Sjelens sang for fred og kjærlighet

4K visninger
1 minutt lesetid
25

Freden er en individuell ting mer enn en kollektiv ting. Den kan holdes levende, men vær veldig klar over at det er mennesker der ute som som ikke vil det samme som deg, som vil ha krig og ufred i verden – det er hva de profitterer på. Konspirasjoner alle vegne for det. Nicole – A Little Peace (Ein bißchen Frieden):

Hva er kjærlighet? Det kan ta 10 år, 20 år, men for den som spør fra dypet av sin sjel vil svaret bli gitt.

“Søk og du skal finne. Bank på, og det skal lukkes opp for deg”.

Men vær veldig klar over at der er mennesker der ute som som ikke vil det samme som deg, som vil ha hat og intoleranse og utvalgte folk, – det er hva de profitterer på. Konspirasjoner alle vegne for det. Foreigner – I Want To Know What Love Is:

Utav lidelsen skapes kjærligheten. Det er ens egen sjels oppstandelse og evige liv som står på spill. Ensomhetsfølelsen kommer av at en synes alene om sine høyeste drømmer og aspirasjoner. Det er en illusjon.

Verden er ingen Enhet. Verden er hvor lys og mørke separeres, og drar hver sin vei. Ikke gå med kollektivet. Gå der du vil. Individuelt heves sjelen til nye bevissthetsstadier. Individuelt måles en i Paradisets port av “St. Peter”.

Det var ikke korsfestelsen og lidelsen som var det store med det. Det var oppstandelsen.

En må være villig til å la sitt gamle Selv i hat og splid bli korsfestet, også den psykologiske og mentale splid, i og med lidelse, for at det nye Selv i kjærlighet og fred skal kunne fødes. Det smerter når knopper brister, – og illusjoner faller. Det er her og nå en vinner eller taper det evige livet. Hver påske er en ny mulighet.

God Påske.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Laila Sivertsen
Abonnent
8 år siden

Vi er alle ett lite univers tenk ingen celler er like i din kropp og i hvertfall ingen l utenfor deg, og ha respekt i alle som er glade i livet troen og alle de med kreativitet av godt det er hans skapelse evne vi har fått av han som er skapere av alt levende på denne jord. For at vi ikke skal tro vi er bedrevitere før vi har lyttet så bør vi lese og lytte i bibelen får oss til å skjønne at vi er helt lost uten den vi har i bibelen de onde har valgt en annen vei og de prøver hele tiden å nå oss men vi har reist langt fra de tanker og fristelser som blir servert . Til slutt etter mye smisk og kjøpslåing gir de opp men de har stygge tunger som snakker dårlig og andre og det er slik vi blir forledet vekk fra gud ved å la oss friste og ved å følge hand veier er det enda flere utfordringer her og lønnen er veldigt godt betalt men det er skjeldent matrielle gaver gud gir jeg reagerer når det er materialismen som får folk til å søke gud det er sikkert bare mye villsnakk fra de onde som hele tiden prøver å stoppe deg i ditt valg til å være ett godt menneske. Når jeg sier at jævelen frykter jeg ikke men jeg frykter gud så er det netopp fordi den dagen at det var en av to som fikk bli med så er det valget man gjør utifra det å søke og finne og det å la seg lede viljen er guds kraft i menneske og noen onde vil brekke den og da er det ikke jeg som vil si mere men jeg frykter gud og elsker vår frelser amen. Håper flere unge søker den sanne gud og ikke mammon.

trackback
12 år siden

[…] valg får lov å dø her i denne denne verden, for godt, for de lot sjansen gå fra seg til å la sjelen bli frigjort fra materien her mens de hadde […]

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; jeg tror ikke NS er den eller det som frelser eller fyller verden med den nødvendige kjærlighet…
Men etter min mening, er de mye nærmere enn alt annet jeg har erfart.

Jeg vet ikke hvor jeg skal plasere denne, men jeg poster den her, så får noen bare slette den.

La NS være en nettside for de innvidde…både for de som har ønske om å forlate lenkene og for de som har brutt ut av tvangstrøya…for alle de som har forstått at de har blitt ledet inn på den falske veg med det eneste mål for å føre noen til makt og illusjonistisk rikdom.

Uønskede individer som kommer inn i faunaen uten at de på en naturlig måte tilhører der, skaper irritasjon og ubalanse i systemet. Slike må tilintetgjøres eller fanges i feller og føres tilbake der de hører hjemme i sitt naturlige miljø hvor de elsker og jakter å bli jaktet på. Disse har, av selvvalgte årsaker, måtte gå tilbake til start og begynt på nytt og på nytt…
I sfærer hvor harmoni og forståelse råder, forsøker disse kryp, som ofte forveksles med gjenkjennelige skapninger, å opprette disharmoni, forvirring og frykt.
De er ikke kameleoner, men de oppfører seg som slike men er fenomenalt lette å avsløre fordi deres adferd og fremtreden minner mer om mink, som også er et plagsomt fremmedelement i landskapet.
Denne parabel mellom menneske og dyr, er tilsiktet fordi ulikehetene er mer anatomisk enn de er genetisk. I motsetning til det vi omtaler som dyr, er mennesket i stand til planlagt og effektuerende ondskap.
På ett eller annet tidspunkt forlot de det som var kjernepunktet; oppfyllelsen og videreføringa av det sterkeste av alt i universet – og utenfor universet – og utenfor alt – utenfor begynnelsen og slutten og tiden – illusjonen…
Den som har kommet langt, forstår dette…at kjærligheten – den guddommelige kjærligheten er det sterkeste av alt og uovervinnelig.
Den som ikke har forstått dette – den som tror at penger og makt betyr alt, må kaste terningene på nytt og på nytt…
Noen ville fortelle oss hemmeligheta, men andre – herskesjuke mennesker forsøkte å skjule den…
Den som har nådd langt, forstår…
Den som ønsker å lete…de finner.
Thommasevangeliet er gnostiskisk… viten…alt som er skjult, skal åpenbares…
Ikke fordøm…ikke døm…de søm ønsker å være dogmatiske…la de få sin vilje så langt det rekker…
Det åpner seg…alt åpner seg…plutselig ser de alt så klart…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Tusen takk for at du verdsetter mine kommentarer og det lys jeg forsøker å dele, JJ, det er godt å vite at noen gjør det, siden andre her har ansett det jeg skriver for søppel osv.. har nok fått høre mer negativt enn positivt for mine kommentarer..

Å bli kalt leksikon har jeg faktisk blitt tidligere i mitt liv, også av en mann jeg hadde et forhold med. Det er ikke alle menn som ser det som en trussel om en kvinne har mer kunnskaper enn dem, noen ser dette som en fordel uten å føle seg truet på noe vis, og noen kan til og med glede seg over det en kvinne kan som de ikke selv kan, for da slipper de å lære seg dette, om de lever med denne kvinnen.. mens en del andre menn tydelig føler seg truet og angriper.. Dette har med personlighet å gjøre..

Det er mulig at New age klinger bedre i noens ører.. og det er riktig at Bibelen har advart mot slik lære som klinger bra i øret, dvs som er salgbar.. og laget for å “selge”. Men det finnes også kristne retninger som har gått for langt i slike retninger etter min mening. Bl a ved å si at vi ikke trenger å gjøre opp for syndene våre selv. Der er vi nok litt uenige, JJ. Men det er helt greit.
I min Bibel sier selv Paulus, som de har bygget den troen på, at “hver mann må bære sin egen byrde” og også gjøre opp for hver eneste “tanke ord og gjerning” – selv. Jesus gir oss tilgivelse og en ny sjanse, til å gjøre opp.. til å gå og ikke synde mer, som han skal ha sagt til kvinnen som var grepet i hor.. og jeg tar Jesu ord på alvor, tror han mente det, at vi ikke skulle synde mer..

Problemet med den historien, er at den mangler i de opprinnelige skriftene så vi vet ikke om den er reell i Jesu tilfelle eller ei.
Dette i følge fotnoter som faktsk står i vår vanlige Norske Lutherske Bibel.

Det som ER sant er at en del innen New age presenteres med veldig flotte og forføreriske bilder og ord og benytter seg av de fleste gode lærer og lærerere og tar dem til sin inntekt for å kunne nå og samle alle, men deres rette disipler gjenkjenner ikke New age versjonene, som regel..
David Icke sa nylig at slike New agere kunne være noe av det verste man kunne komme borti, nettopp fordi lys og kjærlighet er ord de slenger om seg med, men som mange av dem ikke LEVER i praksis, dvs ikke integrert..

Nå er det også slik at nye ting har nyhetens interesse, mens det tradisjonelle kristne budskap og påskebudskap jo er kjent for de fleste…
Men jeg tror også at folket her har savnet deg og dine tilbakemeldinger på kommentarene våre på denne artikkel og at noen dermed har avventet litt at du skulle komme inn og svare oss selv.. det er nok når artikkelforfatter deltar selv at det kommer flest kommentarer, man ønsker vel primært utfyllende kommentarer og dialoger hvor også artikkelforfatter er med. Jeg selv har savnet det i de artikler hvor artikkelforfatter ikke har kommentert tilbake.
Du pleier å være flink til å gjøre det, og da blir det flere kommentarer også :-)

Det er helt riktig at vi må velge våre åndelige lærere med omhu. Vi må velge noen som har LYSET I SEG; for ingen kan føre andre til lyset, dersom de ikke selv har lyset i seg.. derfor flokket disipler seg rundt slike som Jesus og Buddha, fordi de hadde lyset i seg. Tradisjonen er at man da får del i mer lys slik at ens eget lys vokser og man kan selv dele av det lys til andre osv..

Problemet i dag er at det er så mange lærere uten ekte åndelig innsikt og lys i seg og det er lys som er bygget på falske lærer.. eller tørre renner uten lys og livgivende vann i det hele tatt.. mange prester tror ikke på Gud selv og 40 % av dem ber ikke.. For disse retninger er det uansett snakk om tro.. og tro er veien.

For gnostikerne så er det ikke tro men kunnskap som er frelsende, og selve den transformasjonen som de kalte – gnosis.. selv visste jeg ikke hva dette var før det skjedde med meg helt spontant..

Alle svarene som Lutherske prester osv påstod ikke fantes, fikk jeg direkte inn i sjelen min ved den opplevelsen og det fortsatte å strømme på i tiden etter det.. ble virkelig reellt opplyst og født i på ny inn en ånderlig verden..

Ved å forsøke å finne ut av hva som faktisk skjedde med meg, i August 1998, så lærte jeg at dette er et fenomen som er kjent innen alle religioner og kulturer, når en sjel er “rede” til å transformeres. Og at de kristne som opplevde dette kalte det gnosis, og at de var gnostikere..

Det var disse som ble drept, forfulgt og brent, ikke de som tilhørte den versjonen av kristendommen som vant, selv om de ofte påstår det..

Jesus sier i Thomas-evangeliet at de sjeler som er rede, vil søke og søke etter svar og sannhet inntil de finner det og det de finner transformerer dem totalt. Og at kun de som faktisk er rede, til en slik total transformasjon, vil finne dette… frykt for dette stopper mange i sin utvikling..

Om det er noen som ønsker å gå denne veien, så er det ikke så mange tilbud i dag, men det er en unik mulighet i morgen, på Unity i Oslo, for de av dere som bor slik til at dere har mulighet til å dra dit i morgen kl 19:

Pleier ikke å anbefale noe slik, men har aldri før sett en slik mulighet annonsert til å gå den gnostiske veien helt reellt og med gode mennesker som lærere som har både ydmykhet, lys og kunnskap på svært høyt nivå..
Så jeg håper jeg kan få legge dette her, JJ, det gjelder en gnostisk kristen, den versjon av kristendommen som tapte og har måttet ivaretas i skjul..Den kristendom som jeg selv bekjenner meg til, selv om jeg ikke kjente til disse folkene her inntil nylig.. Det er visst en non-profit organisasjon

Det er ikke lett å få folk til å møte på noe som helst i dag, uansett hvor godt tiltaket er og uansett hvor rimelig eller gratis, folk er opptatt med alt mulig annet.. enn det som burde være viktig.. i det lange løp..
Egentlig skulle dette være lukket allerede.. fordi det er trappetrinn som følger på hverandre og man kan ikke hoppe inn hvor som helst uten grunn-trinnene, men pga lite oppmøte er det åpent en eller to ganger til, og etter hva jeg kan se har lærerne reell innsikt og lys i seg :-)
Etter utrolig mange år i det altnernative miljøet har jeg sett lite eller intet av tilbud innenfor det gnostiske, ja merkelig nok ingenting.. før dette, og fordi det er så sjeldent og spesielt, synes jeg de fortjener at noen kommer, dette er ikke folk som tjener noe som helst, på å dele sin kunnskap og lys her:

http://www.unity.no/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=1675&year=2010&month=03&day=29&Itemid=201

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Earnestness is the path of immortality (Nirvana), thoughtlessness the path of death. Those who are in earnest do not die, those who are thoughtless are as if dead already.. :-)
The Buddha

“Do not believe in anything simply because you have heard it. Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books. Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it.” :-)
The Buddha

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Lise, du skriver:
Jeg ser ikke selv på at ondskapen har noe rett her på jorden i det hele tatt.

Som svar på dette som jeg skrev: “Onde krefter har også rett til å prøve oss..
Det er da vi må klare å stå imot og forstå hva som er hva.

Dette er et svært omfattende tema man kan studere innen esoterisme osv et helt liv.. ikke noe jeg lett kan ta her i en fart, men får prøve med noen kort-versjoner: Du ønsker ikke at ondskapen skal ha noen rett på jorden i det hele tatt.. vel, de fleste gode folk ønsker nok som deg, samtidig kan vi ikke benekte realitetene som vi ser og opplever og som du også forteller om i samme innlegg.. ovenfor.. vi som er her feilet et sted, eller valgte selv å gå ned på så lavt nivå som materie og inkarnasjon her på jorden er, eller vi kom på et oppdrag og strandet her ved å synde/lage negativt karma, eller vi kom frivillig tilbake for å gjøre en innsats for å hjelpe nettopp mot lidelse og ondskap.

På dette nivået lever vi under dualismens lover og virkninger, lys og mørke, godt og ondt, rett og galt, dette er lekser vi trenger å lære oss før vi kan gå videre..altså kan de ikke hoppes over slik New age-lærerne sier..

Årsak og virkning. Det vi sender ut, samler kraft og kommer tilbake og slår oss flere ganger så hardt, med vår egen medisin.. for at vi skal lære.. det er dette som er karmaloven, at man høster som man sår. Det er ikke sikkert at vi ser hva som har forårsaket det som rammer oss i dette livet.. det kan ligge i tidligere liv, eller det kan være prøver og prøvelser som vi trenger å bestå og holde ut for å kunne betale annen karmisk gjeld og for å utvikle oss.. Som du sier har den kvinnen du snakker om et hjerte av gull.. hvordan har hun oppnådd å få en slik skatt av et hjerte? Noe så verdifullt som en diamant i Guds øyne.. slipes nettopp slik, ved lidelse og smerte.. Det må til for å vokse og utvikle oss, dessverre… Å ta sitt liv, er noe som skaper et fryktelig negativt karma, som så må gjøres opp igjen ved å stå ovenfor de samme prøvelser enda hardere.. bare et eksempel, konkrete saker kan vi ikke kommentere og har vi ikke innsikt i fullt og helt på dette nivå. Men jeg kan tenke meg at noe slikt kan forårsaken onde sirkler av smerter i stadig nye liv..
Det er grusomme overgrep, men hennes hjerte er som du sier slipt..
Om man f eks har gitt opp og tatt sitt liv i tidligere inkarnasjoner er hun kommet tilbake for å prøves i det ytterste, på nettopp det punkt.. det er viktig at man da holder ut prøvene og ikke gjentar den samme feilen..
Å ta sitt liv er å gå fra asken til ilden.. bokstavelig talt i prøvelser!

Et barn som blir født på jorden har også sin karmiske ryggsekk.. Et lite barn kan være ganske egoistisisk også, det er nødvendig for overlevelse. Om barnet ikke får visse opplevelser innen det er 4 år, om at også andre mennesker skal tas hensyn til, får vi et stort forvokst barn psykologisk, psykopater er som kjempestore barn som aldri tar hensyn til andre..
Barn er søte, men vi må ikke skjønnmale..

OM DU SER ONDSKAPEN SOM EN SLANGE..
SÅ HAR DEN INGEN BEN Å GÅ PÅ, DET ER VI SOM GIR DEN BEN Å GÅ PÅ…

OM DU IKKE VIL AT ONDSKAPEN SKAL HA NOEN MAKT, SÅ ER RESEPTEN RETT OG SLETT Å TA JESU ORD BOKSTAVELIG, GÅ BORT OG SYND IKKE MER.. Å LEVE I LYSET OG I SYND ER IKKE FORENLIG..

ALT VI GJØR NÆRER ENTEN DE ONDE ELLER DE GODE KREFTER..
HVA VI NÆRER OG GIR VÅR ENERGI, ER HVA VI SKAL STÅ TIL RETTE FOR.
DERSOM VI OG ALLE ANDRE SLUTTET Å SYNDE – IKKE GAV NOEN NÆRING TIL NEGATIVE ENERGIER, VILLE DET ONDE OPPHØRE, FOR DET HAR INGEN KRAFT I SEG SELV OG NÆRES IKKE AV GUD. DET ONDE ER HELT AVHENGIG AV AT VI NÆRER DET OG LEKKER ENERGI..
HER HAR VI RESEPTEN PÅ Å FJERNE ALL ONDSKAP, OM ALLE FØLGER DET.. MEN ISTEDET LAGES I DAG SÅ MYE SYND OG NEGATIV KARMA PÅ JORD AT DEN SAMLEDE KRAFTEN TRUER MED Å UTSLETTE OSS SELV.. NÅR DEN SLÅR TILBAKE..

ONDSKAPEN ER OPPSTÅTT FRA DET SEFIROTH SOM KALLES GEBURAH, PÅ LIVETS TRE.. I FØLGE KABBALAH.. DET ER FORBUNDET TIL MARS-ENERGI OG TIL STRENGHETENS SØYLE.. ONDSKAP OG GRUSOMHET ER PERVERSJON/UBALANSE AV STRENGHETENS ENERGI..

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Singoalla
14 år siden

PS: Glemte å fortelle at du også Singoalla har en vakker sjel , sinn og utstråling.

Klem – Lise

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Det sies at Buddha ler, fordi han sitter og kikker på oss, alle omveier og krokveier vi finner på og begår, før vi når målet, noen fortere enn andre.. noen utvikler seg raskere og kommer fortere til målet, men alle når målet, i følge dette utsagn jeg har hørt, som skal være fra Buddisme..

Er Buddha da uenig med Jesus og Rudolf Steiner?
Det behøver de ikke være.. J og R S sier at ikke alt i naturen holder mål, noen utvikler nivå av godhet, samvittighet osv, og blir med videre når “toget går” – videre til høyere frekvenser. ingen kan gå dit uten å ha utviklet de nivå i seg.

Døden er intet hokos-pokus.. Når vi dør, er sjelen vår akkurat slik den er, dødsøyeblikket er også viktig.. sjelen går videre til det nivå som den er, det er gradvise oktaver av lys og mørke.. oppover eller nedover.. den fyker ikke plutselig opp eller ned pga riktige doktriner eller annet.

Kommer vi ikke høyt nok får vi kanskje en ny sjanse til å reinkarnere.. men det sies at også der er det kø, for å bli født på jorden i dag og vi holder på å ødelegge selve den kloden som vi har fått for å kunne utvikle oss og gjøre opp vårt karma i forhold til andre sjeler som også er bundet her, av sitt karma.. Det finnes planeter hvor sjeler er bundet slik, til en klode som de selv ødela.. så svirrer de rundt en øde klode.. Det kan jo anses som et slags helvete.. Vi har fått jorden for å forvalte og kunne bruke til utvikling og betaling av vår gjeld og karma..

Når noe går videre til neste utviklingsstadium, behøver det ikke bety at de som blir tilbake er fortapt..det kan bety at de trenger lengre tid bare.. og skal kanskje gå en litt annen vei. Rudolf Steiner har også sett i fremtiden at dyrenes tid skal komme, hvor dyr skal utvikle seg videre på lignende vis som oss.. Da den tid kommer, skal vi være en slags lærere og mestere for dyrene, enda mer enn nå.. de skal også komme seg videre.. og dette gleder mitt hjerte stort.. :-)

Å bli tilbake er ikke det samme som å være fortapt.
Men for de aller ondeste finnes noe som heter “den annen død” – som er sjelenes tillintetgjørelse om de har fått for mange sjanser og ikke endrer seg fra ondskap og stygge handlinger. Den annen død innebærer at sjelen kommer renset ut igjen som om den var en ny sjel og uten individuelt preg.
Også dette er bekreftet og omtalt i Bibelen, bl a i Åpenbaringsboken.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

“Sjelens sang for fred og kjærlighet ” (som overskrift i JJ’s artikkel) passer til alle type mennesker. Fra de sortyngede, den ensomme og forlatte, de gode og barmhjertige menneskene der ute, selv mennesker som har utført kriminelle handlinger og sitter bak lås og slå.

En gang som ung kvinne sang jeg i Ila fengsel (forvarings- og sikringsanstalt) for en gjeng men lovforbrytere av menn. Jeg sang to sanger som handlet om kjærlighet. En dyktig pianist spilte følelsesladet musikk og det jeg så i salen var langt i fra noen kalde lovforbryter- ansikt men tårer i omtrent hver øyekrok som bevitnet at enhver av disse var mennesker med hver sine følelser og kjærlighetsfulle tanker.

Derfor er min tanke at det finnes noe godt på bunnen av alle mennesker. Det er bare så synd at noen velger å bruke forkaste den kjærligheten som ligger der inne å bare venter på å slippe ut. Noen bruker også forsmådd kjærligheten til å dømme og trakassere andre mens andre tar med seg sine negative kjærlighetserfaringer til positiv inspirasjon for andre og til vekst for seg selv.

Bare tenk for mye man kan bruke kjærlighet til? Man kan faktisk drive en hel “butikk” av/med kjærlighet, drive kurs om kjærlighet, til og med gjøre mennesker friske med kjærlighet fra seg selv.

“Verden er hvor lys og mørke separeres, og drar hver sin vei,” skriver JJ.
Visst har hvert menneske et valg hele livet igjennom! Vi kan kan gå den veien samvittighetens og kjærlighetens lys fører oss eller velge den mørke og usikre veien…

Mange velger den mørke veien i sin usikkerhet og naive tro om at den skal føre dem mot “lyset.” Det lille lysgløttet de finner (på deres vei) vedvarer bare en kort stund for så å forsvinne! Dermed står de der igjen med et fortapt hjerte, sjel og sinn.

Vi har alle et valg med hensyn til å bringe kjærligheten og nestekjærligheten mer frem i oss fremfor hat, sjalusi og bitre tanker. Den “grønne og fullkomne ” medmenneskelig verden de fleste av oss ønsker å leve i kan bare bli skapt gjennom kjærlighet til oss selv, gjennom våre handlinger og gjennom et gjennsidighet kjærlig og tolerant fellesskap – er mine tanker.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Dette er vakre tanker fra et vakkert menneske og hjerte, Lise.
Vi er lært opp til å tro at vi alle er like, så og si, alle har noe godt på bunnen osv. Det er vi opplært til å tro, det er riktig å tro slik samfunnet vårt ser ting i dag.

MEN, mang med meg har brent seg hardt, på å tro at det er slik.
Laster er ikke likelig fordelt, slik noen trøster seg med.
Det finnes edle og gode mennesker med et stort varmt hjerte.
Det finnes også iskalde kynikere som er istand til sadistiske og onde handlinger, med vitene og vilje om hva de gjør, uten snev av skrupler eller dårlig samvittighet.. det er ikke opp til oss å dømme..

Jeg kjenner fengsler og fanger fra innsiden og de er veldig fine mennesker mange av dem. Det er mulig å gjøre feil og havne i fengsel for det.
Men det er også slik at systemet gjør massevis av feil og urett.
Mange som sitter i fengsel er uskyldige også..
systemet er sykere enn fangene som regel..

Gode mennesker, vil gjerne tro godt om andre..
Men det rimer dårlig med de ord jeg har referert fra Bibelen..
Og de ordene står som de står. jeg kan ikke endre dem og ønske dem annerledes.. det er mange andre skrifter også, som snakker om sønner av lyset og sønner av mørket, f eks Dødehavsrullene snakker slik, og om krigene mellom lyset og mørket og deres sønner.. det var noen som falt..

Men det er ikke vår oppgave å dømme, det er vår oppgave her på jord å være gode og snille mot alle.. alle som er her har en sjanse.. til å endre kurs.
De styggeste styggeste handlinger, som f eks å sitte og lage og konstruere stygge virus og spre disse utover befolkningen med vaksiner og sprøyter og eks, slik som har blitt gjort med Aids, Sars, Ebola osv..

Spraye gift og biologiske over befolkningen med chemtrails, sørge for at maten er full ag gift osv osv. Er du istand til noe av dette, Lise?
Jeg tror svaret er nei. Så om alle var som deg og meg og de gode folk som vil det beste av lesere og skribenter her, da ville ikke verden sett ut som nå.. Dette at vi alle er like og like gode eller onde tror jeg er en av de ting som har vært propaganda hele veien, men samtidig vil jeg si at det er veldig farlig å begynne å skille og dømme hvem som er hva, så derfor bør man oppføre seg godt, ærlig og redelig mot ALLE, ellers lager man negativt karma.
Onde krefter har også rett til å prøve oss..
Det er da vi må klare å stå imot og forstå hva som er hva..

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Singoalla
14 år siden

Hei Singoalla!

Du vet en hel masse til verdifull informasjon for mennesket der ute. Og jeg er enig med deg, at alle mennesker ikke er like gode og har gode hensikter som de som står for all giftinnhold i maten vår, personovervåker oss i skjul, eller personforfølger oss av ren ondskap.

Men tenk de tanken Singoalla at vi alle som små barn var fri for fordommer, hat, bitterhet og sjalusi. I et hvert barn jeg møter ser jeg bare kjærligheten og behovet for kjærlighet i dem. De gråter hvis noen er stygge mot dem og blir lei seg hvis de vet at de har gjort noe galt som de evt. konfrontes av en voksen forelder om. Barnet ser på hva de voksne gjør og etterligner den voksnes urettferdige og onde attferd på sin måte. Og barn har vi alle vært, uskyldige og gode som små lam. Og jeg selv oppfordrer mange (som jeg har oppfordret meg selv i tiden jeg har levd) å gå tilbake i tid og se barnet i dem. Hvordan vi var, fyldt av kjærlighet og med behov for kjærlighet og nærhet.

Når det gjelder karma så tror jeg også at det finnes en karmalov. Ikke alltid stemmer den føler jeg Singoalla. Det finnes voksne mennesker (som jeg vet om) som er tvers igjennom gode og snille, som de har vært helt siden de var små barn. En kvinne som nå er nærmere 30 år, har et hjerte av gull. Hun ble ikke bare utsatt for incest som et lite barn, men volden og incestovergrepene forfulgte henne gjennom hele hennes oppvekst, til og med da hun hadde fulgt 18 år. Uansett hva hun gjør forfølger ondskapen henne. Den vil rett og slett ta livet av en unge uansett hvordan den unge kvinner prøver å finne sitt liv og sin lykke.

Hun ringte meg forleden – Igjen midt på natten og fortalte at hun hadde svelget en haug med sovepiller og andre sløvende piller, Hun sa at hun visste at jeg bare ønsket henne alt godt i livet men at hun var bestemt på at hun ville ta livet av seg om ikke lenge. Ikke den natten som jeg ringte ambulansen for henne men jeg føler sterkt at en dagen kommer – dessverre! Hva galt har hun gjort da, annet enn å bli født til denne verden med rett til et liv i frihet og kjærlighet?

Og slike mennesker finnes i flertall. de kan være snille med andre men blir allikevel stadig vekk utsatt for grusomheter, som om ondskapens makt og dens disipler nyter å forfølge disse, terrorisere og voldta dem psykisk eller fysisk. Og noen av disse har ikke så stort valg når det kommer til å kunne ta fatt på livet , SITT VERDIFULLE LIV og samtidig øke bevisstheten sin. Bevissthet har de nok av disse menneskene som VIRKELIG har sett verden slik den er, med ondskap på nært hold.

“Onde krefter har også rett til å prøve oss..
Det er da vi må klare å stå imot og forstå hva som er hva..” skriver du.

Jeg ser ikke selv på at ondskapen har noe rett her på jorden i det hele tatt. Vi fikk et liv i “kjærlighetens” navn, til å bygge opp en jord og verden i kjærlighetens forstand der vi alle skulle ta godt vare på hverandre som gode medmennesker som med oss selv. At vi blir testet i form av ondskap vi er utsatt for eller utøver, er noe annet som jeg er enig med deg i. Gjennom noen slike tester får vi muligheten til å se inn i oss selv for å bedre forstå oss selv, vår egen sjel og ånd og samtidig forstå hvordan vi løser problemer og konflikter.. Er ondskapen for intens, som i noen tilfeller, kan dette være vanskelig… Dette har jeg erfart selv.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Takk for en enkel og vakker artikkel med et vakkert vakkert bilde
av en av de skjønneste skapninger på jord, en hvit “fredsdue” :-)
Ikke en påskekylling men en ren hvit påskedue har du valgt..

Øyeblikkelig gir et slikt syn, assosjasjoner til fred, frihet, renhet, men også til den hellige ånd i kristendommen og videre bakover har den vært symbol på det kvinnelige feminine, hellige ånder og gudinner.. innen mange kulturer og tradisjoner.. en kontrast av renhet til mye av det stygge som foregår i verden i dag.. Dette er faktisk ikke bare myter og symboler..

Fugler er faktisk budbringere på mange vis, mellom mennesker og Gud, og kan også være budbringere mellom avdøde kjære til de som er igjen. slike historier, myter og erfaringer er mange og interessante.

Den type by-due som kalles pigeon på engelsk, er bærer av en litt grovere og mer bymessig energi, enn den reneste rene hellig-ånd-energi, som finnes i den typen du har valgt her som på engelsk kalles dove :-)

ja du har helt rett, JJ, det er ikke alle som ønsker og jobber for fred..

Mektige krefter med mye makt og inflytelse har iscenesatt og og oppildnet til krig og det meste annet av stygt som skjer i verden, i en slik grad, at både jeg og andre som har kikket dypt i kanin-hullene har konkludert med, at om disse bare STOPPET eller ble stoppet i den faenskap og ondskap de utøver, da ville vi kanskje ha paradiset, eller noe tilnærmet.. om ingen gikk inn for all den faenskap som i dag utøves konspiratorisk og bevisst..
Om noen kunne få de til å holde opp… ville vi vært langt på vei..

De fleste vanlige folk, har et ønske om å leve i fred og ro med sin familie, og likeledes ønsker de å være sunne og friske, med næringsrik mat og luft uten gifter osv. Likevel er verden som den er og går videre mot stupet..
Vi må nok bli flinkere til å si nei, til hva vi ikke vil ha eller tolerere..
Nei, vi gidder ikke krige og være kanonføde eller sende våre sønner til å være det, nei vi vil ikke ha gift hverken i mat, luft eller vann…
Vi må nok si fra kraftigere for agendaene går sin gang..

tankegang
Abonnent
14 år siden

Utrolig bra artikkel.
Men husker dere denne fra ifjor? http://www.telegraph.co.uk/culture/culturepicturegalleries/4220575/Blackjack.html

Operation BlackJack: det florerer med informasjon på nettet i disse dager om at det er i år det skjer. Det sies å bli nuclear attack i London snart.
homeoffice.gov.uk har satt opp terrorlevelen til mest sannsynlig. se her http://homeoffice.gov.uk/counter-terrorism/current-threat-level/index.html

Håper det ikke skjer, men når man ser på hvordan politikerne styrer, så er det ikke usannsynlig for at det kommer nuclear :(

smurfen
Redaksjonen
Svar til  tankegang
14 år siden

Det kommer nok etter all sannsynlighet til og skje ja, det er profetert i flere hundre år av en rekke profeter at det skal komme en atomkatastofe i London som skal farge Themsen rød av blod samt brenne ned byen
Nå viste dem jo ikke hva en nuclear var for noe på den tid, men ekspertene og oversetterene har tolktet det som en atom ekplosjon
Alt har stemt til nå så rart om ikke det skulle oppfyllest og da samt at NWO må kjøre en enorm falsk flagg aksjon snart for og få RFID i alle før 2012
En kjempe “terroraksjon” med en skitten bombe i London vil legitimere en påtvungen RFID og andre ekstreme overvåkingstiltak for og sikre oss mot terrortruslen
Et Zion OL i London 2012 på restene etter et “terrorangrep” vil seff og bli den perfekte innføringen av en NWO styrt verden :)

Oddsen for at det skal skje er såpass høy at jeg heller ville lagt ferien min til Bagdad eller Bora Bora fremfor London i år ;)

http://www.youtube.com/watch?v=p5cI7qUBo4s

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

I relasjon til Zion OL i London 2012, legger jeg ved denne lenken til mennesker som kanskje ikke forsto hva du siktet til: http://www.youtube.com/watch?v=AxrwKEQZdec&feature=player_embedded

Og i relasjon til YouTube videoen “Nostradamus 2012” vil jeg også gjerne legge til The Nostradamus Effect – Isaac Newton 2060 http://www.youtube.com/watch?v=lTaBdMreQKE

Om ikke årstallene er like, så finnes det mye interessant i denne siste videoen, mye som de aller fleste av oss ikke visste om Isaac Newton.

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

Forøvrig sikter årstallet 2060 til en litt annen hendelse enn de fleste legger til årstallet 2012. Apokalypsen og Armageddon er to forskjellige profetiske hendelser, de fleste tror den førstnevne er det samme som den sistnevnte.

Alcyone
Abonnent
14 år siden

Er det mulig at det er en enhet som må skille ut det onde fra seg selv før det kan nå et høyere nivå og et skritt nærmere gud ;)?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Alcyone
14 år siden

Utrolig kontrast.. renheten og lyset i dette bildet,
til mange av de andre bildene som illustrerer artikkler her..

JA, Alykone, du har faktisk forstått noe her..
Både Bibelen og andre skrifter og mennesker med innsikt,
sier faktisk det motsatte av New age religionen i dag..

Det er ikke slik at det onde og gode skal smørjes sammen i en smørje, og at alle automatisk har en udødelig sjel og skal videre på et gitt tidspunkt, det er faktisk ikke slik det fungerer.. ikke alle er rede samtidig.. dette er vranglære og propaganda, muligens for en planlagt elektromagnetisk heving av bevissthetstilstanden, kunstig…

Dette er i så fall et overgrep og omgjørelsen av oss fra mennesker til cyborgs. det er noe jeg vil advare på det sterkeste mot, men dessverre tyder mye på at det legges massivt opp til nettopp dette.. Mind control – world control var planlagt å skje i år 2000 og de rakk det ikke, så ble agendaen lagt mot 2012 som de fleste andre agendaer gjør.. Ikke bare Mayakalender og NWO.agendaene men også agendaer til private og offentlige firmaer osv.

Mennesket har både godt og ondt i sin sjel, noen mer av det ene og andre er av det andre. “Det er mange dyr her i menneskeham” – sa Jesus i Thomas-evangeliet. Videre sa han at “ugresset har også rett til å være blant dere inntil innhøstningen.” Og – da skal bukkene skilles fra fårene, klintet fra hveten.. Videre sier Bibelen at to mennesker skal gå på en åker, en skal bli tatt bort, en blir tilbake.. som eksempler.. Ikke vår oppgave, men Gud vil skille..
Og det er de onde mennesker som vil bli skilt ut i neste omgang..

Rudolf Steiner har beskrevet bl a i den svært avanserte boken: Vitenskapen om det skjulte.. en svært avansert utviklingslære.. fra tidenes og universets og Guds begynnelse, men som ikke går på kun det fysiske og materien, men som tar med alle nivåer, dimensjoner og vesner.. ganske innviket sak..Mennesket lever og utvikler seg i symbiose med mange andre vesner og deres utvikling, f eks formens ånder som puster oss.. :-)
Han så alt det han beskrev, like sikkert som med sine fysiske øyne..

Gikk i en studiegruppe i flere år som studerte den nevnte bok, og de hadde holdt på også i flere år før jeg kom med og vi ble ikke ferdige..

Men kort sagt kan man si, at i utviklingen til mennesket både som individer og som menneske-het kollektivt, så blir noe tilbake på hvert trinn, noe holder ikke mål til å gå videre og blir skilt ut, og forblir og lever videre på det utviklingstrinn, mens andre sjeler går videre til neste utviklingstrinn…

Mineralriket er eksempel på noen som ble skilt ut på et slikt utviklingsrinn. det neste som ble skilt ut var plante-riket.. etter det ble dyre-riket utskilt, dyrene har derved utviklet følelser som ligner menneskets, og har det astrale nivå med i sin aura.. dette finnes ikke hos plantene… dyrene ble så tilbake på det dyriske stadiet og en del sjeler gikk videre og utviklet seg videre som mennesker i dag, med mer eller mindre av det dyriske i seg, det er stor forskjell på mennesker her.. det neste som skal skilles ut.. er de mennesker som ikke holder mål til å gå videre.. slik er det i naturen.. faktisk, dette kan vi se også på det fysiske nivå.. de som skilles ut, kan kalles de onde menneskene. dvs de som gjør urett og dyrker sitt ego uten å ha utviklet slike ting som etikk, moral og samvittighet.. Slike ting som dette skulle blitt utviklet gjennom de tradisjonelle relgigionene.. som bare er tro, kan man si, og ikke den “viten” som den transformasjonen som “gnosis” gir, men dette nivået – de tradisjonelle religionene var et trappetrinn, et viktig trappetrinn..
Alle trappetrinn er viktig, og vi kan ikke gå bortenfor der vi ikke har begynt.

Byggesteinene og grunnmuren, er ikke nok, for mange som trenger å gå videre. Men byggesteinene og grunnmuren er dog et fundament, et trappetrinn og ikke noe som skal forkastes som noe som var helt feil eller ønødvendig, alt har sin funksjon og sin tid.. etter vår utvikling..
Om vi skal gå videre må vi bygge på de trinnene vi har, eller burde hatt..
Da må vi ha bestått prøvene der og lært leksene, på trinnene som har vært.

Om noen kommer og sier at dette er helt unødvendig, helt feil og kommer med noe som bygger på noe helt annet enn det som de store åndelige lærere og mestere som ble sendt til jorden har sagt, så er dette slangelære.

La dere ikke lure av at de gjerne tar med seg alle disse religionene, lærerne og mesterne til sin inntekt, ved å vri, vrenge og tilpasse budskapet slik at de sanne disipler av disse lærer, retninger eller læremestere, ikke kjenner dette igjen.. Vi skal videre opp et trinn eller to, ikke forkaste alt vi har lært og erfart gjennom dette og tidligere liv og nålevende og tidligere vismenn og kvinner..

Gjennom alle tider har våre forfedre og vi lært våre barn, hva som er rett og galt, godt og ondt, ting man bør passe seg for osv.. vi er her for å lære dette og for å velge.. ikke for å bli fortalt at det ikke er noe som er opp eller ned, rett eller galt.. og at samme hva vi velger og gjør er det korrekt uansett…
Dette er slangelære og vranglære.. vi er her for å velge og velge/gjøre rett..
Læren om etikk og moral, rett og galt, det å utvikle en samvittighet – tilhører det nivået som var funksjonen til tradisjonelle religioner.
Svært viktige brikker og utviklingstrinn å ha med seg..
De som ikke holder mål, vil bli skilt ut..
ingen kan snike eller bløffe seg videre noen snarvei..
Og Bibelen sier faktisk også fra A til Å, og til og med Paulus som de bygget den falske kristendommen på sa: “Hver mann må bære sin byrde og stå til rette for hver eneste tanke, ord og gjerning..”. Vi må gjøre opp gjelden selv, og det er derfor vi er her fremdeles.. i lidelse, smerter osv, hver dag..
Det er ingen som bærer byrdene våre for oss heller,
da ville vi vært i himmelen ikke her..

Det er mye vranglære ute og går i dag, og det er vår oppgave å skjelne..

Alcyone
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla:
Ja lyset prøver å trenge ut av meg også, ikke alltid like lett bare.

Jeg har aldri trudd på noen dommedagsprofetier.
Og hvis jeg opplever det skal jeg bøye meg i støvet og si jeg tok feil. Ser ingen fordeler med å vite dette på forhånd uansett, men det er spennende å tenke på alt som kunne utslettet jorda på noen få sekunder.

Etikk og moral, ubegrenset kjærlighet, elske uten begjær, dette ser jeg også på som noe av det viktigste vi må utvikle i 3D verden vi lever i. Man må vite at verden er skapt for å samarbeide for å kunne ta størst utbytte av den, dette gjelder da ALLE land.
Skape kjærlighet er faktisk noe alle kan være med å bidra til, noe man burde være pliktet til egentlig, men vi alle har vel noe som heter “fritt valg” og fritt frem for å bry seg, noe FN mer enn gjerne påtar seg ansvaret for..
Men vi må nok oppleve mye elendighet før majoriteten ønsker å se på seg selv som ynkelige kveg, for så å ønske er forandring på styresettet.
Ting fungerer fortsatt helt fint og normalt for “mannen i gata”.

Men så vil ikke alle land samarbeide fordi dem er uenige i religiøse spørsmål. Som får meg igjen til å tenke på at det ikke er meningen og gruble over om Gud finnes eller ikke, den tiden vi har fått her. Han er ikke tilstede her for å ordne opp nå, så da får vi gjøre det mest rettferdige ut av det, “på en måte Gud ville gjort”.
Vi kan (ikke) vente på at Gud skal ordne opp i det vi har stelt i stand her, det er vi som er “Gud” i denne “illusjonen”.
Det er de som er fysisk til stede som kan flytte fjell, ikke de som sitter nede i dalen og håper.
Men man kan ikke tro at andre skal gjøre jobben for deg, selv om det er slik “gud/mammon” fungerer. Uten mange som er interessert i å ofre litt over litt så må vi bare fortsette med dette kapitalistiske spillet helt til det virkelig kommer en kolaps som blir for dyr å redde. Vi er blitt alt for late også.

Din påstand om at vi er her for å velge/gjøre rett, blir for meg som en selvfølge så lenge det eksisterer en Gud, men hva mer? Så enkelt er desverre ikke livet tror jeg.
Jeg tror alle har sin egen mening med livet, mange som har den samme oppgaven, men det er ingen “riktig” vei å gå for å finne meningen med livet eller leve meningen. Derfor kan ikke jeg si til deg at du har misforstått, for du finner sikkert svar på det du trenger ut i fra den veien du gikk. At man ofte ender opp med å ta omveier, er mangel på erfaring fra et tidligere stadiet i livet og den aktive kampen for å skjule sannheter.

Hvem vet hva som er riktig i en hver situasjon? Kun deg selv og hva du har latt deg overbevise av. Derfor mener jeg at man alltid burde holde spørsmål vi ikke kan vite, for åpne, eller ubesvarte.
Ikke låse meningene våre på enten ja eller nei.
Har man ikke svaret på det, så er det heller ikke meningen at man skal ha noe svar på det så lenge du føler du følger den “riktige” veien. At man lever moralsk forsvarlig, noe som etter min mening betyr at hele verden kunne levd på samme måte uten at noen levde over evne.
Sitter du nå inne med svaret, så er det jo ingen ting som er bedre enn det. Bare ikke forvent at alle vil sluke den meningen like rått som “bestekompisen” din og det vil alltid være noen som er uenig, samtidig alltid noen som er enig, bare du leter på de riktige stedene.

Hva er hensikten til Gud? Var det Gud som dreit seg ut i starten, og har det nå blitt vår oppgave å rydde opp og skape balanse, i bytte mot evig liv? Hvis Gud har skapt oss med muligheten til å ta feil valg, så har det allerede gått feil på et annet plan vi ikke kan styre i denne virkeligheten og problemene stopper ikke når vi endrer form etter dette livet.
Mennesker som disse profetene er, tror jeg det er samlet opp kunnskap/visdom over tid fra tidligere mennsker(organismer) som har erfart, for så at Gud/kraften gir dem en ekstra del av sin kraft/sjel sammen med visdommen før de blir planlagt “sendt” “tilbake” til jorda.

Hvis Gud ga oss muligheten til å velge feil for å teste moralen i oss så må jo gud sitte på all kunnskapen allerede og vi trenger dermed ikke noe kunnskap fra denne verden på det området. Da er det kun et spørsmål om vi kommer til himmelen eller helvette etter endt liv. Det vil ikke jeg tro på =P
Da er ikke det heller meningen min. Derfor holder jeg en knapp på the law of one, det gir mest mening for meg hvertfall. Det vil si da at vi alle jobber mot et felles mål, men om det felles målet er starten for oss eller om det bare er fortsettelsen for noen, vet jeg ikke. Vi er hvertfall en del av alt sammen :P
Men nå tror jeg det da, og slike “feil” vi kan velge, er med på å øke bevisstheten og forståelsen av livet, dog det kan jo gi negative konsekvenser… Det er til slutt kun din egen mening som teller uansett hva man velger. Jeg føler det blir litt feil å komme til “helvette” for å hatt sex med en gift dame, eller kjørt litt for fort med bilen. Selv om det helt klart ville vært “feil” valg.
Og det er her jeg mener man aldri kan gjøre en feil, slik at man blir straffet for resten av eksistensen av universet og alt annet som må til. Man får så mange kjangser dimensjonen/universet rekker.

Ja gjennom alle år har vi lært feil om hva som er rett og galt.
Selvfølgelig er det en forskjell på rett og galt, men ikke på den måten du mener at den er konstant. At om man gjør en “feil”, så må man starte forfra igjen evt. gjøre opp for. jeg tror ikke vi blir straffet på den måten. Men jeg tror på Karma, ikke helt slik det er i Earl, men ja.

Ofte kan alle alternativene være gale, men det gjør ikke et av alternativene “mer” riktig når vi tenker ut i fra et moralsk ståsted. Moral åpner gjerne for flere muligheter og avviser alle de negative.

Vi blir tvunget til å ta “feil” valg daglig fordi vi ikke har valgmuligheter, istedenfor å skape forståelse og aksept, så lager media motsettninger og konstruerte “boksekamper” hvor den som slenger mest dritt, blir den mest populære.
Uten slike feil ville vi heller ikke forstått noe av oss selv og andre og selvkritikk hadde dermed ikke eksistert, noe som ville fått fatale følger når vi nå vet hvordan mennesker fungerer i dag.
Det er mange som ikke klarer å forså hvordan noen kan tro på noe som er større enn dem selv, akkurat som om det er så naturlig at vi endte opp her kun ut i fra tilfeldigheter… Det skurrer litt det også.

Aksept, kjærlighet, visdom, kunnskap, kreativitet og musikk er fine brobyggere for et godt samfunn.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Alcyone
14 år siden

Takk for langt svar og mange reflektere kommentarer til mine kommentarer her, Alycone. Dette er svært dype og mangfoldige spørsmål og temaer du tar opp her, det er ikke slik at alt er svart hvitt eller kan besvares i noen kommentarer her, da måtte man sitte her resten av livet og ikke ha annet å gjøre.. Og selv ikke da..

Dermed kan det jeg skriver noen ganger være satt på spissen eller forenklet. Du er mer new agy enn meg, og det er også ok.
Jeg mener bare å mane dere litt avanserte sjeler til våkenhet om at NWO har sine agendaer og fine lærer for å fange inn alt og alle, de serverer kristen-fundamentalisme til dem som det fenger og har konstruert en New age-lære for å fange inn slike sjeler som er litt mer avanserte og spirituelle og som ikke nøyer seg med de tradisjonelle retninger og dogmer, hvor de også påvirker.. så det er ikke bare innen New age, men overalt, også i -ismene..
Full kontroll over alt og alle er deres mål og middel..
Derfor må vi være våkne og vite at visse krefter infiltrerer og påvirker overalt.

For å kunne gjennomskue hva som er slik agenda og slangelære, trengs at vi bruker mye tid og har mange brikker for å kunne se “bildet”. Jeg forsøker å sette fingeren på noen punkter, gi noen brikker jeg kan dele.. slik at folk kan unngå de mest åpenbare fallgruber, det er alt. Når jeg kritiserer New age, så vil det ikke si at jeg mener at dogmer og tradisjonell kristendom er løsningen, de er ikke mer infiltrert og styrt.. selv er jeg mystiker, som praktiserer mye forskjellig og kan vanskelig settes i noen bås.

Enhver levende tro er i utvikling og er individuell. Det finnes ingen fasit som passer alle.. alle tenkende mennesker må tenke og finne ut av ting selv.

MEN det som er viktig nå og som jeg er helt enig med deg i, er at vi som ser og kjemper mot visse ting, NWO-kreftenes ødeleggelse og det system som Bibelen kaller – Dyret – vi bør stå sammen uansett tro og hva vi måtte mene og tro om andre saker.. det er viktig, at de ikke får splittet oss når det gjelder å påvirke og protestere, der vi er enige om hva vi ikke vil ha mer av..

Dvs imot NWO og fascist regimet og for nettopp individets frihet – til å kunne tro og mene og finne sin egen individuelle sjels vei, JA.. :-)

Alcyone
Abonnent
Svar til  Alcyone
14 år siden

Da er vi enig i veldig masse da :)
Det er forresten Alcyone, du har skrevet feil to ganger;)
Hehe, ha en nydelig kveld.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Alcyone
14 år siden

Takk, ja vi er sikkert enige om mye, og selvstendig tenkende mennesker er aldri enige om alt, og det er heller ikke meningen :-)
Forskjellige synspunkter er berikende og verdifullt..
Der alle er enige har hjernevask funnet sted… innlærte dogmer osv..
Det er ikke bra.

Beklager at jeg har skrevet navnet ditt feil to ganger. Lover at det ikke var med vilje, Alcyone :-) Ser stadig at navn skrives feil her i farten, også mitt. Man bør forsøke å bruke det navn som er riktig, også om det er et valgt navn, og det forsøker jeg faktisk, men jeg sjekket ikke nøye nok. Det var et nytt og fremmed navn for meg, sorry.. og så kan vi ikke få redigert og rettet kommentarene våre her og det er et savn.. skulle gjerne kunnet det..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Tja, selv om jeg ikke deler din tro angående Jesus “oppstandelse”, er jeg likevel med på at “frihet” er en individuelt ting. Diktaturer kan drive nasjoner i krig, men fortsatt ha status quo som “demokrat” så lenge folket anser seg selv og sin regjering som “frivillig” valgt. Dette er den største illusjonen som noen gang ble presentert foran menneskeheten. Men som alle andre illusjoner, dør også denne sin egen død, før eller senere… :)

« Forrige artikkel

Putin-intervjuet som vestlige medier ikke ville trykke

Neste artikkel »

Dr. Rauni Kilde: Kjærlighet er nøkkelen

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x