FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.
FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.

Haiti – en øvelse i menneskeskapte katastrofer?

10.5K visninger
3 minutter lesetid
254

Det ryktes fra Russiske etteretningskilder at Haiti-jordskjelvet var menneskeskapt ved bruk av ‘jordskjelvvåpen‘.  Iransk presse rapporterer det samme. Andre steder hevdes det at det var amerikaneres test av slike jordskjelv våpen som gjorde det.

Det sies at dagen før Haiti jordskjelvet var der i USA en øvelse i å takle slike katastrofer, øvelsesscenariet omhandlet nettopp Haiti. Lignende ‘øvelser’ var der før 9/11 og 7/7 bombingen i London. Vi har jo tsunamien i Thailand og jordskjelvet i Kina, som det spekuleres også var menneskeskapt, så om det ikke lenger er øvelse, hva er det? Er det ren terror for å skremme folk til underdanighet til Den Nye Verdensordens agenda, som er full underdanighet innen 2012, hvor dette er planlagt feiret? Så vi skjønner det haster.

Wilson sa JCSE (Joint Forces Command’s Joint Communications Support Element) var istand til å få utstyret til Haiti raskt fordi systemene allerede var lastet på paller i Miami som forberedelse til en øvelse som hadde blitt kansellert. http://www.nextgov.com/nextgov/ng_20100115_9940.php

Thomas Bearden har lenge sagt at HAARP vær modifikasjoner har foregått siden tidlig på 70-tallet.  Se deler av Beardens 1985 foredrag her. Her snakker han også om skalar energi (scalar energy), og om ‘unified’ felt teorien. En mini HAARP ELF sender har blitt laget for å presse ioniseringen oppover, og presser vannpartiklene opp sammen med den i dette innslaget. Jeg vet ikke hvordan slike jordskjelv våpen kan lages og brukes, men kan vel også være atomvåpen på havbunnen for alt jeg vet.

Andre steder spørres det om Russland assisterte Venezuela med ‘Scalar’ Jordskjelv Bombe teknologi som skapte jordskjelvet på Haiti. «Russland vil fortsette å utvikle offensive våpen som kontrer USA’s rakettskjold», sa Statsminister Vladimir Putin nylig. Er dette i tilfelle terrorbalansen fra den kalde krigens tid i nye politiske former?

Mye våpen – lite mat

Det har vært sett lite av humanitær hjelp til Haiti, men mye våpen. Venezuelas president Hugo Chavez har hevdet at jordskjelvet er utført av USA.  Al Jazeera skriver også at Israel bruker katastrofen til  organinnhøsting, ved hjelp av den sterke medisinske delegasjonen de sendte i ‘krisehjelp’.

I 1970 skrev tidligere sikkerhetsrådgiver for President Jimmy Carter; Zbigniew Brzezinski i boken ‘Between Two Ages’ at «Teknologien vil gi lederne for de største nasjoner teknikker for hemmelig krigføring, som trenger bare minimalt med sikkerhetsstyrker…teknikker for værmodifikasjoner kan bli satt inn for å produsere forlengede perioder med tørke eller storm». Vi som kjenner Brzezinski vet at det er tiden mellom den gamle verdensorden, og Den Nye Verdensorden – novus ordo seclorum (en ny sekulær verdensorden), han snakker om.

Den tidligere amerikanske Forsvarsminister William Cohen sa i et kontraterror seminar sponset av tidligere senator Sam Nunn, i april 1997: «Andre (terrorister) er innvolvert til og med i miiljø-messig terrorisme hvormed de kan endre klimaet, forårsake ved fjernkontroll  jordsjelv og vulkanutbrudd ved hjelp av elektromagnetiske bølger«.  (Sitat fra Forsvarsdepartmentets briefing)

Så hvis ‘terrorister’ kan bruke eco-vitenskap i 1997, så kan vel regjeringer, FN eller klandestine NGO’s (Non-Government Organisasjoner) gjøre det mye bedre idag?

Mer enn å gi medisinsk hjelp, mat og støtte, så rykker FN / USA inn med soldater og våpen. Er dette en øvelse i å temme nasjoner som er uvillige til å gå med på Den Nye Verdensordens agenda? Og soldatene er der for å slå ned på opptøyer som følge av folks viten og bevissthet om det samme ?

Vil den tredje verdenskrig som beskrevet av Pike i hans brev til Mazzini, bli utført med hjelp av økonomiske og katastrofiske midler, selvfølgelig i tillegg til ‘krigen mot terror’ og ‘klimakrigen’, og andre oppkonstruerte kriger som kreative personer kan finne på?

‘Hjelpen’ til Haiti, føyer seg pent i rekken av hyklerier som  ‘frigjøringen’ av Afganistan og Irak.  FN kaller dem ‘Peacekeepers’. ‘Doubletalk’ kalles dette i Orwells roman ‘1984’. Det må være dette Obama mente i Nobelpristalen at det må krig til for å få fred….., og kanskje noen naturkatastrofer, som noen sionistiske kristenfundamentalister som selvfølgelig er del av den Nye Verdensorden, hevder Haitere har selv gjort  ‘en pakt med djevelen‘, og har seg selv å takke (?), for at smådjevler i menneskeham angriper dem.

«Vi er traumatisert, vi trenger ikke alle disse våpen som er dødens instrumenter«, sier en i dette innnslaget fra Al Jazeera TV. «Vi trenger ingen soldater, – det er ingen krig her«, sier en tidligere Haitisk minister:

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

254 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Glimrende Jarle :D
Dette var mye av det samme jeg har hatt tanker om….
Et kriseteam fra Israel på over 200 kirurger rykker inn på Haiti nesten før skjelvet har rista seg ferdig, andre land bruker ukevis og moblisere noe sånt samt at store mengder barn og andre bare forsvinner sporløst…..
Vi vet fra Gaza at Jødene gang på gang er blitt avslørt i organtyverier fra palestinere
Israel får en vinn vinn sitvasjon med at få en internasjonal stjerne samt store mengder organer..
USA rykker straks inn med store styrker, Tanks og angreps hellikoptre inkludert
Hvordan hjelper man barn som sulter med Tanks ?
Det var inslag om den amerikanske invasjonen på 60 min i går der lederen for invasjonen fikk et kritisk spørsmål om hvorfor alle soldatene var tungt bevepna vist det var for og hjelpe, svaret var at våpna var seff ikke ladd, så hvorfor da bære våpen vist dem ikke er ladd ?

Obama, Bush og Clinton holder raskt en pressekonferanse der dem sier at dem tar ikke mot klær, telt, mat osv, bare rene penger og oppfordrer verden til og gi så det svir..
Vi vet fra Før at pengene til Katharina ofrene gikk rett i lommene til Bush, Clinton
Vi Vet at Pengene etter Live Aid som skulle gå til dem sultramma i Ettiopia istede gikk til diktatoren som styrte landet som videre gikk til innkjøp av store mengder våpen som drepte flere hundre tusen og mye inn på kontoer i sveits og resten i lommene på dem som styrer hjelpe organisasjoner
Mye av det samme skjedde ved tsunamikattastofen og andre kattastofer
( leger uten grenser er untaket)
Røde Kors har nett vært i flere rettsaker og tapt samtlige dem har anlagt mot et lite tannlegekontor og mot legevakten for bruk av et rødt kors i logoen sin og nå anker dem til høyeste rett, ved spørsmål om det var rett og bruke store summer av innsamlede midler på rettsaker så svarte «apekatten» at dette var prinsippsak og det røde korset var helligt

Dem 2600 mektigeste i verden er nå samler i Davos i topphemlige møter (reptilmøte) der ingen sjournalist får komme inn i møtelokalene, men må sitte utenfor i andre lokaler og vente på den informasjonen deltakarene mater dem for sin egen agenda akkurat som tiggere på gaten som venter på penger
Vår kjære Kronprins er der for 5 år på rad og har gjort lynkariere og sitter i øverste ledelsen nå
Da han kommer ut for og mate journalistenene så spør jornalisten fra TV2 om hva som skjer der inne og Krompen svarer: det alle går og prater om og tenker på er alle dem stakkar fattige i verden og hva dem kan gjøre for dem
Så ser man krompen prøver desperat og ikke begynne og le akkurat som et barn som sier til sin mor at det var 10 rosa elefanter som spiste opp kakene i kakeboksen som forsvant
Er det ikke akkurat på grunn av dem fattige at dem 2600 er blitt dem mektigeste i verden?
HALLO ?
Mye tyder på at Krompen har putta nesa si oppi dåsa til sin kone og snusa litt hvitt CIA pulver fra Colombia

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  J.Johansen
13 år siden

For en ønsketenkning Jarle, å kunne leve på en slik kjærlighetsplanet, helt enkelt og primitivt, der kjærlighetens brorskap/søsterskap er alt for oss menneskers eksistens.

Og den den tiden kommer er jeg sikker på.

Lise

ArneLo
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Litt kannalisert info ang Haitiskjelvet: Fra Casiopaea Session 30 January 2010
(L) I have a question. I’ve been waiting for somebody to ask it, but since nobody is going to ask it, I want to ask it: Was the Haiti earthquake an induced earthquake, or was it totally natural?
A: (Planchette swirls on board) INDUCED! Bet you didn’t expect that, did you?!

Q: (L) Frankly, I didn’t. Because I’ve already gone on record saying it wasn’t. I just poo-pooed the whole idea as too far out there. (laughter) So now I’ve gotta…
(Joe) Well, it was the Russians who said that, wasn’t it?
A: No!

Q: (Joe) Didn’t you tell us the Russians reported that?
(L) The question I want to ask is, how do they induce earthquakes? (To Ark) How do you think they induce earthquakes?
(Ark) Well, just search the internet! (laughter) Yeah, it’s on the internet. You create special waves that go into the earth and propagate in the right direction…
(L) I don’t believe it. They don’t have enough power to do that.
(Joe) I want to know who induced it?
A: U.S.

Q: (Joe) At the government level, or super-secret nonsense?
A: Secret gov.

Q: (L) And how did they do this? Was this from some kind of waves that Ark is talking about?
A: Close. And notice that no one is arguing with them right now!

Q: (L) In other words, you’ve got something that can do that, nobody’s gonna mess with you.
(Ark) But the main question is, did they really want to induce it in the neighborhood of Haiti, or it was a mistake?
A: Yes, the prep was done.

Q: (Andromeda) So they intentionally did it to Haiti.
(Ark) What I would do, I would use a submarine and go near the fault, and do the job using these submarines as a so to say amplifiers for something. There are these faults under the ocean. It’s enough to move this fault in the right direction with the right frequency, and you get it.
A: Too dangerous that way because the pulses would also destroy the sub. Better to use triangulated space-based weapons.

Q: (Belibaste) Why did they target Haiti specifically?
A: Close to South America. Convenient, oil, other factors of imperialistic nature.

Q: (Andromeda) Was it like a test?
A: No.

Q: (Burma Jones) Not a test, so they’ve used this thing a lot before?
(Joe) They used it on the Columbia.

A: Once or twice.
Q: (Joe) Used on the space shuttle.

(Psyche) That’s why Chavez was so sure.
(Ark) It’s probably much easier for the island than on the mainland…
(L) Yeah, because you’ve got separation with the ocean bed and different strata. It would be too uncontrollable if you started zapping a fault on a large land body.
(Andromeda) Like California?
(Joe) When they said, «notice how no one is arguing with them now», does that mean that most major nations in the world are aware that this was a…
A: Yes

Q: (Joe) Good way to shut people up.
A: Spy vs. Spy

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Fantastiske funn J.Johansen!
Jeg har faktisk lest deler av denne russiske etterettnings-rapporten som ble sendt til President Putin. Den avslører blant annet at bruken av kunstig-jordskjelv teknologi har røtter helt tilbake til 70-tallet, og at den russiske E-tjenesten har i all hemmelighet hatt en kritisk blikk på det US Navy driver med rundt Haiti-sonen siden 2008. Dem prøver å reaktivere avsluttede prosjekter fra pre-ww2 tiden. Naturligvis er det snakk om Philadelphia lignende eksperimenter. Mer:
http://pakalert.wordpress.com/2010/01/19/engineered-earthquake-us-is-occupying-haiti-as-troops-flood-in/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

