/

George Carlin advarer menneskeheten

3.3K visninger
1 minutt lesetid
11

Den mest ærlige standup-komiker som har eksistert på denne planeten, George Carlin, forteller oss nøyaktig hvordan verden egentlig styres og at det er på tide at vi alle våkner opp.

George Carlins språk er ganske så fargerikt og han legger ingenting imellom. Vi har ingen frihet. Vi lever i en illusjon. Vi er eid av storkapitalen og kan ikke forvente noe av politikerne som gagner oss. Det verste du kan gjøre er å begynne å tenke kritisk om styre og stell, og begynne å stille spørsmål om hvordan verden blir styrt av dagens ledere.

“You have to be asleep to believe it.”

George Carlin (1937 - 2008) var en Grammy-vinnende amerikansk standup-komiker, skuespiller og skribent.
George Carlin, (1937 – 2008), var en Grammy-vinnende amerikansk standup-komiker, skuespiller og skribent.

Vil du ha mer av George Carlin? Selvfølgelig vil du det.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

11 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Øyvind Aarsnes
Abonnent
8 år siden

Verden har helt siden GOLGATAMIRAKELET hånet Jesus Kristus og alt som har med skaperen å gjøre, men sannheten vil frigjøre alle som tar i mot han som er veien sannheten og livet.

Johnny Fredheim
Johnny Fredheim
Abonnent
8 år siden

Lollo Viking. Hele vår historiske tidsregning er basert på før og etter Kristus. Hvor har du det fra at han ikke har eksistert? Til og med historiebøker forteller/vitner om det.

Lollo Viking
Abonnent
8 år siden

Den Jesus vi har lært om på skolen,har aldri eksistert.Jorden går nok ikke under no,det er gode ting som skjer i det skjulte rundt på hele kloden vår.Ha ører og øyne åpne og følg med.Det er makt mennesker her på jorden,som prøver og starte en 3 verdenskrig,men det kommer aldri til og skje.Så good påske og nyt den.Vår klemmer fra Lollo Vikingen

Øyvind Aarsnes
Abonnent
8 år siden

Verden går sin undergang i møte og ALT Jesus sa går i oppfyllelse. God PÅSKE.11

Laila Sivertsen
Abonnent
8 år siden

Om dere vil se det selv Putin sa i går at han ikke ville bli med i “New World order og jeg hadde trodd det også siden han i begynnelsen i februar i år gikk ut av den intrnasjonale bank mafian jeg dier det da han som nå eier over 90% av den internationale banken en av de tretten i jesuittenes familienetreet er Roshilds eller i Amerika Rocefeller fam. Så jeg da som aldri har sett opp til noen og aldri hvert fan av noen synes Putin er den største helten i dette århundre jeg ble fan i februar og jeg spørr ikke om hva han har gjort som jeg sa da jeg ble spurt av FB damen som stilte meg det spørmålet. Jeg har alltid synes litt synd på Russerne historisk sett ,og at de nå har en leder de alle er glad i er vel ingen ting å misunne de? Eller jo jeg inrømmer det. Om bare Norge hadde hatt han her oss og vi. veit at vi ikke får rette nyheter i de kanalene vi alle har fått tildelt så jeg ante ingenting bare at det var noe veldig galt ett sted da jeg av ren og stor kjærlighet til Norge til alle mine venner her til min etterkommer og familien jeg er glad i så at det var noe som ikke hang helt på greip. Grunnloven fikk ett slags slagord av grunnlovsmennene og den fikk jeg av en som også fortalte meg at vi har verdens vakreste grunnlov og du skal få denne og nå dere ” vi veit oss ett land som er fritt som er frelst vi veit oss et land vi må borge vi veit oss et t land det er ditt det er mitt og dette land kaller vi Norge” Denne hymnene til landet er viktig vi veit oss ett land vi må borge vi fikk i arv å ta godt vare på grunn lovven den er ett bevis på at Norge er ett frelst land og det er vakkert, gud har en mening med alt og det værste som har skjedd ja det kan vi ikke gjøre noe med nå, men vi må ikke la det bli værre eller la det antikristne få gro vilt . Vi løs rev oss fra kotolikkene den gang hekse brenneing i det 16 år hundre og det var mye tortur av kristne og jøder, så hvordan kan vi nok en gang ikke lære av historien. Vil vi ha hekse brenneingen fra det 16 år hundre om igjen tortur av kristne og jøder jeg spørr for dette er ett kristent land, kirken det er jesus hus, og vi har kirker i hele vårt landstrakte land kirker vi bare må ha. Ingen tvinger deg dit, men av og til så er det å besøke en vakker Norsk liten kirke og kjenne lukten av veldig gamle tider bare fantastisk ånderlig nytelse og det er ikke symbolilkk eller prangende ut smykninger det er så alle kirker er høyt under taket og stille fredlig. Jesus skape kirken og det er ingen katedral og enorme kolosser han mente ett hus som vi tydelig ikke ser i dagen nå er hva penger gjør med folk og at den bare avler ond det leser vi i bibelen det å ha penger som makt det er avgudsdyrkelse OG VI KAN IKKE REDDE EN VERDEN SOM STÅR VED STUPET OG LAR SEG BLI DRATT NED I AVGRUNNEN. Det er det som er trist at tiden vi nå går inn i vil sette mange sjeler på store prøvelser og jeg tror det er viktig å bli bedre kjent med vår herre nå før noen går blindt ut og selger sin sjel uten selv å ane at det er mennesket svake side for lite tro til at Jesus er VÅR FRELSE og derfor aldri har fått blitt kjent så det ER FØRSTE gang i min tid som frelst JEG ER EN kriger i guds navn jeg ber dere om å la herren hjelpe dere i den vanskelige tiden som kommer så alle kan vi sove søtt i guds paradis til evig tid amen. Be til han og han hvet dine drømmer han hvet din sannhet likevel så tørr mange ikke bekjenne ved bønn at du sliter eller har det vondt det er jo det som er ingen kan bære så tunge byrder alene la den sterkeste av oss ta byrden din med og kvitte seg med den for deg bekjenne betyr å si det som ligger deg på hjerte det er ikke mulig uten hjerte det er ikke mulig uten tunge amen

Lollo Vikingen
Abonnent
8 år siden

Anbefaler og lese på nett:Galacticchannelings.com Mye interresant lesestoff.All den driten di putter i alle matvarene vi spiser,gjør jo til at det blir mer og fler rare sykdommer her på jorden.Men bevisstheten øker raskt for menneskene og fler og fler våkner heldigvis opp,og forstår at det er galt slik som politikerene styrer landene,di er valgt til og regjere i.Så stå på folk og følg nøye med på utviklingen videre.God kveld fra Lollo Vikingen

Snow
Snow
Abonnent
8 år siden

skjekk ut KAtt Williams. han snakker og en del sannhet! det er flere stand up komikere fra USA som gjør dette!

Anette
Anette
Abonnent
8 år siden

Bra skrevet av deg Lillomarka Vikingene, j egentlig føler og tror det samme ,og håper på et bedre samarbeid med mer tillitt.og at vi får en mer ærlig ,åpent og “” lykkelig slutt” så vi kan komme videre i både dette livet og neste…, også for kommende generasjoner, og fortsette å ha tro og håp på dette ☺

Lollo
Abonnent
8 år siden

Har visst om dette i noen år nå ,men det er jo blitt så åpenlyst hva maktfolkene holder på med.fler og fler mennesker ser jo hva som skjer rundt seg,og di fleste av oss gjør ikke noe med det.tror di fleste tenker ( at med makt folka, kommer du ingen vei. Di har bukten og begge endene ) Menneskeheten burde våkne opp no og gå i sammen og gjøre noe,før alt er for sent.vet at vi kommer til og få hjelp fra di utenomjordiske,det har vi allerede.masse som foregår i det skjulte på denne jorden.di har fulgt med oss i årtusener.maktfolkene vil ikke at:den vanlige mann i gata:skal ha eller eie noe,se bare på alt,stadig mer avgifter på ditt og på datt . Det er jo aldeles latterligt slik di holder på. Håper det skjer ett stort under her på jord snart mvh Lollo Vikingen

Johnny Fredheim.
Johnny Fredheim.
Abonnent
8 år siden

George Carlin har helt rett.
Jeg trodde ikke det fantes noen med litt status som ville våge å fortelle det.

Kenneth Fjeld
Abonnent
Svar til  Johnny Fredheim.
8 år siden

Det finne flere med “litt status” som våger å fortelle noe…

Her er et intervju med Pernilla Hagberg (Miljöpartiet Sverige) vedrørende chemtrails:
http://kkuriren.se/nyheter/1.2595064

« Forrige artikkel

Breivik var neppe alene om 22 juli terroren

Neste artikkel »

Barnerov?

11
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x