Den Galaktiske Føderasjonens syn på jorden

12.7K visninger
6 minutter lesetid
68

Den ukentlige rapporten fra Den Galaktiske Føderasjonen av Lys har en rekke interessante synspunkter på det som skjer i 2011. Dette er informasjon hentet ned direkte fra vår galaktiske familie som assisterer oss i overgangen til en ny verden.

For mer informasjon om hvem Den Galaktiske Føderasjonen er og hvem som er deres jordiske kontakt så kan du ta en titt på artikkelen Den Galaktiske Føderasjonen av Lys taler.

Uke 2, 2011 (7 Batz, 9 Chen, 7 Ik galaktisk tid)

Selamat Balik! Vi er tilbake for å rapportere om det som skjer i og med din verden. Inntil nå har vi begrenset oss til brede pennestrøk i å beskrive hva som skjer i din verden og i solsystemet. Nå er det hensiktsmessig å gi mer informasjon om enkelte saker.

Geomagnetiske endringer

Som du vet, er Gaia på vei inn i en massiv rekke med endringer som er med på å endre virkeligheten du er i drastisk. Nylig informerte vi deg om at hun er i ferd med å låse på plass sine store tektoniske plater, og dette er forbundet med endringene i geomagnetiske og elektriske felt på planetens overflate. Endringene i disse feltene er i ferd med å intensivere. De mange store jordskjelv de siste seks årene påskynder Gaias endring av jordaksen og forårsaker kaos for interne magnetiske kompass som benyttes av alt liv på planeten.

Dette utgjør det store antallet dødsfall av dyr registrert i det siste, og dette dødstallene blir forsterket ved effekten av plutselige klimaendringer i både den nordlige og sørlige halvkule.

Men disse endringene har en annen faktor som må vurderes.

Golfstrømmen rammet

Den mørke Kabal (den skjulte makteliten) har gjort det som et poeng å uttrykke sin misnøye med ukontrollerbare naturlige endringer av Gaia ved å begå et direkte og ubønnhørlig angrep på henne. Det massive oljeutslippet som startet plutselig i april i fjor i Mexicogolfen er et godt eksempel på denne beklagelige strategien. Mange selskaper og regjeringer i din verden er i partnerskap i stor skala for å lamme prosessen med transformasjon som Gaia langsomt har drevet med i det siste halve århundre, og oljeutslippet i Mexicogolfen er en av de mer dramatiske eksempler på dette i det siste tiåret.

Et hovedmål med denne krigslisten er å lamme Golfstrømmen og ødelegge Nord-Atlanterens fremføringer. Dette leder hele den nordlige halvkule inn i et mønster av svært kalde vintre og en kjøligere vår, sommer og høst.

Dette har en dominoeffekt på den sørlige halvkule ved endrede jetstrømmer. Dette påvirker monsuner, skaper store oversvømmelser i den sørlige halvkules sommer, og dette vil skje til sommeren på den nordlige halvkule. Måte man kan snu alt dette på er å gjenopprette Golfstrømmen.

Omringe din planet finnes en havstrøm som deres vitenskapsmenn kaller det store havbeltet. Det er denne rytmiske flyten av jordklodens energi som alt liv her er tilpasset. Vi har sett hvor omhyggelig din mørke kabal går inn for å finne måter å seriøst forstyrre denne primære energiflyten, og tildels har de lyktes midlertidig.

Moder Jord er nå i ferd med å gjenopprette dette primære havbeltet, og hennes innsats reduserer graden av mulige ødeleggelser, spesielt med tanke på graden av ødeleggelser som allerede har funnet sted rundt om på kloden din.

Galaktiske lover for intervensjon

Vår instruks er å handle i samsvar med det Himmelen forteller oss. Din verden er nådd et punkt der sikkerhetsmekanismer (slik som de er) innebygd i samfunnet ikke lenger kan opprettholdes, og i lys av dette, har Himmelen beskrevet for oss et scenario hvor en rekke direkte intervensjoner trygt kan finne sted. Disse forventede avskjæringspunktene nærmer seg.

Vi overvåker disse (til syvende og sist) menneskeskapte katastrofer og ønske dypt å intervenere på en massiv skala. Dette vil skje i nær framtid, ettersom hendelser allerede er i gang som i høyeste grad vil gjøre dette mulig!

Økonomisk kaos

Ikke bare klimaet, men din økonomi er også i alvorlige vanskeligheter. Din mørke Kabal og dens media og statlige undersåtter lukker bevisst øynene for de ulovlige aktivitetene som har ført din verden til randen av en kolossal ruin. Disse forholdene har nå blitt presset til sine grenser.

Et massivt tilbakeslag bygger seg opp, men dette kan faktisk fremskynde hva vi har tenkt å gjøre. Himmelen har instruert oss om disse sakene, og vi trenger å følge disse hellige instruksjonene til punkt og prikke. Legg merke til den utrolige mengden med avvikende aktivitet som skjer i deres verden og i deres solsystem og innse at dette er ledetråder som til sammen tydelig peker på at du er midt oppi det vi forteller deg.

Din virkelighet er i en svært skjør tilstand. Utløsende faktorer samler seg opp ubønnhørlig i din virkelighet, noe som indikerer at et stort skifte starter. Vår oppgave  er å ankomme til et bestemt tidspunkt og raskt fullføre momentene som er underveis. Denne intervensjonen er en guddommelig en og vil løse og runde av tingene raskere.

Frykt for utenomjordisk invasjon

Din verden står på kanten til utrolige endring. Vi er forpliktet til å gripe inn. Våre mange samarbeidsteam er fokusert på å få de forberedende endringene raskt utført. Vi er fast bestemt på å gjøre dette. En liten hindring er den vedvarende troen fra mange i din verden på en invasjon fra en utenomjordisk organisasjon. Dette konseptet blir stadig spilt på av underholdningsindustrien, og vi har derfor tatt forholdsregler for å sikre at det vi gjør ikke blir feiltolket av deres samfunn.

Vi kom hit, vel vitende om at deres bevissthetsbegrensede samfunn har blitt grundig manipulert, først av Anunnakiene og deretter av deres jordiske undersåtter. Bruken  av omhyggelig plassert feilinformasjon er primærtrikset fra den korporative amerikanske regjering. Vi akter å fortsette på en måte som gjør oss, først, velkommen, og så sett av deg som din familie.

Retur til full bevissthet

Hensikten bak det som nå skjer, er å påvirke et stort skifte i bevissthet og i din virkelighet. Mye må forklares. Deres nedskrevne historie er fullpakket med løgner, uforklarlige hendelser og tilsynelatende “mysterier”. Vi trenger å avklare hva som egentlig skjedde med deg og vise deg en ekte krønike av deres opprinnelse. Dette vil kaste lys over hvorfor vi er her og hvorfor du returnerer til full bevissthet. Da vil du bli i stand til å forstå at dette oppdraget går langt utover bare å gjenopprette dere til lovlig styring, og du vil se at din nye overflod er bare innledningen til opprettelsen av ditt nye galaktiske samfunn. En mer ekspansiv, vennlig tilnærming til universet er da mulig, og du kan begynne å bedre forstå vår oppgave her og hvorfor vi arbeider mot en fullverdig første kontakt med deg.

Vi vet at mange av dere lurer hver dag på det eksakte tidspunktet for denne guddommelig inngripelsen. La oss se på dette: din verden er nær en stor kollaps. Et avslørende symptom på et samfunn på randen av et stort bevissthetssprang er forvirring rundt motstridende oppfatninger om hva som faktisk skjer. Denne forvirringen kan bli ytterligere tilskyndet av den herskende Kabal, som vanligvis bevisst eskalerer kaoset som en måte å forlenge sin tid ved makten.

En fredelig revolusjon

Alle som ser objektivt på deres globale omstendigheter kan se at store endringen er klare til å skje. Vanligvis pleier ting å ulme i et tiår eller så, og deretter oppstår en blodig revolusjon. I ditt tilfelle utelukker de spesielle omstendighetene rundt din situasjon luksusen av et fjerntliggende opprør. Det Guddommelige har uttalt at en fredelig revolusjon er nødvendig, nå. Dette er hva våre Jordiske allierte og vi er i ferd med å fremstille. Det kommer med ett til å bli en virkelig sjokkerende og en virkelig fantastisk hendelse!

Prøv å motstå fristelsen av frustrasjon, og se disse siste dager som en rolig periode før en enestående serie med fenomener bryter ut i full blomst på verdensscenen og endrer alt! Vårt personell jobber alle fullt ut for å få disse sensasjonelle hendelsene ut. Vi må også sørge for at overraskelsesfaktoren er en positiv opplevelse, ettersom det er et desperat behov for oppløftende hendelser her!

Vi skaper “magien” for å manifestere dette, og i virkeligheten blir mange motstandere av denne oppvåkningen daglig omvendt. Det er nært forestående og klart til å ta av. Alle aspekter av din virkelighetskonstruksjon revner i sømmene; se på de økende avvikende endringene i ditt solsystem og i deres Sol, se på indikasjonene av endringer i det globale samfunn. Magi gjør seg klar for et utbrudd!

Oppsummert

I dag gikk vi dypere inn i hva som skjer for å forvandle din verden. Vær oppmerksom på at endringer i din kjære planet, Gaia, og til virkeligheten din er virkelig enorm! Det stigende kaoset og forvirringen har vekket opp en stor engstelse i deg, men vit at dette garantert vil bli forvandlet til en stor glede! Tiden for denne store gleden å bli ditt evige nu har kommet! Vit, kjære Dere, i deres Hjerte av Hjerter at den utallige Tilførsel og endeløse Fremgang av Himmelen er definitivt Deres! Så Er Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Ett! og Vær i Glede!)

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

68 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Our planet’s waistline is mysteriously increasing.
http://www.nature.com/news/1998/020729/full/news020729-9.html

ACCREATION—A NEW THEORY OF PLANETARY CREATION

The preceding evidence of Earth’s growth by accretion of extraterrestrial matter and accelerating expansion made it obvious to me that our planet was not rapidly created 4.5-4.6 Ga (billion years ago) in its present size, shape, volume and chemical composition as decreed by the Kant-Laplace Nebular Hypothesis, nor as recounted in Genesis in the Bible.

With this realization it became clear that a new theory of Earth’s creation was needed, one that would agree with the slow planetary growth process garnered in my research on expansion of the planet. The conclusion was simple; the process itself amounted to a new cosmological theory of creation of the Earth and Solar System I named simply ACCREATION (creation by accretion) because that is the way the planet was formed. (The theory also should be applicable to all planetary bodies in our Solar System and other galaxies in the Universe. )

Therefore, the current belief must be nullified and replaced by an entirely new theory of Earth’s creation, one based on a cometary nucleus orbiting the Sun slowly enlarged by gravitational accretion of extraterrestrial matter until it reached spherical shape, at which point gravity could omni-directionally focus total weight of the protoplanet on its exact center.
http://www.expanding-earth.org/page_1.htm

THE EMPIRICAL MODEL

Consider for a moment what is taught in every high school and university, that the Earth developed in 4.6 billion years, turning at its current size, with a supercontinent and continental drift.
The concept of expansion will challenge many readers’ knowledge of the Earth’s development. Yet, even the look of today’s Earth suggests a very different course of development. Now with a live model of expansion and an approach that rationalises the planet’s features, readers may re-evaluate the tenets of traditional thought.
http://www.wincom.net/earthexp/n/navmodel.htm

There is nothing more contentious in global tectonics at this time than the expanding Earth concept
http://www.tmgnow.com/repository/global/expanding_earth.html#Introduction

What is causing the Earth to expand?
– A pulsating Earth, where cyclic expansion of the Earth is said to have opened the oceans and contractions have caused orogenesis (mountain building).
– Meteoric and asteroid accretion.
– Constant Earth mass, with phase changes of an originally super-dense core.
– Secular reduction of the universal gravitation constant G.
– A cosmological cause involving a secular increase in the mass of the Earth.
http://www.jamesmaxlow.com/main/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=8&MMN_position=7:4

An animated Expanding Earth reconstruction using spherical trigonometry
http://www.dinox.org/expandingearth.html

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Conspiracy of Science – Earth is in fact growing

Lilje
Lilje
Abonnent
12 år siden

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iZ-Gtvt1Vas

SaLuSa : Dear ones …..as these new energies poor in……….

La oss fastslå en gang for alle at disse rompetrollene ikke lenger resonnerer noe særlig i vår økte bevissthet. Salusa (lusifa) burde ta seg et forfriskende bad i froskeggene sine. H*n begynner å bli litt frynsete i kantene nå, lysbæreren……

La oss elske våre fiender og ikke bli korruptert av mørket.

Ha en strålende dag.

Lilje
Lilje
Abonnent
12 år siden

Her er mer stoff om “the galactic federation” demoner kabbhala, falne engler Alister Crowley, rituell sex, sexmagic, jødedommen, katolismen, the evil eye knights Templar…for å nevne noen

KABAL = betyr en gruppe som konspirerer sammen.

The Galactic federation har mer ved seg en hva en skulle tro fra deres første kanaliseringer

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RFqSFekowno

Lilje
Lilje
Abonnent
12 år siden

Denne MÅ alle Galactic federation of light fans høre. SaLuSa og føderasjonen vil nå fortelle hvem de egentlig er.

Årsaken : i følge dem selv er det fordi menneskene nå er klar til å høre sannheten.

Den egentlige årsaken: mennesker har steget slik i frekvens nå at vibrasjonene deres ikke ressonerer lenger.

http://www.youtube.com/watch?v=wT3pEok4gJ8&feature=player_embedded

Personlig har jeg hatt negative erfaringer med GFOL tidligere og mitt ønske er at man lytter nøye til dem. Hvilke vibrasjoner sender de ut?

Mange har svart : Frykt for frykten de sprer det som et virus…..

At de menneskeofringene som har blitt gjort til dem egentlig ikke er noe gale, at sjelene som er blitt ofret selv inkarnerte frivillig.

At alle burde ha rett til å oppleve smerte eller død drap på en slik måte.

At det blir disclosure og at de allerede har samarbeidet med myndighetene våre i evigheter.

Lytt selv : http://www.youtube.com/watch?v=wT3pEok4gJ8&feature=player_embedded

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Både Wernher Von Braun og Victor Schauberger er greie folk i mine øyne.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg tror det er godt mulig at Hitler & gutta hadde utviklet veldig interessant teknologi – og at denne teknologien ble utviklet videre i hemmelighet i USA. Men det blir mest antagelser og spekulasjon. Vrient å bevise noe.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Ikke kun i USA Belze, i Tyskland utvikles stadig teknologien de syslet med i Hitlers storhetstid også. Her ser vi litt av hvor godt de egentlig har kontroll over f.eks. tankens kraft, og dette er det som kommer ut offentlig, mens mind control og andre ulumskheter forsøkes skjult.

Bilen blir styrt av tankens kraft
Det er nesten ikke til å tro, men ingeniørene ved Freie Universität Berlin i Tyskland har klart å styre en bil bare ved hjelp av tankekraft.

Her er hendene på rattet unødvendig. Bilen styres bare av tankekraft.
01.09.2011 Helt uten å holde hendene på rattet satt det en forsker i bilen og fikk den til å svinge eksempelvis til venstre bare ved å tenke på kommandoen ”venstre”.

Med noen andre tankekommandoer som ”høyre”, ”gi gass” og ”brems” fikk fors­kerne bilen til å kjøre rundt på en testbane. I forsøket brukte de en bil der styreanordning, gasspedal og bremser kunne styres fra en datamaskin, og bilføreren hadde på seg en slags hatt med sensorer som kunne måle hjerneaktiviteten.

Sensorene var koblet til datamaskinen. Fordi datamaskinen før testkjøringen var blitt ”opplært” til å dra kjensel på hvilke bølgemønstre i bilførerens hjerne som be-tydde for eksempel henholdsvis ”venst­re” og ”brems”, ble sjåføren i stand til å styre bilen bare ved hjelp av tankekraft.
http://illvit.no/oppfinnelser/bilen-blir-styrt-av-tankens-kraft?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=weekly_2011_9_5_41971

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

“Vrient å bevise noe ” sier du BelzeBob. Kjenner du ikke nazistene Werner von Braun ( rakettforsker, 1898-1986 ) og Hurbertus Strughold ( forsker for rommedisin, 1912-1977 ), som fikk billett i første klasse til USA som følge av Operation Paperclip etter krigen. Uten disse forbrytere for menneskeheten hadde ikke amerikanerne aldri reist til månen, ja NASA hadde ikke eksistert. bærerakettene til våpen hadde ikke eksistert osv. Og bra hadde det vært. Verden hadde sett helt anderledes ut idag.
Den tredje kompisen til Hitler, Viktor von Schauberger ( 1885-1958 ), som tegnet og konstruerte de hemmelige tyske UFOene i begynnelsen av krigen, ble ikke med til USA, men hans arbeider, tegninger osv. ble stjålet av amerikanerne og fraktet over dammen. Von Schaubergers arbeidsplaner danner med stor sannsynlighet grunnlaget for topphemmelig militær forskning og testing av avanserte spionfly ved Area 51 i Nevada.
Von Schauberger rakk ikke å se sine UFOer fly, jeg har ihvertfall ikke sett flygende manmade, tyske UFOer på en film, før hans arbeider ble stjålet av amerikanerne ved krigens slutt.
Spekulasjoner, BB ? Nope.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

De samme energier som dannet basis for Hitler politikk forankret i Thule society, føres videre til dagens ledere gjennom Scull and Bones. Vi lever fortsatt i en okkult hypnose, der den ytre verden blir offret i en slags ego orgasme.
Mye blod må flyte slik at de kan komme gjennom ormehullet, portalen eller som Hitler til Agata og udødeligheten sin – illusjonen.
Atlantis Thule Society and the NWO

The Thule Society, Skull and Bones, and George Bush’s Christianity
http://www.apfn.org/apfn/thule.htm

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Uffda
12 år siden

Uffda, her er det en misforståelse og misbruk av seksualitet. Ekstraterrestrialene, ETne, fremskaper seksuelle følelser hos mennesker for selvforsvar, fordi seksuelle følelser er lik kjærlighet hos Homo Sapiens. ET bruker kjærlighetsenergi, hjerteenergi som ” våpen ” for sitt selvforsvar. Så kommer misbruk. De hemmelige broderskapene, som Skull & Bones og andre frimurergrupper bruker etter sigende seksuelle følelser for å tilbe Satan, det onde, de negative aliens, istedet for å ha kontakt med kjærlige ETne.
Jeg tviler sterkt at Thule – medlemmene misbruker seksuell energi,( men har sett hittil bare 2 av episodene i linken din, skal se resten snart ).
I middelalderen påstod kirken, at kloke koner, såkalte hekser hadde seksuell kontakt med Satan. Dette var/er tøv. Heksene ble brent på bål på grunn av deres kontakt med sin egen kundalinikraft, som gav dem kunnskap om healing og helbredelse. Det er ikke selden at slike øyeblikk hvor en har følelse av å førstå hele univers, følelser av oppvåkning medbringer kosmiske orgasmer. Jeg tror sterkt, at heksene hadde kontakt med ETne.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

ET vet jeg ikke så mye om, de får klare seg som best de kan.
Satan er ikke noe annet enn en kortsluttning i vårt eget nervesystem som slår ut det mentale og sunn fornuft. Årsaken er flere men vesentlig svekket chakra(chakra er en resistor/motstand/ohm) og som dermed ikke klarer å filtrere bort negative emosjoner før de manifesteres i vrede sinne og galskap. :-)

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Forferdelig, … fryktelig, og jeg må bare avsløre noe …

Dere er ikke alene, – ikke alene nei … det er mange som får nifse henvendelser … mange, fra føderasjonen – den galaktiske.

Og Mossadgutta på asfalten, liksom … dem lurer på hvert et gatehjørne … de står der bak deg når du minst aner det med sine typiske zionistiske solbriller …

dem tror vi ikke vet – om føderasjonen liksom, NWO fake-greia, men vi kjenner lusa på gangen. Noen tror ikke vi vet, men det gjør vi – at krig er en naturlov. Men når føderasjonen kommer, har dem diplomatkorpset med seg, og disse har den allmektige evnen – en allmektig evne til å forsinke eller til og med å koble ut naturlovene – krigene.

Og dem har sine medspillere på Jorda – føderasjonen og det kan godt være Mossad. Vi vet ikke hva dette spillet egentlig dreier seg om men en gang, mens jeg sto på et buss-stopp – ved sjukehuset, fikk jeg en papirlapp stukket i lomma i regnjakken min. Jeg fikset det opp og så at det var et pølsepapir, utrulig nok, og det var skrevet noe på baksiden. Tenk det, på baksiden av et pølsepapir … og på gebrokkent norsk sto det.

PAS PÅ HVAD DU SPISER SÅ TÆNK PÅ DIT HELBRED.

Jeg har den ennå – papirlappen. Ja, hva skulle dette bety annet enn at jeg heretter måtte passe på hva som kom UT av munnen min … Ja, det er klart at dette var jo en kraftig påminnelse. Nå måtte jeg bare være forsiktig, hvis jeg hadde livet kjært, liksom … Ja, jeg vet om effekter om saker og ting som ikke akkurat tåler offentlighetens lys. Ja, jeg har kanskje sakt noe i et svakt øyeblikk som dem ikke liker – Mossad og Illuminatus og dem folka der.

Å joda, jeg har hatt telefoner også. De ringer og ringer, men som regel sier dem ingenting – bare puster og peser …
En gang ringte det veldig lenge før jeg tok den. Skal forsøke å gjengi noe av samtalen slik jeg husker den. Tror det var noe sånt som dette.

– er du Hsanesn …?
– eee … ja … yes
– du kjener ike meg …
– neivel … hvem snakker jeg med?
– jeg kjener deg
– ok, men … hvem snakker jeg med?
– vi holer øye
– øye? å … hvorfor det? … hvem sna…
– vi ser, you know?
– nei … jo… eller … vel
– og vi horer
– ja?
– du kjener njuhetsspeilet?
– nyhetsspeilet?
– ja, du kjener njuhetsspeilet … på web, ja?
– vel … kjenner og kjenner …
– ja, skive det jeg nå sier til deg … til njuhetsspeilet

Der må jeg bare stoppe – jeg tør bare ikke liksom … det blir bare for skummelt, liksom, og andre kan også få problemer. Jeg har skrevet ned alt som deretter ble sakt, og nå har jeg fått store vanskeligheter og er i et dilemma bare på grunn av dette. Jeg blir rett og slett trakasert og truet og det som verre er. Dag og natt.

Skal jeg sende epost om alt som ble sakt i telefonen. Jeg vet ikke, eller skal jeg bare stenge meg inne. I natt var det et helikopter over hustaket …

Dette er ingen spøk og jeg har fått store problemer …

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Sant nok, Maarit. Jeg sier ikke at alle “som tror på aliens” er dumme/slemme. Jeg tror på aliens selv, jeg. Men er samtidig skeptisk til ting jeg ikke kan verifisere. Jeg holder det slettes ikke for usannsynlig at det fins en Galaktisk Føderasjon, men tingen er at jeg er skeptisk til de som snakker om en slik Galaktisk Føderasjon med 100% sikkerhet.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg kan forsikre deg BelzeBob at Aliens kan gjøre seg 100% fysisk og verisiferbar. Slik at hvis GF eksisterer så kan det verifiseres 100% når den tiden kommer. Jeg for min del tror at føderasjonen eksisterer ( fordi jeg tror på menneskets skaperkraft ). :)
Hva jeg husker så skrev disse esoteriske damene, Blavatsky osv., allerede på slutten av 1800-tallet om en galaktisk føderasjon. Etter min mening er Galaktisk Føderasjon som også negative Aliens resultat av menneskenes skapende tankekraft over tusener av år. Tankekraften kan materialisere seg, det er noe jeg tror og har erfart. En ekte indisk yogi kunne enda for 100 år siden skape med tankens kraft alt han trengte i det fysiske livet. Jesus hadde også kunnskapen om å skape med tankens kraft intakt.
Positive og negative Aliens. Kjærlighetsenergi og energi av Satan. Lyset og mørket. Ånd og materie. Dualismens evige kamp på energiplan.
Pendelen har svingt. Vi er tilbake til nullpunktet og det er opp til oss, som alltid. Til syvende og sist så er ingenting helt sikkert her i livet.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Dette med tankekraft er noe folk som David Wilcock og Gregg Braden svært godt forklarer fysikken bak. Det handler kanskje mer om følelser og intensjon og om å bruke hjertet.
Jeg regner “Talmud of Jmmanuel” som orginalen til det nye testamentet. Der sier Jmmanuel (altså Jesus) til læresvennene sine når han legger hendene på en blind dame og gir henne synet tilbake: Det er bare bevisset, kunnskap og visdom som hindrer dere i å gjøre det samme.
Denne boken beskriver Jmmanuel/Jesus som sønn av en Pleiadisk mann kalt Gabriel som kom til jorden i romskipet sitt og spurte Maria om å få gjøre henne gravid for den viktige sak å føde en profet….
Boken sier ikke noe om jomfrufødsel, helvete, arvesynd osv. slik kristendommen fremstiller dette 2000 år senere

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Mitt poeng er at, for meg ihvertfall, ser dette ut til å være en masse fantasier og ingenting mer enn det. Hvem som helst kan bli en profet og si et eller annet om at “forandring er på vei” og at det fins et universalt hierarki, en mening med livet (det mener jeg også det fins) osv osv, og at det kommer til å bli sånne-og-sånne forandringer og utfordringer de neste årene. Og så kan man leve OK på å selge bøker og holde foredrag osv. om disse tingene.

Det negative for Nyhetsspeilet sin del, og for hele alternativbevegelsen i denne sammenheng, er at våre kritikere så lett kan gripe tak i alle disse fantastiske påstandene og si “se hvilket tøys disse idiotene tror på!” Vi har null beviser for at det er noe som helst substans i disse kanaliseringene. Det vi derimot fort finner ut når vi undersøker disse individene er at de har masse svin på skogen. Et godt eksempel er vel “Rael” – franskmannen som startet Rael-bevegelsen etter at han påstod han hadde møtt en UFO. Og så startet han en lukrativ kult med masse fri sex og groupies, og sannsynligvis også seksuelt misbruk av barn.

Det jeg sier er at det er viktig å være skeptisk og ikke tro på alt vi hører. Den instillingen har vi jo til mainstream media og politikerne – og jeg mener helt klart at denne instillingen bør vi også ha hva gjelder det alternative.

David Icke fjaser om reptiler. Alex Jones selger frykt og håver inn penger. Michael Tsarion har forårsaket nevroser og finansielle problemer for sine disipler. Muligens også et selvmord. Andre, som Summit Lighthouse, bruker masse penger på å samle våpen. Og igjen andre driver med alt fra hjernevask, økonomisk svindel og kvakksalveri til narkosalg og misbruk av barn. Vi trenger også å se på den mørke siden ved det såkalte alternative.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Enig, får å få med alle, må vi være mer jordnære, denne dokumentaren kan alle ha glede av..

http://markem.iyobo.com/JNyrExdeMY4/2012+-+Uma+Mensagem+de+Esperança

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BelzeBob,det finnes drittsekker i alle menneskegrupper. I bunn og grunn kan du stole bare på deg selv. Da er vi tilbake i steinalderen. Ekstraterrestriale søstre og brødre ( oss selv ) i høyere dimensjoner lever kanskje millioner av år i fremtiden. Det er flere millioner år siden at de levde i steinalderen hvor de kunne bare stole på seg selv. Men de ( vi ) kunne ikke bli der fordi evolusjonen og tiden aksellerer og det haster av en eller annen grunn at homo sapiens gjør et kvantesprang på bevissthetsevolusjonen. Hvis ikke, så sier de ( vi frykter ) at sivilisasjonen går under. Det sies at tiden er knapp.

Det er viktig BB, at du ønsker å avsløre sjarlataner og satanister i alternativbevegelsen, men du må for all del ikke gå i den troen at alle der er det. Tommelfingerregelen er at hvis du tar betalt så er du ikke seriøs utøver, men det finnes også de som ønsker å leve av å tilby alternative tjenester. Før i tiden, tusenvis av år siden levde jo orakler under kongens beskyttelse og livnærte seg ved å få betalt av kongen.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Fjas er vel nokså likt fordelt over hele fjøla, pga at forskning og vitenskap på dette område ligger på etterskudd i forhold til generell bevissthetsutvikling. En tett forening mellom forskning og åndsvitenskap er nødvendig for kollektivt å gjøre de kvantesprang i bevisshet situasjonen krever.

Beklagelig skjedde det noe etter WWII som gjør at vi i dag lagger mer og mer behind. Operasjon paperclip satte en effektiv stopper på utviklingen av ny(esoterisk) teknologi, stemplet den strengt hemmelig og videre arbeid ble overført til black budget. Siden her det egentlig kun gått nedover.

Med tanke på den teknologi som var tilgjengelig allerede for 70 år siden, burde vi nå være mye nærmere en gallaktisk verden.
Beyond X-Files: UFO Secrets of the Third Reich:
http://www.youtube.com/watch?v=0-8zIfeRJmI&feature=related

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Uffda
12 år siden

Uffda, jeg kan være enig i at utviklingen av ” ny esoterisk teknologi ” fikk slagside grunnet Operation Paperclip, men denne nye esoteriske teknologien, manmade UFOs, var heller ikke forenlig med krigersk imperialistisk politikk med Hitler i roret. Begge to endet i fiasko. Heller ikke USA, som høstet fruktene av nazistenes hemmelig teknologi kan la være å teste teknologien gjennom kriger. High technology = wartechnology. Ju mer forskning på teknologi desto mer krig. Det er dessverre en naturlov.
Til og med Den Galaktiske Føderasjonen har ” våpen ” ombord for selvforsvar, men kommandanten har også en stor diplomatkorps, har jeg hørt.
Takk for en intressant videotips, skal se den ferdig i løpet av de små timene :)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Hitler var vel fanget i de samme nettverk som dagens ledere – uten på noe vis å unnskylde hans kriger.

Eksponeres denne teknologien, vil det ødelegge elitens etablerte makt strukturer.
Eks hvordan en 3D UFO kan fly i atmosfæren har vært kjent lenge:

Overcoming Gravity
Q: Have you any objection to telling us about the problems of navigation in flying saucers?
A: None at all. It is obvious that interplanetary voyages will not be possible for people of Earth for some time to come, but we will give them a helping hand by showing you what takes place.
The atmospheric pressure on Earth is 1.033 kg. per sq. cm. If a sheet of paper is placed over the mouth of a glass full of water and turned upside down, the atmospheric pressure on the paper will prevent the water from being subject to the force of gravity and spilling out of the glass.
We use this natural atmospheric pressure in the flying saucer when flying through your atmosphere. It is this which gives us the necessary propulsive force.
If we maintain this pressure underneath the saucer and bring about a decompression on top, the craft will be given a terrific upward thrust which no known force can match.
Q: Please be more explicit, I do not quite understand the system you describe.
A: It is quite simple, my friend. We create a vacuum in the direction of travel. If we have low pressure on one side, the other side is subject to the full atmospheric pressure. Any object, whatever its nature, can only be moved if some difference of energy potential is created. For example, with a saucer of 20 m. diameter, we get 3,141,600 sq. cm. as the surface of the saucer.

With an atmospheric pressure of 1.033 kg. per sq. cm. we can calculate that the force operating on a saucer of 20 m. diameter is equal to 3,278,272.8 kg.

This gives you some idea of what is involved, even, the smallest type of saucer develops a thrust of approximately 3 million kg., whereas even your most powerful aeroplanes cannot develop more than a few thousand kilogrammes of thrust.

By maintaining the vacuum in the direction of its flight, the saucer can move at any speed and without creating any friction with the atmosphere. It is also very easy to manoeuvre, since this vacuum can be moved in any direction. The atmospheric pressure developed on a saucer of 65 ft. diameter is over 3,000 tons; in the case of a saucer ‘with a diameter of 200 ft. the pressure developed would be some 30,000 tons. This, therefore, is a tremendous source of power, unequalled by any other natural phenomenon.
http://www.thenewearth.org/kraspedon.html

Dette bør interessere deg Marit. :-) Triple Helix DNA

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Smurfen sier:bla blabla ;)Stakkar NASA og vitenskapen som ikke klarer å forstå hvorfor vi har fått 2 måner nå.
hva f…?er det noe jeg har gått glipp av???

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cavalli
12 år siden

Det står i linken i kommentaren Nils :)

Men ikke bry deg med å klikk på den vist du ikke vil ha en god latter da

Bobo har helt rett, Weekly World News er CIA og desinfo, prøvde å google nyheten men det var kun Weekly World News som rappoterte om 2 måner, det var en som hadde skrevet om det på godlikeproductions og linket til Weekly World News noe som gav de andre bukerene latterkick :)

De fleste profetier, relgioner og kanaliseringer sier det skal komme en ny jord, måne, sol og en ny himmel men det var nok ikke denne gangen :)

Forøvrig så kan Weekly World News melde at Sinéad O’Connor har født en grønn alien baby, 3 enorme romskip med en diameter på 200 mil er på vei for å angripe jorden i november, at alien bruker månen som søppelplass for restene etter menneskene de spiser og mye mye mer morro :)

http://weeklyworldnews.com/headlines/26535/alien-spaceships-to-attack-earth-in-2011/

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Hehe..Så linken etter jeg skreiv innlegget…Det ble noen latter-utbrudd ja;)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Nøyaktig hvem er det som har snakket med denne Galaktiske Føderasjonen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Tror det han som bor på måne nr 2 her Bobo ;)

http://weeklyworldnews.com/headlines/21481/earths-second-moon-appears/

Stakkar NASA og vitenskapen som ikke klarer å forstå hvorfor vi har fått 2 måner nå :)

Alt er beskrevet i profetiene :)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

I dokumentaren “The Day before Disclosure” fikk vi høre at Weekly World News faktisk var en ganske seriøs publikasjon engang for lenge siden. Men så ble den visst kjøpt opp og tatt over av CIA. Målet: å latterliggjøre UFO-fenomenet. WWN er ikke så kjent i Norge, men i USA er det synonymt med “ko ko.” Og ikke uten grunn: mesteparten av artiklene er bare sprøyt; aliens som har barn med Elvis osv.

Anyway – sjekk de flotte bildene: http://www.angels-heaven.org

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Fra en e-mail:

“Dear Friends,

One of the true prophets of our time, Ken Carey, author of the Starseed Transmissions, has after a long period of silence again come to speak about our times:

http://www.2011-2012kencareystarseed.com/#axzz1WQPCVFLM.

His discussion of 2011 versus 2012 is well worth reading as well as the whole text. Ken Carey is one of the few people in modern times, who to his credit can say that he has transmitted some accurate predictions based on the Mayan calendar. He did so at a very early point in time, based on an end date that was only two months off from the real one.

Why is it that only people that point to the end date of the Mayan calendar in late 2011 are able to presage the course of events? Could it be that the December 21, 2012 date serves other interests than the truth?

Best

Carl Johan”

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hjertlig takk for nydelige bilder, Bobo! LoveU more than ever :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“I bet that magician David Blaine is behind this. It’s the only explanation,” said Roger McMahon of Sydney. WWN tried to contact David Blaine, but he was not available. He was finishing his second month stuffed inside a refrigerator.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

http://www.paoweb.com/

Det er mange som snakker med GF, en av dem er amerikaneren Sheldan Nidle i http://www.paoweb.com
Her har redaktøren Frank oversatt den aller første kanaliseringen for 2011.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

I begynnelsen av januar 2011 kom denne oppsummeringen fra Den Galagtiske Føderasjonen ( GF ). Det er ikke vanskelig å se allerede nå i begynnelsen av september at GF kunne se tingenes tilstand på Jorden akkurat slik de skulle bli. Frem til i dag så har det vært store og alvorlige, vel og merke menneskeskapte, naturkatastrofer på Jorden, det er alvorlig hungersnød i Afrika og verdensøkonomien er på vippepunktet til å kollapse fullstendig.

Men Den Galaktiske Føderasjonen kommer, som alltid, med visjonen om håp og vissheten om at vi mennesker er ikke alene. Lysskipene med mannskapet, som er under kommandoen av lysvesener, er tett rundt planeten og bare venter på GÅ – signalen for første kontakt.

Jeg har begynt såvidt å tenke på hvordan det vil bli ved første kontakt. Jeg tror at det blir et møte med meg selv. At de ekstraterrestriale ( ET ) er helt enkelt høyere vesener av oss selv. Som et speilbilde av oss selv, men i en høyere dimensjon. ETne er et bevis om hvor høyt menneskesivilisasjonen kan utvikle seg, vi når deres tilstand før eller siden og det er stor trøst i all elendighet som skjer nå på planeten.

Vi har kommet allerede ganske langt i utviklingen, problemet er at vi mangler språk og begrepene for å forklare hva som holder på å skje med oss. Jeg har observert at noen av oss er på stadiet AMRIR DI MAYA, walk-in from Pleiadian eller fra andre stjernesystemer.

Hvis det blir så ille, at det blir store kataklysmer og all nedskreven kunnskap går tapt så er det ikke en katastrofe. Hele universets kunnskap finnes inne i et enkelt menneske. Problemet synes å bli, hvordan få tak i denne kunnskapen, som er rullet sammen rundt menneskets ryggsøyle, spina, som energi. Noen kaller denne energien kundalini. Det finnes forskjellige teknikker for å frigjøre denne energien slik at kunnskapen kan oversettes på menneskespråk.

Den Galaktiske Føderasjonen bygger på kjærlighet, hjerte-energi. Vi må elske oss selv for å komme videre i utviklingen mot høyere dimensjonen. Vi har nå en historisk mulighet til å oppnå oppvåkning fordi Galaksen vår, Melkeveien, har kommet inn i skyen av kosmisk energi. Vi blir inn i denne energien i flere tusen år. Energien kalles for Foton belte.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Interressant.
Liker måten du tenker på, men vi for se.
Alikevel enig i grunnprinsippene dine.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Jeg tror muligheten for kontakt fra uventet hold ligger i nær fremtid. Den såkalte kometen Elenin tror jeg (som Richard Hoagland også sier) egentlig er et romskip. Jeg vil tro det faktisk kan være et av moderskipene fra Atlantis som kanskje unnslapp katastrofen, men ble skadet og nå er på vei tilbake. Med det mest positive budskap på årtusener !
Og de er ikke bundet av vår frie vilje, karma og begrensninger i å blande seg inn som Den Galagtiske Føderasjonen er, de er jo fra Jorda.

Lytt gjerne til intervju på YouTube med Richard C. Hoagland som Red Ice Creations har gjort.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Ja, hele det galaktisk-fødersasjons-sammensuriumet er et eneste stort lureri som har som hensikt å føre opposisjonelle mennesker inn i blindgater der de blir gående og oppbruker kreftene sine på unyttig tankespinn.

Om lureriet er igangsatt av noen som har gresselig moro av dette, eller av et føydalt nettverk av maktinstanser og profittører, det er vanskelig å si, men jeg heller til at det dreier seg om en kombinasjon av disse hovedmotivene.

Enok
Abonnent
12 år siden

Jordens magnetfelt skifter retning med jevne mellomrom, men vi vet ikke om det er i ferd med å snu. Sikkert er det likevel at de magnetiske polene flytter på seg. Kompassmålinger av magnetfeltet gjennom de siste 400 årene forteller at den magnetiske nordpolen har flyttet seg rundt i Polhavet nord for Canada med opptil 10 kilometer årlig, men rundt 1990 fikk den opp farten og dro nordover med opptil 60 kilometer i året. ( edit : hva skjedde rundt 1990?? )
De magnetiske polenes posisjon lenger tilbake i tid blir avslørt av forskjellige magnetiske mineraler som man finner i lava og andre millioner av år gamle bergarter. Mineralene røper at magnetfeltet skifter retning med gjennomsnittlig 250 000 års mellomrom. Det er også mulig å se at det er over 780 000 år siden sist de byttet plass, så det kan tenkes at tiden nå er inne for et retningsskifte.
Det er for øvrig ikke bare magnetfeltets retning som forandrer seg med tiden, også styrken varierer ifølge prøver som er tatt på bunnen av hav og sjøer. Ut fra mineralanalyser av prøvene kan man fastslå at magnetfeltets styrke er redusert i løpet av de siste 11 000 årene.

http://illvit.no/spor-oss/nar-vil-jordens-poler-bytte-plass-igjen
________________________________________________

Flere poler :

I deres datamodeller dukker det fram en såkalt dipolarisering, dvs. at kloden får flere både nord- og sydpoler. Og dr.Hulot hevder at dette kan være forstadier til en total reversering.

Forskerne vet heller ikke hvor lang tid en slik prosess vil ta, men antyder at det nok vil dreie seg om et par tusen år. Men i andre forskermiljøet hevdes det at en reversering kan skje på bare uker eller måneder.

Professor Trond H.Torsvik ved NGU i Trondheim er enig med sin franske kollega, og mener at det vil ta lang tid. De skadelige virkningene for menneskene vil bli mindre hvis det skjer raskt, sier professor Torsvik, for da vil vi ikke utsettes for så store mengder av kosmisk stråling.

Men fugler og andre biologiske vesener, som navigerer etter det magnetiske feltet vil nok bli kraftig forvirret, og kompasset vil bli helt ubrukbart.

http://www.nrk.no/programmer/tv/schrodingers_katt/2643037.html
&
http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2003/29dec_magneticfield/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Det var jordskjelv i Hedmark i natt. Våknet du Frank til vibrasjoner i jorden ? Jordskjelvet var i 3.5-4.0 richterskala. Jeg satt ved pc akkurat på den tiden i Drammen, klokken 3 i natt, og la merke til at kattene var urolige og gjemte seg på badet, men selv kjente jeg ikke noen vibrasjoner.
Kallemann skriver at kulminasjonen kommer til å skje den 28.oktober 2011 i stedet for 21.12.2012. Det er altså ikke så mange måneder igjen av den gamle verden.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Frank
12 år siden

http://www.calleman.com/content/articles/svenska/6e_natten.pdf

I denne lille artikkelen står det omtrent allt Kalleman har kommet til i hans undersøkelser om mayakalenderen. Det er de 9 kosmiske kreftene som er på vei til å åpenbare seg ( den 28.oktober 2011 ). Dette har aldrig skjedd tidligere i menneskehetens historie heller ikke i Universets historie. En ny verden blir til.
Kalleman skriver at det som skjer i økonomien i verden og spesiellt i USA er en del av guddommelig plan bestemt av mayakalenderen.Forbruket av den amerikanske befolkningen har nådd en øvre grense og derfor blir produksjonen av varer og tjenester mindre i øvrige land. Dette fører til lavkonjunktur i hele verden og økonomiene kollapser.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Tror ikke jeg vil blande Kallemann og profetier inn i Hedmark skjelvet sånn jeg ser det siden alt tyder på at det var et rent HAARP skjelv med 10.0 km dybde

21 og 22 er hellige Illuminati datoer så skal ikke se bort fra at dette bare var forløperen til et mye kraftigere skjelv sånn som vi har sett en rekke ganger tidligere
Hadde jeg bodd i Hedmark så ville jeg lagt meg i telt i natt for å være på den sikre siden

http://www.jordskjelv.no/cgi-bin/showpage.cgi?type=siste&id=1311213956

Satanistene har valgt Norge som mål denne gangen på de hellige datoer, i dag har det vært ekstremt med chemtrail over Oslofjorden, et tykt barium teppe har ødlagt en fin sommerdag og som vanlig så kan vi forvente store nedbørsmengder i morgen
Fly etter fly har lagt fra seg feite stiper i hele dag som har spredd seg utover helt til kvelden kom

Storm mm har meldt at vi kan forvente så mye som 100 mm nedbør på få timer, NVE advarer også mot en 5-50 års flom i morgen

Flom i juli er svært uvanlig. Normalt blir det flom når snøen som falt om vinteren smelter og renner ned fra fjellet om våren. Nå er snøsmeltingen over i Sør-Norge, og det er regnet alene som fører til flom

Kalleman sier foresten at Elin kan være en del av bevisthetsskifte og oppstigningen til 5D og DNJ :)

Russiske forskere sier at Elenin er omgitt av et torsjon felt

Russiske forskere har vært ledere i studiet av torsjon felt. Det mest revolusjonerende resultater så langt viser at torsjon felt påvirker tyngdekraften og reise raskere enn elektromagnetisk stråling eller radiosignaler. Professor Nikolai Kozyrev, en russisk pioner i studiet av torsjon felt, eksperimentelt bekreftet at torsjon felt reise minst 109 ganger lysets hastighet.

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/nasa-white-house-operatives-pushing-psyops-meme-around-comet-elenin?

http://www.examiner.com/exopolitics-in-honolulu/is-comet-elenin-an-incoming-spacecraft-heralding-a-new-age

Michelle
Skribent
Svar til  Frank
12 år siden

iliuka-ånden som kanaliseres er iallefall dissinfo og en demon (negativ lure-ånd), dette har jeg påpekt i utallige kommentarer for å prøve å vekke sekten fa hypnosen. Bare å google gamle råd så får man lett beviser på dette. Ånder fra andre siden scanner medlemmenes aura for å gi de akkuat de svarene de selv forventer blandet med illuminati-løgner!
(Ref. Peggy Kane – the Reptilian Agenda)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Vel hvem skulle tro dette?

This document was produced in response to the author discovering that the Obama Administration had made contact with prominent leaders in the metaphysical community. The reason was the request: “…to communicate about what is transpiring on the planet, and how we can change the course of the unprecedented events that are challenging this planet.”

En gratis PDF på 60 sider
Rull ned til:
Right click to save download in .pdf format or double click to view and print using a .pdf viewer link

Dette er en rapport fra det metafysiske miljø, som prøver å forklare de daglige fenomener, sett i lys av dagens moderne mennesker.
Lettlest engelsk som bekrefter mye av Frank Aune sin artikkel.
Om man tror på litt av dette, kan det kanskje dempe litt ned på dommedags hysteriet som oversvømmer Internett for tiden.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Beklager linken kom ikke med.
her er den:
http://www.susanrennison.com/Index_Joyfire_Planetary_Challenges.htm.

Rull ned til:
Right click to save download in .pdf format or double click to view and print using a .pdf viewer link

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

Richard Hoagland skriver og mener at Comet Elenin,og som Russerne mener er et romskip på vei mot Jorden..Annunakiene kommer? (Project camelot org.”Kerrry’s blog”)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thor
12 år siden

Hoagland har nok helt rett, Annunakiene kommer men tror ikke det betyr så mye for oss, det blir nok bare et kort besøk der de laster over gull og mineraler før de drar videre med Elenin
Annunakiene bruker portaler så man får sikkert ikke se skipene deres engang

Er mange som tror at Annunakiene spiser mennesker men det er feil, Zetaer spiser heller ikke mennesker men det gjør derimot dragonien reptilene i de underjodiske basene noe som de store burene ved Denver flyplass beviser

Annunakiene er kjent for å klone mennsker etter sine behov for å bli gode gullgravere

Gullet til FED forsvant i 1934, Ron Paul er forbannet

http://www.eutimes.net/2011/06/federal-reserve-admits-having-no-gold-at-all/

Klonekunsten har vi behersket lenge, vi kloner dyr, fisk og planter mm, man kloner oss frem til den perfekte organisme eller plante

I dag kom meldingen om at første mennske var klonet med en ku

http://www.abcnyheter.no/ABC-Penger/%C3%98konomi/110610/genmanipulert-ku-skal-lage-morsmelk

Snart er det menneskers tur til å bli “perfekte” med genmanipulering :)

Vindusvaskere kan skapes ved kloning av bekksputer der vindusvaskere får tentakler istede for armer

Ved å legge inn sjøstjerne gener i fostre så kan armer og ben vokse ut igjen vist de faller av i ulykker

Man kan klone mennesker med bier så vi får vinger så slipper man problemet med dødlig CO2 fra biler :)

Det er bare fantasien som setter grenser for hvor “perfekte” vi kan bli til til våre yrker som dem har pekt ut for oss

Klart dette er morro for forskerene men ikke for å være negativ men det å tukle med skaperverket vil gå fryktlig dårlig for oss alle..

Mens vi venter på vinger og flere øyner så kan vi nyte blodmånen på onsdag :)

http://blogg.nrk.no/astro/2011/06/08/nedtelling-til-stor-total-maneform%c3%b8rkelse/

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Er det til høsten Elenin sies å skulle dukke opp. Kanskje noen svar å finne i gamle Hopi-profetier.

“” Not far behind the twins will come the Purifier The Red Katchina, who will bring the Day of Purification. On this day the Earth, her creatures and all life as we know it will change forever. There will be messengers that will precede this coming of the Purifier. They will leave messages to those on Earth who remember the old ways”.

http://www.wolflodge.org/bluestar/bluestar.htm

Er det på tide å go back to nature?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Jeg tror mer og mer at vår redning blir å gå inn, fysisk i jorda. Mange har vært der allerede. Og veldig mange kanaliserer fra de som bor der inne nå, tidligere har vi ikke hatt høy nok frekvens til at de har kunnet kontakte oss. De sier de vil komme opp og redde de som kan se dem. Les “messages from the hollow world” av Dianne Robins, gratis nettbok.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Hopiene skal man ikke le av, man finner mye kunnskap i Hopi profetiene

Først kommer the blue Katchina som mange mener var Hale-Bopp som åpenbarte seg i 1997 og nå kommer Red Katchina og rydder opp

Her kan en lese hele Hopi Profetiene fra A til Å

http://www.crystalinks.com/hopi2.html

NB, hopper gjerne over tullingene som alltid skal analysere ildregn fra himmlen som tegn på atombomber, det er tydligvis noe som har hengt seg opp i hodene til store deler av profeti tyderene

Artig med opprasjon Vannland øvelsen de siste dagene som skal være en øvelse på hvordan takle store katastofer uten kommunikasjon som er nyaktig det som vil intreffe snart

Først Haarper man ned masse nedbør og så får man Bilderberger Baksås til å koble ut alle sine 3 millioner mobilkunder

Jensemann, Storberget og & har overvåket det nøye hele veien, lignende øvelser er også holdt i USA, UK og en rekke andre land siste tiden

Selv den mest oppegående matamatiker i skepsis skjønner at det er nærmest matematisk umulig at århundrets flom skal intreffe nyaktig samtidig med århundrets komunikasjons samenbrudd

USA kaller ikke sine øvelser for opprasjon Vannland men opprasjon Wormwood og handler ofte om å haarpe et skjelv for så å kartlegge hvordan en best mulig kan takle katastofene så en har ferdige prosdyrer når katastofene kommer

Nå er det vist Elenin som skal skjulest, i Etiopia har en en lang rekke kraftige haarp skjelv på ca 10 km dybde rammet ved siden av en sovende vulkan siste døgnet som en kan se her

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=41.67&lat=13.31

Satanistene klarte ikke å ødlegge St. John-kirken ved angrepet på Christchurch den 22 feb, det måtte dem fikse opp i så i natt klarte dem det i et nytt haarp skjelv

http://www.dagbladet.no/2011/06/13/nyheter/naturkatastrofer/jordskjelv/utenriks/16899585/

Mange har hatt visjoner om en kommende bølge på ca 200 moh grunnet det kommende akseskifte

Da kan det være lurt å lage en plan om hvordan en fortest mulig kan komme på en sikkert plass vist scenarioet vil intreffe

Med å zome seg ned her så finner man høyden der man er trygg på få sekunder :)

http://kart.gulesider.no/

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Når en leser hva Smurfen skriver, kan en lure på om han er en såkalt skeptiker som er her fpr å drive gjøn med oss, eller er han sprett sprutt sprø gal???

ArneLo
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Hoaxland er CoIntelPro eller nyttig idiot. Han gjør det enkelt å latterliggjøre alle som har en teori på at det faktisk er en fare i Eleinis passering av planeten. Og han blir allerede brukt til det. Cosmic Propaganda Alert! Comet Elenin: Just Passing By – With SOTT Commentary

I et elektromagnetisk univers kan kometer gjøre stor fare for liv. Elektromagnetiske utladninger mellom sol, komet og planet, organiske materialer i halen, som jorda vil gå igjennom, kan føre med seg ukjente orgamismer som kan gjøre stor skade ala svartedauen osv.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  ArneLo
12 år siden

Å ja. Har det skjedd før kanskje. Eller er det andre krefter som hjelper til.

What a hell is going on over there

ArneLo
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

“There does seem to be a strong correlation between solar activity, severe weather, earthquakes, and volcanoes; and it appears that planet (and comet) positions play a large role in setting up this solar activity.”
Planetary Alignments and the Solar Capacitor – Things are heatin’ up!

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden
Rob Egil Onez
Rob Egil Onez
Abonnent
13 år siden

Finnes det virkelig folk som tror blindt på dette her…?

Jeg mener . . . jeg har opplevd mye rart, nok til at jeg konkluderer med at døden bare er en overgang til noe annet,
men dette her er litt i overkant! :D

Apoteose
Apoteose
Abonnent
13 år siden

“Please understand the Spiritual Hierarchy and Galactic Council of Light of which I am a part is not the same as a group calling themselves the galactic federation of light. At the time I gave my 2004 presentation I too was being manipulated by the galactic federation of light, however the majority of information provided is valid. As you read and understand my work this distinction will become important to each and everyone of us.”

-George Kavassilas

Bastet
Bastet
Abonnent
Svar til  Frank
13 år siden

Jeg har sett alle videoene av George Kavassilas og kjenner meg ikke helt igjen hva du beskriver. Hvilket foredrag er det du prater om?

« Forrige artikkel

Info-kilder fra det utenomjordiske kaninhullet

Neste artikkel »

Ancient Aliens: Sesong 2

68
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x