FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.
FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.

Haiti – en øvelse i menneskeskapte katastrofer?

10.5K visninger
3 minutter lesetid
254

Det ryktes fra Russiske etteretningskilder at Haiti-jordskjelvet var menneskeskapt ved bruk av ‘jordskjelvvåpen‘.  Iransk presse rapporterer det samme. Andre steder hevdes det at det var amerikaneres test av slike jordskjelv våpen som gjorde det.

Det sies at dagen før Haiti jordskjelvet var der i USA en øvelse i å takle slike katastrofer, øvelsesscenariet omhandlet nettopp Haiti. Lignende ‘øvelser’ var der før 9/11 og 7/7 bombingen i London. Vi har jo tsunamien i Thailand og jordskjelvet i Kina, som det spekuleres også var menneskeskapt, så om det ikke lenger er øvelse, hva er det? Er det ren terror for å skremme folk til underdanighet til Den Nye Verdensordens agenda, som er full underdanighet innen 2012, hvor dette er planlagt feiret? Så vi skjønner det haster.

Wilson sa JCSE (Joint Forces Command’s Joint Communications Support Element) var istand til å få utstyret til Haiti raskt fordi systemene allerede var lastet på paller i Miami som forberedelse til en øvelse som hadde blitt kansellert. http://www.nextgov.com/nextgov/ng_20100115_9940.php

Thomas Bearden har lenge sagt at HAARP vær modifikasjoner har foregått siden tidlig på 70-tallet.  Se deler av Beardens 1985 foredrag her. Her snakker han også om skalar energi (scalar energy), og om ‘unified’ felt teorien. En mini HAARP ELF sender har blitt laget for å presse ioniseringen oppover, og presser vannpartiklene opp sammen med den i dette innslaget. Jeg vet ikke hvordan slike jordskjelv våpen kan lages og brukes, men kan vel også være atomvåpen på havbunnen for alt jeg vet.

Andre steder spørres det om Russland assisterte Venezuela med ‘Scalar’ Jordskjelv Bombe teknologi som skapte jordskjelvet på Haiti. “Russland vil fortsette å utvikle offensive våpen som kontrer USA’s rakettskjold”, sa Statsminister Vladimir Putin nylig. Er dette i tilfelle terrorbalansen fra den kalde krigens tid i nye politiske former?

Mye våpen – lite mat

Det har vært sett lite av humanitær hjelp til Haiti, men mye våpen. Venezuelas president Hugo Chavez har hevdet at jordskjelvet er utført av USA.  Al Jazeera skriver også at Israel bruker katastrofen til  organinnhøsting, ved hjelp av den sterke medisinske delegasjonen de sendte i ‘krisehjelp’.

I 1970 skrev tidligere sikkerhetsrådgiver for President Jimmy Carter; Zbigniew Brzezinski i boken ‘Between Two Ages’ at “Teknologien vil gi lederne for de største nasjoner teknikker for hemmelig krigføring, som trenger bare minimalt med sikkerhetsstyrker…teknikker for værmodifikasjoner kan bli satt inn for å produsere forlengede perioder med tørke eller storm”. Vi som kjenner Brzezinski vet at det er tiden mellom den gamle verdensorden, og Den Nye Verdensorden – novus ordo seclorum (en ny sekulær verdensorden), han snakker om.

Den tidligere amerikanske Forsvarsminister William Cohen sa i et kontraterror seminar sponset av tidligere senator Sam Nunn, i april 1997: “Andre (terrorister) er innvolvert til og med i miiljø-messig terrorisme hvormed de kan endre klimaet, forårsake ved fjernkontroll  jordsjelv og vulkanutbrudd ved hjelp av elektromagnetiske bølger“.  (Sitat fra Forsvarsdepartmentets briefing)

Så hvis ‘terrorister’ kan bruke eco-vitenskap i 1997, så kan vel regjeringer, FN eller klandestine NGO’s (Non-Government Organisasjoner) gjøre det mye bedre idag?

