Robert F. Kennedy Jr. avslører en av vaksineindustriens stygge hemmeligheter

9K visninger
5 minutter lesetid
23

”War is just a rackt- Something that is not what it seems to the majority of the people. Only a small inside group knows what it is about. It is conducted for the benefit of the very few at the expense of the masses.” – Major General Smedley Butler. Det samme kunne en si om vaksineindustrien.

I Norge hører vi at mengden med kvikksølv i vaksiner er ufarlig. Kilden for disse påstandene er Nasjonalt Folkehelseinstitutt (www.fhi.no).  De kommer fra pressen som gjentar løgnen og de kommer fra representanter for vaksineindustrien – blant annet deres nyeste politiske representant – Karita Bekkemellem. Med så mye gjentagende propaganda er det ikke lett for den som får sine nyheter fra TV og avisene å stole på autoritetene.

I filmen som denne artikkelen henvender seg til er det selveste Robert F Kennedy Jr. som avslører, i sin rolle som advokat, hva han har oppdaget om forbindelsen mellom bruk av Thimerosal i vaksiner og farlige nevrologiske skader hos barn. Hans fokus i denne filmen er rundt barna og deres problemer. Det er like farlig for voksne. Jeg har skrevet denne artikkelen som et avkortet manuskript av det Kennedy snakker  om på filmen, for de som ikke er god på engelsk. Derfor er sammenhengen noe hoppende – det er slik han sa det.

Hvis du ikke forstår fra denne filmen at du aldri må ta vaksiner – særlig med kvikksølv, er sjansen stor for at du kanskje allerede har fått for mange vaksiner.

Kennedys tale

Kvikksølv i kroppen forårsaker alvorlig og dypgripende nevrologiske skader på barn, selv i de minste doser /parts per milliarder. Den største delen av kvikksølv eksponering er ikke fra miljøforgiftning men fra vaksiner. Dagens vaksine mengder på barn er med på å lage de sykeste generasjoner av barn som noen gang har vært.

Robert F. Kennedy Jr ble bedt om å undersøke påstander om at kvikksølv i vaksiner var ansvarlig for bl.a. den store økningen av autisme hos barn i USA. Han fikk tak i et papir som heter, ”Simson-Wood Memo” som han publiserte i Rolling Stone magasine. Det er notatene fra et hemmelig møte mellom CDC (Center for Disease Controll) og 75 medlemmer som representerte vaksine industrien. Det viser seg at CDC hadde bedt om en rapport – ”the Straton Study” som handler  om undersøkelser av barn med autisme og kontakt med Thimerosal (kvikksølv) i vaksiner. Representantene for vaksine industrien inrømmer at det er ikke mulig å manipulere data i denne rapporten slik at forbindelsen kunne skjules.

Møtet ble holdt i et privat konferanse senter i en annen stat slik at de ikke kunne bli rettslig ansvarlig under ”The Freedom of Informaton Act” for å slippe møtereferatet ut til offentligheten. Likevel fikk Kennedy tak i møtereferatet. Det viser seg at ”The Straton Study” bekrefter ikke bare at autisme forårsakes av kvikksølv, men også en lang liste av andre nevrologiske skader: språk vansker, innlæringsvansker, add, adhd m.m.

Da Kennedy vokste opp fikk han bare 3 vaksiner, hans barn har vært utsatt for 22 vaksiner på grunn av endringer i vaksine protokaller i USA. – også i Norge har antallet vaksiner økt betraktelig. Han kaller barn født etter 1989 for Thimerosal generasjonen – den sykeste generasjonen av barn noen gang.

Problemet her er at regulerende institusjoner blir kapret av de industriene som de er satt til å regulere. Som han sier, han kjenner mange mennesker som arbeider i CDC og FDA og da de ble ansatt, kom de inn med veldig gode internsjoner – underveis blir de sugd inn i et vortex av krefter som gjør at de sier fra seg sin integritet. Istedenfor å si i fra til befolkningen om at bruken av Thimerosal er farlig, blir informasjonen holdt tilbake.

I de første to timer av ”Simson Wood” møtet snakket de om hvordan de kunne manipulere den ufornektelige forbindelsen mellom vaksinering og nevrologiske skader. De fant ikke ut av det så resten av møtet ble brukt til snakke om hvordan de kunne skjule informasjonen for offentligheten og særlig advokater som søkte regress for sine klienter som led av vaksine forgiftning.

Løsningen ble at Straton ble annsatt av Glaxo-SmithKline i Sveits. Seks måneder senere sender han en manipulert rapport som gjør at sannheten blir visket vekk. Så sier han at de har misttet all opprinnelig data som den originale rappporten var bygget på.  Det er derfor CDC nå kan si at de vet ikke hva har blitt av de opprinnelige data i Straton papirene.

Kennedy sier at den informasjonen de forer publikumet med er ”Tobakksvitenskap” som er lagd av PR agenter. Straton, nå tilbake hos CDC sier at de trenger evidens som frigjør dem for forbindelsen mellom kvikksølv og nevrologiske skader.  Fire rapporter laget av vaksineindustri ansatte, finansiert av industrien ble publisert i Amerikansk fagpresse – ”American Pediatrics” (Amikanske Barne leger) – disse mottar 80% av inntekter fra vaksine industrien. Selvfølgelig er  ingen av de etiske og moralske issuene mellom forskere og stoffet de skriver om avslørt.

Kennedy sier at ha vet hvordan han skal lese slike rapporter. Som advokat har han brakt over 200 ulike forurensningssaker til retten der alle forsvarer seg med ”Tobakksvitenskap”. Som en del av konspirasjonen har pressen brukt informasjon fra CDC som omtaler ulike studier der de påstår at antallet med autisme forblir uendret, til tross for at de har fjernet Thimerosal fra vaksinene. Faktum er at de ikke har fjernet Thimerosal. Det som er i influensa vaksinen er 60% av det de sier de har tatt ut av andre barne vaksiner.

I 1992 ble Thimerosal forbudt i Danmark og tilfellene med barn som fikk autisme fortsatt å øke. Derfor er det ingen link mellom autisme og Thimerosal – sier vaksine industrien.  Det som er sannheten her er at Danmark ble oppmerksom på faren fra Thimorosal og fra den tiden krevde at alle barn med autisme ble  kartlagt. I København ble det også skapt et institutt for behandling av autisme hos barn. Dermed fikk mange foreldre enda en økonomisk motivering for å registrere sine barn som var blitt autister. På grunn av dette ble det en statististisk økning av autisme til tross av at den ikke var i bruk. Denne årsaken til økningen var ikke tatt med i rapporten som ble brukt av industrien.

Kennedy påstår at kostnadene for å behandle barna som er blitt rammet av vaksine forgiftning vil overstige kostnadene for Irak krigen. Før eller senere vil pressen måtte innrømme at de har løyet om effektene av vaksinering av barn.  CDC har sagt at de vil ikke støtte noen grupper som uavhengig forsøker å studere forbindelsen mellom autisme og vaksiner. I et studie fra UPI ble 30,000 ”hjemmeskolerte” barn som ikke ble vaksinert har det ikke blitt et eneste tilfelle av autisme. Amish folket blir heller ikke vaksinerte og de har heller ikke opplevd tilfeller av autisme. Forsøk på å si at de har 4 tilfeller viser at 3 hadde blitt adoptert etter de fikk vaksiner og den fjerde bodde nedstrøms fra en kull kraft fabrikk.

Industrien forsøker å bebreide møderne for barnas sykdom, mens mødrene vet at det handler om vaksine indusert sykdom.

Del 1 Kennedy avslører vaksineindustriens stygge hemmeligheter:

Del 2 Kennedy avslører vaksineindustriens stygge hemmeligheter:

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

CDC: 1 in 88 Kids Has Autism; Docs Debate Cause http://abcnews.go.com/Health/AutismNews/autism-rates-rise-88-cdc/story?id=16028834 source: Look what happened to the Autism rate from 1983-2008

* http://i46.tinypic.com/l9mvm.gif

USA autism rates
1983: 1 in 10,000
2008: 1 in 150
2012: 1 in 88, Autism and vaccines, related. Autisme og vaksiner, relatert http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1774&start=1

Nammm
Abonnent
14 år siden

Jeg har nettopp sett filmene med Robert Kennedy som kan anbefales på det varmeste. Etter disse kan du gå videre inn på sidene til GenerationRescue.org og se andre filmer. Her kan du blant annet se intervjuer av foreldre til autistiske barn, og deres kamp mot systemet. En av fimene,” Aurisme, før og nå”, omhandler barn som etter å ha kunnet noen ord, og hatt en normal utvikling frem til vaksineringsprogram, ble autistiske og fikk reversert både utvikling og språkforråd. Prøver tatt blant annet av hårlokker, viser at med riktig behandling(kosthold, homøopati etc.) greier disse bara å kvitte seg med kvikksølvet, og mange, om de kommer igng med behandling tidlig nok, blir sumptomfrie etter en tid. (autisme er en uhelbredelig sykdom ifølge allmennkunnskapen)

Det var sterkt å se disse barna, før og etter behandling, og jeg må si at det kom noen spontane gledestårer når jeg sått og så på denne filmen. Det er faktisk håp, og jeg håper foreldre som har mistanke om at barna deres har autisme, kan få tips om disse ufarlige behandlingsformene.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Jeg slet litt med å komme inn på det åpne brevet alle Sveriges journalister, men her er i alle fall teksten (sant å si er dette budskapet også midt i blinken for norske journalister samt for alle andre som ønsker å komme til bunns i det store svineinfluensavaksinasjonskomplottet):

ÖPPET BREV TIL SVERIGES SAMTLIGE JOURNALISTER
Direktlänken till detta brev är: http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

Till alla journalister verksamma i Sverige: Sanningen är ute. Era arbetsgivare har blivit avslöjade. Era arbetsgivares arbetsgivare har blivit avslöjade. Era arbetsgivares arbetsgivares arbetsgivare har blivit avslöjade. Sanningen är ute. Jag upprepar: Sanningen är ute.

Det största brottet mot mänskligheten i modern tid pågår just nu mitt framför våra ögon – och ni, alla journalister verksamma i Sverige, är tysta. Jag upprepar: Det största brottet mot mänskligheten i modern tid pågår just nu mitt framför våra ögon – och ni är tysta.

Till alla journalister verksamma i Sverige: med detta brev vill jag meddela er att ni har ett val.

Antingen börjar ni ögonblickligen, och jag menar ögonblickligen, att rapportera om vad det är som faktiskt pågår i detta land och runt om i hela världen – eller så kommer ni, från och med idag, att betraktas som medbrottslingar i denna nästintill ofattbart fasansfulla kriminella handling mot hela Sveriges och jordens befolkning.

Jag upprepar: Alla ni journalister verksamma i Sverige, antingen börjar ni ögonblickligen att rapportera om vad det är som faktiskt pågår eller så är ni fiender till hela det svenska folket.

Passivitet är inte längre ett alternativ. Tystnad är inte längre ett alternativ. Propaganda är inte längre ett alternativ. Desinformation är inte längre ett alternativ. Från och med idag, onsdagen den 11 november 2009, så ska ni börja skriva, berätta och visa sanningen.

Era arbetsgivare, de stora massmediala kanalerna i Sverige och runt om i världen, kontrolleras just nu av det mest ondskefulla internationella brottssyndikatet som någonsin existerat. Vi vet att de har beslagtagit er verksamhet.

Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Metro, Sveriges Radio, Sveriges Televsion, och alla ni andra ondskans lakejer, – vi vet att ni just nu fungerar som den centrala propagandaenheten i Sverige för den mest cyniska sammansvärjningen som mänskligheten någonsin skådat. Vi vet att denna konspiration sträcker sig ända från Wall Street, till Vita Huset, till WHO, till FN, till EU, till världsledande läkemedelsföretag, till det kommande stormötet i Köpenhamn, till massmediamoguler, till bankirer, till toppolitiker, till den svenska regeringen, till det svenska bankväsendet, till den svenska pressen, till Läkemedelsverket, och till motsvarande institutioner i hela Europa, USA, Australien och stora delar av resten av världen.

Jag förstår om detta låter obehagligt, men det är ingenting mot hur obehaglig situationen kommer att bli om vi inte alla tar detta på fullt allvar. Just nu. Idag. Fullt allvar. Detta är inget att le åt. Inget att avfärda. Inget att ignorera. Det brott som just nu pågår mitt framför våra ögon utgör en del av den mest avskyvärda, och sofistikerade, konspirationen som kan – om inte ni och vi skrider till omedelbar handling – drabba både oss och kommande generationer med mer smärta och lidande än vi någonsin kunnat föreställa oss.

Om ni väljer att kalla detta för galna konspirationsteorier utan att informera er om vad som i världen faktiskt försiggår, lägg genast av med detta nonsens.
Sanningen är ute. Vi vet vad som pågår. Majoriteten av Sveriges och jordens befolkning är inte medvetna om hur saker och ting egentligen ligger till, men tillräckligt många är det för att jag återigen ska upprepa detta ultimatum: Från och med idag, den 11 november 2009, så ska ni börja arbeta för att förmedla sanningen om svininfluensan, vaccinet och de pågående massvaccineringarna till hela det svenska folket.

Om ni vägrar att tillmötesgå detta krav så kommer jag, och alla som likt jag känner till vad som pågår, och alla som inom en snar framtid kommer att få reda på det, att under resten av era karriärer, resten av era liv, att hålla er till svars för att ni stod och tittade på medan detta vedervärdiga ägde rum.
Alla ni svenska journalister, det är er uppgift att granska makthavarna. Det är er uppgift att rapportera om när de missbrukar sin makt. Det är er uppgift att informera det svenska folket om aktuella händelser. Just nu gör ni inte ert jobb. Detta kommer att få ödesdigra konsekvenser, om ni inte på en gång börjar göra det som ni ska och måste göra.

Även om jag hoppas på att ni tar ert förnuft till fånga, så är det inte något som jag varken förlitar mig på eller förväntar mig. Av den anledningen har jag startat sidan “VaccinationsNyheterna”. Denna nyhetsrapportering är inte lika snygg som bandittidningarna för vilka ni arbetar, men den ägnar sig åt något som det svenska folket behöver mer än någonting annat just nu – sanningen om svininfluensan, vaccinet och massvaccineringarna. Länken till denna dagliga nyhetsrapportering om svininfluensanm, vaccinet och massvaccineringarna är: http://www.wordmworld.net/bubble-words/vaccinationsnyheterna

I det fallet ni journalister vill skriva riktiga artiklar, men får dem refuserade av era skurkar till arbetsgivare, så är ni varmt välkomna att skicka dem till “VaccinationsNyheterna”, så kommer jag att publicera dem på denna sida. Detsamma gäller det svenska folket. Det farligaste vi kan göra just nu är att vänta på att någon annan ska skrida till handling. Vi måste ta saker och ting i egna händer. Du måste ta saker och ting i egna händer.

Vi förfogar över ett fantastiskt kommunikationsmedel; Internet. Vi måste utnyttja detta. Tack vare Internet kan vi kommunicera med varandra på ett direkt plan, genom att skicka länkar, videoklipp, dokument och artiklar. Det är väldigt viktigt att vi inte tar de kommunikativa friheter som vi just nu besitter för givet. Likväl är det av yttersta vikt att vi sprider all denna information som myndigheter, massmedia och makthavare vill hålla bort från oss i så stor omsträckning som bara möjligt, och så snabbt som bara möjligt.
Kommunicera med dina medmänniskor, både i din vardag och på Internet. Prata med varandra, diskutera, fråga, ifrågasätt, utbyt idéer, skicka länkar, sätt upp information på facebook, twitter, på forum, och sprid ordet om att vår fram tid just nu står på spel och gör det på alla möjliga tänkbara sätt. För varje dag som går krymper våra friheter, både på Internet och i våra samhällen, utan att de flesta av oss lägger märke till. Om vi ska komma segrande ur denna kamp så måste vi utnyttja både våra friheter och alla våra kommunikationsmedel till fullo – nu, just nu, på en gång.

Direktlänken till detta brev är: http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

Dessvärre tror jag att många av er, både journalister och svenska medborgare, inte har greppat hur allvarlig denna situation är. Låt mig tala klartext: Våra liv står på spel. Våra barns liv står på spel. Våra barnbarns liv står på spel.

Om ni någon gång har undrat hur egentligen Hitler för drygt sjuttio år sedan kunde komma till makten och i nästan ett helt decennium terrorisera världen utan att någon stoppade honom, så behöver du inte studera några historieböcker, det räcker med att du tar dig en titt omkring just nu, i ditt eget liv, i världen idag. Det var så här det gick till, och det är så här det går till.
En av detta århundrades största frågor är om mänskligheten har lärt sig av de misstag som begicks då, i mitten av förra århundradet, eller om vi även denna gång kommer att stå handlingsförlamade, blinda för sanningen, okunniga, auktoritetslydande, intellektuellt och emotionellt paralyserade, medan världens mäktigaste makthavare styr mänskligheten efter behag, rakt ner i fördärvet, som vore vi en skock dumma, små får?

Det är på detta sätt dessa människor ser på oss, som får. Som dumskallar.
Som slavar. Det är upp till oss om vi ska acceptera detta, för det är det vi har gjort i hundratals år, eller om vi äntligen, slutligen, ska inse vilka storartade varelser vi faktiskt är och frånta dessa ytterst få, men ofantligt ondskefulla personer, både deras maktpositioner, resurser och maktmedel. Jag tror att tiden har kommit för det. Jag hoppas det. Jag vet det.

Om ni journalister bara vågar att inte börja rapportera om vad som pågår i världen, så kommer vi, det svenska folket, att hålla er ansvariga för att indirekt ha motverkat allt detta, och medverkat till att orsaka oräkneligt mycket lidande för våra vänner, våra systrar och bröder, våra familjer, våra barn, våra barnbarn, våra barnbarnsbarn, och även för er själva. Missta er inte, just nu, när ni läser detta, är tiden då ni måste fatta ett beslut.

Sanningen är ute. Hela denna historia kommer att uppdagas. Tro inget annat. Om ni tror att ni kan komma undan med er tystnad, så tror ni fel. Om ni tror att ni kommer att kunna skylla på någon annan, så tror ni fel. Om ni tror att ni är maktlösa, så tror ni fel. Ni måste börja göra ert jobb.

Innan jag fortstätter vill jag meddela några av era arbetsgivare och chefer följande: Jan Helin (chefredaktör Aftonbladet), Raoul Grünthal (koncernchef Schibsted), Thomas Mattson (chefredaktör Expressen), Jonas Bonnier (koncernchef Bonnier), Thorbjörn Larsson (chefredaktör Dagens Nyheter), Lena K. Samuelsson (chefredaktör Svenska Dagbladet), Mats Svegfors (VD Sveriges Radio), Eva Hamilton (VD Sveriges Television), vi vet att ni ynkliga, patetiska avskum är knähundar åt det internationella brottssyndikat som just nu försöker förgifta hela Sveriges befolkning. Vi vet att ni springer ärenden åt dessa de mest vidriga skurkarna som planeten någonsin skådat genom att ni rapporterar allt som de vill att ni ska rapportera, berättar allt som de vill att ni ska berätta, visar allt som de vill att ni ska visa.

Om jag säger orden “Marie Antoinette”, “Ludvig den XVI”, “1793?, “Giljotin” – vad är det då för bilder som dyker upp i era korrumperade små hjärnor? Om någon av er sätter upp en enda vilseledande löpsedel till om vaccinet mot svininfluensan, om någon av er visar ett enda lögnaktigt reportage till om de pågående massvaccineringarna, om någon av er fortsätter undvika att delge det svenska folket all den information som myndigheter och makthavare runt om i världen medvetet försöker undhålla sina medborgare, om någon av er fortsätter att förmedla bilden av att allt är som vanligt och det inte finns något att bekymra sig över, om någon av er, från och med idag, onsdagen den 11 november 2009, fortsätter att ljuga för det svenska folket, vilseleda det svenska folket, sprida desinformation till det svenska folket, sprida distraktion till det svenska folket, så kommer ni att få stå dyrt till svars för detta.
Jag vill att ni, till oss alla, ska ge svar på följande två frågor:

1) Hos vem vilar er lojalitet – hos det svenska folket eller hos de mest lömska skurkarna på detta jordklot?

2) Från vem tar ni era order?

Nu åter till ni svenska journalister. Jag misstänker att många av er sedan länge har börjat misstänka att det är något skumt i görningen. Jag misstänker att många av er sedan länge har förstått ni fungerar som verktyg åt de propagandamaskiner som kallas Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Sveriges Radio, Sveriges Televsion, och dylika apparater för intensiv massindoktrinering av det svenska folket.

Jag misstänker även att många av er har börjat luska i det hela och möjligen, till och med, i viss mån har bedrivit någon form av journalistiskt arbete. Men av någon anledning så är ni tysta. Jag misstänker att ni blivit belagda med munkavle. Jag misstänker att ni är rädda att ni ska få sparken om ni börjar ägna er åt det som ni faktiskt ska göra. Jag misstänker att vissa av er till och med har blivit hotade. Jag beklagar detta. Men om ni tror att detta är en godtagbar ursäkt för er tystnad, så tror ni fel. Om ni inte omedelbart bryter er tystnad, så kommer ni – när allt detta uppdagas, vilket det snart kommer att göra – att från hela det svenska folket få ta emot en sådan flodvåg av lynschpräglad ilska att allt det som just nu skrämmer er, kommer att te sig som en ynklig, liten droppe i havet.

Att ni överhuvudtaget kallar er själva för journalister är en skam utan dess like. För närvarande är ni inget mer än servila små skribentslynor som prostituerar era pennor och intellekt åt dessa cyniska människor som såg till att krascha en hel världsekonomi, såg till att marionettdockan Barack Obama hamnade i Vita Huset och fick Nobels fredspris samtidigt som hans politik våldtar en hel planet, såg till att denna bedragare och hans kumpaner utförde det största rånet genom tiderna genom att stjäla det amerikanska folket på hundratals miljarder i skattepengar genom att dela ut så kallade stimulanspaket till samma bankirskurkar som iscensatte kraschen av ekonomin från första början, som såg till att alla allierade regeringar runt om i världen gjorde samma sak (däribland den svenska), som såg till att man i ett österrikiskt laboratorium tillverkade ett virus genom att mutera stammar från fågelinfluensa, svininfluensa och mänsklig influensa och därigenom skapa viruset A(H1N1), som redan i förväg hade skapat ett vaccin vilket de sedan påstår “skyddar” mot det gentekniskt framställda A(H1N1)-viruset, som släppte ut viruset på jordens befolkning, fabricerade lögnen att det helt nya och “okända” viruset hade uppstått bland mexikanska svin, fabricerade lögnen att den så kallade “svininfluensan” som detta virus ger upphov till är livsfarligt, fabricerade lögnen att deras eget vaccin är det enda som skyddar mot “svininfluensan”, fabricerade lögnen att vi hotas av en fullskalig pandemi, såg till att Världshälsoorganisationen – som är i deras kontroll – på löjeväckande grunder höjde pandeminivån till fas 6 för att på så sätt se till att man i de nästan 200 länder som lyder under WHO:s regelverk ska kunna inleda massvaccineringar utan några som helst säkerhetskontroller av vaccinet – för att därefter kunna införa krigslagar så att man ska kunna tvångsvaccinera jordens befolkning med detta livsfarliga gift och därefter tvinga till ytterligare en injektion av en så kallad “adjuvans”, med syfte att helt och hållet slå ut människans immunsystem och på så sätt, i en trestegsattack med detta biologiska vapen kunna utföra ett internationellt massmord, varpå man tack vare både detta och det faktum att majoriteten av jordens befolkning pga “finanskrisen” är försvagad kommer att införa en global, fascistisk, totalitär diktatur med FN – som är i deras kontroll – som centralt maktorgan och på så sätt i ytterligare några hundratals år behålla och ytterligare befästa sina egna maktpositioner och förstärka den stora vilseledda massans slavfunktioner.

