Fengslet av tyranni, løgn og forfall

4.6K visninger
7 minutter lesetid
52

USA har egentlig meldt seg inn av nasjoner som har svikt sin oppgave. England er ikke langt bak mens de bruker 380 pund i minuttet for overbefolkningen. I USA er nå regjerings eksistens fullstendig avhengig av utenlandske lån og trykking av pengesedler som ikke har noen form for egenverdi.

Landet er så politisk svak at de ikke kan fremme sine interesser gjennom diplomati. Istedenfor må de bruke terror og militær makt. Priser er fullstendig ute av kontroll og de bruker mer penger på sitt forsvarsbudsjett enn resten av den samlede verden. Prioriteringer på det meste fremmer den rike eliten mens det går ut over den største delen av befolkningen. Det finnes ingen penger, sier de, for å dekke helseomkostningene til de uten forsikring mens Pentagon ledere har fortalt at hver gallon (3,8 liter) med bensin koster skatte betalerne $400! Rapporter sier at US Marines i Afghanistan bruker 800,000 gallons med bensin hver eneste dag. Det vil si $320-millioner hver dag som kunne ha vært brukt på verdiskapning.

I mellomtiden har millioner av Amerikanere har mistet sine jobber og opplever det samme nivå av lidelse som er daglig kost i tredjeverdens land. Mange har måttet flytte til sine biler eller bo i offentlig parker. Byer og stater lider på grunn av den generelle manglende skatte inntektene og likevel sender Obama flere tropper til Afghanistan.

Det koster 750,000 dollar i året for hver soldat de har i Afghanistan. De som risikerer sine liv ser lite til disse pengene mens privatiserte tjenester til militæret gasser seg i fortjeneste. En av de største svindel begått av den amerikanske regjeringen er privatisering av tjenester som militæret tidligere tok ansvar for. Dette kan vi trolig takke Dick Cheney for.

For å kunne drive en slik råkjør på et intetanende publikum trenger det å være full kontroll over media. Mens de fleste lever i den illusjonen om at de ser nyheter servert på en nøytral måte når de ser på TV ser de faktisk bare på propaganda. Det er fordi de store internasjonale media husene er stort sett eid og styrt av 6 mennesker, alle med sionistiske interesser. I denne uken har Obama økte propaganda presset enda høyere. Nå skal alle amerikansk produserte programmer få en ny ”design”. Propaganda skal flettes  inn i programmets innhold – hjernevaskingen skal være komplett. Det er slutt med pressefrihet. Pressen har ikke lov til å trykke bilder av døde soldater lengre. Sannheten skal ikke vises fordi det kunne skape tvil om at det er så bra med å drive krig. ”Full Spectrum Dominans” er militærets fremtidig mål – det vil si at de vil ha kontroll over alt og alle.

I USA er det alt for tette bånd mellom penger og påvirkning fra kapital interesser. Det som mange land aldri ville tillate og ser på som kriminell korrupsjon er daglig for mange medlemmer av kongressen og senatet. Republikanere og Demokratene påstår at det ikke er penger nok til å tekke helseomkostninger og de må ta fra kassen som ellers dekker sosial og medisinsk velferd. Likevel har de penger til krig.

Det enorme omfanget av utenlandske gjeld og trykking av penger er i ferd med å gjøre dollaren til en ubrukelig internasjonal standard. Dollaren synker til og med i land som Botswana og Brazil. Dette selvfølgelig gjør det enda dyrere for amerikanerne å forsyne seg med varer ikke produsert i USA.

Eiendoms markedet i USA flommer over med usolgte hus. Bankene og finansinstitusjonene har en stadig økende antall hjem som enda ikke har kommet på markedet. Industriproduksjon har falt til samme nivået av 1999.

De enorme bank innskuddene fra Obama og The Fed har ikke funnet veien til den generelle økonomien. Bankene holder på disse pengene som forsikring fra ”derivatives” som er fullstendig verdiløse papirer kjøpt fra Wall Street investerings banker. Regulerings institusjoner har blitt korrupte. Private interesser og agendaer har overtatt styringen. Noen av de verste individene som er ansvarlig for det hele har blitt belønnet for sin mangel på kompetanse og integritet ved å få ledende stillinger i institusjoner for økonomisk styring. Dette sikrer at Wall Street vil fortsette å dra blodspenger fra den amerikanske økonomien.

Det er et tegn til tredjeverdens despoti når politiet betrakter publikumet som en fiende. Takket være den føderale regjeringen har lokal politi blitt mer eller mindre militariserte. SWAT-lag har kommet også til småbyer og de har like omfattende våpenarsenal som US Special Forces. Rettslige papirer blir mer og mer ofte levert av SWAT-lagene som tyranniserer ved å bryte ned dører – en kostnad som den enkelte må selv bære. Nylig var en borgermester målet for manglende kompetanse hos politiet da de tok feil hjem og ødela den fullstendig, terroriserte familien og drepte deres to labrador hunder.

I alle mislykkede stater er den største trusselen til landets borgere fra regjeringen og fra politiet. Amerikanerne har ingen større fiende enn sine egne ledere. Den perfekte stormen er i ferd med å ta form. På toppen av en sviktende økonomi som rammer alle bortsett fra de kriminelle som raner landet, et stadig økende militarisering av en politi ut for å ta hvem de kan, overvåkning på alle kanter og bauger, trusler om utvidelse av krig til Iran og nå en tvungen vaksinering med trusler om å miste arbeide og bøter på $1,000 dollar dagen og et profitt styrt helse industri – er det vel ikke mye mer den gjennomsnitts amerikaner har å miste. Da kan en stor majoritet av amerikanske borgere bli til en rasende og bevæpnet horde som kommer til å vise sin avsky og vrede til den ene prosenten som har skodd seg på deres bekostning.

I England har en undertrykkende regjering bestemt seg å følge med hver eneste Internett aktivitet, på toppen av den allerede overvåket E-post og telefon trafikk. Kostnader til overvåking vil bli økt med 1,700%. Staten har lenge nå funnet frem til stadig mer kreative måter å dra penger fra sine borgere til statskassen gjennom bøtelegging. Stadig flere lover regulerer håndtering av søppel, barnepass, trafikklover, m.m. En må nesten ha en advokat for å følge med i de nye lover som kommer dumpende inn og krever stadig mer regulering – og mindre frihet. Det er ikke lenge siden en stakkars utenlands borger ble angrepet av politiet bare fordi han gikk skrå over gaten istedenfor å bruke fotgjenger feltet.

Overvåkningsprogrammet er angivelig for å finne terrorister. Det er bare det at terror krigen er i seg selv falsk. Finner de flere kriminelle på denne måten? Selvfølgelig – hver eneste borger er snart en kriminell og de kriminelle psykopatene som leder landet er de eneste som er frie.

Det har blitt kjent at både USA og England har utført tester på kjemisk krigføring på sine egne borgere uten at de har blitt underrettet. I 1958 gjennomførte Engelske myndigheter sprøyting av Kadmium over enkelte byer for å se hvordan folk ville reagere. Det tok ikke lang tid før mange ble kreftsyke. Det å slippe ut gift fra fly er en handling som mange stater har lange tradisjoner for.

I Tyskland rapporteres det at landets regjering og soldater skal får en svine influensa vaksine som er fri for farlige giftstoffer, mens publikumet må ta den versjonen som er full av squalene og kvikksløv.

En av de største tegnene på demokratisk forfall er forskjells behandling av landets ledere og dens borgere. Mens vi nesten forventer at det skal være slik i land styrt av despoter – ser vi i økende grad hvordan den tendensen synes å gjelde også der det heter at landet er styrt av demokratiske krefter.

Hvor er Norge i dette landskapet? Norske aviser skriver i økende grad propaganda som tjener statsinteressene til fordel for folket. Mens det er enda noen friske unntak er tendensen klar. På grunn av Internett er det lettere å se hva er styrt og hva er fritt i forhold til media dekning av nyheter. Jeg synes det er skremmende at politisk propaganda fra USA også skal smitte norsk journalistikk. Det er som om politikerne har fått en ny form for makt. De er hevdet over folket. Det er også et dårlig tegn. I Norge er det forhold som vi normalt ville si er korrupsjon men det er ikke noen som snakker om det – i hvert fall ikke der det teller.

Nå i svineinfluensa propagandaen er det interessant hvordan Rockefellers Norsk Folkehelseinstitutt – påstår at det er uredelig for Norske leger å gå ut med sin uro over denne farlige vaksinen som brukes i Norge. Det de egentlig sier er at Norske leger ikke skal eie sin faglig etikk men være lojal kun til staten. Det er også et farlig trekk. Enkelte i Norges maktelite er også medlemmer i verdens elite klubber – Trilateral Commission og Bilderburger gruppen er to av disse. Når vi vet at disse står for den globaliserings agenda som ledes av mennesker fra land der det så å si allerede har ”gått til helvete” har vi god grunn til å mistenke hva slags fremtid vi har i vente. Hva skjer hvis den stadig mindre demokratiske og makt syk EU får sin agenda godkjent og Tony Blair blir President? Norge følger EU kravene nesten uten unntak. Det samme gjelder for FN. Når vi vet at FN egentlig representerer det vi synes er mest skremmende – New World Order, er det veldig korrekt å si at det eg gode grunner til å følge med og være politisk aktiv i denne tiden vi nå lever i.

Istedenfor å riste på hodet og gå tilbake til komfortsonen, se på denne filmen her:

Chemtrails fra 1958

Den varer bare 4 minutter. Når land som England kan bevisst forgifte sin befolkning gjennom kjemisk neddumping tilbake i 1958, kunne det hende at vi har grunn til bekymring når vi ser hva som skjer over hodet på oss i dag? Dersom du ikke ønsker å bli drept på den myke måten, trenger du å bli levende engasjert i det som skjer i dag.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

52 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

En politimann i New York innrømmer at det var «vanlig praksis» å plante kokain på uskyldige mennesker.

Anderson hevdet i retten torsdag at de plantet kokainen – en øvelse kjent som «flaking» – for å hjelpe en kollega, Henry Tavarez, som hadde arrestert færre personer den siste tiden enn hva som var forventet av ham.

Utbredt praksis

Han la til at alle som jobbet i narkotikaavdelingen i politiet hadde klare mål for hvor mange personer de skulle klare å arrestere. Å plassere narkotika på uskyldige personer var noe politifolkene gjorde ofte, hevdet Anderson.

– Det var noe jeg så mye av, på flere nivåer. Vi la ikke så mye følelser i det. Disse folkene ville jo uansett slippe ut av fengsel dagen etter. Det var jo ingenting som ville skje med dem, sa han.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4255095.ece

Heldigvis skjer dette bare i Qeens i Usa, kameraderi, unnskyld, frimurerbrorskap, sorry, komPISSeri er en skjeldenhet i dette yrket på verdensbasis, heldigvis, eller kanskje ikke?

ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Folk er tette i hode vis de tror det ikke skjer overalt. endel av snuten her jeg bor ruser seg på jobb, iallefall i helgene.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Åtte politimenn og en fengselsansatt er pågrepet i New York City og New Jersey, mistenkt for blant annet våpensmugling.

De ni ble arrestert av det føderale politiet FBI og New York-politiets avdeling for internsaker tidlig tirsdag morgen, skriver NBC New York.

Politifolkene som er arrestert, skal være fem nåværende og tre tidligere tjenestemenn i New York-politiet. Den fengselsansatte er fra nabostaten New Jersey.

Ifølge NBC er de pågrepne mistenkt for å ha drevet en våpenliga som har smuglet og solgt våpen i New York.

Automatrifler av typen M 16, uten serienummer, skal være blant våpnene som ligaen har handlet med.

Flere av de pågrepne skal også være mistenkt for å ha handlet med andre illegale varer, slik som sigaretter og lotterimaskiner.

Ifølge NBC er det ventet at FBI skal offentliggjøre siktelsene i saken senere tirsdag.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Politimenn-tatt-for-vpensmugling-6679343.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

De av dere som trodde at “rasisme” var borte fra den siviliserte vestlige verden, bør tenke om igjen. 1. Juli i år ble en “muslimsk” kvinne knivstukket 16 ganger i rettsalen foran ektemannen og hennes 3 år gamle sønn:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=575893

Fra hat mot negrer til jøder, har mennesker ikke lært seg noen ting. Rasisme fortsatte videre med “nye” grupper å angripe på. Denne gangen er turen kommet til muslimer. ;)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Det er jo en helt forferdelig sak! Nå er vel denne personen helt åpenbart totalt forstyrret mentalt, og heldigvis er ikke alle vestlige slik. Tror ikke han har sympati fra så veldig mange.

Er det ikke muslimer eller negre, så er det ikke fritt for at vi nordlendinger får gjennomgå…

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Her er skissen og oppskriften over det som er det som skjer med oss…..Biologisk våpen i form av virus…..it’s out in the open..

CIA Says Experts See ‘Darker Bioweapons Future

The unclassified two-page CIA report dated Nov. 3, 2003, and titled “The Darker Bioweapons Future,” was posted on the Federation of American Scientists Web site at

http:/www.fas.org/irp/cia/product/bw1103.pdf.

‘”I never would have agreed to the formulation of the Central Intelligence Agency back in ’47, if I had known it would become the American Gestapo.”

Harry S Truman (1961)

Ufattelig lesning her, men det finnes løsning for den som ikke er arrogant og mener at vi mennesker kan løse det rotet vi har “godtatt” å komme opp i, alene. NWO er en 2600 år gammel con spirare…intet nytt. Lover ble lagd av NWO folk nettopp for å kunne ta penger, eiendom og friheten fra oss.

Hvorfor skulle noen bestemme og håndheve lover overfor andre? For å bemidle seg selv og tøyle oss andre. Vi har ikke fått mindre kriminalitet med flere lover, vi har fått flere “kriminelle”. De som virkelig er kriminelle er de som sitter i posisjoner og skjuler hverandres lovbrudd og igjen kaller den vanlige mann i gata kriminell som ikke skader andre mennesker eller stjeler andres eiendom. Elitens kriminalitet er at de har lagd lover som gjør at de kan ta seg til rette med loven i hånd.

Om vi hadde fulgt de 10 bud + de 2 som Jesus ga, da hadde ikke NWO kunne lagd sine egne lover, som vi har “godtatt” skal finnes.

Skjønner du ikke sammenhengen med hvorfor jeg må dra Jesus inn i NWO greiene? Det er der jeg måtte fjerne mitt ego for å forstå at det er fåfengt å jobbe mot NWO uten hjelp fra “sidelinjen”. Hør radiointervju her så kan en skjønne hvor logisk det er:

http://100777.com/lawtape

Om CIA, internasjonal politikk, aspartam, og mye mer:

http://100777.com/node/list

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Man kan ikke snakke om Amerika’s forfall uten å nevne Amerika’s innvandringsproblem. Les denne artikkelen:
http://www.rense.com/general88/dumb.htm

Forøvrig er jeg enig med Mike i at Alex Jones alt i alt gjør en god jobb. Det gjelder bare å ta AJ med “en klype salt” og forstå at fyren er jo ikke perfekt. Selv orker jeg ikke høre på han lenger, eller lese hans reklamefylte nettsider. Jeg leser http://www.rense.com og hører på Spaceman. (Gary Bell – A View from Space / torrent / con cen)

Lastsaviour
Lastsaviour
Abonnent
14 år siden

Amerikanerne er ikke friere en de landene de prøver og “befri” …
et pervertert og pyritansk samfunn, der gud er en unnskyldning for lidelse og
undertrykking av folk.
hvor går grensen for hva frihet er ? er du fri vist du får spise junk food til du dør av overvekt? eller har 7 grov kalibrede våpen hjemme? kan kjøre rundt i en familie bil som har like stort uslipp av co2 pr.mil som ett europeisk vogntog?

Blir aldri klok på den amerikanske drømmen.

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

unnskyld men dere fikk med dere på nyhetene ikveld at det nå er en generell oppfordring til alle å ta vaksinen.. hva blir det neste?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Velkommen etter…. :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Alex Jones er ute med ditt livsverk:
Fall of the Republic: The Presidency of Barack Obama
http://www.youtube.com/watch?v=3u5Nd9i1UiA

Filmen avslører alle medie løgnene, og OBAMAS rolle som NWOs fyrste.

Thomasb
Thomasb
Abonnent
14 år siden

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1268%3Athey-got-sick-from-the-vaccine-in-sweden&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

Allerede meldt inn over 190 (bi)virkninger. Utrolig sleipt egentlig at ved og bare sette bi foran virkninger, altså bivirkninger så er det plutselig ikke like relevant som selve virkningene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thomasb
14 år siden

dette er bare starten, bivirkningene av squalenen komer først etter måneder og år og uten virksom imunforsvar så er en ferdig mot kommende virus ……

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hmm… dette begynner å ligne mer og mer på selvskapt “hiv/aids” viruset… :D

Aksen
Aksen
Abonnent
14 år siden

Amerikanske politikere er korrupte. Alle amerikanske politikere av noen betydning er kjøpt opp av Israel. Her er noen sitater som viser dette.

“Every time we do something you tell me America will do this and will do that . . . I want to tell you something very clear: Don’t worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and theAmericans know it.”
Israeli Prime Minister, Ariel Sharon to Shimon Peres, October 3, 2001, as reported on Kol Yisrael radio.

“[T]here may be some truth in that if the Arabs have some complaints about my policy towards Israel, they have to realize that the Jews in the U. S. control the entire information and propaganda machine, the large newspapers, the motion pictures, radio and television, and the big companies, and there is a force that we have to take into consideration.”—Richard Milhous Nixon, Thirty-Seventh President of the United States of America, as quoted by Leonard Dinnerstein, Antisemitism in America, Oxford University Press, New York, (1994), pp. 232-233.

“New York’s junior senator, Hillary Rodham Clinton, is expected to snare the lion’s share of the Jewish community’s substantial political donations in the race for the 2008 Democratic presidential nomination.”—E. J. Kessler, “Hillary the Favorite in Race for Jewish Donations”, The Jewish Daily Forward, http://www.forward.com/articles/hillary-the-favorite-in-race-for-jewish-donations/, (23 January 2007).

“It’s almost politically suicidal in the United States for a member of the Congress who wants to seek reelection to take any stand that might be interpreted as anti-policy of the conservative Israeli government, which is equated, as I’ve seen it myself, as anti-Semitism.”—Jimmy Carter, Thirty-Ninth President of the United States of America, in an interview on, “This week with George Stephanopoulos,” ABC, as quoted by Yitzhak Benhorin, “Balanced stand on ME is political suicide, says Carter”, http://www.ynetnews.com, http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3369679,00.html, (26 February 2007).

“Sometime in the late 1950s, that world-class gossip and occasional historian, John F. Kennedy, told me how, in 1948, Harry S. Truman had been pretty much abandoned by everyone when he came to run for president. Then an American Zionist brought him two million dollars in cash, in a suitcase, aboard his whistle-stop campaign train. ‘That’s why our recognition of Israel was rushed through so fast.’ As neither Jack nor I was an antisemite (unlike his father and my grandfather) we took this to be just another funny story about Truman and the serene corruption of American politics.”—Gore Vidal in his Forward to Israel Shahak’s book Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years, Pluto Press, London, (2002), pp. vi-vii, at vi.

For flere sitater, se http://www.jewishracism.com/quotes.htm

Amerikanske politikere er til salgs til høystbydende, og norske politikere er stein dumme som ikke benytter seg av dette. Alle amerikanske politikere av noen betydning kan kjøpes opp for noen hundre millioner dollar, eller toppen en milliard dollar, og Norge har mye mer penger i oljefondet enn dette.

Dessuten er det lett å få igjen pengene dersom man kontrollerer amerikansk politikk. Israel får hvert år 15 milliarder dollar i bistand fra USA. Dette samtidig med at den amerikanske økonomien kollapser, og en tredjedel av amerikanerne lever under fattigdomsnivå.

For dokumentasjon, se http://www.youtube.com/watch?v=RkQKZfmk7hM

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=wDQ6nIsgKW0

Fall of the Republic – Alex Jones siste dokumentar, sluppet i går

ArneLo
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Ikke sluk at som Alex Jones kommer med. Det er stor sannsynlighet for at mye av dette er disinfo:
Alex Jones: The Pied Piper of Extremism Who Brands “Truth-Seeking” as Mental Illness
Alex Jones …… part of a limited hang out campaign whereby the attention and energies of those people who have the capacity to realise that something is very wrong with our world are directed towards issues that are either dead ends or which, if pursued, will lead to their own destruction.

Thomasb
Thomasb
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Jeg sier meg enig der, etter min mening er Alex Jones disinfo.
Til din glede eller frustrasjon, har også jeg med meg en link om Alex Jones.
Det er selvfølgelig fullstendig opp til deg hva du velger og tro om Alex, men en kikk innpå linken vil kanskje være verdt det:)

http://www.opposingdigits.com/alex/#Icke

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Synnligheten for at mye av dette er sant er stor. Det er bare å se på hans tidligere filmer. For ovrig merkelig link du refererert til, da denne siden også har mye av den samme agendaen som Jones.

Uansett: det som skjer i USA påvirker oss i stor grad. Gjennom denne og andre nettsider kommer ulike koblinger opp. USA nærmer seg en politistat, der neste alle som har jobb, vil jobbe for den amerikanske stat innen to år. Som vi vet er armerikanerne foran oss i det meste av samfunnsutviklingen, så på et eller annet tidspunkt vil liknende tiltak som vi ser i USA også skje i Norge. Vi er allerede overvåket på alle gatehjørner, i alle butikker og offentlige bygninger, bankkort og elektronisk betaling, mobil og internett, køfribrikker og elektroniske billetter på trikken etc. Spørsmålet blir når vi får nok og politikkerne blir redde for posisjonene sine og setter enda mer kraft inn.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Ja, jeg vet jeg linker til en side som nevner noe av det samme som Jones. Og som jeg etter flere år også stoler mer på.

Alex Jones har pekt på mye som er rett som med all god disifno. Men djevelen ligger i detaljene. Når det gjelder Jones så er det mest hans agitering og oppfordring til vold/våpen som jeg reagerer på. Han trekker til seg mye folk i ferd med å våkne og ikke noe hadde vært bedre for Theys agenda enn om folk brukte vold mot dem. Det kan de nok fint takle.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Mike: “Det er ikke (Alex Jones) som foreslår at truth seeking er en sykdom.”

Nei men han gjør seg til et nyttig verktøy for dem som gjerne vil fremstille sannhetssøken som en sykdom. Han har et stort delansvar på hvordan “sannhetsøkere” fremstår i massemedia iogmed hans relativt store eksponering. Jeg tror ikke det er en tilfeldighet at det er AJ som dukker opp på FoxsNews.

Jeg kan anbefale å ta et par skritt tilbake og ta en titt på gærningen og hans machoagresive fremtoning. Har du lyst til å fremstå som dette i folks massestyrte bevisthet?

Og se samtidig på hva Lobaczewski sier i sin Political Ponerology:
“One phenomenon all ponerogenic groups and associations have in common is the fact that their members lose (or have already lost) the capacity to perceive pathological individuals as such, interpreting their behavior in a fascinated, heroic, or melodramatic way. The opinions, ideas, and judgments of people carrying various psychological deficits are endowed with an importance at least equal to that of outstanding individuals among normal people. The atrophy of natural critical faculties with respect to pathological individuals becomes an opening to their activities, and, at the same time, a criterion for recognizing the association in concern as ponerogenic. Let us call this the first criterion of ponerogenesis.”

Alex Jones – COINTELPRO? Fascist Tool?

Ellers så kan den utmerkede dokumentaren “The trap – What Happened to Our Dream of Freedom” gi et godt eksempel på hvor lett det er å modellere våre følelser og tanker.

“The practical value of our natural world view generally ends where psychopathology begins.” (Lobaczewski, 145)

ArneLo
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Protocol No. 12: All our newspapers will be of all possible complexions — aristocratic, republican, revolutionary, even anarchical – for so long, of course, as the constitution exists …. Like the Indian idol “Vishnu” they will have a hundred hands, and every one of them will have a finger on any one of the public opinions as required. When a pulse quickens these hands will lead opinion in the direction of our aims, for an excited patient loses all power of judgment and easily yields to suggestion. Those fools who will think they are repeating the opinion of a newspaper of their own camp will be repeating our opinion or any opinion that seems desirable for us. In the vain belief that they are following the organ of their party they will, in fact, follow the flag which we hang out for them.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Jeg er enig at det er påfallende hvor tause norske medier er når det gjelder situasjonen i USA. De som følger showet til Alex Jones får vite sannheten. Den er stygg, og styggere vil den bli. Planen til eliten er å endre hele nasjonen innen to år. Da skal nesten alle jobbe for Staten, hvis man har jobb. Den amerikanske dolleran skal strupes, men først skal børsene gå skikkelig opp. Dette for å tyne de siste dråpene ut av befolkingen, før det virkelige krakket kommer. Omtrent samtidig skal man også gå til ny krig, trolig Iran. De veldig rike har da forlatt landet, det er ingen flere verdier/ressurser å ta. Den jevne armerikaner er slave for noen få.

De eneste som kan fikse dette er de amerikanerne selv. Det er de som har skapt de fleste problemer de siste 40 årene. Det begyner å gå opp for flere og flere.Derfor må de også rydde opp i eget hus. De står alene og de må ofre seg for resten av verden, hvis ikke vil det bli skikkelig ille for oss alle.

Kommentar til alle som skriver artikler på nyhetsspeilet: kan dere begynne å lese korrektur? Korrekt språk vil heve inntrykket…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det virket kanskje som om det var deg jeg siktet til. Det var ikke meningen. Så hvis du følte fingeren peke kun på deg, beklager jeg dette. Faktisk er du blant de flinkeste :-) At du trøbler med orddeling, eller ord deling som du ville skrevet, skjønner jeg. Slik er det engelske språket.

Jeg snakket om korrektur i samtlige artikler. Det er bare å få en annen til å lese igjennom det man har skrevet, slik at de styggeste feilene blir rettet. Det tar en mail og 15-20 minutter fra en kollega.

Hvorfor påpeker jeg dette? Fordi innholdet på disse sidene er altfor viktig til å bli undervurdert/diskredittert pga enkle skrivefeil. Jeg håper dette ikke mitt innspill fratar redaksjonens arbeidslyst. (Sikkert noen skrivefeil i min tekst også…)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Klart jeg kan det.. men det skurrer for da forstår jeg ikke drivkraften til å gjøre motstand på ulike måter og i ulike nivåer ut ifra hvem man er… Sett under ett kan de ca hundre årene du refererer til egentlig si kun en ting: bare gi opp og la det skure og gå.. etter katastrofen så er det bare pån igjen, utseende ser annerledes ut, men prinsippene er de samme.. eliten styrer fortsatt.

Jeg så dessuten i et mye lengre perspektiv… tusenvis av år.. ja kanskje mer.. hvor ender det hele og har det startet et sted… vi går jo mye utifra lineær tid.

Du kan ha rett i praksisen er noe annet enn teorien hvis man skal spå framtiden, men dette kan ikke gjelde alle individer? Da passer din påstand best på disse såkalte som skal holde seg på 3 densitet (eksempel fra en annen artikkel på nettsiden). Men dette passer jo ikke de som går en level opp?

Selv om jeg ser at saueflokken er stor og døvere og blindere enn døvest og blindest, tross faktisk lett tilgjengelig info til mental/bevisthets frihet (som er å fri seg fra dogmer og prooaganda), så har vi likevel aldri hatt en slik tilgang som så mange enn før også søker… det fortoner seg som litt mer komplisert dette helhetlige bildet og derfor kan jeg ikke helt gå vekk fra mitt standpunkt om at det faktisk er en viss lærdom/utvikling ute og går.

På den annen side.. jeg er en optimistisk/realistisk person tiltross for å ha opplevd mitt eget personlige helvete på jord og dermed klarer jeg ikke tross gode motargeumentasjon fra deg å godta et pessimistisk/realistisk bilde som det virker til at du har her ArifKarim:o)?

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Og denne kapitalistiske makt orgien tror tilhengerne at de kan klare å holde på i det uendelige???

smurfen
Redaksjonen
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Ja det tror dem alltid, men som alltid så tar dem katastofalt feil og det blir spist opp innenfra og destruerer seg selv.
Et kapitalistisk samfunsmodell basert på grådighet er selvdestruktiv og kan bare oveleve en kort stund
Nå som det snart har nådd toppen så blir fallhøyden desto større og dem kommer til og nå bunnen med et kjempe smell ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Ifølge teorien ja, ifølge praksisen nei! Vår økonomi er som en susende buss med en fartsinnstilt bombe på undersiden. Bussen må kjøres videre i all evighet uten stans, ellers så eksploderer bomben med all sin løgn og propaganda! Ettervirkninger av en slik “økonomisk eksplosjon” kan resultere i tredje verdenskrig eller restrukterering av hele samfunnet, fordi vi mennesker har en tendens til å løse problemer med å fylle igjen på gamle handlingsmonster helt til “ondskapen” har spilt sin verste ut….
Etter andre verdenskrigens slutt, “tenkte” de fleste at nå har mennesker lært seg og aldri skal vi gjenta det samme igjen… :) Uheldigvis var dette løftet bare ment for i-landene. For i 1948 ble staten “israel” opprettet av et organ som hadde sin oppgave å forhindre fremtidige konflikter og krig på moder jorden….

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

men hva om.. prøver å fable litt med min begrensede kunnskap.. hva om syklusen vi gjennomgår er nettopp det som gjør at det er en utvikling sett under ett… at vi faktisk lærer? Hvis man ser litt på kosmologien så oppnår sjelen en mettelse på visse erfaringer og dette i seg selv vil resultere i endring igjennom livene i reinkarnasjonsprosessen. Ergo vil det i praksis bli til enda en større læring for hver katastrofe….? Er det virkelig slik at det ikke har skjedd en læring og opplysning av langt flere sjeler enn det noensinne har eksistert i løpet av syklusen vi går igjennom nå?

Pleier å sidet slik: Det har aldri vært så mye elendighet som nå, men så har det aldri vært så mye frivillighet som nå, som innebærer å hjelpe andre.. dyr og mennesker….

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Jeg tror du må nok skille mellom læring fra “uforutsette” hendelser, og store politiske hendelser, planlagt mange år i forveien. I 1913 ble US Federal Reserve opprettet etter mye press fra da tidens største banksters: Rockefeller, Morgan og Rothschild familier. Kongressen og regjering gav etter pga løfter om billig papir-penger, mens regningen skulle falle på befolkningen i tilfelle “noe” gikk galt. USAs all pengeskapelse falt da i private hender… Konsekvens? Året etter fikk vi første verdenskrig, som alle lands politikere hadde forhindret i så mange år, men klarte ikke stå imot en økonomisk sterk monopol av banditter på jakt etter uendelig mye profitt. Dem gav såklart “støtte” til begge parter og tjente seg sukkrike pga massiv gjeld dem opparbeidet via “krigen”. I denne krigen klarte eliten å teste blant annet første massevaksinasjons bivirkninger, kjemisk krigføring og moderne krigsteknologi. Som om en krig ikke var nok, begynte FEDS å trykke opp så mye sedler som mulig i hele “roaring twenties” perioden. Alle idiotiske hjernevaskede amerikanerne trodde at dem ble rike pga av den bobla som vokste opp pga av fiktiv spekalusjon i markedet. Og så sa det “pang” i 1929 og løgnen falt som kort hus med millionervis ranet av alt det de hadde! Denne selvskapte krisa resulterte i en ny og enda brutalt andreverdenskrig, med unge / fattige som døde i slagmarka, mens banksters badet i bøtter og spann av gjeldspenger som krigen kostet alle de innvolverte statene! Krig = Profitt
Nå kan du jo revurdere din påstand om vi har lært noe av tidligere feil, som førte til total galskap i verden…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Det er alltid så spennende å lese artiklene dine Mike! :)
Du nevner mye om urettferdig pengepolitikk osv, uten å nevne noe som helst om det grunnleggende og fundamentalsk galt i dagens pengesystemet. Vi er nødt til å være klar over at det finnes ingen “penge-mangel” siden staten kan bare “trykke opp” så mange papir-penger dem bare ønsker for å finansiere sine lystige ønsker. Problemer oppstår når våre skattepenger brukes til å nedbetale en gjeld som aldri eksisterte i første plass. Staten låner som regel penger fra landets statsbank, som igjen er eid av en rekke sukkrike private-kapitalister (bankster). Penger skapes da med en pennestrøk / tastetrykk på skjermen, mens befolkning sliter ut i arbeidslivet i årevis for å nedbetale denne gjelda i form av økende skatter, utgifter, bøter, avgifter og inflasjon (skjult skatt).
Bare i 2009 vokste US Nasjonal Gjeld med 1 trillion $. Fortsetter trenden slik, blir det 18,4 trillioner $ i 2019. Alle vet at et slik stort lån kan aldri nedbetales fordi fiktive penger kommer fra samme stedet som avdrags+rente penger kommer fra! :D
Nå kan man jo lure på hvordan milliardervis av mennesker ble lurt inn i dette gjeldsbaserte-fiktive-boble økonomi? Svaret er enkelt og greit: Pengemanipulasjon i finansinstitusjoner ved å utøve konstant spekulasjon rundt papir / digitale penger istedenfor å sette fast en bestemt og begrenset gullstandard-pris. De som ønsker å forstå mer av bakgrunn for våre selvskapte “økonomiske kriser” og annet svindel, kan ta en titt på disse hårreisende kortfilmene:
http://www.youtube.com/watch?v=vVkFb26u9g8

Mens valuta-kurser stuper, er Gullets-verdi på sitt høyeste:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/00/Gold_Price_%281968-2008%29.gif
Sist gang vestlige verden hadde skikkelig børs-krakk i 1929, ble den amerikanske befolkningen “rettsmessig” svindlet for alt av gullet dem hadde og fikk tvangs erstattet med verdi-løse sedler. Denne gangen blir det offentlige ranet mye større enn tidligere…

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Det ser ikke ut til at gull heller sitter fast i virkeligheten lengre:
Paper Gold: There are several owners for each ounce of physical gold

Og disse rentene vi må betale på hele tiden uten å ha noen reel demokratisk kontroll over det. Det burde ikke være noenproblemer med å finne en mer gunstig og rettferdig måte å styre økonomien på.

Mye av dagens kapital ender opp i Goldman Sachs. De er faktisk så flinke økonomiske akrobater at de har en opp i fredsengelen Obamas regjering. Samme gjengen rappoterer i år om kjempebonus:
Goldman can spare you a dime
Goldman is this century’s octopus – almost literally so. The most-quoted sentence in financial journalism this year, by Matt Taibbi of Rolling Stone, describes the company as a “great vampire squid wrapped around the face of humanity, relentlessly jamming its blood funnel into anything that smells like money.” That’s why Goldman’s chief executive, Lloyd Blankfein, recycled Rockefeller’s stunt last week: The announcement of Goldman’s spectacular third-quarter earnings ($3.19 billion) was paired with the news that the company was donating $200 million to its own foundation, which promotes education. In Goldman dollars, that largess is roughly comparable to the nickels John D. handed out to children a century ago. At least those kids could spend the spare change on candy.

