Utenriksministeren som Bilderberg-novise blant krigsforbrytere

8K visninger
8 minutter lesetid
40

Fredag 7. juni ankom Norges utenriksminister Espen Barth Eide Bilderberg-møtet i England for å delta på møtet frem til det er slutt på søndagen. På møtet deltar også krigsforbrytere som Richard Perle og Henry Kissinger, menn som ennå er sultne på militære overfall på muslimske land som Syria og Iran.

Bilderberg-møtet er det hemmelighetsfulle eksekutivorganet for New World Order-prosjektet. Anslagsvis en fjerdedel av den vestlige verdens kapital er representert på møtet i fom av toppsjefer i storbanker, finansministre m.fl.

Det er mindre kjent at NATOs toppsjef og amerikanske generaler med fersk krigserfaring også deltar på Bilderbergmøter jevnlig.

Amerikanske generaler som har deltatt på topphemmelige Bilderbergmøter. Den mangeårige Bilderberg-forskeren Tony Gosling har opplyst om at planene om å angripe og "overta" landet Irak ble lekket ut fra Bilderbergmøtet sommeren 2002, 9 måneder før Irak-invasjonen ble påbegynt.
Amerikanske generaler som har deltatt på topphemmelige Bilderbergmøter. Den mangeårige Bilderberg-forskeren Tony Gosling har opplyst om at planene om å angripe og «overta» landet Irak ble lekket ut fra Bilderbergmøtet sommeren 2002, 9 måneder før Irak-invasjonen ble påbegynt.

En av årets Bilderberg-deltagere er David Petraeus, den nylig avgåtte CIA-sjefen. Han er en firestjerners general med fersk krigserfaring fra okkupasjoner i Irak og Afghanistan.

 

Hva kan være årsaken til at David Petraeus er deltager på årets Bilderberg-møte, sammen med Henry Kissinger, Richard Pearle og Norges utenriksminister Espen Barth Eide?

Visning av videoen direkte i YouTube: http://youtu.be/kUYRJGJFaQc

(Video-presentasjonen er et utdrag fra årets Bilderberg-vorspiel, som forøvrig er tilgjengelig på DVD)

Spørsmålet er om utenriksminister Espen Barth Eide vil dukke opp som nok en naiv, norsk nisse, som lett lar seg manipulere og bruke som et redskap for onde krefter, i likhet med sine regjeringskolleger Jonas «Der bomber» Gahr Støre og Jens «Libya-bomber» Stoltenberg:

 

Statsminister Stoltenberg er kry som en skolegutt når han får klapp på skulderen fra "onkel" Obama for å ha vært en av de verste Libya-bomberne - mao. deltager i et moderne "mini-holocaust": Massedrap på hjelpeløse libyere inkl. ødeleggelse av hovedvannforsyningen i ørkenlandet Libya.
Statsminister Stoltenberg var kry som en skolegutt da han fikk klapp på skulderen fra «onkel» Obama for å ha vært en av de verste Libya-bomberne – mao. deltager i et moderne «mini-holocaust»: Massedrap på hjelpeløse libyere inkl. ødeleggelse av hovedvannforsyningen i ørkenlandet Libya.

Det er en kjent sak at Norges forrige utenriksminister, Jonas Gahr Støre, var en svært engasjert «teppebomber» av Libya, som det bl.a. fremgår av denne artikkelen. I likhet med Jens Stoltenberg, ble Jonas Gahr Støre anmeldt for krigsforbrytelser etter at norske militære bombefly ble misbrukt til bombetokt over Afrika i 2011.

Norges hyper-kriminelle riksadvokat, Tor-Aksel Busch innehar ennå sin posisjon med «ryggdekning» fra dagens norske regjering, bl. a. fordi Busch som motytelse lar anmeldelsen for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten mot Stoltenberg, Gahr Støre og Faremo ligge og støve ned, fremfor å utstede arrestordre og tiltale mot Norges nåværende krigsforbryter-bande, som ennå utgjør en fare for uskyldige sivile i fjerne land som Syria.

Norges Bilderberg-manipulerte presse (hvorav medarbeiderne i visse media knapt nok kvalifiserer til tittelen «journalist») har ved gjentatte anledninger (Jugoslavia-borgerkrigen, Muhammed-karikaturene,  11. september-terroren m.v.) forsøkt å bringe utvalgte folkegrupper og statsledere i vanry (som muslimer, Libyas leder Gadaffi, Syrias leder al-Assad m.fl.). Hensikten med dette har vært å skape aksept i opinionen for ondskapsfulle krigsoperasjoner – som ikke har vært motivert utifra motivet om nasjonale selvforsvar – som har vært ledd i Bilderberg-NWOs ønske om kontroll over stadig nye land og folk, på sin vei mot verdensherredømme og en totalitær verdensregjering, bestyrt av bankierer og Illuminati.

Dagbladet bringer ondskapsfulle og ”goebells-aktige” løgnpåstander til torgs, som en del av forberedelser til et militært NATO-rigget overfall på den selvstendige fredsnasjonen Syria.  Har ikke norske media lært noe av sin medvirkning til det irakiske holocaust? Eller Libya-massakrene i 2011 , der også Norge deltok aktivt i massedrapene…?
Dagbladet bringer ondskapsfulle og ”goebells-aktige” løgnpåstander til torgs, som en del av forberedelser til et militært NATO-rigget overfall på den selvstendige fredsnasjonen Syria.
Har ikke norske media lært noe av sin medvirkning til det irakiske holocaust?
Eller Libya-massakrene i 2011 , der også Norge deltok aktivt i massedrapene…?

 

 

Årets norske Bilderberg-deltagere er utenriksminister Espen Barth Eide, NHO-direktør Kristin Skogen Lund (som etterfulgte bilderberger John Bernander som NHO-direktør) og Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg (som etterfulgte tidl. Hydro-sjef Egil Myklebust som medlem i Bilderbergs styringskomité)
Årets norske Bilderberg-deltagere er utenriksminister Espen Barth Eide, NHO-direktør Kristin Skogen Lund (som etterfulgte bilderberger John Bernander som NHO-direktør) og Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg (som etterfulgte tidl. Hydro-sjef Egil Myklebust som medlem i Bilderbergs styringskomité)
Henry Kissinger har deltatt på omtrent alle Bilderberg-møtene siden det første møtet på Hotel Bilderberg i Holland i 1954. Kissinger er på plass på årets møte i England.
Henry Kissinger har deltatt på omtrent alle Bilderberg-møtene siden det første møtet på Hotel Bilderberg i Holland i 1954. Kissinger er på plass på årets møte i England.

 

Richard Perle er kjent som "The Prince of Darkness". Tankegangen til Perle er som en Hitler eller Stalin -  å drepe noen millioner mennesker er helt OK, særlig hvis det er personer som oppfattes som "fiender". En journalist som stiller kritiske spørsmål blir av Perle stemplet som EN TERRORIST...
Richard Perle er kjent som «The Prince of Darkness». Tankegangen til Perle er som en Hitler eller Stalin – å drepe noen millioner mennesker er helt OK, særlig hvis det er personer som oppfattes som «fiender». En journalist som stiller kritiske spørsmål blir av Perle stemplet som EN TERRORIST…
Den jesuitt-trente David Petraeus har bakgrunn som kommandant for okkupasjonsstyrker i Irak og Afghanistan, samt fra CIA. Er han på Bilderberg for å bli briefet om mulige militære overfall på Syria og/eller Iran, eller er det kanskje bare fordi at Petraeus nettopp har blitt ansatt av Bilderbergs finansgribb Henry Kravis i firmaet Kohlberg Kravis Roberts (KKR)?
Den jesuitt-trente David Petraeus har bakgrunn som kommandant for okkupasjonsstyrker i Irak og Afghanistan, samt fra CIA.
Er han på Bilderberg for å bli briefet om mulige militære overfall på Syria og/eller Iran, eller er det kanskje bare fordi at Petraeus nettopp har blitt ansatt av Bilderbergs finansgribb Henry Kravis i firmaet Kohlberg Kravis Roberts (KKR)?

 

Hva_vil_utenriksministeren_si_hvis

 

Her er den offisielle agendaen for årets Bilderberg-møte

Agendaen for Bilderberg-møtet 2013 i England er hentet fra Bilderbergs eget nettsted: http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2013.html
Agendaen for Bilderberg-møtet 2013 i England er hentet fra Bilderbergs eget nettsted: http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2013.html

 

Den offisielle Bilderberg-agendaen tolket som NWO-agenda

 

Mulig tolkning av Bilderberg-agendaen for 2013 "sett gjennom NWO-filteret"
Mulig tolkning av Bilderberg-agendaen for 2013 «sett gjennom NWO-filteret»

 

Årets Bilderberg-deltagere

 

Bilderberg Meetings

Hertfordshire, England 6-9 June 2013

 

Current list of Participants

(Deltager-oversikten er hentet fra Bilderbergs eget nettsted:
http://www.bilderbergmeetings.org/participants2013.html )

FRA Castries, Henri de Chairman and CEO, AXA Group
DEU Achleitner, Paul M. Chairman of the Supervisory Board, Deutsche Bank AG
DEU Ackermann, Josef Chairman of the Board, Zurich Insurance Group Ltd
GBR Agius, Marcus Former Chairman, Barclays plc
GBR Alexander, Helen Chairman, UBM plc
USA Altman, Roger C. Executive Chairman, Evercore Partners
FIN Apunen, Matti Director, Finnish Business and Policy Forum EVA
USA Athey, Susan Professor of Economics, Stanford Graduate School of Business
TUR Aydıntaşbaş, Aslı Columnist, Milliyet Newspaper
TUR Babacan, Ali Deputy Prime Minister for Economic and Financial Affairs
GBR Balls, Edward M. Shadow Chancellor of the Exchequer
PRT Balsemão, Francisco Pinto Chairman and CEO, IMPRESA
FRA Barré, Nicolas Managing Editor, Les Echos
INT Barroso, José M. Durão President, European Commission
FRA Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
FRA Bavinchove, Olivier de Commander, Eurocorps
GBR Bell, John Regius Professor of Medicine, University of Oxford
ITA Bernabè, Franco Chairman and CEO, Telecom Italia S.p.A.
USA Bezos, Jeff Founder and CEO, Amazon.com
SWE Bildt, Carl Minister for Foreign Affairs
SWE Borg, Anders Minister for Finance
NLD Boxmeer, Jean François van Chairman of the Executive Board and CEO, Heineken N.V.
NOR Brandtzæg, Svein Richard President and CEO, Norsk Hydro ASA
AUT Bronner, Oscar Publisher, Der Standard Medienwelt
GBR Carrington, Peter Former Honorary Chairman, Bilderberg Meetings
ESP Cebrián, Juan Luis Executive Chairman, Grupo PRISA
CAN Clark, W. Edmund President and CEO, TD Bank Group
GBR Clarke, Kenneth Member of Parliament
DNK Corydon, Bjarne Minister of Finance
GBR Cowper-Coles, Sherard Business Development Director, International, BAE Systems plc
ITA Cucchiani, Enrico Tommaso CEO, Intesa Sanpaolo SpA
BEL Davignon, Etienne Minister of State; Former Chairman, Bilderberg Meetings
GBR Davis, Ian Senior Partner Emeritus, McKinsey & Company
NLD Dijkgraaf, Robbert H. Director and Leon Levy Professor, Institute for Advanced Study
TUR Dinçer, Haluk President, Retail and Insurance Group, Sabancı Holding A.S.
GBR Dudley, Robert Group Chief Executive, BP plc
USA Eberstadt, Nicholas N. Henry Wendt Chair in Political Economy, American Enterprise Institute
NOR Eide, Espen Barth Minister of Foreign Affairs
SWE Ekholm, Börje President and CEO, Investor AB
DEU Enders, Thomas CEO, EADS
USA Evans, J. Michael Vice Chairman, Goldman Sachs & Co.
DNK Federspiel, Ulrik Executive Vice President, Haldor Topsøe A/S
USA Feldstein, Martin S. Professor of Economics, Harvard University; President Emeritus, NBER
FRA Fillon, François Former Prime Minister
USA Fishman, Mark C. President, Novartis Institutes for BioMedical Research
GBR Flint, Douglas J. Group Chairman, HSBC Holdings plc
IRL Gallagher, Paul Senior Counsel
USA Geithner, Timothy F. Former Secretary of the Treasury
USA Gfoeller, Michael Political Consultant
USA Graham, Donald E. Chairman and CEO, The Washington Post Company
DEU Grillo, Ulrich CEO, Grillo-Werke AG
ITA Gruber, Lilli Journalist – Anchorwoman, La 7 TV
ESP Guindos, Luis de Minister of Economy and Competitiveness
GBR Gulliver, Stuart Group Chief Executive, HSBC Holdings plc
CHE Gutzwiller, Felix Member of the Swiss Council of States
NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary  General of Bilderberg Meetings
FIN Heinonen, Olli Senior Fellow, Belfer Center for Science and International Affairs, Harvard Kennedy School of Government
GBR Henry, Simon CFO, Royal Dutch Shell plc
FRA Hermelin, Paul Chairman and CEO, Capgemini Group
ESP Isla, Pablo Chairman and CEO, Inditex Group
USA Jacobs, Kenneth M. Chairman and CEO, Lazard
USA Johnson, James A. Chairman, Johnson Capital Partners
CHE Jordan, Thomas J. Chairman of the Governing Board, Swiss National Bank
USA Jordan, Jr., Vernon E. Managing Director, Lazard Freres & Co. LLC
USA Kaplan, Robert D. Chief Geopolitical Analyst, Stratfor
USA Karp, Alex Founder and CEO, Palantir Technologies
GBR Kerr, John Independent Member, House of Lords
USA Kissinger, Henry A. Chairman, Kissinger Associates, Inc.
USA Kleinfeld, Klaus Chairman and CEO, Alcoa
NLD Knot, Klaas H.W. President, De Nederlandsche Bank
TUR Koç, Mustafa V. Chairman, Koç Holding A.S.
DEU Koch, Roland CEO, Bilfinger SE
USA Kravis, Henry R. Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
USA Kravis, Marie-Josée Senior Fellow and Vice Chair, Hudson Institute
CHE Kudelski, André Chairman and CEO, Kudelski Group
GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman, S&B Industrial Minerals S.A.
INT Lagarde, Christine Managing Director, International Monetary Fund
DEU Lauk, Kurt J. Chairman of the Economic Council to the CDU, Berlin
USA Lessig, Lawrence Roy L. Furman Professor of Law and Leadership, Harvard Law School; Director, Edmond J. Safra Center for Ethics, Harvard University
BEL Leysen, Thomas Chairman of the Board of Directors, KBC Group
DEU Lindner, Christian Party Leader, Free Democratic Party (FDP NRW)
SWE Löfven, Stefan Party Leader, Social Democratic Party (SAP)
DEU Löscher, Peter President and CEO, Siemens AG
GBR Mandelson, Peter Chairman, Global Counsel; Chairman, Lazard International
USA Mathews, Jessica T. President, Carnegie Endowment for International Peace
CAN McKenna, Frank Chair, Brookfield Asset Management
GBR Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist
FRA Montbrial, Thierry de President, French Institute for International Relations
ITA Monti, Mario Former Prime Minister
USA Mundie, Craig J. Senior Advisor to the CEO, Microsoft Corporation
ITA Nagel, Alberto CEO, Mediobanca
NLD Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix of The
USA Ng, Andrew Y. Co-Founder, Coursera
FIN Ollila, Jorma Chairman, Royal Dutch Shell, plc
GBR Omand, David Visiting Professor, King’s College London
GBR Osborne, George Chancellor of the Exchequer
USA Ottolenghi, Emanuele Senior Fellow, Foundation for Defense of Democracies
TUR Özel, Soli Senior Lecturer, Kadir Has University; Columnist, Habertürk Newspaper
GRC Papahelas, Alexis Executive Editor, Kathimerini Newspaper
TUR Pavey, Şafak Member of Parliament (CHP)
FRA Pécresse, Valérie Member of Parliament (UMP)
USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute
USA Petraeus, David H. General, U.S. Army (Retired)
PRT Portas, Paulo Minister of State and Foreign Affairs
CAN Prichard, J. Robert S. Chair, Torys LLP
INT Reding, Viviane Vice President and Commissioner for Justice, Fundamental Rights and Citizenship, European Commission
CAN Reisman, Heather M. CEO, Indigo Books & Music Inc.
FRA Rey, Hélène Professor of Economics, London Business School
GBR Robertson, Simon Partner, Robertson Robey Associates LLP; Deputy Chairman, HSBC Holdings
ITA Rocca, Gianfelice Chairman,Techint Group
POL Rostowski, Jacek Minister of Finance and Deputy Prime Minister
USA Rubin, Robert E. Co-Chairman, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury
NLD Rutte, Mark Prime Minister
AUT Schieder, Andreas State Secretary of Finance
USA Schmidt, Eric E. Executive Chairman, Google Inc.
AUT Scholten, Rudolf Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG
PRT Seguro, António José Secretary General, Socialist Party
FRA Senard, Jean-Dominique CEO, Michelin Group
NOR Skogen Lund, Kristin Director General, Confederation of Norwegian Enterprise
USA Slaughter, Anne-Marie Bert G. Kerstetter ’66 University Professor of Politics and International Affairs, Princeton University
IRL Sutherland, Peter D. Chairman, Goldman Sachs International
GBR Taylor, Martin Former Chairman, Syngenta AG
INT Thiam, Tidjane Group CEO, Prudential plc
USA Thiel, Peter A. President, Thiel Capital
USA Thompson, Craig B. President and CEO, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center
DNK Topsøe, Jakob Haldor Partner, AMBROX Capital A/S
FIN Urpilainen, Jutta Minister of Finance
CHE Vasella, Daniel L. Honorary Chairman, Novartis AG
GBR Voser, Peter R. CEO, Royal Dutch Shell plc
CAN Wall, Brad Premier of Saskatchewan
SWE Wallenberg, Jacob Chairman, Investor AB
USA Warsh, Kevin Distinguished Visiting Fellow, The Hoover Institution, Stanford University
CAN Weston, Galen G. Executive Chairman, Loblaw Companies Limited
GBR Williams of Crosby, Shirley Member, House of Lords
GBR Wolf, Martin H. Chief Economics Commentator, The Financial Times
USA Wolfensohn, James D. Chairman and CEO, Wolfensohn and Company
GBR Wright, David Vice Chairman, Barclays plc
INT Zoellick, Robert B. Distinguished Visiting Fellow, Peterson Institute for International Economics

 

Årets Bilderbergmøte som ble omtalt på ABC Nyheter før møtet begynte inneholder et intervju med artikkelforfatteren.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
10 år siden

Bilderberg-lakei ‘Arman’ på skepsis forsvarer disse hemmelige elitemøtene på denne måten:
«Hurra for Bilderbergerne! Syns det er helt strålende at vi har en årlig konferanse hvor maktmennesker fra demokratiske land kan komme sammen og diskutere aktuelle tema seg i mellom i fred og ro! Unner faktisk disse folkene denne muligheten, spesielt at dette er en forsamling som ikke kommer med hverken dekreter eller erklæringer, noe som gjør det mulig for sjefene å diskutere ting uten å måtte tenke overvettes taktisk i forhold til hva som skal komme ut av møtet.»

Videre skriver han:
«Mye viktig her, selv om jeg tviler på at de klarer å gjøre spesielt store framskritt når de har valgt seg ut såpass mange emner.
Heller lukkede pratetreff som dette enn det som har vært alternativet.»
http://forum.skepsis.no/index.php/topic,4341.msg58852.html

Altså er det helt greit for han at en mektig elite møtes hvert år og diskuterer i all hemmelighet om emner som angår folk flest uten at folk flest får vite hva som egentlig blir diskutert?! Maken til idioti og selvmotsigelse skal en ikke lete lenge etter!

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  arifkarim
10 år siden

Først sier han «maktmennesker fra demokratiske land» for så å motsi seg selv ved å innrømme at Bilderberg deltagere kommer sammen i lukkede rom der det ikke finnes demokratisk kontroll.

Han motsier seg også ved at han synes det er «strålende med maktmennesker fra demokratiske land», som også innebærer at han synes demokrati er strålende, for så å fortelle hvor strålende det er at de opererer utenfor demokratisk kontroll.

Med andre ord så har vi å gjøre med en hykler, en som liker å lyve.

I følge Arman’s kan en bare gjøre all politikk hemmelig slik at det aldri blir mulig for vanlige mennesker å føre regnskap eller holde politikere til ansvar for måten de handler på. Det er nettopp slike samfunn løgnere setter opp som ideal siden de da uhindret kan lyve så mye de vil, uten å bli stanset, og på den måten tilrane seg fordeler. Mennesker som er såpass ego-sentristiske kan heller ikke skaffe seg fordeler på andre måter. Det er verst for dem.

Han forventer også at befolkningen skal redusere seg selv til objekter for politikeres interesser. Ego-sentriske individer vil heller ikke se andre mennesker som annet enn objekter. At Bilderberg deltagere dreper millioner av mennesker hvert eneste år spiller ingen rolle siden de ubevisst bare er objekter.

Han sier også indirekte at hemmeligholdet er til befolkningens beste siden befolkningen bare er ett forstyrrende element, altså ett andre mennesker er blitt verdiløse, som igjen henger sammen med at mennesker gjøres til objekter (som en godt kan drepe millioner av hvert eneste år). Befolkningen er bare redusert til ett ubehag siden de aldri aksepterer at de kun er mekaniske gjenstander, som Bilderberg åpenbart har som ett ideal og som vises i skulpturen utenfor Bilderberg hotellet i Watford.

Hvis befolkningen hadde blitt tildelt en verdi ville det heller ikke vært noe poeng i å holde møtene hemmelige, hvis de da var ment å være til befolkningens beste, noe de åpenbart ikke er. Poenget er som Arman sier: De skal slippe å forholde seg til det ubehaget.

Antagelig er dette en av disse matematiske begavelsene som for lengst har funnet ut at tall og objekter er bedre enn mennesker fordi en lettere kan få kontroll over dem, og som tror at politiske vedtak er sannheter på samme måte som matematiske regnestykker, der naturlover er identiske med politiske/juridiske lover, kun fordi en lever i en 100% mekanisk verden.

Når en lever i en mekanisk verden vil en være overbevist om at en hele tiden følge den sterkestes rett og utelukkene følge deres interesser hvis en i det hele tatt skal oppnå fordeler. Det er også denne mennesketypen en finner i kommunistiske, fascistiske og nazistiske samfunn og som Bilderberg ønsker å utvikle teknologisk, med god hjelp fra Skepsis.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Dag Reidar Bye
10 år siden

Bra! Kunne ikke sagt det bedre selv. Nå som du er i gang, vil jeg gi gjerne servere deg med lørdaggodteri:
«Leaked documents from the 1955 Bilderberg Group conference held in Germany discuss the agenda to create a European Union and a single EU currency, decades before they were introduced, disproving once again debunkers who claim that Bilderberg has no influence over world events.

Leaked papers from the meeting which took place from September 23-25 1955 at the Grand Hotel Sonnenbichl in Garmisch-Partenkirchen, West Germany, were released by the Wikileaks website yesterday.»
http://www.bilderberger.ch/2012/05/leaked-1955-bilderberg-docs-outline-plan-for-single-european-currency/

Og det er flere kilder som beviser det samme, nemlig at dagens ikke-demokratiske monsteret EU har nazistiske / Bilderberg røtter:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich–EU.html
http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html
http://www.eu-facts.org/en/background/dark_roots_europe_lecture.html

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Dag Reidar Bye
10 år siden

Ja her ser vi tydelig konturene av en utvikling mot mer og mer mechanisation, helt inn til margen av vår eksistens. Som til eks bruk av >> H.A.A.R.P., Agenda 21 and Google’s Role In The Sinister DNA Plan.
http://www.youtube.com/watch?v=rqTcXu3swSE&list=PL02F171D2A8E8411C

Dette er okkultister, vår egen Jens har Steinerskole..
Rudolf Steiner har sagt mye bra om samfunnsutvikling og menneskelig potensialer. Som her >> The Supersensible Being of Man and the Evolution of Mankind.
http://wn.rsarchive.org/Lectures/19190711p01.html
«In this lecture, Rudolf Steiner indicates the magnitude of the questions at stake and suggests that a mechanisation of the spirit, vegetation of the soul, and animalisation of the body will take place unless humanity is able to find a new relationship to the spirit
The liberated spirit will bring us to a real vision of the spiritual world. The spirit will also help us find the way to the equality of man. For human equality can never exist in the external economic order only. As soon as man understands the supersensible nature of his own ensouled spirit being, however, he will be able to find the law that makes him an equal among equals. He will also deepen science; for with spiritual vision, as I have indicated here today, medicine, law, and the art of education will find their real source. Science will then lead neither to the mechanisation of the spirit as it has hitherto, nor to the inequality of man, for complete freedom of the spirit will come to man when the spirit seeks it on spirit paths; human equality will come to human souls when the spirit seeks it on paths of the soul; and finally, when the human being who knows himself to be a supersensible spirit being approaches another person lovingly, then — because human beings will be associating with one another as conscious spirit beings in a loving way — in addition to having a liberated spirit and a soul that is equal with its neighbours, man will have, both in his human nature and in social life, a true, spiritualised, ensouled, thoroughly human brotherliness!»
Det er denne åndelige utvikling Bildbergere motarbeider, en agenda de er dømt til å tape.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Dag Reidar Bye
10 år siden

Fint at dette med Bilderberger-møtene blir omtalt i media. Siden avisene skriver om disse møtene på den måten de gjør, så vil nok likevel mange tenke: «La nå de stakkars velmenende politikerne ha sine koselige symøter i fred.» Da tror jeg nok at en grundigere beskrivelse av okkulte Bohemian Grove kan få flere til å sperre øynene opp.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/bohemian-grove-hemningsl%C3%B8s-herreklubb-i-skogen/

I tillegg til BH har man jo også også hemmelige, okkultiske selskaper som Skull and Bones som mange av verdens mektigste ledere er medlemmer av. Ikke rart at verden er slik som den er… Vi befinner oss enda i den mørke middelalderen siden det store flertall holdes nede av en liten gruppe onde, syke mennesker.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  arifkarim
10 år siden

Hjelpe meg. Enten er dette et eksemel på hvor grenseløst naiv det går an å bli, hvor fullstendig historieløs og ukritisk. Eller så ser vi her en «fall back» skanse presentert av femtekolonist. Bilderberg møtene har omsider brutt overflaten i mainstream media, såvidt, og fromfor fornektelse og fortielse vrenges og ufarligjøres det bildet som presenteres nå når taushet ikke lengre holder.

Lekasjer fra disse møtene viser at de brukes fo rå forme global politikk – i rom hvor offentligheten nektes innsyn. Samfunnsutviklingen globalt ser ut til å følge agendaen disse møtene legger til grunn. Møter som deltagerne har fornektet og løyet om? Møter som fører til at samfunnet omkalfatres og grunnen redes for uhemmet kapitalkontroll, ekspansjonskriger og sentralisering av makt, globalt sett?

«Hurra for bildernbergerne!» minner farlig mye om «Sieg Heil!». Det var mange prominente personer i samfunnslivet som var sympatisk innstilt til nazistene den gang de bygde seg opp. De samme kreftene som orkestrerer bilderbergermøtene orkestrerte og finansierte finansieringen av Det Tredje Riket. (http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar) Byråkrati, lovverk og samfunnsstruktur i dag ser ut til å nærme seg totalitære former. Igjen. Sentralisering av makt og detaljstyring ser ut til å bre om seg. Igjen. Til og med i politiet (http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.11059522) – stikk i strid med hva politikerne lovet etter 22/7. Surprise!

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  arifkarim
10 år siden

Honnør til dere som gidder (orker) å lese hva som skrives på skepsis og co i den grad en bør bruke mye energi på disse folka.

Selv er jeg så møkkings lei disse folka at jeg helst unngår å se trynet til noen av de, eller navnet eller for å ikke å snakke om den enfoldige gørra av meninger de masseproduserer.

Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine når denne skepsisforumskribenten tilsynelatende i ramme alvor tror den offisielle temalista er den hele og fulle agenda for forsamlingen.

Autoritetsdyrkerne på skepsis og co er jo glade i å raljere med iq og øvrig mental tilstand blant maktskeptiske som tror eliten konspirerer.

Spesielt er de glade i å hyle ut om bruk av kilder.

Her har vi en mesterhjerne (slik som alle «skeptikere» er) som uten videre godtar hva en gruppe av verdens mektige som møtes bak lukkede dører med munnkurv for de involverte har lagt ut som offisiell agenda som en troverdig kilde.

Kildekritikk, «skeptikere»? (å ja den gjelder jo bare meninger som utfordrer postulater og andre vedtatte sannheter)

Disse «geniene» lever jo virkelig etter mottoet: «det står jo i avisa. Da MÅ det jo være sant»

Fremdeles noen som lurer på hvordan det var mulig at Hitler kom til makten?

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

#1555: Marine Links Bilderberger Fast & Furious Bank to Cameron Snuff-Film Archive, Canada Square http://www.abeldanger.net/2013/06/1555-marine-links-bilderberger-fast.html

Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linked the Bilderbergers’ Fast & Furious bank HSBC, to a D2 Banking snuff-film archive, allegedly created as part of an HSBC global extortion racket by David Cameron former Carlton Director of Corporate Affairs (1994-2001), at 8 Canada Square, Canary Wharf. ..

Følg gjerne med her og spesielt artikler for år 2013,
google { bilderberg site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=bilderberg+site%3Aabeldanger.net , hsbc site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=hsbc+site%3Aabeldanger.net }

«Abel Danger radio show live, Fri Jun 7, 2013 2:00pm EDT — 3:30pm EDT ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/vatikanets-tempelriddere-er-tilbake-i-norge/comment-page-6/#comment-99226

tralle20
tralle20
Abonnent
10 år siden

Satans menn og kvinner møtes for å ta over verden i de hemmelige rom.
Disse dødens disipler er dømt til å brenne i helvete om de ikke søker frelse hos Jesus Kristus.
Onskapens dårer er dømt til å mislykkes i sitt grufulle maktbegjær inntatt av ondskapens fyrste djevelen er de dømt til nederlag.
Evig seier er vunnet ved Jesus Kristus , djevelens ormeyngel har tapt for ove 2000 år siden.
De skal pines i helvete i et rom som ikke går ann å komme ut av om de ikke omvender seg fra sit djevelske begjær om makt.
Ja de har penger , men hva hjelper materialisme og penger mot evig liv i himmelen der bare godt finnes.
Ohh vilken dårskap de drives av , djevelens ufulkommne styggedom uten håp å tro går folket til grunne.
Vend om dere djevelens disipler.

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Interessant artikkel

Lurer på om det er mulig å kartlegge hvilke av de norske politikerne som er jesuitter. Jonas Gahr Støre skal ifølge NyS være jesuitt. Hva med Barth Eide?
Hva med Faremo og Jens? «Firer-banden» = 4 jesuitter? Hva med Gro, som introduserte Codex Alimentarius i Norge? Er hun også jesuitt ???

Ifølge eks jesuitt Alberto Rivera (jobbet for den katolske kirke, men kom seg fri), så skal den globale maktpyramiden være bygget opp slik:

1)Den katolske kirke med guden Satan styrer alt
2) Jesuittene er blitt gitt «all makt» til å utføre den katolske kirkes agenda (er). De kontrollerer:

3) The Illuminati 4) The Council of Foreign Relations 5) International Bankiers (Rockefeller + Rothchilds med flere). 6) The mafia- criminal Arm of the Vatican
7) The Club of Rome 8)The Opus Del 8) The masons (frimurerne) 9) New Age Movement

Regner med at Nato, EU, Nasa, FN, Røde kors, Bilderberg, Odd Fellow, Rotary, og stort sett alt av større organisasjoner over hele verden også er plassert i den katolske pyramiden.

Jeg spør også om Norge for lengst er blitt underlagt «fremmed herredømme», d.v.s. at Norge er blitt infiltrert av «trojanere» for over tusen år siden.
Grunnen til dette, er antall urgamle kirker og kloster, som bærer okkult symbolikk. Maltèkorset er eksepsjonelt tilstedeværende som symbol i disse bygningene. Vestre Gravlund er ekstremt prydet av okkult symbolikk. Tempelridderordenen har muligvis hatt mange ord med i spillet her. Forøvrig stiller jeg spørsmål ved om de norske stavkirkene er katolske alle sammen.

Alle kjennetegnene på «skjøgen» i Åpenbaringens 17. kapittel passer forøvrig veldig godt på den katolske kirke. Bibelen forteller oss at skjøgen skjenker jordens makter med sin berusende vin, og at disse blir lurt av dets trolldom.

Michelle
Skribent
10 år siden

☆ NO more Fear of ANYTHiNG – We Are ONE! ☆
David Icke utenfor Bilderberg:

Jeg bryr meg ikke om hvilken rase, familie, utseeende, tro, religion, utdannelse, inntekt, kjønn, legning.. Vi er Alle ulike deler av samme energi, bare med ulike opplevelser og synsvinkler.. La oss ikke lengre bli lurt! ♡ Vi Er 1 ♡ Uendelig Kjærlighet, Tilgivelse, Frihet, Glede, Fred, Samvær, Forståelse ♡

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

Med all respekt for mye av det David Icke står for, men hans profil er umiskjennelig New Age «We are one», presenterer og produserer sjelden eller aldri bl.a. brukandes etterretningsinformasjon som kan anvendes til straffeforfølging, sitat: «9) New Age Movement» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/utenriksministeren-som-bilderberg-novise-blant-krigsforbrytere/comment-page-1/#comment-99266

Youtube { william cooper new age http://www.youtube.com/results?search_query=william+cooper+new+age }

The New Age infiltration of the Truth Movement, final cut, fascist new world order deceit propaganda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1812&start=1

«How Google, Facebook, Skype, Yahoo and AOL are all blatantly lying to their own users in denying NSA spy grid scheme ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/er-wikileaks-internets-911/comment-page-26/#comment-99251

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Falcon
10 år siden

Vel. Jeg kjenner både «New Age» sektoren(e) godt og jeg kjenner David Ickes Arbeide godt. Skal det komme noe mening ut av slike påstander må skitt og kanel sorteres. Her er det bevisst skapt forvirring og splid. Veldig mye i «New Age» er usortert, men ikke alt, og David Icke er en av dem som kritiserer nettop dette. Selve begrepet «New Age» er ubrukelig fordi det rommer for mye og er fullstendig usortert – det er et sekkebegrep som har revnet i alle sømmer.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
10 år siden

Denne artikkelen nevner landet Syria 5 ganger. Men snakker om Russland null ganger.

Illuminatet kan ikke bare sende sine krigshærer inn i Syria, for Putin (den nye Stalin) holder sin hånd over Sjia muslimene, Iran, Irak og Syria. (Irak var Sunni under Saddam, men USA væpnet og favoriserte Sjia etter invasjonen).

Ikke bare med våpen støtter Putin opp om Assad, men også med russiske spesialsoldater. Ifølge den avdøde norsk-albaneren.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10117074

Dermed kan dette bli opptakten til en verdenskrig.

Mens USA og Europa har økonomiske vanskeligheter, blomstrer Russland og Kina som aldri før. Putin ruster OPP sin hær for 4000 mrd nok, like mye som det norske oljefondet.

Forat Illuminatet skal kunne dele verden i 10 blokker, som Daniels bok og Åpenbaringen profeterer om, og Antikrist regjere med sitt nye økonomiske system, må Russland kues. Mulig at Kina kommer til å kjempe på Russlands side.

Det blir ingen varig fred her nede før Antikristen utslettes av Jesus Kristus på denne måten:

KRISTUS KOMMER IGJEN SOM SEIERHERRE:
Og jeg så himmelen åpen, og se! – en hvit hest. Han som satt på den, heter Trofast og Sannferdig, for han dømmer og kjemper rettferdig. Øynene hans er som flammende ild, på hodet har han mange kroner, og han bærer en innskrift med et navn som ingen kjenner, bare han selv.

Han er kledd i en kappe dyppet i blod, og hans navn er Guds Ord. Himmelens hærskarer, kledd i hvitt og rent lin, følger ham på hvite hester. Ut av munnen hans går et skarpt sverd; med det skal han slå folkene. Han skal styre dem med jernstav og tråkke vinpressen fylt av vredesvin, av Guds, Den allmektiges harme. Og han har et navn skrevet på kappen og ved hoften: Kongenes konge og herrenes herre.

Og jeg så en engel som sto inne i solen. Han ropte med høy røst til alle fuglene som flyr under himmelhvelvet: «Kom hit, kom sammen til Guds store festmåltid! Dere skal få ete kjøttet av konger, hærførere og mektige menn, kjøttet av hester og rytterne deres, kjøttet av alle mennesker, både frie og slaver, små og store.»

Og jeg så dyret og jordens konger med sine hærer samlet til krig mot rytteren på hesten og hans hærskarer. Men dyret ble fanget, sammen med den falske profeten, han som i dyrets tjeneste gjorde underfulle tegn og med dem forførte alle som tok dyrets merke og tilba bildet av det. Begge ble kastet levende i ildsjøen som brenner med svovel. De andre ble drept med sverdet som går ut av rytterens munn. Og alle fuglene spiste seg mette av kjøttet deres.

Deretter følger 1000 år med fred på jorden:

Og jeg så en engel stige ned fra himmelen med nøkkelen til avgrunnen og en stor lenke i hånden. Han grep dragen, den gamle slangen, som er djevelen og Satan, og bandt ham for tusen år. Så kastet engelen ham i avgrunnen, låste igjen og satte segl over den, så han ikke lenger skulle forføre folkene, ikke før de tusen år var gått. Etter det skal han slippes løs en kort tid.

