Utenriksministeren som Bilderberg-novise blant krigsforbrytere

8.3K visninger
8 minutter lesetid
40

Fredag 7. juni ankom Norges utenriksminister Espen Barth Eide Bilderberg-møtet i England for å delta på møtet frem til det er slutt på søndagen. På møtet deltar også krigsforbrytere som Richard Perle og Henry Kissinger, menn som ennå er sultne på militære overfall på muslimske land som Syria og Iran.

Bilderberg-møtet er det hemmelighetsfulle eksekutivorganet for New World Order-prosjektet. Anslagsvis en fjerdedel av den vestlige verdens kapital er representert på møtet i fom av toppsjefer i storbanker, finansministre m.fl.

Det er mindre kjent at NATOs toppsjef og amerikanske generaler med fersk krigserfaring også deltar på Bilderbergmøter jevnlig.

Amerikanske generaler som har deltatt på topphemmelige Bilderbergmøter. Den mangeårige Bilderberg-forskeren Tony Gosling har opplyst om at planene om å angripe og "overta" landet Irak ble lekket ut fra Bilderbergmøtet sommeren 2002, 9 måneder før Irak-invasjonen ble påbegynt.
Amerikanske generaler som har deltatt på topphemmelige Bilderbergmøter. Den mangeårige Bilderberg-forskeren Tony Gosling har opplyst om at planene om å angripe og “overta” landet Irak ble lekket ut fra Bilderbergmøtet sommeren 2002, 9 måneder før Irak-invasjonen ble påbegynt.

En av årets Bilderberg-deltagere er David Petraeus, den nylig avgåtte CIA-sjefen. Han er en firestjerners general med fersk krigserfaring fra okkupasjoner i Irak og Afghanistan.

 

Hva kan være årsaken til at David Petraeus er deltager på årets Bilderberg-møte, sammen med Henry Kissinger, Richard Pearle og Norges utenriksminister Espen Barth Eide?

Visning av videoen direkte i YouTube: http://youtu.be/kUYRJGJFaQc

(Video-presentasjonen er et utdrag fra årets Bilderberg-vorspiel, som forøvrig er tilgjengelig på DVD)

Spørsmålet er om utenriksminister Espen Barth Eide vil dukke opp som nok en naiv, norsk nisse, som lett lar seg manipulere og bruke som et redskap for onde krefter, i likhet med sine regjeringskolleger Jonas “Der bomber” Gahr Støre og Jens “Libya-bomber” Stoltenberg:

 

Statsminister Stoltenberg er kry som en skolegutt når han får klapp på skulderen fra "onkel" Obama for å ha vært en av de verste Libya-bomberne - mao. deltager i et moderne "mini-holocaust": Massedrap på hjelpeløse libyere inkl. ødeleggelse av hovedvannforsyningen i ørkenlandet Libya.
Statsminister Stoltenberg var kry som en skolegutt da han fikk klapp på skulderen fra “onkel” Obama for å ha vært en av de verste Libya-bomberne – mao. deltager i et moderne “mini-holocaust”: Massedrap på hjelpeløse libyere inkl. ødeleggelse av hovedvannforsyningen i ørkenlandet Libya.

Det er en kjent sak at Norges forrige utenriksminister, Jonas Gahr Støre, var en svært engasjert “teppebomber” av Libya, som det bl.a. fremgår av denne artikkelen. I likhet med Jens Stoltenberg, ble Jonas Gahr Støre anmeldt for krigsforbrytelser etter at norske militære bombefly ble misbrukt til bombetokt over Afrika i 2011.

Norges hyper-kriminelle riksadvokat, Tor-Aksel Busch innehar ennå sin posisjon med “ryggdekning” fra dagens norske regjering, bl. a. fordi Busch som motytelse lar anmeldelsen for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten mot Stoltenberg, Gahr Støre og Faremo ligge og støve ned, fremfor å utstede arrestordre og tiltale mot Norges nåværende krigsforbryter-bande, som ennå utgjør en fare for uskyldige sivile i fjerne land som Syria.

Norges Bilderberg-manipulerte presse (hvorav medarbeiderne i visse media knapt nok kvalifiserer til tittelen “journalist”) har ved gjentatte anledninger (Jugoslavia-borgerkrigen, Muhammed-karikaturene,  11. september-terroren m.v.) forsøkt å bringe utvalgte folkegrupper og statsledere i vanry (som muslimer, Libyas leder Gadaffi, Syrias leder al-Assad m.fl.). Hensikten med dette har vært å skape aksept i opinionen for ondskapsfulle krigsoperasjoner – som ikke har vært motivert utifra motivet om nasjonale selvforsvar – som har vært ledd i Bilderberg-NWOs ønske om kontroll over stadig nye land og folk, på sin vei mot verdensherredømme og en totalitær verdensregjering, bestyrt av bankierer og Illuminati.

Dagbladet bringer ondskapsfulle og ”goebells-aktige” løgnpåstander til torgs, som en del av forberedelser til et militært NATO-rigget overfall på den selvstendige fredsnasjonen Syria.  Har ikke norske media lært noe av sin medvirkning til det irakiske holocaust? Eller Libya-massakrene i 2011 , der også Norge deltok aktivt i massedrapene…?
Dagbladet bringer ondskapsfulle og ”goebells-aktige” løgnpåstander til torgs, som en del av forberedelser til et militært NATO-rigget overfall på den selvstendige fredsnasjonen Syria.
Har ikke norske media lært noe av sin medvirkning til det irakiske holocaust?
Eller Libya-massakrene i 2011 , der også Norge deltok aktivt i massedrapene…?

 

 

Årets norske Bilderberg-deltagere er utenriksminister Espen Barth Eide, NHO-direktør Kristin Skogen Lund (som etterfulgte bilderberger John Bernander som NHO-direktør) og Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg (som etterfulgte tidl. Hydro-sjef Egil Myklebust som medlem i Bilderbergs styringskomité)
Årets norske Bilderberg-deltagere er utenriksminister Espen Barth Eide, NHO-direktør Kristin Skogen Lund (som etterfulgte bilderberger John Bernander som NHO-direktør) og Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg (som etterfulgte tidl. Hydro-sjef Egil Myklebust som medlem i Bilderbergs styringskomité)
Henry Kissinger har deltatt på omtrent alle Bilderberg-møtene siden det første møtet på Hotel Bilderberg i Holland i 1954. Kissinger er på plass på årets møte i England.
Henry Kissinger har deltatt på omtrent alle Bilderberg-møtene siden det første møtet på Hotel Bilderberg i Holland i 1954. Kissinger er på plass på årets møte i England.

 

Richard Perle er kjent som "The Prince of Darkness". Tankegangen til Perle er som en Hitler eller Stalin -  å drepe noen millioner mennesker er helt OK, særlig hvis det er personer som oppfattes som "fiender". En journalist som stiller kritiske spørsmål blir av Perle stemplet som EN TERRORIST...
Richard Perle er kjent som “The Prince of Darkness”. Tankegangen til Perle er som en Hitler eller Stalin – å drepe noen millioner mennesker er helt OK, særlig hvis det er personer som oppfattes som “fiender”. En journalist som stiller kritiske spørsmål blir av Perle stemplet som EN TERRORIST…
Den jesuitt-trente David Petraeus har bakgrunn som kommandant for okkupasjonsstyrker i Irak og Afghanistan, samt fra CIA. Er han på Bilderberg for å bli briefet om mulige militære overfall på Syria og/eller Iran, eller er det kanskje bare fordi at Petraeus nettopp har blitt ansatt av Bilderbergs finansgribb Henry Kravis i firmaet Kohlberg Kravis Roberts (KKR)?
Den jesuitt-trente David Petraeus har bakgrunn som kommandant for okkupasjonsstyrker i Irak og Afghanistan, samt fra CIA.
Er han på Bilderberg for å bli briefet om mulige militære overfall på Syria og/eller Iran, eller er det kanskje bare fordi at Petraeus nettopp har blitt ansatt av Bilderbergs finansgribb Henry Kravis i firmaet Kohlberg Kravis Roberts (KKR)?

 

Hva_vil_utenriksministeren_si_hvis

 

Her er den offisielle agendaen for årets Bilderberg-møte

Agendaen for Bilderberg-møtet 2013 i England er hentet fra Bilderbergs eget nettsted: http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2013.html
Agendaen for Bilderberg-møtet 2013 i England er hentet fra Bilderbergs eget nettsted: http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2013.html

 

Den offisielle Bilderberg-agendaen tolket som NWO-agenda

 

Mulig tolkning av Bilderberg-agendaen for 2013 "sett gjennom NWO-filteret"
Mulig tolkning av Bilderberg-agendaen for 2013 “sett gjennom NWO-filteret”

 

Årets Bilderberg-deltagere

 

Bilderberg Meetings

Hertfordshire, England 6-9 June 2013

 

Current list of Participants

(Deltager-oversikten er hentet fra Bilderbergs eget nettsted:
http://www.bilderbergmeetings.org/participants2013.html )

FRA Castries, Henri de Chairman and CEO, AXA Group
DEU Achleitner, Paul M. Chairman of the Supervisory Board, Deutsche Bank AG
DEU Ackermann, Josef Chairman of the Board, Zurich Insurance Group Ltd
GBR Agius, Marcus Former Chairman, Barclays plc
GBR Alexander, Helen Chairman, UBM plc
USA Altman, Roger C. Executive Chairman, Evercore Partners
FIN Apunen, Matti Director, Finnish Business and Policy Forum EVA
USA Athey, Susan Professor of Economics, Stanford Graduate School of Business
TUR Aydıntaşbaş, Aslı Columnist, Milliyet Newspaper
TUR Babacan, Ali Deputy Prime Minister for Economic and Financial Affairs
GBR Balls, Edward M. Shadow Chancellor of the Exchequer
PRT Balsemão, Francisco Pinto Chairman and CEO, IMPRESA
FRA Barré, Nicolas Managing Editor, Les Echos
INT Barroso, José M. Durão President, European Commission
FRA Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
FRA Bavinchove, Olivier de Commander, Eurocorps
GBR Bell, John Regius Professor of Medicine, University of Oxford
ITA Bernabè, Franco Chairman and CEO, Telecom Italia S.p.A.
USA Bezos, Jeff Founder and CEO, Amazon.com
SWE Bildt, Carl Minister for Foreign Affairs
SWE Borg, Anders Minister for Finance
NLD Boxmeer, Jean François van Chairman of the Executive Board and CEO, Heineken N.V.
NOR Brandtzæg, Svein Richard President and CEO, Norsk Hydro ASA
AUT Bronner, Oscar Publisher, Der Standard Medienwelt
GBR Carrington, Peter Former Honorary Chairman, Bilderberg Meetings
ESP Cebrián, Juan Luis Executive Chairman, Grupo PRISA
CAN Clark, W. Edmund President and CEO, TD Bank Group
GBR Clarke, Kenneth Member of Parliament
DNK Corydon, Bjarne Minister of Finance
GBR Cowper-Coles, Sherard Business Development Director, International, BAE Systems plc
ITA Cucchiani, Enrico Tommaso CEO, Intesa Sanpaolo SpA
BEL Davignon, Etienne Minister of State; Former Chairman, Bilderberg Meetings
GBR Davis, Ian Senior Partner Emeritus, McKinsey & Company
NLD Dijkgraaf, Robbert H. Director and Leon Levy Professor, Institute for Advanced Study
TUR Dinçer, Haluk President, Retail and Insurance Group, Sabancı Holding A.S.
GBR Dudley, Robert Group Chief Executive, BP plc
USA Eberstadt, Nicholas N. Henry Wendt Chair in Political Economy, American Enterprise Institute
NOR Eide, Espen Barth Minister of Foreign Affairs
SWE Ekholm, Börje President and CEO, Investor AB
DEU Enders, Thomas CEO, EADS
USA Evans, J. Michael Vice Chairman, Goldman Sachs & Co.
DNK Federspiel, Ulrik Executive Vice President, Haldor Topsøe A/S
USA Feldstein, Martin S. Professor of Economics, Harvard University; President Emeritus, NBER
FRA Fillon, François Former Prime Minister
USA Fishman, Mark C. President, Novartis Institutes for BioMedical Research
GBR Flint, Douglas J. Group Chairman, HSBC Holdings plc
IRL Gallagher, Paul Senior Counsel
USA Geithner, Timothy F. Former Secretary of the Treasury
USA Gfoeller, Michael Political Consultant
USA Graham, Donald E. Chairman and CEO, The Washington Post Company
DEU Grillo, Ulrich CEO, Grillo-Werke AG
ITA Gruber, Lilli Journalist – Anchorwoman, La 7 TV
ESP Guindos, Luis de Minister of Economy and Competitiveness
GBR Gulliver, Stuart Group Chief Executive, HSBC Holdings plc
CHE Gutzwiller, Felix Member of the Swiss Council of States
NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary  General of Bilderberg Meetings
FIN Heinonen, Olli Senior Fellow, Belfer Center for Science and International Affairs, Harvard Kennedy School of Government
GBR Henry, Simon CFO, Royal Dutch Shell plc
FRA Hermelin, Paul Chairman and CEO, Capgemini Group
ESP Isla, Pablo Chairman and CEO, Inditex Group
USA Jacobs, Kenneth M. Chairman and CEO, Lazard
USA Johnson, James A. Chairman, Johnson Capital Partners
CHE Jordan, Thomas J. Chairman of the Governing Board, Swiss National Bank
USA Jordan, Jr., Vernon E. Managing Director, Lazard Freres & Co. LLC
USA Kaplan, Robert D. Chief Geopolitical Analyst, Stratfor
USA Karp, Alex Founder and CEO, Palantir Technologies
GBR Kerr, John Independent Member, House of Lords
USA Kissinger, Henry A. Chairman, Kissinger Associates, Inc.
USA Kleinfeld, Klaus Chairman and CEO, Alcoa
NLD Knot, Klaas H.W. President, De Nederlandsche Bank
TUR Koç, Mustafa V. Chairman, Koç Holding A.S.
DEU Koch, Roland CEO, Bilfinger SE
USA Kravis, Henry R. Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
USA Kravis, Marie-Josée Senior Fellow and Vice Chair, Hudson Institute
CHE Kudelski, André Chairman and CEO, Kudelski Group
GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman, S&B Industrial Minerals S.A.
INT Lagarde, Christine Managing Director, International Monetary Fund
DEU Lauk, Kurt J. Chairman of the Economic Council to the CDU, Berlin
USA Lessig, Lawrence Roy L. Furman Professor of Law and Leadership, Harvard Law School; Director, Edmond J. Safra Center for Ethics, Harvard University
BEL Leysen, Thomas Chairman of the Board of Directors, KBC Group
DEU Lindner, Christian Party Leader, Free Democratic Party (FDP NRW)
SWE Löfven, Stefan Party Leader, Social Democratic Party (SAP)
DEU Löscher, Peter President and CEO, Siemens AG
GBR Mandelson, Peter Chairman, Global Counsel; Chairman, Lazard International
USA Mathews, Jessica T. President, Carnegie Endowment for International Peace
CAN McKenna, Frank Chair, Brookfield Asset Management
GBR Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist
FRA Montbrial, Thierry de President, French Institute for International Relations
ITA Monti, Mario Former Prime Minister
USA Mundie, Craig J. Senior Advisor to the CEO, Microsoft Corporation
ITA Nagel, Alberto CEO, Mediobanca
NLD Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix of The
USA Ng, Andrew Y. Co-Founder, Coursera
FIN Ollila, Jorma Chairman, Royal Dutch Shell, plc
GBR Omand, David Visiting Professor, King’s College London
GBR Osborne, George Chancellor of the Exchequer
USA Ottolenghi, Emanuele Senior Fellow, Foundation for Defense of Democracies
TUR Özel, Soli Senior Lecturer, Kadir Has University; Columnist, Habertürk Newspaper
GRC Papahelas, Alexis Executive Editor, Kathimerini Newspaper
TUR Pavey, Şafak Member of Parliament (CHP)
FRA Pécresse, Valérie Member of Parliament (UMP)
USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute
USA Petraeus, David H. General, U.S. Army (Retired)
PRT Portas, Paulo Minister of State and Foreign Affairs
CAN Prichard, J. Robert S. Chair, Torys LLP
INT Reding, Viviane Vice President and Commissioner for Justice, Fundamental Rights and Citizenship, European Commission
CAN Reisman, Heather M. CEO, Indigo Books & Music Inc.
FRA Rey, Hélène Professor of Economics, London Business School
GBR Robertson, Simon Partner, Robertson Robey Associates LLP; Deputy Chairman, HSBC Holdings
ITA Rocca, Gianfelice Chairman,Techint Group
POL Rostowski, Jacek Minister of Finance and Deputy Prime Minister
USA Rubin, Robert E. Co-Chairman, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury
NLD Rutte, Mark Prime Minister
AUT Schieder, Andreas State Secretary of Finance
USA Schmidt, Eric E. Executive Chairman, Google Inc.
AUT Scholten, Rudolf Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG
PRT Seguro, António José Secretary General, Socialist Party
FRA Senard, Jean-Dominique CEO, Michelin Group
NOR Skogen Lund, Kristin Director General, Confederation of Norwegian Enterprise
USA Slaughter, Anne-Marie Bert G. Kerstetter ’66 University Professor of Politics and International Affairs, Princeton University
IRL Sutherland, Peter D. Chairman, Goldman Sachs International
GBR Taylor, Martin Former Chairman, Syngenta AG
INT Thiam, Tidjane Group CEO, Prudential plc
USA Thiel, Peter A. President, Thiel Capital
USA Thompson, Craig B. President and CEO, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center
DNK Topsøe, Jakob Haldor Partner, AMBROX Capital A/S
FIN Urpilainen, Jutta Minister of Finance
CHE Vasella, Daniel L. Honorary Chairman, Novartis AG
GBR Voser, Peter R. CEO, Royal Dutch Shell plc
CAN Wall, Brad Premier of Saskatchewan
SWE Wallenberg, Jacob Chairman, Investor AB
USA Warsh, Kevin Distinguished Visiting Fellow, The Hoover Institution, Stanford University
CAN Weston, Galen G. Executive Chairman, Loblaw Companies Limited
GBR Williams of Crosby, Shirley Member, House of Lords
GBR Wolf, Martin H. Chief Economics Commentator, The Financial Times
USA Wolfensohn, James D. Chairman and CEO, Wolfensohn and Company
GBR Wright, David Vice Chairman, Barclays plc
INT Zoellick, Robert B. Distinguished Visiting Fellow, Peterson Institute for International Economics

 

Årets Bilderbergmøte som ble omtalt på ABC Nyheter før møtet begynte inneholder et intervju med artikkelforfatteren.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
8 år siden

[…] | Read Sources […]

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Så er der begivenhed – Bilderberg Møde 2014, 29. maj kl. 10:00 til 1. juni kl. 18:00, Marriott Copenhagen Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København https://www.facebook.com/groups/oplysning/639358256134145/

BILDERBERG COPENHAGEN 2014 https://www.facebook.com/groups/764637016880138/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Bilderberg St.-Moritz http://www.youtube.com/watch?v=Q4i04S29iKQ&list=PLqQQFOVUZBLjlvvYz8YFhQOznZsiRYgEm

Quote: Früher gab es Könige, die alle und ihr Geschlecht für immer König bleiben wollten, ihre Kinder und Enkelkinder. Es gab aber immer mehr SAR und Pharaonen, die alle König sein wollten, und dadurch gab es Kriege, worin nur die gewöhne Völker ihr Leben liessen. Irgendwann sagten sie, dass es so nicht nicht länger ginge, und dass so alles kaputt ginge, es sollte ein anderes System ran; ein System wo jeder für 4 Jahre König sein könnte. Und so entstand die Demokratie. “Aber wen lassen wir denn wählen, weil keiner von uns ist parteilos?” Dann lassen wir doch in einer Art vom Zirkus das Volk oder Demos wählen, die verstehen sowieso nicht warum es geht; zynisch heisst Demokratie, das Volk wählt in einer Art von Demokratur und rotierende Diktatur, wo alle zur Auswahl stehende Politiker reine SAR und Pharaonen sind, die eben darum ein persönliches Glück ausstrahlen, wenn sie gewählt worden sind, weil sie ja König und Pharaone für 4 Jahre sein dürfen. Demokratie heisst zynisch, dass das Volk regiert. Eben darum gibt es die Bilderberger; ein internes alles überwachendes Dachorgan was es unter andere Namen schon seit der Zeit der Könige gab, um die interne Probleme unter den Pharaonen selber zu regeln; Probleme wie Nachfolge und Weltherrschaft – Letztes nennen sie mit einer eufemistischen Ausdruck Globalisation, eine sanfte Ausdruck für Weltherrschaft auf pharaonisch. >> At the gates of St.-Moritz – this ancient pharaonic last retreat and Bilderberg resort 2011- lays Chur, therefore a huge Pyramid of a famous food chain together with the pharaonic ibis bird of another worldwide chain is marking the ancient and only way over the pass to one of the highest pharaonic concentrations.

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“The Swiss «Herrenrasse» are Superiorly Organised, as Cold as Reptilian Lizards and United in Crime ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/07/breiviks-budskap-om-de-anonyme-bakmenn-3/comment-page-14/#comment-100708

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

BRD-igung Bushido: Politiker macht Stress ohne Grund; Pharaonen Adel Regiert Freimaurer Aristokratie +

Quote: PHARAONEN WURDEN ARISTOKRATIE, UND ARISTOKRATIE WURDE FREIMAURER REGIERUNG, UND IHRE BASIS IST OCTOGON SCHWEIZ; DIE ALTE WELT ORDUNG WAR DIE FEUDALE ARISTOKRATIE, UND DIE NEUE WELT ORDUNG IST DEMOKRATIE DURCH FREIMAURER SCHATTENREGIERUNG NACH DIE IDEE DER TEMPLER DES OCTOGON

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Bush sr. and Monsanto ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/monsanto-og-genmodifisert-mat-full-kontroll-over-matkjeden/comment-page-18/#comment-100104

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Bashar al-Assad Not a Dictator, Says Former British Ambassador to Syria http://www.abeldanger.net/2013/06/bashar-al-assad-not-dictator-says.html

“Herr Sean Hross ble fratatt sin to år gamle sønn av sveitsiske myndigheter og vet ikke om han fremdeles lever ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/alternativ-fremtina/comment-page-5/#comment-99705

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Bashar al-Assad Not a Dictator, Says Former British Ambassador to Syria http://www.abeldanger.net/2013/06/bashar-al-assad-not-dictator-says.html

Quote: Source: International Business Times http://www.ibtimes.co.uk/articles/481269/20130620/assad-dictator-andrew-green-british-ambassador-syria.htm Bashar al-Assad Not a Dictator, Says Former British Ambassador to Syria. Ex-diplomat Andrew Green defends Syrian ruler and accuses No 10 spin of failing to understand situation on the ground. Syrian president Bashar al-Assad is not a dictator – just a figurehead – according to a former British ambassador to Syria. Sir Andrew Green’s remarks in the Spectator are likely to enrage critics of Assad’s regime at a time when David Cameron is discussing whether to follow the US decision to arm rebels in Syria. In a blogpost entitled “If you think arming the rebels is the answer, then you don’t understand Syria”, Green, the former diplomat and founding chairman of the organisation MigrationWatch UK, criticised the “spin generated by Number 10 in recent days”. “All this spin reflects a fundamental failure to understand the nature of the situation in Syria,” he argued. “Bashar al-Assad is a figurehead, not a dictator on the pattern of Saddam Hussein, or even his [Assad’s] father. “What some outside observers fail to realise is that the Alawites, having run a very tough police state for 40 years, simply cannot afford to lose power,” he said. ..

