Vatikanets tempelriddere er tilbake i Norge

25K visninger
7 minutter lesetid
119

Mange tenker på Norge som nasjonalstaten langt mot nord, med demokrati og rettstat som fundamentet for en fredelig og samstemt kultur, basert på sunne tradisjoner med hardingfele og samisk joik, i skjønn forening. De fleste vet faktisk ikke at Norge for lengst er infiltrert av fremmede makter, som styrer Norge fra kulissene, og at demokratiet i Norge er fallitt siden rettstaten vår er korrupt.

I dag styres Norge av en Jesuittisk konspirasjon direkte fra Vatikanet i Roma, som ødelegger denne nasjonen innenfra, dag for dag. Dette er en del av en større plan internasjonalt, hvor Vatikanet har planer om å ta kontroll på hele verdens befolkning, og innføre New World Order – NWO, og innstifte en verdensregjering, hvor alle mennesker skal tvinges til å underkaste seg den katolske kirke og den satanistiske pavemakten. De som ikke underkaster seg, skal fjernes fra denne jord, det er Vatikanets onde plan.

Norske overløpere

Det er ingen hemmelighet lengre at Jonas Gahr Støre tilhører Vatikanets Jesuitt orden (Støres mentor på skole i Frankrike var Jacques Delors, som er jesuitt), og denne øverste maktinstitusjonen Jesuitt-ordenen, er Pavens og Kardinalenes øverste generaler i krig mot menneskeheten, på vegne av den katolske kirken, som har som målsetning å utrydde alle som ikke er katolikker. Jesuitt ordenen i Vatikanet står over Vatikanets Malteserordenen i rang.

Malteser ordenen eller deres gamle navn Tempelridderordenen, er de som styrer NATO og all etterretning i de vestlige land og i midtøsten. Jesuittene som står over Malteserordenen, har full kontroll på alle de sentrale etterretnings organisasjonene i verden, gjennom Malteserordenen, spesielt gjennom CIA, MI5, MI6, russiske FSB, israelske Mossad og også vår egen etterretningstjeneste (Forsvarets etterretning), som igjen styrer PST, som er politiets etterretning.

Jesuitter og sionister, samme klan

Jesuittene opprettet EU, FN og CFR – Council of Foreign Relation, som er det nye FN. De har opprettet sionismen (falske jøder) som politisk organisasjon, og de opprettet også Det Muslimske Brorskapet og islam, for å føre krig mot menneskeheten. Det er bare å se hva som skjer i midtøsten, hvor Jesuittene gjennom sin politiske datterorganisasjon sionismen, står hardt mot islam og Det Muslimske Brorskap sine avdelinger Hamas, Fatah og Hezbollah. Alt dette er bare et spill, og kontrolleres fra Jesuittene i Vatikanet. Men spillet med menneskeliv og hele vår sivilisasjon, er så farlig og så brutalt ond, at Vatikanet kalkulerer med at splitt og hersk er beste metode for å kunne overta hele midtøsten og hele verden, med sin demoniske plan om verdensherredømmet for den katolske kirke, gjennom å starte 3 verdenskrig.

Jesuittene har også opprettet det hemmelige selskap illuminati, frimurerorganisasjonen og Bilderberger organisasjonen, for å ta kontroll på politiske partier og kommersielle selskaper i verden.

I den forbindelse har Jesuittene også fra gammelt av opprettet det moderne pengesystemet som er i bruk i verden i dag, og de kontrollerer Rotchild finanskonglomeratet, som igjen kontrollerer den amerikanske “statsbanken” FED og storbanken BIS – Bank of International Settlement. BIS er “alle sentralbankers mor” og som Norges Bank får sine penger fra som regel, ved innlån av frisk kapital. Med andre ord; Jesuittene og Vatikanet kontrollerer også vår pengebeholdning i Norge. IMF og Verdensbanken er også under Jesuittisk kontroll, og disse “monsterpengemaskinene” brukes av jesuittene til å føre økonomisk krig mot stater, for å underlegge dem Vatikanets kontroll.

Den omstridte forfatter Eric Jon Phelps hevder at Knights of Malta er de som styrer alle de store etteretningsorganisasjoner i hele verden, at de er alle “daughters of Rome”, inkludert Mossad, som han forklarer i denne video her.

Økonomisk tyranni

Libya var under Gadaffi en stat som ikke ville legge seg under kontroll av IMF, og ble sannsynligvis angrepet av EU og NATO, som Jesuittene og Vatikanet kontroller. Libya var Afrika sin mest moderne stat og stod i mot Jesuittenes forsøk på å kontrollere landet. Krigen handlet ikke om menneskerettigheter, men om å drepe Gadaffi, som riktignok var en diktator, men likefullt hadde bygget opp Libya som den mest vellykkede staten i Afrika. NRK sin nylige dokumentar viser tydelig, hva Libya måtte bøte med for denne motstanden.

malteserordenen
Pave Ratzinger og Malteserordenens høyeste posisjoner

Jesuittene og Vatikanet står bak og de finansierte og kontrollerte Hitler og Nazistene. Før de gjorde dette, så konstruerte de motpolen kommunismen, hvor Lenin som var kontrollert av Jesuittene, stod bak den russiske revolusjon. Revlusjonen førte til at den kristne Tsar familien og inntil 66 millioner kristne og intellektuelle russiske statsborgere ble drept av kommunistene. Dette er meget godt dokumentert gjennom Juri Lina sin dokumentarfilm ‘I skyggen av Hermes’ , om hvordan illuminati (det Jesuitt kontrollerte hemmelige selskap) stod bak nedslaktingen av Russland sin kristne og intellektuelle befolkning.

Kontrollerer alltid begge sider

Når begge motpolene var konstruert, slik Islam og Sionismen også er idag, så lot Jesuittene disse partene gå til krig mot hverandre, for å skape kaos, og ta kontroll gjennom kaos og ufattelige myrderier i 2 verdenskrig. Den ortodokse kirke i Russland (søsterkirke til Vatikanet) har nå full kontroll i Russland etter at de kristne ble drept.

Stalin og Hitler kom begge fra Rotschild blodslinjen, som er den sentrale onde blodslinjen til Vatikanet og Jesuittene. Det er i tillegg 12 onde blodslinjer til Vatikanet som går igjen i verdenshistorien. Det er det familienavn som Bush, Clinton, Rockefeller, Onassis og Kennedy, kjente illuminati familier som jobber som marionetter for Jesuittene på verdensbasis. John F. Kennedy forstod etterhvert hvilken satanistisk organisasjon Vatikanet og Illuminati er, og ble belønnet med flere kuler i kroppen da han ble drept i Dallas, bare få dager etter han avslørte dem gjennom verdens mest berømte tale som han holdt om denne satanistiske verdenskonspirasjonen, som undergraver vår sivilisasjon.

Man ser derfor her hvordan staten Vatikanet, har infiltrert alle nasjoner i verden omtrent, via sin Jesuitt orden og Malteser ordenen, og forsøkt og faktisk lyktes svært ofte med å ødelegge nasjonalstatene de får og fikk innpass hos. Jesuittene hadde ikke adgang til Norge inntil 1956, og det er det faktisk en grunn til. Jesuitten Jonas Gahr Støre og russisk kontrollerte Jens Stoltenberg, er derfor i følge vår kjære Grunnlov og frihetsbrev, høyst legalt å betrakte som spioner og landsforrædere av Norge. Dette fordi stilles klare spørsmål om også Jens Stoltenberg faktisk er russiske agent, som også har infiltrert den norske nasjonalstaten, med det formål å legge Norge under fremmed makt, på vegne av sin oppdragsgiver.

Andre agenter

Norges kanskje aller dyktigste journalist, Alf R. Jakobsen fra NRK Brennpunkt redaksjonen, i oppslag fra Dagbladet, avslørte Jens Stoltenberg som den russisk/sovjetiske spionen “Steklov” basert på materiale fra den avhoppede KGB arkivaren Mitrokhin, som skrev boken “KGB in the vest – The Mitrokhin Archive” hvor Jens Stoltenberg og flere AP ledere skal være avslørt som russiske/sovjetiske spioner, eller med svært nær tilknytning til russisk etterretning. Alt til syvende og sist, styrt av Jesuittene i Vatikanet, siden disse også kontrollerer russiske FSB etterretningen, til Putin.

En kjent Tempelridder (Malteser ordenen) i Norge, er Janne Haaland Matlary som er aktivt medlem av Malteserordenen, og hun har nå infiltrert partiet Høyre for å fullføre Vatikanets imperialisme også i Norge, med å gjøre Norge til et katolsk land. Haaland Matlary er professor i religionshistorie og en meget slu person, som jobber hardt for Pavemakten i Norge. Men den mest kjente Tempelridderen er ikke henne, det er faktisk Anders Bering Breivik, som stod bak Utøya og Oslo terrorhandlingene.

ABB er Tempelridder

ABB er også Tempelridder og faktisk langt høyere plassert i Norge i frimurersystemet, en tidligere fremkommet. Frimurersystemet er den hierarkiske graderingen av alle personer som er innenfor Vatikanets maktpyramide, med ordener/organisasjoner og selskap. På tross av sin unge alder, så er ABB en mer sentral Tempelridder, en det media og Stoltenberg regimet vil innrømme han.

Men Anders Bering Breivik er ikke alene i verden, som man kanskje skulle tro. Siden Jesuittene og Tempelridderne til Vatikanet kontrollerer all vestlig etterretning, så kontrollerer de også den norske etterretningen (Forsvares Etterretning, som igjen kontrollerer PST til politiet).

Anders Bering Breivik sin føreroffiser er ingen ringere enn den tidligere etterretningssjefen i Norge, Torgeir Hagen, som er en av de øverste Tempelridderne i Norge, direkte underlagt Jesuitten Gahr Støre. Dette kommer frem fra Norulv Øvrebotten, som satt som statsekretær i Forsvarsdepartementet under Arbeiderpartiets egen Johan Jørgen Holst. Øvrebotten sin avhandling om Anders Bering Breivik og Torgeir Hagen, kan leses her (det er en serie artikler, så trykk nederst på les mer knappen for alle artiklene). Tempelridderne i Norge er tungt infiltrert i det norske samfunnet. Mer om tempelridderne finnes på deres egen webside her om Tempelridderordenen i Norge.

gahrS
Jonas Gahr Støre et tohodet troll?

Jesuittene kverker dissentere

Jonas Gahr Støre som medlem av Jesuittordenen, er derfor en meget farlig mann for Norge, og det må settes fokus på hva han, Jens Stoltenberg, Thorvald Stoltenberg, Grethe Faremo, som alle er medlem av Vatikanets onde verdensorganisasjon i ulike ordener, gjør med denne nasjonen Norge. Alle bør lese denne artikkelen som Synnøve Fjellbakk Taftø, den tidligere toppjuristen under EØS delegasjonen som skulle forhandle med EU (Vatikanets organ), skrev om EØS avtalen og Gahr Støre [hennes kollega]. Hun skrev artikkelen ‘Globalistenes fremste agent‘ om Jonas Gahr Støre, og hvordan Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland lurte Norge inn i EU gjennom den grunnlovstridige EØS avtalen.

Få dager etter at hun skrev artikkelen på Nyhetspeilet, ble hun pågrepet i sitt eget hjem av korrupt politi, dratt ut av sin bolig, og tvangsinnlagt på Bodø Mentale Sykehus, neddopet med medisiner og behandlet på den ynkeligste måte som menneske, fordi hun avslørte Jonas Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland sine ulovlige og grunnlovstridige handlinger om EØS prosessen. Her forteller Synnøve om sin egen behandling og hvordan Gahr Støre behandlet henne .

I disse videoene forteller også Taftø Fjellbakk om Gahr Støre som Jesuitt. Denne horrible handlingen med å pågripe Synnøve Fjellbakk Taftø, må sees i lys av hvilken rolle Jonas Gahr Støre har som medlem av Jesuitt ordenen til Vatikanstaten, siden nasjonalstatene etter deres plan skal ødelegges og samles i en stor suppe, hvor alle skal tilbe Vatikanstaten eller falle i unåde og bøte for det, på verst tenkelig måte. Synnøve fikk merke Jesuitten Gahr Støre sin vrede, for at han ble avslørt.

Derfor må disse menneskene stoppes nå, for de er meget farlige mennesker!

* * * * *

Forfatteren er stifter av Protestantisk Union – Opus Dei
https://www.facebook.com/groups/ProtestantiskUnion/

Per Vidar Johansen

Freelance journalist og webredaktør av
Mitt Nord-Norge bloggen. Jeg er israeler, i sjel og kropp, slik du også er. Israel/Jakob er vår stamfar, og vi avstammer fra Benjamin og Naftali sin stamme, 2 av Israel/Jakob sine sønner, som ledet 2 av de 10 tapte stammer fra Kaanans land (dagens Israel) og opp til Norge og Sapmi. Min bestefar var av Naftali sin stamme og min Bestemor fra Benjamin sin stamme. Israels folk, det er vi:-)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Super god artikkel :D 2013

Øyvind
Abonnent
7 år siden

Det er bare en ting å si om dette. Det kommer en dag da straffen blir synlig for landsforræderi.

vaken
vaken
Abonnent
9 år siden

“Pope Francis Found Guilty Of Child Trafficking, Rape, Murder”

http://www.pakalertpress.com/2014/07/25/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Høyanger skule, octogon tårn og tre sol hieroglyfer, knights templar, url: http://octogon.falconscafe.com Foto http://postimg.org/image/wy52fyt41/ I facebook http://tinyurl.com/kdxfl49

Google { høyanger skule https://www.google.no/search?q=høyanger+skule , mobbesaken høyanger https://www.google.no/search?q=mobbesak+høyanger }

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Vatikanets knights templar har vært i Norge i lange tider

Chemtrails, white clouds of death, Trondheim Norway, May 27 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BC4fb6rRAac

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Hegelian dialectic, splitt og hersk strategi, prioritert plan er å anvende propaganda for på falskt grunnlag å så splid mellom muslimer og kristne, og forøvrig hvem som helst og flest mulig, noe også den norskspråklige unorske kriminelle nazi-marx avisa dagen(derpå).no åpenbart bruker mye tid og ressurser på å promotere, med et opplag på 10,352 for mange i år 2013 http://medienorge.uib.no/?cat=statistikk&page=avis&queryID=190

Referanse,
Kristent par dømt til døden for blasfemi i Pakistan http://www.dagen.no/2014/04/05/kristenliv/utenriks/imam/pakistan/228892

Sitat: Et kristent ektepar er dømt til døden for blasfemi i Punjab-provinsen i Pakistan, ifølge en menneskerettighetsorganisasjon. ..

Har dagen(derpå).no skrevet om barna og pårørende som idag kriminelt statlig planlagt pines livet ut pga svinesprøyta? Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 og av såkalt barnevern, “Loddefjord barnevern rev ned alt jeg prøvde å bygge opp!” I regi – EMANCIPATION Reality Film + http://www.youtube.com/watch?v=9VQfP-m2f_A&list=PLqQQFOVUZBLicGf7TTphLgGQQYVm9Xx5h

Pentagon watching fate of Pakistani general http://security.blogs.cnn.com/2011/06/16/pentagon-watching-fate-of-pakistani-general/

Pentagon, se symbolene på denne generalens uniform, er en del av nazi knights templar octogon, og de anvender terror som våpen mot folket iht tradisjon

Octogon rules over Pentagon, the templars rule the USA & their banks own the USA, blackwater, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1876&start=1

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Swiss Sleeper Agents: General Eisenhower, President Herbert Hoover, J Edgar Hoover, Alex Jones, etc + http://www.youtube.com/watch?v=lEJCmrhDh9U&list=PLqQQFOVUZBLjovbFlvdc7xgF815CaaeJJ

Quote: THE SWISS NEVER INTEGRATE NOWHERE AND KEEP ACTING THROUGH THEIR UNDERMINING ANCIENT SECRET OCTOGON LODGES OF THE MOTHER LAND; THIS IS HOW THEY TOOK OVER CONTROL OVER THE USA AND NAZI GERMANY AND ACTUALLY REFUSE TO BE PART OF THE EUROPEAN COMMUNITY LIKE A CANCER IN THE MIDDLE OF EUROPE

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Vatikanets tempelriddere har vært her fra uminnelige tider

Trondheim folkebibliotek, Pilegrimsmerket er ’severdighet’ og ’Olavskors’, sistnevnte er likt Knights templar og Knights of Malta cross, anvendes også av frimurerordenen, se url: octogon.falconscafe.com Foto http://postimg.org/image/fr45hz8kz/ I facebook http://tinyurl.com/nmo9sga

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

En stor samling obelisker, google { haraldshaugen https://www.google.no/search?q=haraldshaugen }

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

I denne sammenheng er det påkrevet å minne om hvordan denne elite tenker og handler. Her en video hentet fra http://www.riksavisen.no/?p=11539 :
Alan Watt – The Impact of Science on Society

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

48,000 Children in India Paralysed by Bill Gates’ Polio Vaccine – See more at:

http://breakingthenewstoday.blogspot.no/2013/11/48000-children-in-india-paralysed-by.html#sthash.hGxULsCS.dpuf

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Welcome to the City of the World Government – “wonderful” Copenhagen – NO democracy! The NWO HQ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RIJ36rE6RLM

2Q11
2Q11
Abonnent
10 år siden

3 oppløft, -til PST og “Oslofjordens kanskje feteste landsted”. Trillinger, trillionærer eller bare oness for godess? Ikke Koster, ikke nye koster, men gamle koster de koster som nye, men det koster. Jesuittchutzpah, var det det du sa?

http://s24.postimg.org/a2mqiu9ud/3oppl_ftpzt.jpg

Arn
Arn
Abonnent
10 år siden

I artikkelen sies det at ABB var høyt rangert innen norsk frimureri. Mulig det, men ifølge denne “hemmelige” listen som ble lekket i 2008 er han ikke en gang nevnt som medlem.
http://www.tv2.no/nyheter/prosjekt/frimurer

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Arn
10 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7971381
Tre av Anders Behring Breiviks losjebrødre forteller om massedrapsmannens tid i frimurerlosjen.

Arn, det er ikke bare 1 frimurerlosje. Det vrimler av dem, hemmelige og ikke hemmelig, samme innhold, ulike navn. Odd Fellow, Druidene, Tempelridderne, Den norske Frimurerorden, rosenkrans ordenen. Glem heller ikke Rebekka-søstrene.

Her hjemme har de kun 12 grader, i utlandet har de 33 grader.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

http://frimurertempelridder.blogspot.no/

En laaang liste over djevelens mange losjer.

En kristen predikant i Sarpsborg fikk tilbud om å bli med i en losje. Mens han gikk og grunnet på dette, om det var rett eller galt, talte Ånden til ham: Det som ikke tåler dagens lys (dagslys) er ikke av det gode.

Han ble aldri medlem.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Merkel, Great Mother Goddess, Crop Circle, Ka-Ba, Mecca, M Lewinsky, Oval Office & Phallic Cigar

Quote: CLINTON`S CIGAR SYMBOLISED THE OBELISK AND PHALLIC SYMBOL IN A PHARAONIC MASQUERADE, WHERE THE OVAL OFFICE PLAYED THE WOMB, PRESIDENT MERKEL DOES THE OVAL AND EVERYWHERE ARE OBELISKS IN OVALS; THUS SYMBOLISING THEIR SLY WAY OF WARFARE.

The pharaoh lineage, the priest of Amon Ra and the connection to Switzerland, QL Tv, Santos Bonacci + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1886&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Horus Day Flying Falcon God into Life after 13 Days showing Reincarnated Osiris Prince William + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/siv-jensen-og-fremskrittsparti-endelig-ut-av-skapet/comment-page-3/#comment-101140

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Templar`s Day 2013 on August 1st in Octogon Switzerland Schweiz Suisse since 1291 Aug 1. http://www.youtube.com/watch?v=AHZyzmgrBU8&list=PLqQQFOVUZBLhBLeYTnKxEqbTZtHOEsH2E

Quote: OCTOGON SWITZERLAND WAS FOUNDED BY THE TEMPLARS IN THE LAST YEAR OF THE CRUSADES IN 1291 ON AUGUST 1ST TWO AND HALF MONTHS AFTER THE FALL OF THE LAST TEMPLAR`S STRONGHOLD ACCON ON MAY 18TH OF THE SAME YEAR (just the time to get back); WHERE THE BANKS WERE FOUNDED WITH THE FAMOUS TEMPLAR`S TREASURE FROM THE PHARAONIC PYRAMIDS IN EGYPT – THEY WERE THE GRAVE ROBBERS. The 1476 thing is a celebration of the victorious swiss Templar`s battle of Murten over the Burgundy army; it led to the massacre of 2/3`s of the Burgundy population in Lausanne and Fribourg by these murderous Swiss-Germans and their Templar army.

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Transcranial Magnetic Stimulation of the Brain – Royal Institution Christmas Lectures – BBC Four ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/mk-ultra-cias-mangearige-mind-control-prosjekt/comment-page-9/#comment-100575

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

The octogon symbol on the norwegian Trøndelag Brann- og redningstjeneste flag, but it’s all over the world, photo http://postimg.org/image/8ajnns4d3/ In facebook http://tinyurl.com/nfacndx

OCTOGON: C18, 88, Blood & Honour, White Power, NPD, EDL, GDL, SVP, Satanic Hand & Baphomet + http://www.youtube.com/watch?v=z8iT1WK2Hfc&list=PLqQQFOVUZBLgFoMqCuw_uAL2uGsK_BVzQ

I samme youtube spilleliste:
The Whore of Babylon and her Universal Blue OCTOGON Army of Pharaoh`s Nazi Templars
FEMA Coffins ready 4 US on Sept. 2012; Pharaoh`s OCTOGON Sarcophagus on the road
OCTOGON Security & 8 Pillar Statue in their Base Switzerland of the OCTOGON Nazi Templars

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“NATO logo: templars cross, swazticka, swiss secret service logo, army logo ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/narko-kartellet-nato-og-cia/comment-page-5/#comment-99674

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abel Danger radio show live, Fri Jun 7, 2013 2:00pm EDT — 3:30pm EDT http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2157765 Quote: Bill Clinton’s 9/11 Failure. Where was Bill Clinton on 9/11 and why? Tune in to Abel Danger Livestream at 2pm EDT Friday, 7 June and get a ‘sample’ of what is coming in Chapter 16 when Mona Blue and Pale Rider expose Slick Willy and his Gadget Bent, capeche? Or, more formally: 6-6-2013 #1552 Marine Links Assange’s date-stamped Hack of Nortel JABS to Clinton Pine Gap Pentagon Bomb Plum City – (AbelDanger.net) – June 6, 2013. United States Marine Field McConnell has linked Julian Assange’s date-stamped hack of the Nortel server running his sister Kristine Marcy’s Joint Automated Booking System (‘JABS’), to a Melbourne virtual war room, allegedly used by agents of Bill Clinton and Andrew Peacock to stage the Pentagon bombing of Sep. 12, 2001 [Pine Gap date!] 17:37:19 [GLONASS Moscow Daylight Time!] during a phony continuity of government exercise between United States’ Echelon allies.

Abel Danger httå://abeldanger.net

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Wikileaks fungerer som en massiv vegg av informasjon som sjelden kan anvendes direkte til praktiske og nyttige formål, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/er-wikileaks-internets-911/comment-page-26/#comment-99218

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

17. mai 2013 Trondheim, odd fellow http://postimg.org/image/gcugctqhd/ I facebook http://tinyurl.com/d5ohpoj

Google { odd fellow site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=odd+fellow+site%3Aabeldanger.net }

Euroskolen agil as, odd fellow, NAV, reelle og verifiserte samt opsjonelle og indikative relasjoner http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1820&start=1

“Jeg vil på den store dagen kvalifisert og dokumentert benytte anledningen til å ønske frimurerne og deres likesinnede inklusive deres lakeier og bifallende en god tur til helvete ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/nyhetsspeilets-artikkel-nr-1000/#comment-98654

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Korrigering,
I facebook http://tinyurl.com/c486nax

Milton William, Bill, Cooper, Hour of The Time, The Mystery Babylon Series, fascist new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1845&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

17. mai 2013 Trondheim, odd fellow http://postimg.org/image/xhj41c4ht/ I facebook http://tinyurl.com/l2uxeys

“Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/monsanto-og-genmodifisert-mat-full-kontroll-over-matkjeden/comment-page-17/#comment-98740

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

17. mai 2013 Trondheim, odd fellow http://postimg.org/image/gox6exaw3/ I facebook http://tinyurl.com/nzaf8k2

«The norwegian europemovement’s ‘Yes to EU’ brochure .. We are all Jesuits ..» dvs klin sprø satanister som vi kjenner fra bl.a. de militære folkemord frontene nazisme og marxisme http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/grunnloven-under-angrep-igjen/comment-page-3/#comment-98505 og her har Unge venstre, og Venstre, gått rett i ei felle som er like synlig som sola på en godværsdag

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

17. mai 2013 Trondheim, odd fellow http://postimg.org/image/5k2keqjaz/ I facebook http://tinyurl.com/kdywgvf

“De fleste kjente terroraksjoner ble utført iløpet av militære øvelser, således var de programmatisk del av øvelsene. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/fire-frimureres-posisjoner-i-22-juli-terroren/comment-page-7/#comment-98765

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Undres over hva Bondepiken gjør i Pakistan for tiden…? Noen som vet?
Pakistan er en militær stormakt og islamsk atommakt som har sværget troskap til Palestina. De er følgelig den egentlige joker i midtøsten, med langt større slagkraft enn Iran og Araberstater til sammen.

Pakistan VS Israel – For Free PALESTINE

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

– Vi var i noen valglokaler i Islamabad i dag hvor det kunne tyde på et fremmøte på mellom 70 og 80 prosent, sier tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik, som nå leder Oslosenteret. Han er i Pakistan for å lede en internasjonal delegasjon bestående av 45 valgobservatører.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Haper-pa-hoy-valgdeltagelse-i-Pakistan-7199256.html#.UY9i2sqGdbw

Uffda, det var i hvert fall den offisielle forklaringen..
Bondepiken ønsker å spre sin ideologi verden over ser det ut til. Hjemme minnes jeg at han avslo varsleren og tvangsinnlagte Synnøve Fjellbakk Taftø sin benådningssøknad fra psykiatrisk institusjon..

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Bondevik, Sharp og Soros, vatikanets tempelriddere(?), deres ideologi er global utspekulert taktikk for et elitestyrt verdenssamfunn? Eg berre spyr..

-Human Rights Watch
– UN Human Rights Council
-Oslo Center for Peace and Human Rights,
jobber i første omgang for 3.verdenskrig, deretter orden ut av kaos,
ikke bare i Laos..
-“and the two Congos”..(?)

Myanmar (!!), China’s restive provinces of Tibet and East Turkestan, Lebanon, Iran, Algeria, Sudan, Zimbabwe, Venezuela, Nepal, Belarus, Ecuador, Bolivia, Pakistan(!!), Laos, and the two Congos also present opportunities for the World War III architects. Those who seek to extend American and global elitist control over the entire planet will not rest until every acre of land comes under the firm control of the oligarchs of Wall Street, the spymasters of the CIA, and the globalist business cartels and families.
http://www.strategic-culture.org/news/2011/12/26/world-war-iii-first-asymmetric-war-long-pentagon-think-tanks.html

-For a long time, I’ve been trying to get an answer with from former Norwegian Prime Minister Kjell Magne Bondevik about Norway’s reasons for going to war against Yugoslavia. He was responsible for starting Norway’s first war without authorization from the UN since Norway-Denmark went to war against Sweden in the Theater War in 1788. After he finished his term as a politician, Bondevik is now leading the Oslo Center for Peace and Human Rights.

Today, Norway’s biggest newspaper Verdens Gang has written an article about this. Read more in the article Bondevik nekter å frigi bombe-papirer
-Since the summer of 2011, I have been trying to get an interview with Bondevik, but he refused until February 23, 2012 after Norwegian Minister of Foreign Affairs Espen Barth Eide convinced him to give an interview.

However, the interview did not go so well for Bondevik. One should think that a professional peacemaker would be able to give good reflections after starting a war, but he still maintains that war was the only possible option. After my interview with Bondevik, he still maintains that there were ethnic cleansing before we went to war, but he was not willing or able to give me the references for this.

Therefore I have requested access to government archives from 1998 to 2003 to see what considerations the Norwegian government did before going to war. Bondevik’s own party , the Christian Democratic Party recommends that I should have access, but Bondevik refuses me access to any of the documents. Unfortunately, a former Norwegian prime has too much power to protect the documents of a former government, but the appeal to get access to this is still in process, and I have posted a good legal challenge to get access.

One could wonder why Bondevik refuses me access. Maybe he did not have good enough reasons for going to war against Yugoslavia? Read the entire interview with Bondevik
http://sorryserbia.com/2012/bondevik/

The playbook used for Otpor in Serbia and by similar organizations in toppling the governments of Georgia in the Rose Revolution, Ukraine in the Orange Revolution, and Kyrgyzstan in the Tulip Revolution, was developed by University of Massachusetts professor Gene Sharp, the founder of the Boston-based NGO, the Albert Einstein Institute, which helped train Otpor activists in civil disobedience and popular resistance campaigns designed to overthrow governments, those democratically-elected and those not.
Albert Einstein Institute-trained provocateurs launched popular resistance campaigns around the world aimed at replacing governments unwilling to acquiesce to the dictates of Western elites

-Cultivating foreign support is another key element of Sharp’s asymmetric warfare tactics. The virtual control exercised by Soros over Human Rights Watch after the multi-billionaire hedge fund kingpin donated $100 million to the group is a case in point. The human rights NGO was at the forefront of hyping “atrocities” committed by the Qaddafi regime in Libya but remained largely silent on Libyan rebel atrocities committed against Libyan and African blacks, as well as Qaddafi loyalists. In so doing, Human Rights Watch had a powerful accomplice in the International Criminal Court, which tended to look the other way when CIA- and Saudi- and Qatari’ supported Libyan rebels were committing the massacres.

-The beginnings of the asymmetric world war began in Belgrade, Serbia when Otpor – a Serbian resistance movement dedicated to overthrowing the Slobodon Milosevic regime – launched the first “themed revolution.” Otpor’s symbol was a clenched fist, an emblem that would reappear in the future in other capital cities from Kiev to Cairo. Otpor received massive funding from a network of western contrivances, including George Soros’s Open Society Institute, the neo-conservative-infiltrated U.S. National Endowment for Democracy, and various European Union-funded NGOs that were intimately linked to Soros’s “democracy engineering” operations.

http://www.strategic-culture.org/news/2011/12/26/world-war-iii-first-asymmetric-war-long-pentagon-think-tanks.html

“I assure you, though, that this is not intended as a CPP think tank.” (men en oljetank(e)?)

“Bondevik, who is currently writing his memoirs, has already secured the funding for the first five years´ running of his centre, with major Norwegian companies like Hydro, Statoil, Aker asa and DnB Nor among the confirmed sponsors.” (betryggende eller global mafia-imperialistisk?)
http://humanrightshouse.org/Articles/5650.html

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

The Cedars of Arlington
Expose: The “Christian” Mafia
The Fellowship’s influence in Vereide’s native country of Norway was revealed in late 2004 when the Norwegian newspaper Dagbladet exposed Norway’s Lutheran minister and Christian Democratic Prime Minister Kjell Magne Bondevik as a secret member of the Fellowship. Although Bondevik at first downplayed his role in the Fellowship, Bondevik later was forced to admit that in December 2001 he met at a dinner at the Cedars with then-Attorney General Ashcroft and that the meeting involved his official role as Prime Minister. Apparently, Bondevik and Ashcroft discussed the U.S. military tribunals. ++
http://www.exminister.org/Madsen-Christian-mafia-second.html

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Uffda, The Fellowship som du peker på her, føyer seg pent inn i de fleste sammenhenger. Fra Dagbladartikkelen referert i din kommentar:

http://www.dagbladet.no/magasinet/2004/12/04/416569.html
Publisert lørdag 04.12.2004
Utdrag:

INGEN POLITIKERE MED ambisjoner i amerikansk samfunnsliv vil finne på å kritisere at enkeltpersoner møtes til bønn. Selv om Fellowship-stiftelsen åpenbart har hatt en politisk agenda helt fra starten av, har de funnet en måte å blande religion og politikk på som har gjort dem nesten uangripelige, sier nestsjef Bill Allison i Center for Public Integrity, en uavhengig, ikke-kommersiell organisasjon som overvåker amerikansk samfunnsliv fra Washington. – Andre lobbyister må oppgi hvem de jobber for, hvor mye de tar betalt og hvem de møter. Og de må betale skatt. Alt dette slipper denne stiftelsen. – Men de sier de bare jobber for å spre Jesu lære…?- Vel, ta vekk de fine ordene fra Jesus om ydmykhet og kjærlighet og se på hva de faktisk gjør politisk.

Mens Fellowship-stiftelsen bruker kongressmedlemmer til å drive frilansdiplomati både her hjemme og internasjonalt. Det er bekymringsfullt, sier Allison til Dagbladet.Han har problemer med å skjønne hvordan en ambassadør og en statsminister kan ha så tett kontakt med en organisasjon som er så lite åpen som Fellowship-stiftelsen.

Dagbladets gjennomgang av dokumenter fra amerikanske arkiver, artikler i amerikansk presse og intervjuer med sentrale kilder viser at den norske statsministeren deltar aktivt i en organisasjon han i beste fall ikke vet hva er.Under en rekke navn, blant annet National Committee for Christian Leadership, International Christian Leadership, the National Leadership Council, Fellowship House, the Fellowship Foundation, the National Fellowship Council og the International Foundation, har stiftelsen gjennom 50 år utøvd politisk makt og knyttet nettverk over hele verden. Internt kaller de seg «Familien». DET HELE STARTET med en nordmann. Den sterkt troende Abraham Vereide fra Gloppen i Sogn og Fjordane emigrerte til USA i 1905, der han etter hvert ble utdannet metodistprest. Det viste seg at vestlendingen var utrustet med en virketrang og et mot som gjorde ham i stand til å påvirke verdens mektigste menn.

1953 BLE ET MERKEÅR for Vereide. President Dwight D. Eisenhower gikk – etter lang tids nøling – endelig med på å arrangere historiens første Presidential Prayer Breakfast. Hvert år siden har denne verdensbegivenheten samlet tusenvis av deltakere i Washington, alltid med den amerikanske presidenten til stede. Arrangementet har etter hvert blitt en så sterk tradisjon og innvevd med det politiske miljøet i USA at de fleste som deltar, tror frokosten er sponset av Kongressen eller til og med presidenten.Samtidig har det gjennom åra også blitt så stue-reint i nær sagt alle partier, at selv SVs partileder Kristin Halvorsen (1) deltok da utenrikskomiteen besøkte Washington.

Vereides etterfølger, Doug Coe, har til og med fjernet ordet kristen fra innpakningspapiret. Hvorfor gjør Fellowship-stiftelsen den retoriske øvelsen?

Vi må ta Jesus ut av den religiøse innpakningen,» sa Coe.«Ok, hvordan gjør vi det?» spurte Tiahrt. «En pakt,» sa Coe.«Som mafiaen,» klargjorde Coe.«Se på deres sterke bånd. Du skjønner, for dem er det ære. For oss er det Jesus.»Så gikk Coe over til å liste opp andre menn som har forandret verden gjennom styrken til pakten de har knyttet til sine «brødre»: «Se på Hitler, Lenin, Ho Chi Minh, bin Laden.» Familien , som Doug Coe kaller stiftelsen, eier selvfølgelig et våpen disse lederne manglet: Den «totale Jesus» av Kristus brorskap.«Det er hva du får med en pakt. Jesus pluss intet,» sa Coe, ifølge Sharlets artikkel.
Doug Coe stakk også innom Ivanwald mens Jeffrey Sharlet var til stede. Da gjentok han hvor viktig «pakten» er. «En pakt er mektig. Komme dere på hvem som ellers har laget en pakt med sine venner?» spurte Coe.«Hitler,» svarte Andrew fra Australia.«Ja, Hitler laget en pakt. Mafiaen lager en pakt. Det er en mektig ting.»

Demokraten Al Gore har kalt Doug Coe en helt. Kong Harald ga foretrede for Doug Coe på Slottet i september 1998. Det pussige er at i motsetning til alle andre som den dagen ble samme ære til del, sto verken tittel eller bakgrunn bak navnet hans. Hillary Clinton (2) har bedt sammen med andre kvinner på Cedars. Prominente muslimer, jøder og buddhister har takket ja til invitasjoner.
MEN NÅR MAN SER nøyere på historien, hvem som sitter i ledelsen, hvem som deltar oftest og hvem de har størst innflytelse på i amerikansk politikk, danner det seg et klart bilde:Tuftet på en sterk antikommunisme har Fellowship-stiftelsen utviklet seg videre til å bli en spydspiss for den høyrevridde og konservative evangeliske bevegelsen i USA. Den er på sterk frammarsj, ikke minst bevist gjennom presidentvalget i USA. Etter 11. september 2001 har Fellowship-stiftelsen lagt sterkere vekt utad på dialog med muslimer.Men i et internt dokument Dagbladet har fått tilgang til går det fram at målet er å vinne muslimene over på sin side. Skrevet som en lettfattelig instruksjon går forfatterne gjennom hvordan muslimene misforstår Bibelen og Jesus, hva kristne bør unngå å si til muslimer og hvordan kristne bør overtale dem til å forstå Jesus.

(1): http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/sv-kristin-vil-ha-norge-under-fn-ledet-verdensorden/

(2): http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/hillary-clinton-men-vi-taper-jo-informasjonskrigen/

– Vi håper han enten blir fanget eller drept slik at dere ikke lenger trenger å frykte ham, sa Clinton. – Dette er Libyas øyeblikk. Dette er Libyas seier. Fremtiden tilhører dere, sa Clinton videre til NTCs ledere.
Hun roste dem (Libyan Islamic Fighting Group) også for å ha kjempet kampen for «rettigheten og verdigheten til et fritt folk».
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/libya-i-sort-og-hvitt/

Hillary Clinton defends «We Came, We Saw, he Died»
(Forsvarer…,- eller heller bensin på bålet?):
http://www.youtube.com/watch?v=i1fJwS_SWD8

«Den pågående opprullingen av korrupsjon i gjødselgiganten Yara føyer seg inn i et mønster: Alle store korrupsjonssaker som er avslørt i norske selskaper i utlandet, har skjedd i store selskaper med staten som hovedaksjonær.
• Statoils Iran-affære endte med bøter på totalt 140 millioner kroner fra norske Økokrim og det amerikanske kredittilsynet (SEC).
• Hydro ble tatt med buksene nede i Libya, etter å ha betalt en «konsulent» 60 millioner kroner.
• Yara er avslørt for korrupsjon i India, Libya og Sveits for rundt 100 millioner kroner.
• Telenor kan ha kjøpt seg inn i en korrupsjonsskandale i India og kan tape 17 milliarder kroner.
Dette er listen over de største korrupsjonssakene. For norske myndigheter må det være pinlig at samtlige selskaper er kontrollert av den norske stat.»
http://stavrum.nettavisen.no/stygg-norsk-korrupsjonsjon/

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/libya-for-og-etter-natos-herjinger-og-den-norske-firerbandens-delaktighet/comment-page-8/#comment-94108

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Jeg holder foredrag imorgen tirsdag 9.4 om om Jesuitt-Ordenen og Malteser-Ordenen (på Unity i Oslo kl. 19-21 – for info se lenken under “Kommende begivenheter” i kolonnen til høyre).

Det blir som en kavalkade med store linjer og detaljer om hvem som har vært de virkelige ansvarlige – bakmennene – for svært mye av denne verdens elendighet de siste 100 årene … det har vært jesuittene, som på raffinerte måter har klart å skjule sin innflytelse.

Selv om jesuittene ennå har ufattelig mye makt, er de omsider i ferd med å bli trukket frem i lyset, liksom som i eventyret om trollet, som i denne videoen der jesuittgeneralen – Den Sorte Paven – blir eksponert av We Are Change

Den sorte paven presterer to 100% løgner i løpet av 2 minutter: Han fornekter sin egen jesuitt-ed og han presterer å si “I have no power”.

Hans forgjenger Kolvenbach sa det slik “Jeg er verdens mektigste mann, men ingen skjønner hvorfor og hvordan”. Det blir gjennomgang av både hvorfor og hvordan i presentasjonen, samt ukjente formål med Vietnam-krigen, Malteserordenens involvering i 911-terroren, Vatikanet og hemmelige selskaper og mye mer.

Vatikanet-foredraget blir også tilgjengelig på DVD, 2 timer spekket med info og bilder om det som for mange er “den ukjente historien” med god lydkvalitet. Ønsker du DVD send en epost til hansgaarder@gmail.com

Brandulph
Skribent
11 år siden

-“When the time finally comes to destroy the papal court, the finger of an invisible hand will point the nation’s anger toward this court. When, however, the nations come to attack it, we shall come forward in the guise of its defenders as if to save excessive bloodshed.” (The Protocols)

Der hersker heller ingen tvil hos meg om at Jesuit organisasjonen er en mektig maktutøver i verden, og som nå også har sine utvalgte personer til rors i både Vatikanet og i EU, men at Adolfo Nicolás er en “capo de tutti capi” som trekker i maktens trådene, anser jeg for en heller suspekt kjapp og bastant løsning. (Forøvrig så er jo den katolske kirke også en jødisk oppfinnelse.)

Selv opprettelsen av Jesuit organisasjonen i 1534 bør bringe begrunnet tvil i forbindelse med hvem og hva som sitter bak det ene øyet på maktens pyramide. det med tanke på at Ignatius Loyola, Alfonso Salmeron og Diego Lainez. alle var marrano jøder. (Sannsynligvis av khazar slekt, slik det store flertall av dagens “jøder” er (90%?), og som opp gjennom historien praktisk talt har utryddet alle jøder av semittisk opphav.)

Og, hvor plasseres det omnipotente maktapparat “Rothschild & Co” i dette jesuitiske system? Er de jesuit agenter? Er den sionistiske staten Israel en jesuit stat? (Har du forøvrig sett på forbindelsen khazar – templar – cistercianer?)

http://www.youtube.com/watch?v=UTA9ab4O42M Jesuiter? Jesuit agenter? Tja, hvem vet? Uansett hva de er, så har de verden “by the balls”! De forvalter Vatikanets formue… ja faktisk NAV sin også. :-)

Hmmm… vel-vel, kanskje -When the time finally comes- er rett rundt hjørnet, og tiden er inne for å minne seg selv om gammel visdom som sier; if you can’t beat them, join them? Imidlertid vil jeg ikke tro at det holder med å joike: “Jeg er israeler, i sjel og kropp”… selv ikke for meg med en jøde (khazar vil jeg tro) som oldefar på farsiden, i tillegg til at jeg nesten slet bort forhuden i unge år. :-)

Tiden vil imidlertid med stor sikkerhet vise hvem som holder guden i foten, Protokollene forteller det.

« Forrige artikkel

Dagbladet dolker kritisk og oppsøkende journalistikk i ryggen

Neste artikkel »

Sjelens mørke natt for bankeiere og regjeringsspekulantene

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x