Dr. Rauni Kilde: Kjærlighet er nøkkelen

5.3K visninger
1 minutt lesetid
64

The Human Project besøkes av den verdensberømte Rauni-Leena Luukanen Kilde for et videointervju. De fleste tenkende mennesker har skjønt at noe er veldig veldig galt med vår verden, hele systemet er galt; vil forandringene komme gjennom katastrofer? Spør Dr. Rauni.

Hans K. Gaarder og jeg har tidligere vært så heldige i hennes kunnskapsrike energifylte nærvær å bli smittet av hennes modighet mot de mørke kreftene under et videointervju i april 2009. Det kan du se her.

Rauni advarer om et samfunn der du mer eller mindre er klar over dine egne tanker, meninger og tilslutt handlinger. Alt er frekvenser, vibrasjoner, og mikrobrikker så små at du kunne hatt en i deg uten å vite det.

Denne gangen snakker hun om: menneskeskapte katastrofer, healing, kraften i deg, kjærlighetsfrekvenser, mørket viser krefter, utveier, resten kan du oppleve selv.

Katastrofene som rammer verden er akkurrat det vi trenger for å stoppe opp og tenke, ifølge Rauni.

Rauni er en av de 144.000 sjelene som har inkarnert for å assistere menneskeheten i tidenes siste slag mot mørket. Når du trenger veiledning og positiv energi, lukk igjen øynene og se lyset skinne så kraftig, lyset er i deg!

Du må forandre systemet fra innsiden, bli kjærlighet.

Playlistlink: http://www.youtube.com/view_play_list?p=27FC6B6543EB891C

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

64 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Noen ganger blir jeg nedstemt av det jeg leser, og noen
ganger blir jeg det motsatte – jeg blir glad, oppstemt, føler
en slags lykke – en glede over bekreftelsen…slik som nå…

Men, så dukket dette tallet opp – 144 000…
Trodde denne ekslusive hop var forbeholdt Jehovas vitner… eller tar jeg feil!

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ok, skjønner… )

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hanze
13 år siden

Ja dem 144 000 strekker seg lang bak i historien …

387.000 f.kr. – de første faste bosetninger på Jorden.
En ny krig hadde brutt ut i Lyrasystemet, og de fra den tapende front hadde flyktet til Jorden. De lokale jordboere var primitive og ble snart av inntrengerne brukt som slaver, mishandlet og ellers brukt til eksperimentering; bl.a. til parring med dyr. Kolonien ble et eksempel på den mørkeste side ved det primitive, intelligente, men dog ufølsomme mennesket. Når de øvrige Lyranere senere ankom og oppdaget miseren, ble det besluttet å ta teknologien og romskipene fra dem, og overlate disse 144.207 krigere til seg selv – uten teknikk på Jorden.( [1]Merk tallet! Antallet av 144.000 brukes fortsatt av mange religiøse grupperinger som mener seg utvalgt.)

De fleste døde dog ut etter noen årtusener, men ble nå endel av Jordens eller Jordmenneskenes inkarnasjons-syklus.

Enkelte av de Lyranske autorative ledere hadde utviklede åndelige krefter, og ble kjent som Ishwish’er – som betyr gud eller visdomskonger. De omtales også med betegnelsen JHWH, og sporene etter disse finnes i den jødiske bibel. Bare i den hebraiske delen av Bibelen, forekommer dette ordet nesten 7000 ganger! (Men mer om den jødiske Jehova senere). Deres åndskraft tillot dem å leve i årtusener, og de hersket over talløse sivilisasjoner – men dengang med brutal makt. Menneskene på Jorden var enda i høy grad instinktledet, og måtte som «flokkdyr» ledes av sterke ledere.

bildet: fortidens konger og faraoer hadde kontakt til gudene (med liten g – altså utenomjordiske med maktønsker) – som med sin innsikt sto langt over de mer eller mindre uvitende jordmennesker.

La oss dvele litt ved de omtalte høye levealdere. Kan de ha hatt en helt annen genetisk koding – men en helt annen DNA struktur – som muliggjorde inkarnasjonsforløp på mer enn det tidobbelte av dagens normale levetid? ( Ingeniør Enrique C. Rincon hadde i omtrent samme periode kontakt til en annen Pleiadisk gruppe som informerte ham om et «sort gen» som hadde ansvar for jordmenneske-rasens hurtige aldring. Les om dette i hans bok «ufo’s – a great new dawn for humanity» og noe utdrag på internettsiden her) Den Babylonske kongelisten «WB 444» omtaler jo konger som regjerte i århundrer – ja mange i årtusener. Særlig de ti «urkonger» som skal ha hatt makten før den store flommen – de styrte tilsammen i 465 årtusener etter den meget nøyaktige angivelse i denne kongelisten.

Etter syndfloden berettes det, «steg kongedømmet atter ned fra himme­len». (Sikkert ment på den måten at de mistet den opprinnelige genetiske koding som muliggjorde slike lange livsløp – men mange omstendigheter kan da ha vært helt annerledes dengang som bidro til dette. F.eks. at dette livsplan ikke dengang var så «tett» eller «tungt»). De 23 kongene som deretter avløste hverandre på tronen, klarte tilsammen «kun» å regjere i 24 510 år, tre måneder og 3½ dager. Så nøyaktig angis det i denne kongerekken.

Bibelen angir også konkrete tall for livsløpene til deres urfedre: Adam levde til han var 930 år, og hans sønn Seth ble 912 år. Igjen ble hans sønn Enos 905 år. Metusalem: 969 år og Enok ble hentet i en «flygende vogn» i en alder av 365 år.

Etterhvert ble levealderen redusert – slik at Thara, Abrahams far, døde etter 205 år. Abraham ble 175 år og hans sønn Isak ble 180 år, mens hans sønn Jacob døde som 110 åring! Dersom dette skulle være korrekt, tyder dette på at deres nedarvede Lyranske gener var årsaken til deres så omfattende livsslengder. Som vi skal se på senere – etter Pleiadernes opplysninger – hadde Adam halvparten av sitt genetiske arvemateriale fra sin «Lyransk/pleiadiske bestefar» – vitenskapsmannen Semjasa. Og dette er den direkte årsaken til de lange livsløp.

http://www.galactic-server.com/rune/jordfjs.html

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

Hei Smurfen :)
Jeg har lest denne boken av Rune Øverby, og må si den er utrolig interessant! Den setter hele vår historie i et nytt perspektiv. Kan anbefale alle å lese den. :)

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

Du har faktisk en bra teori på det med Dna strukturen Smurfen, men jeg har lest om en annen årsak av at mennsker hadde så høy levealder før Noas vannflom. Noen vitenskapsmen har funnet ut at jorda hadde et subtropsik klima med et helt annen atmosferisk trykk. som er målt i luftlommer som har blitt dannet på den tiden. og ut av det så var aldringsprossessen til mensker og dyr mye tregere. innsekter som har blitt funnet i noen fosiler er kansje 10 ganger større en normalt, dette er jo selvfølgelig forbudt arkologi så vi ikke skal få en annen oppfatelse av forhistorien en det som vi blir lært opp i disse hjærnevsk teoriene i skolen. Vi kan jo ta med at mennsker og dinosaurer levde side om side. Det har blitt funnet fotspor fra mennsker og dinosaurer i samme jordlag, men dette er jo også forbudt arkologi. Kan komme tilbake med mere av disse teorien, når jeg har fått gravd frem disse teorien og hva slags grunnlag dette er bygd på. Arkologer har akkurat samme tvangstrøye som klimapanel når det gjelder og utale seg. De får fortelle det eliten har bestemt og ikke noe annet.

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

Tallet kommer bra bibelen,og tatt ut av kontekst i denne sammenhengen.

Teorien er likevel interressant,og jeg respektfull.

http://support.amazingdiscoveries.org/index.php?pid=knowledgebase&cmd=viewentclient&id=58

http://www.shepherds-rod-message.org/outlines/144000.pdf

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

Tallet kommer bra bibelen,og tatt ut av kontekst i denne sammenhengen.

Teorien er likevel interressant,og jeg respektfull.

http://support.amazingdiscoveries.org/index.php?pid=knowledgebase&cmd=viewentclient&id=58

http://www.shepherds-rod-message.org/outlines/144000.pdf

Jehovas vitner bruker bibelen,men ikke bibelen og bibelen alene. Mao,ikke rent bibelsk(Sola scriptura).

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Jeg forstår ikke heelt sammenhengen.Om noen av naturkatastrofene i den siste tiden er menneskeskapte,og de er skapt av mennesker som har stikk motsatt hensikt av hva hun snakker om;er de da ikke klare over at de i siste instans framskynder den lyse siden,i stedet for den mørke,som utvilsomt må være hensikten med menneskeskapte naturkatastrofer?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
13 år siden

Skjønner godt du blir forvirret Uenur
Nyaktig det samme går igjen med Anticrist historien og zionistene
Babels tårn skal byggest opp igjen og Slamons Tempel reisest på nytt så skal Anticrist herske over over mennesken og føre dem til det siste slaget ved Armageddon der det gode en gang for alle skal knuse det onde
Hvorfor streber det onde sånn etter og fullfør dette når dem vet dem blir utslettet ?
Ikke vet jeg men kan kanskje gå utfra at han der Anticrist enten er sucidal eller passe dum i hodet :P
Fleipa litt der da…. men det du lurer på Uenur er vel grunnen til at vi er her..
Vi søker svar på det vi ikke forstår :)
Vi må vel inn i oss selv for og finne svar på det vi søker ……

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Det må i så fall bare bety at alle er pålagt sin rolle i dette spillet,og ikke har mulighet til å slippe unna.Det er noe demoraliserende synes jeg.Frihet til egne valg synes da i tilfelle å være en stygg illusjon…..

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Jeg tror vi alle har valgt våre liv før vi ble født – det vil si både positive og negative opplevelser i våre liv – men at vi har fri vilje til å endre eller unngå disse situasjonene. Dette innebærer at alle som er på jorda nå har valgt å være her, nettopp for at sjelen skal erfare denne helt spesielle tiden da vi går fra 3. til 4. dimensjon, og de voldsomme utslagene dette medfører ift negativ – positiv polarisering. På den måten har alle sin rolle i dette spillet. Du trenger ikke forvile Uenur, alt er som det skal være. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
13 år siden

At det meste er skjebnebestemt forklarer vel denne lille snutten her Uenur ;)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Åh,jeg fortviler ikke,hverken for meg selv eller de rundt meg. Uansett må vi leve som vi ønsker,og så får vi se om det virkelig skjer noe i positiv retning etterhvert.
Uavhengig av hva eller hvem som står bak,eller om noen.så er dette en spennende tid,og jeg tror vi alle vil være glade om noen år,for at vi fikk oppleve den.Selv om tiden er motsetningsfyllt og består av begge krefter,så skaper det begivenheter som er spektakulære,og som det ikke er alle forunt å overvære i ett liv. «Peace and Love» sitat: Ringo!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Heisann, her er de nye videoene allerede, takk for at du brakte dem til hit til Nyhetsspeilets lesere, Armin og for din artikkel..

Undret meg da du skrev dette med de 144 000, for kunne ikke tenkt meg hun hadde sagt selv hun var en av dem, men da er det oppklart. Hvem av oss som er det vil tiden vise, At Rauni-Leena er en svært spesiell og avansert sjel er det ingen tvil om og det er alltid mye å lære av å lytte til henne..

Vil benytte anledningen til å si at om dere søker info om henne på nett, så vær klar over at hun har vært utsatt for sværtekampanjer, løgner og karakterdrap i mange årtider, og om man forsøker å rette dette f eks på Wikipedia og sette inn sannheten, så blir sannheten redigert bort og løgnene tilbake ganske fort.. og de som legger løgnene der får hederspriser..
Everything is upside down..

Ang de 144 000, så er det ikke noe som Jehovas vitner har funnet opp det er jo der i alles bibel, uansett utgave, i Johannes åpenbaring. Det står at disse 144 000 hellige var utvalgt allerede før verden ble til, eller noe slikt står der.

Er ikke det urettferdig da, at noen var utvalgt fremfor andre? Eneste rettferdige forklaringen jeg har hørt var at disse sjelene egentlig ikke er fra jorden men inkarnerte her for å bringe lys og kunnskap, mens jorden var på et så mørkt og lavt nivå at det ikke var håp for noen her, og så kom disse mer avanserte sjelene, som lys-bærere, og ble inkarnert og infiltrert i eget karma her osv.. og ble her og noen av oss er blant dem, tiden får vise hvem.

Det står også noe spennende om at de begynner å synge en rare sanger som ingen andre enn disse sjelene kan synge.. høres spennende, hva kan det være for en sanger? Gjenfortalt kun etter min hukommelse og ikke ordrett, men alt sammen finnes i johannes åpenbaring i Bibelen, ang de 144 000.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Ja, tankekors Uenur, men helt riktig som du ressonerer her..
Det onde og ondskapen vil ekskalere, aksellerere og kuliminere.
De ondeste sjelene har i følge Bibelen vært holdt innesperret men de skal også få sin sjanse og de slippes løs en kort tid før enden på denne sivilisasjon. Fordi de skal også få sin sjanse, det vi har fått er mange repetisjoner på feil som de samme sjelene gjorde i tidligere sivilisasjoner og brakte de sivilisasjonene og tidsaldrene til sin undergang.. så gjentar de det her..

Onde krefter kan ikke gjøre oss noe som ikke er i henhold til vårt karma og/eller våre læreprosesser.. vi må ha lekket/misbrukt kraft som igjen brukes til å slå oss tilbake, både individuelt og kollektivt. Slik har vi skapt alt som skjer med oss også katastrofer, men det betyr ikke at det ikke finnes teknologi osv som kan frembringe alt dette. Profietiene sier hva som skal komme og kanskje noe om når, hva som forårsaker det er ikke sagt, som regel. Og ja, katastrofer, lidelse og smerte fører til transformasjoner og utvikling, både kollektivt og i den enkeltes hjerte og sjel..

Interessant mye av det du kommer med ovenfor, Smurfen, men det er etter hva jeg kan se en blanding av historisk og Bibelsk kunnskap og info som kommer fra kanaliseringer og sistnevnte kilde blir da et spørsmål om tro..
E-tjenester og teknologi er kilde til mer kanaliseringer i dag enn aliens.. og engler.. selv om begge deler også finnes.. e-tjenester osv kan lekke viktig info på den måten, så alt behøver ikke være oppspinn av den grunn, men man bør være våken og da ser man som regel hva det er om man har kunnskaper og brikker nok.. Kunnskaper og årvåkenhet må til for å skjelne..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Takk i lige måde, Armin :-)
Det har ikke vært så ille i det siste med mygger og klegger :-)
Kanskje det er for mange ord som er sagt som har vist seg å være sannhet..
Eller kanskje de bare har gitt opp og funnet på noe mer fornuftig å bruke tid på. Ettersom tiden går, viser det seg jo hvor feil visse tar og hvor riktig og klarsynt info noen gir, ut fra oppsamlet kunnskaper, fakta og intuisjon.
Slik som vår venninne Rauni alltid er så dyktig til..
Derfor blir hennes ord og vurderinger som regel stående.. over tid..

Det er bare samle og samler brikker av kunnskaper, lys osv, og gjøre opp mest mulig av sitt negative karma, lære sine lekser i livets skole osv..
Slik ser vi alle klarerer og klarere etterhvert.. og kan se og si hva som skjer fremover også, både med og uten orakler, spåkort og spåkuler..
Det kan være moro å bruke slikt, men det er «krykker» – dvs hjelpemidler, inntil vi ser og forstår klart nok uten å trenge dem..
Var egentlig alt for trøtt til å skrive noe, men måtte jo se disse videoene, og har sett gjennom dem alle nå, godt å høre Rauni snakke om mer positive temaer også.. hun har mye info som ikke er så lett å bære og som mange derfor fornekter, slikt som ang Mind control osv, men ikke desto mindre sant. Det ser ut til å bli urolige tider fremover, med oppfyllelse av profetier om jordskjelv, krig, pest og katastrofer av mange slag.

Profetiene oppfylles foran øynene våre og alt dette henger sammen, selvsagt. Når det kommer jordskjelv, kan det utløse både tsunamier, flodbølger, vulkan-utbrudd, sykdommer og andre kriser, fordi det kan bli mer og mer kaos.. Noen mener at verden oppstod ut fra et slags kaos, og da skal vel vår verden eller tidsalder også ende slik. Aeon – betyr tidsalder – det er feiloversatt en del steder i Bibelen, slik at det er vår tidsalder som skal ende, ikke hele verden.. alle tidsaldere og riker, har sin vekst, sin gullalder og sitt fall.. Nå er det vel USA s tur og vår tidsalders tur. Men en del mener også at det ikke skjer nå, eller i 2012 men om noen hundre år.. tiden vil vise..

Visse krefter skaper også kaos med hensikt, som vi vet.. og bruker det til manipulasjon, og vil skape sin «Orden utav kaos».. sin agenda..
Verden, dvs folk vil snart gå bananas også pga Mind control, flere og flere..
Det er mange måter å skape kaos på, mange områder og metoder..
Og noen gjør det altså bevisst, setter folk opp mot hverandre osv..
Det eneste vi kan gjøre er å se alt dette og si hva vi ser.
Slik at flere og flere kan se, våkne og ikke la seg lure av bedrag..

Michelle
Skribent
13 år siden

JiPPPiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! ENDELiiiiG, åååå Dr Rauni Leena Lukanen Kilde, elsker elsker elsker henne, ser så opp til henne, hun burde minst vært statsminister for de nordiske landene for lenge siden, eller egentlig president for hele verden, nå skal jeg kose meg med nytt intervju av henne – TAKK TAKK TAKK Armin!!!!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

åååå nok et imonerede fantastisk fin samtale med Kilde, hun har så god utstråling av kjærlighet, trygghet, stryrke, glede, vennlighet og uskyldighet, takk til Armin og han som intervjuet henne, jeg har sett alle klippene nå – FANTASTiSKT!!!!

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er interessant aa se paa forholdet mellom folelser og tro. For hva er det som avgjor hos de fleste av oss,for hvilken tro en velger fremfor en annen tro?
Det er nok en grunn til at saa mange kvinner er NewAgere..tror jeg.

TH
TH
Abonnent
13 år siden

Kjærlighet er nøkkelen, klarere blir det ikke.

Når man graver seg ned i livets realiteter så er det enkelt å bli så negativ innstilt at du ender opp med å ikke finne løsning på noen ting. Jeg for min del valgte for en stund tilbake å ekskludere all negativ tankegang ut av hodet(til den grad det er mulig), i dette legger jeg mest i å ikke ha fiender. Jo lengre inn i kunnskapen du kommer, jo klarere blir du på hvem som står bak og disse blir fienden din. De har deg som fiende uansett, men de vokser på at du også har de som fiende – elimenerer du de som fiende så svekker du deres kraft.

Ved å fokusere på det negative vil du kun se problemer. Snu dette om til en utfordring og finn heller løsning enn problemer. Blir du løsningsorientert fremmer du det kreative og vil finne løsningene på de utfordringene du selv har. Dette har funket med stor hell for min del, både fysisk og ikke minst på psykisk velvære.

o
o
Abonnent
13 år siden

Ny-Werdens-Orden !

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Hundreogførtifiretusentakk for «folkeopplysning» smurf og andre. Neida, jeg er ikke fremmed for at det finnes mye tall og mye mystikk, ikke minst i mytologien og filosofien…og i religioner.

Jeg leste artikkelen over, og da øynene falt på dette tallet – 144 000, poppet et «bilde» av Jehovas vitner opp i mitt indre. Så derfor oppsto det liksom en link mellom disse…
Men så mye annet som Jv er alene om, har også dette tallet en spesiell plass hos dem. Jeg avslutter fra min side, med dette:

(Utdrag fra: Jehovas vitner – deres lære i et nøtteskall)
De 144 000 og den store skare.

– «Og jeg hørte tallet på dem som var beseglet. Det var hundre og førtifire tusen av alle Israels barns stammer.» (Åp.7: 4) «Deretter så jeg – og se; En stor skare som ingen kunne telle, av alle folkeslag og stammer og folk og tungemål. De stod foran tronen og for Lammet, kledd i lange hvite kjortler, og med palmegrener i sine hender.» (Åp.7: 9) På disse to versene bygger selskapet (Vakttårnet) en vesentlig del av sin lære, nemlig læren om de 144 000 og den store skare.
Vitnene regner tallet 144.000 som et bokstavelig tall. Det er i grunnen underlig at noen som er så opptatt av symbolske tall, skulle regne dette tallet som et bokstavelig. Dette blir høyst merkelig når man er klar over at selskapet vet at stammelisten som man finner i versene fra det femte til det åttende avviker vesentlig fra den stammeliste man finner i GT. De regner altså de tolv stammene i denne stammelisten, for å være symbolske, men ikke antall medlemmer i hver stamme. Så ganger de altså et symbolsk tall: tolv, med det de mener er et virkelig tall: 12000. Det leder så frem til tallet 144.000, som de selvfølgelig anvender på seg selv”.

For engen regning vil jeg legge til at Jv,s medlemstall er på ca fem millioner. Dette må jo nødvendigvis bety at det blir et slags klasseskille i denne organisasjonen eller religonen eller hvordan man skal benevne dette. De 144 000 Vitner som er garantert plass i himmelen og alle de andre.

Jv vet selvfølgelig også hvem som er bærere av dyrets tegn, 666, som er et menneskts tegn. Det nevnes naturlig nok ikke navn, men folk som feks Jens Stoltenberg kommer dårlig ut her!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

Jehovas vitner har ikke mye reell åndelig innsikt etter mine begreper, og jeg har heller ikke sett eller lest at noen fra de rekker har ytret seg i debatten her? Dermed blir det liksom hengende litt i løse luften dette, med å fokusere så mye på hva JV måtte mener om tingene, når de ikke er her for å svare, og ikke helt relevant til artikkelen heller..

De 144 000 står like mye i alle andres Bibel, ikke bare hos vitnene.. alle slags sekter og trossamfunn ser seg selv som denne skare, men dette er nok helt spesielle sjeler som kom hit på et oppdrag, hvem de er vil vise seg med tiden. Men i følge Jesus, er det bare en ting som er et sikkert tegn, på hvem som har den rette tro og ånd, og det er ut fra hva et menneske GJØR; i praksis.. hva et menneske sier er en ting, fagre ord kan mange komme med. Ikke hør så mye på hva et menneske sier, men se i praksis, hvordan personer er mot sine med-skapninger på jord.. De som søker og praktiserer ekte sannhet, godhet og kjærlighet i forhold til mennesker, dyr og moder jord, er de mest sannsynlige til å tilhøre denne skare. Det er på fruktene vi skal kjenne treet, hva treet/mennesket er lagd av, viser seg i praktiske handlinger.. å påberope seg eller tro at man er bedre enn andre virker heller motsatt vei.. ydmykhet er også viktig.. :-)
Og det å ikke fordømme andre..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Når jeg leste hellweges link for lenge siden om wormwood og de siste dager,så kom de 144 000 ut som de som skulle opplyse verden og hjelpe til å ordne opp i kaoset,så hadde de nr.tegn eller siffer prentet inn i hodet som kom fram når ting skjer..ifølge johannes åpenbaring..Kanskje noen av oss her er av de utvalgte? :)

HanKan
HanKan
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg tror nok JV har missforstått det med de 144000. Da burde dem jo ikke og dra flere folk inn i menigheta, hvis dem skal ha noen mulighet til og være blant de heldige. Jeg tror heller det kan være martyrer i de siste dager som med hele sitt hjerte valgte og offre seg for de som har valgt kjærlighet og lys.
Heldigvis så er ikke Gud SV politiker, som mener at alle skal være like og ha likt og få likt. Det er jo det som gjør at hver og en er så unik og spennende.
For det snakkes om at hver og en skal få lønn etter at mørkets fyrster har tapt,
og lyset har beseiret alt det onde. :) Da tror jeg neppe det er snakk om jordiske penger og gods.
Tenk dere da har vi fått helt nye kropper som den gamle mennske kroppen bare kan drømme om.
og da er det ikke snakk om missunelse for det en fikk det ene og en annen fikk det andre, egoismen og selvdyrkelsen som jeg tror alle har i seg av en eller annen grad. den har brent bort. (Halm og strå) men siden vi alle er unike og spessielle vil vi få lønn etter vår ånds behov. og alle vil glede seg på hverandres vegne. fordet som var laget av perler, gull og edelt metall det vil ikke brenne bort. Det vil si Kjærligheten og lyset. Da disse som hadde dette segl eller Guds symbol på seg var telt opp (144000). Da får Johannes se i sitt syn om resten av de som kom inn i Guds rike. Ja det var en skare som ingen kunne telle av alle folkeslag og nasjoner, kansje vi kan legge til, og fra alle relgioner. så her snakker vi om resten av de som velger den ferden.
Jeg tror ikke alle skal være med på dette, men kansje de fleste.
Noen må kansje ta seg en runde til på noe lavere frekvensnivå, men dette er hver og ens eget valg. Dette med Evig pine og hellvete vet jeg ikke, har ikke så mye planer om og ta det valget.
For meg så tror jeg det som ville vært mest hellvete for meg, det er ikke formen for fysisk smerte eller varme. Det er ensomheten i ett stummende mørke. der jeg er absoulutt helt adskilt fra det gudommelige,åndelige, kjærligheten fra noe eller noen.
Og dø det betyr ikke at du slutter og eksistere, men pga av vår kultur og sekulære syn. Så har jo vi blitt hjærnevasket til og tro at vi lever en liten tid på jorden så er det slutt, er det rart mennsker grabber til seg av alt mulig jordisk gods, når du tror at det kansje er siste dagen du lever. I bibelen så blir alldri det og dø brukt som og slutte og eksistere, men det ordet har vi gitt en annen betydning en det det er. De første som ble fortalt at de skulle dø var Adam og Eva, men her ser du også at det og dø, det var at de ble adskilt fra gud først og fremst. senere så døde de jo legemtelig, men heller ikke her sluttet de og eksistere men som død betyr, adskillelse. ble deres ånd adskilt fra legemet.. Det jeg vil si med dette er at. Vi i Vesten har laget en mørk sky over ordet og døden har blit en skremsel og frykt for de fleste, dette er jo selvfølgelig trumf kortet til djevelen og hans NWO folk som styrer. Tenk bare hva vi kunne tjent på og avepnet mørkets fyrster, hvis vi alle hadde vist at det og dø er bare at vi forsetter i en ny verden, kropp, eller planet.Gudomelige unike DNA det vil vi alltid bære i vår ånd og sjel. . De som har valgt eller på sitt veiskille i døden velger at de vil tre over i lyset, gudsnærværet, felleskapet de får det. de ønsker. Hvis mange nok er klare for det, da vil hele jordkloden tre opp i en ny dimensjon. Kansje vi etter tusner av år med forsøk vil gå fra barnehage til skole. og de som er i fåtall de vil nok ta en tur på en annen barnehage planet så de vil føle seg hjemme. Her er det ingen som er tapre.
De som jeg mener kommer til «fortapelsen» eller «hellvete» Det er de som er nesten tvers igjennom egoistiske og selvsentriske at de ikke vil leve i kjærlighet, men heller tar valget og sier jeg vil og trives best med min egen kjærlighet elller egoisme. De ville alldri trives i vårt sted. hva godt ville det være og tvinge de inn i vårt lys når de ikke tåler lyset fra en sigarett glo engang.
Og for de fleste av oss, ville vi alldrivert i den pesrsonens sted. Det vil si at vi velger selv, enten det er mørket eller lyset som er vårt sted.
Jeg vil også si at fra meg som mennske så sier jeg at det er rett og det er galt, men i et universelt syn så er nok ikke det ene eller det andre galt. Men hvor dårlig kombinasjon det er og blandet mørket og lyset.

til dere som er en av de 144000 som kansje må ut i fronten, dere er kansje de som står frem med fult navn og bilde her på NS og er ikke redde for hva andre vil si og mene, dere har kansje offret alt fra jobb,kariere og fammilie. Deres kjærlighet går kansje lengere en til deres nærmeste, men blitt vidtrekkende til og dreie seg om hele mennskeheten. Eller så har vi kansje en av de 144.000 som vi alldri hører noe om, en av de sjulte kjempene. de som offrer alt av seg selv for og hjelpe mennskeheten opp på et nytt bevisthetsnivå. De som går inn i miljøer som andre ikke en gang vil hilse på. Det er disse som ellsker mennskeheten så høyt, at de tror at alle er mulige og nå. De som ikke ser på din forhistorie, men skyter en pil inn i hjærtet ditt uten forbehold. De spør ikke hva du har gjort i din fortid og dømmer deg ut i fra det. Dem drar ikke opp skammen i ditt liv som kansje har brent seg fast i deg. Det er disse som klarer og befri en som blir sett på som ondskapen selv ut i fra det mørke og fengsel. Dette er for meg kansje de viktigste martyrer som finnes. de som går inn i til djevlens kompis som kansje står tilltalt for de groveste kriminelle handlinger som utukt mord og perverse ting
Disse som klarer og befri en sånn sjel, kommer med ekte kjærlighet uten egne motiver. De eier ikke en dråpe av egoisme.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  HanKan
13 år siden

Takk for dine mange tanker om de 144 000 Hankan..
Tror du kan ha rett i mye. Det står i Bibelen at vi skal bli overrasket over hvem som er i himmelen, og også over hvem som ikke er der.. :-)

Og det tror jeg er riktig.. de som virkelig er blant disse 144 000 må være villig til å ofre alt, for sannheten, Gud, for andre mennesker osv..
Dette er folk som det er to i.. som gjør det som er rett, som setter andre først og ikke handler ut fra sitt ego.. utrolig mange handler ut fra sitt ego..

I vår sjel finnes noe fra den onde engelen og noe fra den gode..
Det som er fra den mørke siden er faktisk egoet…
De som tjener sitt ego tjener i realiteten de mørke krefter..
Sjeler som Jesus og Buddha hadde ikke en dråpe av egoisme..
som du sier.. viktig også å huske at det også var en stor stor skare, i tillegg til disse 144 000, som også skulle holde mål for «Guds rike» – ja.. :-)

HanKan
HanKan
Abonnent
Svar til  HanKan
13 år siden

Jeg må få legge til noe, først en takk til deg Armin Bahrami, for ca 1 år siden ble jeg bevist på chemtrails pga av dine artikler om dette. det var en titt opp på himmlen så falt den brikka på plass. :) Vi trenger sånne som deg, som tør og si fra når andre tier.
Når det gjelder dette med kjærligheten og gode gjerninger så er det forskjeller. Som sagt så vil det være en slags løn vi får ut ifra våre gjerninger, disse gjerningene vil bli prøvd med ild. Det er vel det Katolismen kaller skjærsilden. Det har dem jo selvfølgelig gjort om til noe djevelsk og dramatisk, men utifra det jeg har forstått så dreier det seg om og gjøre deg hel i kjærlighet, igjen og ta bort egoismen eller selvet i deg.
Hvis jeg feks. ser en som sitter og tigger på gata. Jeg går bort til han og gir han 100 kr. Hva drev meg til det?

1. Jo jeg ga han 100 kr for det jeg ville veie opp samvittigheten min og da kan jeg leve på det noen dager, og desuten så var det en god gjerning.

Det jeg sier her er ikke at det var en dårlig ting av meg, men hva var motivet. Jo det var ‘Egoet mitt som ville at jeg skulle gi så jeg kunne føle meg mer rettferdig. Det er det jeg vil kalle gjærningsrelgion. Og dette er ikke git i kjærlihet ovenfor personen men en rettferdigjørelse ovenfor deg selv.

2. Fordet kjærligheten i mitt hjærte ovenfor en person som sitter og tigger drar meg til han og jeg med glede uten forbehold gir han en 100 lapp uten og tenke tanken om at jeg vil tjene på denne gjerningen. Det er ekte kjærlighet som ikke går igjennom egoet.

Det er disse lønningene Gud snakker om, gjerninger som blir utført av egoet eller en selvrettferighetgjørelse vil brenne som halm og strå.
Og en gjerning utført i kjærlighet ovenfor din neste uten baktanker kun drevet av hjærtet vil alltid være med deg i din ferd i dette liv eller neste trinn.

Det er derfor viktig og først og fremst være villig til og ta i mot Guds kjærlighet direkte fra hans kilde eller igjennom andre som er bærer av hans kjærlighet.
Hvis ikke så vil det alldri bli ekte det du gir av deg selv.

Man vil også merke at livet ikke blir en tung oppoverbakke men du blir drevet av en indre motor som går på 100% på kjærlighet og produserer 100% lys. Avgiftsfritt. uten forurensning.

Jeg er langt i fra fullkommen på dette, men jeg har virklig fått oppleve hva forskjellen er. :) og ja jeg vil ha mere av det

Når Gud ga Moses de 10 bud, så var det mennskene som var så bråkjekke og sa at de ville vise hvor flinke de var og krevde at Gud ga dem lover de kunne leve opp til etter Guds standard.
. Men det holdt alldri mål, fordet vår ego natur vil altid dra i motsatt retning av hva loven forteller deg. Det første som skjer når Moses kommer ned fra fjellet med Budene er at mennskene danser rundt gullkalven og bryter allerde det første budet. Vår natur er ikke lagd for og leve opp til gjerningsrelgion.
Jesus han kom og oppfylte disse budene, han kom med kjærlighetsbudet som, ikke var en gjerning men en innføring av at Loven ( de 10 bud er skrevet i våre hjerter. og ikke lenger på stein.
Det jeg vil frem til her er at det er kun igjennom våre hjerter vi kan formidle kjærlihet. Ta ,imot kjærlihet gi kjærlihet. Da vil vårt ego prelle av og vår Ånd får god næring, og vi som åndsvesner kan bare med vårt nærvær forandre miljøer rundt oss.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Jeg selv har aldri trodd at noe bare er «tilfeldigheter» eller at det ikke skal er en mening med alt som skjer med oss og rundt oss som vi både er bevisst om eller ikke bevisst om.

