Økt polarisering tjener NWOs interesser

2.4K visninger
1 minutt lesetid
16

Kreftene som arbeider for å innføre NWO bruker polarisering som sitt mest effektive verktøy. Ved å skape fiendebilder og fremme frykt underlegger de alle borgere nitid kontroll.

Vi har for lengst akseptert og vent oss til at vi må la bagasjen vår gjennomlyses, tømme lommene våre og ta av oss belter og sko i sikkerhetskontrollen når vi skal reise med fly. Dette til tross for at sunn fornuft tilsier at vi og alle våre medpassasjerer ønsker å lande trygt på forhåndsbestilt bestemmelsessted fortest mulig. Likevel lar vi oss stilltiende utsette for denne mistenkeliggjøringen. Vi går også med på å videoovervåkes i våre hverdagslige gjøremål, som å gjøre innkjøp og bruke kollektive transportmidler.

I praksis er dette kontroll av lovlydige borgeres bevegelser og inngripen i vanlige menneskers privatliv. Innføring av kommunikasjonskontroll og Codex Alimentarius er de neste skrittene som vi med sikkerhet vet er planlagt på veien mot et gjennomregulert samfunn, der myndighetene har oversikt over alle våre bevegelser og all vår samhandling med andre mennesker.

Disse kreftene må vi gjøre vårt beste for å stoppe. Det gjør vi best ved oppLYSning. I praksis vil det si å sette så kraftig søkelys på disse kreftene og deres planer som vi bare kan. Hvis massene forstår hva som skjer, vil ikke befolkningen finne seg i det. På den måten kan LYS vinne over mørket.

Det vi skal vokte oss for, er å bruke polarisering og skape fiendebilder. Det styrker bare polariseringen i samfunnet, akkurat slik NWO ønsker.

Jeg underkjenner ikke de mørke kreftene og deres planer om å redusere jordens befolkning kraftig og gjøre de overlevende til lydige slaver i enda større grad og med sterkere virkemidler enn i dag.

Likevel skal vi huske at også de er en del av den helheten alt og alle på jorden tilhører. Til sammen utgjør vi en levende organisme. Sammenligner vi med en menneskekropp, ser vi fort hvor vanvittig det blir om deler av den ser andre deler av samme kropp som fiende og prøver å eliminere eller skade dem. Løsningen er ikke å oppildne til krig, men å få alle delene til å se at vi alle vinner på å samarbeide for felles beste.

La oss også unngå å kaste mistankens skygger i retninger der bare konspirasjonsteoretiske teser kan underbygge dem. Det er skyggelegging og det motsatte av Lysarbeid og oppLYSning.

Når det kommer til stykket, er LYS sterkere enn mørket og vil vinne.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Jeg håper nå vi kanskje kunne få en ny diskusjon angående det,etter min oppfattning,mest presserende området for alle mennesker.Det som kommer til å inntreffe i umiddelbar framtid.Det bli ingen revolusjon.Kvernen maler som tidligere nevnt sakte,men et vendepunkt vil det nok bli for alle på planeten når dollaren går til bunns.NWO arrangerer dette i det tidsperspektivet de ønsker,med religionskriger,og krig mot terror som avledningsmanøver.Krigene tjener samtidig andre mål også,som olje og narkotika,mer som en bonus.Eliten er utrolig flinke,og de har lang erfaring.jeg kan derfor ikke fri meg fra tanken på at alt av falsk flagg operasjoner rundt omkring,forstyrrer dagsorden på også Nyhetsspeilet.
Det blir litt mye “behandling av symtomene” i stedet for å gå til kilden av djevelskapet: Folket bak NWO.Det er ikke sant at de “styrer alt”,men de styrer nok til å sette dagsorden for nyhetsbildet i det minste,og det holder i massevis for å vri utviklingen dit de ønsker.
Bush Sr.Svarte en gang på spørsmål fra en journalist at han ikke pleide å se morgennyhetene.Da journalisten ,noe forfjamset spurte om hvorfor ikke; forsnakket han seg muligens,men han svarte likevel. -Jeg vet så likevel hva som kommer i nyhetene!- Slikt er godt mulig når du redigerer nyhetsbildet selv.
NWO er direkte og indirekte grunnen til at de fleste artiklene her på Nyhetsspeilet er skrevet.Deres inngripen over svært lang tid har ført også det norske samfunn til den stand det når,og dermed ført til at våkne mennesker,finner det maktpåliggende å skrive atrikler,bøker og kommentarer om hva som ligger rett under overflaten.
-Vi kan skrive lange avhandlinger, artikler,og vi kan krangle så busta fyker om psykiatrien,bensinprisen,religion eller haarp og chemtrails for den del.Om alt er sant er i prinsippet uviktig i den store sammenhengen.Det som er viktig er å kvele grunnen til at slike diskusjoner i det hele tatt er nødvendige i dagens samfunn.Da må menneskene bak NWO tvinges fram i lyset,de må så avsløres,og de må så stilles til ansvar. Det er det kun folket som kan gjøre.I alle land,og særlig folket i de rikeste landene.Det er de som er ført grundigst bak lyset,Vi er også lettest å lure,og det er ansett som en fordel. Fordi vi er så rike som vi er,så har vi vondt for å tro at det finnes myndigheter som virkelig vil gjøre dette i mot oss.-Vel,vi må få folket til å se gjennom illusjonene,men også få borgerne til å forstå hvem som har iscenesatt våre liv gjennom det siste hundreåret. Det blir en smertefull prossess.Mesteparten av det vi har trodd var velferdstaten Norge,er bygd på bedrag.Ikke nødvendigvis på økonomisk grunnlag,men mentalt. Vi må få borgerne til å innse at Norge ikke er styrt av Den Norske Regjering ;uansett hvem som sitter i regjeringskontorene.NWO styrer,og de styrer de langt fleste land med noen grad av tilsynelatende innflydelse på verdens utvikling.
NWO er altså her allerede,og det har de vært lenge.Vi vil knapt merke at skruen blir strammet mer og mer,men det betyr ikke at den hele tiden ikke blir strammet.I løpet av 2010 vil dollaren synke med ca 30-50 % (hør link),og det markerer et vendepunkt,i NWO`s inngripen. Priser vil ikke stige nevneverdig,men våre penger vil bli mindre verd.Først ut vil naturlig nok bli USA,men med den verdiløse dollarens innvirkning på europeisk økonomi,så vil fallet her også bli temmelig mye mer merbart enn den allerede kjente finanskrisen vi har levd med i to år.Den vil bli en mild bris i sammenligning.
Om enda noen få år vil så dollaren gå helt i bunnen,og da blir det enda værre.
Det er opptakten til en full dreining i mot globalt enevelde,som dog ikke vil merkes så godt,men likefullt godt nok.Vi blir alle fattigere i vesten,og de i den tredje verden blir også enda fattigere.Lettere å styre.
Det er kun en eneste ting som skremmer disse maktsyke elitistene,og det er folkets oppreisning i mot dem,men så langt har oppskriften “er det utrolig nok,så er det ingen som tror det likevel”,fungert fantastisk godt for dem. Det er alle oss sin jobb å sørge for at det ikke fortsette med det.
http://www.youtube.com/watch?v=VJiqO44gVEo

Killuminati
Killuminati
Abonnent
15 år siden

Håper David Wilcock har rett Den Lille Snille Ulven. Leste selv om den atombomben(og de døde potensielle vitnene) før jeg hadde sett Operation BlackJack, så kunne ikke utelukke det helt etter det jeg hadde lest.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
15 år siden

Tror ikke at “the missing nuke” kommer til å gå av, hverken idag eller om litt. David Wilcock, som er “cosmic connected” har sagt om nøyaktig dette false flag terror scenariet at “the aliens are not going to let it happen”. Så kjekt, å vite at vi har venner, med et lederskap (lederpakk ?) i den vestlige verden som er folkets verste fiender, dvs. ledere for saueflokken som nå ser ut til å krympe…

At det foreligger en slik plan, om false flag nuke terror tror jeg så gjerne. Hvordan de fikk tak i atombomben ? Den forsvant under et militærfly’s mellomlanding på vei mellom to amerikanske militærflyplasser (Minot og Barksdale) i august 2007. Pussig nok døde alle som hadde kjennskap til dette, av ulike “tilfeldige” grunner kort tid senere.

Se: http://www.legitgov.org/minot_afb_nukes_oddities.html

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
15 år siden

Nå venter jeg i spenning om den atombomba kommer til å gå av.

Killuminati
Killuminati
Abonnent
15 år siden

Gå på youtube og søk på ‘Operation BlackJack’ og se videoene som er lagt ut.

‘http://www.youtube.com/watch?v=yRkRRiKKjRg’ Denne f. eks.

Operasjon Blackjack er en fiktiv operasjon ifølge Daily Telegraph.
Men se så mye det ligner på en NWO operasjon.

Her er originale linken: http://www.telegraph.co.uk/culture/culturepicturegalleries/4220575/Blackjack.html

Wunjo
Wunjo
Abonnent
15 år siden

Ditt siste innlegg, TruthHunter, minnet meg på en sang av Bob Dylan for lenge siden. Kanskje finnes det flere paralleller i teksten til det som skjer nå?

Black Diamond Bay:

Up on the white veranda
She wears a necktie and a Panama hat.
Her passport shows a face
From another time and place
She looks nothin’ like that.
And all the remnants of her recent past
Are scattered in the wild wind.
She walks across the marble floor
Where a voice from the gambling room is callin’ her to come on in.
She smiles, walks the other way
As the last ship sails and the moon fades away
From Black Diamond Bay.

As the mornin’ light breaks open, the Greek comes down
And he asks for a rope and a pen that will write.
“Pardon, monsieur,” the desk clerk says,
Carefully removes his fez,
“Am I hearin’ you right?”
And as the yellow fog is liftin’
The Greek is quickly headin’ for the second floor.
She passes him on the spiral staircase
Thinkin’ he’s the Soviet Ambassador,
She starts to speak, but he walks away
As the storm clouds rise and the palm branches sway
On Black Diamond Bay.

A soldier sits beneath the fan
Doin’ business with a tiny man who sells him a ring.
Lightning strikes, the lights blow out.
The desk clerk wakes and begins to shout,
“Can you see anything?”
Then the Greek appears on the second floor
In his bare feet with a rope around his neck,
While a loser in the gambling room lights up a candle,
Says, “Open up another deck.”
But the dealer says, “Attendez-vous, s’il vous plait,”
As the rain beats down and the cranes fly away
From Black Diamond Bay.

The desk clerk heard the woman laugh
As he looked around the aftermath and the soldier got tough.
He tried to grab the woman’s hand,
Said, “Here’s a ring, it cost a grand.”
She said, “That ain’t enough.”
Then she ran upstairs to pack her bags
While a horse-drawn taxi waited at the curb.
She passed the door that the Greek had locked,
Where a handwritten sign read, “Do Not Disturb.”
She knocked upon it anyway
As the sun went down and the music did play
On Black Diamond Bay.

“I’ve got to talk to someone quick!”
But the Greek said, “Go away,” and he kicked the chair to the floor.
He hung there from the chandelier.
She cried, “Help, there’s danger near
Please open up the door!”
Then the volcano erupted
And the lava flowed down from the mountain high above.
The soldier and the tiny man were crouched in the corner
Thinking of forbidden love.
But the desk clerk said, “It happens every day,”
As the stars fell down and the fields burned away
On Black Diamond Bay.

As the island slowly sank
The loser finally broke the bank in the gambling room.
The dealer said, “It’s too late now.
You can take your money, but I don’t know how
You’ll spend it in the tomb.”
The tiny man bit the soldier’s ear
As the floor caved in and the boiler in the basement blew,
While she’s out on the balcony, where a stranger tells her,
“My darling, je vous aime beaucoup.”
She sheds a tear and then begins to pray
As the fire burns on and the smoke drifts away
From Black Diamond Bay.

I was sittin’ home alone one night in L.A.,
Watchin’ old Cronkite on the seven o’clock news.
It seems there was an earthquake that
Left nothin’ but a Panama hat
And a pair of old Greek shoes.
Didn’t seem like much was happenin’,
So I turned it off and went to grab another beer.
Seems like every time you turn around
There’s another hard-luck story that you’re gonna hear
And there’s really nothin’ anyone can say
And I never did plan to go anyway
To Black Diamond Bay.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
15 år siden

Rekker jeg å ta ut spenna i banken før WW3 starter tro? hehe

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
15 år siden

“Nwo har falsk flagg operasjoner som ventes til å gå av nå på mandag 22juni. Atombombe i Usa og Storbritania vil utløse den tredje verdenskrig, og fingrene vil bli pekt mot Iran.”

Armin: Mener du dette serriøst eller kødder du? hvis du ikke kødder vil jeg gjerne se et lite tegn til hvor du har infoen fra.

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Hei Liv,

Jeg er ikke enig med deg i at økt polarisering tjener NWO sine interesser. Tvert om tjener det våre interesser, da økt avstand mellom det negative og det positive vil bidra til at det positive trer klarere frem i lyset fordi også det negative trer klarere frem i lyset. På denne måten vil forskjellen mellom ytterpunktene gjøre det vanskeligere å befinne seg i midten der man ikke tar stilling. Polarisering er faktisk fundamentalt for den åndelig utvikling, slik jeg ser det.

I dette lys vil opplysningsarbeidet du etterlyser også bidra til polarisering, men da mot det positive. Dette vil da være en motvekt mot det negative, og helt nødvendig for å opprettholde balansen.

Mike Cechanowicz
Forfatter
15 år siden

Til Liv: Du skriver at økt polarisering tjener NWO agendaen og på ett nivå kan jeg godt forstå hvor du betrakter den påstanden fra. Frykt er en av de store styrings metodene som nwo bruker. Når det er sagt er det et tveegget sverd og det har gått så langt i dag at NWO er faktisk sin egen fiende. Slik jeg ser det er det NWO beste redskap for å vinne frem med sin agenda – bruk av komfortsonen. Når massene har blitt tilstrekkelig hypnotisert om at meningen med livet er at vi ikke skal anstrenge oss, ikke holder sinn og kropp i form og fintrimmet, at vi skal ha en bevisstløs holdning til verden omkring oss og den informasjonen vi blir matet med gjennom masse media.

Verdensborgeren som er godt forankret i sin komfortsone er den som også er mest passiv til det som NWO ønsker for massene – et lag av samfunnsmedlemer som er undertrykket, fordummet og umyndiggjort – som økonomisk melku for eliten.

Den økte polariseringen for tiden er med på å sparke mange mennesker ut av sin komfortsone. Det er en smertefull prosess, men også nødvendig for at den enkelte skal stille kritiske spørsmål til sin regjering, storsamfunn, virkelighetsopplevelse m.m. Mennesker som er sparket ut av sin komfortsone blir helst søkende mennesker. Det er nettopp disse som er lettest å informere om alternative måter å forstå tilværelsen på.

Jeg ser på den økte polariseringen som en katalysator for de som er ubevisste og ubestemt i forhold til om de vil leve i en helhetlig verdensbilde der alle er knyttet sammen, eller en fragmentert virkelighetsopplevelse der alle skal tjene sine egne interesser på bekostning av andre. Det er dette valget som også er den som bestemmer om vi har lært det vi skal på denne skolen av tilværelse.

Jeg hadde en samtale med to menn her forleden dag som er begge representanter for den “andre siden” – elete samfunnet – De har blitt så sjokkert over hvor tungt det er å stadig leve med denne selvutslettende konkurransen og fasade at de ramler av lasset og sier til seg selv , “Det må være en bedre måte å leve på”. Disse er nå etter meget kort tid vippet over til å søke og finne helhetsprinsippene som gjør livet så mye mer meningsfylt.

Så en kan også si, “Stå på NWO – Vis verden hva du egentlig vil”

På denne måten er jeg dog enig med deg når vi si at “kampen” ikke er en som er tjent å bli fylt med vokd – motstanderen er faktisk en nødvendig forutsetning for at folk skal kunne velge side – det er derfor vi har dualitet – for å lære konsekvensene av våre valg.

Mike Cechanowicz
Forfatter
15 år siden

Til Wunjo: Fordi vi lever i en helhetlig virkelighet og opplever den gjennom fragmenterte perspektiver, er oppvåkningsoppgaven, som du skriver, nesten uoverkommelig for et “vanlig menneske”. Det er som du sier ikke alle som har tid til å gå på kurs – og det er heller ikke sikkert på at det kurst gjør at du er i stand til åsvare på flere spørsmål enn du hadde fra før. Mitt gode råd til deg er å komme deg vekk fra teorier og trossystemer fordi der kan du bli fullstendig bortkommet.

Åndelige spørsmål vil aldri bli besvart med “bevis” som er “objektiv”. Det er fordi det er en åndelig lov som heter fri vilje og det krever at du strekker deg ut et lite stykke for å ta det valget du gjør om du velger å søke og finne dine svar.

Når det er sagt ligger det mye informasjon som kommer i følge av evidens og når den evidensen/mønstrene blir sortert ut, kan du faktisk ta denne informasjon gjennom mange tester, m ed kritisk sanser og faktisk oppdage at du kan vite mer enn det du tror. Om du ikke helt har mistet motet – ta en titt på Livets Håndbok – som tar en slik tilnærming til den informasjonen som søkere opptar seg med – slik at du har et kart som kan brukes for en raskere navigering mot ditt mål.

Det mest grunnleggende spørsmål en kan stille seg er hva er bevissthetens essens. Det nærmeste sted du kan finne vitenskapelig informasjon om det er forskning gjort rundt nær døden opplevelser. Bevissthet er ånd. Vitenskapens vanlige spillereglene kan ikke brukes for å bli kjent med bevissthetens hemmeligheter.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
15 år siden

Takk for linken! Ser ut til å være verd å undersøke nærmere.

Jeg tror heller ikke at det skal være nødvendig å bruke all sin tid på Lysarbeid. Det jeg forsøkte å få fram, var hvor enormt frustrert man kan bli når man begynner å undersøke disse emnene. Besitter man den aller minste logisk sans, ser man jo raskt at den ene teorien slår den andre i hjel.

Det er forsåelig at mange da foretrekker å slå følge med en etablert religiøs retning, der man blir fortalt hvordan alt henger sammen, og hva man skal og ikke skal gjøre. Eller man gir opp.

Ellers er jeg med på tanken om at mye holdes skjult for oss, så det er bra at dere tar opp disse emnene. Nordmenn er jo ikke akkurat kjent for å være kritiske til myndighetenes påfunn, så det er bra noen forsøker å gjøre noe med det.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
15 år siden

Her er kanskje en forklaring på hvorfor folk flest ikke tenker, hentet fra Ra-materialet og tolket av David Wilcox:

HOW FAR INTO 4D ARE WE NOW?

Let’s move on to Don’s questions as they continue in Session 40. Now he pushes it a bit and wants to find out exactly HOW FAR we are into the change. Heck, if it’s 700 years off, as a gradualist might think, we might not be very far into it, right? Read:

Questioner: Starting then, forty-five years ago, and taking the entire increase in vibration that we will experience in this density change, approximately what percentage of the way through this increase of vibration are we right now?

Ra: I am Ra. The vibratory nature of your environment is [already] true-color-green.
This is at this time heavily over-woven with the orange ray of planetary consciousness.

DW: So we’re already REALLY close, based on this quote. Also, notice that they said ORANGE, NOT YELLOW, is HEAVILY overlaying the Earth at this time. Orange is the ANIMAL level.

This means that many people on Earth are not even INDIVIDUATING, which is the basis of 3D evolution- they are still following leader figures in government and spirituality, and not making up their own minds about who they are and what they believe.

Og til slutt min teori: Siden den oransje tåken også ligger tykk som graut over alternativbevegelsen, og det er vanskeligere å navigere mellom de ca. 18 millioner teorier som finnes, er det en komplett håpløs oppgave for en vanlig dødelig å finne ut av dette i løpet av ett liv, for ikke å snakke om før 2012!

Noen av oss må ha vanlige jobber. Ikke alle kan gå på thetahealingkurs eller tilsvarende. Og da er miljøet mer utilgjengelig enn den fjerneste galakse.

Better stay in the Matrix. Kanskje fjerde density egentlig er kjedelig…

Armin Bahrami
Forfatter
15 år siden

Desverre Liv så er dette forsent ser det ut som.
Nwo har falsk flagg operasjoner som ventes til å gå av nå på mandag 22juni. Atombombe i Usa og Storbritania vil utløse den tredje verdenskrig, og fingrene vil bli pekt mot Iran. The Telegraph som er en seriøs og saklig annerkjent nyhetssformidler kom ut med noe som kan virke litt for skremmende, det er ikke informasjon vi er vant til fra deres side, det de viste ligner mer Nyhetsspeilets virklighetsvinkling.

http://www.telegraph.co.uk/culture/culturepicturegalleries/4220575/Blackjack.html

De sier jo hele greia er fiktivt, men det ser ut som en oppskrift vi har lenge advart om her på nyhetsspeilet.

Er ikke lenge igjen før Nyhetsspeilet blir lagt ned og erklært upatriotisk, og fiendtlig for den nye verdensordenagendaen.

De har faktisk gått ut i USA med en sterk advarsel og du er en domestic terrorist hvis du tror på “New world order” . Dette på tross av at flere politikere snakker åpent om en “new world order”

http://www.youtube.com/watch?v=-0xE5owFyIM
GLEN BECK PÅ FOX

« Forrige artikkel

3. verdenskrig i støpeskjeen?

Neste artikkel »

De skadelige lettproduktene

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x