Sanningen är ute. Detta är deras plan. Och ni, samtliga svenska journalister, är tysta.

Lyckligtvis finns det på detta jordklot fortfarande något så sällsynt som riktiga journalister. En av dessa heter Jane Bürgermeister och det var hon som först presenterade bevisen för att detta fruktansvärlda brott just nu håller på att utvecklas både här i Sverige och runt om i världen. All information finns tillgänglig för alla, inklusive för er. Och ändå är ni tysta. Bevisen har bekräftats och återbekräftats och återigen återbekräftats. För varje dag som går fortskrider den konspiratoriska planen och för varje dag som går fortskrider kampen för att förhindra att den lyckas genomföras – och ni, samtliga svenska journalister, är tysta.

Ni borde skämmas, varenda en av er. Hur kan ni se era barn i ögonen? Hur kan ni se er själva i spegeln? Den grad av integritet som den svenska journalistkåren det senaste året har visat upp är så förfärligt låg att ni, i rollen som granskare av makthavare, inte är mer värda än en vilsna råttor.
Om ni avfärdar allt detta som konspiratoriskt trams, utan att ens sätta er in i fallet, så gör ni er själva till hela det svenska folkets fiender. Det är er uppgift att söka er till denna information; granska den, undersöka den, ifrågasätta den, men om ni inte ens rör vid den, om ni inte ens berättar om den, om ni inte ens vågar bemöta den, så är ni inget annat än ruttna hantlangare åt den ytterst lilla skara superskurkar som i århundraden har plågat mänskligheten och i århundraden framöver ämnar fortsätta göra så.
För att ta del av den mest väsentliga informationen om allt detta kan ni läsa en svensk översättning av Jane Bürgermeisters sammanfattning av detta brottsmål genom att klicka på följande länk: http://www.wordmworld.net/uncategorized/sanningen-svininfluensan-vaccinet-2

I det fallet ni tycker att allt detta bara verkar för osannolikt för att vara sant, vilket är högst förståeligt – men samtidigt inte är ett rationellt bemötande av påståendena, kan ni börja ta del av bevismaterialet.

T ex kan ni läsa ett PM i två delar från WHO (Världshälsoorganisationen) som skrevs 1972, angående hur man i tre steg ska förvandla vaccin till dödligt vapen; först genom att försvaga immunsystemet, för det andra genom att injicera en stor dos virus i kroppen, vilken det försvagade immunsystemet inte kan hantera och, för det tredje, genom att injicera en adjuvans som sätter igång en massiv inflammatorisk reaktion och en cytokinesisk storm. Detta PM kan ni läsa här: http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_1_searchable.pdf
och här: http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_2_Searchable.pdf

Vidare kan ni ta del av den patentansökan för vaccin mot svininfluensa som läkemedelsföretaget Baxter lämnade in, innan dess att det “helt okända” svininfluensaviruset plötsligt dök upp i Mexiko. http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20

Baxter är även samma företag som i ett österrikiskt laboratorium skapade “svininfluensa”-viruset, och i februari månad tidigare i år skickade ut 72 kg kontaminerat material till laboratorier runt om i världen för att sprida viruset. Beviset för detta, och mycket annat, kan ni läsa om i Bürgermeisters 134 sidor långa dokument där hon samlat ihop en substantiell mängd bevis för att svininfluensan, vaccinet och massvaccineringarna är delar av en extremt komplex plan för att utföra massmord. Bland de anklagade står bl a: Barack Obama (USA:s President), David Nabarro (FN:s Influensakoordinator), Margaret Chan (WHO:s Generaldirektör), Robert Parkinson (VD Baxter International), Daniel Vassella (Novartis International), Andrew Witty (VD GlaxoSmithKline), George W. Bush (USA:s fd President), Bill Gates (Bill and Melinda Gates Foundation), Kathleen Sibelius (Sekreterare Department of Health and Human Services), Janet Napolitano (Sekreterare Department of Homeland Security), David de Rothschild (Bankir), David Rockefeller (Bankir), George Soros (Bankir) och Alois Stöger (Österrikes Hälsominister). Detta dokument hittar ni här: http://theflucase.com/downloads/Evidence_of_the_use_of_pandemic_flu_to_d
Ytterst läsvärt är även det åtal som lämnats in till FBI, där vi bland de åtalade bl a finner WHO, FN och läkemedelsföretagen Baxter och Novartis. Detta dokument kan ni läsa här: http://theflucase.com/downloads/Criminal_Charges_FBI-US.pdf

I det fallet ni önskar ta er an fallet från en annan vinkel, så har jag sammanställt en lista med över 75 länkar till olika videofilmer, ljudupptagningar, tidningsartiklar och viktiga dokument rörande allt detta. All denna information finns alltså tillgänglig bara genom några få musklicka, och ni hittar detta här: http://www.wordmworld.net/bubble-words/informationskriget-svininfluensan

Bland annat kan ni på denna sida hitta följande dokumentär om ett svininfluensavirus, ett vaccin, en massmedial propagandakampanj och en nedtystad skandal, allt låter kanske snarlikt det som pågår just nu? – och det är det, förutom att det skedde 1976 – och var en testomgång av läkemedelsföretagen för vad som komma skulle, och vad som nu har kommit. http://www.youtube.com/watch?v=S_9I1L_P370

Ni kan även, t ex, lyssna på en ljudupptagning från från det oerhört inflytelserika, och för de flesta okända, “Council on Foreign Relations” som opererar tätt intill den amerikanska regeringen, där de diskuterar hur de i massmedia ska skapa en falsk bild av brist på vaccinet för att driva upp efterfrågan. En taktik som har applicerats av massmedier i Sverige och runt om i världen. http://www.youtube.com/watch?v=FsKsgHbxuc0
Eller så kan ni lyssna på något så ovanligt som en okorrumperad hälsoministers åsikter kring svininfluensan och vaccinet, nämligen Ewa Kopacz från Polen. Var är du, Göran Hägglund? Varför är du så tyst, din ruttna lilla fluga till socialminister? Från vem tar du dina order?

