Iran sender flåter med nødhjelp og nytt håp til Gaza

3.4K visninger
8 minutter lesetid
47

Iran sender flere båter med forsyninger, mat, medisiner og leketøy til Gaza. For å unngå påskudd for militær konfrontasjon skal ingen marinefartøyer ekskortere flåten.

Dette er en gledelig dag, nå er festen igang i Gaza og håpet er tilbake etter at Israel knuste drømmen om en åpen okkupasjon.  For noen uker siden, da meldingen om tyrkiske båter var på vei, laget butikkene i Gaza flere tusen tyrkiske flagg og plakater av den tyrkiske presidenten. Nå er iranske flagg på vei, og forhåpentligvis vil flere nasjoner følge etter og sende så mange store båter, robåter, gummibåter, plankeflåter, eller hva som helst for å bryte den ulovlige blokaden som kveler den palestinske befolkningen.

Israel må trekke tilbake til 1948 grensene, eller flytte hele staten til et ubebodd strøk i vår store, romslige verden. Det var en tabbe og misdannelse å etablere en stat som tvang 800.000 palestinere ut av sitt land fordi “Guds utvalgte folk” regjerte i Midt-Østen i 80 år for 2000 år siden. Etter staten Israel ble opprettet er enda flere hundre tusener drevet på flukt til et nomadeliv i store teltbyer.

Mainstream media har den siste tiden bevisst forsøkt å skape en allmenn aksept i befolkningen ved å rettferdigjøre angrepet på nødhjelplasten og legitimere blokaden. Reuters er eid av israelske sionister og i forrige uke var en hånd med en kniv klipt ut av Reuters bilde, som tilhørte en av aktivistenes hånd. Hvorfor er det ingen som er mistenksomme til Reuters? Hva hvis den kniven var klippet og limt inn i ettertid for å sverte godviljen og moralen til fredsaktivistene?

Du må ikke sove!

Israelske soldater bruker palestinske barn som levende skjold.

Nå leser jeg en del nyheter som kommer fra israelske fredsaktivister, en del stoff som norske medier unnlater å skrive om. Det er store protester, 5000 israelske demonstranter gikk i tog for en to-statsløsning og for friheten til det palestinske folk forrige uke. Flere shiministiske ungdommer blir fengslet for at de nekter å tjene i den israelske okkupasjonshæren. Anti-sionist-synagoger i Israel advarer om denne ukulturen innen jødedommen, og de blir raidet og slått av israelsk politi i anti-opprør-rustning. Israel slår sine egne prester med andre ord. De er i ferd med å miste grepet rundt sin egen befolkning, mens de kveler det palestinske folk.

Mitt håp er at Israelere tar seg av sin tyranniske terrorstat. Så kunne freden endelig komme!

Nordmenn roper: Bomb Iran – det er et diktatur!

En av Dagbladets faste kommentatorer Rune Fardhal skriver daglig sin hatpropaganda  i Dagbladet mot den onde islam, de onde muslimer og ondskapens akse; Iran, som han mener er en trussel mot verdensfreden i følgende artikkel.

Han vet nok at sin egen regjering er mer diktatorisk enn den Iranske. Rune klaget høyt når helsemafiaen ønsket å dytte kvikksølv i våre blodårer i vinter, for hvilken regjering er egentlig av folket for folket idag? I Iran blir dissidenter hengt, og i Norge blir de kjemisk lobotomert i tvangstrøyer og stengt inne i psykratrien som politiske fanger.

Iran er diktatorisk, det samme er Israel, og Usa. Det de alle ønsker nå er en konfrontasjon i midtøsten som vil lage ragnarokk og tredje verdenskrig for å forhindre nasjonale oppblomstringer og sosiale bevegelser som krever mer folkelig makt.

Men la oss være litt rasjonelle og se hvem som er krigshisser og hvem som er offer her.

Det klages ofte på at Iran støtter Hamas og Hezbollah, som om det er grunn til å angripe Iran.

Hizbollah har stor støtte i Lebanon etter en langvarig gerillja krig og motstandskamp mot Israel som ønsket en Israelsk styrt regjering i Lebanon. Israel har bombet sønder det landet der i mange år, men lykkes ikke med å knekke viljen til det lebanesiske folk.

Om Iran støtter Hezbollah så syns jeg de skal få nobelsfredspris, ifølge Obama som vant prisen må en noen ganger krige for fred, og i dette tilfellet støtter Iran Lebanons rett til å leve og forsørger dem med småtteri av våpen for deres selvforsvar.

Befolkningen i Gaza var matt og lei falske lovnader som “oslo Avtalen” og fredsarbeidet til utenlandske diplomater som kun førte til et mediateppe over Palestina, som tillot Israel til å bygge 200.000 bosettninger iløpet av fredsperioden. Her er et direkte bevis for det: Oslo avtalen gir fortjenester til Norge.

Palestinske befolkningen skjønte at de var lurt, og at Fattah og PLO var korrupte og grådige når de stjal unna flere millioner med nødhjelp og levde i luksus. Korrupsjon finnes overalt, stoltenberg familien tjener penger på vaksinesalg for å gi deg et eksempel.

Det var da i 1997-99 at intifadaen brøt ut i Gaza og vestbredden. Og Hamas fikk stor støtte blandt befolkningen for deres motstandskampånd og islamiseringen skjerpet korrupsjonen og narkotikastrømmen forsvant for det drepte overlevelsesviljen til folket. Hamas er en millitant bevegelse, men en maur iforhold til israels krigsmaskin.

På begge sider av konflikten oppfordres barn til å hate hverandre.

Mer om Hamas

Hamas vant valget i 2005 på en demokratisk måte, men EU har stemplet folkestyre som en terroristorganisasjon. PLO’s Abbas har null støtte blandt befolkningen han blir ansett som korrupt og millioner av hjelpestøtte forsvinner uten at de treffer der behovet er størst. På vestbredden er levestandaren høy i forhold til gaza, og politikere bader i luksus mens 1.5millioner er fengslet i verdens største konsentrasjonsleir. Hamas gir tilbake til lokalbefolkningen, og derfor har de fått så stor støtte blandt folket og vant valget demokratisk. Hamas er motstandsbevegelsen som lærer barna å dø med våpen i hendene istedenfor å dø uten, for dø skal de uansett under israelsk terrorvelde. De er norges svar på gutta på skaugen, de vet deres eksistens er truet og derfor er det bedre å dø på sine føtter enn å leve på sine knær.

Du må ikke sove!

Det sies at Hamas er Israels fabrikasjon. De trengte en millitant bevegelse for å rettferdigjøre millitæraksjoner mot sivilbefolkningen i Gaza og legge skylden på at de er “ekstremister” og “islamister”, noe som er en hver stat sin egen sak hvordan man planlegger sin framtid. Sønnen til Hamas-stifteren var nylig presentert i media etter å ha vært i Israelsk fangenskap i flere år. Han dolket sin far i ryggen, og kom med vanærende utsagn. Dette anses å være det mest lave og ynkeligste æreskrenkelse i midtøsten, en sønn sviker sin far. Sionistene bedrev hjerneforskning og “mindcontrol” operasjoner i konsentrasjonsleirene under Nazi-tyskland-terrorvelde, og her kommer kunnskapen Israel tilgode da det er hundre prosent klart at sønnen er under tankekontroll eller torturert til tilståelse.

Dette er psykologisk krigføringpropaganda på lik linje med “flyvebrevene” israel slipper fra fly over palestinske befolkning for å drepe motstandslysten til folket. Abbasregjeringen var også veldig vennlige med narkotika-tilførselen, noe som Hamas slo hardt ned på for narkotika dreper motstandsgløden i folket.

NRK viser hjerte og mot

Her er noen nyanserte og balanserte artikkler fra vår godeste rikskanal. Dommedagbladet klarer aldri å se saken fra palestinsk side, de vil heller være krigshissere og stemmningen gjennspeiles i kommentarfeltene – Bomb, drep, muslimpakk, lag parkeringsplass av midtøsten…

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7164992

http://nrk.no/nyheter/verden/1.7164171

Iran har rett til å utvikle atomenergi, de har 80millioner innbyggere og en storby-infrastruktur med superhighways og subways. I en klima-hysterisk verden der stormaktene presser alle land til å undertegne felles klimagrunnlover, så er det dobbelmoralistisk å kreve at iran fortsetter å forsyne landets elektrisitetbehov med olje.

Iran har spilt med åpne kort lenge, atominspektørene er ikke kastet ut av landet, så hva er det vi er så redde for? Så lenge inspektørene kan dukke opp når som helst uanmeldt så kan ikke iran lage en atombombe.

Du må ikke sove!

Mainstream media som vi vet er sterkt sensurert, driver samme heksejakt og formidler spøkelseshistorier på samme måte og samme ukritiske sjokkdoktrinebaserte propagandaen vi ble foret med under Irak invasjonen. Verden er i ferd med å begå samme tabbe.. Et eksempel er når Iran annonserer en ny atomkraftverk, hvor konstruksjonen såvidt har begynt, venter Israel og USa som eier “verdensnytt” 3uker, for så å slå alarm om at Iran har et “Hemmelig atomkraftverk” for å skremme verdensbefolkningen.

Et av kravene til korrupte FN, som industrialist imperialistene i Usa skapte for deres eget behov som verdensregjering, var at Iran sender lavanriket uran til utlandet og får returnert nok høyanriket uran til atomenergi.

Dette kravet bøyde Iran som en SUVEREN OG SELVSTENDIG nasjon seg for, og godkjente avtalen om å sende uran til Brasil og Tyrkia.

Men hva skjedde?

FN fortsatte sanksjonene.

Det er nå klart at vesten ønsker en ny krig for å avlede fokuset fra deres nåværende ikke-legitime okkupasjoner i GAZA, BAGDAD og AFghanistan.

USA finansierer sine fiender for å ha noen å skyte på

Taliban er Usa’s makkverk. I 1985 var Taliban velkommne fugler i Reagen administrasjonen og de ble beæret for deres demokratiske fundament. Det var på samme tiden Usa og CIA ansatte Osama bin laden under nicknamet TIM OSMAN som drev proxy-krigføring mot sovjet for usa.

En gammel venn, ble fort en fiende, det samme skjedde med Saddam hussein, på 70tallet en alliert venn som Usa foret med kjemiske våpen for å drive proxy-krigføring mot Iran, 30år senere, en ny fiende å akkumulere og tjene penger på.

Med Karzai-nikkedukken til Usa som på tross av valgfuskingen tidlig på året som Jonas Ghar Støre eller noen andre veslige demokratiske ledere valgte å unnlate å kritisere, vil de enorme nye Lithium, uran og gullfunnene i Afghanistan falle i hendende på Amerika og stormaktene.

Afghanistans statsminister Karzai jobbet tidligere i et amerikansk oljeselskap. Hele bush administrasjonen bestod av tidligere representanter fra oljeindustrien, du høster det du sår og Afghanske folk sitter igjen med et forpested landskap som følge av Usa’s utarmet uranium krigføring hvor landet nå er en radioaktiv søppeldynge.

Opium produksjonen til CIA og MI6 har aldri vært så høy før, etter at taliban mistet makten økte produksjonen med nærmere 100%. Lurer på hva som kommer hjem i de nye norske herkules flyene?

Snakk med folk på Oslo S, heroin har aldri vært så ren og billig før.

Det er en gammel britisk-imperium tradisjon. Opium og heroin er mer verdifult enn olje og lithium, det siste en stat vil ha er et tenkende folk som kan gjennomskue deres løgner. Men nå har tilogmed folk på plata skjønt det.

http://www.serendipity.li/wod.html

War on drugs? Think again.

Hvis vi skal være litt rasjonelle nå, så er det Iran som er omringet og truet. Afghanistan er en Amerikansk invasjonsbase, og på venstresiden er Irak enda en invasjonsbase. Hvordan ville Usa reagert om Iran invanderte Canada og Mexico, og forlangte at de sluttet å produsere atomenergi og truet dem med krig og økonomiske sanskjoner som kun gjør livet til vanlige mennesker i Usa mer vansklig?

Hvis Iran henger “dissidenter” så er det vel ikke en krigshissing mot Israel eller Usa?

Iranske demonstranter blir slått og fengslet som mange andre land. Kina drepte titalls dissidenter i 2008, hvorfor går vi ikke til krig mot Kina?

Jeg støtter frihetsbevegelsen i Iran, mine slektninger ber meg over telefon om å ikke la vesten gå til angrep på Iran, det vil ødelege alt de har tilrettelagt for en ekte folkelig revolusjon hvor styresmaktene må inrette seg enorme sosiale bevegelser som vil sette frihet på dagsorden.

Du må ikke sove!

Nå leser jeg mye nyheter som kommer fra Israelske fredsaktivister, en del stoff som norske medier unnlater å skrive om. Det er store protester, flere shiministiske ungdom som blir fengslet for at de nekter å tjene i den israelske hær. Anti-sionist-synagoger i Israel advarer om denne ukulturen i jødeismen og de blir raidet og slått. Israel slår prester med andre ord. De er i ferd med å miste grepet i sin egen befolkning, mens de kveler den palestinske folk til døden.

Mitt håp, er at Israelere tar seg av deres tyrraniske terrorstat. May peace finnally come.!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
14 år siden

12 krigsskip fra Israel og USA på vei mot Persiabukta

http://www.dagbladet.no/2010/06/20/nyheter/utenriks/usa/iran/atomprogram/12215503/

Er Irak 2 og WW3 startet ?

