Induserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru

14.8K visninger
11 minutter lesetid
172

Det er en rekke selvutvalgte profeter og guruer som erklærer kontakt med utenomjordiske raser. Som transemedium kanaliserer de betryggende budskap om at alt vil gå bra hvis vi hever våre frekvenser og kvitter oss med det gamle paradigmet for å stige opp til høyere densiteter før den kosmiske katastrofen intreffer. Med andre ord, bli aktiv med deg selv, ignorer verdensproblemene.

Kanaliseringer er ikke noe nytt. Moses snakket med gud etter en cannabis-busk tok fyr, Jesus mente han fant gud i en sopp, George Bush mener han utfører guds arbeid. LSD-sesjoner på 50-60tallet ga uforklarlige innblikk i kvante-fysikk og det holografiske universet når en mann i USA ble besøkt av en bevissthet som ba han ringe et spesifikk nummer og fortelle vedkommende at han har dratt og har det bra. LSD proffessoren på tross av vitenskapelig umuligheter valgte å ringe nummeret, selvom det var i Ukrainia, og vedkommende på telefon hadde mistet sin sønn for 2uker siden. Ekte kanalisering? Et djup-dykk i det kollektive ubevisste sinn hvor alle tanker, følelser, og hendelser blir lagret i en kosmisk-data-server, er den eneste logiske forklaringen jeg har for en slik sammentreff. Kanaliseringer kan være ekte! Men dagens budbringere sprer frykt og forherliger Barry Soreto(obama), spår dommedag og massive intergalaktiske redningsaksjoner som skulle dukke opp 14 oktober 2008. Hvem kan vi stole på?

Finnes aliens?

Bli en arkeolog om du leter etter liv der ute! På et tidspunkt kom humanoide vesner ned fra himmelen, men de kom i menneskesjelens form. Menneskets ånd er lyset, the wheel of ezikel, the acendents in ancient persepolis, the Farvehar, mayaenes besøk av “himmelrasen”, norrønn mytologi om Tor og gudene som fløy over skyene er mer enn bare godnatt historier skrevet for barn. India og Iran “aryan” også utalt Iranian, er sivilisasjonens vugge. Skriftspråket startet her, og de to første kjente kontakt med gudeverden religionene kom herfra. Zorastene i Iran og Hinduene i India. Zarathustra skrev Gattaene i boken til Avesta og vegg-utgraveringer tegnet et slags overmenneske i en sirkel som Zetaene og Sitchin kaller “the winged disc”. De persiske kongene tolket Zarathustra og Avesta som at sjelen er fartøyet og at sirkelen var det uendelige liv, det er sånn de første “acended masters” kom til jorden, hvis du ser på dette i dagens fysikk og hvordan fartøy muligens kan reise langs universet, kreves det store motherships. George Lucas sin time warp er film, et fartøy ville brukket av g-kreftene, revet i stykker. Lyset er kjent for å være det raskest bevegelige objektet, for å reise mellom livbærende planeter må en først bli lys! Dette fant Krishna, buddah, jesus og Zarathustra mulig ved å innta det hellige sakrament, planteverdens portal til universet, som aryane og inderne kalte for “soma” også kjent “Haoma”, en blanding av fluesopp , cannabis, honning og melk. Dette frigjorde sinnet fra kroppen og opplevelsene var gudommelige, de reiste til et annet univers, talte til flerdimensjonale vesner, plukket opp eldgammel lærdom og kom tilbake til sin naturlige form. Kan dette være vårt første kontakt med de utenomjordiske? Nøkkelen ligger her på jorden, i en sopp.

En god del kanaliseringer fra de utenomjordiske ber deg forberede deg på et liv høyt på fjellet, med solid konstruksjon, og mye mat. Kosmiske kataklysmer skal inntreffe, og det er ingen ting du kan gjøre med det.

En del kanaliseringer går jeg ikke med på som denne oljeskandalen som er den nye 911 i gulfen – et angrep skapt for å distrahere, krise-maksimalisering gir dem makt og uendelig pengetilførsel og full spektrum kontrol dominans. Denne Dick-Cheyney katastrofen skyldes på Nibiru’s nærvær i solsystemet, ifølge Zetaene. Ingen ting skjer tilfeldig, om det skjer, kan du vedde på at Nibiru fikk det til å skje.

Makteliten er i reddningsbransjen og gjennoppbyggingsbransjen, samtidig som de starter kriger i fredens navn i midtøsten og stort sett hele verden. Værvåpen preger store katastrofebilde de siste 50årene, les min Kong Harald, Se opp! og dette mener Zeta skyldes nibirus inkomst. Jeg skulle sett nibiru for lengst med tanke på planetens størrelse. Jeg leste bøker om det i 07, da skulle den vært synlig for lengst. Nibiru kommer ikke, men Blatvaskys OTO svartmagi og tryllekunstning skal lage et himmelshow til beundring som egentlig er massebedrag.

Bortført eller innøvd?

Disse Alien abductions seriene har jeg noen tanker rundt etter å ha møtt et par offere for millitær uetisk forskning. Lave helikoptere som flyr over huset sent på natten så vinduene rister er skremselstaktikker de påfører offrene for å skremme dem til stillhet. Mange av opplevelsene til bortførte i våken eller sovende tilstand kan være millitære MK-ultra prosjekter.

Les denne tidslinjen til CIA’s forskning på menneskesinnet, så langt tilbake som på 50 tallet kunne CIA putte stemmer i hodet på folk og de kunne høre “gud” som egentlig var billy bob thornton i et kontrollrom på Langley. Forskningen startet mot slutten av 1800tallet, da tatere, sigøynere og andre mongolide ble nedklassifisert som undermennesker, slik at psykiatrien lettere kunne legitimere deres umenneskelige forskning på deres hjerner. Slik forskning foregikk også på Gaustad etter at Rockefeller satt ned sin fot på norsk jord 1910-1920.

Det er faktisk slikt at de kan speide drømmer, det er ingen grenser for deres galskap. Gjennom ELF-bølger(nye mobilmast-nettet) er det mulig å indusere drømmer i hodet til folk som bor nær nok en basestasjon. Jeg har selv vært med på en opplevelse, en kollektiv en. Disse filmene hollywood lager nå, spessielt Leonardo de Caprio sine som “the shutter island” og nå “the inception” viser mentale institusjoners sanne mørke fortid på hjerneforskning, innplantering av tanker og overstyring av egen tenkevilje som nå er populær teori på Kino. De fleste? tenker som vanlig at det kun er film, tull og tøys, mens de beleste?

Hva skal de med all denne makt? Hva vil de forsøke seg på mot et intetannende befolkning som tror Desember-spiralen i Tromsø var en rakkett som spant rundt og rundt og tror på de mest bisare forklaringer myndighetene får så mange til å tro?

Nyhetsspeilet motar mye epost, historier og dypeste tanker og erfaringer til folk der ute. Denne gangen er det en personlig historie jeg vil fortelle om.

Drømmer er parallelle eksistensielle plan eller univers, ifølge meg. Noen drømmer er så ekte at det kan ikke vært fiksjon. Jeg har hatt samtaler med vise menn som har holdt lærerike foredrag for meg, svevet over Bay of Aden og sett millitær aktivitet som om de ventet på stjernekrig, når vet du at det er sant? Når du er i Lucid tilstand som betyr å være klar over at du drømmer i en drøm uten å våkne opp.

Jeg drømte, den var ikke lucid før jeg forstod hva som skjedde, og den varte i 20 sekunder det føltes som bakken under meg forsvant og et sug i magen ga meg en følelse at jeg falt nedover i stor hastighet, mens jeg ble løftet opp mot himmelen. Det var en høstkveld, langs en asfalt-sti i utkant av oslo, med oransje belysning med store transformatorer og voldsom energioverføring som Dr. Rauni Launi Lekanen Kilde mener kan brukes til tankekontroll. De er lave, ca 2-3 meter fra hodet med korte mellomrom. Tilbake til drømmen, jeg gikk der med to personer, ukjente, aldri sett før som kan tyde på at det muligens var et parallelt univers. Vi gikk og pratet i 10 sekunder fra starten av hukommelsestidslinjen, så begynte det å sverme små lyskuler som multipliserte i voldsom tempo helt til de var flere titusener og det kriblet så godt i magen! Jeg så opp og det var der det kom fra lyskilden og små lys-feene kom fra.

Jeg så bakken sakte forsvinne under mine føtter, da skjønte jeg det var en drøm, jeg ble glad og fikk gledestårer mens jeg vinket farvel til de to jeg var med som måpte med munnen sjokkerte mens de så meg bli løftet oppover. Jeg var på vei hjem for å sove et par hundre år tenkte jeg, så deilig! Det var som om jeg ble kidnappet på kveldstid. Det var en fantastisk følelse, jeg skjønte jeg drømte og forholdt meg våken fra øyeblikket lysene dukket opp, jeg visste at jeg skulle forlate jorden, mitt kall var tjent, min tid var kommet.

Noen gang følt at livet er en kontinuerlig drøm du våkner tilbake til?

I det jeg nærmer meg skyene får jeg en uggen følelse om at noe er feil. Jeg ser 2 store vepseøyer som stirrer meg i ansiktet, de var større enn hele meg og blek svarte ! Jeg våkner momentant. Jeg var svett og det var intenst, jeg vet ikke om jeg vil til himmelen lenger, jeg foretrekker å holde bena mine på bakken.

2 dager etter opplevelsen snakker jeg med Hans Gaarder på telefon for en vanlig halla hvordan går det, lever du? Jeg fortalte han drømmen. Det kom som ingen sjokk på han, det viste seg at jeg ikke var alene og han inviterte meg ut på et oppdrag “Beyond imagination” vi møttes 3 dager etter og kjørte til Halden for å møte en mor og hennes sønn.

Deres historie, mor og sønn fortjener en egen film, måtte noen huske på dem sånn at de ikke blir glemt. De var shaky og redd for kamera, gutten var 16 år, tydelig berørt av en oppvekst under millitær-innblandelse. Når jeg tok fram kamera ble de nervøse for represaliene, sønn ville leve et normalt liv nå og hele intervjuet var iferd med å gå i vasken. Da sier Hans til meg, “Fortell henne drømmen din Armin” og alle ble stille.

Hun sa “den samme drømmen har jeg hatt og for noen dager siden” og jeg spørte når da? “2-3 dager siden”.  Merkelig sammentreff. Omtrent på samme tidspunkt som min drøm. Dagen før avreise skrur jeg på tv’en noe jeg sjeldent gjør, og ser National Geographic med en hel ukes serie angående alien abductions med over 15.000 lignende bortføringhistorier hvert år fra USA alene. Det var i 2009, april-mai. Jeg tenkte umidelbart at det kan ha pågått en krig mot bevisstheten, tillatt av norske myndigheter, så bedrives det muligens kollektiv drømmeforskning på store deler av befolkningen for å få oppmerksomheten rettet mot himmelen og “bluebeam” alien agendaet.

Jeg bodde på den tiden kun 50-70 meter fra 6 mobilmaster med tankeforandrende ELF bølger rettet mot meg.

Zeta-talk og Rolf Kenneth skriver om alien abductions og at de ekte, i mitt tilfelle var jeg veldig heldig som våknet opp med engang. Andre har vært igjennom flere seanser med aliensene på operasjonsbordet med analprober og andre uhygeligheter mens andre er i lykkerus. Zetaene driver forskning på mennesker, i bytte mot at de gir teknologi til den globale makt-eliten. Deres lovnader i følge William Cooper som hoppet ut av Naval inteligence, var at zetaene skulle la det være hemmelig, ingen måtte huske at de drømte om det, men enkelte klarte ikke å sove igjen om natten.

Våknet opp her engang?

99% av mindcontrol offeret vet ikke at de er hjernevasket i fangenskap. Det er hele poenget med tankekontroll, offerets fortid er slettet og de lever et nytt liv, CIA sitt liv. På 30 tallet forsket CIA og rockefeller på gaustad mentalsykehus, med uetisk forskning på tatere, sigøynere og dissidenter. Kan denne forskningen være fullkommen og kapabel til å være i operasjonell drift idag? Er det tilfeldighet at jeg drømte det på samme tidspunkt som henne? Var CIA på Tv-programmet kort tid etter en mulig kollektiv alien-drøm, for å pirre nysgjerrigheten til befolkningen, for å skremme mennesker, for å selge flere piller, klargjøre en falsk ufoinvasjon som Reagen kvitret subliminalt på 70tallet? De valgte et uvanlig program i ettertid av en muligens storskala drømmeindusering.Er det flere der ute som har hatt samme drøm? Hvordan henger dette sammen med alien agendaet? Er Zetatalk kanaliseringer CIA satelitt overført? Er hele greia en avledningsmanuvør fra jordlige problemer og faktiske konspirasjoner der makten bedrar sitt folk, tiår etter ti år?

Nibiru den usynlige planet

Jeg er skeptisk til NASAs avsløring av et himmelegme 4 ganger større enn jorden med en innkommende nærkatastrofisk bane på 60-70tallet. Nasa er verdens hemmeligste organisasjon, hvorfor? De har enda ikke innrømmet Operation Paperclip, Nasas forløpere er okkultistiske nazister som drev tankekontroll forskning i konsentrasjonsleirene til Hitler. NASAS avsløring virker ulogisk, å annonsere verdens undergang 40år i forkant vil oppfattes av massene som verdens undergang i dag, og opptøyer og lovløse tilstander ville tatt overhånd. Hvorfor lekket de ut en liten smakbit? For å lage konspirasjonsteorier! Som når tiden nærmet seg 2012 og de faktiske konspirasjoner ville ta livet av oss, kunne myndighetene bruke deres konspirasjonsteori og forvirre massene. To be or not to be? Hvorfor kjempe mot maktene hvis vi skal dø uansett.. 2012 handler om å ta alderen tilbake, tiden tilhører folket, ikke eliten.

Den eneste kilden som gjennværer da er Zacharia Sitchin, en forfatter, som har brukt 30år på summeriske tekstene.

Jeg motok en epost jeg vil dele med dere på Nyhetsspeilet:

I det siste har jeg undersøkt litt om hva som finnes av motargumentasjon mot planetx og Zetatalk ved Nancy Lieder. Det har gjort meg mer usikker. Nibiru skal opprinnelig iht Sitchin være ca 4 ganger større enn jorden med masse på 23 ganger. Akkurat samme som ZetaTalk har oppgitt for PlanetX. Det betyr at den har volum som er 64 ganger større enn jorden (volum av en kule) (4/3)*pi*r^3. Det betyr videre at PlanetX har en massetetthet som er ca 1/3 av jorden. I tillegg er beskrivelsen av PlanetX fra Zetatalk for liten til at det kan være en brun dverg. Planetbevegelsen skal iht til zetatalk stoppe, snu seg for videre å bevege seg bort fra solen i igjen i en rett linje. Det er ikke mulig. Det er gravitajonen som holder plantetene i solsystemet i bane rundt sola.

Små Jordskorpeforskyvninger over lang tid er mulig. Men et roterende polskifte med akseendring vil kreve at jorden treffes av et objekt på størrelse med Mars. Det vil innebære at hele overflaten på jorden smelter og vil være smeltet i tusenvis av år.

ZetaTalk har bommet grovt to ganger. De benektet eksistensen av kometen Hale-Boop. Da gikk hun inn å slettet et par linjer hun hadde skrevet. Det andre gangen var den såkalte hvite løgnen hvor de sa planetX skulle komme 15. mai 2003. En klassisk dommedagsdato.

Eksempler på hva nancy og Zetatalk har tatt fra andre kilder:

1.The Zetas themselves: The abduction reports of Barney and Betty Hill (1961)[17] and the appearance of the ‘Grays’ from Whitley Strieber’s Communion (1987) [18]

2.Pole Shifts: Immanuel Velikovsky: Worlds in Collision (1950), Ages in Chaos (1952), Earth In Upheaval (1956), Oedipus and Akhnaton (1960), Peoples of the Sea (1977), Ramses II and His Times (1978), Mankind in Amnesia (1982), Stargazers and Gravediggers (1983). Edgar Cayce (1930). Len Kasten Pole Shift Revisited (1980).

3.12th Planet/Planet X: Zecharia Sitchin The 12th Planet (1976)

4.The Planet X Scenario: The cartoon “Thundar the Barbarian” (1980)[19] (possibly influenced by Sitchin)

5.STO/STS: Service to Others, (good) and Service to Self, (bad) These concepts are common. They are called ‘egoism’ (the self) and ‘altruism’, (the self serving the other). These are contained in social theories stemming as far back in time as the ancient Greeks and are contained in the teachings of various religions and belief systems as diverse as Paganism, Yoga, Islam, Buddhism, Christianity, humanism, etc., etc. Nothing new here.

Kilder:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_collision
http://www.2012hoax.org/planet-x

Det verste er at det skapes frykt i befolkningen. Mange tar livet av seg av mindre. Angst, depresjoner, usikker fremtid. Mange vegrer seg for å kjøpe hus og hytte nære sjøen osv. Det er mange skjebner som er utfallet av dette. Når man har skjønt at alt dette bare er tull – ifølge min mening – så blir det rimelig latterlig og meningsløst å diskutere klær og sko.

Endelig! Vi fant Nibiru!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

172 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Fritz Springmeier, sitat:
for 2 timer siden ·

+{

Sitchin, Sci-fi & other Stary Scares. The hot air from these cosmic disaster stories are more dangerous than any possibility of them happening. You have never seen me publicly address these various unearthly scares that grip so many people. Oh, for 23 years I have answered hundreds of people who have asked me about my opinion of Sitchin, & occasionally talked one-on-one with people about astronomical events, but I have never written about these subjects. Tonight I will. Hold onto your seat as we blast off into controversy. This post may create something of a supernova reaction! I mean all for the best.

The level of understanding about the cosmos has mushroomed during my lifetime. The astronomy textbooks are mind-boggling from what they were in my day. And I believe some information is withheld from us, but even so there is a staggering amount of new info on our solar system & universe. And new ways of looking at things; for instance, now some scientists are thinking Mars had life before the Earth. The level of various cosmic threats has been studied in detail.

First you can forget about Black Holes, Cosmic Rays, CME’s, Gamma Ray Bursts, & Supernovas. These things are absolutely no threat to us because for starters they are not close enough to be a threat. However, we do have a star close to us—the sun—and it does pose danger…solar flares caused by the complexity of its powerfully changing magnetic field have caused problems. Solar flares have knocked out civilian satellites, the military has hardened many of theirs to the threat. The American space station Skylap was knocked out of space by the effects of a solar flare. Also, a lot has been written linking solar flares (which themselves are linked to an 11 year sun spot cycle) to all kinds of negative events here on earth. Obviously, we have a fragile ecology and economic system. A major polar shift would give everything a bad day.

Next, long story short, Sitchin’s info is bogus. There may be some items of value, but overall his concepts are deeply flawed, and some people seriously question—well, I’ll let you look into his claims yourself. That being said, the most dangerous astronomical event that we face would be a comet coming out of space & impacting us. While the odds may be less than 1 in a half-million that such an event would occur in our life (in other words unlikely), if it did, God would have to start over. A similar event would be an asteroid hitting us. In this case, we do have an asteroid (99942 Apophis) coming a little too close for comfort in the near future (4/13/2029). It will come closer than some of our weather & communications satellites, close enough to be affected by the earth’s gravity. The B612 Foundation is a group of specialists trying to figure out ways to prevent such things from impacting us in any way. Because asteroids are easier to see & track than comets there is some possibility if they head for us, some type of near explosion or rocket power might slide their trajectory enough to spare us. While the odds are against it, the possibility exists that Apophis’s orbit will be changed by our gravity and the next time it comes around in 2036, there will be a big splat. You can’t do anything about its orbit, the odds are against its orbit changing to hit us in ‘36, so there is no sense in fretting. God give us the serenity to accept what we can’t change. As they say, “That’s life.” Plus my focus is more on the Heavenly Kingdom than these exaggerated heavenly threats.

That leaves us with a mock-alien invasion used in conjunction with other deceptions. This event is still a card in the Illuminati’s deck.

Overall, I am more concerned about the threats to us that are here already—ever present dangers, than extremely unlikely cosmic events which we have no control over anyway.

}+

De som har rota seg borti new age, a la Joseph Goebbels propaganda type produkter, er mildt sagt i alvorlig psykose tilstand. Noen av de sitter hjemme og tror de ved hjelp av sitt silva-kurs kan styre fotballkamper på Lerkendal med tankene. Hva om alle satt å styrte alle kampene fra sofaen?, øyner vi komplett galskap?, ganske så utrolig at også ellers rimelig oppegående personer har blitt så hjernevaska og forstyrret. Det er all grunn til alvorlig bekymring,
The New Age infiltration of the Truth Movement, final cut, fascist new world order deceit propaganda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1812&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

RUSSIAN TV – NIBIRU PLANET X IS REAL & APPROACING EARTH NASA IS LYING (FEBRUARY 2012) asteroidsurfin http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1020&start=26#M8057 + extra

Direkte referanse,
RUSSIAN TV – NIBIRU PLANET X IS REAL & APPROACING EARTH NASA IS LYING (FEBRUARY 2012) asteroidsurfin http://www.youtube.com/watch?v=t6faROL4u_g

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Noen som vet hva som ligger oppe til høyre for sola på denne filmen?
Midt i flaren.
http://sohowww.nascom.nasa.gov/pickoftheweek/COR2_blast_Mar2011.mpg

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
13 år siden

Ifølge de lærde er det nok bare “refleks” i optikken. ; )

klumpen
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
13 år siden

Det er Nibiru. Den kaster riktignok skyggen feil vei….men skjer jo så mye rart for tiden.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Skulpturen Kryptos er plassert utenfor CIAs hovedkvarter i Langley.

