Vatikanets tempelriddere er tilbake i Norge

24.6K visninger
7 minutter lesetid
119

Mange tenker på Norge som nasjonalstaten langt mot nord, med demokrati og rettstat som fundamentet for en fredelig og samstemt kultur, basert på sunne tradisjoner med hardingfele og samisk joik, i skjønn forening. De fleste vet faktisk ikke at Norge for lengst er infiltrert av fremmede makter, som styrer Norge fra kulissene, og at demokratiet i Norge er fallitt siden rettstaten vår er korrupt.

I dag styres Norge av en Jesuittisk konspirasjon direkte fra Vatikanet i Roma, som ødelegger denne nasjonen innenfra, dag for dag. Dette er en del av en større plan internasjonalt, hvor Vatikanet har planer om å ta kontroll på hele verdens befolkning, og innføre New World Order – NWO, og innstifte en verdensregjering, hvor alle mennesker skal tvinges til å underkaste seg den katolske kirke og den satanistiske pavemakten. De som ikke underkaster seg, skal fjernes fra denne jord, det er Vatikanets onde plan.

Norske overløpere

Det er ingen hemmelighet lengre at Jonas Gahr Støre tilhører Vatikanets Jesuitt orden (Støres mentor på skole i Frankrike var Jacques Delors, som er jesuitt), og denne øverste maktinstitusjonen Jesuitt-ordenen, er Pavens og Kardinalenes øverste generaler i krig mot menneskeheten, på vegne av den katolske kirken, som har som målsetning å utrydde alle som ikke er katolikker. Jesuitt ordenen i Vatikanet står over Vatikanets Malteserordenen i rang.

Malteser ordenen eller deres gamle navn Tempelridderordenen, er de som styrer NATO og all etterretning i de vestlige land og i midtøsten. Jesuittene som står over Malteserordenen, har full kontroll på alle de sentrale etterretnings organisasjonene i verden, gjennom Malteserordenen, spesielt gjennom CIA, MI5, MI6, russiske FSB, israelske Mossad og også vår egen etterretningstjeneste (Forsvarets etterretning), som igjen styrer PST, som er politiets etterretning.

Jesuitter og sionister, samme klan

Jesuittene opprettet EU, FN og CFR – Council of Foreign Relation, som er det nye FN. De har opprettet sionismen (falske jøder) som politisk organisasjon, og de opprettet også Det Muslimske Brorskapet og islam, for å føre krig mot menneskeheten. Det er bare å se hva som skjer i midtøsten, hvor Jesuittene gjennom sin politiske datterorganisasjon sionismen, står hardt mot islam og Det Muslimske Brorskap sine avdelinger Hamas, Fatah og Hezbollah. Alt dette er bare et spill, og kontrolleres fra Jesuittene i Vatikanet. Men spillet med menneskeliv og hele vår sivilisasjon, er så farlig og så brutalt ond, at Vatikanet kalkulerer med at splitt og hersk er beste metode for å kunne overta hele midtøsten og hele verden, med sin demoniske plan om verdensherredømmet for den katolske kirke, gjennom å starte 3 verdenskrig.

Jesuittene har også opprettet det hemmelige selskap illuminati, frimurerorganisasjonen og Bilderberger organisasjonen, for å ta kontroll på politiske partier og kommersielle selskaper i verden.

I den forbindelse har Jesuittene også fra gammelt av opprettet det moderne pengesystemet som er i bruk i verden i dag, og de kontrollerer Rotchild finanskonglomeratet, som igjen kontrollerer den amerikanske “statsbanken” FED og storbanken BIS – Bank of International Settlement. BIS er “alle sentralbankers mor” og som Norges Bank får sine penger fra som regel, ved innlån av frisk kapital. Med andre ord; Jesuittene og Vatikanet kontrollerer også vår pengebeholdning i Norge. IMF og Verdensbanken er også under Jesuittisk kontroll, og disse “monsterpengemaskinene” brukes av jesuittene til å føre økonomisk krig mot stater, for å underlegge dem Vatikanets kontroll.

Den omstridte forfatter Eric Jon Phelps hevder at Knights of Malta er de som styrer alle de store etteretningsorganisasjoner i hele verden, at de er alle «daughters of Rome», inkludert Mossad, som han forklarer i denne video her.

Økonomisk tyranni

Libya var under Gadaffi en stat som ikke ville legge seg under kontroll av IMF, og ble sannsynligvis angrepet av EU og NATO, som Jesuittene og Vatikanet kontroller. Libya var Afrika sin mest moderne stat og stod i mot Jesuittenes forsøk på å kontrollere landet. Krigen handlet ikke om menneskerettigheter, men om å drepe Gadaffi, som riktignok var en diktator, men likefullt hadde bygget opp Libya som den mest vellykkede staten i Afrika. NRK sin nylige dokumentar viser tydelig, hva Libya måtte bøte med for denne motstanden.

malteserordenen
Pave Ratzinger og Malteserordenens høyeste posisjoner

Jesuittene og Vatikanet står bak og de finansierte og kontrollerte Hitler og Nazistene. Før de gjorde dette, så konstruerte de motpolen kommunismen, hvor Lenin som var kontrollert av Jesuittene, stod bak den russiske revolusjon. Revlusjonen førte til at den kristne Tsar familien og inntil 66 millioner kristne og intellektuelle russiske statsborgere ble drept av kommunistene. Dette er meget godt dokumentert gjennom Juri Lina sin dokumentarfilm ‘I skyggen av Hermes’ , om hvordan illuminati (det Jesuitt kontrollerte hemmelige selskap) stod bak nedslaktingen av Russland sin kristne og intellektuelle befolkning.

Kontrollerer alltid begge sider

Når begge motpolene var konstruert, slik Islam og Sionismen også er idag, så lot Jesuittene disse partene gå til krig mot hverandre, for å skape kaos, og ta kontroll gjennom kaos og ufattelige myrderier i 2 verdenskrig. Den ortodokse kirke i Russland (søsterkirke til Vatikanet) har nå full kontroll i Russland etter at de kristne ble drept.

Stalin og Hitler kom begge fra Rotschild blodslinjen, som er den sentrale onde blodslinjen til Vatikanet og Jesuittene. Det er i tillegg 12 onde blodslinjer til Vatikanet som går igjen i verdenshistorien. Det er det familienavn som Bush, Clinton, Rockefeller, Onassis og Kennedy, kjente illuminati familier som jobber som marionetter for Jesuittene på verdensbasis. John F. Kennedy forstod etterhvert hvilken satanistisk organisasjon Vatikanet og Illuminati er, og ble belønnet med flere kuler i kroppen da han ble drept i Dallas, bare få dager etter han avslørte dem gjennom verdens mest berømte tale som han holdt om denne satanistiske verdenskonspirasjonen, som undergraver vår sivilisasjon.

