Du leser nå
Den skjulte meningen i Lady Gaga’s video Telephone

14 minutter lesetidDen skjulte meningen i Lady Gaga’s video Telephone

Det siste året har popartisten Lady Gaga hatt stor suksess med sin musikk og sine musikkvideoer i mange land, også i Norge, hvor den ferske suksesslåta "Telephone" gikk helt til topps på VG-lista i løpet av få uker.Nyhetsspeilet tar her for seg de skjulte budskapene i Illuminati-videoen Telephone.

Signs and symbols rule the world, not words nor laws.       Confucius

Underholdningsindustrien, og i særdeleshet musikkbransjen har i flere tiår vært usynlig styrt av det mystiske hemmelige selskapet Illuminati, med sin vekt på okkultisme og symbolbruk.


Nyhetsspeilet har tidligere skrevet om Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen, et fenomen som mange har vanskelig for å tro på eller å fatte betydningen av.

Det siste året har popartisten Stefani Joanne Angelina Germanotta som er kjent under kunstnernavnet Lady Gaga hatt stor suksess med sin musikk og sine musikkvideoer i mange land, også i Norge. 3 av hennes 4 single-utgivelser har blitt nr. 1 i Norge, inkludert den ferske suksesslåta «Telephone» som gikk helt til topps på VG-lista i løpet av få uker.

I sin omtale av musikkvideoen til Telephone benytter Nettavisen ord som «Episk, kompromissløs, erotisk, vill, fantastisk…visuelt overveldende, cinematisk mesterverk, rått, eksplosivt kunstverk

Nyhetsspeilet tar her for seg de skjulte budskapene i Illuminati-videoen Telephone.

Lady Gaga er et Illuminati-produkt

Illuminati er kjent for å være illusjonsskapingens mestere. Dette omfatter også en forbløffende evne til å skape begeistring hos folk som ikke aner hva det de er blitt begeistret for i virkeligheten dreier seg om.

Etter hvert som kunnskapen om det moderne Illuminati nå gradvis lekker ut – mye tyder på at dette er en villet prosess fra Illuminatis side – er også visse kjennemerker, Illuminatis modus operandi, blitt kjent. Dette gjør det lettere å oppdage «Illuminatis fingeravtrykk» i f.eks. filmer eller musikkvideoer.

Modus operandi for Illuminati-kontrollert bruk av massemedia er bl.a.:

– Å presentere viktig innhold i all åpenhet; «hiding it out in the open».

– Å presentere sine egne symboler; bl.a. «det ene øyet» og pyramiden.
«Det altseende øyet» illustrerer Illuminatis målsetting om full kontroll over menneskeheten. Pyramiden symboliserer de få utvalgte på toppen av pyramiden (eliten) som befinner seg høyt over de mange på bunnen av pyramiden (menneskemassene som Illuminati forakter).

– Å presentere sine egne agendaer og fremgangsmåter bak en tilforlatelig innpakning som gjør det praktisk talt umulig å forstå for den uinnvidde.

Innholdet i artikkelen nedenfor er hovedsakelig hentet fra VigilantCitizen, og forfattet av signaturen Vigilant, som er ekspert på okkult og annen symbolikk i massemedia generelt og innenfor musikkindustrien spesielt.

Lady Gaga’s 9-minutters video med Beyoncé er gjennomsyret av bisarre og tildels sjokkerende elementer. Bak den merkelige estetiske fasaden ligger en dypere mening, som rommer et annet nivå for tolkning. Videoen viser til tankekontroll (”Mind Control”) og mer spesifikt til såkalt Monarch Programmering, som er en hemmelig teknikk som blir benyttet i stor skala i underholdningsindustrien.

Her skal vi se på den okkulte betydningen av videoen «Telephone».

Det er en hel haug av Illuminati- og tankekontroll-symboler i Lady Gaga’s nyeste video Telephone. Dette er ikke overraskende, videoen er skrevet og regissert av Jonas Åkerlund, som også stod bak musikkvideoen Paparazzi.

I artikkelen Lady Gaga,The  Illuminati puppet (som anbefales lest før du leser  dette), ble den Åkerlund-regisserte videoen Paparazzi og referanser til mind-control programmering dissekert.