Den hemmelige koden ingen klarer å knekke
http://www.dagbladet.no/2010/12/21/nyheter/vitenskap/cia/kryptos/14800768/

Hvorfor skal alt kodes?
Jada, vi vet nok.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Jonny: Forstår hva du mener. Også jeg har slike tanker, at når de nå kommer med konkrete ting, så vil det vise seg ganske kjapt om disse kanaliseringene har rett eller ei; også jeg ser frem til å snakkes her når disse 8 ukene er gått..

MEN, vi må holde en mulighet åpen for at det KAN slå til at det stemmer uten at det må bety at zeta-snakket er reellt og sant. Om jeg kaster et raskt blitt på kanaliseringer inneholder de stort sett agenda-talk og propaganda pent pakket inn.. det er godt mulig at de kan varsle fremtidige katastrofer som de deretter skaper, med f eks Haarp, slik skaper de samtidig falske profeter som mange vil sette sin lit til.. jeg vil IKKE sette min lit til kanaliseringer uansett hvor mye de slår til, fordi det rett og slett kan være e-tjenestenes lekkasjer av egne planer og deretter gjennomføringen av det de hadde planlagt.

Jeg følger deg også i din tankegang om å høste som de sår, LITT på vei, men for meg er det å høste som man sår karmisk, etter handlinger. Her ville jeg heller sagt at de skaper det de tror på/frykter. Det er litt new agy å si det, derfor vil jeg ikke slå det veldig hardt fast. Men det kan være noe i dette..

For et par uker siden var jeg på et foredrag med tittelen: “Hvordan overleve 2012”. Jeg hadde forventet meg en del praktiske instrukser og råd, men det kom ikke noe slikt. Istedet ble vi spurt om alt vi var redde for og hadde frykt for og dette skulle så elimineres via en healing-teknikk… vel, noe new agy var det og om det hjelper at vi som var i salen der fikk bearbeidet alle fryktene vi kunne komme på, vil vise seg, men var jo ikke hele befolkningen. Og frykten vil sitte i.. hos alle som ikke var der da iallfall…

Poenget tok jeg.. dersom alle tror og frykter at katastrofene vil komme, så kommer de. Massesuggesjon og stor kraft i tanker og overbevisninger, ja. Nå er jeg ikke blant de som vil lukke øynene heller, jeg er her selv, for å advare og opplyse om en del ting, som kan være skremmende.

Derfor sier jeg til alle her og nå, som leser mine innlegg: Frykt IKKE.. Alle de store læremestere på jorden har sagt nettopp det, Jesus, Buddha osv. La oss huske de ordene, og stole på dem som visste og så mye mer enn oss.

Å dø har vi vært gjennom mange ganger og før eller siden skal vi dø igjen, hver og en av oss, det er det eneste sikre. De som har vært inne i døden ville ikke tilbake.. døden er en overgang, antagelig til noe bedre og vi har ingen grunn til å frykte den. Men å ta vare på livet så lenge vi en gang har det, det er også et ansvar. For mens vi er inkarnert kan vi gjøre mye mer enn uinkarnert. Vi har alle en grunn til å være her, en reason for beeing, følger vi opp den?!

Livet er en gave som bør verdsettes som det, brukes til menneskehetens beste, når så vi møter på fiender av menneskheten, bør vi advare og si ifra. Og aldri aldri har jeg møtt på klarere eksempel på direkte menneskefientlig budskap og holdninger enn zetatalk og deres forfektere.. jeg fryser!

Frykt fører ikke til noe godt, det er skadelig på alle vis, unntatt ETT.. vi bør ha litt frykt for å ikke handle som idioter og for å beskytte oss selv og våre liv. Sunn frykt og våkenhet bør vi ha, men alt ut over det bør vi kvitte oss med.. La oss oppfordre til det og hjelpe hverandre til det, slik at frykten ikke mater de negative kreftene og hjelper til med å bringe katastrofene frem..

sjarl
sjarl
Abonnent
13 år siden

De av oss som har vært på kanalisering kan vel skrive under på at både trivielle og spektakulære opplysninger kommer frem. Men fra det og til å feste total lit til opplysningene har jeg vanskeligheter med, spesielt dette med å knytte en hendelse til eksakt tid.

Skeptikerne som i hovedsak er materialister og ikke særlig innvidd i spørmål om bevissthet, kan vanskelig forestille seg at noen går i transe og hoster opp opplysninger om enkeltmennesker som vedkommende i transen definitivt ikke kan ha visst noe om før transen. I den materialistiske paradigme skal dette strengt tatt ikke være mulig.

Michelle
Skribent
Svar til  sjarl
13 år siden

Jeg kjenner flere som har vært i kontakt med noen som regnes for internasjonale anerkjente mediumer osv, mye er bra, men det er steder der mye er mind-control også, mediumer kan si ting som er helt feil og propaganda fra illuminati dessverre. Dette er fakta, jeg vet!

Det jeg tenker, at det kan være demoner som blander seg inn og gir informasjon om planer til illuminati og sprer desinformasjon. Disse demonene gir sannferdige og imponerende bevis for at de er fra den andre siden også. Fra satanistiske ritualer, så får man via avhoppere vite at ja, de har kontakt med de døde, men ikke alle på den andre siden vil oss det beste heller dessverre..

Ha vår lit til kjærligheten og det vakre, omsorg og tilgivelse, frihet og ærlighet og ly, for ALT og ALLE. Ville du hørt på et medium som var frekk og slem? Min sannhet er at jeg av prinsipp unngår kanaliseringer om jeg finner for mye vesentlig som jeg er totalt imot!

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
♡Buddha♡
http://www.youtube.com/watch?v=j8oURyPTnCc

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Har sett i lengre tid at visse artikler ligger fremhevet i bunnen på siden her og til og med lagt ut 2 ganger, samme artikkel.. hvorfor?

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Fordi illuminati sponser de artiklene;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hjelp.. store ord fra en liten søt kanin.. men rart at akurat de artikene ligger der, av alle..det var jo der vi var kritiske til symbolikken osv.. noen latterliggjorde det, men nå de artiklene fremhevet, den ene til og med to ganger på bekostning av artikler som burde være langt viktigere, så hva skal vi tro kjære?! Er vi to kommet til løvens hule uten å vite det?! gulp.. jeg vet IKKE, men det ligger i min natur å spørre og undre meg, det er jo slik man lærer.. så får vi se om noen har et svar.. f eks hvem bestemmer hvilke artikler som ligger der? Hvem plasserte disse der og den ene 2 ganger?

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Om jeg var frimurer eller liknende, tror jeg lett jeg skulle kunne klart å fått betalt for å legge slike bilder inn på NS ja dessverre!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hm.. frimurerne er i så fall også bare fotsoldater da. Og så er det pyramidestrukturer nedover som kalles alt mulig annet. som dekke.

Vel, jeg har lært av kyndige mennesker at man alltid skal spørre: WHO BENEFITS.. da får man overraskende ofte vite hvem som er bak noe…

Men om jeg spør WHO BENEFITS, ang at folk avliver sine gode kjæledyr an masse.. hvem tjener på slikt da?! Ikke kjærligheten iallfall..

Håper også å få et svar på hvilken dimensjon Niburu er i.. om den ikke er en fysisk planet, kan den vel ikke gi jordskorpeforskyvninger i det fysiske?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Har prøvd å tale fornuft hele tiden, Belzebob, fortalt som sant er at kanaliseringer er agenda-talk og propaganda via mind control.. om man har litt våkenhet så ser man dette, de som kanaliserer kan være gode mennesker i god tro, men de lurer seg selv og andre trill rundt, det er bedrag og falske profeter og profetier som Bibelen advarte mot. Det er klart at når man kjenner kilden, så forstår man også lett at det kan legges inn elementer fra elitens planer som etterpå blir gjennomført i tråd med agenda.. da kan det se ut som “profetiene” er oppfylt, slik kan kunstige og falske profeter skapes..

New age er dessverre en agenda fra NWO, mange personer som kanaliserer er i virkeligheter eksperiment-kaniner for MK. De får status og holder kurs i det å høre stemmer i hodet osv, mens psykiatrien som er laget som en dekkoperasjon av det samme, stempler de som hører stemmer i hodet som syke og scizofrene som blir dopet med psykofarmaka, som igjen er samkjørt med MK-eksperimentene.

Jeg var en av de som advarte offentlig før 14 oktober 2008 og ble kalt gledes-dreper.. jeg sa at det kom ikke til å komme noe moderskip, at enten ville intet skje eller vi ville fått en oppvisning i lyd og lys-show med blue beam-teknologi, men nei.. intet skjedde annet enn forfalskede videos på utube, hvor man til og med hadde brukt samme lyd og bilder som fra videoer fra 911! Det ufattelige er altså at folk fremdeles FORTSETTER å tro på de samme kanalisererer og falske profeter..

Noen ønsker seg “guru-status” – men det er et STORT ANSVAR å være lærer.. eller profet.. fordi man kan komme i fare for å villede folk.. Denne helgen har jeg måttet trå til som livredder og droppe mine egne planer, pga folk som har kommet i store problemer pga ZETATALK.. vil fortelle mer om dette senere, er veldig veldig sliten og tenker på alle de som er skremt og villedet av dette mind-controllerte sammensuriet og som ikke kjenner noen om kan få oppklart for dem, hva dette i virkeligheten er.. Rolf Kenneth bør tenke nøye over hva han holder på med, hvilken virkning og konsekvenser dette faktisk har og kan ha på sarte sjeler.. karmisk sett fatalt!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
13 år siden

Næmen så negativ du er da søte snille Singo :)

Dette blir jo bare morro, om noen mnd så kan vi sitte og plaske med føttene ved dem enorme strendene på Hardangervidda som ligger like ved Ekvator i sol og varme og kose oss
Noen paraply drinker, dra noen flyvefisk og strand wollyball :)

Det er ingen mennesker som kommer til og dø under pol skiftet som jeg forklarte i natt på andre siden her..

Mener du at R.K ikke burde advare om kommende farer der massene ville gått i sjokk når flodbølgen om 8 uker kommer ?
For min del så er jeg mer en glad for infoen der han har reddet livet til 2 av barna til bror min som bor helt nede på kaien ved vestlandet

Zeta Talk trenger du ikke bekymre deg for mere siden ZT kommer til og bli borte om kort tid :(

Polskiftet startet i dag så vi kommer til og få mye rare fenomener og ekstremvær fremover, muligens kolaps av kraftnett, GPS og satelliter mm

Det som kanskje kan være lurt er og skrive ut mye av den enorme mengden dokumentasjon som er relevant for fremtiden som ligger i ZT databasene
Forsvinner kraftnettet så hjelper det lite og ha det liggende på pcen ….

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Det er helt utrolig at Nancy Lieder klarer å lure et kull nr to med fjaset sitt etter at det ikke skjedde noe i 2003. Hvis du er tilhenger av ZT, Smurfen, så forventer flere enn meg en unnskyldning for skremselparanoiaen dere har spredd, når 2010, -11 og -12 ankommer uten at noe skjer. Det er nemlig noen som faktisk tror på løgnene deres.

Hvordan kan du forøvrig si at ingen vil dø, og i samme innlegg si at du er glad for info som berget livet til noen som bor ved havkanten? Det rimer ikke helt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Ja du som verden ondeste persom står seff i posisjon til og forlange noe
Adolf Hitler fremstår som Mor Theresa samenlignet med deg som bidrar til og utrydde 90% av menneskeheten i tilegg til masseforgiftning via okulte vaksiner mm
Synd du ikke fremstår med fult navn så jeg kunne advart barna mine mot en ultra ond mann som deg

Hvordan klarer du og se deg selv i Speilet ?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Med tanke på at befolkningen i verden øker hele tiden, så gjør jeg en jækla dårlig jobb som utrydder.

Du skal ha plusspoeng for innsatsen lagt ned i adjektivbruken dog. Det liker vi.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Jupp, gått i god lære hos deg Blaka :)

Når du ikke er i stand til og besvare spørsmål så tyr du til patetiske hersketeknikker å personangrep istede

Start med og svare på andre sine spørsmål så skal du seff få svar på dine også
Jeg gidder ikke kaste bort tid og energi på psykopatiske illuminati forkjempere

Vi er det den andre pedofile satanisten Dyendal du tenker på ?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Med opponenter som deg, trenger jeg ikke å si stort.

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Som for det meste en anonym observant har jeg for lenge siden lagt merke til hvordan skeptikere som Bidalaka er svært selektive med tanke på hva slags spørsmål de velger å besvare. Av grunner man bare kan spekulere i så unngår de alltid å svare / kommentere de mest sensitive / veldokumenterte spørsmålene. Det blir derfor komisk hvordan disse samme skeptikerne forsøker så iherdig å fremstå som saklige. Smurfen svarer på alle typer spørsmål og jeg er forbløffet over at han i det hele tatt gidder å svare skeptikere som deg om igjen og om igjen når du / dere aldri gjør et hederlig forsøk på å besvare de beste spørsmålene hans tilbake. Disse skeptikerne virker rett og slett å ikke være oppriktig interessert i å diskutere sakens kjerne . Stå på Smurfen! Ditt bidrag på Nyhetsspeilet kan ikke undervurderes, og trøst deg med at vi andre som følger debattene lett gjennomskuer skeptikernes feige og til tider utspekulerte debatteknikk

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

“Stå på Smurfen! Ditt bidrag på Nyhetsspeilet kan ikke undervurderes, ”

Enig!

“Smurfen svarer på alle typer spørsmål og jeg er forbløffet over at han i det hele tatt gidder å svare skeptikere som deg om igjen og om igjen når du / dere aldri gjør et hederlig forsøk på å besvare de beste spørsmålene hans tilbake”

Ehrm, når har egentlig Smurfen og jeg debattert stort i det hele tatt? Hvilke spørsmål har han stilt? Var det før eller etter han sammenlignet med meg Hitler? Det er mulig at det la en liten demper på min diskusjonsvilje.

/Selvfølgelig/ selekterer jeg de spørsmålene jeg svarer på. Hvis jeg får ett spørsmål fra en som er saklig og ett spørsmål fra en som beskriver meningsmotstandere som pedofile satanister, hvem tror du jeg har lyst til å besvare? Hvem ville du besvart? Det får da være grenser, selv her på NS.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Bidalaka: Akkurat her er vi enige og jeg ser dine poenger og setter faktisk pris på å ha deg som alliert her, i denne sak, ber jeg deg stå på. Hvem du er vet jeg ikke og bakgrunnen for alle de anklagene smurfen legger frem her vet jeg ikke, men du har ikke gjort meg noe, iallfall ikke under dette nicket.. det skal du ha. Å være uenig i sak og likevel vise respekt og høflighet, det bør vi alle bestrebe oss på. Å få frem alle vinklinger er bra :-)

Smurfen: Du er helt fantastisk, jeg beundrer deg, er glad i deg og ser på deg som en alliert og også som en venn.. jeg håper det er ok at vi kan være uenige i sak her. Både Michelle og jeg har store varme hjerter som banker for deg og de vi er glade i. Vi liker ikke at gode mennesker blir lurt eller lytter til ondskapens fotsoldater og deres bedrag. Du sier selv at zetaene er onde og at de ikke har sjel, at de vil at folk skal avlive kjæledyrene sine, som meget vel kan være inkarnerte hjelpere som kom dit til de personene og inn i deres liv av MEGET gode grunner. Kjæledyr er heller ikke tilfeldige! Du har lyset i deg smurfen, hvorfor omgås og ta inn så mye mørke. jeg respekterer dine meninger.. og synes det er interessant å høre til og med, men du husker våre samtaler, tenk over hvem du velger å sette din lit til. Så vil tiden vise.. hva som er sant og hvem som er bak disse kanaliseringene. Nå som vi vet at de bommet ang Haarp og ang 2003, er det ingen grunn til å lytte så veldig mye til dem.. men gjør gjerne det for å høre hva de sier, stol ikke på dem.. be om at alt som er bedrag skal frem i lyset, be om det alle, så får vi se.. trolene sprekker som kjent i lyset.. løgnene også.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Takker så mye for fine ord Vidar :)

Du har helt klart rett her angående han som har som studieoppgave for skepsis og Dyrendal å ødlegge speilet som dem selv sier

Her spør jeg Bildekaka på en fin måte for noen dager siden om han kan svare på en rekke spørsmål om 9/11

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/911-en-gigantisk-bloff/comment-page-10/#comment-38855

Her er svaret jeg får i retur

Jeg gjentar, du skylder empati. Du er noe av det mest avskyelige kalde og avstumpede jeg noensinne har vært i kontakt med.

Sånn svarer skepsis når dem er tomme for argument og svar

Her kan en lese hva som egentlig skjedde 9/11 og hvor det ble av flypasasjerene

http://www.911pk-gruppen.no/Plattform.html

Det er seff lavmål av meg og synke ned på hans stadie men det han sender ut får han i retur

Men det er seff bare tull og kaste bort verdifull tid og energi på skepsis gjengen som uansett kun vil svare med ufine personangrep å kjøpte fake rapporter :)

Det og lytte til advarsler er uansett ikke så dumt, vist ikke så hadde jeg hatt et familie medlem mindre i dag

For en del år tilbake så hadde vi en synsk person som het Anna Elisabeth Westerlund, hun var dypt respektert og mye brukt av politi og påtalemyndigheter for og finne savnede og løse kriminalgåter

Anna Elisabeth Westerlund kom på slutten av 80 tallet med en advarsel der hun så navnet sleipner, 2 bauger koblet til en stor katastofe, dette var få år i forkant av Sleipner A byggingen så alle mente det var dette den høyt respekterte Anna Elisabeth Westerlund siktet til, alle forholdsregler ble tatt og sikkerheten satt opp til høyeste nivå..
Ingenting skjedde under slepet i 1993 der mange mente dem kunne takke Anna Elisabeth Westerlund for det..men hvor feil dem tok

Den 26. november 1999 grunnstøter Katamaranen Sleipner ved Ryvarden fyr og 16 mennsker omkommer

Den 12 Sep 1995 dør Anna Elisabeth Westerlund …. eller gjorde hun virkelig det ;)

http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Westerlunds-siste-pek-947225.html

http://no.wikipedia.org/wiki/Sleipner-forliset

http://nn.wikipedia.org/wiki/Anna_Elisabeth_Westerlund

http://www.histos.no/oljemuseet/vis.php?id=12&kat=1

http://www.ima.umn.edu/~arnold/disasters/sleipner.html

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjære goe Smurfe, jeg elsker som regel atl du skriver, men her er du på tynn is vennen, jeg er nok helt enig med søte Singo og Bidalaka akkurat her skjønner du kjære deg♡

I forhold til 2012 tror jeg 100% på UFO-kontakt-person Channie West som sier det blir en helt ny jordklode for oss, fysisk, den er i 4. dimensjon og er 2/3-ganger så stor som denne jordkloden, alt levende skal over på den uten å dø først, så oversvømmelser etc er det nok HAARP som står for, men de snille aliensene vil ikke akseptere oversmømmelser før vi er over på Den Nye Jorden (de snille aliensene har reddet jorden mange ganger fra verdensomspennende atomeksplosjoner etc), når jeg leser det Cahnnie West skriver, så får jeg glede og fred i mitt hjerte, styrke og kjærlighet:
http://www.wistancia.com/tne.htm
UFO-kontakt-person Channie West har utdannet flere tusen healere over hele verdeni White Time Healing..

Zeta-Talk har hatt alt for mange bommerter! At zeatene lurer folk til å avlive kjeledyr, er veldig provoserende!

Du sier at RK har reddet livet til 2 barn, vel det kan man vel først si etter at den påståtte oversvømmelsen har vært vel? Hvis jeg sa at du må selge huset ditt og rømme pga av en katastrofe som vil skje kjære Smurfen, så betyr vel ikke det at jeg har reddet livet ditt hvis det ikke skjer noen katastrofe likevel vel?

Hva er det du har lært da Smurfen av zetaene som er så revolusjonerende og viktig, har du noen beviser frem til nå for eksempel?

Om den nye jorden ikke kommer før 12. november, du sier vi vil ha oversvømmelse innen 8 uker, kommer vi til å ha en trivelig prat her på NS igjen, jeg vil bare bevisstjøre deg ;)
♡http://www.youtube.com/watch?v=LH-OqaxWvNU♡

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
13 år siden

Søte snille Michelle, vi er da ikke uenige jeg er enig i alt du skriver her :)

Jeg er da ikke noe ZT ekspert eller frelst på ZT
ZT er bare en liten brikke i den store helheten der jeg ser at både Bibel, Islam og en rekke andre forteller nyaktig det samme som ZT
Det jeg sier er at det er litt for mye som en ikke kan avise så da er odsen såpass høy for at det skal skje noe om 8 uker til at enn skal holde kjeft om det
Hadd jeg latt vær og advart der enn hadde fått en flobølge som hadde drept millioner så ville jeg nok slite med og leve med meg selv etterpå

Folk får gjøre seg opp sine egne meninger :)

Joda jeg formulerte meg litt dumt i kommentaren min over, seff har ikke R.K reddet noen før en eventuell bølge kommer ..

