Dersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen

9.5K visninger
1 minutt lesetid
67

Mayakalenderen peker ut 11:11, 21.12.2012 som en tid der en gammel syklus avsluttes og en ny begynner. Massemedias underholdingsavdeling gjør det de kan for å skape skremmebilder av denne tiden – følgelig skapes frykt og forestillinger om en apokalypse av uante dimensjoner.Det er min overbevisning om at denne tiden handler om en overgang av bevissthet fra den fragmenterte virkelighetsoppfatning til den helhetlig virkelighetsoppfatning – for de som velger å se det slik. Mange mennesker over hele verden er i ferd med å sende ut det samme budskapet som også finnes i kornsirkler. Linken til følgende film er kanskje en av de beste samlinger jeg har sett. Filmen er lang – to timer og 41 minutter. Den støtter under Ra stoffet og artikkelen om den hypnotiske glimt inn i fremtiden.

Menneskeskapte- og naturkatastrofer ser ut til å stå i kø for å dra menneskeheten inn på et sted i sitt sinn der alle har to valg, å falle inn i fryktens paralyse og voldens karmaskapende drama, eller å øke sin egen bevissthet og innsikt om at vi har blitt lurt til å tro på en illusjon om at kamp, krig og dødeligheten er menneskehetens eneste vei fremover. I dag skal være en av de merkedagene der begivenhetene “tar av” – Utviklingen i midtøsten ser ut til å kunne passe bra inn i helhetsbildet.

http://www.youtube.com/user/in5d

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

67 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Rivers Turning ‘Blood Red’ Around The World! A Sign? https://www.youtube.com/watch?v=8FiJFSVaIe0

Quote: More info at link: http://www.turnerradionetwork.com/news/465-pat

Abel Danger Global Private Intelligence radio show, Wed Apr, 30 2014 8:00 PM — 9:00 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/2962231 Quote: 4-30-2014 UFly Test Day

ADGPI http://abeldanger.net/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

– Hvis det stemmer at Siri Kalvig tror UFO-er og kornsirkler har en utenomjordisk eller overnaturlig forklaring er hun på kant med det vitenskapelige miljøet,..

Siri Kalvig (41) var på kornsirkelsafari i Sør-England
http://www.kjendis.no/2012/08/30/kjendis/siri_kalvig/tv/stormgeo/alt_for_damene/23161834/

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Lillian

Ja, det er en spennende verden, er det ikke? :)
Skal se om jeg kikker på filmene etterhvert.

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

Apropo den vakre kornsirkelen/ hovedbildet.

Her er et live opptak av UFOer mens de lager kornsirkler. Det beste jeg har sett så langt.

I det siste har jeg sett disse farkostene selv ved to anledninger.

https://www.youtube.com/watch?v=pClkfRPT6BI&feature=player_embedded

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Fortell mer, Lillian. jeg har selv sett en slik lysende kule engang.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Vel, jeg vet ikke om det er så mye mer å si. Jeg lurer ofte på om disse kommer fra fremtiden, jeg forstår om det kan virke forvirrende, men de dukker ofte opp til enkeltpersoner, på en slik måte at det hele virker nøye kordinert.

Jeg så min første da jeg var 15.
Nå for noen uker siden, vinket jeg til månen, som en spøk mellom tja…meg og månen (og hyenene som ellers måtte befinne segt der), og like etterpå dukket denne farkosten opp.

Og så dukket den opp igjen, noen dager senere.

Det virker å være en forbindelse mellom den som ser farkostene og de som er ombord. Forbindelsen kan jo være så mangt men det bor mange stjernemennesker her på jorden nå.
Det kan jo være alt fra paralelle liv, til tja….det kommer vel an på hvor langt man har klart å tøye sin bevissthet, men det kan jo også være en selv fra fremtiden, en tidlinje et par hundre år fra nå.

Jeg bare foreslår noen teorier her……hver og en må selv kjenne på hva de tror/ føler kan være riktig.

:)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Verden er forunderlig. Jeg så en slik lyskule omtrent på størrelse med en liten fotball som kom inn i rommet mitt. Når jeg var 16. Den hang liksom i luften, bevegde seg litt, og “kikket på meg.” Så forsvant den. Pussig med et lys som er så intenst, men samtidig går greit å se på.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Slik du beskriver det høres det ut som noen har reist med bevissthet, for å besøke deg. Da ser det slik ut. Som små lyskuler omtrent.

Vakkert. Hvem kjenner du der ute, som kan reise i bevissthet? Utvilsomt fra høyere dimensjoner hvis det er hva jeg tror det er.

Det er ikke alle som ville sett eller lagt merke til en slik visitt. Kanskje svaret ligger i ditt DNA og dine frekvenser?

Jeg tror David Wilcock omtaler fenomenet i ENIGMA 2012 http://divinecosmos.com/videos/free-videos-online/374-the-2012-enigma-free-full-length-documentary-film men du har kanskje sett den allerede.

Om jeg tar feil så er det utvilsomt en av de andre filmene hans http://divinecosmos.com/videos :)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

For de såkalte skeptikerne – en dokumentar om kornsirkler; New Swirled Order:

Tror dere fremdeles på “Planke-Petter” og “Lommelykt-Lars”, ja så fins det vel ikke noe håp for dere.

solution
solution
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

…unnskyld at jeg sier det Otto, men han fyren der er jo helt ute og sykler… grunnen til at han skulle ha rett er jo som, som han selv sier; “en mot alle atomene rundt sola”
…beklager at jeg sier det… liker aldri å si noe stygt om noen, men det er ikke poenget… må bare påpeke hvor gal den mannen er… han KAN jo ha rett, men jeg gir ham samme oddsen.
Ærlig talt.

Ann
Ann
Abonnent
14 år siden

Til Solution (var slutt på kommenteringsmuligheter i den forrige tråden)
Takk for svarene, mye nytt å studere :)
Grunnen til at jeg nevnte kanaliseringer var at du nevnte Illiuka, men da i forbindelse med Slangebæreren og siden klokka var “litt” tidlig i døgnet så ble det rotete skrevet av meg.

solution
solution
Abonnent
Svar til  Ann
14 år siden

Hmmmmm…
Oppdaget idag at Jays konto http://www.jayweidner.com er blitt suspendert… tydeligvis farlig informasjon han har???

kingsoma
kingsoma
Abonnent
Svar til  solution
14 år siden

solution..
Prøvde å komme inn på siden. Ikke noe problem.. Muligens bare litt tull med en server eller noe… Men skjønner godt reaksjonen din. Det er da snodig f.eks på youtube hvor mange klipp som blir: Removed by user, Removed due to copyright issues, user account has been deleted osv…. Og da snakker vi aldri klipp som Hanna montana og div. commers.. ;)

Har nå fått lest endel av artiklene der inne, og må inrømme at det er interessant lesning. Men må jo og si at det er litt dystre fremtidsutsikter han har…

Tenker da spesielt på artikkelen: Disclosure: Aryans, Mars and the End of Days..

Men det er et par aspekter jeg kom til å fundere over… Artikkelen sier:

‘They shoot a hyper-dimensional weapon over Norway while he’s picking up the Peace prize’

Har da ikke nyhetsspeilets egen Armin Bahrami avslørt at det var det norske HAARP anlegget som sto for dette stuntet, ved å se på strømloggen for det lokale kraftverket?

Videre sier han:

‘And unfortunately these guys, these Aryans, broke the rules. They didn’t want to die in the last catastrophe, which they had to do. That was part of the deal. The Earth can only be renewed if all of the Ka goes. And they escaped, and they went away.’

Senere forklarer han at han selv skal sette kursen mot noen huler i Peru… Er han ikke selv med på å hindre fornyelse ved å beholde denne tidens KA?

Men for all del… Syntes det var superinteressant lesing, og ingen kan vel ha 100% riktig hele tiden heller… Er åpen for de fleste teorier jeg… Prosessen med å sette seg inn godt utarbeidede teorier gir meg en slik WOW følelse som jeg antagelig opplevde første gang da jeg leste bøker a Danicken som 14-15 åring…

Ha en fin dag allesammen… :)

kingsoma

solution
solution
Abonnent
Svar til  kingsoma
14 år siden

Yup, oppdaget at den var åpen senere på dagen igår ja, det var bare meldingen om at kontoen var suspendert som fikk meg til å stusse. Men, dog igjen, ser jeg stadig oftere at “stenging” og sletting av info er disinfo i seg selv, for å få folk til å tro at noe som er uriktig er riktig. Ser ut til at det finnes både trippel og kvadruppel-agenter der ute idag og tilsvarende “trippel og kvadruppel-lureri” i informasjonskrigen.
Weidners artikler her har fylt mange viktige, store hull i puslespillet mitt, i likhet med hva Robert Morningskys mer, tilsynelatende, fantasifulle historie i Terra Papers -rundt 50% av historien der synes å “sjekke ut” for min del, etter mye kryss-sjekking og videre studier.
Hos Weidner her rekker han opp til ca. 90% hos meg… foreløpig. Han virker, enkelt og greit, både genial og genuin, for min del. Må sjekke videre i disse retningene.
Når det gjelder spiralen fikk jeg en sterk følelse av at det var noe genuint utnomjordisk/dimensjonalt over det. Jeg og en kompis så også en UFO komme fykende over Bundefjorden rett nordfra, i sydgående retning dagen etter… fikk et sterkt signal om Draco ute fra “eteren” i samme stund. Alle de gamle kulturene har jo også disse spiralene i myter og nedtegninger -kanskje et av de eldste symbolene i verden. Disse kulturene knytter det oftest til Elohim(Anunnaki) og Enki(Inkaene f.eks).
MYE som tyder på at Anunnakiene er tilbake, vi får bare håpe at de vil oss vel(akkurat om det ser det ut til at de strides innad… jmf. Enki-Enlil striden osv.)
Har mye mer å komme med i den forbindelse, som jeg er ganske så sikker på at jeg har rett i, men det er så fragmentert og komplekst at jeg ikke vet hvordan jeg skal fremlegge det -men fragmentene “sjekker ut” nærmest perfekt de.
Jeg kan bare si at det ser klart ut til at alt står 50-50 i vår favør, det ser ut til at det er slik Universet fungerer, for meg -om demonene kommer, kommer englene óg, og de fordeler seg ganske 50-50, men vi kan være sikre på at kjærlighet og positivitet står sterkest i Universet -det er etter de prinsipper naturen fungerer. Frykt og negativitet er, i bunn og grunn, bare illusjoner… ikke ekte, funksjonelle prinsipper.

Ha en fin dag, ja. ;)

-s

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Jay Weidner, har gjort noen svært interressante oppdagelser rundt 2012, les de to “Topology of Time”-artiklene hans her; http://www.jayweidner.com/index.html#articles
Når det gjelder den nøyaktige datoen;21-12-2012, så heller jeg mer mot den kanaliserte ånden Illiukas og andres tolkning om at 28-11-2011 er den riktigen datoen, det passer bedre med det “hemmelige” 13de tegnet i Zodiac’en; Slangebæreren, som er tiden på året vi er på linje med senteret av galaksen. Det passer også med at det vil åpne seg et”ormehull” mot senteret av galaksen, som igjen stemmer overens med den hyperdimensjonale Tidens topologi i tidrommet(som Weidner skriver om) vil åle seg gjennom “nåløyet”(ormehullet?) i timeglasset -fra vår tids tette, tjukke, sammenklemte destruktive “Jernalder”-tid(Kali Yuga) til en ny, lett, flyvende og ekspanderende, kreativ “gullalder”-tid(Satya Yuga) i tidssyklusen Maha Yuga og dens fire aldre.
Alle artiklene til Weidner er å anbefale, men “Topology of Time”-artiklene, om “Maha Yuga”-syklusen mm. er gode å begynne med – absolutte must-artikler, spør du meg. ;)

Ann
Ann
Abonnent
Svar til  solution
14 år siden

Hei Solution :)
For å si en dato sikkert så er det en fordel å ha ett lineært forhold til tid og åndene som kanaliseres har intet lineært forhold til tid, de befinner seg i uendelighet av “tid”. Jeg leste en kanalisering for noen år siden der den som ble kanalisert uttrykte dette, det er forståelig for meg nå.
Jeg har lest litt av Illiuka, men selv om jeg er norsk så syns jeg språket er vanskelig å forstå, det er kanskje på tide å gjøre ett nytt forsøk …

28.10.2011 er den siste datoen i den 7.dagen “Galactic Consiousness Cycle Timing” i ifølge Carl J. Calleman sitt arbeid
http://www.mayanmajix.com/cycles.html
så da er 29.10.2011 den første dagen i Universal… selvom det på “Mayan Calendar Stages” står at den starter 08.03.2011 (forvirrende, kan noen forklare dette?)
http://www.mayanmajix.com/lab_F1.html

Har du noen linker til sider vedrørende Slangebæreren?

solution
solution
Abonnent
Svar til  Ann
14 år siden

Hei igjen Ann Elisabeth,

jeg oppdaget ikke den egentlige, signifikante, essensielle betydningen av denne konstellasjonen før nå nettopp, så jeg har ikke fått satt meg så inn i det som jeg vil, ennå… men denne siden ser grei ut; http://the-red-thread.net/ophiuchus2.html
Dette dreier seg om hemmelighetene i Alkymien og Gnostisismen og det ser ut til å være en av de aller største hemmelighetene kirken( el. rettere sagt; vatikanet) har villet holde hemmelig -nemlig kundalini-kraften… nøkkelen til vår høyere galaktiske bevissthet; …synske krefter, hyperdimensjonale krefter… you name it! ;)
Yahweh’s stygge, lille hemmelighet; slangen snakket sant -han løy.

solution
solution
Abonnent
Svar til  solution
14 år siden

Det var forøvrig ikke Yahweh(Enlil) som skapte oss i første omgang heller – det var Slangen… Enki, storebroren hans.
Heksebrenningene var heller ikke brenning av hekser, snarere brenning av Gnostikere og Alkymister, som visste hemmeligheten.
Stygge saker :D …men nå vet vi altså bedre.

Skjønner forøvrig ikke hvorfor du trekker inn kanaliseringer i dette, Ann Elisabeth, hverken Maha Yuga-syklusen el. Zodiacen ble, meg bekjent, kanalisert av ånder.
Snarere nitidig nedført av kloke prester, astrologer og andre tidlige vitenskapsfolk ned gjennom milleniene.

Og siden da Enki, på snedig vis, ble omdøpt Djevelen, med påfølgende rykte, grunnet familiestridigheter, gjør det sønnen hans; Marduk, som senere kalte seg Ra, til Lucifer.
Han var forøvrig den første som kom på å slette historien -alle spor før ham ble grundig tilintetgjort, slik at han kunne sitte som eneveldig Solgud.
Senere tok vatikanet og de hemmelige selskapene seg av resten.
Søt liten historie vi har. ;)

kingsoma
kingsoma
Abonnent
Svar til  solution
14 år siden

Hei solution…
Må bare takke så mye for linken til artiklene. Utrolig bra artikler…
Her forklares syklusen av ‘The Great Year’ veldig godt. Har sett en liten film i 5 deler på youtube som het: ‘The Great Year HQ 1/5’ , videoen er fjernet pga. copyrights. En forskjell var at i den filmen ble det påstått at syklusen var som følger: Golden, Silver, Bronze, Iron, Bronze, Silver, Golden, Silver… osv…
Illustrasjon finner du her:
http://www.world-mysteries.com/yugas.jpg
og her:
http://blogs.fullorissa.com/wp-content/Yugas.png

Der var det et binært solsystem som var årsaken til de forskjellige tidsalderene og også de to stjernenes avstand til hverandre som avgjorde akselerasjonen og retardasjonen av oppfatningen av tid.

Uavhengig av forskjellene får jeg endelig en god forståelse av tidsaspektet og hyperdimensjonaliteten..

Men når vi kommer ut av ‘nåløyet er jo fremdeles tiden tett, tykk, sammenklemt… Vil det ikke være mer naturlig at vi har en jernalder på hver side av nullpunktet og at den vil gå over i sølv i den siste 2/3 av den nedre del av ‘timeglasset’?

Hva syntes du om den teorien solution?

solution
solution
Abonnent
Svar til  kingsoma
14 år siden

Hei kingsoma,

hyggelig å høre at det er flere som er interessert.

Jeg ser jo klart hvordan teorien du kommer med er tenkt, men, både av egen erfaring og av hensyn til alt jeg har lest og hørt om Yuga-syklusen og ikke minst topologien selv(smultring-formen), må jeg si meg enig i Weidner’s tolkning.
Min erfaring er, som Weidner også nevner i noen artikler og intervjuer, at vi her i de nedre densiteter og dimensjoner er som “spydspissene” på vortexene, som spinner ned gjennom tidrommets dimensjoner og densiteter.

Teorien og syklusen du viser til, med de to illustrasjonene, vil, i et tidrom, ikke utgjøre en “syklisk” tid i det hele tatt, snarere en “frem og tilbake-lineær” tid… som om noen el. noe vil snu timeglasset på hodet når det er rent igjennom.

Jeg kan vanskeligere se hvordan det skulle kunne forekomme, heller enn at man plutselig går rett fra en jernalder over i en gullalder.
Det faller meg liksom nærere å tro at en jernalder naturlig vil føre til en gullalder, gjennom en plutselig oppvåkning.
Poff! …vortexen spinner andre veien og får fritt rom.

Men selv uten egen erfaring ville jeg lent meg mot Weidners tolkning, enkelt og greit fordi han virker som en svært reflektert, gjennomtenkt og holistisk type.

kingsoma
kingsoma
Abonnent
14 år siden

Hei Mike. Liker godt dine artikler. Bra jobba.

Har desverre ikke fått sett youtube-snutten enda, da jeg er ‘fanget’ ombord på et skip med dårlig båndbredde for å tjene mine monopolpenger slik at jeg kan overleve i denne materialsitisk / kapitalistiske Verden. (Om enn så lenge)

Har et spørsmål til deg siden du sitter inne med mye kunnskap om enhetsloven og hva som må til for å heve vibrasjonene sine fremover mot 2012.

Har du hørt om Auratransformation?

Er en nettside som skiver at barn født etter 1995 er har en indigo-aura.

Vi stakkarne som er utstyrt med ‘den gamle tids aura’ kan heldigvis foreta en auratransformasjon, for å være forberedt på den nye tid.

Har hentet opplysningene fra: http://www.auratransformation.no/index.htm

Hadde vært interessant å høre hva din mening om dette her Mike. :)

Har i 2 år nå vært ‘våken’ ovenfor NWO og alt forferdelig som skjer i verden pga eliten. Det har ført til et enormt tungt sinn. Først nylig har jeg blitt overbevist om at døden ikke er slutten og at vi er så mye mye mer enn hva vi tror vi er. :)

Men nå er det så mye informasjon å absorbere, så mange endringer i livs-stil, kosthold, oppførsel mot mine medmennesker som skal til, at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne…

Hadde og vært kult om noen på nyhetsspeilet kunne skrevet en artikkel a la: ‘Bevissthetsutvidelse og selvinnsikt for nybegynnere’

Uansett… Takker for flotte artikler Mike… Keep up the Good work… :)

The King of Soma

kj
kj
Abonnent
14 år siden

En overgang av bevissthet fra den fragmenterte virkelighetsoppfatning til den helhetlige oppfatningen av virkeligheta, tror jeg startet for lenge lenge siden. Mayakalenderens 2012, vil kanskje bli en kulminasjon av denne forståelse! Hvis ikke, lurer jeg på at datoen ikke betyr noen ting!

Jeg forstår ikke helt hva du mener med; hypnotiske glimt inn i framtiden. En behøver ikke være såkalt hypnotisert for å få glimt som går utenom materien!

Å falle inn i fryktens paralyse, som du kaller det, er utvilsomt et ”fengsel” ! Alle dører ut til ”friheta” blir stengt med tusen låser! For noen blir det vanskelig å tenke på annet enn hvilken straff eller dom som tilfaller, eller fortelle andre hvilken fryktelig skjebne som følger – tanker framkalt av frykten!

Ellers våger jeg å anbefale din artikkel med overskrift: ”Den som søker etter sannheten vil finne”

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Hei Mike!! Har du sjekket Videoen med A’shayana Dean på project Camelot? Infoen som hun hadde i 2timer og 40 minutt fikk meg til å sitte pal foran skjermen-Deathstar-Merkaba-Jordens tipping i år 2240 og solens siste sukk som vil utrydde menneskeheten-portalene som er stengt av Deathstaroperatørene..og de som hjelper til å få jorden på fote igjen..En helt utrolig dame A’shayana:) Og alle plansjene over vår stilling i univærset…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Enig med deg Mike…Hun er så overbevist at hun ler og snakker nedlatende til de som har andre erfaringer. I følge henne er det bare å gi opp jorda, siden sola vil sveipe den om 20 år. Sikkert disse ailiensene som liker å leke gud som har foret henne med “kunnskap”. Vi får vente og se :-)

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

Strange Fire..

Det interessante for meg i denne videoen er det forste minuttet..

De starter videoen med aa angripe “kristendommen”.

Hmm..hvordan? De nevner forst “helvete”..noe som IKKE er bibelsk. Hell=grav\evig grav\dod.

Saa viser de Benny Hinn,33grads frimurer(del av kontrareformasjonen,med jesuittene som sitt overhode). Mao de viser en del av den katolske “tentakkel”.

Hvorfor gjor de det? Vet denne gjengen dette? Selvfolgelig gjor de det..denne infoen er over hele nettet.

Hvorfor viser de ikke til adventister? De dukker alllllllllldri opp i media,el som eksempel paa kristendommen..BIBELEN. Hvorfor ikke Walter Veith? Lite “action” i det eksemplet tenker jeg?.. Feige? Eller planlagt? Velg selv.

Hvem er disse “kristene” som Mike og andre i hans sirkler hele tiden referer til? Hva er BIBELSK? Sola scriptura.

“Strange Fire deals with the miraculous manifestations found in modern Christian worship. The origin and methods of mega churches and their needs-related religion are discussed and exposed for what they are. What is the source of their inspiration? From which cistern are they drawing their water? And where are the mega preachers, such as Robert Schuller, Bill Hybels, Rick Warren, Kenneth Copeland, Benny Hinn, etc. going with their philosophies? In this lecture we learn that in modern theology there has been a shift from God-centered religion to man-centered religion, from salvation by faith and trust in the atonement, to a social gospel.”

http://amazingdiscoveries.tv/media/138/225-232K/

kj
kj
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

vell talt!

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Mike,jeg VAR en esoteriker. Det er ikke noe i denne filmen som er nytt eller banebrytende,bare repitisjon av alt de har sagt for.
Jeg har studert og fulgt med paa bevisthetsforskning hele mitt liv,Mike. Det er ikke noe innenfor dette feltet som du kan tilfore meg av kunnskap. Jeg VAR en som DEG. Det er ikke NOE innenfor dette feltet som motsier bibelen ,Mike. Det er bare du som har flettet og utnyttet denn kunnskapen til din egen vinning og TRO. Men paradokset innenfor din tro har du ikke svart paa,Mike. Det kan du ikke for ingen har klart det for deg heller. Jeg kan ikke bare bibelen godt,men min forrige TRO ogsaa..som naa er din. Sporsmaalet blir..Hva var det som fikk meg til aa snu(noe jeg har utdypet) Hva er det som jeg\du har misforstaatt,ikke ser? Jeg kan ikke frelse noen,Mike. En kan bare frelse seg selv…husker du hva det stod i bibelen? ..eller har du tenkt aa vere ubibelsk ..igjen..? Hvis du skal angripe kristendommen faar du gjore det skikkelig,med bibelsk hold. Du faar ogsaa svar paa hvorfor dette er propaganda?
“Kanskje du kan engasjere deg i samtale med JJ. Han også forholer seg helst bare til sin bibel.”
Ogsaa velger du i tillegg aa lyve.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Sirus
14 år siden

Mike er ok Sirius. Det tar bare litt tid for alle, som det gjorde for oss andre.

Kristus fiender blir ofte til Kristus trofaste tjenere, – før eller siden.

Husk at Paulus, Bibelens mest kjente og innflytelsesrike forfatter, var en av Kristus sine største motstandere som bidro i inkvisjonen mot Jesus sine med-/efterfølgere på den tid, INNTIL lynet traff ham på vei til Damaskus.

Etter alt han skrev kan det synest som han var en av de mest intelligente personer i sin tid.

Han ble ‘slått av lynet’, og plutselig skjønte han sammenhengene. Slått av lynet, det er et øyeblikks innskytelse/illuminering. Bare plutselig vet du det. Ser sammenhengene. Før det kan en like gjerne ha vært både blind og døv.

G-d har en plan med hvert enkelt menneske, – på indivuduell basis.

Her må vi tenke utenfor boksen, og ta tiden til hjelp.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Sirus
14 år siden

Tusener av år går, og religionene og menneskene endrer seg, på godt og vondt, men G-d vil for all tid være en og den samme. Allah Akbar.

Her må vi tenke utenfor boksen. Ikke A4 religion, som ditt miljø ville ha deg til å tro og tenke; Hjernevask, med påfølgende produksjon av anti-stoffer.

Og i mange tilfeller vil den som er utsatt for det, gjøre det samme, bare i et annet felt….EVIDENS: Se på jødene fra konsentrasjonsleirene, som selv har skapt konsentrasjonsleir for Palestinerne no i Israel. Den forfulgte blir forfølgeren.

Vi må ta utgangspunkt i reelle menneskelige erfaringer som illuminerte har, evidense baserte, og ikke i teorier for og imot, enig i det.

Sånt sett er jeg kanskje Illuminati? :)

Kanskje det er tiden for at alle skal bli illuminert, og ikke bare en liten klikk?

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Sirus
14 år siden

Og når en blir illuminert, vil Bibelen fremstå i et helt annet lys. De skjulte symboler trer frem.

Er du virkelig interessert i emnet Mike, og ikke bare i å slå oss troende i hodet, så kan jeg anbefale fra to nøytrale tredjeparter

M.D. Richard Maurice Bucke – Cosmic Consiousness.
A classical investigation of the development of man’s mystic relation to the infinite.
– a classic in the modern study of mystical experience.

Psykiater/Filosof
William James – The Varieties Of Religious Experience
– A study in human nature (1902).

“Standing at the crossroads of psychology and religion, this catalyzing work applied the scientific method to a field abounding in abstract theory”.

“William James believed that individual religous experiences, rather than the precepts of organized religions, were the backbone of the worlds religious life. His discussions of conversion, repentance, mysticism, and saintness, and his observations on actual, personal religous experiences – all support this thesis.

In his introduction, Martin E. Marty discusses how Jame’s pluralistic view of religion led to his remarable tolerance of oxtreme forms of religious behaviour, his challenging, highly original theories, and his welcome lack of pretension in all of his observations on the individual and the divine”.

MEN – ADVARSEL: Disse to bøkene kan komme til å endre ditt syn på mangt og meget. Som de gjorde for meg for 15 år siden.

Disse to bøker alene vil gjøre en istand til å tenke ute av boksen deLux i forhold til religiøse konsepter.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Sirus
14 år siden

Ja. Troen hjelper dem nok lite for evigheten uansett hvor mye de holder Bibelen i ene hånden, og børsen i den andre…
Tvertimot kanskje?
:)
PS; Eller støtter dem som holder børsen…

onormanns
onormanns
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

hei sirius
her er en dokumentar du må få med deg før den blir tatt av nettet.
this is my gang.
AQUARIUS: The Age Of Evil (1/14)
http://www.youtube.com/watch?v=gU0JW7sDnJA.

eg har også en ny oppedagelse angående dispensasionalism som råder i the profetic class, tusenårs riket er en feilvurdering og det finnes ingen forskjell mellom the gentile og israel, ergo the temple mount i jerusalem er en farse og en villedelse. replacementology er også feil. i det hele den denominikanske kirken er like ille som roma selv snart, eccunemical karismatic de er alle på vei mot dyret.
eg kommer tilbake. er så mye å få oversikt på nå.
også at trippel dna (stem cell) er muligens betydningen av dyrets merke i det tredje øye ( som åpner pineal vision til psychecoi/astral akashi nivå – ie false illumination to the bardo and shamadhi) ELLER merket på handen er da chipen. utrolig utvikling på fronten for tiden. i ll be back.
kristi lys.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Har nå sett filmen, og det er mye å ta tak i, selv om jeg hadde sett noe av det tidligere.

Hvis det er slik som det hevdes i filmen, at alt er planlagt, at alt blir opplyst, at døden er ikke slutten, men begynnelsen på noe annet, at vårt DNA vil bli endret, og at det er kjærlighet og tilgivelse som vil bli løsningen, vil det å gjøre mostand mot makten være poengløst. Derimot må man oppretthold informasjonsstrømmen, det er viktig, for at hele historien og alle sannheter vil man få den 21.des 2012.

I denne sammenheng er Monsanto, som driver med GMO, interessant. Kan det være er resultat av deres arbeid at mennesket endrer genene og mye menneskerase oppstår?

Noen kommenterte tidlig at hvordan stole på Mayaene, som ofret mennesker til gudene. Kanskje de ikke ofret noen, men at offeret ville ofre seg selv, for å komme til den andre siden? Kan det være at Mayaene mente at livet på jorden var helvete? Kan det være at de mente at livet her på jorden ikke var mye verdt, fordi de visste noe ikke vi vet?

Det spekuleres også i om disse kornsirklene er menneskeskapte, og at dette gjøres for å lure/forlese oss? Først må man diskutere om det finnes liv på andre planeter. Sjansen for at det ikke gjør det er tilnærmet lik null, det er jo tross alt millioner av planeter, det er de fleste innen kosmologi enige om. Så blir spørsmålet om intelligensnivå, om de har ressurser til å nå oss. Vi homo sapiens er et ungt folkeslag, så at noen har mer kunnskap og erfaring enn oss burde ikke være noen umulighet.

I og med at vi lever i en fysisk verden, og forholder oss kun til fire dimensjoner; høyde, bredde, dybde og tid, så er de aller fleste av oss ikke i stand til å forstå/oppfatte andre dimensjoner. Derfor er det fullt mulig at aliens som kommer hit, og har gjort det i mange 100 år, er her i en annen dimensjon. I følge foredraget med den tidligere NASA-sjefen (som er linket et eller annet sted på NS) kjenner de til at det til en hver tid er minst fire ulike aliens her på jorden. Så kan man jo selvfølgelig spekulere i om hele greia med aliens, kornsirkler, 2012 ect er skapt av mennesker som vil lure oss, men det kan man mene om alt. For hva er sannheten? Det er den vi selv lager oss. Vi alle har ulikt ståsted, vi alle opplever ting ulikt, vi har ulike erfaringer – og dermed blir også sannheten ulik. Se f.eks på konflikten i midt-Østen. Hva er sant? Sitter palestinerne på mer sannhet enn israelerne? Har palestinerne mer rett enn israelerne? Eller omvendt? Svaret på de tre siste spørsmålene er nei, fordi det er den enkeltes ståsted som bestemmer den enkeltes sannhet.

Joste Dalsbreen
Joste Dalsbreen
Abonnent
14 år siden

Dette var en fin samling av informasjon fra de fremste i sine områder. Å se helheten i tilværelse, bevissthet og kosmos er essensielt for å forstå hvordan og ikke minst hvorfor vi er det vi er. Mayakalenderen er et av de største og synligste tegnene på at vi ikke er alene i universet/multiverset. At mennesker for 2500 år siden visste om planeter og stjerner vi i dag såvidt har funnet tyder på at noen har gitt dem denne informasjonen.

Ved å erkjenne mayakalenderens eksistens og tidsrammer kan man i grunnen si at man har erkjent at det finnes utenomjordiske vesener. De sosiale implikasjonene er enorme.

Det er sikkert mange her som kjenner til stoffet hans, men jeg vil anbefale å lese David Ickes bøker, han er en “dot connector” av rang. Han går dypt inn i koblingene mellom religion, politikk, bevissthet og historie og klarer å få frem sammenhengen klart og tydelig. Interessant stoff, selv om man kan være enig eller uenig i mye av det.

Personlig ser jeg ikke 2012 og tiden vi lever i som “endetiden”, jeg ser på det som “overgangsalderen”. Overgangen fra en bevissthet til en annen, som enten vil være dramatisk, befriende eller ødeleggende avhengig av hvordan vi tar imot den.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Akkurat her støtter jeg deg Mike, og ber deg og red om å fjerne om det finnes mer av samme type kommentarer, dvs ondsinnet ødeleggende støy. Etter alt som har skjedd fra denne personen under flere profiler både nå og tidligere, overrasket det meg stort at persones profil fremdeles var intakt og dermed kunne spy ut angrep mot både Nyhetsspeilets egne skribenter og faste kommentarer som bidrar med facts for å belyse tingene og også til Synnøve Taftøs venner og støttespillere her inne. I støttegruppen for Taftø på Facebook måtte det ryddes skikkelig opp etter samme type ekstreme utfall og gode venner og støttepersoner for Taftø ble utestengt og stemplet offentlig på lik linje med andre som hadde meldt seg inn for å støtte og bidra og gjorde intet annet enn å poste støttende kommentarer i støttegruppen. Dette gjaldt andre enn meg, jeg ble istedet angrepet for å ikke ha bidratt nok der, beklager, kan bare ikke være og bidra overalt samtidig, min tid og krefter er begrenset. Synnøve selv holder motet oppe og er svært takknemlig og rørt over hvert eneste bidrag og støtte som hun får både fra kjente og ukjente og ingen bør hindres eller stemples når de ønsker å bidra. Jeg så bare en av de kommentarene du her nevner, men siden den hadde fått stå der i mangfoldige timer med svært svertende løgner og overgrep mot folk som bruker svært mye av sin tid og krefter til verdifulle bidrag på Nyhetsspeilet og andre steder og de fleste av dem tvert imot har vært viktige støtter for Synnøve, så håper jeg at jeg kan få lov til å si, at alt det som stod der av anklager var helt absurd. Det finnes ingen her på Nyhetsspeilet som har noen skyld i at Synnøve har blitt innlagt eller hva som har vært gjort mot henne av psykiatrien de senere år, såvidt jeg vet. Iallfall har de som her ble anklaget for dette vært gode støttespillere, ikke motsatt. Og slike vrangforestillinger og vanvittigheter skaper bare kaos og forvirring.

Etter alt det som nå har vært av stygge angrep, sverting og konstruerte sammensurium også under andre profiler, så ville det vært godt om vi kunne få blitt spart for muligheten til ytterligere repriser. Det er trist når mennesker som antagelig er gode, klikker fullstendig, enten dette skyldes mind control eller andre forhold. Mind control er svært mye brukt i dag, nettopp til å få gode mennesker til å dolke og henge hverandre ut offentlig osv, og vi vil se denne form for galskap aksellerere intenst i tiden fremover og vil bli brukt i den info-war som vi er midt oppi og som gjelder folkets oppfatning/bevissthet.

Derfor ber jeg Nyhetspeilets red om å være svært våken og observant, og sette seg best mulig inn i denne problematikken og metodene slik at vi alle kan se og gjenkjenne når dette skjer og slik at vi slipper å få så mye støy og sverting av gode folk som ikke har fortjent det, bare fordi noen klikker.. Dette har vært så åpenbart absurd, for alle som har litt innsikt i hva som har skjedd og graden av urettmessighet i angrepene, at jeg håper at denne kommentar fra meg kan stå som en forklaring, et dementi på vegne av alle de gode folkene i redaksjonen og eventuelle andre som ble angrepet og svertet. Fordi mange lesere har helt sikkert lest ordene og undrer seg. Det har også vært ekstreme angrep og utfall mot min person, pga samme og under diverse profiler opprettet kun for dette. Siden du sier du slettet flere kommentarer og Audhil ser ut til å være ekstremt opphengt i meg pga at jeg er Synnøves nære medarbeider noe hun ser ut til å være dødelig sjalu på, så regner jeg med at jeg var blant de som ble svertet, men jeg sov til nå og var ikke på nett i hele går og så bare en kommentar før du slettet. Denne kommentaren ramset opp gode mennesker i redaksjonen og påstandene i angrepene var uhørte. Verden går bananas under mind control, gode folk og egentlige allierte går til angrep på hverandre og siste dagers hendelser på NS har vist at dette er i full gang og har vært det lenge. Det rare er at nettopp Audhild fortalte meg at hun hadde mange slike erfaringer og forklarte meg dette, som jeg sa meg enig i fordi jeg har erfart og sett det brukt på samme måte. Ber alle om å være våkne og beredt, og være klar over at selv om vi vet og ser dette så kan det ramme oss likevel, slik som i dette tilfelle. takk.

BadOrWell
BadOrWell
Abonnent
14 år siden

Her er en annen vinkling på 2012. “Aquarius: The Age of Evil” undersøker historien til den nye verdensorden. Det viser at den nye verdensorden er New Age orientert. The Zeitgeist filmene og bevegelse er utsatt og vist å ha bånd til New Age, teosofi, frimureri og den nye verdensorden bevegelser. Den dekker Benjamin Creme, Maitreya, 2012 og den utopiske New Age coadjutors som har infiltrert patrioten-bevegelsen. Den viser også hvordan Bibelen forutsier kommende nye verdensorden dystopia (skrekkvisjon av fremtidens samfunn).

http://www.youtube.com/user/KeithTruth#p/c/9189884DB441B769
Denne er i 14 deler.

alu
alu
Abonnent
14 år siden

Har sett filmen, og den var interessant.

Har ellers forsket litt selv på maya, hellig geometri mv:
http://home.online.no/~luneng/999.html

chaanel
chaanel
Abonnent
14 år siden

Kornsirkelen øverst er faktisk menneskeskapt. Laget i Nederland i fjor engang av et ca 50-talls personer i løpet av en helg som et årlig prosjekt gruppen driver med om jeg ikke husker helt feil.

Kan ellers sterkt anbefale fersk video med David Wilcock og Graham Hancock – Setting History Free”. http://www.youtube.com/watch?v=WvNEVvHgOOY. Kvalitet.

Jostein Wold
Abonnent
14 år siden

Er enig med Mike her.
Ser ikke på Mayaenes profetier om 2012 som jordens undergang. Dommedag ser jeg på som begynnelsen på slutten, ang vår oppfatning og tankegang relatert til bevisstheten og hvordan vi så effektivt fragmenterer den opp.
2012 tror jeg er en overgang, en psykisk, åndelig og bevissthetsmessig transformasjon av vårt sanne selv og vår rolle i et samlet, helhetlig univers.
Helheten er alt som eksisterer og vil eksistere, i dette, eller alle andre uendelige antall universer./dimensjoner. Alt dette kan aldri noensinne være atskilt, men utgjør deler av et nett av innbyrdes sammenkoblede multidimensjonale prosesser. Vi er alle En`

~R
~R
Abonnent
14 år siden

Robert Anton Wilson On The Acceleration To 2012 (7 min) ;

« Forrige artikkel

Sir Isaac Newton om år 2012

Neste artikkel »

Økt bevissthet, menneskets beste våpen?

67
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x