Norge har blitt en politistat

8.9K visninger
1 minutt lesetid
42

Kjære brødre og søstre!

Her er videoen som norsk sikkerhetspoliti, PST, hevder å være en trusselvideo. På grunn av sensur er videoen dessverre blitt fjernet flere ganger fra YouTube. Jeg vil fortsette å re-poste den, av hensyn til friheten.

For øyeblikket har jeg ingen oversettelse klar for ikke-norske til å se denne, men i løpet av noen få dager vil det bli ivaretatt.

Døm selv om det er en hat video eller ikke. Min mening er at denne videoen bare kritisere Norge for å spille en rolle i Afghanistan, og at skaperen av videoen ønsker å uttrykke at han håper Gud vil straffe de skyldige ved å gi dem en pinefull død, og la dem brenne i helvete.

Sterke ord virkelig – men ikke ulovlig.

De to mennene som ble arrestert av PST har nå blitt sluppet ut, og påstandene mot dem vil mest sannsynlig bli droppet. Uansett hvordan dette slår ut, vil De Anonyme ikke la dette passere!

Vi er Anonyme.
Vi er Legion.
Samlet til Ett.
Dividert med Null.
Vi vil ikke tilgi Sensur.
Vi vil ikke glemme Undertrykkelse.
Forvent oss.

Brødre og Søstre, jeg gir deg videoen.

Del I

http://youtu.be/GgFLyzUwnsw

Del II

http://youtu.be/G5Khef6TcRY

Del III

http://youtu.be/Jy_y2siqzxo

Del IV: Beskjed til PST

http://youtu.be/1JfoYfNDrJY

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

42 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden

10 år

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Disse sakene skal IKKE etterforskes http://mobil.rb.no/lokale_nyheter/article7457095.ece

Sitat: Innbrudd, underslag, tyverier, skadeverk, narkotikabruk og slagsmål. Dette er forbrytelser politiet på Romerike ikke lenger skal etterforske. ..

Det meldes om samme tilstander fra andre steder

Dette er særdeles alvorlig. De ber oss underforstått om å si dem opp og danne egne institusjoner for å opprettholde lov og orden. Denne unnfallenheten er i regi av den såkalte nye verdensordens agenda, et globalt fascistisk diktatur, her implementert ved å få sine sauer i offentlig administrasjon til å være komplett likegyldige til sine pålagte arbeidsoppgaver, Korporasjonen Norge, som folket ikke eier, er tvunget til å få konkurranse fra nye folkeeide institusjoner som utfører det de er pålagt av folket, sine eiere og arbeidsgivere

The new globalist government in Norway greeted by the country’s sheeple https://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

ACTA dead on arrival – det snik-totalitære påfunnet ACTA knust til støv av Nederlandske parlamentet!

Dutch Parliament kills ACTA before EU vote.
Lawmakers in Holland have voted to strike down the international Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA), slammed by many as a free speech and information access choker. Dutch MPs have also ruled the government will never sign any such agreement.

The Dutch parliamentarians have opted not to wait for the EU’s vote on ACTA which is set for June.

“The treaty should be taken off table, whatever the decision the European Parliament should take,” said MP Kees Verhoeven, a major sponsor of Tuesday’s motion in the Dutch Parliament.

http://www.rt.com/news/dutch-parliament-rejects-acta-518/

Er det begynnelsen på slutten av EU vi ser? EU ble opprinnelig planlagt som et fascistdiktatur, som skille innføres i små og “umerkelige” skritt, to skritt frem og et tilbake…

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Hvet ikke helt hvor dette skal nevnes, så det blir her.

Når jeg skulle inn på nyhetsspeilet nå så ble jeg stoppet of fikk en advarsel om at det var en skadelig side, har ikke fått dette før, noen andre som har opplevd dette før eller idag?

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Vi har litt for mye å fare med UFO. De er knust, og bare disse latterlige desperate krampetrekningene i den naive tro at de kan stoppe et oppvåknende folk sier det meste. Stå på!

http://img25.imagehaven.net/img.php?id=A6LN59UGP0_Blackholethreat.jpg

Mortemann
Mortemann
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Jeg var stengt ute fra NS et par timer i kveld. Det kom opp et par pop-up vinduer som jeg ikke hadde sett før, hver gang jeg prøvde å åpne siden. De ga seg ut for å være AVG virusprogram (jeg vet ikke), og meldte at det var oppdaget virus på siden, og at siden var blokkert. Ca. kl. 18 – 20.

Mortemann
Mortemann
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Her er hva som stod å lese i popup-vinduet til AVG da jeg prøvde å åpne Nyhetsspeilet. Har nå deaktivitert denne tjenesten fra AVG. Har aldri opplevd disse popup-vinduene før. Er dette noe nytt?

” Danger: Surf-Shield has detected active threats on this page and has blocked access for your protection.
The page you are trying to access has been identified as a known exploit, phishing, or social engineering web site and therefore has been blocked for your safety. Without protection, such as that in the AVG Security Toolbar and AVG, your computer is at risk of being compromised, corrupted or having your identity stolen. Please follow one of the suggestions below to continue.

URL: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/norge-har-blitt-en-politi-stat/
Name: Blackhole Exploit Kit (type 2146) “

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mortemann
12 år siden

Deaktivere virusprogrammet er ikke særlig smart å gjøre Mortemann. Jeg bruker Eset Antivirus og har opplevd det samme som deg flere ganger i kveld.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Mortemann
12 år siden

Det ga seg ikke ut for å være et AVG virusprogram, det var faktisk AVG virusprogrammet som hindret Blackhole Exploit Kit til å gjøre skade på din maskin.

Er nr.1 internett-side hack i følge AVG, og slik det fungerer prøver det å sende skadelig info til din PC, for å prøve å stjele sensitiv informasjon mener jeg..

At Nyhetsspeilet blir “rammet” synes jeg ikke er det minste overraskende i politistaten Norge.

Mortemann
Mortemann
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Takk, Monica og RawKuz. Da har jeg aktivert denne beskyttelsen igjen. Og den hindrer meg ikke lenger i å åpne Nyhetsspeilet.

Leeza
Leeza
Abonnent
12 år siden

ny link: http://www.youtube.com/watch?v=WL1p0JpJUpc

*kan dere som har kustus på å lagre disse videoen gjøre d i tilfelle de blir slettet !?! :)

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
12 år siden

ABC NYHETER.
Lørdag 18.02.2012, kl. 21:42
Dommere uten dommerforsikring avsier ugyldige dommer!

Nær halvparten av norske dommere har ikke underskrevet dommerforsikring og avsier dermed ugyldige dommer, såkalte nulliteter!

Dette betyr at en dom utferdiget av en dommer uten dommerforsikring er å anse som en nullitet, den er ikke gyldig, den skal annuleres!

En dommerforsikring ser slik ut:

”Jeg forsikrer at jeg samvittighetsfullt vil opfylle mine plikter som dommer – at jeg vil handle og dømme således som jeg efter loven og for min samvittighet kan forsvare, og hverken av hat eller vennskap, hverken for gunst eller gave eller av annen årsak vike fra rett og rettferdighet.

Mvh Tom

http://www.abcnyheter.no/meninger/borger/2012/02/18/dommere-uten-dommerforsikring-avsier-ugyldige-dommer

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
12 år siden

Nå begynner ting virkelig å skje Tom :
“Med andre ord hevder Hernes og Domstoladministrasjonen at Taraldsruds embetsed og dommerforsikring var arkivert i høyblokken i regjeringskvartalet, og at Breivik har bombet i filler alle dommerforsikringene som måtte ha ligget lagret der.

Etter mange års erfaring med både Domstoladministrasjonen, domstolene og den norske regjering har jeg lært meg et par ting. Det ene er å ikke tro ett ord på det som kommer fra den kanten. La oss derfor se litt nærmere på de faktiske forhold omkring arkivering av dommerforsikringer, og se hvor det hele kan bære hen.”
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/domstoladministrasjonen-gir-breivik-skylden-for-%E2%80%9Dbortkomne%E2%80%9D-dommerforsikringer/

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Ja 2Q11 dette gjeller nær halvparten av dommarane i norge som har ikkje har
underskrevet dommerforsikring. Dette betyr at en dom utferdiget av en dommer uten dommerforsikring er å anse som en nullitet, den er ikke gyldig, den skal annuleres! Då er det son å forsta at dei dommarane både fore og etter 22juli er ikkje rettskraftige ,fordi dei har ikkje skrevet under dommer forsikring?Det va merkiligt for den samtalen som breivik hadde ring inn er ikkje til å finne.det va vel breivik som gjor det også at den er savnet?
den linken eg legger med det står de masse om dette og masse annet.
Mvh Tom

http://www.rettsnorge.no/

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Sjekk hvem som vet “alt” om deg

Kanskje har de til og med din tillatelse til å utgi seg for å være deg.

Det drøyeste avtalen vi har kommet over er nok en Facebook-applikasjon som krevde tilgang til omtrent alt – til og med å skrive meldinger i brukerens navn på Facebook.

http://www.dagensit.no/article2331909.ece

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

Garden skulle bli «pyntesoldater», nå skal de rustes til bykamp.
Folk må ikke bare venne seg til å se gardister i krigsutrustning. De må venne seg til et forsvar som i en helt annen grad enn i dag består av profesjonelle soldater. Fra nå av skal Garden oppgraderes til en viktig beredskap for Oslo, en avdeling som skal være i stand til å drive avansert strid i bysentrum.

Nøyaktig hvor “skarpe” gardistene skal bli, vil det være 22. juli-kommisjonen som avgjør. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Garden-skulle-bli-laquopyntesoldaterraquo-n-skal-de-rustes-til-bykamp-6706376.html#.Tzd8E-U6jSg

Su Ann Moyo
Su Ann Moyo
Abonnent
12 år siden

hmmm, likte ikke denne video, og ikke bra Norge bli politistat. Det er viktig å få ytre seg fritt, også her inne i Nyhetsspeilet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Su Ann Moyo
12 år siden

Hmmm… Du herr Walker ikke kunne se den video . Her inne i Nyhetsspeilet oppdager jeg for øvrig raskt når noen kjører dobbeltrolle for sin ytringsfrihet.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Norge er ingen politistat. Men det ligner en trend som peker i en bestemt retning. Og den lovgivende makt legger forholdene til rette, og gir verktøyene til dem som ønsker å kontrollere og overvåke … Og det kan bli et demokratisk problem at akkurat disse ønsker seg flere og flere verktøy som på sikt kan få folk flest til å pålegge seg en selvsensur – av frykt for ytringer og kritiske bemerkninger som kan mistolkes.

Før eller senere kommer en vel til et punkt hvor spørsmålet blir påtrengende om hvor åpen eller lukket denne demokratiske rettsstaten er og hvordan den reguleres.

Men politikere som mest av alt ønsker å sitte i samme båt som dem som administrerer euroens undergang, bryr seg naturlig nok ikke. De er heltidsopptatt med finjustering av planen om, etter hvert, en fullstendig dekonstruering av de Europeiske nasjonalstatenes selvråderett

Alle EU,s Führer direktiver, syr sammen sakte men sikkert et nett som til slutt gjør det umulig for landene å komme seg ut av. Heller ikke norske EU-siklende politikere har noen som helst betenkeligheter. Tvert i mot. Gladelig legger de landet åpent for overtagelse – som et bytte mot personlig anseelse og hederlig omtale …

De styres av en ideologi som minner mest om troens fanatisme. Deres tro er udiskutabel og ideologien er – for dem – en slags universell lov. Det er denne selvødelggende styrken de får gjennom gruppesuggesjons- oppfatningen blant foræderne. De minner om saueflokken og dens leder på flukt mot avgrunnen. Som strutser stikker de hodene i sanden for å slippe å se det dem ikke ønsker å se – at multikulturismen, fanatismens og ekstremismens representanter ikke er en velsignelse, men en forbannelse.

Men i kraft av sin makt, definerer de virkeligheta akkurat slik det passer dem, og styrt av troen og en tilpasset definisjon, fortsetter ferden ustoppelig … og de forventer at alle skal dele deres utopiske fantasier.

Hvor lenge skal galskapen fortsette … hvor lenge skal denne nasjonen overleve som nasjon?

… Og … har du tette avløp, korket igjen av ekskrementiske og ufordøyde mokkabønner … så er Plumbo veldig bra!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bardun
12 år siden

Er ikke Norge en Politistat ?

Definisjonen på en politistat er at sittende regime overvåker hele folket og det gjør dem men DLD, ergo Norge er en politistat

La oss høre hva Norges fremste ekspert sier :)

Avtroppende leder for datatilsynet Georg Apenes sa at mange mener at Datalagringsdirektivet vil føre til at vi får en politistat og overvåkingssamfunn, jeg mener vi er der allerede sa han før han gikk av

Hva slags pakk og psykopat av en despott av en leder vil overvåke, kontrolere og registrere hele folket sitt ??

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Stråmann, stråmann, bukken min :-)
Du er avslørt, eller skal jeg si “Illuminert” :-)
Tosk

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Johnny walker:
En liten psykoanalyse av ditt innlegg:
For det første bedriver du en soleklar stråmannsretorikk.
Stråmenn innebærer mye, og du er avslørt. Ditt nick, og måten du skriver på, virker særs ungdommelig. Jeg blir ikke overrasket over om du bare er useriøs, og ikke har en agenda.

Du skriver: “denne videoen formidler i hvert fall et tydelig ønske om å skade nasjonen Norge, og personene som står bak denne videoen er tidligere dømt både for vold og vinningsforbrytelser, i hvert fall noen av dem”

For det første er dette erke- konservativt. For det andre er det kunnskapsløst.

Kanskje du med din glimrende kunnskap kan utlede om hva “Anonymous” innebærer?
Implisitt i dette må det ligge en forklaring i historikken bak deres maske/symbol, og hvilke aviser de skriver i. Det finnes ulike papirutgaver med innslag fra anonymous. Denne informasjonen er tilgjengelig på internett. Det er lett å gjøre research. Hvis du derimot ikke gjør dette, avslører du at du ikke er interessert i å sette deg inn i noe nytt. “Skylapper”, m.a.o. Jeg vet en del om historikken bak dette, og du kan anse dette som en test.

Nå har undertegnede et ganske skarpt blikk for infiltratører i det norske samfunn, også på nettfora. Om JohnnyWalker viser seg å være en debattant som opererer med falskt flagg, vil tiden vise.

Dette er ren logikk:
Folk som er engasjert på nyhetsspeilet er hele tiden opptatt av den gode sak. Majoriteten av de nordmenn som ikke er klar over de ytterst negative konsekvenser av globaliseringen, finner nyhetsspeilet smakløst, og som et nettfora for folk med ekstreme tros- retninger/vrangforestillinger (de om det)

Uvitende/konservative folk holder seg dermed unna. JohnnyWalker glimter derimot til, med å komme med noen korte innlegg, som ikke har noe annet konstruktivt i seg, enn for sabotasjens skyld.

Vil med dette anbefale få få deg fjernet fra dette nettfora, med mindre du faktisk bare er kunnskapsløs, eller er en ungdommelig debattant som ikke vet bedre.

Videre usmakelige kommentarer fra deg nå, vil jeg ikke besvare, men observere.

Du er avslørt, og jeg vil oppfordre andre debattanter til å ikke besvare JohnnyWalker

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

JohnnyWalker, hvor har du vært underveis?

Se hvem som ser ut til å stå bak 9/11 falskflagg terroraksjonene og relaterte hendelser, bl.a. ingen muslimer funnet så langt: Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2010/02/abel-danger-mischief-makers.html

Skal ikke uttale meg om Anonymous group ennå, men kort sagt, har så langt ikke funnet noe fra de som jeg har kunnet bruke til noe nyttig, og det sier ikke så lite

9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/
.
Bad Company – Bad Company (studio version) http://www.youtube.com/watch?v=ww5GXbk58R0

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Det ble skrevet noe om hasjrøyking i denne tråden. Lite solidarisk innlegg (fra en illuminert/okkultist?), men det inspirerte til et alvorlig innlegg:
Det er bemerkelsesverdig hvor få nordmenn som egentlig registrerer hva som foregår på himmelen. Det er få som ser opp på himmelen, og studerer skyer/vær. I det siste har sprayingen blitt så intens, at bare med noen øyekast, så kan man se at hele himmelen er dekket med store fete trails.

Alle de ganger undertegnede har vandret ute med bekjente, hvor de ikke en gang registrerer å bli gjort oppmerksomme på at “himmelen ser annerledes ut i dag”.
Som om de ikke vil se. Som om de er programmert til å se NED, og ikke OPP. Fordi det er akkurat det de gjør. Det er ytterst få som lenger ser opp på himmelen. En gudegitt egenskap i å følge med på “hvordan har naturen det i dag”, som folk har glemt.
Er dette psykologisk/programmert?
Enten det, eller så følger ikke folk med på himmelen på samme måte, fordi de ikke har fundamentet for å sette i bås det de ser.

Barn og unge derimot, har helt andre forutsetninger for å studere, stille spørsmål, og omstille seg til en annen verdensanskuelse, enn den de er blitt forevist.

Voksne derimot, er sterkt uheldig påvirket av vår vestlige verdens forflatede kultur. Og, i dette ligger alvorsgraden. Vår forflatede kultur innebærer hjernevasking (f.eks. dogmene til yr.no/værvarslingen/Naturfilmprogrammene på NRK). Det innebærer alkohol, ulike former for rus, negativ stimulering fra alle mulige hold (dette er de fleste klar over).
Mitt vesentlige poeng, er at våre persepsjonsevner blir totalt ødelagt av skadelige stoffer. Dette er IKKE tid til å hverken drikke alkohol/nyte rusmidler. Her skal man holde fokus. Samtlige som har våknet opp til dette marerittet bør gå rundt med et kamera. Filme/fotografere det de ser.Blogg/post det på nett. Bruk facebook (mafiosons eget verktøy). Bruke en hver anledning til å spre ordet videre. Det er beintøft, og en risikosport. Likevel absolutt nødvendig, for å vekke andre. Man må være tålmodig. Man må trekke seg med en gang motviljen og alt oppgulpet kommer. Likevel har dette en psykologisk effekt. Ved å ha blitt gjort oppmerksom på “dette fenomenet” èn gang, så har man allerede et bedre fundament til å vurdere “fenomenet” neste gang.

Undertegnede er evig optimist. Likevel er jeg også realist.
Det er en stygg, men kanskje nødvendig tanke: Mens et mindretall av den norske befolkning er opptatt av chemtrails, så sitter muligvis våre politikere høyt der oppe, med sin kunnskap: “Avgjørelsen om å reduserere jordens befolkning med 95 % er allerede tatt, og det er ingenting vi kan gjøre. Det er tragisk, men helt nødvendig.”
De sitter med hele sannheten, men er like indoktrinert og skadeskutt som den folkelige saueflokk. De er også presset, og mister selv livet, hvis de skulle bistå sitt eget folk. Teori!

Vi står overfor: Air Auschwitz!
Nazistene gasset ihjel jødene under krigen. Våre politikere har godtatt instruksjoner fra høyere hold, i Eliten. Sosialdarwinismen seirer garantert, hvis ikke noe skjer. Sprayingen er intensivert. Avinor har allerede meldt fra om “økt flytrafikk”, og at denne vil komme fra Russland, hvis jeg ikke tar feil.
Jeg vil oppfordre alle til å legge hodene i kok. Ikke poste idèene her på forumet nødvendigvis, men når sprayingen intensiveres, så bør også advarslene til andre intensiveres. Våre politikere kriger mot oss, og da har vi rett til nødverge. Dette må stoppes!!

De gasser oss alle ihjel! De som ikke kjører bil, merker hvor ekstremt forurenset luften er. Selv innendørs siger de hårfine partiklene inn fra sprekker/luftekanaler. De helsemessige konsekvensene av dette kan man jo bare spekulere i. Det er altså helsefarlig å gå ute. Det er helsefarlig å eksistere, for da kan vi bli så syke og dø. Det har våre kjære politikere bestemt. D.v.s.:
Det er ikke lenger “våre politikere”. Dette er fremmede mennesker som ikke vil oss vel. De er våre fiender. De bør betraktes som en trussel mot oss, og våre barn.

Slagordet “vi er 6,5 milliarder mot 500 millioner” klinger jo bra.
Det som ikke klinger, er at eliten sikkert har ca. hundretusen natofly som gasser oss ihjel. Vi kan ikke gjøre noe som helst, annet enn å bli spirituelle. D.v.s. å forberede oss mentalt på en sikker død.
Vennligst reflekter noe over siste setning. Er det slik vi vil ha det? Eller vil vi knuse nazistene? Valget står til deres disposisjon.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Hackergruppen Anonymous kan selv ha blitt manipulert av andre, som har brukt gruppens vignett til å legge ut hatvideoen som PST har stemplet som ulovlig.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10043312

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

JohnnyWalker, er du en agent fra en tankesmie som er underlagt mafiaen som vi for beskyttelse betaler astronomisk til i form av penger, helse, uoffisielt EU-medlemskap og annet, eller er du som de fleste, mer eller mindre lykkelig og ulykkelig uvitende?

What in the world are they doing to us vitamin D deception http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/ny-chemtrails-marsj-i-oslo-19-mars/comment-page-8/#comment-80068

Macdonald Dettwiler and Associates (‘MDA’) – RCMP PKI Root Authority – Snuff Film Production – Pickton Pig Farm – Missing Men – Lower Mainland http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/tid-for-11-september-sannhet/comment-page-15/#comment-82132

La oss nå si at denne sinnsyke planen deres går i vasken. Hva skjer da? Noen som «våger» å stille seg selv det spørsmålet? Hva ville skje med de ansvarlige? Dette? http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/barrie-trower-om-effektene-av-straling/#comment-82130
.
JETHRO TULL – Intro & Skating Away on the Thin Ice of the New Day [LIVE FROM HIPPODROME,LONDON 1977] http://www.youtube.com/watch?v=LqZ8QMe4Wjg&feature=share

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Korrrigert url grunnet moderator oppdatering,

Macdonald Dettwiler and Associates (‘MDA’) – RCMP PKI Root Authority – Snuff Film Production – Pickton Pig Farm – Missing Men – Lower Mainland http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/tid-for-11-september-sannhet/comment-page-14/#comment-82132

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

“Døm selv om det er en hat video eller ikke. Min mening er at denne videoen bare kritisere Norge for å spille en rolle i Afghanistan, og at skaperen av videoen ønsker å uttrykke at han håper Gud vil straffe de skyldige ved å gi dem en pinefull død, og la dem brenne i helvete.”

Nå er det ikke mulig å få sett disse videoene for å bedømme selv. Men innoldsrefferatet Karlstas siterer (gjenngitt over) minner mye om en annen video som var oppslag her på speilet for litt siden:

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/norske-soldater-ut-av-afghanistan/

Dette stinker konfliktspissing. Konflikspissing tjener de som vil manipulere med splitt og hersk, og de har lange tradisjoner for å bruke provokatører.

Vend dem ryggen.

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
12 år siden

http://www.dagbladet.no/2012/02/06/nyheter/innenriks/anders_behring_breivik/22_juli/terrorangrepet/20099746/

i dette tilfellet vil jeg påstå streken for overvåkning er overgått for lengst, juridisk ingen tvil.

bevis på artikkelens tittel?
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7981678.

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Videoene i denne artikkelen er for private til at man får sett dem. :-(

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Og nå er ikke videoene tilgjengelige lenger da brukeren har avsluttet kontoen.

Forresten, hvordan er det egentlig mulig å tomle ned en ren faktainformasjon om hvorvidt en video er tilgjengelig eller ikke? Har dere virkelig så store problemer med å forstå hvorfor man klikker på tommel opp eller ned?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Harrison Koehli Interview about Ponerology Psychopaths on Truth Jihad Radio http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=151#M5490
.
Hall n Oates – Maneater 1982

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Det beviser jo bare at NS har en del sabotører med virklighetsskrekk Søss :)

Når det gjelder videoene som er slettet så får jeg jo håpe at noen har lagret dem og kan laste opp igjen

I siste videoen var det bilder og navn på 8 landsvikere, avgåtte politifolk som som har solgt sin sjel til Satan og Mamod og spionerer på Norske borgere for fremmende makter

3 av dem kjente jeg fra før, 5 av dem var nye for meg

Han ene heter Gunnar Tveit og filmet norske borgere for USA, da han ble filmet selv så ble han helt rabiat

Du kan se han her

Her drev USA systematisk overvåkning av nordmenn

Ifølge TV 2s kilder har flere hundre nordmenn havnet i det amerikanske terror-registeret SIMAS. Den norske regjeringen hevder de ikke har kjent til overvåkingen

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/her-drev-usa-systematisk-overvaakning-av-nordmenn-3332987.html

Det er vi skattebetalere som har betalt utdanningen deres og deres lønn og takken er de dolker oss i ryggen så fort de får muligheten
Etter dere overvåking av oss så får de hjelp av venner i politiet til å hente ut flere opplysninger som blir plasert i mapper, finner de oss som en trussel for sine regimer så får de de paramilitære Stay Behind gruppene til å gi oss kreft, slag, får dratt inn barnevernet, skattevesen, psykiatriene osv til å lage helvette for oss

Landsvikere er landsvikere og blir det tatt så bør de umidelbart stilles for krigsrett og skytes på Akerhus festning

Det at ingen av lands svikerene som ble avslørt ble skutt eller fikk bot engang men hele saken ble henlagt betyr seff at landet vårt allerede er overtatt av en fremmed makt

Her må seff gode nordmenn inn og få tatt landsforærdrene som bryter grunnlovens paragraf §81 som sier at den som bidrar til å inlemme landet vårt inn under en fremmed makt straffes med fengsel opptil 21 år eller dømmes til døden i krigsrett

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Last ned videoer med http://keepvid.com/

Jeg fikk ikke tid til å se videoene i artikkelen ovenfor

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Kripos vil at Hotmail skal DLD-overvåkes

Politiorganet foreslår at datalagringsdirektivet også skal gjelde e-post-sider som Hotmail og Yahoo mail.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kripos-vil-at-Hotmail-skal-DLD-overvakes-6759690.html#.TzVHhYtwJaA

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

WHAH? Skal Hotmail og Yahoo DLD overvåkes????
De som allerede er utviklet av US Navy? D.v.s. den amerikanske nazi- mafia? Dette betyr altså at dustehuene i Norge skal overvåke the big fat filthy boss. Føler PST, DLD, og resten av pappskallene en fettish- glede over dette? Akkurat som frekke små kastrerte korpiker, som nyter å overvåke overvåkerne?
Ribbe med smør på, tjo-bing!
Alle synger i kor: Bedre, og bedre dag for dag.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
12 år siden

Denne videoen er ikke helt god, og skjønner godt at mange mennesker reagerer på den, men om den er ulovlig kan selvfølgelig diskuteres.

Denne videoen har blitt fjernet flere ganger og noen muslimer mener at dette er et brudd på ytringsfriheten. Vel, jeg trodde disse muslimene var imot ytringsfrihet, for man ser jo hva som skjer hvis man publiserer en tegning av profeten Muhammed! :-)

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Norge er vel ingen politistat, nå må dere slutte med dette tullet!

ola
ola
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Du har tydligvis ikke vært utenfor døra på noen år

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

“If you change the way you look at things, the things you look at change.” – Wayne Dyer

Sænk skuldran å slæpp åff,
Tributo Bob Marley One Love http://www.youtube.com/watch?v=ZTL88D_rofI&list=PLFF3228814C254E74&feature=plpp_play_all

ares
ares
Abonnent
12 år siden

Gå inn på kanalen til AnonymousBrother1984 på youtube og se resten av videone hans. Dette lukter ugler i posen……

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Dette var en flott morgen med 2 nye supre fakta artikler som ville vært tabu i main stream losje blekkene :)

Stakkaren som ble fengslet i 14 dager på brev og besøk hadde ikke gjort noe annen enn å oversette en sang til Norsk

Hvor lenge skal folk finne seg i å bli terrorisert av psykopatene som styrer ?
Psykopater som skal overvåke sitt eget folk med droner, som skal overvåke sitt eget folk med DLD og ACTA, som skal ta patent på alt du trodde var ditt ?

Ingenting er ditt

http://www.bt.no/meninger/kronikk/Ingenting-er-ditt-1778394.html

Hva er galt med folk ? Hvorfor møtte det opp over 100 000 i Oslo da ABB sprengte bare 1 bombe men ikke en eneste møtte opp i Oslo for å vise empati med noen av de 583 terrobombene Jenz slapp over Libyere ?

Er det sånn at familiene til dem som mister sine kjære i andre land ikke lider like mye som ofrene etter ABBs bombe ?

I Cried Watching This. Americans and Nato Bombing Babies , Every Human Must Watch. Spread It

http://libyaagainstsuperpowermedia.com/2012/01/09/i-cried-watching-this-americans-and-nato-bombing-babies-every-human-must-watch-spread-it/

Hvorfor finner folk seg i at psykopatene stjeler dine skattepenger som du har slitt hardt for som var ment for eldre, barn, syke, veier osv til å drepe medmennesker mens de som har betalt inn pengene dør i sykhuskø eller dør en uverdig død på aldershjem ?

Hvorfor bruker losjeblekkene i vesten utelukkende kilder fra krigsprofitørene når de rappoterer om hva som skjer i Syria og Iran ?

Folkets Info rapport: Bak uroen i Syria

http://www.youtube.com/watch?v=Rss6NM8Tp44&context=C32303acADOEgsToPDskKnNz9fUiedw93NcXYamsdf

Om få dager så kan Norge være i krig igjen for å slakte uskyldige kvinner og barn, i dag sier psykopatene USA at de vil gå til krig mot Syria uten FN mandat

Som de fleste husker så var argumentet for at NATO og Norge ble med i Irak krigen for å slakte 1.4 millioner uskyldige Irakere at Irakiske raketter kunne treffe NATO landet Tyrkia som også vil bli argumentet denne gangen

USA vurderer militære midler i Syria
– Det ser ut til at en militær løsning kan være umulig å unngå, sier en talsmann for Det hvite hus torsdag

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/09/usa-vurderer-militaere-midler-i-syria

En krig som fort kan dra inn Russland, det blir kanskje ikke like kult for de Norske terroristene i Libya og Ghanistan som får organsmer av å sprenge hodene til kvinner og barn med sniper rifler og bomber fra 60 000 for med feigmansvåpenet F16 og feigmans unskyldningen: Jeg utfører bare ordre når de pluslig møter Mig og SS-18 eller får terrorist basene sine fjenet fra kartet med Russisk Haarp som Sjirinovski og andre fra det Russike militære og FSB gang på gang har advart vesten mot

politico Russo (Vladimir Zhirinovskij) in tv minaccia di tsunami

http://www.youtube.com/watch?v=aGab4X5RDIE

Spørs om ikke de “modige” soldatene våre som syns at myrderier på medmennesker er bedre en sex får noen vettsremte pisseflekker i buksa istede når de plutslig møter motstand

Allerede på lørdag er det stor felles demo i hele verden mot ACTA, møt opp og si nei at dette finner vi oss ikke i eller underskiv oppropet her !

Protests Break Out Across Europe Saturday! Join Us to Stop ACTA & TPP!

http://killacta.org/

Fremtiden ser ikke helsvart ut, folk våkner i stor fart og Ron Paul kan vinne valget i USA som uavhenig presidentkandidat

Det er ført og fremst de unge i hele verden som våkner og sier stopp men også de eldre våkner sakte men sikkert opp av Zombie hjernevasken og ser at det finnes ting som er viktigere en såper og sport

I’m RACIST for criticizing Obama.

TERRORIST because I’m not with Bush.

ANTISEMITIC for not supporting Rothschild Zionism.

TEABAGGER for supporting the Constitution.

TRUTH-ER for asking unanswered questions.

TRAITOR for whistle-blowing on my corrupt Government.

CONSPIRACY THEORIST for presenting documented facts.

TROLL for uploading news, videos, quotes and U.S.Atrocities.

ANTI-AMERICAN for supporting Constitutionalists like Dr. Ron Paul.

RON PAUL 2012!

I 2003 tok 50 00 unge til gatene og fikk forhindret at Kjell Magne Bombevik fikk sende norske gutter til Irak for å slakte millioner av uskyldige Irakere for at Iraks olje skulle omsettes i dollar

Hundretusner av barn i Irak, Ghanistan og Libya blir nå føst som mutanter grunnet bruk av utarmet uran, noen uten armer og ben, noen med S-rygg og andre med for mange kropsdeler som 3 hoder osv

Ettervirkningene etter angrepet på Fallujah i Irak er verre enn hva de var i Hiroshima og Nagasaki etter 2. verdenskrig, ifølge ny rapport.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3766563.ece

Ja selv voksne folk som Petter Nome med godt betalt jobb og kariere ofret alt for å si STOPP til galskapen den gangen, det har aldri vært viktigere enn nå å si STOPP før det er for sent

Petter Nome (49) fikk i dag beskjed om at han ikke kan være programleder for Sommeråpent å grunn av sitt engasjement mot krig i Irak.

Lørdag holdt han appell foran Stortinget der han sammenlignet USAs president George W. Bush med Adolf Hitler.

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=8350011

:D

« Forrige artikkel

Paradigmeskift: På randen av verdens oppvåkning

Neste artikkel »

Barrie Trower om helse-effektene av stråling

42
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x