Elektrisitetens mørke sider…

3.2K visninger
3 minutter lesetid
6

Arthur Firstenberg, en av verdens fremste eksperter på elektromagnetisk stråling, kommer i sin nyeste bok med mildt sagt oppsiktsvekkende, men svært godt dokumentert informasjon.

Bakgrunn

Etter at Firstenberg i 1980 måtte avslutte sitt medisinstudie pga skader han fikk av røntgen, har han studert og forsket på alt som har med elektromagnetisk stråling å gjøre. Allerede i 1997 grunnla han cellulartaskforce, en organisasjon som har til formål å varsle om uheldige virkninger av mikrobølgestråling(Wi-Fi, mobiltlf., etc.). I dag omgår jo de aller fleste den som om det ikke foreligger noen form for helserisiko. Siden elektrisitet med sine mange anvendelsesområder er selve grunnpilaren for vår sivilisasjon, er den kollektive benektelsen for dens skadevirkninger blitt proporsjonal med utbredelsen. Pulsert mikrobølgestråling som i Wi-Fi, mobil og smartmålere viser seg å være den mest helseskadelige og som vi vet, har bruken eksplodert de siste 10-årene.

The Invisible Rainbow

Denne svært interessante og velskrevne boka burde være av interesse for alle som er opptatt av EM stråling, helse og sykdom. På grunnlag av grundig forskning og undersøkelser, tar Firstenberg leseren med på en historisk rundreise som starter da elektrisiteten ble oppdaget på 1700 tallet. Begeistringen var til å begynne med så stor at folk stod i kø for å oppleve et elektrisk støt! Visste du at influensa så å si var en helt ukjent sykdom før elektrisiteten gjorde sitt inntog og at influensaepidemier har nøye sammenheng med solflekkaktiviteten? Alt Firstenberg kommer med er som sagt svært grundig underbygget og The Invisible Rainbow har flere referanser og henvisninger til forskning og undersøkelser enn noen annen bok jeg har lest. Han hevder for øvrig at alle påvirkes av EM stråling og at graden av skadevirkninger bestemmes av ens disposisjon, samt av totalbelastningen.

El følsom – el overfølsom?

I lys av de fakta som fremlegges, er det ikke så vanskelig å forstå at de er veldig uheldige da de gir inntrykk av at denne problematikken kun angår en liten del av befolkningen.

Mobil hodepine

Skadevirkninger av EM-stråling

Basert på all dokumentasjon som foreligger, forklarer Firstenberg nøye de biokjemiske prosessene som påvirkes av stråling. En av følgene er at kroppens evne til å omsette og fordøye karbohydrater forstyrres, med overvekt og diabetes 2 som resultat. Innen vanlig medisin kalles dette insulinresistens, men så vidt jeg vet, finnes det ingen som ellers med sikkerhet kan si hva som er årsaken til at stadig flere går rundt med forhøyet blodsukker og rammes av de uheldige konsekvensene av dette.

Kreft

Oksygentransporten til kroppens celler nedsettes. Det er en kjent sak at kreftsvulster trives under anaerobe forhold, med andre ord for lite oksygen. EM stråling er sannsynligvis den viktigste miljøfaktoren som er med å bidra til kreftutvikling. Den kan med andre ord klassifiseres som en miljøgift.

Hjertesykdom

Boken har et eget kapittel om hjertet hvor det forklares hvorfor og hvordan hjertet som er et elektrisk organ, rammes av EM stråling. Ca 25% av alle amerikanske menn mellom 40- 45 år har i dag en eller annen form for hjertesykdom! Hvor mange går ikke med mobiltelefonen i brystlommen?

hjertetrøbbel

Her forklares og et fenomen som de siste 20 årene har blitt mer og mer omtalt, nemlig plutselig hjertesvikt og død blant toppidrettsutøvere. Denne gruppen belaster jo hjertet mer enn noen andre og hjertesykdom vil da kunne få katastrofale konsekvenser. Et  konkret eksempel. Frem til 1996 var antall årlige dødsfall blant amerikanske toppidrettsutøvere, noenlunde konstant. I 1997 økte så dette tallet til det dobbelte. Hvorfor? Den eneste forandringen fra året før var at det i 1997 ble bygget ut et omfattende nett av basestasjoner over hele USA og mange begynte å ta i bruk mobiltelefon!

Hva er det med livsstilen?

Kreft, hjertesykdom og diabetes 2 kalles livsstil sykdommer. Når kommer fokuset til å bli satt på at vår livsstil med omfattende påvirkning fra ulike typer av EM stråling, viser seg å være den viktigste bidragsyteren?

Fra ille til enda verre?

Norske media formidlet tidligere i år nyheten om at Elon Musks Spacex selskap har fått innvilget en søknad om å sende opp 4425 kommunikasjons satellitter i den hensikt å gi internettdekning overalt på planeten. Firstenberg hevder at strålingen fra alle disse satellittene vil få katastrofale konsekvenser for alt liv på planeten og at planene må stanses! Se artikkelen: 5 G fra rommet – en varslet katastrofe?

 

Konklusjon

Dette er en svært viktig bok, sannsynligvis den viktigste som har blitt skrevet om emnet. Derfor er det gledelig at den pensjonerte Telenor ingeniøren Einar Flydal nå holder den på å oversette den til norsk! Forhåpentligvis foreligger den norske utgaven i løpet av høsten 2018.

 

Referanser

  1. The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life http://www.cellphonetaskforce.org/buy-the-invisible-rainbow/

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ken
Ken
Anonym
5 år siden

Minimalt med stråling på Stortinget?!? Vitenskapelig artikkel (Hardell 2017) viser at WHO ikke er bekymret for eksponeringen av trådløs stråling av offentligheten, men innenfor WHOs hovedkontor i Genève er det betydelig lavere stråling enn ute (eksempelvis 130 ganger lavere enn på Stockholm sentralstasjon).
Komplett artikkel her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5504984/#!po=50.0000

NB! Les deg opp på fakta her for deg og dine, ergo HANDLING!!! Ellers blir «kreft» et vedvarende begrep 24/7 i hverdagen du må forholde deg til i anledning «deg og dine» for fremtiden (alias agenda 21/2030!) https://einarflydal.com/author/einarflydal/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Ken
5 år siden

all stråling og elektromagnetiske felt er ekstremt skadelige for levende organismer fordi hver selle har sin egen frekvens som blir overkjørt av ytre påvirkning. Dette fører til dis-balanse og dermed til sykdom og død.
Derfor er faen så opptatt av trådløst utstyr for ungdom.
Derfor ønsker faen å gjøre all transport til elektrisk, inkl. busser. Det er beregnet at elektromagnetisk felt inne el.biler er 140 (!) ganger sterkere enn tillatt med hensyn til helsesikkerhet.
Faen bomber for frihet og demokrati, faen gjør alt for grønnere miljø på Jorden.
De tobente velger å svelge alt dette taust. Vel, da fortjener de sin død.
“Som dere, så over dere”, – har profet Muhammed sagt.

Ken
Ken
Anonym
5 år siden

Einar – «Smartmeter» er dødelig! Be kraftselskapet holde seg langt unna! De har ingen lovhjemmel i «noe som helst»! Gjør som Terje Wulfsberg beskriver. Og merk deg at EINAR FLYDAL har blant annet vært universitetslektor på NTNU/Institutt for telematikk samt forsker og seniorrådgiver på Telenor ASA i en rekke år.

Merk deg også at Hans Gaarder skriver i kommentarfeltet under artikkelen «Smart strømmåler overvåker ditt hjem fra innsiden (http://www.nyhetsspeilet.no/2016/02/smart-strommaler-overvaker-ditt-hjem-fra-innsiden/#comments) at det blir kurs i HVORFOR og HVORDAN UNNGÅ «smart» strømmåler søndag 29. juli: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/hvorfor-og-hvordan-unnga-smart-strommaler-4/»

Selv har jeg vært av de uheldige som har fått montert AIDON «smartmeter» i et sameie hvor jeg bor… Ringte i forkant kundesenteret hos FORTUM hvor vedkommende jeg snakket med kunne «med hånda på hjertet» (har opptak) berolige med at «smartmeteret» strålte 5-6 ganger i minuttet med en stråleeffekt som er langt svakere enn I-phone 4G , hvilket jeg tenkte var overkommelig… Montøren som monterte måleren virket fjern og kunne ikke svare på noe som helst! Hmm…?!!!

Men så viser det seg at dokumenterbare fakta (ref. https://einarflydal.com/author/einarflydal/) og målereferanser fra en venn med den slags måleinstrument og faglig kompetanse kan opplyse om at «smartmetere» fra AIDON stråler/pulserer 90 GANGER I MINUTTET OG ER 3 GANGER STERKERE ENN 4G (OG KAN MULIGENS JUSTERES OPP YTTERLIGERE “VED BEHOV”!?)

DETTE FAENSKAPET ER PLASSERT PÅ BAKSIDEN AV MITT SOVEROM I EN GANG DER YTTERLIGERE 2 «SMARTMETERE» ER PLASSERT I ANLEDNING MINE NABOER, SLIK AT ETTER EN (1!!!) SØVNLØS NATT MED DIVERSE UUTHOLDELIGE PLAGER HAR JEG MÅTTET FLYTTE TIL EN BEKJENT INNTIL VIDERE. MULIG JEG ER OVERFØLSOM FOR ELEKTROMAGNETISK STRÅLING (det blir alle før eller siden da jeg har hatt moderat bruk (ikke på Fakebook, Twitter mm!!!)) GRUNNET MITT TIDLIGERE BRUK (passert 50) AV DIVERSE TRÅDLØSE DIPPIDUTTER, MEN JEG KAN SKRIVE UNDER PÅ AT DETTE ER MEGET HELSESKADELIG PÅ SIKT! MINE UNGE NABOER ER FORELØPIG NAIVE, ARROGANTE OG KOMPROMISSLØSE OG SYNES DET ER SÅÅÅ DEILIG Å SLIPPE OG LESE AV MÅLEREN…(majoriteten av «sovende sauer» melder seg på i denne anledning også, LOL!)

Og hva når 5G kommer for fullt? HER ER DET EN DØDELIG AGENDA BAK!

Einar Kjærstad
Einar Kjærstad
Abonnent
5 år siden

Hvordan kan vi da få stoppet installasjon av smart målere.. inn til videre har jeg sakt nei, og vil ikke slippe kraftselskapet inn i huset. Nå truer de nermest med å stenge strømmen til min eiendom.. jeg har alltid betalt mine strømregninger, så fra min side ser jeg ikke at jeg har brutt noen avtale med kraftselskapet..

roy jose moe
roy jose moe
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
5 år siden

NOE MÅ GJØRES.PÅ TIDE Å VÅKNE OG IKKE BARE SKRIVE PÅ NETTET MEN GÅ UT I GATENE OG VIRKELIG GJØRE NOE MASSE DEMONSTRASJONER MOT POLITISKE MYNDIGHETER.BE TIL GUD I DET HØYESTE OM Å GRIPE INN OG FÅ STOPPET DISSE PSYKOPATENE.DE MÅ JO VÆRE SÅ SVIDD I INTELIGENSEN SIN.TILBAKESTÅENDE OG MASSE PENGER SOM BARE UTNYTER OSS.FOR DET MÅ JO FINNES EN GUD MEN JESUS TROR JEG IKKE PÅ DET ER SATAN SITT VÆRK MEN TROR PÅ EN MENNESKE SØNN MEN IKKE MED JESUS SOM NAVN MEN IMMANUEL JESUS NAVNET ER DET VATIKANET SOM STÅR BAK OG ER LURERI OG LØGN OG BEDRAG FRA ENDE TIL ANNEN GODE 3 ENIGHET OG ONDE 3 ENIGHET ER OGSÅ MER ELLER MINDRE LØGN DE ONDE ENGLENE OG FRIMURERE,SATANISTER,LES PÅ ANGELS LES DE TO SISTE TO FØRSTE OG SÅ DE I MIDTEN SL AN GE RART DET ER PÅ NORSK MEN ER DET TILLFELLE SÅER GUD SOM LAGET DE DEN STØRSTE DJEVELEN OG IKKE DEN RETTE GUDEN LØGNER GUDER ANCIENT ALIENS,ALIENS LES N I L E N SA STÅR FOR SATAN BARE LES OG SE PÅ BOKSTAVENE OG FORSTÅ AT DET ER NESTEN BARE LØGN OG BEDRAG I RELIGIONEN OG FALSKE GUDER SOM HINDRER OSS FRA Å FÅ SANNHETENE.MEN NOE TRORJEG PÅ OG DET ER ÆRE VÆRE GUD I DET HØYESTE MEN DISSE ALIENE,ANCIENT ALIENS,ANGELS,FALSKE GUDER ALL RELIGION GJENNOM TIDENE ER LØGNERE SHIVA HAR MED ROCKEFELLER som er Lucifer og så har du satan og dragene.har takket ja til kjærligheten,rettferdigheten og sannhetene det motsatte er ondskap ingen kjærlighet og løgn og bedrag.kjærligheten er det som virkelig er noe å ta vare på og dyrke be med kjærlighet for sin familie,venner,og rusavhengige,kriminele,og alle som lider av krig,sult og fatigdom.påtide og våkne ikke noen vits å la disse onde true eller at ingen tar imot bestikkelser for pengene er ikke værdt noe i forhold til kjærligheten.ha god moral,etikk,stå for rettferdigheter uansett.du er dum lar du deg presse for du gjør det bare være for deg selv tro på gud og be om hjelp fra det som er gud.ondskapen taper uansett de prøver bare å øddelegge for oss.det står at til slutt skal gud skille det gode fra det onde og lyset fra mørke.jeg vil i lyset til fred frihet og til en plass hvor alle de andre virkelig forstår hvor viktig det er å bry seg om sine neste ta vare på hverandre stille opp for hverandre og hjelpe og ikke minst be for kjærligheten og søke sannheten i bønn og søke kjærligheten og søke den som er den som står bak alt som lever og eksisterer.endetiden er vi hvertfall i og vi må bare la kjærligheten styre oss og være mye mer bevist på det åtenke positivt produsere kjærlighets energier for hverandre og til hverandre og kjempe for kjærlighet og rettferdighet kom igjen troen på kjærligheten skaper håp kjærligheten har ingen grenserog er den eneste evigvarende energien som finnes gud er kjærligheten men mange løgnere som begir seg ut for å være det ene og det andre søk ånden i bønn og dyrk kjærligheten følg hjertet ditt vi mennesker består av menneske,sjel og ånd.hjernen ånden sammenmed hjertet danner sjel og ånd og henger sammen med kjærligheten.det handler om å utvikle seg godt tenk over hva kjærligheten er og hva som er ondskap hvær ærlig med deg selv be om tilgivelse for de tingene du vet er synd eller ondskap.

« Forrige artikkel

Det finnes ingen homeostase

Neste artikkel »

5G mobilnett – highway to hell?

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x