USA, Slipp Sliding Away

3.4K visninger
8 minutter lesetid
50

Denne artikkelen kan virke lite relevant for enkelte da den, for det meste, handler om begivenheter på den andre siden av havet, i USA. Jeg har allerede skrevet noen få linjer om det, men fant ut at det var alt for lite. Jeg oppfatter det som skjer i USA som viktig fordi det som skjer der, særlig i politikken, har en stygg tendens til å forflytte seg til resten av Europa og følgelig Norge, som er fortsatt veldig kompiser med amerikansk politikk.Derfor har vi soldater i Afghanistan, og som soldatene i Irak, blir disse utsatt for DU-støvet (utarmet uran) som lager så mange avarter av kreft mens den ødelegger gener og følgelig skaper misdannelser hos barn.

Det som skjer i USA er relevant for Norge fordi Norge er mye nærmere enn de fleste vil tro, når det gjelder å føre en form for politikk som er undertrykkende, kontrollerende og overvåkende, som om vi alle var kriminelle. Norge, som USA har innført bruk av fingeravtrykk i pass, ved siden av mikrochips i passet. Norge følger alle direktivene fra EU, WHO og FN. Den samme grådigheten og ”disaster capitalism” tanke finnes overalt nå i hele verden. Allerede nå er det stemmer i fra EU som mener EU må bli som USA – der alle nasjoner er bare ”stater” – ufri til å forvalte sine naturressurser med visdom og ufri til å si i fra når nok er nok. Det er blitt slik fordi alt for få følger med, og alt for få er engasjert nok til å si i fra at, ”Slik vil ikke vi ha det”!  Det er vår tur snart og isteden for å bli tatt en for en må vi stå samlet. Vi trenger ikke bruke vold, men vi trenger å si i fra.

Amerikanske styresmakter er viselig ute av stand til å få kontroll over forurensningsfaren fra verdens verste utslip av råolje ute i havet. Obama administrasjonen tillater istedenfor at BP bruker oppløsningsmidlet COREXIT som er enda mer giftig enn oljen. Andre alternativer blir kontant avvist av BP – kanskje fordi corexit får oljen til å forsvinne ute av syne fra overflaten der den forgifter hele grunnlaget for liv i havet. Obama håndterer denne hendelsen på samme måte som Bush tok seg av katastrofen i New Orleans. Her også, var det ikke naturen som gjorde katastrofen et faktum, men at noen sprengte dikene etter at orkanen hadde gjort sitt verste med byen. Kan det hende at begge presidenter har ført politikk på hjemmefronten for å fremme det som kalles ”Disaster Capitalism”.

Oppskriften er enkel. Først skaper du en gedigen katastrofe. Om ikke naturen gjør det for deg, må du sørge for å gjøre det selv. Katastrofen må være av en slik omfang at det lammer de lokale ressursene som vanligvis ville tre på banen for å håndtere situasjon. Institusjoner som ”FEMA” eller andre fra det private næringslivet blir så leid inn for å rydde opp. Selvfølgelig er ideen å tjene så mye som mulig ute av begivenheten og overta eierskap til mest mulig landområder og verdier underveis.

Budskapet til det amerikanske folket er klar. Du skal ikke regne med ekte hjelp fra din regjering når katastrofe rammer ditt miljø. Du skal heller ikke regne med at du skal få anledning til å gjøre noe selv. Da vil vi komme og arrestere deg for ulovlig innblanding i vårt ansvarsområde. Stadig flere amerikanske borgere begynner å våkne opp fra sitt dype søvn og bevisstløshet når den stadig mer kriminell kapitalistisk utbytte mentaliteten rammer dem der det føles mest, ved tap av arbeidsplasser, hjem og evne til å leve et selvstendig og anstendig liv.

Situasjonen blir heller ikke bedre ved at Obama, lik som Bush, nekter å ta seg av den stadig økende ulovelig  innvandringen fra Mexico med følgende inntog av voldsomme gjenger, narkotika og tung kriminalitet. Situasjonen er faktisk bisarr. Når turister kommer inn fra fredelig Canada på handletur, blir de forhørt og skremt av bøllete grensepoliti. Når tusenvis av ulovelig innvandrere og smuglere krysser grensen ulovelig fra Mexico, er det ingenting å gjøre – som om USA er ute av stand til å håndheve sine egne lover mot ulovelig  innvandring. Er dette også et uttrykk for ”disaster capitalism”? Det er i hvert fall definitivt med på å presse opp arbeidsledighet blant middelklassen og de fattige. Det merkelig er at ulovelig innvandere greier å ordne gratis medisinsk behandling, mens amerikanske statsborgere må betale for kostbar forsikring.

