USA, Slipp Sliding Away

3.4K visninger
8 minutter lesetid
50

Denne artikkelen kan virke lite relevant for enkelte da den, for det meste, handler om begivenheter på den andre siden av havet, i USA. Jeg har allerede skrevet noen få linjer om det, men fant ut at det var alt for lite. Jeg oppfatter det som skjer i USA som viktig fordi det som skjer der, særlig i politikken, har en stygg tendens til å forflytte seg til resten av Europa og følgelig Norge, som er fortsatt veldig kompiser med amerikansk politikk.Derfor har vi soldater i Afghanistan, og som soldatene i Irak, blir disse utsatt for DU-støvet (utarmet uran) som lager så mange avarter av kreft mens den ødelegger gener og følgelig skaper misdannelser hos barn.

Det som skjer i USA er relevant for Norge fordi Norge er mye nærmere enn de fleste vil tro, når det gjelder å føre en form for politikk som er undertrykkende, kontrollerende og overvåkende, som om vi alle var kriminelle. Norge, som USA har innført bruk av fingeravtrykk i pass, ved siden av mikrochips i passet. Norge følger alle direktivene fra EU, WHO og FN. Den samme grådigheten og ”disaster capitalism” tanke finnes overalt nå i hele verden. Allerede nå er det stemmer i fra EU som mener EU må bli som USA – der alle nasjoner er bare ”stater” – ufri til å forvalte sine naturressurser med visdom og ufri til å si i fra når nok er nok. Det er blitt slik fordi alt for få følger med, og alt for få er engasjert nok til å si i fra at, ”Slik vil ikke vi ha det”!  Det er vår tur snart og isteden for å bli tatt en for en må vi stå samlet. Vi trenger ikke bruke vold, men vi trenger å si i fra.

Amerikanske styresmakter er viselig ute av stand til å få kontroll over forurensningsfaren fra verdens verste utslip av råolje ute i havet. Obama administrasjonen tillater istedenfor at BP bruker oppløsningsmidlet COREXIT som er enda mer giftig enn oljen. Andre alternativer blir kontant avvist av BP – kanskje fordi corexit får oljen til å forsvinne ute av syne fra overflaten der den forgifter hele grunnlaget for liv i havet. Obama håndterer denne hendelsen på samme måte som Bush tok seg av katastrofen i New Orleans. Her også, var det ikke naturen som gjorde katastrofen et faktum, men at noen sprengte dikene etter at orkanen hadde gjort sitt verste med byen. Kan det hende at begge presidenter har ført politikk på hjemmefronten for å fremme det som kalles ”Disaster Capitalism”.

Oppskriften er enkel. Først skaper du en gedigen katastrofe. Om ikke naturen gjør det for deg, må du sørge for å gjøre det selv. Katastrofen må være av en slik omfang at det lammer de lokale ressursene som vanligvis ville tre på banen for å håndtere situasjon. Institusjoner som ”FEMA” eller andre fra det private næringslivet blir så leid inn for å rydde opp. Selvfølgelig er ideen å tjene så mye som mulig ute av begivenheten og overta eierskap til mest mulig landområder og verdier underveis.

Budskapet til det amerikanske folket er klar. Du skal ikke regne med ekte hjelp fra din regjering når katastrofe rammer ditt miljø. Du skal heller ikke regne med at du skal få anledning til å gjøre noe selv. Da vil vi komme og arrestere deg for ulovlig innblanding i vårt ansvarsområde. Stadig flere amerikanske borgere begynner å våkne opp fra sitt dype søvn og bevisstløshet når den stadig mer kriminell kapitalistisk utbytte mentaliteten rammer dem der det føles mest, ved tap av arbeidsplasser, hjem og evne til å leve et selvstendig og anstendig liv.

Situasjonen blir heller ikke bedre ved at Obama, lik som Bush, nekter å ta seg av den stadig økende ulovelig  innvandringen fra Mexico med følgende inntog av voldsomme gjenger, narkotika og tung kriminalitet. Situasjonen er faktisk bisarr. Når turister kommer inn fra fredelig Canada på handletur, blir de forhørt og skremt av bøllete grensepoliti. Når tusenvis av ulovelig innvandrere og smuglere krysser grensen ulovelig fra Mexico, er det ingenting å gjøre – som om USA er ute av stand til å håndheve sine egne lover mot ulovelig  innvandring. Er dette også et uttrykk for ”disaster capitalism”? Det er i hvert fall definitivt med på å presse opp arbeidsledighet blant middelklassen og de fattige. Det merkelig er at ulovelig innvandere greier å ordne gratis medisinsk behandling, mens amerikanske statsborgere må betale for kostbar forsikring.

Den første presidenten i USA som ikke en gang kan bevise at han selv er Amerikansk statsborger, ser ut til å gjør like mye hærverk på den Amerikanske konstitusjonen som sin forgjenger Bush. Han fortsetter faktisk der han slapp.

President Obama holdt en tale 9, mai til avgangsklassen til Hamton University der han sa, ”Et 24/7 media miljø som bombarderer oss med all slags innhold blir en distrahering, en avledning og en form for underholdning, fremfor et redskap for ”empowerment”, eller en måte å frigjøre”.  Han sa også at fordi så mye informasjon er tilgjengelig til amerikanere at, ”… det setter et trykk på deg og det setter trykk på vårt land og vår demokrati”.  Obamalogikken sier at for mye informasjon er en uting og vi må aldri utsette folket for argumenter, opinion og tanker som vi ikke erklærer som ”riktige”.

Den nåværende presidenten holder færre pressekonferanser enn noen annen president i historien. Likevel er ”budskapsmaskineriet” fra det Hvite Hus en enorm institusjon som ansetter en stabb på 350 og koster millioner av dollar. Kan det være det at disse er opptatt av å plante skjulte propaganda budskap inn i Amerikansk massemedia? I dag, i USA, og en stor del av den ellers Vestlig verdenen, er sannheten aldri omtalt som sant før det er ”godkjent”. Og det er også for en stor del hvorfor så mange mennesker lever i en illusjon som de er fullstendig ute av stand til å fatte – fordi deres virkelighetsoppfatning er den som er ”godkjent”. Det er mer og mer vanskelig for den uinformerte å krype ut av det dype kaninhullet. Likevel er Obama bekymret.

President Obama er den første amerikanske presidenten som erklærer krig på sitt eget folk

Som alle vet, eller burde vite, at sannheten er det første offeret i en hver krig. Ordtaket gjelder ikke bare for krig mellom nasjoner, men også krigen mot kreft, krigen mot fattigdom, krigen mot stoff, og terrorkrigen. Alle som berøres av krig vet også hvor viktig det er å søke sannheten om hva som skjer, ikke bare på slagmarken men også å skille sannheten fra propaganda. En artikkel fra Internett ugaven av Aftenposten i går sa noe om at Obama skal erklære terrorkrigen fra Bush for avsluttet. Det er en forvrengning av sannheten. Det som er sant er at terrorkrigen bringes rett hjem til amerikanske statsborgere. Den kommer gjennom et lovforslag som har vært først skapt i 2007. Nå ser det ut som den kommer til å bli undertegnet av både Representantenes Hus og Senatet. Loven heter, ”The Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act”. Under denne loven har Obama beordret FBI og intelligens kreftene å søke ut og finne amerikanere som er mot Obama og hans radikale sosialiseringsprogrammer. Denne nye strategien er nødvendig fordi et økende antall individer i USA har blitt ”fanget av ekstreme ideologier eller standpunkter.

Det han egentlig prøver å si er at denne strategien er nødvendig fordi myndighetene i USA, politiet og militært viser stadig mer åpenlyst at de er psykopater som gjør det de kan for å ødelegge den formen for livsstil som er gitt i den amerikanske konstitusjonen, nemlig en som er basert på frihet.

Også fra London i The Times står det at Obama avslutter terror krigen ved å avslutte Bush doktrinen om ”pre-emptive military strikes”, hvilket er et annet uttrykk for at de kan sende militæret hvor som helse for å drepe hvem som helst for hva som helst.

Massemedia har ikke gjort særlig anstrengelser for å informere massene om denne loven som kan få opp til en halv million amerikanske borgere bak lås og slå. Kanskje det er hva alle FEMA fangeleirene er skapt for.

Den nye loven er veldig generell i forhold til språkbruken. Den etterlater retten til å bestemme hva som skal kalles terrorisme. Språkbruken definerer ”homegrown terrorism” som å lage planer, eller true å bruke makt for å promotere et politisk mål, og det betyr at bare å tenke seg å gjøre noe kunne være nok til å bli kalt for en ”terrorist”. Loven beskriver ”violent radicalization” som å fremme en ”ekstremistisk trossystem” uten å definere hva ”ekstremistisk” står i forhold til. Her inne liger kimen til fullstendig kriminalisering av enhver som tror på noe som ”systemet” ønsker å undertrykke. Et eksempel av de amerikanerne som Obama ønsker å kvitte seg med er organisasjonen som heter”Architects & Engineers for 9/11 Truth”. Det vil si 1,200 av USAs beste arkitektene og ingeniører vil bli kalt terrorister fordi de stiller spørsmål til regjeringens propaganda – da er ingen trygg lengre.

Obama liker ikke at journalister stiller ham spørsmål om BP-olje katastrofen. Pressesekretæren Robert Gibbs kjeftet på journalistene fordi de, ”stilte for mange spørsmål om BP. Det leder en til å lure om, hvis en ikke kan stille spørsmål om verdens største oljekatastrofe, hva kan man da stille spørsmål om? Vel, det står i stil til noe som også skjede siste uke da Obama undertegnet en ny lov som heter ”Press Freedom Act”, da han nektet å svare spørsmål fra journalister for så å forlot salen. Journalistene var sjokkert over ironien som viser hvor langt det har gått nedover med USA.

Er det ikke rart hvordan så mange ord, uttrykk og lover heter en ting, for å skjule at det handler om noe som er 180 grader i motsatt retning? ”The Press Freedom Act” – jeg har ikke lest  innholdet, men jeg regner med at nå er pressen fri til å trykke kun godkjent propaganda, ellers risikerer de å bli holdt som ”homegrown terrorister”.

Mange spør meg hvorfor jeg forlot USA, og særlig hvorfor jeg sa opp mitt amerikansk statsborgerskap for å bli norsk. Jeg forlot USA for flere grunner og en av de var at jeg nektet å  la meg lure inn i krigen i Vietnam. Da var alle mine venner som var litt eldre enn meg under overvåkning fra FBI fordi de erklærte for militærnektere. Allerede da forsto jeg at det amerikanske folket ble løyet til om hvorfor vi var der. Allerede da var monster bedriften ”Montsanto” i gang med å produsere miljøgiften ”Agent Orange” som nå selges hos alle gartnerier under dekknavnet ”RoundUp” (en noe fortynnet utgave).  Som universitetsstudent langt oppe i Nord Michigan, i Marquette ble jeg arrestert av politiet halv ett om natten i en snøstorm fordi jeg gikk hjem fra fabrikken der jeg jobbet for å komme hjem. Gangveiene var umulig å gå i, men det hjalp ingenting. Da ga jeg opp. Den amerikanske drømmen synes jeg var allerede da blitt et mareritt. Jeg ble Norsk statsborger også av flere grunner og siste strå var da jeg oppdaget at amerikanske myndigheter krever at deres statsborgere som bor fast i utlandet må også betale skatt til USA – da var det nok. Men nå er det nok om USA.

Viste du om at det er drama på gang med en Norsk oljerigg i Nordsjøen for øyeblikket? Visste du at Statoil driver å pumpe gjørme ned i et rør som truer med å blåse oppover og true hele riggen, som er for anledning evakuert? Kanskje vi også er i en krig der sannheten er det siste du kommer til å høre fra godkjent media? Et lite speilbilde av det som skjer i Gulfen, skjer også hos oss – foreløpig uten utslipp.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Det finnes mange ulike vinklinger og syn på dette med finans og gjeld.

En av vinklingene kan jo være at fjimujej sekta vil karre til seg så mye de klarer, via skatter og avgifter. Også i Norge. Dette grunnet deres overreligiøse perspektiv , m.h.p nye templer, kirker, infrastruktur, samt sikre sin egen velstand. Den internasjonale “elite” trenger i tillegg enorme summer med penger, til sin teknologi, for å bekjempe solutladninger. Ellers vil deres teknologi gå føyka.
Vi kan tippe: Økt solaktivitet, medfører hyppigere spraying. Som medfører enda mer sykdom og elendighet for alt liv på Jorden.
Slette all gjeld? Neppe. Det er nok heller motsatt.

Fjimujej sekta forsøker nå å endre hele Jorden, i sitt teknokratiske galematias. Også i Norge. Får de problemer? Antakeligvis

Frihet? Neppe.

Ikke før evt. neste år.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Homeland Security kjøper inn vanvittige mengder ammunisjon.: http://www.infowars.com/dhs-to-purchase-another-750-million-rounds-of-ammo/

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Utallige opplysninger gjør at skytingen i kinoen i Colorado føyer seg inn i rekken av lignende massedrap verden over. Motivet til den hjerneprogrammerte James Eagan Holmes er utvilsomt å fremkalle emosjonelle krav fra befolkningen, med en ordfører Bloomberg i spissen, om å avvæpne alle sivile borgere.

Se videoen, i Eddvins kommentar, som alle burde få med seg:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/var-det-flere-skyttere-pa-utoya/comment-page-8/#comment-88246

Når hele sivilbefolkningen er fratatt våpen til sitt forsvar, vil det være en smal sak for myndighetene å tvinge befolkningen til både det ene og det andre; tvungen vaksinering m.m. se denne artikkel basert på bøkene:
”Terrorindustrien”
”Ecoscience”
”Soldiers of Reason”,
tilgjengelige offentlige dokumenter fra Pentagon,
National Security Agency (NSA),
Transport Security Agency (TSA),
FN,
Council of Foreign Relations,
Council of National Policy,
Rockefeller Foundation
Gates Foundation,
dokumenter fra de sentrale tenketankene The RAND Corporation og Project For A New American Century (PNAC).:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/alternativ-fremtina/

Bloomberg: Police Officers Should Not Protect Americans Until Strict Gun Control Is Enacted

Er det noen som er i tvil om alvoret nå, spør Alex Jones, rimelig forbannet på makten bak makten:

Red Level Alert: America Under Siege – The Roundup Begins!!

http://www.youtube.com/watch?v=MB2KS1mBuQQ&feature=youtube_gdata_player

ye
ye
Abonnent
12 år siden

2012 er året da all gjeld blir slettet !

Dette er mulig hvis folk massivt støtter opp om den mest innlysende løsningen som finnes. Amerikanere har nå en mulighet som er både lovlig og fredelig. For mer info om når og hvor, se informasjons-videoen her:

Freedom Forever – Jubilee 2012
http://www.youtube.com/watch?v=e1RAcYjlGHc

Flyer:
http://us.2012jubilee.info/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Amerikanerne har utviklet målsøkende kule

Kulas rekkevidde er på opptil en mile (1609 meter). Datasimuleringer har vist at ei vanlig kule, avfyrt på en halv miles avstand (805 meter), kan bomme på målet med opptil 10 yards (9,1 meter). Med Sandias målsøkende kule er feilmarginen redusert til 8 tommer (20,3 centimeter).

Ikke uventet er utviklerne stolte av verket, som de mener er et skritt på veien mot en ny type høyteknologisk slagmark.

– Hvor langt vi kan gå, begrenses bare av vår egen fantasi, sier Sandia-forsker Red Jones til AP.
http://www.dagbladet.no/2012/02/06/nyheter/utenriks/usa/vapen/teknologi/20101236/

Fantastisk, nå vil vii kanskje få veldig mange færre sårede men desto fler døde, applaus for at forskningen går fremover, stolthet lenge leve.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Phew, I thought I’d lost my nobel peace prize medal

U.S. Drug Policy Would Be Imposed Globally By New House Bill http://www.huffingtonpost.com/2011/10/06/us-drug-policy-war-congress_n_998993.html

Obama spent $800,000 over a $10 Birth Certificate

barack obama site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=barack+obama+site%3Aabeldanger.net

Dronology: US flying eye spies on people at home

Dear Mr President (Obama) http://www.youtube.com/watch?v=azcawFudlcw&feature=share

The Elite are Psychopaths http://www.youtube.com/watch?v=9eZxrTm7TUo

‘Enemy is on Wall Street, not in Iran’

Anti Defamation League, ADL, is a non-jewish terror organization: Milton William, Bill, Cooper, The Ugly Truth About the Anti Defamation League, ADL http://tinyurl.com/7v7ojvt
IAEA Exposed as Israeli Spy Front http://www.veteranstoday.com/2011/11/25/iaea-cries-wolf-over-iran-nukes/

Council on Foreign Relations Calls for Bombing Iran

UN chief urges end to Israeli ‘occupation’ http://www.canada.com/news/chief+urges+Israeli+occupation/5998226/story.html

Israel:Netanjahu-Regierung beschneidet Demokratie http://www.youtube.com/watch?v=U6eW5IPUyh8

Pentagon ‘prepared’: US set for Operation Iranian Freedom? http://rt.com/news/iran-conflict-us-ready-179/

Thierry in Syria – Not Going the Way Israel and NATO Wanted http://www.youtube.com/watch?v=anClulwC5xg

EI financing agency spends millions doing nothing http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/story/2012/01/18/pol-weston-ei.html

Ex-cop alleged to be Mafia informant kills himself http://www.cbc.ca/news/canada/montreal/story/2012/01/18/montreal-mafia-mole-suicide.html

Anti-war Muhammad Ali puts Barack Obama the warmonger to shame

Domestic Terrorism Silent Rape http://www.youtube.com/watch?v=mjDtqXBcLAU ?! ~ 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Jewish Canadians: “We are ashamed of the Canadian government’s support of Israel’s genocide of Palestine” outside of conservative MP Peter Kent’s office – 01.17.2009 http://www.youtube.com/watch?v=LLrjYIMCl_c

Zionism and the little problem of genocide http://www.youtube.com/watch?v=AUw1luGY4t8&feature=share

The Net and the disappearing Freedom http://brandulph.blogspot.com/2009/04/net-and-disappearing-freedom.html

iraq war: us soldier throws his medals and stars!!! and quits http://www.youtube.com/watch?v=B6hp8HMstkE&feature=share

Iranian Civilian Airliner Shot Down by US , Murdering 290 Innocent Iranians, 1988 http://www.youtube.com/watch?v=QS6-GL_2FQo&feature=uploademail

GOD FORGIVE ME FOR SENDING OUR TROOPS TO IRAQ! Congressman Walter Jones http://www.youtube.com/watch?v=fE6aq8u4ybk&feature=share

The Video the US Military Doesn’t Want You to See! http://www.youtube.com/watch?v=UDp5aEpnPWo&feature=youtu.be

United Nations Small Arms (Gun Confiscation) Treaty to be Ratified by the US Senate in 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f8FzkVRh7Ck&feature=youtu.be

Our Internet http://www.youtube.com/watch?v=mQI6r_kc3ZE&feature=player_embedded

President Eisenhower Warned Us: Military-Industrial Complex and Today’s War Profiteers http://www.youtube.com/watch?v=ktcchS2VVEo&feature=youtu.be

RSA Animate – Changing Education Paradigms http://www.youtube.com/watch?v=zDZFcDGpL4U

Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1407&start=1#M3644

STOP ISRAEL STOP KILLING CHILDREN http://www.youtube.com/watch?v=zR9M_hCFW4s&feature=share

‘Iran war could end life on earth’ http://www.presstv.ir/detail/221754.html

Want you MIND BLOWN? WATCH THIS VIDEO! The VATICAN is controlling the world! ~ 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Obama To Accept Democratic Party Nomination At Bank Of America Stadium http://www.huffingtonpost.com/2012/01/17/obama-acceptance-speech-bank-of-america-stadium-charlotte_n_1210048.html
barack obama site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=barack+obama+site%3Aabeldanger.net

Mandela: Speaking to reporters after singing to kill whites http://www.youtube.com/watch?v=NKiePbTcAfY&feature=youtu.be
.
The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1

Leonard Cohen – First We Take Manhattan (Alternate Version) http://www.youtube.com/watch?v=FlpOvaKawvc

Dont Believe a Word http://www.youtube.com/watch?v=9fG8TCHccIU&feature=share

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Manglende url i forrige kommentar:

Want you MIND BLOWN? WATCH THIS VIDEO! The VATICAN is controlling the world! http://www.youtube.com/watch?v=4GktxWPsfF8 ~ 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

På gravplassen Homewood Memorial Gardens, ligger 800 000 fattige eller «navnløse», kister med voksne opptil tre i høyden.

Skyggesida av supermakten USA
http://www.dagbladet.no/2012/01/20/nyheter/utenriks/fattigdom/usa/massegraver/19883380/

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Trist å se hvordan vår patetiske media konsekvent unngår å nevne Ron Paul.

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Mike Cechanowicz sier over: “Obama beordret FBI og intelligens kreftene å søke ut og finne amerikanere som er mot Obama og hans radikale sosialiseringsprogrammer. Denne nye strategien er nødvendig fordi et økende antall individer i USA har blitt ”fanget av ekstreme ideologier eller standpunkter.”

Som å være kristen?

Debattflause kan ha sendt Perry ut av presidentvalgkampen
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7870172

OBS JA SE EN MC

http://www.antifascistencyclopedia.com/allposts/georgia-tech-researchers-use-lcd-projectors-for-mind-control

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Obama To Visit Denver Area On Sept. 27
August 31, 2011

The president’s last visit to the Denver area was February 2010. (offisielt ihvertfall)
Foto: President Barack Obama speaks on fiscal policy April 13, 2011 at George Washington University. (jesuitt-universitetet)

http://denver.cbslocal.com/2011/08/31/obama-to-visit-denver-area-on-sept-27/

FEMA funding becoming a disaster
September 25, 2011
http://www.cbsnews.com/stories/2011/09/25/eveningnews/main20111410.shtml

FEMA mangler penger. Og det var det byrået som finansierte størstedelen av terrorøvelsen i Denver!!!

Det er tydligvis nok penger i USA å for å holde en gedigen terrorøvelse og soldater i krig i utlandet og politi for å arrestere fredfulle folk som protesterer mot at skatten deres har gått i private bankeieres og megleres lommer, MEN penger til den vanlige mannen i gata til mat og husrom, nei det er det ikke penger til!

Noe er RIV RUSKENDE GALT !!

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Denver i Colorado er i fokus nå.

“OPERATION MOUNTAIN GUARDIAN” er en stor FEMA arrangert terrorøvelse som startet 23.september

– Obama ankommer Denver 27.september på sin rundreise, for å snakke om økonomien.

I tillegg meldes det om at:
NASA åpner sin 6 uker lange nye interaktive utstilling “Destination: Station,” i Wings Over the Rockies Air og i Space Museum i Denver.

– FN har ingen oppsatte planer fra 23.september til 10.oktober.
– UK Parliament er “in recess” fra 15.september til 10.oktober.
– United States Congress har ferie 25.september til 2.oktober.
——–
‘Emergency’ planned for Denver on Friday

Operation Mountain Guardian, a terrorism-based, full-scale emergency exercise, happens Friday at four primary locations — including Union Station — and six secondary locations.

Other locations included in the event are: Park Meadows Mall; Smedley Elementary School; the Lowry campus of the Community College of Aurora; Denver International Airport; Sky Ridge Medical Center; Denver Health Medical Center; University of Colorado Hospital; Catholic Charities in northwest Denver and Sports Authority Field at Mile High.

Hentet fra:
Denver Business Journal

http://www.bizjournals.com/denver/news/2011/09/21/emergency-planned-for-denver-on-friday.html

Her skal de øve på et kjøpesenter, sykehus, skole og flyplass.

Skal vi ta med Elenin (eller hva det nå er), så er den meldt å stå i rett linje med
solen og merkur og jorda 27.september.

Så får vi se hva begivenheter bringer…om det er nok en vanlig dag.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Neste fredag kan USA stanse opp.

Hvis ikke amerikanske politikere blir enige om en ny lov innen 4. mars, vil offentlige ansatte i USA slutte å få lønn.

Skulle amerikanske politikere kke klare å bli enige om en form for løsning innen neste fredag, vil det offentlige i USA gå over til dvale-modus.

Sist gang det offentlige i USA stanset helt opp var 5 dager i 1995 og 21 dager i 1996. Da lukket offentlige parker, museer og biblioteker, 200.000 pass ble ikke laget, og 609 renseanlegg for giftig avfall lukket.
http://e24.no/makro-og-politikk/neste-fredag-kan-usa-stanse-opp/20026687

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Paranoia? Huffamei.

Sånn som med “Krigen mot Terror”, altså? He he. :)

Hjeeeelp! Jeg tror han har en tannkrem-tube i bagasjen! Veeeeeldig farlig.

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

En ny film om hvordan det går når psykopatene får paranoia……,denne gang fra National Inflation Association.

http://inflation.us/videos.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Nå har amerikansk Høyesterett bestemt at First Amendment, yttringsfriheten, skal innskrenkes i landet:
http://www.youtube.com/user/fairinfowar#p/u/8/yvxxg8qEg4k
http://www.prisonplanet.com/first-amendment-ruling-destined-to-kill-internet-free-speech.html

Dette er ille og lover ikke godt.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– FN er kjøpt og betalt
FN lot Shell finansiere etterforskning av gigantisk oljesøl – og frifant Shell for alle anklager.
http://www.dagbladet.no/2010/08/23/nyheter/nigeria/utenriks/olje/fn/13072445/

Vil enda fler slippe unna ansvaret sitt fordi FN sier de er frifunnet?

Jonny
Jonny
Abonnent
13 år siden

Sjekk datoen denne blei laga. Pussige greier.

http://www.youtube.com/watch?v=gfBa0aIztvY

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

filmen collapse 2009 har lekket på dvd:

Must see! :D

Kjetil S
Skribent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Takker så mye arif, ventet lenge på denne :)

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Tenkte dette var interresant for noen å enhver.

More and More Dubious Information is coming out about the Gulf Oil Disaster.

Goldman Sachs sold Over 4 Million Shares of BP prior to the Explosion, representing the single largest stock sale for the period, nearly twice as large as any other institution.

Even more Revealing however is the fact that

Goldman Sachs shorted the Gulf Oil stocks the day before the accident.

– In what is looming as another

Cheney’s Halliburton bought a company called Boots & Coots which became well known for putting out some of the world’s largest oil and gas fires. 8 days before the disaster

public relations predicament for Goldman Sachs, the banking giant admitted today that it made “a substantial financial bet against the Gulf of Mexico” one day before the sinking of an oil rig in that body of water.

The new revelations came to light after government investigators turned up new emails from Goldman employee Fabrice “Fabulous Fab” Tourre in which he bragged to a girlfriend that the firm was taking a “big short” position on the Gulf.

“One oil rig goes down and we’re going to be rolling in dough,” Mr. Tourre wrote in one email. “Suck it, fishies and birdies!”

Goldman Sachs also owns Corexit, the 100% toxic and only 54% effective dispersant that is being used to try and clean up this mess, despite the EPA demanding that they do not Use it. http://www.cnn.com/2010/US/05/29/oil.spill.workers.ill/

The fumes alone from Corexit 9500 can cause unconsciousness, liver failure and kidney failure. Even worse is the fact that it can Evaporate leading to a potential ecological holocaust through the south east from toxic rain and compounded by the fact that it is now Hurricane Season.

To add insult to Injury is it’s Mediocre Effectiveness. GOLDMAN SACHS stands to not only make massive profits from the disaster but also reap windfall cash from the clean-up process. Is there Any Doubt in Anyone’s Mind that if GOLDMAN SACHS did not Own COREXIT, that a much safer and more affective dispersant would have been used from the start, Or That The EPA Demand to Cease and Desist in it’s use would have been followed.

As a side notehttp://www.chron.com/disp/story.mpl/business/69…

This Whole Thing Stinks to High Heaven.

Every Effort to Fix it has Failed, every step in the Clean-Up and Damage Control has been EPICLY mishandled and Even the Lead up to the Initial Explosion REEKS, with Engineer’s being forced to Leave the RIG 11 Hours before they were finished with their safety checks prior to the Explosion.

And All I can think about, is how Calm and Relaxed Obama looks on his rare Televised appearances in the lead up to what is presumed to be a Democrat Blood-Bath this Fall.

I realise of course the Idea Sounds CRAZY, but it none-the-less is a juicy bit of entertaining thought.

You start with a down on their luck Chemical Dispersant manufacturer in Indiana whose main product COREXIT was dumped by it’s origional developers (EXXON) because of it’s extreme toxicity and mediocre affectiveness. Miraculously GOLDMAN SACHS buys a controlling stake saving them from their slump but appearing for all extents and purposes as an absolutely terrible financial move on Goldmans part.

You then have Goldman Sachs selling a gigantic amount of BP Stock and then suddenly making another Terrible financial move by Shorting GULF OIL STOCKS at a time where their Out-Look was at an All Time High with Obama finally giving in to Off-Shore Drilling Pressure.

The Next Day an Entire Oil Rig Explodes beginning one of the Worst Oil Leaks in History.

All of Goldman Sachs Seamingly Bad Moves are suddenly set to Land them Massive Profits.

You then Have Obama essentially Allowing the use of COREXIT 9500 despite the EPA pleading with him to Enforce their BAN of it’s USE.

All leading the way for Windfall Oil & Gas Profits off of Higher Prices

And Even worse the Stage is set for an Even Larger Disaster across the Entire South East from COREXIT Toxic Rain which could very well wind up requiring large portions of the SE to be Evacuated under a FEMA Emergency.

-The End-

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Takk for interessant info, Mole.

BP og Goldman Sachs har samme styreformann, Peter D. Sutherland, som også deltok på forrige års Bilderberg-møte.

Dette muliggjør at oljekatastrofen kan ha vært et Bilderberg-vedtak. Hvis dette høres for hinsides ut, så sørg for å få med deg et lite utdrag fra filmen “Knowing”, med Illuminati puppet Nicholas Cage. Denne filmen ble vist på lerretet i april i fjor, altså før Bilderbergmøtet i 2009.

I en scene i filmen, som ikke har noe med handlingen å gjøre, siden hovedpersonen slapper av et par minutter foran TV, vises en oljekatastrofe på TV-nyhetene, som er til forveksling lik det som faktisk skjedde i april i år. Se selv: Knowing” movie and the Oil Rig Explosion in the Gulf of Mexico 2010

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Se her ja, kanske det begynte å lønne seg med en “ulykke alikevel?
http://e24.no/boers-og-finans/article3696935.ece

Snakk om å drite seg ut, men lett å forsnakke seg ser det ut til.
Det er nettopp slik “de” ser på oss.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10001760

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

“Yuri Bezmenov on demoralization”

Interview with Yuri Bezmenov (ex-KGB)

by Edward Griffin – 1984

This shocking video transcription exposes KGB’s subversive tactics against western society. In this interview, Yuri Bezmenov explains how Marxist ideology is deconstructing America’s values, destabilizing the economy, and provoking crises in order to sovietize the free world. Some of the videos below are from different portions of the same interview. (We removed the earlier links to Youtube since they no longer worked)

Yuri Bezmenov on demoralization

Bezmenov on Marxists, useful idiots

Bezmenov on American mass media

Bezmenov on KGB interest in yoga, brainwashing

Partial Transcript:

ED GRIFFIN: Well, you spoke before about “ideological subversion” and that’s a phrase that I’m afraid some Americans don’t understand. When the Soviets use the phrase “ideological subversion” what do they mean by it?

