Den levende video-feeden fra Regjeringskvartalet 22. juli er ikke blitt offentliggjort. Da videoklipp ble unndratt offentliggjøring etter terroren i USA 11. sept. 2001 og etter terroren i Storbritannia 7. juli 2005 skyldtes det at krefter med tilknytning til statsapparatet ønsket å hindre at viktige deler av sannheten om terror-aksjonene ble kjent. Det er viktig at videoklippene fra Oslo blir offentliggjort.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  20.11.2011 4:21   (Oppdatert 20.11.2011 14:33)

Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

Etter Norges terror-sjokk 22. juli har det vært påfallende lite fokus på bombeangrepet i Regjeringskvartalet. Foreløpig har det bare vært vist stillbilder av en person i politiuniform iført hjelm med visir og med pistol i hånda, samt en hvit varebil.

Av obskure grunner er feeden fra overvåkingskameraene hittil bare blitt publisert som stillbilder av nyhets-nettsstedet ABC Nyheter, som vist her.

Det er viktig at videoklippene fra Regjeringskvartalet vises live, og det finnes ikke akseptable grunner for å unnlate å gjøre dette. Hensikten med montering av overvåkingskameraer er nettopp at når kriminelle personer og kriminelle handlinger fanges opp av overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta folks sikkerhet, så må videoen spilles av slik at alle relevante fakta blir eksponert best mulig.

Vi vil dessuten se BOMBE-SMELLET på video!

Kan video-klippene fra de 10 overvåkingskameraene nå bli vist som live-feed for alle uten noe mer unødig opphold?

Det er mange enkle måter å publisere video-klippene på:
– Via NRK, TV2 og diverse nyhets-nettsteder (Nettavisen, Nyhetsspeilet osv.)

Det er mange grunner for at de levende videoklippene må offentliggjøres:

– Det kan ikke anses som bevist at personen med pistolen på bildet er Anders Behring Breivik .

– At en person som er uniformert som politi vifter med en pistol på gata midt i fellesferien er oppsiktsvekkende. Hvordan reagerte de forbipasserende?

– Gikk personen fort, gikk han langsomt, virket han nervøs, så han seg tilbake?

– Vi vil se og høre bombesmellet fra CCTV-videokameraene, for å få økt forståelse for bombeaksjonen.

ABC Nyheters artikkel fra 16. september der stillbilder fra minuttene før bomben smalt er vist. Det er gått to måneder siden ABC Nyheters publisering uten at live videoen som bildene er hentet fra er blitt offentliggjort.

 

Videobevis fra tidligere terroraksjoner er blitt underslått for å skjule skyld og delaktighet

Terror er blant de mest alvorlige forbrytelser i de moderne samfunn, som politikere og media har lagt stor vekt på de siste 10 årene.

Det er derfor viktig at det vises evne til å lære av tidligere terroraksjotner. En tommelfingerregel er dette: 9 av 10 terroraksjoner utføres med medvirkning fra vestlig etterretning (som også kontrollerer vestlig presse – sic).  Det var store ugler i mosen i terroraksjonene i USA og Storbritannia (se nedenfor), fordi dette dreide seg om FALSK FLAGG-terror, dvs. terror med medvirkning fra krefter innenfor statsapparatet.

Tilbakeholding av videoklipp, som kanskje er det viktigste autentiske bevismaterialet fra åstedene for terror, er helt uakseptabelt under enhver omstendighet. 22. juli-terroren berørte hele nasjonen, derfor må også alle som ønsker det få mulighet til å se live feeden fra overvåkingskameraene.

 

London-terroren 7. juli 2005: Ingen video-klipp ble frigitt og still-bilder fra video-kameraer ble forfalsket

I London by er det utplassert hundretusenvis av overvåkingskameraer («CCTV cameras»).  7. juli 2005, da dødelige bomber eksploderte fire forskjellige steder (tre i Tbanevogner og en i en buss) i løpet av en times tid – se f.eks. her – ble det ikke offentliggjort videoklipp som viste de påståtte terroristene.  (Årsaken til dette var høyst sannsynlig at de påståtte terroristene ikke hadde rukket frem til Tbanestasjonene der det smalt «i tide» – fordi deres tog fra Luton var blitt innstilt…). De britiske myndighetene hevdet at de fire videokameraene hadde «sviktet» samtidig, den ene dagen de virkelig kunne ha kommet til nytte.

Et stillbilde som myndighetene hevdet viste terroristene (bildet til høyre nedenfor) var forfalsket på en ikke særlig profesjonell måte.

London-terroren 7. juli 2005: Ingen levende videoklipp er blitt offentliggjort. Bildet til høyre er forfalsket - til venstre det ekte bildet


Pentagon-terroren 11. september 2001: Alle videokameraene ble skrudd ned og innholdet beslaglagt. Kun en video er offentliggjort.

USAs forsvarsdepartement Pentagon er verdens mest overvåkede bygg. Det finnes mange dusin overvåkingskameraer som kontinuerlig filmer bygget. Kort tid etter eksplosjonen i Pentagon, som bl.a. resulterte i en brann som kostet 125 mennesker livet (forsvarsminister Donald Rumsfeld var ikke på jobb da det smalt) ble samtlige overvåkingskameraer (inkl. det private overvåkingskameraet på en nærliggende bensinstasjon) skrudd ned og fjernet. Alle videoklippene som viste hva som traff Pentagon ble beslaglagt. Årsaken til dette var at Pentagon ikke ble truffet av noe passasjerfly…

Av de titalls på titalls videoklipp som kunne ha vist hva som traff Pentagon og forårsaket eksplosjonen og den voldsomme brannen etterpå var det kun ett videoklipp som ble vist for offentligheten.

Dette videoklippet (som FBI-agenter konfiskerte på et hotell like ved Pentagon) ble først utlevert etter at den amerikanske staten var blitt saksøkt under henvisning til FOI (Freedom of Information Act).

Her fremgår det rimelig klart at Pentagon ikke ble truffet av et passasjerfly, mao. at den offisielle forklaringen var en løgn og at terroristene må ha vært noen andre enn det som ble hevdet. Videoklippene ble mao. unndratt offentligheten fordi de kunne kaste lys over andre medskyldige enn de det ble hevdet stod bak.

Du kan se Pentagon-bygget like før og under eksplosjonen ved å klikke her.

 

Det samme videoklippet med stillbilder og bildeanalyse:

Det skal ikke være nødvendig at det norske folk må saksøke regjeringen Jens Stoltenberg for at vi alle skal få se levende videoklipp fra overvåkingskameraene ved Regjeringskvartalet like før og da det smalt den 22. juli. Det er våre overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta vår sikkerhet.

Vi vil se video-feeden nå!

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (140) | Forfatters nettstedKommentarer

425 kommentarer

 1. bongobilly sier:

  Av:
  NTB
  Publisert
  23.07.2011 04:28
  Sist oppdatert
  23.07.2011 04:28

  – Eksplosjonen kan ha blitt forårsaket av koffertbombe

  Eksplosjonen i regjeringskvartalet i Oslo kan ha blitt forårsaket av en bærbar mengde sprengstoff, tror bombeekspert.
  Annonse

  OSLO: – Ut fra de bildene jeg har sett av bygningene, tyder det på at eksplosjonen ble forårsaket av store mengder sprengstoff plassert utenfor, sier lederen for mineavdelingen i Norsk Folkehjelp, Per Nergaard til NTB.

  Del på Facebook

  – Min foreløpige teori er at det var snakk om en bilbombe, men det tilsier et tydelig krater i bakken, noe jeg ikke har sett ennå. Dybden av slike krater vil rett nok avhenge av underlaget, men det vil alltid være et krater, sier Nergaard.

  Kraftige bilbomber etterlater seg til dels dype hull i bakken og et vifteformet skadebilde der det ofte er gapende hull i den nærmeste bygningen.

  – Normalt vil det også være store mengder søndersprengte bildeler rundt slike steder, sier han.
  Kunstgjødsel

  Under tidligere terroraksjoner er det ofte benyttet bilbomber som i hovedsak har bestått av flere hundre kilo ammoniumnitrat, en vanlig bestanddel i kunstgjødsel, samt diesel.

  – Det lukter derfor ofte sterkt av diesel etter at slike bomber er sprengt, sier Nergaard. Øyenvitner i regjeringskvartalet har ikke fortalt om slik lukt.

  Slike bomber er ofte skjult i varebiler eller lastebiler, men kan også gjemmes på en tilhenger som relativt ubemerket kan etterlates i et område der det foregår vei- eller bygningsarbeider.
  Koffertbombe

  Per Nergaard utelukker heller ikke at en kraftigere type sprengstoff kan være benyttet, noe som vil være enklere å plassere ubemerket.

  – Ut fra skadene i Oslo sentrum kan det i så fall ha vært snakk om 60–70 kilo dynamitt, som ofte er lett tilgjengelig på norske byggeplasser og anleggsområder, sier han.

  – En mindre mengde militært sprengstoff, 40–50 kilo TNT som nesten kan skjules i en koffert, vil også praksis kunnet forårsake slike skader. Men slikt sprengstoff er svært vanskelig å få tak i her i landet, sier Nergaard.

  Mvh Tom

  http://dt.no/nyheter/eksplosjonen-kan-ha-blitt-forarsaket-av-koffertbombe-1.6379897

  GD Star Rating
  loading...
 2. bongobilly sier:

  NRK melder her at behring påstår han tilbød kaffe til en politimann.
  På denne gården påstår Behring at han tilbød kaffe til en politimann en drøy måned før angrepet.
  hans i starten av juni.

  Jonas Sætre Jonas.Satre@nrk.no
  Martin Herman Wiedswang Zondag martin.h.w.zondag@nrk.no

  Publisert 24.07.2011 00:58. Oppdatert 24.07.2011 01:00.

  Del16
  Del/tips
  Skriv ut

  Den terrorsiktede har skrevet en dagbok der han detaljert redegjør for hva han gjorde foretok seg på dagene som ledet opp til angrepet 22. juli.
  Besøk av politiet

  Den 2. juni i år skildrer han et besøk på gården på Rena, av det han mener var en sivil politimann. Politimannen skal ha tatt bilder på eiendommen. Dette kan kanskje kan ha hatt en sammenheng med at gården tidligere har vært benyttet som en ulovlig hasj-farm.
  Mvh Tom

  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7724812

  GD Star Rating
  loading...
  • bongobilly sier:

   anngående den hasj-farmen så tror eg at det var en kopling med Nokasranet,
   leste det fra en lokalavis ,men eg husker ikkje vor?

   Mvh Tom

   GD Star Rating
   loading...
   • bongobilly sier:

    På samme sted, Vålstua gårdsbruk, ble det i 2006 etablert en hasjplantasje, trolig delfinansiert av penger fra NOKAS-ranet, skriver Bt.no.

    Kapasiteten var produksjon av nær 200 kilo ferdig hasj i året. Tre menn ble dømt til lange fengselsstraffer.

    Den samme gården skal Anders Behring Breivik ha leid.
    Mvh Tom

    GD Star Rating
    loading...
 3. bongobilly sier:

  Fratatt retten til å være offer

  Selv om Sørum-ordfører Are Tomasgard (Ap) og sønnen Emil (17) aldri ble truet på livet, føler de seg som ofre for massedrapsmannen Anders Behring Breivik. Men det er ikke domstolen enig.

  Vi hadde nærkontakt med en dopet, bevæpnet massemorder på kaia ved Utøya.
  Da han ankommer Utøya blir det opplyst at dagens program er avlyst.
  Mvh Tom

  http://www.rb.no/lokale_nyheter/article5828330.ece

  GD Star Rating
  loading...
 4. bongobilly sier:

  Tirsdag 14.02.2012, kl. 10:28.

  En bankvideo viser Anders Behring Breivik med samme genser som da han spanet i Grubbegata 22. juli.
  Her er overskifta fra abc nyheter GENSERE AVSLØRTE HAN?

  For at han har vert i banker å tatt ut penger fra minibank å sett inn penger fra mai og fram til 16juni 21 juni. Så har dei 1 bilde en person som skal vera breivik men han har en parply ,så vi ser ikkje det er breivik men en som har same genser.
  dei legger ut masse bilder av han fra minibanker og 1bilde av han på rena 16 juli og på gata i oslo under en parapy tre timer før eksplosjonen?

  Mvh Tom

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/14/genseren-avsloerte-ham

  GD Star Rating
  loading...
 5. bongobilly sier:

  Fredag 10.02.2012, kl. 09:31.
  Dette er sikker lagt in før på NS men eg legger det inn for å vise en sammenheng fra det siste eg la inn ( Genseren avslørte han).
  dette går igjen å igjen bilder av en biler som kjører .hvor er beviset hvem som
  sitter bak rattet i dei bilane som vi ser????.

  Mvh Tom

  Bombemannens ensomme ferd
  Politiet har i detalj sporet Anders Behring Breivik kjøring 22. juli. Video-bilder viser ham alene i to ulike biler. Den siktede kjører også både feil og ulovlig denne dagen.

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/10/bombemannens-ensomme-ferd

  GD Star Rating
  loading...
 6. bongobilly sier:

  Fra NRK.
  Ønsker ikke Breivik-forklaring på TV

  Påtalemyndigheten går imot at pressen skal få filme Anders Behring Breivik når han avgir sin forklaring i rettssalen, men selv ønsker den terrorsiktede så mye åpenhet som mulig slik at han kan bli filmet av presse fra hele verden.

  Mvh Tom

  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7996264

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Sun Zi – all krig er villedning

Samfunn

Sun Zi – all krig er villedning


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?