Vorspiel med foredrag før årets Bilderbergmøte

11.2K visninger
6 minutter lesetid
73

Det er tid for toppmøtet blant maktens supertungvektere: Bilderberg! Årets Bilderbergmøte vil bli arrangert i St. Moritz i Sveits torsdag 9 – søndag 12 juni. Nyhetsspeilet inviterer til vorspiel dagen før, 8. juni på Unity i Oslo.

Norge har hatt egne deltagere på Bilbergmøtene helt siden det første møtet i 1954. I fjor deltok Hydro-toppsjefen Svein Richard  Brandtzæg,  Storebrand-styreformannen Birger Magnus og Egil Myklebust, som er medlem av styringskomitéen for Bilderberg, som bl.a. skal godkjenne de som er blitt invitert til årets møte.

Hvem kommer til å bli årets norske Bilderberg-deltagere? Utenriksminister Jonas Gahr Støre, kunnskapsminister Kristin ”Norge må bli underlagt FN” Halvorsen eller kanskje den nye sentralbanksjefen Øystein Olsen?

Hva er det egentlig som pågår i Bilderbergs indre kulisser – og hvorfor er hemmelighetskremmeriet rundt møtene så ille at det smaker mer av maktmisbruk enn av demokrati i forholdet 20 til 1?

Årets Bilderbergmøte vil bli arrangert på luksushotellet Kempinski i St. Moritz i de sveitsiske alpene. Rommene har panorama-vinduer fra gulv til tak med vidunderlig utsikt både til Alpene og over Genevesjøen. Alle de spesielt inviterte deltagerne blir hentet av limousiner “bakveien” på flyplassen i Sveits for ikke å bli gjenkjent ved bagasjebåndet sammen med vanlige reisende. Hvem blir årets norske Bilderberg-deltagere? Det er en godt bevoktet hemmelighet. Bilderberg er et viktig hinder i kampen for økt transparens – åpenhet – i vestlig styre og stell. Hvorfor er norske maktmennesker så hyppe på å spise kirsebær med makt-mennesker som Henry Kissinger og David Rockefeller at de i farten glemmer hvilke normer for åpenhet og habilitet som gjelder i Norge?

Mye er kjent – og mye er det mulig å utlede seg frem til ved å legge sammen noen Bilderbergfakta:

  • Hvis formålet med de årlige Bilderberg-konferansene er å komme sammen for å løse menneskehetens problemer ville det ikke vært nødvendig å tømme arrangør-hotellene for alle gjester flere dager i forveien, å stenge alle journalister ute ved hjelp av en jernring av lokalt politi, supplert av noen angrepshelikoptre og et jagerfly eller to under NATO-kommando, slik det var under Bilderberg-møtet i Hellas for to år siden.

USAs topphemmelige overvåkingsorgan NSA (National Security Agency), som har et budsjett som er større enn FBI og CIAs offisielle budsjetter til sammen foretar informasjonsinnhentingen og ”screeningen” av aktuelle novise-kandidater (dvs. førstegangs deltagere) til Bilderberg. NSA – som svært mange våkne amerikanere anklager for utidig overvåking av deres privatliv – deltar også ofte med sin toppsjef Keith Alexander på møtene.

At jagerfly under NATO-kommando overflyr møtene for å holde interesserte på avstand, og at NSA – USAs topporgan innen overvåking av egne borgere – begge bidrar aktivt til gjennomføringen av Bilderbergmøtene indikerer at Bilderberg dreier seg om noe langt mer enn ”en privat sammenkomst i uformelle omgivelser”. Bilderberg er et viktig element i de overnasjonale maktstrukturene som overstyrer nasjonale ”demokratier” i de vestlige landene og som hindrer pressen inkl. ”frie” organer som Aftenposten og NRK i å benytte sin pressefrihet. Hvis så ikke er tilfelle, hva kan grunnen være til at det bare er Nyhetsspeilet som har publisert komplette deltagerlister for Bilderberg, som her og her?

Ved å stille Bilderberg-deltagerne opp sammen vises det at det er en enorm mengde av økonomisk, politisk og militær makt som kommer sammen samtidig, i aller største hemmelighet. Hva kan hensikten være?

Bilderberg-nestoren David Rockefeller uttrykte Bilderbergs virkelige målsetting slik under Bilderberg-møtet i Baden-Baden i 1991:
Vi er takknemlige til The Washington Post, New York Times, Time Magazine og andre viktige publikasjoner hvis direktører har deltatt på våre møter og respektert sine løfter om taushet i nesten førti år. Det ville ha vært umulig for oss å utvikle vår plan for verden hvis vi hadde vært underlagt det skarpe søkelyset fra pressen i løpet av disse årene. Men verden er nå mer sofistikert og klargjort for å marsjere mot en verdensregjering som aldri igjen vil kjenne krig men bare fred og velvære for hele menneskeheten. Den over-nasjonale suverenitet bestående av en intellektuell elite og verdens bankfolk er sikkert å foretrekke fremfor den nasjonale selvbestemmelse som har vært praktisert i tidligere århundrer.”

Bilderberg har mao. som målsetting å avskaffe demokrati og nasjonalstater. Det er et tankekors at norske folkevalgte politikere som i årenes løp har deltatt på Bilderberg-møter, bl.a. Gro Harlem Brundtland, Thorvald Stoltenberg og Jens Stoltenberg, har hoppet på Bilderbergs konsensus-agenda, som i praksis innebærer at de er forpliktet til å få gjennomført Bilderberg-målsettinger i sine hjemland, ved bruk av sin (folkevalgte) politiske makt – helt uavhengig av hva deres egne velgere måtte mene…(!)

Som Bilderberg-far så Bilderberg-sønn. Norge regjeres ennå av bilderbergeren Jens Stoltenberg, som ennå har til gode å ytre et ord imot et EU-direktiv, eller en imperialistisk krig hvor Norge deltar. Begynner ikke Bilderberg-bildet å bli vel gjennomsiktig?

Det er i lys av dette at f.eks. den store mengden EU-direktiver som er blitt tredd nedover Norges befolkning etter at det norske folk sa NEI til EU i 1994, bør vurderes. ”EØS-avtalen” er ikke noe annet enn et kamuflert EU-medlemskap for å komme rundt Norges EU-NEI, slik det bl.a. er gjort rede for i detalj i denne artikkelen, som er skrevet av en EØS-innsider med førstehånds kjennskap til prosessen.

Et annet eksempel på at Bilderberg er en viktig skjult maktfaktor i dagens Norge er at Jens Stoltenberg, etter å ha gått på tidenes valg-nederlag i 2001 (tap av regjeringsmakten etter å ha mistet mer enn 1/3 av Ap’s stortingsmandater og fått under 25% av stemmene) i største hemmelighet deltok på Bilderbergmøtet i 2002, etter at Thorbjørn Jagland hadde måttet gi fra seg ledervervet i Arbeiderpartiet ”av helseårsaker”. Detaljene rundt dette er beskrevet under punkt 306 i denne artikkelen.

Nyhetsspeilet arrangerer Bilderberg-vorspiel på Unity onsdag 8. Juni kl. 19 – 21.15. Det blir to deler foredrag og en del diskusjon – med kirsebærspising i pausen.

Noen av temaene som vil bli behandlet i foredraget mitt er:
– Litt om utviklingen i verden sett i lys av Bilderberg
– Litt om Bilderbergs målsettinger (avskaffing av demokrati, NATO som
verdensarmé, NWO m.m.)
– Presentasjon av kjente og mindre kjente nøkkeldeltagere i Bilderberg
– Bilderberg og media – den øredøvende tausheten
– Norske politikere og andre makt-personer vurdert i lys av deres Bilderberg-
fortid – Bilderberg og aktuelle kriger (Afghanistan, Libya)
– Bilderbergs overordnede
– Bilderberg som konsensus-kult: psychotronics og mind control
– Balkan, Bosnia, Bilderberg og Stoltenberg
En aktuell sak er den bosniske serberlederen Radovan Karadzics utlevering til domstolen i Haag. En rekke bilderbergere var involvert i Bosnia-krigen, bl.a. Lord Carrington, David Owen, Carl Bildt, Richard Holbrooke og ikke minst Thorvald Stoltenberg. Ved å sette sammen bitene i dette puslespillet, bl.a. det faktum at Srebrenica-massakren fant sted en snau måned etter Bilderberg-møtet i 1995 der Thorvald Stoltenberg deltok som “Co-Chairman of the Steering Committee of the International Conference on the Former Yugoslavia“, og at ulike ”tilfeldige omstendigheter” knyttet til bl.a. Thorvald Stoltenberg muliggjorde Srebrebica-massakren, fremkommer et dunkelt bilde av Bilderberg. (Hensikten med Srebrenica-massakren var forøvrig å få et påskudd for å utplassere amerikanske soldater i Bosnia, noe som skjedde etter Dayton-avtalen, som ble ”fremforhandlet” av bilderbergeren Richard Holbrooke…)

Bilderberg mission accomplished i Bosnia: Bilderberger Bill Clinton er i Bosnia for å se til at amerikanske soldater er utplassert i henhold til NWO-planene…

Å forstå Bilderbergs betydning har betydning for om vi omgir oss med illusjoner eller realiteter i vår oppfatning av samfunnet rundt oss, inkludert demokratiet og ytringsfriheten.

Jeg har tidligere publisert to artikler om Bilderberg på Nyhetsspeilet; denne (om Bilderbergmøtet i fjor, som er en av de fyldigste og mest oversiktlige artikler som er skrevet om Bilderberg, deltagerne og Bilderbergs mange agendaer), og denne som omhandler 2009-møtet.

Program:
Kl. 19 – 20         Foredrag, del 1: Bilderberg som global maktfaktor 1954-2011
Kl. 20 – 20.20    Pause med servering av kaffe, te og kirsebær
Kl. 20.20-20.45  Foredrag, del 2: Bilderberg og Norge
Kl. 20.45-21.15  Felles diskusjon; demokrati og pressefrihet i Norge: realitet eller illusjon?

For praktisk info, se her. Kart som viser beliggenheten av Unity ligger her (adr. Møllergata 23, på hjørnet av Youngs gt./Møllergt., overfor Youngstorget). Entré kr. 100,-

På Bilderberg-vorspielet i Unity-Huset (som ligger i krysset på oversiden av Youngstorget. Ta heisen til 5. og gå en trapp opp) blir det servert kirsebær, kaffe og te. Deltageravgiften er kr. 100,- På Bilderberg-konferansen blir det servert aperitifer og 5-stjerners middager gjennom en hel oval weekend. De spesielt inviterte deltagerne får dekket alle sine utgifter (hotellopphold, all mat, all drikke, limousin-henting på flyplasser og flybilletter) av makt-eliten Bilderberg. “Det finnes ingen gratis lunch.” De som har deltatt på Bilderberg er forpliktet til gjennom bruk av egen makt å arbeide for å få gjennomført handlingsprogrammet det er blitt enighet om på konferansen. Full taushet (på mafiaspråket: omertà) om alt en har opplevd på en Bilderberg-konferanse er en viktig del av den virkelige prisen for Bilderberg-deltagelse.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
10 år siden

The Coverage Has begun:alex jonas live at Bilderberg 2013.

http://www.infowars.com/b/

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Bilderberg-konferansen 2013 skal holdes i Watford UK fra 6-9 Juni.

http://www.infowars.com/bilderberg-uncovered-confab-set-to-take-place-in-watford-uk-june-6-9/

Nytt i år er at ærespresident av Høyesterett i Italia og tidligere Senior Investigative Dommer Ferdinando Imposimato anklager Bilderberg Gruppen for å stå bak terrorangrepene i Europa som en del av Operation Gladio :)

Det begynner å brenne under føttene på satanistene :)

http://www.infowars.com/italian-supreme-court-president-blames-bilderberg-for-terrorist-attacks/

ye
ye
Abonnent
12 år siden

RASMUS FLEISCHER, USERIØS FORSKER PÅ SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA MED BILDERBERGBERGKONTAKTER, BEDRIVER MODERNE HEKSEJAKT PÅ ”ANTISEMITER”

20 september, 2011

När Tankesmedjan Mänsklighet började överväga juridiska åtgärder mot Rasmus Fleischer, forskare på Södertörns Högskola, och hans artikel på Aftonbladet Kultur, där han utpekar hela Sanningsrörelsen som ”högerpopulister” och ”antisemiter”, så gav sig Fleischer och hans anhängare på Tankesmedjan Mänsklighet och kallade oss för ”högerpopulister” och ”antisemiter”.

Rasmus Fleischers s.k. ”forskning” och artiklar påminner om en modern häxjakt, där hela Sanningsrörelsen ska anklagas och misskrediteras genom att utpekas som ”antisemiter”. Likt häxjaktens präster vrider och vänder Fleischer och hans anhängare på sanningen, så att den ska passa deras syften. Och liksom vid medeltidens häxjakt, så är beviskraven för att bli utpekad som ”antisemit” ringa eller inga alls.

Eftersom Rasmus Fleischer verkar ha en “bias” när det gäller objektiviteten i sin forskning – och mera verkar intresserad av att framföra sina ståndpunkter genom att framställa fakta i en falsk dager, så beslöt

Tankesmedjan Mänsklighet att undersöka vad som är Fleischers verkliga drivkrafter bakom sin häxjakt. Från trovärdiga källor fann vi en koppling till Bilderberggruppen och till kända rasister, och det är kanske mot denna bakgrund som man kritiskt behöver granska Fleischer – och kanske även Södertörns högskola.

Från trovärdiga källor fick vi information om att Fleischer har nära kontakter med Jyllandsposten, där både redaktören och chefen för hela Jyllandskoncernen är medlemmar i Bilderberggruppen. De har båda deltagit i Bilderbergs årliga möten sedan många år. Den klassiska strategin att tysta Bilderbergs kritiker från starten 1954 och till omkring 2000 var att utpeka dem som ”antisemiter”. Detta är naturligtvis absurt, eftersom alla Bilderbergs deltagare inte är judar. Och om en journalist insisterade på att granska Bilderberg, så blev han helt enkelt sparkad. I en tid när kritiken mot Bilderberg ökar, så verkar det som att Fleischer och hans anhängare nu försöker återuppta denna klassiska strategi.

Tankesmedjan Mänsklighet har anmält Ramus Fleischer till
informationschefen på Södertörns hägskola, som enligt lag är förpliktade av genomföra en utredning.

Hele artikkelen kan leses på:
http://www.mansklighet.se

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Svensk fløyteblåsernettsted: Bilderberg ønsker storkrig i Midt-Østen!

BILDERBERGS KRIG FÖR VÄRLDSDIKTATUR: BILDERBERG BEORDRAR STORKRIG I MELLANÖSTERN

Knappt har begravningarna hållits för barnen och ungdomarna i det tragiska terrordådet i Norge förrän Bilderbergs krigstrummor och mainstreammedias blatanta lögner och krigspropaganda går på högvarv, för att lura naiva medborgare att stödja Bilderbergs krig mot världsdiktatur.

Bilderbergs agenda 2011 innebär att utvidga kriget i Libyen till ett storskaligt krig i hela Mellanöstern – förutom Israel. Detta är en ödestiger och blodig framtidsutsikt, eftersom varje gång Bilderberg, historiskt sett, har beordrat krig, så börjar kanonerna att skjuta.

Presídent George H.W. Bush följde Bilderbergs order 1991 och attackerade Irak i Gulfkrighet. Han förlorade presidentvalet till fredskandidaten och Bilderbergaren Bill Clinton, som följde Bilderbergs order och invaderade Jugoslavien. Listan är ändlös: varje krig ända tillbaka till – och inklusive – det andra världskriget har skett på Bilderbergs order.

Bilderbergs anser också att deras mål att utöka kriget i Libyen till ett massivt blodbad i hela Mellanöstern kommer att underlättas av deras plan att vidmakthålla den globala ekonomiska krisen t.o.m 2012.

”Den ekonomiska krisen kan hjälpa till att hålla granskningen av Bilderberg borta”, sa John Kerr, Bilderbergare och styrelsemedlem i Royal Dutch Shell. ”Europa har många oberoende och alternativa tidninngar, men de får mindre ekonomiska förutsättningar p.g.a. den ekonomiska krisen”. Han säger också att Bilderberg har ringt Bilderbergaren Rupert Murdoch, ägare av världens största mediakoncern, för stöd i detta företag.

Bilderbergs springpojke och Sveriges vice statsminister Jan Björklund går nu ut med att regeringen vill ha en förlängning av Sveriges ”insats” i Libyen. Björklund har för övrigt tidigare vägrat att kommentera sina besök på Bilderbergs möten. Är man medlem i Bilderberggruppen, så innebär detta också att man följer Bilderbergs agenda, och att motarbeta Bilderberg genom att dra sig ur kan få ödestigra konsekvenser. Ens karriär kan avstanna, man kan råka ut för en olyckshändelse eller ens land kan få ett tragiskt terrordåd.

http://www.mansklighet.se

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Alle nettsteder med alternative saker har en smule disinfo her og der,problemet er bare og oppdage det..også fullford..og svipper man innom en del og setter sammen info så ser man ektheten til slutt..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Kjenner du til White Dragon society Hans? I følge Fullford prøver de å gjennskape en verden uten krig og vold,og setter alternative (forbudte) energier i sving som er holdt tilbake av Eliten..Og at Møtet i Sveits var en katastrofe for Bilderbergerne…

ye
ye
Abonnent
12 år siden

EU er et resultat av amerikanske makt-og profittjegere.

Controlling the Global Economy

Bilderberg, the Trilateral Commission and the Federal Reserve

Declassified documents (released in 2001) showed that,

“the US intelligence community ran a campaign in the Fifties and Sixties to build momentum for a united Europe. It funded and directed the European federalist movement.”[7]

The documents revealed that,

“America was working aggressively behind the scenes to push Britain into a European state. One memorandum, dated July 26, 1950, gives instructions for a campaign to promote a fully-fledged European parliament. It is signed by Gen William J Donovan, head of the American wartime Office of Strategic Services, precursor of the CIA.”

Further, “Washington’s main tool for shaping the European agenda was the American Committee for a United Europe, created in 1948. The chairman was Donovan, ostensibly a private lawyer by then,” and “The vice-chairman was Allen Dulles, the CIA director in the Fifties. The board included Walter Bedell Smith, the CIA’s first director, and a roster of ex-OSS figures and officials who moved in and out of the CIA. The documents show that ACUE financed the European Movement, the most important federalist organization in the post-war years.”

Interestingly, “The leaders of the European Movement – Retinger, the visionary Robert Schuman and the former Belgian prime minister Paul-Henri Spaak – were all treated as hired hands by their American sponsors. The US role was handled as a covert operation. ACUE’s funding came from the Ford and Rockefeller foundations as well as business groups with close ties to the US government.”[8]

[7] Ambrose Evans-Pritchard, Euro-federalists financed by US spy chiefs. The Telegraph: June 19, 2001: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/1356047/Euro-federalists-financed-by-US-spy-chiefs.html

http://metaexistence.org/geconomy.htm

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

FHI ble jo også “anmeldt” av dere i vaksineaksjonen. Hva ble resultatet av denne anmeldelsen? Ingenting! Selv om i senere tid kom det sikre beviser fra uavhengige kilder at hele $vineinfluensa-hysteri var igangsatt av godtbetalte “forskere” i WHO, men ble noen dømt? Nei! Så i dagens rettssystem, kan ikke de reelle kriminelle dømmes uansett, fordi systemet er med på beskytte dem. ;)

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Luke Rudkowski rapporterer fra Bilderberg Group møtet i St. Moritz, Sveits
10 Juni 2011.

Luke Rudowski forsøker å få spise middag med Bilderberg Group.

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Bilderberg-toppene er rasende over all omtalen av møtet i Sveits i alternativ media og at det er blitt lekket info fra deltagerne. Oppmøtet av demonstranter i Sveits var også til bryderi for den maktsentrerte selvoppnevnte ‘eliten’.

Krigen i Libya var høyt på agendaen i følge Jim Tucker, 30-årig gravende journalist i Bilderberg-temaet. Målet er å lage et blodbad i regionen og det er blitt avslørt at “U.S. has intensified a “secret campaign” of air strikes in Yemen, thus intensifying tensions in the region.”

Det nytter med infospredning og engasjement, folkens!

http://www.federaljack.com/?p=24450

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Hillary Clinton avfeide kritikk om Libya-krigen med retorikk fra Bush-tiden.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4156067.ece

Negativ omtale av Libyakrigen er tydeligvis et tegn på at du er mot “DEM” ikke med “DEM”.

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Jack McLamb – Police & Military Against the New World Order

Mission Statement:

Our association’s singular goal is to prevent our brothers and sisters in uniform from being unwittingly used to enslave the people of free nations under the anti-God, anti-Freedom (United Nations-led) world government system.

