Norge har kjøpt en mindreverdig Svinefluvaksine

5.4K visninger
2 minutter lesetid
83

Norske myndigheter har kjøpt Pandemrix som inneholder kvikksølv, skvalen/squalene og polysorbat 80, i flerdosesglass. Mange andre land skaffer renere vaksiner uten disse stoffene, i enkeltdosespakninger.

Den dyktige smittevernprofessoren Bjørg Marit Andersen skrev i Dagens Medisin ”Gravide bør ikke ta Pandemrix”, der hun anbefaler en alternativ vaksine for alle:

www.dagensmedisin.no/nyheter/2009/10/15/gravide-bor-ikke-ta-pandem/

Hun sier bl.a. at Pandemrix har en svak konsentrasjon av virusantigen og at det er derfor mulig at det må gis to doser – som da betyr to doser med kvikksølv, skvalen osv. Hun ble stemplet av FHI som uansvarlig. Er det ikke Folkehelsa (FHI) som er uansvarlig for bestilling av en mindreverdig vaksine?

I mitt innlegg i VG 23. okt www.scribd.com/full/21631976?access_key=key-10324binvplpbmgvgaun gis det en kort forklaring på innholdsstoffene og deres funksjoner.

Nylig var det et TV-innslag om folk som prøver å skaffe alternative vaksiner. Bjørn Iversen, Folkehelsa, sa at markedet er støvsuget, og at det ikke er lurt med postordrevaksiner p.g.a. mulige forfalskninger og mangel på temperaturkontroll under transport.

Astma- og Allergiforbundet viser til diskriminerings- og tilgjengelighetsloven og har sendt brev til helseministeren og bedt om at det skaffes 1000 alternative, ”rene” vaksiner til de som har alvorlig eggallergi.

Når folk henvender seg til FHI for å få vite om hvor de kan få en renere vaksine, får de høre at kvikksølv og skvalen er ufarlige – ”du får mer i deg fra maten du spiser” ..men vi behøver ikke noe særlig skole for å forstå at stoffer oppfører seg annerledes når de tas inn gjennom munnen og når de injiseres.

Dersom det må gis to injeksjoner Pandemrix på grunn av den svake konsentrasjonen av virusantigen vil dette koste samfunnet dyrt. Det vil også koste enkeltpersoner mye på grunn av dobbeltdose med tilsetningsstoffer og større risiko for bivirkninger – og hvem har lyst til å bli stukket to ganger?

Pandemrix kan forårsake allergisjokk p.g.a. bl.a. egg, polysorbat, formaldehyd (kreftfremkallende), og natrium deoxycholate.

Nå innrømmer Folkehelsa på websiden www.fhi.no at de renere vaksinene foretrekkes for gravide, men at det er for sent å skaffe dem, da andre land (for eksempel Storbritannia, Irland, Frankrike og Tyskland) ligger foran i køen.

Sakset fra:

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,5001:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:80461::1:5569:6:::0:0

Folkehelsa refererer til informasjon fra WHO:

”Éndosevaksine som ikke trenger tilsetning av konserveringsmiddelet tiomersal, og som inneholder tilstrekkelige mengde med antigen til å gi en beskyttende effekt, ville bli foretrukket til gravide dersom man hadde hatt tilgang til den”.

Folkehelsa har forsøkt å skaffe en alternativ vaksine:

”- Vi har likevel sjekket muligheten til å få kjøpt andre vaksiner. Alle produsentene har imidlertid kø av inngåtte avtaler, så annen vaksine vil vi ikke kunne få i det hele tatt før langt ute i 2010”, avslutter Nøkleby.

Nå tar Folkehelsa og Helsedirektorat alle midler i bruk for å få folk til å vaksinere seg med Pandemrix: over 92 millioner kroner til infokampanjer, oversettelse av vaksineinfo fra britiske helsemyndigheter, skremsler, munnkurv på FHI-ansatte, moralisering, forføring, formynderi, bagatellisering av alvorlige bivirkninger, latterliggjøring og mistenkeliggjøring i media av modige fagfolk som anbefaler renere og tryggere vaksiner, villedende- og feilinformasjon;

den siste inkluderer Helsedirektoratets uttalelse om at Pandemrix er som en vanlig sesongfluvaksine og inneholder det samme (dette er feil), og at Pandemrix er like trygg som alternative vaksiner, uten å ha belegg for dette.

Tyske myndigheter fraråder Pandemrix for gravide:

http://www.aftenposten.no/helse/article3322366.ece#articleComment

Hanne Nøkleby, FHI, kommer med denne oppsiktsvekkende opplysningen:

” -Tilsetningsstoffene ble ikke tillagt avgjørende vekt. Det viktigste var å sikre landet en vaksine med garantert virkning”.

Det skapes et hysterisk behov ved å opplyse om at det er ikke nok vaksiner for alle og at noen sniker i køen. (Her boltrer avisene seg). Dette minner litt om det geniale PR-trikset for noen år siden hvor folk tryglet om et slankepulver og ranet andre kunder da de kom fra apotekene med nøytral-innpakket slankepulver.

Sandy

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

83 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Enda en skandale mot FHI:
“Betalte millioner ulovlig til ekstern konsulent
Helsedirektoratet legger seg langflate”
“Helsedirektoratet kan nå forvente seg en bot for å ha brutt anbudsreglene. E-reseptordningen skal prøves ut på nytt i løpet av året, etter at et tidligere forsøk var mislykket.”
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=581580

Legg ned alle Rockefeller forretninger i hele verden!

moha
moha
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Feil kommer desverre alltid å skje så lenge mennesker er involvert. Heldigvis blir feil av denne typen vanligvis oppdaget, avisene skriver om dem og den som har gjort feil beklager det, som i dette tillfellet.
Stikk i strid med hva som hevdes her på NS om det offentlige og pressen. Hvorfor skall vi forresten tro på VG i dette tillfellet, dem er jo i hendene på NWO eller?

Det går vel ikke å tenke seg att normal menneskelig kunnskaplöshet, udugelighet, inkompetanse mm er årsaken till de fleste feil som begås?
Eller er det mere sannsynlig att det skyldes att Stoltenberg har reptilgener?

sjarl
sjarl
Abonnent
14 år siden

Jeg antar hva norske mydigheter godkjenner er på basis av bannere og reklame fra farmamaffiaen selv.

Iflg dr Russell Blaylock har ikke leger i alminnelighet kunnskap om uavhengig forskning om emnet “skader som følge av vaksiner”. Farmamaffiaens milliard dollar lobbyister underskjenner enhver rapport som er en trussel mot deres årlige 3000 miliarder bussiness. Metodene kjenner man igjen fra den såkalte “tobakkvitenskapen” fra 60-70 og 80 tallet. Dette gjelder også farmamaffiaens diskreditering av NATURLIGE vitaminer som de hevder er virkningsløse eller direkte livsfarlige. Denne holdningen er så inndoktrinert i vestlig såkalt medisinsk “vitenskap” at vi stadig kjenner igjen denne påstanden fra feks VG og andre medier. Årsaken er selvsagt at farmaffiaens influens i hele det vestlige medisinske pardigmet er altomfattende, og følgelig er leger og legeutdanningen simpelthen ikke annet enn en forlenget arm av denne industrien og følgelig heller ikek kvalifisert til å uttale seg om ernæring og helse. Undanningen berører ikke dette emnet.

http://www.youtube.com/watch?v=mnQOYa8XX9M

blobb
blobb
Abonnent
14 år siden

At myndighetene har godkjent bruk av nanopartikler i influensavaksinen er en på stand fra Engdahl. Å bruke hans utsagn som argument, når det er nettopp han jeg kritiserer blir meningsløst, eller hva? Jeg ser to fakta

1) Beijing Chaoyang Hospital har skrevet en rapport om 7 kvinner som ble syke på arbeidsplassen etter innånding av nanopartikler til bruk i industriell sammenheng. http://www.nanolawreport.com/tags/chaoyang-hospital/

2) Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne har utviklet en nanopartikkel som KAN brukes i vaksiner.

Utfa fakta 2) konkluderer (kortslutter) Engdalh med at da blir sikkert nanopartikler brukt i svineinfluensavasksinen og utfra fakta 2) at du kommer til å dø av den.

Jeg håper du ser hvor fullstendig urimelig hans konklusjon er.

sjarl
sjarl
Abonnent
14 år siden

Blobb sier:
Å nei ikke nå igjen.

Virker ikke som du er tilstrekkelig informert.

http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=15092&context=va

Den finnes i vaksiner også, dette har da vært kjent lenge.

Vaccines which have been approved by the responsible government authorities for vaccination against the alleged H1N1 Influenza A Swine Flu have been found to contain nano particles. Vaccine makers have been experimenting with nanoparticles as a way to “turbo charge” vaccines for several years. Now it has come out that the vaccines approved for use in Germany and other European countries contain nanoparticles in a form that reportedly attacks healthy cells and can be deadly.

In 2007 researchers at the Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) announced in an article in the journal, Nature Biotechnology, that they had developed a “nanoparticle that can deliver vaccines more effectively, with fewer side effects, and at a fraction of the cost of current vaccine technologies.” The article went on to describe the effects of their breakthrough: “At a mere 25 nanometers, these particles are so tiny that once injected, they flow through the skin’s extracellular matrix, making a beeline to the lymph nodes. Within minutes, they’ve reached a concentration of DCs thousands of times greater than in the skin. The immune response can then be extremely strong and effective.”

EPFL, Bioengineering researchers from the EPFL in Lausanne, Switzerland, have developed and patented a nanoparticle that can deliver vaccines more effectively, with fewer side effects, and at a fraction of the cost of current vaccine technologies, accessed in http://www.azonano.com/nanotechnology%20news.asp?catid=13.
2 Song Y, Li X, Du X, Exposure to nanoparticles is related to pleural effusion, pulmonary fibrosis and granuloma , European Respiratory Journal, 9/2009, 34(3): 559-567.

sjarl
sjarl
Abonnent
14 år siden

Chinesiske og Japanske forskere har slått alarm. Nanopartikler i vaksiner kan gi fatal lungesykdom og død:

Fra http://www.theflucase.com

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15092

Nanoparticles, promoted in the mass media as the new wonder revolution of science, are particles that have been produced vastly smaller than deadly asbestos particles which caused severe lung damage and death before being outlawed. Particles at a nano size, (nm = 0,000000001 Meter) fuse together with the membranes of our body cell membranes and, according to recent studies in China and Japan, continuously destroy cells once introduced into the body. Once they interact with the body’s cellular structure, they cannot be removed. Modern medicine euphemistically terms the phenomenon, a continuing infectious reaction.

Since the asbestos scandal, it has been established that particles in size a millionth of a meter, because of their enormous attractive force, penetrate all cells, destroying all those they come into contact with. Nanoparticles are far smaller than asbestos fibers.

The article describes tests carried out in 2008 at the elite Beijing Chaoyang Hospital on seven young women. All seven, ages 18-47 had been exposed to nanoparticles for 5–13 months in their common workplace. All were admitted to the hospital with shortness of breath and pleural effusions, or excessive fluids surrounding the lungs, inhibiting breathing. None of the seven had ever smoked and none were in any special risk group. Doctors carefully tested for every possibility and confirmed that the lung problems had a common origin—regular inhalation of nanoparticles in their factory. They had been exposed to Polyacrylat nanoparticles.

The tests confirmed the nanoparticles had set off a “super-meltdown” reaction in the patients. Despite all heroic efforts of doctors, two of the seven died from the lung complications.

In their report, the scientists concluded something so alarming it is necessary to quote at length:

“Immunological tests, examinations of bacteriology, virology and tumour markers, bronchoscopy, internal thoracoscopy and video-assisted thoracic surgery were performed. Surveys of the workplace, clinical observations and examinations of the patients were conducted. Polyacrylate, consisting of nanoparticles, was confirmed in the workplace. Pathological examinations of patients’ lung tissue displayed nonspecific pulmonary inflammation, pulmonary fibrosis and foreign-body granulomas of pleura. Using transmission electron microscopy, nanoparticles were observed to lodge in the cytoplasm and caryoplasm of pulmonary epithelial and mesothelial cells, but are also located in the chest fluid. These cases arouse concern that long-term exposure to some nanoparticles without protective measures may be related to serious damage to human lungs.“

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  sjarl
14 år siden

Å nei ikke den der igjen. Den påstanden der er debunka tidligere så det holder. Den ene rapporten handler om folk som har fått lungeskader på arbeidsplassen grunnet nanopartikler i lufta. Og den andre handler om forskning på bruk av nanopartikler til medisinks forbuk. Egentlig er det ingenting å debunke her. Det er rett og slett ingen sammenheng mellom de to rapportene. Det var William Engdalh lirte av seg dette røret for et par måneder siden, og etter det har den ene etter andre latt seg forføre av dette mildt sagt latterlige forsøket på å påvise nanopartikler i vaksiner. At folk ikke stopper å lenke disse to rapportene sammen er neste flaut…

ArneLo
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

Okey? fortell. Hvor finner du at det ikke finnes nano i vaksinen? Jeg stoler ikke en millimeter på disse produsentene. Milliarder i fortjeneste er nødt til å tiltrekke seg psykopater. Så jeg vil gjerne se din info på at dette ikke stemmer. Ikke bare at du av en eller annen grunn er flau. Globalresearch.ca har en lang trackrecord som har vist deg å treffe blink i flere år. Stedet er drevet av akademikere med integritet, en sjeldenhet i dag. Så gi oss noen data i stedet for å fortelle om dine personlige følelsesmessige reaksjoner.

Hvis du også har data på at nano er helt ok å bruke på bioorganismen vår hadde vært kjekt…

I disse tider.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

He! jeg er sikkert en av dem.Det forhindrer likevel ikke det at det er mulig å være sterk motstander av tvangsforgiftning.Vi har tross alt vår frie vilje,og det man velger å gjøre mot seg selv er en ting,det våre myndigheter velger å gjøre mot ss,er da sannelig noe ganske annet.Avsporing;Diskutatoren!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

til diskutatoren

Må spørre deg om hva du mener om at “ingen her har nevnt røyking ennå??

Hvem er det du observerer er med på dette “hysteritoget??

Du forklarer deg liit disfust og jeg lurer derfor på hvilken personer du sikter til som har disse “røykevanene” som du observerer?

diskutatoren
diskutatoren
Abonnent
14 år siden

Merkelig at det er ingen som har nevnt røyking her ennå. Jeg observerer at røykere av alle er med på dette hysteritoget, selv om de får i seg vensentlig mer kvikksølv gjennom sin røykevane. Men det er kanskje ikke så farlig det?

ArneLo
Abonnent
Svar til  diskutatoren
14 år siden

Det har du rett i. Ett drag av en røyk av ren tobakk, uten tilsettninger, gir røykeren 1ppb kvikksølv. Mens en sprøyte vaksine gir 50000 ppb og det ufiltrert rett i blodet på en gang. Med et bra kosthold og de rette stoffene i kroppen, feks litt chlorella, så er det ikke noe problem å avgifte 1ppb med kvikksølv fra kroppen. Sånt, var vi ferdige med røykerne?

Jeg anbefaler ren tobakk for de som må/vil ha sin nikotin :-)

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Javel, da tar de feil i tidsskriftet til legeforeningen, de omtaler den som å ha pågått bare i et år. Men opplysningene fra leger og forskere er jo ikke alltid til å stole på, så da er vi enige om det nå?

Man snakker om tre store epidemier av spanskesyken både globalt og nasjonalt – sommerepidemien 1918, høstepidemien 1918 og vinterepidemien 1918 – 19

http://www.tidsskriftet.no/?seks_id=462099

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Unnskyld skrev feil, skulle stå et halvt år.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Hvor får du halvår fra? Den varte i et år, fordelt over tre bølger/epidemier som du selv skriver. Jeg trodde faktisk den varte varte ut 1920, men ved dette året var det bare noen få utbrudd. Så jeg overdrev litt, og du underdrev litt :D . Se på figur 1 i artikkelen. Uansett så blir det flisespikkeri. Det som er interessant er at epidemier ofte følger sykluser som dør ut etterhvert som de dempes, ikke så ulikt hvordan dynamiske systemer generellt oppfører seg. Grunnen til at man vil vaksinere til tross for at svineinfluensaen nokså mild, sammenlignet med f.eks. spanskesyken, er frykten for at den skal få blomstre opp og bli verre og verre for hver bølge som kommer. Det begynner å bli ganske mennesker på jorda, og laaaaaangt flere skal det bli i løpet av vår levetid. Tatt globaliseringen i betraktning, skal man ikke kunne mye statistikk for å skjønne at diverse virus og ulumskheter for bedre og bedre levevillkår. Om befolkningseksplosjonen ikke stanses vil det før eller siden oppstå svært alvorlige pandemier. Tenk deg om f.eks noe a là svartedauen hadde oppstått idag, og vi ikke forsto sykdommen….folk hadde daua som fluer. Kun de med godt nok immunforsvar ville overlevd. Både vi, virus og bakterier er del av det samme økosystemet. Og belastes dette systemet, vil det før eller siden regulere seg selv. Litt kjipt, men ganske fascinerende…..
Sånn sett er det ganske unødvendig å utsette befolkningen for massedrap, slik enkelte hevder myndighetene er godt igang med. Det der fikser naturen ganske greit selv. Selv mener jeg man må gå aktivt inn for å stoppe befolkningsveksten, noe tilsvarende Kina har gjort. Det kan virke brutalt, men å utsette framtidige generasjoner for all den lidelsen som nødvendigvis må komme (jeg minner om at vi lever i et økosystem, som ikke tar etiske hensyn) finner jeg langt mer forkastelig. Noen ganger er det påkrevd å være pragmatisk.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Kan blobb svare meg på hvorfor ikke spanskesyken kom i bølger?
Den kom og den forsvant, men nå har vi den kanskje tilbake snart takket være bølgeskvulpet til Big Pharma og deres likestilte.

Var myndighetene klarsynte eller visste de det samme som oss, at sprøyta ville fikse den pandemien de har planlagt i månedsvis?

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Spankesjuken kom faktisk i flere bølger over noen få år. Har du annen info, ville det vært interessant å sett.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Referer til NRK Østafjells
http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/189483

Beklager mange gramatiske feil i min siste kommentar men jeg ble rett sagt ut så forbannet når jeg så TV innslaget med Hans Kristian Gaarder, Kjetil Meyer og Ingunn Røyseland som advarte mot denne pandemrix vaksinens giftstoffer, der det eneste de får den rene oppdiktede løgnhistorien tilbake av Siri Hauge i FHI – Folkehelseinstituttet.

Men hun er som alle de andre “diktere” i FHI, godt foreberedt til etthvert slikt TV interjuv, og meste sannsynlig har disse WHO lakeiene sittet i lange møter i forkant og diskutert nøye igjennom hva de skal si forsvar for sitt eget “fine” ry og rykte og denne giftvaksinen!

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei LiseBRPHULK. Jeg også så dette innslaget. Makan til arroganse fra FHI, de virker helt programmert. “Vi regner med at saken blir henlagt, slik den ble i Sverige”. Sa hun tørt. Disse folka er så jævlig skruppelløse! Og hun har nok helt rett, for FHI vet hvem de spiller på lag med. Og nå skal Tamiflu pushes fritt! En avsindig galskap er ute å kjører. Det som overrasket meg mest var egentlig at NRK sendte et slikt innslag, faktisk.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Refererer til du Sandy Lunöe skriver på forige side:

“Tamiflu er ingen sukkertøy. Se bivirkninger, noen alvorlige og irreversible:
http://www.felleskatalogen.no
Nå blir våre helsefarlige myndigheter kvitt de 1,4 mill pakker som er igjen fra fugleinfluensatidene, holdbarhet til feb ”

Nei Tamiflu er ingen sukkertøy for unge pasienter som får dette av sin lege. Men hva med legenes innstiling til å gi denne giftvaskinen til sine pasineter? Er det bare “sukkertøy” for disse legene, FHI og resten av den “profesjonelle og helseorienterte” helseeliten her i landet å gi en vaksine som skal komme til å gi unge enda flere psykiske lidelser og enda større trang til å ta sitt eget liv?

Se bare på disse birirkningene spesielt unge kan få av denne GIFT- tamiflu-vaksinen:
(hentet fra felleskatalogen)

Psykiske: Kramper og delirium (inkl. symptomer som endret bevissthetsnivå, forvirring, unormal atferd, vrangforestillinger, hallusinasjoner, agitasjon, angst, mareritt), har i noen svært få tilfeller resultert i tilfeldig skade eller fatalt utfall. Hendelsene er hovedsakelig rapportert hos barn og ungdom,
Videre:
de oppsto ofte plutselig og avtok raskt. Oseltamivir sin rolle i forhold til dette er ikke kjent. Slike nevropsykiatriske hendelser er også rapportert hos pasienter med influensa som ikke har vært behandlet med oseltamivir. Øye: Synsforstyrrelse

Og nå forstår jeg hvorfor kommune-poltikere og tidligere statsråd – Kari Henriksen i Helse- og omsorgsdeparttementet jeg tidligere har vært i møte med har vært så imøtekomne og smørblide mot meg. Jo, selvsagt fordi jeg driver organisasjonen – HULK (hjelp til unge i alvorlige livskriser) der jeg bruker mesteparten av mine dager på å ta imot unge i mitt hjem som er mentalt ødelagte grunnet giftmedisiner og vaksiner disse har fått. Det er jo kjekt for disse våre politikere at det finnes organisasjoner som kan gjøre etterarbeidet for dem, d.v.s ta imot alle de som disse altfor godtlønnede politikerne har vært med på å både svikte og ødelegge. For såvisst har de vært delaktige i at alle disse unge har fått sine liv ødelagt i og med at de er med på å godta at gift vaksiner og giftmedsiner benyttes som “helskur” eller skal vi heller si; “heksekur” til unge med forskjellige depresjoner! Jeg har etterhvert fortstått hele “tegninga,” hvilken taktikk de benytter når de har kommet med disse “godordene” til meg om “hvor flott det er at jeg driver dette frivillige hjelparbeidet for unge her i landet.” Men nå er det jamt slutt på smiskingen ovenfor meg og det frivillige arbeidet jeg hittil har gjort. Nå skal de alle få se resultatet av mitt frivillige arbeid i de fire årene jeg har vært leder for organisasjonen HULK, og det ved at jeg skal sørge å få belyst alt jeg sitter inne med av skriftelig dokumentasjon på at unge har fått sine liv ødelagt av gifmedisiner og vaksiner de har vært pukka nødt til å ta!!!

Tenk så enkelt det er for disse “samvittighetsfulle” FHI, våre helsemyndigheter og leger å nå bare gå ut i media og si: ” Vi må sørge for at det er nok vaksiner til stoffmisbrukere og psykisk lidene. De må være blant de førsteprioriterte!”

Å nei, så lett skal de ikke slippe unna disse som nå medvirker til at mange unge liv vil gå tapt. Disse skjønne unge jeg har et stort hjerte for.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
14 år siden

Snakket med familien vår i Ukraina i dag, i Kiev har ungdommen begynt og spørre og grave etter informasjon om de 15 lavt gående flyene som daglig til samme tid pøser ut med noe som beskrives som hvit støv,en av de store tv kanalene i Ukraina, Novy Kanal,fortalte i dag at flyene sprøyter byen med antistoffer for å dempe antall smittede,du leste riktig,i tillegg er gatene tomme for rikinger i mercedeser,bmw`er o.l,og hver gang jer er i Kiev blir jeg alltid forundret over å se så mye fine biler på en og samme plass,hva er det de vet som ikke mannen i gata vet.
Store ting er i gang med å skje,flere og flere reportasjer i nasjonal og internasjonal media bare bekrefter mer og mer hva som er i ferd med å skje og hva vi diskuterer her inne.
Sitroner og hvitløk koster nå ca 25 kr kiloen i Ukraina, i forhold til 8-10 kr for bare en mnd siden.
Dette er jaggu meg god business,lag problem for deretter å fikse det,mennesker som vi snakker med i Ukraina når vi er der på besøk,sist gang for ca 2 uker siden og venner fra Ukraina på nettet,tar ikke media og influensa propagandaen seriøst heldigvis,de vet det er ett komplott,og mange mener det er ett stønt sammen med NWO og for å hindre at Julia Timoschenko vinner stemmer foran valget som er i Januar.
Chemtrails er også veldig mange opplyste om,takket være internet.
En ny revolusjon kan være i anmarsj i det folk begynner å bli PIST OFF av alt dette faenskapen de for servert.
Vi går jaggu meg spennende tider i møte.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Ser man det, her kom sannelig det jeg ventet på;

Vaksinen virker ikke før etter to uker…

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/vaksinen-virker-ikke-foer-etter-to-uker-2989913.html

Da har de jo unnskyldningen klar når de vaksinerte får grisesyka fra vaksinen, djevelserumet har ikke virket enda. Jeg spyr!

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Du fremstår jo som overrasket over dette Monica! Dette har jo vært info som har vært kjent over lengre tid, men du skriver jo som vanlig med en retorikk som passer deg. Burde vel stå, en eller to uker, for enkelte opp til tre og noen ikke i det heletatt, som med alle andre vaksiner.

Så hvorfor ikke vente i 2 uker med å være eplekjekk på nett? Hva dersom spredningen blant vaksinerte ikke er større en ikke vaksinerte i to uker for deretter å ha retrett i forhold til ikke vaksinerte? Betyr det at du tar feil ,eller kommer du med en ny tirade med inholdsløse påstander uten fotfeste i realistiske utsagn?

Trudde du kanskje at normale vaksiner gir umiddelbar beskyttelse? At immunforsvaret ikke trenger å bygge opp nok antistoffer til å kalles et immunforsvar?

Noen mennesker fremstår som skeptiske, noen som rene ignorante til sunn fornuft og noen ytterst få som totalt hjernedøde. Desverre kom du i siste gruppe!

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Insomnia
14 år siden

nå tror jeg du er havnet på feil sted, Ta og sjekk navleloen…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Insomnia
14 år siden

Insomnia har du enda ikke oppdaget at grisesyka eksploderte da vaksineringen startet? Med hånden på hjertet, tror du på at vaksinen ankom i siste øyeblikk som en reddende engel fra våre guder i FHI?

I Tromsø hadde vi 2 smittede i sommer og det ble med dem, inntil på slutten av den uka vaksineringen startet, da var antallet plutselig 107. Vi våkne her på speilet sa fra om at nettopp dette ville skje, bare sjekk eldre kommentarer.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Helsemyndighetene, både her tillands og i utlandet, har sagt klart og tydelig ifra at svineinfluensaen først vil blomstre opp til høsten. Det gjorde de tidelig på sommeren. Riktignok meldte media at ved skolestart ville svineinfluensaen blomstre opp for fulgt. Så raskt skjedde det derimot ikke. Dette ble kommentert opp og ned i mente her på nyhetsspeilet for noen måneder siden. “Hvorfor bestille vaksiner når influensaen har uteblitt?” var den gjengse holdningen her på speilet da. Vel, nå er høsten her, med svineinfluensa…enkelt og greit. Og den vil komme i sesongbetonte bølger framover. Dette er helt i tråd med hvordan andre influensavirus har spredd seg i tidligere år. At dette sammenfaller mer eller mindre med vaksineringsprogrammet….so what? Overrasker dette virkelig deg? Er det virkelig så usannsynlig for deg? Ser du det som mer sannsynlig at de ikke skulle sammenfalle?! Og nå ser jeg naturligvis bort fra tanken om at de prøver å drepe oss alle sammen….den kjøper jeg ikke. Jeg er også kritisk til vaksiner, inntil et visst punkt. Og det punktet stopper noen hakk før påstander om nanoteknologi og mikrochiper i vaksinene, som florerer her på forumet. Det må da finnes en oppegående sjel blant de troende som kan få tatt et bilde av denne nanotechen og chipene….hint: mikroskop.

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Men kjære Monica da.
Mitt innlegg til deg angår for det første tidsperspektivet for immunforsvaret å bygge seg opp fra en blir vaksinert, ikke at vaksinen kom i siste øyeblikk som en reddende engel! Slutt å surr rundt grøten og svar heller på de kritiske blikk som blir rettet mot dine påstander som ikke holder mål.

Gidder ikke gjenta blobb sitt svar her, men alt du presterer å lire av deg har jo ikke sammenheng med den informasjonsflyten som har vært i media fra FHI siden før sommeren og hva du forsøker å eksemplifisere gjennom en ren neglisjering av fakta. At du bygger dine påstander på ren fiksjon viser jo bare at en ikke trenger være paranoid for å skrive tull, bare fremstå som hjernedød!

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Nå har jeg gledet noen, håper jeg. Har handlet helsekost til meg og fam.
Har kjøpt vann. Kolodialt sølvvann, solvann og sølevann. Vitaminer i mengder. Fra A til Å eller noe boritimot. Så mange bokstaver jeg kunne få tak i.

Melkemaskiner har jeg plasert pent borte ved nordveggen. I en sekk har jeg antioxidanter, blåbær, grønne og røde bær og supervitaminer som er de reneste bomber.

I en annen sekk har jeg Q10, og K1, K2 og K3. I samme slengen kjøpte jeg flerfargede omega, selolje, selpeiser, ginseng og erexin. sistnevnte var vist hjelp for lite sexlyst!!! Er sterkt i tvil om jeg har bruk for akkurat dette.

Jeg har fått tak i en giftsprøyte. Den er tom vel og merke. Den henger på veggen som et trofe. Som et jaktbytte. Den henger med spissen opp, som et ekkelt okkult symbol.

Her om dagen fikk jeg tilbud på en voodoo-dukke. Men der syns jeg grensen går.
Man skal være snill mot sine medmennesker. Fhi, Baxter, Merck, Glaxo Rockefeller, unasett…ingen skal ha unødige fantomsmerter og død på denne måten.

Nå sitter jeg bare og venter på angrep, imun og beskyttet som er rakettskjold av anttoxidanter og vitaminer i min kjødelige borg.

Angrepet er ventet når som helst. Sansynligvis ved dagry. Det blir en hard kamp. Men jeg kalkulerer å vinne. Sikkert svett og utmattet, men i seiersrus. Og ammulageret er inntakt, klar til bruk for neste angrep.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  hanze
14 år siden

Hanze jeg har gjort nesten det samme jo! :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Sandy
14 år siden

Flott at du stiller opp Sandy;

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/rapporterte-bivirkninger-tredoblet-paa-tre-doegn-2990161.html

Kvikksølvforgiftning kommer snikende og kan bruke lang tid før de store bivirkningene helt plutselig oppstår, ofte med fatale helsemessige konsekvenser. Erfaringsmessig skjer det oftest i forbindelse med en utløsende faktor som etter fall/skade, utboring av amalgam eller kvikksølv i vaksine.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

En liten analyse av de 15 norske dødsfallene i forbindelse med svineinfluensa:

13 av de 15 har tilhørt risikogruppene, hvilket i medisinsk terminologi kan kalles at de har grunnlidelser.

1 av de 2 som ikke var i risikosonen, var den somaliske kvinnen i Oslo, som nettopp hadde født og var praktisk talt frisk av svineinfluensaen hvoretter hun fikk en injeksjon – trolig en svineinfluensavaksine, om dette tier FHI – som hun døde av 12 timer etter sprøytestikket.

Det er kjent at Tamiflu er en farlig “medisin” som i mange tilfeller har krevd liv. Det er bøttevis av bevis for dette på nettet fra medisinske eksperter.

Her er litt bakgrunnsinformasjon om jenta fra Larvik som døde:

“…jenta hadde alvorlige grunnlidelser…jenta som døde av influensaen har blitt behandlet korrekt i henhold til retningslinjene etter at det ble konstatert at hun hadde svineinfluensa. Jenta har fått medisinen Tamiflu.”

http://www.op.no/nyheter/article4574753.ece?service=print

Vi har her en situasjon hvor en person med alvorlige grunnlidelser som har fått en influensatilstand er blitt behandlet med Tamiflu, hvoretter personen har dødd.

Bør ikke dette strengt tatt anses som et Tamiflu-relatert dødsfall ?

Og hva er egentlig tanken bak at giftmedisinen Tamiflu ser ut til å være “vanlig prosedyre” ved svineinfluensa, uten hensyn til at personer med svekket grunntilstand kanskje ikke tåler Tamiflu særlig bra.

I hvor mange av de 15 rapporterte dødsfallene har Tamiflu blitt gitt ?

Dette må det da være viktig å få brakt på det rene for å finne ut om det dreier seg om svineinfluensadødsfall eller Tamiflu-dødsfall ?

Kontrollgruppen her er personer i eller utenfor risikogruppen som har gjennomlevd svineinfluensa uten å benytte Tamiflu. Hvor mange dødsfall er det i denne gruppen ?

Det ser ut til at Norges ex-chemtrails, nå vaksine-sjef Anne-Grete Strøm-Erichsen vil invitere personer fra WHO for å gå gjennom de høye norske dødstallene sammenlignet med våre naboland:

“Vi har snakket med WHO om å la en representant granske hvordan vi har behandlet situasjonen. Det er noe vi er opptatt av å få til, sier Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Søndag krevde svineinfluensaen sitt 15. dødsoffer i Norge. Ingen europeiske land har flere svineinfluensadødsfall målt opp mot innbyggertallet enn Norge. Sverige har registrert kun to dødsfall – fordelt på landets 9,2 millioner innbyggere. I Finland har bare ett menneskeliv gått tapt dødsfall, mens Danmark ikke har registrert noen dødsfall.”

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=582543

Er det som forberedelse til besøket fra WHO at helseministeren nå har åpnet opp for fri flyt av Tamiflu ? Kanskje vil det vanke godord og ros fra svine-svindelens nøkkelaktør WHO som følge av at giftkranene for svindelmedisinen Tamiflu nå er åpnet helt opp, så det er fritt frem for alle å forsyne seg av Tamiflu ?

“Tamiflu reseptfri fra torsdag. Svineinfluensasyke kan dermed få Tamiflu uten resept fra lege.”

http://www.aftenposten.no/helse/article3355109.ece

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Dette var trist :( På dem 2 første nyhets innslagene på TV2 bekrefta dem at NS har hatt rett hele tiden.
Antall alvorlige bivirkninger av vaksinen er tredobla på 3 dager, kraftig metallsmak osv, rart siden en får mye mere kvikksølv i seg i en bitteliten fisk ifølge FHI
Nå er plutseligt dem to tilsetningsstoffene svært omstrite sånn som vi har sagt hele tiden.
Vel dette er bare starten…..
En komunelege gikk hardt ut og anbefalte folk og ikke dra på kino eller konserter og sånn på noen mnd til influensaen hadde roet seg, dette frarådet FHI siden det vil føre til store tap av penger for dem som driver sånt….
Vel da fikk vi bekrefta deg også at det kun handler om penger og om noen barn dør så betyr det ingenting for stat og FHI bare ikke noen taper penger Samfunsøkonomiske konsekvenser som det så fint heter)
Nå har dem jaggu så mye Tamiflu på lager som nesten går ut på dato at dem skel selgest reseptfritt….. HALO
Et livsfarligt medikament med over 50% sterke bivirkninger og da er ikke langtisbivirkningene tatt med engang
Er dem blitt sprøyte gal i FHI??
Mellom 51 og 53 prosent hadde en eller flere bivirkninger av Tamiflu
Av disse opplevde 45 en eller flere bivirkninger. De vanligste var kvalme (29 prosent), magesmerter og kramper (20 prosent) og søvnproblemer (12 prosent).
Nesten én av fem opplevde nevropsykiatriske bivirkninger, som problemer med å tenke klart, mareritt og «merkelig oppførsel».

http://www.abcnyheter.no/node/92944

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/rapporterte-bivirkninger-tredoblet-paa-tre-doegn-2990161.html

Andre inslaget var om Obama som ikke hadde holdt noe av det han hadde lova og viste et inslag fra Michigan der landsbyene så ut som spøkelsebyer ….

« Forrige artikkel

Vi er i krig

Neste artikkel »

Risikabelt å vaksinere seg

83
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x