Bilderbergere på statsrådjakt

2.7K visninger
2 minutter lesetid
6

I en artikkel den 8. oktober 2006 med tittelen “Vår nye regjering er vedtatt” hevdet jeg at Siv Jensen, etter at hun hadde vært på Bilderbergmøte i Canada og innyndet seg hos verdens herskere (eiere) der, hadde en rolle i vår nye regjering. Etter dette ble hun også så Israelvennlig at den vanlige FrP’er fikk bakoversveis over hvor hardt hun gikk ut til forsvar for folke- og barnemord i Palestina.

I sak etter sak ser vi hvordan den rette steming skapes i ‘opinionen’. Som i Hijab saken mot Storberget. FrP gis full trøkk og støtte i alle deres bestrebelser på å diskreditere dagens regjering, slik at Siv Jensen kan komme i posisjon som bestemt av skyggeregjeringen vår på Bilderbergermøte i Kanada. Så også i saken om NAV og arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.

Carl I. Hagen er på krigsstien fordi Andersen ikke rydder opp. Etter at Siv Jensen var på Bilderbergermøte har opinionen i media stort sett vært for FrP; mens den for en stor del var mot alt FrP stod for før dette. Hvorfor er det slik?

Fordi det er mediene som bestemmer ortodoksien og diskursen i ethvert samfunn: De kan innsette regjeringer og avsette regjeringer, de kan løfte opp eller ta ut enkeltpersoner de liker eller misliker, og som er imot deres agenda – eller rett og slett bare for å vise sin makt, så andre skal danse etter deres pipe.

Det er forsåvidt en god sak å ønske at vanlige folk skal få pengene sine i tide; men det er hvordan de bruker slike saker til å få gjennomført sin agenda, jeg reagerer på. Det er faktisk ganske enkelt å se hvordan de manøvrerer, når en først er blitt klar over metodene.

Det skal ikke så mange personer til for å lede saueflokken/mediakobbelet heller; noe som igjen påvirker ‘opinionen’ – de påstår jo at det er på vegne av ‘opinionen’ de som medier opererer; men sjelden på mine vegne, som jo også er en del av opinionen. Og de rir alltid i takt disse pudler: Arne Strand (Dagsavisen), Stein Kåre Kristiansen (TV2) og Olav Versto (VG), og noen få til. Så få mennesker; og så setter de hele diskursen og samfunnets standard for hva hva vanlige folk skal mene og tro.

Vi kommer til å se mye mer av dette fremover mot valget; saker som setter den eksisterende regjeringen i vanry og fremhever det regjeringsalternativ som ble vedtatt på Bilderbergermøtet i Canada i 2006. Det er slik de har styrt vår samfunn gjennom veldig lang tid, og det er slik de kommer til å styre det mye lenger – om ikke folk flest får opp øynene og begynner å tenke selv, istedenfor å ta ukritisk hva d’herrer serverer dem å mene og tro.

Mitt høyeste ønske er at Bilderbergerne og deres pudler utplassert i norsk politikk og media ikke skal få det som de vil denne gang. – Og jeg tror det er gjennomførbart denne gang, for om avisenes eiere og styrer ikke skjønner bæret av hvorfor opplagene deres går tilbake, så skjønner jeg det veldig godt etter å ha fått tilbake hundrevis av kronikker og leserinnlegg som dessverre aldri har passet deres ‘profil’.

Vel, la dem få ha sin ‘profil’ i fred. Vi andre er lei av dem og deres propaganda for å gjennomføre sin skjulte agenda. Vi klarer helt fint oss uten dem og deres ensidige ‘rapportering’ og kommentering.

Kjøpte og korrupte mediafigurer vi utmerket godt kan klare oss uten, kan stille seg i køen hos NAV – sammen med mange andre.

Hvil i fred.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Norge- Verdens beste land å bo i, for de som dyrker satanisme
Norge – Verdes verste land å bo i, for de som står for det egalitære samfunn, og som mener at de ikke er mindre verdt, eller mer verdt enn noen andre mennesker eller dyr.

Det finnes fremdeles fyrtårn i Norge. De er i fåtall, men kanskje deres lys vil lyse sterkere i fellesskap? Lys smitter, men ikke via wi-fi/ethernet/HSDPA

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Ser ut til at du har 100% rett her Johansen.
Går ikke en dag uten at Siv blir fremstilt som den nye Obama i Media og nå er ho likt med AP…….
Ho er så sikker på seieren at ho allerede er begynt med Bilderberger politikken sin…..
Enorme satsinger på infrastuktur ( over 300 milliarder til nye motorveier i hele landet)Får enorme summer til valgkampen av akkurat dem samme rikingene som var på Bilderberger møte i år og nære venner av dem, mere overvåking og vaksiniering, kast ut svartinger og krimienelle og skremme vannet av oss mot disse fæle terroristene ( som ikke har skada en sjel her i lander på dem siste 1000 åra )og muslimene, fått seg en egen hær av private sikretsfolk, får politi på sin side og extrem støtte til sionistene og sånn kan en se flere innleg av hver dag i Media….
Er det en media sak som skal debateres av en politiker så er det Siv som skal få ordet seff……
Hallo at folk ikke våkner og skjønner at noe er veldig galt når alle medier skriver alt det fæle muslimene gjør i sammfunnet vårt noe dem for få år siden ville nesten blitt kasta i fengsel for og ikke minst at nå roser alle medier FRP og rakker ned på dem andre akkurat motsatt som det har vært i alle år før…….
At ikke folk skjønner at når dem putter stemmeseddel sin i urna om 2 mnd så er det ikke dem selv som bestemmer hvem dem skal stemme på selv om vi gjerne tror det selv …..
Vi er bare blitt hjernevaska til og tro det selv….
Har selv stemt FRP i alle år og vært medlem og reist rundt på fylkesmøter og sånt men nå er jeg skremt …..
Eneste partiet som ikke har noen tilknytning til Bilderberg er vel Venstre så blir dem som får stemmen min i år .. :)

isme
isme
Abonnent
15 år siden

Er enig om at regjeringens håndtering av denne saken er latterlig dårlig og at medienes håndtering av saken er slitsom, men hva gjør du hvis FRP ikke kommer i regjeringsmakt til høsten? Har Bilderberg ombestemt seg?

Per i dag så vil ikke Høyre og FRP samarbeide og ved siste meningsmåling (jeg har sett) lå FRP på undersiden av 30% mens Høyre hadde mistet mange velgere og lå under 13 % og AP hadde 33%. Det vil si en mindretallsregjering hvis de i de hele tatt vil samarbeide.

Dette kan selvfølgelig endre seg i den kommende tida, men det er begge veier.

Vil du vurdere din stilling, J. Johansen, hvis ikke valget ender som du “vet” at det gjør til høsten?

Omega
Omega
Anonym
15 år siden

Flott Artikkel!! Dette kommer vi til å merke dette året at Siv Jensens politikk plutselig ikke blir motsagt så mye som hun og Carl i Hagen har blitt konfrontert med tidligere..Se hvordan 3partiregjeringen med Stoltenberg/Halvorsen og Navarsete kommer til å spe ut med meget upopulære tiltak som skatt/Avgift og forhøyelse og framheve dette fremover(bompenger) mm..som du har skrevet ovenfor..bare for å snu opinionen for FRP i regjering…Har et innlegg i Soldebatt(Har jens løyet?) Casperus…Der det meste er tatt med..Helt utrolig hva et og flere Bilderbergermøter kan få politikere til å lyve for allmenheten..Så jeg håper nettet på stortinget fungerer så man får se hva som er i emning..

« Forrige artikkel

Hvorfor 911?

Neste artikkel »

Hijab-debatten – bak kulissene

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x