Den første presidenten i USA som ikke en gang kan bevise at han selv er Amerikansk statsborger, ser ut til å gjør like mye hærverk på den Amerikanske konstitusjonen som sin forgjenger Bush. Han fortsetter faktisk der han slapp.

President Obama holdt en tale 9, mai til avgangsklassen til Hamton University der han sa, ”Et 24/7 media miljø som bombarderer oss med all slags innhold blir en distrahering, en avledning og en form for underholdning, fremfor et redskap for ”empowerment”, eller en måte å frigjøre”.  Han sa også at fordi så mye informasjon er tilgjengelig til amerikanere at, ”… det setter et trykk på deg og det setter trykk på vårt land og vår demokrati”.  Obamalogikken sier at for mye informasjon er en uting og vi må aldri utsette folket for argumenter, opinion og tanker som vi ikke erklærer som ”riktige”.

Den nåværende presidenten holder færre pressekonferanser enn noen annen president i historien. Likevel er ”budskapsmaskineriet” fra det Hvite Hus en enorm institusjon som ansetter en stabb på 350 og koster millioner av dollar. Kan det være det at disse er opptatt av å plante skjulte propaganda budskap inn i Amerikansk massemedia? I dag, i USA, og en stor del av den ellers Vestlig verdenen, er sannheten aldri omtalt som sant før det er ”godkjent”. Og det er også for en stor del hvorfor så mange mennesker lever i en illusjon som de er fullstendig ute av stand til å fatte – fordi deres virkelighetsoppfatning er den som er ”godkjent”. Det er mer og mer vanskelig for den uinformerte å krype ut av det dype kaninhullet. Likevel er Obama bekymret.

President Obama er den første amerikanske presidenten som erklærer krig på sitt eget folk

Som alle vet, eller burde vite, at sannheten er det første offeret i en hver krig. Ordtaket gjelder ikke bare for krig mellom nasjoner, men også krigen mot kreft, krigen mot fattigdom, krigen mot stoff, og terrorkrigen. Alle som berøres av krig vet også hvor viktig det er å søke sannheten om hva som skjer, ikke bare på slagmarken men også å skille sannheten fra propaganda. En artikkel fra Internett ugaven av Aftenposten i går sa noe om at Obama skal erklære terrorkrigen fra Bush for avsluttet. Det er en forvrengning av sannheten. Det som er sant er at terrorkrigen bringes rett hjem til amerikanske statsborgere. Den kommer gjennom et lovforslag som har vært først skapt i 2007. Nå ser det ut som den kommer til å bli undertegnet av både Representantenes Hus og Senatet. Loven heter, ”The Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act”. Under denne loven har Obama beordret FBI og intelligens kreftene å søke ut og finne amerikanere som er mot Obama og hans radikale sosialiseringsprogrammer. Denne nye strategien er nødvendig fordi et økende antall individer i USA har blitt ”fanget av ekstreme ideologier eller standpunkter.

Det han egentlig prøver å si er at denne strategien er nødvendig fordi myndighetene i USA, politiet og militært viser stadig mer åpenlyst at de er psykopater som gjør det de kan for å ødelegge den formen for livsstil som er gitt i den amerikanske konstitusjonen, nemlig en som er basert på frihet.

Også fra London i The Times står det at Obama avslutter terror krigen ved å avslutte Bush doktrinen om ”pre-emptive military strikes”, hvilket er et annet uttrykk for at de kan sende militæret hvor som helse for å drepe hvem som helst for hva som helst.

Massemedia har ikke gjort særlig anstrengelser for å informere massene om denne loven som kan få opp til en halv million amerikanske borgere bak lås og slå. Kanskje det er hva alle FEMA fangeleirene er skapt for.