We understand two most important points concerning the globalists’ plan:

They intend to gain, through any available means, total dictatorial control over all the peoples of the world.

They cannot realize their goal if their would-be enforcers (we police and soldiers) refuse to assist them in their treachery.

Our motto spells out this truth:

IF POLICE OFFICERS AND SOLDIERS WILL NOT ENFORCE TYRANNY, IT WILL NEVER BE ENFORCED!

http://www.jackmclamb.org/

Mon tro om vi i Norge vil få f.eks:

-Politiansatte og forsvarsansatte mot New World Order
-Statsansatte mot EU-direktiver og FN’s En Verdens Regjering

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Intervju med lord Healey, en av grunnleggerne av Bilderberg Group, og Martin Taylor, generalsekretær.

ADL B’nai B’rit besøkes også med uttalelser derfra.

Jack Lamb, Police against the New World Order.

Paul Luckman, redaktør, The Weekly News.

Vi følger i filmen Jim Tucker, etterforsker av Bilderberg Group i 30 år, fra The Spotlight som sammen med Andrew St George, redaktør, reiste til Bilderbergmøtet i Portugal med filmmakeren.

48 min, (lord Healey etter 30min)
http://video.google.com/videoplay?docid=3725493129921826227&hl=en&emb=1#docid=-9137608930585394968

trackback
12 år siden

[…] Rektors blogg: Universitetet i Oslo http://blogg.uio.no/unidir/ottersen/blogs/ole-petter-ottersen Kronprins Haakon skal være en av flere deltakere som i helgen var samlet bak lukkede dører på Bilderberg-konferansen. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4146050.ece Den årlige såkalte Bilderberg-konferansen avholdes i Sitges, Spania 3-6. juni. Og litt om Siv Jensen og sentralbanksjefen.. http://aspergman.com/?p=1336 Frp er USA’s beste venn! (Med bekreftelse på at den amerikanske ambassadør ønsket Siv som leder i borgerlig samarbeid.) http://aspergman.com/?p=5111 Noen betraktninger fra en annen kilde: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/vorspiel-med-foredrag-f%c3%b8r-arets-bilderbergm%c3%b8te/ […]

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

“Det finnes behov for å kunne snakke fritt og rett fra leveren. Her fattes det ingen beslutninger, men man får viktige beslutningstakeres ærlige meninger.”

– Så viktige beslutningstakeres meninger er vanligvis uærlig, ufritt og ikke rett fra leveren, men i fra rektum?. Høres ikke helt feil ut.

“Verdien av diskusjonene hadde vært mindre hvis det ikke var sitatforbud og hvis refererende presse hadde vært til stede, sier hun.”

– Fordi det man snakker om ikke tåler dagens lys?

Michelle
Skribent
12 år siden

Erna Solberg på Bilderberg, bekrefter at de diskuterte:

– Global Økonomi? = New World Order Currency, micro-ships, hierarki, blodslinjer, våpenhandel, kriger, atomkraftverk, olje, gass, gull, narkotika, matvarekontroll
– Sosiale Medier? = Kontrollere informasjonsflyt, overvåkning
– Befolkningsvekst? = Befolkningsreduksjon, vaksineringdsforgiftning, chemtrails, ofringer i krigene, utsulting

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10095288

matata
matata
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Hemmelighold og sikkerhetsvakter gir grobunn for mistenkeliggjøring og konspirasjonsteorier. En ganske normal reaksjon.

At Erna Solberg letter litt på sløret gjør visst ikke saken noe bedre.

Kanskje disse folka bare har lyst til å snakke rett fra levra og åpent kunne sette ord på sine ærlige tanker uten et kobbel med journalister til stede som vrenger og vrir på det som både er sagt og usagt.

Tror ikke man skal overtolke betydninga av disse Bilderberger-sammenkomstene.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  matata
12 år siden

Det er neppe et uskyldig lite seminar de har. Det pleier også å være mange avis- og mediaeiere med på møtene, og de holder fullstendig tett om hva som har blitt tatt opp. Men det er vel kanskje derfor de er der, eller ;) Massemedia er ihvertfall den viktigste opinionspåvirkeren man har (brød og sirkus og desinformasjon – mindcontrol).

« Forrige artikkel

Utenomjordisk liv og teknologi – hva vet vi?

Neste artikkel »

Det er valg – Har vi noen valg?

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x