Norge har kjøpt en mindreverdig Svinefluvaksine

5.4K visninger
2 minutter lesetid
83

Norske myndigheter har kjøpt Pandemrix som inneholder kvikksølv, skvalen/squalene og polysorbat 80, i flerdosesglass. Mange andre land skaffer renere vaksiner uten disse stoffene, i enkeltdosespakninger.

Den dyktige smittevernprofessoren Bjørg Marit Andersen skrev i Dagens Medisin ”Gravide bør ikke ta Pandemrix”, der hun anbefaler en alternativ vaksine for alle:

www.dagensmedisin.no/nyheter/2009/10/15/gravide-bor-ikke-ta-pandem/

Hun sier bl.a. at Pandemrix har en svak konsentrasjon av virusantigen og at det er derfor mulig at det må gis to doser – som da betyr to doser med kvikksølv, skvalen osv. Hun ble stemplet av FHI som uansvarlig. Er det ikke Folkehelsa (FHI) som er uansvarlig for bestilling av en mindreverdig vaksine?

I mitt innlegg i VG 23. okt www.scribd.com/full/21631976?access_key=key-10324binvplpbmgvgaun gis det en kort forklaring på innholdsstoffene og deres funksjoner.

Nylig var det et TV-innslag om folk som prøver å skaffe alternative vaksiner. Bjørn Iversen, Folkehelsa, sa at markedet er støvsuget, og at det ikke er lurt med postordrevaksiner p.g.a. mulige forfalskninger og mangel på temperaturkontroll under transport.

Astma- og Allergiforbundet viser til diskriminerings- og tilgjengelighetsloven og har sendt brev til helseministeren og bedt om at det skaffes 1000 alternative, ”rene” vaksiner til de som har alvorlig eggallergi.

Når folk henvender seg til FHI for å få vite om hvor de kan få en renere vaksine, får de høre at kvikksølv og skvalen er ufarlige – ”du får mer i deg fra maten du spiser” ..men vi behøver ikke noe særlig skole for å forstå at stoffer oppfører seg annerledes når de tas inn gjennom munnen og når de injiseres.

Dersom det må gis to injeksjoner Pandemrix på grunn av den svake konsentrasjonen av virusantigen vil dette koste samfunnet dyrt. Det vil også koste enkeltpersoner mye på grunn av dobbeltdose med tilsetningsstoffer og større risiko for bivirkninger – og hvem har lyst til å bli stukket to ganger?

Pandemrix kan forårsake allergisjokk p.g.a. bl.a. egg, polysorbat, formaldehyd (kreftfremkallende), og natrium deoxycholate.

Nå innrømmer Folkehelsa på websiden www.fhi.no at de renere vaksinene foretrekkes for gravide, men at det er for sent å skaffe dem, da andre land (for eksempel Storbritannia, Irland, Frankrike og Tyskland) ligger foran i køen.

Sakset fra:

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,5001:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:80461::1:5569:6:::0:0

Folkehelsa refererer til informasjon fra WHO:

”Éndosevaksine som ikke trenger tilsetning av konserveringsmiddelet tiomersal, og som inneholder tilstrekkelige mengde med antigen til å gi en beskyttende effekt, ville bli foretrukket til gravide dersom man hadde hatt tilgang til den”.

Folkehelsa har forsøkt å skaffe en alternativ vaksine:

”- Vi har likevel sjekket muligheten til å få kjøpt andre vaksiner. Alle produsentene har imidlertid kø av inngåtte avtaler, så annen vaksine vil vi ikke kunne få i det hele tatt før langt ute i 2010”, avslutter Nøkleby.

Nå tar Folkehelsa og Helsedirektorat alle midler i bruk for å få folk til å vaksinere seg med Pandemrix: over 92 millioner kroner til infokampanjer, oversettelse av vaksineinfo fra britiske helsemyndigheter, skremsler, munnkurv på FHI-ansatte, moralisering, forføring, formynderi, bagatellisering av alvorlige bivirkninger, latterliggjøring og mistenkeliggjøring i media av modige fagfolk som anbefaler renere og tryggere vaksiner, villedende- og feilinformasjon;

den siste inkluderer Helsedirektoratets uttalelse om at Pandemrix er som en vanlig sesongfluvaksine og inneholder det samme (dette er feil), og at Pandemrix er like trygg som alternative vaksiner, uten å ha belegg for dette.

Tyske myndigheter fraråder Pandemrix for gravide:

http://www.aftenposten.no/helse/article3322366.ece#articleComment

Hanne Nøkleby, FHI, kommer med denne oppsiktsvekkende opplysningen:

” -Tilsetningsstoffene ble ikke tillagt avgjørende vekt. Det viktigste var å sikre landet en vaksine med garantert virkning”.

Det skapes et hysterisk behov ved å opplyse om at det er ikke nok vaksiner for alle og at noen sniker i køen. (Her boltrer avisene seg). Dette minner litt om det geniale PR-trikset for noen år siden hvor folk tryglet om et slankepulver og ranet andre kunder da de kom fra apotekene med nøytral-innpakket slankepulver.

Sandy

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

83 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Er det ikke litt mistenkelig at FHI kjøpte inn vaksiner til hele Norges befolkning når det ikke var en pandemi?

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,5001:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:80461::1:5569:6:::0:0

«I dokumenter fra Verdens helseorganisasjons (WHO) Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE) omtales forskjellige typer vaksiner, og hvordan ekspertgruppen vurderer dem i relasjon til å forebygge alvorlig sykdom og død. Éndosevaksine som ikke trenger tilsetning av konserveringsmiddelet tiomersal, og som inneholder tilstrekkelige mengde med antigen til å gi en beskyttende effekt, ville bli foretrukket til gravide dersom man hadde hatt tilgang til den. Men gruppen konkluderer at det viktigste nå er at gravide blir vaksinert med en godkjent vaksine, inkludert den vi har i Norge. Vaksinen er godkjent av europeiske og norske legemiddelmyndigheter, også til bruk hos gravide.
Noen produsenter lager vaksiner uten skvalen og tiomersal. Vaksinene er imidlertid allerede bestilt gjennom langsiktige avtaler og går direkte til de landene som har slike, siden behovet er større enn produksjonskapasiteten i denne sesongen. Canada, USA og Australia produserer egne vaksiner, men de eksporterer ikke. Neste sesong kommer dette sannsynligvis til å bli annerledes. Da kommer H1N1-varianten til å inngå i vanlige vaksiner som leveres som enkeltdoser uten tiomersal, og det kan også bli aktuelt å kjøpe vaksiner uten adjuvans som skvalen.

– Vi har likevel sjekket muligheten til å få kjøpt andre vaksiner. Alle produsentene har imidlertid kø av inngåtte avtaler, så annen vaksine vil vi ikke kunne få i det hele tatt før langt ute i 2010, avslutter Nøkleby».

Hvorfor har Norge flest dødsfall i hele Europa, når Norge er kjent som verdens beste land å bo i med gratis helsetjenester og lite livsbekymringer?

I Norge har 14 forlatt denne verden, iforhold til folkeantall er dette veldig høye tall når Tyskland med 60millioner innbyggere har kun et par dødsfall. Danmark har null, Sverige har flere syke og dødende av vaksinen enn svineinfluensaen, så hva er det som gjør at Norge har flest dødsfall?

Det bør være en alarm om at folk i Norge er syke, ikke pga svineinfluensa, men pga mye stress, dårlig mat(fastfood), Aspartam, MSG, lite fysisk aktivitet(mye Tv-titting), uvanlig høye elektromagnetisk strålingsgrenseverdier(plagsomme mobilmaster), fluoride i drikkevann, et allerede eskalerende vaksinasjonsprogram for barn, mobiltelefonstråling(de første forskningsresultatene fra 10-15år mob-bruk er destruerende på vår hjerne), for å nevne noen få.

Dette er grunnen til at Norge har mange personer med dårlig immunforsvar, dårlig helse og lite kunnskap om at den internasjonale helseinstituttet faktisk juger så det renner, for å selge vaksiner i bøtter og spann. Risikogruppene våres er de siste som må vaksineres, heller friske personer enn de utsatte. Helst ingen vaksinering i det hele tatt! Slutt å medesiner folk som er friske, dette er sykt!

Begynn heller å se på hvor «problemet» kommer fra, symptomene behandler vi med helt feil «vaksine». Prøv å løs et data problem, med en hammer..

Persson
Persson
Abonnent
13 år siden

Bagatellisering av allvarliga biverkningar var det ja…. Här är ett exempel på det. Blir så førbannad när jag läser historier som denna, men men.. De kommer aldrig erkänna att vaccinen dødar oavsett hur många som dør av den, så vi måste bara fortsätta och stå på!

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=588068

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Dette er et fenomen som går igjen over hele fjøla til myndighetene og legemiddelverket, dør noen av legemidler eller vaksine så skal det bortforklares med andre årsaker. Dør derimot noen av andre grunner så er det naturmidler eller mangel på vaksine/medisinering som er årsak.

Og media de spyr ut disse påstandene for å beholde pressestøtten!

Persson
Persson
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Ja det har du helt rätt i. Hørde någonstans att det i USA är fler som dør av felmedicinering varje år än det är som dør av hjärtattacker och cancer tillsammans….

Otto
Abonnent
Svar til  Persson
13 år siden

Fight Back Against the FDA and Big Pharma (All Jacked Up) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4923

Sitat: .. Et farmasiprodukt har drept fler amerikanere enn krigen i Vietnam. ..

ArneLo
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Jepp det stemmer det. Lurrer på om de diskuterer denne undersøkelsen på de medisinske studiene i Norge

Death by medicine
«The most stunning statistic, however, is that the total number of deaths caused by conventional medicine is an astounding 783,936 per year. It is now evident that the American medical system is the leading cause of death and injury in the US. (By contrast, the number of deaths attributable to heart disease in 2001 was 699,697, while the number of deaths attributable to cancer was 553,251.5) »

Selve rapporten finner du her (PDF): Death by Medicine
By Gary Null, PhD; Carolyn Dean MD, ND; Martin Feldman, MD; Debora Rasio, MD; and Dorothy Smith, PhD

Otto
Abonnent
13 år siden

Det er dokumentert at mange av Pandemrix ingrediensene, som er oppgitt av produsenten, er særdeles skadelige, se via Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 . Hva med eventuelle ingredienser i vaksinene som ikke er med i spesifikasjonene? Hva om det er oppgitt feil volum av de som er med i spesifikasjonene? Hva med variasjoner i innhold i dosene? Eksempelvis, har noen noen gang klart å masseprodusere et produkt uten feil? Feil i forbindelse med vaksiner har relativt store konsekvenser.

DumaKey
DumaKey
Abonnent
13 år siden

Sjekk denne linken!
Veldig bra stoff, skrevet på svensk da, men er uvurdelig info ang vaksinen :

http://cmef.eu/pdf/jk.pdf

Drøyt langt brev, men fra side 42 og utover står en god del interessante ting!

Insomnia
Insomnia
Abonnent
13 år siden

Som farmasøyt så er du vel kjent med at kvikksølvforbindelsen tiomersal har vært i bruk i vanlige spedbarnsvaksiner i lang lang tid og at innholdet av tiomersal i pandemrix er lavere en den gjennomsnitlige spedbarnsvaksinen. Skvalen som er enda et stoff som er omstridt i pandemrix har vært frem t.o.m. 2008 vanlig i sesonginfluensa vaksiner som er gitt i mange mange år. Så hvorfor er stoffer som er gitt i større dose før plutselig blitt så omdiskutert og farlig? Som farmasøyt regner jeg med at du er kjent med disse vaksinene og den registering og oppfølging av de følger bl.a. tiomersal har hatt som konserveringsmiddel gjennom 70 år.

Du skriver følgende:
«…”du får mer i deg fra maten du spiser” ..men vi behøver ikke noe særlig skole for å forstå at stoffer oppfører seg annerledes når de tas inn gjennom munnen og når de injiseres.»

Som farmasøyt så går jeg ut ifra at du har utviklet kunnskap og evne til å skille på hhv etylkvikksølv og metylkvikksølv og at de to typene ikke kan sammenliknes hva angår injeksjon eller «matveien».

Tiomersal brytes ned til etylkvikksølv i kroppen. Metylkvikksølv og etylkvikksølv er beslektede forbindelser, men oppfører seg forskjellig i kroppen. Etylkvikksølv fjernes vesentlig raskere fra blodet enn metylkvikksølv og skilles dermed raskere ut av kroppen.

Til sammenlikning er gjennomsnittlig inntak av kvikksølv i form av metylkvikksølv gjennom kosten beregnet til ca 4 µg per dag. De som spiser mye fisk, særlig rovfisk eller ferskvannsfisk, vil få i seg betydelig større mengder av kvikksølv. Amerikanske undersøkelser viser at 170 g hermetisk tunfisk gjennomsnittlig inneholder 17 µg kvikksølv.

Så kjære Sandy (farmasøyt) Lunöe. Du viser deg å være en ivrig skribent, all ære til deg for det. Men et innhold så fullstendig rensket for gjensidig fornuftig drøfting, men kun bestående av ren enveis-propaganda gjør at integriteten i ditt «verk» taper seg mer en artikkelen din gagner informasjons-hensikten. Men så var vel kanskje ikke hensikten å informere, men å drive enveis propeganda og da spiller det vel pent liten rolle om innholdet i artikkelen tar for seg begge sider av en og samme sak!

Otto
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden
Monica Waade
Forfatter
Svar til  Insomnia
13 år siden

Insomnia; Hvor har du det fra at ethylkvikksølv skilles raskere ut fra kroppen?
Du er i hvert fall kraftig feilinformert, så Sandy har helt rett i sin beskrivelse av problemet. Blodet bare transporterer dette kvikksølvet, deretter skilles det ikke ut som du sier, det lagres rundt omkring i kroppen, særlig i fettrikt vev, øyne og hjerne. Se her konsekvensene av dette giftstoffet i hjernen;
http://www.youtube.com/watch?v=VImCpWzXJ_w

Quai
Quai
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Det tok meg tre minutter å slå dette opp;

«Ethylmercury clears from blood with a half-time of about 18 days, and from the brain in about 14 days.»

Du kan bare ikke gre et stoff innunder en tilfeldig kam bare fordi du har lest at kvikksølv er farlig (noe det virkelig er!). Ting opptrer i forskjellige former og kjemiskeforbindelser.

Ta f.eks Klor som også er en meget farlig gass alene, men når du får det i en forbindelse som heter Natriumklorid, så er det plutselig livsnødvendig :)

Kjetil S
Skribent
Svar til  Quai
13 år siden

Quai

At det «clears from blood» er irrelevant. Det relevante er om det «clears from brain, clear from inner organs, clears from nerve cells etc etc». Det er der skaden gjøres, ikke i blodet. Kanskje du kan slå dette opp også? Eller finnes ikke den typen info lett tilgjengelig? I så fall eksisterer vel problematikken ikke?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Quai
13 år siden

Ja Quai jeg kan gjerne tro det tok deg tre minutter å finne slik feilinformasjon på nett, hvor hentet du dette? 14 dager å bli kvitt kvikksølv fra hjernen, narr meg ikke til å le, jeg har selv vært kvikksølvforgiftet og har jobbet mye med andre kvikksølvoffer? Hørt om blod hjernebarrieren?

Les litt reell forskning heller du, denne kvinnen, tannlegeassistent, var 91 da hun døde og hun hadde fortsatt uvanlig høye kvikksølvnivåer i hjernen;

In one of the samples from occipital cortex the concentration of I-Hg (164 μg/kg) was 9 times higher than the concentration of the second highest case and fulfilled the criteria of an «extreme outlier» from a statistical point of view[22] (more than the value of the 75th percentile plus three times the inter quartile range). In order to get additional information on this case (woman, age 91), historical hospital records were examined and it was found that
she had been employed as a dental assistant earlier in life.

https://bora.uib.no/bitstream/1956/2682/1/BIOMed_Mercury%20in%20human%20brain.pdf

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Quai
13 år siden

Klor får vi servert masse av i drikkevannet vårt.
I tillegg så gikk Ba ( Barium ) opp til 21 mg/l i drikkevannet vårt, grenseverdien er 1.0 mg/l og det ligger normalt på ca 25-300 ug/l
I følge vannforskriftene så blir ikke barium testa i vannprøver siden det alikevel er så lite av det i drikkevannet vårt fra naturens side.
Grenseverdien for fluor i drikkevannet gikk opp fra 01 mg/l til 05 mg/l fra 1 jan 2008 etter nye EU Direktiv for vann.

Wikipedia skriver dette.
Nesten alle stoffer som inneholder fluor er giftige, men benbygningen til mennesker og alle andre pattedyr, avhenger av en liten dose fluor. For mye fluor (fluorforgiftning, fluorose) kan gjøre benbygningen og tennene skjøre og deformere knoklene. Fluor som finnes i drikkevann (estimert konsentrasjon på 1mg per liter) styrkere tannemaljen og hindrer tannråte.

En kinesisk studie i 2003 indikerte at et fluorinntak som samsvarer med den mengden fluor en person får i seg fra drikkevann i USA, senket IQ’en til personene som var med i studiet.[3]

Fluor ble brukt i konsentrasjonsleirer under 2. verdenskrig, ettersom det ble hevdet at fangene ble lettere å kontrollere ved fluortilsetning i drikkevannet

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Quai
13 år siden

Kjære Monica Waade da!

En tannlegeassistent på 91 år hadde uvanlig høye kvikksølvverdier i en alder av 91 år!

Kødder du med meg eller? Er du virkelig overrasket over at en 91 år gammel tannlegeassistent som har i xxx antall år klargjort amalgan til pasienter har høye kvikksølvverdier???

Du skal være temmelig hjernedød for å ikke se sammenhengen!

Persson
Persson
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

«Som farmasøyt så er du vel kjent med at kvikksølvforbindelsen tiomersal har vært i bruk i vanlige spedbarnsvaksiner i lang lang tid…»

Så alla ingredienser man har brukt øver lång tid är ofarliga?

Din argumenation är väldigt tunn… Du har också gått på retoriken till myndigheterna när de säger att man får i sig mer kvicksilver genom maten än genom vaccinen… Det man måste komma ihåg här är att det är väsentlig skillnad på att äta och injicera det.

Vad gäller tiomersal är det heller inte så att det pløtsligt blivit en omstridd ingrediens, det har vart på tapeten länge… Men läkemedelsindustrin har hittills gjort en god jobb i att hålla den infon undangømd.
När danskarna slutade med tiomersal i barnvacciner gick andelen autistiske barn ned med 2/3. I USA har andelen autistiske barn økat otroligt mycket i takt med att man inført allt fler vacciner med tiomersal. Nu är hela 0,6% av alla barn i USA autister….

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Persson
13 år siden

At et stoff er brukt i vaksiner i mange mange år betyr jo ikke automatisk at stoffet i seg selv ikke er giftig.

Hva angår mengde kvikksølv gjennom maten og det faktum at en injisrerer en mindre dose skriver jeg jo som en del av et direkte spm. til denne farmasøyten som har skrevet artikkelen. Samt at jeg har dratt frem eksempler på potensielt kvikksølvinhold i matvarer en anser som særs sundt å spise.

Det er ingen som har antydet at Tiomersal plutselig ble en omstridt ingridiens, men du forstod tydeligvis ikke ironien i skrivemåten, klandrer deg ikke da da det var skrevet på norsk (snodig!?). Men at Tiomersal er blitt brukt i mange mange år som konserveringsmiddel i vaksiner er jo ikke nytt, og millioner av vaksiner som har inneholt tiomersal er fulgt opp ang bivirkninger fordi en veit at tiomersal blir omdannet til etylkvikksølv i kroppen. Til tross for disse milionene av doser med tiomersal/etylkvikksølv finnes det per dags dato ingen dokumentasjon på direkte negativ virkning relatert tilbake til de gitte vaksinene. Samtdidg veit en at for mye tiomersal, etylkvikksølv eller metylkvikksølv vil med særdelses stor sansynlighet medføre total organsvikt…

ArneLo
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Groundbreaking Primate Study Links Mercury Vaccine Preservative to Brain Injury
A team led by researchers at the University of Pittsburgh found that infant macaque monkeys receiving a single Hepatitis B vaccine containing the mercury-based preservative thimerosal underwent significant delays in developing critical reflexes controlled by the brainstem. The infant macaques that did not receive vaccines developed normally.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  ArneLo
13 år siden

Det som skjedde med apene kan jeg bekrefte er et helt vanlig problem for kvikksølvskadde, og ikke er det bare dette problem man får av kvikksølvet som lagres i kroppen.

Her er det lille myndighetene forteller oss, mens pasientene opplever mye mer;

http://www.miljostatus.no/Tema/Kjemikalier/Noen-farlige-kjemikalier/Kvikksolv/

http://www.regjeringen.no/nb/dep/md/pressesenter/pressemeldinger/2007/forbyr-kvikksolv-i-produkter.html?id=495138

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Ja, Armin Er det ikke mistenkelig gikk til innkjøp av vaksiner til hele den norske befolkningen til tross for at denne FHI direktøren og helse-Hansen startet hele showet deres med å introdusere at denne influensaen bare var en «pytt,pytt ting» å bekymre seg for.

Jeg sitter her i dag mandag og leser med store overskrifter i VG:

Oslo-kvinne død tre dager etter svineinfluensa-vaksinering

«Vi mener at dødsfallet ikke har noen sannsynlig sammenheng med vaksinen. Dette dødsfallet skjedde uventet lørdag formiddag, og vi har i løpet av helgen fått utført obduksjon. sier avdelingsoverlege Steinar Madsen Statens Legemiddelverk

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=588068

Igjen får vi servert løgner, og denne gang av Steinar Madsen fra Statens Legemiddelverk. Men han har vel fått munnkurv fra øverste hold han også!!!

Og det er som jeg har nevnt her før. Vi kommer ikke under noen omstendigheter så lenge det er «liv og pust» i oss å bli gjort kjent med at mennesker dør som årsak av denne giftvaksinen til GlaxoSmithKline. Det vi alle vil bli gjort kjent med gjennom de forskjellige mediakanalene i tiden fremover, er at folk som har dødd av vaksinen har en annen sykdom i tillegg, som mest sannsynlig er den forutliggende årsak for at et menneske ble syk og døde!

Og her kommer mitt forslag til dere alle her på Nyhetsspeilet og alle andre motstandere av denne mennsketilintetgjørende vaksinen.

Hvorfor kan vi ikke alle gå sammen i fellesskap å anmelde våre myndigheter for å påføre de vi er glad i – våre medmennsker denne giftvaksinen som skal bli en vedvarende smittekilde, en pandemi som vil forårsake store sykdommer og lidelser blant norges befolkning i fremtiden?

Regjeringen i Sverige og ansvarlige svenske helsemyndigheter er nå blitt politianmeldt for planene om massevaksinasjoner med Pandemrix og det burde vår regjering med helsemyndigheter også bli! Vi burde samle oss vi med samvittighet for våre medmennesker, våre barn og unge til kraftig kamp mot vår regjering med helsemyndigheter for å få stoppet denne GIFT- vaksinen en gang for alle skal vi slippe å leve vårt resterende liv her på jorden med sykdom, nød og stor elendighet! Og har vi samvittighet ovenfor de barn som skal være arvtakere til dette landet og denne jorden, vel så gjør vi det!

http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&id=1

Vi har alle nok styrke og makt i oss selv til å handle utifra vår egen samvittighet og utifra det vi innerst inne vet er fryktelig feil og direkte umenneskelig!

Og jeg sier dere, det er ingen grunn til å frykte noen! Den frykten du måtte ha for å tørre å handle utifra din egen samvittighet med tanke på din nærmeste familie som du er glad i og medmennesker der ute , er en frykt du selv har skapt og ingen andre.
Det er frykten som er det eneste som holder deg igjen fra å tørre å våge deg innpå noe nytt, noe du innerst inne ønsker å gjøre men som du allikevel ikke tør å gjøre fordi det er frykten i deg som styrer deg og ikke omvendt!

For husk mitt kjære medmennske der ute. Vi er alle like verdifulle som mennesker, og så lenge vi alle har like mye verdi i oss som de medmenneskene vi er, hvorfor skal vi da la andre få styre vår verdi som menneske som de vil og sørge for å sette den på lavtnivå som det vi nå ser våre regjering med helsemyndigheter og Folkehelseinstitutt gjør?

http://vactruth.com/2009/08/03/vaccinations-are-causing-impaired-blood-flow-ischemia-chronic-illness-disease-and-death-for-us-all-hp/

Vaksiner med likposer i tillegg!!!
http://statismwatch.ca/2009/09/17/ottawa-sends-body-bags-to-first-nations-communities-for-flu-battle/

Og her, vaksine barne-TV propaganda for barn i USA! Noe vi helt sikkert får her hjemme også! Kanskje også til og med i playgame spill som mine egne barnebarn vil komme over!!! Jeg blir så mektig forbannet med tanke på disse la meg kalle det rett ut jævlene av ondskapsfulle voksne mennesker!
Kan rett og slett ikke holde følelsene mine inne lengre med tanke på hva våre myndigheter utsetter barn og unge for. Det er disse jeg gråter for og har hjerte for og får ikke fred i sjelen før noe konkret blir gjort for å stoppe våre myndigheter fra denne massevaksineringen som pågår av disse uvitne skjønne barn og unge i vårt samfunn. Og jeg oppfordrer foreldre der ute på det sterkeste til å være med å få stoppet denne massetilintetgjørelsen av mennesker. Du/dere som leser dette må fatte og begripe at selv om dere vil føle dere friske nå rett etter å ha tatt denne vaksinen, er det såvisst ikke sikkert at dere vil føle dere så «raske og friske» når det har gått en tid og dere begynner å merke både nummenhet i kroppen, problemer med muskelaturen og nervesystemet, når dere begynner å få kraftig hodesmerter, uregelmessig hjerterytme og mange andre merkelige sykdomssyptomer dere ikke har hatt tidligere! Jeg har unge her på telefonen nå som forteller meg at de har begynt å føle merkelige kroppslige reaksjoner etter at de ble vaskinert med Gardasil! Deres fastlege mener «at det nok sikkert er en forkjølelse, influensa eller andre problemer knyttet opp mot en psykisk lidelse!» Og det er dette barn og unge med deres forteldre vil få høre i tiden fremover, at de har fått en lidelse og sykdom som skyldes noe helt annet enn bivirkningsreaksoner etter denne pandemrix vaksinen! For hvilken lege vil vel inrømme at den vaksine sprøyten de satte har utviklet seg til å bli en evig pine og lidelse for han/hennes pasient!

http://www.youtube.com/watch?v=ZzQmgsYmZXo

http://evilslutopia.com/2007/05/gardasil-2.html

OG HELT TIL SLUTT:

Hvor er samvittigheten til dere journalister i VG, Dagbladet og ander aviser som hauser opp denne svinerikampanjen til FHI? Har ikke dere barn og familie som dere ønsker alt godt i fremtiden? At de skal ha en god helse og slippe å bli smittet gang på gang av denne evigvarende pandemien som årsak av en giftvaksine som har blitt en smittekilde??? Jeg kjenner journalister som nå har sluttet i jobbene sine i protest mot denne vaksinen! Dette kaller jeg «å være et samvittighetsfullt menneske med ansvar ovenfor sine medmennesker.»

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Lise sier; For hvilken lege vil vel inrømme at den vaksine sprøyten de satte har utviklet seg til å bli en evig pine og lidelse for han/hennes pasient!

Jeg antar det er like mange som antall tannleger som har innrømmet at de kvikksølvforgiftet oss gjennom amalgamfyllingene, ingen av oss kvikksølvskadde vet om noen.

Richard
Richard
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

hvilke journalister har sluttet i jobbene sine , og hvem jobbet de for?

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Jeg leser på slutten her at NFI sier at den vaksinen vi skal har har en guaranti for result – hvilket resultat gir de guaranti for?

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Selv om de nå har spredd denne pandemien de har laget en mindreverdig vaksine mot, er fortsatt ikke dødstallene av grisesyken så høye i forhold til annen influensa. Kommer den store økningen av dødsfall i sprøyte nr. to eller fra oven hvor vi blir sprayet som insekter?

Her er oppdatert liste over antall døde så langt;

http://ecdc.europa.eu/en/healthtopics/Documents/091102_Influenza_AH1N1_Situation_Report_0900hrs.pdf

Hentes her (se under Epidemiological information) og her finner man også en liste ved å klikke på Table;

http://ec.europa.eu/health/ph_threats/com/Influenza/h1n1_en.htm

Richard
Richard
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

En sprøyte er nok for at vaksinen skal virke sa de på radieon idag så den kommer ikke fra sprøyte 2 nei….

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Bevis at WHO sakte dreper deg med vaksiner.

memoet er fra 1972 etter epedemien som gikk på den tida.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/issues/169484/

1) først ødelegge imunsystemet.

2) sprøyte full hver celle i offerets kropp med infeksjon.

3) skru på igjen imunforsvaret som kan føre til at offeret dreper seg selv i en Cytokine Storm.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cytokine_storm
http://en.wikipedia.org/wiki/Positive_feedback_loop

har aldri vert i tvil om min mening om vaksinen.
dette gjør meg bare 110% sikker i min sak.

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Argh! Linken du bruker viser til 11 artikler, alle fra 1972. Hvilken en av de er det? Hvorfor ikke linke til den det gjelder, Smurfen

Stå på! :)

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
Svar til  Ursus
13 år siden

Research kalles det…

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Hva når de som har fått bivirkninger av denne mindreverdige svinefluvaksinen begynner å klage sin nød, de som da er i stand til å klage. Opprettes det da av våre sleipe myndigheter en ny borforklaringsgruppe? Ja nettopp en slik som de fikk opprettet til oss amalgamskadde for å ta fra oss all behandling og rettigheter.

http://19679.vgb.no/2009/02/27/tj-monica-waade-og-den-odontologiske-bivirkningsgruppen/

Er Bivirkningsgruppen ren svindel?
http://www.helsenyheter.no/index.html

trackback
13 år siden

[…] Kontakt forfatter | Flere artikler av Sandy Forfatters nettsted […]

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Sandy
13 år siden

Ja Sandy du har dessverre rett, deres mulighet til kompensasjon er lik null. Vi har hørt om det fra tidligere, vi har nordsjødykkere, vaksineskadde, tannlegeassistenter og amalgamskadde i friskt minne. Davids kamp mot Goliat i reprise gang på gang, så jeg håper ikke mange er så naive at de tror på fagre løfter fra de som oppfordrer til vaksinering.

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Vet ikke Folkeforgiftningsinstituttet og Statens legemiddelverk som har velsignet svinefluvaksinen hva de gjør? Og de anbefaler dessverre giftsprøyta til gravide i all sin uvitenhet, eller er det i ondskapens tjeneste de presenterer sine råd til folket?

Høye kvikksølvnivåer i morens blod kan gi fosterskader.

Kvikksølvforbindelser kan gi kroniske giftvirkninger, selv i meget små konsentrasjoner.

http://www.miljostatus.no/Tema/Kjemikalier/Noen-farlige-kjemikalier/Kvikksolv/

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hei Monica!

Hyggelig å se et kjent ansikt innpå her igjen.

Når det gjelder kvikksølv i almagansfyllingene så må vel jeg være en av dem som har vært kvittsølvforgiftet da jeg i en periode av mitt barndomsliv slet med grusomme hodesmerter i lang tid etter at jeg hadde fått satt inn disse almaganfyllingene. En lege rådet meg til å drikke mye vann for å bli kvitt eventuelle giftstoffer. Det var det hele men det har jeg faktisk gjort i ettertid, drukket mye vann, over to liter hver dag som jeg fortsatt gjør, noe jeg selv føler er rensende for kroppen min.

På VG finner man nå en egne sider med informasjon om hvor man kan få tatt denne svinevaksinen. Det er altså listet opp kommuner nedover og vet du Monica! Det skulle ikke forundre meg at det etter stund vil komme egne lister som skattelistene der navnene på de som ikke har tatt vaksinen blir offentliggjort! Disse menneske på Løvebakken har visst mange beredskapsplaner klare i tilfelle noen stritter imot! Ende flere overraskelser vil vi få!

http://www.vg.no/spesial/svineinfluensa/

Ha en fin uke med med bedre vær enn her i det regnfulle Bergen!

Lise

http://www.vg.no/spesial/svineinfluensa/

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Til dere leger som kikker innpå her!

Hva føler du når du hører alle disse legene på you tube forklare hva disse forskjellige gift vaksinene skaper av alvorlige bivirkninger som du er med på å sette på dine pasienter, deriblant Pandemrix?

Føler du noen samvittighet inne i deg og ovenfor dine pasienter som dine medmennesker?

frekee
frekee
Abonnent
13 år siden

Dr. Joseph Mercola. [ Mercola.com ] om adjuvanten Squalene / Skvalen:

‘Your immune system recognizes squalene as an oil molecule native to your body. It is found throughout your nervous system and brain. In fact, you can consume squalene in olive oil and not only will your immune system recognize it, you will also reap the benefits of its antioxidant properties.

The difference between «good» and «bad» squalene is the route by which it enters your body. Injection is an abnormal route of entry which incites your immune system to attack all the squalene in your body, not just the vaccine adjuvant.

Your immune system will attempt to destroy the molecule wherever it finds it, including in places where it occurs naturally, and where it is vital to the health of your nervous system.’

Otto
Abonnent
13 år siden

Følge med kommentarene, Young Norwegian woman dies after getting the «swine flu» vaccine http://snipurl.com/t125p

En av de http://snipurl.com/t126h , sitat:

+{

Motives to Kill
Christine 2009-11-02 23:58:34
If someone has a pre-existing condition and they die…
Could they have developed the vaccine to get rid of past mistakes former medications caused to reduce or eliminate possible future lawsuits. People are beginning to speak out against vaccines of all kinds, that they are now seeing the connection that they are linked to the cause of many diseases we now suffer from. Lawsuits reduce a pharamaceutical company’s bottom line profit.

Many health insurance companies will not cover those with pre-existing conditions leaving the people to seek more expensive healthcare in emergency rooms, and it becomes a taxpayers burdon. Would drug companies have this as an incentive to develop a vaccine to kill people with pre-existing conditions?

Politically speaking, I have seen a map of the U.S. where they plan to move nearly everyone off the map, with only isolated, small areas designated for a very small human population.

}+

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Andelen NEI til grisefluvax har økt med en prosent i VG siden i går…
og det til tross for at vi blir skremt til slaktebenken etter alle kunstens regler.

Er det noen som gjør en god jobb nå, eller er det bare slik er de fleste er i stand til å tenke selv..

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/vaksinebeslutning/

Frederik
Frederik
Abonnent
13 år siden

Interessant video fra LiveLeak

http://www.liveleak.com/view?i=23a_1257107005

Særlig ved 05:20 sies det sentrale i denne videoen.

« Forrige artikkel

Vi er i krig

Neste artikkel »

Risikabelt å vaksinere seg

83
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x