Du leser nå
Hjerneforsker ser lyset

Under ett minutt lesetid

Nerveanatomist Jill Bolte Taylor får slag og opplever en helt spesiell bevissthet og en følelse av nirvana.

Nerveanatomist Jill Bolte Taylor fikk en mulighet svært få hjerneforskere ønsker seg. En morgen innså hun at hun var i ferd med å få et massivt slag.

Etter hvert som det skjedde, mens hun følte at hennes hjernefunksjoner falt fra en etter en – tale, bevegelse, forståelse – studerte hun og merket seg hvert øyeblikk.

Fra hjerneforsker til spirituell våken

Dette er en sterk historie om hvordan vår hjerne definerer oss og kobler oss til verden og hverandre. Opplevelsen endret livet hennes fullstendig og ga henne en ny oppfatning av energi og bevissthet.

Se videoen fra hennes foredrag på TED Talk om denne spesielle opplevelsen sett fra innsiden av hodet til en hjerneforsker.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
25%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

14 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *