Homofili: Kåtskap eller kjærlighet?

6K visninger
8 minutter lesetid
97

Om politisk ensrettet journalistikk. Fjernt fra vår åndelige basis. Om kjærligheten til de anale gleder. Eller kjærlighet til mennesker?

Filosof og forfatter Nina Karin Monsen blir idag kl. 20:00 tildelt årets Fritt Ord-pris, og det skaper rabalder i de lesbiske og homoseksuelle kretser, og i de ‘liberale’ redaksjoner (men ikke SÅ liberale at de tåler Monsen’s uttalelser). Vi gratulerer.

Nå er det jo ikke så ofte jeg kjøper aviser lenger, av den enkle årsak at jeg ikke gidder å betale mye penger for å lese om andres synsinger og meninger, og støtte en enkelt sides politiske agenda; det politiske korrekte. Verden er faktisk mye mer enn denne smale flik av politisk korrekthet. Jeg forventer å få objektiv rapportering, men får det aldri. Politiske bevisste mennesker, og kanskje mesteparten av dem lesbiske for alt jeg vet, har ofte skaffet seg en jobb som journalist, og blander kortene, og rollene. Så lett kan verden bedras. Vi ser det spesielt nå i denne debatten om Nina Karin Monsen som fikk Fritt Ord prisen, da kom trollene ut av sine grotter…..

La oss ta for oss Dagbladet for 23. April 2009, og dens redaksjon:

s. 66: Filosof og forfatter Nina Karin Monsen som nettopp har fått Fritt Ord prisen, helt velfortjent, går i rette med de politisk korrekte ‘journalister’og sier;

Simonsens stilling som godt betalt journalist med fast spalte i årevis på Dagbladets rumpe må forøvrig være den beste megafon i landet. Godt betalt er den også“.

s. 69 mener Marte Michelet (mmi@dagbladet.no) om kontantstøtten at AP bør innse at “dess lenger den får leve, desto vanskeligere er det å få den vekk“. Høres dette ut som en journalist som rapporterer objektivt ? (he,he)…

Om jeg for eksempel skulle mene at kontantstøtten er ok og rettferdig, slik at det ikke foregår noen forfordeling av felleskassen til de som har mye i utgangspunktet (begge i jobb), hvordan skulle jeg kunne fått frem denne saken i Dagbladet så lenge deres offisielle holdning, som deres megafoner forfekter, er at min holdning er feil, den er gal, den er nærmest sykelig fordi jeg er ikke er enig med dem.

Samme s. 70 sier Trude Ringheim (tri@dagbladet.no) at fremmede religioners intoleranse mot homofile ikke bør aksepteres mer enn den hjemlige kristne intoleransen. Budskap; Homoakseptering viktigere enn religions-/tankefrihet. Men deres intoleranse for Monsen er grei, ser det ut til. Tatt med i betraktningen at det er de som er den sterke gruppen, som har Storting og regjering med seg på alle sine klagemål om ‘diskriminering’.

Som en Dagbladet debattant sier det i sin prising av ytringsfriheten:

Dagbladet er ikke lenger samfunnets vaktbikkje, men et feministisk tidsskrift, ultrafeministen og mannshateren Marie Simonsen og den lesbiske Anne Åsheim, finner INGEN grunn til å belyse hva som skjer med et samfunn hvor kvinner kan få barn uten at en mann er tilstede i det hele tatt.

Mannens G-punkt

Har blitt en del år av alder, men forstår ennå ikke hvordan dette begrepet homofili blir brukt jeg. Hva er det ? Er det samme kjærlighet som noen kan føle for en ektefelle, sin neste eller til menneskeheten generelt, eller er det mannens G-punkt som finnes i anus et sted og dens forlystelse som uheldig har blitt mikset med begrepet kjærlighet mellom menn? Penis i ryggmargens forlengelse passerer faktisk gjennom dette området i anus. Kan det settes slikt likhetstegn mellom kjærlighet og kåthet?

Jeg fordømmer ikke kåthet og lyst. Langt derifra. Jeg ønsker bare klarhet i begrepene. Hva som er hva. Er dette uttrykk for kjærlighet, eller for pur dyrisk lyst og kåthet ? Er det dette kjærlighetsbegrepet, som selv mange store kunstnere har problemer med å definere fordi det ofte ligger på et så høyt eterisk nivå, over det menneskelige og dyriske ? Er denne store kjærligheten nå funnet ? I anus ? Eller er det bare det laveste vesen i mennesket som gjerne vil gjøre seg like god og stor som det største, nesten uoppnåelige, i mennesket ?

Har noen fått undersøkt prostata, hvor legen med fingeren går inn og kjenner på den ? Er det noen som har blitt henfallen til slike undersøkelser ? Forsvaret underviser folk som skal i NATO-operasjoner og som mulig blir kidnappet i tjenesten, at de kan bli voldtatt foran eller bak i en slik situasjon, og at å bli voldtatt både foran og bak kan gi lystfølelser, og at en ikke skal føle seg skyldig for det. Det er en naturlig refleks. Det har med erogene soner å gjøre, – og mindre med kjærlighet å gjøre.

Har kjærlighets begrepet blitt utvannet til å innkludere slike forlystelser som fant sted i Sodoma og Gomora ? Vi vet hvordan det gikk med den ‘sivilisasjonen’. Vi skal ikke se bort ifra at homodebatten er noe som er skapt for å lage konflikter og forstyrrelser i samfunnet…., til endringer som ikke nødvendigvis er til det bedre.

Kan mange unge gutter forføres til å tro at de erogene soner i anus er kjærlighet, og overbevises om at de er homofil, selv om de i virkeligheten er heterofil så god som noen, bare at de (av påtrykk fra andre) blir litt forvirret i begrepsoppfattelsen, og til slutt ikke vet om denne forskjellen mellom kjærlighet og erogene soner ? Kan umodne usikre unge menn (gutter) bli overbevist om at disse erogene soner er lik kjærlighet, av noen mentorer som kan ha sine egne agendaer/planer med dem for å hevde slikt?

Får vi høre også denne side, disse bekymringer, i media ? Nei !

Bør vi ikke passe oss for å utvanne begrepene for mye ? Til slutt vil de ingen mening ha i tilfelle. Denne blandingen av begrepet kjærlighet (åndelig) med sex (fysisk), er like vanlig blant heterofile som hos homofile. Kvinner spesielt ser ut til å være glad i å sette lihetstegn mellom sex og kjærlighet. Tror ikke det er så lurt alltid. De er fra to forskjellige ‘verdener’. En er fra dyrenes verden, det andre fra åndsveseners verden.

Sublimering

Den kjente psykolog Erik Erikson skriver i boken “Barndommen og samfunnet” (1968) mye om denne sublimering. Kan ideelt sett seksualenergi omdannes og transformeres (sublimeres) til mer høyverdige aktiviteter ? Hvorfor var munkeordener ofte i sølibat ?

De seksuelle energier ble selvfølgelig ‘undertrykket’ hos både kvinner og menn gjennom århundredene i form av ‘mørkemenns’ agenda. Agendaen trengte faktisk ikke være noen annen enn nettopp som Eriksson sier; å sublimere lavere fysiske impulser til mer høyverdige åndelige formål, positive for samfunnet. Og kanskje kan det både for homofile og heterofile være mye rart og godt en kunne ha gjort, om denne energien kunne ha blitt til noe mer enn for mennesket å etterape kaniner. Sublimering av energi til noe mer edelt enn å parre seg som kaniner. Sublimering. Seksuell energi til åndelig energi. Sølibat. Kloster. Kundalini. Nok trykk til å vekke kundalini, oppvåkning. Sunt med sølibat. Det er å gå fra dyreriket, til de åndelige riker.

Med sublimering menes å transformere energi fra en form til en annen.

Caeser sa: “gi folket sirkus og brød, så holder de kjeft – og vi får holde på med vårt som vi vil“, sånn cirka. Er en grunn til at samfunnet oppfordrer til og tilrettelegger for seksuelle løssluppenhet idag. Idag sier ‘Keiseren’: Gi folket sirkus (foregår mest som lekeprogram for voksne på TV idag), brød og sex, så holder de på med sitt og ikke plager oss.

Fordi denne seksuelle løssluppenhet holder folk i åndelig mørke. Er det krefter som ønsker å holde mennesker i åndelig mørke ? Skulle jeg holdt dem i åndelig mørke ville jeg latt dem parre seg som kaniner. De vil da ikke få energioverskud nok til at Kundalini beveger seg, og dermed vil de ikke utvikle seg åndelig. Det er en grunn til at folk går i kloster gjennom århundredene, for å bli munker og nonner. Seksuell avholdenhet bevirker nemlig at en får vekket kundalini, som esoterisk ligger kveilet opp i bunnen av ryggmargen som en slange, og som deretter begynner sin vandring oppover organismen brenner seg gjennom de syv energisentra i menneskekroppen, til den endelig kommer til toppen og brenner hull i kronechakra og gjør en åpen for ånden. Åpner for kommunikasjonen til og fra de åndelige riker.

Først gjennom seksuell avholdenhet ser det ut til at en får bygget opp nok ‘trykk’ til at kundalini vekkes, og settes i bevegelse. Det som skjer er noe som i psykologien / psykatrien kalles sublimering; nemlig hvor ens lavere energier sublimeres til noen mer noble og edle energier. Det kan lignes med en reise fra dyrets rike (materie) til det bevisste menneskes rike (ånd).

Selve seksualiteten som en hverdags tidsfordrivelse er noe som i vår natur tilhører det dyriske univers av våre liv. Utenom det så er det også det som tar seg av forplantningen. Bortsett fra det så har det ikke så mye annen funksjon enn å tilfredstille behovet for forlystelse og rennet etter fysiske fornøyelser og gleder i hverdagen. Men spiser en for mye sjokolade så får en vondt i magen. Når afrodoksiumet og den fysiske stimulansen er oppbrukt og ikke virker lenger blir der bare en tomhetsfølelse igjen.

Energibombe

Det er således disse krefter som settes helt fri i dag, som ifølge Johannes Åpenbaring skal være endetiden for vår sivilisasjon som vi kjenner den, som tidligere sivilisasjoner har gått under av samme årsak. Ikke nødvendigvis fordi det er noe galt med seksuallivet til hverken homofile eller andre, men fordi dette har åndelig sett blitt normalen, mer enn unntakene, hvor begrepene har mistet sin betydning, og ofte snudd på hodet.

I vår tid har dette tøylesløse følelseslivet blitt ukontrollert sluppet løs. I dets gledesrus vil mennesket ikke kunne ense de himmelske og åndelige sfærer. De har nok med de jordiske og lavereliggende å fordype seg i (helt praktisk talt).

gaypride

Undertegnede fikk tilfeldigvis overvære en homoparade i Hamburg for en del år siden. Dekadent og kvalmende er hvordan jeg opplevde den. Lurte på om jeg hadde kommet til en annen verden, enn hva jeg var vant med fra bondelandet i gamle Norge. Slik hengivenhet til fysisk ‘kjærlighet’ er et ekstremt tegn på fravær av den åndelige kjærlighet i verden, – og som alle vet så ligger dens senter i hjerteregionen et sted, mer enn i anus. En slik fysisk hengivelse til de materiske gleder, med dertil fravær av åndelighet, har ført til at mange tidligere sivilisasjoner har gått til grunne. Mennesket er dessverre alt for dumt til å lære av slike bagateller som historiske paraleller.

På TV2’s Tabloid den 27.04.09 var jo denne sjefsmegafonen til Dagbladet; Politisk redaktør Marie Simonsen (msi@dagbladet.no), så følelsesmessig engasjert i å fordømme Nina Karin Monsens meninger, at det kunne jo se ut som hun var personlig innvolvert og hadde særinteresser i spørsmålet. Hva skal vi egentlig med politikere når vi har slike politiske journalister, som mener noe om alt, og som ordner ut ?

Hva vi ser her er ingenting annet enn hva som tidligere har ledet til sivilisasjoners undergang; Som når journalisters integritet og pressens ufrihet ble etablert, da var det vi så at den mekanisme som leder til begynnelsen av sivilisasjoners fall. Korrupsjon kalles det. Uklare roller. Falske og skjulte agendaer. Feil bruk av ord. Ords betydning er mistet eller snudd på hodet. Kjærlighet ?

Men da han ble stor i egne tanker, og hans sinn ble stolt og overmodig, ble han støtt ned fra sin kongetrone, og hans ære ble tatt fra ham. 21 Han ble jaget bort fra menneskene, og hans hjerte ble som et dyrehjerte.” Daniel 5:20

Er dette “MENE TEKEL PARSIN …., slik det fantes som fenomen både før Babylon og senere også Rommerriket ? – The Writing on the Wall – tegnet på dommen og en dårlig skjebne? Det kommer fra Daniels Bok (5.25) i Bibelen hvor overnaturlig forfatterkunst forutser skjebnen til det Babylonske Imperiet. Skriften på veggen folkens. Det stemte da. Stemmer det nå ?

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

97 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
11 år siden

[…] Homofili: Kåtskap eller kjærlighet? http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/homofili-katskap-eller-kj%C3%A6rlighet/ […]

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Hvem som stikker hva i hvem burde i grunn være en personlig sak, men det må påpekes at det nå ikke er bare religiøse skrifter som er opphengt i dette.

Selv PST er er intressert i å vite hvor og i hvem du forestrekker å reise “Midsommarstången”
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7387924

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Michelle: Etter kva eg kan sjå, har Singoalla prøvd å sei ifrå om at analsex kan skade, og etter kva eg kan sjå har ho argumentert og begrunna sitt syn godt.

Det er på høg tid at nokon kjem fram med denne kunnskapen som har vore vokta og dyrka i esoteriske miljø og som nesten ingen har høyrt om elles.

Info bør ein vera takksam for å få, uansett om ein meiner slik eller slik.

Så kva er dette eigentlig Michelle? Kvifor reagerer du så voldsomt og så irrasjonelt på at andre har eit anna syn enn du sjøl har? Du trekk inn mange andre tema som ikkje har med artikkelen eller de andre innlegga her å gjera.

Du vil slå fast noko, du vil ha siste ordet, men du kjem ikkje med nokon begrunnelse for kvifor du meiner å ha rett. Om nokon delar ditt syn, er han vis i dine auge. Men kvar er visdommen og begrunnelsane for å slå fast at analsex ikkje kan skada? Ser du ikkje linken med fakta om kreft eingong? Meiner du at det som kjem fram der er feil, så bør du dokumentere dine påstandar. Kvifor er ikkje analsex skadeleg, Michelle?

Kvifor tåler du ikkje at andre har eit anna syn enn du har? Å opplyse om at analsex kan skade helsa er ikkje å fordømma nokon. Etter kva eg kan sjå er det du som fordømmer alle som har ett anna syn enn du sjølv mens du ropar om at andre gjer det. No vil eg høyre din begrunnelse for kvifor analsex ikkje er skadeleg, Michelle. Det var den informasjonen Singoalla kom med her, ikkje alt dette andre som du kjem med for å avlede augo bort frå det. Kvifor?
Eg tykkjer det er du som er på ein skikkeleg bærtur her!

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Jeg må bare beklage at jeg ikke er enig i de grunnleggende prinsippene du fremfører om Kundalini lignende saker. Jeg kjenner til disse filosofiene, men er ikke enig. Jeg mener at en naturlig og uhindret utfoldelse av de indre håndelige og energimessige reeursene er det sunneste, ogdette innebærer mange typer seksualitet i utfoldelse.

Jeg mener at de hellige skrifter desverre er skrevet av folk som vi gjøre mennesker ulykkelige for så å profittere på deres frustrasjon og ulykkelige tilstand.

De tar fra mennesker deres evne til å høste lykke av den grunnlggende både åndelige og fysiske rikdom ethvert menneske har i segselv, nemlig seksualiteten.

Og så tilbyr de surrogater av forskjellig slag i form av religiøse kulter som slavebinder enkeltmennesker og hele folk.

Etter min meing er både seksuell ekstase og orgasme berikende, helsebringende og oppbyggende og ikke uttærende..

Men den typen surrogat som popindustrien tilbyr er ikke berikende eller oppbyggende.

—————————————————

Vi har nokk veldigforskjellig syn på hvordan NWO arter seg.

Jeg mener at NWO er dobbeltmoralistisk – de prøver å pålegge folkflest alle typer restriksjoner – men selv lever de ut sine lyster som de selv vil – og utnytter gjerne vanlige mennesker for dette formålet.

Derved er det puritanerne og alle som forfekter en snever seksuell moral overfor vanlige mennesker som er NWO-ledere eller deres medløpere.

——————————————————————————

Poppindustrien har tidvis prøvd å frigjøre seg fra NWO, og dette har en tid medført en strørre grad av løssluppemhet.

Men NWO er i ferd med å feste jerngrepet på denne industrien igjen, et jerngrep den hadde helt til midten av 50-tallet.
————————————————————————-

Et innblikk i hvordan NWO-styrt poppindustri, tenker, kan du få ved å kikke på disse talentkonkurransene som utspilles på TV og hvordan dommerpanelet velger og vraker blant deltakerne som skal gå videre.

