Arrangørene: https://querdenken-711.de/

Korona og Merkel i Berlin, Tyskland 1. august 2020

2.1K visninger
5 minutter lesetid
7

Det koker under overflaten. Den tyske befolkning føler seg overkjørt av sine myndigheter. Folk spør seg om politikerne kjører sin egen nasjon på skjær og lar den synke? Bare fordi de adlyder FN, WHO og bakfolket og ikke har tenkt igjennom hva de er med på? Kan det være lignende i Norge? Har folket i Norge Erna Solberg i ryggen eller står også Norges statsminister på FNs og WHOs side?

Fra demonstrasjonen mot de korona-reglene i Tyskland 1. august 2020, politi og MS media hevdet det var omkring 20 000 deltagere, arrangørene hevdet det var opp til 1,3 mio.

Meddelelse fra arrangørene etter demonstrasjonene

De gode nyhetene: Pandemien er avsluttet. En “andre bølge” er forhindret i dag. Det kan ikke og vil ikke være en, akkurat som det ikke var noen første bølge i Sverige og Hviterussland. Medlemmer av vårt DW-redaksjon (Demokratischer Widerstand, her) estimerer antall deltakere på dagens frihetsdag, Anselm Lenz og Hendrik Sodenkamp: Et svært nøyaktig anslag, det var minst 350.000 mennesker ved hovedtalen. De to kjørte sammen med Captain Future på bilen og delte ut aviser til andre kampanjer gjennom dagen (14 500 eksemplarer av den nåværende utgaven alene).

Anne Höhne: Var på forskjellige steder og lot toget gå forbi. Det anslåes at det var 1,3 til 1,8 millioner deltakere i opptoget. Torsten Wetzel: Syklet hele toget fra bakover til front og estimerer »seks ganger Love Parade«, som betyr at det er 3 til 5 millioner deltakere i dagens demonstrasjon. Antall bestemmes derimot sentralt i vårt diktatur: De bestemte at det skulle være 20 000 i de tilsvarende propagandamedia Tagesspiegel, Tageschau og så videre og så videre. Alle politifolk vet at 20 000 er en latterlig løgn. Alle deltakerne vet at tallet er løgn. Alle som bodde i sentrum av Berlin 1. august 2020 i noen få minutter, vet at 20 000 er en glatt, bevisst løgn. Alle vet eller vil oppleve det.

Den dårlige nyheten: Regimet vet også at alle vet, og budskapet om denne løgnen er at det ikke lenger handler om å lure mennesker. Regimet er opptatt av å lage en kommunikasjon. Og dette er: Det er ikke demokratene som avgjør hvor mange som deltar i en demonstrasjon. Det er regimet som fastlegger det. Oppløsningen av demonstrasjonen tidlig på kvelden handlet ikke om å beskytte oss eller noen. Alle vet det også. I denne forstand: Takk til alle demokrater. I dag har vi vunnet en stor seier for vitenskapen, retten til selvbestemmelse og grunnloven. Regimet kan ikke og vil ikke fortsette. Det er over. For neste gang blir det dobbelt så mange og det vil vare dobbelt så lenge. Og tiden etter neste … Gratulerer til alle sammen!


Kan vi håpe at nordmenn og kvinner og andre i Norge også reiser seg og sier stopp løgnene? Veksten av motstanden i Tyskland, og den er sterk, kan inspirere til det. Dette er kampen mot globalismen, mot FN og WHO. Kan dette være begynnelsen som skal komme til å velte også de mange globalister i departementene, i regjeringen, på Stortinget og fjerne FNs og WHOs mange disipler fra maktposisjoner i det statlige Norge? For de har jo for lengst sluttet å skjule sine løgner og bortforklaringer, er ikke det et tegn på at de allerede er på flukt? Smak på ånden til demonstrasjonene (fra Ken FM, Tagesdosis) mot korona-reglene, her, (Auf nach Berlin – Wir bleiben Menschen und lassen uns nicht zu Biorobotern umprogrammieren!) og her, begge tyskspråklige sider.

Juergen Elsaesser ist Chefredakteur des COMPACT-Magazins Foto: HC Plambeck

Redaktør Jürgen Elsässer i det tyske tidsskrift Compact Magazin (her), om demonstrasjonene:

“Politiet ønsket å bryte opp demoen. En galskap, en provokasjon. Arrangøren, Michael Ballweg og Querdenken-711-initiativet fra Stuttgart ga imidlertid ikke etter. Hattene av! Modige mennesker! Politiet okkuperte deretter scenen rundt klokken 17.00, slo av strømmen og truet med utkastelse (se her).

Folk fra demonstrasjonslinjen ble ført bort av politiet. Showdown varte i 90 minutter. Hundretusener sang: “Motstand!” Og “Vi er folket”. Det var en kampstemning som jeg aldri har opplevd her i landet. Dette folket er ennå ikke tapt! Forrige gang slike masser og en slik ånd av optimisme ble observert i Tyskland i 1989. På den tiden ble den delen av Tyskland fremdeles kalt DDR og ble feid bort mindre enn et år senere.” Video fra demo, her.


Det er meget lettere å kuppe det norske statsapparat enn det tyske, og folket i Tyskland er en mektig og truende bølge hvis de klarer å finne sammen. Norge står langt nede på den stigen. Vi har intet antall mennesker å snakke om. Vi blir aldri, som enkeltmennesker, en særlig truende kraft for makthaverne. Men også vi kan sette tunge steiner i bevegelse. Også vi kjenner tyngdekraftens lover.

Stater og nasjoner lever i andre livs-og tidsrytmer enn enkeltmenneskene. Ting tar sin tid. Å bremse store tankskip på havet tar flere kilometer, å snu dem er enda mere komplisert. Selv om Merkel og Co har spilt ut alle sine kort, metodene deres har siden 90-tallet blitt gjennomskuet, gikk det nedoverbakke med deres makt- og løgngrep, nå er det sannelig bare sammenbruddet som står igjen. Men da disse kreaturene aldri slipper taket frivillig, som steinbiten, må vi bare vente å se stenene de står på forvitre, og ta imot øyeblikket hvor ingen annen utvei enn sammenbruddet står igjen som et bruktbart alternativ. Merkel og ektemann har visst kjøpt en gård i Argentina allerede, om hun får oppleve denne, er uvisst, kanskje bare hvis hun slipper taket tidlig nok.


Anzelm Lenz arrestert 1. mai 2020

Folk begynte å forstå at noen var galt da en høyt ansett medarbeider i april 2020 fra det tyske Innenriksministerium offentliggjorde et arbeide om falsk antall virussmittede og overdrevne koronareglene som kunne komme til å ta livet av mange flere i sykehus- og operasjonskøer og knuse det tyske næringsliv, selve lokomotivet i Europa (hør Dr. Heiko Schoenings tale i Stuttgart fra Pinsen, her). Offentliggjøringen skjedde via private kanaler ut i offentligheten, da Innenriksminister Horst Seehofers nærmeste medarbeidere hadde avslått å ta rapporten på alvor, her.  Bølgene etter skandalen slo høyt.

Seehofer-Mitarbeiter nennt Virus „globalen Fehlalarm“

Idag er det mange i Tyskland som har innsett at Covid19 ikke handler om virus, men om politikk. Var det 1 million i opptoget, satt det 4 milllioner og fulgte med hjemmefra. Det er for makthaverne et faretrueende høyt antall og burde varsle politikerne om at buen er spent for langt. Det kan virke som om skjebnen utpekte Anselm Lenz til å spille en viktig rolle i oppvåkningen. Initiativet i Berlin, Tyskland har betydning for hele den europeiske befolkning, det er ikke antallet deltagere i demonstrasjonen som er avgjørende. Hør hans tale i Berlin den 4rde august 2020, her. Det som skjedde den 1. august med sentrum i Berlin har en meget større rekkevidde enn vi i første omgang kan være klar over, fordi de tok tyren Covid19 ved hornene i samme øyeblikk som folk var iferd med å våkne til de åpenbare løgnene.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Her er en video som forteller om hvordan Trump bruker Corona-pandemien til å arrestere og fengsle eliten på Guantanamo. Det går rykter om at mange av “dem” allerede er døde. Jeg synes videoen er interessant. Trump sverget å ødelegge de pedofile nettverkene og har økt innsatsen mot disse. Noe MSM ikke nevner med et eneste ord, selvsagt. Det spekuleres i 196000 arrestasjoner de nærmeste 90 dagene. Sjekk ut Madonna og Anthony Hopkins og bruken av Adranachrome, ent stoff som skal få folk til å se yngre ut. Det som sjokkerer meg med denne videoen er at innledningsvis kommer det opp bilder av navn fra eliten i Hollywood og midt inne blant disse dukker Erna Solberg og Kong Harald opp. Det spekuleres i at Tom Hanks er død. Drept i Australia. Det er lagt ut et bilde på en av hans sosiale plattformer som riktignok er en kodet beskjed til de andre eliten. https://www.bitchute.com/video/mFobZu9zcxUj/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  KTA
3 år siden

Takk for link, du har helt rett, store ting skjer nå, Trump siste melding kan tolkes på flere måter, enten tror han at han blir skutt eller så går han ned i bunkers.
Hele staben i det hvite hus gikk ut og tok farvel med han da han dro i helikopter, noe som aldri før har skjedd.

Twitter har også fjernet 7000 Q kontoer. Er vist krig på gang.

TRUMP: “This May Be The Last Time You See Me For A While”

PP&S Report: Trump in HIDING???

https://www.youtube.com/watch?v=_FplkUcyLfQ

TRUMP GOES UNDERGROUND: $ LAUNDERING CODE: RED ALERT

https://www.youtube.com/watch?v=DrWt9BD_pGs

ken
ken
Anonym
3 år siden

YES! “MILLIONS ARE WAKING UP” Endelig noe positivt (som artikkelen henviser til). Denne kan du sende til dine venner og bekjente som fortsatt sover og/eller “later” som de sover:

anders
Skribent
3 år siden

Dette ser bra ut! Når tyskerne begynner å våkne opp er det grunn til optimisme. Siden, over nyåret, når bekreftelsen på at Merkel og Erna
er blitt henrettet for Landsforræderi, vil folk forstå at ‘Den Galaktiske Federasjonen’ er autentisk. Offisielt vil de ha dødd av Corona.
I siste fase sørger renselsesprosessen gjennom Dimensjonsskiftet for at de resterende elementer av kriminell mafia blir eliminert og slik KRISTUS uttrykker det i Brevene til Menneskeheten (2001-2014): “De ikke verdige til å leve sammen med mennesker og vil bli frigitt i
døden”. Fordi ingen urenheter tåles når vi går inn i 5. dimensjon. Brevene ifra Kristus ble kun skrevet for å forberede oss til spranget.
http://www.christsway.co.za

« Forrige artikkel

Miltbrannterror og koronasmitte?

Neste artikkel »

Avsløring av skjult makt og kult-eliten 14 – 15 – 16 august i KulturLåven

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x