Foto fra David Ickes foredrag i 2014: https://davidicke.com/2022/12/07/satanists-and-pedophiles-rule-the-world-david-icke-talking-in-2014/

Satanistiske ritualer, – og meningen bak

1.8K visninger
4 minutter lesetid
57

Skrevet av Hege Fredriksen

Formålet med satanistiske ritualer, er å forandre frekvensene, slik at de ikke- menneskelige, av noen kalt reptil- rasen, som befinner seg i en annen virkelighet og dermed er på en annen frekvens enn oss, – kan entre vår verden.

Meningen bak pedofili, er at de ikke- menneskelige vesnene skal kunne ta opp i seg energien fra barna som blir seksuelt misbrukte, gjennom/ via den pedofile. Det sies at spedbarn – energetisk sett – ikke er stort mer enn bevissthet, dekket av et tynt lag materie. Om satanistiske ritualer, David Icke, se her.


Det er denne bevisstheten de ikke-menneskelige vesener er interessert i, – og som de går til så drastiske skritt for å skaffe seg.


Sett i et større perspektiv – og dersom disse ikke- menneskelige vesnene er det samme som de falne englene – er det forståelig at de vil prøve å ta fra menneskelige sjeler, i form av spedbarn og små barn, det som ble tatt ifra dem selv, en utvidet bevissthet og uskyld i betydningen et rent hjerte, – da de ble forvist fra Himmelen. Ifølge David Icke, er de ikke- menneskelige for det meste interesserte i barn før puberteten; – på grunn av den energetiske forandringen som skjer rundt den tiden.

Man ser det forøvrig reflektert i produksjonen av adrenochrome, andrenalin- fylt blod fra torturerte barn, at barn – når de når en viss alder – blir regnet som ubrukelige for videre produksjon. Det må nevnes, at reptilene også ser ut for å kunne nyttiggjøre seg energien som forløses under seksuell omgang mellom voksne, som nevnt i Ickonic- filmen Divine Intervention, se her , der avdøde zulu- sjaman Credo Mutwa forteller at dersom man møter på en av reptil- rasen, og man er ifølge med sin kone eller kjæreste, – må man skynde seg å ha sex – der og da – for da vil reptilen bli fornøyd, og gå sin vei, uten å gjøre skade på noen.

Reptilenes nyttiggjøring av seksuell energi, kan muligens forklare hvorfor fokuset på sex, spesielt følelsesløs sex, har fått en slik omfattende status, i samfunnet vårt. Det at det foregår satanistiske ritualer flere ganger hver eneste måned, kan også sees i sammenheng med at de ikke- menneskelige vesnene ser ut til å måtte vedlikeholde sin menneske- form, dersom de skal klare å fungere i vår verden.

Dette blir også nevnt av Arizona Wilder, i videoen under. Hun sier i tillegg at når reptilene sover, er de spesielt sårbare, og kan da “miste” sin menneskelige form, se video, her.

Reptiler i menneske-ham

Det hevdes fra ulike hold, at de reptilene som opptrer i menneske- ham, – og som deltar i de satanistiske ritualene, som oftest er prominente personer i samfunnet vårt. Eksempler som er gitt, er kongelige, stats- ansatte og politikere, prominente personer innen retts- vesen og politi, personer i underholdnings- bransjen, finans- eliten, osv. For mer om dette, se denne videoen, – der offentlige personer har blitt både etterforsket og fremstilt i masse- media (en bragd, i seg selv!, video her).

At luciferianisme og satan- dyrkelse er svært utbredt, er det ingen tvil om, noe som muligens kan forklare den totale underkastelsen, og hengivenheten et stort antall i befolkningen utviste, under de kollektive Covid- ritualene. Ja; både hånd- vasking, sosial distansering, lockdowns og maske- bæring er okkulte ritualer, – som vist i denne omfattende og utmerkede artikkelen, se her. Man anslår at det bare i Amerika er rundt 30 millioner satanister, video her.

Produksjon av Adrenochrome; – satanisme satt i system, se video, her. Denne vel- dokumenterte videoen, viser hva som synes å være lekkede dokumenter rundt produksjonen av substansen Adrenochrome. Adrenochrome sies å være det sterkeste stoffet tilgjengelig, – og er visstnok svært populært blant de rike og berømte. Produksjonen av dette stoffet utføres på svært omfattende og industrielt vis; hvor barn, ofte kidnappende, men også avlet for formålet, holdes i fangeskap fra de er små.

Fasilitetene som brukes, er ofte nedlagte, eller aktive militær- baser, – men også skalkeskjuls- bedrifter som for eksempel restauranter, der oppbevaring, lagring eller nedfrysning av blodet, er mulig. Barna blir jevnlig torturerte, slik at de skal kunne høste blodet deres. Etter en viss alder, eller bruk, – blir de gjort av med, dvs drept. Man kan tenke seg at barnas best før – dato kan inkludere overbelastede binyrer, – grunnet hvilken type tortur de utsettes for, og hvor ofte de tortureres, – men kanskje også det faktum at når de vokser seg eldre, vil de frykte torturen mindre eller til og med bli vant til den; – og kroppen deres vil dermed reagere mindre på torturen. Satanistiske, rituelle overgrep av barn, voksne og dyr, foregår dessverre hele året, – og konsentrasjonen er stor rundt høytidene – som Jul og Påske. Oktober er også en svært aktiv måned, spesielt rundt Halloween.

