Vorspiel med foredrag før årets Bilderbergmøte

11188 visninger
6 minutter lesetid
73

Det er tid for toppmøtet blant maktens supertungvektere: Bilderberg! Årets Bilderbergmøte vil bli arrangert i St. Moritz i Sveits torsdag 9 – søndag 12 juni. Nyhetsspeilet inviterer til vorspiel dagen før, 8. juni på Unity i Oslo.

Norge har hatt egne deltagere på Bilbergmøtene helt siden det første møtet i 1954. I fjor deltok Hydro-toppsjefen Svein Richard  Brandtzæg,  Storebrand-styreformannen Birger Magnus og Egil Myklebust, som er medlem av styringskomitéen for Bilderberg, som bl.a. skal godkjenne de som er blitt invitert til årets møte.

Hvem kommer til å bli årets norske Bilderberg-deltagere? Utenriksminister Jonas Gahr Støre, kunnskapsminister Kristin ”Norge må bli underlagt FN” Halvorsen eller kanskje den nye sentralbanksjefen Øystein Olsen?

Hva er det egentlig som pågår i Bilderbergs indre kulisser – og hvorfor er hemmelighetskremmeriet rundt møtene så ille at det smaker mer av maktmisbruk enn av demokrati i forholdet 20 til 1?

Årets Bilderbergmøte vil bli arrangert på luksushotellet Kempinski i St. Moritz i de sveitsiske alpene. Rommene har panorama-vinduer fra gulv til tak med vidunderlig utsikt både til Alpene og over Genevesjøen. Alle de spesielt inviterte deltagerne blir hentet av limousiner «bakveien» på flyplassen i Sveits for ikke å bli gjenkjent ved bagasjebåndet sammen med vanlige reisende. Hvem blir årets norske Bilderberg-deltagere? Det er en godt bevoktet hemmelighet. Bilderberg er et viktig hinder i kampen for økt transparens – åpenhet – i vestlig styre og stell. Hvorfor er norske maktmennesker så hyppe på å spise kirsebær med makt-mennesker som Henry Kissinger og David Rockefeller at de i farten glemmer hvilke normer for åpenhet og habilitet som gjelder i Norge?

Mye er kjent – og mye er det mulig å utlede seg frem til ved å legge sammen noen Bilderbergfakta:

  • Hvis formålet med de årlige Bilderberg-konferansene er å komme sammen for å løse menneskehetens problemer ville det ikke vært nødvendig å tømme arrangør-hotellene for alle gjester flere dager i forveien, å stenge alle journalister ute ved hjelp av en jernring av lokalt politi, supplert av noen angrepshelikoptre og et jagerfly eller to under NATO-kommando, slik det var under Bilderberg-møtet i Hellas for to år siden.

USAs topphemmelige overvåkingsorgan NSA (National Security Agency), som har et budsjett som er større enn FBI og CIAs offisielle budsjetter til sammen foretar informasjonsinnhentingen og ”screeningen” av aktuelle novise-kandidater (dvs. førstegangs deltagere) til Bilderberg. NSA – som svært mange våkne amerikanere anklager for utidig overvåking av deres privatliv – deltar også ofte med sin toppsjef Keith Alexander på møtene.

At jagerfly under NATO-kommando overflyr møtene for å holde interesserte på avstand, og at NSA – USAs topporgan innen overvåking av egne borgere – begge bidrar aktivt til gjennomføringen av Bilderbergmøtene indikerer at Bilderberg dreier seg om noe langt mer enn ”en privat sammenkomst i uformelle omgivelser”. Bilderberg er et viktig element i de overnasjonale maktstrukturene som overstyrer nasjonale ”demokratier” i de vestlige landene og som hindrer pressen inkl. ”frie” organer som Aftenposten og NRK i å benytte sin pressefrihet. Hvis så ikke er tilfelle, hva kan grunnen være til at det bare er Nyhetsspeilet som har publisert komplette deltagerlister for Bilderberg, som her og her?

Ved å stille Bilderberg-deltagerne opp sammen vises det at det er en enorm mengde av økonomisk, politisk og militær makt som kommer sammen samtidig, i aller største hemmelighet. Hva kan hensikten være?

Bilderberg-nestoren David Rockefeller uttrykte Bilderbergs virkelige målsetting slik under Bilderberg-møtet i Baden-Baden i 1991:
Vi er takknemlige til The Washington Post, New York Times, Time Magazine og andre viktige publikasjoner hvis direktører har deltatt på våre møter og respektert sine løfter om taushet i nesten førti år. Det ville ha vært umulig for oss å utvikle vår plan for verden hvis vi hadde vært underlagt det skarpe søkelyset fra pressen i løpet av disse årene. Men verden er nå mer sofistikert og klargjort for å marsjere mot en verdensregjering som aldri igjen vil kjenne krig men bare fred og velvære for hele menneskeheten. Den over-nasjonale suverenitet bestående av en intellektuell elite og verdens bankfolk er sikkert å foretrekke fremfor den nasjonale selvbestemmelse som har vært praktisert i tidligere århundrer.”

Bilderberg har mao. som målsetting å avskaffe demokrati og nasjonalstater. Det er et tankekors at norske folkevalgte politikere som i årenes løp har deltatt på Bilderberg-møter, bl.a. Gro Harlem Brundtland, Thorvald Stoltenberg og Jens Stoltenberg, har hoppet på Bilderbergs konsensus-agenda, som i praksis innebærer at de er forpliktet til å få gjennomført Bilderberg-målsettinger i sine hjemland, ved bruk av sin (folkevalgte) politiske makt – helt uavhengig av hva deres egne velgere måtte mene…(!)

Som Bilderberg-far så Bilderberg-sønn. Norge regjeres ennå av bilderbergeren Jens Stoltenberg, som ennå har til gode å ytre et ord imot et EU-direktiv, eller en imperialistisk krig hvor Norge deltar. Begynner ikke Bilderberg-bildet å bli vel gjennomsiktig?

Det er i lys av dette at f.eks. den store mengden EU-direktiver som er blitt tredd nedover Norges befolkning etter at det norske folk sa NEI til EU i 1994, bør vurderes. ”EØS-avtalen” er ikke noe annet enn et kamuflert EU-medlemskap for å komme rundt Norges EU-NEI, slik det bl.a. er gjort rede for i detalj i denne artikkelen, som er skrevet av en EØS-innsider med førstehånds kjennskap til prosessen.

Et annet eksempel på at Bilderberg er en viktig skjult maktfaktor i dagens Norge er at Jens Stoltenberg, etter å ha gått på tidenes valg-nederlag i 2001 (tap av regjeringsmakten etter å ha mistet mer enn 1/3 av Ap’s stortingsmandater og fått under 25% av stemmene) i største hemmelighet deltok på Bilderbergmøtet i 2002, etter at Thorbjørn Jagland hadde måttet gi fra seg ledervervet i Arbeiderpartiet ”av helseårsaker”. Detaljene rundt dette er beskrevet under punkt 306 i denne artikkelen.

Nyhetsspeilet arrangerer Bilderberg-vorspiel på Unity onsdag 8. Juni kl. 19 – 21.15. Det blir to deler foredrag og en del diskusjon – med kirsebærspising i pausen.

Noen av temaene som vil bli behandlet i foredraget mitt er:
– Litt om utviklingen i verden sett i lys av Bilderberg
– Litt om Bilderbergs målsettinger (avskaffing av demokrati, NATO som
verdensarmé, NWO m.m.)
– Presentasjon av kjente og mindre kjente nøkkeldeltagere i Bilderberg
– Bilderberg og media – den øredøvende tausheten
– Norske politikere og andre makt-personer vurdert i lys av deres Bilderberg-
fortid – Bilderberg og aktuelle kriger (Afghanistan, Libya)
– Bilderbergs overordnede
– Bilderberg som konsensus-kult: psychotronics og mind control
– Balkan, Bosnia, Bilderberg og Stoltenberg
En aktuell sak er den bosniske serberlederen Radovan Karadzics utlevering til domstolen i Haag. En rekke bilderbergere var involvert i Bosnia-krigen, bl.a. Lord Carrington, David Owen, Carl Bildt, Richard Holbrooke og ikke minst Thorvald Stoltenberg. Ved å sette sammen bitene i dette puslespillet, bl.a. det faktum at Srebrenica-massakren fant sted en snau måned etter Bilderberg-møtet i 1995 der Thorvald Stoltenberg deltok som «Co-Chairman of the Steering Committee of the International Conference on the Former Yugoslavia«, og at ulike ”tilfeldige omstendigheter” knyttet til bl.a. Thorvald Stoltenberg muliggjorde Srebrebica-massakren, fremkommer et dunkelt bilde av Bilderberg. (Hensikten med Srebrenica-massakren var forøvrig å få et påskudd for å utplassere amerikanske soldater i Bosnia, noe som skjedde etter Dayton-avtalen, som ble ”fremforhandlet” av bilderbergeren Richard Holbrooke…)

Bilderberg mission accomplished i Bosnia: Bilderberger Bill Clinton er i Bosnia for å se til at amerikanske soldater er utplassert i henhold til NWO-planene…

Å forstå Bilderbergs betydning har betydning for om vi omgir oss med illusjoner eller realiteter i vår oppfatning av samfunnet rundt oss, inkludert demokratiet og ytringsfriheten.

Jeg har tidligere publisert to artikler om Bilderberg på Nyhetsspeilet; denne (om Bilderbergmøtet i fjor, som er en av de fyldigste og mest oversiktlige artikler som er skrevet om Bilderberg, deltagerne og Bilderbergs mange agendaer), og denne som omhandler 2009-møtet.

Program:
Kl. 19 – 20         Foredrag, del 1: Bilderberg som global maktfaktor 1954-2011
Kl. 20 – 20.20    Pause med servering av kaffe, te og kirsebær
Kl. 20.20-20.45  Foredrag, del 2: Bilderberg og Norge
Kl. 20.45-21.15  Felles diskusjon; demokrati og pressefrihet i Norge: realitet eller illusjon?

For praktisk info, se her. Kart som viser beliggenheten av Unity ligger her (adr. Møllergata 23, på hjørnet av Youngs gt./Møllergt., overfor Youngstorget). Entré kr. 100,-

På Bilderberg-vorspielet i Unity-Huset (som ligger i krysset på oversiden av Youngstorget. Ta heisen til 5. og gå en trapp opp) blir det servert kirsebær, kaffe og te. Deltageravgiften er kr. 100,- På Bilderberg-konferansen blir det servert aperitifer og 5-stjerners middager gjennom en hel oval weekend. De spesielt inviterte deltagerne får dekket alle sine utgifter (hotellopphold, all mat, all drikke, limousin-henting på flyplasser og flybilletter) av makt-eliten Bilderberg. «Det finnes ingen gratis lunch.» De som har deltatt på Bilderberg er forpliktet til gjennom bruk av egen makt å arbeide for å få gjennomført handlingsprogrammet det er blitt enighet om på konferansen. Full taushet (på mafiaspråket: omertà) om alt en har opplevd på en Bilderberg-konferanse er en viktig del av den virkelige prisen for Bilderberg-deltagelse.

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
ye
ye
12 år siden

‘Today, America would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond [i.e., an ´extraterrestrial´ invasion], whether real or *promulgated* [emphasis mine], that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this *scenario*, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well–being granted to them by the World Government.’

— Dr. Henry Kissinger, Bilderberger Conference, Evian-Les-Bains, France, 1992″

«The illegal we do immediately. The unconstitutional takes a little longer.»

— Henry Kissinger

http://100777.com/quotes

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Beundringsverdig arbeide du gjør Hans. Hadde andre journalister tatt sannheten som autoritet, og ikke omvendt kunne vi kanskje enset noen endring i den globale manipulasjon og kontroll situasjon. Til den tid får den våknende hær av sannhets-emissærer rydde grunn for et nytt fundament til et annet paradigme.

For den interesserte legger jeg ved et par linker; http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_bilderberg.htm

Og en ikke uinteressant lemfeldig artikkel fra Danmark, som har Bilderberg -kjepphest CEO of Dong Energys, Lars Eldrup http://videnskab.dk/kultur-samfund/bilderberg-er-ren-indpakning

Ulven
Ulven
12 år siden

Endelig en bilderberger som er blitt arrestert! IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn har deltatt på Bilderberg-møte, i likhet med nåværende og tidligere sjefer for Verdensbanken; de som later som de vil bringe verdens fattige opp av myra, mens de i virkeligheten bare synker dypere og dypere.

Men selv tilbakestående norske journalister har vel skjønt at det lå et komplott bak denne arrestasjonen, og den sykt overdimensjonerte media-dekningen av «voldtektsforsøket» på New York-hotellet.

Naturligvis ble ikke Strauss-K. arrestert pga. forsøkte eller utførte seksualforbrytelser – men fordi han var i ferd med å begå handlinger som krysset ønskene til NWO-eliten.

Hvis den globale makteliten (samt politi, rettsvesen og pressen som de kontrollerer) virkelig ønsket å slå ned på seksualforbrytere, så hadde forlengst Bilderberg-formannen Etienne Davignon havnet i spjellet, og dessuten på forsida av Aftenposten og VG for sine pedifili-forbrytelser som deltager i den belgiske maktelitens pedofili-ring:

“Etienne Davignon is another person whose name comes up in the X-Dossier, although he has not been implicated to the extent of the Lippens family. X2, the police officer, apparently was the only one to mention him:

“Parties with underage girls in the Cromwel hotel in Knokke. Present: Delvoie – Karel – X2 – Lippens – Van Gheluwe – Etienne Davignon. The girls knew where to go and with whom. Lippens hits the little girls”.

http://www.isgp.eu/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair.htm

Etienne Davignon tropper nok opp på sitt noenogtredevte BB-møte i år, med tittelen honorary chairman med den største selvfølgelighet, uten angst for å bli arrestert av de noenoghundre politifolkene som vokter BB-fortet mens møtet pågår. Sånt kan man tillate seg så lenge man utfører ordre som en lojal og nyttig utførende idiot for den globale makteliten. Kan du forestille deg at en Stoltenberg skulle bli rammet av hjerneblødning? Sånt skjer nok neppe, ikke i vår tid-

Equalitor
Equalitor
12 år siden
Svar til  Ulven

Tampen brenner mer og mer for hver dag. Indeed var ikke media ute etter ham bare for en voldtekt, som skjer kanskje hvert tiende sekund i verden, men litt større ting: http://www.eutimes.net/2011/05/russia-says-imf-chief-jailed-for-discovering-all-us-gold-is-gone/

Det har aldri vært viktigere å stå øverst på barrikadene og vise folk ledetråder og fakta. Tiden er kanskje knapp for denne tilstand av dødelige livserfaringer, men grunnen til at vi er her blir desto mer viktig. Valgenes timer forut :]

Ulven
Ulven
12 år siden

BilderBerg Group: The Exclusive Documentary (1/5)
http://www.youtube.com/watch?v=3zw8ha3pJQM

WilhelmG
WilhelmG
12 år siden

God artikkel og ikke minst – viktig tema! La dem for all del ikke få operere i det skjulte. En liten kommentar til artikkelen. Jeg er ikke nødvendigvis enig i at Bilderbergerne ønsker å «avskaffe` demokratiet, men mener de heller ønsker å opprettholde illusjonene om det. Så lenge høyre/ venstre, republikaner/ demokrat, muslim/ kristen dogmene opptar folket – kan bakmennene opererere i fred.

Et annet betimelig spørsmål: Nå som Bilderbergerne er såpass eksponert i allefall i de alternative medier (som vokser hurtig) – vil de reorganisere og danne en ny organisasjon/struktur?

arifkarim
arifkarim
12 år siden

«In 2002 Rockefeller authored his autobiography “Memoirs” wherein, on page 405, Mr. Rockefeller writes: “For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.»
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller

Den ikke-straffbare storkriminelle selvutnevnte eneherskeren «David Rockefeller» har allerede erkjent sin «skyld» for lenge siden som en aktiv konspiratør for bekjempelse av en global regjering. Hvorfor sitter han ikke fengslet i Haag sammen med Straus og Mladic for storkiminalitet mot menneskeheten? :D
Jo fordi han er for rik og har altfor stor makt / innflytelse til at han kan «tas» av et enkelt lands myndigheter. Kanskje utenomjordiske vesner kan dømme ham i retten? :D

Mr.Jingles
12 år siden

I går kveld så jeg et program på National Geographic om hva som ville skje dersom jorda ble angrepet av ondsinnede utenomjordiske. Filmen forteller at dette scenarioet er både mulig og sannsynlig, og at det allerede finnes omfattende planer for å forsvare jorden mot en slik fiende. Meningen med programmet er sannsynligvis å forberede jordens befolkning på en kommende trussel fra utenomjordiske. Trusselen vil neppe være reell men den vil kunne bli brukt som skremsel for å få all verdens land og regjeringer til å samles om samme sak….mot en ny og imaginær fiende. Følg med på hva som skjer de neste 6-12 månedene. Vi får nok en bekreftelse på dette meget snart.
Linker:
http://channel.nationalgeographic.com/channel/series/when-aliens-attack
http://news.exopoliticsinstitute.org/index.php/national-geographic-promotes-alien-invasion-scenario/

Vil Osama Bin Ladens påståtte «død» være et vendepunkt og et påskudd for å vende verdens oppmerksomhet over mot en ny fiendetrussel…..fra verdensrommet? http://news.exopoliticsinstitute.org/index.php/will-osamas-death-lead-to-new-contrived-global-threat-aliens/

Ulven
Ulven
12 år siden

Bilderberg-Siv havnet på sykehus!

«Siv Jensen ble innlagt på sykehus etter et båtuhell i Oslofjorden torsdag kveld. Frp-leder Siv Jensen må avlyse sin planlagte reise til Karasjok og Sametinget neste uke.»

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2155398.ece

Det store spørsmålet er om Siv Jensen vil bli raskt nok frisk til å kunne begynne på Bilderbergmøtet som begynner om en snau uke. Vil det bli nødvendig for Bilderberg-NATO å rekvirere et av de sorte helikoptrene som gjentatte ganger har flydd i lav høyde over Drammens-området den siste tiden for å bringe Siv Jensen til Sveits i tide til Bilderberg-møtet?