Follow the money

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

“Mye av dagens kapital ender opp i Goldman Sachs”

Ikke sant? Kapitalistiske grådighetsmonstret er satt opp slik at meste av kapitalen ender opp i “bestemte hender”, der den vokser i all evighet mens andelen av de fattige i samfunnet også vokser i den andre enden…. Jeg vet ikke hvilket pengesystem er best nå, eller kommer til å bli i fremtiden, men en ting er sikkert at det beste pengesystemet er kunn det som resirkulerer seg selv, slik som de andre natur-prosessene i verdensrommet: Solvarme lager skyer som blir til regn, og ender tilbake i sjøen på ny. Supernova-eksplosjoner lager tunge metaller som igjen danner grunnlaget for fremtidens planeter og såklart “intelligent” liv.
I verdens beste land å bo i, har vi køer av follk hverdag utenfor fattighusene som er kunn ute etter “hverdags mat” og ikke luksus varer:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=575261

De gråter over at dem ikke har nok inntekt til å betale vanlig skatt til offentligheten…, og husk at ikke alle av dem er “rusmisbrukere”. De fleste fattige er alltid enslige med barn som ikke klarer å la dagene gå rundt i et av verdens beste land å dø i.

ArneLo
Abonnent
14 år siden

En bra oppsummering, Mike. Tommelen opp. :-)

Et lite apropos: En av tre blir psykisk syk i år. Det har vel ingen sammenheng med vaksinen? Næh… Greit å kunne dekke seg inn når symptomene på bivirkninger setter inn? Næh…..

Men dette blir jo bare ville spekulasjoner dette :-) Detta debunker nok Vegar lett.

Slenger med et par highlights fra den globale uka, bare for å understreke poenget ditt:
Al Gore’s “Global Warming” Scam Slammed By Congress

Alex Jones: The Pied Piper of Extremism Who Brands “Truth-Seeking” as Mental Illness

Jundollah Leader Confesses U.S.’s Role in Terror Plots Inside Iran

Early snow records set to be broken

Depleted Uranium Weapons: The Dead Babies in Iraq and Afghanistan Are No Joke

Video: ALERT: Special Swine Flu Update

Fascist Propaganda: Spying on Muslims morally right, says thinktank

UK: Cameras in the Classroms

Building big brother

US, Israel to launch largest war game

A particle God doesn’t want us to discover

Historical Data Shows Vaccines are Not what Saved Us

Og her er en for de som tok den røde pilla :-)
Connecting the Dots: Mass depopulation on its way and the Secret Team’s management of the world
Investigations by EIR [Executive Intelligence Review] have uncovered a planning apparatus operating outside the control of the White House whose sole purpose is to reduce the world’s population by 2 billion people through war, famine, disease and any other means necessary.

Følg kaninen …..
Ta vare

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

ArneLo sa

“Et lite apropos: En av tre blir psykisk syk i år. Det har vel ingen sammenheng med vaksinen? Næh… Greit å kunne dekke seg inn når symptomene på bivirkninger setter inn? Næh…..

Men dette blir jo bare ville spekulasjoner dette”

Du har helt rett ArneLo, dette blir ville spekulasjoner. Og det er slike spekulasjoner som får utenforstående til å lure på om folk her inne er helt KOKKO…

Synes denne vaksineskrekken på speilet er i ferd med å ta helt av, og det er kanskje på tide å besinne seg litt?

Skal man liksom knytte enhver negativ helsetilstand i dette landet opp mot en vaksine som etter alt å dømme er like harmløs som det myndighetene vil ha det til, for de aller aller fleste, vel og merke.

Ja, jeg skjønner at det blir ramaskrik her når jeg sier dette, men jeg fester vesentlig mer lit til legers og andre fagfolks uttalelser (kanskje med unntak av FHI) enn hva jeg gjør til skremmeflyers etc uten avsender (det var forresten en kjempebrøler fra dere som avholdt demonstrasjonen mot vaksinen å gjøre dette anonymt. Det sier litt om deres evne til å tenke strategisk når man får seg til å gjøre noe så dustete (altså ikke¨ha en avsender på et så alvorlig budskap), og med det er det ingen som tar dette seriøst).

TIlbake til ArneLo’s “ville spekulasjoner” Det at man antar at så mange mennesker får en eller annen psykisk lidelse forteller meg mer om et samfunn som er blitt for krevende for mange, enn at myndighetene nå har iverksatt en “agenda” for å kunne kamuflere bivirkninger av vaksinen…

Av og til er det lov å tenke og ikke bare spekulere.. Verden er syk nok fra før, den trenger gjøres verre gjennom uhemmet spekulasjon.

Jeg ser at dette innlegget ble noe krast, men fuck it, jeg synes denne vaksinehypen på speilet har gått over alle støvleskaft.

Får inderlig håpe folk ikke stryker med pga de høyst ukvalifiserte skrekkpåstandene som “ildsjeler” her inne generøst strør om seg med.

Vaksinasjonen er forøvrig i gang, så det blir spennende å se om frykten på speilet er velbegrunnet… Skal man tro mye av det som er skrevet vil de vaksinerte i nærmeste fremtid gjennomgå de grusomste lidelser, etterfulgt av en fæl død…

Time will show!

Kjetil S
Skribent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Heisann Vandalf!

Ser at de skal begynne med vaksinasjon denne uken. Har du tenkt å ta den? (Jeg skal som du sikkert har skjønt IKKE ta den… hehe)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Nope ingen planer om det. Jeg stoler på mitt hardbarkede immunforsvar, og jeg synes fremdeles FHI opptrer uansvarlig og hysterisk oppi det hele, og som tidligere nevnt er jeg redd skremselspropagandaen fra den kanten er en større trussel mot den norske folkehelsen enn selve influensaen.

Det ser ut til at svært få kommer til å ta vaksinen, så det tyder på at folk flest tar dette med fatning. Det viser igjen at folk flest ikke er så sheeple og hjernevasket som man gjerne skulle tro når man leser hva rimelig mange av speilets skribenter og debattanter mener om de “uopplyste”.

Det kan faktisk se ut til at propagandaen fra FHI virker mot sin hensikt, he he, det er ironisk er det ikke?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Herlig ironisk!

Jeg er nok enig med deg i at folk ikke er så “sheeple” som man kan få inntrykk av. However, kanskje er det en grunn til det? Når til og med min lærerkompis med mainstream-boksen GODT tredd nedover hodet er skeptisk til vaksinen, begynner jeg å tenke at det tydeligvis er info som tilflyter mennesker på en måte det tidligere ikke har gjort. Kanskje har Nyhetsspeilet hatt en finger med i spillet på en eller annen måte…?

ArneLo
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

“Vandalf: Det at man antar at så mange mennesker får en eller annen psykisk lidelse forteller meg mer om et samfunn som er blitt for krevende for mange, enn at myndighetene nå har iverksatt en “agenda” for å kunne kamuflere bivirkninger av vaksinen”

Ja det kan godt ha en sammenheng med det sosiomentale, men det er noe fishy når det er folkehelseinstitutet som kommer ut med det. :-) De er ikke myndighetene selv om de liker å fremstille seg slik. Det er jo bra for businessen deres. Og den vaksinehypen til myndigheten og folkehelseintituttet har gått over alle støvleskafter. Tall fra den sørlige hemisfæren der de nå er godt i gang med sesongen viser at svineinfluensa ikke er noe farligere enn den vanlige influensaen.

Og historiske data viser at vaksiner nødvendigvis ikke er det beste:

– In 1871-2, England, with 98% of the population aged between 2 and 50 vaccinated against smallpox, it experienced its worst ever smallpox outbreak with 45,000 deaths. During the same period in Germany, with a vaccination rate of 96%, there were over 125,000 deaths from smallpox. (The Hadwen Documents)

– In Germany, compulsory mass vaccination against diphtheria commenced in 1940 and by 1945 diphtheria cases were up from 40,000 to 250,000. (Don’t Get Stuck, Hannah Allen)

– In the USA in 1960, two virologists discovered that both polio vaccines were contaminated with the SV 40 virus which causes cancer in animals as well as changes in human cell tissue cultures. Millions of children had been injected with these vaccines. (Med Jnl of Australia 17/3/1973 p555)

– In 1967, Ghana was declared measles free by the World Health Organisation after 96% of its population was vaccinated. In 1972, Ghana experienced one of its worst measles outbreaks with its highest ever mortality rate. (Dr H Albonico, MMR Vaccine Campaign in Switzerland, March 1990)

– In the UK between 1970 and 1990, over 200,000 cases of whooping cough occurred in fully vaccinated children. (Community Disease Surveillance Centre, UK)

– In the 1970’s a tuberculosis vaccine trial in India involving 260,000 people revealed that more cases of TB occurred in the vaccinated than the unvaccinated. (The Lancet 12/1/80 p73)

– In 1977, Dr Jonas Salk, who developed the first polio vaccine, testified along with other scientists that mass inoculation against polio was the cause of most polio cases throughout the USA since 1961. (Science 4/4/77 “Abstracts” )

– In 1978, a survey of 30 States in the US revealed that more than half of the children who contracted measles had been adequately vaccinated. (The People’s Doctor, Dr R Mendelsohn)

– In 1979, Sweden abandoned the whooping cough vaccine due to its ineffectiveness. Out of 5,140 cases in 1978, it was found that 84% had been vaccinated three times! (BMJ 283:696-697, 1981)

-The February 1981 issue of the Journal of the American Medical Association found that 90% of obstetricians and 66% of pediatricians refused to take the rubella vaccine.

– In the USA, the cost of a single DPT shot had risen from 11 cents in 1982 to $11.40 in 1987. The manufacturers of the vaccine were putting aside $8 per shot to cover legal costs and damages they were paying out to parents of brain damaged children and children who died after vaccination. (The Vine, Issue 7, January 1994, Nambour, Qld)

– In Oman between 1988 and 1989, a polio outbreak occurred amongst thousands of fully vaccinated children. The region with the highest attack rate had the highest vaccine coverage. The region with the lowest attack rate had the lowest vaccine coverage. (The Lancet, 21/9/91)

– In 1990, a UK survey involving 598 doctors revealed that over 50% of them refused to have the Hepatitis B vaccine despite belonging to the high risk group urged to be vaccinated. (British Med Jnl, 27/1/1990)

– In 1990, the Journal of the American Medical Association had an article on measles which stated, “Although more than 95% of school-aged children in the US are vaccinated against measles, large measles outbreaks continue to occur in schools and most cases in this setting occur among previously vaccinated children.” (JAMA, 21/11/90)

– In the USA, from July 1990 to November 1993, the US Food and Drug Administration counted a total of 54,072 adverse reactions following vaccination. The FDA admitted that this number represented only 10% of the real total, because most doctors were refusing to report vaccine injuries. In other words, adverse reactions for this period exceeded half a million! (National Vaccine Information Centre, March 2, 1994)

– In the New England Journal of Medicine July 1994 issue a study found that over 80% of children under 5 years of age who had contracted whooping cough had been fully vaccinated.

– On November 2nd, 2000, the Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) announced that its members voted at their 57th annual meeting in St Louis to pass a resolution calling for an end to mandatory childhood vaccines. The resolution passed without a single “no” vote. (Report by Michael Devitt)
Historical Data Shows Vaccines are Not what Saved Us

Lykke til med vaksina.

Dan H. Slettevolden
Svar til  Vandalf
14 år siden

Da hørte jeg fra lien en gjøk som sa ko-ko!

Ikke bare tråkker du i salaten, Vandalf; gang på gang driter du deg loddrett ut, og hver gang er du like selvsikker og klippefast! Kanskje på tide å jekke ned egoet et lite hakk?

ArneLo har full dekning for å hevde at det finnes en sammenheng mellom psykiske lidelser og vaksiner, spesielt hvis vaksinen inneholder kvikksølv, slik svineinfluensavaksinen gjør.

Kvikksølveksponering gir skader på nervesystemet. Symptomene er svært mange. Skjelvinger, angst, depresjon, tåkesyn, hukommelsessvikt, konsentrasjonsvansker, irritabilitet, muskelplager, lungeproblemer, nyreproblemer og menstruasjonsforstyrrelser.

Dette er altså ikke “ville spekulasjoner, som får utenforstående til å lure på om folk her inne er helt KOKKO”! Det er tvert imot et etablert, vitenskapelig faktum som er kjent for de aller fleste som ikke går rundt og kaller seg for Vandalf!

Gjennom århundrene har man visst at kvikksølv fører til personlighetsforstyrrelser og skader. Hattemakerne brukte kvikksølv i arbeidet sitt, derav utrykket ”den gale hattemaker”. I arbeidet med å kurere syfilis brukte man kvikksølv, noe som medførte at både pasienter og sykepleiere fikk merkelappen ”hysteriske”.

Når det gjelder skremmeflyerne, som du kaller dem, er det ingen ting som tyder på at folk ikke tar dem seriøst, tvert imot. Hvorfor tror du for eksempel FHI har funnet det nødvendig å advare folk mot disse plakatene i VG, hvis de ikke trodde at folk kunne finne på å ta det seriøst?

Det jo heller ikke slik at informasjonen på disse plakatene er noe vi selv har diktet opp. Som du kanskje er klar over, er det ikke mangel på ”leger og andre fagfolk” som også advarer mot denne vaksinen. Men disse legene og disse fagfolkene har kanskje ikke du tillit til?

Demonstrasjonen var for øvrig heller ikke anonym, mediene var kjent med både flyerkampanjen og demonstrasjonen, og visste utmerket godt hvem initiativtakerne var. At det ikke står avsender på selve plakatene, er nå så sin sak, men at dette var så fryktelig dustete og ustrategisk kan jeg ikke se at du har belegg for å si, ettersom dette faktisk har vist seg å være en glimrende markedsstrategi. Kampanjen har skapt debatt om vaksinen, og det var det vi ønsket å oppnå!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Dan H. Slettevolden
14 år siden

Dan sa;

“Ikke bare tråkker du i salaten, Vandalf; gang på gang driter du deg loddrett ut, og hver gang er du like selvsikker og klippefast! Kanskje på tide å jekke ned egoet et lite hakk? ”

Her er det på sin plass å presisere at du, Dan, mener dette. Jeg mener noe annet.

Og til deg vil jeg først si; så så ikke kave deg så voldsomt opp, Dan. LES hva jeg skriver og tell til 10…

Hvorfor skulle jeg ikke opptre selvsikkert og klippefast? Fordi du mener jeg må jekke meg ned? Bør jeg fremstå som usikker og ustødig? Hvorfor?

Er du kvikksølvforgiftet?

Du må gjerne angripe mine synspunkter og standpunkter, men spar meg for piss som dette…

Jeg gidder ikke begi meg inn i noen pro/contra vaksinediskusjon med deg, annet enn å konstatere at det er gitt millioner på millioner vaksinedoser med denne kvikksølvforbindelsen gjennom flere år. Jeg har fulgt vaksinasjonsprogrammet og er ved utmerket helse, likeså min kone og de aller fleste i min omganskrets.

Så gjenstår det å se om det er mange av de som vaksinerer seg i disse dager som får “Skjelvinger, angst, depresjon, tåkesyn, hukommelsessvikt, konsentrasjonsvansker, irritabilitet, muskelplager, lungeproblemer, nyreproblemer og menstruasjonsforstyrrelser”

Nå er jo ikke dette de eneste bivirkninger som er forespeilet de ulyksalige som tar vaksinen. I artikkel etter artikkel her på speilet fremstår det jo som om det reneste massemordet er i anmarsj, og som jeg har sagt maaange ganger før; Den som lever får se, og siden vaksineringen nå er igang trenger vi sikkert ikke vente så fryktelig lenge heller…

Så til ArneLo og hans belegg for å hevde som han gjør, som du sier.

Han bekrefter jo selv at dette er ville spekulasjoner, og jeg gir uttrykk for at den oppfatningen deler jeg. Dersom man virkelig mener at myndighetene prøver å lage en coverup for mulige bivirkninger av en vaksine ved å påstå at mange er/blir psykisk syke, vel da skjønner jeg hvorfor det dreier seg om såpass mange i dette estimatet, for å være litt stygg.

Det er ikke påstanden om at vaksinen kan gi psykiske lidelser jeg reagerer på, men insinueringen om at myndighetene bevisst gjør dette fordi man frykter bivrikninger. En hypotese som faller på sin egen urimelighet, mener jeg. Dersom du er så oppegående som du åpenabart vil ha det til selv, så skjønner du meget godt hva jeg her mener.

Jeg står fortsatt på at det var en tabbe å publisere flyers og henge opp plakater uten en avsender, noe flere som ble intervjuet også gav uttrykk for. Jeg tror dere kunne fått slippe til i et debattprogram, evt i nyhetene med en talsmann om dette hadde vært bedre organisert og med både avsender, samt kontaktperson.

Debatten om vaksinen har forøvrig gått i flere måneder, så hvorvidt denne ansiktsløse demoen har utgjort noen forskjell til eller fra er vanskelig for meg å ta stilling til, men det er vel logisk å anta at debatten tiltar i styrke etterhvert som vaksineringen nærmer seg, og nå er vi jo her, så det ville vært rart om det var helt stille…

Jeg savner forøvrig nyansering i propagandaen fra begge sider; vaksinen er enten himmel eller helvete… Som du selv korrekt påpeker; selv fagfolkene (de som faktisk vet litt om dette, og som ikke bare tror de vet) er uenige, så jeg forstår godt at folk synes dette er vanskelig og at de blir både usikre og redde.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf er du klin idiot ??
Jeg så på deg som en sunn skeptiker og du sa selv at selv dem mest skeptiske ikke er i nærheten av det du selv viste om vaksinenen.
Jeg ville invitere deg på et wekend besøk for jeg syns du var kul.
Hva fan er det som skjer ??
Min bedre halvdel som selv har ringt rundt til alle familie og vennner og advart mot vaksinen har gitt etter for presset og tatt vaksinen i dag på Rikshospitalet.
Vel jeg har gitt totalt opp og drikker meg dritings og starter fra scretch i morgen.
All spaserer mot stupet og ingen ser galskapen…
Er det noe Mind Controll greier som foregår eller ??

God Natt

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hei, smurfen!

He he, jeg kommer gjerne på besøk til deg, det hadde vært stas! Hvorvidt jeg er en idiot eller ei, får andre enn meg vurdere. Som jeg har sagt maaange ganger før; jeg digger ikke denne vaksinen, jeg kommer ikke til å ta den, og jeg synes FHI opptrer på grensen til det hysteriske.

På den annen side må også vaksinemotstanderne beholde gangsynet i denne stormen, og leser man innlegget til ArneLo som jeg kommenterte så skjønner selv den mest ihuga konspirasjonsnisse hva jeg mener.

Ellers må jeg sitere igjen fra en av mine store favorittplater gjennom tidene (helt sant) Smurfene;

“Det fins en smurf i oss alle, om vi tar av ytterskallet, fins det en smurf i oss alle, ikke sant…”

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Ps: Smurfen;

Ikke vær redd for din kjære om du er det. Det kommer til å gå helt fint med henne. Risikoen for alvorlige bivirkninger er minimal. Du har nesten like stor sjanse til å vinne i Lotto, statistisk sett, dersom du ser på sammenhangen mellom antall vaksinerte i populasjoner og alvorlige bivirkninger.

Skål!

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Mike du må ikke gruble slik. Sett deg nå ned og la de statsautoriserte kanalene underholde deg med hvor god greie økonomene har på ting, og at vi snart er ute av økonomikrisen. Allt blir blir så bra så. Bare vi gir opp vår egen integritet og blir ett med den store Staten.

Nei ærlig talt. Nå flår de oss virkelig. Jeg var nettopp til butikken for å kjøpe brød liksom.
Vel det ble ikke noe brød… Jeg fant ut at ett sted må grensa gå. Det går ikke an å betale 30kr for ett brød som smaker vann og går i oppløsning bare man ser på det.

Et lite sidesprang..
Her er en video med Lord Monckton som absolutt værdt å se, om klimaløgnene til GORE:

tim osman
tim osman
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

enda et sidesprang ID-KORTET KOMMER
http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=575702

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  tim osman
14 år siden

Man slipper jo jævla mye id-passord-rot med “felles” system, samtidig som skurkene får det “lett” å knekke personlig data, siden passord-nøkkelen kommer til å være det samme på de ulike tjenestene. Med bruker vennligheten, må man alltid ofre sikkerheten, ihvertfall det jeg har lært ifra nettverksskolen! :)

« Forrige artikkel

Driver de krig over hodet på oss?

Neste artikkel »

Republikkens fall: Presidentskapet til Barack H. Obama

52
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x