Mest populært blant våkne lesere

3.1K visninger
4 minutter lesetid
6

Lurer du på hvilke konspirasjoner og åndsvitenskapelige artikler som var mest populært å lese om i året som har gått? Her presenterer vi de mest engasjerende innslagene på Nyhetsspeilet.no i 2009.

Siden oppstarten mandag 23. februar 2009 så har Nyhetsspeilet.no levert en profil opp mot et marked som totalt mangler dekning i Norge blant de profesjonelle medieselskapene. De fleste journalister vet sannheten, men redaktører og eiere kontrollerer hva som publiseres og er styrt på et nivå som holdes skjult for leserne i Norge og resten av verden.

Informasjonsmarkedet for avsløring av konspirasjoner, spirituell oppvåkning og intelligent liv i kosmos har en eskalerende interesse blant samfunnets borgere. 2010 kommer mest sannsynlig til å bli det året hvor mennesker verden over vil se gjennom alle løgner som presenteres for befolkningen og frihetsberøvende restriksjoner som pålegges oss via statlige og globale regelverk.

De store folkemassene er underernært på denne informasjonen samtidig som man drukner i intetsigende tv-serier og daglige drapsnyheter. Nyhetsspeilet.no ønsker å være en frisk bris og en tankevekker i en ellers så kynisk styrt medieverden. De av dere som gir oss kommentarer og tilbakemeldinger på det vi presenterer hjelper oss i å bli et bedre nettsted så flest mulig kan våkne opp fra dvalen i den komfortable sofaen.

Nedenfor ser du hva dere lesere har funnet mest interessant på Nyhetsspeilet.no i 2009. Nettstedet ble i fjor besøkt langt over en halv million ganger og artiklene er blitt bladd i over 1,6 millioner ganger på under 10 måneder hvorav de siste par månedene står for nærmere 40% av besøksmassen. Fortsetter denne markante økningen i lesere vi har hatt den siste tiden så vil de fleste nordmenn ha vært innom disse sidene i løpet av neste år – og har dermed fått muligheten til å velge selv hva man skal tro – i stedet for at politikere og media sier hva du skal tro.

Nyhetsspeilet.no er skrevet av folket for folket. Vi er kommet for å bli så lenge internett eksisterer. Finn din egen sannhet. Se gjennom illusjonene og bli fri.

Mest lest i 2009

Dette er de 10 mest leste artiklene i magasinet for 2009:

 1. Tabu-oversikten for norske redaktører
 2. Forbereder norske myndigheter seg på 2012?
 3. Stopp massevaksineringen nå!
 4. Svineinfluensavaksinen gjør folk syke og døende
 5. Chemtrails: Hva stod det på veggen?
 6. Politiker avslører kynisk maktelite i Norge
 7. Si NEI til svineinfluensavaksinen!
 8. Månen og Mars: NASAs bedrag gjennom 40 år
 9. Nordmenn skal massevaksineres unødig
 10. Naturens eget antibiotikum
Tabu-oversikten for norske redaktører ble årets mest leste artikkel i 2009.

Mest kommentert i 2009

Dette er de 10 mest kommenterte artiklene på Nyhetsspeilet.no i 2009:

 1. Stopp massevaksineringen nå! – 386 kommentarer
 2. Svineinfluensavaksinen gjør folk syke og døende – 378 kommentarer
 3. Nordmenn skal massevaksineres unødig – 260 kommentarer
 4. Driver de krig over hodet på oss? – 239 kommentarer
 5. Redaktør anmelder norske politimyndigheter – 237 kommentarer
 6. Chemtrails: Hva stod det på veggen? – 228 kommentarer
 7. Tango for TV – 222 kommentarer
 8. Si NEI til svineinfluensavaksinen! – 208 kommentarer
 9. YouTube og den andre siden – 203 kommentarer
 10. Det du tror om Iran er propaganda – 186 kommentarer
Svineinfluensavaksinen var det mest omdiskuterte tema blant dere lesere i 2009.

Mest taletrengte lesere

Totalt sett ble det publisert 283 artikler med nærmere 13.000 kommentarer på Nyhetsspeilet.no i 2009. Meningene er altså mange om budskapene som presenteres. Her ser du de 10 mest aktive leserne:

 1. arifkarim (890)
 2. smurfen (857)
 3. Armin Bahrami (530)
 4. Mike Cechanowicz (497)
 5. Vandalf (408)
 6. Otto (382)
 7. ArneLo (357)
 8. J.Johansen (340)
 9. Wunjo (309)
 10. LiseBRPHULK (280)
Profetier for 2012 er bare ett av mange emner som Arifkarim engasjerer seg i.

Hva vil så fremtiden bringe?

Fritt valg som vi alle mennesker er i besittelse av skaper en konstant og kontinuerlig endrende sti foran deg. Fremover kan hva som helst som du ønsker deg sterkt bli manifestert i ditt liv. Dette kommende året er tiden for å legge vekk problemer og stridigheter, og sette kursen mot en visjon om transformasjon, deling og å se for seg den nye virkeligheten du streber mot. Mange vil oppleve å bli økende klar over en lengsel inni seg for noe mer enn det som oppleves fra komfortsonen i de daglige rutinene.

Fremover vil det bli vanskeligere å skjule sannhet. Gjennomsiktighet vil bli parolen for denne tiden. Verden er rett og slett blitt overmoden med saftige hemmeligheter som vil sige ut og eksplodere på verdensscenen i år. Sjeler vil bli rystet som ikke har hatt øynene åpne på mange levetider. Vi vil til slutt få muligheten til å gni det inn, slik man ikke skal gjøre, og kunne si; “Hva var det jeg sa!”

Det vil bli en økende bevissthet over hele planeten rundt mange ting som egentlig ikke er slik de har vært oppfattet å være. Universell sannhet om energi og at alt liv er ett vil komme til syne i samfunnet i økende hastighet. Mange av dere vil få en aha-opplevelse. Avmystifiseringen av livet i den store skalaen som skjer nå savner sidestykke. Den nye oppfattelsen av verden skapes fra innsiden og ikke fra utsiden.

Forbered deg for annonseringer av kurer for dødelige sykdommer, intelligent utenomjordisk liv og utrolige teknologier som vil gi verden fri energi. Forskere vil begynne å studere menneskets følelser mer grundig og vil se hvordan menneskets bevissthet spiller en viktig rolle i å skape sykdommer. En fortid som baserte seg på guder som valgte side er døende. Et marked vil vokse frem som krever sunn og ubehandlet mat hvor Codex Alimentarius kan bli en av faktorene som provoserer folket til oppvåkning.

På grunn av internett så vil en strøm av mennesker starte et korstog. På tross av regjeringer og land som ønsker å stoppe bevegelsen, så vil folket fortsatt kunne benytte internett til å kommunisere uten forstyrrelser.

Energi følger tanker. Ikke la fortiden fortære din energi. Et godt råd er å bli en kraftfull visjonær for dine drømmer og ønsker. Vi lever i den mest storslåtte tidsperiode i menneskets historie. Omfavn de globale endringene som kommer, lev i nuet og vær i glede uansett hva som skjer. Endringene er bare et solid tegn på at vi er på rett vei.

Tiden vil vise at perioden vi er inne i er enestående i universets historie. La oss derfor feire den store oppvåkningen og juble over at vi fikk muligheten til å inkarnere i en slik spennende tid!

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
solution
solution
Abonnent
14 år siden

Tror nok det er mer dette disse “bunkrene” handler om;
å skjule seg for de rasende massene.
Men når den profeterte “Universelle bevissthetsdagen” kommer(sagt 21/12 2012, men hvem vet med alle kalendrene)så vil både massene og “eliten” plutselig skjønne hvordan alt henger sammen, alle vil se at “eliten” selv ble lurt av krefter langt over dem igjen.
Gemyttene vil roe seg og folk vil prøve å finne løsninger på hvordan man kan bygge opp en ny sivilisasjon… uten “elite”, vel og merke.
Vi må bare sørge for at ingen, noensinne får røre “Det Hellige Internett”.
Det vil være mer behov for det enn noensinne fremover. ;)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Thor!

Vær ikke lei deg for nå i 2010 vil det være mulig at hele Nyhetsspeilet sier “boff” med hensyn til storm av nye taletrengte mennesker! Da er det ikke sikkert at alle vi “talertrengte” som har vært her en god stund får stor sjanse til å slippe til!!!

Og det Frank Aune her skriver om at “2010 kommer mest sannsynlig til å bli det året hvor mennesker verden over vil se gjennom alle løgner som presenteres for befolkningen,” er nok til at folk nå heldigvis begynner å åpne seg med det ønske å få se sannheter slik de er og samtidig ville snakke åpent ut om det de inntil nå har trodd de burde holde for seg selv ,folks innebygde frykt for at det ville være “mot nooormal” å si det slik det er!

En av grunnen for at jeg er her, er også fordi jeg liker å komme innpå her for å følge med på hva noen av kommentatorene skriver, som deg blant annet Thor, smurfen, Mike (som også er fast artikkelforfatter), Armin, arifkarim, Jarle, Monica (som jeg liker veldig godt og måten hun utrykker seg på), karpylet og noen flere.

Selv kan jeg være en hissipropp noen ganger i mine kommentarer her men jeg ser jo at diskusjonen iblant kan gå over alle “støvleskafter” og at det finnes flere enn én hissipropp innpå her! Er vi ikke bare mennesker da? Stille og rolige iblant mens andre ganger mer taletrengte og kanskje en dag “in a bad mood!”

Skal bli spennende og se alt nytt stoff som blir skrevet om her dette året. Jeg selv har noen navn på dette året som for eksempel: “demonstrasjonenes år” og “bevissthetens år.” Og allerede nå ser jeg at mye av det som var fokusert og skrevet om (av temaer) her på Nyhetsspeilet i 2009 blir diskutert så “fillene fyker” både i Dagbladet, VG og andre aviser. Ordet “konspirasjon” og spørsmålet “konspirasjon eller konspirasjonsteorier” dukker opp overalt, både i VG og Dagbladet og i andre aviser, ja, til og med på diverse bloggsider! Hvorfor plutselig så stor interesse for hva som er konspirasjoner eller ikke mon tro?

Jeg tror nok at mange, mange har vårt innom her etterhvert – ja, spesielt i 2009 da det skjedde så mange nye forandringer og hendelser, deriblant denne mystiske svine-influensaen som dukket opp og denne helsfarlige Pandemrix-vaksinen som dere skrev en hel masse om, som mange folk nå etterhvert har begynt å stille seg skeptisk til!

Vel sum a sumarium!

Jeg føler at dette blir et oppvekkelsens år for et stort antall mennesker, faktisk for mesteparten av jordens befolkning. Og med hensyn til den regjeringen vi lever under og stortingspolitikere, så vil nok mange der finne seg andre jobber dette året!

GODT NYTT OG GIVENDE ÅR Thor og dere andre her!

Lise

generalsnus
generalsnus
Anonym
14 år siden

Flott side dere har.=)Bra at noen tar opp ting som andre medier ikke våger å nærme seg.Håper i 2010 at nyhetsspeilet vil være et medium der vi kan ta opp forslag til løsninger også.Har fulgt md på siden en stund og tenkte kanskje det også ville bidra til mer målrettet fokus og tanke myldring.Vil også sende en stor takk til alle som bidrar til flotte artikler og innlegg!=)Det er inspirerende!=)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Skulle gjerne ønsket å vite hvor mange unike brukere som har besøkt nyhetsspeilet.

Vedlagte link, The Empire of “The City” kan fortelle litt om den bilbelske fremtiden.

http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549&ei=kFZDS_H8M4aO-Aa434hC&q=The+empire+of+the+city&hl=en&view=3&dur=3

http://video.google.com/videoplay?docid=-4430543376785758889&ei=kFZDS_H8M4aO-Aa434hC&q=The+empire+of+the+city&hl=en&view=3&dur=3

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Snufs..Er jeg ikke med på lista…Fyttirakker’n..hehe..I løpet av 2010 kommer det å blomstre vilt her inne med avsløringer ala klimabløffen,flere mainstream journalister kommer til å endre bevisstheten sin litt..og sikkert politikere som synes de har gått for langt med løgnene…Vi får håpe!!!

jab
jab
Abonnent
14 år siden

Det var en fin oversikt, og gledelig at flere lesere kommer til.
Føler selv at de jeg anbefaler siden til er skeptiske, for å si det mildt,
men fri vilje hører jo med.
Så får vi håpe at ikke internett innskrenkes eller saboteres.
Takk for at dere lager min favorittside,og godt nytt år.

« Forrige artikkel

Diplomaten Thorvald Stoltenberg truet journalist

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet trenger deg

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x