Et annet stort spørsmål er om skadene som Siv Jensen har pådratt seg har påvirke MK Ultra psykotronikk-elektronikken hennes. Det har hendt før at fysiske uhell har fått personer til «å våkne opp» på ordntlig.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Ulven

Ille gæli så mange ledere nå som blir syke, skadet, arrestert, legger opp osv ..
Stadig flere forsvinner ut av mediabildet på en eller annen måte

For meg så lukter det litt av at de kan spasere fint ned i sine huler uforstyrret uten å bli savnet

Opprasjon Vannland i Oslofjorden, enorme flomøvelser i UK, enda større øvelser i USA på hvordan takle kjempejordskjelv og flodbølger sammen med hvordan fyller opp Fema Camps på få dager

Bilderbergerene samles langt oppe i fjellene i Sveits i nærheten av trygge fjellhuler

Sorte helikoptre som trener på plukke ned overlevende etter Haarp katastofene med liksom angrep på Bastøyferja

Hva med Jesuitt Jonas og Losje Jens ? byttet ut med bio-kloner ?

Nei her lukter det mer en ugler så er nok snart på tide å gå på Europris og kjøpe sjøstøvler og redningsvest :)

http://bigwobblenews.blogspot.com/2011/05/warning-for-new-madrid-fault-line.html

gudfrid
gudfrid
12 år siden
Svar til  smurfen

Tviler på at en redningsvest kan redde noen som ønsker å bli i 3.d..
De som ønsker seg inn i 4.d trenger ingen redningsvest!
Det du ser for deg, vil skje… så se for deg, det du vil at skal skje!

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  gudfrid

Tja ….nå er det da enda ikke bestemt om det blir noe 4D på oss Gudfrid :)

Enten så blir alle med opp til 4D eller så blir det total utsletting av alt liv og rebbot den 21.12.2012

Men det velger vi helt selv :)

Vist oss jordboere snur ryggen til alt det spirituelle og åndlige og tror at livet handler om å grabbe til oss mest mulig penger og makt mens vi raserer planeten vi skal leve av i ren egoisme så sier det seg selv at vi ikke vil bli oppgradert til et høyere nivå

Man kan seff ikke sende en flokk parasitter ut i universet som vil ødlegge hver eneste planet vi finner på på kort tid som noen kreftsvulster

I flere hundre tusner av år har siviliasasjoner kommet og gått men vi lærer aldri

Hver eneste gang så skjer det samme som i en evig syklus, en siviliasajon våkner til og alt blomstrer og er rosenrødt, alle samarbeider og velstanden øker, vi lagrer mat til dårligere tider og livet er uten bekymringer men etter en tid så begynner de sjeløse okulte psykopater å grabbe til seg mer og mer makt, vi blir feite og late og lar dem få det dem vil ha siden det ikke er så mye de vil ha hver gang, vi har alle et ansvar med å bidra men det ansvarer gir vi fra oss til syke maktmennesker, når det så blir slutt på mat og og naturen som skal gi oss mat begynner å bli utarmet så gjør folket opprør, makta svarer da med å fake noen falsk flagg opprasjoner å gå til krig mot nabo stater for å samle folket om en felles fiende, når ikke det nytter lenger så kommer blodofring, først fiende og så sine egne
Når ikke det heller nytter lenger og alt bare er rå ondskap igjen så svarer våre skapere med total utsletting i form av naturkatastofer og starter alt på nytt i en reboot med ønske om at alt skal gå bedre i den neste syklusen men det skjer aldri

Siden vi aldri lærer av feila våre så er vi dømt til å gjenta fiasko sivilisajonene i en evig syklus

Vi ser ute i det globale verdensbildet at psykopatene som styrer vil ofre 90% av oss i en blodofring grunnet for lite resurser til å gi oss økt velstand og seg selv ufattlige syklig velstand, vi har heller ikke store kornlagre til dårligere tider sånn som vi hadde før ( Det var Bondevik som la ned Norges kornlagrer )

La dem som søker makt over andre for guds skyld ikke få det

Platon

Om det går mot en ny rebbot eller 4D kommer helt an på om nok folk vil våkne og innse galskapen og bidra til å stoppe den på den korte tiden som er igjen

Personlig tror jeg det vil gå annerledes denne gangen her og at vi vil klare det, vi går nok mot en tøff høst som vil få folk til å bryte ut av matrix

Vi er på slutten av en syklus på 26 000 år men de mørke okulte kreftene vil gjøre alt for at vi skal tilbringe nok en syklus på 26 000 år i 3D naturlig nok siden i 4D vil de miste all makten og sin syke matrialistiske velstand

De mektige okulte brorskapene er ikke mektigere en vi gjør dem til, vist vi ikke gir dem makt og snur ryggen til dere syke destruktive ordrer og tar avstand fra falske løfter og gaver så mister dem all makt og blir totalt hjelpeløse og ufarlige

Det er mulig at Annunakiene/Zetaene var deres skapere men ikke våres skapere
Vist Annunakiene og de nagative ET gruppene ville utslette oss så hadde dem gjort det for lengst men de trenger våre energier for å overleve, de kan heller ikke bryte den frie vilje men de kan påvirke oss til å snu ryggen til det spirituelle og til å bli negative destruktive skapninger
Vi må lære oss å lytte til vårt indre og ikke til den okulte mørke elite

Vi trenger ikke ledere, vi trenger ikke en pyramideformet maktmodell, vi trenger ikke et pyramideformet pengesystem ( Kapitalismen )

For å bygge en fremtid må en kjenne sannheten om sin fortid

Så kloke Gufrid, i tillegg til at vi skal se for oss det vi vil at skal skje så tror jeg nok det kreves litt handling også :)

Her kan du se hvordan du kan se gjennom illuasjonen og bryte deg ut av Matrix og slaveriet dem har fanget oss i

A Sirius Spell Part II Hyperdimensional News

http://www.youtube.com/watch?v=uwcnzr5jdPA&feature=player_embedded#at=322

A Sirius Spell Part I Hyperdimensional News

Serpent Worship Part I

Michelle
12 år siden

Handler Eurovision igjen om politikk?
Ble resultatet avtalt med Brown?
http://www.aftenposten.no/kul_und/article4139581.ece
Storbrittania, Frankrike og Tyskland er hovedsponsorne i konkurransen.
Noen som husker melodien til vinnerlåta i fjor?
For å ikke glemme, klarer du å nynne på den som vant i år?
Årets vinner er forresten bosatt i London.
Men hva med at det egentlig skal være en komponistkonkurranse, men han er svensk..

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Researcher Jim Marrs putting it all together. Rule by secrecy;….. http://wemustknow.net/2011/06/rule-by-secrecy-jim-marrs-a-must-see/

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Nei vi kan vel ikke forvente at den kontrollerte media-poolen vil si noe om Bilderberg. Det virkelighetsbildet må nok det alternative media nok en gang være katalysator for. Corbett Report, er en dreven kilde for å rette oppmerksomheten mot denne elitens sandkasse
http://www.youtube.com/watch?v=6vEiWw1FIX8&feature=feedu

Kommer slick-Barry i år, kanskje for å gi eller få instrukser om pågående eller kommende kriger http://www.slickbarry.com/

Hvilke norske landsforrædere dukker opp?

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

De danske landsforræderne er allerede klare:
I 2011 deltager fra Danmark:
Anders Eldrup, adm. direktør i DONG Energy
Peter Schütze, adm. direktør i Nordea
Ulrik Federspiel, vicepræsident (Global Affairs) i Haldor Topsøe og tidl. direktør i Udenrigsministeriet

http://videnskab.dk/kultur-samfund/bilderberg-er-ren-indpakning

Og jeg som har konto i Nordea, tror nok jeg skal hoppe over til en lokal sparebank før sommeren er omme.

Det må bety at listen er i sirkulasjon. Det hadde vært kjekt om det finnes en eneste ekte journalist i Norge som også klarer å komme opp med de norske deltagerne, før de i all hemmelighet reiser fra Gardermoen flyplass torsdag morgen.

Min ulvenese sier meg at Egil Myklebust kommer til å delta også i år. (Surprise, surprise)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Sveitsisk bankier intervjuet av Russisk media

http://noviden.info/article_239.html !!!

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Sveitsisk bankmann: Bilderbergere var direkte involvert i drap på statsledere:

«Yes. This was a special fund managed in a special place in the bank were all the coded letters came in from abroad. The most important letters were hand written. We had to decipher them and in them was the order to pay a certain amount of cash from accounts for the assassination of people, funding revolutions, funding strikes, funding all sorts of parties. I KNOW THAT CERTAIN PEOPLE WHO ARE BILDERBERGERS WERE INVOLVED IN SUCH ORDERS. I MEAN THEY GAVE THE ORDERS TO KILL.»

Fra Lynx lenke over http://noviden.info/article_239.html

Nå skjønner jeg hvorfor det er komplett referatforbud fra Bilderbergmøtene…

ye
ye
12 år siden

Takk, Lynx for en god latter!

«Kissinger sier han ønsker «et så transparent og demokratisk» FIFA som mulig.»

Jeg trodde jeg skulle falle av stolen og jeg som er zero interessert i fotball kunne ikke la være å få med meg Dag-komi-bladets artikkel om diktatorenvennen (kred til Sandli og Krokfjord her – håper dere kommer på Vorspielet for å plukke opp mer om Kissinger!).

Ja, Kissinger, hva med å vise hva du kan om gjennomsiktighet og demokrati ved å avvikle «et så transparent og demokratisk» BILDERBERG-møte !?

Lynx sin koment:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/vm-i-fotball-og-deltagerlandene/comment-page-4/#comment-64864

gudfrid
gudfrid
12 år siden

Smurfen da, klart vi skal opp! Å klare å se gjennom illusjonene betyr at du ER fri! Handling er viktig for å bygge opp den nye jorda vi må lage frukt og grønnsakshager så vi blir sunne og glade. Det er ikke nødvendig å sette igang aggressive tiltak for å bryte ned det gamle slaveriet.
De som ikke har et ønske om å leve i kjærlighet/oness blir værende og utslettes fordi selve jordkloden skal oppgraderes. Alle som tar vare på andre og jorda har allerede den frekvensen som trengs for at vi tiltrekkes den nye jorda! I følge Ra er dette en slags innhøsting av de som er modne nok til å komme videre. Ikke vær redd kjære smurf

ye
ye
12 år siden

The Bilderbergers,Club of Rome, Royal Institute for International Affairs (RIIA), the Council on Foreign Relations (CFR), , Trilaterals, the Zionists, Freemasonry, Bolshevism, Rosicrucianism, the German Marshall Fund, the Cini Foundation, the Round Table, the Fabianists, the Venetian Black Nobility, the Mont Pelerin Society, Hellfire Clubs….

THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300
1992
Dr. John Coleman

Les den her:

http://jahtruth.net/300old.htm

ye
ye
12 år siden

HIDDEN SECRETS OF THE ALPHA COURSE
John D. Christian, 2005

Utdrag fra denne spennende og informative boken:
CFR, TC, Bilderbergers, and RIIA

The Council on Foreign Relations (CFR), Trilateral Commission (TC) and
Bilderberg Group today are the three most visible globalist organizations of the British ‘Nazi’ elitists that are coordinating the City of London’s plan to implement a one-world Luciferian government.

All three organizations are the creation of the Royal Institute of International Affairs, which was originally birthed by the Round Table founded by Lord Alfred Milner and Cecil John Rhodes.

The CFR logo, as pictured on its journal, Foreign Affairs, depicts a naked rider holding his right hand up in mute defiance gesturing the satanic Il Cornuto devil’s salute, while riding a white horse. Interestingly, immediately under the chief swastika on John Ruskin’s Nazi gravestone is carved a rider riding a white horse – which is now the CFR logo on the CFR journal.
Based in New York and ostensibly composed solely of US citizens, the CFR was created in 1921 with Rockefeller family funding as the American branch of the Royal Institute of International Affairs (RIIA) in London.

The CFR, Trilateral Commission and Bilderberg groups all have overlapping mutual membership. All three are indirectly controlled from London.

The Bilderberg Group is the most powerful organization of the three and is the British world government Anglo-European/American consolidating arm of the City of London hierarchy. Until he was implicated in the Lockheed bribery scandal in 1976, the late ex Nazi Prince Bernhard of the Netherlands served as Chairman. The Bilderberg participants from the US are almost always members of the CFR as well. Bilderberg’s subtle influence extends even to political events in Israel and into some of the most unlikely yet highly respected organizations of the Christian church. Perhaps one of the best examples in this respect is the International Christian Embassy
Jerusalem (ICEJ).

Bilderberg Group/International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ)
Many sincere Christians who support the Jewish people and Israel’s right to possess the ‘Promised Land’ are members of the well known international ‘Christian Zionist’ organization, ICEJ.
Tragically, the ICEJ, like many other supposedly “Christian” organizations, is not what it outwardly claims to be, but is secretly a City of London controlled Fabian Socialist/Nazi organization. These are serious allegations indeed, and yet they are no better highlighted than by the credentials of one of its chief founders, Jan William Van der Hoeven. The ICEJ was founded by Dutch evangelical Jan Willem van der Hoeven and five others in 1980. Van der Hoeven was born in the Netherlands, where his father was none other than private secretary to Queen Juliana – whose husband just happens to have been German Prince Bernhard, a former Nazi and founder and first chairman of the Bilderberg Group.

If this is not enough, Prince Bernhard also co-founded the World Wildlife Fund with Britain’s Prince Philip and was its president until 1977.

Bilderberg, CFR, TC Meetings

Representatives from UBS-Warburg, London, almost always attend the key
international meetings of these three world government organizations. Eric Roll, UBSWarburg senior advisor, attended the Bilderberg meeting in May 2001. He also attended the Bilderberg meeting at Chantilly, Virginia, USA on May 30–June 2, 2002. The Trilateral Commission 2002 annual meeting was held in the Ritz Carlton Hotel, Washington DC on April 5–8, 2002.

John D. Christian har gjort boken tilgjengelig for nedlastning her:

http://www.despatch.cth.com.au/Books_V/HiddenSecretsoftheAlphaCourse.pdf

Legg merke til at også denne forfatteren, som har tatt et dypdykk ned i informasjonen om skjulte makt, også bruker referanser til Bibelen (King James), som så mange andre researchere som har blitt klar over hvor viktig det er å ta bevisst standpunkt på den gode åndelige siden.

ye
ye
12 år siden

Neimen så omtenksomt av Bilderbergerne! Tenk at de begynte å møtes for ‘vår’ skyld for å løse og fjerne problemet med å drepe hverandre og gjøre folk hjemløse! Så nå er det vel mer snakk om å samarbeide i sandkassa og fordele kaka?:

Denis Healey, a former Chancellor of the Exchequer, an original group founder and, for 30 years, a steering committee member, has said: “To say we were striving for a one-world government is exaggerated, but not wholly unfair. Those of us in Bilderberg felt we couldn’t go on forever fighting one another for nothing and killing people and rendering millions homeless. So we felt that a single community throughout the world would be a good thing”

Fra del 4:
http://quantumpranx.wordpress.com/?s=Bilderberg

Ulven
Ulven
12 år siden

What are some of Bilderberger achievements?

Bilderberg proposed and decided to establish formal relations with China before Nixon’s administration made it publicly known policy.

At a meeting in Saltsjöbaden, Sweden, in 1973, Bilderbergers agreed to increase the price of oil to $12 a barrel, a 350% jump, in order to create economic chaos in the United States and Western Europe, as part of the “softening up” policy.
In 1983, Bilderbergers got a secret promise out of the then “ultraconservative” President Ronald Reagan to transfer $50 billion of American taxpayers’ money to the Third World and communist countries through its favourite conduits, the IMF and the World Bank, in order to pay the interest the Bilderbergers owed on their loans to the Western banks. That pledge was more than kept and became known as the Brady Plan.

The Bilderberg-orchestrated decision of getting rid of Margaret Thatcher as British Prime Minister, because she opposed the wilful hand-over of British sovereignty to the European Super State designed by the Bilderbergers. And incredulously, we all watched as her own party sold her out in favour of the Bilderberg poodle — John Major.

In 1985, Bilderbergers were ordered to give full support to the Strategic Defence Initiative (Star Wars), long before it became the official policy of a US government, grounding it on the premise that it would grant unlimited riches to the Masters of the Universe.
At their 1990 meeting at Glen Cove, Long Island, in New York, they decided that taxes had to be raised to pay more towards the debt owed to the International Bankers. Bilderberg ordered President [George] Bush Sr. to increase taxes in 1990, and watched him sign off of the tax-hiking “budget agreement” that lost him the election.

The multimillion dollar sale of Ontario Hydro, whose owner at the time was the Canadian Government, was discussed for the first time at the Bilderberg meeting in King City, Toronto, Canada, in 1996. Shortly after, Ontario Hydro was broken up into five independent companies and privatised.

Leaked reports from the 2002 meeting stated that the war in Iraq had been delayed until March 2003 at a time when every newspaper im the world was expecting the attack to be launched in the summer of 2002.

http://www.michaeljournal.org/bilder.htm

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Jeg ser at vorspelet er en dag før hovedmøte.
Har kronprinsen meldt sin ankomst?

Han skal iallefall stille opp på hovedmøtet.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7665396

..og Asbjørn babler i valiumrus som vanlig.

«– Dette (de han kaller konspiratorikerne) er en forsamling som allerede tror at Europas kongefamilie er en del av en øglekonspirasjon, sier Dyrendal.»

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Kjapt tenkt Hans;)

Om du har tid og lyst så hadde det vært lurt om du har kontaktet nrk og forklart hva historien og teoriene rundt bilderberger dreier seg om, slik at de får mulighet til å rydde opp i tøvet til Dyrendal.

Eventuelt ta opptak av vorspelet og sende nrk`s forfatter, eller invitere han på kort varsel.

Kontaktinfo:
Helge Carlsen helge.carlsen@nrk.no

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Krompen minner jo mer og mer om en domon fra helvette enn en ansatt for folket som vi betaler lønna til

Skulle vel tro at sånn illojalitet til arbeidsgiveren sin folket burde føre til umidelbar oppsigelse

Først reiser han til Davos og menger seg med den ondeste flokken av psykopater på kloden for å å fra til Aserbajdsjan der Norge og har rasert et helt land, folket er lutfattige og undertrykte men Krompen og Statoil er der for å stjele siste rest fra den lutfattige befolkningen

Og nå drar reptiltrynet til St. Mortitz på Bilderbergermøte for å planlegge massedrap på 90% av egen befolkning som gir han mat på bordet

Nei skaff litt vievann og en Exorsist som kan messe tingen tilbake der han kommer fra !

« Forrige artikkel

Utenomjordisk liv og teknologi – hva vet vi?

Neste artikkel »

Det er valg – Har vi noen valg?