Legg spesielt merke til dommerpanelets sjef (Fredrik Carlsen) og hvilke kriterier han bruker. Det du da vil se er følgende:

— Fremføringer med politiske budskap vrakes
-. Gutter/menn som er mer enn gjennomsnitts femine vrakes
-.- Alle som viser for tydlige homofile trekk vrakes
— Alle med tydlig personlig stil vrakes
— Er du spesielt kreativ vrakes du
— Hvis du er jente kan du kle deg litt utfordrende, men du må for all del ikke forøvrig vise noe som kan tolkes som seksualitet.
— Du skal helst ikke være pen og helst ikke stygg heller (Jenter får lov til å være litt pene, gutter får lov til å være litt stygge)

De som velges til å gå viderte er stort sett intetsigende folk med en viss håndtverksmessig standard og en viss nøytral sjarm som NWO-folka lett kan forme videre.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Nixo
13 år siden

Du behoever slett ikke beklage at vi har forskjellige tanker og forskjellig syn paa tingene og tar forskjellige valg ut fra det. Det ser jeg som baade sunnt og normalt for oppegaende og tenkende mennesker, og det er trvert om berikende at mennesker er forskjellige og indivuduelle. Jeg proever ikke aa overbevise folk som mener noe annet, jeg driver ikke misjon og har full respekt for alle uansett syn, tro og meninger. Du mener da at religionene og skriftene er skapt for aa slavebinde, mislede og gjoere mennesker ulykkelige, et syn som du deler med Micelle her. Og dere deler ogsaa syn ang temaet her ser det ut til. Helt ok. Min hensikt var kun aa informere om noe, om man tar hensyn til det eller velger aa se bort fra det eller aa ikke tro paa det, er opp til hver enkelt.

Selv finner jeg mye av verdi, mye sannhet, visdom og innsikt i gamle hellige inspirerte skrifter. Saa jeg er uenig med dere der. Det er utenkelig for meg at alt det skal veare skapt av negative krefter, at de kan ha redigert og pervertert den gode leaere, har nok skjedd i en del tilfeller.

Naa har pop og rockindustrien fremmet til alle tider, folk som har fremstaet som unisex, homosexualitet osv. Tenk bare paa skikkelser som Grace Jones, Annie Lennox, David Bowie som Ziggy stardust og Lady gaga som visstnok er en mann osv. Det lengste jeg kan strekke meg er dermed at vi har begge deler. Jeg har ikke sett sa mye paa slike talent/konkurranser og programmer, men det lille jeg har sett saa har dommerne vaert til tider uspiselige og direkte brutale og ufine i sitt slakt av de som proever seg og det ville ikke overraske meg om dette foerer til enormt store psykiske plager og til og med selvmord. Jeg fatter ikke at det gaar an aa vaere saa brutal mot andre mennesker og drite dem ut paa offentlig rikstv, det har gjort meg vondt aa se paa noen ganger, en slik brutalitet, men det er en sak litt utenfor dette tema. Verden blir kaldere og Bibelen sa ogsaa at de flestes hjerter skulle bli kalde. Dessverre kan det se slik ut og alt for mye fokus paa sex istedet for kjaerlighet og etiske verdier er ogsaa et utslag av dette slik jeg ser det. Det er ogsaa stor forskjell paa sex mellom to mennesker som elsker hverandre og lever i et forpliktende forhold til hverande, uanset kjoenn, og den sex som preges av pornoindustrien, kjoep og salg eller bruk og misbruk av andre mennsker.

Det er faktisk ogsaa en stor energimessig forskjell paa den sex som skjer i hoy kjoerlighet mellom to som elsker og respekterer hverandre, enn tilfeldig sex bare for kroppens skyld og uten andre nivaer av kjaerlighet med i bildet, det er faktisk veldig lavt energimessig, mens sex som skjer i stor kjaerlighet er hoey energi. Det syn som fremkommer fra artikkelforfatterens side om at dette er to adskilte verdner, er en maate som mannfolk er istand til aa se dette og kritiserer ogsaa at kvinner setter likhetstegn mellom sex og kjaerlighet. Vel, JJ det er en del kvinner som blir paavirket av menn i dette, i dag.

Men slik jeg ser det boer sex skje i kjaerlighet og ikke i en adskilt vaerden fra kjaerlighet, det er nemlig halvveis inn i helvetet slik Dante beskrev dette.. begjaer uten kjaerlighet er som kjent foerste stadie der .. og ligner merkelig nok Koranens beskrivelser av paradis.. der begjaeret skal oeke 100 ganger og mans skal fraetse i mat og drikke mens man har kontinuerlig sex med de 72 eller 76 jomfruer osv osv. Dette er Islams paradis og Dantes foerste stadie av helvetet. Begjaeret er roten til alt ondt i foelge Budda og Jesus, men dyrkes i det muslimske paradis, saa det var uenighet ogsaa blant de laerde..bare saa synd at Muhammed ogsa advarte med homofili ellers hoertes det ut til aa kunne vaere et sted man kunne soeke til om man vil ha fri utfoldelse av begjaeret saa fritt som mulig ogsaa sexuelt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Nixo. At NWO kreftene jobber for aa bryte tabuer paa det sexuelle omraadet og har brukt populaere stjernet til dette iallfall siste 50 aar, det er et faktum slik jeg ser det, og kan observeres ganske konsekvent i fortid og naatid. Du skriver. Poppindustrien lever i en bedragersk symbiose med puritanerne i NWO.

Er det noen puritanere i NWO? Tenker du paa kristenkonservative? I saa fall er jeg med deg, for der eksisterer det en dobbeltmoralsk kvalmende symbiose, JA, det ser jeg, at ogsaa de konservative kristne samfunn som fremstaar som Bibeltro, lar seg lure og bruke saa til de grader av NWO propaganda som kommer ifra deres ledere som menger seg med eliten og verdens ledere og faktisk styrer verden mot stupet, JA, den ser jeg. De kritiserer men deres ledere og falske misforstatte tro, henger ikke paa greip og er en del av NWO/bedraget de utgir seg for aa kjempe imot, og en del av dette innebaerer ogsaa svertingen av kabbalah og kabbalistiske troende joeder, og de forstaar ikke engang at de skyter seg saa til de grader selv i foten, naar de sverter og fordoemmer selve grunnlaget, opphavet og kildene for sin egen tro. Det er absurd. Mange av de er gode folk, men de er mer forfoert en forfoerelsene de advarer imot, men blinde for egen del. Om det var dette du mente, er jeg med deg. Noen av de fordoemmer homofili, men uten annen begrunnelse enn troskap til skriftens bokstav, de vet ikke hvorfor. Fordoemme boer man uansett ikke. Det man kan gjoere er aa advare mot praksis som kan vaere skadelig for kropp og sjel, noe jeg forsoekte gjoere.

Naa har jeg forsoekt aa legge frem her, hva som kan vaere grunnlaget for at den advarselen staar der i mange hellige skrifter. Det viser seg at slik praksis foerer til en del sykdommer og kan laase kundalini. Den infoen har jeg ikke ifra kristenfundamentalistene, tvert om, de mangler totalt slik innsikt. Bibeltroskap kan jeg ha respekt for men noe av oss liker aa forstaaa ogsaa.

Og det er viktig aa see alle brikkene og aktoerene her. De er ogsaa der jeg vet. Naa er det ogsaa et moment naar du nevner musikken, at alle synkoperte rytmer tapper oss for lys, paa samme mate som faktisk en orgasme gjoer, uansett om den skjer paa grunnlag av slik eller slik sex. Onde krefter har ikke lys eller kraft i seg selv faktisk, saa de lever av den kraft som vi lekker, dvs lys. Slikt lys kan lekkes gjennom synkoperte rytmer i seg selv, det leder energien og lyset nedover og skaper press paa seksualiteten nettopp. I tilegg legges det ofte inn sublime ting som kan paavirke oss i den retning de vil, mind control osv kan vaere skjult i musikk ogsaa, desverre.

En orgasme er en utloesning, lekkasje av lys og energi. Soelibatet er omtalt positivt i artikkelen, men foerer antagelig ikke til saa mye positivt i seg selv dersom man ikke har kunnskaper om kundalini og vet hvordan kanalisere den kraften dit man skal. Hvordan det gaar nar man mangler den kunnskap ser vi eksempler paa iblant katolske prester som lever i soelibat. Kunnskap om kundalini, vaare chakraer osv, er viktig og manglende der, med fatale konsekvenser.

At de kan advare mot ting som de tar for seg av selv, er godt mulig, iallfall bruker de analsex i sine satanistiske ritualer, men det er jo for aa dyrke og gi kraft til negative energier bevisst. Og sa serverer de oss desinfo som gjoer at flere og flere mennesker setter igang med det samme..

Dette er ikke noe tema som opptar meg veldig mye, jeg har vaert saa heldig aa slippe unna denne problemstillingen i det minste i dette livet. Jeg har heller ikke saa lett for aa sette meg inn i at folk gaar rundt og er saa ekstremt frustrerte, selv om de lever alene, noe jeg ogsa gjoer,tror vel at de fleste har maater aa ordne seg paa og ikke er totalt styrt av sin seksualitet.