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Noe gikk åpenbart galt i den israelske aksjonen mot nødhjelps- og solidaritetskonvoien. Til tross for at store deler av den israelske opinionen er godt fornøyd med den brutale måten blokadebryterne ble stoppet på, er det vanskelig å tro at drapene skjedde med overlegg.

Men selv om commandosoldatene mistet hodet og framsto som de piratene de vitterlig var, fungerte den andre delen av strategien etter planen: Steng all informasjon fra ofrene, fyll mediene med overgriperens versjon.

Blåser i resolusjoner

Det var over 60 pressefolk om bord på «Mavi Marmara», både fra vestlige og arabiske medier. Etter folkeretten og FN-resolusjon 1378 skulle de vært beskyttet mot overgrep. Resolusjonen slår fast at verken journalister eller utstyret deres skal utsettes for angrep. Men som vi vet, FN-resolusjoner er noe israelerne bruker til å pakke inn fisk i.

I «Henry VI», et av William Shakespeares skuespill fra Rosekrigen, gir slakteren Dick et godt råd for rask etablering av tyranniet: «Det første vi må gjøre, er å drepe alle advokatene». Når demokratiet skal suspenderes i dag, enten det er i Iran, Burma eller Israel, er det journalistene som må tas først. Uten dem vil ikke advokatene ha noen fakta å prosedere på.

Samtidig som de israelske commandosoldatene åpnet ild mot aksjonistene, ble all kommunikasjon mellom konvoien og resten av verden brutt. Mobilnett og internett ble sperret, selv satellittelefonene sluttet å virke. Fotograf Kate Geraghty fra Sydney Morning Herald forteller at hun ble påført elektriske sjokk som fikk henne til å spy. Journalistene ble bundet med plaststrips, fratatt utstyret og nektet å rapportere. Mobiltelefoner ble beslaglagt, minnekort fjernet. Den eneste som fikk sendt en kort melding om angrepet før også han ble brakt til taushet, var Al Jazeeras Jamal Elshayyal.

Hasbarabrigaden i aksjon

Mens pressen satt bakbundet i solsteiken på øverste dekk, og døde og sårete aksjonister lå om hverandre uten at noen kunne dokumentere lidelsene og mishandlingen, gikk også den israelske hasbarabrigaden til aksjon. «Hasbara» betyr «forklaring». Begrepet brukes både av Israel selv og av landets kritikere som en betegnelse på det israelske utenriksdepartementets stadig mer sofistikerte propagandamaskin.

Titusenvis av proisraelske aktivister er med i nettverk som raskt mottar informasjon som de skal spre via Facebook, Twitter, YouTube og nettforumene til de tradisjonelle mediene. Aktivistene blir bedt om å fylle kommentarfeltene under nettartikler med Israels versjon av hendelsene, samtidig som det offisielle israelske diplomatiet forsøker å manipulere de redaktører og journalister som er ansvarlige for det som står over kommentarfeltene. Instruksjonene er detaljerte: Barn som rammes av konfliktene skal omtales som ungdom, demonstrasjoner skal beskrives som opptøyer, fredsaktivister er Hamastilhengere, krig er fred, nytale er et annet ord for hebraisk.

Mens verden i flere døgn måtte gjette seg til hvilke scener som utspant seg om bord på «Mavi Marmara», distribuerte hasbarabrigaden videosnutter av israelske soldater som ble angrepet av noe som ble oppgitt å være jernstenger, av en israelsk soldat som angivelig ble kastet fra ett dekk til et annet, og av tilsynelatende aggressive grupper aksjonister som gikk til angrep på tilsynelatende fredelige, om enn tungt bevæpnete, elitesoldater.

Sidsel Wold advarte

NRKs Midtøsten-korrespondent, Sidsel Wold, gjorde tapre forsøk på å advare seere og lyttere om at den ene – og sterkeste parten – hadde monopol på informasjonen. Men et bilde sier som kjent mer enn tusen Sidsel Wold. Fjernsyn er ikke fjernsyn før bildene er på plass. Fra det internasjonale farvannet utenfor Gaza fantes det bare israelske bilder. TV-stasjonene kunne ikke vite hvordan de var redigert eller om de var manipulert, men valgte likevel å sende dem. 1–0 til Hasbara.

Før de første aksjonistene kom hjem, etter ytterligere overgrep og ydmykelser i israelske fengsler, var historien trygt plantet hos alle som ikke vil tro det verste om Israel, selv når det verste er sant. Strategien var den samme som ble brukt under Gazakrigen for halvannet år siden, men den gang ble informasjonsmonopolet brutt av to norske leger.

De siste årene har det vokst fram en myte om at de sosiale mediene ikke lar seg stoppe av myndighetenes sensur. Myten er i ferd med å sprekke. Bangladesh stengte Facebook for en uke siden, etter at både profeten Muhammed og statsminister Sheikh Hasina var blitt karikert. Pakistan stengte Facebook etter at noen provokatører oppfordret til en Tegn-Muhammed-dag. Og fra «Mavi Marmara» kom det ikke så mye som en 140 tegns tvitt etter at Israel hadde slått av lyset.

Selv Israels fiender lærer av Israels metoder. Kampen om historien er like viktig som kampene på bakken. I alle de siste krigene har en viktig del av strategien bestått i å stenge pressen ute – eller å embedde journalistene med soldatene, i håp om at verden ikke ser forskjell på ensidighet og journalistikk.

Neste gang det bryter ut opptøyer i Burma, regn med at internett stenges ned, mobilnettet sperres og alle synlige kameraer konfiskeres. Journalister lever farligere enn noen gang tidligere i historien, etter at Shakespeare ble medierådgiver: First thing we do: Let’s kill all the reporters.

http://www.aftenbladet.no/debatt/medieblikk/1214585/Tyranniets_mediestrategi.html

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7152956

Rainbow
Rainbow
Abonnent
14 år siden

Think smoking pot is a harmless pastime? Think again. According to the latest scientific research, it can cause psychosis, schizophrenia, depression and anxiety disorders. And worryingly, teenagers – the people who indulge most — are those most at risk. In this eye opening documentary, young users now being treated for psychosis speak candidly about their experiences.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rainbow
14 år siden

I likehet med psykofarmaka i så fall.. :-)

Alcyone
Abonnent
Svar til  Rainbow
14 år siden

Alle vet vel at rusmidler egentlig ikke er bra. Men psykose, schizofreni og angst kan man få av “ingenting” også.
Jeg tviler på at det er funnet en direkte link mellom cannabis og nevnte psykiske sykdommer. Det er heller ikke noe gateway drug(trappetrinnseffekten) som man blir lært på skolen. I de aller fleste tilfeller så prøver man alkohol før cannabis og gjerne tobakk før alkohol igjen også.

Det er bedre å røyke hasj en gang i måneden enn å drikke seg full en gang i måneden hvertfall. (Nei, dette gjelder ikke alle) Er det noe som gjelder alle i denne verden? Mat, drikke og søvn?

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Etter mitt skjønn er folk alt for opptatte av evige og udødelige prinsipper, av metafysisk moral, til at de ikke ser hvem deres politiske valg gavner, og hvem det ikke gavner.

Disse tjener på kriminaliseringa av all narkotikaen: politi og fengselsvesen, Kriminelle bander som Hells Angels, CIA mf (pga pris og markedsmonopol, skattefritak mm)

Disse taper på kriminaliseringa:
-narkomane (pga overprising, dårlige narko-blandinger, lav sosial status, verving til kriminelle miljøer mm)

-opiumsbønder, (da de er nødt til å selge opiumet til prisen de ovenevnte bander over setter)

-folk som sådan (pga kriminalitet, manglende skattelegging, penger kanalisert til bandevirksomhet.

Hvem som hadde tjent og tapt på legalisering er bare å snu opp ned.

Poengene er selvfølgelig åpne for debatt, men dette er det jeg er kommet frem til, og tror på.
Man kan da også enkelt se at kriminaliseringa gavner politi, kriminalitet og NWO, mens legalisering gavner folk og anti-NWO.

Grunnene som blir oppgitt for å holde det illegalt er etter mitt skjønn grunnet i følelser og ikke rasjonalitet. …eller så har jeg bare ikke helt forstått dem.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Flott tid vi lever i, gratis Heroin til alle :)
Eller nå heter det ikke heroin lenger men medisin ifølge T.S
Kanskje ikke helt feil siden heroin i sin tid ble oppfunnet av pharmaselskapet der T.S bestitter en større aksjepost, heroin var opprinlig en hostesaft men viste seg og ha noen heller negative bivirkninger
Brukerene som fikk hostesaften var veldig fornøyde men den kan ikke ha hjulpet så mye på hosten siden brukerene bare måtte ha mer og mer av mirakelsaften

Gratis heroin/medisin vil seff føre til en eksplosjon av nye brukere

Her må jeg si meg enig i Senterpartiet, det og behandle narkomane med heroin er akkurat det samme som og kurere alkoholikere med brennevin

Kanskje det blir neste utspill fra Demonen T.S der man bare kan sette seg opp på en alkoholiker liste så sendet staten ut lastebiler med brennevin/medisin og leverer på døra så en kan bli frisk ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Helt enig. Det handler ikke om russtoffer, men kontroll på markedet.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

He he, morsomt. Litt sardonisk humor er alltid bra. :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Nok engang, super artikkel fra deg, Armin! :)
Setter stor pris på hjemlandet ditt: Det første som skapte skriftspråket, og bidratt ellers mye bra til verden. Synd vesten har terrorisert dette fredens land også.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg står på det jeg sier: heroin er ikke et stort problem. Det store problemet er kriminaliseringen og all elendigheten den bringer med seg.

Ja, jeg vet om folk som har fungert utmerket (i relativ forstand; de var jo narkomane) i årevis som var heroinavhengige. No problem, så lenge man klarer å finansiere det og har en pusher med bra stoff så kan man fungere OK og gå på jobb osv.

Mange av 1900-tallets beste leger og kirurger var morfinavhengige. (Andre brukte kokain. Som Conan Doyles Sherlock Holmes.) Gikk stort sett greit for de hadde jo fri tilgang på god morfin og hadde ellers god generell forståelse av helse/kroppens behov. De store narkoproblemene i vesten begynte med kriminaliseringen. Og Vietnamkrigen kickstartet heroinproblemet på stor skala. Personlig tror jeg en av grunnene til krigen var å lage et stort heroinmarked i USA og Europa og profittere fra dette.

At folk i statlige posisjoner i dag begynner å fundere på å gi folk (junkier) gratis heroin er utmerket mener jeg. En veldig god idé. Det er bedre for junkiene og det er bedre for samfunnet; vi får et tryggere samfunn med færre volds- og vinningsforbrytelser.

Hasj burde også legaliseres. For slik det er nå gjør kriminaliseringen det lett for at folk kjøper harde stoffer når det er alt de har på dop-hjørnet der og da. Og når vi kommer opp på hekto/kilo nivået er det også snakk om våpen osv. + massevis av passe greie hasj-folk sitter i fengsel helt unødvendig som helst burde være sluppet fri. Ecstacy og LSD burde også legaliseres og selges av staten for en rimelig penge. Bedre det enn at folk kjøper drit de blir syke/gale av.

Metamfetamin samt GHB og beslektede stoffer burde elimineres fra markadet. De stoffene er så utrolig destruktive og folk burde heller fått mer tilgang på andre mindre farlige stoffer. Ren speed er f.eks mye bedre enn metamfetamin. Syntetisk heroin burde absolutt elimineres. Den er altfor sterk og har drept mange de det siste tiåret.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Du tenker ikke på de økonomiske problemene vi ville fått når vi blir nødt til å kutte ned på antall fengsels- og politibetjenter med en svært høy prosent, og disse måtte melde seg arbeidsledige. …eller oljepengene som går tapt når folk finner ut at hampprodukter kan lage akkurat de samme produktene som plast brukes til, bare billigere, bedre og mer miljøvennlig.

For ikke å snakke om den enormt store svarte økonomien som ville forsvunnet. -Den samme mengde penger ville vi jo blitt nødt til å bruke enorme penger på helt andre ting, kanskje unyttige ting?

Tenk på alle avgiftspengene på disse stoffene staten ville sanket inn hvis det ble legalisert. -staten ville jo fått en bedre økonomi, selvom produktene ville antagligvis på sikt blitt billigere for den enkelte forbruker. -Og staten liker vi vel ikke?

Nei, hold det illegalt, slik at CIA og Hells Angels kan fortsette å tjene sine store penger, og sysselsettingen ved død og fordervelse vedlikeholdes.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Armin

Tror du tar feil angående heroin/metadon. Ifølge heroinister og tidligere heroinister jeg har snakket med er heroin langt mer attrqaktivt enn metadon. For de fleste ser det ut til at kroppen faktisk tåler heroin bedre enn den tåler metadon.

Folk i helsevesenet er også enige i at heroin er bedre (i den forstand at det er renere, mer effektivt og mindre skadelig for kroppen) enn morfin eller metadon. Det eneste problemet er at heroin er vedlig avhengighetsskapende.

Men så lenge man får rent stoff i rett dose samt får den ernæring, søvn og hvile man trenger, så gjør heroinen fint lite skade på kroppen. Nettopp dette er et godt argument for gratis heroin til de avhengige. Når de ikke trenger å stresse rundt 24/7 for å skaffe tusenlapper, så får de mye mer anledning til å ta vare på helsen sin og kan bedre bli hjulpet til avvenning. + en bonus er at de får rent stoff i rett dose så faren for overdose/forgiftning minskes drastisk.

Slå av en prat med en junkie og spør hva han/hun har å si om saken. Disse folkene er passe spinneville, men de har også masse erfaring og endel klokskap. De vet mye mer om problematikken enn en helseminister eller politiker som aldri selv har følt problemet på kroppen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Så flott da Bob :)
Kanskje vi da kunne gi alle barn heroin på samme måte som med ritalin (amfetamin) da blir nok CIA glade også siden dem nå produserer mer en det dobbelte av hva all verdens narkomane klarer og forbruke på 1 år

Men sånn personlig så tyder det ikke akkurat på at heroin er uskadlig når man ser dem bli interjuvet eller prater med dem
Man får bare svar som høø… ææææææ … osv som tyder på at hjernen blir sterkt skadet og passifisert
selv på tørrlagte narkomane som har vært uten heroin lenge ser man samme måte og prate på

Men subutex og metadon er ikke noe alterntiv, dem omsettest på gaten på samme måte som heroin og er like populært og dope seg på

Eneste måten og redde dem på er og holde dem unna dop til dem selv skjønner at at livet er bedre uten dop :)

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article727442.ece

http://www.dagbladet.no/2010/02/22/nyheter/utenriks/afghanistan/nato/taliban/10529845/

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Sikkert vore nevnt før. Alle på tinget skulle avlagt pisseprøve. Viktigste jobben i landet dei har. Skal dei brette ut liva våre og utlevere småfolket (fordi vi er farlige, husk naboen er ein terorist), så får dei gå forran med eit godt eksempel. Dei har ikkje tillit demed skulle det være fritt fram.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Her er et eksempel på hvor dypt det er mulig å synke på det menneskelige planet når du går på herroin:

Etter 4.41 i denne videoen http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/diplomaten-thorvald-stoltenberg-truet-nyhetsspeilet-journalist/
dukker plutselig opp en heroinbruker som tar parti med Thorvald Stoltenberg og sier til Armin: “Ikke mobb kammeraten min !!”

Legg merke til dette: Her er en person som har fått livet ødelagt (?) av heroin og kanskje har måttet følge heroin-venner til grava. Han gir sin fulle sympati og støtte til Thorvald Stoltenberg, mannen som er Norges største landssviker i moderne tid (selv om Støre er en hard konkurrent til tittelen): Big Daddy Stoltenberg er BILDERBERGER, TRILATERALIST, OKKULTIST, SATANIST, DJEVELDYRKER, ROCKEFELLER-VENN, FÅR PENGER FRA ROCKEFELLER VIA FOLKEHELSEINSTITUTTET og er PAPPA TIL MK-ULTRA JUNKIE NINI og PAPPA TIL LILLE ZOMBIE-JENS som har alt annet enn nordmenns ve og vel i tankene.

Kan det finnes noe bedre bevis på hvor sløvet og ute av stand til å ivareta sine egne interesser man kan bli av å gå på HERROIN med eller uten nano-tilsetninger tilsatt av CIA ?!

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Treet fra edens hage.

Ann
Ann
Abonnent
Svar til  Jonny
14 år siden

Nå er kjemikalie avhengighet en kraftig digresjon til artikkelen, godt jeg ikke har noe med fjerning av komentarer som er irrelevante ;) Jeg mener komentaren er seriøs men “off topic” :) Det er jo fantastisk hvordan Ibogain kan virke for mange avhengige, men med den farten som helsemyndighetene arbeider med kan vi håpe at dette blir tilgjengelig om 20 år +
http://www.ibogain-skandinavia.org/
http://nhi.no/livsstil-og-helse/helseopplysning/legemidler/ibogain-22362.html

håper jeg fikk til dette med html koder :o)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Synes ikke ideen fra iranerne om å sende flåte til Israel er særlig lur. Det kan lett gå galt. Det så vi når tyrkerne prøvde, og de har et meget bedre forhold til Israel enn Iran.

Nå har israelerne startet internegransning av hendelsen med den tyrkiske flåten. De kommer sikkert fram til at de har har overtrådd internasjonale lover og utførte en krigshandling. Yeah, right!

I følge NATO-pakten er et angrep på et medlem et angrep på alle, slik vi opplevde etter 911. I realiteten burde denne handlingen medført militært angrep på Israel. Yeah, right!.

Jeg har mer eller mindre gitt opp norsk mainstream presse. Bare svada, kverulering, politisk agenda og manipulering. Norske myndigheter burde ligget unna samtlige næringer og ideelle organisasjoner, det være seg alt fra presse til tipping og bønder, fra SOS Rasisme til LO. Deres innblandinger medfører kun politiske føringer og kunstig økonomisk stimuli til organisasjonene.

Jeg har også sett programmet til Jones med Lindsey Williams. Hvis det Williams sier stemmer, og jeg har ingen grunn til å tro annet, er ultkken i Mexico-gulfen av uante proposisjoner. Jeg tror dessverre dette vil utvikle seg til en global krise. Ikke bare miljømessig, men også på andre områder. Eliten vil ikke la en god krise være uutnyttet. Jeg kan i første omgang se for meg skyhøye olje- og bensin-priser. Skulle ikke forundre meg om dette også fikk fortgang i klimaforlik og dermed NWO. Skal heller ikke forunder meg om dette fikk fortgang i tiltak som økte avgifter og skatter for folk – det er ALLTID enkeltindividet som må betale. Det vil heller ikke overraske om “etterforskning” viser at dette er en “terrorhandling”, og dermed grunnlag for angrep på Iran. At Goldman Sachs solgte store dere av sine BP-aksjer noen dager før utblåsningen vil sikkert sette i gang noen diskusjoner. Jeg kan ikke skjønne at BP kan overleve dette.

Ellers er jeg enige i det meste over her, som bare er trist; at vi også har blitt et krigsnasjon. Av en eller annen merkelig grunn er det ofte land som mangler ressurser som går til krig. Har vårt energibehov overgått vår energitilgang? “Peak oil” er et kjent begrep…

Zetera
Zetera
Abonnent
14 år siden

Ja, det er skammelig, finnes ikke ord slik de driver på.
Takker så mye for tilliten, dersom du mener jeg kan bistå på noen måte
kan vi alltids snakkes Armin.

Må nok komme meg i “loppekassen” nå antar jeg selv om jeg kunne sittet her med nyhetsspeilet til morgens :-)

Zetera
Zetera
Abonnent
14 år siden

Takk for det Armin, liker NRK sine program i form av Brennpunkt og dokumentarserier :-) liker også å grave for å finne sammenheng i tingenes tilstand, ikke alltid lett i de store massene av alle type nyheter vi får rett hjem.

De burde i allefall fått ut mange av de utenlandske investorene som har etablert seg i Kongo med livslange, elendige kontrakter i Kongo sin favør.

Norge burde heller bistått med god etisk rådgivning i land som Kongo, hjulpet dem slik at det meste gikk tilbake til Kongo og menneskene der og slik at sleipe
utenlandske investorer (også norske) ikke fikk ordnet seg fantastiske kontrakter. Kun 17 % av all ivesteringer går til Kongo har jeg lest en plass.

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

4 millioner er drept i Congo, bl.a. pga. vestlige selskapers koltan-jakt:

”Once the good ole CIA boys at Bechtel did their NASA satellite studies of the Democratic Republic of Congo’s (DRC) mineral resources and discovered that it was the ‘richest patch of earth on the planet,’ all hell broke loose!

They figured out that the DRC has 80% of the world’s coltan, among many other vital resources. Without coltan, you can’t have any technology that requires a computer chip: computers, cell phones, satellites and weapon systems, of course.

So Bechtel, the CitiBank boys, the World Bank, IMF and various covert elements have been supplying brutal regime after brutal regime in the region. Well over four million and counting have died there.”

http://theuniversalseduction.com/articles/confessions-of-a-covert-black-ops-agent

Spørsmål 1: Hva har egentlig Moland og French bedrevet i Congo ? Det er ikke uvanlig å bli tiltalt for kun en liten del av de forbrytelsene som man har vært med på eller kjenner til.

Spørsmål 2: Hvorfor er det så viktig for norske media å få Moland/French frikjent / fritatt for straff ?

Spørsmål 3: Hvordan er det mulig at ressurssterke aviser som VG har hatt sine reportere på plass i Congo i måned etter måned uten å ha fått med seg så mye som en flik av de forbrytelsene som vestlige menn har begått mot folket i Congo i de senere årene og som trolig ennå pågår ?

Det blir som at en norsk journalist skulle ha vært med de russiske styrkene som frigjorde Auschwitz og de andre konsentrasjonsleirene og ikke hadde funnet annet kritikkverdig å rapportere hjem enn stanken fra doene…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ulven
14 år siden

Spørsmål 4:
Hvorfor ble poliovaksinen utviklet / testet i Kongo, og hvorfor ble den første påviste Hiv / Aids utbredelsen “også” i Kongo?
Fra wikipedia:
“Between 1957 and 1960, however, Hilary Koprowski continued to administer his vaccine around the world. In Africa, the vaccines were administered to roughly one million people in the Belgian territories, now the Democratic Republic of the Congo, Rwanda and Burundi.[53][54] The results of these human trials have been controversial,[55] and accusations in the 1990s arose that the vaccine had created the conditions necessary for transmission of SIV from chimpanzees to humans, causing HIV/AIDS. These hypotheses have, however, been refuted.[53]”
“1959: Congolese man
One of the earliest documented HIV-1 infections was discovered in a preserved blood sample taken in 1959 from a man from Leopoldville, Belgian Congo (now Kinshasa, Democratic Republic of the Congo).[19] However, it is unknown whether this anonymous person ever developed AIDS and died of its complications.[19]

[edit] 1960: Congolese woman
A second early documented HIV-1 infection was discovered in a preserved lymph node biopsy sample taken in 1960 from a woman from Leopoldville, Belgian Congo.[2]”

Hiv ble oppdaget på nesten samme tid i samme områder der poliovaksiner ble testet på over en million mennesker. Hvorfor akkurat Kongo? :D
http://www.uow.edu.au/~bmartin/dissent/documents/AIDS/

Zetera
Zetera
Abonnent
14 år siden

Det norske oljefondet har også investert stort i gruvene i Kongo, se FBI ”connecting people” serie her, NRK Nett TV:
http://www1.nrk.no/nett-tv/sok/Connecting+People

I tv-serien “Connecting People” følger vi en mobiltelefon fra fødsel til død,
og dokumenterer hvordan produksjonen påvirker livet til arbeiderne i mobilindustrien.

Kobolt brukes til å lage mobilbatterier. Tinn brukes til å lodde mobilene. Coltan brukes til å lage kondensatorene i mobilene.

Kina produserer deler for de store mobilselskapene. Statens pensjonsfond (Oljefondet) er inne med til sammen 200 millioner kroner i eierselskapene til de to fabrikkene, Flextronics Xixiang og BYD Baolong.
Fabrikkene, som begge ligger i elektronikkbyen Shenzhen, lager henholdsvis mobilladere og mobilbatterier. De som arbeider her har det ikke godt, stort sett jenter på disse fabrikkene:
Bak fasaden, og oljefondet i tvilsomme Kinafabrikker:
http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.6828587
http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.6825936
Når oljealderen inntok Norge så forsvant både etikk og moral i dette samfunnet fullstendig!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

De krevde jo 3000 mrd. kroner av Norge . Men fikk de? :D
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=570859

Sigr Huginsson
Forfatter
14 år siden

Israel har nå vært så “vellsinnet” og tillate 2 utlendinger oppservere at de etterforsker seg selv…!?

La oss nå ta en titt på knoll og tott.

Kenneth “Ken” Watkin beskytter torturister:
Ken Watkin was implicated in the Canadian Afghan detainee issue, in which several detainees arrested by the Canadian Forces went missing or were tortured following their transfer to the Afghan National Police and National Directorate of Security. Mr. Watkin refused to answer questions when called to testify in Canada’s House of Commons about whether he was directed to authorize the transfers or had knowledge of Canadian diplomatic reports of torture, and claimed that solicitor-client privilege owed to the Government of Canada prevented him answering the House’s questions.
http://www.ctv.ca/CTVNews/TopStoriesV2/20091105/afghan_prisoners_091105/?s_name=&no_ads=

David Trimble, Baron (the lord) Trimble:
In May 2010 Trimble launched, with Spain’s former prime minister Jose Maria Aznar, the “Friends of Israel Initiative,” a non-Jewish international project supporting Israel’s right to exist.

Trimble er tydligvis fan av britisk israelisme
http://conservativehome.blogs.com/torydiary/files/misundertanding_ulster_cfi.pdf

Fredsprisvinner og stemte JA til krigen mot Irak
http://www.arabmediawatch.com/amw/MediaLobbying/IraqWarVote/tabid/142/Default.aspx

Han er også medlem av The Brit-ish house of lords:
House of Lords er overhuset i Det britiske parlamentet. I motsetning til det langt viktigere Underhuset består det av utnevnte (og noen ARVELIGE), ikke-valgte medlemmer. Medlemmene deles i to kategorier: Lords Spiritual (de øverste geistlige lederne i Den engelske kirke) og Lords Temporal (medlemmer av adelsstanden).

Fin bande dette her…

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hasjen i Norge er vel hovedsaklig fra Marokko?

Men… heroin er det masse av ja. Blir neppe avkriminalisert med det første.

Moland & French…..hmm ja – hva gjorde de egentlig der nede? Turistguider?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Synes det er interessant å bemerke seg at French har innrømmet å ha slektninger i Israel og at han i første etappe av mediadekningen av saken ble holdt anonym i motsetning til Moland som fikk sin identitet offentliggjort fra første stund.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jasså. Mineralforekomster osv. i Afghanistan. (En bonus i tillegg til opiumen og hasjen.)

Dette betyr nok enda mer krig og lidelse. Jeg tenker på Kongo. Visste dere hvorfor millioner av mennesker har blitt massakrert der det siste tiåret? Mobiltelefoner. Folk i Kongo slåss om gruvene som har sjeldne og verdifulle mineraler/metaller som mobiltelefon-industrien trenger. Noe å tenke på neste gang du plukker opp mobilen.

http://www.masternewmedia.org/information_access/censored-news/project-censored-news-mass-media-censorship-20070707.htm

Forøvrig er jeg enig i det Armin skriver.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Det er nok liten tvil om at Moland og French var leiesoldater for Norge
UD har brukt over 2 millioner på rettsakan deres i tillegg så har noen anonyme givere spandert gratis advokat på dem
Det befinner seg 34 andre nordmenn i utenlandske fengsler som aldri har fått så mye som en banan engang fra Norsk UD så det sier seg selv at her skjuler Norge noe
Kongo er vel mest kjent for diamantgruvene sine så er du i besittelse av en diamant så er det nok mest sannsynlig en blod diamant der millioner av kvinner og barn har blitt voldtatt og hogd i biter med mancheter som er grunnen til at du har fått diamanten din

Men det er jo ikke noe oppsiktsvekkende, spier du en sjokolade så er det barne slaver som har produsert kakaoen
PCen og mobilen er for det meste produsert i Kina der man har enorme fabrikker der det jobber opptil 500 000 arbeidere på hver fabrikk der dem sover, spiser og bor, 16 timers arbeidsdager 7 dager i uken med 4 dager fri i året

Det er alltid profitten som styrer

Det er denne oppskiften NWO vil ha for verden
Vi skal reduserest til maur uten rettigheter, jobbe og sove er det det skal handle om som i det perfekte sammfunnet som er mauren
Dem som ikke passer inn eller kan yte max blir fort til for eller noe annet nyttig

En liten super rik og mektig elite skal styre dette “perfekte” samfunnet

9/11 viste hvor lettlurte verdens befolkning var

Først nå etter noen år så har verdens befolkning skjønt at det alltid er dem som tener på en katastofe som også har forårsaket dem

Goldman sucks shortet enorme aksjeporteføljer dagen i forveien både i oljekatastofen og 9/11 samt finanskrisen
Dick, Donald og Bush tente enormt på akjene dem fikk fra Haliburton som fikk kjempe gevinst på våpensalg og kontrakter i Irak og Afganistan krigene
Haliburton var også selskapet som reiste ut til Deepwater Horizon for å kontrollere sementpluggene for så og skynde seg i land, få timer etterpå så gikk alt i lufta

Eliten fikk også tredd en rekke nye lover ned over hodene på befolkningene som setter all personvern til side samt sikre og øke sin egen makt
Den samme gjengen har tilført seg selv enorme stimuleringspakker som middelklassen nå skal betale for med økte skatter og avgifter og reduserte pensjoner, lønninger, trygder mm

Nå har over 50% av verdens befolkning avslørt hyklerene så dermed har USA og EU jobbet hardt med nye lover der dem kan fengsle bloggere og andre som tviler på den sannheten myndighetene serverer

Facistregime og plutokrati styrt av NWO er snart innført i hele verden

Hvor lenge skal vi la dem få lov og ta friheten fra oss bit for bit?

http://www.tu.no/olje-gass/article246752.ece

http://www.dagbladet.no/2010/02/22/nyheter/utenriks/afghanistan/nato/taliban/10529845/

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Kongo har de eneste Tantalium gruvene som er kjent på jorden, i tillegg også kobolt gruver. Tantalium brukes i de små gule tantal-kondensatorene i mobiler og Laptop’er. Kobolt brukes i batteriene. I tillegg til dette finnes det tinn og kobber som også brukes i disse produktene (og annen elektronikk).

I disse gruvene eksisterer slavearbeid, barnearbeid, mishandling og alt du kan tenke deg. Spesielt Tantalium som kun finnes her er svært verdifullt og bønder som krever retten til sin egen eiendom elimineres i mengder med våpen av innleide soldater.
Ca 200.000 regnes å ha blitt drept kun i forbindelse med gruvedriften.

Dette er “sausen” disse gutta vasser i. Muligheten for at de er uskyldig er vel lik null ? Spørsmålet er hvor mange andre som er det, og hvor høyt opp dette går her i landet.

Zetera
Zetera
Abonnent
14 år siden

Flott artikkel Armin.
USA ødelegger over alt, kun for å sikre seg ressurser, se eks vis ”Afghanistan kan bli et nytt Saudi-Arabia”. Gull, jern, kobber, kobolt og litium. Afghanistan er fullt av verdifulle mineraler, ifølge nye funn gjort av amerikanske geologer og ansatte i forsvarsdepartementet.

Se her: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3691810.ece

Håper Wikileaks kommer med enda flere avsløringer av hvordan USA driver på: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10008811

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Zetera
14 år siden

Hvorfor “bare” USA, hva med resten av kapitalistiske maktsyke verden?

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

arifkarim
Barack Obama er president for verdens sterkeste militærmakt, USA.

Snart vil du se hvilken rolle denne nasjonen vil spille i den nære framtid!
Obama, katolikker og USA

Det økonomiske kollapset kom fra USA. Etter at tvillingtårnene i USA ble ødelagt som ved et knips, ble det laget et voldsomt lovverk som skal straffe terrorister over hele verden. Denne trenden fortsetter, selv om Obama lover bedre tider.

Men hva forventer vi av Obama og hans stab?

Det er verd å legge merke til at den absolutt største gruppen i Kongressen i USA er katolikker. Mange av disse katolikkene er Jesuitter, eller har utdannet seg på Jesuitt-universiteter i USA. Det finnes mange slike katolske universiteter i USA. Nå er det 52 Jesuitter i Kongressen i USA. Det er nesten 10% av 535 medlemmer av Kongressen. 11 Jesuitter vil ha innflytelse i Senatet, og 41 i Representantenes Hus. (Denne informasjonen er tatt fra boken Codeword Babylon, av P. D. Stuart, samt fra den Katolske Nyhetstjenesten Catholic News Service, Washington D.C. Des. 08 og Jan. 09.)

Det er også verdt å legge merke til at 6 av 9 høyesterettsdommere i USA er katolikker. Hengivne katolikker vil først og fremst være lojal til den Katolske Kirkes prinsipper. Hvis det amerikanske lovverket er på kollisjonskurs med den katolske Kirkes lover, så vil de først og fremst være lojal mot den Katolske Kirkes lover.

Vi har denne uttalelsen fra den Katolske Kirke:
”Alle katolikker må bli aktive elementer i det daglige politiske livet i landet der de bor. Alle katolikker må utøve sin makt for å bidra til at nasjonenes grunnlover blir formet etter prinsippene til den Sanne Kirke.“ – Pave Leo XIII. Hyrdebrev fra 1890.

Selv om dette er skrevet for lenge siden, så er strategien den samme. Katolikkene som er engasjert i politikken er oppfordret til å forsøke å forme lovene etter den katolske Kirkes prinsipper. Det er det vi ser i USA og i den globale strategien, både i den Europeiske Union, den Afrikanske Union og i hele det internasjonale lovverket.

Den katolske kirkes prinsipper er i ferd med å gjenvinne makten i USA, i Europa, og ellers i verden. Alt skal sentraliseres og internasjonaliseres.

På den måten får de makt.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Zetera
14 år siden

Her kommer også litt om jesuittenes innflytelse i dette spillet:

Jesuittene er en halv-hemmelig organisasjon som arbeider for den Katolske Kirke. De bruker alle midler for å nå sitt mål, nemlig å fremme den Katolske Kirkes interesser. Legg merke til denne uttalsen fra boken Codeword Barbelon, s. 68-69:
”…Jesuit Fader Emmanuel Sa, og Escobar gir denne rettledningen: ”Løftene er ikke bindende hvis, når du gir dem, du ikke har til hensikt å holde dem.” (Heckethorn, Vol. I, The Secret Societies of all ages, op. Cit., s. 291; Blaise Pascal, Provincial Letters (1898), s. 186).

Her ser vi klart at vi ikke kan stole på at Jesuittene handler etter det de sier. De kan si en ting og gjøre noe annet. Hvordan kan vi da stole på en Jesuit når han har posisjon som en dommer eller andre høye posisjoner i USA?

I denne forbindelse er det verd å legge merke til at Obama har katolikker og Jesuitter rundt seg. Flere av dem som nå har posisjoner i USA’s styre og stell har hatt sin utdannelse på Jesuitt-universiteter, slike som Jon Favreau, (the Holy Cross Jesuit University), Janet Napolitano, (the Santa Clara University), Robert Gates (Georgetown University), Tom Daschle, (Georgetown University), Ron Klain (Georgetown University), Dan Pfeiffer (Georgetown University) og J. Scott Gration (Georgetown University), …bare for å nevne noen. (Kilde: Wikipedia + Codeword Barbelon). Disse katolikkene som er Jesuitt-utdannet, pluss mange flere, er med til å styre USA som en nasjon. De har viktige samfunnsposisjoner og er medlemmer og ledere av departementer og Kongressen. Jesuittene og katolikkene arbeider for paven og den Katolske Kirke. Som rådgivere og medarbeidere for nasjonen USA og president Barack Obama, så er det ikke vanskelig å tenke seg hvilken retning de vil råde, og hvilken retning denne nasjonen vil ta. Den retningen denne nasjonen vil ta, vil få innflytelse på hele verden! Og vi vil snart se hva det vil bety, for det er stille før stormen!

I sin utdannelse på Jesuitt-universitetene får Jesuittene god kunnskap om den Katolske Kirkes strategi. De vet godt at den Katolske Kirke arbeider for verdensherredømme, og derfor, i sine velutdannede posisjoner, så påvirker de beslutningene i den retningen. Før de begynner sin Jesuitt-virksomhet, så avgir de en troskapsed til paven og den Katolske Kirke. Her kommer deler av den eden. Noen av dere har sett den tidligere, men i Obamas regjeringstid bør vi bli minnet om hvilke krefter som er i gang. Her kommer en liten del av Jesuitt-eden:
“Jeg lover og erklærer videre at jeg vil hjelpe, assistere og råde alle eller hvem som helst av Hans Hellighets agenter hvor som helst jeg skal være, i Sveits, Tyskland, Holland, Danmark, Sverige, Norge, England, Irland eller Amerika, eller i hvilket som helst annet kongedømme eller territorium jeg kommer til, og gjøre mitt ytterste for å utrydde og utslette de kjetterske Protestantene eller liberale doktriner, og å ødelegge alle deres påståtte makter, lovlige eller ikke lovlige.” – Romanism vs. Americanism, T. W. Callaway, s. 58-61; Kartoteket i Kongressen (Congressional Record) USA, 15. februar 1913, s. 3215-6. Også i “The Engineer Corps of Hell” av Edwin A. Sherman. s. 118, 1883, Library of Congress Catalog Card # 66-43354; Også i heftet ”Eliten strammer grepet”, s. 7-9 på http://www.endtime.net

I denne eden blir det også gitt tillatelse til å bruke alle midler for å nå sine mål.
Denne eden gir oss et glimt av pavemaktens metoder og planer for å ødelegge Protestantismen og de selvstendige nasjonene, inkludert USA. Planen er altså å ødelegge Protestantismen og de selvstendige nasjonene. Ser vi det i dag? Ser vi det i USA, i Sverige, England, Norge, Danmark, Holland osv.?

Svaret er et klart ”JA”.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Nå bekrefter et norsk nettsted at jøder skjøt fredsaktivister med nødhjelp til konsentrasjonsleir Gaza for å drepe, ikke som djevelens avkom hevdet før: http://nyheter.no.msn.com/utenriks/artikkel.aspx?cp-documentid=153969295
“Det yngste offeret, 19 år gamle Furkan Dogan, ble skutt fem ganger – inkludert to ganger i hodet. En av kulene som gjennomboret hodet, var skutt fra nært hold.”

Jødiske spesialmordere hadde “dødslister” signert av jødefascister Natan-jahva-lieberman&Co.
10 nødhjelpere ble dumpet i havet for å skjule bevis, minst to av dem ble bundet og kastet over bord levende rett foran øyne til levende vitner.

Sionistisk misdannelse “israhell” tror den har ingenting å frykte.
Men det er et fryktelig sted de vil havne i:
http://www.youtube.com/watch?v=Lz7b3E9gUV4

« Forrige artikkel

Den falske freden

Neste artikkel »

Hvorfor eksplosivt høytrykk i mange petroleumsbrønner?

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x