Og jeg så troner, og noen satte seg på dem, og de fikk makt til å holde dom. Og jeg så sjelene til dem som var blitt halshugget på grunn av Jesu vitnesbyrd og Guds ord, de som ikke hadde tilbedt dyret eller dyrets bilde, og ikke tatt imot merket på pannen eller hånden. De ble levende igjen og hersket som konger sammen med Kristus i tusen år.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

JHWH skapte jorden på 6 dager, vilte ut på den 7. dagen.
Nå har det vært uro og krig her i 6000 år, freden kommer snart for 1000 år.

Tilbake til politikken. Det var egentlig oppsikstvekkende at IRAK ble Sjia. Saddam favoriserte Sunni, og USA har en slags pakt med sunni (Saudi Arabia er sunni). Men USA og spesialagent Steel utstyrte 5000 hevnlystne sjiamuslimer med pick-ip’er (dodge) og våpen. Deretter startet elendigheten i Irak.

Men hva vil skje i Tyrkia?
Flere bibelgranskere mener på at Tyrkia også vil bli alliert med Syria-Russland.

Gog i Esekiel 38-39; kongen Og hersket i Basan, som er i dagens Syria.

Esekiel.38.2; sier fyrsten over Ros, og noen mener da at ordet Russland kommer fra Ros. Men i virkeligheten kommer ikke ordet Russland fra Ros, noen skriver Rosh. I 1.Mos.10. leser vi om Jafets sønner Magog, Mesek og Tubal. Sønnenavnet Gomer betegner uten tvil i kimmeriene – Kimmerioi hos Homer – en folkestamme som holdt til på Krim eller i området rundt halvøya.

Magog har gitt navn til folkene i et land hvis beliggenhet man aldri har kunnet fastslå med sikkerhet. Men man kan vel gå ut ifra at Madais navn har tilknytning til mederne, som befolket fjellandet mellom Det Kaspiske hav og Den Persiske bukt.

Navnet Javan kan forbindes med betegnelsen jonerne, som står for grekerne, fremfor alt beboerne av de egeiske øyer og det vestlige lille asia. Men Tubals og Meseks etterkommere har man tenkt på beboerne i andre deler av Lilleasia, mens Tiras muligens ansees for å være stamfar til folkegrupper i Egeerhavet.

Etterkommerne etter Gomers eldste sønn, Askenas, kan være skyterne, et krigerfolk som ifølge Jer.51.27 bodde i nærheten av Ararat. Denne folkegruppen drog kanskje vestover til Europa. Rifat og Togarma bør vel helst sees som betegnelser for folkeslag i Lilleasia. Javans fire barn var Elisa og Kittim (muligens stamfedre til innbyggerne på Kypros); Dodanim og Tarsis.

Kams sønn, Kus, ga navn til det landområdet vi i dag kaller Etiopia, og sønnen Misraims navn finner vi igjen i datidens Egypt. Put betegner puteerne som bodde i Libya, mens Kams sønn Kanaan ga navn til Palestinias kystsletter og siden til hele området vest for Jordan. Disse opplysningene er tatt fra «Bibelens verden» av Nelson Beecher Keyes.

Esekiel 38-39; sier at GOG er fyrsten over disse områdene Mesek og Tubal. Hvor er Mesek og Tubal? Er det Moskva og Tubelsk? La oss se: Josefesus sier at fra Tubal og Mesek kommer Abiern – Kapadokien i Asia, området som i dag er Tyrkia. Dersom vi ser på et kart fra Bibelens tid, da vil vi klart se at Mesek og Tubal er lokalisert i dagens Tyrkia, og ikke i Russland. Esekiel kap.38.5; forteller om de folk som vil være ned GOG, det nevnes flere:

1 – Persere, som er Irak, Afganistan og Pakistan.
2 – Etiopere, som er Nord-Afrika.
3 – Putere, som er Libya, og nordre del av det Afrikanske kontinentet.

4 – Gomer, og all dets skare. Hvem er Gomer? Når vi ser på et kart fra Israels
fangenskap i Babylon vil vi se at Gomer hørte til vestre del av Asia, altså dagens Tyrkia.

5 – Togarma, folket i det ytterste nord, nord for Israel er Tyrkia.

Dersom du ser på et gammelt kart vil du se at Togarma er i midt Asia, som også er det området som er Tyrkia i dag. Jeg er klar over at jeg bryter med de flestes syn på dette emnet, men jeg anbefaler deg å finne et kart over dette området, fra den tiden Esekiel levde i det Babylonske fangenskap, og du vil se at det stemmer.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

I Wash My Hands Of This Mess :-)

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Jeg ser ingenting galt i å heller følge «det står skrevet» i Bibelen.
Hvis man klarer det, så vil man være:

«Klok som en slange, og troskyldig som en due»

Kloke slanger snor seg unna falske profeter som David Icke.

Troskyldige duer er nøye med hva Bibelen sier om synd (ene) og hvorfor det skrevne advarer så sterkt mot dette.

Kloke slanger forstår at globaliseringen dreier seg om den katolske kirkes totale makt, og at dets åndelige agenda er å få så mange mennesker som mulig, på Satans side, mot Gud. Derav b.l.a New Age Movement, som skal få folk «bevisste» på et eller annet. Helst ikke på Herrens eksistens. «Kristus bevissthet» tolereres, til en viss grad. Denne «bevisstheten» går muligvis ut på en erkjennelse av at Kristus var en vis profet, som levde en gang i tiden, og at det Han stor for, var veldig bra. Uten at man har forstått at Jesus Kristus ER Gud, eller noe som helst annet som står skrevet i Bibelen, eller hvorfor Gud sendte ned Sin enbårne Sønn til menneskene.

Den katolske kirke har ingenting imot snille mennesker. De er greie å slavebinde. Det er derimot verre med Herrens bakkemannskap. De er en trussel mot mørkets makter og Satan, for verdenskrigene er en åndelig krig, like mye som de er fysisk. Det er en utholdenhetsprøve for de troende, også i fredstider.

Troskyldige duer overholder de 10 bud.

Kloke slanger lar seg ikke lure av alle de fristelser som skjøgen distribuerer i form av brød og sirkus, løgn og bedrag.

Troskyldige duer bøyer seg aldri for katolikkenes dævelskap, selv om de må bøte med livet.

Kloke slanger respekterer at alle mennesker har rett til å tro på hva de vil tro på, og at ingen har rett til å diktere dem hva dette skal innebære.

Troskyldige duer blir beskyttet av Herrens titusenvis av usynlige engler, i en usynlig krig som nå utspiller seg mellom mørkets makter, og lyset: Kristus Jesus.

Kloke slanger er: Saktmodige, frimodige, og langmodige. De er tålmodige med å fortelle andre om hva som står skrevet. Hvis de blir tråkket på, så reiser de seg igjen, uten å ty til motmæle.

Når det gjelder diverse jesuitter i Norge, så anses ikke de som troskyldige eller kloke. De er blendet for realiteten om at «bevisstheter» følger dem med argus-øyne: G-uds engler.

Jesuittene følger slavisk Satans ord. De er slue som slanger, og kloke som demoner. Gud har nok en egen plan for dem som har valgt Satans side, uten at jeg skal gå nærmere inn på dette.

Når det gjelder «we are alle one- religionen», så stiller jeg et spørsmål ved dette:
Hvorfor er ikke den katolske maktelite i Norge og i resten av verden berørt av Codex Alimentarius, mens alle de som ikke tilfaller den katolske elite, dør som fluer, og ikke som mennesker?

Jeg føler meg virkelig ikke «i ett» med et morderisk katolsk ormeyngel, som tillater slike friheter. Jeg er heller ikke spesielt interessert i å føle meg «i ett» med kronprinsesse Martha, som driver såkalt «engleskole». Det hun gjør, er å påkalle demoner, og ikke engler.

«Er dett`a mulig, a», sier Ola Dunk, som stort sett sitter og glor på TV Norge.

Vel, der kan vi se resultatet av å ikke være kloke som slanger, men faktisk sluke over brød og sirkus, slik en pytonslange kan sluke en liten gris.

Forøvrig er det KUN èn gud som den katolske kirke er underlagt: Satan
Det er også KUN èn motpart til Satan: Herren

Tore B. Krudtaa
Abonnent
10 år siden

All ære til Hans Gaarder, og alle andre, som setter søkelys på at norske politikere valfarter til denne Bilderberg-gruppen. Det er viktig informasjon. Men, jeg skulle ønske at neste artikkel om Bilderberg-gruppen ser mer på konsekvensene som denne gruppen (og andre tilsvarende møter med hemmelig agenda) har for den enkelte mannen i gata.

Jeg for min del er ikke i tvil om at den korporatiseringen vi nå ser skje i Norge, en prosess hvor sentrale personer i norsk politikk jobber beinhardt for at landets ressurser selges ut til kapital-interessene (feks. fisken, strømmen, vannet mfl.), og hvordan dette bidrar til at prisene på endel tjenester i dette landet når nye høyder. En annen ting som er svært relevant i denne sammenhengen er hvordan stat og kommune låner penger av private banker i inn og utland, og hvor samme stat og kommune må betale dyre renter som selvfølgelig går i lomma på finanseliten. Og så har vi dette med deregulering da. Industrien ønsker mer kontroll, mer profitt og mindre kjepper i hjulene fra regulative myndigheter. Dette ser vi nå feks. i forbindelse med stadig økte grenseverdier i relasjon til giftige kjemikalier i mat, at mer og mer genmodifiserte organismer tillates i Norge, EU og resten av verden osv. osv.

Det jeg har savnet med disse Bilderberg-artiklene er mao. å knytte det som skjer på disse møtene opp mot det som skjer i dagens samfunn, og hvilke konsekvenser det får for mannen i gata. Det tror jeg også kan bidra til at flere fatter interesse for det enorme sviket svært mange av våre topp-politikere utøver ovenfor demokratiet og de menneskene de faktisk burde jobbe for, når de sverger troskap til denne Bilderberg-mafioso gruppen.

Agenda 21 og Codex Alimentarius er selvfølgelig også aktuelle kandidater å ta med i en slik dybdeartikkel, da disse også får store negative konsekvenser for mennesker og samfunn i de land som nå presser på for å innføre disse.

Her er forresten et svært så interessant intervju om Agenda 21. Riktignok om forholdene i USA. Men, som kjent… Norge er jo godt i gang med innføring av både Agenda 21 og Codex Alimentarius…

Agenda 21 Explained

Codex Alimentarius
http://www.monsanto.no/index.php/no/miljo/gmo/gmo-videoer/160-codex-alimentarius

The Secret of OZ
Avslører galskapen i at stat og kommune skal betale renter på lån til private banker. Hvis våre folkevalgte ville det, så kunne staten trykke disse pengene selv og låne pengene ut rentefritt til stat og kommune. Da ville enorme pengebeløp bli spart fordi vi ikke lenger måtte betale dyre renter på lån til private banker.
http://www.youtube.com/watch?v=swkq2E8mswI

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Sametingets urfolksmøte ble droppet av regjeringen http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/06/10/sametingets-urfolksmoete-ble-droppet-av-regjeringen Sitat: Utenriksministeren satte av tre dager til en lukket Bilderbergerkonferanse, men kommer ikke for å hilse på verdens urfolk i Alta. ALTA (ABC NYHETER): Mandag morgen åpner konferansen for all verdens urfolk i Alta. Der hadde vertskapet, Sametinget med sin president Egil Olli (Ap) i spissen, håpet på å få en representant for den norske regjeringen til å hilse. Men ingen politiker fra regjeringen ønsker å hilse de 500 deltakerne som i løpet av helgen strømmet til Alta. – De er invitert. Jeg hadde gjerne sett dem her. Men regjeringen må jo bestemme selv hva de ønsker å prioritere. Det sier en skuffet sametingspresident Egil Olli til ABC Nyheter – omgitt av fargerike utsendinger fra masaier, tuareger, russiske urfolksgrupper, småvokste peruvianske queshuaindianere og mange andre, under en velkomstmottakelse søndag kveld. Heller blues enn urfolk ..

«Cancer prevention: A traditional approach ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/arets-pilleselger-2012-jorgen-skavlan/comment-page-3/#comment-99316

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Stratum Zero Killers “Death by GMT” – Book 11 Chapter 16, The 4th Man In The Fire; FINAL CLUE in 9/11, GLONASS 17:37:19, Miss Peacock, Pentagon Lawn, A-3 http://www.abeldanger.net/2013/06/stratum-zero-killers-death-by-gmt-book_11.html

Quote: .. Obama, Clinton and (redacted) Unpopular at Bilderberg, 9 June 13 .. Bilderberg Attendees in BLUE on Left of Green Arrow .. After 9/11 those who participated in the false flag soon found that the world citizens recognized that the only global terror of any significance is that deployed by the cabal of global bankers and the naïve young leaders of the 9 social media “data mining” corporations cooperating in the PRISM operation recently exposed in England during the Bilderberg gathering. Fortunately, the Bilderbergs/Cameron are not aware of MSIRP. .. Now, for all parties including members of U S Military, active, reserve, and MOST LETHALLY, retired, let us review the current global THREAT LEVELS in effect on 10 June, 2013, the day after the Bilderbergs found their position untenable and indefensible as military personnel in Iran, Syria, Russia, US, UK, Australia and New Zealand discover the true history of the ANZUS 9/11 caper exposed in Operation QUICKSAND which now evolves and escalates into parallel operations PROUD PEACOCK and PUSSY WILLOW, if Umbrellaman SO CHOSES and I am certain he will as I am the guy that writes the fiction while Agent Hamish does the HEAVY THINKING. .. Chips knew the two missing links would be explained on Livestream on the 5th of June, 2013 so the representatives of the UK Column would be able to INLEAK the information to some young Bilderbergs who were maneuvering to make the cabal more transparent and less effective. .. To keep his mind off her accoutrements, he thought about how the Bilderbergs had released the Eric Snowden file to create a FIRESTORM that would expose NSA and GCHQ as equally inept and infiltrated partners in the POPPIE PROJECT that had cost Pat Tillman his life on 22 April, 2004 and Gareth Williams his, in August, 2010, just before Agent Chips and Abel Danger got MI6 and FBI oath keepers singing out of the same Hymnal after Chips’ exposure of the City of London TWISTED SISTERS including Eliza Manningham Buller, Dolphin Cameron, Beaner Bitch Clegg as well as the back up chorale group known as the Ne’r Do Well Nine, google this combo .. The phony baloney color coded FAA/DHS Terror Threat levels died a TARDY DEATH in 2011 after repeated publishing of bogus threat levels by Abel Danger which incessantly mocked the false terror escalations of DHS and FAA with Abel Danger Threat Levels including Pastel Tangelo and Pastel Teaberry resulting in Janet Napolitano’s action at the university where Field McConnell was registered to begin class in fall of 1967 before being incorrectly accepted at Annapolis, from whence he graduated on 9 June, 1971, exactly 42 years to the day prior to the BAD NEWS in Bilderbergs that PRISM was exposed by Agent Chips on 27 September, 2010 in video below, which allows Agent Chips to post current THREAT LEVEL as Pastel Transparent, as in no color, no threat, the only terror threat to the USA since 10 September, 2001 has been the threat of an attack sponsored by USSES, NSAWW, Bilderbergs and the Twisted Sisters of the City of London. .. Now that the Bilderbergs have been exposed by Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTalk, AOL, Skype, YouTube, Apple, I’d love to break down your desires like LIGHT THROUGH A PRISM if you issue me a RAIN CHECK. ..