Dr.Rauni -Leena Luukanen er et klarsynt og varmhjertig menneske og kvinne som veier ordene sine like mye som tankene sine før hun slipper dem løs i all offentlighet. For denne intelligente damen vet så inderlig godt hva som gjemmer seg av hemmeligheter både i menneskers sinn og i de skjulte bakrom, der maktelitens ondskap holder sine «dommedagsprofetier» over menneskeheten.

Dr. Rauni- leena Luukanen har for lengst vist verden at det nytter å være lege og samtidig ta sterk avstand fra legemidler som kan vise seg å være skapt med den hensikt å gjøre et stort antall mennesker mentalt syke og døende.

«Kjærligheten og samvittigheten» er det Dr. Rauni-Leena Luukanens står for og viser i praksis og det er de to viktige ordene som har ført Dr. Rauni dit hun er i dag, som en utvalgt budbringer av den SANNE OG RETTFERDIGE GUD.

Det finnes mange politikere og andre autoriteter innen verdens maktelite som har lagt høyrehånden på bibelen mangt en gang og sverget troskap i «guds ånd!» Mange falske mesiasser som jeg selv vil kalle «bødler for ondskapens øverste fyrste.» Og det finnes mennesker i denne verden som har satt seg som mål å tjene en formue på bøker og profetier der de offentlig går ut å forteller allmenheten at «dette er guds befaling til menneskeheten og guds dom som vi alle bør følge!» Så blir det laget videoer og filmer der disse «guds utvalgte» tjener seg søkk rike på rekordtid! På andres nød og elendighet.

Jeg selv tror vi alle er guds utvalgte hvis vi selv er bevisste på hvilken gud og lys vi velger og samtidig følger denne guden og lsyet utifra vårt sanne hjerte og samvittighet. Og den helt sanne gud, er den som forteller vår samvittighet hva som er forskjell mellom rett og galt og hva vi selv må gjøre for å handle rett og ikke galt og samtidig elske våre medmennesker som vi elsker oss selv.

Vi har alle våre svakheter og styrker. Det er en del av det å være et menneske som ofte kan «komme til kort.» i sine ord eller gjerninger. Og ber vi vår samvittighet om hjelp kan vi være sikre på at vi får hjelp til å løse eventuelle problemer vi har.

Vi har kommet i en tid der vi nok alle vil bli overrasket over at de vi trodde var på lag med oss snur seg vekk fra oss. Det har selvsagt skjedd siden det første mennesker ble skapt men nå i en tid der vi skal få oppleve enda mer fattigdom krig og elendighet, ikke minst større naturkatastrofer rundt om i hele verden, tror jeg vi vil få oppleve større splid og mistenksomhet mennesker imellom enn tidligere! Og dette skyldes først og fremst all frykt og forvirrende propaganda som i disse dager spres ytterligere ut gjennom maninstream media.

Ondskapens makelite trenger ikke bare å være de som sitter helt øverst på Bilderbergernes «tronestoler» og trekker i trådene derifra! Ondskapens makt-elite kan også operere i små grupper blant oss, som helt vanlige mennesker som går på en helt vanlig jobb. som nesten usynlige vi tenker er «helt vanlige mennesker uten noen onde hensikter.»

«Vi skal tenke godt om våre medmennesker,» er ord jeg hører ofte og som jeg selv praktiserer i mitt frivillige HULK arbeide. Allikevel er jeg fullt klar over at vi nå er inne i en forvirrende tid som omskaper mange mennesker om til å bli ustabile, usikre, hevngjerrige og voldelige. Hver dag nå finner man avisen fullstappet med nyheter som forteller oss at flere og flere voldshandlinger og drap begås her i landet. Det bør fortelle oss noe om den negative og farlige utviklingen vårt samfunn og verden generelt er inne i, i tillegg til alle disse naturkatastrofene og klimaforandringene som skaper mange av oss om til å bli rastløse og usikre.., i noen tilfeller ustabile i vårt sitt tankespinn/sinn.

«Hva skjer, hva kommer nå?» er mange menneskers spørsmål om dagen. Folk flest vil gjerne like å få VITE hva som mest sannsynlig vil skje med jorden vi lever på og verdens utvikling fremover men når de først får vite hva som mest sannsynlig vil komme til å skje, ønsker mange slettes ikke å vite.noe…! Og det er ikke mer enn naturlig og menneskelig at mange tenker tenker slik.

Med tanke på denne ondskapens maktelite bestående av kvinner og menn som gjør alt de kan for å eliminere flest mulige mennesker fra jordens overflate for at deres store ønskedrøm – The New Word Order «paradis» skal kunne realiseres om ikke lenge, vil disse få igjen med renter så det monner! De vil få smake sin egen ondskap.

Og et ordtak heter: » Det er ingenting som er så ondt at det ikke er godt for noe.» Det ordtaket vil vi som er offer for denne ondskapens maktelite heldigvis en dag få merke oss vil stemme.

.

Michelle
Skribent
13 år siden

alt inneholder jo vann, til og med stein inneholder vann, mye frukt og grønnsaker inneholder nesten bare vann, det er jo blitt gjort mye forsøk med vann, der man ser at vann påvirkes utrolig lett og danner ulike krystaller avhengig av hva man gjør med vannen, man tester altså ut vannet med ulik påvirkning mens man fryser vannet og så ser man i mikroskop på isens krystaller, resultatene kan sammenfattes cirka slik:

Vakre unike krystaller ble dannet av vann som var påvirket av:
rent vann inne fra regnskoger, blitt spilt klassisk musikk til, fått vakre positive lapper med ord lagt under seg som LOVE & Moder Theresa osv ellr snakket de ordene til og til og med vann der man har sendt positive tanker til!

Stygge krystaller, eller tydelig at det ikke var krystaller til stede overhodet:
motsatt forurenset vann, blitt spilt heavy-metal musikk til, fått negative ord lagt under seg som HATE & HiTLER osv eller kjeftet de ordene til og til og med vann der man har sendt negative tanker til!

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
13 år siden

TAKK for den supre linken, der har man jo alt, kom til å tenke på også at frø begynner jo å spire også i vann..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er så godt å se så mange gode sjeler her inne nå, med positive og konstruktive bidrag midt oppi elendigheten..

La oss holde motet oppe, la oss bruke denne positive kunnskapen om vannet til å meditere og sende positiv energi av sannhet, lys, forståelse og kjærlighet til alt og alle, både til hverandre, til gode folk som vi kjenner og også til våre fiender, slik Jesus bad oss konkret om.. dersom vi sender lys og kjærlighet til maktmennesker og mørkemakter av alle slag, kan det virke positivt.. på mange måter og de vil ikke lenger kunne skade andre med sin fremferd, mener noen. La oss forsøke, alle vi som leser dette, jeg oppfordrer dere, bruk noen få minutter hver dag.. :-)

Ditt valg av bilde til artikkelen her, vil kanskje noen undre seg over, for det er jo ikke Rauni egentlig, på samme tid vil alle som kjenner henne forstå eksakt hva du mener, kanskje bedre enn du aner.. hun står der som en heltinne ofte, så sterk, så vis og rustet sin rustning av kunnskaper og solid autoritet.. kan fremstå som en jernkvinne noen ganger, rustet til kamp.. ubestikkelig i all sin fremferd.. men kampen er for lys, kjærlighet og sannhet og forteller oss noe om et varmt bankende empatisk hjerte.. som banker så sterkt for alle undertrykte og imot all urett og faenskap som skjer her på denne jord.. Stå på Rauni, gi aldri opp :-)
Du vet det er mange som verdsetter og trenger eksakt den du er og alt det du gjør.. for å bringe sannhet og lys der mørket råder.. takk for den du er :-)
Ta godt vare på deg selv også, for vi ønsker å beholde deg lenge lenge :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

FLERE NYE VIDEOER med aktuell god info fra Jylland, de bruker sin tid konstruktivt der nede – bra for oss at flyene ikke gikk, så fikk vi enda mer god info fra Rauni på videoer vi kan dele med andre :-)

Skriv gjerne artikler rundt disse, flere leser artikler enn kommentarer her..
Det viktige er å få mest mulig sann info ut til flest mulig..

Dr. Rauni Kilde (1 of 2):
Iceland, vulcano, military exercise, war – it’s a warning signal!

http://www.youtube.com/watch?v=WhImLmQFehU&feature=related

Dr. Rauni Kilde (2 of 2):
Iceland, NATO, propaganda – focus on Peace, Love & Unity NOW!

http://www.youtube.com/watch?v=dpyN_arxwxo&feature=related

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

ÅÅÅÅ TUUUUSEN TAKK!!!! LOVE U!!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Enda flere gode videoer – intervjuer med Dr Rauni Kilde serie med 3 videos:

Dr. Rauni Kilde (1 of 3):
What we focus our attention and intention on – we become!

http://www.youtube.com/watch?v=JqfhZFvVotc&feature=related

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Søte Michelle og andre som deler mitt syn i en del saker,
er velkomne til å kontakte meg på mail: singoalla@live.no :-)

Enda en ny video fra de to med så mye innsikt på Jylland..

Are snowflakes part of NATO Brilliant Ardent military exercise
for a coming world war?

http://www.youtube.com/watch?v=kFIRlpr1tfc

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

så utrolig hyggelig, ja liker kjempegodt det du skriver, takk&klemmer.o) Sammen sprer vi kjærlighet og glede og frihet for alt og alle!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Dr Rauni er helt fantastisk, åååå, ELSKER den herlige engelen, så interessant det hun sier også om at vulkanen på island med all røyken kan ha vært skapt for å teste kaos og militære prøveflygninger i røyk.. Men så herlig å høre at vi sammen skal ha fokus på LOVE som vårt våpen mot de militære våpnene, vi sender lys og kjærlighet inn i mørkret..

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Takk for alle disse positive videoene, la oss gjøre dette i praksis!
For meg er det er svært interessant å høre hva denne kloke kvinne har sagt om hendelser som nettopp har skjedd.. for få dager siden..

Veldig glad for denne muligheten. Takk til Armin for artikkelen og til Singoalla og andre for linker og interessante kommentarer. Takk til supersøte Michelle – så full av kjærlighet. Fortsett å spre kjærlighet, det er den sterkeste kraften i universet.. La oss sammen finne ut hvordan vi bruker denne «nøkkelen» effektivt for å vinne seier for alle gode krefter og mennesker på jord..

Oppfordrer alle som får positive ideer om å poste dem her :-)

Michelle
Skribent
13 år siden

kjære alle fantasisk herlige sanne engler av kjærligheten, Rauni er jo involvert i universet og utenomjordinger, det er også kjempespennende og goe kontaktperson Channie West i Sverige som er ambassadør for Hvit Tids Healing på jorden, healing er jo kjærlighet, og her forklarer Channie om hva Hvit Tids Healing er og gjør:
http://www.universellvittidshealingsverige.se/om_uvth.html
legger jeg også ved denne engelske linken fra eleven hennes Wistancia.com:
http://www.wistancia.com/uwt.htm

Otto
Abonnent
13 år siden

Apropos artikkelens overskrift, og Fawlty Towers. God vår :)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
13 år siden

Jeg tok en pause fra nyhetsspeilet for å ha mine egne tanker og hverdag i fred, det kan noen ganger bli for mye konspirasjon, frykt og kampen mot en fiende… (som kanskje ikke er noen andre enn meg selv).
Kom tilbake, gjorde noe veldig dumt: leste alle kommentarene før jeg skulle klikke på videon i denne artikkelen.
Dermed ble jeg en stakkars uvitende sjel forvirret atter en gang i min søken etter inspirasjon og opplysning:P

Jeg må bare nok en gang anbefale noe som jeg selv skal gjøre nå: Gå ut og se på den trofaste naturen hvordan den nok en gang går inn i en heftig modus: VÅR…

Otto
Abonnent
13 år siden

Mark Phillips & Cathy O’Brien. What do you really know about mindcontrol?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

NY BOK: SKJULTE VERDNER.Vår kjære Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde, kommer har skrevet en ny bok som lanseres i disse dager på den store Alternativ-messen på Lillestrøm, som startet i dag.

Rauni har ikke holdt foredrag på den messen på mange år, nå kommer hun med ny bok, som lanseres på messen og foredrag lørdag og søndag.

Til tross for at Rauni er en internasjonal kjent foredragsholder, forfatter av 5 bestselger-bøker og en autoritet på mange områder, så er hun ikke blant navnene som fremheves eller promoteres – typisk nok.. De promoterer personer som det var langt mindre grunn til å promotere enn henne. De som er ledere i Altnett vil ikke at folk skal vite en del av det Rauni snakker om..

Så jeg vil promotere litt her, ved å opplyse hvor og når hennes foredrag på messen vil holdes, siden jeg vet at dere er mange her som har stor sans for Rauni her har dere tid og sted :-)

LØRDAG – Rom 15 – kL 17.00 – Rauni-Leena Luukanen.

SØNDAG – Rom 14 – KL 12.00 – Rauni-Leena Luukanen.

Rauni-Leena Luukanen. Finsk pensjonert lege med tre spesialiteter. Tidligere fylkeslege og direktør i det finske helsedirektoratet. Har deltatt som finsk regjeringsrepresentant i WHO. Medlem av The New York Academy of Science. Internationalt bestselgende forfatter med bl.a. boken “ Det finns ingen død”. Opplevelser med UFO og det oversanselige har brakt henne over i et nytt grensesprengende paradigme. Skjulte verdier, mind controll og framtiden. “Skjulte verdner” er hennes femte bok og lanseres på messen. Den avslører blant annet de hemmelige tjenesters arbeidsmetoder.

Dette innebærer psykologisk, elektronisk og kjemisk krigføring mot sivilbefolkningen for å redusere folketallet. Det betyr også kontroll over menneskers handlinger, tanker og følelser gjennom mikrochipping, vaksinasjoner og operasjoner utført av uetiske leger og tannleger som arbeider for “New World order”

Regner med at hun også blir å treffe på stand til Kolofon/Koloritt forlag, men har ingen tider for dette. Deres nr på stand er: 1 17-21. Langs den ene veggen. Boken kan kjøpes fra forlaget eller vanlig bokhandel.

markussosionom
Abonnent
12 år siden

Ja, veldig bra Singoalla…..Du er fantastisk…!
For min egen del så hadde jeg kontakt med Rauni Leena Lukkanen Kilde, og takket henne for å bidra til å redde livet mitt…
Jeg er en manchurian candidate og mind-control-offer, som nesten drepte, – men istedet flyktet jeg til utlandet og begynte å lete etter microchipper i kroppen min….Jeg hadde värt på Rauni-Leena Lukkanen Kilde sitt foredrag på Alternativ-messen i Stavanger i 1999 (2000?), og der foreleste hun om mindcontrol….Jeg hadde aldri hört om det för, – men det hun fortalte var med på å bidra til at jeg reddet livet ved å flykte fra Norge…
I hennes svar til meg, sa Lukkanen Kilde at : reis ikke til Norge for å ta ut implantatene…, du vil bare få satt inn nyere og sterkere implantater….Norske leger er tvunget til å foreta dette…..

Jeg skal kjöpe den nye boken… Takk til Rauni-Leena Lukkanen Kilde..
Og jeg vil også anbefale hennes böker : «Det finnes ingen död«, og «budskap fra stjernene«….fantastiske böker ( jeg mener de er delvis kanaliserte)
Så til Singoalla….Du får ha takk du også, for väre så positiv og sterk, – digger deg…!! Du er viktig her på Nyhetsspeilet!!

Markussosionom

http:// psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Markussosionom: Tusen hjertelig takk for din tilstedeverelse og gode ord til meg, jeg sender en varm takk fra mitt hjerte til deg :-)

Godt at noen kan verdsette det jeg skriver – en del andre ønsker meg dit pepperen gror og motarbeider så godt de kan.. Sjekk om du har fått noe på mail :-)

Ellers vil jeg bare si at jeg snakket nå med Rauni, hennes foredrag på messen og alt rundt det hadde vært vellykket og bra, mye folk osv, på tross av manglende promotering. Selv var jeg dessverre forhindret fra å være der denne gang. Hun var forøvrig også på messen i Stavanger nå nylig og der står den gode mann Christian Paaske ansvarlig for arrangementet og promoteringen, så der var alt i den skjønneste orden :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

ANBEFALER DEN NYE BOKEN TIL RAUNI-LEENA:

Skjulte verdener

Kan bestilles fra forlaget eller andre bokhandlere, man kan ofte få bøker tilsendt rett hjem i postkassa portofritt om man f eks bestiller over en viss sum, f eks over 300 kr, og det er alltid mye spennende på bokfronten som man kan bestille samtidig om summen for en er for lav, se på bokhandlenes nettlinker :-)

ANBEFALER DENNE NYE BOKEN:

Skjulte verdener

Kan bestilles fra forlaget eller andre bokhandlere, man kan ofte få bøker tilsendt rett hjem i postkassa portofritt om man f eks bestiller over en viss sum, f eks over 300 kr, og det er alltid mye spennende på bokfronten som man kan bestille :-)

ISBN 978-82-92395-85-1

Rauna-Leena Luukanen-Kilde

Skjulte verdener er internasjonal bestselger forfatter Dr. Rauni-Leena Luukanen–Kilde sin femte bok utgitt i Norge. Hennes første bok fra 1984 – Det finnes ingen død er oversatt til seks språk og solgt i 170000 eksemplarer. Hun er også med i boka Who’s Who in the World.

I denne boken behandler hun egne erfaringer og finske kontaktpersoners positive opplevelser med utenomjordiske. Hun tar også et oppgjør med hemmelige tjenesters uetiske arbeidsmetoder i sin skjulte krig mot sivilbefolkningen samt militære myndigheters framferd og menneskerasens fremtid. Utrolige hemmelige mindcontrol-metoder via data og satelitter gir muligheten til å lese menneskers tankesignaler, drømmer og underbevissthet. Hvordan man kan styre menneskers hjerneaktivitet, oppførsel, holdninger og skjebner.

Superteknologi har overtatt kontrollen over vår intellektuelle utvikling. Dette stiller store krav til etikk og moral, samt juridiske utfordringer. Hva er det å være et menneske – bevissthet, psyke, energi – på denne planeten? Energi forsvinner aldri, men bare skifter form i universet.

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde

Hun er bl a Finlands tidligere representant i WHO,
tidligere medlem av The New York Academy of Sciences,
hun er omtalt bl a i:

I Who’s who in the World,
I Who’s who in medicine and healthcare,
I Who’s who in science and engineering

Link til forlagets presentasjon:

https://secure.kolofon.no/index.aspx?pid=2522&docid=79

Både Tanum og Norli bokhandlere har gode nettesider, Haugen bok sender portofritt uansett, iallfall gjorde de det før, her er link til deres lagersalg, og ut fra der finner man hovedsiden også, du får bøkene portofritt og støtter samtig en god bedrift i distrikts-Norge:-)
—————————————————————————–
Vi tømmer lageret og kutter tilbudsprisene.
2500 titler med 50-85% rabatt.

Gjelder katalogen «Lagersalg» og til det er tomt på lager.

Lagersalget finner du her:
http://www.haugenbok.no/pix.cfm?pid=4&w=nyhetsbrev%202310&k=6_3_1

Vi kan dessverre ikke garantere at alle får alt de bestiller, selv om det står «På lager», så vi anbefaler deg å være rask med din bestilling.

« Forrige artikkel

Sjelens sang for fred og kjærlighet

Neste artikkel »

Silverstein ønsket å demolere WTC 7

64
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x