Du leser nå
Barrie Trower om helse-effektene av stråling

2 minutter lesetidBarrie Trower om helse-effektene av stråling

Effektene for liv og helse av ulike former for EM (elektromagnetisk) stråling er et område der vitenskapelige fakta i stor grad blir undertrykt av industri-interesser og av statlige myndigheter. Nyhetsspeilet presenterer her et intervju med den uavhengige britiske strålings-eksperten Barrie Trower - en av de fremste i verden på dette fagområdet.

Vi utsettes for en økende grad av bestråling fra diverse installasjoner. Hva er de egentlige helsemessige effektene av dette, for barn og for voksne hvorav en økende andel erfarer at de er blitt el-allergikere?Det som er faktum er at det offentlige gjennom sitt såkalte ekspertorgan Statens Strålevern tar tilnærmet null ansvar for å beskytte oss mot negative helsemessige effekter av stråling (som bekreftes av brevet fra Statens Strålevern helt nederst i artikkelen). Nyhetsspeilet presenterer her et aktuelt intervju med den uavhengige britiske strålingseksperten Barrie Trower. Lytt og lær!

 

Barrie Trower snakker åpent om faremomenter og helseeffekter av ukontrollert stråling (ikke ulikt situasjonen i Norge idag) til et stadig større publikum, bestående av en økende andel el-allergikere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Playlist (alle delene i felles YouTube presentasjon) ligger her.

 

Her er en playlist for resten av Trower-intervjuet – anbefales!

 

 

Dossimetri (biologisk dossimetri) er vitenskapen om ulike stråle-frekvensers innvirkning på den menneskelige organismen. I et brev gjør Statens Strålevern det klart at dossimetrien er et fagfelt som Strålevernet ("strålenes vernere"...?) enten ikke har kompetanse på eller ikke ønsker å forholde seg til. Dette er oppsiktsvekkende informasjon som sort på hvitt gjør det klart at Statens Strålevern ikke anser det som sitt anliggende å beskytte befolkningen mot uheldige helse-effekter av stråling...! Kjekt å vite - at statens fremste såkalte ekspertorgan for stråling ikke løfter en finger for å beskytte oss - sant å si bidrar det langt på vei til å forklare hvordan dagens ukontrollerte bestråling av Norges befolkning er blitt mulig.

En grunnleggende begrepsmessig innføring i dossimetri (dosimetry) ligger her på Wikipedia.

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
25%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

38 kommentarer på "Barrie Trower om helse-effektene av stråling"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste