterer, og misbrukes, er jeg med på. Ser ingen motsetning i at noen her på jorden prøver å lure oss og at det faktisk eksisterer utenomjordisk liv.
Om noen sier, hvorfor viser de seg ikke, sier jeg, herregud, de har jo vist seg mange ganger. Men med ordet mind control kan du trylle bort alt! Så da blir det egentlig nyttesløst å diskutere saken. Desverre!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

«Det som ser stygt og ondt ut, er stygt og ondt».

Det er ikke noe automatikk i at utseende og godhet henger sammen. Det finnes mange stygge mennesker som er gode. Jeg vil nesten heller si det er motsatte, at enkelte bruker sitt vakre ytre til å forlede. Se bare på Jens. Er stygge dyr onde? En gjedde eller skorpion, f.eks? Nei, dyr gjør så godt de kan for å beskytte seg, overleve og formere seg. Hvis det er slik at når man forlater jorden, og må velge mellom ulike dører for det neste liv, og disse ble beskyttet av ulike vesner, ville jeg gått til døren med det styggeste og skumleste vesenet.

Tilbake til drømmen. Det jeg har lært er at hver av oss her hver sin frekvens for hjernesignaler. Det er det som gjør hver sjel unik, det er det som gjør at tankeoverføring er vanskelig, for man er ikke på samme «bølgelengde». Hvis det er slik, må det også være slik i drømmetilstand. Det vil si at det er nesten 5 millioner ulike frekvenser bare i Norge. Hvordan er det mulig å påvirke alle disse?

At man har en ekkel drøm og våkner svett har vel skjedd de fleste? Enten å ha falle utfor et høyt stup, blitt jaget av fremmede e.l? Og hvem vet hvordan Gud ser ut? Kanskje har han/hun store vepse-aktige øyne? Hvis du skulle oppleve en slik drøm igjen, Armin, håper jeg du tør å fortsette, så kan du berette om dette etterpå. Vi trenger en forsøkskanin vi også, ikke bare Zetaene :-) Kanskje drømme var en test, for å se om man er mentalt forberedt på å møte det som kommer? Eller kanskje du i drømmen gjorde et dypdykk i kunnskapen du har og trakk linjen ut, at det er krefter utenfor det jordiske som styrer livet? Eller kanskje det var en advarsel, om ikke å bli for høy på seg selv? Drømmetydere kan helt sikkert dette bedre enn meg.

Hvis drømmene manipuleres, må det være et motivt og en hensikt for å skape mareritt av slik karakter. Da blir det å skremme befolkningen og gi den lite søvn ikke god nok grunn til å bruke milliarder av kroner. Den eneste «logiske» grunn jeg kan komme på er at de prøver å manipulere oss til å tro at aliens er skumle og onde. Hva er i tilfelle visten med det? Fordi aliens eksisterer og trolig også snart vil vise seg. Er det en del av indokrineringen, sammen med bla serien V? Finnes det onde aliens vil det også finnes gode. Finnes det onde ånder, finnes det også onde. Det kan jo tenkes at de vil med dette ødelegge Gudsbildet og Gud, men da vil vårt overlevelsesinstinkt bli ytterligere forsterket og makten vil få større jordisk motstand. Dessuten vil færre gå mot lyset når den tid kommer, men heller bli igjen her og bekjempe det onde.

Uansett møter onde kreftene seg selv i døren på et eller annet tidspunkt. Driver noen med drømmemanipulasjon, vil også deres drømmer bli manipulerte.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Avregistrert: Det høres faktisk logisk ut at det som ser stygt ut er ond, men kan det overføres på mennesker?

Useless: Det er snakk om langt mer en n 7 jomfruer, det er snakk om 72 eller 76, jomfruer som aldri er sure eller blir gamle, dessuten kan man ha sex med dem kontinuerlig og de forblir likevel jomfruer etterpå for evig. Man kan også spise og drikke døgnet rundt mens man har sex med disse jomfruene eller noen av sine koner om man foretrekker det i muslimenes paradis. Hvis du leser Dantes beskrivelse av helvete høres dette mer ut som første eller andre stadie av Inferno der begjær og fråtseri dyrkes.

Buddismen og kristendommen lærer at begjæret er roten til alt ondt, mens innen islam er det et mål i seg selv og paradiset er innrettet deretter.
Det er motsetninger. Om vi ser på Maya-kalenderen kom Buddha og Jesus i perioder av dag og lys, Muhammed kom i en periode av natt og åndelig mørke, deres fantastiske høykultur som var kommet langt foran oss, begynte sin stagnasjon og tilbakegang etter det. Disse fakta kan sjekkes.

Bin Laden: Mange av dine innlegg oser av hat, forakt og fordommer, det er mer sannsynlig et speil på ditt eget enn en beskrivelse av de du håner.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Jeg tror ikke jeg ville valgt å gå til det styggeste og skumleste vesenet etter min død,dersom man får velge.

Virkelighetsoppfatningen skaper vi selv,aliens eksisterer allerede fordi vi har gjort dem til vår illusjon. Vi diskuterer dem,tegner bilder av dem og noen legger ut falske videoer av dem på youtube. Det er den virkelighetsoppfatningen vi har,men ingen av de jeg har pratet med har faktisk sett dem,pratet med dem eller tatt på dem,det er alltid noen andre som har gjort det…
Så lenge de ser onde ut i vår illusjon av dem,så er «de» nok onde uten at «de» faktisk er aliens eller ser ut som aliens,da snakker jeg om «de» som noe ondt,onde krefter som påvirker oss mennesker og blander seg inn i vår evne til å skape illusjonen.

Hvem disse onde kreftene er kan diskuteres,men så lenge man har kjent den minste lille antydning til frykt så lite som en eneste gang her i livet når man f.eks går ute om natten eller lignende om at aliens skal kidnappe en med sine ondskapsfulle skallede hoder og store svarte øyne,så er det garantert fra det onde. Ikke fra det gode eller det som er godt.

Aliens er ikke noe som skal gi oss sannheten eller frelse og fred,for det har de bevist at de ikke kan.

De kommer fra det onde,verken mer eller mindre.

TH
TH
Abonnent
13 år siden

Armin, artiklene dine blir bare bedre og bedre for hver gang du skriver, og denne er helt klart en av dine beste.

Er helt enig i det du skriver, og håper med denne artiklene at andre som svelger kanaliseringer som om det skulle vært råd fra far ser på informasjonen de leser med litt mer kritiske øyne.

Det er flere smarte folk som hevder at sopp er «frukten» de snakker om i Bibelen, veldig interessant at dette også er din mening.

Thumbs up sir.

Satan
Satan
Abonnent
13 år siden
BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Prøv og les Nye Testamentet fra et psykologisk perspektiv. Les lignelsene. Prøv å forstå de.

Anbefales: «The New Man» av Maurice Nicoll.

Ja. Les bøker. Det nytter ikke å bare lese artikler på nettet. Ta dere tid til å lese.

(Bibelen har ingenting med sopp å gjøre. dette er en helt subjektiv fantasi uten feste i virkeligheten som kommer fra individer som har null og niks forståelse av hva Bibelen og kristendommen handler om.)

(Men for all del: det er august. gå og plukk litt fleinsopp. Bare ikke påstå at dette har noe med Herr Jesus å gjøre.)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Når Josef drømte at det barnet «Jomfru» Maria bar på var skapt av den hellige ånd, så var det nok Aliens som var ute med sin Mind Control teknologi! :D
(Kanskje var Maria en «conductee» som var blitt inseminert av Aliens?)
Det er (ennå) lov å tenke, både høyt og lavt! ;)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

At vi ikke har skjønt det før; når døperen Johannes utførte sitt dåpsrituale så var det den nå så kjente Mind Control teknikk: «Waterboarding»!
For å spre litt humor her tillater jeg meg å dele følgende vits til de av dere som ikke har hørt den før:
En misjonær var på reise i nordnorge, og kom til Tanaelven i Finnmark. Han får øye på en eldre same, og misjonæren trekker ham ned til elven, dypper hodet hans ned i vannet, og sier salig – Ser du lyset? Ser du Jesus? Dette gjentar seg tre ganger, etter den tredje dukkerten titter den gamle forskrekket på misjonæren og sier: – Er du sikker på at det var her han druknet!! :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cosmomind
13 år siden

HA HA Cosmo :D

Kom frem mye spennede linker i kornsirkel debatten på Dagbladet i dag :)

http://www.dagbladet.no/2010/08/11/nyheter/innenriks/kornsirkel/12906101/#comment_4900945

Klipp og Lim :)

1946 Operation Highjump noen her som har hørt om denne trolig ingen.

http://www.youtube.com/watch?v=0x40A0sBL34&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Rn0prGhLCR8&feature=related

CIA forteller her om sikkerheten innen dette ufo………..

http://www.youtube.com/watch?v=a6-giFC0xvc&playnext=1&videos=P0yF3WBDY7c

For få dager siden kom siste kornsirkel i år der den advarer oss med et stort SOS

http://www.cropcircleconnector.com/2010/horton/comments.html

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen: Det som går igjen her er latterliggjøring.
Oberstløytnant Philip James Corso var en meget troverdig mann.
Tillater meg å poste dette sitatet, og det sitatet som ofte er brukt på Nyhetsspeilet har jo da tydeligvis Ghandi hentet herfra? ( Men så er det vistnok sagt at kunsten bak suksess er å skjule sine kilder, he he)

«Alle sannheter går gjennom tre stadier, første er latterliggjøring, andre er voldsom motstand, og i det tredje er det akseptert som en selvfølgelighet.»
(Arthur Schopenhauer , filosof , 1788-1860)

Først ignorerer de deg,
så ler de av deg,
så slåss de mot deg
og så vinner du. — Mahatma Gandhi

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

«Operasjon Highjump», Har leita etter avis artikler fra Chile rundt dette men finner dei ikkje igjen. (Ny datamaskin.) Har du roen Smurfen, eller er det nokon andre som veit kor eg kan finne desse/ den?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jonny
13 år siden

Operasjon «High Jump», som var, i utgangspunktet en invasjon av Antarktis, besto av tre Sjøslag grupper, som dro Norfolk, VA, den 2. desember 1946. De ble ledet av admiral Richard E. Byrd ‘s kommandoen skip, isbryteren «Northwind», og besto av katapulten skipet «Pine Island,» ødeleggeren «Brownsen,» flyet-carrier «Filippinene Sea», den amerikanske ubåten » Sennet, «to støttefartøy» Yankee «og» Merrick, «og to tankskip» Canisted «og» Capacan, «ødeleggeren» Henderson «og et sjøfly skipet» Currituck. » En britisk-norske kraft og en russisk styrke, og jeg tror noen australske og kanadiske styrker ble også involvert.

Her kan du lese alt om Operasjon Highjump Johnny :)

http://www.rense.com/general35/op.htm

På youtube så florer det med filmer og dokumentarer om Operasjon Highjump

http://www.youtube.com/results?search_query=Operasjon+Highjump&aq=f

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Nei-nei, gutter. Se helst dette om moderne zombi-produksjon: http://www.youtube.com/watch?v=aMmyghKn4Rw&NR=1 + andre episoder.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Her er riktig skremmende avsløringer hvordan faen hjernevasker elite-mordere til sin tjeneste: http://www.youtube.com/watch?v=mPDwIEVb95g
De kaller det topp-hemmelig, men legger ut på youtube…
En KGB-man fortalte stolt at de kan avlese og påvirke tanker til hvem som helst ved hjelp av «sleepers», dvs. personer som hensettes i hypnotisk søvn, så vekkes de under hypnose for å se et bide av en de blir bedt å skanne tanker av, føre samtaler og spørre ut. Når de vekkes opp, husker de alt mens den skannete personen verken husker eller aner noe.
På denne måten fikk de vite at M. Albright hatet slavere like sterkt som hun hatet muslimer og hadde planer om bombing av Beograd med radioaktive bomber, noe hun gjorde senere.
Olabama ble testet hvor godt han var påvirkelig av mind-control under ed-avleggelsen da han snublet som en tilbakestående.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ærlig talt, er jeg like uvitende om skjebnen til navnebroren min, Armin.
Jeg selv er ingen spøkelse, er i live på denne siden inntil min tid å krysse grensen kommer.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nei nei nei Armin, ifølge VG,Dagbladet og Pentagram så er Osama Bin Laden i Iran der han planlegger og bruke a-bomber mot vesten
Men VG mm hadde også noen artikler der Bib Laden gikk ut og oppfordret verden til og støtte elitens kamp mot global oppvarming

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/klima/bin-laden-kaster-seg-inn-i-klimadebatten-3121929.html

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/-bin-laden-driver-falkejakt-i-iran-3199960.html

Pakistans etteretning må være gærne som påstår at Bin Laden døde av nyresvikt i 2002 etter 2 innleggelser i Dubai for dialysebehandling

http://www.11september.dk/articles.php?article_id=111

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Kanskje er Osama i Iran og oppfordrer masser til å støtte «elite», men jeg kommer i hvert fall den 14.08 for å støtte indianernes kamp for bevaring av rester av naturen på jorden. Vi ses!
Hilsen fru bin Laden (ikke Osamas fru).

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg trur ikke Osama jobbet for faen noen gang, det er propaganda.
Har du lest hans «Budskap til verden», Armin?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Alt kan forfalsakes i dag, så la det ligge…

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
13 år siden

En liten interessant artikkel om UFO/ET.
Brazil’s regjering pålegger piloter å rapportere om uvanlige hendelser/observasjoner. Og opplysningene skal være tilgjengelig for dem som er interessert. Både president og ministere har rapportert om hendelser.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/7939888/Brazil-to-record-UFO-sightings.html.

Et lite steg mot avsløring, og aksept om man ikke er alene i kosmos!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Armin, tror ikke vi kan regne med så mye hjelp fra «gode aliens».
De kom kanskje lenger opp i teknisk utvikling, men tviler sterkt at det samme gjelder deres sjelelig utvikling.
For meg er det identisk med faenskap hvis en lar være å gripe inn og stoppe brenning av levende barn, men gjemmer seg bak bortforklaringen at «universelle lover» forbyr å blande seg inn.
Jeg ville gi blaffen i slike lover (hvem har skrevet dem?) og gi faen på pukkelen om det var i min makt…
De «gode aliens» har stengt porter til og fra Jorden da parasittene infiserte den, for å beskytte seg selv mot smitten. Karantene var kanskje en fornuftig tiltak, men dette viser hvor svake var «de gode» hvis de ikke kunne (eller ville?) å slå ned på parasittene der og da.
Vi må nok regne med vår egen hjelp til oss selv og gå til kamp mot JWO: http://zarubezhom.com/Images/Glaz-Shtyk.jpg
J.J. ville like disse linkene til fotodokumenter om sionistisk symbolikk overalt, «kristne» Gudshus og tjenere inkludert:
http://zarubezhom.com/PHOTOTEKA.htm

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Woow, bin Laden. utrolig masse bra bilder i lenken du la ut. Vi er i Moskva, bor i Jerusalem! He he!

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

vil bare legge til at det skjer skrekkelige mye rare ting ute i verden nå, foruten flom, hetebølger og så videre…men flyene detter som fluer de også…what happend? http://www.standeyo.com/NEWS/10_Health/100813.plane.crashes.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Glimrende igjen Ine :)
Klart dette har samenheng med et magnetfelt som svekker seg mer og mer dag for dag der protoner fra sola trenger mye dypere ned i atmosfæren en det gjorde før
Protonstråler ødlegger som sagt elektronik
Tar man listen din og krysssjekker den med http://www.spaceweather.com/ så ser man at antall flystyrt er høyest dem dagene jorden bades i solvinder fra coronalhull fra sola

Men må jo si at stakkar Rolf Kennet har ingen enkel oppgave med og overbevise folk om Nibirus eksistens
Sannhetssøker miljøet tror at Zeta Talk er CIA produsert, NTNU miljøet tror derimot at Zeta Talk stammer fra sannhetssøker miljøet
Mye rart kommer fra Nancy som drep kjæledyrene dine, Haarp er ikke MØ, Chemtrail er for og skjule Nibiru, Vulkanen på Island skal øke og vedvare, oljevulkanen i M.G var ikke planlagt osv men på en annen side så kommer det unektlig mye fakte fra ZT også som ryster etablerte sannheter som at det har ikke vært noen istider men polskifter der polene flytter seg til nye plasser på kloden og at alt går i sykluser på ca 3600 år der man har apokalyptiske katastofer som geologer mm bekrefter, noen ganger rammer det hardt og andre ganger ikke så mye alt etter hvor nær Nibiru paserer
Ukas høydepunkt hver uke er søndagenes nyhetsbrev fra ZT
Rolf .K har gjort en fantastisk jobb med Pan gruppen sin som er utrolig verdifull enten man får Nibiru, WW3 eller andre apokalyptiske hendelser dem nærmeste årene :)

Personlig så vil jeg ikke avise noe Nibiru, men heller akseptere den før jeg ser den med egne øyner

Men dagens kornsirkel kan ikke bortforklarest på noen som helst måte, der ser man en planet som er 4 ganger større en jorden som påvirker planeten vår :)

http://www.cropcircleconnector.com/2010/northdowns/northdowns2010a.html

mikael
mikael
Abonnent
13 år siden

Ikke for å ødelegge stemningen her, men har til gode å bli overbevist om Niburu.
Har til dagsdato ikke sett noe, men har sett en del merkelige koblinger, som f.eks bisol, har personlig opplevd en trippel.

I disse tider, med en stadig krigstrussel hengene over, er det lett å glemme fokuset, nemlig en selv. Ta et skritt tilbake, og gjør noe annet en vanlig, utfordr deg selv forengangsskyld, fordi du fortjener det(hehe).

Til de som er våkne nok, den 4 skedde det noe, noe traff oss, merket det spesielt fordi jeg fikk syner, med bekreftelse dagen derpå.
Andre hadde også syner, men det er en annen sak, men igjenn en bekreftelse.
Ser på kornsirklene som en practikal joke, dessverre.
Set nermere på Zeta talk, galactik federation, på samme nivå som kornsirklene, en avsporing, som i mine øyne ikke sier noe som jeg ikke har sett/lest og kommet og har kokt ihop noe som for enkelte søkemde oppfattes som «kosmiske» sannheter, ikke noe galt med det, men ingen tru på det «utenomjordiske» dessverre igjenn.

Vår vei som mennesker har vært og er bevisheten. Vi er noe helt annet en det vi selv «vet». Legger ut to snutter, en om G. Hancook og en Matematikker opplevelser av virkelighet under tripp(DMT kontra LSD) forskjellen er vesentlig, bør lyttes til. Gå gjerne videre med Graham Hancooks inyervjuer om høyere bevishet.

Graham Hancock ~ DMT, LSD & DNA Discovery og evulusjon.
Crik som «oppdaget» DNA ble gjort i LSD rus(hehehehehe)
Og han er IKKE den eneste.

DMT vs LSD
En serie på 6 deler:
http://www.youtube.com/watch?v=Jgq3tHg0_kY&feature=related
Del 1.

Jeg forutsetter at dette er kjenr stoff(hehe), så til saken.
Når en kommer til det punktet i livet der virkeligheten slår sprekker, er det nok til å skremme vannet ut av de fleste. Jeg har lagt tildligere ut linker til f.eks Lusid dreaming som jeg ser på som det Første skrittet på veien. I denne tilstanden som jeg betegner som våken, deg selv inne i drømmen. Dette kan en lære, det handler om vilje, som et annet eks. når du engang har en livlig drøm, eller mareritt om høyder, så vil jeg at du hopper neste gang, du vil bli overrasket over resultatet, eller et annet triks er å prøve å få noe i fokus i rdømmen, samme hva bare hold fokuset på den gjennstanden, og klarer du det vill du oppleve å bli «sugd» inn i drømmen, det som er vanskelig, er å holde på den tilstanden. Da kommer selvkonrtoll inn i bildet, ikke tenk, bare oppserver i begynnelsen, gå rudt i drømmen, prøv å eksprimenter med forskjellige ting. Noe av det første jeg gjorde var, som i matriks, hoppe fra hustak til hustak. I denne tilstanden er det viktig å holde på kontrollen, og prøv deg frem. Du kan gjøre alt, gå på vannet vis du vill.

Har du kommet så langt allerede, så kommer port nr.2 inn i bildet. Dette er en port som kan brukes til å forflytte seg over avstander, områder i drømmen, hvis du er på en fjelltopp f.eks. så fokuser synet på en annen fjelltopp, så vil det dukke opp en «tunel» og du vill bli skutt inn i og kommer ut på den andre siden, der du festett blikket, er du god kan du i drømmen se for deg plasser som du husker godt, som f.eks. barndommen, og du vill oppleve samme efekt, nemlig å bli forflyttet dit. Denne porten er for å kunne senere å forlytte seg, det funker slik. Selv etter den fjerde porten.
Den 3 porten er når du opplever at du selv dukker opp i drømmen, da begynner det å bli vanskelig. For da er det om å gjøre å forene drømmekroppem(den andre bevisheten), for hittil har du beveget deg rundt med det jeg kaller for drømmekroppen, nu kommer du til punktet der sammenføyningen skjer, i mellom drømmelroppen og din egen krop(bevishet):
Når du kommer til den fjerde porten, er du på grensen til den andre siden. Da har jeg snakket om det Kjente, og ved den fjerde porten har du den Ukjente, en virkelighet som kan skrenme vettet(hehe) av noen og en hver.
Det er da selvdisiplinen og roen en har fått oppgjennom sin tilværelse, i harmoni, da er balangse av avgjørende betydning. Det er ikke lett å fungere i en verden der det å diskutere noe annet en øl, fitte og hornmusikk, er tabu. Så veien er lang og ensom. fordi vi er høyst individuelle, så mine drømmer er ikke dine, men portene er der, de er de samme.

A warrior acknowledges his pain but he doesn’t indulge in it.
The mood of the warrior who enters into the unknown is not one of
sadness; on the contrary, he’s joyful because he feels humbled by
his great fortune, confident that his spirit is impeccable, and
above all, fully aware of his efficiency. A warrior’s joyfulness
comes from having accepted his fate, and from having truthfully
assessed what lies ahead of him.

Our fellow men are black magicians. And whoever is with them
is a black magician on the spot. Think for a moment, can you
deviate from the path that your fellow men have lined up for you?
And if you remain with them, your thoughts and your actions are
fixed forever in their terms. That is slavery. The warrior, on the
other hand, is free from all that. Freedom is expensive, but the
price is not impossible to pay. So, fear your captors, your
masters. Don’t waste your time and your power fearing freedom.

Vil bare til slutt få si at etteralle årene med leting i bøker, har jeg forlengst sluttet å lese, jeg praktiserer, ha karma lovene som rettesnor og du vill leve evig. Les Carlos Castanedas Art of dreaming, han snakker om det samme systemet som de gamle Vediske og Toltekere, den i mine øyne den eneste boka som besriver veien, direkte, følg den.
Husk at det du ser i LSD rus og lignende, kan også oppnåes uten dop.. Det handler til slutt om vilje, den er vår gave fra skaperen.

«Knock, And He’ll open the door
Vanish, And He’ll make you shine like the sun
Fall, And He’ll raise you to the heavens
Become nothing, And He’ll turn you into everything.
»
— Mawlana Jalal-al-Din Rumi

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Supert mikael, dette var god smurfemat :)

Selv har jeg brukt mye tid på astral-reiser som minner litt om det du beskriver, man forlater kroppen og ser ned på seg selv der en ligger i sengen eller sofaen for så og dra lenger og lenger bort, man flyr som en fugl, det kan nesten minne om et 4D perspektiv når man ser andre men dem kan ikke seg deg
For og nå den tilstaden må en bare koble bort alle tanker og la seg flyte med

Men det var i yngre dager jeg eksprimentere mest med astralreiser, mye party, msg og fluor osv har nok skadet pinealkjertlen en del så er første nå senere tid jeg har begynt og finne tilbake til den jeg engang var
Revebjeller inneholder store mengder DMT så for meg så får jeg en fin tilstand ved og blande bladene med toppskudd fra en annen plante og røyke det

Som med deg så fikk jeg også en merklig følelse for ca en uke siden som ligger og ulmer, noe kom ned igjennom skylagene, noe kom ned til oss da men jeg klarer ikke helt og se hva men jobber intenst med og finne ut hva det var og hva som er på gang/hva som hendte ………..

Ser hverken ondskap eller godhet i det men uansett vi lever i spennende tider der den globale bevistheten begynner og våkne hos dem som lar seg flyte med, frigjør seg selv og ikke stritter i mot, verre med dem som krampeholder seg fast i det gamle :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Har sett en rekke lignende snutter som det der som er filmet rundtom i hele verden siste året Cosmo :)
Ser ut som dem kommer utfra portaler og andre flyr inn gjennom portaler der dem forsvinner sporløst

Kanskje dette interjuve med Graham Hancock om Why 2012? kan gi deg noen nye svar :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Thanks! Kan jo nevne at jeg snakket en gang med en fyr som sa at han kunne dra på astralreiser. Han fortalte at han fulgte en grønn stråle. En gang han var dødssyk hadde han sågar vært på en planet hvor alt var laget av krystall. For ham var dette virkelig, og det ville være uhyre arrogant av meg å bare blåse av det.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Det med helikoptrene du nevner får meg til og tenke på to episoder her for en stund siden, for ca 3 mnd siden så kom et helt sort helikopter rett mot huset mitt i veldig lav høyde, så nesten ut som det skulle krasje med huset
Det fløy over taket og videre men merklige nok fikk at alle i hustanden unntat meg kraftig hodepine umidelbart

Ca 1 mnd senere da jeg kjørte hjem fra jobb så la jeg merke til et helt sort helikopet som fulgte meg i normal høyde i ca 20 min men da jeg kom litt ut på bondelandet så fløy det litt forbi for så og stå stille ca 20-30 meter over veien rett mot meg akkurat som på film, jeg kjørte under og videre og så ikke noe mere til det

Har ikke tenkt noe mer over det før du nevner helikoper nå siden det kun betyr 2 ting: ! det er helt telfeldig, 2 dem prøver og skremme meg
Siden at jeg ikke anser meg som så veldig viktig akkurat så står jeg igjen med valg 1 så tenkte ikke noe mer over det før nå

Litt te av tørket amanita musaria hørtes spennede ut, det må jeg prøve :)

Takk for tips Broder :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  mikael
13 år siden

Det er så fristende å følge i deres fotspor ut på astralreise, gutter.
Men buddhistiske lærere advarer nybegynnere mot å dra alene på første turer fordi sjelen kan havne som en slave hos en demon.
Det er skummelt å avfeie advarsler arrogant og så bli en nyttig idiot for en demon. Da kan man ikke fraskrive sitt ansvar og si at en ble fratatt egen vilje, man ble jo advart.
Dessuten, har jeg aldri prøvd røyk eller narko, skummelt å begynne. Osho har også nevnt at lett narko kan brukes til å lære seg å meditere ordentlig. Kan dere starte et kurs for nybegynnere og ta oss andre med på reiser?

Jeg hadde en uforglemmelig opplevelse i tenårene da jeg så i rennende elvas vann en gammel man med hvit skjegg. Det strålte himmelsk godhet fra ham, den strålte gjennom og gjorde meg ubeskrivelig lett og lykkelig. Det eneste jeg ønsket da, at denne følelsen ville aldri ta slutt.
Aldri i livet senere har jeg opplevd noe liknende. En av Gurdjievs elever sa at liv er virkelig bare der, i astral verden, mens på jorden er det bare en blek skygge av ekte følelser og opplevelser.
Når starter vi en ny gruppe og hvem blir sjefen på reiser?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Bin Laden: Buddist? Er du buddist? Du virker veldig muslimsk.
Du nevner ikke sjamanisme, ekte sjamaner er de som kan reiser mellom verdnene og det kan jeg faktisk, jeg har gjort det masse og kan gjøre det akkurat når jeg vil. Jeg har aldri vært ruset på noe som helst, heller ikke alkohol, i hele mitt liv, så jeg gjør alt dette helt edru og med ingen andre hjelpemidler enn meg selv og kanskje noen sjaman-trommer, rasler el.
Har faktisk en utdannelse i dette fra Eirik Myrhaug, ingen fare, sier han.

Det er ingen grunn til å la være å reise pga demoner! Å vegre seg slik har ikke noe for seg.Man vil og må møte mørke krefter og kunne håndtere dem før man kommer seg videre og man vil alltid kunne bli prøvd. Men å la være å reise og utvikle sin sjel av den grunn, ville være å feile grovt!
For alle som er rede, reis i vei, det er intet å frykte for en fri sjel :-)
Guds rike er inni dere, her og nå, sa Jesus, å reise i sitt eget kongerike er BRA og nyttig. Man kan få hjelp til mange ting og be om råd, innsikt osv.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke Mikael og Armins syn på utenomjordiske.
Har jo for mange, mange år siden lest Castaneda, og nylig hørt noen intervjuer med G. Hancock, men det er jo vanskelig å forstå ting man ikke selv opplever. Pcyclobiner er jo heller ikke noe man sånn uten videre prøver.
( Selv om det hadde vært artig å møtt både «Gud» og «Aliens» )
Men i min verden eksisterer aliens, med mindre noen kan bevise at MANGE mennesker helt tilbake til midten av 60 tallet kan få de samme hallisunasjoner og se UFO er som beveger seg slik som det ikke skal være mulig for menneskelige farkoster å gjøre. ( mennesker ville blitt til ketchup i en slik hastighet ) ( De hang også helt stille i flere minutter )
Likeledes, dersom noen kan BEVISE at NASA eller andre kan sende lyder og stemmer til flere mennesker samtidig slik at det oppleves som fysisk i ett rom. Inntil da. så eksisterer ALIENS.
Men det betyr selvsagt ikke at jeg benekter at det finnes andre måter å komme frem til ukjente fenomener.
Men det jeg personlig (sammen med andre) har opplevet har vært i våken tilstand og uten dop!
God natt, skal prøve meg på en «drømmetur»

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Da skal du få litt godnatt mat av meg som bekrefter begge deler Cosmo :)

I 1947 ledet admiral Richard E. Byrd 4000 militære styrker fra USA, Storbritannia og Australia i en invasjon av Antarktis som kalles «Operation Highjump», og minst en oppfølging ekspedisjonen. Det er faktum. Det er unektelig. Men … den delen av historien som er sjelden fortalt, minst i «offisielle» kretser, er at Byrd og hans styrker møtte voldsom motstand til Antarktis venture fra «flygende tallerkener», og måtte ringe av invasjonen. Dette aspektet av historien ble presset fram, igjen, et par år siden, da en pensjonert kontreadmiral, angivelig bor i Texas, som hadde vært involvert i «invasjon» sa han var «sjokkert» da han leste materiale fra en dokumentar, tittelen «Fire From The Sky». Han skal ha hevdet at han visste det hadde vært «en masse fly og rakett skyte-downs», men var ikke klar over at situasjonen var så alvorlig som den documenta ry presenterte den.

Operasjon «High Jump», som var, i utgangspunktet en invasjon av Antarktis, besto av tre Sjøslag grupper, som dro Norfolk, VA, den 2. desember 1946. De ble ledet av admiral Richard E. Byrd ‘s kommandoen skip, isbryteren «Northwind», og besto av katapulten skipet «Pine Island,» ødeleggeren «Brownsen,» flyet-carrier «Filippinene Sea», den amerikanske ubåten » Sennet, «to støttefartøy» Yankee «og» Merrick, «og to tankskip» Canisted «og» Capacan, «ødeleggeren» Henderson «og et sjøfly skipet» Currituck. » En britisk-norske kraft og en russisk styrke, og jeg tror noen australske og kanadiske styrker ble også involvert.

Interessant, har Pine Island (AV-12), en av sjøfly anbud involvert i ekspedisjonen, en ganske fargerik historie. USS Pine Island, en Currituck klasse Sjøfly Tender, ble lagt ned, 16 november 1942 kl Todd Shipyard Corporation, i San Pedro, California. Den ble lansert 26. februar 1944, og gitt bestilt navnet, «USS Pine Island» 26. april 1945. Skipet var gjennom de siste månedene av andre verdenskrig, og den umiddelbare etterkrigstiden, men ble tatt ut av drift 1. mai 1950 da Koreakrigen brøt ut, ble skipet recommissioned, 7. 1950 kl Alameda, California. Hun ble til slutt tatt ut av drift, for godt, den 16. juni 1967 og i opplag i Reserve Fleet.
Men … her er hvor historien blir interessant … USS Pine Island ble truffet av Naval Register, på en ukjent dato … Hennes tittel var overført til Maritime Administration for lå oppe i National Defense Reserve Fleet … på en ukjent dato … og … skipets endelige disposisjon er ukjent …
Nå … hvordan gjør man går om «miste» en stor overflate skip, over 640 meter lang, nesten sytti meter bred, med en forskyvning på over 15 000 tonn?
Historien, selvfølgelig, blir fremmed, likevel. Pine Island er ikke det eneste skipet som er involvert i «Antarctic Research» eller «leting» til å ha forsvunnet. Det var mange andre. Spørsmålet er ikke så mye «hvor mange», som er ganske godt etablert. Spørsmålet er «hvordan og hvorfor» … spesielt «hvorfor» …
5. mars 1947 ble «El Mercurio» avis i Santiago, Chile, hadde en overskrift artikkelen «On Board Mount Olympus på de syv hav» som sitert Byrd i et intervju med Lee van Atta: «Adm. Byrd erklærte i dag at det var avgjørende for USA til å iverksette umiddelbare tiltak for forsvar mot fiendtlige områder. Videre uttalte Byrd at han «ikke vil skremme noen unødig», men at det var «en bitter realitet at i tilfelle en ny krig det kontinentale USA ville bli angrepet av flygende gjenstander som kan fly fra pol til pol på utrolige hastigheter «. Interessant, ikke lenge før han gjorde disse kommentarene, hadde admiral anbefalt forsvar baser på Nordpolen. Disse var ikke» isolert «bemerkninger … Admiral Byrd senere gjentok hver av disse synspunkter, som følge av han beskrev som sin «personlig kunnskap» samlet både i nord og sør poler, før en pressekonferanse holdt for International News Service.
Så … som var fienden som eide eller fløy disse flygende objekter? Tyskland ble tilsynelatende slått, og det var ingen bevis for at de nye fremvoksende fiende, Russland, i hvert fall hadde så overlegen teknologi. De var, som USA, bare på nippet til den «raketten alder», og helt avhengig av teknologi og ekspertise erobret fra Tyskland på slutten av krigen. Det var ingen andre kjente trussel kunde som kan forklare USAs invasjon av Antarktis heller ikke for utviklingen av enhver båt som kan fly «fly fra pol til pol med utrolige hastigheter.» Selvfølgelig hadde Roswell Incident vært i nyhetene det siste sommer, men .. det hadde vært «offisielt» forklart, og lavmælt opp av den tiden Highjump begynte.
Rykter begynte å sirkulere at selv om Tyskland hadde blitt slått, hadde et utvalg av militært personell og forskere flyktet fra fedrelandet som allierte tropper feide over fastlands-Europa og etablerte seg på en base i Antarktis hvor de fortsatte å utvikle avanserte fly basert på utenomjordisk teknologi . Det er interessant å merke seg at på slutten av krigen de allierte besluttet at det var 250 000 tyskere uforklart, selv tar hensyn til tap og dødsfall. Dette ville være litt av en befolkning base for en fledgling koloni, og gir den essensielle grad av dyktighet, kompetanse, og ren arbeidskraft for en industriell base av noe slag, enn si produksjonen av, selv etter dagens standard, ekstremt høy teknologi

Ikke overraskende, da Byrd tilbake til USA, ble han innlagt på sykehus og fikk ikke lov til å holde flere pressekonferanser. Likevel, i mars 1955, ble han plassert ansvaret for Operasjon dypfryser som var en del av det internasjonale geofysiske år, 1957-1958, utforskningen av Antarktis. Han døde, kort tid etter … i 1957 … mange har antydet at han ble myrdet …

Selvsagt ville det ikke være første gang at en person er involvert i uidentifisert flygende objekt dekke opp hadde blitt myrdet, døde under «mystiske» omstendigheter eller av en «plutselig» sykdom. Døden av Byrd gamle sjef. Forsvarsminister James Forrestall kommer kjapt til hjernen … Forrestall, en mann av ubestridte evne, var på sykehus, plutselig, i det mentale vingen av Bethesda Naval Hospital, og hoppet i døden gjennom et vindu sperret … begå «selvmord» i et av de mest nøye overvåket og sikre steder på jorden …

Alle Uidentifisert Flyvende Objekt forskere er selvfølgelig klar over de mange rapporter om observasjoner av «flygende tallerkener» med hakekors eller jernkors på dem, «romvesen» snakker tysk, etc. De fleste har også hørt om abductees som har blitt tatt for å underjordiske baser med hakekorset symbol på veggene, eller som i tilfellet nevnt abductee Alex Christopher, har sett «Reptiloids» og «nazistene» Samarbeid om bord antigravity håndverk eller i underjordiske baser. Barney Hill var tydeligvis ikke den eneste som beskriver den såkalte «nazistiske» tilkobling til uidentifisert flygende objekt bortføringer. Men rapporter som Christopher’s og Hill’s må tas med en ganske stor klype salt … Det er en langt mer plausibel forklaring enn den såkalte «reptiloids».

Et annet kjent eksempel er den amerikanske Reinhold Schmidt, en mann hvis far var født i Tyskland, og som forteller i sin bok «Incident AT Kearney», at han var tatt på en «flygende tallerken» ved flere anledninger. Schmidt sier at «mannskapet snakket tysk og handlet som tyske soldater». Han opplyste også om at de tok ham til «Polar» region. Nå må man innrømme at hvis en person var å gjøre opp en slik historie, hvorfor skulle de hevder å bli tatt, av alle steder, til polen? Selvfølgelig må man også innse at på den tiden Schmidts kommentarer, ryktene om «hemmelige Nazi baser» ved polene var allerede ganske vanlig … Etter hjemkomsten ble han angivelig utsatt for forfølgelse av amerikanske myndigheter. I hans forsvar må det nevnes at hans beskrivelse av antennen plater, som han kalte dem, matchet bilder erobret fra tyskerne i de siste dagene av andre verdenskrig.

I 1959 rapporterte tre store aviser i CHILE forsiden artikler om uidentifisert flygende objekt møter der mannskapet ut til å være tyske soldater. På begynnelsen av 1960-tallet var det rapporter i New York, og New Jersey, av flygende tallerken «utlendinger» som snakket tysk eller engelsk med tysk aksent. Heller, kan det være unnlatt å nevne at i en av de mest spektakulære juridiske tilfeller av det tjuende århundre … det «atomic spionasje» forsøk … Julius og Ethel Rosenberg snakket om «krigsskip plass.» Siden de hadde tilgang til hemmelig informasjon, og, på det tidspunktet, ingen grunn til å lyve, hva var det, akkurat, at de mente?

Så … nå skal vi komme til poenget … Sent i 1947, bare måneder etter den berømte Roswell Incident, daværende marineminister James Forrestal (se ovenfor) sendte en marinebase arbeidsgruppe til Antarktis, inkludert admiral Nimitz, Admiral Krusen og Admiral Byrd, kalt «Operasjon Highjump». Det var spioneringen å være en ekspedisjon for å finne «kull» og andre verdifulle ressurser, men … fakta tilsier noe annet … I virkeligheten var de tydeligvis prøver å finne en enorm underjordisk base bygget av tyskerne, før, under og rett etter andre verdenskrig, med hjelp fra Alien Enhetsregisteret som ble beskrevet som «ariere». Denne basen var angivelig i Neuschwabenlandt, et område av Antarktis som Tyskland utforsket, og hevdet, før utbruddet av andre verdenskrig … Faktisk, hadde Tyskland gjort en veldig detaljert studie av Antarktis og var alle GED å ha bygget en liten underjordisk base der før krigen.

På dette punktet, må man spørre hvorfor, akkurat, USA, og, faktisk, hennes allierte, mistanke om at tysk aktivitet på stangen ble videreført etter avslutningen av andre verdenskrig … Svaret, helt ærlig, har ingenting å gjøre med uidentifiserte flyvende objekter … At en del av historien kom til lyset fra et helt annet sett med kilder … Faktum er at det var rikelig med bevis, på den tiden, for å indikere at så sent som i 1947, elementer av den tyske Kriegsmarine, eller tyske marinen, var fortsatt veldig aktiv i Sør-Atlanteren, som opererer enten ute av Sør-Amerika, eller noe base, tidligere uventet, i Antarktis. Mange historier ble sirkulert på den tiden … En av dem har til og med en tysk ubåt stoppe en islandsk hvalfanger heter Juliana i Antarktis, i 1947, og insistere på at dens kaptein, heter Hekla, selge U-båt mannskap forsyninger fra henne tilgjengelige butikker. I bytte f eller forsyninger (som hadde vært betalt i amerikanske dollar, sammen med en ti dollar bonus til hvert medlem av Juliana mannskap …) U-båten sjefen fortalte hvalfangeren hvor en stor skole med hval fantes . Hekla og hans mannskap, senere fant hval i nøyaktig posisjon krevd av U-båten kommandant.

Tilstedeværelsen av slike båter, alle sen bygging Type XXI og type XXIII U-båter, med «snorkel» som tillot dem å gjøre hele passasjen fra Tyskland under vann … var ingen hemmelighet. Mange ble antatt å være opererte ut fra Argentina, muligens under den argentinske flagget, men mannskap av tysk mannskap som … Det faktum at i den døende øyeblikk av andre verdenskrig, ti U-Boats, basert i Oslofjorden, Hamburg og Flensburg, ble gjort tilgjengelig for å transportere flere hundre tyske offiserer og embetsmenn til Argentina for å grunnlegge en ny riket er allment akseptert. Disse offiserene, som oftest er involvert i «hemmelig» prosjekt, og mange av dem var medlemmer av SS og Kriegsmarine, selv forsøkte å unnslippe «hevn» av de allierte, og fortsette sitt arbeid, i utlandet. U-båtene var fylt med deres bagasje, dokumenter og, mer enn sannsynlig, gull bullion, for å finansiere sin innsats. Alle U-båter forlot sine hjem havner mellom 3 og 8 mai 1945. De var å gå videre til Argentina hvor de ville bli ønsket velkommen av det vennlige regimet til Juan Peron og hans karismatiske kone Eva Peron. Sju av ti av de U-Boats, basert på den tysk / danske grensen, satt av til Argentina gjennom Kattegat og Skagerrak. Ingen ble noensinne sett igjen … «Offisielt». Det har vært imidlertid dokumentert at tre av båtene gjorde, faktisk, komme i Argentina … Disse var U-530, U-977 og U-1238. U-530 og U-977 overga seg til den argentinske marinen i Mar del Plata i begynnelsen av juli og august 1945 … U-1238 ble senket, av mannskapet, i vannet i San Matias Gulf utenfor Nord Patagonia. Syv båter er foreløpig uforklart … og … Kriegsmarine arkiver, oppdaget nylig, viser at totalt mer enn førti båter er helt uforklart … alle som var sent bygging, state-of-the-art håndverk, og kunne ha gjort enten Argentina eller Antarcti ca, helt under vann … og helt ubemerket av eksisterende «allierte»-teknologi for tiden … for hele varigheten av krysset.

Spørsmålet oppstår, selvfølgelig, hvorfor disse mennene ville gjøre en slik farefull kryssing. Det må vel sees som en handling av desperasjon enten eller fanatisme, eller begge deler … og slike menn som mannskap U-båt var ingen av delene. Nor, var forskerne og militære offiserer som var deres passasjerer. Faktum er, vil det synes at de fleste av dem som flyktet fra ruin i Tyskland til langt sør, var forskere og ingeniører, og deres engasjement sprang fra prosjektet som de arbeidet … For å forstå dette engasjement, er det nødvendig å gå tilbake, før utbruddet av andre verdenskrig, til en isolert del av den bayerske alper, ble den der, sommeren 1938 som et uidentifisert flygende objekt, mannskap med en utpreget menneskelige, og ariske rase viser seg, gjorde en nødlanding, svært lik den som skulle skje, noen ti år senere, i ørkenen, nær Roswell, New Mexico, i USA. Mens beboerne av de to Craft var fullstendig irrelevant, virker teknologien involvert, har vært påfallende like. Dessuten hadde utfallet av oppgangen innsats, foretatt av Tyskland, akkurat som et liknende utvinning innsats ble utført av USA, påfallende forskjellige resultater.

Den bayerske krasj i 1938, synes å ha gitt en funksjon, eller nesten funksjon og reparerbar (med teknologien på den tiden) kraftverket, og en nesten fullstendig ødelagt, eller unrepairable flyskroget. Starter Roswell krasje resulterte i akkurat det motsatte … en nesten intakt flyskroget og en ødelagt kraftverk. På grunn av dette, tok den tyske forskning, som var å følge, en helt annerledes tur fra det som var gjennomført i USA, noen ti år senere … Tyskland trengte et flyskrog som var i stand til å støtte «motor» (i mangel av et bedre ord), mens USA vil til slutt må en «motor» i stand til å gi maksimal ytelse til flyskroget.

Dette, selvfølgelig, vil forklare stort utvalg av «eksperimentelle» fly … av ekstremt «unike» design … til bokstavelig talt å helle ut av utformingen av byråene Messerschmidt, Foke Wulf, Fokker og en rekke mindre bedrifter i perioden mellom 1939 og 1945. De mest kjente, selvsagt, er det Sanger «Flying Wing», som senere ble kopiert av USA, og er, selvfølgelig, en av forfedrene til dagens «stealth» bomber og jagerfly design … spesielt, B-2 Heavy Bomber.

Det er også hevet over tvil at både Uidentifisert Flyvende Objekt inngang er det første drivkraften for langvarig og pågående forskning i «anti-gravitasjon» framdrift sett i verk aktuelle flyprodusenter som Boeing og Lockheed i USA, og Panavia i Europa .

I alle fall var det arbeidet med «reverse engineering» den nedskutte bayerske uidentifisert flygende objekt som var katalysatoren for «utvandring» til Sør i de siste dagene av andre verdenskrig. Tyskland var i ruiner, og forskningen ble sett, av dem gjennomføre det, så viktig … viktig nok til å risikere å pakke sammen alt de hadde og risikere en farefull neddykket kryssing av Atlanterhavet .. til en isolert eksperimentell og forskning base på en frossen kontinent … Gitt, etter moderne standarder … selv etter datidens målestokk av dagen … U-båter var små og trange. De hadde svært lite lastekapasitet. Likevel, en liten flåte av dem … ti på tolv båter … kunne lett transport av nødvendig utstyr, og gjorde flere «går», og tjener til å levere, og senere re-forsyning Antarktis bastion av forskningen.

Spekulasjoner eksisterer, med mye å støtte det, at minst en av båtene i den tapre lille flåten inneholdt den største premien av alle … minst ett levende overlevende av 1938 krasj … en utenomjordisk … bokstavelig Mennesket … ikke en «Grey» … født på en fjern planet. Det beste bevis indikerer at det var flere overlevende etter ulykken, og at de arbeidet, og er mest sannsynlig fortsatt jobber, med den opprinnelige tyske forskere og ingeniører, eller deres etterkommere, i et forsøk på å bygge en levedyktig «flygende plate».

Dette er ikke «Gray Aliens» av Roswell. Disse vesener, biologisk, helt menneskelig, blir beskrevet som «ariske» i utseende, og fullstendig menneskelig, men minst to til tre generasjoner mer avansert, teknologisk enn Jorden født menneskehandel. Mens deres teknologi er lik som den Grays generelt teori, er det noe annerledes, tilsynelatende, i søknaden. Dette ville en tendens til å vise at jorden teknologi og vitenskap er i beste fall bare en «viktig gjennombrudd» borte fra paritet med de utenomjordiske kulturer aktuelle, og også forklare «haster» av prosjektet, slik sett av den tyske (og utvilsomt USA, så vel …) forskere og ingeniører er involvert i slik forskning.

I alle fall, Operation Highjump, begynte … Oppgaven styrke på over 40 skip, inkludert flaggskipet «Olympen», på hangarskipet «Filippinsk Sea», den sjøfly anbudet «Pine Sea» (se ovenfor), ubåten «Kollegiet», ødeleggeren «Bronson», isen breaker «Gastronor», og andre tank-og forsyningsskip. En væpnet kontingent av 1400 sjømenn, og tre hundespann lagene var også om bord. Ekspedisjonen ble filmet av marinen og ført til Hollywood for å bli gjort til en kommersiell film kalt «The Secret Land». Det ble fortalt av Hollywood-skuespilleren Robert Montgomery, far til «Forhekset»-stjernen, Elizabeth Montgomery, som var, selv, en offiser i Naval Reserve.

Det virker utrolig at så kort tid etter en krig som hadde desimert meste av Europa og vanføre globale økonomier, en ekspedisjon til Antarktis ble foretatt med så mye hast (det tok fordel av det første tilgjengelige Antarktis sommeren etter krigen), på en slik kostnad, og med så mye militære utstyr – hvis operasjonen var helt nødvendig for sikkerheten i USA.

På tidspunktet for operasjonen, var den amerikanske marinen i seg selv blir tatt fra hverandre bit for bit som slaget testet flåte ble tatt ut av drift med det meste sivile mannskapet budgivning farvel til havet til evig tid. Marinen var enda redusert til ytterligere rekruttering til mannen de få gjenværende skipene i drift.

Spenningene over hele verden ble også montering som Russland og Amerika falt inn i en kald krig, muligens en tredje verdenskrig at USA måtte kjempe med «tragisk få skip og tragisk halv trente menn.» Dette gjorde sending av nesten 5000 resterende Navy personell til en fjern del av kloden hvor så mye fare lurte i form av isfjell, snøstorm og minusgrader enda mer av et puslespill. Operasjonen ble også lansert med utrolig fart, «et spørsmål om uker.» Kanskje det ikke ville være uncharitable å konkludere med at amerikanerne hadde noen uferdige saker knyttet til krigen i polare regionen. Faktisk dette ble senere bekreftet av andre hendelser og operationbs leder, admiral Richard Byrd, selv.

Den offisielle instruksjoner gitt av den daværende sjefen for Naval Operations, Chester W. Nimitz var: å (a) tog personell og test materiale i det iskalde soner, (b) konsolidere og utvide amerikansk suverenitet over den største praktiske delen av det antarktiske kontinent; (c) til å fastslå mulighetene for å etablere og opprettholde baser i Antarktis og undersøke mulige base nettsteder, (d) å utvikle teknikker for å etablere og vedlikeholde flybaser på isen, (med særlig vekt på den senere anvendelse av slike teknikker for å Grønland) og (e) forsterke eksisterende kunnskap om hydrografiske, geografiske, geologiske, meteorologiske og elektromagnetiske forhold i området.

Little annen informasjon ble gitt til media om oppdraget, men de fleste journalister var mistenksomme av sin sanne hensikt gitt den enorme mengden av militært utstyr er involvert. Den amerikanske marinen også sterkt understreket at Operation Highjump skulle bli en marine show; Admiral Ramseybs foreløpige bestillinger av 26 august 1946 uttalte at «Chief of Naval Operations kun vil handle med andre statlige etater» og at «ingen diplomatiske forhandlinger er nødvendige. Ingen utenlandske observatører vil bli akseptert. » Ikke akkurat en invitasjon til undersøkelse, også fra andre våpen av regjeringen.

Noen fakta, derimot, er godt kjent … Det var tre divisjoner av Operation High Jump: ett land gruppe med traktorer, eksplosiver, og rikelig med utstyr til oppussing «Little America», og gjøre en flystripe til å lande de seks R-4D’s (DC-3’s), og to sjøfly grupper. Den R4-D’s var utstyrt med jet-assistere takeoff flasker (JATO) for å avgang fra den korte rullebanen på hangarskipet «filippinske Sea». De ble utstyrt med store ski for landing på isen feltet forberedt for dem. Skiene var spesielt montert på tre inches over overflaten av transportør dekk. Ved landing på isen på «Little America» de tre inches av dekk i kontakt med snøen og isen ga akkurat nok og ikke for mye drar for en jevn landing.

Etter sin ankomst til Antarktis, begynte tvinge en rekognosering av kontinentet. Byrd var selv om bord den første av flyene å ta av 29. januar 1947. Rocket fremdrift rør (JATO flasker) hadde vært festet til siden av flyet og flyselskapet ble manøvrert for en 35mph løpe for å få flyene i luften. «Fra vibrasjoner i store carrier», Byrd skrev senere: «Jeg visste da kapteinen hadde fått skipet opp til rundt 30 knop (35 km / h … maksimalt, i full beredskap hastighet for et slikt fartøy). Vi syntes å krype langs dekket ved første og det så ut som om vi aldri skulle gjøre det b & Men når våre fire JATO flasker gikk langs sidene av flyet med en veldig bra, øredøvende støy jeg kunne se i dekket faller bort. Jeg visste at vi hadde gjort det

Admiral Byrds team av seks R4-D’s var utstyrt med det, da, super hemmelig
«Trimetricon» spion kamera og hver flyet var etterfølgende magnetometer. Flyet fløy over så mye av kontinentet som de kunne på kort tre måneder «sommer»-perioden, kartlegging og registrering magnetiske data. De har også gjennomført magnetometers viser avvik i jordas magnetisme, dvs. hvis det er en «hul» stedet under overflaten isen eller bakken, vil det vises på måleren. På den siste av mange «mapping» fly der alle seks flyene gikk
ut, hver på visse pre-ordinert baner til film og «mål» med
magnetometers, Admiral Byrd fly returnerte tre timer for sent …

«Offisielt», ble det sagt at han hadde «mistet en motor» og måtte hive
alt over bord unntatt filmene selv og resultatene av
magnetometer målinger for å opprettholde høyden lenge nok til å gå tilbake til Little America. Hvis vi skal tro den publiserte og private kontoer av det som faktisk skjedde, er dette ganske sikkert den tiden da han møtte representanter for den «ariske» utenomjordiske, og en kontingent av de tyske forskerne arbeider med omvendt utvikling og bygging av » flying plater «…

I løpet av de neste fire ukene flyene brukte 220 timer i lufta, flyr totalt 22700 miles og ta noen 70000 flybilder. Da oppdraget som var forventet å vare i mellom seks til åtte måneder, kom til en tidlig og vaklende slutt. Det chilenske trykk rapporterte at oppdraget var «komme i trøbbel» og at det hadde vært «mange dødsfall». (However. .. det offisielle posten, sier at en flyet styrtet drepte tre mennesker, en fjerde mann hadde omkommet på isen, to helikoptre var gått ned til tross for deres mannskap hadde blitt reddet, og en oppgave styrkesjef var nesten tapt.) Det er et ubestridelig faktum at den sentrale gruppen av Operation Highjump ble evakuert av Burton Island isbryteren fra Hvalbukta (over) den 22. februar 1947; den vestlige gruppen ledes hjem på den 1 mars 1947 og den østlige gruppen gjorde det samme på 4 mars, bare åtte uker etter ankomst.

Til slutt kom Arbeidsgruppen dampende tilbake til United Sates med sine data, som så, ble umiddelbart klassifisert «topp hemmelig». Sekretær for marinen (på denne tiden, pensjonerte forsvarsminister) James Forrestal … og begynte å «snakke «…. ikke bare om Highjump, men om andre ting, så vel … Han ble satt i Bethesda Naval Hospital psykiatriske avdelingen hvor han var forhindret fra å se eller snakke med noen, inkludert hans kone … og … etter en kort stund ble han kastet ut av vinduet mens han prøver å henge seg med en lakenet. Så historien går … Det var selvfølgelig styrte et selvmord, sak stengt. Men noe av det han visste … om Highjump … om Roswell … og andre ting … klarte å «lekke» … Hvor mye er sannheten, hvor mye er spekulasjon er vanskelig å si. Men i hvert «myte» det er et snev av sannhet …

Så mye er sikkert … Så utrolig som det kan høres, det er betydelig støtte bevis for disse påstandene om en tysk base i Antarktis … På selve kvelden før andre verdenskrig, tyskerne selv hadde invadert delen av Antarktis, og krevde den for Det tredje rike.

Faktisk Hitler hadde godkjent flere ekspedisjoner til polene kort tid før andre verdenskrig. Deres uttalte mål var å enten for å gjenoppbygge og forstørre Tysklands hvalfangstflåten eller teste ut våpen i alvorlig fiendtlig forhold. Likevel, hvis sant, alt dette kunne vært oppnådd på Nordpolen heller enn på begge polene og vært mye nærmere hjemmet. For en eller annen grunn, hadde imidlertid tyskerne lenge hatt en interesse i Sør Polar-regionen i Antarktis med den første germanske forskning på det området ikke blir gjennomført i 1873 da Sir Eduard Dallman (1830-1896) oppdaget nye ruter Antarktis med skipet sitt bGrC6nlandb under hans ekspedisjon for det tyske polar Navigation Company i Hamburg. The GrC6nland oppnådde også æren av å være den første dampbåten til å operere i Sørishavet.

En annen ekspedisjon fant sted i de tidlige årene av det tjuende århundre i skipet den Gauss (som ble bygd inn i isen for 12 måneder b over), og deretter en videre ekspedisjon fant sted i 1911 under ledelse av Wilhelm Filchner (til venstre) med skipet sitt til bDeutchlandb.

Mellom krigene, tyskerne laget en videre reise i 1925 med en spesialdesignet skip for polarområdene, det bMeteorb under kommando av Dr. Albert Merz.

Så, i årene rett før andre verdenskrig, la tyskerne krav på deler av Antarktis for å sette opp en permanent base der. Gitt at ikke noe land faktisk bownedb kontinentet og den couldnbt akkurat bli erobret som ingen bodde der i løpet av vintermånedene minst, viste den til tyskerne at den mest effektive måten å bconquerb delen av kontinentet var å fysisk reise dit, hevder det, la andre få vite om sin handlinger og avvente eventuelle uenigheter.

Kaptein Alfred Ritscher ble valgt til å lede den foreslåtte streiken. Han hadde allerede ført ekspedisjoner til Nordpolen, og hadde vist seg i uønskede og kritiske situasjoner. For misjonen Ritscher fikk bSchwabenlandb (under), en tysk hangarskip som hadde vært brukt på transatlantiske post leveranser av spesielle flightboats, den berømte 10 tonns Dornier Super bWalsb siden 1934.

Disse bWalsb ble lansert av katapult fra Schwabenland og måtte bli fremskyndet til 93mph før de kan bli luftbårne. På slutten av hver flyging en kran på skipet løftet flyet tilbake til skipet etter at de landet i sjøen.

Skipet ble ombygget til ekspedisjonen i verftene i Hamburg, og rundt en million Reichmark b nesten en tredjedel av hele ekspedisjonen budsjettet – ble brukt på denne ombygging alene.

Mannskapet ble forberedt for oppdraget av den tyske Society of Polar Research og som disse preparatene nærmet ferdigstillelse, organisasjonen invitert Admiral Byrd å løse dem, noe han gjorde.

Den Schwabenland forlot havnen i Hamburg den 17. desember 1938 og fulgte en nøyaktig planlagt og bestemt rute mot den sørlige kontinentet. I litt over en måned skipet ankom isen Antarktis, slippe anker i 4B0 30B «W og 69B0 14B» S på Januar 201 939 ..

Ekspedisjonen tilbrakte deretter tre uker fri Prinsesse Astrid Kyst og Kronprinsesse Märtha Kyst av Dronning Maud Land. I løpet av disse ukene, de to Schwabenland fly, fløy bPassatb og bBoreasb, 15 oppdrag over noen 600 000 kvadratkilometer av Antarktis, tar mer enn 11.000 bilder av området med sine spesialdesignet bZeiss Reihenmess-bildkameras RMK 38b.

Nesten en femtedel av Antarktis var reconnoitered på denne måten og, for første gang, var isfrie områder med vann og tegn på vegetasjon oppdaget. Dette området ble da erklært å være under kontroll av tyske ekspedisjonen, omdøpt bNeu-Schwabenlandb og hundrevis av små innsatser, bærer hakekorset, ble dumpet på den snødekte bakken fra bWalsb å signalisere det nye eierskapet. Ritscher og Schwabenland satt sine nylig hevdet territoriet i midten av februar 1939 og returnerte til Hamburg to måneder senere, komplett med fotografier og kart over den nye tyske oppkjøpet.

Nå huske på at alt dette skjedde før utvinning av uidentifisert flygende objekt, i de bayerske alper, i 1938 … Det er ingen tenkelig grunn, i hvert fall på overflaten, for en slik intens interesse i Sør Polar regionene … med mindre noe annet hadde allerede frem til å gjøre en slik undersøkelse verdt … Den sanne Formålet med denne ekspedisjonen har aldri blitt tilfredsstillende forklart, og det er bare en rekke oppgaver, relaterte rapporter og utdrag av informasjon som ikke lenger åpne for verifikasjon. Hva er ikke åpne for tvil er imidlertid at i tiåret før den annen verdenskrig, tyskerne gjorde nesten ingenting som ikke putte hele strukturen i landet på en krig fotfeste.

Denne aktiviteten påvirket alle aspekter av tyske liv, militære, sivile, økonomiske, sosiale og utenrikspolitikk, engineering, industri etc. Gitt at gripe av Neu-Schwabenland skjedde på svært like før krigen, kan det bare være konkluderte med at at polferd var av stor viktighet og betydning for mål og utvikling av den tyske nasjon.

Heller ikke aktiviteten slutt med utbruddet av krigen …

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Armin Bahrami sier:
14. 08. 2010 klokken 04:49
Smurfen jeg holdt på å skrive noe veldig langt her og Mamapulerne de kongelige partiene stoppet dataen før jeg fikk trykke ok…

Har du prøvd linux armin?
Last inn ubuntu og se om ting blir bedre.
http://www.ubuntu.no/lastned

Her finner du en liten guide for å sette opp dual boot. (dvs du velger mellom linux og windows ved oppstart)
http://netcashingin.blogspot.com/2009/04/how-to-dual-boot-windows-7-and-ubuntu.html

Give it a try!

« Forrige artikkel

Hvorfor brister, forvris og deformeres Jordens magnetosfære?

Neste artikkel »

Exopolitics – ”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene

172
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x