Flott Arif
Philadelphia eksperiment er vel beviset som beviser for alle at vi har en psykopatisk elite eom leker guder med våre liv med dommedagsvåpen og alien teknologi
Zionistene selv sier dem har store armeer av spindocters som dem bruker for alt dem er verdt over hele verden fra alt til og debunke, deininformer og overvåke
Jarle er en tøffing som rører i farligt vann her og hver gang ordet jøde/zionist blir nevndt så blir det plukket opp i et filter i et dataprogram og man ser det hver gang i Jalres artikler så får alle minustomler i artiklene hans
All ære for at han tørr og ta opp det ingen andre er modige nok til og si :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Det er på tide med en oversikt over det siste tiårets største «natur»katastrofer, og hva som forårsaket dem:

1. Tsunamien i Asia i desember 2004, drepte omlag 250.000 mennesker, hvorav over 100 nordmenn. En atombombe som ble sprengt mellom to tektoniske plater utenfor kysten av Sumatra, utløste jordskjelvet (historiens nest kraftigste), som av vitenskapsmenn er blitt finmålt til 9.3 på Richter
(http://www.newscientist.com/article/dn6991)

Årets januarnummer av Aftenposten Innsikt bedriver litt cover-up på forsiden:
«Den dødelige tsunamien brakte fred til Aceh». 200.000 av Sumatra’s innbyggere døde, slik at freden kunne senke seg over øya (og så kom vel noen amerikanske oljeselskaper inn sånn i kjølvannet…)

2. Sichuan-jordskjelvet i Kina i mai 2008.
Dette var nok nok et menneskeskapt jordskjelv. HAARP er hovedmistenkt.

3. Burma-syklonen i 2008.
Syklonskapende teknologi finnes, med chemtrails og HAARP og hele pakka. Mistenkt nr.1: THEY did it.

4. Katrina-orkanen og oversvømmelsen i New Orleans i 2005.
Hvorfor var det ikke noe TV-dekning av diket som hadde sprunget lekk ? Fordi diket var blitt sprengt av militære eksperter. Og hvorfor kom det ingen hjelp til innbyggerne i New Orleans i løpet av de første 5 dagene ?! Det kan umulig ha stått på EVNEN, det viser seg jo av hvor raskt amerikanerne er på pletten nå på Haiti, og på Haiti dreier det seg ikke engang om å redde USA’s egne innbyggere, ergo stod det på VILJEN. USA’s myndigheter, med okkultisten George W. Bush i spissen, lot med vilje New Orleans fattige innbyggere lide og dø…

5. Haiti-skjelvet oser menneskeskapt lang vei…
Noe av det spesielle er at «skjelvet var forventet å bli gjøre mye større skade» ! Dette forklarer trolig hvorfor de «zionistiske» vestlige media rapporterte om 500.000 døde (som vel var planen), mens det virkelige tallet viste seg å være omkring 50.000. Kan dette forklare noe av norsk TV’s «nøttete» dekning av katastofen, hvor det ble fokusert på alt annet enn hvordan redningsarbeidet gikk, hovedsakelig beretninger om mirakuløse redninger, og da særlig av vestlige mennesker som var på øya da skjelvet skjedde.

Og sist men ikke minst viktig for norsk TV, så måtte jo NRK/TV2 også bidra med litt skikkelig markedsføring av det skamløse tyveriprosjektet til forbryterfamiliene Clinton og Bush: http://clintonbushhaitifund.org/

Med tanke på at George W. Bush ikke løftet én finger for å hjelpe de sterkt nødstedte Katrina-ofrene, hvordan kan noen tro at han vil opptre annerledes denne gangen…?

Det står på hjemmesiden til clintonbushhaitifund:
«One hundred percent of the donations made go directly to relief and recovery efforts». Dette er trolig nytale fra satanist- og løgnerduoen Clintbush. Legg merke til at setningen ikke inneholder ordet «Haiti».

Næmen så rørende at Serbia-bomberen Clinton og Irak-bøddelen Bush plutselig har fått så stor omtanke for sine medmennesker. Er ikke dét et tegn på at verden nå vil bli et bedre sted å leve så vet ikke jeg…

ares
ares
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Kan jorden slippe en fjert uten at David for skylden?

Oddis
Oddis
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Synes det er mange fine artikler her på Nyhetsspeilet, men svar som dette skremmer jo vettet av de fleste.
Vi må vel bare innse at jorden har VÆR og at de TEKTONISKE PLATENE rører på seg støtt og stadig. Det blåste ganske kraftig oppe i Nord-Norge tidlig denne uken, Obama?

ExBlackOpsOmegaUnit
ExBlackOpsOmegaUnit
Abonnent
Svar til  Oddis
13 år siden

Truth is stranger than fiction. Norge er under konstant vær-manipulasjon (chemtrails/EISCAT), så bakmennene befinner seg nok noe mer lokalt enn du spøkefullt antyder

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  ExBlackOpsOmegaUnit
13 år siden

Vet ikke helt hvordan jeg skal lese nicket ditt. Antyder du her mer eller mindre å sitte på inside-info, gitt hva du hentyder i din påstand.

ExBlackOpsOmegaUnit
ExBlackOpsOmegaUnit
Abonnent
Svar til  ExBlackOpsOmegaUnit
13 år siden

Fikk ikke til å legge svar under Lynx Veritas, så prøver her:

Har ingen spesifikk inside-info om chemtrail’s/EISCAT annet enn det som er tilgjengelig for alle på nettet, og observasjoner av fenomenet i praksis siden det startet. Var med på bruk av scalar-wave teknologi i ca 81, så gammel inside-info, i kombinasjon med dagens utsideinfo.

Ståle Johansen
Abonnent
13 år siden

Økonomi i dag.

Bloomberg: Maybe A Secret Banking Cabal Does Run The World After All

AIG cover-up proof that “conspiracy theorists” aren’t so crazy, writes columnist

http://www.prisonplanet.com/bloomberg-maybe-a-secret-banking-cabal-does-run-the-world-after-all.html

Og, Konstant værmanipulasjon chemtrails stemmer bra, er lei av å bli spøytet som et insekt flere ganger om dagen!

Kjetil S
Skribent
Svar til  Ståle Johansen
13 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Hehe. Trolig dem er ute etter nye «forsøkskaniner» for sine MK-Ultra lignende eksperimenter… :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

Pøh….alle reptillederene samlest på Haiti nå og dem stjeler babyer og barn å spiser dem i djevelske, satanistiske og pedofile ritualere, der dem bader i blod og suger til seg energi fra uskyldige for og feire sin nye verdensorden!

Otto
Abonnent
13 år siden

Kanskje jeg er litt Blinded by the Light. Skal sette meg bedre inn i sakene. Kanskje du kan hjelpe meg, har en samling av informasjon her, Haiti earthquake January 2010.

Falcon
Falcon
Abonnent
13 år siden
smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Muligt det er jeg som er dum men har intrykk av at det er noen som tror at HAARP og tesla er noe utrolig aliens teknologi, samt noe Tesla var flere tusen år forut vår tid osv
Fakta er at HAARP har eksistert i tusener av år og er noe selv småbarn bedriver, der er like lett og som skjønne at for og drikke et glass vann må man løfte glasset opp til munnen
Tar man en huske så tilfører man litt energi for og få fart og når husken er på vei tilbakers så tilfører man litt energi og husken får stadigt større fart
Ligger man i et badekar så kan man ta hendene og dytte vannet med litt energi og man får en bølge, gjentar man det på riktig tidspunkt så blir bølgen stadig større
All materie har sine svingninger og selv et barn med en liten hammer kan få en skyskraper til og kolapse vist barnet slår med hammerern på nyaktigt rett tidspunkt
På metall så skjer svingningene med ekstrem hastighet og man må slå med minimal energi mengde på nanosekundet rett for at svingningene skal ekslarere
Det var det Tesla skjønte eller frekvenzer om du vil ….
På en huske har en luftmotstand så tilførsel av energi blir forholdsvis stor, det har man ikke på metall og jordskorpe osv
I Japan så bruker dem gummiklosser i fundamentet for og elminere ut svingningene og mye av det samme i industri og lange rørgater mm..
Dette er jo ikke noe ny teknologi og etter den hengebroen som kolapset i svak bris i USA så har alle hengebroer fått påmontert slingre luftkjøler for og forhindre nettopp dette
Dem bygde trekantsambandet på Hordaland for noen år siden med en tunell og to store hengebroer som etter ferdigstillelse fikk noen enorme svingninger etter svak bris i riktig retning og dem satte opp slingre luft kjøler ganske fort for og elminere problemet før broene endte i havet
All materie har sine svingninger/frekvenzer enten det gjelder luft, atmosfære, stål osv , det gjelder bare og påføre riktig mengde energi til nyaktig riktig tidspunkt så kolapser det etter kort tid
Teknologien er urgammel, det det handler om er ikke om det eksisterer men om det eksisterer noen som er så psykopatiske at dem vil ta det i bruk for sin egen agenda !

Serverer med litt åndlig føde til dem som trenger det ;)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen du har også dine svingninger/frekvenser. :-) Alt er bare energi og den kan vi registrere og påvirke, med den viten og de sanser du har er du ikke langt unna å være en healer.

Otto
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden
Ergon
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Forsåvidt ikke bare pedofile, men adopsjonsindustrien generelt går i høykonjunktur og håper på flere katastrofer i land som Haiti. Og de kommer.

hijabi
hijabi
Abonnent
13 år siden

hehe. syntes det er morsomt å se hvordan du har utviklet deg, armin. fra den lille gutten som var med på hytteturer me lillebror i trysil. til å bli en skikkelig kar med egen nettside og veldig samfunnsorientert. skikkelig morsomt

remote
Abonnent
13 år siden

«Some specialists say the phenomenon of earthquakes has not been sufficiently researched. From school geography class students remember that earthquakes are caused by shifting geological fault lines, but exactly why this happens, and what goes on deep below the surface – was never fully explained. This is what scientists are still trying to learn.»

http://rt.com/Sci_Tech/2010-01-15/earth-quake-origin.html

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Her er en teknisk beskrivelse av hvordan et menneskeskapt jordskjelv kan skapes og utløses:

«HAARP-teknologiens oppfinner Nikola Tesla hevdet at HAARP kan utløse jordskjelv. Han forklarte det så enkelt at selv goyim-journalister uten teknisk bakgrunn kan få det med seg.

Jordskorpen vibrerer i egensvingninger, dens ulike lokasjoner har egne frekvenser. Dersom det “jukses litte granne” ved at jordskorpens registrerte svingefrekvens på den aktuelle lokasjonen forsterkes av kunstig produserte bølger (HAARPS bidrag) som sendes inn i den tektoniske platen med den selvsamme frekvens, vil det oppstå en resonans-effekt som gjør at svingningene blir gradvis sterkere. Dette vil bli stadig mer merkbart og “irriterende” for de tilgrensende tektoniske platene som svinger på andre frekvenser. Denne frekvensdifferanse-spenningen som bygges opp vil til slutt bli utløst ved at jordskjelvet inntreffer, noe a la når en falsett-sanger synger så høyt at glass brister, fordi frekvens-differansen blir uutholdelig.

Jordskjelv som fremkalles ved “Tesla-metoden” er kjennetegnet av at de er grunne (episenteret er få kilometer under jordoverflaten. 10 km. anses for å være et grunt skjelv) og at det mangler en forutgående pulse-wave, som kommer i forkant av naturlige skjelv. Et tredje kjennetegn kan være lokale kommentarer av typen “Men her har det da ikke vært jordskjelvfare før !”.

Hentet fra:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

«Erkjenner handel med barn i Haiti »
«Bellerive sier problemet ble diskutert under giverkonferansen for Haiti i Montreal i Canada denne uken, og at det også foregår handel med organer både fra barn og voksne.

Statsministeren har fått flere opplysninger om at ulovlig handel med barn ofte skjer under dekke av lovlig virksomhet.

– Mange organisasjoner kommer og sier de har funnet barn i gatene, og at de ønsker ta dem med til USA. Og vi har allerede fått meldinger om en rekke tilfeller av ulovlig handel, til og med organhandel, sier Jean-Max Bellerive i programmet Amanpour på CNN.»

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=588887

Morsomt, hvordan dagens mennesker håndterer kriser med penger og makt!

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Flott Otto :) Du har en egen evne til og lukte deg frem til fakta som Onkel Skrue til en ti-øring :)
Haiti prosjektet ble en fiasko og dem klarte bare og ta livet av noen hundretusner så nå skal resten fjenest med vaksiner
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=591386
Haiti skal bli et flott ferieparadis for eliten etter at den nye verdensregjeringen er på plass :)

Hvor ble det av dem milliarder på milliarder av bistandspengene da ?
Et stort antall skadde ble flydd til Florida for behandling, på onsdag så nektet myndighetene i florida og behandle fler og overlatt dem til seg selv siden dem ikke får penger til og dekke kostnadene
Dem har spurt føderale myndigheter etter midler men fått blank nei
Hva skjer ?

Milliarder av Norske skattepenger har gått til Twin Towers i Tanzania, et gedigent bankbygg og til diktatoren selv og ikke en krone til dem som trenger pengene
Hva skjer ?
http://e24.no/utenriks/article3493633.ece

Norge er med på et proskjekt som vil overvåke unormal oppførsel blant massene
Ved hjelp av ny teknologi skal kameraer kunne fange opp unormale bevegelser og plukke ut dem som ikke går taktfast i kø for og gjør det dem er befalt til
Dette vet vi kommer opp overalt og det heter ADABTS (Automatic Detection of Abnormal Behaviour
http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100129/eu-vil-overvake-unormal-oppforsel

Da blir det jo lettere og fange opp sånn som Terroristen fra Tromsø som ville drepe Israels president Shimon Peres med og prate med en veninne
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=597043

NWO samfunnet nærmer seg med stormskritt for hver dag og den frie vilje er snart et ukjent begrep!

Otto
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden
Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Og nå får de resultatet og de VIRKELIGE SANNHETENE slengt rett opp i ansiktet, alle disse uvitne menenskene og kranglefanter rundt om på de forskjellige avisbloggene, de som hele tiden har slengt den ene spydigheten etter den andre mot kommentatorer her på nyhetsspeilet (som blant annet meg) med ord som » gale konspirasjonteoretikere» osv. osv…

Nå kan de jo alle se hva de har i vente og så begynne å filosofere litt dypere over hvorfor man (d.v.s først og fremst fattige land) nå opplever den ene naturkatastrofen etter den andre og samtidig blir prakket på giftvaksiner! Tenk etter når dere nå etter hvert vil skjønne og begripe hva disse politikerne har visst hele tiden men holdt GODT MUNN OM!

Les her og les mer dere uvitne som sitter der med bind foran øynene og bevisst blingjør dere fra enhver sannhet som nå kommer opp til overflaten – en etter en! Vil dere da si: «Ja men Stoltenberg og hans regjering lovet jo at de skulle fjerne både helsekøer og fattigdomsproblematikken og samtidig jobbe for å bedre klimaet vårt!!!»

INGENTING av det denne statsministeren har lovet vil skje , det skal jeg LOVE DERE!

http://www.dagbladet.no/2010/01/31/nyheter/utenriks/fattigdom/verdensbanken/10190043/

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet – BRP

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

Dette forstår jeg ikke:
Jordskjelv utløser enorme mengder energi. Hvordan skal en radioantenne klare det? Sammenpressede ioner blir plasma og om de lager stråler kan man både se og føle det når det kommer. Atombomber er også lette å finne restene etter, så hvis de har sprengt noe sånnt er det jo bare å finne verdier som viser radioaktivitet før og etter jordskjelvet?

Det holder ikke (for meg) å presentere slike teorier når man ikke kan forklare hvordan det er gjort og ikke har tenkt til å se etter de målbare tegnene på at noe sånnt har skjedd.

Kjetil S
Skribent
13 år siden

Disse tilfeldighetene, disse tilfeldighetene…

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17287

Mainstream
Mainstream
Abonnent
13 år siden

Nei.

Jorskjelvet på Haiti var forårsaket av naturlig tektonisk aktivitet i området.

Årsaken til at det fikk såpass store konsekvenser er utelukkende den dårlige infrastrukturen på Haiti, med murbygninger nærmest av gjørmebetong uten armering.

Det eksisterer ingen muligheter for å produsere menneskeskapte jordskjelv utover noen få brøkdels Richter i tilfeller hvor tektonikken allerede ligger til rette for skjelv.

Teknologien finnes ikke.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Den typen fenomener har såvidt meg bekjent vært observert før jordskjelv tidligere, og en av teoriene er at de kommer av piezoelektriske utladninger i jordskorpen på grunn av det ekstreme trykket.

På den annen side kan iskrystaller (ala perlemorskyer) også ha den typen fargespill.

« Forrige artikkel

Krigføring mot vår helse

Neste artikkel »

Osama bin Laden erkjente aldri 11. september

254
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x