Som jeg skrev over så var kommentaren bare en forsettelse av det jeg skrev på andre siden men var ikke så mange som fikk det med seg vist så legger linken til kommentaren her :)

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/induserte-dr%c3%b8mmer-cia-kanaliseringer-og-no-show-nibiru/comment-page-5/#comment-39943

Love & Lys 2 you all :)

Michelle
Skribent
Svar til  smurfen
13 år siden

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Flott “folk” sjølv setter ein dato for kor tid dei har hodet på blokka, det dei sår, vil dei høste.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Endelig noen som taler fornuft.

Enig med deg Michelle. Disse kanalisererne er mildt sagt suspekte.

Michelle
Skribent
13 år siden

Jeg advarer på det sterkeste mot:
Zeta-Talk
iliuka
Galactic Federation
Disclosure Project
RA-øye-kanalisering v/ Carla Rueckert (Eye of Horus – Osiris – Lucifer)
Vatikanet osv (Bibelen)
Koranen

Dette er advarsler fra mitt innerste til dere alle gode engler.-)

Mye kanaliseringer og bøker har mye kjærlighet i seg også, vi kan plukke opp det vakre og positive og bruke det i våre liv, ja selvsagt!

Her er en spådom fra Galactic Federation og iliuka i september 2008 som hevdet at et romskip skulle åpenbare seg på jorden måneden etterpå,
men dette er også enda et bevis på at iliuka og GF er mind-control dessverre:
http://altnett.ning.com/profiles/blogs/2109341:BlogPost:172122
(jeg ser tilfeldigvis at Frank her på NS har lagt ut den, også en annen artikkel fra GF her på NS, jeg er overbevist om at du kjære Frank gjør dette av gode hensikter og jeg er glad i deg også selvsagt, så ikke noe vondt ment personlig selvsagt, jeg er bare dønn ærlig nå!)

Noe av det verste jeg har hørt fra Zeta-Talk, er at de lurer folk til å avlive dyrene sine før 2012, dette er jo mildt sagt satanistisk propaganda, er dette virkelig tilfelle at Zeta-Talk kommer med slik mind-control?

sjarl
sjarl
Abonnent
13 år siden

klumpen sier:
Enda et medium…

Og enda flere der ute.. Vel, jeg vet ikke om Zetaene noen gang er blitt spurt om Iliuka, men Iliuka har blitt spurt om Zetaene. Her er svaret fritt gjengitt: “Klonede verdier er ikke av det store lysets plan fordi sjelen forsvinner etter den 17. kloningen”. Underforstått, zetaene har ikke sjel og etterlever dermed ikke skapelsens intensjon iflg Iliuka. Fortsatt iflg Iliuka og ikke minst skrifter der Jesus angivelig er skilden: Skapelsens intensjon er å innrette livet slik at sjelen som tar bolig i en noen dager etter unfangelsen skal forlate oss i viserer tilstand ved livets slutt en den hadde ved sin begynnelse. Slik i generasjon etter generasjon til vi er i ett med skapelsen. I alle kanaliserte buskap og såkalte direkte kontakter (Miriam Delicado mfl) er dette hovedbudskapet. Nemlig at alt henger sammen i en stor universell enhet, at vi ikke er separert fra andres følelser, tanker osv. Dette har vært og er fortsatt kunnskap hos de “vise” i samtlige gamle kulturer på hele kloden. Fragmenter av dette finner vi også i kristendommen og i Islam, dog i vesentlig karikert form.

Egenlig er ikke dete tema under denne tråden, så derfor er dette mitt siste innlegg her.

sjarl
sjarl
Abonnent
13 år siden

I den grad Zetaenes prediksjoner om kataklysmen på jorden kan verifiseres, er Miriam Delicado`s kontakter med “The Tall Blonds” en tilsvarende kilde. De sier at 2010 vil blir et året hvor vulkaner, jordskjelv og plateforskyvninger vil øke i vesentlig grad. De er ikke spesifikke på dato av hensyn til ikke å legge seg opp i menneskets fri vilje etter hva jeg forstår. Her et intevju med Miriam Delicado med masse informasjon:

http://www.bluestarprophecy.com/

Ellers er seansene med “ILIUKA”, som jeg har vært på noen ganger ganske informative. Her svarer ILIUKA på spørsmål fra forsamligen på rundt 15-20 personer. Leif Haavik som kanaliserer ILIUKA er helt uvitende om hva som er sagt under kanaliseringen, og derfor spillers hele seansen inn. Her finnes visdomsordene under fanen “visomsord” http://www.iliuka.net/Visdomsord.htm
Her er en side som i stor grad refererer undertegnedes spørsmål i periden 2005 til 2006. http://iliuka.weblogg.no/andre_dimmensjoner_hyere_vibra.html

På spørsmålene om endringene i perioden fra 2010 til 2013 sier han at Norge i denne perioden vil flytte seg til der “spaniens riker er i dag” , at polisen som smelter vil heve havnivået intil vannet igjen fryser til på de nye polene. Fra 2021 vil dette være normalisert. Ellers sier han det vil være klokt å ha hermetikk og vannreservoar i 5 år. Ellers bekrefter han mye av den nye forskningen om “mind over matter” og den gryende forståelsen . Dvs at hele kosmos er ett i et felles bevissthetsfelt som er allestedsnærværende instant og intelligent. Dvs at universet består av en intelligent energi som vårt DNA er koblet til og endrer strukturen til. Han bekrefer evolusjonen men at det aller viktigste element, nemlig det universelle intelligente energien må inkluderes for å kunne oppklare opprinnelsen til livet og endringene i DNA strukturen. Akkurat på dette felt er det morsomt å vise til tre ganger dr Wilder-Smith som i sin forskning viste til at for å kunne forklare evolusjoenen, måtte man inkludere informasjon.

Ellers sier han at det er “myriader” av intelligent liv i vårt univers som har samme kilde som oss, og at i dette øyeblikk er det “tusener på tusener av visitasjoner på vår jord” fra hva “der kalles extraterrestrial”. Osv. osv…

klumpen
Abonnent
Svar til  sjarl
13 år siden

Enda et medium…
“De er ikke spesifikke på dato av hensyn til ikke å legge seg opp i menneskets fri vilje etter hva jeg forstår.” Selvsagt ikke, som vanlig framlegges det bare teasere. Det sparer dem litt tid før de ubønnhørlig havarerer på denne lista blant et hundretalls andre dommedagsprofetier: http://www.abhota.info/end1.htm
Hva sier Ililuka og Zetaene om hverandre da?

Jonny
Jonny
Abonnent
13 år siden

Dersom det er ei ei truverdig kilde for at “Nibiru” eksisterer, koordinater , hvor?

klumpen
Abonnent
Svar til  Jonny
13 år siden

Bak sola ^^

Michelle
Skribent
Svar til  Jonny
13 år siden

Og om det tullet med Niburu skulle være fakta, hvordan i alle dager kan det være farlig om Niburu eksisterer i 4. dimensjon? Da går jo bare planeten usynlig igjennom jorden.-)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Det kan selvsagt være mulig med en “besøker” som kommer innom solsystemet, slik asteroider og meteorer gjør, hvert 25.000de år eller noe sånt. Men jeg er enig med klumpen i at det virker ekstremt usannsynlig at vi har en “blindpassasjer” her i solsystemet som henger rundt her hele tiden, men som vi hverken kan se eller merke noe til på andre måter. Annet enn blurrete fotografier som de færreste kan tyde eller bekrefte ektheten av.

Samtidig: ja, hvorfor har vi frølageret på Svalbard? Hvorfor pumper Hollywood ut dommedagsfilmer og filmer som “Avatar”? Hvorfor har Niburu-historien tatt sånn av som den har på nettet? Hvorfor har vi “klimakrisen”? (Som først og fremst er oppfunnet av media.)

Og: stemmer det faktisk at både Atlantis og syndefloden eksisterte? Er det slik at vi har kosmiske sykluser som “nullstiller” jorda? Sann ca. hvert 12.500de år, eller 25.000de år? Vår rare måne – hvordan ble den til? Er den et resultat av et kosmisk kræsj?

Det er ikke feil å ha et åpent sinn og stille spørsmål. Men vi må passe på å ikke “hoppe på” en teori bare fordi den høres kul ut.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Skeptisisme til Nibiru er selvsagt OK. Men de ivrigste skeptikerne burde samtidig demonstrere litt kompetanse ved å identiifsere og diskutere kort de viktigste parameterne ved en planets synlighet fra Jorden, inkludert albedo. Jeg kan ikke se et slik forsøk på å vise et minimum av kompetanse.

klumpen
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

“OK. Men de ivrigste skeptikerne burde samtidig demonstrere litt kompetanse ved å identiifsere og diskutere kort de viktigste parameterne ved en planets synlighet fra Jorden, inkludert albedo”

Men dette har da du sammen med andre diskutert i massevis (600 innlegg) på skepsisbloggen http://skepsis.no/blog/?p=3141 . Du har blant annet fått en rekke svar fra den solfysikeren Terje Fredvik. Om ikke han repesenterer god nok kompetanse for deg, så vet ikke jeg. Da blir det teit å komme hit og late som om ingenting har skjedd…
Og hvilke parametre gjelder så? I hovedsak avstand, størrelse, fase, albedo og hvor mørk himmelen er der du observerer. Eksempelvis har Merkur albedo lik 10%, Venus 65 %, månen 12%, Mars 25%, Jupiter 50%, Saturn 47%, Uranus 51%, Neptun 41%, Pluto 49-66%. Alle til og med Saturn er lett synlige for det blotte øyet. Mars er i snitt 1.5 ganger lenger vekk fra jorda enn sola og Saturn 9.5 ganger. Den minste planeten Merkur, som er nærmest sola, har lavest Albino. Den også lett synlig for det blotte øyet…også når himelen ikke har rukket å bli helt mørk, men fremdeles er rød langs horisonten. Tatt Nibirus størrelse og avstand i betraktning så ville den mao vært overveldende på himmelen, uansett albedo.

Og om kikker du på de angivelige bildene av Nibiru på Zetatalk, ser det ikke ut til at den sliter med albedoet der den skinner om kapp med sola gjennom skyene. Uansett albedo, vinkler og forsøk på å gjemme seg akkurat i det du kikker opp på himmelen så ville Nibiru påvirket de andre planetenes baner og på det viset være LETT observerbar. Så om Nibiru er grønn, blå, gul, har striper eller rosa flekker er fullstendig uvesentlig.

Klumpen aka Blobb

klumpen
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Også er avstand mellom nibiru og solas sett fra jorda en parameter, den såkalte vinkelavstanden.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  klumpen
13 år siden

Klumpen aka Blob aka …
Ja, nå har du oppgitt de viktigste parameterne. Da blir neste skritt å beregne matematisk hvilken synlighet Nibiru bør ha fra Jorden under forskjellige forhold, gitt ZTs informasjonsbiter om hvor Nibiru befinner seg.

På Skepsis oppga jeg den vitenskapelige prosedyren for å bekrefte eller falsifisere ZTs påstander. Tror du at noen av dem gadd å få fingeren og hodet ut av ræ… og GJENNOMFØRE prosedyren? Nei, de bare fortsatte å raute og kauke fra låvetaket som en full… nordmann i utlandet.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Som sagt ingen av de omtalte autistamatørastronomnerdene eller profesjonelle instutisjonene har lagt merke til noe ekstraordinært. Planetenes posisjoner registres daglig av et utall mennesker og alt er normalt. De er der de skal være. GPS’er funker som de skal, parabolantenner mottar signaler som de skal, sola står der den skal, stjernene er der de skal være…etc, etc. Dette er folk som kan tinga sine. At ikke disse vil lagt merke til foandringer er som å tro at tannlegen ikke ville sett at du har slått ut ei fortann.
Så hvis du mener at himmellegmene ikke er der de skal så får du/dere påvise dette selv istedet for å bli snurt over at andre faktisk ikke ser dette fantasifosteret.
For meg blir dette som å si at det er en rosa elefant bak ryggen min, men jeg kan ikke se den. Det er nemlig en listig elefant som vet å bevege seg slik at jeg aldri kan se direkte på den.

Alt dette er diskutert før. Jeg forstår rett og slett ikke hvordan du fremdeles greier å stå på ditt når du har tapt hver eneste lille “kamp”. Du har godt tom for argumenter og begynner nå å repetere deg til det kjedsommlige.

Og angående den vitenskaplige metoden Zetaene foreslår: ZETATALK MOTSIER SEG SELV. På den ene siden sier de at jorda har begynt å svaie fram og tilbake med flere titalls grader hvilket ville medført at sola hadde stått og gått ned på de villeste tidspunkter. På den andre siden hevder de at denne tiltingen kun er observerbar med nøyaktige instrumenter fordi utslagene er så små. Nå får jeg lyst til å si….Halloooo??! Hadde jorda tippet rundt med flere 10-talls grader….JA SÅ VILLE SOLA OGSÅ VÆRT TILSVARENDE ANTALL GRADER UTE AV POSISJON. Og det er den altså ikke. Er dette altså så vanskelig?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  klumpen
13 år siden

Så dersom Nivå 7-kataklysmen inntreffer presist som forutsagt i år (2010), hvilken glup forklaring vil da “de omtalte autistamatørastronomnerdene” og de “profesjonelle institusjonene” da hoste opp?
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/mens-vi-venter-pa-niva-7-kataklysmen/

“Well, you know… such things happens once in while. Unfortunately we can’t blame the Sun, being yet in its slumber, but what about GLOBAL WARMING? Yeah, yeah, that explains it! The people being “useless eaters” anyway (Henry Kissinger), who gives a fuck what they believe? Global warming, let us stick to that!”

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Hvorfor begripe begivenhetenes gang og i forkant drite ut astronomer ved å putte framtidige ord i munnen på dem ? Nå er du usakelig og useriøs.
Hvis en av de 3 nevnte scenariene inntreffer, så skal jeg legge meg paddeflat og kjøpe en sjokoladefabrikk tli deg.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  klumpen
13 år siden

Ja, jeg var usaklig og useriøs. Men jeg kan love at det er slutt på ZetaTalk på Nyhetsspeilet dersom Nivå 7-hendelsen ikke inntreffer i år (2010).

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

I tillegg skal jeg komme krypende til Smurfens tilfluktsrom i graat og med tenders gnidsel…tryglende om å slippe meg inn. Alt han videre skal få høre fra min munn er “Javel sjef!” :D .

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  klumpen
13 år siden

Da gjenstår bare at Klumpen aka Blob identifiserer seg litt mer, så vi ikke står tilbake med et Cheshire Cat-flir.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Haha! Cheshire Cat…du skulle vist hvor godt du traff spikeren på hodet der :D .

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Bare for å ha en ting klart: den dagen du inrømmer Nibirus ikke-eksistens, for den dagen vil komme, så skal skal ikke jeg mobbe deg. Jeg har superrespekt for mennesker som innrømmer feil og revurderer sine synspunkter. Mao. trenger du ikke være redd for stoltheten din.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  klumpen
13 år siden

Smurfens tilfluktsrom Blobb ?

Du er seff velkommen siden jeg vet du er et godt menneske som har krøpet inn i et trangt skepsis rør der en ikke kan snu seg men bare kan krype videre i samme retning i kjent skepsis stil :)

Du finner seff ikke meg i noen hule, det er kun dem som har noe og skjule som gjemmer seg, men kommer du der jeg er så skal du få smake på fin gammel wiskey ;)
Men tilfluktsrom er det nok av for dem som vil gjemme seg, det er en kjent sak at den kalde krigen ble skapt for en agenda av frimurerene og det var for og legitimere bunkersbygging for 1 milliarder mennesker

Vatikanet og NASA med sin gudomlige kunnskap seff vist om denne truslen i tusner av år som dem også har skjult i mange av sine symboler
Dem har også enorme teleskoper plasert rundtom på jorden og i rommet

Destroyeren, Wormvod, Maluk, Nibiru osv osv har til alle tider blitt omtalt i historien
Selv et barn skjønner at eneste måten en syndeflod som ligger i 14 dager over dem høyeste fjell kun kan oppstå grunnet et himmellegme som stanser jordens rotasjon og drar ut havene med tyngdekraften sin
En kunne sikkert skrevet en bok skulle en ramset opp alle tilfellene som omtaler destroyeren sine ødlegelser på sine naturlige sykluser
Noen ganger går banen nær jorden og forårsaker store ødleggelser og andre ganger på litt avstand der konsekvensene blir små

ZT må man lese litt mellom linjene siden noe ting som kommer derfra er desinfo for egen beskyttelse på samme måte som jeg selv legger inn litt desinfo i enkelte blogger for å ikke bli tatt for seriøst av “noen”

Mange missforstår litt 21/12.2012 syndromet og tror at det er da Nibiru paserer, neida den datoen er da jorden skal dø og en ny bli født, Nibiru hører bare til en liten del av alle dem enorme katastofene som kommer før den tid

En del blir skremt og andre frykter Nibiru og 2012 profetiene, det trenger dem overhodet ikke frykte eller tenke på i det hele tatt av den grunn at mennesker kan ikke dø, det er bare og la seg flyte med og nyte forandringene som kommer
Det blir litt som med en bil, når den blir gammel, slitt og rusten så skroter man den og kjøper en ny bil, det samme er det med mennesker, når vi blir gamle, slitne så finner vi en ny kropp å starter på nytt, kroppen er bare et oppholdsted og verktøy vi bruker en liten stund for og tillegne oss grunnleggende kunnskap for å komme oss videre, kunnskapen lagrer vi i et universelt nettverk som vi alle er en del av, alt fra vann, planter, luft, lys osv, alt har sine energier, hukommelse og usynlige strenger…. :)
Vi kan når som helst koble oss på nettverket via pineal kjertlen vår og nyte godt av kunnskapen vi alle har bidrat med som er swarm-inteligens der vi kan oppnå uendlig inteligens når vi kommer så langt

Vatikan, Frimurere har siden tidens morgen hevdet at dem er guder som skal styre og kontrolere verden med sin hellige geometri, man ser også den gudomlige kunnskapen man ser i geomertrien også i kornsirkler der man finner bindinger til frimurerits opphav til den samme utenomjordiske kunnskap

Men nok om det siden denne artiklen handler om Nibiru
Alle lurer på hvor denne Nibiru er som bare kan seest med infrarødt teleskop
Den ligge der ute men ikke der som ZT med sin desinfo sier den er men på kordinatene her 5h 53m 27s,-6 10′ 58, før var det bare en sort firkant der som på et verdenskart der et felt hadde fått en sort firkant limt over, vel nå er den ikke der lenger men mye nærmere og vi begynner og se tidevannet endre seg med lavere fjære og høyere flo grunnet Nibiru tyngdekraft påvirkning noe som seff vil ekskalere fremover

Monica sier at det ikke lenger er noe planet men et enormt romskip og det har hun helt rett i med tanke på hvordan vi har formet vår planet siste 100 år så har befolkningen på Nibiru bygd om hele planten til noe som kan minne om et romskip etter ombygninger over 300 000 år etter koloniseringen der dem startet med langt høyere IQ en oss

Skulle skrevet så mye mye mer men får ta litt etter hvert :)

Det er uansett ingen grunn til og deppe eller frykte, forsettelsen blir bare utrolig spennede og facinerende :D

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Singoalla, utover egne observasjoner har jeg bare en kilde som jeg fester lit til. Kilden sier at “Nibiru er en vandrehistorie som er satt ut av Vatikanet”. Dette kan settes i sammenheng med at:
– Vatikanet har sitt eget hypermoderne astronomiske observatorium
– Påstander om at “Nibiru er bare synlig på den sydlige halvkule”

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ulven: Skeptikere er ikke flinke til å connecte dots.. ikke har de teft heller..
De kan forøvrig gjerne ha rett for sin egen del, det er godt mulig at de bare er kroppen sin, at de ikke har sjel eller noe andre som kan ha et liv etter døden, det er godt mulig at ateister har helt rett i dette, for sin egen del. Det finnes sjel-løse.. Men noen av oss vet at vi har en sjel og har et rikt bevisst sjeleliv.

Siden både Armin og Tesla var nevnt rett ovenfor her, skal dere få noe så unikt som svært kloke og relevante ord til denne debatt.. av Nicolai Tesla via Armin Bahrami:

Science is but a perversion of itself unless it has, as the ultimate goal the betterment of humanity – Nikola Tesla 1919

YESS!!! EKSAKT.. Sannheten er at i dag eksisterer nesten ikke uavnhengig forskning til menneskehetens beste.. nesten alle såkalt vitenskapelige eksperimenter er bestilt og betalt av et eller annet kommersielt firma som også i mange tilfeller har levert ønsker om resultatet.

Den Anglo-Amerikanske metoden går på å torturere naturen for å fravriste dens hemmeligheter, motsatt av f eks Goethe, som gjorde sine eksperimenter i dyp respekt, ærefrykt, kontakt og ydmykhet for naturen.. det samme finner vi igjen hos naturfolkene..

Dermed står vi igjen med at dagens såkalte vitenskap, for det første går kun på materie, for det andre som regel er bestilt av noen, og som regel kommersielle hensikter. Altså en perversjon! Det meste gjøres uten bevissthet og respekt for naturen og andre dimensjoner som faktisk finnes i ALT.. ALT er levende og i endring, hele universet er besjelet :-)
OG det er min TRO og erfaring, ingenting å kverulere på altså.
Enhver er salig sin tro :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Kjære goe Ulven&Singo, helt FANTASTiSK godt sagt, takk fra mitt innerste!!!!

