Våre nære relasjoner

2.9K visninger
2 minutter lesetid
6

Et av våre menneskelige fellestrekk er behovet for og evnen til å knytte oss til andre mennesker med sterke emosjonelle bånd. De vi er glade i, beriker livet vårt og gjør verden til et bedre sted å være for oss personlig. De tilhører de største manifestasjonene av lys og kjærlighet i våre personlige liv. Så lenge vi har dem, kan vi tåle mangt og mye av motgang. Av våre oppriktige hjerter ønsker vi dem alt godt i verden, og at de skal være trygge.

Flere og flere av oss blir klar over at vi står foran noen svært utfordrende og avgjørende år for hele menneskeheten. Ingen mennesker på jorden vil være uberørt. Finanskrisen er ille nok, men likevel bare begynnelsen på omveltningene.

Det klokeste er ikke lenger å tie. Vi må fortelle andre hva vi vet og forstår. Vi må informere om hvilke utfordringer vi mest sannsynlig står overfor spirituelt, ernæringsmessig, helsemessig, geologisk, økologisk, kosmisk, teknisk, økonomisk, politisk, samfunnsmessig, sikkerhetsmessig – kort og godt på alle områder. Ikke minst må vi vektlegge påvirkningskraften hver enkelts tanker, følelser og handlinger hver eneste dag har på fremtiden og våre valgmuligheter.

Noen vil lytte, men ikke alle. Det vet vi at vi må akseptere. Vi vet godt at hvert eneste menneskes frie vilje er ukrenkelig, og vi ønsker slett ikke å gjøre oss skyldige i å kue den.

Men så er det de menneskene vi er aller mest glade i, da. Kanskje er de blant dem som ikke vil høre? Slikt skjer også for de lysarbeiderne som står i fremste rekke på verdensbasis. George Green (www.nomorehoaxes.com), forfatter av serien ”The Handbook for the New Paradigm” (Håndboken for det Nye Paradigmet) og far til ideen om Ground Crews (bakkemannskap), fikk for eksempel i dette intervjuet med Project Camelot spørsmål om hvordan hans barn stiller seg. Han svarte at de ikke vil høre. Mange av oss vil oppleve tilsvarende. Det vil i så fall være den avgjørende testen for oss på hvor godt vi forstår og aksepterer prinsippet om fri vilje.

En annen ting vi bør huske på i denne forbindelsen, er at vi neppe kjenner våre egne sjelers fulle og hele ønsker for vår egen sjelereise. Enda mindre oversikt har vi over ønskene til våre nærmestes sjeler, og hvilke erfaringer de higer etter. Kanskje trenger våre nærmestes sjeler andre erfaringer enn vi ønsker for dem? Kanskje er det også erfaringer som er viktige for deres sjelers evolusjon? Faktisk tror jeg det ofte er slik.

Det beste vi kan gjøre for våre nærmeste i slike situasjoner er å vise dem respekt, akseptere deres valg og fortsatt elske dem av hele vårt hjerte. I tillegg kan vi, som Mike Cechanowicz sa da dette ble tema etter hans foredrag i Alternativt Forum i Kristiansund 2. oktober 2008, forestille oss at våre nærmeste får det godt. Når vi bekymrer oss for noen, påvirker våre bekymringer energien rundt dem i negativ retning. Det ønsker vi helt klart ikke å bidra til!

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Polar bears and dogs playing

Jan lever for havørnen http://www.tvsyd.dk/artikel/92336:Jan-lever-for-havoernen

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Kriser utløser ingen endringer
Verken finanskrisen, klimakrisen eller utbruddet av svineinfluensa har ført til ny atferd hos de fleste nordmenn, viser en ny undersøkelse. ”
“Til tross for at 2009 var preget av flere store hendelser som mediene omtalte hyppig og hvor staten grep inn med ulike tiltak, endret bare noen få av Norges befolkning sin atferd. Det kommer fram i en undersøkelse som Kommunikasjonsforeningen har fått Norstat og Opinion til å gjennomføre.

Til sammen fikk finanskrisen, svineinfluensaen og klimakrisen 190.000 oppslag i papiraviser, TV, radio og på internett i fjor. Selv om utbruddet av svineinfluensa var den mest tydelige krisen, var det faktisk finanskrisen som fikk mest omtale.

Men mens bare to av ti nordmenn endret sin atferd som følge av svineinfluensaen, har enda færre gjort noe for å møte finans- eller klimakrisen. Bare 10 prosent av de spurte oppga at de hadde gjort noe i forhold til disse sakene. De spurte mener også at media og myndigheter har formidlet informasjon om klimakrisen på en ubalansert måte

– Medieoppmerksomheten rundt de tre krisene har vært veldig stor og det er derfor overraskende at ikke flere i befolkningen har endret sin atferd. Å endre folks atferd må gjøres gjennom å påvirke holdninger og det er en vanskelig og langsiktig prosess, sier styreleder Elin Klakken i Kommunikasjonsforeningen. (©NTB) ”
http://www.hegnar.no/personlig_okonomi/article414044.ece

Kan ikke forvente mye av “sheeple” nei… :D

Otto
Abonnent
14 år siden

Angående nære relasjoner, sko. musikk, sang og samvær Murphy Lee – My Shoes.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

De nære ting, som det heter. Ja, ting begynner i det små.

Otto
Abonnent
14 år siden

Nå har jeg lest artikkelen, bra fokus, stil, innhold og solid ståkarakter :)

Otto
Abonnent
14 år siden

Angående nære og fjerne relasjoner, New Zealand under silent attack, New Zealand Health Minister lies; swine flu vaccinations to go ahead, og det oppleves som alt fra vanskelig til umulig å få kommunisert med de via internettet. Kan noen informere dem om vanviddet vi har opplevd i Europa og omegn, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine, slik at også de kan trekke lærdom av våre erfaringer og således slippe å oppleve samme helvete.

« Forrige artikkel

Store problemer med dagens psykologimodell

Neste artikkel »

Refleksjon over fred

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x