/

Mennesker har besøkt Mars

13.6K visninger
1 minutt lesetid
70

Mennesket har allerede vært på Mars. Dette kan ikke avskrives som spekulasjoner, myter eller eventyr.

Project Camelot-vitnet Bob Dean, som er pensjonert amerikansk general, hadde en presentasjon på Exopolitics-konferansen i Barcelona 25. juli 2009. I følge Project Camelot konkluderte med å si at det helt sikkert finnes aktive baser på Mars. Da inntok et annet Project Camelot-vitne, kjent som Henry Deacon (vi vet nå at hans virkelige navn er Art Neuman) spontant scenen og fortalte at han har selv besøkt Mars.

“Vi er ikke alene og vi har aldri vært alene”, sier den tidligere USAF-offiseren.

Dessverre hadde ikke Nyhetsspeilet anledning til å dekke Exopolitics-konferansen, så dette er i øyeblikket alt vi vet om hva som kom fram der om mennesker på Mars.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.
Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.

På A New World If You Can Take It i Zurich tidligere i juli fikk imidlertid publikum vite at alle som har vært på romferder forteller om en ekstatisk opplevelse av hvert atom i egen kropp og bevissthet om samhørighet med alt i hele universet når de kommer ut av jordens atmosfære.

Dean fra Exopolitics-konferansen 2009

Henry Deacon på scenen

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
karo
karo
Anonym
3 år siden

jeg skriver en skole oppgave om astronauter og lurer på om noen mennesker har komt levende tilbake eller ikke

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Randy Cramer (Captain Kaye) som har vært på Mars for et hemmelig US militært program har gitt mange intervjuer som er tilgjengelig på hans eget nettsted:
http://www.earthcitizenconsulting.org/my-story/#interviews

Cramer er en spirituell og svært innsiktsfull person. Han kan anses som en WHITE HAT fra USAs militær-industrielle kompleks…

lol
lol
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
3 år siden

nope

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Her er et ferskt intervju med Randy Cramer, som var 17 år som amerikansk soldat på planeten Mars…

Kommentar: Den utenomjordiske dekkoperasjonen (systemet som har hindret oss innsikt i utenomjordisk liv og menneskelig romfart til andre steder enn Månen) har vært svært effektiv. De viktige nyhetene kommer sist i vanlige media. Nyhetsspeilet ligger gjerne 3-7 år (minst) foran hovedmedia med å bringe VIKTIGE og GRENSESPRENGENDE nyheter…

Randy Cramer: Uncensored, Uncut Randy Cramer, Captain K, July 7, 2015

trackback
10 år siden

[…] Claiming mankind has visited Mars: http://www.nyhetsspeilet…. […]

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Siste: Mars-fløyteblåseren Brett Stillings er forsvunnet!

POSSIBLY MISSING: William Brett Stillings, age 47. Out of communication with family and friends since June 10, 2013. Last known to be lodging in a private residence in Crestline, California.

Her er et viktig vitnemål fra Brett Stillings:

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden
Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Forskere tror vi kan stamme fra Mars:
http://www.dagbladet.no/2010/01/29/magasinet/astronomi/verdensrommet/vitenskap/romfart/10142860/

Bob Dean blir kanskje mere troverdig i noens øyne nå? Flott :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

Til alle skeptikere. Vi har aldri vært alene, Mars har vært og er befolket av utenomjordisk intelligens. Spørsmålet nå er, hvilke/n rase befolker Mars. Hvilken rolle spiller Mars for vår planets skjebne. Og
hva skjules på Mars:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-509693/Life-Mars-Amazing-photos-Nasa-probe-reveal-mystery-figure-Red-Planet.html

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Tipper det er samme skapning som denne http://www.dagbladet.no/2010/01/20/nyheter/innenriks/dyrenes_nyheter/dyr/10019782/. !

Odd børentzen hadde en fin historie fra da han var liten. Etter at han hadde lagt seg for å sove, så han han et mystisk høyt vesen i hjørnet av soverommet. I redsel roper han på mora si som kommer løpende og skrur på lyst. “Men det der er jo bare en smijernlampe!”…..desto større grunn til være redd, en smijernslampe som beveger seg rundt i mørket….

Det bildet fra Mars er en helt vanlig stein, med et brudd på venstre side, som om noen har tatt et kakestykke av den. Bruddet består av to flater stående ca 70-80 grader på hverandre. Den øvre flaten er mørkere enn den nederste da den reflekterer mindre lys og virker skyggeaktig. Legg merke til “armen” på “gorillaen” som strekker seg rundt hjørnet på steinen….altså en slags kant.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Dream on Hippo. Du mener dette er en Stein? http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/01_04/LifeOnMarsBARC_800x496.jpg Hvordan forklarer du de tydelige tredimensjonale trekkene av en oppreist skapning. Naturen er rar du, og den fra Dagbladet må da være den trodde utryddete avskyelige snø-grisen. Crypto-zoologien befatter seg med uforklarlige skapninger her på jorda. Geologien kan neppe forklare den på Mars

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
14 år siden

Ponni ?
Ja da er det hvertfalll ikke bare du som kamuflerer deg med ny klær blubb :P
Noe som heter Ulv i fåreklær, men nye må jo bli Ponni i bjørneklær eller Qujo klær..
For og være helt ærlig så lingner det vesenet der mest på en skapning jeg så på planeten (månen ) Pandora :-|

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Er det blubb i fåreklær?, surprise. Velkommen tilbake gamle ørn. La oss være uenig:)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Er det Blubb? Oh i got you now you surfboard headed sub atomic doo doo explosion old shoelace eating doormat stealing poo in a sleeping bag you!

You selfsnitching old dirt mcgirt face, you are outta here :)

haha

Neida..

Dont let me spoil your fun bro!

Er det objektet vi snakket om i august fortsatt Venus eller ? :)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Det er litt vanskelig å beskrive hva jeg mener med ord, så jeg skal lage en illustrasjon som viser konturene på steinen å legge den ut imorgen engang, da vil skjønne hva jeg mener. Der er fort gjort å bli lurt av bilder, nettopp fordi de er 2-dimensjonale og hjernen “ønsker” gjerne å se 3D. At fargene er såpass monotone gjør det ikke mindre forrvirrende i forhold til hva som ligger i foran og hva som ligger lenger bak. Bare se på bildene til Escher: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/escher–unbelievable-527579_1024_768.jpg

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Din luring. Escher har flotte bilder, men husk vi er uenig på vidt forskjellig grunnlag. Alt jeg har tatt til meg om materiale om bl.a Mars og annet okkult info tilsier at vi er blokkert fra sannheten. Din rasjonelle ressonering er ok. Min er tuftet på at vi er lurt. Vi blir bare ikke enig

leet
leet
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Minner meg om det mars-ansiktet:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/77/Martian_face_viking_cropped.jpg

..som ikke var fullt så imponerende da det ble tatt bedre bilder:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/58/Mars_face_HiRISE_MRO.png

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Det snakkes om gamle ruiner på Mars og dette er historien slik jeg har lest. For litt over 200.000 år siden bodde “vi” på tre planeter, Gaia/Terra, Malona (eller Maldek) og Mars. En krig på Malona medførte at hele planeten ble sprengt og alle omkom, også Mars ble hardt skadd, antakelig ble alle drept og Mars ble flyttet lenger fra Ra (sola). Restene av Malona ligger nå som et astroidebelte mellom oss og Mars.
Verd å få med seg er at det som dengang hendte på Malona ligner på det som nå skjer her, de få med mye makt som tilegner seg mer og mer makt og kontroll over massene…. Og som skjedde da Lemura nesten gikk under for over 14.000 år siden, og da Atlantis gikk under for 11.507 år siden (sammen med restene av Lemuria)
Dette er svært relevant i dag siden historien fort kan gjenta seg om for mange av oss gjør de feile valgene…

En flott artikkel, skulle ønske jeg kunne ha deltatt på denne konferansen

Kjetil S
Skribent
14 år siden

Psst! Sjekk flightnummeret til første flyet:)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hehe… ren tilfeldighet eller planlagt?

Kjetil S
Skribent
14 år siden

Hehehe. Denne var fantastisk :)

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Du blir nok mere bekymret vist du prøver denne her ;-)

Go to Microsoft Word or your computers Wordpad.

Type in capital letters “Q33 NY”, this is the flight number of the first plane to hit the WTC.

Now highlight Q33 NY.

Put the font to 48.

Put the actual font to WINGDINGS.

Are you freaked out???

latterlig
latterlig
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

kanskje ikke like spennende med sannheten. FLight number var N334AA

latterlig
latterlig
Abonnent
Svar til  latterlig
14 år siden

dvs, det var halenummer. Riktig flight number skal være American Airlines Flight 11

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hmm… Nå er jeg bekymret… Hvis Microsoft delv driver med hacker inngrep, hva blir det neste?

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Later en ned fra torrensier kan en få med uønska koder ja, det er riktig, men den jeg har intstalert er lasta fra MS sin hjemmeside.
I mai la dem ut RC1 gratis til alle som ville ha den og det er den enda og den er lovlig og activeringen varer til neste sommer da må en enten kjøpe den til en billig peng eller så blir prøveperioden forlenga …….
Her kan du og laste den gratis og lovlig.
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/download.aspx

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

smurfen: Dette var noe nytt og spennede du kom med om Windows 7, men den nye OS er ikke “helt” gratis uansett. Dessuten så er hacke inngrep sikkert noe med at du installerte en “torrent” versjon av den opprinnelige operativsystemet. De fleste som legger ut slike filer, legger også inn hemmelige koder som sikrer dem tilgang til din pc!

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Ja rart så Googlesjefen og Bill Gates fremstår som fiender i media når både dem og Yahoo sjefen er gode venner og langt oppe i Bilderberger hirakiet…..
Bill Gates bruker hundrevis av milliarder på og vaksinere hele Afrika, bruker milliarder på Noas Ark på Svalbard sammen med Jensegutten…..
Vet han noe ikke vi vet? hvorfor kaste bort halle formuen på en Noas Ark vist dem ikke vet at det kommer en katastofe snart der bare det som er flere hundre meter under overfalten overlever….
Microsoft og Bill Gates kommer ut med Win 7 nå og han gir det bort gratis til alle i et år…. kjøper man vista eller Wxp koster det over 1500 spenn men Win 7 som er helt nytt koster det bare noen hundre og oppgradere til…….
Noe som skurrer tenkte jeg og instalerte wxp, Vista og Win 7 på 3 forskjellige disker på pcen og instalerte så Peergardien på alle 3.
På Vista og Wxp så var alt normalt men på Win 7 så blir jeg forsøkt hacket og får opp ip-adresser fra alle mulige statlige byråer som prøver og få tilgang til pcen konstant… flere angrep i minuttet
Om dem prøver og overvåke eller lage personlige profiler eller hva det er vet ikke jeg, men jeg kommer aldri til og bruke den dritten på min PC mere hvertfall……

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Øhh! jeg er ikke helt med Smurfen.Foretrekker du å ikke vite hvem som angriper PCen din..? Det er ikke bedre på eldre operativsystemer heller.Det er lett å oppdage med sporings-programvare.

millicent
millicent
Abonnent
14 år siden

Jeg ser at du retter graden til Bob Dean i en av kommentarene dine.
Kanskje du bør rette det i artikkelen din også.
Er vel litt mer tvilsomt at en relativt lav administrativ stilling skal gi tilgang til
Cosmic top secret dokumenter i Nato hovedkvarteret.

Kikket på stjernene i ferien, ordentlig mange av dem. Sannsynligheten for at det finnes liv der ute er absolutt tilstede. Om det finnes noen som er i stand til å reise til oss er mer tvilsomt. Stargates og wormholes er eventyr. Hvis en tror at en kan benytte wormholes til å reise noen sted, kommer en til å bli skikkelig skuffet.
Jeg er i det hele tatt litt skuffet over Nyhetsspeilet for tiden.
Dere bør få opp nivået litt. Youtube klarer jeg å finne selv.
Også litt rart hvor stor vekt dere legger på youtube. Husk at de er eid av Google.
Dere som er så opptatt av konspirasjoner burde kanskje kikket litt på dem.
De legger ikke skjul på sin aktivitet, tvert imot så reklamerer de ivrig for den.
Bare ikke overfor de data ukyndige brukerne sine.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Da fikk du ikke med deg komentaren min nede på sida i DB der Vandalf ;-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden
« Forrige artikkel

Jonas Gahr Støre konfrontert om chemtrails

Neste artikkel »

Den Galaktiske Føderasjonen av Lys taler

70
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x