George Harrisons siste testamente

8.7K visninger
9 minutter lesetid
28

8. desember var det 31 år siden John Lennon ble drept utenfor sitt hjem i New York. En drøy uke før drapet ringte Lennon til George Harrison og sa at han aktet å gå ut og fortelle sannheten om Paul McCartneys død. Lennons drapsmann Mark David Chapman var en mind controllert “manchurian candidate“, en forhåndsprogrammert drapsperson av den typen vestlig etterretning benytter i sine aksjoner.

 

George Harrisons siste testamente dukket opp i 2005

I juli 2005 mottok Joel Gilbert i det California-baserte filmselskapet Highway 61 Entertainment en pakke uten avsender.

Pakken var sendt fra Storbritannia og inneholdt en minikassettspiller og to kassetter

Pakken viste seg å inneholde to innspilte minikassetter kalt “The last testament of George Harrison” – George Harrisons siste testamente.

George Harrisons siste testamente finnes på to minikassetter

 

Du kan se filmen her (engelsk tale)

http://www.youtube.com/watch?v=QwA7Z7uTCWw

 

Paul McCartney døde i en bilulykke i november 1966

Det mest oppsiktsvekkende som George Harrison forteller er at den opprinnelige Paul McCartney faktisk døde i en bilulykke i London 9. november 1966. (Rykter med mengder av indikasjoner på dette har versert lenge. For en oversikt, se f. eks. her).

Bilulykken skjedde sent på natten / tidlig om morgenen og det nye som Harrison forteller er at den britiske etterretningen MI5 (Military Intelligence no. 5 – militær etterretning med ansvar for intern-britiske forhold) svært kort tid etter ulykken hentet de gjenværende Beatles-medlemmene John, George og Ringo, ba dem identifisere liket og truet dem på livet for at de ikke skulle fortelle sannheten om Pauls død.

Den britiske etterretningstjenesten MI5 hadde regien for den omfattende dekkoperasjonen som var nødvendig for å holde Paul McCartneys død skjult. Dette innebar å finne frem til en erstatter, og utføre tilstrekkelig mange plastisk-kirurgiske ansiktsoperasjoner på ham til at massene ikke ville oppdage at han ikke var den opprinnelige Paul.

MI5-offiseren “Maxwell” sa til John, George og Ringo under “likskuet” for Paul som fant sted inne i en MI5-bygning at det var nødvendig å holde nyheten om Pauls død hemmelig “for å forhindre at mengder av Beatles-fans skal begå selvmord hvis de får vite at Paul har dødd“.

Dette virket tilforlatelig for de gjenværende beatlene der og da;  “den gode grunnen” for å hemmeligholde Pauls død. MI5 fortsatte med å si at det var nødvendig å finne en erstatter for Paul.

Abbey Road-coveret har fått mye fokus for sine mange hint om at Paul var død. Det nye i følge Harrison-lydbåndene er at en MI5-offiser også er med på cover-bildet.

Den virkelige grunnen (dette er ikke nevnt av Harrison i hans “kassett-testamente”) var trolig at The Beatles allerede hadde en nøkkelrolle i tidenes masse-manipulasjons prosjekt. Det britiske Tavistock-Instituttet, som var og er eksperter på manipulasjon av menneskemassene i vestlige land, stod bak det gedigne Beatles-eksperimentet. MI5 hadde et nært samarbeid med Tavistock-Instituttet og fungerte som et slags utførende agentorgan, med ansvar for alt fra overstyring av media til utføring av plastiske operasjoner på egne klinikker.

For mer informasjon om Tavistock-instituttet som The Beatles bakmenn se f.eks. her.

Paul ble erstattet av “Faul” (False Paul)

En person ved navn William Campbell overtok rollen som Paul McCartney, noe han var svært fornøyd med.

Til v. Paul (i 1965). Til h. William Campbell - Faul (i 1968)

 

Ikke så veldig like, men man så jo bare en av dem

 

Sgt. Pepper-albumet symboliserer en begravelse

Pauls død skapte mange følelsesmessige komplikasjoner for de gjenværende Beatles. Ikke bare sorgen over tapet av sin nære venn, men også at de av MI5 var pålagt å leve med løgnen og bedraget – i kombinasjon med sin superstjernestatus.

John, George og Ringo hadde heller ikke opplevd noen ordentlig begravelse for Paul, som hadde dødd bare 24 år gammel. Paul McCartney var blitt begravet i Blackpool i største hemmelighet, med bare John, George og Ringo tilstede sammen med Pauls foreldre og representanter for MI5 i bakgrunnen.

For å lette noe av det følelsesmessige trykket og sin dårlige samvittighet over å føre sine millioner av fans bak lyset begynte de gjenværende Beatles-medlemmene å skape ulike spor (clues) som hint om at Paul faktisk var død.

Sgt. Pepper-albumet som utkom i juni 1967 var det første albumet The Beatles utga etter den virkelige Pauls  død. Forsiden av album-coveret viser en symbolsk begravelse og baksiden hvem begravelsen var for.

Album-coveret for Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band viser en symbolsk begravelse. Baksiden av coveret viser hvem sin begravelse det var.

 

Beatles-bedraget ble avslørt i oktober 1969

12. oktober 1969 meldte Russ Gibb, en plateprater fra en radiostasjon i Detroit at den virkelige Paul McCartney hadde dødd i en bilulykke 9. november 1966. Som bevis på dette pekte han på en rekke av de sporene som The Beatles selv, anført av John, hadde lagt ut for å signalisere at Paul faktisk var død. Han spilte også spesifikke utdrag fra Beatles-sanger baklengs direkte på radioen. Lytterne kunne da selv høre til dels forvridde, men godt hørbare utsagn som ”Paul is dead – we miss him” og ”Turn me on, dead man”.

Nyheten om Paul McCartneys død gikk verden rundt i oktober 1969. Etter hvert kom det dementier på banen, bl.a. fra The Beatles selv fordi de følte seg tvunget til det av de brutale "licensed to kill"-bøllene i MI5.

Det hører med til historien at Russ Gibb ikke hadde ”knekket McCartney-koden” på egenhånd. Han hadde først mottatt en anonym telefonoppringning som instruerte ham om å studere visse album-covere og å lytte til visse Beatles-tekster, noen av dem spilt baklengs.

 

Ryktene om McCartneys død ble dysset ned som konspirasjonsteori

I over 40 år har informasjonen om McCartneys død vært innkapslet ("contained") påklistret merkelappen "en latterlig konspirasjonsteori"

 

Offentliggjøringen av nyheten om Pauls død ble spikeren i kista for The Beatles

Selv om ryktene om Pauls død avtok etter at media var mobilisert til å fronte dementiene og latterliggjøre ryktene ble situasjonen uutholdelig for de opprinnelige beatler, særlig John.

Ved en anledning hadde John, George, Ringo og Faul blitt oppsøkt av sin MI5-handler Maxwell som hadde med seg 4 brutale MI5-bøller for anledningen. Dette skjedde etter at MI5 hadde konkludert med at noen av sporene som var blitt lagt ut var blitt altfor åpenbare og kunne røpe sannheten om Pauls død. De fire ble delvis slept etter håret og tatt med til et MI5-kontor. Her fikk de hvert sitt knyttneveslag i magen av hver sin MI5-bølle hvoretter Maxwell gjorde det klinkende klart at den eller de som røpet sannheten ville bli drept, og at MI5 hadde velfungerende rutiner for dette, bl.a. “forvirrede fans”.

I kjølvannet av at hemmeligheten var blitt sprengt i media fikk John Lennon det travelt med å forlate Storbritannia. Han flyttet (flyktet) til USA for å unnslippe MI5 og deres raffinerte former for kamuflerte drap.

Let it be albumet markerte slutten for The Beatles

Etter at nyheten om Pauls død hadde gått verden rundt høsten 1969 ringte John Lennon til deres MI5-kontrollør Maxwell og sa at de kastet kortene og nå ville oppløse gruppen. Det ble foreslått å vente et halvt år med kunngjøringen for at det ikke skulle bli satt i direkte sammenheng med “ryktene” om Pauls død.

Let it be - albumet, som ble utgitt samtidig med kunngjøringen av oppløsningen av The Beatles, viser Faul mot en blodrød bakgrunn, som symboliserer Pauls blodige død. Mikrofonen som skjuler mesteparten av Faul-Pauls overleppe er plassert der for å skjule arr etter plastiske operasjoner.

I mai 1970 kom LET IT BE-albumet ut og The Beatles ble kunngjort oppløst. Forøvrig var det George som kom opp med uttrykket “Let it be” – “så lar vi (The Beatles) være med det”.

 

Drapet på John Lennon 8. desember 1980

På lydbåndopptaket i filmen forteller George Harrison at han ble oppringt av John Lennon omkring 1. des. 1980.  Her fortalte John at han aktet å gå ut og fortelle verden sannheten om Pauls død og det gedigne bedraget som hadde pågått helt siden den brutalt triste november-dagen i 1966.

Denne samtalen ble naturlig nok avlyttet av amerikansk etterretning, ikke minst fordi at John åpenhjertig hadde fortalt om CIAs rolle under etableringen av dop-kulturen i slutten av 1960-årene: “We must not forget to thank the CIA. The CIA wanted to control people, but instead gave us freedom“.

John Lennons drapsmann Mark David Chapman. Han var en forhåndsprogrammert drapsmann som var blitt utsatt for mind control (av psykiatri / etterretning). Etter Lennons samtale med Harrison 1 uke før drapet ble Chapman aktivert til å drepe sitt "target" (John Lennon) ved hjelp av triggerordet "helter skelter". Etter drapet sto psykiatere frem og hevdet at Chapman var schizofren. Noe av det mest påfallende ved Chapmans opptreden var da han ble pågrepet av politiet på åstedet like etter drapet. På det opprivende spørsmålet: "Do you know what you just did?!" svarte Chapman nærmest med et skuldertrekk: "Yeah, I killed John Lennon".

Ved slutten av filmen vises noen klipp med Fauls spontane reaksjoner på det sjokkerende drapet på hans mangeårige bandmate og venn Lennon. Det er svært påfallende hvor likegyldig og blottet for følelser Fauls reaksjoner var. Resten av verden var jo i sjokk og sorg.

 

Knivdrapsforsøket på George Harrison i desember 1999

George Harrison hadde levd et svært tilbaketrukket liv i sin slottslignende herskapsbolig i det indre Sør-England sammen med sin kone Olivia siden oppløsningen av The Beatles i 1970.

George Harrisons herskapsbolig som han kjøpte i 1970. Etter drapet på John Lennon i 1980 ble det installert svært omfattende sikkerhetssystemer i og rundt boligen.

I desember 1999 kontaktet George Faul-Paul og forberedte ham på at etter alle  årene som var gått så ønsket han å få en slutt på all løgnen og alt hykleriet som de og verden forøvrig hadde måttet leve med for å dekke over den virkelige Pauls død. George ønsket å stå frem og fortelle sannheten om Pauls død og alt det hadde ført med seg.

Ikke lenge etter denne samtalen ble George Harrison nesten knivdrept i sitt eget hjem. Om natten til den 30. desember 1999 ble Harrison oppmerksom på en inntrenger som sto og ropte. Denne personen, Michael Abram, hadde med seg en 14 cm. kniv som han gjentatte ganger stakk George Harrison med. Den sympatiske personligheten hadde ikke noen fiender, og levde svært tilbaketrukket, også i forhold til media.

Det var bare resolutt og modig inngripen fra Harrisons kone Olivia, som gjentatte ganger slo knivangrepsmannen med en lampe og en ildtang, som med nød og neppe reddet ektemannen Harrisons liv.

Harrison hadde fått 7 knivstikk i kroppen, et av dem bare en centimeter fra hjertet, den ene lungen var punktert, og han hadde fått knivskader i hodet.

Nesten-drapsmannen Michael Abram, etter at hans brutale drapsforsøk på George Harrison var blitt stoppet i siste øyeblikk av Olivia Harrison. Harrison sa om sin sjokkopplevelse at "Abram hadde definitivt ikke brutt seg inn for å stjele". Abram er et klokkeklart eksempel på en etterretningsstyrt og tankekontrollert "drapskandidat" (manchurian candidate). Det hører med til historien at han ble erklært schizofren og slapp fri fra psykiatrisk innesperring noen år etter den sjokkerende brutale hendelsen.

Det lokale politiet klarte ikke å fatte hvordan Abram hadde klart å komme seg forbi alle sikkerhetssystemene rundt Harrisons hjem, som naboene omtalte som ”Fort Knox”.

Den mest sannsynlige forklaringen er at MI5-agenter, med de svært profesjonelle  metoder og ressurser som de har til sin disposisjon, hadde assistert Abram så han kunne komme seg inn i Harrisons private “fort” for å bringe Harrison til taushet for godt, før Harrison rakk å fortelle sannheten om Paul McCartney.

Taleinnspillingen av “George Harrisons siste testamente” fant sted på sykehuset han kom til etter å ha overlevd drapsforsøket den 30. desember 1999, mindre enn 24 timer etter at Harrison hadde vært en hårsbredd fra døden.

Du kan også se og høre George Harrison fortelle på vimeo.com (samme film som på YouTube i begynnelsen av artikkelen)

http://vimeo.com/28273681

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

28 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

John Lennon’s Death Was Faked – Yoko Ono’s Propaganda Tweets – Dishonest Statisticians Fudging Gun Numbers – Problem of Police Killings and Military Gun Deaths – Violence Is US Government Policy – Purposely Destabilizing and Criminalizing the Poor http://www.abeldanger.net/2014/08/john-lennons-death-was-faked-yoko-onos.html

Quote: Source: Miles Mathis http://mileswmathis.com/updates.html Yoko Ono’s Gun Statistics, by Miles Mathis, added 2/22/13. I used to be a liberal and still am in many ways. I am antiwar, pro-union, anti-corporate, and an environmentalist. By the definitions current at the time of my birth, those factors make me a liberal. In fact, they make me all but a hippie. I have long hair and a beard, and if I smoked the herb I suppose I could lay full claim to the title. I have canvassed for Greenpeace in the (distant) past, and I also worked for the Green Party, helping Ralph Nader beat George W Bush in western Massachusetts in 2000. If someone put a gun to my head and forced me to choose Democrat or Republican, I would still choose Democrat, based mainly on very old allegiances and hatreds. My mom ran for US Congress as a Democrat, and you never outlive that sort of thing. Last year was the first year I ever registered Republican, and that was only to vote for Ron Paul, who I don’t consider to be a Republican. Even the Republicans didn’t consider him a Republican, as we can see from the fact that they stole the election from him pretty much in plain sight. ..

Sceptic
Sceptic
Abonnent
10 år siden

Og dessuten kom sangen Yesterday allerede på albumet Help! i 1965, før Rubber Soul. Og det var IKKE John som skrev den, det var Paul.

Sceptic
Sceptic
Abonnent
10 år siden

De som har laget denne filmen og som skal ha oss til å tro at opptakene er ekte, burde i det minste ha giddet å lese LITT om the Beatles først. De tre albumene Rubber Soul, Revolver og Yesterday and Today ble utgitt FØR den 9. november 1966.

Sceptic
Sceptic
Abonnent
10 år siden

Var Rubber Soul det første albumet de lagde etter Pauls angivelige død den 9. november 1966? Hvordan kan det ha seg at Rubber Soul ble sluppet den 3. desember i 1965, altså et år i forveien???

Sceptic
Sceptic
Abonnent
10 år siden

Jeg har sett litt av denne filmen. Han som snakker og hevder han er George Harrison, sier bl.a. at bilen som Paul skal ha kjørt eksploderte. Biler eksploderer ikke, selv om bensinen blir antent.

Sceptic
Sceptic
Abonnent
10 år siden

Fra 6. til 19. november 1966 var Paul McCartney på ferie i Frankrike og Kenya sammen med sin kjæreste Jane Asher. Hvordan kan han ha blitt drept i en bilulykke i London den 9. november, når han da befant seg i Frankrike? Dessuten hadde ikke the Beatles en gang begynt på innspillingene av Sgt. Pepper den 9. november 1966.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Kaiwai
Kaiwai
Abonnent
12 år siden

Men er ikke filmen bare en mockumentary av Joel Gilbert? (http://www.filmthreat.com/reviews/23356/ , http://m.imdb.com/title/tt1683472/ )

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Så Storbritannias militære etterretning MI5 viste sterkt engasjement for The Beatles som masse-suggestion og mind control-fenomen. Det må ha vært kjekt for dem å ha den kalde krigen som kamuflasje for å ha alle fullmakter og samtidig kunne holde på med sitt uforstyrret.

Hvor dypt går egentlig konspirasjonens kaninhull-nettverk?

Det er vel bare det siste halve året at jeg har blitt oppmerksom på den militærets etterretning, og da særlig her på Speilet.

Forresten, det er ikke så lenge siden den militære etterretningen ble nevnt et sted, hvor var det? Jovisst, det var NorUlv Øvrebotten som sa noe sånt som at 22. juli terroren ble organisert i skjæringskpunktet mellom DEN MILITÆRE ETTERRETNINGEN og frimureriet var det vel. Ifølge stemmer i skogen er MILITÆR ETTERRETNING full av frimurere, særlig i UK (og sikkert også i NOrge – var ikke han der 22. juli-kommisjonsfyren, Torgeir Hagen, tidl. sjef for Norges MILITÆRE ETTERRETNING – og frimurer av høy grad).

Så har vel han der tørrmorromannen Knut Nærum nevnt den militære etteretningen i et Nytt på Nytt. Den eneste i media som tør å si MILITÆR ETTERRETNING høyt så alle hører det? Hvor kjip er egentlig den militære etterretningen?!

no problem
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

veldig de vet alt og snaker aldri om hva de vet
hører du noe om etteretning så er det fra PST

hørte en fin i historie som illustrer allt sjefen for STASI i tyskland ble dømt etter han slutte som sjef for stasi hadde han en safe hjemme med bevis mot seg selv men etter som han var så indoktrinert i systemet om å arkivere alt han kom over fant poletiet bevis mot ham i hans egen safe

Og en utrolig historie om beatles sikker sant eneste er ingen har nesten blitt stuket til død og sitter seg ned å snakker som om de leser fra et manuskript i nesten 2 timer og holder en gjevn vile puls på stem nivået gjenom den tiden som angivelig han gjør her
er den spillt in på forhånd eller så er det en annen som har lest inn det som blir sagt her

Der ligger nok mye mer bak enn det som er fremme så langt

Datoen må være feil der er mange artisert som ……

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden
Uenur
Uenur
Abonnent
12 år siden

Man høres nok garantert anderledes ut etter et alvorlig knivangrep.Liten tvil om det!
-Men en ting som er minst like sikkert,er at man ikke høres ut som om man er frisk som en fisk,og som en som sitter å snakker inn på modernelyd utstyr i et moderne lydstudio.-Og i alle tilfeller ikke når lagringsmediet er minikassett og minikassett-opptaker.Mer populært kjent som diktafon.-På et sykehus.-Uten noe som helst støy/båndsus.-Uten noe som helst bakgrunnsstøy. Det finnes ikke noe utstyr kjent for offentligheten, i det minste,som kan reparere et diktafonopptak til slike høyder vi hører her, dette er fulltonalt! -Og bare med det i mente,er det all mulig grunn til den største skepsis,når det kommer til filmskaperens agenda oppi dette.
-En forøvrig proft oppbygd film,bæsjer ikke så ettertrykkelig på leggen med lydsporet,om det ikke skulle være en mening med det. Han kan umulig mene i fullt alvor at folk flest er ment å gå på dette.Så dum er det ikke mulig å være med et såpass gjennomført produkt bak seg.
Hva angår The Beatles`rolle som illuminatipuppets,får stå for de som tror det sin regning. Akkurat den retningen av bandets ev.rolle har jeg gjort lite studier av,og det er ikke mye som taler direkte for det heller,oppe i dagen.
Man skal huske på at de fire så og gjorde svært mye rart,som var helt ute av kutymè den gangen.De var/er kunstnere av stort pop-format,og av de aller mest originale av arten.-Men som nevnt,så er det ikke umulig at de også ble utsatt for en press fra “oven”.Tviler ikke på at det godt kan være tilfelle.
Det setter likevel ikke dette falsumet av en George Harrison imitasjon/opptak i et bedre lys. Finnes det noe “muffens” i Beatles-historien,så er det neppe Paul McCartney`s død som er den store saken.Da det den historien en relativt kurant plassert dekkoperasjon. Paul McCartney var da sannelig genial nok før han angivelig døde,om ikke de skulle snuble over en minst like genial erstatter,som på toppen av det hele både så likedan ut,hørtes likedan ut,og skrev musikk like genialt,som “originalen”. Eneste muligheten måtte i så fall være om han er en robot,eller en hamskiftende reptil.Noe David Icke kanskje kan bekrefte eller avkrefte.
Ikke misforstå meg. Jeg har stor tro på mye av Icke`s informasjon jeg altså! :-)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
12 år siden

Forøvrig,la meg bare få si at den øvrige informasjonen som den grangivelige Harrison her kommer med på lydsporet,er alle av en slik karakter at det finne tilgjengelig for alle som gidder å lese Beatles-historien,og se alle tilgjengelige intervjuer med George Harrison.Noen av opplysningene er å finne på intervjuer av Olivia,og enda et par,om jeg fikk de med meg rett,på et YouTube intervju med Dhani. Se også forøvrig bøkene som Harrison enten har skrevet,eller medvirket til.
Foruten det som går direkte på McC angivelige død,så sier opptakene ingenting som ikke er mulig å enten finne direkte,eller er mulig å trekke ut,med stor grad av sannsynlighet,fra alt offentlig stoff som allerede fantes før 2005.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
12 år siden

Jeg kan jo fortsette litt til,så skal du få fred for meg Hans. ;-)
Dialekten,er ikke en uvesentlig detalj her.Den endrer seg ikke om man er i stand til å snakke så tydelig som dette,selv etter et nestenmord.Denne personen er definitivt ikke fra Liverpool,men han gjør et friskt forsøk på å høres slik ut.Han overspiller så det holder! Det er da måte på hvor bredt Harrison snakket.Så bredt som dette foregis å være har harrison aldri snakket. Han snakket med adskillig bredere dialekt på tidlig 60-tall og en stund utover.-men han ble ganske mye mer queen`s engelsk-talende med årene.

Ellers så er Harrison notorisk feilsitert i så godt som alle medier etter 2000,når det gjelder hva han sa om innbruddet og angrepet.Det han sa var;” Det var tydelig at han ikke var ute etter å bli medlem av Trawelling Wilburys”.
I det spesifikt ligger det lite å spekulere over hva Harrison måtte ha ment.

Likevel er det slett ingen umulighet at “noen” ville stilne Harrison for det han visste. Vi skal huske på at han hadde både mektige,og opprørske venner.Så hva han hadde fått greie på i årenes løp er ikke godt å vite. Ellers så var han jo et fyrtårn for fred,og med adskillig større innflydelse enn Ringo har,dog mye mindre enn den innflydelsen John hadde. (John var det forresten mange som var ute etter,så det var ikke rart at de lyktes til slutt.)
Hare Khrisna bevegelsen er jo utpekt som en potensiell fare for verdenskrigen for lenge siden!

Legg forøvrig merke til at McCartney har fått leve,og det er ikke fordi han er en stand-in. Det er fordi han (nesten) aldri legger seg borti politiske/millitære spørsmål. I raseri skev han en gang “Give Ireland Back To The Irish”,men etter klaps på fingrene den gangen har han siden aldri kommentert “storpolitikk”.Om vi ikke kan si at hvalfangst og pelsdyr er nettopp det da.

TheTsar
Abonnent
Svar til  Uenur
12 år siden

Kjære Uenur:
jeg liker å sette fakta på plass før man diskuterer. da slippe rman å snakke forbi hverandre. Og merk i denne sammenheng at jeg har ingen formening om hvorvidt Paul McCartney er død eller ikke.
Følgende er ubestridte fakta:
John Lennon ble drept!
George Harrions ble forsøkt drept!
Begge angriperne fikk samme diagnose!
Baklengsspillingen av diverse lydkutt på Beatlesalbum kan tydelig høres slik artikkelforfatteren påpeker.
Flere beatles cover, som “St.Pepper’s” bakside, “Abbey Road” OG “Let it be!” viser med all mulig tydlighet at noe er anderledes med Paul!
Ingen kan diskutere disse fakta!
Alle disse hendelsene/faktaene har mer enn en mulig forklaring. Men, det store spørsmåplet er o om dette henger sammen eller ikke! Og det kan ingen bevise eller motbevise.
den halvhjertede konklusjonen av at dette var noe Beatles gjorde for PR er ikke sterkere fundamentert enn den som bygger rundt Pauls død! Det vil si at å motbevise den ene ikke beviser den andre!
Et annet spesielt trekk er jo at det er samfunnsengasjerte “kult peronligheter” som blir drept av sine “fans”. dette støtter opp om teorien om programmerte fans men det kan jo også være tilfeldig.
Jeg kommer tilå bruke litt tid i tiden fremover på å se nærmere på disse tingene så se ikke bort ifra mer fra meg i denne saken!

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
12 år siden

Jada Tsar! Det er jo sant som du sier,men problemet med å si at konklusjonen ang salgstriks fra Beatles side er halvhjertet,er det at det burde i så fall ha vært en annen og til nå,helt ukjent årsak til alle hintene som måtte ligge bak. Dette “store” er til dags dato ikke funnet av noen som har gått dette etter i sømmene.Av den grunn er det temmelig trygt å anta med stor grad av sikkerhet at dette var et rent salgstriks fra The Beatles sin side. Vi skal heller ikke glemme at gruppen hadde en av verdens,senere, beste forretningsmenn som medlem. McCartney selv. Forøvrig ligger det mye rart å høre,for de som leter. på McCartney`s soloplater også.-Let,og i skal finne!

“I buried paul” hører noen,om man ønsker å høre det.Andre ønsker å høre “I`m very bored”,og hører følgelig det..
Menn i hvite frakker på avanserte lydstudier har til dags dato ikke greid å komme opp med hva som helt sikkert sies på slutten av sangen.Lennon sa “I`m very bored”,og at det var han som sa det,men de fleste mener det var Ringo`s stemme. ;-) He-he.

Uenur
Uenur
Abonnent
12 år siden

Hvis den stemmen som vi hører i filmen er den samme stemmen som er på de autentiske båndene,uten båndsus,forøvrig og med alle diskant-lyder intakte,(noe det er ganske umulig å få til selv med digitale hjelpemidler den dag i dag!) så er dette definitivt ikke George Harrison. Dette kan man finne ut selv ved hjelp av et av de stemmegjenkjenningsprogrammene som ligger ute.
Først i filmen sier jo skaperen av filmen at alle tester har vært av en slik karakter at de ikke har kunnet dra en sikker konklusjon,som skulle tilsi at det virkelig er George som snakker på disse båndene. Tidenes understatment! Det er lite som ligner,bortsett fra en tydelig tilgjort,og delvis overdreven Liverpool-dialekt.Litt som når komiker-Stoltenberg forsøker seg på trøndersk. Ellers så kunne nok taleren passert som en litt under pari imitator av Harrison,for i noen få partier ligner han bitte litt; på en frisk og velopplagt Harrison-vel og merke. Dette rimer svært dårlig med det at han,etter sigende,skulle ha spillt dette inn på sykehuset,rett etter overfallet.Og i den da temmelig dårlige forfatningen han var i.
Og hvor er alle sykehuslydene,som uvilkårlig vil ligge bakom et slikt opptak?
Som nevnt,er det umulig å filtrere bort all bakgrunnsstøy,og båndsus fra slike analoge bånd-uansett hvor mye de blir digitalisert,uten at den gjenstående stemmen blir mørk,og lavt “mellombølgeaktig”,for å bruke et eksempel som kanskje er mer begripelig. Denne stemmen er så klar som om han skulle ha snakket rett inn i en moderne mikrofon,og inn på en digital opptaker i et lydstudio. På et sykehus med masse elektronisk utstyr,ville en liten miniopptaker av dette slaget nærmest vært ubrukelig uansett. Jeg brukte flere av slaget i en årrekke. De er svært sensitive for feedbak i nærheten av annen elektronikk.
Som en som har ganske godt kjennskap til både Harrison,og McCartney,så føler jeg nok at det må annen lut til for å overbevise meg om denne røverhistorien. Begrunnelsen for dødsfallet skulle holdes skjult er jo også,mildt sagt tvilsom,og mtp.elitenes agenda før og nå,nærmest stikk i strid med hva de egentlig ønsker. De ønsket da,og de ønsker nå, befolkningsreduksjon.Hva skulle da være feil med at noen av fan-skaren skulle begå selvmord?
Denne saken,og denne filmen er heller ikke akkurat av helt ny dato.Jeg har sett den før,og selv ikke de mest ihuga tilhenhengerne av McCartney`s angivelige død,har greid å gå god for dette som bevis.Selv om mange av dem nok tror på selve teorien i filmen,så har jeg enda ikke sett/hørt noen av dem tro fullt og fast på at det virkelig er Harrison på dette opptaket.
Hva gjelder ryktene på 60-tallet,så er det vel ikke helt usannsynlig at de skrev seg fra The Betales selv.Slikt måtte jo selge plater! Det var jo heller ikke det helt eneste stuntet de fant den gangen-for å si det forsiktig.

herrnimrod
herrnimrod
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Jeg heller trodde ikke på dette før bandets rolle som Illuminatipuppets ble gjort klar. Drar du inn etteretningen blir jo det meste plausibelt.

Samtidig er det en ganske god sjanse for at dette er lagd for å dekke over noe annet, for vi tror vel ikke at MI5 ikke kunne kvittet seg med dette opptaket om de virkelig hadde villet?

En annen forklaring er at “beviset” er krydret med en liten dose løgner som “debunkere” kan fokusere på og på den måten diskreditere sannheten selv om den står rett foran deg. Hidden in plain view er jo en annen teknikk de liker å bruke.

Men, er noe muffins her. Liten tvil om det.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  herrnimrod
12 år siden

Ja fokuset vårt bør helt klart rettes mot det illuminatet ikke ønsker vi skal se, vi finner det i diverse tekster. All you need is love og Imagine er hvor fokuset bør være! Når det er sagt har jeg faktisk tenkt selv at den eksisterende utgaven av Paul virker lite genial i forhold til ungdommsutgaven.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Nettopp det at det er George som angivelig skal ha lest inn båndene gjør at jeg definitivt kan avkrefte at innholdet kan være sant. Er det en person som vet at albumet Rubber Soul ikke kunne ha blitt Rubber Faul, da Paul levde i beste velgående da albumet kom ut i 1965, så er det bandmedlemmet George Harrison. George ville ikke under noen sammenhenger kunne lese inn båndene så klart og tydelig og ta så fullstendig feil. Produsenten av båndene må ha fått seg en god latter når han ser hvor lett det er å lure folk. Han er nok så ung at han ikke regner det som sansynlig at “gamlinger” leser/lytter til ablegøyene hans.

Sceptic
Sceptic
Abonnent
Svar til  Sagitta
10 år siden

Enig med deg, Sagitta. Nettopp han burde da vite at Rubber Soul kom i 1965. Dessuten burde han også ha visst at albumene Revolver og Yesterday and Today kom før 9. november 1966. Og han burde i alle tilfelle ha visst at the Beatles hadde gitt ut flere enn fem album før den angivelige ulykken i 1966!
Lydkvaliteten er mistenkelig god til å være tatt opp på minikassetter med diktafon. Og denne George høres mistenkelig frisk og oppegående ut i stemmen til å være så alvorlig skadet som han ble, bare et døgn i forveien.

Sceptic
Sceptic
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Jeg har sett filmen, og jeg skjønner at dette er lureri. Hvis Harrisons kommentarer ble spilt inn på minikassetter med diktafon, hvordan kan lydkvaliteten være så god som på filmen? Dessuten er det så mye av det denne “George” sier som ikke kan stemme:

1. Fra 6. til 19. november 1966 var Paul i Frankrike og Kenya sammen med Jane Asher.
2. En bil som har vært innblandet i en kollisjon eksploderer ikke, slik “George” sa i denne filmen, selv om bensinen blir antent. Slikt skjer bare i Hollywood, i middelmådige gangsterfilmer. (Jeg har vært på kurs om dette).
3. Sangen Yesterday ble gitt ut på albumet Help! i august 1965, og ble IKKE skrevet av John Lennon til minne om Paul etter den angivelige ulykken, slik “George” vil ha det til.
3. Albumet Rubber Soul kom i desember 1965, altså ett år før den angivelige ulykken.
4. Albumet Revolver kom i august 1966, tre måneder før den angivelige ulykken, og sangen Eleanor Rigby var med på denne platen.
5. Albumet Yesterday And Today som ble gitt ut i USA i 1966, kom også før 9. november dette året.

Dessuten: Hvilken interesse skulle MI5 ha av å gå så langt som å likvidere de andre tre for å holde Pauls “død” hemmelig? Hvis de var redde for at fans ville begå selvmord hvis de fikk vite om Pauls død, hvor mange ville i så fall begå selvmord hvis de andre tre døde? Hvor er logikken??

Er det noen som burde vite når de forskjellige albumene kom og hvilke sanger som var med på hvert album, må det ha vært George Harrison. Han var jo selv med på å lage dem!

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Sceptic
10 år siden

Sceptic, kanskje årsaken til at de var “redde” var at de skulle forhindre Batles-medlemmene fra å gå ut med det ved at de da ville få mange liv på samvittigheten selv? Og media som er styrt av samme kreftene ville ikke være sene med å gi de problemer både hva angår samvittighet og kanskje erstatningssøksmål etter at de fikk det til at de kom ut med løgn.
I alle tilfeller ville det å gå ut med det medføre en personlig katastrofe for dem personlig der involverte parter og fans var taperne- I tillegg ville de gjenværende Beatles måtte lide død

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Sceptic
10 år siden

Hey Sceptic, du innehar tydeligvis mye kunnskap om Beatles som du deler med andre her inne. Savner likevel linker og henvisninger til dine kilder for mye av den informasjonen du kommer med.

« Forrige artikkel

Thrive: Dokumentaren som vekker deg opp

Neste artikkel »

John Pilger om massemedia på NRK

28
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x