Ni kan dessutom läsa en artikel om en viss Joseph Moshe, mikrobiolog hos underrättelsetjänsten MOSSAD, som i ett akut försök att förmedla sanningen ringde in till ett radioprogram och sa att man i ett av Baxters Ukrainska laboratorium tillverkade ett biologiskt vapen i form av ett vaccin. Kort därefter ingrep den amerikanska säkerhetstjänsten och arresterade Moshe, hävdande att han var en terrorist som hotat att spränga Vita Huset. Därefter har man inte hört från honom. Om detta kan ni läsa här: http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vacci

Och med tanke på den situation som i oerhört snabb takt håller på att utvecklas i Ukraina just nu, som svensk massmedia fullständigt ignorerar, så Moshes fall extra intressant. http://www.infowars.com/reported-cases-of-mystery-flu-in-ukraine-double-
Jane Bürgermeisters egen hemsida, som är ovärderlig, finner ni här: http://www.theflucase.com

Och för att första vilken koppling allt detta har till finanskrisen, samt för att förstå vem Barack Obama verkligen är, nämligen den farligaste ulven i fårakläder och skickligaste bedragaren som världen någonsin skådat, kan ni titta på denna film:

Och för att få insyn i bankernas inblandning i finanskraschen kan en startpunkt vara denna väldigt utförliga artikel om hur investeringsfirman Goldman Sachs, som kontrolleras av samma människor som kontroller Vita Huset, WHO, FN, EU, nyhetsfirmor såsom Reuters och Associated Press, banker såsom JP Morgan och Rothschild Bank, amerikanska centralbanken Federal Reserve, läkemdelsföretagen Baxter, Novartis och otaligt många fler av världens mäktigaste organ inom allt från politik, näringsliv, läkemedelsindustrin, massmedia, bankväsende, osv, i förväg kände till att ekonomi skulle krascha: http://www.mcclatchydc.com/227/story/77791.html
Om ni har svårt att få ett helhetsgrepp kring hela denna situation så kan ni ta del av en ingående redovisning över det ansvariga brottssyndikatets, som kallas The Illuminati, operativa metoder genom att läsa en svensk översättning av David Ickes artikel “Influensan är inte den stora faran – det är vaccinet!”, som ni finner här: http://www.wordmworld.net/uncategorized/sanningen-svininfluensan-vaccinet-4

Säkerligen kan allt detta fortfarande tyckas väldigt snurrigt, och det är inte konstigt. De lögner som vi har blivit matade med är så massiva, och har pågått så länge, och är så sofistikerade, och är så skickligt undangömda, att vem som helst riskerar att gå vilse. Men vi får inte gå vilse. Vi har gått vilse alldeles för länge. Nu är det dags att det svenska folket får reda på de verkliga maktstrukturer som har dikterat mänsklighetens utveckling sedan sekler tillbaka, och som har planerat det illdåd som vi i dagens läge utsätts för sedan längre tid tillbaka än vad de flesta av tror är möjligt.
Men det är möjligt. Vi ska alltid komma ihåg att hur cyniska och livsföraktande dessa personer än är, så är de – på ett ondskefullt plan – oerhört briljanta. Och nu har ni, svenska journalister, som uppgift att börja berätta om allt detta för det svenska folket. Omedelbart. Vi kommer inte att tolerera en endaste dag till av vare sig er propaganda eller skrikande tystnad. Valet är ert. Ni vet vad som gäller.

Om ni vill ha information att jobba med, om ni vill få några pusselbitar, om ni vill börja granska världens sanna makthavare, om ni vill börja förmedla sanningen till det svenska folket, så kan ni nog börja gräva lite djupare med hjälp av en samling nyckelord och 45 st länkar som jag uppställt nedan.
Sanningen är ute. Kommer ni att fortsätta vara tysta?

Ondskan vill att denna information ska hållas borta.
Kärleken begär att denna information skall fram.

Mikis Mazarakis

Direktlänken till detta brev är: http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Glimrende Hans, har du begynt på en norsk versjon til journalister her på berget?

Her ser man svart på hvitt hvem som styrer hva media skal skrive og journalistene var lydige som fulgte anmodningen;
http://www.aftenposten.no/video/article3370537.ece

Hadde det nå bare vært i denne saken, men det er det dessverre ikke.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Babyene er bare 8-12 uker gamle. Nå skal de teste svinevaksinen på Flattum Legesenter.

Alle de andre vaksinene har vært testet ut i andre land, så tidligere har Norge dratt nytte av disse testene. Derfor er det på en måte vår tur nå. Folkehelseinstituttet sier at vi har et moralsk ansvar til å gjennomføre denne studien.

Er FHI blitt sprute gærne ?
Dem nyfødde babyene skal få lov og være prøvekaniner helt gratis ??

2 store doser kvikksølv i barn på noen få kilo og uten ferdigt utvikla imunforsvar ??
Hvorfor kan ikke FHI eller regjeringen bruke sine egne babyer som forsøkskaniner da ??

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2755646.ece

Forsker
Forsker
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Går ut fra at noen har tatt på seg ansvaret med å registrere navnene på samtlige involverte i denne vaksineringen, politisk og medisinsk. Vi bør også stifte et eget nettregister hvor folk kan registrere de langsiktige bivirkningene som kommer til å dukke opp, FHI slipper jo ikke ut disse statistikkene.

Otto
Abonnent
14 år siden

Öppet brev till Sveriges samtliga journalister http://www.wordmworld.net/bubble-words/oppet-brev-journalister

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Gravide kvinner aborterer etter å ha fått svineinfluensa vaksinen:

http://organichealthadviser.com/archives/shocking-h1n1-swine-flu-vaccine-miscarriage-stores-from-pregnant-women-tell-your-doctors-that-vaccines-and-pregnancy-do-not-mix

Som Ursus skriver i kommentaren over her: Verden er splitter pine gal! Eller er det legemiddel industrien og FHI spørr jeg? Vaksiner er tidligere ikke anbefalt gitt til gravide. FHI har over lang tid gått ut med anbefaling til denne gruppen (kalt risiko gruppe) om å ta vaksinen. Ifølge organic healt adviser kommer det inn rapporter om gravide kvinner som aborterer etter å ha fått vaksinen mot svineinfluensa. Kan ikke skjønne noe annet enn at gravide og deres ufødte barn nå blir brukt som prøvekaniner for vaksinen, denne er jo ikke på forhånd testet på gravide. Galskap!!!!!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Mike!

Vil ringe deg igjen.

Jo, jeg er forbannet Mike og nå enda mer forbannet når jeg nå har fått en telefon fra en ung som står mitt hjerte veldig nært om at vedkommende mister synet som årsak av inntak av giftmedisiner over lang tid som nettopp har bivirkningseffekter som kan med føre store problemer med synet! Og nå disse giftvaksinen den ene fagpersonen etter den andre sitter å LYVER om!!!
Jeg kjenner mange autistiske unge mennesker som var helt friske da de ble født men som fikk diagnosen autisme og andre tilleggsdiagnose som for eksempel epilepsi av merkelige årsaker senere i sitt liv! Disse unge og foreldre til noen unge jeg har kontakt med har gitt meg både muntlige skriftelige dokumentasjoner på tidligere medisiner og vaksiner de fikk i småbarnsalder og senere.

Jeg ber nå unge og foreldre der ute om å kontakte meg som leder for org. HULK (help for young in seriouse lifecrises) på hulk@broadpark.no eller på telefon; 55 29 03 84 hvis dere skulle ha opplysninger å komme med om Gardasil, Tamiflu og Pandemrix vaksinen og bivirkningerseffekter/symptomer av disse. Helst vil jeg ha skriftelig opplysninger om dette, så ring eller skriv til meg eller gå inn på HULK’s hjemmeside: http://www.hulk.no på “kontakt hulk” siden og finn adressen vår der.

Og nå er det viktig at dere unge og foreldre der ute ikke er redde for å sende meg skriftelige opplysninger om bivirkninger dere har fått av vaksinen. Informasjon fra deg/dere vil IKKe bli offenliggjort med ditt fulle navn men skal offentlig legges fram som en helhetsbunke den dagen en av oss, enten det er Mike , Rolf Kenneth Myhre eller andre her igjen stiller i et NRK eller TV 2 interjuv, samt at disse dokumentasjonene skal bli brukt i andre viktige sammenheng mot de som står ansvarlige for å ha godtatt at disse vaksinene har blitt satt på barn, unge og andre.

Det var mye jeg skulle lagt frem her av nye opplysninger jeg har fått fra unge her som har blitt vaksinert med disse giftvaksinene men vet du Mike, jeg er er så opprørt av de siste dagers nyheter at jeg føler jeg trenger et par dager i all stillhet, til å meditere og gjerne gå på lange turer for samle tankene mine og få ut SINNET over det som nå har kommet meg for øret! Og det er vel med en kombinasjon av meditasjon og at jeg er forbannet over disse forferdelige medisin og vaksine opplysningene jeg har fått at jeg får gjort en hel masse!

Og så håper jeg at så mange som mulig leser den verdifulle informasjon du igjen bringer frem om disse mennsketilitintetgjørende vaksinene.

Ha en god dag Mike og vi snakkes!

Lise

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Nå er det ett nytt forsøk på gang, denne gangen skal spebarn også være forsøkskaniner:

http://www.ringblad.no/nyheter/article4699353.ece

“- Alle de andre vaksinene har vært testet ut i andre land, så tidligere har Norge dratt nytte av disse testene. Derfor er det på en måte vår tur nå. Folkehelseinstituttet sier at vi har et moralsk ansvar til å gjennomføre denne studien”.

Les artikkelen nøye, dette et gromeksempel på hvordan en tinktankgruppe har satt sammen ett opplegg, for deretter å lage en strategi på hvordan dette skal “selges” inn i befolkningen.

“- Babyene som er med på studien får en gratis beskyttelse mot svineinfluensa og bidrar til et kjempeviktig utviklingsprosjekt for hele verden, sier lege Jørn Ossum Gronert”.

Snille oss liksom. Hallo hallo hallo! Verden er splitte pine gal!!! Det verste er at stutumforeldre kommer til å stille opp med barna sine som de “ansvarlige borgere” de føler de er.

“-Han understreker at vaksineringen vil være helt ufarlig for babyene som er med”.

Jeg blir så oppgitt. Det er ikke mer enn 15-20 år siden siste skandaleforsøk ble gjennomført (meningokokkvaksinen), og like lite har man lært. Det er en dyp ondskap ute å går, hvordan kan norske myndigheter godkjenne slikt, med alt det vi i dag vet om skadevirkninger av vaksine?

Sålenge massene er i koma, så er det lite håp. Det begynner å bli på tide å stille spørsmål om den “gode borger” som lar dette skje bør stilles til ansvar for sine handlinger. Det nytter snart ikke å si at man “ikke visste”. Nå bør man vite hva som skjer.

Otto
Abonnent
14 år siden

Self Preservation http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4976

En gladnyhet, se Desiree Jennings på bedringens vei etter avgiftning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=26#M4978 . We are very happy to see you get better Desiree :)

leet
leet
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Desiree Jennings er merkbart bedre ja, og har nå til og med begynt å snakke med australsk asksent! En merkelig, merkelig sak dette.

Kom over denne videoen via reddit.com:

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Får man direct injection av gift og levende virus, blir man syk.

“Hälften sjuka efter vaccin”
http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article6108431.ab

mens danskene ikke fryker fluen…

“Ifølge en ny meningsmåling, som Gallup har lavet for Berlingske Tidende, mener 80 procent af de adspurgte, at truslen for influenza H1N1 er »overdrevet« eller »stærkt overdrevet«. I en tilsvarende måling i juli svarede 72 procent, at truslen var overdrevet”.

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

Alvorlige bivirkninger av svineinfluensavaksinen er langt mer vanlig enn det statistikken viser:

http://www.aftenposten.no/helse/article3368457.ece
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.6861492

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Denne:

“Er på etterskudd

Ifølge Ingebjørg Buajordet i Legemiddelverket er det reelle tallet på bivirkninger langt høyere enn det den offisielle statistikken viser i dag.

– Tallene er veldig lave i forhold til de meldingene vi vet har kommet inn. Grunnen til dette er at statistikken vår avspeiler data som er kommet inn i databasen. Det tar omtrent en uke fra rapporten er sendt til den kommer inn i systemet, sier Buajordet til bt.no.”

er sakset fra artikkelen i Aftenposten, og det står videre:

“Måtte få ekstra surstoff

Også Marit Elin Berg fra Dale fikk en kraftig reaksjon, på Dale helsestasjon torsdag 29. oktober.

– Hun var borte vekk og fikk kramper, men ingen diagnose ble stilt. Vi fikk ikke vite hva som skjedde med henne, sier kjæresten hennes, Per Arne Rasmussen.

– Det eneste jeg husker er at jeg ble kvalm med en gang hun satte sprøyten. Så ble jeg svimmel og skjelven, sier Berg selv.

50-åringen falt sammen på gulvet. Helsepersonellet ga henne en sprøyte med adrenalin, som er behandlingen for anafylaktisk sjokk. Hun fikk også ekstra surstoff og flere doser av det beroligende middelet Stesolid. “

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Legemiddelverket meldte fredag om 25 alvorlige bivirkninger fra svineinfluensavaksinen. På fredag legges det fram en ny oversikt som viser at tallene garantert er enda høyere.

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=592241

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Her:
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=564509

Hvor overlege ved Folkehelseinstituttet, Karin Rønning, http://www.fhi.no og http://www.pandemi.no, har blitt brukt som kilde, kan man blant annet lese dette:


Sp.m:
– Hvor mange nordmenn vil dø av svineinfluensa?

SVAR:
Tall viser at fra en per tusen til en per 5000 registrert smittede dør. Men dette tallet er veldig usikkert fordi det er dårlig overvåkning mange steder og mange ikke registreres, sånn at tallet kan være mye lavere.

Altså estimerte de at døden kunne inntreffe hos 0,2 til 1,0 promille av smittede i risikogruppene, men tallet kunne være mye lavere!

Det skulle vise seg å være minst én sannhet her,nemlig at tallet har vist seg å være lavere. Nærmere 0,05promille for svineinfluensadødsfall, og 0,01 promille for de utenfor risikogruppene så langt. Resten blir helt friske igjen.
Jeg tror jaggu det dauer fler folk av å skli dusjen jeg. Kanskje vi får ei vaksine mot slikt en dag også?

Er da svineinfluensaen en dødspandemi som behøver en slik oppmerksomhet at angsten til menneskene skal sentreres rundt emnet i den grad dette har blitt gjort? Hvorfor slikt mediekjør med doktorer og andre “eksperter” som utgir seg for å være shamaner som kan se inn i fremtiden og spå 13.000 dødsfall og problemer i infrastrukturen? Vær så snill skomaker, bli ved din lest.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542579

Norske myndigheters verste scenario er at 13.000 mennesker dør av svineinfluensa og at sentrale samfunnsoppgaver stopper opp på grunn av sykdomsfravær.

Det kom frem da helseminister Bjarne Håkon Hanssen holdt pressekonferanse om hvordan helsemyndighetene forbereder seg på å møte et omfattende utbrudd av svineinfluensa i Norge.

I “vanlig sesonginfluensa” dør det 1.000 – 1.500 mennesker årlig. Hvor stor andel dette er av de syke vites ikke, men det er en høyere dødlighet ved sesonginfluensa enn ved svineinfluensa sier helsedirektør Bjørn-Inge Larsen:

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2739294.ece

MAn leser også fra disse artiklene at de er på etterskudd hos Legemiddelverket med registreringer av bivirkninger etter A(H1N1)-vaksinen, men det var fredag 6. november registrert 25 alvorlige tilfeller. Disse tallene MÅ være fra oktober, siden det tar ei uke å få tilfellene registrert. Er det noen som vet hvor mange som var vaksinert innen slutten av oktober?
Antallet mer enn femdoblet seg på én uke, og sist fredag var det over 125 personer som hadde meldt om sine bivirkninger.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.6861492

Hvor mange de er nå, kan vi bare gjette oss til. Det reelle antallet dødsfall og seriøse bivirkninger fra denne vaksinen vil jo aldri menneskeheten få vite allikevel, siden fraskrivelse av ansvar og fornektelse av sammenhenger er en velbrukt hypnotiseringsteknikk.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Flott artikkel,men han er vel ikke tidligere president Mike.Han er nevø av en tidligere president,og sønn av tidligere justisminister Robert F. Kennedy.
En god mann å ha på laget!

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Jepp, den som ikke har skjønt det nå den må stå… :-)
Takk for artikelen, Mike.

« Forrige artikkel

Lungepest-epidemi i Ukraina bortforklares

Neste artikkel »

En gal verden

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x