Video
Du leser nå
Barrie Trower om helse-effektene av stråling
Skrevet av
Hans Gaarder10. 02. 2012
Barrie_Trower_Nyhetsspeilet_interview
8274 5835 38

Barrie Trower om helse-effektene av stråling

Av Hans Gaarder10. 02. 2012
Effektene for liv og helse av ulike former for EM (elektromagnetisk) stråling er et område der vitenskapelige fakta i stor grad blir undertrykt av industri-interesser og av statlige myndigheter. Nyhetsspeilet presenterer her et intervju med den uavhengige britiske strålings-eksperten Barrie Trower - en av de fremste i verden på dette fagområdet.

Vi utsettes for en økende grad av bestråling fra diverse installasjoner. Hva er de egentlige helsemessige effektene av dette, for barn og for voksne hvorav en økende andel erfarer at de er blitt el-allergikere?Det som er faktum er at det offentlige gjennom sitt såkalte ekspertorgan Statens Strålevern tar tilnærmet null ansvar for å beskytte oss mot negative helsemessige effekter av stråling (som bekreftes av brevet fra Statens Strålevern helt nederst i artikkelen). Nyhetsspeilet presenterer her et aktuelt intervju med den uavhengige britiske strålingseksperten Barrie Trower. Lytt og lær!

 

Barrie Trower snakker åpent om faremomenter og helseeffekter av ukontrollert stråling (ikke ulikt situasjonen i Norge idag) til et stadig større publikum, bestående av en økende andel el-allergikere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Playlist (alle delene i felles YouTube presentasjon) ligger her.

 

Her er en playlist for resten av Trower-intervjuet – anbefales!

 

 

Dossimetri (biologisk dossimetri) er vitenskapen om ulike stråle-frekvensers innvirkning på den menneskelige organismen. I et brev gjør Statens Strålevern det klart at dossimetrien er et fagfelt som Strålevernet ("strålenes vernere"...?) enten ikke har kompetanse på eller ikke ønsker å forholde seg til. Dette er oppsiktsvekkende informasjon som sort på hvitt gjør det klart at Statens Strålevern ikke anser det som sitt anliggende å beskytte befolkningen mot uheldige helse-effekter av stråling...! Kjekt å vite - at statens fremste såkalte ekspertorgan for stråling ikke løfter en finger for å beskytte oss - sant å si bidrar det langt på vei til å forklare hvordan dagens ukontrollerte bestråling av Norges befolkning er blitt mulig.

En grunnleggende begrepsmessig innføring i dossimetri (dosimetry) ligger her på Wikipedia.

 

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Hans Gaarder

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.
38 Kommentarer
1 2
 • Profilbildet til Menneske
  10. 02. 2012 klokken 12:36

  Positivt innslag av Hans Gaarder. Stråling/elektrosmog ødelegger kropp og «sjel». Denne strålingen er det beste som ikke hjelper, hvis man vil unngå ME/kronisk tretthets- syndrom, fibromyalgi, eller enda verre: Autoimmune sykdommer. Disse korrupte offentlige «forskerne» som synes det er en strålende ide å konkludere med at stråling ikke er «helseskadelig». Nuvel, det er bare å sette opp et par mobilmaster utenfor deres egen have, og installere 6-7 trådløse routere i deres eget hjem. Mulig at de da vil respondere med at det ikke er en strålende ide å klage over at deres helse gikk i toalettet. Med mindre de ville bli rammet av kognitiv dissonans. Slik idioter alltid gjør, når de blir konfrontert med sannhetens ord.

  Jeg synes vi skal la disse vakre trærne våre stå. Bruk motorsagene på noe annet som er mye mer fornuftig: Mobilmaster.
  Noen som vet om det er tilbud på motorsager??

  Boikott iPhone, Android, og smartphones!
  Boikott UMTS/HSDPA/3G/4G!
  Ikke kjøp trådløse routere! Har dere trådløs router: Skru av antennene, og wi-fi transmitter. Bruk en ethernett kabel i stedet.
  Hold hendene over dynen! (ellers havner dere i helvete, ifølge kirken)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til gudfrid
  10. 02. 2012 klokken 13:30

  Slik kan skadelig stråling omformes:
  http://www.youtube.com/watch?v=ccS70UQE0fE&feature=related

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Monica Waade
   10. 02. 2012 klokken 21:16

   Jeg lurer på en ting gudfrid, vet du om noen som kan føle og registrere stråling har testet om Orgonite virkelig fungerer?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til kalinkamaen
    12. 02. 2012 klokken 17:40

    Jeg har 2 stk Chembustere og over 20 orgoniter rundt om kring på eiendommen min. Ute og inne. Dette funker som bare det. Alle som har besøkt meg får en følelse av ro i kroppen inne i huset mitt. Noen har til og med spurt om hva denne ene orgonitten er for noe. Grunnen var at personen fikk en avslappet følelse i nærhet av den. Chembuster funker også veldig bra. Chemtrails forsvinner etter timer på himmelen.I tillegg nabolaget mitt blitt mer positive enn tidligere. Eneste jeg kan si. Erfar selv før du bedømmer.

    Kali

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til El Chino
   18. 02. 2012 klokken 06:49

   Laget av flytende plastikkmateriale, metallspon og krystaller. Har ingen krystaller her, men en gammel kvartsklokke vil vel funke fint?

   Alvorlig talt, dette er bare bøff. Et EM-felt kan vel ikke bli påvirket av noe som ikke er jordet eller avleder et EM-felt på noen som helst måte. Hvor i huleste har du fått dine fysikk-kunnskaper fra (om du har noen)? Sikkert noe man kan lære på Marthas engleskole eller en «wacco» forretnings sekt. Sjerpings.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Michelle
  10. 02. 2012 klokken 16:59

  Takk for enda en Livsviktig artikkel Hans!!!

  Ja det er viktig og positivt å fjerne all mulig kunstig stråling og komme seg lengst mulig unna slikt, for sikkerhets skyld.

  Vi kan ikke vanligvis se negativ stråling, men mange kan merkbart føle det (depresjoner, hodepine, tretthet, stress, kreft), og det kan måles med ulike instrumenter, og det gir sterkere utslag fysiskt over tid.

  Dette er ingen konspirasjon, men noe som selv flere forskere er enige om. Som at forekomsten av kreft for eksempel er høyere blant de som lever nærme kratfledninger.

  Men vi kan heller ikke vanligvis se positive tanker og HEALiNG, men mange kan merkbart føle det (livsglede, bevissthet, ro, forsterkede sanser, friskere kropp), og det kan måles med ulike instrumenter, og det gir sterkere utslag fysiskt over tid ♡

  Masuru Emoto om hvordan tanker endrer vann:
  http://youtube.com/watch?v=rZDOPQRdxJM
  (nesten alt fysiskt inneholder vann)

  Tre Fantastiske linker for å HELBREDE SYKDOMMER:
  1 http://youtube.com/watch?v=lJ_qpWwa0Yc
  2 http://www.huldaclark.com
  3 http://youtube.com/watch?v=Ob2fuMc9Hyk

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  10. 02. 2012 klokken 18:04

  Det han sier forklarer hvorfor NOKIA-sjefen Jorma Ollila var deltager på Bilderbergmøtene.

  «More illness and bad crops» gir mer penger i kassa for farmasi-mafiaen og muligheter for at Monsanto kan komme med sine GMO-vekster.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Menneske
   10. 02. 2012 klokken 22:23

   Nokia sjefen på Bilderberger møter også?
   Det forklarer hvordan ALT jeg har hatt, og har av elektronikk bare er søppel. Symbian OS fra Nokia er jo en vits, som gjør at man lurer på om man skal le, eller gråte. Drit og dra, fra Nokia.
   Jeg ler, så jeg gråter:-)

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Falcon
    10. 02. 2012 klokken 22:40

    Traff en flykning som sa at han var med å konstruere og produsere lcd-skjermer rundt år 1970 som var av mye bedre kvalitet enn de som fås kjøpt i det offisielle markedet idag. Vi har alltid blitt tilbudt søppel, også en elitisk hegelian dialectic prosess
    .
    Jimi Hendrix Villanova Junction Woodstock,1969 http://www.youtube.com/watch?v=5DpmTQoUNdw

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Menneske
  11. 02. 2012 klokken 01:20

  Rundt 50- tallet sto design og byggekonstrusjon i høyesetet, hvis jeg ikke tar feil. Ting ble bygget med omtanke og kjærlighet. De hadde ikke søppel- mafiaen full kontroll. Det er likevel som du sier. Vi er omgitt av søppel. Alt fra lyspærer til kaffetraktere, til mixmastere. Garantert kort levetid. På toppen av det hele, så kan vi nyte søppel- tilværelsen, ved å kikke ut av vinduet. Tenke på at et knippe med skrullehuer har totalt makt. Gasser oss ihjel, med «hundretusenvis» av natofly. HAARP, vaksiner, GMO, gift, psykoterror, vingeklipping av økonomien vår, utslettelse av naturen, og så mye mer.
  Hm.
  La oss nå si at denne sinnsyke planen deres går i vasken. Hva skjer da?
  Noen som «våger» å stille seg selv det spørsmålet?
  Hva ville skje med de ansvarlige?
  Dette?
  http://www.youtube.com/watch?v=XsRQP7TifME&feature=related

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Illusions
  11. 02. 2012 klokken 10:03

  20 Million Death Rays Hit – San Francisco – What Else Can You Call It But Murder.
  Death Rays from the Sutro Tower – that overshadows San Francisco. Death from above in the form of Rays that you cant see but are going right through you.

  «Wars like bridges are engineered. The illuminazi has escalated the electronic attack upon the people of the planet. There can be no question their intent is to radically reduce the population of earth. Their goal is to take out 95% of us. Our new film and clips concerning the Smart Murder Meters which are being installed in the US in excess of 140 million validates this. The daily death dumps dropping toxic poisons upon our families revalidates it. They are out to kill us and we need your help to expose these basxxxxs now, it cant wait.»

  http://www.youtube.com/watch?v=H57Dht4tpzk&feature=player_embedded

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Ulven
   11. 02. 2012 klokken 11:25

   De kan vel ikke anses for å være særlig smarte – montørene som rigget The Sutro Tower – that overshadows San Francisco.

   Hvis noen fra gata hadde spurt dem:
   – Hei, hva er det dere holder på med?
   Hadde vel svaret blitt et sånt svar i retning av:
   – Vi monterer en av verdens verste bestrålings-maskiner, den er kraftigere enn noe som nazistene eller sovjeterne klarte å lage!
   – Og hvem kommer til å være mottagerne av all bestrålingen – Al-Qaida?
   – Nei, det vil være tilfeldige forbipasserende, sånne som deg, og skolene i området, nærmiljøene der hvor jeg bor med barna mine og foreldrene mine.

   Det får meg til å tenke på alle de norske tekno- og strålemast-montørene, enten de jobber for NETCOM, TELENOR, DINKOM eller TETRA.

   Hvis de får spørsmålet:
   – Hei hva er det dere holder på med?
   Kan vel svaret bli noe i retning av
   – Vi holder på å forvandle befolkningssentrene i Norge til én stor elektromagnetisk konsentrasjonsleir!
   – Men er det særlig smart – ønsker du å leve i en EM konzlager?
   – Så langt har jeg ikke tenkt, men firmaet mitt er like ved å få en tresifret millionkontrakt med DINKOM (Direktoratet for Nødkommunikasjon) for TETRA-utbygging i et nærmiljø. Det er det som betyr mest for oss nå!

   Hvorfor er mennesket den eneste skapning som konsekvent motarbeider sine egne interesser?

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Falcon
  11. 02. 2012 klokken 10:10

  Facebook gruppe for Danmark har skiftet navn til å dekke Skandinavia: Stop Smart Meters Scandinavia (smart grid teknologi) http://www.facebook.com/groups/219335511478549/

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til smurfen
  14. 02. 2012 klokken 11:43

  Her er en film som alle som har 32 minutter til overs bør se som tar for seg hele historien fra vår skapelse til vår undergang …. som er nå….. vist ikke folk flest våkner fort, veldig fort …

  Den tar også for seg alt Barrie Trower sier i rekordfart for de som ikke har til til å se 13 episoder med Barrie Trower

  Da skjønner men også hvorfor hoved logoen til MGP i år var Anunnaki symbolet

  Anunnaki – dont watch this film

  http://www.youtube.com/watch?v=gfaUIqN14R8&feature=related

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  14. 02. 2012 klokken 21:32

  Josh Del Sol from Stop Smart Meters: The Film…on The West Coast Truth http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1648&start=226#M8001 * + extra

  The Dark Side of ‘Smart’ Meters http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1632&start=151#M7815 * + extra

  Direkte referanser,
  Josh Del Sol from Stop Smart Meters: The Film…on The West Coast Truth http://www.youtube.com/watch?v=ZmVLh-3Ip84

  The Dark Side of ‘Smart’ Meters http://www.youtube.com/watch?v=FLeCTaSG2-U

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til El Chino
  15. 02. 2012 klokken 13:41

  En meget interessant video-serie. Av en åpenbar ekspert på området (EM-stråling, biologi, dosimetri etc.). De 2 første videoen hadde masse fakta som kan etterprøves. Men jeg falt av lasset når Barrie begynte å snakke om «the english royalties». Hva skulle motivet være å rydde disse av veien? Slikt prat bare diskrediterer han IMHO. Og setter ham i bås med f.eks. Dr. Rauni Kilde.

  Tilbake til essensen; det finnes masse studier som undersøker sammenhengen mellom EM-stråling og deformerte barn (og risken for dødfødsler). Tenker spesielt på saken med KNM Kvikk i 2001. Noen av soldatene på denne MTB’en ble utsatt for sterk EM-stråling. Noen jobbet og sov et par meter fra radaren og HF-senderen på båten. Antall misdannelser i disse militær-familiene var mistenkelig høy. Kan ikke huske at det den gangen ble konkludert at stråling hadde skylden. Men etter å ha hørt på Barrie er jeg sikker på at det er en sterk korrelasjon mellom DNA-skader i sædceller og misdannelser hos barna. Meget trist at denne saken er blitt glemt av «main-stream» media. Bergens-Tidende skam dere!

  Det er andre studier som viser det samme hos radio-amatører (Hams). Disse gruppene (soldater/hams) normalt er utsatt for mye sterkere EM-felter enn hva som er normalt og trygt (maks. 1 mW/cm2 (?) fra en WiFi-router). Tenk på den flux-tettheten som sædceller utsettes for av en 1kW-sender 5 meter unna.

  Røntgen-stråling ble ansett som helt trygt til rundt 1930. Nå er alle som jobber på f.eks. et tannlege kontor skjermet fra slik stråling. Hos min tannlege er det blyplater i veggen til røntgenrommet.

  GD Star Rating
  loading...
38 Kommentarer
1 2

Legg inn dine tanker