Chechens in “Light of Levant” Brigade in Syria Help to Behead a Civilian Man & to Kill Two Women http://www.youtube.com/watch?v=PC-eQbHd0kU

“Herr Sean Hross ble fratatt sin to år gamle sønn av sveitsiske myndigheter og vet ikke om han fremdeles lever ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/alternativ-fremtina/comment-page-5/#comment-99705

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

World Rulers are Satanic Fascist Pharaohs Hiding in Switzerland + http://www.youtube.com/watch?v=UfLWu87OUW4&list=PLqQQFOVUZBLh1nNvK_a5xqC7q0Pah3K0k

Quote: A series of videos from Sean Hross out of Switzerland are being mirrored to our YouTube channel as the Swiss government is censoring and/or deleting his videos. Sean’s channel is giureh at http://www.youtube.com/user/giureh These videos are thought provoking and require a deep understanding of history. AD’s views may vary however a great deal of the content is imperative in understanding today’s world. Comments are welcome although senseless posts without any form of contribution to the discussion will be blocked and deleted. Recommended: Santos Bonacci – The Pharaoh Lineage “The Priest of Amon Ra and the connection to Switzerland http://www.youtube.com/watch?v=iz1kGVfWDlc Bilder – Berger = mountains of pictures in Auschwitz; Pharaoh DNA = Switzerland. The word Bilder is German and means pictures, and Berg is a mountain in GermanY; a German name of a hotel in a country without mountains. But Prince Bernhard was German, a SAR (nobility) and member of the SS. And in Auschwitz were mountains of shoes, mountains of hair, mountains with teeth, clothes, glasses, suitcases and mountains of pictures of the lives stolen away. The prisoners who had to sort out these “mountains” were called The Bilderberger, and the Freemasons kept the name in a cynical way standing for NWO, the death of Europe and total control over humanity; Bilderberger – pictures in memory of what life used to be before the NWO and total domination of the enemy within, The Pharaohs. And in Switzerland 50% of the population carry the pharaonic DNA, as recent 2011 scientific studies proved.

Abel Danger youtube account http://www.youtube.com/user/BMHC2CSi/videos

Abel Danger http://abeldanger.net * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Idioti og uansvarlighet er dessverre de mest fremtredende egenskapene i barnehagen Norge pr dato, også forårsaket av kjemisk aktivitet ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-12/#comment-99442

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Wolfgang Umfogl, Ded Gecaj, Code O2T, Torture and Murder in Nazi Switzerland

Quote: THOUSANDS OF IMMIGRANTS WERE TORTURED AND/OR SUICIDED IN SWISS TORTURE DETENTION CENTERS. See “The Pharaoh Show” from giureh for more.

Google { white torture in torture prison bern switzerland http://tinyurl.com/m3ooe9x , wolfgang umfogl https://www.google.no/search?q=wolfgang+umfogl }, youtube { o2t torture http://www.youtube.com/results?search_query=o2t+torture , wolfgang umfogl http://www.youtube.com/results?search_query=wolfgang+umfogl }

«The Pharaoh Show · Alien Predators in Human Appearance ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/verdens-andelige-m%C3%B8rke/comment-page-3/#comment-99449

“Hvorfor går du ikke på løvebakken og spør de ansvarlige om hvorfor de alle uansett politisk misfarge har importert hva det skal være inklusive CIA og Mossad agenter, klin sprøe jesuitter og templars, som fremstår og blir presentert som ekstremistiske muslimer skråstrek islamister samt seriøse politikere og redaktører mm. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-10/#comment-99480

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Abel Danger radio show live, Fri Jun 14, 2013 2:00pm EDT — 3:30pm http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2176874

Quote: Marine links sister’s MisPRISM of SES Treason to Black-Inglis Gareth Williams Fort Meade. Plum City – (AbelDanger.net) – June 13, 2013. United States Marine Field McConnell has linked his sister Kristine Marcy to a ‘MisPRISM of Treason’ by her U.S. Senior Executive Service protégés who, apparently led by erstwhile National Security Agency deputy directors William B. Black and John C. Inglis, allegedly used PRISM/Amazon IMDb*metadata to entrap the late Gareth Williams in a snuff-film production at Fort Meade, Md., in August 2010. McConnell claims that his sister and Amazon director and former U.S. Deputy Attorney General Jamie Gorelick, became aware of the MisPRISM of SES Treason when hacking systems associated with JABS, JPATS and Sentri were launched with the Gore Hammer ‘re-invention of government’ awards on DOJ Lab Day October 22, 1996 prior to integration into the PRISM/Amazon IMDb cloud. PRISM = Profile Replacement for Internet Spliced Movies allegedly integrated with Nortel JABS

Abel Danger http://abeldanger.net * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“LIE DETECTOR. Ben Fellows tells Bill Maloney «I will take a lie detector test on my accusations» ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-19/#comment-99387

MrM
MrM
Abonnent
10 år siden

Leser på den listen over deltakere fra forskjellige land, og kommer ikke over noen fra Island.
Leste på nettet for en stund tilbake at Island arresterer korrupte bankfolk, og fant dette tilfeldig med denne artikkelen. Kan dette ha noen sammenheng tro?

http://www.dailypaul.com/241101/iceland-dismantles-corrupt-gov-t-then-arrests-all-rothschild-bankers

(Om dette er sant, skal tas med en klype salt).

Ny på denne siden, så kan jo hende det har blitt nevnt i eldre artikler.

Utrolig mye interessante artikler, og lærerikt stoff her.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Stratum Zero Killers “Death by GMT” – Book 11 Chapter 16, The 4th Man In The Fire; FINAL CLUE in 9/11, GLONASS 17:37:19, Miss Peacock, Pentagon Lawn, A-3 http://www.abeldanger.net/2013/06/stratum-zero-killers-death-by-gmt-book_11.html

Quote: .. Obama, Clinton and (redacted) Unpopular at Bilderberg, 9 June 13 .. Bilderberg Attendees in BLUE on Left of Green Arrow .. After 9/11 those who participated in the false flag soon found that the world citizens recognized that the only global terror of any significance is that deployed by the cabal of global bankers and the naïve young leaders of the 9 social media “data mining” corporations cooperating in the PRISM operation recently exposed in England during the Bilderberg gathering. Fortunately, the Bilderbergs/Cameron are not aware of MSIRP. .. Now, for all parties including members of U S Military, active, reserve, and MOST LETHALLY, retired, let us review the current global THREAT LEVELS in effect on 10 June, 2013, the day after the Bilderbergs found their position untenable and indefensible as military personnel in Iran, Syria, Russia, US, UK, Australia and New Zealand discover the true history of the ANZUS 9/11 caper exposed in Operation QUICKSAND which now evolves and escalates into parallel operations PROUD PEACOCK and PUSSY WILLOW, if Umbrellaman SO CHOSES and I am certain he will as I am the guy that writes the fiction while Agent Hamish does the HEAVY THINKING. .. Chips knew the two missing links would be explained on Livestream on the 5th of June, 2013 so the representatives of the UK Column would be able to INLEAK the information to some young Bilderbergs who were maneuvering to make the cabal more transparent and less effective. .. To keep his mind off her accoutrements, he thought about how the Bilderbergs had released the Eric Snowden file to create a FIRESTORM that would expose NSA and GCHQ as equally inept and infiltrated partners in the POPPIE PROJECT that had cost Pat Tillman his life on 22 April, 2004 and Gareth Williams his, in August, 2010, just before Agent Chips and Abel Danger got MI6 and FBI oath keepers singing out of the same Hymnal after Chips’ exposure of the City of London TWISTED SISTERS including Eliza Manningham Buller, Dolphin Cameron, Beaner Bitch Clegg as well as the back up chorale group known as the Ne’r Do Well Nine, google this combo .. The phony baloney color coded FAA/DHS Terror Threat levels died a TARDY DEATH in 2011 after repeated publishing of bogus threat levels by Abel Danger which incessantly mocked the false terror escalations of DHS and FAA with Abel Danger Threat Levels including Pastel Tangelo and Pastel Teaberry resulting in Janet Napolitano’s action at the university where Field McConnell was registered to begin class in fall of 1967 before being incorrectly accepted at Annapolis, from whence he graduated on 9 June, 1971, exactly 42 years to the day prior to the BAD NEWS in Bilderbergs that PRISM was exposed by Agent Chips on 27 September, 2010 in video below, which allows Agent Chips to post current THREAT LEVEL as Pastel Transparent, as in no color, no threat, the only terror threat to the USA since 10 September, 2001 has been the threat of an attack sponsored by USSES, NSAWW, Bilderbergs and the Twisted Sisters of the City of London. .. Now that the Bilderbergs have been exposed by Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTalk, AOL, Skype, YouTube, Apple, I’d love to break down your desires like LIGHT THROUGH A PRISM if you issue me a RAIN CHECK. ..

Google oversettelse til bl.a. norsk kan utføres ved å velge språk øverst på første side

Abel Danger artikler ‘Bilderberg 2013’ +, google { https://www.google.no/search?q=bilderberg+2013+site%3Aabeldanger.net }

«Jeg har i minst seksten siste år fornemmet og opplevd et terroriserende miljø i Trondheim, og etterhvert ble det samme rapportert overveldende massivt fra bl.a. Orkanger. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/stay-behind-2-den-fjerde-tjeneste-forratner-rettsvesenet/#comment-99338

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Sametingets urfolksmøte ble droppet av regjeringen http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/06/10/sametingets-urfolksmoete-ble-droppet-av-regjeringen Sitat: Utenriksministeren satte av tre dager til en lukket Bilderbergerkonferanse, men kommer ikke for å hilse på verdens urfolk i Alta. ALTA (ABC NYHETER): Mandag morgen åpner konferansen for all verdens urfolk i Alta. Der hadde vertskapet, Sametinget med sin president Egil Olli (Ap) i spissen, håpet på å få en representant for den norske regjeringen til å hilse. Men ingen politiker fra regjeringen ønsker å hilse de 500 deltakerne som i løpet av helgen strømmet til Alta. – De er invitert. Jeg hadde gjerne sett dem her. Men regjeringen må jo bestemme selv hva de ønsker å prioritere. Det sier en skuffet sametingspresident Egil Olli til ABC Nyheter – omgitt av fargerike utsendinger fra masaier, tuareger, russiske urfolksgrupper, småvokste peruvianske queshuaindianere og mange andre, under en velkomstmottakelse søndag kveld. Heller blues enn urfolk ..

“Cancer prevention: A traditional approach ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/arets-pilleselger-2012-jorgen-skavlan/comment-page-3/#comment-99316

Tore B. Krudtaa
Abonnent
10 år siden

All ære til Hans Gaarder, og alle andre, som setter søkelys på at norske politikere valfarter til denne Bilderberg-gruppen. Det er viktig informasjon. Men, jeg skulle ønske at neste artikkel om Bilderberg-gruppen ser mer på konsekvensene som denne gruppen (og andre tilsvarende møter med hemmelig agenda) har for den enkelte mannen i gata.

Jeg for min del er ikke i tvil om at den korporatiseringen vi nå ser skje i Norge, en prosess hvor sentrale personer i norsk politikk jobber beinhardt for at landets ressurser selges ut til kapital-interessene (feks. fisken, strømmen, vannet mfl.), og hvordan dette bidrar til at prisene på endel tjenester i dette landet når nye høyder. En annen ting som er svært relevant i denne sammenhengen er hvordan stat og kommune låner penger av private banker i inn og utland, og hvor samme stat og kommune må betale dyre renter som selvfølgelig går i lomma på finanseliten. Og så har vi dette med deregulering da. Industrien ønsker mer kontroll, mer profitt og mindre kjepper i hjulene fra regulative myndigheter. Dette ser vi nå feks. i forbindelse med stadig økte grenseverdier i relasjon til giftige kjemikalier i mat, at mer og mer genmodifiserte organismer tillates i Norge, EU og resten av verden osv. osv.

Det jeg har savnet med disse Bilderberg-artiklene er mao. å knytte det som skjer på disse møtene opp mot det som skjer i dagens samfunn, og hvilke konsekvenser det får for mannen i gata. Det tror jeg også kan bidra til at flere fatter interesse for det enorme sviket svært mange av våre topp-politikere utøver ovenfor demokratiet og de menneskene de faktisk burde jobbe for, når de sverger troskap til denne Bilderberg-mafioso gruppen.

Agenda 21 og Codex Alimentarius er selvfølgelig også aktuelle kandidater å ta med i en slik dybdeartikkel, da disse også får store negative konsekvenser for mennesker og samfunn i de land som nå presser på for å innføre disse.

Her er forresten et svært så interessant intervju om Agenda 21. Riktignok om forholdene i USA. Men, som kjent… Norge er jo godt i gang med innføring av både Agenda 21 og Codex Alimentarius…

Agenda 21 Explained

Codex Alimentarius
http://www.monsanto.no/index.php/no/miljo/gmo/gmo-videoer/160-codex-alimentarius

The Secret of OZ
Avslører galskapen i at stat og kommune skal betale renter på lån til private banker. Hvis våre folkevalgte ville det, så kunne staten trykke disse pengene selv og låne pengene ut rentefritt til stat og kommune. Da ville enorme pengebeløp bli spart fordi vi ikke lenger måtte betale dyre renter på lån til private banker.
http://www.youtube.com/watch?v=swkq2E8mswI

« Forrige artikkel

Hvorfor ble jeg frikvinne – Del 2 av 2

Neste artikkel »

Stay behind 2; “Den fjerde tjeneste” forråtner rettsvesenet

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x