Man ser derfor her hvordan staten Vatikanet, har infiltrert alle nasjoner i verden omtrent, via sin Jesuitt orden og Malteser ordenen, og forsøkt og faktisk lyktes svært ofte med å ødelegge nasjonalstatene de får og fikk innpass hos. Jesuittene hadde ikke adgang til Norge inntil 1956, og det er det faktisk en grunn til. Jesuitten Jonas Gahr Støre og russisk kontrollerte Jens Stoltenberg, er derfor i følge vår kjære Grunnlov og frihetsbrev, høyst legalt å betrakte som spioner og landsforrædere av Norge. Dette fordi stilles klare spørsmål om også Jens Stoltenberg faktisk er russiske agent, som også har infiltrert den norske nasjonalstaten, med det formål å legge Norge under fremmed makt, på vegne av sin oppdragsgiver.

Andre agenter

Norges kanskje aller dyktigste journalist, Alf R. Jakobsen fra NRK Brennpunkt redaksjonen, i oppslag fra Dagbladet, avslørte Jens Stoltenberg som den russisk/sovjetiske spionen “Steklov” basert på materiale fra den avhoppede KGB arkivaren Mitrokhin, som skrev boken “KGB in the vest – The Mitrokhin Archive” hvor Jens Stoltenberg og flere AP ledere skal være avslørt som russiske/sovjetiske spioner, eller med svært nær tilknytning til russisk etterretning. Alt til syvende og sist, styrt av Jesuittene i Vatikanet, siden disse også kontrollerer russiske FSB etterretningen, til Putin.

En kjent Tempelridder (Malteser ordenen) i Norge, er Janne Haaland Matlary som er aktivt medlem av Malteserordenen, og hun har nå infiltrert partiet Høyre for å fullføre Vatikanets imperialisme også i Norge, med å gjøre Norge til et katolsk land. Haaland Matlary er professor i religionshistorie og en meget slu person, som jobber hardt for Pavemakten i Norge. Men den mest kjente Tempelridderen er ikke henne, det er faktisk Anders Bering Breivik, som stod bak Utøya og Oslo terrorhandlingene.

ABB er Tempelridder

ABB er også Tempelridder og faktisk langt høyere plassert i Norge i frimurersystemet, en tidligere fremkommet. Frimurersystemet er den hierarkiske graderingen av alle personer som er innenfor Vatikanets maktpyramide, med ordener/organisasjoner og selskap. På tross av sin unge alder, så er ABB en mer sentral Tempelridder, en det media og Stoltenberg regimet vil innrømme han.

Men Anders Bering Breivik er ikke alene i verden, som man kanskje skulle tro. Siden Jesuittene og Tempelridderne til Vatikanet kontrollerer all vestlig etterretning, så kontrollerer de også den norske etterretningen (Forsvares Etterretning, som igjen kontrollerer PST til politiet).

Anders Bering Breivik sin føreroffiser er ingen ringere enn den tidligere etterretningssjefen i Norge, Torgeir Hagen, som er en av de øverste Tempelridderne i Norge, direkte underlagt Jesuitten Gahr Støre. Dette kommer frem fra Norulv Øvrebotten, som satt som statsekretær i Forsvarsdepartementet under Arbeiderpartiets egen Johan Jørgen Holst. Øvrebotten sin avhandling om Anders Bering Breivik og Torgeir Hagen, kan leses her (det er en serie artikler, så trykk nederst på les mer knappen for alle artiklene). Tempelridderne i Norge er tungt infiltrert i det norske samfunnet. Mer om tempelridderne finnes på deres egen webside her om Tempelridderordenen i Norge.

gahrS
Jonas Gahr Støre et tohodet troll?

Jesuittene kverker dissentere

Jonas Gahr Støre som medlem av Jesuittordenen, er derfor en meget farlig mann for Norge, og det må settes fokus på hva han, Jens Stoltenberg, Thorvald Stoltenberg, Grethe Faremo, som alle er medlem av Vatikanets onde verdensorganisasjon i ulike ordener, gjør med denne nasjonen Norge. Alle bør lese denne artikkelen som Synnøve Fjellbakk Taftø, den tidligere toppjuristen under EØS delegasjonen som skulle forhandle med EU (Vatikanets organ), skrev om EØS avtalen og Gahr Støre [hennes kollega]. Hun skrev artikkelen ‘Globalistenes fremste agent‘ om Jonas Gahr Støre, og hvordan Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland lurte Norge inn i EU gjennom den grunnlovstridige EØS avtalen.

Få dager etter at hun skrev artikkelen på Nyhetspeilet, ble hun pågrepet i sitt eget hjem av korrupt politi, dratt ut av sin bolig, og tvangsinnlagt på Bodø Mentale Sykehus, neddopet med medisiner og behandlet på den ynkeligste måte som menneske, fordi hun avslørte Jonas Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland sine ulovlige og grunnlovstridige handlinger om EØS prosessen. Her forteller Synnøve om sin egen behandling og hvordan Gahr Støre behandlet henne .

I disse videoene forteller også Taftø Fjellbakk om Gahr Støre som Jesuitt. Denne horrible handlingen med å pågripe Synnøve Fjellbakk Taftø, må sees i lys av hvilken rolle Jonas Gahr Støre har som medlem av Jesuitt ordenen til Vatikanstaten, siden nasjonalstatene etter deres plan skal ødelegges og samles i en stor suppe, hvor alle skal tilbe Vatikanstaten eller falle i unåde og bøte for det, på verst tenkelig måte. Synnøve fikk merke Jesuitten Gahr Støre sin vrede, for at han ble avslørt.

Derfor må disse menneskene stoppes nå, for de er meget farlige mennesker!

* * * * *

Forfatteren er stifter av Protestantisk Union – Opus Dei
https://www.facebook.com/groups/ProtestantiskUnion/

Per Vidar Johansen

Freelance journalist og webredaktør av
Mitt Nord-Norge bloggen. Jeg er israeler, i sjel og kropp, slik du også er. Israel/Jakob er vår stamfar, og vi avstammer fra Benjamin og Naftali sin stamme, 2 av Israel/Jakob sine sønner, som ledet 2 av de 10 tapte stammer fra Kaanans land (dagens Israel) og opp til Norge og Sapmi. Min bestefar var av Naftali sin stamme og min Bestemor fra Benjamin sin stamme. Israels folk, det er vi:-)

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
En mann med åpenbar agenda
Abonnent
10 år siden

Meget interessant artikkel.
Husker dere den debatten som var i Aftenposten mellom malteseren Matlary og jesuitten Støre for en tid tilbake? En flau forestilling. At journalister gadd å vie dette spalteplass.

Dette systemet kommer over verden ganske snart. Den siste paven er her allerede, 76 år gammel. I denne pavens tid skal det fullbyrdes i henhold til St Malachy profetien.

Det blir et kraftig skille mellom de religiøse og de sanne troende framover. Men gjennom trengsler vil vi få se vekkelse, tegn og under.

Åpenbaringsboken: I Ånden førte han meg ut i ødemarken. Og jeg så en kvinne sitte på et skarlagenrødt dyr som var overstrødd med navn som var en spott mot Gud. Det hadde sju hoder og ti horn. 4 Kvinnen var kledd i purpur og skarlagen og glitret av gull og edelstener og perler. I hånden holdt hun et gullbeger fylt av motbydelige ting og av all urenheten fra sitt horeri. 5 På pannen hennes sto skrevet et navn med hemmelig mening: «Babylon den store, mor til horene og til alt som er motbydelig på jorden.» 6 Og jeg så at kvinnen var beruset av blodet fra de hellige og fra Jesu vitner.

18 Og kvinnen du så, er den store byen som har kongsmakt over jordens konger.»

24 I denne byen ble det funnet blod fra profeter og hellige, fra alle dem på jorden som er blitt slaktet ned.»

Lukas evangelium:
Men når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet, for da er deres forløsning nær.

29 Han fortalte dem en lignelse:
Se på fikentreet og alle de andre trærne! 30 Når dere ser at de springer ut, forstår dere at sommeren er nær. 31 Slik skal dere også, når dere ser at dette skjer, vite at Guds rike er nær. 32 Sannelig, jeg sier dere: Denne slekt skal ikke forgå før alt dette skjer. 33 Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldri forgå.

34 Vær på vakt, og la dere ikke sløve av svir og drikk eller av livets bekymringer, så den dagen plutselig kommer over dere 35 som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden.

36 Våk hver tid og stund, og be om å få kraft til å komme velberget fra alt dette som skal hende, og bli stående for Menneskesønnen.

———-
Den sanne Jesus Kristus kommer meget snart for å hente sin brud.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Det er snart slutt for Babylon, den store hora:

http://ord8liv.wordpress.com/2013/07/20/slutten-for-babylon/

Var det ikke også den klarsynte Alois Irlmeier som skrev om en stor internasjonal konflikt hvor Roma ble knust? Og etter dette så han på himmelen den korsfestede med naglemerkene i sine hender. Bortrykkelsen av de sanne troende?

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

TABU nr. 24 for norske media: (Den jesuittiske) EØS-avtalen bryter Norges Grunnlov:

«Nasjonen Norge er basert på lover, slik det står i lærebøker i samfunnsfag for ungdomsskolen. Norges lover gjelder i Norge, og særlig Grunnloven, som må respekteres høyere enn andre lover. For hver dag som går med EØS-avtalen brytes Grunnloven, noe som er en helt uholdbar situasjon for Norge.

§ 1 i Norges grunnlov lyder:
«Kongeriget Norge er et frit, selvstændigt, udeleligt og uafhændeligt Rige. Dets Regjeringsform er indskrænket og arvelig monarkisk.”

Johs. Andenæs skrev i sin bok: ”Statsforfatningen i Norge” i 1962:

”Traktater som i sitt innhold strider mot bestemmelser i Grunnloven, kan Kongen ( i dag regjeringen) ikke inngå, selv med samtykke fra Stortinget.”

Det faktum at Norge i henhold til EØS-avtalen er ”forpliktet” til å gjøre enkelte EU-direktiver gjeldende som norsk lov er simpelthen grunnlovsstridig, mao. en kriminell handling. Kan det være skjult makt som har bidratt til å muliggjøre dette sviket mot Grunnloven ?»

Hentet fra norske medias samlede TABU-oversikt:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Spørsmål: Hvem har vært hovedarkitekten bak den norske EØS-avtalen?

Svar: «jEØSitten» Jonas Gahr Støre:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/

Brandulph
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

For en gammel nordmann i utlendighet er det skremmende informasjon du legger fram her, Hans Gaarder. Jeg kan ikke annet enn å spørre hvordan slike overtramp er mulig?. Men det har seg muligens slik, som jeg lenge har hevdet, at Norge i realitet ble kuppet av sionisten J.Chr. Hauge under siste krig, og at samtlige av landets politikere etter krigen ligger lydhøre nede i den pyramide toppen han kreerte.(For mange, kanskje de fleste, er de et redskap for toppen av pyramiden, uten selv å være klar over det. Ja, til og med uten at de er klar over pyramidens eksistens!) Ref. plan og modus operandi som er fremlagt i den utrolige «Protokollen».

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Tydelig at de har brukt folkehelseinstituttet til slike handlinger i lang tid….

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Veldig bra artikkel, som jeg henger med i, men jeg tror en del ikke klarer å henge med. Den burde mao vært dobbelt så lang, det er mer enn nok å ta av :-)

Du skriver om deg: «Jeg er israeler, i sjel og kropp, slik du også er. Israel/Jakob er vår stamfar.» Det er du vel ikke. Du, som meg, er israelitt.!! Staten Israel og deres israelere er noe annet.

Arn
Arn
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Gard Støre hadde en jesuitt som mentor på universitetet og den samme mentoren var i norge på Lobbyist-ferd til Gro H. B. og Støre en gang i tiden. Men derfra å si at Gard Støre er en Jesuitt som har sverget Jesuitt-eden er vel å trekke det litt langt? Indisier? bevis?

Kaare Olav Eikrem
Kaare Olav Eikrem
Abonnent
Svar til  Arn
10 år siden

De faste skribentene her inne er sjeldent opptatt av beviser. Det de skriver omtaler de som den selvfølgelige sannhet og det er bevis nok.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Per Vidar Johansen
9 år siden

Det er 27 trappetrinn som kan deles inn i 13+14=27. 1314 var året da tempelridderen Jacques de Molays ble brendt på bålet.

27:7:2014
http://worl4me.blogspot.no/
(Her finner du også bevis for at Vigelandsparken er konstruert av en frimurer)

Hva vil skje 27. juli:
http://wp.me/p3tGFm-4b

Kaare Olav Eikrem
Kaare Olav Eikrem
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Dere er så lemfeldige i bevisføring at det blir komisk.
Har du hørt at Støre har avlagt en slik ed? Hvordan vet du at han er jesuitt?

Du kommer med så mange påstander som du, i likhet med andre her på denne nettsiden, påstår er beviser og «klart, tydelig, velkjent» osv osv…….

Det blir jo bare tåplig!!!!!!!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Kaare Olav Eikrem
10 år siden

Sjekk om Jonas Gahr Støre samarbeider med eller motarbeider EU-kommisjonen, samt fremmer eller går imot norsk EU-medlemskap, så har man svar godt nok, uavhengig av eventuelt avlagt jesuitt-ed. Presidenten i EU kommisjonen Herman Van Rompuy sa ganske nylig i en tale i EU: ”We are all jesuits”, We are all Jesuits http://www.abeldanger.net/2012/12/we-are-all-jesuits.html

Sjekk også hans forhold til følgende, så har man et bunnsolid bilde av mannens moralske og etiske integritet og altfor mange flers, British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Anmelder Jens, Jonas og Grete for krigsforbrytelser http://www.nettavisen.no/politikk/article3593717.ece Sitat: OSLO (Nettavisen): Partiet Rødt varsler at de i forbindelse med en markering 22. mars vil anmelde statsminister Jens Stoltenberg og statsrådene Jonas Gahr Støre og Grete Faremo til politiet for krigsforbrytelser og medvirkning til forbrytelser mot menneskeheten i forbindelse med Natos militæroperasjon i Libya i 2011. ..

Oppsiktsvekkende, nazi-marx-blod-kommunister anmelder nazi-marx-blod-kommunister, interessant og nokså innlysende sammenheng, Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1

«Barrie Trower, wi-fi technology, dna damage, depopulation, eavesdropping and blackmail, mind control, psychological operations, warfare etc ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/om-biofotoner-elektrosmog-helse-og-bevissthet/comment-page-9/#comment-96477

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Kaare Olav Eikrem
10 år siden

Kaare.
Denne artikkelen, slik jeg ser det, er laget for viderekomne, dvs. at man må være i besittelse av en del bakgrunnskunnskap for å i det hele tatt kunne ta det til seg. For de som kjenner bakgrunn og historie, blir dettte en bekreftelse og stadfestelse på det vi vet fra før.
For slike som deg blir dette som å skulle lære 10-åringer vitenskapelig matematikk på høyt ingeniørnivå, og da vet man hva som skjer: Ungene lager bråk, de blir urolige og kjeder seg, de slåss og mobber hverandre og læreren, slik at videre undervisning blir umulig, og barna blir sendt til BUP og psykolog for å få diagnoser innenfor ADHD-spekteret. På dette nivå finnes du for tiden. Men hvis du setter deg inn i historie og bakgrunn, kan du komme tilbake å kommentere, men da som en vis mann/barn. Da slutter du å lage kvalm for de som ønsker å opplyse om hva som skjer :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  kjemisk
10 år siden

Dessuten er artikkelen bygget opp på sannsynligheter, ikke bare en men mange indisier, slik politiet gjør når noen er under mistanke. Når man da har stadfestet og fått bekreftet et visst antall indisier og mistanker, da kan man etter de vurderinger en tar, trekke slutning at så er tilfelle, men dog uten at man har konkrete bevis som kunne dømme personen, men nok til å ta en slutning, ihverfall for seg selv, at så er tilfelle.
Dessuten kan enhver som følger med se, erfare, høre og lese hva de elitiske politikerne styrer med og hvem de tjener. de sier jo selv indirekte hvem de tjener og hva deres agenda er. Men treng jo ikke alt innmed teskje heller…

Jeg vil anta at f.eks. Kaare tror på helbredelse ved håndspålegging, spøkelser, og annet uforklarlig, slik mange av hans likesinnede gjør og er levende oppslukt av det åndelige, ofte gjennom TV-serier. Dette tror de ofte på. men når man viser dem noe alle som vil kan se, f.eks. chemtrails, HAARP, korrupsjon, hvem som styrer verden, osv, altså saker som kan sannsnliggjøres, sees, og stadfestes som sannhet, men dog uten de fellende bevisene, da tror de ikke, selv om det er synlig for alle.
Merkelig og syk verden, spør du meg!

e
e
Anonym
Svar til  Per Vidar Johansen
1 år siden

Brorskap av den hellige tro? LOL, som om Jesus har noe som helst med slikt hat og morderisk faanskap å gjøre. Hvorfor oppfører jesuittene seg som islamister? (Neida neida, ikke muslimer men islamister) Messiah er lord of mercy, frigjøreren, frelseren, han er ikke en massemorder.

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

EU-presidenten van Rompuy sa nylig: “Vi er alle jesuitter!”

We are all Jesuits
Derk Jan Eppink // Wed, 10. Oct 2012

There are plenty of reasons to keep a close eye on Herman van Rompuy, the President of the European Council. Early September, Van Rompuy spoke to the ‘Interreligious Dialogue’ in Florence. The world press did not notice, but fortunately there was still the ‘Katholiek Nieuwsblad’ from Den Bosch, Rome’s last resort in the Netherlands. The newspaper proudly quoted Van Rompuy as announcing: ‘We are all Jesuits’. He was referring to those prominent European leaders with whom he is developing the architecture for the future Europe. ‘It creates unbreakable ties. So there is a ‘Jesuits International».

Who are those people that Van Rompuy, himself schooled by the Jesuits at Sint-Jan Berchman College in Brussels, was talking about? First of all, there is José Manuel Barroso, President of the European Commission. Secondly, there is Jean-Claude Juncker, Prime minister of Luxembourg and Chairman of the Euro group. Van Rompuy also mentions the President of the European Central Bank (ECB), Mario Draghi, who was schooled in the Roman Jesuit College Instituto Massimiliano Massimo. The Italian Prime Minister Mario Monti and his Spanish collegue Mariano Rajoy have also been shaped by Jesuit colleges, Van Rompuy cheerfully added.

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Angående: Protestantisk Union – Opus Dei https://www.facebook.com/groups/ProtestantiskUnion/

Er etter det jeg kan se en fullstendig selvmotsigelse å anvende Opus Dei i kristen sammenheng:

Youtube { opus dei https://www.youtube.com/results?search_query=opus+dei } * Google { opus dei freemason https://www.google.no/search?q=opus+dei+freemason , opus dei origins https://www.google.no/search?q=opus+dei+origins } * The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1851&start=1

Milton William, Bill, Cooper, Hour of The Time, The Mystery Babylon Series, fascist new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1845&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Falcon
10 år siden

Etter det jeg kan se Falcon, så er det alltid slik at de som ikke forstår hvorfor, de ser selvmotsigelser, men de innvidde de vet. at det kan være greitt..:

– For at vatikanet ikke kan ta monopol på å hevde de gjør «Guds verk »

Nektes enerett på ‘Guds Verk’
http://e24.no/lov-og-rett/nektes-enerett-paa-guds-verk/20346502

Eller at noen skal tro at jødiske Bill Gates gjør ‘Guds Verk’ – hvilken gud?
http://www.activistpost.com/2013/03/bill-gates-continues-gods-work-third.html

Eller Lloyd Blankfein, Chairman and Chief Executive Officer for Goldman Sachs, nå Federal Reserve Bank (Rothschild stooge): «I’m doing God’s work.»

Protestanter bør ikke gi fra seg definisjonsmakten til hverken jesuitter, katolikker, jøder, paver, ateister, humanister, khazarer – de bør rett og slett drite i hva disse anti-kristne elementer sier….. og si hva de selv mener….

Etter hva jeg kan se er Protestantisk Union i sin fulle rett å hevde seg Opus Dei…..kanskje de eneste som tjener Abrahams, Moses og Jesus sin G-d.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Takk for utredning og synspunkter. Jeg foretrekker og har best erfaring med å være mest mulig eller helt uavhengig av alle organisasjoner, vil nødig eller ikke bli stemplet med navn som protestant e.l., har en tro som jeg mener er på rett vei i forhold til alt som står i Bibelen, men er innforstått med at også jeg tilhører en definert gruppe som per dato generelt er noen av klodens største syndere, kallt nordmenn, i form av bl.a. unødig jordisk gods og tom velmenenhet, dog har mafiaen bak FED, hvorav også mange nordmenn, inklusive vatikanet, stjålet mesteparten fra oss og terrorisert oss på alskens tenkbare måter, slik at vi har fått sterkt redusert mulighet til å hjelpe andre internasjonalt som åpenbart er en del av vårt pålagte arbeid fra Gud

Skal studere definisjonen og historikken bak opus dei mer ved anledning, for det jeg kom over i starten var purt satanistisk, eksempelvis fra en såkalt katolsk begravelse hvor de fleste eller alle deltakere selvvalgt er på god vei inn i helvete, AGENDA OPUS DEI 666 – «FUNERAL ILLUMINATI» – Políticos y Sacerdotes Católicos Satanistas.. http://www.youtube.com/watch?v=yQRWIArY8JY Selv om ingen andre enn jeg i Norge har presentert følgende viktige informasjon siste år, er den noe av det mest viktige å sette seg inn i, er forundret over tausheten alle steder inklusive her i NySp, British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1

Brandulph
Skribent
Svar til  Falcon
10 år siden

Vel talt, Falcon, men kanskje burde man helt og holdent unlate å trekke inn enhver overnaturlige makt eller makter som en har sterk tro på i en slik diskusjon som denne? Jeg mener, enhver religion er i seg selv et makt middel som anvendes av enhver organisasjon som søker makt, slik tilfellet er med Jesuittene anvender Vatikanet/den katolske tro og Sionistene/den lødiske tro osv. For enhver som har hatt tid til og interesse for den utvikling verden har hatt over gjennom de siste to tusen år, og hvordan den har utviklet seg siden «Protokollene» ble publisert for drøye hundre år siden (men som tydligvis er vesentlig eldre) vil det herske liten tvil om at vi er inne i slutt fasen på en omfattende og glimrende plan. Alene følgende lille utdrag av planene tjener til å illustrere det, med blikk på dagens verden: «We shall soon begin to establish huge monopolies, re- servoirs of colossal riches, upon which even large fortunesof the goyim will depend to such an extent that they will go to the bottom together with the credit of the States on the day after the poilical smash …»
Hvem de «Vise Menn av Sion» er sies det intet om, men som skrevet protokollene, innebærer plane at de vil skape en lang rekke organisasjoner av ymse slag og «farge» for å nå det fremsatte mål. Således er det rimelig å anta at alle monoteistiske trossamfunn er del av deres plan. Og, selvsagt er Jesuitter, Malteser, FN, EU, UNESCO, ECB, FED, Frimurere, Zisterziensere, Røde Kors, Speiderbevegelse, Lions, Massemedia, Universiteter, etc. etc, alle en del av pyramiden.
Selv er jeg bosatt i Tyskland, hvor det totale politiske arena fremmer samme protokoll med kun små banale avvik, og sli jeg betrakter Norge, så er situasjonen den samme. Imidlertid er situasjonen slik som George Carlin fremfører den i «They Own You» http://www.youtube.com/watch?v=yOuf69G7AQU. Men hvem «They» er vil vi aldri kunne avdekke. Kun at «Rothschild, Jesuitter, paver, etc. er del av det makt apparat som de «Vise Menn av Sion» har bygget opp rundt seg.
Men hvem vet, kanskje dreier det seg om guden i det gamle testamentet som nå er i ferd med å oppnå det målet han satte seg for noen tusen år siden? Modus operandi er minst like grotesk og blod dryppende idag som den gang. ;-)

faxluri
faxluri
Abonnent
10 år siden

En artikkel full av hat og fordommer. Vet du ikke at hat er en destruktiv kraft som bryter ned og ødelegger! Kjærlighet derimot, er en kraft som helbreder og bygger opp.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  faxluri
10 år siden

Det hjelper ikke alltid å pakke møkk inn i silkepapir, noen må ta ansvaret med å spre møkka. :-)
Skal vi mennesker noensinne lære?
http://www.sisteskanse.net/blog/2012/06/04/skal-vi-mennesker-noensinne-laere/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  faxluri
10 år siden

Da foreslår jeg at du drar og gir disse vesenene som er tusen ganger onder enn det du kan forestille deg i ditt verste mareritt en klem mens vi andre prøver å gjøre noe med det din Lurifax ;)

Det at Jesuittene og Vatikanet står bak myrderier på over 500 millioner mennesker er jo ikke så ille.?

Du kan jo også ta deg en tur innom Tinget og i main stream redaksjonene og si at de må slutte å bruke uttrykk om sine medmennesker som, den blodtørstige grusomme diktatoren som slakter sitt eget folk, deler ut 3 containere med viagra til sine soldater så de kan voldta alle kvinner og barn i verden, bevist går etter sykebiler, drar barn ut av kuvøsene og misbruker de seksuelt osv osv.

Velkommen som ny NS redaktør og gratulerer men en av de beste artiklene på Speilet Per Vidar. terningkast 6 for denne :)

Jesuittene bak det sataniske pengesystemet er nå i gang med å kjøre det i grøfta for å ta total kontroll, når Tyskland og IMF ( Internasjonalt Mafia Fond ) begynner å konfiskere folkets sparepenger så trenger man ikke være rakettforsker for å skjønne at dette er et bevist spill, alle vet at da er det første mann til mølla som gjelder, de som kommer først i banken får ut penger, de andre har tapt alt for godt, når panikken første starter så er det ingen i verden som kan stoppe det, det blir som en skogbrann som ikke kan stoppes.

Folk har i flere år nå gått man av hus for å gi fra seg arvegullet sitt i bytte mot verdiløst papir, mange trodde at de store bankene var humanitære organisasjoner som ville gi bort pengene sine, når de store bankene går ut i massive reklame kampanjer og sier at nå må du selge gullet og sølvet ditt så må da da for faen ikke selge, men kjøpe …. sukk ….

Folk i Pigs landene Spania, Portugal, Hellas, Irland, Italia er allerede begynt å løpe til bankene nå som de ser at EU krever at deler av kundenes bankinnskudd skal konfiskeres, de er jo fullstendig klar over at de er de neste som skal tas, når de faller så faller alle.

Konfiskering av folks sparepenger har aldri før skjedd siden alle vet at et slikt tiltak fører til panikk og total kollaps.
At det gjøres nå er for at de ønsker panikk, opptøyer og total kollaps, så blir det unntakstilstand, tomme butikker og militære i gatene. så kommer et merke man må ha for å kjøpe og selge.

Trøsten er vel at her i landet har vi ikke Euro, så vi får bedre tid på å forberede oss, bare 3 % av pengemengden er fysisk valuta, resten er digital valuta så mao så er det ikke mer en 3% som i beste fall kan få ut penger fra sine sparekontoer.

Men nå skal ikke jeg male fanden på veggen her, folk får tenke selv og gjøre det dem mener er best for seg og sine :)

Alex Jones har i alle år sagt at dette ville inntreffe, få men ingen vil høre så da får det jo bare gå som det går.

http://www.infowars.com/confiscation-panicked-europeans-rush-atms-as-leaders-move-to-seize-funds-directly-from-bank-account-holders/

Kan utløse full panikk og kapitalflukt Markedene over hele verden skjelver etter at sjokkbetingelsene i den kypriotiske redningspakken ble kjent i helgen.

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2582806.ece

http://www.secretsofthefed.com/eu-wide-bank-run-underway-eu-steals-nations-private-bank-accounts/

Sjokk og raseri på Kypros

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2582684.ece

http://www.eutimes.net/2013/03/europe-recoils-in-shock-after-bankster-raid-us-warned-is-next/

Kypros president i kappløp med tida

http://www.dagbladet.no/2013/03/17/nyheter/politikk/utenriks/kypros/finanskrise/26257789/

Sammenligner krisen med Tyrkias invasjon – Makro og politikk –

http://e24.no/makro-og-politikk/sammenligner-krisen-med-tyrkias-invasjon/20347533

IMF & EU Take Their Mafia Cut from Cyprus Banks

http://www.youtube.com/watch?v=XMU6WZzOkck

Illuminati er jo usedvanlig glad i symbolikk og bibel profetier, kan de 6000 Grisene som gjorde kollektivt selvmord i sist uke i en elv symbolisere død og kollektivt selvmord over Pigs landene ?

Bible Prophecy Dead Pigs ?

http://www.youtube.com/watch?v=FAs4BCdLGns&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=15

Jesuittene har etter Chr. Michelsens dager hatt mange agenter i Norge. her er listen over de mest kjente:

Einar Gerhardsen, Terje Wold, Jens Christian Hauge, Andreas Schei – Karl Evang, Gudmund Harlem, Stein Rognlien, Trond Dolva, Ingelin Killengreen, Per Tresselt, Bjarne Lindstrøm, Eivind Reiten, Kaci Kullman Five, Morten WetIand, Jonas Gahr Støre, Hans Brattestå.

Synnøve Fjellbakk Taftø

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  faxluri
10 år siden

Det er enda værre å ikke ha dømmekraft enn å ha hat og fordommer.

Hat og fordommer er absolutt nødvendig.

«Love is all you need» eller «All you need is love» er en løgn fordi en ganske enkelt må ha dømmekraft i tillegg, hvis en da ikke ønsker ett samfunn der alt er basert på å underkaste seg de mest brutale individene.

Fjerner en sitt eget hat er en på en måte lammet. En er ikke istand til å se alle faresituasjonene. Derfor vil en også dø. Hat fungerer som ett varselssignal.

De som ønsker å avskaffe hat har alle en ting til felles: De vil ha kontroll over andre, styre livene deres i detalj, og de har ingen motforestillinger mot å rydde dem av veien for å sikre seg fortjeneste.

Motviljen mot hat innenfor New Age bevegelsen er bare en av mange indikasjoner på deres sataniske opphav. I satanismen er det også viktig å få andre til å elske sin egen undertrykkelse.

Det er ingen ting som er værre enn mennesker som bare er hyggelige. Det er langt bedre å være prostituert, narkoman, alkoholiker, kriminell, enn å være en som bare er hyggelig hele tiden.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Dag Reidar Bye
10 år siden

Ja vel, he he :-)

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  faxluri
10 år siden

Jeg er helt enig. Andre må gjerne vise tommelen ned her ( som om opp eller ned betyr noe som helst), men faxluris lille innlegg sier mer enn noen andre her inne.
Jeg tror at det du fokuserer på, gis tilbake til deg..så dess mer en tenker på, og graver i det såkalte » onde» i verden, dess mer vil bli frigjort av info som synes å passe til ditt syn på dette ..Universet diskriminerer ikke, eller bryr seg om hva mennesket har gjort eller gjør, det gir tilbake det en retter energien inn på. Kjærlighet er alltid svaret, og de en måtte mislike eller hate mest, er de som vi bør gi mest kjærlighet til…det er det eneste som kan forandre verden til den verden vi innerst inne lengter etter.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Kjell L
10 år siden

Helt enig med deg og faxluri. Det er også helt nødvendig for ens egen utvikling å kunne tilgi. De fleste her vet at de nærer monstrene med hat, løsningen ligger i å informere folket slik at de slutter å jobbe for det destruktive systemet. NS ville få mange flere lesere dersom spåket var mer kjærlig.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden

Å hate disse endrer heller ikke deres blodsed, men det forsterker «blodseden» til den som hater. Da er det mye bedre å be for dem, det er kjærlighet og da blir det bedre vibber, både på NyS og på jorda :-)
Vi bør be for alle som ubevisst eller bevisst arbeider for egostrukter i seg selv og for andre, det betyr at vi må be for hele pyramiden, fra toppen og ned.
I en polarisert verden er ingen frie fra «det onde», eneste måten å bli fri fra det, er å slutte å polarisere.

Rehtse
Rehtse
Anonym
Svar til  Per Vidar Johansen
1 år siden

Kopiere å dele din tekst ?

Vejvad
Vejvad
Abonnent
10 år siden

Udmærket artikel, der kort indrammer et globalt falsum!

Du peger på demokrati og hyppige valg som løsning – ja afløsning for det ‘skæve’ demokrati, der er fuldstændig undergravet af infiltreret fanatisme. En fanatisme, der er udtryk for ‘angst for de humane potentiale’.
Menneskers potentiale er ikke demokrati, da demokrati er en idé og dermed en ideologi. Demokrati er fanatismernes (partiernes) arena, hvor ingen har erkendt og taget konsekvensen af at helheden grundlæggende forbliver defragmenteret. En regering er således et kompleks af fragmenter der – både eliminerer hinanden – og bekæmper hinanden. Man kan kalde det – de blindes kamp om, hvem der ser bedst.

Vatikanet, Jesuiterordenen, Malteserordenen samt deres operative organisationer er ikke religiøse. De er ‘enøjede’, fordi de bevidst lukker det andet øje for menneskers potentiale. Pyramiden med et øje i spidsen, er således et udtryk for et organiseret indskrænket syn. At det omtales som ‘det altseende øje’ er falskhedens propaganda. Helt i tråd med at alt kontrolleres med falskhed – for at undgå menneskedens ægte styrke, der stadig befinder sig intakt.

Vi mennesker er skabt indbyrdes forbundne, og er i den tilstand operative. Enhver træffer flere valg hver dag, hvor fravalg er filteret, der forhindrer kollaps. Vi har således fravalgt enhver magt, der manifesteres uden for os – den magt som din artikel her beskriver. De kan lave hærværk mod mennesker – millioner af individer – men menneskehedens potentiale forbliver vores.
Set med et sundt menneske- og folkesyn, er magtudøvelse og alle magtens misgerninger reelt et udtryk for afmagt – organiserede svagheder.

I den senere tid med bedre information, har en del spurgt, hvorfor mennesker forholder sig påfaldende passivt til magtens aktiviteter. Menneskeheden, folk ved, har indset at magt er et destruktivt fænomen. Da denne destruktion ikke anfægter det menneskelige potentiale, vil magt destruere sig selv. Processen er i gang og inkluderer religion, politik, monetaritet – der lige nu viser krystalklare tegn på totalkollaps – hvor vi folk blot afventer imens.

Det absurde er at den svage magt er så bange og kontrolfikserede, så de kontrollerer deres eget kollaps. Eksempelvis er den nye pave bevidst valgt, fordi han har en tydelig kriminel baggrund, for at Vatikanet kan anvende ham i en agenda, hvor Vatikanstaten skal nedbrydes – af Vatikanets magt. En operation, der skal dække over agendaens næste skridt.. Den nye pave er således et udpeget offer, der tjener næste skridt.

SÅ – hyppige valg bliver fremtiden – åbne, hvor alle ser alle og respekterer unika ‘en masse’, der netop er det fælles potentiale.

jokko
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Her er vel noen som jobber foe det samme vel; http://folkemakten.no/

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Faksluri, du minner meg om kjerringa som sa om Hitler at han skulle vert tilsnakka.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Rabalder;
Det var ikke Hitler som var problemet, men alle tilhengerne hans, hjernevaskete mennesker uten egne meninger og uten meningers mot. Hitler manipulerte millioner gjennom å spille på deres frykt og fordommer. Slikt går ikke i dag, utviklinga har kommer for langt. Heldigvis….

Dag Reidar Bye
Skribent
10 år siden

…for dem som ønsker å lese mer om hvordan jesuittene styrer verden:

http://www.vaticanassassins.org/store/

Vatican Assassins:
“Wounded In The House Of My Friends”

1836 sider, innbundet, $495, av Eric Jon Phelps.

Den har vær utsolgt i mange år men har nå blitt trykket opp på nytt.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Dag Reidar Bye
10 år siden

Det er alltid en eller annen som har lasted opp ett eksemplar; i det minste deler av boken 663s. er tilgjengelig gratis her:
http://pdf.amazingdiscoveries.org/eBooks/Vatican-Assassins-by-Eric-Jon-Phelps.pdf
Ref side 25:
«I do further declare, that I will help, assist and advise all or any
of his Holiness’ agents in any place
wherever I shall be, in Switzerland,
Germany, Holland, Denmark, Sweden, Norway, England, Ireland, or
America, or in any other kingdom or
territory I shall come to, and do
my uttermost to extirpate the heretical
Protestants or Liberals’ doctrines
and to destroy all their pretended powers, regal or otherwise.»

SANTOS BONACCI
ROMAN ECCLESIASTICAL LAW etc..
http://tinyurl.com/bryygql

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
10 år siden

Det falske religiøse systemet vil kreve tilbedelse. Bare de som tilber dyret og tar dyrets merke vil slippe forfølgelse. Historien vil gjenta seg:

Kong Nebukadnesar laget en billedstøtte av gull, seksti alen høy og seks alen bred, og stilte den opp i Duradalen i provinsen Babylon. 2 Så sendte kong Nebukadnesar bud til satrapene, stattholderne og landshøvdingene, rådgiverne, skattmestrene, de lovkyndige, dommerne og alle provinsstyrerne og kalte dem sammen til innvielsen av billedstøtten som kongen hadde reist. 3 De kom sammen til innvielsen av støtten som kong Nebukadnesar hadde reist, både satrapene, stattholderne og landshøvdingene, rådgiverne, skattmestrene, de lovkyndige, dommerne og alle provinsstyrerne.
Da de stod foran billedstøtten som Nebukadnesar hadde reist, 4 ropte herolden med høy røst: «Hermed blir det kunngjort for dere, folk og stammer med ulike språk: 5 Så snart dere hører lyden av horn, fløyte, sitar, harpe, lutt, sekkepipe og alle andre slags instrumenter, skal dere falle ned og tilbe gullbildet som kong Nebukadnesar har reist. 6 Den som ikke faller ned og tilber, skal straks kastes i ovnen med flammende ild.»
7 Så snart alle folkene hørte lyden av horn, fløyte, sitar, harpe, lutt og alle andre slags instrumenter, kastet de seg ned – alle folk og stammer med ulike språk – og tilbad gullbildet som kong Nebukadnesar hadde reist. 8 Straks etter kom noen kaldeere og klaget på judeerne. 9 De tok til orde og sa til kong Nebukadnesar: «Kongen leve evig! 10 Konge, du har gitt påbud om at enhver som hører lyden av horn, fløyte, sitar, harpe, lutt, sekkepipe og alle andre slags instrumenter, skal falle ned og tilbe gullbildet, 11 og at den som ikke faller ned og tilber, skal kastes i ovnen med flammende ild. 12 Det er noen judeere her som du har satt til å styre provinsen Babylon: Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego. Disse mennene bryr seg ikke om ditt påbud, konge. De dyrker ikke din gud og tilber ikke gullbildet som du har reist.»
13 Da ble Nebukadnesar rasende. Han bød at Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego skulle hentes, og mennene ble ført fram for kongen. 14 Nebukadnesar tok til orde og sa til dem: «Er det sant, Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego, at dere ikke dyrker min gud og ikke tilber gullbildet jeg har reist? 15 Nåvel, dersom dere, når dere hører lyden av horn, fløyte, sitar, harpe, lutt, sekkepipe og alle andre slags instrumenter, er villige til å falle ned og tilbe bildet jeg har laget, så er alt godt og vel. Men vil dere ikke tilbe det, skal dere straks kastes i ovnen med flammende ild. Finnes det da noen gud som kan frelse dere fra min hånd?»
16 Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego tok til orde og sa til kong Nebukadnesar: «Vi trenger ikke å svare deg et ord på dette. 17 Om så skal være, makter vår Gud som vi dyrker, å redde oss og frelse oss fra den glødende ovnen og fra din hånd, konge. 18 Og om han ikke gjør det, skal du vite, konge, at vi ikke vil dyrke din gud og ikke tilbe gullbildet du har reist.»
19 Da ble Nebukadnesar så harm på Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego at hans ansikt ble helt fordreiet. Han gav befaling om at ovnen skulle gjøres sju ganger hetere enn vanlig. 20 Og han bød noen sterke menn i hæren å binde Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego og kaste dem i ovnen med flammende ild. 21 Så ble mennene bundet og kastet i den glødende ovnen, med kappene, buksene, luene og de andre klærne på seg. 22 Fordi ovnen etter kongens strenge befaling var så sterkt opphetet, ble de som førte Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego opp, drept av flammene. 23 De andre tre, Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego, falt bundne ned i den glødende ovnen.
24 Da ble kong Nebukadnesar forferdet. Han reiste seg brått og sa til sine rådsherrer: «Var det ikke tre menn vi kastet bundne ned i ilden?» «Jo visst, konge,» svarte de. 25 Så sa han: «Men jeg ser fire menn gå fritt omkring i ilden, og de har ikke tatt noen skade. Den fjerde ser ut som en gudesønn.» 26 Nå gikk Nebukadnesar bort til døren i den glødende ovnen og ropte: «Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego, dere som er tjenere for Den Høyeste Gud, kom ut!» Og Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego kom ut av ilden.
27 Satrapene, stattholderne, landshøvdingene og kongens rådsherrer stimlet sammen. De så at ilden ikke hadde hatt makt over disse menns legemer. Håret på hodene deres var ikke svidd, kappene var ikke skadet, og det luktet ikke brent av dem.

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

TABU 29 for norske redaktører og journalister: Det Hvite Hus mottar instrukser fra Jesuittordenen:

«Offisielt er Vatikanet hovedsetet for den katolske kirken. Litt pussig er det jo at president etter president fra USA som ikke bekjenner seg til den katolske tro tar turen til Roma for å kysse pavens hånd, gjerne i sitt første år ved makten.

Som det meste som omhandler Vatikanet dreier dette seg om verdslig makt, og ikke gudstro eller «omtanke for andre».

Som det er redegjort for i artikkelen om Malteserordenen er det jesuittene som regjerer i Vatikanet. Jesuittgeneralen den sorte paven er pavens; «den hvite pavens» overordnede.

Hvordan jesuittene over tid har infiltrert USA og gradvis overtatt mer og mer av makten samtidig som det amerikanske samfunnet har fått økte totalitære og fascistiske trekk, er en kompleks fortelling om listig og langsiktig bruk av skjult makt, se f.eks. VaticanAssassins for historisk informasjon om dette.

En følge av Vatikanets «overhøyhet« over Det Hvite Hus er at en av kommandolinjene som president Obama må forholde seg til ser slik ut:

«Generalnivå»: Vatikanet /Jesuittgeneralen (den sorte paven)
«Oberstnivå»: Jesuitt Joseph A. O’Hare i New York (overser CFR/SMOM-kardinal Dolan)
«Majornivå»: CFR (Council of Foreign Relations) under ledelse av Kardinal/SMOM-kommandant Timothy Dolan
«Kapteinsnivå»: President Obama

Hentet fra: Norske medias samlede TABU-oversikt:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Satanism in the Vatican confirmed
An interview with Malachi Martin, former advisor to renowned Jesuit Cardinal Augustin Beavarious and various popes, including Pope Paul VI and Pope John Paul II. Malachi witnessed Pope John Paul I’s murder by means of he being poisoned by drinking from a champagne glass given to him by a now deceased member of the clergy and the Secretariat of the State Cardinal Villot.

Det finnes langt mer omfattende intervju med denne karen:
https://www.youtube.com/watch?v=stMgtPH8S-A

VISITS WITH A VATICAN INSIDER Guest: Malachi Martin
https://www.youtube.com/watch?v=IyEg0zlZgEw

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

New pope is a Jesuit meaning he is IN AN ARMY AT WAR with Christians.

http://www.youtube.com/watch?v=EVFGUw_Ax2A

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Pope John Paul II, mulig mr. anti-krist, oppsøkte og ble «velsignet» av mange religioner, men en ville ikke han bli velsignet av, pussig, kan Hans ha rett?, da bør vi finne ut hvordan de kommer til å angripe Norge og Skandinavia, rimelig raskt.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Et vanskelig scenario å forholde seg til nå, men det er uansett lønnsomt å angripe Norge i dag , forsvaret motstandsevne gjør det attraktivt å angripe, vi må gjøre det mye mer kostbart å angripe Norge enn i dag. Kostnad på minimum 5 billioner.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Godt og viktig innlegg, Per Vidar!

Hva angår denne kommentaren, bør man påpeke at både Russerne og Franskmenn er meget interessert i gassen og oljen på norsk sokkel. Norsk sokkel inneholder adskillig mer gass enn den russiske, og et angrep fra russerne er ventet når tid som helst, kanskje etter klarsignal fra Jens Stoltenberg?

Dessuten har en kjent frimurer og eiendomnshai her oppe nå kjøpt det nedlagte Olavsvern utenfor Tromsø. Hva han skal bruke dette til, kan man spekulere i, men det er ikke til det beste for folket i allefall. Denne eiendomshaien har vært på raid flere steder her nord i det siste, og er strøket ut av listen over frimurere som tv2 har offentliggjort(han sto der før han raidet eiendommene på Svalbard)
At denne kan sitte på insideinformasjon om en invasjon fra russisk side, kan så godt hende. Alt det han har rørt i har ikke bare blitt mangedoblet i pris, men også hatt en formidabel suksess for hans pengebok, såpass flaks at det tilsvarer sikkert 7 rette i lotto hver helg et helt år på rad, for dette handler ikke om dyktighet, men om inside samarbeide innen frimureriet

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Kjemisk, vi som er litt interessert i forsvar Norge vet at vi kan ikke forsvare «samene» (Nord-Norge) i dag.
Vestlandet kan vi forsvare hvis vi ønsker det, men det er jo et spørsmål om kreativitet. Kommer det en kreativ nordmann skal du ikke se bort fra at det er mulig å forsvare Nord Norge også.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Per Vidar Johansen
10 år siden

Veldig mange profeter og seere har sett glimt av ww3.
Her er et lite knippe:

Kvinnen fra Valdres. Invasjon av Norge.
http://victoriavik.blogspot.no/2009/05/profeti-av-90-ar-gammel-kvinne-i.html

Emanuel Minos. Invasjon av Norge.
http://roselife-minblogg.blogspot.no/2009/04/emanuel-minos.html

Birger Claesson. Invasjon av Sverige.
http://www.algonet.se/~allan-sv/UPPENB.HTM

Alois Irlmaier. Invasjon av Tyskland, verdenskrig.
http://www.2exodus.com/Alois%20Irlmaier%27s%20Prophecy%20page.htm

A.A.Allen. USA angrepet av atom-raketter.
http://revlu.com/AAAllen.html

David Wilkerson. USA under angrep.
http://davidwilkersontoday.blogspot.no/2009/03/urgent-message.html

Samtlige av disse peker på Russland.
Putin er nå iferd med å ruste opp sin hær for 4000 mrd.
Samme sum som Norges oljefond.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
10 år siden

Jeg mistenker at artikkelforfatter, samt alle her inne som roper hurra ved hver minste artikkel som «skal opplyse» i alle de skumle og onde kreftene, for å være sorte Jesuitt disipler, illuminati styrte mørke marionetter! Selvfølgelig er dere ikke klar over det selv, da effektiv mindcontrol utført av Stoltenberg og Co i Stortingets egen dungeon hindrer dere i en slik selvrealisering. Gratulerer! Dere bidrar ikke bare til en verden med mindre kjærlighet, men snarere skaper mer frykt, tvil og hat. Derved bidrar dere til å hjelpe disse krefter dere tilsynelatende hater, ved å gi dem mengder av personlig skapelseskraft

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Ja jeg vil jo iallfall HÅPE du har rett i det faksluri. Men det er ikke godt å si.
Disse kreftene som beskrives i artikkelen her er beinharde saker. De ser verden fra en helt annen synsvinkel enn folk flest. Og som jeg ser det så herser de videre med verden hele tiden. Norge tvinges ,ellr lures med på krig.
Så at man kan si at sånt vil ikke gå i dag. tror jeg dessverre ikke på. men jeg håper jo på at oppvåkningen skal skyve fart.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Gaddaffi måtte vel drepes, kunne ikke stilles for noen international domstol, for da hadde det kommet opp mye forfærdelige ting om makthaverne i mange andre land som USA og England og Frankriket osv. Det samme med Bin Laden. En annen ting er at jeg tror ikke en døyt på dette eventyret at Bin Laden ble drept ved dette raidet i Pakistan. Jeg tror mer på at Bin Laden døde i 2001 på et sykehus pga nyreproblemer. Han var vel pleiet av CIA. I det store bildet var han mer eller mindre en oppdiktet syndebukk.

Brandulph
Skribent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Så rett, så rett, Rabalder, og like utrolig er det at denne slemme julenisse kreasjonen trekkes fram fortsatt, i likhet med den globale organisasjonen han skal ha skapt, Al Qaeda. :-) Men det funker jo! Svært mange tror på selv det mest utrolige, og menneskets gåtefulle tro på overnaturlige skapninger, og krefter, har med stort hell blitt utnyttet av alle maktstrebende psykopater til enhver tid. (Tom Paxton illustrerer i sin vise «I Believe, I Do» menneskets til dels totale mangel på objektivitet.)

« Forrige artikkel

Dagbladet dolker kritisk og oppsøkende journalistikk i ryggen

Neste artikkel »

Sjelens mørke natt for bankeiere og regjeringsspekulantene

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x