Mer enn å gi medisinsk hjelp, mat og støtte, så rykker FN / USA inn med soldater og våpen. Er dette en øvelse i å temme nasjoner som er uvillige til å gå med på Den Nye Verdensordens agenda? Og soldatene er der for å slå ned på opptøyer som følge av folks viten og bevissthet om det samme ?

Vil den tredje verdenskrig som beskrevet av Pike i hans brev til Mazzini, bli utført med hjelp av økonomiske og katastrofiske midler, selvfølgelig i tillegg til ‘krigen mot terror’ og ‘klimakrigen’, og andre oppkonstruerte kriger som kreative personer kan finne på?

‘Hjelpen’ til Haiti, føyer seg pent i rekken av hyklerier som  ‘frigjøringen’ av Afganistan og Irak.  FN kaller dem ‘Peacekeepers’. ‘Doubletalk’ kalles dette i Orwells roman ‘1984’. Det må være dette Obama mente i Nobelpristalen at det må krig til for å få fred….., og kanskje noen naturkatastrofer, som noen sionistiske kristenfundamentalister som selvfølgelig er del av den Nye Verdensorden, hevder Haitere har selv gjort  ‘en pakt med djevelen‘, og har seg selv å takke (?), for at smådjevler i menneskeham angriper dem.

Vi er traumatisert, vi trenger ikke alle disse våpen som er dødens instrumenter“, sier en i dette innnslaget fra Al Jazeera TV. “Vi trenger ingen soldater, – det er ingen krig her“, sier en tidligere Haitisk minister:

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

254 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Direktør Oddvar Eriksen Kongsberg
Direktør Oddvar Eriksen Kongsberg
Abonnent
4 år siden

Anmeldelse av Tommy Brøske og Bistandsadvokat Holden i Kidnapping saken Fjellhamar – en skam og sløsing av Resurser og 100 Politi i 15 måneder og Ødeleggelse av Familien Hagen – en skam for det som kalles etterforsk – i NuTid . Også sakene Herkuels Katastrofen 15.03.2012 og drap på 5 Veteraner i Militære enhet – i Øvelse- av Forsvarsminister Espen bart Eide og Statsminister Jens Stoltenberg og Ingrid Schulerud og Sigbjørn Johnsen Finansminster og Politisjef Drammen -Politisjef Fossen og Inspektør og Advokat da Drammen og Under Politisjef Fossen – Nå Kongsberg -for drapet på disse 5 og Ignorere og skjule Drapsmenn og Kvinner i denne saken også som de gjorde sammen med Terje Aas i 2002 på drapet på Tore Tønne via “Jannic” betalt av Kjell Inge Røkke – og fristilt og frigitt uten Lov og Dom via Politisjef Fossen og Terje Aas og Per Morten Sending Inspektør og Advokat Under Fossen som Politisjef Dramnen – Også Pandemi 2009 og 2010 som Nå 2020 – også Under Pandemi Nå 2020 der Hele Storting og Siv Jensen og Jonas Gahr Støre og ledelse i alle partier også Gro Harlem Brundtland og Sønnen Knut Brundtland og familie for og gi pokker i Corona virus og Pandemi i Italia og Verden og Norge – Statsminister Erna Solberg og Jan Egeland og Erik Solheim og Torbjørn Jagland og Utenriksministere 1-2-3-4-5 og MiljøMinister 1- og Forsvarsminister og Klima og Miljøministere 1-2-3-4-5- For og gi pokker i Corona virus og drap via dem – også Falsk Uttalelse via Politisjef PST Nuværende og PolitiDirektør 1- 2 og Riksadvokat Busch og Nuværende – Disse drapsmenn og Kvinner er skyld i også denne Virus Corona fra Italia som er varslet inn som ingen gadd høre på 2015 og 2018 oh 2019 – så Hvorfor – Plutselig bry seg Helseminister Høie ???? Amen på den !

trackback
10 år siden

[…] Så jeg sier du mener at HAARP ansatte er beskyttet av menneskerettighetskonvensjonen. Bare slik at dette blir on-topic. De har en slags menneskerett i å få holde på med sitt leketøy mener du, som veldig få skjønner noe av hva skal brukes til, siden de selv sier bare det er ‘forskning’. Her i denne kommentar er det replikert et HAARP anlegg i småskala. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/haiti-en-%c3%b8velse-i-menneskeskapte-katastrofer/comment-page-5… […]

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Global Failures on a Haitian Epidemic

In the 17 months since Mr. Pelette was buried in the trash-strewn graveyard here, cholera has killed more than 7,050 Haitians and sickened more than 531,000, or 5 percent of the population.

Lightning fast and virulent, it spread from here through every Haitian state, erupting into the world’s largest cholera epidemic despite a huge international mobilization still dealing with the effects of the Jan. 12, 2010, earthquake.

The world rallied to confront cholera, too,
but the mission was muddled by the United Nations’ apparent role in igniting the epidemic and its unwillingness to acknowledge it.

Epidemiologic and microbiologic evidence strongly suggests that United Nations peacekeeping troops from Nepal imported cholera to Haiti, contaminated the river tributary next to their base through a faulty sanitation system and caused a second disaster.
http://www.nytimes.com/2012/04/01/world/americas/haitis-cholera-outraced-the-experts-and-tainted-the-un.html?_r=1&ref=health

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Ifølge en ny amerikansk studie må innbyggerne på Haiti forberede seg på nye jordskjelv, ifølge en ny AMERIKANSK studie.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/26/haiti-ma-forberede-seg-pa-nye-jordskjelv

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Ikke bare er studien amerikansk men Haitière må belage seg på KRAFTIGERE jordskjelv.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
12 år siden

Er vist ikke bare på Haiti dem venter jordskjelv, store militære styrker rykker nå inn i California

http://www.eutimes.net/2012/01/massive-us-troop-movements-in-california-raise-russian-concerns/

Det høres romling og risting langs hele San Andras sprekken og folk i Canada er livredde

Hva er det som er på gang ? det rappoteres om stadig flere stadig grusomme lyder men ser man på kartet over hvor lydene kommer fra så ser man at de nesten utelukkende kommer fra NATO land

http://1.bp.blogspot.com/-vqDtSzBcEaU/Txxq8hMAOUI/AAAAAAAALC4/fKNJNlxAZTI/s1600/MAP.jpg

Her lukter det mer en ugler, noen som har noen teorier om hva som foregår ?

Denne samle vidoen av merklige grusomme lyder er sett av nesten 2 millioner på noen dager, de troende snakker om dommedagsbasuner men hvorfor bare blåse i NATO land ?

http://www.youtube.com/watch?v=GZ2ZcmMxehk&feature=player_embedded

En del av filmen er fake, det er identiske lyder som i filmen War og The World men de fleste er ekte

For de som har sett hollywood filmen 2012 så husker de sikkert Charlie Frost og hva han sier i starten på den 3 år gamle filmen, det rare er at alt han sa nå er oppfylt, i filmen skyldes elendigheten at sola endrer seg og sender ut nøytrioner og protoner som varmer opp kloden fra jodens indre, noe som fører til økt havtempratur, ekstemvær, aktive vulkaner og jordskjelv men i filmen så kommer Apocalypsen før London OL som blir avlyst grunnet alle monsterskjelvene i verden, det hele starter med et monsterskjelv i California og så ryker Yellowstone før det forsetter over hele kloden

Det spesielle med M9 solstormen som traff oss nå var nettop det at den sendte ut store mengder protoner ifølge solforsker Pål Brekke

Personlig så tror jeg mye skyldes HAARP og at det vi ser av elendighet er man mad, det er en dårlig skjult hemmelighet at NWO gjengen vil bruke 2012 syndromet til å skape kaos for å få på plass sin verdensorden

Det er ikke vansklig å slippe unna med selvskapte katastofer i en tid der alle forventer naturlige katastofer etter alle dommedagsfilmene som kommer på samlebånd fra Hollywood og illuminati musikere, kriger opptøyer, kolaps osv osv osv

Orden ut av kaos som svina sier :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Ja smurfen,det er på tide med et kraftig jordskjelv etter kalenderen til NWO ( New World Order ).California ville jo passe bra så ville Pentagons ønske om “ny innenriks fiende” bli fylt opp.Eller ønsker de om å invadere Venezuela eller bare beskytte en kjempeleveranse av heroin til California.Tror vi vet svaret innen 14 dager.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kutter-nesten-100000-soldater-6750282.html
Forsvarsminister Leon Panetta ( ex-CIA-sjef ) ønsker å sette fokus på ROMMET i stedet for krigene i Irak og Afghanistan.Full Star Wars m.a.o. skulle en tro.Superdatamaskiner,kunstig intelligens,satellitter og HAARP da trenger man jo ikke det vanlige kanonfødet og kan spare 100.000 soldater.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Maarit, det står at de kutter i forsvarsbudsjettet. Det er feil, det er veldig lenge siden de hadde et forsvarsbudsjett, de kutter i angrepsbudsjettet:

Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-2/#comment-81489

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

smurfen skrev.
Det er ikke vansklig å slippe unna med selvskapte katastofer i en tid der alle forventer naturlige katastofer etter alle dommedagsfilmene som kommer på samlebånd fra Hollywood og illuminati musikere, kriger opptøyer, kolaps osv osv osv

Mole.
Da passer det bra at jødiske Spielberg vekker opp minnene fra 1956
igjen.

Ser vi her begynnelsen på en effektfilm av de sjeldne?
Spielberg snuser på Moses
http://p3.no/filmpolitiet/2012/01/spielberg-snuser-pa-moses/

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Det er jo ofte slik at seismisk aktivitet har en viss syklus, og i visse deler av syklusen er det høyere aktivitet enn andre. Nå er det jo slik at Haiti ligger på Enriquillo-forkastningen, og dermed er utsatt for rystelser. Så ja; de gjør nok lurt i å forberede seg på nye skjelv. Uten at det er noe mystisk med det. Haiti har opplevd store skjelv tidligere. De var også av naturlig årsak, med mindre HAARP var aktiv på 1700-tallet.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Rundt tusen mennesker har alt,…. noen få styrer hele økonomien i landet,……
……..resten av de nesten 10 millionene lever i ekstrem fattigdom.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7926397

Guess who owns the power in this world,
trenger vi egentlig gjette på det, neppe!

Bolla
Bolla
Abonnent
12 år siden

Hvis en tar all jævelskap som har hendt fra andre verdenskrig, og frem til i dag så er det nesten så en kan se en rød tråd…

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Aristide har hele tiden hevdet at han ble styrtet fra makten og at USA var pådriveren for et statskupp da han flyktet i 2004.

Amerikanske myndigheter har benektet dette, men en amerikansk kongressrepresentant og flere av Haitis naboland har ytret den samme mistanken.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4065569.ece

Usa kan da ikke finne på noe slikt.

Isaias Afewerki
Han er paranoid og tror at Etiopias statsminister Meles har forsøkt å drepe ham og at USA kommer til å prøve å ta livet av ham, heter det.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/wikileaks/article4152434.ece

Usa kan da ikke finne på noe slikt, eller det er vel nettop det de kan, men hvis man hevder slikt er man paranoid.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

På bakgrunn av undersøkelsen konkluderer USAID i sitt rapportutkast med at mellom 46.190 og 84.961 mennesker omkom i jordskjelvet i januar 2010, langt færre enn de 250.000 som hittil har vært anslått.
http://www.dagbladet.no/2011/05/28/nyheter/utenriks/haiti/jordskjelv/naturkatastrofer/16699148/

Hvem kan ha skodd seg på å hevde 250 000 døde??
De som mottar veledighetspenger?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Det er nå ett år siden ex-presidentene Bush og Clinton etablerte sitt eget “Fond” for å “hjelpe” Haiti – gjennom å støvsuge donasjonsmarkedet.

Hvorfor er det ikke noe informasjon på hjemmesiden til “ClintBush charity robbery Fund” om hvor mange millioner de har fått inn, hvor mange som er blitt brukt, hvor mange som har kommet nødlidende til gode og hvor mange millioner som ennå befinner seg i de glupske kleptokratenes lommer?

http://www.clintonbushhaitifund.org/pages/contact/

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Utrolig at FN får det til. Kolerautbruddet som nå herjer i Haiti skal ha startet i en leir for FN-soldater fra Nepal, ifølge rapporten til en fransk ekspert.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10012242

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Eksperter: – Kolerasmitte i Haiti kom fra FN-leir.

http://www.vl.no/verden/article105743.zrm

Hmmm…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mole
13 år siden

Hmmm… Kolerasmitte så jeg ankom i bitte små beholdere, kapsler, og nå behøver de 1 milliard til syke… dobbelt hmmm…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Så mange som 150.000 mennesker er smittet av kolera i Haiti,….

Haitis første kolera-utbrudd på over 100 år er med på å øke fortvilelsen i et lutfattig og disfunksjonellt land som forsøker å bygge seg opp igjen etter jordskjelvet i januar. 250.000 mennesker mistet livet i skjelvet.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7444477

Pussig nok stikker kolerabakterien innom sånn helt plutselig.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Nearly 2.2 million of children risk of contracting cholera in Haiti because of lack of clean water and sanitation in schools, according to the UN Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA).
http://crofsblogs.typepad.com/h5n1/2011/01/haiti-cholera-threatens-22-million-children.html
http://reliefweb.int/rw/rwb.nsf/db900sid/VDUX-8CVRBP/$File/full_report.pdf

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

FN-soldater brakte trolig med seg smitten etter jordskjelvkatastrofen.

Kolerautbruddet fulgte først ni måneder senere og kan ha hatt sitt utspring i en gruppe FN-soldater fra Nepal.
http://www.dagbladet.no/2012/01/07/nyheter/utenriks/haiti/kolera/jordskjelv/19702854/

God helse og karantenerutiner disse fn soldatene får gitt?!?!

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Nytt kjempe skjelv på Haiti snart ?

http://www.dagbladet.no/2010/11/19/nyheter/haiti/jordskjelv/naturkatastrofer/utenriks/14374199/#comment_5110740

Forskerene har helt rett i at dette ikke var et normalt skjelv siden det ble forårsaket av Haarp
Haarp skjelv kjennetegnes med at de alltid skjer på 10 km dybde, det kommer rose fargerike skyer over episenteret like i forkant, man ser også det eksteme nivået i økt Haarp aktivitet i atmosfæren

Under Haiti skjelvet så var US Navy allerede på vei til Haiti, pakket og klart der de forklarte i ettertid at de trente på en øvelse som omhandlet hvordan det skulle øve på et skjelv på Haiti

Nå tyder det på at de skal utløse et nytt skjelv i tiillegg til giftvaksiner, planting av Kolera, Haarp skapte orkaner, skyte Haitiere i ryggen i “selvforsvar” som de 2 som ble drept nå

“Flaks” for USA at det også ble funnet store oljefelt utenfor kysten

Vist vi ikke snart stopper psykopatene så kan det være vår tur neste gang

http://www.enterprisemission.com/Norway-Message3.htm

Haiti Earthquake & the HAARP Induction Magnetometer

Chavez: US weapon test caused Haiti earthquake

EARTHQUAKE LIGHTS by PROJECT HAARP? CHINA QUAKE 7.8

Planting av Kolera

Sveriges ambassadør til Haiti, Claes Hammar, sier til Svenska Dagbladet at det stemmer at utbruddet kommer fra Nepal.

– Det er dessverre tilfelle. Man har tatt prøver og sporet smitten til Nepal. Det er 100 prosent sant, sier Hammer, som besøkte Haiti for to uker siden. Ambassadøren sier han har informasjonen fra en diplomatkilde.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/doedstallene-etter-nepalsmitten-fortsetter-aa-stige-i-haiti-3344414.html

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Mye trafikk Florida – Haiti
Om lag 240 000 mennesker som bor i Florida er født i Haiti. Etter jordskjelvet har mange reist fram og tilbake mellom USA og den karibiske staten.
http://www.dagbladet.no/2010/11/17/nyheter/utenriks/kolera/floridausa/haiti_and_cholera/14343528/

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Myndighetene oppjusterte onsdag antall dødsofre for koleraepidemien til 1.100. Sveriges ambassadør til landet mener påstandene om at utbruddet stammer fra Nepal er sanne.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/doedstallene-etter-nepalsmitten-fortsetter-aa-stige-i-haiti-3344414.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Haiti cholera ‘far worse than expected’, experts fear

They believe the toll could reach 779,000, with 11,100 deaths by the end of November 2011.
http://www.bbc.co.uk/news/health-12744929

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Derfor det er så viktig å ikke glemme dem nå i disse Japantider. Så fortsett å støtte Leger uten grenser som fremdeles jobber på spreng der nede og trenger all støtte de kan få!
http://www.leger-uten-grenser.no/Gi-din-stoette

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

FEIL KONTONUMMER: Denne meldingen spresr nå på Facebook, men kontonummeret det oppfordres å gi penger til, tilhører ikke Leger uten grenser.
Falsk gaveoppfordring til Leger Uten Grenser på Facebook
http://www.dagbladet.no/2011/03/17/nyheter/jordskjelv_og_tsunami/utenriks/japan/fukushima/15851067/

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Jeg så det. Det var derfor jeg lenket direkte til siden deres hvor kontonummer og telefonnummer er ekte.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

FN-soldater skjøt og drepte demonstranter i Haiti.

– Skutt i ryggen

Frustrasjonen retter seg nå også mot FN-styrkene i landet. FN-soldatene beskyldes for ikke å klare å kontrollere epidemien, samtidig som mange anklager en nepalsk FN-kontingent for å ha tatt med seg koleraen fra Asia.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10011378

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Er det et stort jordskjelv i Japan som nå kommer?
Dypvannsfisk fra 1000 meters dybde som nå har kommet opp til overflaten kan gi signaler om det. Fisken som kalles Messenger from the Sea God’s Palace kan bli opptil 5 meter lang og går sjelden opp til 200 meter.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/japan/7365076/Oarfish-omen-spells-earthquake-disaster-for-Japan.html

The Japan Meteorological Agency (JMA)
http://www.jma.go.jp/en/quake/

IRIS Incorporated Research Institutions for Seismology

Kart over hvor de tektoniske platenes grenser
http://www.iris.edu/seismon/html/plates.html

Oversikt over jordskjelvdybde
http://www.iris.edu/seismon/last30.html

Norsk samarbeidspartner ifølge IRIS
University of Bergen, Norway Eystein S. Husebye

Om det kommer et skjelv i Japan, kan det være effekten av en kjedereaksjon fra andre jordskjelv som er utløst av HAARP andre steder. Ser ikke bort fra det. Manmade mess on earth unfolds.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  ye
14 år siden

En ting jeg lurer på. Jordskjelv oppstår naturlig ved “ring of fire”, men skjer det så regelmessig som vi tror? Hvis det er aktivt område for jordskjelv, så har det vært det i flere tusen år. Hvordan har det seg da at store befolkningsområder i verden stort sett har oppblomstret på disse kontinental-linjene? Man skulle trodd områdene her var ødelagt for mennesker. Skjelv forekommer sjeldent, men med HAARP i de gale globale’s hender så er det et tastetrykk unna.

Se opp for grunne skjelv, typisk karakteristisk trekk for HAARP er 10km under jordoverflaten. Jordskjelvene som rammet Kina og Japan i 2008 i forkant av Beijing OL var alle 10km nøyaktig, under overflaten.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Naturkatastrofer behøver nødvendigvis ikke å være menneskeskapt.
Noe forteller meg at et er en sammenheng mellom universets mektige krefter og en gruppe mennesker her på jorden….

http://www.youtube.com/watch?v=fwSmb1LCruI&feature=related

Og min ituisjon forteller meg også at alle nye jordskjelv vil komme som et resultat av utenforjordiske krefter i kombinasjon av krefter her på jorden… over lang tid.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Det er veldig “gunstig” for NWO når en allment godkjent tulling som Amandinejad kommer med slike påstander.Det får mange til å tvile på om 9/11 virkelig kunne ha vært en false-flag.Han tjener dermed saken,og har antagelig fått beskjed om å gjøre akkurat det.”-Om han sier det,så kan det jo umulig være sant,ikke sant…” I USA holder de tydeligvis på å forberede en ny terrorhandling,som denne gangen skal skyldes på patriotbevegelsen,og de som kjemper i mot NWO i USA.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
14 år siden

Mulig det er og dra det litt langt men fakta er jo at både Hugo Chaves og Amandinejad er litt som Osama og gjør akkurat det som tener USA og CIA best…
Mye rare utspill som kun tener Bush & sin agenda
Amandinejad er jo i tilleg jøde så en kan jo begynne og lure …..

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2721966.ece

MK-Ultra er jo og en teori som kan forklare alle dem utspilla som kun tener CIA og Israel…

Nytt kjempe skjelv i Tyrkia i dag og som med samtlige skjelv siste tiden så er skjelvet grunt, ligger like ved sjø osv så en skal være rimlig rar i hodet for og tro at dette her er snakk om naturlige skjelv!

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Massiv økning av kraftige jordskjelv de siste åra.

LinkI

LinkII

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ursus
14 år siden

Ja det er en biteliten oppsving i antall skjelv :)
Det har omkommet flere i jordskjelv siste 6 år en på dem 500 foregående åra til sammen, på dem siste 2 mnd har det omkommet flere i jordskjelv en på dem siste 6 foregående åra tilsammen ….
man ser det daglig i avisene og nå bare gjesper man når man leser det og lurer på hvorfor avisene gidder og skrive om sånt kjedlig stoff
Man får håpe akselereringen avtar etterhvert, vist ikke så kan det være greit og utnytte seg av det med og kjøpe surfebrett så en kan ri på tsunamibølger til sommeren :)

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Ursus
14 år siden

Du glemte en vesentlig opplysning Ursus -“Selected earthquakes of general historic interest.”…
Det betyr ganske enkelt at grafen er lagd ut fra en liste over skjelv av generell historisk interesse, ikke alle skjelv i den perioden. Bl.a. et på bare styrke 3!
Sammenlign grafen i din første link med denne som viser alle skjelv >5 i perioden 1990-2010 http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/stats/size.gif
Og disse.
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/stats/1980_both.gif http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/stats/1990_both.gif http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/stats/2000_both.gif
ingen økning, bare naturlig variasjon, og laaaaangt fra grafen i din første link, man kan ganske enkelt ikke lage en graf av et datasett og konkludere uten å ta hensyn til hva dataene faktisk viser til.

Og Smurfen, har du link til statistikken? Har de tatt i betraktning folkeveksten ting som folkevekst, og økt rapportering grunnet teknologisk utvikling de siste 500 åra?

Sigr Huginsson
Forfatter
14 år siden

Hva skeptis skeptikerene maser om, tror jeg egentlig ikke noen av oss skal ta hverken personlig eller alvorlig. Er det slik de holder på, møter de veggen til slutt.
“what comes around goes around”

Men de kan jo snapshotte denne:)

“Persia vil bli angrepet når en magisk blomst føder fruktbarhet, og hele gruppen er samlet for Abrahadabra. Og da blåses det i gjallarhornet.

« Forrige artikkel

Krigføring mot vår helse

Neste artikkel »

Osama bin Laden erkjente aldri 11. september

254
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x