Du leser nå
Sannheten om Al Qaida – myten og virkeligheten

5 minutter lesetidSannheten om Al Qaida – myten og virkeligheten

Den riktige historien om Al Quaida får en del brikker til å falle på plass.

Mange går tydeligvis fortsatt rundt og tror at Al Qaida er en selvstendig og fundamentalistisk terroristorganisasjon, hovedsaklig bestående av fanatiske muslimer; og det er jo egentlig ikke så rart, for vi hører jo nesten daglig om denne «organisasjonen» i nyhetsmediene. Og dette til tross for at det har vært skrevet en del om dette tidligere, både her på Nyhetsspeilet og andre steder.

Å vite hva Al Quaida er og ikke er, er helt vesentlig for å gjennomskue det narrespillet som foregår i verden i dag. La oss derfor ta det en gang til:

Så, hva er Al Qaida egentlig?

Databasen

Al Qaida betyr bokstavelig talt «basen», en kortform for «databasen», på arabisk. Den tidligere franske etteretningsoffiseren Pierre-Henri Bunel forteller følgende i april-juninummeret av «World Affairs», et tidsskrift med base i New Delhi:

Pierre-Henri Bunel

«Første gang jeg hørte om Al Qaida var mens jeg var på et kommando- og stabskurs i Jordan. Jeg var fransk militæroffiser på det tidspunktet og de franske væpnede styrkene hadde et nært samarbeid med Jordan. […] To av mine Jordanske kolleger var data-eksperter og offiserer i luftforsvaret. De brukte en spesiell slang og skapte en del spøkefulle betegnelser på avstraffelser for oss som gikk på kurset om vi ikke holdt oss i skinnet. […] For eksempel sa de at en som kom for sent til bussen som skulle frakte oss til og fra kurssenteret ville bli notert i ‘Q eidat-il-Maaloomaat’, noe som betød at ‘vedkommende ville bli notert i ‘informasjonsdatabasen’ – med andre ord motta en advarsel. I mer alvorlige tilfeller var det snakk om ‘Q eidat i-Taaleemaat’, eller ‘beslutningsdatabasen’. I de verste tilfellene var det snakk om å bli loggført i ‘Al Quaida’.»

Al Quaida var opprinnelig en database som allerede tidlig på 80-tallet ble opprettet i datasystemet til Den islamske utviklingsbanken i Jeddah i Saudi-Arabia og brukt bl.a av Den islamske konferansens sekretariat som et slags intranett som medlemslandene kunne benytte seg av, både sivilt og militært. Under den Sovjetiske okkupasjonen ble basen flittig brukt, bl.a til utveksling av konfidensiell informasjon.

Bunel forteller videre:

«Sannheten er at det finnes ingen islamsk hær eller terroristorganisjasjon ved navn Al Quaida. Og enhver velinformert etteretningsoffiser vet dette. Men det pågår en propagandakampanje for å få folk til å tro at det eksisterer en slik onsdsinnet enhet slik at de kan skremmes til å godta den internasjonale krigen mot ‘terror.’ Landet som står bak denne propagandaen er USA, og lobbyistene bak krigen mot terror er kun interessert i å tjene penger.»

Sannheten er at det finnes ingen islamsk hær eller terroristorganisjasjon ved navn Al Quaida. Og enhver velinformert etteretningsoffiser vet dette. Men det pågår en propagandakampanje for å få folk til å tro at det eksisterer en slik onsdsinnet enhet slik at de kan skremmes til å godta den internasjonale krigen mot ‘terror.’

Pierre-Henri Bunel, fransk etterretningsoffiser

I desember 2001 ble Bunel dømt av en lukket, militær domstol for å ha avslørt militære hemmeligheter, antakelig bl.a sannheten om Al Quaida.

Robin Cook – og hans mystiske død

Den tidligere britiske utenriksministeren Robin Cook avslørte kort tid før sin altfor tidlige og til dels mystiske bortgang for sine kolleger i Underhuset at «Al Quaida» i virkeligheten ikke var noen terroristgruppe, men kun en database over internasjonale mujaheddin og våpensmuglere som CIA og Saudi-Arabia hadde brukt for å kanalisere geriljasoldater, våpen og penger inn i det da Sovjet-okkuperte Afghanistan.

Robin Cook

Noen uker senere var han død, i en alder av 54 år. Han bare kollapset (hjerteattakk), helt uten forvarsel, på en spasertur sammen med sin kone i det skotske høyland. Kort etter kom en tredjeperson til åstedet og tilkalte et helikopter som tok dem med seg. Kona fikk ikke være med. Pussig. Det blir jo bare en gjetning, men kanskje kan det ha vært dette våpnet som var i bruk?

Cook avslørte sannheten om Al Quaida for sine kolleger kun kort tid etter London-bombene, muligens fordi han plutselig forsto sammenhengen og bedrageriet, og ikke hadde samvittighet til å late som ingenting. Det får vi antakelig aldri vite med sikkerhet.

Uansett, så er Al Quaida i dag mer anvendelig enn noen sinne; som en flyttbar og CIA-finansiert «fiende» som gjør den globale eliten i stand til å føre krig nær sagt hvor som helst i verden de måtte ønske det.

Djevelsk genialt.

Al Quaida er altså intet mer eller mindre enn en oversikt over agent-provokatører og våpensmuglere, finansiert, trent og brukt av CIA og det militærindustrielle komplekset, og opprettet bl.a gjennom medvirkning av den amerikanske «sikkerhetsrådgiveren» Zbigniew Kasimir Brzezinski under den sovjetiske okkupasjonen av Afghanistan.

Vi har også indikasjoner på at disse agent-provokatørene har vært og/eller blir brukt ikke bare i Afghanistan, men også i Tyrkia, Kurdistan, Bosnia, Serbia, Kroatia, Libya og Syria. I følge Bunel ble mange av dem trent opp i nettopp Libya, samt i Bekaa-dalen i Libanon, altså tett ved grensen til Syria.

Her er noen lenker til en del artikler og dokumentarfilmer om fantasifosteret Al Quaida, og om hvordan det ble skapt; som nevnt bl.a ved hjelp av Zbigniew Brzezinski – etter min mening et av vår tids mest kyniske mennesker:

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24738

http://the-tap.blogspot.com/2011/05/robin-cook-revealed-falsehood-of-al.html

http://www.youtube.com/watch?v=sbkvz4hezmU&feature=fvwrel

Denne artikkelen er stort sett min oversettelse av Wayne Madsens artikkel, publisert en mengde steder på Internett, bl.a her:

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24738

 

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
40%
Opplysende
40%
Inne på noe
20%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som de kraftfulle åndsvesener vi i virkeligheten er. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt og må vike plassen for en ny æra på jorden. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå. Han har derfor startet sin egen praksis som veileder og terapeut.

55 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *