Kingsize.no – HipHop’s Se&hør?

8.2K visninger
6 minutter lesetid
38

Kingsize driver barnefordummingsarbeid. Deres mål; å drepe hiphop og villede ungdom. Redaktør Mathias Rødahl er opptatt av å fremme kjendispreget holdning, noe som har satt spor i flere tusen “ego-dyrk til ego-trip ungdom” som kjemper om å ligge på topp-kjendisstatuslisten. Ved siden av det stigmatiserer de tanker som er annerledes enn deres egne og latterligjør konspirasjonsteorier.

Hiphop’s Se&hør – ikke tenk; her har du noen pupper å se på.

Det er kingsize.no i et nøtteskall. Magasinet er fylt med intelligens-hat. Anti-tenkselv. Vær-som-alle-andre-mentalitet. Kingsize gir deg ikke riktig musikk for sjel og utvikling. De ødelegger ungdommen med Lil Wayne, Jay-Z og  sadistiske Rihanna som pryder forsiden annenhver dag.

Oppfordring og glorifisering av pistolskytingkultur  i Norge ( Jesse Jones aka drabantbyen utpekt som kingsize.no favoritt) har skapt et hav av bærumsgangstere som kaster bort livet som en replika av sine idoler og forbilder som Kingsize.no mater dem med.

“JEG HØRTE DET PÅ KINGSIZE, DA MÅ DET VÆRE BRA”

Kingsize.no et rasistisk magasin? De anklager Proffessor Griff for å være rasehater men hva er dette for et forsøk på nedvergende nedlatenhet fra den hvite mann mot afrikanske kvinner?

Kingsize har faktisk et moralsk ansvar når de påtar seg denne store rollen. Er vi trygge på at de oppdrar de unge leserne på den riktige måten? De unnskylder seg med at “de gir markedet det de vil ha” men vi alle vet at musikkbransjen styrer markedet og ikke omvendt da topp-10 plasser og radiotid er kjøpt og betalt av den jødisk-kontrollerte underholdningsindustrien. Å være annerledes er tabu og absurd, noe som var fundamentet til Hip Hop når det startet. Idag er den kapret med hjelp av journalistisk feighet og redaktørers manglende evne til å berike kulturen og gjenopprette Hip Hop som en folkebevegelse større enn regjeringen. Det er Se & Hør som gjelder nå, listepop, fordumming (enlinjere på repeat og catchy beats) og kjendistryne faktor på byen for gratis øl og kø-sniking.

Neste generasjon er fortapt i en transe av destruktiv og negativ energi, det er alt som skal til for at verdenstyrrani skal få fotfeste, en ødelagt generasjon. Den nye verdensorden har ingen unge våkne engasjerte kritisktenkere som ser konsentrasjonsleirene bli bygget opp igjen. Massemorderne har gjort det før, hva får deg til å tro de ikke vil gjøre det igjen?

Flere hundre millioner menneskeliv gikk tapt i de glemte holocaust. Da, som nå, advarte en liten gruppe mennesker om de kommende tider, men historien gjentar seg for ingen kjenner fortiden, og anti-nwo bevegelsen blir hengt ut som “gale”, “paranoide” og en “fare for rikets sikkerhet”.

Kingsize.no sammen med mange andre, følger dessverre denne usunne trenden mot de annerledes tenkende i samfunnet, som kan føre oss til fascisme og et totalitært masseovervåknings-regime.

Redaktøren frimurer-sympatisør?

Hvem hvisker Matihas Rødahl aka “Boss Hoggs” i øret om natten? Mannen virker besatt av frimurer-symboler. Hva skal dette bety? En frimurer gone wild? Eller en betalt disinfo-agent satt på tronen til Skandinavias største hiphop magasin for å latterligjøre “illuminati” på oppdrag fra Vatikanet’s sosial-kulturerings-departement? Med alle mulige midler…

Høsten 2009 begynte Boss Hoggs å eksponere norske ungdommer for illuminati i musikkbransjen. En artikkel om “rihanna øker selvmordsstatistikken” hvor Tiffany Evans anklaget henne for å sove med djevelen. Det startet en bølge av illuminati-relaterte artikler, de fleste helt uforsvarlig stupide og misvisende.

Kingsize redaktøren på karneval iført sitt sanne kostyme?

Det er helt og holdent på sin plass å diskutere illuminati i Hip Hop, i og med at flere rappere mister livet, forsvinner, eller får ydmykende løgnhistorier skrevet om dem i avisene – kort tid etter at en artist opplyser befolkningen om makten som driver planeten som et sinnsykehus for penger og makt over mennesker.

Kingsize-artiklene som skrives om temaet er ofte lite objektive og konstruktive uten nøytralitet. Istedenfor å søke seriøst stoff og kunnskap om illuminati og skyggeregjeringen, er de skrevet utifra personlig oppkast. Personlige meninger lyser igjennom for å få frem Boss Hoggs synspunkter om saken fremfor å gi en enkel beskrivelse av fenomenet, så velger de bevisst å bruke latterliggjøring som en billig og barnslig form for argumentasjon. Dårlige eksempler på illuminati’s eksistens gjenrepeteres/latterligjøres – fremfor empiriske bevis for ren ondskap som “911 inside job”, og resultatet blir at  folkemengden/leserne går lei og ser en annen vei, neste gang – hver gang de hører om Illuminati.

Dagens nivå med Illuminati eksponeringen med dagens nivå av intelligens i samfunnet er ekstremt farlig. Det kan resultere i at de yngre massene begynner å synes det er kult med djeveldyrking. Derfor er det viktig at vi har noen våkne mennesker i kommentarfeltene (props til Killuminati Dorax) som kan hjelpe de som ikke vet like mye over på rett spor. Vi må ha verdensfred ikke verdenskrig, basert på kjærlighet og et verdig liv.

Tittelbilde fra redaktørens profilside: "WE'RE EVERYWHERE"

Kingsize hater Public Enemy og DMX

Dagens artikkel fikk mitt fattige, tomme og tålmodige svømmebasseng til å renne over, nok er nok, Kingsize. Det ser ut som de går etter nwo-kritiker artistene. En av HipHopens største legender er DMX, har i lengre perioder vært i trøbbel med politiet og illuminati som vil ta fra han mikrofonen. Kingsize valgte å nedverdige han og kalte han for en “crackhead”, en måned senere hyller de han. Bestem dere a! DMX kritiserer musikk industrien, Hiphop’s Se&hør ta og SE & LÆR !

Professor Griff fra Public Enemy, hiphop-gruppa med låta “FIGHT THE POWER” som levde på hitlistene i flere måneder og lyste et glimt av håp til ghettoene og undertrykkelsen av den svarte mannen som moderne slaver, visste tidlig at illuminati ikke aksepterer folkeopplysning, og nederlaget til Professor Griff kom som følge av en jøde-utalelse på 80-tallet:

“Jews are responsible for the majority of the wickedness in the world”

Dette oppfatter Kingsize.no som jødehat og hjernevasker leserne til å tro det samme.  De glemmer å nevne, at sitatet Griff brukte var fra selveste oppfinneren av samlebåndet for masseproduksjon av biler; Henry Ford som kritiserte “den internasjonale jøde”.

Professor Griff måtte forlate gruppen og Flava Flav ble satt på hjernebrems-piller, sånn gikk en folkebevegelse i vasken.

Det er ikke bare Griff og Henry Ford som kritiserte jødene i musikkbransjen, bankvesenet og mediene. Michael Jackson sier de er som blodigler og parasitter.

Okey, det holder nå, vi vet du er en frimurer.

Det er faktisk slik at det er en liten gruppe internasjonale jøder som terroriserer enkeltindivider som ikke viker for deres makt, med økonomiske virkemidler, mord, eller offentlige uthengelser i media som de har fullstendig “headlock” på.

Kingsize.no skriver videre at Professor Griff er en rasehater (hater på jøder og hvite).

Professor Griff er samfunn og historiebevisst om sin egen undertrykte fortid. Stillhet er bedrag mot de glemtes holocaust, dessverre angriper medier de kritiske og høylytte som våger å snakke om den hvite manns grusomme handlinger. Rasister! Det samme sa de om Malcolm X og Martin Luther King en gang i tiden. Det var ingen andre enn hvite og jøder som var rasister på den tiden, segregeringssamfunnet der negere var mindreverdige mennesker helt fram til 60-70tallet er et åpenlyst vitne om dette.  Er kingsize.no helt historieløse? Dette er manipulerende hån mot den afro-amerikanske befolkning.

Kingsize.no beskylder Griff for homsehat. Under det 20 minutter lange intervjuet de viser, sier Griff at hiphop’en ønskes feminisert av Bad Boy P.Diddey som designer og selger stramme bukser. Dette kan anses som homofobi noe som er like normalt som homofili,  men å kalle dette for homsehat er for drøyt, her skylder dere Griff en personlig unnskyldning!

Kingsize. no er et sted hvor de liker å latterliggjøre de som tror det finnes ondskap i verden, for alt er perfekt i lykkelandet Norge som deltar i et stille holocaust mot verden, her har du noen pupper å se på.

Thumbs up for writing about Professor Griff, but thumbs down for slandering him like a worthless piece of shit.

Er det noen som hater noen her, så er det dere. Dere hater annerledes-tenkende fordi dere sliter med å tenke selv.

Hvordan kan musikken ta over verden?

For de kritisk tenkende som lurer på hva alt bråket over Jay-Z og frimureri handler om.  Det er faktisk ganske enkelt. Du bruker dine finansrelasjoner og kontakter i musikkverdenen som også er frimurere fra “brorskapet” og dreper all form for oppløftende og positiv musikk. Du erstatter talent med hjernesløvende form for tankekontroll, fengende enkle rim, repeterende setninger, og en catchy beat og kaller det for musikk. Du får millioner av fjortiser verden rundt til å like deg og prøve å etterligne deg, forgude deg som fotsoldater – hvis noen kritiserer Jay-Z går de til angrep uansett anklagene.

Vi trenger ikke flere rappere som heter T-swish,T-rain, Young Game i Norge (en god del på kingsize) eller resten av verden for den saks skyld. Vi trenger ungdommer som tør å være seg selv. Som våger å engasjere seg for annet enn selvdyrking. Du er en robot blant mange, du kommer aldri til å lykkes med musikk når 1000000000000000 rappere høres gruppe-identiske ut(autotune), og 3 stk spilles på radio. Du kaster bort tiden din og livet ditt, når vi kunne trengt deg til å engasjere deg for hva som skjer i verden før den faller fra hverandre.

Så på en måte er Jay-Z  faktisk med på å ta over verden. George Bush, Obama, og Tony Blair lovpriser ham for at ungdommen ikke følger med som de gjorde i gamle dager.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Capone
Capone
Anonym
5 år siden

(segregeringssamfunnet der “negere” var mindreverdige mennesker) .Det hørtes rasistisk ut

Du kan ikke si negere da høres du også som en idiot bruk heller svarte.
Du brukte ordet svart flere gange ser jeg men hvorfor du brukte negere plutselig vet jeg ikke.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Subject: Rappers Sold Their Soul To the Devil
Author: theTRUTHBEHINDHIPHOP

Hello Everyone;

I was researching “The Truth Behind Hip Hop” – DVD, from

http://www.exministries.com

I watched the DVD. In the DVD, the speaker says that the Satan made
Heavy Metal Music so that people would fully embrace him by this music. But Satan wasn’t happy because ‘brothers’ were not into heavy
metal. So he had to come up with a music that would reach brothers and spread out to all cultures – black , white, hispanic, asian etc.

The speaker revealed some things that I will list below about hip hop artist.

I double-checked everything he said to make sure it’s all true.
I heard through other sources that DMX, Snoop Dogg and Tupac were rapping that they sold their souls to the devil. I wanted to
see if it was true.

I went to a website called http://www.azlyrics.com and did a search to see what the rappers were saying about the devil.

Here is the information I learned..

Detail #1: Snoop Dog
————————–
In his autobiography “The Doggfather”, Snoop Dogg says the devil came to him to make a deal that he would be rich and famous in exchange for his soul. Snoop said yes and identifies that as the death of calvin broadus and the birth of snoop dogg.

Detail #2: Tupac in his song “Good Life”
—————————————————–
Tupac says he sold his soul to the devil.

“I sold my soul for a chance to kick it and bang
Now tell if I’m wrong
but sayin “Fuck the world” got you deeper in my songs
Drinkin ’til I earl, spendin money ’til it’s gone
It’s the good life – maybe niggaz got it goin on”

“why I should change, into a softie
.. after living so loftily
It cost me my soul out of control in a devil’s world”

Source: http://www.azlyrics.com/lyrics/2pac/goodlife.html

Detail #3: I found what is DMX rap song lyrics.
—————————————————-
DMX did a Song with MARILYN MANSON of all people. On the cover of his CD, DMX is dripped in blood with the M of his name conspicuously over his head to make it appear like he has horns out of his head. Your average hip hop listener may have missed this thing with marilyn manson.

So I went to azlyric.com to check out the lyrics on DMX’s albums.

Here’s what I from 2 songs that DMX did.

A. FROM THE SONG “LET ME FLY”.

In this song, DMX explains that he sold his soul to the devil and exactly why he did it etc.

“I sold my soul to the devil, and the price was cheap A yo it’s cold on this level cause it’s twice as deep But you don’t hear me, ignorance is blisning and so on
Sometimes it’s better to be taught dumb
Shall I go on
You don’t want no real, what the deal is a mystery
How is it I can live and make history
If you don’t see it then it, wasn’t ment for you to see
If you wasn’t born wit’ it then, it wasn’t ment for you to be
But you can’t blame me for not wantin’ to be hound
lock down in a cell wit’ a soul gettin’ dwelled
This is hell, go get the devil and get me the key
but can’t be worst than the curse that was given ta me
It’s what I live for, you take away that and I’m gone ”

Source: http://www.azlyrics.com/lyrics/dmx/letmefly.html

Hentet fra: http://www.onehitwondercentral.com/forum/thread.cfm?threadid=8317

Killer Condom
Killer Condom
Abonnent
13 år siden

Gratulerer med dagen Armin:

http://bedreenndeg.wordpress.com/2010/08/02/hypnohiphop/

Det er ikke hver dag man blir nevnt av de tøffe gutta.

trackback
13 år siden

[…] […]

trackback
13 år siden

[…] Man må jo tross alt stole på et nettsted som mener at Kingsize.no har som mål å “drepe hiphop og villede ungdom”. […]

DaInsider
DaInsider
Abonnent
13 år siden

Flott artikkel.. en del henvisninger. Fikk meg til å åpne øyene litt da du snakka om latterligjøring… “journalisten” beskriver artikkelen sin som han skulle ha ledd seg i hjel mens han skrev… ord som vistnokk, har nemlig, ironisk nok, blir bare et stort sammenheng om hvordan han ser på saken… han ligner paris hilton bloggeren og overassker meg at han nevner, Griff lever på lånt tid.

“og i helgen la Deadbolt TV ut intervjuet nedenfor, som vel må gå ned som historiens mest paranoide 20 minutter.” case closed

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Hehe kingsize har forandret seg siden jeg fulgte med der, er jo bare kids og selvdyrkere som henger der uansett.
De fleste “hip hopere” “gjør som de vil” og gir faen i hva andre måtte mene. De er frie i en kapitalistisk verden og de fleste vil ikke innse at dem bidrar til elendigheten.
Søker man penger og “status”(gifte seg, hus, bil, barn, lederstillinger, mange damer etc.) blir man automatisk en slave av systemet der man blir født/bor.

Slik jeg har forstått det, så er det veldig få mennesker som faktisk går å tenker på noe annet enn det beste for sitt eget liv og “familie” (venner)
(Noe som minner meg om “djevelen og satanisme”)
Greia er at vi har fri vilje med demokrati/hierarki og det er det som skaper vekst. Uten motsetninger i denne verden ville samfunnet vært enveiskjørt og ingen ville gjort noe som helst for å forandre tingenes tilstand til det bedre.
Derfor, jo mer ondskap i verden, jo mer empati og kjærlighet også. (Større kontraster, større forandringer).
Tipper frimurere av høy rang har lest en del spennende bøker…

De fleste er i mot religion i Norge fordi vi vet hvor undertrykkende dette er på vår frie vilje (Dette er også noe av grunnen til at “krigen mot terror” får støtte i befolkningen her til lands. “Terroristene er jo hjernevaska religiøse fanatikere som vil la sitt hat gå utover de vantro”. Beste forsvar er angrep…).
Mange mener religion og penger er grunnen til all elendighet i verden, men det er fri vilje som er grunnen til alt vondt i verden. Men det er med fri vilje sjelen vår har størst vekst også.

Jeg er så sinnssykt glad for at jeg lever i Norge, tror ikke alle her inne forstår hvor godt vi faktisk har det her til lands. Vi har også muligheten til å forandre på alt om vi er mange nok.
(Her til lands trenger vi faktisk ikke være så “mange” heller, mye enklere å utgjøre en forskjell enn i motsetning til USA for eks.)

Jeg vil faktisk takke alle de som har tatt “feil” valg i livet, de har gjort oppgavene her på jorda mye enklere for meg.
At et offer av krigen ikke klarer å tenke på samme måte som meg “er ikke” mitt problem. Hevn er ikke veien til kjærlighet og jeg har ingen rett til å bestemme hva andre skal tenke og like. Jeg har forstått for lenge siden at det er få som deler samme ideologi som meg og de har andre ønsker og drømmer for livet sitt enn det jeg har.

Vi er født med forskjellige blokkeringer i hjernen som igjen gjør at vi ser annerledes på livet og meningen med det.
Men det må jo være en mening med at alle mennesker som går på denne jorda lærer forskjellige ting gjennom å faktisk “leve livet”.

Mesteren

Tider er gått over jorden
Slekter er sunket i kne
Men enda steiler i mørket
korsets gustne tre

Hvem skjønte hva mesteren mente?
Hvem er det som enda forstår
Ropet over en avgrunn
På nitten hundre år?

Gikk hans ensomme stemme
Menneskets øre forbi?
Kunne han tale til oss,
ville han kanskje si:

“Det går to veier på jorden, gledens og smertens vei.
Dere skal velge den første
Den andre valgte jeg.

Mange har gått den før meg.
Mange har segnet i stønn.
Jeg ville være den SISTE lidende menneskesønn.

Skapningens tidløse jammer
Skulle forløses i meg.
Jeg ville rope til verden:
Gå ikke denne vei!

Følg ikke lidelsens linje gjennom din levende dag -.
Lær av min tornekrone!
Lær av mitt nederlag!

Enhver som går i mitt fotspor skal pinselens torner stikke.
Sandelig sier jeg eder:
Mennesker, følg meg ikke!

Slik som jeg levde livet,
skal det ikke leves.
Det er mitt eneste budskap,
Og alle har hørt det forgjeves!”

Også litt hip hop! Råder folk som er tilbøyelig for annen musikk en “sin sjanger” til å høre ; ) Du vil ikke angre… Isåfall er det 30 minutter av livet ditt, og det vil du kaste bort på verre ting enn dette!

http://www.youtube.com/watch?v=a9TAzc54IEo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KeN9c2GYJkk

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

He he. Skulle allikevel ønske det gikk å redigere innlegg her. Legger alltid merke til feilene etterpå. (De som stavesjekkeren ikke ser :) )

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Jepp. Jeg installerte selv en stavesjekker med for Firefox.

trackback
13 år siden

[…] Posted by evigpoesi on 06.07.10 · Leave a Comment  …vi finner mye god ufrivillig underholdning hos konspirasjons-panikk-nettsiden Nyhetsspeilet.no. Mye har blitt sagt om Kingsize sin rolle i norsk hiphopmiljø opp gjennom årene, men dette tar kaka. DEN kaka. Du vet den store kaka folk mener når de sier at noe tar kaka. Les, le og nyt. […]

Halvor
Halvor
Abonnent
13 år siden

Velskrevet artikkel, jeg syns du har imponerende skriveferdigheter, MEN, det skjemmes av en del skrivefeil av det slaget “innfødte” nordmenn ikke gjør. Jeg håper du jobber aktivt for å eliminere disse. Det hadde sikkert vært bra om du hadde en korrekturleser på det du skriver.

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden
Equalitor
Equalitor
Abonnent
13 år siden

For en merkelig mann, håper han ikke vet hva han egentlig driver med, så han kan se lyset senere.

Fant flott artikkel om Jay-Z: http://www.nrk.no/lydverket/jay-z-vil-drepe-jesus-og-dyrker-satan/
Viktig å ikke glemme fokuset på musikken. Det begynner å bli en del band som tar oppgjør med dette nå, og det er ekstra digg å finne noe nytt og bra. Har ikke hatt sansen for rap og hiphop jeg da, mer alt annet.
Allikevel morsomt å ha minst en opplyst rapper å høre på av og til, her i landet: Bad Spit.
Fant New World Side Order på Spotify, anti-nwo med flott straight forward cover.

Opplysningsprosjektet Folk For Frihet har tatt til seg “gangster”-musikk som sin måte å få oppmerksomhet fra massene, og det behøves på alle plan. Har kjente rappere/musikere noe på hjertet må de gjerne kontakte dem: http://www.folkforfrihet.com/

Det sies at Mozart’s musikk er godt for sjelen, og det tror jeg også, men den luringen var faktisk frimurer. Ikke uvanlig på den tiden så hadde han en mystisk død, men visse lurer på om kvikksølvforgiftning har vært en årsak. Se wiki.

Forøvrig, dagligdags fakta må jeg pirke i trass i at jeg har ikke lappen [men mye annet] :
Henry Ford ble født [1863] sannsynligvis etter at den første bensindrevne bilen oppsto [1860], ihvertfall er han ikke oppfinneren. Mest kjent for T-Ford’en og i det siste; meget lysky kontakter og gjerninger.. Bilhistorie: http://www.ausbcomp.com/~bbott/cars/carhist.htm

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Equalitor
13 år siden

Forresten glemte jeg å ilegge en interessant artikkel og side med særs gode bilder av svensk frimureri’s oppbygging, fysisk arkitektur, losjeinnhold [OBS: mer enn nok av skjeletter, som har tilhørt hvem…?]: http://worl4me.blogspot.com/
Hva vingeklodesymboler, hieroglyfer og annen symbolikk har å gjøre i en nordisk bygning som sies å være tuftet på kristendom vet jeg godt, men det er ellers så malplassert som det kan få blitt!

Se også linken øverst på siden til Den Norske Frimurerorden, som kaller seg selv for “En Lysets Orden”. Deres medlemsblad har interessant nok egyptisk tema.
En losje i Flikke ble ildpåsatt og er brukbart skadet melder de. Og to unge menn tatt etter å ha kommet seg gjennom vinduet tidligere på kvelden. Har de ikke hørt om innbruddsalarm, og vet at en sinnsykt stor del politifolk er “brødre”? “Hvem møter hvem i norske losjer?”, øverste linker: http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimurer
Vanlige innbrudd hvor hjelp behøves gir de null oppmerksomhet ved flere tilfeller, takk for det!
Jeg støttet kanskje ildpåsetting av NWO-mål før, men ikke nå. Man vet aldri med disse murerne og imperialistene – noen kan jo være igjen på nattestid for å lese godnatthistorier til knokkelhaugene. Sett heller opp postere :]

Salat
Salat
Abonnent
13 år siden

Først tenkte jeg …. ENDA en artikkel om hiphop på nyhetsspeilet. Jeg har skjønt for lenge siden at musikk industrien er kontrollert, men jeg skjønte ikke alvoret i det før jeg såg dokumentaren Mole linket til. Ble skremt når de analyserte umbrella videoen. Får meg til å lure på hvem som sitter helt på toppen av pyramiden …

Synes det er kjipt å tenke på dagen ungdom som blir proppet med dritt fra alle kanter og løper villt rundt i sin hormonelt forvirrede verden og hører på lady gaga, Byonce, lil wayne osv. Traff faktisk på en 22åring her for en stund siden som hørte på beyonce med Helo, jeg ble rystet. Hør taperen Jay Z avsløre segsjølv om frimureriet sitt her

På tide å schoole kidsa eller hva sier du ….Hip Hop Knowledge rett fra kilden

Stå på Nyhetsspeilet!
forresten kan noen være så snill å scanne og legge ut bidraget deres i Dagens Næringsliv?
PEACE

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Det er mange band som har forsøkt å avsløse makteliten med musikk. Her Biohazard med New World Disorder:

Bandet har en del kule sanger om makt, penger, elite, vaksiner ect… Muse har for øvrig om HAAARP.

Bildet på coveret på Kingsize er meget interessant. Jeg vil overlate til leseren til fortolkning, men spørsmål som bør stilles er: hvem henvender de tre personene på bildet seg til, hva betyr det, hva betyr papaplyen, hva betyr benstilling til negressen til venstre, hvorfor er hans venstre ben fjernet og hvorfor er det to negresser og en hvit mann? Ingenting er tilfeldig….

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Nei, jeg syns rap er så negativt. Jeg foretrekker country.

http://www.youtube.com/watch?v=5znh58WITU8&feature=related

trackback
13 år siden

[…] […]

trackback
13 år siden

[…] This post was mentioned on Twitter by Ludvig Bruneau Rosso, Christian Bielke. Christian Bielke said: Kingesize.no – HipHop’s Se&hør? http://bit.ly/aU64yA #LOL #LOL #LOL […]

T
T
Forfatter

lol repvik og gutta har fortsatt ikke funnet noe bedre å gjøre enn å sjikanere nyhetsspeilet, da spesielt Armin! De har bare funnet andre måter å gjøre det på ettersom de er utestengt herfra.

At de ikke ser sammenhenger er kanskje problemet, og når metaforer og allegorier brukes ser de tydeligvis ikke poenget eller betydningen _ når sannhet møter deres virkelighet blir de fort stresset å faller tilbake på sine vante forsvarsmekanismer virker det som; frykt,-sinne,- angrep på Armin.

Hvem andre er villig til å forsvare neddummingen av samfunnet? Hvem andre har skepsis til at det eksisterer en neddumming av samfunnet? Hvis flertallet er for denne kulturen så kan jo svaret på alle problemene være enkel, en offentlig korsfestelse av alle som er imot synder, slik at de kan betale for resten av massenes kollektive og individuelle synder.

Hvis vi ikke lærer av historien vil den gjenta seg, og i langt større grad enn for to tusen år siden.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Rap = crap.

« Forrige artikkel

Oljekatastrofen: 911 v2.0

Neste artikkel »

Hove-festivalen under angrep

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x