Telephone fungerer som en oppfølger til Paparazzi, hvor Gaga fremdeles spiller rollen som en tankekontrollert drone som dreper mennesker. Dette konseptet er aldri blitt åpent diskutert av kunstnere når de blir bedt om å forklare sine videoer, fordi det ikke er ment å bli forstått av massene.

Den skjulte betydningen av videoen viser faktisk elitens forakt for den generelle befolkningen, derav scenen med ritualmord som utføres av tankekontrollerte slaver på vanlige amerikanere i en kafe.

Den skjulte betydningen av sangen og videoen Telephone

Ved første gangs avspilling av Telephone på radioen kan det virke som at Lady Gaga mottar telefonoppringninger fra en irriterende fyr mens hun er ute på en klubb. Det kan være naturlig å forestille seg Gaga på et dansegulv hvor  hun ikke tar mobiltelefonen sin. Jeg (Vigilant) forestilte meg dette fordi det naturlige er å tolke sangen etter sin direkte ordlyd (face value), noe som jo er naturlig for de fleste.

Åkerlund’s video har imidlertid tilført en ny og dypere mening til sangen, som gir den en helt ny dimensjon. I et intervju med E! Online, forklarte Gaga selv seg om dette:

«Paparazzi hadde denne virkelig fantastiske kvaliteten, der den hadde den rene popmusikk kvaliteten, og samtidig var en kommentar til kjendiskulturen. På sin egen måte, på visse punkter jeg jobbet med Jonas Åkerlund, regissøren av begge videoene, ble denne høye kunstneriske kvaliteten virkelig oppnådd på den måten det ble filmet. Jeg ønsket å gjøre det samme med denne videoen – ta en typisk poplåt, som på overflaten har en ganske grunn mening, og gjøre det til noe dypere

Det som aldri er blitt nevnt, er imidlertid at denne «dypere mening» som finnes i Gaga’s video gjelder tankekontroll, en skjult praksis som brukes av det militære, CIA, religiøse kulter og Illuminati-eliten.

Tankekontroll (mind control) brukes til å programmere mennesker til å bli mentale slaver og å utføre bestemte oppgaver. I Paparazzi spiller Gaga rollen som en tankekontrollert slave som var «programmert» til å forgifte og drepe  kjæresten sin. Telephone er en fortsettelse av denne historien, hvor Gaga må i fengsel for sin forbrytelse.

I videoen er «telefonen» en metafor for Gaga’s hjerne, og det faktum at hun ikke svarer på telefonen (hjernen) betyr at hun har dissosiert (separert) seg  fra virkeligheten. Dissosiasjon er det ultimate målet med Monarch tankekontroll-programmeringen. Det blir indusert av traumatiserende hendelser, slik som elektrosjokk-behandling eller tortur, for å tvinge offeret til å distansere seg fra virkeligheten. Dette gir ”tankekontroll-operatørene” (the handlers) muligheten for å skape en annen personlighet i offeret som kan programmeres til å utføre forskjellige oppgaver, for eksempel å gjennomføre et drap.

«Traumabasert tankekontroll-programmering kan defineres som systematisk tortur som blokkerer offerets evne til bevisst bearbeiding (gjennom smerte, terror, narkotika, illusjoner, sensorisk deprivasjon, sensorisk overstimulering, oksygenmangel, kulde, varme, hjernestimulasjon, og ofte, nesten-død) og deretter anvender suggesjon og / eller klassisk og operant betinging (i tråd med veletablerte prinsipper for adferdsmodifikasjon) til å implantere tanker, direktiver, og oppfatninger i det ubevisste sinnet, ofte i nydannede traumeinduserte dissosierte identiteter, som tvinger offeret til å gjøre, føle, tenke eller oppfatte ting for programmererens formål. Målet er at offeret skal  følge direktiver uten bevisst oppmerksomhet, inkludert å utføre handlinger som er i klar strid med offerets moralske prinsipper, åndelige overbevisning, og vilje.

Installasjon av tankekontroll programmering er avhengig av offerets evne til å distansere, som muliggjør at det skapes nye avsondrede personligheter som kan «holde» og «skjule» programmeringen. Barn som allerede er dissosiative er velegnede kandidater for programmering«.

Hentet fra «Forholdet mellom Mind Control Programmering og Rituelt misbruk» av Ellen P. Lacter, Ph.D.

Gaga’s hode er telefonen. Hun svarer ikke på denne telefonen, som er symbolsk for hennes dissosiative tanketilstand.

Gaga’s hjerne som en ikke-svarende telefon er representert i to separate anledninger i løpet av videoen:

Telefonrøret er laget av hår og dekker det venstre øyet, som representerer Illuminati tankekontroll.

Innenfor rammen av videoen er telefonen Gaga’s sinn og dansestedet  representerer hennes dissosiative tilstand, «det magiske stedet» som tankekontrollerte slaver har lært å flykte til under traumatiske hendelser.

Hello, hello, baby
You called, I can’t hear a thing.
I have got no service
in the club, you say, say
Wha-Wha-What did you say, huh?
You’re breaking up on me

Sorry, I cannot hear you,
I’m kinda busy.
K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry, I cannot hear you, I’m kinda busy.”
Med å være ganske opptatt (kinda busy), mener Gaga at hun har skilt lag fra virkeligheten. Det  virkelige livet påkaller oppmerksomheten fra hennes hjerne, men hun «har ingen service», hun er ikke der. Koret illustrerer dette konseptet i ganske høy grad.

«Stop callin’, stop callin,
I don’t wanna talk anymore !
I left my head and my heart on the dance floor
.”

Gaga tenker eller snakker ikke for seg selv lenger, hennes hode og hennes hjerte har blitt adskilt fra hennes kjernepersonlighet på grunn av Monarch programmering.

Analyse av musikkvideoen Telephone

Videoen er en Quentin Tarantino-aktig kortfilm som er sterkt inspirert av filmen «Thelma og Louise» og pepret med tonnevis av produktplasseringer og transvestitter. Når den skjulte tankekontroll-meningen avdekkes, blir symbolikken i videoen tydelig og historien blir mer sammenhengende. Her er en tolkning av de mange symbolske scenene i videoen, og deres tildels  okkulte betydning. Du kan se selve videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U

Videoen begynner med at Gaga kommer inn i «Prison for Bitches».

I luftegården går Gaga rundt i lenker og iført solbriller laget av tente sigaretter.

Representerer sigaretter som dekker øynene hennes blindhet overfor hennes svært giftige liv som en tankekontrollert drone ?

Gaga sitter så ned og «blir opptatt» med en merkelig utseende innsatt, men blir avbrutt av en telefon. Hun synes å nyte en spesiell status i fengselet… kanskje skyldes det at hun er en slave som bare adlyder ordre … og at de behøver henne igjen.

Gaga blir deretter løslatt mot kausjon av Beyoncé og forlater fengselet i den kule gule Pussy Wagon-bilen som Uma Thurman brukte i Quentin Tarantinos filmepos «Kill Bill».

Inne i bilen blir Gaga og Beyoncé opptatt med en svært dissosiativ samtale. Det høres i utgangspunktet ut som dialog mellom to tankekontrollerte slaver. Uttrykket «Tillit er som et speil. Du kan fikse det hvis det har gått i stykker men du kan fortsatt se sprekken i drittsekkens refleksjon» kan henspille på en utro kjæreste og kan også referere til den varige skaden som er forårsaket av fragmentering av ens personlighet gjennom tankekontroll.

Den dynamiske duoen går deretter inn i en god gammeldags helamerikansk diner-kafe. Beyoncé setter seg ned ved et bord med en mann (spilt av Tyrese Gibson) som hun forgifter. På dette punktet kommer Gaga ut av kjøkkenet med forgiftet honning som hun serverer til kundene.

Gaga stirrer tomt ut i luften (måten en dissosiert tanke-kontrollert snikmorder ville stirre), mens en kunde fortærer giften

Massemordet begynner … folk spiser opp Gaga’s forgiftede honning og dør. Representerer dette Illuminati-elitens forgiftning av massene med giftige medier ?

Lady Gaga forvandler ”a-ok” hånden foran øynene (som representerer Illuminati’s «All-Seeing Eye») til en pistol som peker mot betrakteren… en påpekning av at massene spiser all giften som de får servert ?

Hele klientellet på den helamerikanske diner blir forgiftet og dør. Du har kanskje lagt merke til vektleggingen av «bier» og «honning» under hele videoen. Gaga kaller Beyoncé «Honey Bee». Hun serverer også forgiftet honning til kafeens kunder. Hva betegner dette? Beyoncé og Gaga’s giftige honning er faktisk deres musikk og videoer, som serveres til allmennheten gjennom massemedia…

Mens kundene er forferdet og døende, setter Beyoncé på seg Mikke Mus solbriller, forøvrig de samme brillene som ble benyttet av Gaga i videoen Paparazzi da hun drepte kjæresten sin.

Beyoncé iført Mikke Mus solbriller etter å ha utført et forgiftningsmord i videoen «Telephone»

Gaga med Mikke Mus solbriller i forbindelse med drapet på kjæresten sin i videoen «Paparazzi»

I begge videoene hadde sangerne på seg solbrillene under drapene, noe som hinter til det faktum at de er programmert til å utføre forgiftninger. Som nevnt i tidligere artikler av Vigilant er Mikke Mus ører eller -design ofte okkulte referanser til tankekontroll, sannsynligvis fordi Disney-filmene var kjent for å brukes på MK slaver under programmeringen  deres.

Gaga og Beyoncé begynner deretter å danse i «patriotisk» antrekk omgitt av de livløse likene av døde amerikanere… ganske så urovekkende.

I sitt intervju med E! Online om Telephone, uttalte Gaga at hun ville ta
«Ideen om at Amerika er full av unge mennesker som er oversvømt med informasjon og teknologi og snu det til noe som mer var en kommentar til den type land som USA er

Er det hva hun mente?

For å oppsummere situasjonen i kafeen, har vi Lady Gaga og Beyoncé som danser rundt døde mennesker mens de synger om det faktum at de er dissosiative tankekontrollerte droner:

“Can call all you want,
but there’s no one home,
and you’re not gonna reach my telephone !”

Gaga og Beyoncé flykter til slutt fra åstedet. Gaga er deretter vist foran Pussy Wagon iført en leopard-mønstret drakt, en henvisning til «sex kitten» Monarch programmering.

Beta (aka Kitten) Monarch programmering

BETA er referert til som seksuell programmering. Denne programmeringen  eliminerer alle tillærte moralske overbevisninger og stimulerer primitive seksuelle instinkter, blottet for hemninger. «Katte-personligheter» kan komme ut på dette nivået.                                        Ron Patton, Project Monarch

Vigilant, hovedbidragsyteren til denne artikkelen, sier dette:

«The timeless quote by Confucius «Signs and symbols rule the world, not words nor laws» perfectly sums up the aims of this website. To understand the world we live in, we must understand the symbols surrounding us. To understand those symbols, we must dig up their origin, which is often found deeply hidden in occult mysteries. This site goes beyond the face value of symbols in pop culture to reveal their esoteric meaning.

My quest for knowledge led me to obtain a Bachelor’s degree in Communications and Politics. I’ve mainly studied the way power uses mass media to shape and mold attitudes of the general public. My education was perfect to hold a job in marketing or PR, but did not satisfy my thirst for truth.

My efforts to further understand the forces governing the world lead me to study secret societies, mystery religions, esoteric sciences and ancient civilizations. I’ve spent the last five years researching Theosophy, Freemasonry, Rosicrucianism, the Bavarian Illuminati and Western Occultism.

These schools of thoughts have many things in common: they are based on Hermetic teachings (Hermes, Thoth, Enoch, Mercury), they attach EXTREME importance to symbolism and they recruit within their ranks the most prominent people of all fields of society, especially politics, law and public service. The natural result of this phenomenon is the display of occult symbolism in all aspects of society, especially music, movies and buildings. My goal is to bring out the meaning of these symbols in a clear, concise and entertaining way.»

Sluttscenen hvor Gaga og Beyoncé går rundt iført kjoler av Emilie Pirlot. Beyoncé’s sorte kjole og slør hinter til drapenes rituelle natur.

Vigilant konkluderte allerede i 2009 slik om Lady Gaga og hennes opptredener:
«Symbolikken rundt Lady Gaga er så åpenbar at man kunne lure på om det hele er en syk spøk. Illuminati symbolikken blir så fremtredende at analyser som dette blir en enkel øvelse i å påpeke det åpenbare.

Hele hennes person (enten det dreier seg om skuespill eller ikke) er en hyllest til tankekontroll, der det å være tom, usammenhengende og distré blir noe  fasjonabelt

Forøvrig kommer Lady Gaga til Norge for å opptre i Oslo Spektrum i oktober. Denne forestillingen ble utsolgt på halvannen time –

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
40%
Opplysende
20%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
40%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

171 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *