Dr. Rauni Kilde: Kjærlighet er nøkkelen

5.3K visninger
1 minutt lesetid
64

The Human Project besøkes av den verdensberømte Rauni-Leena Luukanen Kilde for et videointervju. De fleste tenkende mennesker har skjønt at noe er veldig veldig galt med vår verden, hele systemet er galt; vil forandringene komme gjennom katastrofer? Spør Dr. Rauni.

Hans K. Gaarder og jeg har tidligere vært så heldige i hennes kunnskapsrike energifylte nærvær å bli smittet av hennes modighet mot de mørke kreftene under et videointervju i april 2009. Det kan du se her.

Rauni advarer om et samfunn der du mer eller mindre er klar over dine egne tanker, meninger og tilslutt handlinger. Alt er frekvenser, vibrasjoner, og mikrobrikker så små at du kunne hatt en i deg uten å vite det.

Denne gangen snakker hun om: menneskeskapte katastrofer, healing, kraften i deg, kjærlighetsfrekvenser, mørket viser krefter, utveier, resten kan du oppleve selv.

Katastrofene som rammer verden er akkurrat det vi trenger for å stoppe opp og tenke, ifølge Rauni.

Rauni er en av de 144.000 sjelene som har inkarnert for å assistere menneskeheten i tidenes siste slag mot mørket. Når du trenger veiledning og positiv energi, lukk igjen øynene og se lyset skinne så kraftig, lyset er i deg!

Du må forandre systemet fra innsiden, bli kjærlighet.

Playlistlink: http://www.youtube.com/view_play_list?p=27FC6B6543EB891C

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

64 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Diademas
Diademas
Abonnent
9 år siden

Min feil:

(09×02)×(2+0+1+5-20+49)=666

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

Dr. Rauni-Leena Luukanen er døde

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
9 år siden

Tom Rosland sier:
09. 02. 2015, kl. 20:49
Dr. Rauni-Leena Luukanen er død

Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
9 år siden

Hmmm. 09. 02. 2015, kl. 20:49 sier du?

(09+02)×(2+0+1+5-20+49)=666
Betyr det at UFO-Leena var Satan?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Vet ikke hva jeg skal gjøre, for del 1 av det innlegg som jeg postet del 2 av, er umulig å poste, jeg har delt opp, fjernet linker osv. Den finske gudeverden og mytologi er alt for sterk kost for Ns.. tydeligvis. Må det sensureres, men jeg ber nok en gang om at red legger det ut om det har havnet i et filter et sted..

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Singoalla
12 år siden

Den boken er allerede anmeldt i denne artikkelen:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/innsideinformasjon-fra-kvinnen-som-vet/

Kommentarfeltet under den artikkelen ble imidlertid fullstendig ødelagt i form av 12 sider med fullstendig irrelevant bibelkristelig krangling mellom Singoalla og Useless.

Min egen kommentar under den artikkelen var:
“Nå har jeg lest boken; det gikk jammen fort!

Boken er anti-akademisk og anti-dokumentarisk. Boken har 188 brødtekstsider, men ikke EN ENESTE litteraturhenvisning. Litteraturlisten bakerst i boken er på to sider, ganske uimponerende fra en akademiker, og selv denne listen blir det altså ikke henvist til i brødteksten.

Kapitlene er uten tittel, og det er like greit, for kapitlene er ikke tematisk organisert. Hvert kapittel er lik det forrige; en sommerfugls flagring over 2-3 sider der et tredvetalls saker omtales, hvert av dem med 2-3 setninger.

Dette er IKKE en fagbok; og det er IKKE en dokumentar. Hvis jeg skal antyde sjangeren med et begrep fra malerkunsten, vil jeg si ”impresjonisme”. Boken er som en hyggelig og underholdende prat, til et glass hvitvin, med en person med Alzheimer light: i to timer blir du foret med fantastiske påstander, fortellinger og anekdoter. Men disse bringer deg dessverre ikke videre i din egen research.

I tillegg er boken smekkfull av de mest elementære skrivefeil: 3-4 pr. side. Her har tydeligvis ingen redaktør eller hjelper bidratt med noe som helst. Før jeg kjøpte boken hadde jeg tenkt å gi den i presang til min mor; men selv det tjener den ikke til.”

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

RKM: Der er du i kjent stil, Maranata og jeg har din trussel over oss, om å bli slettet om vi våger diskutere Bibel.. er det fair? Kunne du ikke heller jobbe litt med din ekstreme antipati mot Bibel, Gud og Jesus. Når du f eks skriver om GT, så er det forbundt å nevne ting som for mange henger sammen med det. Men det er ulovlig å få nevne eller kommentere.

Din kommentar her er imidlertid helt på jordet.

Du tar FULLSTENDiG feil! Du snakker om en helt annet bok enn den som var i min kommentar jeg ikke får postet! Raunis bok, er jeg klar over er anmeldt og den har jeg også anbefalt ovenfor, hun er fortvilet over alle de feilene som er LAGT inn med vilje! For det er det faktisk.

Men kommentaren jeg forsøkte forgjeves å poste var om denne boken:

Jeg holder på å lese en bok av en av de mest kjente finske forfattere..

Han heter Arto Paasilinna – og boken heter: Tordengudens sønn..

http://www.oa.no/kultur/nye_boeker/article5036576.ece

Det var som sagt om den finske mytologi og gudeverden og jeg hadde noen poenger der som hadde med Rauni å gjøre. Det kunne vært en ide om du iallfall snakket om samme bok som meg, istedet for å benytte anledningen til sure oppstøt om både meg, Maranata og Rauni og hennes bok. Er det ok for redaktørene å gjøre akkurat hva de vil mot kommentatorene her uten å følge noen av sine egne relger eller få advarsler? Folk som ser det reagerer!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

RKM: Ikke bare svarte du ang en helt annen bok, enn den jeg snakket om her – og en helt annen forfatter..

Det kunne kanskje være en idè å lese det som faktisk står, litt mer nøye, både andres innlegg og i boken du slakter her..

For det du sier her er hverken fair, korrekt eller sannferdig, Rolf Kenneth Myhre!

Boken til Rauni-Leena Luukanen Kilde som du snakker om her, er ingen akademisk forskningsrapport skrevet for forskere og vitenskapsmenn!

Det er en bok som er skrevet for helt vanlige folk!

Bokens litteraturliste og henvisninger finnes separat, bak i boken.

Side 189-190. Inneholder henvisninger til bl a vitenskapelige rapporter.

Det er også angitt en rekke nettsteder og konkrete patenter med patent-nr.

Patenter som gjelder f eks deviser som kan endre og manipulere menneskers bevissthet, tanker og følelser, samt deviser som kan brukes til å lese våre tanker, og sørge for at noen får talende stemmer i hodet osv. Du kjenner nok til eksempler på dette..

Side 195-212 gir unike vitenskapelige bevis. Det er bla henvist til en rekke akademiske rapporter og kongresser, på høyt internasjonalt nivå innen medisin og innen millitæret , hvor Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde har deltatt, gjennom mange år.

Ang skrivefeilene så har jeg allerede sagt i et annet innlegg, at de ikke var der i utgangspunktet og må dermed være satt inn med hensikt = sabotasje.

Dersom boken ikke bidrar med noe som gjør at du kommer videre i din forskning, må det være fordi du ikke vil ta de brikkene som faktisk gis i denne boken..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Del 2: Vel, hva har dette med Rauni å gjøre:

På side 7 i bok-utgaven – vil jeg sitere følgende:

I Finnenes himmel hersker Ukko Overgud, og også Ukkos hustru Rauni.

Rauni kalles også Jordens mor. Hun gav urfinnene kraft til å sloss mot bergtrollene, som er smådjevler med lange haler. De pusser ikke tennene sine og har også andre dårlige vaner. Dersom Rauni ikke hadde eksistert, ville diss bergtrollene ha erobret himmelen og jorden.

Forholdet mellom Ukko og Rauni er fra tid til annen temmelig stormfullt. Rauni har den dårlige vanen at hun kjefter og smeller. I slike perioder blir værlaget trykkende, selv nede på jorden, og folk sier at det er torden i luften..

Har vært så heldig å ha hatt Rauni som en god venninne gjennom mer enn 10 år, men at hun heter etter en finsk gudinne har hun ikke sagt noe om, og jeg undrer meg over dette, fordi jeg også traff hennes meget kristne mor, noen ganger.. Hun var svært kristen men valgte altså et navn fra den mektigste gudinne i den før-kristne finske gudeverden.. til Rauni :-)

Jeg sier ikke at hun er en gudinne, men heller ikke kan noen påstå at hvilket navn vi får er tilfeldig, eller ikke virker på oss. Det sier også Bibelen veldig klart.. Og likheten med denne gudinnen slår meg, da Rauni også har for vane å kjefte og smelle, men det går mer på makt-eliten og deres lakeier og små og store djevler med haler enn på småtroll og tusser..

Men om det ikke hadde vært for Rauni, her på jorden, så hadde flere av maktelitens tusser, troll og fæslige lakeier og troll på nett og i samfunnet, fått mye friere spillerom og mye mer inflytelse.. huttemegtu..

Så jeg humrer, ler og undrer meg også over at vår kjære Rauni er oppkalt etter og ligner ikke så lite på en Finsk overgudinne.. Rauni – Jordens mor :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

I denne artikkelen fremstilte Armin Rauni som noe meget spesielt, han valgte en illustrasjon som er litt gudinne-aktig.. og noen kunne kanskje tenke det ble litt i overkant..

Armin skriver bl a: “Lyset’s kriger er her for å hjelpe deg forstå hvorfor katastrofer skjer for menneskehetens beste.”

Og hun ER helt spesiell, har en enorm kunnskap, autoritet og vidsyn.. Hun er spesiell – som vi alle er det, men noen er litt ekstra spesielle..

Jeg holder på å lese en bok av en av de mest kjente finske forfattere..

Han heter Arto Paasilinna – og boken heter: Tordengudens sønn..

http://www.oa.no/kultur/nye_boeker/article5036576.ece

Her er litt fra bok-omtalene i Norge av boka:

Finlands meste leste forfatter, Arto Paasilinna, er kjent for sin burleske, ironiske, tørrvittige stil. Jeg vet ikke om noen annen forfatter som er så morsom. Man koser seg virkelig med hans bøker.

I Tordengudens sønn føres vi inn i en rik gudeverden med ikke bare himmelske guder, men også vetter, alver, husnisser, tusser og troll. Boka har det originale utgangspunkt at finnenes guder har sett seg mette på at fremmede religioner og falske guder har ført det finske folket langt vekk fra den opprinnelige gudetroen. Finnene lever et behagelig liv i velstand og ser ikke ut til å ha stort behov for gudetro.

Gudene holder et møte og beslutter å sende Tordengudens sønn, Rutja, til jorden for å misjonere. Målet er å omvende finnene til den gamle, opprinnelige gudetroen Det finske folket tilber ikke lenger sine guder, de er blitt omvendt til kristentroen. For ikke å skremme vettet av folk reinkarnerer han seg i en fattig jordeier og antikvitetshandler, men misjonsarbeidet går ikke så lett som ventet..

Dette er rett og slett underholdning på høyt nivå! Når boka er halvlest, tar det helt av; med disipler og 6 nye bud som menneskene bør leve etter:

Du skal frykte og elske Ukko.
Du skal ikke være slem mot de små.
Du skal verne alt liv.
Du skal ha respekt for de gamle.
Du skal leve som folk.
Du skal ikke gi opp.

Har lest et par til av bøkene hans som også var morsomme, de finnes også på lyd og en av dem heter og handler om: Kollektivt selvmord..

http://www.nrk.no/nyheter/kultur/litteratur/1.3360493

Vel – hans bøker er bra, finnes på lyd og kan anbefales..

Vel, hva har dette med Rauni å gjøre:

På side 7 i bok-utgaven – vil jeg sitere følgende:

I Finnenes himmel hersker Ukko Overgud, og også Ukkos hustru Rauni.

Rauni kalles også Jordens mor. Hun gav urfinnene kraft til å sloss mot bergtrollene, som er smådjevler med lange haler. De pusser ikke tennene sine og har også andre dårlige vaner. Dersom Rauni ikke hadde eksistert, ville diss bergtrollene ha erobret himmelen og jorden.

Forholdet mellom Ukko og Rauni er fra tid til annen temmelig stormfullt. Rauni har den dårlige vanen at hun kjefter og smeller. I slike perioder blir værlaget trykkende, selv nede på jorden, og folk sier at det er torden i luften..

Har vært så heldig å ha hatt Rauni som en god venninne gjennom mer enn 10 år, men at hun heter etter en finsk gudinne har hun ikke sagt noe om, og jeg undrer meg over dette, fordi jeg også traff hennes meget kristne mor, noen ganger.. Hun var svært kristen men valgte altså et navn fra den mektigste gudinne i den før-kristne finske gudeverden.. til Rauni :-)

Jeg sier ikke at hun er en gudinne, men heller ikke kan noen påstå at hvilket navn vi får er tilfeldig, eller ikke virker på oss. Det sier også Bibelen veldig klart.. Og likheten med denne gudinnen slår meg, da Rauni også har for vane å kjefte og smelle, men det går mer på makt-eliten og deres lakeier og små og store djevler med haler enn på småtroll og tusser..

Men om det ikke hadde vært for Rauni, her på jorden, så hadde flere av maktelitens tusser, troll og fæslige lakeier og troll på nett og i samfunnet, fått mye friere spillerom og mye mer inflytelse.. huttemegtu..

Så jeg humrer, ler og undrer meg også over at vår kjære Rauni er oppkalt etter og ligner ikke så lite på en Finsk overgudinne.. Rauni – Jordens mor :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

ANBEFALER DEN NYE BOKEN TIL RAUNI-LEENA:

Skjulte verdener

Kan bestilles fra forlaget eller andre bokhandlere, man kan ofte få bøker tilsendt rett hjem i postkassa portofritt om man f eks bestiller over en viss sum, f eks over 300 kr, og det er alltid mye spennende på bokfronten som man kan bestille samtidig om summen for en er for lav, se på bokhandlenes nettlinker :-)

ANBEFALER DENNE NYE BOKEN:

Skjulte verdener

Kan bestilles fra forlaget eller andre bokhandlere, man kan ofte få bøker tilsendt rett hjem i postkassa portofritt om man f eks bestiller over en viss sum, f eks over 300 kr, og det er alltid mye spennende på bokfronten som man kan bestille :-)

ISBN 978-82-92395-85-1

Rauna-Leena Luukanen-Kilde

Skjulte verdener er internasjonal bestselger forfatter Dr. Rauni-Leena Luukanen–Kilde sin femte bok utgitt i Norge. Hennes første bok fra 1984 – Det finnes ingen død er oversatt til seks språk og solgt i 170000 eksemplarer. Hun er også med i boka Who’s Who in the World.

I denne boken behandler hun egne erfaringer og finske kontaktpersoners positive opplevelser med utenomjordiske. Hun tar også et oppgjør med hemmelige tjenesters uetiske arbeidsmetoder i sin skjulte krig mot sivilbefolkningen samt militære myndigheters framferd og menneskerasens fremtid. Utrolige hemmelige mindcontrol-metoder via data og satelitter gir muligheten til å lese menneskers tankesignaler, drømmer og underbevissthet. Hvordan man kan styre menneskers hjerneaktivitet, oppførsel, holdninger og skjebner.

Superteknologi har overtatt kontrollen over vår intellektuelle utvikling. Dette stiller store krav til etikk og moral, samt juridiske utfordringer. Hva er det å være et menneske – bevissthet, psyke, energi – på denne planeten? Energi forsvinner aldri, men bare skifter form i universet.

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde

Hun er bl a Finlands tidligere representant i WHO,
tidligere medlem av The New York Academy of Sciences,
hun er omtalt bl a i:

I Who’s who in the World,
I Who’s who in medicine and healthcare,
I Who’s who in science and engineering

Link til forlagets presentasjon:

https://secure.kolofon.no/index.aspx?pid=2522&docid=79

Både Tanum og Norli bokhandlere har gode nettesider, Haugen bok sender portofritt uansett, iallfall gjorde de det før, her er link til deres lagersalg, og ut fra der finner man hovedsiden også, du får bøkene portofritt og støtter samtig en god bedrift i distrikts-Norge:-)
—————————————————————————–
Vi tømmer lageret og kutter tilbudsprisene.
2500 titler med 50-85% rabatt.

Gjelder katalogen “Lagersalg” og til det er tomt på lager.

Lagersalget finner du her:
http://www.haugenbok.no/pix.cfm?pid=4&w=nyhetsbrev%202310&k=6_3_1

Vi kan dessverre ikke garantere at alle får alt de bestiller, selv om det står “På lager”, så vi anbefaler deg å være rask med din bestilling.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Markussosionom: Tusen hjertelig takk for din tilstedeverelse og gode ord til meg, jeg sender en varm takk fra mitt hjerte til deg :-)

Godt at noen kan verdsette det jeg skriver – en del andre ønsker meg dit pepperen gror og motarbeider så godt de kan.. Sjekk om du har fått noe på mail :-)

Ellers vil jeg bare si at jeg snakket nå med Rauni, hennes foredrag på messen og alt rundt det hadde vært vellykket og bra, mye folk osv, på tross av manglende promotering. Selv var jeg dessverre forhindret fra å være der denne gang. Hun var forøvrig også på messen i Stavanger nå nylig og der står den gode mann Christian Paaske ansvarlig for arrangementet og promoteringen, så der var alt i den skjønneste orden :-)

markussosionom
Abonnent
13 år siden

Ja, veldig bra Singoalla…..Du er fantastisk…!
For min egen del så hadde jeg kontakt med Rauni Leena Lukkanen Kilde, og takket henne for å bidra til å redde livet mitt…
Jeg er en manchurian candidate og mind-control-offer, som nesten drepte, – men istedet flyktet jeg til utlandet og begynte å lete etter microchipper i kroppen min….Jeg hadde värt på Rauni-Leena Lukkanen Kilde sitt foredrag på Alternativ-messen i Stavanger i 1999 (2000?), og der foreleste hun om mindcontrol….Jeg hadde aldri hört om det för, – men det hun fortalte var med på å bidra til at jeg reddet livet ved å flykte fra Norge…
I hennes svar til meg, sa Lukkanen Kilde at : reis ikke til Norge for å ta ut implantatene…, du vil bare få satt inn nyere og sterkere implantater….Norske leger er tvunget til å foreta dette…..

Jeg skal kjöpe den nye boken… Takk til Rauni-Leena Lukkanen Kilde..
Og jeg vil også anbefale hennes böker : “Det finnes ingen död“, og “budskap fra stjernene“….fantastiske böker ( jeg mener de er delvis kanaliserte)
Så til Singoalla….Du får ha takk du også, for väre så positiv og sterk, – digger deg…!! Du er viktig her på Nyhetsspeilet!!

Markussosionom

http:// psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

NY BOK: SKJULTE VERDNER.Vår kjære Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde, kommer har skrevet en ny bok som lanseres i disse dager på den store Alternativ-messen på Lillestrøm, som startet i dag.

Rauni har ikke holdt foredrag på den messen på mange år, nå kommer hun med ny bok, som lanseres på messen og foredrag lørdag og søndag.

Til tross for at Rauni er en internasjonal kjent foredragsholder, forfatter av 5 bestselger-bøker og en autoritet på mange områder, så er hun ikke blant navnene som fremheves eller promoteres – typisk nok.. De promoterer personer som det var langt mindre grunn til å promotere enn henne. De som er ledere i Altnett vil ikke at folk skal vite en del av det Rauni snakker om..

Så jeg vil promotere litt her, ved å opplyse hvor og når hennes foredrag på messen vil holdes, siden jeg vet at dere er mange her som har stor sans for Rauni her har dere tid og sted :-)

LØRDAG – Rom 15 – kL 17.00 – Rauni-Leena Luukanen.

SØNDAG – Rom 14 – KL 12.00 – Rauni-Leena Luukanen.

Rauni-Leena Luukanen. Finsk pensjonert lege med tre spesialiteter. Tidligere fylkeslege og direktør i det finske helsedirektoratet. Har deltatt som finsk regjeringsrepresentant i WHO. Medlem av The New York Academy of Science. Internationalt bestselgende forfatter med bl.a. boken “ Det finns ingen død”. Opplevelser med UFO og det oversanselige har brakt henne over i et nytt grensesprengende paradigme. Skjulte verdier, mind controll og framtiden. “Skjulte verdner” er hennes femte bok og lanseres på messen. Den avslører blant annet de hemmelige tjenesters arbeidsmetoder.

Dette innebærer psykologisk, elektronisk og kjemisk krigføring mot sivilbefolkningen for å redusere folketallet. Det betyr også kontroll over menneskers handlinger, tanker og følelser gjennom mikrochipping, vaksinasjoner og operasjoner utført av uetiske leger og tannleger som arbeider for “New World order”

Regner med at hun også blir å treffe på stand til Kolofon/Koloritt forlag, men har ingen tider for dette. Deres nr på stand er: 1 17-21. Langs den ene veggen. Boken kan kjøpes fra forlaget eller vanlig bokhandel.

Otto
Abonnent
13 år siden

Mark Phillips & Cathy O’Brien. What do you really know about mindcontrol?

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Jeg tok en pause fra nyhetsspeilet for å ha mine egne tanker og hverdag i fred, det kan noen ganger bli for mye konspirasjon, frykt og kampen mot en fiende… (som kanskje ikke er noen andre enn meg selv).
Kom tilbake, gjorde noe veldig dumt: leste alle kommentarene før jeg skulle klikke på videon i denne artikkelen.
Dermed ble jeg en stakkars uvitende sjel forvirret atter en gang i min søken etter inspirasjon og opplysning:P

Jeg må bare nok en gang anbefale noe som jeg selv skal gjøre nå: Gå ut og se på den trofaste naturen hvordan den nok en gang går inn i en heftig modus: VÅR…

Otto
Abonnent
14 år siden

Apropos artikkelens overskrift, og Fawlty Towers. God vår :)

Michelle
Skribent
14 år siden

kjære alle fantasisk herlige sanne engler av kjærligheten, Rauni er jo involvert i universet og utenomjordinger, det er også kjempespennende og goe kontaktperson Channie West i Sverige som er ambassadør for Hvit Tids Healing på jorden, healing er jo kjærlighet, og her forklarer Channie om hva Hvit Tids Healing er og gjør:
http://www.universellvittidshealingsverige.se/om_uvth.html
legger jeg også ved denne engelske linken fra eleven hennes Wistancia.com:
http://www.wistancia.com/uwt.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Søte Michelle og andre som deler mitt syn i en del saker,
er velkomne til å kontakte meg på mail: singoalla@live.no :-)

Enda en ny video fra de to med så mye innsikt på Jylland..

Are snowflakes part of NATO Brilliant Ardent military exercise
for a coming world war?

http://www.youtube.com/watch?v=kFIRlpr1tfc

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

så utrolig hyggelig, ja liker kjempegodt det du skriver, takk&klemmer.o) Sammen sprer vi kjærlighet og glede og frihet for alt og alle!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
14 år siden

Dr Rauni er helt fantastisk, åååå, ELSKER den herlige engelen, så interessant det hun sier også om at vulkanen på island med all røyken kan ha vært skapt for å teste kaos og militære prøveflygninger i røyk.. Men så herlig å høre at vi sammen skal ha fokus på LOVE som vårt våpen mot de militære våpnene, vi sender lys og kjærlighet inn i mørkret..

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Takk for alle disse positive videoene, la oss gjøre dette i praksis!
For meg er det er svært interessant å høre hva denne kloke kvinne har sagt om hendelser som nettopp har skjedd.. for få dager siden..

Veldig glad for denne muligheten. Takk til Armin for artikkelen og til Singoalla og andre for linker og interessante kommentarer. Takk til supersøte Michelle – så full av kjærlighet. Fortsett å spre kjærlighet, det er den sterkeste kraften i universet.. La oss sammen finne ut hvordan vi bruker denne “nøkkelen” effektivt for å vinne seier for alle gode krefter og mennesker på jord..

Oppfordrer alle som får positive ideer om å poste dem her :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Enda flere gode videoer – intervjuer med Dr Rauni Kilde serie med 3 videos:

Dr. Rauni Kilde (1 of 3):
What we focus our attention and intention on – we become!

http://www.youtube.com/watch?v=JqfhZFvVotc&feature=related

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

FLERE NYE VIDEOER med aktuell god info fra Jylland, de bruker sin tid konstruktivt der nede – bra for oss at flyene ikke gikk, så fikk vi enda mer god info fra Rauni på videoer vi kan dele med andre :-)

Skriv gjerne artikler rundt disse, flere leser artikler enn kommentarer her..
Det viktige er å få mest mulig sann info ut til flest mulig..

Dr. Rauni Kilde (1 of 2):
Iceland, vulcano, military exercise, war – it’s a warning signal!

http://www.youtube.com/watch?v=WhImLmQFehU&feature=related

Dr. Rauni Kilde (2 of 2):
Iceland, NATO, propaganda – focus on Peace, Love & Unity NOW!

http://www.youtube.com/watch?v=dpyN_arxwxo&feature=related

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

ÅÅÅÅ TUUUUSEN TAKK!!!! LOVE U!!!!

Michelle
Skribent
14 år siden

alt inneholder jo vann, til og med stein inneholder vann, mye frukt og grønnsaker inneholder nesten bare vann, det er jo blitt gjort mye forsøk med vann, der man ser at vann påvirkes utrolig lett og danner ulike krystaller avhengig av hva man gjør med vannen, man tester altså ut vannet med ulik påvirkning mens man fryser vannet og så ser man i mikroskop på isens krystaller, resultatene kan sammenfattes cirka slik:

Vakre unike krystaller ble dannet av vann som var påvirket av:
rent vann inne fra regnskoger, blitt spilt klassisk musikk til, fått vakre positive lapper med ord lagt under seg som LOVE & Moder Theresa osv ellr snakket de ordene til og til og med vann der man har sendt positive tanker til!

Stygge krystaller, eller tydelig at det ikke var krystaller til stede overhodet:
motsatt forurenset vann, blitt spilt heavy-metal musikk til, fått negative ord lagt under seg som HATE & HiTLER osv eller kjeftet de ordene til og til og med vann der man har sendt negative tanker til!

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

TAKK for den supre linken, der har man jo alt, kom til å tenke på også at frø begynner jo å spire også i vann..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Det er så godt å se så mange gode sjeler her inne nå, med positive og konstruktive bidrag midt oppi elendigheten..

La oss holde motet oppe, la oss bruke denne positive kunnskapen om vannet til å meditere og sende positiv energi av sannhet, lys, forståelse og kjærlighet til alt og alle, både til hverandre, til gode folk som vi kjenner og også til våre fiender, slik Jesus bad oss konkret om.. dersom vi sender lys og kjærlighet til maktmennesker og mørkemakter av alle slag, kan det virke positivt.. på mange måter og de vil ikke lenger kunne skade andre med sin fremferd, mener noen. La oss forsøke, alle vi som leser dette, jeg oppfordrer dere, bruk noen få minutter hver dag.. :-)

Ditt valg av bilde til artikkelen her, vil kanskje noen undre seg over, for det er jo ikke Rauni egentlig, på samme tid vil alle som kjenner henne forstå eksakt hva du mener, kanskje bedre enn du aner.. hun står der som en heltinne ofte, så sterk, så vis og rustet sin rustning av kunnskaper og solid autoritet.. kan fremstå som en jernkvinne noen ganger, rustet til kamp.. ubestikkelig i all sin fremferd.. men kampen er for lys, kjærlighet og sannhet og forteller oss noe om et varmt bankende empatisk hjerte.. som banker så sterkt for alle undertrykte og imot all urett og faenskap som skjer her på denne jord.. Stå på Rauni, gi aldri opp :-)
Du vet det er mange som verdsetter og trenger eksakt den du er og alt det du gjør.. for å bringe sannhet og lys der mørket råder.. takk for den du er :-)
Ta godt vare på deg selv også, for vi ønsker å beholde deg lenge lenge :-)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg selv har aldri trodd at noe bare er “tilfeldigheter” eller at det ikke skal er en mening med alt som skjer med oss og rundt oss som vi både er bevisst om eller ikke bevisst om.

Dr.Rauni -Leena Luukanen er et klarsynt og varmhjertig menneske og kvinne som veier ordene sine like mye som tankene sine før hun slipper dem løs i all offentlighet. For denne intelligente damen vet så inderlig godt hva som gjemmer seg av hemmeligheter både i menneskers sinn og i de skjulte bakrom, der maktelitens ondskap holder sine “dommedagsprofetier” over menneskeheten.

Dr. Rauni- leena Luukanen har for lengst vist verden at det nytter å være lege og samtidig ta sterk avstand fra legemidler som kan vise seg å være skapt med den hensikt å gjøre et stort antall mennesker mentalt syke og døende.

“Kjærligheten og samvittigheten” er det Dr. Rauni-Leena Luukanens står for og viser i praksis og det er de to viktige ordene som har ført Dr. Rauni dit hun er i dag, som en utvalgt budbringer av den SANNE OG RETTFERDIGE GUD.

Det finnes mange politikere og andre autoriteter innen verdens maktelite som har lagt høyrehånden på bibelen mangt en gang og sverget troskap i “guds ånd!” Mange falske mesiasser som jeg selv vil kalle “bødler for ondskapens øverste fyrste.” Og det finnes mennesker i denne verden som har satt seg som mål å tjene en formue på bøker og profetier der de offentlig går ut å forteller allmenheten at “dette er guds befaling til menneskeheten og guds dom som vi alle bør følge!” Så blir det laget videoer og filmer der disse “guds utvalgte” tjener seg søkk rike på rekordtid! På andres nød og elendighet.

Jeg selv tror vi alle er guds utvalgte hvis vi selv er bevisste på hvilken gud og lys vi velger og samtidig følger denne guden og lsyet utifra vårt sanne hjerte og samvittighet. Og den helt sanne gud, er den som forteller vår samvittighet hva som er forskjell mellom rett og galt og hva vi selv må gjøre for å handle rett og ikke galt og samtidig elske våre medmennesker som vi elsker oss selv.

Vi har alle våre svakheter og styrker. Det er en del av det å være et menneske som ofte kan “komme til kort.” i sine ord eller gjerninger. Og ber vi vår samvittighet om hjelp kan vi være sikre på at vi får hjelp til å løse eventuelle problemer vi har.

Vi har kommet i en tid der vi nok alle vil bli overrasket over at de vi trodde var på lag med oss snur seg vekk fra oss. Det har selvsagt skjedd siden det første mennesker ble skapt men nå i en tid der vi skal få oppleve enda mer fattigdom krig og elendighet, ikke minst større naturkatastrofer rundt om i hele verden, tror jeg vi vil få oppleve større splid og mistenksomhet mennesker imellom enn tidligere! Og dette skyldes først og fremst all frykt og forvirrende propaganda som i disse dager spres ytterligere ut gjennom maninstream media.

Ondskapens makelite trenger ikke bare å være de som sitter helt øverst på Bilderbergernes “tronestoler” og trekker i trådene derifra! Ondskapens makt-elite kan også operere i små grupper blant oss, som helt vanlige mennesker som går på en helt vanlig jobb. som nesten usynlige vi tenker er “helt vanlige mennesker uten noen onde hensikter.”

“Vi skal tenke godt om våre medmennesker,” er ord jeg hører ofte og som jeg selv praktiserer i mitt frivillige HULK arbeide. Allikevel er jeg fullt klar over at vi nå er inne i en forvirrende tid som omskaper mange mennesker om til å bli ustabile, usikre, hevngjerrige og voldelige. Hver dag nå finner man avisen fullstappet med nyheter som forteller oss at flere og flere voldshandlinger og drap begås her i landet. Det bør fortelle oss noe om den negative og farlige utviklingen vårt samfunn og verden generelt er inne i, i tillegg til alle disse naturkatastrofene og klimaforandringene som skaper mange av oss om til å bli rastløse og usikre.., i noen tilfeller ustabile i vårt sitt tankespinn/sinn.

“Hva skjer, hva kommer nå?” er mange menneskers spørsmål om dagen. Folk flest vil gjerne like å få VITE hva som mest sannsynlig vil skje med jorden vi lever på og verdens utvikling fremover men når de først får vite hva som mest sannsynlig vil komme til å skje, ønsker mange slettes ikke å vite.noe…! Og det er ikke mer enn naturlig og menneskelig at mange tenker tenker slik.

Med tanke på denne ondskapens maktelite bestående av kvinner og menn som gjør alt de kan for å eliminere flest mulige mennesker fra jordens overflate for at deres store ønskedrøm – The New Word Order “paradis” skal kunne realiseres om ikke lenge, vil disse få igjen med renter så det monner! De vil få smake sin egen ondskap.

Og et ordtak heter: ” Det er ingenting som er så ondt at det ikke er godt for noe.” Det ordtaket vil vi som er offer for denne ondskapens maktelite heldigvis en dag få merke oss vil stemme.

.

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Hundreogførtifiretusentakk for “folkeopplysning” smurf og andre. Neida, jeg er ikke fremmed for at det finnes mye tall og mye mystikk, ikke minst i mytologien og filosofien…og i religioner.

Jeg leste artikkelen over, og da øynene falt på dette tallet – 144 000, poppet et “bilde” av Jehovas vitner opp i mitt indre. Så derfor oppsto det liksom en link mellom disse…
Men så mye annet som Jv er alene om, har også dette tallet en spesiell plass hos dem. Jeg avslutter fra min side, med dette:

(Utdrag fra: Jehovas vitner – deres lære i et nøtteskall)
De 144 000 og den store skare.

– «Og jeg hørte tallet på dem som var beseglet. Det var hundre og førtifire tusen av alle Israels barns stammer.» (Åp.7: 4) «Deretter så jeg – og se; En stor skare som ingen kunne telle, av alle folkeslag og stammer og folk og tungemål. De stod foran tronen og for Lammet, kledd i lange hvite kjortler, og med palmegrener i sine hender.» (Åp.7: 9) På disse to versene bygger selskapet (Vakttårnet) en vesentlig del av sin lære, nemlig læren om de 144 000 og den store skare.
Vitnene regner tallet 144.000 som et bokstavelig tall. Det er i grunnen underlig at noen som er så opptatt av symbolske tall, skulle regne dette tallet som et bokstavelig. Dette blir høyst merkelig når man er klar over at selskapet vet at stammelisten som man finner i versene fra det femte til det åttende avviker vesentlig fra den stammeliste man finner i GT. De regner altså de tolv stammene i denne stammelisten, for å være symbolske, men ikke antall medlemmer i hver stamme. Så ganger de altså et symbolsk tall: tolv, med det de mener er et virkelig tall: 12000. Det leder så frem til tallet 144.000, som de selvfølgelig anvender på seg selv”.

For engen regning vil jeg legge til at Jv,s medlemstall er på ca fem millioner. Dette må jo nødvendigvis bety at det blir et slags klasseskille i denne organisasjonen eller religonen eller hvordan man skal benevne dette. De 144 000 Vitner som er garantert plass i himmelen og alle de andre.

Jv vet selvfølgelig også hvem som er bærere av dyrets tegn, 666, som er et menneskts tegn. Det nevnes naturlig nok ikke navn, men folk som feks Jens Stoltenberg kommer dårlig ut her!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  hanze
14 år siden

Jehovas vitner har ikke mye reell åndelig innsikt etter mine begreper, og jeg har heller ikke sett eller lest at noen fra de rekker har ytret seg i debatten her? Dermed blir det liksom hengende litt i løse luften dette, med å fokusere så mye på hva JV måtte mener om tingene, når de ikke er her for å svare, og ikke helt relevant til artikkelen heller..

De 144 000 står like mye i alle andres Bibel, ikke bare hos vitnene.. alle slags sekter og trossamfunn ser seg selv som denne skare, men dette er nok helt spesielle sjeler som kom hit på et oppdrag, hvem de er vil vise seg med tiden. Men i følge Jesus, er det bare en ting som er et sikkert tegn, på hvem som har den rette tro og ånd, og det er ut fra hva et menneske GJØR; i praksis.. hva et menneske sier er en ting, fagre ord kan mange komme med. Ikke hør så mye på hva et menneske sier, men se i praksis, hvordan personer er mot sine med-skapninger på jord.. De som søker og praktiserer ekte sannhet, godhet og kjærlighet i forhold til mennesker, dyr og moder jord, er de mest sannsynlige til å tilhøre denne skare. Det er på fruktene vi skal kjenne treet, hva treet/mennesket er lagd av, viser seg i praktiske handlinger.. å påberope seg eller tro at man er bedre enn andre virker heller motsatt vei.. ydmykhet er også viktig.. :-)
Og det å ikke fordømme andre..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Når jeg leste hellweges link for lenge siden om wormwood og de siste dager,så kom de 144 000 ut som de som skulle opplyse verden og hjelpe til å ordne opp i kaoset,så hadde de nr.tegn eller siffer prentet inn i hodet som kom fram når ting skjer..ifølge johannes åpenbaring..Kanskje noen av oss her er av de utvalgte? :)

HanKan
HanKan
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg tror nok JV har missforstått det med de 144000. Da burde dem jo ikke og dra flere folk inn i menigheta, hvis dem skal ha noen mulighet til og være blant de heldige. Jeg tror heller det kan være martyrer i de siste dager som med hele sitt hjerte valgte og offre seg for de som har valgt kjærlighet og lys.
Heldigvis så er ikke Gud SV politiker, som mener at alle skal være like og ha likt og få likt. Det er jo det som gjør at hver og en er så unik og spennende.
For det snakkes om at hver og en skal få lønn etter at mørkets fyrster har tapt,
og lyset har beseiret alt det onde. :) Da tror jeg neppe det er snakk om jordiske penger og gods.
Tenk dere da har vi fått helt nye kropper som den gamle mennske kroppen bare kan drømme om.
og da er det ikke snakk om missunelse for det en fikk det ene og en annen fikk det andre, egoismen og selvdyrkelsen som jeg tror alle har i seg av en eller annen grad. den har brent bort. (Halm og strå) men siden vi alle er unike og spessielle vil vi få lønn etter vår ånds behov. og alle vil glede seg på hverandres vegne. fordet som var laget av perler, gull og edelt metall det vil ikke brenne bort. Det vil si Kjærligheten og lyset. Da disse som hadde dette segl eller Guds symbol på seg var telt opp (144000). Da får Johannes se i sitt syn om resten av de som kom inn i Guds rike. Ja det var en skare som ingen kunne telle av alle folkeslag og nasjoner, kansje vi kan legge til, og fra alle relgioner. så her snakker vi om resten av de som velger den ferden.
Jeg tror ikke alle skal være med på dette, men kansje de fleste.
Noen må kansje ta seg en runde til på noe lavere frekvensnivå, men dette er hver og ens eget valg. Dette med Evig pine og hellvete vet jeg ikke, har ikke så mye planer om og ta det valget.
For meg så tror jeg det som ville vært mest hellvete for meg, det er ikke formen for fysisk smerte eller varme. Det er ensomheten i ett stummende mørke. der jeg er absoulutt helt adskilt fra det gudommelige,åndelige, kjærligheten fra noe eller noen.
Og dø det betyr ikke at du slutter og eksistere, men pga av vår kultur og sekulære syn. Så har jo vi blitt hjærnevasket til og tro at vi lever en liten tid på jorden så er det slutt, er det rart mennsker grabber til seg av alt mulig jordisk gods, når du tror at det kansje er siste dagen du lever. I bibelen så blir alldri det og dø brukt som og slutte og eksistere, men det ordet har vi gitt en annen betydning en det det er. De første som ble fortalt at de skulle dø var Adam og Eva, men her ser du også at det og dø, det var at de ble adskilt fra gud først og fremst. senere så døde de jo legemtelig, men heller ikke her sluttet de og eksistere men som død betyr, adskillelse. ble deres ånd adskilt fra legemet.. Det jeg vil si med dette er at. Vi i Vesten har laget en mørk sky over ordet og døden har blit en skremsel og frykt for de fleste, dette er jo selvfølgelig trumf kortet til djevelen og hans NWO folk som styrer. Tenk bare hva vi kunne tjent på og avepnet mørkets fyrster, hvis vi alle hadde vist at det og dø er bare at vi forsetter i en ny verden, kropp, eller planet.Gudomelige unike DNA det vil vi alltid bære i vår ånd og sjel. . De som har valgt eller på sitt veiskille i døden velger at de vil tre over i lyset, gudsnærværet, felleskapet de får det. de ønsker. Hvis mange nok er klare for det, da vil hele jordkloden tre opp i en ny dimensjon. Kansje vi etter tusner av år med forsøk vil gå fra barnehage til skole. og de som er i fåtall de vil nok ta en tur på en annen barnehage planet så de vil føle seg hjemme. Her er det ingen som er tapre.
De som jeg mener kommer til “fortapelsen” eller “hellvete” Det er de som er nesten tvers igjennom egoistiske og selvsentriske at de ikke vil leve i kjærlighet, men heller tar valget og sier jeg vil og trives best med min egen kjærlighet elller egoisme. De ville alldri trives i vårt sted. hva godt ville det være og tvinge de inn i vårt lys når de ikke tåler lyset fra en sigarett glo engang.
Og for de fleste av oss, ville vi alldrivert i den pesrsonens sted. Det vil si at vi velger selv, enten det er mørket eller lyset som er vårt sted.
Jeg vil også si at fra meg som mennske så sier jeg at det er rett og det er galt, men i et universelt syn så er nok ikke det ene eller det andre galt. Men hvor dårlig kombinasjon det er og blandet mørket og lyset.

til dere som er en av de 144000 som kansje må ut i fronten, dere er kansje de som står frem med fult navn og bilde her på NS og er ikke redde for hva andre vil si og mene, dere har kansje offret alt fra jobb,kariere og fammilie. Deres kjærlighet går kansje lengere en til deres nærmeste, men blitt vidtrekkende til og dreie seg om hele mennskeheten. Eller så har vi kansje en av de 144.000 som vi alldri hører noe om, en av de sjulte kjempene. de som offrer alt av seg selv for og hjelpe mennskeheten opp på et nytt bevisthetsnivå. De som går inn i miljøer som andre ikke en gang vil hilse på. Det er disse som ellsker mennskeheten så høyt, at de tror at alle er mulige og nå. De som ikke ser på din forhistorie, men skyter en pil inn i hjærtet ditt uten forbehold. De spør ikke hva du har gjort i din fortid og dømmer deg ut i fra det. Dem drar ikke opp skammen i ditt liv som kansje har brent seg fast i deg. Det er disse som klarer og befri en som blir sett på som ondskapen selv ut i fra det mørke og fengsel. Dette er for meg kansje de viktigste martyrer som finnes. de som går inn i til djevlens kompis som kansje står tilltalt for de groveste kriminelle handlinger som utukt mord og perverse ting
Disse som klarer og befri en sånn sjel, kommer med ekte kjærlighet uten egne motiver. De eier ikke en dråpe av egoisme.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  HanKan
14 år siden

Takk for dine mange tanker om de 144 000 Hankan..
Tror du kan ha rett i mye. Det står i Bibelen at vi skal bli overrasket over hvem som er i himmelen, og også over hvem som ikke er der.. :-)

Og det tror jeg er riktig.. de som virkelig er blant disse 144 000 må være villig til å ofre alt, for sannheten, Gud, for andre mennesker osv..
Dette er folk som det er to i.. som gjør det som er rett, som setter andre først og ikke handler ut fra sitt ego.. utrolig mange handler ut fra sitt ego..

I vår sjel finnes noe fra den onde engelen og noe fra den gode..
Det som er fra den mørke siden er faktisk egoet…
De som tjener sitt ego tjener i realiteten de mørke krefter..
Sjeler som Jesus og Buddha hadde ikke en dråpe av egoisme..
som du sier.. viktig også å huske at det også var en stor stor skare, i tillegg til disse 144 000, som også skulle holde mål for “Guds rike” – ja.. :-)

HanKan
HanKan
Abonnent
Svar til  HanKan
14 år siden

Jeg må få legge til noe, først en takk til deg Armin Bahrami, for ca 1 år siden ble jeg bevist på chemtrails pga av dine artikler om dette. det var en titt opp på himmlen så falt den brikka på plass. :) Vi trenger sånne som deg, som tør og si fra når andre tier.
Når det gjelder dette med kjærligheten og gode gjerninger så er det forskjeller. Som sagt så vil det være en slags løn vi får ut ifra våre gjerninger, disse gjerningene vil bli prøvd med ild. Det er vel det Katolismen kaller skjærsilden. Det har dem jo selvfølgelig gjort om til noe djevelsk og dramatisk, men utifra det jeg har forstått så dreier det seg om og gjøre deg hel i kjærlighet, igjen og ta bort egoismen eller selvet i deg.
Hvis jeg feks. ser en som sitter og tigger på gata. Jeg går bort til han og gir han 100 kr. Hva drev meg til det?

1. Jo jeg ga han 100 kr for det jeg ville veie opp samvittigheten min og da kan jeg leve på det noen dager, og desuten så var det en god gjerning.

Det jeg sier her er ikke at det var en dårlig ting av meg, men hva var motivet. Jo det var ‘Egoet mitt som ville at jeg skulle gi så jeg kunne føle meg mer rettferdig. Det er det jeg vil kalle gjærningsrelgion. Og dette er ikke git i kjærlihet ovenfor personen men en rettferdigjørelse ovenfor deg selv.

2. Fordet kjærligheten i mitt hjærte ovenfor en person som sitter og tigger drar meg til han og jeg med glede uten forbehold gir han en 100 lapp uten og tenke tanken om at jeg vil tjene på denne gjerningen. Det er ekte kjærlighet som ikke går igjennom egoet.

Det er disse lønningene Gud snakker om, gjerninger som blir utført av egoet eller en selvrettferighetgjørelse vil brenne som halm og strå.
Og en gjerning utført i kjærlighet ovenfor din neste uten baktanker kun drevet av hjærtet vil alltid være med deg i din ferd i dette liv eller neste trinn.

Det er derfor viktig og først og fremst være villig til og ta i mot Guds kjærlighet direkte fra hans kilde eller igjennom andre som er bærer av hans kjærlighet.
Hvis ikke så vil det alldri bli ekte det du gir av deg selv.

Man vil også merke at livet ikke blir en tung oppoverbakke men du blir drevet av en indre motor som går på 100% på kjærlighet og produserer 100% lys. Avgiftsfritt. uten forurensning.

Jeg er langt i fra fullkommen på dette, men jeg har virklig fått oppleve hva forskjellen er. :) og ja jeg vil ha mere av det

Når Gud ga Moses de 10 bud, så var det mennskene som var så bråkjekke og sa at de ville vise hvor flinke de var og krevde at Gud ga dem lover de kunne leve opp til etter Guds standard.
. Men det holdt alldri mål, fordet vår ego natur vil altid dra i motsatt retning av hva loven forteller deg. Det første som skjer når Moses kommer ned fra fjellet med Budene er at mennskene danser rundt gullkalven og bryter allerde det første budet. Vår natur er ikke lagd for og leve opp til gjerningsrelgion.
Jesus han kom og oppfylte disse budene, han kom med kjærlighetsbudet som, ikke var en gjerning men en innføring av at Loven ( de 10 bud er skrevet i våre hjerter. og ikke lenger på stein.
Det jeg vil frem til her er at det er kun igjennom våre hjerter vi kan formidle kjærlihet. Ta ,imot kjærlihet gi kjærlihet. Da vil vårt ego prelle av og vår Ånd får god næring, og vi som åndsvesner kan bare med vårt nærvær forandre miljøer rundt oss.

o
o
Abonnent
14 år siden

Ny-Werdens-Orden !

« Forrige artikkel

Sjelens sang for fred og kjærlighet

Neste artikkel »

Silverstein ønsket å demolere WTC 7

64
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x