1. YURI BEZMENOV: Ideological subversion is the process which is legitimate and open. You can see it with your own eyes…. It has nothing to do with espionage.

I know that intelligence gathering looks more romantic…. That’s probably why your Hollywood producers are so crazy about James Bond types of films. But in reality the main emphasis of the KGB is NOT in the area of intelligence at all. According to my opinion, and the opinions of many defectors of my caliber, only about 15% of time, money, and manpower is spent on espionage as such. The other 85% is a slow process which we call either ideological subversion, active measures, or psychological warfare. What it basically means is: to change the perception of reality of every American that despite of the abundance of information no one is able to come to sensible conclusions in the interest of defending themselves, their families, their community, and their country.

It’s a great brainwashing process which goes very slow and is divided into four basic stages. The first one being “demoralization”. It takes from 15 to 20 years to demoralize a nation. Why that many years? Because this is the minimum number of years required to educate one generation of students in the country of your enemy exposed to the ideology of [their] enemy. In other words, Marxism-Leninism ideology is being pumped into the soft heads of at least three generation of American students without being challenged or counterbalanced by the basic values of Americanism; American patriotism….

The result? The result you can see … the people who graduated in the 60’s, dropouts or half-baked intellectuals, are now occupying the positions of power in the government, civil service, business, mass media, and educational systems. You are stuck with them. You can’t get through to them. They are contaminated. They are programmed to think and react to certain stimuli in a certain pattern [alluding to Pavlov]. You cannot change their mind even if you expose them to authentic information. Even if you prove that white is white and black is black, you still can not change the basic perception and the logic of behavior.

In other words [for] these people the process of demoralization is complete and irreversible. To rid society of these people you need another 15 or 20 years to educate a new generation of patriotically minded and common sense people who would be acting in favor and in the interests of United States society.

ED: And yet these people who have been programmed and as you say [are] in place and who are favorable to an opening with the Soviet concept – these are the very people who would be marked for extermination in this country?

YURI: Most of them, yes. Simply because the psychological shock when they will see in [the] future what the beautiful society of EQUALITY and social justice means in practice, obviously they will revolt. They will be very unhappy [and] frustrated people, and Marxist-Leninist regime does not tolerate these people. Obviously they will join the [ranks] of dissenters; dissidents. Unlike the present United States there will be no place for dissent in future Marxist-Leninist America. [Now] you can get popular like Daniel Elsburg and filthy rich like Jane Fonda for being a dissident [and] for criticizing your Pentagon. In [the] future these people will simply be [he makes a squishy noise] squashed like cockroaches for criticizing the government. Nobody is going to pay them nothing for their beautiful [and] noble ideas of EQUALITY. This they don’t understand and it will be the greatest shock for them, of course.

The demoralization process in the United States is basically completed already for the last 25 years. Actually, it’s over fulfilled because demoralization now reaches such areas where not even Comrade Andropov and all his experts would even dream of such tremendous success. Most of it is done by Americans to Americans thanks to lack of moral standards. As I mentioned before, exposure to true information does not matter anymore. A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. …he will refuse to believe it…. That’s the tragedy of the situation of demoralization.

The next stage is destabilization…. It only takes 2 to 5 years to destabilize a nation. This time what matters is essentials; economy, foreign relations, [and] defense systems. And you can see it quite clearly that in some… sensitive areas such as defense and [the] economy, the influence of Marxist-Leninist ideas in the United States is absolutely fantastic. I could never believe it 14 years ago when I landed in this part of the world that the process will go that fast.

Most of the American politicians, media, and educational system train another generation of people who think they are living at the peacetime. False. United States is in a state of war; undeclared, total war against the basic principles and foundations of this system. And the initiator of this war is not Comrade Andropov of course – it’s the system. However, ridiculous it may sound, [it is] the world Communist system, or the world Communist conspiracy. Whether I scare some people or not, I don’t give a hoot. If you’re not scared by now, nothing can scare you.

ED: Okay, so what do we do? What is your recommendation to the American people?

YURI: Well, the immediate thing that comes to mind is, of course, there must be a very strong national effort to educate people in the spirit of REAL patriotism, number one. Number two, to explain [to] them the real danger of socialist, communist, welfare state, Big Brother government…. The moment at least part of [the] United States population is convinced that the danger is real, they have to FORCE their government… to stop aiding Communism.

http://www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/2007/bezmenov.htm

« Forrige artikkel

Snart ingenting igjen å tape – bare en ting igjen å få

Neste artikkel »

Melodi Grand Prix 2010

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x