PST etterforsker islamist-video som er laget i forbindelse med en demonstrasjon som skal foregå utenfor Stortinget fredag den 20. Januar.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  17.01.2012 22:52   (Oppdatert 18.01.2012 19:21)

Norske soldater ut av Afghanistan

En norsk video på YouTube viser bilder av kronprinsen og statsministeren med teksten «måtte de lide en smertefull hevn». Videoen akkompagneres av dramatisk musikk i Anders Behring Breivik 2083 stil, og bilder av lemlestede afghanske barn, dokumentasjon på NATO’s drap på sivile, og bevæpnede norske soldater ruller over skjermen.

Videoen viser også bilder av kistene til falne, norske soldater. Under et bilde av en soldats begravelse står det:

«Sannelig seieren kommer fra Allah! Det er det som kommer!».

Videoen avsluttes med et smell, og bildet av en hvit bil med norsk flagg i flammer som står ved siden av en bygning, som kan gi assosiasjoner til regjeringskvartalet 22. Juli. Helt til slutt i videoen oppfordrer en tekstplakat muslimer til å møte opp på demonstrasjonen fredag 20. januar. Sent i går kveld ble videoen også lagt ut på Facebook-gruppa «Demonstrasjon: Norske styrker ut av Afghanistan».

Videoen skal visstnok oppfordre til hevn på norske soldater for deres drap på sivile, samt hevn mot regjeringen og kongehuset som ble sensurert av NRK i deres artikkel.

Nyhetsspeilet gir dere den usensurerte utgaven.

http://www.youtube.com/watch?v=vkaXcJJP9lQ

Kilde: PST etterforsker islamist-video

Les også

Johan Galtungs Ti teser om 22/7, hvor han sammenligner 22/7 med Norges rolle i Afghanistan.

Sammenligner Støre med Breivik

«– Kriteriene for Breiviks diagnose kan man også anvende på Støre», sier fredsforsker Johan Galtung.

«– Det vi kommer frem til nå er at Støre er for Taliban og kommunisme», sier Galtung.

http://www.underdusken.no/nyhet/2012/1/1520416/sammenligner+st%C3%B8re+med+breivik

GD Star Rating
loading...

Om forfatter

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.


Forfatters nettsted: http://www.nyhetsspeilet.no/author/sverre-sigurdsson/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (20)Kommentarer

83 kommentarer

 1. smurfen sier:

  Utakk er verdens lønn..

  Her jobber og sliter vi rævva av oss for å få råd til kjempedyre bomber som vi «gir» dem og så blir svina sure å frekke mot oss ? Wtf …. ?

  Før vi slapp humaitære helsebomber over dem så var det jo umulig å skaffe seg et skudd i Afghanistan men nå flyter landet over av NATO heroin der selv småbarn har råd til ett morra skudd, ja faktisk så er vi så flinke at vi produserer så store mengder heroin i Afghanistan at det er dobbelt så mye som det verdens narkomane klarer å forbruke på 1 år 😀 :)

  Vi har også hjulpet dem med å få ned de høye folketallet, takket være oss så dør nå 2 barn hver minutt og 1 kvinne annenhvert minutt

  Ikke minst har vi drepte flere hundretusner og lemlestet langt flere som bidrar til å bekjempe arbeidesledigheten i Afghanistan, nå kan alle få seg jobb på sykehus, fengsler, protesefabrikker, apotek, og begravelsbyråer osv :)

  Ikke minst så sparer vi miljøet for klimautslipp siden vi nå slipper å bruke drivstoff på frakt av soldater når dem skal inn i Iran, nå er det jo allerede der dem skal være :)

  Vi har også hjulpet til med å spre glede, de tusner av barna som blir fødd som mutanter grunnet utarmet uran ser ganske morsomme ut der alle kan få en god latter av å se på dem 😀

  Tror nok de utaknemlige Afghanerene blir skuffet over sin gud, Allah viser retferdighet og vil nok stå last og brast sammen med Krompen og dele ut medaljer til våre stolte flotte Norske humanitære bombegutter :)

  Vist man ikke kan drepe sine medmennesker hvem faen skal man drepe da ?

  En antiterror og antikrigs demo på fredag må helt klart sees på som en alvorlig trussel mot rikets sikkerhet og ikke minst en kjempe trussel for eierene av Dyno og Kongsberg våpenfabrikk

  Har bare en ting å si til slike utaknemlige rotter som ikke skjønner at vi bomber deres familier, venner, kvinner og barn for deres eget beste

  Jævla…. fitthål….. Mokkamenn, jeg skal tømme øll i hodene på dem på fredag i demoen !!

  http://www.youtube.com/watch?v=7vRTM_l-qb0

  Krigen i Afghanistan skaper stadig flere gatebarn. Minst 600.000 barn fører nå en tøff kamp for tilværelsen i afghanske bygater.

  http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7290542

  Noen mangler armer eller bein. Andre fødes med ryggraden i en s-form eller med for mange fingre og tær.

  Et fotografi viser et barn som ble født med tre hoder.

  Nekter å bli gravide

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3766563.ece

  Annenhvert minutt dør et afghansk barn.

  Og hver halvtime dør en mor under svangerskap eller fødsel.

  http://www.dagbladet.no/2010/11/11/nyheter/rodnesedagen/redd_barna/14247177/

  Heldigvis så får ikke svina se en krone av de 4000 milliardene dem ble lovet, krigsprofitørene og CIA har mer bruk for pengene :)

  Det sendes kofferter, kasser og hele paller med dollar og norske kroner fra flyplassen i Kabul, skriver Dagens Næringsliv.

  http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1927319.ece

  http://libyaagainstsuperpowermedia.com/2012/01/09/i-cried-watching-this-americans-and-nato-bombing-babies-every-human-must-watch-spread-it/

  GD Star Rating
  loading...
  • Din råtass! Det er så jeg får lyst til å si at sarkasme kan være vakert, og det er på ett vis helt på sin plass å sette dette grusomt alvårlige temaet i nettop ett slikt lys – du gjør vanviddet godt synlig!

   GD Star Rating
   loading...
  • Hei, hei, hei – stopp nå litt, folkens!

   Det er nettopp slik agent-provokatører opererer! Prinsippet er å fyre opp under begge sider i en konflikt for å få til mest mulig bråk, kaos, krig og dævelskap! Husk mottoet: «Ordo ab chao».

   Det er en eldgammel hersketeknikk, antakelig et av de eldste triksene i boka. Den filmen var lagd for å provosere, vær sikker.

   GÅ IKKE PÅ LIMPINNEN ENNÅ EN GANG!!!

   Lær å kjenne igjen metoden legg merke til når den den blir brukt!

   Jeg ser av kommentarene nedenfor at det er en del som har skjønt dette, men tydeligvis ikke alle.

   Les gjerne min artikkel om merkelapping en gang til for å forstå den underliggende mekanismen i denne hersketeknikken (oss/dem):
   http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/merkelapping-en-trussel-mot-verdensfreden/

   Er det noe vi IKKE skal gjøre her på Nyhetsspeilet, så er det å hjelpe til med å skape mer splid og ufordragelighet i verden – det er det sannelig nok av fra før.
   😉

   Lykke til!

   GD Star Rating
   loading...
   • Likorm sier:

    Jeg ønsker ikke å skape mer splid og ufordragelighet i verden men kan noen fortelle meg hvordan jeg skal kunne bidra til å få stoppet det som ser ut til å ende i en verdenskrig ? Jeg beklager sutringen min her på NySp idag men akkurat nå så vet jeg ikke hvor jeg skal snu meg. Trist.

    GD Star Rating
    loading...
    • Tjah, hva med å begynne å skrive på Nyhetsspeilet du også? Eller et annet sted, for den saks skyld.
     😉

     Det er i hvert fall det som er hovedgrunnen til at jeg skriver her, å forsøke å opplyse noen fler. Jeg synes akkurat som du at det er svært trist når folk lar seg lure inn i elendigheten.

     Men det nytter ikke å henge med hue’, det er bare å ta fatt med godt humør!
     :)

     Snakk med folk, skriv, demonstrér (på en ikke-voldelig måte), skap oppmerksomhet omkring alt dette som ikke har fått komme fram i nyhetsmediene, lag dokumentarer, del ut løpesedler, DVD’er, eller hva vet jeg.

     Men det viktigste er nok å snakke med andre om dette, og på en måte som viser respekt og forståelse for hvordan de menneskene hittil har oppfattet verden. Det kan være veldig vanskelig når et gammelt, kjent og trygt verdensbilde begynner å rakne …

     Jeg tror med andre ord at det er opplysning og kunnskap som er «medisinen» mot krig, elendighet og manipulasjon.

     Og nettopp her er Internett av så enorm betydning, og jeg tipper det er derfor de forsøker å sensurere det nå … (ref SOPA, etc).
     Uten Internett ville neppe 11. september eller 7. juli-bombene blitt avslørt. Og når nok folk vet, så går det ikke lenger.

     Den kritiske massen for en befolkning skal visstnok ligge rundt 5% for å sette i gang det vi kaller et paradigmeskifte.

     Vi nærmer oss det allerede, og jeg gleder meg til en bedre verden når denne «oppvasken» er over!
     :)

     GD Star Rating
     loading...
    • Likorm sier:

     Takk for svar Morten. Det var hyggelig å lese. Jeg gir ikke opp.. aldri ! :)

     GD Star Rating
     loading...
 2. Likorm sier:

  Fredag 20.01.2012 kl 14.00 til 16.00 Utenfor stortinget.
  Jeg kommer til å være der.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Michelle sier:

  ♥ Vi er Alle 1 ♥
  Meninger, bakgrunn, utdannelse, forståelse, livssyn, religioner, nasjonaliteter, slektskap, hudfarger, utseende, kjønn, legninger, funksjonshemninger etc er egentlig ytre illusjoner, samme som negative tanker om oss selv og andre, hat, kontroll, skremsel og vold, når vi ser at alt det vi gjør mot andre, gjør vi egentlig bare mot oss selv, for innvendig hører vi Alle sammen, i Tilgivelse, Omsorg og Frihet, Sammen for absolutt Alle..
  ♥ Vi er Alle 1 ♥
  http://youtube.com/watch?v=XAprDLl93Z4

  GD Star Rating
  loading...
 4. J.Johansen sier:

  De som sier denne video sier noe om vold fra mennesker, de har manglende kunnskaper om og forstår ikke religion. Er det dette de kaller Jihad, da har mange misforstått Jihad hele tiden.

  Gjennomgangstonen i videoen er:
  «Sannelig seieren kommer fra Allah! Det er det som kommer!»

  Jeg forstår dem som at de sier at straffen skal komme fra Allah (G-d).

  Det er omtrent det samme jeg og Daniel sier her, fra en jødisk og kristen synsvinkel:

  Alle skal med, – i den karmiske dom.
  http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/alle-skal-med-i-den-karmiske-dom/

  «Hevnen er min«, sier G-d. De troende kjemper en åndelig krig, oftest med seg selv, for å unngå å bli innfluert av de gudløses lurerier og løgner (Efeserne 6.12).

  Dommen kommer over alle frafalne tidsnok. Hadde de styrt med rettferd og kjærlighet, og ikke politiske utopier og agendaer, så hadde de sluppet dette.

  Ingen trenger å løfte en eneste finger. De ugudelige klarer utmerket godt på egen hånd å besørge sin egen undergang, av karmiske mekanismer. Norges ledere har nå besørget Norges ‘fall fra nåden’.

  Om «en høster som en sår», karmaloven har noen gyldighet så er Norges fall allerede etablert av dem som bragte landet Norge inn i dette vanry og vanvidd. Krige mot folk i fremmede land som ikke har gjort oss noe. Historieløst, og kunnskapsløst. Slikt er bevisst destruering av egne land og sivilisasjoner, ad karmiske veier, med karmisk verktøy.

  Det er marxismens og sosialismens alltid revolusjonære ånd som skal omforme verden i sitt bilde, alltid diamentralt motsatt av det skapte univers, og Skaperens planer og lover med og for sin skapelse, med evig blodige revolusjoner. Verdensomfattende denne gang. De er for dum til å lære av historien.

  Som Israels folk, tidligere også eksil i Babylon, tidligere ved Noah’s rettferd – syndefloden; Jesus ble helt uskyldig klynget opp på korset, urett og synd var blitt nasjonens standard, tempelmurene falt og forhenget revnet, torden og lyn. 70 år etter knuste romerne landet og sendte jødene i diasporaen. All urett straffes, på en eller annen måte, for nasjoner som for individer. «La hans blod komme over oss og våre barn», det straffet seg som vi så.

  Hopper til USSR 1917, en ugudelig ateistisk rød horde med Sverdlov, Bronstein (Trotsky) og Lenin i spissen drap den kristne Tsaren og hans familie, og 66 millioner til. Kirker brent anmasse. Prester drept og/eller sendt til Sibir.

  70 års elendighet fulgte for det folk i USSR som stilltiende aksepterte og satt å så på slike råskinn og voldelige statsbeherskere fikk herje fritt med sin urett, sine drap, skape nød og elendighet.

  Når uretten har blitt standard i landene, da er de iferd med å falle, helt for egen hånd. What goes around comes around. Det viser historien oss. Skal eksperimentet gjentas på verdensbasis vet vi allerede hvordan det ender; totalitært, fører til sitt eget ultimate sammenbrudd.

  Som man reder sin seng så ligger man vanligvis. De som tier samtykker. Det er for mange som tier dessverre. Se opp for ‘Gog og Magog’.

  Til slutt vil de ugudelige ateistiske røde horder forgå, for egen hånd. De rettferdige vil bestå, her eller i evigheten.

  Må G-d forbarne seg over infidelenes sjeler. De trenger det nok.

  Nei, det der var ikke mye å slå så stort opp for masse-manipulasjons-media.

  Ønsker noen å skape religionskrig, sette folk opp imot hverandre?

  Jeg håper ingen vil klassifisere Johnny Cash som terrorist in absentia. Han sier det samme:

  GD Star Rating
  loading...
 5. arifkarim sier:

  Bra demonstrasjon! Norske soldater ut av Afghanistan og inn i Iran! 😀

  GD Star Rating
  loading...
 6. Falcon sier:

  Takk for artikkel og kommentarer, gjør at jeg og andre ikke trenger å kommentere så mye

  Videoens innhold oppfordrer potensielt til vold, er det krigshissing under falskt flagg? Dens fingeravtrykk kan tyde på det, mye likt med hva som tidligere har blitt utgitt under falskt flagg, ref. religiøs musikk og sang, mye fokus på personer, ingen eller i for liten grad konstruktiv melding mhp løsninger basert på humanitære rettsprinsipper, relativt profesjonelt design, anonymt. Jeg setter videoen i parentes i margen. Pa·ren·the·sis: ‘Sentence that interrupts a syntactic construction without otherwise affecting it’
  .
  Digresjon, til skribenter og kommentatorer,
  John 1:1: ‘In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God’ http://bible.cc/john/1-1.htm

  Sesame Street – I’m A Hard Workin’ Dog http://www.youtube.com/watch?v=sUFsqgohGeA&feature=share

  GD Star Rating
  loading...
  • Falcon sier:

   Men, sangen og bildene taler sannhet, kløktig laget, gjør meg usikker om opphavet :)

   GD Star Rating
   loading...
  • Solskinn sier:

   «And the Word become Flesh»

   Enig. Om bakmennene ei blir identifisert klart, forblir uidentifisert, kan det dette vel tyde på falsk flagg operasjon for krigshissing og middel for å stille kritikere. Eller de får noen til å ta ansvar for video, som egentlig jobber for dem.

   GD Star Rating
   loading...
  • Godt observert Falcon. Denne filmen lukter mugg. En ting er at hvermannsen skal lete lenge for å grave opp den billedportfolioen som er brukt. Holdningen videoen gjennom er svart – man ber til ens gud om at ulykke må ramme ens fiender. Som man roper i skogen får man svar. Her skaper de mer av problemene de er imot.

   Denne filmen spisser konflikt. Filmen motiverer på ulikt vis begge sider. Videoen oppfordrer til en demonstrasjon, men ansporer til raseri. Utøvd raseri vil legitimere motreaksjon fra styresmaktene. Redelige politifolk vil ikke h,a og skal ikke ha, skrupler mot å ta hånd om steinkastere, voldsutøvere og vandaler. Hvis ikke de bakenforliggende kreftene klarer å anspore til opptøyer og vold vil de fleste norske politimenn ikke gå over noen strek. Derfor må bakmennene søke å få til noe som kan retferdiggjøre inngirpen og spissing av konfliktene, gjøre politifolk redde for hva demonstrantene kan finne på – så de handler ut fra frykt heller enn etisk overbevisning. Om ikke demonstrantene selv vil kaste stein er standard prosedyre å sende inn aggressive infiltratører som kaster stein på politiet og egger folkemengden til videre aggressjon.De fleste politifolk er ikke slik, men vi har sett nok eksempler på sorte fåtr i flokken t il at vi gjenkjenner mønstret.

   Gandhi. Passiv motstand. Vis dem ryggen. Boykott «the powers that be» over alt. Ikke handle med store konserner. Gå ut av banken – åpne konto i Coop, Cultura eller en av de små lokale sparebankene. Ikke stem – send heller et kort til stortinget og fortel dem på hyggelig vis hvorfor du ikke stemmer. La skejllsordene og steinene i fred – de fører oss bare ned i barbariet og bringer oss dit våre psykopatiske ledere vil ha oss – rasende, lett manipulerbare og og en åpenbar grunn til at politiet blir reddere og må bli hardere.

   Det ville være bedre om religiøse mennesker ber om at de som deltar i dette vanviddet, både de politikerne som vet inderlig vel vet at de spiller et dobbeltspill, og de soldatene som tror de gjør en viktig og god jobb for demokratiet, må få en dyp innsikt i hva de faktisk er med på. Det blir fort til et personlig helvete for dem det gkjelder, men det avler ikke mer vold – det kan snarere bringe noe godt med seg når disse mennesken velger å forandre seg og sitt bidrag til vår verden.

   GD Star Rating
   loading...
   • Falcon sier:

    Hadde det vært opp til meg, ville jeg avlyse demonstrasjon foran Stortinget, bedre å ta opp på video og signere lister, legge alt ut på et nettsted, og få en person til å overlevere dette formelt til våre ansatte tjenere på Stortinget

    Se opp for provokatører under falskt eller ekte flagg, Police provocateurs at Montebello Summit? http://www.youtube.com/watch?v=7S1nHvvkzvA

    GD Star Rating
    loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?