Naziparagrafen på nytt misbrukt av politi

6K visninger
2 minutter lesetid
54

Seks polititjenestemenn på Sunnmøre kastet seg forleden over sykkylvingen Kristian Jarle Blindheim, mens han fredelig arbeidet ute på jordet. Politifolkene hadde ingen arrestordre på  ham, men hevdet å ha erklæring fra lege om at Blindheim skulle bli med til psykiatrisk undersøkelse. Noen slik erklæring ble ikke forevist.

Småbrukeren  og sauebonden, som satt på traktoren da politifolkene ankom i tre sivile biler, sa at han ikke hadde behov for noe legebesøk. Han motsatte seg derfor å følge med. Først da seks-sju av betjentene kastet seg over ham, klarte de å få på ham håndjern.

Besøket hos legen ble imidlertid kort. Etter en samtale ble  arrestanten satt fri og kunne dra hjem igjen. Opphold på noe sykehus hadde han intet behov for.

Statlig metode for å skjule egen kriminell aktivitet

Sunnmørspolitiets opptreden likner påfallende en sak som utspant seg i nærheten for få år siden. I et forsøk på å knuse fiskeren Kåre Torvholm fra Herøy som hadde avdekket økonomisk kriminalitet der både regjeringsmedlemmer, Stortinget som institusjon, Etterretningstjenesten, Fiskarlaget og Rikstrygdeverket var innblandet, skulle tre personer som alle hadde gjort landet en stor tjeneste, knebles ved hjelp av den nye psykiatriloven.

I psykiatriloven finner man den såkalte Naziparagrafen som lett lar seg misbruke til å ramme varslere eller politiske avvikere.

Det er også mye som tyder på at myndighetene kan strekke strikken enda lengre enn dette hvis man ser på skjebnen til manusforfatter Thomas Nordseth-Tiller som sto bak filmen Max Manus og det andre nordmenn er blitt utsatt for. Se også historien til blant andre Synnøve Fjeldbakk Taftø og Herman Berges avsløring av kongerike Norges “demokrati”.

Plettfri vandel

Kristen Blindheim er synsk og har flere uvanlige egenskaper. I konflikt med norsk lov har han aldri vært. Derimot har han hjulpet politiet ved blant annet  å påvise hvor folk som var savnet i fjellet kunne finnes.

For mange er han likevel mest kjent som personen som først oppdaget den påsatte brannen om bord i Scandinavian Star. 159 mennesker omkom  direkte av brannen, senere  døde flere av ettervirkninger. Blindheim klarte alene å slukke de to første kraftige brannene og reddet  dermed mange menneskers liv. Slukningsarbeidet og den påfølgende redningsaksjonen førte imidlertid til cyanidforgiftning  fra røyken og alvorlige brannskader som han har slitt med i over et tiår. For å redde de siste om bord i  det brennende katastrofeskipet, måtte han bære redningsbåten på ryggen og bort til rekka! Bare hans egen særdeles sterke konstitusjon har reddet hans liv.

Da politifolkene nå skulle tvinge ham med til lege, svarte Blindheim at den gang han virkelig hadde bruk for legebehandling etter skipskatastrofen var det intet sykehus som sto klar med hjelp. Som kjent ble denne brannkatastrofen  heller aldri etterforsket til bunns, verken i Danmark eller Norge.

Hevnaktig overgrep fra politiet og statsmakt

Aksjonen er et pinlig overtramp fra politiet som allerede fra før er under etterforskning av Spesialenheten for politisaker.

Blindheim har sammen med ingeniør  Einar Langset, Molde, og  tidligere sjefredaktør Per-Aslak Ertresvåg, Oslo, anmeldt politiet i Oslo, Sykkylven og Molde for en rekke overgrep, fra politisk, innbrudd og tyveri til frihetsberøvelse og elektromagnetisk bestråling som kan være drapsforsøk.

Spesialenheten gransker nå disse sakene.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Finnmarkingene går i front med å forkaste den økende graden av nazi-opptreden fra norske politifolk sin side!

Legg merke til den illevarslende politi-trenden: Selv for de minste bagatell-saker går politi nå ikke av veien for å gjennomføre full nazi-stil utrykning som trakasserer og forulemper vanlige borgere:

“Ordfører: – Får ikke sove, det plager meg å tenke på at politiet faktisk går fra hus til hus og banker på døra på jakt etter andejegere.

Dette postet ordfører i Kautokeino, Klemet Erland Hætta, på sin facebookprofil ved midnatt:

– Får ikke sove, det plager meg å tenke på at politiet faktisk går fra hus til hus og banker på døra på jakt etter andejegere.
– Maktprovokasjon

Og fortsetter:

– Å troppe opp i en liten bygd med tre politibiler er en stor maktprovokasjon overfor befolkningen. En slik maktdemonstrasjon av staten ved politiet er unødvendig i Norge. Håper dette følges opp på øverste nivå av de ansvarlige. Jeg er sjokkert at det faktisk har skjedd og lurer på hva det neste blir.

LES OGSÅ: Sametingspresidenten: – Politiet provoserer!

Fra dør til dør og spurte om skudd

Overfor iFinnmark utdyper Hætta onsdag formiddag:

– Jeg synes politiet har utvist en utrolig rar oppførsel. De kom med tre politibiler til bygda Mieron i Kautokeino i går ettermiddag, på grunn av mistanke om ulovlig andejakt. Politiet har gått fra dør til dør og forhørt seg om hvem som eier elvebåtene ved elva. Og de spurte om folk har hørt skudd, forteller Hætta til iFinnmark.

– Hvem har beordret dette?

Ordføreren sier han i brevs form vil ta opp saken med politimyndighetene:

– Jeg vil ha klarhet i hvem som har beordret denne aksjonen. Dette er en maktdemonstrasjon jeg ikke liker. Og Den skaper redsel hos befolkningen. Det vil jeg ikke ha noe av, framholder ordføreren.

– Det å få politi på døra oppfattes nemlig som svært alvorlig for de fleste.

Hætta synes også det er rart at politiet lurer på hvem som eier båtene ved elva.”

http://www.ifinnmark.no/kautokeino/nyheter/ordforer-far-ikke-sove-det-plager-meg-a-tenke-pa-at-politiet-faktisk-gar-fra-hus-til-hus-og-banker-pa-dora-pa-jakt-etter-andejegere/s/5-81-58001

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Kort innføring i Norsk Politihistorie, ved Bjørn Inge Johansen, Hugtun TV https://www.youtube.com/watch?v=q8WQrQb3Ug8&feature=share

Bjørn Johansen i Hugtun TV gir oss litt kort innføring i Norsk Politihistorie. Del gjerne denne viktige informasjonen. Stikkord: Kort om norsk politi, kong Sverre, hirdmenn, politilover, statspolitiet, nazi, 2. verdenskrig, emblem, politiemblem, mandat, riksvåpen, løve, kongekrone, øks, buskkvast, romersk fascistsymbol, fasces symbol, makt, internjustis, sivilborgere, borgere, obey, adlyd, hjelpe svake og understrykte, politiskolen, Utøya, legitimasjon, bøter, ivareta regjeringens og næringslivets interesser, Benito Mussolini, Adolf Hitler, undertrykkelse, Norge, Sverige, justisminister Anders Anundsen, borgeres rettigheter, borgerrettigheter, en JR produksjon

T
T
Forfatter
14 år siden

Godt å høre Smurfen, den universelle kraften vi kaller Gud lar ikke barnet ditt bli utsatt for denne vaksinen hvis den har større planer for henne :9

Sjekk ut Rik Clay ang. London OL 2012. Mye bra og ta av;

http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=rik+clay+olympics&aq=0&oq=rik+clay+O&aqi=g1

J.Johansen
Forfatter
Svar til  T
14 år siden

Jeg drev akkurat og søkte og fant at siden hans var nede:
“As a reader of Rik’s Blog and his posts on here, I’m a bit worried, his site http://thecosmicmind.blogspot.com/ is down, and he’s not posted here for a while.”

og nå er han død….
http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=34587
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message561288/pg1

Han var åpenbart ekspert på dette Zion 2012 London Olympiade stoffet…..
Rik Clay – The Cosmic Mind: The End Game Messiah of 2012
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message561288/pg1

T
T
Forfatter
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Det er sant, han døde i 2008, 28 år gammel. Det spekuleres i mye, men ingen beviser hentyder at han ble drept., det er ikke lett alltid å gjøre research, og itillegg ytre seg offentlig som han gjorde, på meg virket han som en fin fyr i de intervjuene jeg hørte med han, veldig flink researcher!

Kjipt at bloggen hans er nede, regner med noen får den opp igjen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  T
14 år siden

Som du sikker vet så er det flere hundre tusen her som har som eneste oppgave og det er at prosessen går som planlagt, du, JJ og Terje er blandt dem og noen til fra NS.
Selv så har jeg alltid hatt et inderligt ønske om og få lov og dra “hjem” men får ikke lov, samt dem jeg hater mest på jord bare dør på uforklarlige måter
Ettter dem fysiske lover så skulle jeg vært død flere hundre ganger men hver fuck… gang så våkner jeg her …
Jeg blir bare kvalm av denne onsdskapens akslasjonen nå.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

“Life is not about waiting for storms to pass…its about learning to dance in the rain”

“My path to enlightenment brought me through the depths of the darkness…. You can’t live fully without coming to terms with your mortality. ”
– Dr. Leonard G. Horowitz

“God Is Love and Love is Joy. All The Universe Has Come From Love, and Unto Love All Things Return.” ~ the Upanishads

“Gud lovte oss aldri noen stormfri overfart, men en trygg havn”.

“Nothing Can Harm The One In Whom God Dwells.’ ~ Pythagoras

T
T
Forfatter
14 år siden

Godt svar JJ. Jeg mente ikke å si at Jesuittene er på toppen bare så det er sagt, jeg vet at de er en orden underlagt Vatikanet, forøvrig er de den største katolske ordenen og består bare av menn., deres oppgave er blant annet å utdanne slike som styrer verden idag via politikk o.l. Bare se på alle universitetene de eier over hele verden.

Skal vi følge ledetrådene fører de oss nok tilbake til klagemuren og muligens gjenreisingen av Solomons tempel ja. Tusenårs rike de har planlagt er vel det de fleste referer til som New World Order, det er jo de falske jødene som vil ha himmel på jord og en Ny Sekulær Orden som det står på dollarseddelen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  T
14 år siden

Ikke vær så negativ til jøder da, det er helt normalt at logoen til OL i London i 2012 er ZION :P

J.Johansen
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Trodde du viste såpass at Smurfer tuller aldri Jarle ;)
Gud tuller heller ikke )
Jeg har vært i kjempe krangler med eksen om at gulljenta mi skulle vaksinerest og seff så trodde ho mer på legen en meg og fikk time sist mandag til vaksinering, søndagskveld fikk ho svineinfluensa og trenger ikke vaksinering ;) :D
For det andre så er jeg overbevist om at ho er mer en en gulljenta for allerede da ho hadde knapt lært seg og prate fikk jeg masse spørsmål om hva som skjer etter døden og hva som skjer når alle planetene står på rekke og mye andre rare spørsmål som selv Einstein slet med og besvare.
Samtidigt som ho stråler en vanvittig mengde posetiv energi.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  T
14 år siden

Ja, det går nok den veien dessverre Anders.
Det er myter, overbevisninger og trossystem bygget over tusenvis av år.
De blir ikke så lett å bygge ned med opplysning alene.
Det må nok hardere lut til.
De vil nok ødelegge både seg selv og andre for den utvalgte status.
Men falle vil de…………….

På tide å begynne å bygge seg en Ark i hagen.
:)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Ikke for og skuffe deg J.J men arken er bygd for lenge siden.
Jorden er av naturlige sykluser dømt til og få en skjebne som alle andre planeter rundt oss, men “noen” har bestem at jorden er for verdifull til og dø så den blir fødd på ny istede.
For dem som kommer så langt at dem ser den blå stjernen, også omtalt som den dansende stjernen, ikke fordi at stjernen danser men dem som ser lyset fra den begynner og danse så kan du begyne og gjøre deg klar J.J :)
Mantellen i jorden holder på og stoppe opp og jorden mister sitt magnetfelt.
Jorden holder på og ende opp som Mars.
eneste måten og sette det i gang igjen er og kjøre prosessen på nytt som da månen koliderte med jorden.
Det gjørest ved at XXX styrer en dvergpanet fra det ytterste astroidebelte mot jorden og tilfører jorden enorme mengder energi og reesetter prosessen for liv.
Det hørest surrealistisk ut nå men fakta vil du få ganske snart.
Samtidigt kjøres en utvelgelseprosess (renselseprosess) om hvem som skal “reddest”
Som du sikkert vet så når en dør så vil noen oppleve en vanvittig fin flølese, lys og varme mens andre skvetter opp i dødsøyeblikket og er stiv av skrekk som om dem har møtt fanden selv.
Fellesnevneren for det siste er at dem har ikke vært husket som noen god person.
Du er en person som er meget viktig J.J og du er noe vi trenger ;) :)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Torrent: dette er (heldigvis) en gråsone. Jeg laster ned og “seeder” torrents som bare det. Og betaler aldri et øre for hverken filmer eller programvare. Yeah.

Hitler: Eh….kan noen bevise denne Rotschild forbindelsen? Anyways – at Hitler kunne komme til makten uten Rotschild’s velsignelse er vel litt utenkelig. Europa’s mektigste familie. (I “The money masters” vises det til hvordan denne familien mer eller mindre stod bak første verdenskrig. Med pengekraften sin…)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Evidens: Hvorfor angrep ikke Hitler, Sveits? Fordi Rothschildernes gulllagring ligger begravd der! :D

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Sannhet kan lekke fra løgner
Men ikke løgner fra sannhet.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Eller kan det være at Sveits ikke var av strategisk interesse?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Askeladden
14 år siden

Tja, lett forsvarbart fjelland, ballegrep (unnskyld uttrykket) om mye av verdensøkonomien? Tror nok Sveits var av strategisk interesse. Men ikke førstepri. Det Hitler først og fremst ville ha var østeuropeiske jordbruksområder.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Jeg har vært oppmerksom på en mulig Hitler-Rotschild connection en stund, men jeg pleier å avvente før jeg konkluderer.

Men nå har jeg det fra flere kilder som hver for seg er troverdige, men husker ikke hvem de var i farten – “out there” et sted – gjør det meg mindre troverdig ?

Spor 1: Hushjelp-sporet.
Hitlers bestemor var hushjelp i huset Rotschild. En av husets unge menn var visstnok glad i kvinner og da hun ble gravid fikk hun avskjed, men jeg er ganske sikker på at hun fikk barnebidrag fra Rotchilds (kamuflert naturligvis – men hun fikk penger) under unge Adolfs oppvekst.

Spor 2: Hvor var Adolf i året 1910-sporet.
Forskere som har studert Hitlers biografi særs grundig på leting etter oddities fant at, og dette tar jeg bare fra hukommelsen, at visstnok var dødsdatoen for Hitlers mor blitt forfalsket med 9 måneder eller noe. Mao. at hun egentlig hadde dødd 9 måneder tidligere enn det som offisielt figurerte. Dette reiste spørsmålet om hvor Adolf var i denne “utelatte perioden”, og mye tyder på at han da i all hemmelighet levde hos noen av familien Rotschild i Wien.

Med en Rotschild som bestefar var Hitler mao. en fjerdel jøde. Hitler var ikke antisemitt i sine unge år, inkludert da han som voksen levde i Wien. En av hans nærmeste venner var jøde. Visstnok så Hitler seg nødt til (med tungt hjerte ?) å beordre denne vennen drept i forkant av annen verdenskrig, for å skjule et viktig spor og en viktig kilde til informasjon om hans fortid.

Denne lenken fant jeg etter at jeg hadde skrevet teksten, står litt mer der:
http://wiki.answers.com/Q/Was_Hitler_part_Jewish
(Merk at wiki.answers er noe helt annet enn den tankepoliti-kontrollerte infoen som wikipedia i stor grad består av)

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Hitler var nok SVÆRT pro-‘semitt’, siden han nok fra tidlig ungdom var satt opp til å føre det tyske folk i elendigheten, et kultur rike av rang, som uten det falt ikke det hadde vært noen som helst muligheter for Rothschilds et al’s New World Order.

Ta talegavene. Se noen youtube filmer med hans taler. Hør demagogen. Kjenner vi igjen en slik demagog idag? Obama.

Ennå en lakei innsatt for å føre denne kampen til sin endelig avslutning; denne gang er det Amerika, Frihetens Fyrtårn, som faller.

Andre Verdenskrig innledet det 4de Riket. Det var aldri avsluttet prosjekt. Prosjektet pågår ennå, og når Amerika faller, faller alle andre, dypt.

T
T
Forfatter
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Nazistene ødela Tyskland som du sier, dette var nok et spill der makt eliten hadde alle kortene på sine hender. Kan det ha noe å si at Tyskland utviste Jesuittene? Det har jo vist seg gang på gang at deres hevn er grusom. Jesuittene har vel også stadfestet at de skal få en slutt på Protestantisme, så når de protestantiske byene i Tyskland mer eller mindre ble jevnet med jorden så kan vi bruke denne fremgangsmåten; 1 + 1 = ww2 was an inside job! neida :) Men det var en plan bak, og vi ser jo resultatet av dette idag.

Og ikke glem symbolene Nazistene brukte, Knights of Malta korset, Solsymbolisme, skull & bones osv. Noe som viser hvilke nettverk som sto bak, vi vet jo allerede at Vatikanet var en alliert, noe som burde fortelle det meste.

Hitler satt 5 år i “fengsel” i et slott og forberedte seg til hans rolle i dette regimet (som Krapyl nevnte ovenfor), derfor må han ha hatt sentrale makt figurer bak seg. Sannheten kommer alltid for en dag, og den er her allerede for de som er klare for den.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Og Rothschildene er vatikanets bankiere, og reddet vatikanet på 17-1800 tallet når de var iferd med å gå konkurs. Gjenytelse? Jeg personlig tror det er pengene som styrer verden mer enn religionen (vatikanet), men igrunn så er det mest sannsynlig at THEY controllerer både pengene og vatikanet.

Sånn sett blir diskusjonen om det er jesuitter eller sionister som sitter på toppen av pyramiden meningsløs. Jeg har bedt om det før, og jeg ber om det igjen. Vis meg et bilde av noen topp sionist som kysser pavens ring. Jeg kan vise dere mange av paven som kysser klagemuren……..

Dette er religion, men det er ikke den religionen de fleste tror.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Det er vel få figurer som er mere myteomspunnet enn Adolf Hitler, at han skulle vært jøde er naivt å tro når man hører på hans taler (forutsett at man greier å finne frem til dem selvsagt).

ett av de eldste triksene i boka dette, hevd at jødenes største fiender er jøde og de som følger dem vil sky dem, Jesus, Ahmadinejad og Hitler.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Askeladden
14 år siden

Der har aldri vært en krig de siste hundre år hvor THEY ikke har kontrollert begge sider. Modus operandi.

Det er tidlig klart i konspirasjonstudiet at Hitler var finansiert av Wall Street, som forøvrig den bolsjeviske revolusjonen og ‘arbeidernes paradis’ var for den del:

Anthony C. Sutton
http://www.riksavisen.no/?p=446

Grav videre, og bli overasket hvor enkel verden egentlig er……..

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Askeladden
14 år siden

Tja, om man vil finne ut av hvordan det tredje riket finansierte sine operasjoner så er informasjon om riksbankpresident Hjalmar Schacht en grei start.

http://www.youtube.com/user/IntJewryWonWW2

T
T
Forfatter
14 år siden

Mye bra informasjon frem og tilbake her :) Jeg har også hørt at Russiske medier meldte fra om at Hitler hadde rømt., da Vestlige medier plukket opp dette lagde de raskt en spin-off historie om at Hitler hadde begått selvmord, og var brent til det “ugjenkjennelige”. Men jeg ser per idag veldig få grunner til å stole på massemedia.

En annen teori er at Hitler levde i beste velgående i Argentina til 1980 tallet., det var bl.a. en datter av en etterforskningsagent som gikk ut med dette.

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Takker så mye Armin, du gjør en fantastisk jobb i å forene mennesker.
Utrolig deilig at kommentarene ikke blir sensurert og utelukket.

Har benyttet Hegnar Online i et par år, Økonominytt, i mangel på TV.
Hegnar virker ok, lurer på hvor han virkelig står.
Ingen av kommentarene mine går gjennom der.

Torrentfilene her er stort sett lovlig å distribuere.
Vet ikke hvordan de kommer ut i kommentaren, men dere finner trackerne ved og fjerne de unødvendige tegnene.
Deler dem kontinuerlig.

Måtte alle gode makter være med dere! :)

/%5Bwww.seedpeer.com%5D%20Nazi%20Ufos%20How%20They%20Fly%20The%20German%20Tesla%20Antigravity%20And%20Free%20Energy%20Program%20William%20Lyne.SEEDPEER.torrent

One_Third_Of_The_Holocaust_(Banned).5099776.TPB%20(1).torrent

Empire_of_the_City_-_Ring_of_Power.3821382.TPB.torrent

Endgame_-_Blueprint_for_Global_Enslavement_%5BSwedish_V22_HQ%5D.avi.5053009.TPB.torrent

%5BisoHunt%5D%20Lyne%20-%20Occult%20Science%20Dictatorship%20-%20A%20Book%20About%20Alternate%20Science,%20Free%20Energy,%20UFOs%20and%20Government%20Thought%20Control%20(2002).pdf.torrent

%5BisoHunt%5D%20Hitler’s%20Secret%20Flying%20Saucers%20(William%20Lyne)%20(2004).aviHitler’s%20Secret%20Flying%20Saucers%20(William%20Lyne)%20(2004).avi.torrent

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Du tror vel ikke de allment ville skrevet han inn i Rothschild`s familietre?

Store resurser er brukt på og skjule sannheten.

Hvor mange har gransket om familietret du nevner stemmer? Var nok ikke mange som ville sende blomster.
De var møkk lei hele typen, og nyheten om at han var brent til det ugjenkjennelige… nei “nesten” ugjenkjennelig var det, ble godt mottatt.

Se “Empire of the city – Ring of power” 9 timer med historieoppdatering.
Se også One third of the hollocaust.
Nesten alle hollocaust fakta er basert på en mann`s beretning, og han er avslørt som bløff, merkelig siden de avlivet 5 000 000 mennesker.

De samme bakmennene gikk over 200 000 000 lik for makt og penger bare mellom 1900-2000, Ha ingen illusjoner om at de ikke vil gå over våre.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Dokumentarene du viser til er gammelt nytt, Krapyl. Her er en salig blanding av historiske fakta, spennende teorier, spekulasjoner, meninger og ren og skjær tullball..

Jeg har problemer med å ta dette seriøst som “beviser” for at Hitler ikke var sønn av Alois og Klara Hitler.

Det kan ofte være sunt å balansere sin verdensanskuelse og forståelse med mer enn bare sensasjonspregede dokumentarer, som man naturligvis finner mer enn nok av der ute.

Ellers risikerer man at bildet blir i skjeveste laget, slik jeg ser det.

Teorien om at Hitler egentlig var jøde er jo ikke ny. Det florerer en rekke avarter av denne. Uten at de synes å være særlig godt dokumenterte.

Og om han vitterlig var det, noe svært lite tyder på, så kan jeg ikke se at det skulle ha noen relevans.

Blir Hitlers forbrytelser mot menneskeheten mer eller mindre kritikkverdige om han til syvende og sist viste seg å være jøde?

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Det du sier bekrefter jo at det er tvil om Hitlers herkom.
Ville du ikke gått ombord i en av atomubåtene hvis du var Der Fuhrer?
Jødene som ble … faen jævlig å sitte og skrive om dette hele tiden… avlivet.
Var ikke augenetisk ekte jøder, det var jøder forvist fra Israel til Polen, Tjekkoslovakia Russland osv.
Så kjære Shimon Peres er med på scammen.
Dronning Elisabeth II er av ekte jødisk herkomst.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Walter Langer, i The Mind of Hitler skriver:

“Adolf’s father, Alois Hitler, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber. It was generally supposed that the father of Alois Hitler (Schicklgruber) was Johann Georg Hiedler. There are some people who seriously doubt that Johann Georg Hiedler was the father of Alois (an Austrian document was) prepared that proved Maria Anna Schicklgruber was living in Vienna at the time she conceived. At that time she was employed as a servant in the home of Baron Rothschild. As soon as the family discovered her pregnancy she was sent back home, where Alois was born.”

http://www.riksavisen.no/?p=1745

sjokomelk
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

“Generally supposed”. IKKE “Proven.”
“Seriously doubt”. Tåkeprat hjelper ingen.

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
Anonym
14 år siden

Nåja…

Denne saken har vel kansje litt flere sider en det noen vill gjerne vise frem her.

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Oluf Le Bedouin
14 år siden

Naziparagrafen, hvorfor rydder de ikke opp i Vatikanet da? Eller i det Engelske kongehuset? Flere lidenskaplige nynasjonalister begge steder.
Ifølge William Lyne var det ikke “vi” som vant WW2 engang.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1816553936289526581
Litt dårlig kvalitet, men vel verdt og se. Egentlig 1:11:40 lang.
Tyskerne knuste den engelske flåten ved bruk av sine u-båter alt i første verdenskrig.
Atombomben var ikke nazi Tyskland`s største hemmelighet under WW2, Hitler var nesten ikke interresert i den engang, “der glock” eller “the bell” skulle være et mye effektivere våpen, muligens antigravitasjonsteknologi.
7 forskere som jobbet med den ble drept under eksperimentene.
Prosjektet hadde aller høyeste hemmlighetsstempel, nivå 6
Det lå under Reichsicherheithauptont, Divisjon 6 hos Gestapo, senere National Security Agency division 6 (CIA)
Prototypen så ut som en stor kirkeklokke, inne i den var det to magnetfeldt som gikk rundt i motsatt retning, i midten tilførte de mercury (kvikksølv)
Rett før Berlin falt i 1945, hadde tyskerne omringet USA med 24 u-båter som hadde Nøytron kjernefysiske raketter ombord, det ble inngått en avtale etter at Tyskerne sendte et bilde av nøytronbometesting under Rommel i Afrika, med New York City fotomontert sammen med nøytronsoppen.
De fleste av nazi Tyskland`s forskere ble overført til NASA, Andre høye Nazioffiserer fikk eiendommer i Sør Amerika.
Hitler levde i beste velgående i Holocost området, men har blitt sett på besøk i USA på 60 tallet.
Russerne som fant liket til Hitler sa han var brent til det ugjenkjennelige, dette ble etter påtrykk fra USA forandret til “nesten” ugjenkjennelig. Folk var så glad krigen var over at de godtok forklaringen.
Augenetikken (raseforskning) og 1000 års riket er i høyeste grad fortsatt aktivt via NWO.
Alt i1949 ga de Sovjetunionen atombomben, og NWO bakmennene har tjent store penger på våpensalg til begge sider.
Den kalde krigen og Atomvåpen skremselspropagandaen er altså bare et ledd i NWO planen.
Vi har blitt ført bak lyset i alle år! Ingenting i verden fungerer som massemedia forteller oss.
Ingen tvil om hvem som er terroristene, og Politiet følger opp :/… utrolig.
Se det selv, skriver bare etter hukommelsen.
Se også innlegget mitt under Chemtrail`s som jeg legger inn i morgen, hvis det ikke er for stort da :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

WOW, masse alternativ info her…. :) Takker for din innsats her på NS…. Liker gjerne å vite hvor du får tak i nøytronbombe / antigravitasjon info. Er veldig interessert siden jeg har også sett NAZI-UFO proto-typene ned blue prints.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Litt tillegg….

Nyere forskning viser at Hitler egentlig var en dame.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1216455/Hitlers-skull-really-womans-Fresh-doubts-death-tests-bullet-hole.html

Augenetikken oppsto ikke i Tyskland, men i USA, og ble eksportert til Tyskland.
Konsentrasjonsleirene var forøvrig en britisk oppfinnelse.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

Da var det feil kropp da…. :)

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

En av Rotschildbrødrene fikk barnet Hitler, med sin husholderske, tjenestepike.
Rothschild`s skapte Hitler, setter vel pjokken i et litt annet lys, om ikke som mors beste barn.
Beviser at man kan hjernevaskes og formes fra fødselen av, og at ikke alle onde er… onde av egen fri vilje.
Hitler sonet 5 år, for noe politisk urenslighet, soningen avtjentes i et av slottene.
Her skrev han “Mein Kampf” og ble drillet i maktovertagelsen.
Før han ble sluppet løs på verden med en enorm valgkampstøtte fra Rotschild og Rockefeller.
Ikke så lett og lansere en bok og politisk kampanje i den størrelsen rett etter løslatelsen, uten.
Herlige mennesker som skal danne NWO, det blir nok mye kos og frihet!
Stoltenberg ligger merkelig lavt i media om dagen, har han gått i hi, fjellhule?
Legg ut pensum for siste trinn i “Statsvitenskap studiene” massekontroll!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

Krapyl;

Dette var jo meget interessante opplysninger, om de medfører riktighet (noe jeg betviler).

Hvilken av Rotschildbrødrene var dette, og hva het husholdersken?

Kanskje du kunne tatt deg bryderiet med å underbygge påstanden din med én kilde av et eller annet slag?

Ellers må påstanden din nok avfeies som synsing i og med det er alment kjent at Hilters far het Alois Hitler (1837 – 1903), skiftet navn ca 1876 fra Alois Schicklgruber. Hitlers mor het Klara Hitler, født Pölzl (1860 – 1907).

Her kan du forøvrig ta en titt på stamtavlen til Hitler

http://pic.srv104.wapedia.mobi/thumb/273114567/no/max/1440/900/Stammbaum_Adolf_Hitler_3.png?format=jpg,png,gif

Det kan være på sin plass å minne om at den som fremsetter en alternativ påstand som avviker fra det etablerte også bærer bevisbyrden, og i hvertfall må det kunne forventes at det henvises til noe mer enn egne påstander.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

Når det kommer til andre verdenskrig så kan man si snart hva som helst og ingen har noe særlig mulighet til å avfeie det, er ikke lenge siden man kunne lese i dagbladet at Hitler skulle ha hatt gullplomber i kjeften som stammet fra jøder, man har jo også ville fantasier om UFOer, samt at det finnes bilder der hitler hilser på en alien osv.

mye bull mao.

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
Anonym
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Krapyl,

Du sier at Tyskerne allerede knuste den Engelske flåten under den første verdenskrig.
Tyskerne hadde nokk sine suksesser og det kommer sikkert an på hva man mener med å knuse, men dessverre så er påstanden helt feilaktig. I allefall så er du en av de meget få ”historikere” som mener det.

Du sier også: ”Rett før Berlin falt i 1945, hadde tyskerne omringet USA med 24 u-båter som hadde Nøytron kjernefysiske raketter ombord, det ble inngått en avtale etter at Tyskerne sendte et bilde av nøytronbometesting under Rommel i Afrika, med New York City fotomontert sammen med nøytronsoppen”

He He He He He He …. Ja du Krapyl er nokk en orntlig luring du. Det er mye mellom himmel og jord men dette er noe av det mer ”kontroversielle” jeg har lest.
Jeg går ut ifra at det ikke finnes noen spor idag etter nummrene til disse ubåtene og at navnene på ubåt kommandørene er heller ikke tilgjengelig.
Spesielt de ubåtene i Stillehavet skulle være meget interresant. Det som også hadde hvert bra å ha er litt informasjon om hvordan disse rakettene fungerte og hvordan disse ubåtene var modifisert.

merbau
merbau
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Har nå og lest at Hitler hadde jødisk blod. Det nevnes og en familie Frankenberger i Wien som kan være hans avstamning, hans bestefar. Mulig at Hitler ble en “selvhatende jøde”. Trolig at også flere av toppnazistene hadde jødeblod, – på bla http://www.savethemales.ca, vil en finne litt om dette hvis en søker.

Nazismen var vel rett gjennomsyret av okkultisme. Hitler som en sånn Illuminati puppet knyttes også sammen m. bla CChurchill til Tavistock Institute i London, obs rett fremfor der sprengets en av bussbombene 7/7, og blod drev bla oppetter veggene der, var dette an art av illuminatis rituelle satanisme ?

Mye som ikke stemmer med 2 vk når en begynner å se på det. Bla hvorfor Hitler lot engelskmennene slippe så lett ved Dunqerque.

Adolf “Moses” Hitler, Israels egentlige grunnlegger, som Moses fikk han ikke se sitt folk innta det hellige land bare ledet dem dit med Holocaust som katalysator. Det er o kjent at Eichmann drev jordbruksskoler for sionistene i Østerrike så de skulle bli i stand til ¨å dyrke opp Palestina, og under jødeforfølgelesen i Ungarn der sionistene kanskje kunne berget 3-400.000 jøder, plumpet de ut med at en ku i Palestina var mer verd enn disse menneskene.

Men som Jesus, riktig påpekte, dette er “Satans Synagoge” og ikke guds utvalgte folk.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Tysk 90-åring tiltales for massedrap på jøder”
“Den 90 år gamle tyskeren Adolf Storms må møte for retten, tiltalt for 58 drap på jødiske tvangsarbeidere. Drapene skjedde i mars 1945, da andre verdenskrig gikk mot slutten.”
http://www.dagbladet.no/2009/11/17/nyheter/utenriks/nazismen/rettssak/9090775/

Litt artig å lese hvordan “jus” fungerer i vesten. Massedrapene begått av Bush-Administrasjonen i store deler av den muslimske verden under flere falske flagg, blir så å si “glemt” i mediashåndbok. Mens avdøde selvskapte “antisemittisme” lever enda, og dens forbrytere må straffes, selv etter 60 år, da sakene er forlengst eldet…. :D

Husk at den serbiske generalen “Ratko Mladić” som stod bak Srebrenica-massakren i moderne tid, der over 8000 uskyldige menn, kvinner og barn ble utsatt for effektiv “etnisk rensing” er ennå på frifot… Er et muslimsk liv verdt ingenting i sionistisk-styrt porpaganda verden?
http://no.wikipedia.org/wiki/Srebrenica-massakren

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
Anonym
Svar til  arifkarim
14 år siden

Arifkarim sier:

Husk at den serbiske generalen “Ratko Mladić” som stod bak Srebrenica-massakren i moderne tid, der over 8000 uskyldige menn, kvinner og barn ble utsatt for effektiv “etnisk rensing” er ennå på frifot… Er et muslimsk liv verdt ingenting i sionistisk-styrt porpaganda verden?

Tjaaaa… Det har vel egentlig den samme verdi som et ”Kristent” liv i Darfour.
Egentlig ikke siden tallene for drepte Kristne i Darfour er mye høyere.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
9 år siden

Dr Ernst Rüdin Swiss Torment Trio Eugenics CH T4 Franz Riedweg, Dr Kurt Brüderlin & Emperor Hirohito +

Quote: SWITZERLAND MASTERMINDED WW2 AND CONCENTRATION CAMPS ARE A SWISS CONCEPT .. * Mer informasjon i youtube *

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Herregud. Hvordan fant du ut om denne saken, Armin?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Mye av dette er beskrevet i boken til Per-Aslak Ertresvåg. “Makten bak Makten” og “Sov mitt lille Norge”

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Når politiet skal etterforske politiet, vet vi alltid hvilken vei de sakene kommer til å gå. Disse lovene som gjelder for tvungen psykiatri er det som må endres på og det straks fordi de hører ikke hjemme hos et demokrati – gjør det vel Jens?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Mike!
Dette med psykiatrien bør komme som en egen artikkel her på Speilet.
Her er mye dokumentasjon å hente på overgrepene som har funnet sted. Det var ikke bare Arnold Juklerød som fikk lide for psykopatenes diktatur. Eller Synnøve Fjellbakk Taftø. Det er mange fler enn som så. Fullstendig oppegående friske mennesker på lik linje med Kristen Blindheim som det her skrives om.

De som har vært vitne til galskapen på nært hold, mener at psykiatrien definitivt bør avvikles. Det er ingen legedom i det som bedrives, tvertimot bryter man ned og ødelegger mennesker.

Dersom du tar kontakt med meg så skal du få info om hvor du kan henvende deg for å få tilgang til dokumentasjon som slår.

En slik artikkel bør det definitivt legges ned mye arbeid i.

Jeg har ikke din e-post adresse lenger p.g.a. datakræsj. Så send meg en e-post via norgespartiet.

Lars Rønbeck

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra Armin at selveste “politiet” er nå anmeldt for overtredelsen av “papir-loven”. Korrupsjon florerer i norske stats departementer, og Justis- og politidepartementet er et av dem!

Ben Raw
Ben Raw
Anonym
Svar til  arifkarim
7 år siden

En venn fikk, under trusler av polititjenestemenn som nektet å identifisere seg, ett ufrivillig gebyr i hånda. Ett gebyr er verken bot, forelegg eller straff, men en betaling for en tjeneste som er utført. Vi ringte Statens innkrevingssentral for å høre med dem om kid-nummer kunne spores og hvor penga ble av. Svar fra Statens innkrevingssentral: “Gebyret blir utbetalt til det foretaket som har skrevet det ut..”

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Skjedde overfallet i løpet av denne el. forrige uke? Har jobbet i Sykken i noen år tidligere..han gjorde absolutt ikke noe vesen av seg mr Blindheim..Han har min respekt for det han ha gjort!!

« Forrige artikkel

Morsom vaksineringsfeil?

Neste artikkel »

Demonstrasjonsetikk & verdier

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x