Den nye loven er veldig generell i forhold til språkbruken. Den etterlater retten til å bestemme hva som skal kalles terrorisme. Språkbruken definerer ”homegrown terrorism” som å lage planer, eller true å bruke makt for å promotere et politisk mål, og det betyr at bare å tenke seg å gjøre noe kunne være nok til å bli kalt for en ”terrorist”. Loven beskriver ”violent radicalization” som å fremme en ”ekstremistisk trossystem” uten å definere hva ”ekstremistisk” står i forhold til. Her inne liger kimen til fullstendig kriminalisering av enhver som tror på noe som ”systemet” ønsker å undertrykke. Et eksempel av de amerikanerne som Obama ønsker å kvitte seg med er organisasjonen som heter”Architects & Engineers for 9/11 Truth”. Det vil si 1,200 av USAs beste arkitektene og ingeniører vil bli kalt terrorister fordi de stiller spørsmål til regjeringens propaganda – da er ingen trygg lengre.

Obama liker ikke at journalister stiller ham spørsmål om BP-olje katastrofen. Pressesekretæren Robert Gibbs kjeftet på journalistene fordi de, ”stilte for mange spørsmål om BP. Det leder en til å lure om, hvis en ikke kan stille spørsmål om verdens største oljekatastrofe, hva kan man da stille spørsmål om? Vel, det står i stil til noe som også skjede siste uke da Obama undertegnet en ny lov som heter ”Press Freedom Act”, da han nektet å svare spørsmål fra journalister for så å forlot salen. Journalistene var sjokkert over ironien som viser hvor langt det har gått nedover med USA.

Er det ikke rart hvordan så mange ord, uttrykk og lover heter en ting, for å skjule at det handler om noe som er 180 grader i motsatt retning? ”The Press Freedom Act” – jeg har ikke lest  innholdet, men jeg regner med at nå er pressen fri til å trykke kun godkjent propaganda, ellers risikerer de å bli holdt som ”homegrown terrorister”.

Mange spør meg hvorfor jeg forlot USA, og særlig hvorfor jeg sa opp mitt amerikansk statsborgerskap for å bli norsk. Jeg forlot USA for flere grunner og en av de var at jeg nektet å  la meg lure inn i krigen i Vietnam. Da var alle mine venner som var litt eldre enn meg under overvåkning fra FBI fordi de erklærte for militærnektere. Allerede da forsto jeg at det amerikanske folket ble løyet til om hvorfor vi var der. Allerede da var monster bedriften ”Montsanto” i gang med å produsere miljøgiften ”Agent Orange” som nå selges hos alle gartnerier under dekknavnet ”RoundUp” (en noe fortynnet utgave).  Som universitetsstudent langt oppe i Nord Michigan, i Marquette ble jeg arrestert av politiet halv ett om natten i en snøstorm fordi jeg gikk hjem fra fabrikken der jeg jobbet for å komme hjem. Gangveiene var umulig å gå i, men det hjalp ingenting. Da ga jeg opp. Den amerikanske drømmen synes jeg var allerede da blitt et mareritt. Jeg ble Norsk statsborger også av flere grunner og siste strå var da jeg oppdaget at amerikanske myndigheter krever at deres statsborgere som bor fast i utlandet må også betale skatt til USA – da var det nok. Men nå er det nok om USA.

Viste du om at det er drama på gang med en Norsk oljerigg i Nordsjøen for øyeblikket? Visste du at Statoil driver å pumpe gjørme ned i et rør som truer med å blåse oppover og true hele riggen, som er for anledning evakuert? Kanskje vi også er i en krig der sannheten er det siste du kommer til å høre fra godkjent media? Et lite speilbilde av det som skjer i Gulfen, skjer også hos oss – foreløpig uten utslipp.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ergon
Abonnent
13 år siden

Glimrende artikkel. Utviklingen i både Norge, Europa og resten av verden er helt avhengig av og styres temmelig direkte fra hvordan utviklingen i USA går.

Det gjelder både militært, økonomisk og politisk. Det siste så vi på hvordan «hele» det europeiske medieapparatet hyldet Obama som den nye Messias. Hans tilsvar til frelsertittelen og Nobels fredspris er øket krigføring i Afghanistan. Hehe. Så mye for den Messiasrollen han var tiltenkt.

ReXoR
ReXoR
Abonnent
13 år siden

Meget bra artikkel.

Vil anbefale boken «the shock docktrine» av Naomi Klein som omhandler ”Disaster Capitalism” for de som vil vite mer om akkurat dette.

http://www.naomiklein.org/shock-doctrine

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=2780344

Stå på Mike !!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Mye bra artikler her om dagen, først Bilderberg og så dette.

Det er med gru jeg registrerer det som skjer i USA, nasjonen blir virkelig knust. Jeg er redd for at dette på et eller annet tidspunkt vil komme hit også – vi er på god vei allerede.

Helge Lund, Statoilsjefen, er vel også Bilderberger? Hvor stor sjanse er det for at BP og Statoil (som begge har Bilderbergerledere) begge skal bli utsatt for brønnlekkasje med en måneds mellomrom?

Ergon
Abonnent
13 år siden

Satt og leste artikkelen din en gang til, Mike, rett etter at jeg så denne utgaven av Keiser Report. Synes den passer bra til artikkelen. Særlig rundt 4 minutter.

Makthaverne sier selv at du skal følge pengesporet og det er akkurat hva Stacey og Max gjør. Han forteller ikke hvilken klan finansterroristene tilhører, men det trengs vel egentlig ikke heller:)

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

En helt riktig konklusjon i denne artikkelen,og hvem er vel bedre i stand til å trekke den enn du Mike!
Hva som skjer i USA gir bestandig store,og ikke helt uvanlig totale følger for Europa og Norge.Det er også all grunn til å anta at Norge er en av USA sine viktigste brekkstenger på andre siden av Atlanterhavet.
President Obama har vist seg å faktisk være en værre president enn Bush.Ikke så mye for det han gjør,som er så godt som en rett,etterfølgende linje etter Bush,men mer det at han seiler under enda falskere flagg enn Bush.

Otto
Abonnent
13 år siden

Tommy James & The Shondells – Crystal Blue Persuasion (LIVE) + , Olympic Debt and the FC-KU Crime Scene – Chapter 22

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

AGHH! jeg som i all min enfold trodde at Obama virkelig kunne bety «en forskjell»!! Det gikk noen måneder etter innsettelsen,før jeg helt innså at det ville ikke skje,likevel noget før Jagland ;-) Vel-håpet dør aldri;det er bare det at håp alene aldri har reddet noen!

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
13 år siden

Hvorfor er ikke alle politiske kommentatorer på TV slik som deg, Mike? Dine artikkeler på Nyhetsspeilet sammen med Armins sine er selve grunnmuren i Nyhetsspeilet. Takk igjen for at du bruker din tid og kunnskap på å skrive for Nyhetsspeilet.

ubu
ubu
Abonnent
13 år siden

Press freedom act, fungerer på samme måte som Obamas motstand mot atomvåpen. -Den er myntet på utlandet, nærmere bestemt Iran, og handler om pressefriheten i land som Iran.
http://www1.voanews.com/policy/editorials/Obama-Signs-Press-Freedom-Act-94495244.html

Det er en utenrikspolitisk «act»

Vi må ikke glemme at Obama USA har påtatt seg rollen som den utøvende makt på verdensbasis. Eks innvaderte de Afghanistan for å fange noen kriminelle, og satt organisasjoner som UNMIK på sidelinjen.
FN og USA blir mer og mer av det samme.
http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=30148&Cr=ki-moon&Cr1=obama

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Eller ingen vil selge dem livsviktige medisiner fordi de har for mye gjeld

Dansk medisingigant ut av Hellas
Trekker insulinprodukt i protest mot priskuttkrav fra den greske regjeringen.

http://www.dagbladet.no/2010/05/29/nyheter/utenriks/hellas/farmasi/11924262/

Liv Marit Bakke
Liv Marit Bakke
Abonnent
13 år siden

Hm…. Det slår meg at disse plattformene muligens ligger på noen forkastninger? Kan disse katastrofene settes i sammenheng med vulkanen på Island og jordskjelvene på Haiti og i Chile? Og for den saks skyld… Jordskjelvet i China?

Kan det være at di bruker HAARP for å få disse forkasningene å røre på seg, slik at 2012 profetien om at jordskorpen skal bli flytende og begynne å bevege seg og at polpunktene skal endre posisjon, skal gå i oppfyllelse?

Å jeg «værer» en uvilje til å rette opp i problemet og istedet eksalere problemet til større dimensjoner, som å legge havene døde. Døde, for å fjerne livsgrunnlaget til den befolkningsmassen på jorden som er avhengig av fisk for å i det hele tatt overleve.

Å hva vil vanndampen fra dette forgiftede havet ha å si for vårt drikkevann når det kommer ned som nedbør? Eller går det allerede direkte i grunnvannet?

Mange tanker. Mange spørsmål. Noen av dem ikke relevant til artiklen. Eller er di det likevel, Jeg føler vi er i en tid der vi virkelig må få satt ting som skjer rundt i verden, sammen til et helhetlig bilde.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Glimrende artikkel MIke

Som du sier så snører edderkopp-nettet deres seg sammen
Folk begynner og våkne og begynner og innse at Obama er det motsatte av det dem hadde håpet på
Bombama er lite fornøyd med «bare» krig i Irak og Afganistan/Pakistan, nå står han på barikadene og prøver og tvinge verdens nasjoner med på stor krig i Asia og Iran
Norge har seff kastet seg på og retter sterk kritikk mot Nord Korea for deres angrep på Sør Korea etter at bevisene fra internasjonale granskere beviste at det var en NK torpedo som sprengte båten fra SK
Internasjonale eksperter ? såkalte eksperter fra Australia, USA og GB, dem samme som fant masseødleggelsevåpen i Irak som legitimerte krigen der
Hu etterlyste en uavhenig granskning men fikk det ikke
Et lite lyspunkt er det jo at Hu i dag nekter og gi NK skylden for angreper selv etter stort press fra USA. GB og Japan
Det tyder jo på at dem ikke har satt Kina helt fast i skrustikken enda selv om dem klarte og presse Kina med på utvidede FN sanksjoner mot Iran
Det som skurrer litt er jo at presset burde vært motsatt, får ikke USA mer penger fra Kina snart så kommer Fema leirene til og fylles fort

FN sine eksperter går nå ut og sier havene tømmes for fisk nå, Havforskningsinstituttet i Bergen sier at det er rent oppspinn
Hva er det egentlig FN vil med denne løynen da ? At vi er for mange på kloden og må reduserest ? Burde dem ikke heller da satt fokus på Røkke som tømmer havene for Krill med sine enorme fabrikktrålere eller satt fokus på at det går med 3 kg fisk for og produsere 1 kg oppdretsfisk ?
FN kan umulig være særlig glad i Havforskingsinstituttet i Bergen som i fjor sa at havnivået ikke hadde økt en eneste millimeter siste 100 år da FN gikk ut med at nå stiger havene med 70 m og poler og breer smelter fortere en iskremen gjør på 17 Mai
FN sier og at dette året vil bli preget av en rekke super orkaner siden hav tempraturen er 4 grader over normalen, er det bare rent oppsinn eller en tilatelse til Haarp oppratørene om og bare kjøre på med værmanipulering så dem kan ødlegge verdens avlinger?
Signalene psykopatene sender ut tyder på en stor konspirasjon for og ødlegge verdens matforsyninger på land og til sjø for og fremprovosere en enorm global sultkatastrofe så det blir fritt frem for Monsanto og ta full kontroll over verdens matforsyninger med GMO og dermed verdens befolkning

Glad jeg har hamstret mye frø som kan høstes etter bare 7 dager :)

Vann destilerer en jo lett med og ta en 3 m lang gummislange gjennom lokket på en vanlig panne, slangen kveilest i kaldt vann og andre enden i en dunk, når 2/3 av vanner er fordamet så stopper en og da har enn en dunk 100% rent vann :)
(NB pass på at det er tett mellom lokk og pann og hull i lokk og slange )

Når det gjelder oljekatastofen i gulfen så ble toppkill forsøket misslykket seff og oljen strømmer ut som aldri før og nå begynner folk og bli syke allerede, Norge vil sende 1.5 millioner liter med kjemikalier som skal være litt mildere en Corexit som dem regner som og barbere seg med motorsag

La oss håpe ikke Bildeberger Statoil er gærne nok til og sette i gang en utblåsning i Nordsjøen også, skulle jo tro det ville blitt vel avslørende med 2 utblåsninger i havet på nesten samme tid

http://www.aftenposten.no/klima/article3669602.ece

Dokumentar. Kan man stole på at et multinasjonalt kjemikalieselskap tenker på helsen din fremfor profitt? Monsanto har som mål å styre verdens matvareproduksjon ved hjelp av genmodifisert mat. Agent Orange og Roundup er noen av produktene fra selskapet.

http://www.nrk.no/programmer/sider/monsanto_-_globalt_herredoemme/

Som er lite visdomsord og ta med seg på veien så bør en huske på hva som skjedde med Trojanerene da dem valgte og ta i mot en falsk gave fra Grekerene
Dette lukter skjult agenda sa konspirasjonsteoretikerene, men ble selfølgelig avist og latterligjort for som lederene deres sa : Hvilken fare kunne vel en planke hest fra Grekerene utgjøre ?

Dem prøver hele veien og prakke på oss Trojanske Hester som dem sier er bra for oss men som alltid viser seg og være det motsatte, det er alltid bra for dem selv med sine stadig ønsker om mer makt og profitt !

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Politiske myndigheter i USA nekter ekstern hjelp utenfra, journalister blir nektet adgang til området, selv i luft må dem holde seg 3 km unna samt at det er vist en enda større lekasje bare 5-6 mil unna….

Nå er ikke jeg relgiøs men dette minner veldig om en tekst i bibelen
«og se, noe som lignet et stort brennende fjell ble kastet i havet, og 1/4 av fisken i havet døde»…
Dette var engel nr 2..
Kalte profeten «Olje» – for «noe som minnet om et stort brennende fjell», så var det jo en temmelig god beskrivelse

Her er beviset på at det ikke var en NK torpedo men en tyskbygd Torpedo fra det Isrelske forsvaret som dem oppbevarer på basen sin i Vietnam

http://willyloman.files.wordpress.com/2010/05/not-a-perfect-match.jpg

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Her kan vi lese litt om hvorfor USA sliter og hvorfor det er mye krig i verden:

http://www.aftenposten.no/okonomi/utland/article3675567.ece

«Verden brukte 1.531 milliarder dollar på militærutgifter i 2009, noe som utgjør nesten 6 prosent økning fra 2008, og 49 prosent mer enn i år 2000.»

«Som vanlig er USA landet i verden med størst utgifter i militærsektoren. Hele 661 milliarder dollar brukte landet på våpen, krigføring og forsvar i 2009, noe som utgjør 43 prosent av totalen i verden.»

Dette er svimlende tall og destruktivt. Tenk om disse pengene hadde blitt brukt på noe annet, eller ikke blitt brukt i det hele tatt, for å spare penger, betale gjeld eller lette skattetrykket. Vi blir dessverre mer og mer slaver av systemet, og vi synker lenger og lenger ned i kvikksanden. Vi må snart løse problemet, og problemet er politikere og regjeringer som ikke gjør jobben sin, nemlig å jobbe for befolkningens beste.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Det er høyst bekymringsverdig at religion har en så stor plass i internasjonale maktforhold som er tilfelle i dag. Bush sa sågar i sin tid at gud kalte han til å invadere Irak…

http://www.guardian.co.uk/world/2005/oct/07/iraq.usa

Ja ja, vi er ikke kommet så mye lenger enn middelalderen når alt kommer til alt…

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

«Yuri Bezmenov on demoralization»

Interview with Yuri Bezmenov (ex-KGB)

by Edward Griffin – 1984

This shocking video transcription exposes KGB’s subversive tactics against western society. In this interview, Yuri Bezmenov explains how Marxist ideology is deconstructing America’s values, destabilizing the economy, and provoking crises in order to sovietize the free world. Some of the videos below are from different portions of the same interview. (We removed the earlier links to Youtube since they no longer worked)

Yuri Bezmenov on demoralization

Bezmenov on Marxists, useful idiots

Bezmenov on American mass media

Bezmenov on KGB interest in yoga, brainwashing

Partial Transcript:

ED GRIFFIN: Well, you spoke before about «ideological subversion» and that’s a phrase that I’m afraid some Americans don’t understand. When the Soviets use the phrase «ideological subversion» what do they mean by it?

1. YURI BEZMENOV: Ideological subversion is the process which is legitimate and open. You can see it with your own eyes…. It has nothing to do with espionage.

I know that intelligence gathering looks more romantic…. That’s probably why your Hollywood producers are so crazy about James Bond types of films. But in reality the main emphasis of the KGB is NOT in the area of intelligence at all. According to my opinion, and the opinions of many defectors of my caliber, only about 15% of time, money, and manpower is spent on espionage as such. The other 85% is a slow process which we call either ideological subversion, active measures, or psychological warfare. What it basically means is: to change the perception of reality of every American that despite of the abundance of information no one is able to come to sensible conclusions in the interest of defending themselves, their families, their community, and their country.

It’s a great brainwashing process which goes very slow and is divided into four basic stages. The first one being «demoralization». It takes from 15 to 20 years to demoralize a nation. Why that many years? Because this is the minimum number of years required to educate one generation of students in the country of your enemy exposed to the ideology of [their] enemy. In other words, Marxism-Leninism ideology is being pumped into the soft heads of at least three generation of American students without being challenged or counterbalanced by the basic values of Americanism; American patriotism….

The result? The result you can see … the people who graduated in the 60’s, dropouts or half-baked intellectuals, are now occupying the positions of power in the government, civil service, business, mass media, and educational systems. You are stuck with them. You can’t get through to them. They are contaminated. They are programmed to think and react to certain stimuli in a certain pattern [alluding to Pavlov]. You cannot change their mind even if you expose them to authentic information. Even if you prove that white is white and black is black, you still can not change the basic perception and the logic of behavior.

In other words [for] these people the process of demoralization is complete and irreversible. To rid society of these people you need another 15 or 20 years to educate a new generation of patriotically minded and common sense people who would be acting in favor and in the interests of United States society.

ED: And yet these people who have been programmed and as you say [are] in place and who are favorable to an opening with the Soviet concept – these are the very people who would be marked for extermination in this country?

YURI: Most of them, yes. Simply because the psychological shock when they will see in [the] future what the beautiful society of EQUALITY and social justice means in practice, obviously they will revolt. They will be very unhappy [and] frustrated people, and Marxist-Leninist regime does not tolerate these people. Obviously they will join the [ranks] of dissenters; dissidents. Unlike the present United States there will be no place for dissent in future Marxist-Leninist America. [Now] you can get popular like Daniel Elsburg and filthy rich like Jane Fonda for being a dissident [and] for criticizing your Pentagon. In [the] future these people will simply be [he makes a squishy noise] squashed like cockroaches for criticizing the government. Nobody is going to pay them nothing for their beautiful [and] noble ideas of EQUALITY. This they don’t understand and it will be the greatest shock for them, of course.

The demoralization process in the United States is basically completed already for the last 25 years. Actually, it’s over fulfilled because demoralization now reaches such areas where not even Comrade Andropov and all his experts would even dream of such tremendous success. Most of it is done by Americans to Americans thanks to lack of moral standards. As I mentioned before, exposure to true information does not matter anymore. A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. …he will refuse to believe it…. That’s the tragedy of the situation of demoralization.

The next stage is destabilization…. It only takes 2 to 5 years to destabilize a nation. This time what matters is essentials; economy, foreign relations, [and] defense systems. And you can see it quite clearly that in some… sensitive areas such as defense and [the] economy, the influence of Marxist-Leninist ideas in the United States is absolutely fantastic. I could never believe it 14 years ago when I landed in this part of the world that the process will go that fast.

Most of the American politicians, media, and educational system train another generation of people who think they are living at the peacetime. False. United States is in a state of war; undeclared, total war against the basic principles and foundations of this system. And the initiator of this war is not Comrade Andropov of course – it’s the system. However, ridiculous it may sound, [it is] the world Communist system, or the world Communist conspiracy. Whether I scare some people or not, I don’t give a hoot. If you’re not scared by now, nothing can scare you.

ED: Okay, so what do we do? What is your recommendation to the American people?

YURI: Well, the immediate thing that comes to mind is, of course, there must be a very strong national effort to educate people in the spirit of REAL patriotism, number one. Number two, to explain [to] them the real danger of socialist, communist, welfare state, Big Brother government…. The moment at least part of [the] United States population is convinced that the danger is real, they have to FORCE their government… to stop aiding Communism.

http://www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/2007/bezmenov.htm

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Tenkte dette var interresant for noen å enhver.

More and More Dubious Information is coming out about the Gulf Oil Disaster.

Goldman Sachs sold Over 4 Million Shares of BP prior to the Explosion, representing the single largest stock sale for the period, nearly twice as large as any other institution.

Even more Revealing however is the fact that

Goldman Sachs shorted the Gulf Oil stocks the day before the accident.

– In what is looming as another

Cheney’s Halliburton bought a company called Boots & Coots which became well known for putting out some of the world’s largest oil and gas fires. 8 days before the disaster

public relations predicament for Goldman Sachs, the banking giant admitted today that it made «a substantial financial bet against the Gulf of Mexico» one day before the sinking of an oil rig in that body of water.

The new revelations came to light after government investigators turned up new emails from Goldman employee Fabrice «Fabulous Fab» Tourre in which he bragged to a girlfriend that the firm was taking a «big short» position on the Gulf.

«One oil rig goes down and we’re going to be rolling in dough,» Mr. Tourre wrote in one email. «Suck it, fishies and birdies!»

Goldman Sachs also owns Corexit, the 100% toxic and only 54% effective dispersant that is being used to try and clean up this mess, despite the EPA demanding that they do not Use it. http://www.cnn.com/2010/US/05/29/oil.spill.workers.ill/

The fumes alone from Corexit 9500 can cause unconsciousness, liver failure and kidney failure. Even worse is the fact that it can Evaporate leading to a potential ecological holocaust through the south east from toxic rain and compounded by the fact that it is now Hurricane Season.

To add insult to Injury is it’s Mediocre Effectiveness. GOLDMAN SACHS stands to not only make massive profits from the disaster but also reap windfall cash from the clean-up process. Is there Any Doubt in Anyone’s Mind that if GOLDMAN SACHS did not Own COREXIT, that a much safer and more affective dispersant would have been used from the start, Or That The EPA Demand to Cease and Desist in it’s use would have been followed.

As a side notehttp://www.chron.com/disp/story.mpl/business/69…

This Whole Thing Stinks to High Heaven.

Every Effort to Fix it has Failed, every step in the Clean-Up and Damage Control has been EPICLY mishandled and Even the Lead up to the Initial Explosion REEKS, with Engineer’s being forced to Leave the RIG 11 Hours before they were finished with their safety checks prior to the Explosion.

And All I can think about, is how Calm and Relaxed Obama looks on his rare Televised appearances in the lead up to what is presumed to be a Democrat Blood-Bath this Fall.

I realise of course the Idea Sounds CRAZY, but it none-the-less is a juicy bit of entertaining thought.

You start with a down on their luck Chemical Dispersant manufacturer in Indiana whose main product COREXIT was dumped by it’s origional developers (EXXON) because of it’s extreme toxicity and mediocre affectiveness. Miraculously GOLDMAN SACHS buys a controlling stake saving them from their slump but appearing for all extents and purposes as an absolutely terrible financial move on Goldmans part.

You then have Goldman Sachs selling a gigantic amount of BP Stock and then suddenly making another Terrible financial move by Shorting GULF OIL STOCKS at a time where their Out-Look was at an All Time High with Obama finally giving in to Off-Shore Drilling Pressure.

The Next Day an Entire Oil Rig Explodes beginning one of the Worst Oil Leaks in History.

All of Goldman Sachs Seamingly Bad Moves are suddenly set to Land them Massive Profits.

You then Have Obama essentially Allowing the use of COREXIT 9500 despite the EPA pleading with him to Enforce their BAN of it’s USE.

All leading the way for Windfall Oil & Gas Profits off of Higher Prices

And Even worse the Stage is set for an Even Larger Disaster across the Entire South East from COREXIT Toxic Rain which could very well wind up requiring large portions of the SE to be Evacuated under a FEMA Emergency.

-The End-

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Takk for interessant info, Mole.

BP og Goldman Sachs har samme styreformann, Peter D. Sutherland, som også deltok på forrige års Bilderberg-møte.

Dette muliggjør at oljekatastrofen kan ha vært et Bilderberg-vedtak. Hvis dette høres for hinsides ut, så sørg for å få med deg et lite utdrag fra filmen «Knowing», med Illuminati puppet Nicholas Cage. Denne filmen ble vist på lerretet i april i fjor, altså før Bilderbergmøtet i 2009.

I en scene i filmen, som ikke har noe med handlingen å gjøre, siden hovedpersonen slapper av et par minutter foran TV, vises en oljekatastrofe på TV-nyhetene, som er til forveksling lik det som faktisk skjedde i april i år. Se selv: Knowing» movie and the Oil Rig Explosion in the Gulf of Mexico 2010

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Se her ja, kanske det begynte å lønne seg med en «ulykke alikevel?
http://e24.no/boers-og-finans/article3696935.ece

Snakk om å drite seg ut, men lett å forsnakke seg ser det ut til.
Det er nettopp slik «de» ser på oss.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10001760

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

filmen collapse 2009 har lekket på dvd:

Must see! :D

Kjetil S
Skribent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Takker så mye arif, ventet lenge på denne :)

Jonny
Jonny
Abonnent
13 år siden

Sjekk datoen denne blei laga. Pussige greier.

http://www.youtube.com/watch?v=gfBa0aIztvY

« Forrige artikkel

Snart ingenting igjen å tape – bare en ting igjen å få

Neste artikkel »

Melodi Grand Prix 2010

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x