Jeg såg nå nettopp en dokumentar jeg fikk via å se en link vår herligste Smurf, linken handlet om Rotschilds og var et utdrag fra en 5 timers lang dokumentar som jeg nå har sett hele av:
http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549#

Veldig mye spennende, og noe av det jeg lærte nytt nå er at:

1. illuminati-pyramidens tre hjørner, representerer de tre indre bydelene av
– Vatikanet: spirituell kontroll av verden
– London: økonomisk kontroll av verden
– Washington: militær kontroll av verden
Disse tre indre bydelene, tilhører hverken sin by eller landet de er i, de er et eget land med egne lover og flagg og penger, de betaler heller ikke skatt til de utenfor bydelen.

2. VI-KING = 6-KONGER
Monarkiet i England og Danmark (og andre som den norske selvsagt) stammer fra Vikingene. Så faraoene (dronning e-lizard-birth) som nå regjerer verden og gjorde det siden de var i Egypt, har i mellomtiden regjert verden som vikinger i Norge..

3. Cleopatra er viktig for illuminati. Jeg forsto ikke helt denne biten i dokumentaren, men mener dokumentaren, at regjerende farao/ dronningen av England, var i et tidligere liv Cleopatra? Elizabeth Taylor spilte jo rollen som Cleopatra i den kjente filmen, dessuten blir etternavnet hennes baklengs: “Rolyat” (Royal) I allefall så viser dokumentaren at statuer av Cleopatra viser at Cleaopatra er personen som er selveste Frihetsgudinnen i NY! http://ancientartifactstoday.com/pro1394525.html

4. Dokumentaren viser mye til hvordan alle land er under Farao Liz, og hvordan militære i Australia og Canada for eksemple har tittelen HM foran, altså Her Majesty’s.

5. Når man sier ordet “AMEN” etter bønner, så refererer man til den egyptiske guden Amen. Altså illuminati-øye-guden RA (Horus – Osiris – Lucifer – Satan):
http://www.travelinstyle.com/egypt/suggestedread_ancient%20gods.htm

6. Grunnen til at vi blir advart mot dyrets merke og tall etc. i Johannes Åpenbaring, er fordi at da tror folk at Gud sier det skal skje så det er ingenting vi kan stoppe uansett, vi blir passifisert til det som de vil skal skje (vi materialiserer også den virkeligheten i vårt indre er også noe jeg selv tenker at vi gjør). Kirken ønsker at dette skal skje også, selv om det er ondskap, fordi det bare beviser at spådommene til kirken gikk i oppfyllelse: “Told you so” etc..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle: Betydningen av Amen er faktisk verre enn som så..
De kristne aner ikke hva de står og sier, det kan jeg love og det er best at de forblir uvitende.. akkurat om det, en del annet burde de vite..

Interessant det du poster her fra dokumentaren, men husk også å alltid være kritisk uansett kilde. Husk hva jeg fortalte deg da vi snakket, OG møt opp i morgen søte kanin, så gleder du Armin, jeg har postet all info du trenger akkurat nå, her til deg og andre på NS – se 911 tråden :-)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ja,selvoppfyllende profetier er noe herk. De kan vi gjøre noe med,men i stedet for å gå i mot de negative av arten,så akselleres de av vår tiltro til “skjæbnen”. “Ikke noe å gjøre noe ved,for det som skal skje,må skje!! ) En av de største blår kastet i menneskenes øyne;hovedsaklig av diverse religioner,verden rundt,og tilsvarende hauset opp av alskens rare “profeter” for nesten hvasomhelst,også verden over..

Det kan aldri avvises at det finnes en gud,eller flere,ei heller påvises,men alt det vi egentlig behøver i livet på planeten Tellus, er å føre et liv som gir oss de erfaringene vi trenger på godt og vondt. Hva som skjer etterpå,altså i framtiden;er nå det så forbasket viktig for et folk som knapt nok har styring på fortiden?

Jeg har mange ganger vært oppgitt over min mor,som aldri i sitt svært lange liv,har vært opptatt av fortiden.Dette har medført kasting av barndomsminner,bilder,og mange ting som jeg ville kallt klenodier.Jeg innser nå at hun i alle fall har et poeng. Hun lever,og er frisk,trass sin høye alder;virker nærmest å stå stille i aldring…-Og planlegger bare framover! Hun vet knapt nok navnet på sin egen bestefar og bestemor,og har aldri gjort det.Sykdommssnakk er rent tabu,og slik går no dagane.
Det er altså forskjell på det å bære erfaringene fra fortiden med seg,og på det å ville snu og gå tilbake.Husk at livserfaring kan bæres uten tyngde,om sansene er rettet framover. Lett å si selvfølgelig,men jeg ser jo at det lar seg gjøre,og det er jo tydelig at det hever livskvaliteten mye om man skulle bli i stand til det.
Slaget for vår framtid står altså nå.

klumpen
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Folkloristisk sett er Ulven inn på noe. NIbiru er en variant av at det finnes en ukjent mystisk planet der ute. Andre variasjoner er Planet X eller kanskje en slags tvillingplanet som alltid står diametralt i forhold til jordas omløp rundt sola. Tilsvarende finner man på jorda teorier om et vesner og samfunn inni jorda (også godt reflektert i skjønnlitteraturen gjennom flere hundre år), eller for den sak skyld Atlantis. Menneskets tankehistorie er gjennomsyret av slike vandrehistorier. Men det morsomme Ulven, er at du bruker vandrehistorietrekk når du skal forklare dette. For “kilde du fester lit til” (ender opp tilslutt som en onkel har hørt at søstra til kompisen har ei kusine hvis mormors vaskehjelp hadde fortalt at…) sier at Nibiru er en vandrehistorie som er satt ut av Vatikanet”
Dette blir ganske…eh…metafolkloristisk.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Før en så diger planet i irregulær bane på tur inn i vårt solsystem kan sees med normale instrumenter av normale mennesker,så er Nibiru en bløff!
Dette er det egentlig helt unødvendig å diskutere,for alle skjønner,om de vil; at et så gigantisk objekt ikke hele tiden kan bortforklares med “uheldige” vinklinger i forhold til alt mulig annet rart som måtte befinne seg i solsystemet.
Kommer`n så kommer`n,men jeg ville ikke ha tent på huset og flyttet inn på høyfjellet i en hule,om jeg hadde vært meg selv.
Det er skrevet tusenvis av siden på nettet om Nibiru,og de har alle til felles at 90 % av informasjonen går ut på å “forklare” hvorfor ingen på denne jord er i stand til å se den (bortsett fra de obligatoriske og undertrykkete forskerne som sensurerer bilder ved NASA). Hallooo!
Nasa har nok tidd stille om mye opp gjennon historien,men i en tid med private teleskop som er nesten like gode som de Nasa bruker på landjorden..? Enda en gang: Hallooo!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Uenur: Jeg HÅPER at du har rett, virkelig. Men jeg så de bildene som var sensurerte av kosmos og det er jo mye annet som holdes skjult for folket av hensyn til rikets sikkerhet eller ditt og datt.. og det er vel ikke så mange lekfolk som holder så nøye øye med himmelen og leter etter den er det det da? Folk ser mest på TV og nett nå.. utrolig hva de kan slippe unna med, se bare på Orderudsaken og 911..Armin har filmet et rart objekt og det er et rart objekt på himmelen som jeg har sett en del ganger i det senere også. Og som de påstår er betlehemstjernen til denne falske messiasen:

http://www.share-international.org

http://www.share-international.org/maitreya/Ma_starsign.htm

Kommer den for fullt er det ikke noe vi kan gjøre likevel. Men smurfen fortalte meg at dette har frimurere og andre visst om i århundrer og derfor bygget bunkerser osv..

klumpen
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Å skulle skulle skjule/sensurere vekk en planet som niburu fullstendig er like vanskelig som å skulle skjule månen. Det blir umulig. Og det finnes på verdensbasis flere hundretusen amatørastronomer. Selvsagt hadde dise oppdaget en slik planet. Og da snakker vi om en eller to, men et helt lass blant disse som ville meldt ifra gjennom et utall kanaler, til famile, kollegaer, venner, media, foreninger, til naboen, på puben…you name it. Vi ville sett bilder og videoer i tusentalls utelukkende produsert av folk som er komplett astronerder med nærmest autistisk følsomhet ovenfor forandringer på himmelen.
I tillegg kommer et utall profesjonelle instutisjoner i TILLEGG til nasa som forsker og observerer stjernehimmelen til misnte detalj

Siden dette IKKE skjer, kan vi utelukke nibirus eksistens.
Eller vi kan velge å tro at alle er kjøpt og betalt opp ned i mente på kryss og tvers av de hordene med mennesker som vil ha kjennskap til en slik planet. Alle med fribillett til frølageret på Svalbard og lovnad om reptilgener.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Forrsten;om Nibiru alltid står diamentralt i forhold til jorda,øh-og jordas omløpsbane rundt sola; da vil den aldri utgjør en trussel heller.Det måtte i så fall være om den plutselig begikk en contring

klumpen
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

I så fall ville dette gitt utslag på hvordan de andre planente beveger seg. Det ville dette utallet med overnevnet autistamatørastronomernerder oppdaget tvert som ei katte ville lukta en fisk du stakk opp i snuta på den.

klumpen
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Altså om Nibiru overhodet hadde eksistert.

klumpen
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

*tunga rett i munnen*
Diametralt til jorda I DENS omløp rundt sola.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Tja, nå var vel ikke hensikten å imponere, snarere å fjerne din bekymring.

Sammenhengen mellom HAARP og naturkatastrofer er velkjent. Allerede gode gamle Nikola Tesla snakket om “mulighetene for å utvikle en jordskjelv-maskin”. Mener det er forklart i en artikkel her på Speilet hvordan HAARP skaper skjelv.

Hva er nå ditt fagfelt, Klumpen og hva er det du vet som er viktig for denne tråden ? Det er mange som vil sette pris på dine faglige innspill her. Selv synes jeg at det er en del synserier her inne som tilsynelatende mangler substans – samtidig må vel dette være nettforumet for Norges mest oppegående mennesker.

Det er ikke nødvendig å presentere alle de ionosfæriske differensialligningene (som også inkluderer spin-elementet) her for å kunne hevde at Pakistan-flommen var forårsaket av HAARP (og vips var landet invadert av amerikanske militære i hopetall som ville “hjelpe” – akkurat som på Haiti etter skjelvet i vinter. Men jeg sier ikke at Haiti-skjelvet var HAARP. At det var menneskeskapt er det derimot liten tvil om).

klumpen
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Jeg er en ivrig amatørastronom og tidligere kjent under navnet Blobb, så da blir sikkert ditt bilde av meg klarere. En ting er ihvertfall jeg og Armin endelig enige om: Nibiru eksisterer ikke. Ellers er jeg høyskoleutdannet innen elektro og automasjon + en god dose fysikk fra universitet. Disse HAARP-artiklene på NyS er blitt plukket i fillebiter av flere inkludert meg selv.
Du kan jo kikke på denne http://skepsis.no/?p=921 og fortelle meg hvor det isåfall brister. Denne artikkelen er et sammendrag av en lenger diskusjon på skepsisforumet.

klumpen
Abonnent
13 år siden

“Illustrert Vitenskap er styrt av Illuminati/zionistene. Forretningsidé og agenda: Å gi litt informasjon for å tilfredsstille de oppvakte slik at de forblir uvitende om den virkelige vitenskapen.”

Det er din egen feil, ene og alene, at du ikke har nok kompetanse innen realgfagene til å kunne lese noe som går dypere enn Illusrert Vitenskap. Slutt å skyld på andre for din egen faglige utilstrekkelighet.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Og ellers har du det bra ? Mulig du misforsto noe i kommentaren min.

Jeg er godt dekket på realfagsfronten, skjønner ikke hvordan du kan finne på å bekymre deg for det. Kan bl.a. anbefale “Nonlinear Dynamics and Chaos” av Steven H. Strogatz. Den var ikke kommet til Norge (norske akademi-bokhandler) da jeg anskaffet den for en del år siden. Noe sier meg at den ikke er det ennå.

Hvorfor er det så vanskelig for Norge å få frem noen kandidater til Nobelprisen i realfag ? Alle forhold burde da ligge til rette for det. (Hint: Kan det være en sammenheng med at sterke krefter hemmer den frie forskning i Norge ? SINTEF burde da ha utviklet en prototype for FREE ENERGY for lenge siden)

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

At du spekulerer i sammenhengen mellom HAARP og naturkatastrofer/katastrofer og forventer en prototype på free energy viser jo nettopp at du mangler grunleggende kunnskaper. At du har ei introduksjonsbok om ikke-linjære dynamiske systemer imponerer derfor ikke særlig.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Coolio

Du har en usynlig stjerne i ditt hode. Det er et mer interessant faktum. (Usynlig for deg selv.) Hadde du oppdaget denne stjernen så kunne du selv begynne å utstråle lys til dine omgivelser.

Problemet med det man i dag kaller “vitenskapen” er at den er kun kvantitativ, og ikke kvalitativ. Ikke rart, siden den er basert i et grunnsyn som sier at livet oppstod uten noen rimelig grunn – annet enn en serie med serier av grunnløse tilfeldigheter i et meningsløst og tilfeldig univers.

Ikke rart at Marx og gjengen omfavnet Darwinismen og ateismen omtrent umiddelbart. Kommunismen er jo meningsløshet satt i system.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hohoho, originalt og meget kløktig, Beetlejuice.

coolio
coolio
Abonnent
13 år siden

Nyeste nummer av Illustrert Vitenskap snakker om en “usynlig” stjerne i nærheten av vårt solsystem. Altså en liten stjerne som ikke sender ut noe lys. (I vårt spektrum i det minste).

Food for thought.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  coolio
13 år siden

Illustrert Vitenskap er styrt av Illuminati/zionistene. Forretningsidé og agenda: Å gi litt informasjon for å tilfredsstille de oppvakte slik at de forblir uvitende om den virkelige vitenskapen.

Hva kan så agendaen bak denne nette lille “stjerne-oppdagelsen” være ? Aner vi Nibiru-bløffen ? Planlegger de å sprengfyre HAARP slik at enda flere dommedagsprofetier går i oppfyllelse mens media og “forskerne” skal skylde på “gravitasjonen fra den nærliggende sorte dvergen” ?

Illustrert AGENDA hadde vel vært en mer presis tittel på denne blekka som utkommer i mange land.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ulven sa: Illustrert Vitenskap er styrt av Illuminati/zionistene. Forretningsidé og agenda: Å gi litt informasjon for å tilfredsstille de oppvakte slik at de forblir uvitende om den virkelige vitenskapen.

Interessant. Godt mulig du har rett og det gjelder mye annet også.
Som jeg har sagt før, kan det ikke være mye enklere å presisere hva som IKKE er styrt av Illuminati/zionistene? Vennligst presiser heretter om du eller andre vet noe som du kan garantere 100 % ikke de har sine tentakler borti.. slik at vi kjapt kan slå fast at alt annet er styrt og infiltrert, imponerende men plagsom og skadelig konspirasjon, bortimot altomfattende ja.

Illustrert vitenskap og lignende glansede blader er lekre og fanger interessen, ja.. det gjør også vanlige ukeblader og Se og hør, når de ligger der og frister. Vanlige ukeblader er som godteri for mange kvinner og også menn… de er fristende om de ligger rett foran deg, og du blar litt og tiden går, det kan stå en del nyttig der men alt er overfladisk, stort sett.. ingen dybder og avanserte høyder. Men effektiv avledningsmanver som også TV og mye annet.. om å gjøre at det ikke skal bli tid og fred til å tenke og reflektere, men flere og flere blir seg bevisste på å ta seg tid.. det kan lett bli asosialt, i en del tilfeller, men tiden aksellererer videre og det er ikke lett å vite hvordan man skal inntrette seg. Det er ikke lett å leve i dag nei. Visse krefter har kontroll over alt og alle inkludert våre tanker og følelser, hva har vi da igjen?

Kan du være snill å presisere og fortelle hva du mener med niburu-bløffen? Mener du at Niburu som planet ikke finnes? Hvordan kan du i så fall være så sikker på det? Om du er sikker, opplys oss, for gode folk som f eks smurfen, Monica Waade osv bruker masse av sin verdifulle tid på Niburu osv, og det er mange som er redde og mange som er rådløse..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

At jeg ikke har sett “Nibiru” tar jeg ikke som bevis på at den ikke finnes (nær solsystemet).

Her er litt årsaker til at “Nibiru” ikke er der hvor mange tror den er:
– ZetaTalk er hovedkilden til “troen på Nibiru”

– ZetaTalk sa at Nibiru ville ankomme i 2003. Dette skjedde ikke. Dersom ZetaTalk virkelig hadde innsideinformasjon så ville en slik feiltagelse ikke ha funnet sted. Én slik giga-feil er nok til at ingen lenger burde hatt tillit til ZetaTalk, særlig ikke når det gjelder Nibiru.

– NASA har en historisk record for å være notoriske løgnere. Enten NASA sier at Nibiru ikke finnes eller at “et nytt himmellegeme er oppdaget” så fortjener NASA null komma null tillit, også i Nibiru-saken.

– Det sies at Nibiru “pendler mellom to soler” med en periode (omløpstid) på 3.600 år. Det er ganske lang avstand til nærmeste sol / brun dverg (dvs. usynlig “stjerne”/sol). Det betyr at “Nibiru” må bevege seg i et forrykende tempo mellom de to solene. En konsekvens av dette er at dersom Nibiru kom inn i vårt solsystem ville oppholdet ha blitt kortvarig – kanskje et halvt eller ett år og neppe mer.

“Nibiru-kjennerne” dveler og dveler ved Nibirus tilstedeværelse som om Nibiru har kastet anker et eller annet sted mellom Mars og Saturn.

– Amatør-astronomer er i besittelse av såvel god optikk som ærlige hensikter for å kommunisere sine eventuelle funn. Den eller de som får øye på “Nibiru” vil jo få verdensberømmelse og bli millionærer på sine oppsiktsvekkende bilder…

Sålangt “Nibiru” som mulig kosmisk fenomen i tredje densitet. Ettersom det har vært så mye fokus på Nibiru-fenomenet så utelukker jeg ikke at det kan være et eller annet i det, på et eller annet plan. Uten at jeg fester lit til det har noen hevdet at “Nibiru befinner seg i 4 densitet” – og er derfor usynlig med det blotte øye.

“Nibiru” må også kunne ses på som et “spikersuppe-fenomen” som kan sees i et sosialantropologisk perspektiv: Dersom alle unntatt én i en gruppe er “nibiru-ister” vil den ene ikke-troende kunne få et problem. Et annet sosialantropologisk tilfelle av spikersuppe-illusjonen Nibiru-illusjonen, som kan sammenlignes med svineinfluensapandemi-illusjonen fra i fjor: Når “alle” har snakket så mye om “pandemien” som tilfellet var i fjor, og mange har handlet utifra “pandemi-spikeren” (tatt giftvaksinen i den tro at det var motgift mot noe nesten ikke-eksisterende osv.) så kan det tenkes at Nibiru vil kunne oppstå som et særegent fenomen i den kollektive bevissthet.

Jeg har all respekt for artikkelforfatteren Rolf K. Myhre her på Speilet, men jeg deler på ingen måte hans tillit til ZetaTalk. Kanskje er Nibiru “virkelig” for Myhre og andre som tror på det, mens den ikke eksisterer for sånne som jeg som “bare tror på halvparten av det jeg ser og på ingenting av det jeg hører”.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Takk for svar. Oppklarte noe men ikke alt, du er altså ikke sikker?

Noen venner av meg med god innsikt i en del ting, både åndelige og andre, sier at Niburu er reell og kommer med noe over 3000 års mellomrom og vil skape undergang da, men de hørtes helt overrasket ut da jeg sa at dette skulle være igang nå, og mente at det skulle være mye lengre frem i tid, altså lengre frem enn 2012. De er ellers informert og opptatt av 2012, men var enig med meg i at også det blir brukt, mayakalenderen,alt misbrukes, og det skulle visstnok ha med å gjøre at planetene står på en linje osv, og det skulle ikke ha noe med Niburu å gjøre, etter hva jeg forstod på dem.

Om du så hva jeg skrev et annet sted, der en annen la inn noe om profetier som var utsatt fra rundt 2000 og til 2012, så er det helt i tråd med at NWO ikke ble ferdige til tusenårsskiftet og trengte mer tid. Ny agenda satt til 2012. OG de som da endrer dette beleilig, de mistenker jeg for å komme med propaganda med kilde nettopp i NWO et sted, godt mulig de er i god tro selv og blir lurt, men kilden er likefullt den samme. Antagelig via MK.

Nå har både du og flere andre nevnt dette at zetatalk skal ha påstått at den kom i år 2003, andre har pekt på andre feil som f eks at de benektet eksistensen av Haarp i 1995, og sa det var konspirasjonsteori. Rolf Kenneth er sterk i troen.. og kommenterer ikke disse skivebommene som våkne lesere har lagt inn klipp og sitater fra her på NS siste dagene…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ulven: Hva sier andre kilder om Niburu, som du anser pålitelige?

« Forrige artikkel

Hvorfor brister, forvris og deformeres Jordens magnetosfære?

Neste artikkel »

Exopolitics – ”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene

172
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x