Seksalitet er ikke alt i livet, selv om det fremstilles slik av noen. Dersom man har litt niva saa er man uansett ikke slave av sine drifter og kan velge aa fokusere paa andre ting og finne loesninger for sine drifter uten aa skade andre. Det er ikke vanskelig.

Vil understreke nok en gang, at jeg ikke har fordoemt noe menneske eller deres legning eller kjaerlighet. Alle mennesker er ogsaa like mye verdt og vi har alle forskjellige utfordringer aa stri med i dette og andre liv.

Det var faktisk av kjaerlighet og ut fra min samvittighets stemme, at jeg har delt info her som viser at analsex er skadelig. For jeg oensker ikke at det skal fortsette aa vaere saa stor uvitenhet om dette. Hvis noe av dere har kunnskaper og kilder som er paalitelige og som motbeviser det jeg sier og gir goent lys for at det er fritt frem med uhemmet analsex uten noen risiko, saa kom gjerne med det. Men det er et stort ansvar om dere raader folk feil i dette og de setter igang med ting som skader dem selv og ande paa grunnlag av deres anbefaling og forsikring..

Jeg stoler paa de kilder som har gitt meg den info jeg har delt her. Om noen ser bort fra det er det deres valg, som jeg respekterer ogsaa. Da har jeg sagt mitt om dette foeler jeg. De som vil hoere kan hoere, og jeg henviser da ogsaa til de innlegg jeg har postet ang dette litt lengre bak.
Det er opp til hver enkelt hva man velger aa hoere el ta hensyn til. Men aa viderebringe desinfo som foerer til at andre skader seg selv og andre, er karmisk fatalt. Saa jeg haaper i sannhet dere vet hva dere gjoer.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Kanskje litt om NWO.

Etter min mening ønsker NWO-folka en verden hvor folkflest reguleres strengt, ogå på det seksuelle området, mens NWO-lederne skal få oppfylt de behovene de selv har.

Poppindustrien lever i en bedragersk symbiose med puritanerne i NWO. Frustrerte mennesker lengter etter å få oppfylt de seksuelle behovene sine.

Poppindustrien gir dem et surrogat som kan gi en midlertidig utløsning og katarsis basert på en viss grad av ekstase som musik og støyende fest kan gi, men når festen er slutt, begynner den strengt regulerte og frustrerende hverdagen igjen.

Ogs så er det dags for en ny midlertidg katarsis basert på musikalsk ekstase, fyll, narkotika og kanskje en kort stund med ville seksuelle aktiviteter uten dypere følelsesinnhold.

Den som tror poppindustrien ønsker en generell seksuell frigjøring tar skammelig feil..

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

“Jeg er helt inforstaat med at det kan vaere vondt og vanskelig, Nixo, dersom man har seksuelle behov som gaer imot det som er tilraadelig, helsemessig. Og dersom man ikke kan faa utloep for disse behov, osv. Det er mye som er vondt og vanskelig i livet. ”

Jeg mener alle mennesker har meget varierte seksuelle behov og at seksualoteten har en langt videre funksjon enn bare forplantning,. Men fordi de fleste mennesker ikke får tilfredstillt mer enn en tøddel av behovene sine, skaper dette en dyp frustrasjon hos de fleste mennesker.

I motsetning til noen mener jeg det er sundt å leve ut sine seksuelle behov, så lenge det gjøres på en ansvarlig måte der en person ikke utnytter en annen, slik at bare den ene personen oppnår glede.

Denne frustrasjonen er opphav til konflikter og ødelegger også helsa til mange, fordid et gir opphav til vaner som ekstremspising, narakotikamisbruk, og alkoholisme.

Og frustrasjonen utnyttes av maktmennesker.

Men disse maktmenneskene er noen lure jævler. Behovene som de nekter sine medmennesker, tar de seg selv lov til å tilfredsstille, noen ganger hemmelig og noen ganger frekt og åpenlyst.

Jeg må beklage at jeg ikke tror på det østlige jin-jang-prinsippet. Også dette er et prinsipp laget for å forkrøble folks tenkeevne og å kontrollere mennesker.

Michelle
Skribent
Svar til  Nixo
13 år siden

Kjære kloke Nixo

Hjerteligst takk fra mitt innerste for dine fine innlegg, er så enig så, du forklarer ting på en vakker og snill måte her nå.-)

Det er veldig trist hvordan folk blir fordømt helt uten grunn. Folk som aldri gjør galt mot andre vesener, blir svartelistet av eliten.

Ikke vær redde, homofili er noe helt naturlig og vakkert. Det er bare det onde som skapte AiDS, altså WHO, og ikke Gud eller noen som ville straffe homofile. Kjærlighet uten grenser, fri vilje, glede, dere gjør ingenting galt!

Om man ikke vil ha sex for å spare energien sin til anre ting, helt fint, om man vil ha sex for å øke kjærlighetsfrekvensen, kjempefint! Det viktigste er at fri vilje og glede er til stede, da har ingen andre noe som helst med å gi deg en dårlig følelse i din egen private kropp som du selv bestemmer 100% over uansett!

Hva Bibelen sier angående homofili bryr meg null og nix!!!! Jeg vet at Bibelen er skrevet med direksjon fra demonene uansett, den har fått kontrollere oss alt for lenge, den største mind-control boka er uten tvil Bibelen!

Jeg forstår ikke folk som samtidig tror både på Masaru Emoto og Bibelen med tanke på alle de dømmende og straffende ordene som er i den skumle boka, jeg lar meg iallefall ikke skremme, jeg unngår rett og slett å ha den innomhus så er jeg reddet.-)

Kjære Singo, selvsagt uansett hva du mener og sier, så må alle som mener og sier noe få mene og si akkurat det de mener og sier uansett hva det er, jeg er for 100% ytringsfrihet, og jeg skjønner at folk tror på ulike ting utifra ulikt ståsted osv. Jeg vet du har andre innlegg her på NS som jeg forguder, men når det gjelder noe med homofili og kabbalah og Bibelen er du helt på bærtur, da må jeg bare protestere fullt vet du.-)

Grunnen til at homofili er mere akseptert i dag, skyldes også at media og religioner ikke har så stor kontroll over hvordan folk tenker, akkurat som det er mere akseptert å være imot presteskapet, imot myndigheter og pengesystem, og si imot militære og chemtrails og HAARP osv, informasjon spres lettere, så er det mere akseptert å få være annerledes, ikke la seg kontrolelre tankemessig, for det er det alt handler om, shapeshifterne vil ha kontroll over våre tanker, eller de er jo egentlig selv kontrollert, så det er demonene som vil ha kontroll!

Om du følger satanismen, så vil du etterhvert forstå på de høyeste nivåene, at det spiller ingen rolle hvilken rase eller familie eller legning du tilhører, det eneste de bryr seg om, er hvor ond du kan være, jo mindre empati, jo høyere opp (ned) der!

Det samme kan sies om den gode veien, der spiller selvsagt heller ikke utseende, familie eller legning, men hvor mye kjærlighet du ønsker å gi!

Shapeshifterne kan forandre seg til akkurat hva du vil! Vi som har hørt intervjuer med avhoppere som har vært involvert i de satanistiske ritualene, vet at demoner iallefall forandrer kropp utifra hva du ønsker, de forteller deg hva du vil høre, så lenge du følger de i å være ond, det er det det handler om. De utenfor pyramiden blir holdt nede psykisk og fysisk med lover og regler og redsel.

Men husk at ikke alt shapeshifterne gjør er så negativt, de er også en del av alt og skal få komme opp på høyere frekvenser når de er klar og klarer å gi slipp på makt over andre.

Hovedpoenget mitt for at homofili er så naturlig og sunt for de som er det, er fordi det er unikhet og fri vilje, ikke alle skal være like og tenke likt om alt, det er ulikhetene som er det vakre også, som alle hører sammen i ulike farger i regnbuen, alle fargene blir fargen hvit, om noen farger mangler, får man ikke fargen hvit. Det holder ikke med 2 farger, vi trenger absolutt ALLE sammen.-)

La oss spre kjærlighet og godhet, omsorg og glede, tilgivelse til oss ALLE, kjærligheten vil forvandle alt opp på høyere frekvenser der alle er fri, fri fra alle lover og begrensninger, der bare kardemommeloven gjelder, for alltid♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Nixo, Bidalaka og Michelle, jeg ser deres synspunkter, respekterer dem og kan forstaa dem til en viss grad, det kan sikkert finnes unntak ogsaa i naturen og blant atomene, det finnes ogsaa ubalanser og forvirring i naturen, spesielt i disse tider, homofil sex skaper ikke fruktbar befruktning iallfall, eller avkom, hverken blant dyr eller mennesker. Naa mener jeg ikke at det er eneste formaal med sex, la det vaere helt klart.

Men ingenting ville kunne eksistert om vi ikke hadde baade pluss og minus, maskulin og feminin, at disse danner en enhet naar de smelter sammen, som veldig fint vises i symbolet for yin og yang, det er et faktum slik jeg ser det, saa faar vi heller vaere uenige om hvorvidt det er slik eller ikke. Vi har alle begge elementer og polariteter i oss, kvaliteter av yin og yang som det er vaar oppgave aa bestrebe oss paa og balansere. Er enig med Mike i at dette har mye aa gjoere med tidligere liv. dersom noen har vaert kvinne i mange liv, vil man til slutt faa overdose, for mye tyngde av feminine kvaliteter, om man skal komme i balanse maa dette utlignes og vedkommende trenger da aa leve noen liv som mann. Det er nok ikke alltid like enkelt.

De fleste identifiserer seg med den kroppen de har og ut fra oppvekst osv, men i det senere er det skapt mye forvirring rundt det ogsaa, spoersmaal rundt legning som alle skal ta stilling til og NWO kreftene er tungt inne med sine agendaer paa dette omraadet hvor de kjoerer sitt agendaloep gjennom bl a film, musikk osv. Den agenda gaar ut paa aa skape forvirring og ubalanse naar det gjelder kjoenn, legning osv. Det er det propagandaen og agendaen gaar paa, Michelle, ikke motsatt.

Bare se paa hva vi har faatt server gjennom popinustri, film, skoleboeker og offentlig info. Det er den agenda du staar paa her Michelle. Det er et faktum. Jeg hoerte dette fra en homofil, senest i forrige uke, at han var fullt klaer over og saa dette og at hensikten med dette var depopulasjon. Eksperimentering er en annen hensikt og det er et stort problem i dag baade for dyr, mennesker og natur, at store mengder kvinnelig kjoennshormon er paa aveier i kloakker, i drikkevann, i fisk og natur, som foelge av bl p/pillerbruk. Agendaen har hengt sammen ogsaa med propagandaen for likestilling, at kvinnene skulle ut i arbeidslivet og hele den pakka, slik at man skulle bli saa opptatt at man ikke rekker tenke og slik at vi alle ble slaver. Paa toppen av dette, kjoeres enkeltpersoner paa eksperimenter hvor man vil finne ut av om man kan eksperimentere med en persons legning og gjoere en person motsatt legning enn det vedkommende er. Dette er ekstreme saker, men sant, da jeg vet at slike eksperimenter konkret har vaert utfoert f eks via en persons tannlege, dvs vha implantater og annet som er lagt inn i tennene. Dette er ekstremt, men det boer ogsaa nevnes i dette bildet, for de vaakne sjeler som kan ta imot dette pespektivet.

Det er dermed slik, Michelle, enten du liker det eller ei, at disse shapeshifterne, som du snakker om, eller NWO kreftene, de har propagandert, frontet og fremmet homofili og homofil praksis, som sin agenda hele veien, og ikke omvendt. I dag er dette saa innarbeidet at faa ser det og det er de meningene som er stuerene og akspeptert. Og siden du er saa opptat av aa rope om satanisme saa er analsex maaten der ogsaa, som jeg har forklart og dokumentert tidligere. Du kan like det eller ei, men slik er det og det vet jeg ogsaa fra innsiden av visse miljoer jeg har hatt innblikk i i loepet av mitt liv. Bl a ble det belyst i en rettsak jeg fulgte noye en gang.

Denne artikkel var saaledes en sjelden kjerringa mot stroemmen, i saa maate, men den skulle ikke faa staa, men istedet omgjoeres til en hyllest for homofili, ser du som din oppgave, men i det glemmer du og lukker oynene fullstendig for at de krefter som du her kaller shapeshiftere har fremmet og propagandert homofili gjennom alle mulige kanaler siste 50 aarene og ikke motsatt. Det er er faktum og et perspektiv som har vaert dokumentert og slaat fast baade i boeker, foredrag og annen info jeg har sett gjennom mange mange aar. Det er ikke hyggelig, men likefullt et faktum. Derfor synes jeg du snur ting fullstendig paa hodet naar du overser alt dette og istedet angreiper Bibelen og andre kilder som advarer mot praksis som kan vaere skadelig. Du trekker inn mange elementer som ikke har noen relevans til denne artikkel og dets tema, bla behandling av dyr, kjoettspising og annet du mener er stoerre probelemer. Mulig det, men det er altsaa opp til hver enkelt, om man spiser kjoett eller ei, og likeledes hva slags sex man velger aa ha. Som jeg har forklart deg tildigere laerer Bibelen mennesket fra foerste side og skapelsen, at vi skal spise frukt, groent og froe som saar seg, kjoett kom inn i bildet senere som en spesiell tillatelse med mange unntak.

Jeg er helt inforstaat med at det kan vaere vondt og vanskelig, Nixo, dersom man har seksuelle behov som gaer imot det som er tilraadelig, helsemessig. Og dersom man ikke kan faa utloep for disse behov, osv. Det er mye som er vondt og vanskelig i livet.

Det jeg forsoekte aa gjoere her, var aa bringe til torgs info og brikker som viser at slik seksuell praksis ikke er uproblematisk og kan vaere til skade for kropp og sjel, da snakker jeg baade om kundalini/blokkering og spredning av visse sykdommer. Det laa paa min samvittighet aa bringe disse relevante brikker inn hit, slik at folk kunne se og ha det med i sine betraktninger naar de taar sine valg. Da har jeg gjort mitt, da har jeg advart, om noen gir F i dette og likevel velger aa praktisere denne type sex, er det deres valg som jeg ikke blander meg oppi, da har jeg gjort mitt og de faar ta konsekvensene selv. Jeg ser det helt naturlig at vi har forskjellig syn paa dette som paa det meste annet, naar vi tenker selvstendig. Problemet er at denne info ikke gies. Det er den som holedes skjult, Michelle og ikke det du nevnte.

Det var altsaa HELSEMESSIGE RISIKOER ved analsex jeg tok opp her, Michelle og aldri noensinne har jeg fordoemt hverken kjaerlighet eller mennesker ut fra deres legning, les hva jeg faktisk skriver!

Jeg synes ogsaa at artikkelforfatteren boer aapne oynene for at ogsaa homofile kan forelske seg og foele ekte foelelser av kjaerlighet mellom seg, det vet jeg de kan. Saa vi boer ikke redusere det de har til bare kaatskap og begjaer, det kan vaere det i noen tilfeller, mens andre tilfeller kan vaere ekte kjaerlighet, mellom homofile akkurat som mellom heterofile.

Analsex er likefullt helseskadelig, etter min mening. Og jeg har vist noen momenter som forklarer hvorfor. Du kan ikke omvende meg til aa mene noe annet, Michelle, jeg vet det jeg vet. Dermed er det bedre aa respektere at vi er uenige om dette, som i en del annet.t og saa faar vi leve vaare liv og ta vaare valg ut fra hva vi har kommet frem til i dette og annet.

Etter saa mange bidrag, tanker og kommentarer fra andre hold, haaper jeg naa at artikkelforfatteren selv kommer med noen synspunkter om det som har vaert lagt frem siden sist han ytret seg om dette tema her.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjære Singo

Skjønner hva du mener, men Bibelen er grusomt fordømmende og skremmende mot homofile. Men ikke bare homofile. Den er grusomt skremmende mot folk med andre raser og mot dyr. Den har mye ondt i seg dessverre, det er trist!

Du er en god engel kjære Singo, jeg vet du bare vil godt mot alle selvsagt, og det er ikke ditt mål og fordømme noen, du tror på Bibelen og da prøver du å forsvare den og finne unnskyldninger og forklaringer på hvorfor den sier som den gjør kanskje?

Med Bibelen i hånden har makteliten styrt menneskene på jorden utrolig mye. Med redsel og frykt har de styrt oss. Men vi må ikke glemme å gi slipp på frykt og skille mellom frykt som ikke er frykt, og virkelig frykt som ødelegger og dreper mennesker, men det skriver selvsagt ikke religioner om, det er derfor kirken osv gir blaffen i chemtrails og dyrelidelser, fordi det står ikke om det i Bibelen..

Trist, men sant.
http://www.youtube.com/watch?v=x9GPFsVJuu4
ONLY LOVE iS FOREVER

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Til slutt vil jeg bare si at det er ikke farligere å ha analsex enn annen sex selvsagt, det er mitt hovedpoeng, og jeg skulle ønske flere hadde anal, for vi trenger faktisk ikke flere barn nå, reptilene i undergrunnsbasene har fått nok barn kidnappet til slaver som de senere spiser levende i følge flere uavhengige kilder..

LA OSS VÆRE POSiTIVE og GLADE og SPRE BEAUTY&LOVE&HEALiNG!!!

PS: Husk tanker materialiserer seg, og hvis vi tenker nok lys og gir kjærlighet til alt og alle, tilgir alt, det må til, så vil vi omformes opp på høyere frekvenser, vi har egentlig ingenting å være redde for, det finnes jo ingen død, bare en ny jord for oss, jorden skal få sitt nye legeme også nå før 2012, ifølge UFO-kontakt-person og healer Channie West..
http://www.livescience.com/bestimg/index.php?url=gay_bison_03.jpg&cat=gayanimals
http://www.youtube.com/watch?v=_8pOjUhElIU
http://www.youtube.com/watch?v=mTa8U0Wa0q8

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Fordømmelsen og forbudene mot andre typer sex enn standard heteroseksuell aktivitet har gjort menneskene ulykkelige og er en direkte årsak til konflikter, kriger og sosiale uballanser.

Dypt ulykkelige mennesker er et lett bytte for manipulatorer av alle slag som vil misbruke mennesker til egen makt og vinning.

Dette vet manipulatorene, og de har laget de strenge lovene for å gjøre mennesker ulykkelige, frustrete og sinte og for deretter å utnytte dem i kriger og konflikter av alle slag.

De samme manipulatorene skaper med vilje fattigdom og nød med akkurat samme hensikt.

Mennesker som kan leve ut alle sidene ved sin seksualitet, inkludert homosex og anal sex, blir ikke ulykkelige individer som lar seg manipulere til alle tenklige politiske formål.

Er det et område hvor vi mennesker virkelig kan lære av dyrene, så er det på dette området. Dyrene har alle typer sex med hverandre og dette skaper harmomi.

Men, alt må gjøres med ansvarlighet. Jeg har absolutt ikke sans for visse teatralske ekstremvarianter av homoseksuell og heteroseksuell adferd.

Michelle
Skribent
13 år siden

De mennesker som går imot Bibelen med dens slaktemetoder og ofringsritualer (Satanisme og Kristendommen er to sider av samme sak, shapeshifterne står bak på begge sider og støtter fullt opp, de ELSKER Biblenen, de vil at vi skal tro på bøkene dems selvsagt), og i stedet velger å leve på rå frukt og grønnsaker (med frø i) og nøtter (og salt), vet at avføring vil få samme konsistens som det du spiser, du kan ikke se forskjell, det kaller jeg renhet! Er det ikke rart at dette er hemmeligheter som disse skriftene har holdt skjult for oss som ønsker å leve i kjærligheten med dyr og naturen?

Som dere ser kjære vakre snille engler, det er dere alle, så ser jeg på det som et langt større problem at kroppen blir fylt av avdøde dyr, hvem gir oss denne retten? Hvem gir oss retten til at dyr lider og er slaver? Er det ikke Bibelen og Koranen osv?
http://www.scribd.com/doc/222227/How-the-Vatican-Created-Islam
(Illuminati styrer verden via Vatikanet=Spirituelt, Washington=Militært og London=Pengehierarkiet)

Det er trist at vi blir lurt til å fordømme kjærlighet mellom mennesker. Det er denne fordømmelsen som hindrer frekvensen i mennesker å stige også, skyldfølelse er noe som kan gjøre deg syk! Det finnes planeter der menn får barn med menn. Men poenget er selvsagt likevel ikke å formere oss på jorden nå så mange gatebarn det er her. Det dør 37 000 mennesker av fattigdom hver dag på jorden, burde det ikke vært tillatt for homofile å få adoptert gatebarn snart? Hvorfor lar vi fortsatt makteliten hindre dette? Og sannheten er at det ute i universet er flere kjønn enn det er på jorden også.

To menn kan offylle like mye ying og yang som en mann og kvinne. Igjen, det er ikke kjønnsorgan det kommer an på!.

Det er ikke vanskelig å forstå at blant dyrene, som er enorme healere og mestere, så er homofil praksis helt naturlig, som blant svaner, bisoner (flere homofile enn heterofile), delfiner, shiraffer (flere homofile enn heterofile) osv

PS: jeg hørte nettopp Chris Everard si at John Dee, den okkulte assistenten til Dronning Elizabeth (I) – hun som King James versjon av Bibelen (den som fyller 400 år og blir brukt offisielt i kirken som shapeshifterne er overhode for selsvagt), hadde kodenavn 007. Men hvor kjenner vi dette kodenavnet ifra? Han som skrev James Bond bøkene, var også via britisk sikkerhetstjeneste i forbindelse med Aleister Crowley.

David Icke om Bibelen:
http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret05.htm

http://www.evilbible.com

De farene som vi står overfor er forurensning og negative tanker. Ved å tenke positivt og helbredende og elske alt og alle,TiLGiVELSE, vil vi forvandle all sykdom og lidelse til friskhet og glede..

♡LOVE iS THE ONLY ANSWER TO ALL PROBLEMS♡
http://www.youtube.com/user/BernwardKochfans#p/u/5/sLWIWrz1BPM

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

PS: Men fordi om shapeshifterne har laget religionene osv til oss, så inneholder alt også positive ting også. De tok jo Prinsesse Diana inn i “varmen” også, for en periode iallefall. Men shapeshiftere har jo også kjærlighet i seg, det er bare trist at de så sterkt er under mind-control av demon-hierarkiet til å være med i disse ritualene og leve i illusjonen om at penger og makt gir mening. Vårt mål er iallefall å trøste og tilgi, håper vi får hjulpet de alle opp i lys og glede nå før 2012..
♡LOVE 2 US ALL FOREVER♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Jesus som homofil.. fantastisk sier du ??!!
Neppe fantastisk om Jesus skulle leve i strid med skriftene han sa han kom for aa oppfylle, Michelle.. Ikke en toeddel av loven skulle forgaa var Jesu ord, han var kommet for aa oppfylle loven ikke for aa oppheve den! Saa om han da levde i strid med den og paa tvers av den var han ikke verdig. MEN det er intet som tyder paa det, Michelle, det er en del som kan tyde paa at han var gift med Maria Magdalena eller til og med to ved navn Maria, og det ville vaere meget uvanlig om han ikke var gift, for en joedisk mann paa den tiden. Men homofile ekteskap fantas neppe. At det staar om Johannes at han var disippelen Jesus elsket, dreier seg neppe om noe sexuelt og ingenting annet tyder paa det.

Som du har forstaat kan jeg ikke istemme dine jubelrop til fordel for homofili her. Tvert om mener jeg at mange hellige skrifter inkludert de joediske, de muslimske og de kristne, advarer mot slik praksis av en GRUNN og den grunnen er at homofil praksis er skadelig. Det er to grunner til dette, det har med polariteter aa gjoere, pluss&minus, yin&yang, maskulin&feminin er en helhet, det er ekteskapets hemmelighet, slik er det bare, it makes sense with everything in nature, skapt i guds bilde er vi ned til atomenes polariteter som er det samme.. pluss og pluss, minus og minus blir ingen helhet.

Slik ser jeg paa det, i tillegg henviser jeg til mine tidligere innlegg ang kundalini/kraften og ang hvordan analsex kan vaere skadelig og laase lyset i de nederste chakraer. Dette gjelder baade homofil og heterofil praksis.

Tradisjonelt sett har analsex blitt praktisert mest mellom homofile og ble sett paa som litt pikant og avansert, mer sjelden praksis mellom heterofile. MEN alt som har blitt sett paa som pikant eller perverst, alle tabuer blir normalisert, av NWO kreftene. Spesielt om det er noe som faer oss til aa lekke lys.. og som kan vaere skadelig. Da fremstilles dette som helt naturlig og ufarlig.. maalet for disse krefter er som kjent vaar oedeleggelse. Det meste snues paa hodet, opp/ned og bak frem. Det er ogsaa satanismens prinsipper. Bryte tabuer, vanhellige og spotte det som er hellig osv.

Ekteskapet og sex mellom mann og kvinne har blitt sett paa som noe hellig, en hellig pakt, dersom det skjer i kjaerlighet. Pop og rockestjerner er blant de som har blitt brukt og latt seg bruke bevisst til aa bryte opp slike tabuer og skape kjoennsforvirring. Det er helt i henhold til agenda.

Vel, jeg mener da at de hellige skrifter som advarer mot visse typer sex, ikke advarer for moro skyld, men fordi noe er skadelig for oss. Slik kloke foreldre ville advare sine uvitende barn. Dessverre er ikke begrunnelser nevnt, det hoerte til de mer inviede esoteriske krefter. Saa staar vaare prester uten begrunnelsene. Og noen velger aa vaere tro mot Bibelen, mens andre forkaster de ordene fordi begrunnelsene mangler. Naa viser det seg at den type sex og endrede sexvaner skaper sykdommer og problemer… som igjen foerer til vaksiner som er farlige og med skjulte hensikter..

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

De som har analsex utsetter seg selv og andre for fare, det virus som skaper livmorkreft stammer fra slik aktivitet. Jeg kjenner til tilfeller der en og samme mann har mistet kone etter kone… pga livmorkreft som faktisk kom fra denne mannen. Livmorkreft kommer av et virus som smitter lett!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Endrede sexvaner har ført til at både jenter og gutter i stadig større grad smittes av kreftfremkallende HPV-virus. Kun jenter får vaksine mot viruset.

Analrelatert sex gjør at faren for virusspredning øker.

Homofile menn har større risiko for å få HPV-indusert analkreft enn kvinner har for å få livmorhalskreft. (Kilde: lommelegen.no)

Forskning viser at humant papillomavirus (HPV) er ansvarlig for nesten 100 prosent av tilfellene med livmorhalskreft. 80 prosent av analkreft, 50 prosent av peniskreft og 24 prosent av øre-nese-halskreft kan ifølge amerikanske forskere relateres til HPV.

Les hele artikkelen her.

http://nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7320331

Saa advarslene i hellige skrifter var for aa beskytte vaar helse!

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Singoalla:

“skapt i guds bilde er vi ned til atomenes polariteter som er det samme.. pluss og pluss, minus og minus blir ingen helhet.”

Siden du tar opp atomene og sier at pluss og pluss gir ingen helhet;
hvordan forklarer du at når atomkjerner dannes, så består det av at positive protoner går sammen? Gjerne ganske mange positive protoner. Hvis ikke pluss og pluss hadde søkt sammen, ville universet ikke inneholdt noen galakser, planeter, stjerner eller oss.

Michelle
Skribent
13 år siden

Jesus som homofil – jeg leste at David Icke sier at han godt mulig var homofil, er det ikke fantastiskt? Tenk om Jesus var alle de tingene som kirken fordømmer, og så var han imot kirkens penger og hierarki og makt og dømming, han var total kjærlighet og bare å ga alt til alle (det vil si også til seg selv):
http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret05.htm

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Eksempel hvordan nevnte kontrovers overalt er nyttig brekkstang for venstreradikale–skrevet av reformert kommunist David Horowitz:

“The Left has launched a massive campaign to destroy Glenn Beck — who right now, and along with Rush, is the most eloquent, fearless and effective warrior standing between Barack Obama and a collectivist state. The politics of personal destruction is what the left does best, and in many ways it is all the left does. “Purge” — as in defame and then dispose of your political enemies — is a term that leftists invented in the 1930s when Joseph Stalin staged show trials of his political enemies, defamed and demonized them, and then buried them. Witch-hunts are a leftist specialty — identify your political enemy, freeze him, and isolate him by painting him as a racist, sexist, HOMOPHOBE, Islamophobe, nutcase — whatever will work to banish him from the society of decent human beings and silence him. This is what the left is now trying to do to Glenn Beck, with its usual arsenal of malicious distortion, misrepresentation and made up “facts.”

The new cover story in TIME portrays Beck as a Mad Man. (You want to see a Mad Man? Watch Keith Olbermann). A feature in today’s Salon portrays Beck as a Mormon nut job. How’s that for religious tolerance! (And by the way, the two or three sentences about me are inventions of the writer, as the interview he links shows if you bother to read it.)

As for Olbermann, he does a Beck lynching every night (and a Bachmann lynching, and a Coulter lynching, and a Limbaugh lynching. Even Jonah Goldberg has made “Worst Person in the World” four times). What we are witnessing is a political mob; its agenda is the destruction of anyone brazen enough to stand in its path and say “no” to its assault on Americans’ freedom.

But it’s not going to work. Thanks to the genius of the Internet, anyone who is not a rabid believer in leftwing lunacies can find out what is actually inciting them by viewing the man himself on You Tube. When the curious punch up his videos they’re not going get Jeremiah Wright. They’re going to get the real Glenn Beck and see that the slander is just that. They’ll also see why he’s being slandered. ———–”
o.s.v–.

Michelle
Skribent
13 år siden

Det som også er så fine med dyre og naturen, spesielt vegetarianerne, for eksempel blant homofile amerikanse bisoner der flertallet er homofile og de er alle 100% vegetarianere også, så har de ikke noe straffing, dømming, utestenging eller hierarki som vi mennesker har. Dyr er fantastiske healere og bare deler og gir, de deler alt, gratis. Dyr er i harmoni og ro, de er på en høyere frekvens, man tror at dyr ikke vet, men de vet ALT. Dyrenen har ingenting å lære av menneskene, men vi har så mye viktig å lære av de..

Så mens dyrene er homofile og prøver å nyte livet, så er de fleste menneskene mere opptatt med å spise de dessverre.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Not eating meat is a choice, eating meat is an instinct. ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Dessverre får jeg liten glede av videoer uten lyd. Her kommer rene reklameparaden for homofili.. :-) Om det er enormt utbredt blant dyr vet jeg ikke, da blir det i så fall ikke mye avkom.. kanskje det er slik naturen ordner det når ting blir for galt, slik at man slutter å formere seg.. dersom det blir for mye galt med oss så stopper naturen mulighetene for å forplante seg. Kanskje det skjer ved at det blir enormt utbredt med homofili da, blant dyr og mennesker? Kanskje er det det som er i ferd med å skje?

Vel, det som iallfall fører til infertilitet og til utdøelsen av den vestlige verdens folk på sikt, det er mobiltelefonene som de fleste menn går med på lomma.. Ikke bare kan de bli impotente og få kreft, forsøksdyrene blir infertile og kan ikke formere seg etter 4-5 generasjoner.. så det blir nok enden på folk i den vestlige verden, pga den mobilbruk som i dag foregår, vil ikke våre tippolderbarn kunne formere seg. Som min far sier, er det kanskje like bra, så kan hottentotter og andre bushmenn uten mobiltelefoner, befolke verden og kanskje lage en bedre verden enn den som ble laget av de som utryddet seg selv med mobiltelefoner og andre skadelige ting som saget grenen vi selv satt på…

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Hvordan kan man si at homofili er unaturlig? Hva er naturlig?
Alt er relativt!
Min bror stod frem som homofil for en del år siden. Han var da 21 år gammel. Du kan trygt si at mannen var livredd for å “komme ut av skapet”. Jeg var den første personen i familien han fortalte det til, deretter resten av familien. Før guttebassen ” ramlet ut av skapet i 200km i timen “, var han en innadvendt og sjenert gutt. Han kunne dessverre ikke være seg selv, da det finnes så mange moralske voktere og fordømmende personer i dette samfunnet. Alle i familien støttet han fullt ut. Etter dette fikk jeg møte den han egentlig var. Et fantastisk menneske, som endelig kunne være seg selv. Utadvent og trygg på seg selv. Da begynner en å reflektere over livet som sådan.

Jeg blir regelrett forbannet når mennesker bælerer andre mennesker om hvordan man skal leve livet i forhold til seksualitet og samliv. Hva som er rett og hva som er galt. Hovedfokus må jo være at man som individ, i og utenfor et forhold, er lykkelig!
Så leser jeg om at analsex og oralsex er usunt og diverse. Hva pokker? Om kjerringpeisen vil “freake” ut i malmen, og begge synes dette er deilig, så er da det bare positivt?!

Fint om folk kan begynne med seg selv, før man begynner med de øvrige!

Michelle
Skribent
13 år siden

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
http://www.livescience.com/bestimg/index.php?url=gay_bison_03.jpg&cat=gayanimals
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Acktor
Acktor
Abonnent
13 år siden

Synd å si det Michelle, men nå er du virkelig på ville veier!

Michelle
Skribent
Svar til  Acktor
13 år siden

du klarte iallefall å innrømme at det var sykt av deg å si det

Michelle
Skribent
Svar til  Acktor
13 år siden

du klarte å si at det var synd av deg å si det iallefall skulle jeg skrive, men tenkte sykt selvsagt

Mesteparten av motstand kommer fra menn som selv har homofile følelser og fra religioner dessverre, men dette tror jeg forsvinner helt nå før 2012 sammen med annen minc-control

fant en supersøt artikkel her om et svanepar i Boston der den ene måtte skifte navn siden det viste seg å være et lesbiskt par, ikke alltid lett å stadfeste kjønn under den vakre fjærdrakten heller
http://drzaius.ics.uci.edu/blogs/setbang/2005/08/

Michelle
Skribent
Svar til  Acktor
13 år siden

at vi får lære sannheten om naturen og ser at homofili er så enormt utbredt og helt vanlig, er en av de aller vakreste og viktigste oppdagelsene ved vår natur

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære deg☆

Noen sa en gang, at der man ikke har humor, har man heller ingen sjel..

Påstår du nå indirekte si at analsex har noe som helst med ondskap å gjøre? Eller at det er flere homofile blant satanister? Eller at homofili er noe som er komt fra det onde? Hvordan har det gått an samtidig med at vi vet at satanistene styrer verden, mens homofile blir forfulgt, mindreverdiggjort, sett på som syke, gasset ihjel, hengt og steinet?

Hvordan kan du kalle bibelen hellig, stadig referere til den, og samtidig si at du ikke er noe som helst religiøs? Hvordan kan du si at kabbalah ikke har noe med religion, når du stadig refererer til bibelen for å forsvare det? Hva er poenget ditt med å si at du ikke er religiøs? Hva ønsker du å oppnå?

Har du ærlig talt lest alle grusomhetene som er i bibelen eller i koranen? Avskyelige handlinger og oppfordringer til steining og dømming, det er helt fint, og ofre barn og dyr, da gjør du noe fint for “Gud” (Lucifer), mens om du derimot spiser skalldyr, stjeler for å overleve, eller er homoseksuell, så skal du selv steines? Finnes det noe værre ondskap enn dette?

Er det ikke bedre at folk har annen sex, enn flertallet, sånn at det lages mindre gatebarn da? Så du mener at det er ok å produsere en masse med barn, siden dine hellge skrifter ikke advarer mot det, men at en mann heller ligger med en mann, det er satanistisk?

Hva er det du vil oppnå med det du sier i denne sammenhengen Singoalla? Prøver du å få fremheve at homofili er oftest en slags sykdom, mind-control? Da kan jeg fortelle deg at isåfall er selvsagt ikke heterofili noe mindre sykdom, eller mind-control!

Man kan påvirke rase av folk også før de blir født, utseende også, det skjer for eksempel når to velger å lage et barn, det betyr ikke at barnet er mindre verdt, eller at utseende deres ikke er normalt. Man kan endre kjønn også på mennesker, en gutt kan bli en jente, 100%, det betyr ikke at det er feil å være jente.

Det er også sånn at mange kan bli mere maskuline, pga av andre ting vi omgir oss med, altså får overskudd på testosteron også.

Men hvorfor drar du dette inn i denne debatte, hva er det du vil prøve å si indirekte, at homofili er unaturlig. Hva galt har homofili gjort deg?

Ser du ikke at det egentlig er de samme som står bak alle religioner og sekter på jorden (i ulik grad)?

Jeg synes ikke andre har noe med privatlivet til folk, Om folk har anal eller whatever, og de ønsker det selv og er glade, la de være ifred. Redsel skaper også sykdom.

La folk få være den de er, eller den de ønsker å være, la de få se at den de er , eller velger å være er noe sunnt, herlig, fantastiskt, vakkert, positivt, kjærlighetsfullt på alle måter, for både de selv og alle andre☆

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Sjel har vi nok begge :-) Vær så snill å lese det jeg skriver og ikke noe helt annet, fatter ikke hvor du har alt dette fra. Jeg har flere homofile venner, og har stor respekt for dem og jeg respekterer dem og deres valg. Hverken de eller noen andre homofile har gjort meg noe. Jeg er religiøs og har aldri benektet det. En del i Bibelen er ikke så lett å forstå men det er mye kulturkonflikt og Bibelen er umulig å forstå uten Kabbalah. Jeg har delt og forklart en del og gjør det hele tiden, men jeg kan ikke komme med noen fullstendig forklaring på Bibelen og alt mellom himmel og jord her. Er klar over at homofile blir forfulgt mange steder og beklager dette. Selv respekterer jeg de homofile og alle andre som helt likeverdige. Det eneste jeg har advart mot er anal-sex pga hvordan dette faktisk virker.Og dette forklarer hvorfor det står som det står om denne praksis, i Bibelen osv. Om du hadde hatt barn ville du vel advart dem om praksis som kunne skadet?

Det blir det samme som med Kabbalah, Michelle. Om noen misbruker Kabbalah er ikke Kabbalah galt i seg selv. Om noen som styrer verden har sex på samme måte som en del homofile så betyr ikke det at det er noe galt med alle homofile eller det å ha en slik legning. Du drar konklusjoner i vanvittige retninger.. Om de velger å ikke tro på advarsler fra meg og andre er det deres sak. Jeg kan være venner med dem likevel, blander meg ikke i deres seksualliv jeg. Dette kan da ikke være så problematisk og vanskelig å forstå. Nå har jeg presisert enda mer og håper det er klart for deg.

Om du er så opptatt av satanisme og hvordan demoner slipper inn, og anklager alle andre for det, så bør du vel også se med interesse på dette aspektet, hvorfor skal det være unntatt? Det er utrolig inkonsekvent. Jeg har kun advart mot analsex, finito. Det tror jeg er skadelig, ut fra den innsikt jeg selv har fått og ut fra folk med mer innsikt enn meg når det gjelder dette med kundalini, chakra og energier. Det må jeg få lov til å mene. Eller er det ikke tillatt å mene det? Vi kan godt være uenige, men da må vi akseptere og tolerere at vi er det. Finito..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jada kjære, men da må jeg få lov tl å si at det er like skadelig å ha “vanlig” sex også, ok?
Husk at det er mengden av kjærlighet mellom personene som er avgjørende, glede og frihet, den gode følelsen, det er det som øker healing og sunnhet, ikke hvordan de har sex eller i det hele tatt om de har det heller.-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle: Ja, det kan være like skadelig å ha hetero-sex. Det kan vi være enige om. Selv om vi ikke er enige i detaljene. jeg må legge til at oralsex kan skade halschakra.. analsex det nederste chakra.. det er ikke så greit dette, uansett legning. Og vi er enige iallfall om at sex uten kjærlighet er lav energi og sex som skjer i høy ekte kjærlighet mellom to, er noe helt annet energimessig. I tillegg er det ikke bra å ha mange seksual-partnere. Fordi det er ikke bare to kropper som møtes, vi er ikke bare kropp men sex innebærer sammensmeltning på mange nivåer av oss og også vårt karma. Derfor skal man ikke ha sex i hytt og pine og tenke seg om uansett legning, kjære Michelle. :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Sannheten er vel kjent som også jeg har sagt, blant alle som har litt innsikt i det esoteriske og hvordan vi fungerer energimessig, noe du åpenbart ikke har noen innsikt i og heller ikke kanaliserings-damene du henviser til da.

Satanisme som du er så opptatt av, er kort sagt konsekvent – reverced, bak frem, opp ned og pervertering av alt som er hellig.. derfor dette hatet mot all religion, hellige skrifter osv. Homoseksualitet brukes og promoteres også, så siden du snakker så mye om Satanisme, bør du gå litt inn i hva slik praksis virkelig innebærer istedet for å anklage alt som ikke er det. Analsex har nemlig en veldig sentral plass innen ekte satanisme.

Her er litt: It is well known in esoteric lore that anal sex reverses the flow of spiritual energy between the spiritual organs or chakras. And as in all black occultism, this reversal opens the way for the entrance of lower elementals or demons into this world. It also allows for humans inspired by these darker forces to take command over others.

This is why sodomy is so intimately tied to black magic rituals and the various Monarch mind control programs: see the interview with a mind-control deprogrammer. It also explains why it was used in Abu Ghraib prison in Iraq to humiliate the inmates.

Essentially it is about inverting the natural order of things and using pain, humilation and degradation in a satanic quest for power.

Of course, `Sexologist` Mr Robert Lubarski mentions none of this in his article. To do so would be to give the game away. As in so many things the Illuminati work behind a veil of lies and deceit and they may well be behind this attempt to make acceptable and popularise a practise that will only augment their power.

Sodomy has long been associated with satanic ritual, black occultism and more recently with various Illuminati sponsored mind-control programs.

Whether it does or not depends on how many people wake up to the real agenda being pushed on us here.

A Reader Writes – April 8, 2008

Rixon, a good article on site about the promotion of homosexual practises and its relation to black magic.

I was always very intuitive as a child, and for many years I trained as a spirit medium, my interest in all aspects of the occult meant I was on call all over the country for people contacting the church who needed help particularly with black magic type cases, including K.G.B inspired parties, and the “try anything once brigade”.

With all left hand path groups,two things are certain, spilt blood and homosexuality.

The normal sex act between a man and a woman, incurs a positive and a negative energy, which is earthed in the woman, the homosexual act means the power is not earthed, and can be transmuted for other purposes, this explains why most male mediums are homosexual, as are many actors and artists.

The downside is nervous problems, and various categories of depression and anxiety.

« Forrige artikkel

Hamp kan redde verden

Neste artikkel »

Dagbladet sensurerer Israel-kritikk

97
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x