Google oversettelse til bl.a. norsk kan utføres ved å velge språk øverst på første side

Abel Danger artikler ‘Bilderberg 2013’ +, google { https://www.google.no/search?q=bilderberg+2013+site%3Aabeldanger.net }

«Jeg har i minst seksten siste år fornemmet og opplevd et terroriserende miljø i Trondheim, og etterhvert ble det samme rapportert overveldende massivt fra bl.a. Orkanger. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/stay-behind-2-den-fjerde-tjeneste-forratner-rettsvesenet/#comment-99338

MrM
MrM
Abonnent
10 år siden

Leser på den listen over deltakere fra forskjellige land, og kommer ikke over noen fra Island.
Leste på nettet for en stund tilbake at Island arresterer korrupte bankfolk, og fant dette tilfeldig med denne artikkelen. Kan dette ha noen sammenheng tro?

http://www.dailypaul.com/241101/iceland-dismantles-corrupt-gov-t-then-arrests-all-rothschild-bankers

(Om dette er sant, skal tas med en klype salt).

Ny på denne siden, så kan jo hende det har blitt nevnt i eldre artikler.

Utrolig mye interessante artikler, og lærerikt stoff her.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Abel Danger radio show live, Fri Jun 14, 2013 2:00pm EDT — 3:30pm http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2176874

Quote: Marine links sister’s MisPRISM of SES Treason to Black-Inglis Gareth Williams Fort Meade. Plum City – (AbelDanger.net) – June 13, 2013. United States Marine Field McConnell has linked his sister Kristine Marcy to a ‘MisPRISM of Treason’ by her U.S. Senior Executive Service protégés who, apparently led by erstwhile National Security Agency deputy directors William B. Black and John C. Inglis, allegedly used PRISM/Amazon IMDb*metadata to entrap the late Gareth Williams in a snuff-film production at Fort Meade, Md., in August 2010. McConnell claims that his sister and Amazon director and former U.S. Deputy Attorney General Jamie Gorelick, became aware of the MisPRISM of SES Treason when hacking systems associated with JABS, JPATS and Sentri were launched with the Gore Hammer ‘re-invention of government’ awards on DOJ Lab Day October 22, 1996 prior to integration into the PRISM/Amazon IMDb cloud. PRISM = Profile Replacement for Internet Spliced Movies allegedly integrated with Nortel JABS

Abel Danger http://abeldanger.net * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

«LIE DETECTOR. Ben Fellows tells Bill Maloney «I will take a lie detector test on my accusations» ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-19/#comment-99387

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

World Rulers are Satanic Fascist Pharaohs Hiding in Switzerland + http://www.youtube.com/watch?v=UfLWu87OUW4&list=PLqQQFOVUZBLh1nNvK_a5xqC7q0Pah3K0k

Quote: A series of videos from Sean Hross out of Switzerland are being mirrored to our YouTube channel as the Swiss government is censoring and/or deleting his videos. Sean’s channel is giureh at http://www.youtube.com/user/giureh These videos are thought provoking and require a deep understanding of history. AD’s views may vary however a great deal of the content is imperative in understanding today’s world. Comments are welcome although senseless posts without any form of contribution to the discussion will be blocked and deleted. Recommended: Santos Bonacci – The Pharaoh Lineage «The Priest of Amon Ra and the connection to Switzerland http://www.youtube.com/watch?v=iz1kGVfWDlc Bilder – Berger = mountains of pictures in Auschwitz; Pharaoh DNA = Switzerland. The word Bilder is German and means pictures, and Berg is a mountain in GermanY; a German name of a hotel in a country without mountains. But Prince Bernhard was German, a SAR (nobility) and member of the SS. And in Auschwitz were mountains of shoes, mountains of hair, mountains with teeth, clothes, glasses, suitcases and mountains of pictures of the lives stolen away. The prisoners who had to sort out these «mountains» were called The Bilderberger, and the Freemasons kept the name in a cynical way standing for NWO, the death of Europe and total control over humanity; Bilderberger – pictures in memory of what life used to be before the NWO and total domination of the enemy within, The Pharaohs. And in Switzerland 50% of the population carry the pharaonic DNA, as recent 2011 scientific studies proved.

Abel Danger youtube account http://www.youtube.com/user/BMHC2CSi/videos

Abel Danger http://abeldanger.net * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

«Idioti og uansvarlighet er dessverre de mest fremtredende egenskapene i barnehagen Norge pr dato, også forårsaket av kjemisk aktivitet ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-12/#comment-99442

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Wolfgang Umfogl, Ded Gecaj, Code O2T, Torture and Murder in Nazi Switzerland

Quote: THOUSANDS OF IMMIGRANTS WERE TORTURED AND/OR SUICIDED IN SWISS TORTURE DETENTION CENTERS. See «The Pharaoh Show» from giureh for more.

Google { white torture in torture prison bern switzerland http://tinyurl.com/m3ooe9x , wolfgang umfogl https://www.google.no/search?q=wolfgang+umfogl }, youtube { o2t torture http://www.youtube.com/results?search_query=o2t+torture , wolfgang umfogl http://www.youtube.com/results?search_query=wolfgang+umfogl }

«The Pharaoh Show · Alien Predators in Human Appearance ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/verdens-andelige-m%C3%B8rke/comment-page-3/#comment-99449

«Hvorfor går du ikke på løvebakken og spør de ansvarlige om hvorfor de alle uansett politisk misfarge har importert hva det skal være inklusive CIA og Mossad agenter, klin sprøe jesuitter og templars, som fremstår og blir presentert som ekstremistiske muslimer skråstrek islamister samt seriøse politikere og redaktører mm. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-10/#comment-99480

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Bashar al-Assad Not a Dictator, Says Former British Ambassador to Syria http://www.abeldanger.net/2013/06/bashar-al-assad-not-dictator-says.html

Quote: Source: International Business Times http://www.ibtimes.co.uk/articles/481269/20130620/assad-dictator-andrew-green-british-ambassador-syria.htm Bashar al-Assad Not a Dictator, Says Former British Ambassador to Syria. Ex-diplomat Andrew Green defends Syrian ruler and accuses No 10 spin of failing to understand situation on the ground. Syrian president Bashar al-Assad is not a dictator – just a figurehead – according to a former British ambassador to Syria. Sir Andrew Green’s remarks in the Spectator are likely to enrage critics of Assad’s regime at a time when David Cameron is discussing whether to follow the US decision to arm rebels in Syria. In a blogpost entitled «If you think arming the rebels is the answer, then you don’t understand Syria», Green, the former diplomat and founding chairman of the organisation MigrationWatch UK, criticised the «spin generated by Number 10 in recent days». «All this spin reflects a fundamental failure to understand the nature of the situation in Syria,» he argued. «Bashar al-Assad is a figurehead, not a dictator on the pattern of Saddam Hussein, or even his [Assad’s] father. «What some outside observers fail to realise is that the Alawites, having run a very tough police state for 40 years, simply cannot afford to lose power,» he said. ..

Chechens in «Light of Levant» Brigade in Syria Help to Behead a Civilian Man & to Kill Two Women http://www.youtube.com/watch?v=PC-eQbHd0kU

«Herr Sean Hross ble fratatt sin to år gamle sønn av sveitsiske myndigheter og vet ikke om han fremdeles lever ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/alternativ-fremtina/comment-page-5/#comment-99705

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Bashar al-Assad Not a Dictator, Says Former British Ambassador to Syria http://www.abeldanger.net/2013/06/bashar-al-assad-not-dictator-says.html

«Herr Sean Hross ble fratatt sin to år gamle sønn av sveitsiske myndigheter og vet ikke om han fremdeles lever ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/alternativ-fremtina/comment-page-5/#comment-99705

« Forrige artikkel

Hvorfor ble jeg frikvinne – Del 2 av 2

Neste artikkel »

Stay behind 2; «Den fjerde tjeneste» forråtner rettsvesenet

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x