Ritualene i Januar:
1. januar:
– New Years Day
– Druid Feast Day
– Alder: 15- 33 år

7. januar:
– St. Winebald Day
– Blod
– Dyr og/ eller menneske- ofring og lemlestelse
– (Hankjønn, dersom menneske)

17. januar:
– Satanic Revels
– Seksuelt
– Oral, anal, vaginal
– Alder: 7- 17 hunkjønn

20.-27. januar:
– Bortførelse, seremoniell forberedelse og fangenskap av offer for Candlemas
– Seksuelt og blod
– Oral, anal, vaginal, menneske- ofring
– Hunnkjønn eller barn (alle aldre)

29. januar:
– St. Agnes Eve
– Casting of spells/ intensjons- formuleringer


Be for alle barn, voksne og dyr, – som blir utsatt for satanistiske, rituelle overgrep 1.,7.,17.,20.-27. og 29. januar.


Bønn
Be for alle barn, voksne og dyr,- som utsettes for satanistiske overgrep. Redd alle barn, voksne og dyr, som er planlagt å bli utsatt for satanistiske, rituelle overgrep og drap, – i januar. Sørg for at de som utfører slike ritualer blir avslørt. Få en slutt på alle satanistiske, rituelle overgrep. Gjør slik at alle barn som er involverte blir reddet, bragt i sikkerhet, og at de får all den hjelpen de trenger. Takk.

Bli med på prosjektet Bønn for SRA- ofre,- du også!
Vi ber på alle datoene der det utføres satanistiske, rituelle overgrep. Datoene der det utføres slike ritualer, kan variere, blant de ulike satanistiske gruppene. Vi følger imidlertid datoene i denne oversikten,- som er satt sammen av politi-etterforskere i Texas (se kalender her). Husk at du ikke behøver å tro på en Gud, for å delta: vår bønn kan nå frem til de som prøver å gjøre en forskjell, og hjelpe dem. Bønn er først og fremst en intensjon, og ønske. Fordi reptilene er på sitt mest sårbare under ritualene, er det viktig at flest mulig ber på disse datoene. Ta gjerne kontakt, dersom du ønsker en påminnelse, på hver dato vi ber: epakkene@gmail.com


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

57 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
1 år siden

Fy f.

Living Alone in the Wild Siberian Forest for 20 years (-71°C, -96°F) Yakutia

Disse hundene ser ut til å sulte. Han spiser en eller to ganger pr dag og deler med hundene, men om man ser etter så får de en øse med saus uten kjøttbiter. Det er ikke nok mat for en slik hund. Finnes det noen dyrevernere der ute i verden som kan hjelpe denne mannen med hundemat?! det må da finnes dyre-engler et sted? PETA? eller lignende.
Ingen vits å fjerne dyr fra slike for de henter seg nye dyr, bedre å hjelpe til med mat og lignende om man kan. Litt langt for meg til Sibir, vet ikke om Russland har dyrevernere heller. LOL. Men noen må sende engler med hundemat hver vinter til de der.

eee
eee
Anonym
1 år siden

WOW:

The final countdown … beskjed skrevet på himmelen av fly i Tyskland. (Spol endel ut for å se)

eee
eee
Anonym
1 år siden

Missing Jessica Zrinski

Fikk disse inntrykkene da jeg så på informasjon om henne for noen dager siden:

“Garage”
“Going Home”
“Love affair …” (Gone wrong?)
“She Took the boat”
(Whats the name of the boat?) “Fairchild” (Wilkins/Wilkinson know)
“He left her”
“Last call made”

“Stuffed animals at her place”

“She moved it”

“She was part of a Group”

“He paid her good monney”

“They never made it public, last phone call”

“The same park,( your murder) (Fairfeild kanskje? Eller annet?)

eee
eee
Anonym
1 år siden

Noen som har tips til privat etterforskere i Trøndelag som jeg kan hyre for å sjekke opp et par ting? Noen som IKKE er medlem av frimurer-mafian. Hvordan finner man ut hvem som ikke er det? Samme med Advokat, hvordan finner jeg en som IKKE er medlem av en sataniske orden ol. ? Jeg har inntrykk av at ikke alle medlemmer er oppført på liste.

finn
finn
Anonym
1 år siden

Artiklene har blitt så dårlige her inne, vist ved tommel ned, at nyhetsspeilet måtte fjerne denne ratingen for å skjule hva folk egentlig mener om innholdet.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  finn
1 år siden

Faktasjekk: Feil. Vi har oppgradert og fornyet publiseringsløsningen og strømlinjeformet lesbarheten. Gammel ratingløsning er heller ikke kompatibel med siste webservermoduler og videreutvikles ikke. En tredje årsak er at kode som ikke videreutvikles blir en sikkerhetsrisiko og fases derfor ut. Derfor er den fjernet.

Du står derimot fritt til å si akkurat det du vil her og ytre meningen din og stemme på kommentarene.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Frank Aune: Takk for jobben dere gjør med denne nettsiden. Jeg må imidlertid si at jeg likte den gamle layouten bedre, fordi den var mer leservennlig, hadde bedre oversikt over materialet, og roteringen av artikler var også en bra løsning.
Mvh Hege. :)

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Takker for tilbakemeldingen. Den nye layouten er spesielt tilpasset til å være enda mer stilren og med færre elementer enn forrige layout. Nå får man innholdet, som er det som er essensen, “rett i ansiktet”. Derav store skrifttyper på PC-plattform.

På nettbrett og mobil er den betydelig forbedret og går rett på sak med en enda enklere stil spesielt tilpasset mobile enheter.

Hastighet er også som natt og dag med en av markedets beste cacheløsninger.

Fokuset er rett og slett innholdet slik som i forrige design, men enda enklere med vekt på maksimal lesbarhet. I skrivende stund er det mindre fokus på eldre artikler i øvre del av forsiden selv om de fremdeles er her. Eksempelvis via menyen “For nye lesere” og i bunn av forsiden.

I tillegg via hver eneste nyhet i opplistingen så finner man nå inntil tre relaterte artikler som henter frem eldre, men fremdeles aktuelle godbiter som i forrige layout, men på en enda bedre og effektiv måte i mine øyne.

Magasinet er dynamisk oppbygd så flere endringer kommer fortløpende slik at du skal bli mer og mer fornøyd med den nye, friske og svært lesbare layouten etter hvert som du blir vant med den.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Frank Aune: takk for tilbakemeld. Her blir vi nok ikke enige! Hhahah. Jeg trivdes best med den gamle layouten, men får vel pinadø holde ut med den nye?! Hhahah.

Uansett: lykke til videre; dere TRENGS virkelig!
CHEERs! :)

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

PÅMINNELSE:

Kommunikasjonskontroll er Frihetsberøvelse og man er fratatt rettighet.
Tvang er overgrep og fratatt rettighet.

Hvis noen forteller en historie innpakket eller hvor man går rundt grøten, er det ikke nødvendigvis fordi man er uærlig men fordi det er vanskelig å snakke om.
Når ting er vanskelig å snakke om kommer ting ofte stykkvis, og gjerne usammenhengende. Og ofte er ting utelatt.

Jeg har noen få oppfølgende clues fra siste utlegg, men jeg orker ikke å rippe i det ennå, siden jeg ikke ønsker å motta beskjed lenger. Det kommer forhåpentligvis til å bli det siste jeg legger ut (med unntak av “Jesus ting”. Har fått noen få sporadiske litt festlige Jesus ord) En liten smakebit er:

De skal finne han begravet når alt dette er over. Han ligger under steinene, på østsiden, mellom the two socks/socks. (Aner fremdeles ikke hva det ordet betyr)
Noe om noen som er begravet under feil navn.

Kanskje er det bare svada, kanskje er det en godbit. Kan være en blanding mellom skatten i Alaska og en savnet mann. Siden jeg kjente igjen litt av beskrivelsen.

Ps. To the Messenger: 1% Men bare hvis det er av den sanne herre. No more!

Songbird (orchestral) – Eva Cassidy with the London Symphony Orchestra

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Noen som vet hvem i Norge man kan kontakte når man har vært utsatt for MindcontrolI?
Må finnes noen som er eksperter innenfor området her til lands også?
Helst i Trøndelag/Trondheim.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

True colors

Så sant så sant …

Fant en snutt i går som jeg forsøkte å finne tilbake til hvor det står at “The enemy” og the “Evil one” er satan. Jeg får oftest i bønn: “The enemy” men også et par ganger “the evil one.” I tillegg fant jeg en interessant snutt om en av bibelens figurer/jesus disipler som
“The devil one had sett his mark on him” Er ikke det interessant at det allerede den gang fantes the mark of the bast og at Han likevel ble reddet? (Tror det var Peter)

Never give up, Chase the lord until you find him :)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Utdrag fra det nye testamentet:
5 I Jerusalem bodde det fromme jøder fra alle folkeslag under himmelen. 
Så jøde har egentlig ikke noe å gjøre med “rase”.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Ryktene går fort må jeg si. For en som kanskje er litt klarsynt sånn innimellom så snapper man jo opp hvor ordene havner :)

MARINA AND THE DIAMONDS – I Am Not a Robot 

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Fragmenter fra meditasjon/bønn:

“Time” (Message)
“Stop killing” (his men)
“Mayor event changed”

“It was the helth Department that changed your Record”
“He is worried that you Will die”
“Unnlot å fortelle at passient var syk”
“Kreftdiagnose forsvant fra legens kontor”

“….. changed it” (Muligens Ramona)
“It was murder”
“… changed her profile” (Igjen Ramona mener jeg)
“Oppgav offerets adresse”

“You ruind his Life so he wanted to ruin yours”
“He terrirised the witness”

“Microsoft ingeniør installed …”
“Computerized thoughts”

“Hospitalized because of his condition”
“Because of experimenting whit Brain wawe alrerations”
“Permanent damage”

“On the operativ table your friend”
“Your brainstem matches his”

“looking glass pronounced dead”
“Promis/d to tell the truth about who he was”
“Harvesting your organs stopped”

“Michael knows his name”
“He lives in your Area the man who did it”
“He spoke your Language once”
“They looked her up becaiuse of her name”
“Same man”
“Tell her it is changed your story”
(Noen om en brannmann og evansdale og your own murder televised)

(Lurer på om dette har sammenheng med En avdød politi Nate/Natan/Nathaniel i Indiana som jeg fikk inn info om for leeeeenge siden)

“Michael Evans was his name” (en venn av han?)
“Records show you went to see him the Day before you died”

“They inserted images from his computer”
“They had it televised”
“Logos”
“Administrator” (stole)
“He show your stry to his friend”

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Som jeg har sagt, slutt å eksperimenter med å putte chipp i menneskers og dyrs hjerner.
Og slutt med å bruke mikrobølger og andre instrument for å påvirke hjernen. Mind kontroll.
Det er terrorisme av verste sort. OG LIVSFARLIG. Uansett hvilken tittel du gjemmer deg bak, uansett hvilken tro eller nasjonalitet du har, uavhengig om du tror at djevelen finnes eller ikke. Det er satanisme på høyt nivå. 666, the beast system. Kall det hva du vil, det er ekstrem ondskap.

Slutt med human/animal/organ trading!

Slutt mens du kan. Fjern chipp de som kan. Kom dere ut av det før det er for sent. Be om tilgivelse, gjør opp for faenskapen med å tilstå og ikke gjenta fæle handlinger. Ikke vær redd for skandaler, livet er for kort til slikt tøys. Ofte kan man møtes på halvveien. Be om mercy. Har du stjålet noe så gi det tilbake. Si beklager der det er gjort feil. (Vi gjør alle feil innimellom) Tilby hjelp der du kan om du har mulighet. Ha respekt for alle skapninger selv om de er grimme. LOVE MORE THAN YOU HATE. Gud/God er god :)

Nå er disse clues lenger opp her flere dager gamle. Som sakt ønsker jeg IKKE å være et mellomledd for beskjeder. Siden jeg ble “Wiped clean” er hukommelsen min ødelagt.
Dette har nå påvirket meg veldig negativt.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

ps. Noen ganger er skandalene de beste historiene. Noen ganger kan man oppleve å få livene sine ødelagt eller lagt i ruiner. MEN, ikke gi opp, man kan Finne en lekse i det meste og man kan begynne på nytt. Man kan leve lykkelig som fattig og sørgelig som rik. Finn og skap gleden inni sitt eget hjerte. Noen ganger er det som skjer en blessing in disquise. Og noen ganger er det bare mindre eller større misforståelser som har klabbet det hele til.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

https://www.an.no/nyheter/har-du-vart-utsatt-for-ulovlige-eksperimenter/s/1-33-2275910

Jeg fant tilfeldigvis denne nå (litt for sent) Men jeg klarer ikke få åpnet siden, noen som vet om de hatt fått en ny side ol? (Nettadresse nederst i artikkel)

Jeg “fikk inn” noe om noen som var /er i indusert koma, pga forskning hvor hjerne-bølgene altereres kunstig /MC kontroll. Hjerne-forsking.

Jeg har ALDRI sakt ja til å være med på forskning, ALDRI kommer jeg heller til å gjøre det. Jeg ønsker IKKE å være en del av noens program eller orden eller firma eller annet som involverer telepati, kunstig intelligens beskjed overføringer osv.

Jeg skal legge ut noe av det siste jeg har fått inn, og jeg skal skrive bok om NOE av DET SOM VAR, men jeg nekter å bli brukt fortsatt. Jeg ønsker IKKE å samarbeide med noen som helst om noe som helst.

Jeg håper at det finnes mange nok gode menn der ute til å sette en stopper for disse “programmene” en gang for alle. Men jeg har mine tvil.

finn
finn
Anonym
1 år siden

Det å tro at det finnes reptilmennesker her uten et fnugg av bevis, utenom noen “vitner”, vitner jo om enorm svikt i kritisk tenkning. Men å da lage en svada “artikkel” om emnet for å spre disse løgnene videre er jo helt uansvarlig! Alle i videoene snakker jo uten å fremlegge et eneste bevis. Alle kan jo lage “intervjuer” som dette om ethvert Emne, men det gjør det jo ikke sant.

Artikler som dette tar jo også fokuset bort fra virkelige problemer med overgrep og bortføringer. Eller mener dere at alle overgripere er reptiler?

Disse datoene ser jo også bare ut til å være tatt ut fra en fri fantasi. I stedet for å sitte å be på disse datoene så gå heller ut å gjør noe fornuftig!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Det å tro at det finnes reptilmennesker

Uansett hva man viser dere vil dere blånekte.
Her en avbildning av egyptiske guder

comment image

From WRITTEN BY DR MICHAEL SALLA ON JUNE 22, 2015. POSTED IN SPACE PROGRAMS
https://exopolitics.org/mission-to-mars-investigates-claims-of-slave-labor-at-secret-corporate-base/

Corey Goode today released a report about an inspection tour he claims was held on Mars on June 20 that he attended along with others from a Secret Space Program Alliance. He describes how he was first picked up from his home by a blue/indigo sphere that belongs to a group of advanced extraterrestrial visitors called the “Sphere Being Alliance”,

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Så du mener alle de nordiske gudene også eksisterer? Det at det finnes en statue av en skapning betyr faktisk ikke at de er ekte.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Du kan vise oss en kilde … noe med høy “troverdighet” som Wikipedia … som beviser at de egyptiske gudene var “mennesker” …
slik at vi vet at det du formidler er fakta og ikke fri fantasi

comment image

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Hvorfor drar du inn egyptiske guder inn i denne tråden egentlig? Mener du at de egyptiske gudene er reptiler? Det går ikke an å lenke til at de egyptiske gudene var mennesker, like lite som alle de andre gudene rundt om i verden var mennesker, eller i det hele tatt fantes.

Det blir som om jeg skulle funnet kilder til at guden til pastafariene eksisterer.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Du starter med å anta at “vi vet” hvem som er mennesker (og ikke noe annet enn mennesker selv om de ser likens ut) og hvem som skapte mennesker. Det skal være noe som er “fakta” ettersom 1 mill nordmenn lærer det hvert år? De lærer at de egentlig er aper, og de går rundt og tror på det. Apeteorien forteller at de egyptisk gudene var vanlige “mennesker” .. som narret massene trill rundt … nærmest som tatt rett ut av Karl Marx.

Nei, vi vet ikke hvem vi er, hvor gammel vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal.
Det var helt umulig å finne svar på JFK drapet. De overnevnte spørsmålene er 1000 ganger mere kompliserte.

Det å tro at det finnes reptilmennesker her uten et fnugg av bevis,

Du kan ikke si at reptiler / dracos er “humanoids”. De er snarere anti-humanoids.

http://wakeupkiwi.com/images/white-draco.jpg
Royal White Draco

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Alle disse såkalte gamle Gudene er samme Guder, men forskjellige navn fra sted til sted.

Den nordiske Guden Odin med 1 øye som ble kalt Votan på andre siden av verden er kjent under mange andre navn også som Lucifer, Satan, Belsebubb, Gamle Erik og mye mye mer. Mithra, Asthara, Afrodite …… Sånn kan man forsette og forsette om man gidder.
Osiris, Jomfru ISIS og det Lille Horus barnet som var fødd 25 des går igjen i hele historien, men under mange navn.
Anubis vokteren av Dødsriket ble kalt Hades i Helles. Solguden Amon R, Helios. På Rhodos bygde Tempelridderne en 100 meter høy statue av han kjent som kolossen på Rhodos.

Nå skal ikke jeg skrive en triologi til deg, men du skjønner sikkert poenget.

Alt dette er jo allmennkunnskap, Vi fikk også dette inn med morsmelken. Det finnes 2 Guder der den ene tilbyr deg makt, penger og berømmelse om du tjener han og tjener du han andre så får du kun evig liv.

US/NATO kjent som Satans Army er på vei til å ta verdens herredømme for å få på plass NWO. Et verdens diktatur med Anticrist på topp. Når Satan har tatt ut Russland så vil de angripe Kina senere i år og vips så er alt på plass.

Over USA så troner sjefen deres og holder sin hånd over sine tilhengere.

syfhdgjjljll.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Å dra paraleller fra satan til NATO er jo ekstremt søkt, men du lever jo i en alternativ virkelighet så jeg er vel ikke overrasket.

Odin har også svært lite med satan og gjøre også, men du får stå for dine egne meninger.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

For de kunnskapsløse så vil alt virke søkt.

Det er sikkert dritsøkt at Vatikanet også er spekket med satanisme.

Jesuitter, Frimurere, hemmelige sataniske brorskap ovs sitter som topper og i alle lederstillinger i NATO, CIA, MI6, NSA. mm

Du må gjerne komme med et eksempel på en militær topp som ikke er Frimurer. sekten der man allerede på første møte må frasi seg troen og sverge troskap til den falne og hans engler.

Folk her søker sannheten, de rømmer ikke fra den slik som deg. Men for all del. har du faktaskrekk så fornekt alt .. det er ditt valg og ikke mitt. Det er ikke jeg som skal brenne.

Det er dette det handler om, lure idioter til å slakte hverandre ned til siste mann mens de sataniskes US/WEF oligarkene ler hele veien til banken.

jsjsjfsjfkgh.jpg
Eee
Eee
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

I gamle skrifter står det beskrevet at det finnes mange rare skapninger, alle skapt av skaperen om enn så irriterende de kan være. (Mygg for eksempel) Så lenge man oppfører seg og er snille er det vel ikke nøye hvordan man ser ut? Men er de skikkelig slemme må vi kanskje kaste de i fengsel en tur, uansett utseende. Men alle skapninger skal behandles med en viss respekt. Expell, not kill. Mercy :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Til finn:
Jeg vet ikke hva du mener med reptil- mennesker; har ikke kommet over noen som har brukt den benevnelsen før.

Hvilke typer “bevis” er det du ville ha regnet som plausibelt, i denne sammenheng, – og hvilke kriterier bruker du isåfall, for å vurdere om “bevisene” er ekte, eller ikke, – all den tid vi vet at “alt” kan manipuleres, spesielt med dagens teknologi.

Når det gjelder de som står frem som vitner (som oftest mennesker som har blitt rituelt misbrukte som barn); hvilken form for dokumententasjon er det du krever, i denne sammenheng?

Når du hevder at det som er nevnt i artikkelen er løgner; hvor er dine bevis for dette?

Du skriver også at artikler som dette tar fokuset bort fra virkelige problemer med overgrep og bortføringer; det ene utelukker ikke det andre, – så hva mener du? Det er da bare å skrive om det selv, dersom du ønsker fokus på de tingene.

Nei, jeg mener ikke at alle overgripere er reptiler; selvsagt ikke. Mennesker begår også overgrep, og ikke alle som deltar i satanistiske ritualer er “reptiler”.

Når det gjelder datoene for ritualene; som nevnt i artikkelen, er disse datoene samlet inn av politi- etterforskere i Texas.

Når det gjelder dokumentasjon på satanistiske ritualer utført av kongelige og andre, anbefales videoen 9th cirle, om Jimmy Savile, – som er inkludert i artikkelen. Denne videoen er interessant, fordi den legger frem flere eksempler på overgrep, som også er dokumentert i masse- “media”. Om dette ikke er å regne som godt nok “bevis”, får du heller ta opp med nevnte politi og “media” direkte.

At du karakteriserer bønn som noe som ikke er “fornuftig”, er din egen sak; at du velger å “opplyse” meg om det, har jeg ingen behov for.

finn
finn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Jeg kalte det reptilmennesker fordi det er det vi uinvidde kaller det. “Reptiler” i “menneskeham” blir fort til reptilmennesker.

Når du spør om hvilke beviser jeg ville godkjent så må det være noe som ikke kan motsies. En Youtube video er nok helt nederst på skalen. Hvis man kun skulle brukt “øyenvitner” som bevis så kunne man i teorien sagt at du, Hege, er en reptil fordi noen har sett deg “skifte”. Og man kan da betale et par ekstra menneesker til å si det samme så skulle dette i følge flere i kommentarfeltet her vært sant. Jeg håper du skjønner at dette ikke holder og at det må noe mer kritisk tenkning til.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Mange glemmer teknologien som finnes, man kan kalle det for “filmtrix”. Er nok mange som har blitt satt opp av slikt. Jeg fikk se teknologi for ca 15 år siden som folk ikke visste fantes før nå siste par årene. De som har slik tek, ligger laaangt foran oss (Per og Kari Normann) Det står om teknologien i bibelen også. Enig her ang. øyenvitner så skal man være litt forsiktig med for vi vet at enkelte grupperinger har det med å rotte seg sammen og lyve. Jeg tenker da særlig på “frimurere.” (De lyver til og med gratis)

Uansett om så alle disse skapningene faktisk finnes, (eller noen av dem), så er det jo ikke nøye så lenge man er snille. Man kan ikke dømme alle som en vanligvis. Det vil bli som å si at alle muslimer er terrorister og at alle kristne går i kirken på søndag. At alle hunder biter deg til skamfering. Osv.

Det finnes helt vanvittige historier om hvordan folk er blir lurt, så crazy at man skulle tro det var film.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Finn: Takk for svar. Når det gjelder betegnelser, bør man trå forsiktig, ellers kan det fort bli feil. “Reptilmennesker” kan oppfattes som en krysning mellom reptiler og mennesker, noe som ikke er tilfellet her, – derfor ba jeg om en oppklaring.

Du skriver at beviser du godkjenner, er noe som ikke kan motsies. Her må du nok forklare nærmere. Som nevnt tidligere: alt kan manipuleres, spesielt nåtildags. Du må derfor forklare nærmere hvordan du går frem for å vurdere hvilke “bevis” som ikke kan motsies/ hvilke kriterier du isåfall bruker.

Du skriver også at en YouTube- video er helt nederst på skalaen. Her må jeg spørre om du mener dette generelt sett, eller kun i dette tilfellet, – da det må være innholdet i en video, som avgjør om den kan brukes som bevis, og ikke hvor videoen har blitt publisert/hvem som har produsert den.

Du bruker betegnelsen “kritisk tenkning”; hva legger du i dette, i denne sammenheng?

Du skriver at man kan betale “øyenvitner” for å hevde ting. Det kan man nok, men det argumentet kan kun brukes i de tilfellene at slikt gjøres. I alle andre tilfeller, er et øyevitne ikke bare godkjent innen “retts”- vesenet; i noen tilfeller er det alt man har å gå på.
Mvh

finn
finn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Det går ikke an å si på forhånd hva slags bevis som ville blitt godkjent, men trykk en av disse reptilene gjennom en helseundersøkelse så skal vi se hva som dukker opp av bevis.

Kritisk tenkning er likt uavhengig av Emne, så dersom du ikke har kunnskap om dette så anbefaler jeg deg å sette deg inn i det. Så kan du i etterkant gjennom “bevisene” som er fremlagt på reptiler og se om noe er endret.

Vi har ganske ferske bevis på hva som skjer i rettsvesenet når det brukes øyenvitner og ingenting annet. Rettsvesenet er dessverre ikke perfekt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Hvorfor er du så redd for kunnskap ? Hvorfor ikke lese en bok så du slipper å drite deg ut gang på gang ?

Her er et utdrag fra boka The Biggest Secre som er et intervju med Dianas klarsynte bestevenninne Christine Fitzgerald.

Mens jeg undersøkte denne boken, ble jeg introdusert for Christine Fitzgerald, en strålende og begavet healer, som var en nær venn og fortrolig av Diana i ni år. På grunn av Christines forståelse av det esoteriske, var Diana i stand til å snakke med henne om saker hun ikke ville våge å dele med noen andre i frykt for å bli kalt gal. Det er tydelig at Diana visste om den sanne naturen til kongefamiliens genetiske historie og reptilkontrollen. Kallenavnene hennes for Windsors var “øglene” og “krypdyrene”, og hun pleide å si på alvor: “De er ikke mennesker”. Det er en veldig god grunn til at Diana bruker denne beskrivelsen av Windsors.

Mens avprogrammeringen fortsatte, husket Arizona Wilder tydelig et ritual hun deltok i Clarence House, dronningemorens hjem i nærheten av Buckingham Palace, der Diana ble vist hvem Windsors egentlig er. Det fant sted de første syv dagene av juli 1981, like før Diana og Charles ble gift den 29.

Denne perioden er de siste syv dagene av syklusen til eiketreet, i henhold til esoterisk lov, og ritualet ble kalt The Awakening of the Bride. Dette er et ritual for alle kvinner av de 13 blodlinjene som kommer til å være i offentlig høye stillinger og gifte seg med reptiler for å produsere den nye generasjonen av herskere. Arizona sier at dronningemoren, dronningen, prins Philip, Lady Fermoy, Dianas far Earl Spencer, prins Charles og Camilla Parker-Bowles alle var til stede da Diana ble brakt inn i rommet.

Hun hadde på seg en hvit kjole og et stoff hadde blitt administrert av Lady Fermoy. Diana ble fortalt at hun skulle vurdere foreningen hennes med prins Charles som bare et middel til å produsere arvinger og ingenting annet. Camilla Parker-Bowles var hans gemalinne, ikke henne. Arizona sier at prins Philip og dronningemoren deretter skiftet form til reptiler for å vise Diana hvem de egentlig var. «Diana var livredd, men stille», sa hun. Diana ble fortalt at hvis hun noen gang avslørte sannheten om dem, ville hun bli drept. (Husker du fyren jeg nevnte som fikk en telefon fra Diana i mars før hun døde og spurte om råd om hvordan man kunne avsløre informasjon om de kongelige som ville “ryste verden”?)
[tapet] fra Christine Fitzgerald – prinsesse Dianas personlige fortrolige – som deretter truet med å saksøke hvis utskriften av båndet – et bånd laget foran vitner. I følge Christine Fitzgerald er dette hva prinsesse Diana fortalte henne.

«Dronningmoren… nå er det et alvorlig stykke trolldom. Dronningens mor er mye eldre enn folk tror. For å være ærlig har ikke kongefamilien dødd på lenge, de har bare forvandlet seg. Det er en slags kloning, men på en annen måte. De tar stykker av kjøtt og bygger opp kroppen fra en liten bit. Fordi det er øgle, fordi det er kaldblodig, er det mye lettere for dem å gjøre Frankenstein-dritt enn det er for oss. De forskjellige kroppene er bare forskjellige elektriske vibrasjoner, og de har den hemmeligheten, de har hemmeligheten bak mikrostrømmene, det er så mikro, så spesifikke, disse radiobølgene som faktisk skaper kroppene. Dette er energiene jeg jobber med når jeg healer.

De kjenner livets vibrasjoner, og fordi de er kaldblodige, er de reptiler, har de ikke noe ønske om å gjøre jorden til den perfekte harmonien den kan være, eller å helbrede jorden fra skaden som er gjort. Jorden har blitt angrepet i zeoner av forskjellige utenomjordiske. Det har vært som en fotball så lenge. Dette stedet var et busstopp for mange forskjellige romvesener. Alle disse romvesenene, de kunne takle alt, inkludert de skadelige gassene.

De lander hele tiden og kommer opp fra jordens innvoller. De så ut som reptiler opprinnelig, men de ser ut som oss når de kommer ut nå gjennom den elektriske vibrasjonen, den livsnøkkelen jeg snakket om. De kan manifestere hvordan de vil. All den virkelige kunnskapen er tatt ut og makulert og lagt tilbake på en annen måte. Dronningens mor er “Chief Toad” i denne delen av Europa, og de har folk som henne på hvert kontinent. De fleste, hengerne på, vet ikke, du vet, om krypdyrene. De er bare i ærefrykt for disse menneskene fordi de er så mektige.

“Balmoral er et veldig, veldig ekkelt sted. Det er et sted de vil grave under jorden. De vil finne reptilfossiler, det går så langt tilbake. Ikke tenk på folk som dronningmoren og dronning Victoria, som forskjellige mennesker. Tenk på dem som den samme personen som etter en stund har måttet bytte frakk. Når kjøttet dør, vil den energien, mens den dør, umiddelbart komme opp i andres jacksy (bakside). Det er veldig vampyr, verre enn vampyr.

De kommer ikke til deg med krokete tenner og suger ditt blod. Frykt er maten deres, de kan faktisk ta frykt og manifestere den til en håndgripelig ting. Nøkkelen er vibrasjonsstrømmen. Ved den vibrasjonsstrømmen kan de manifestere alt fra hva som helst. Det er som et holografisk bilde. Vi er alle mineraler og vann som vibrerer. Alt dette er en illusjon vi lever i. Det er hemmeligheten. Du vet når monarkiet er falt, er det ikke slutten på det. De vil manifestere seg i en annen form. Reptilene har aldri blitt beseiret, og dette er det nærmeste de har kommet det.

Grunnen til at de er så truet i dag er fordi jorden er i slike problemer og den mentale kraften til mennesker vender tilbake. Dette er deres mest skremmende tid, men dette kommer ikke til å drepe dem. Det er lange århundrer før det er over ennå. Forskjellen denne gangen er at det vil være vanskeligere for dem, og de må nøye seg med mindre og jordfolket kommer til å få mer.

Men selv om disse krypdyrene er jævler, er de virkelig triste, patetiske beist, mens menneskeheten galopperer mot lyset. De er bare patetiske klumper av ekkelhet som ikke kommer til å vinne. Jeg kan ikke snakke om dette overalt fordi de ville bare si «Christine, få en hvit frakk, ta den på baklengs, gå ut». Men jeg vil ha slutt på tullet.»

Her på engelsk om noen synes det er lettere å lese.

http://whale.to/c/interview33.html

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Finn: Takk for svar. Ser at du ikke kan komme med noen konkrete eksempler på hvilke bevis du ville ha godkjent, men at du ønsker å “helse- undersøke” en reptil, for å kunne bevise deres eksistens.

Med slike “krav” til bevis- førsel, er det ikke rart at kunnskap om reptilenes mulige eksistens, er mangelfull.

Du skriver at kritisk tenkning er likt uavhengig av emne, men anbefaler meg å sette meg inn i det.

Jeg vil nevne at “kritisk tenkning” fort kan blokkere for et åpent sinn, – og jeg kan ikke se at noen er tjent med denslags, spesielt ikke når det gjelder temaer av den art vi diskuterer her.

Når det gjelder muligheten for tilstedeværelsen av en reptil- rase her på kloden, kan man ikke avfeie det like lett som man kunne tidligere: -etterat “Covid”- bedraget ble iscenesatt, har spesielt amerikanske “myndigheter” “offentliggjort” “bevis” for tilstedeværelsen av UFO-er.

Dersom dette er troverdige bevis, og dersom disse farkostene er bemannet av utenomjordiske, og ikke av mennesker, – må man i det minste kunne være åpen for muligheten av at iallefall noen av dem, kan være bemannet også av reptiler.

finn
finn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Når man ikke bruker kritisk tenkning så vil man tro på alt man leser som man er enig i. Det blokkerer ikke for et åpent sinn, men er et verktøy for å ikke bli mer eller mindre hjernevasket. Og det er tydeligvis viktig i dette emnet for her slukes alt som publiseres som følger “deres” narrativ helt rått.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Du er litt motsigende, men slik er det jo med satanister og reptiler. de snur alt på hodet, løgn er sant og sant er løgn.

Nyhetsspeilet er nettopp for folk som tenker kritisk, stiller spørsmål og har en sunn skepsis.

Din versjon av kritisk tenking er at ingen skal tenke, ingen skal stille spørsmål og ingen skal ha sunn skepsis.

Alle skal underkaste seg makthaverne og bare stole på at psykopatene og de profesjonelle løgnerne snakker sant.
Om man ser gjennom løgnene og illusjonen og sier …. Men øhh ….. Dette her stemmer jo ikke ja så står de klare til å stemple deg som konspirasjonsteoretiker.

Ganske så snålt siden uavhengig fakta sjekking og forskning viser at 97% av alle konspirasjonsteorier kommer fra makteliten.

Så hvem lot seg lure til å injisere seg med en giftsuppe som ikke har noe med kokoråne å gjøre ? Joda … alle slike som deg for at dere trodde mer på profesjonelle løgnere enn på vitenskap. Sånn går det når man oppfører seg som viljeløse roboter uten filter.

Satanister oppretter grupper med ironiske navn som Fritt ord som jobber for å forby det frie ord, Fri Tanke som jobber for å forby den frie tanke osv.

Fortell hvordan du klarte å bli lurt til å ta en injeksjon for befolkningsreduksjon ? Var det for at dere var så utrolig smarte ?

Første min 5 år gamle sønn sa da de fortalte om injeksjonen var : Hæææ….. skal de injisere mRNA inn i kroppen for å endre DNA i celler og få dem til å produsere giftige spikeproteiner som kroppen skal gjenkjenne og produsere antistoffer mot ? Da blir jo de injiserte til vandrende suicidale masseødeleggelsesvåpen.
Det er jo ingen brems eller tryllestav som stopper cellene fra å produsere gift. spikeprotinene hoper seg opp i blodårer og lager lange blodpropper som vokser og vokser med til verten dauer av slag eller hjerteinfarkt. Immunforsvaret blir mer og mer sliten av å kjempe mot egenprodusert gift og bir svakere og svakere til du får immun kollaps.

Men sånn går det når man stoler på psykopater og løgnere istedenfor vitenskap og utviser sunn skepsis og kritisk tenking.

Pfizer måtte innrømme i EU domstolen at suppen aldri var blitt testet mot kokoråna. Altså ikke en vaksine so ever!
Og nå ble det også avslørt at 72% av alle politikere hadde fått fett betalt av Pfizer for å holde kjeft om alle farer og pushe så mange injeksjoner som mulig på befolkningen.

Hvorfor snakker du om dere ? Du er jo her du også så da er du jo en av “dere” ?

Det er 2 grunner til at jeg gidder å svare deg. Den første er for at jeg rett og slett ikke har noe bedre å finne på og den andre er for at det er gøy og morsomt. 

Alt slike som deg oppnår er å gjøre oss sterke og at vi blir flere som begynner å tenke selv.

Ser på alle hat kampanjene mot Steigan også der hvert eneste angrep har ført til at han vokser enormt, nye lesere strømmer til samt at avis kassa vokser der folk gir så det svir så Avisa hans kan bli Norges største.

Alle vet i dag at man skal holde seg langt, langt unna de 172 statskontrollerte mediene og TV kanalene deres TV2 og NRK.

Så tusen takk for ditt bidrag med å grave din egen grav. :)

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Hvorfor mener jeg at ingen skal stille spørsmål? Så fort noen stiller spørsmål eller motsier noen her inne så kommer navnelapper, latterliggjøring, fornærmelser osv. DDT viser jo at dere ikke er interessert i kritisk tenkning eller spørsmål i det hele tatt.

Hvordan vet du at jeg har tatt noen vaksiner? Du kommer med antakelser igjen.

Du er jo en lystkøgner når du mener din 5 år gamle sønn sa dette.

Jeg ser absolutt for meg deg som en arbeidsløs snylter ja som ikke har noe bedre å gjøre. Det virker mer som om nyhetsspeilet mister lesere, ihvertfall ut ifra kommentarfeltet. Men at dere tenker selv er ihvertfall en stor spøk!

Du får ha lykke til med medlemsøkningen og det der. Jeg blir vel drept av en av dere her inne når du sier jeg graver min egen grav.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Hvor gammel er du egentlig ?

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Sannsynligvis yngre enn deg, og mye smartere tydeligvis.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Finn: Du skriver:”Når man ikke bruker kritisk tenkning så vil man tro på alt man leser som man er enig i.” Jeg vil gjerne vite hvordan du bruker kritisk tenkning selv, i forhold til emnet i artikkelen.

Videre skriver du: “Det blokkerer ikke for et åpent sinn, men er et verktøy for å ikke bli mer eller mindre hjernevasket.” Hvordan bruker du selv “kritisk tenkning”, for å ikke bli hjernevasket, – og hvordan går du selv frem, for å ivareta et åpent sinn, i denne sammenheng?

Du skriver: “Og det er tydeligvis viktig i dette emnet for her slukes alt som publiseres som følger “deres” narrativ helt rått”. Hva er det som får deg til å tro at lesere av artikkelen overfor sluker alt rått, av alt som står der? Hva slags narrativ er det du viser til, her, og hvem er “dere”, i denne sammenheng?

finn
finn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Jeg bruker kritisk tenkning med kildekritikk, kildekritikk og kildekritikk.

Ene siden du lenker til, den med datoene, har ingenting med artiklen din å gjøre og viser egentlig bare en syk religiøs person som hater alt utenom “ekte” republikanere.

En annen kilde du bruker er kun et “intervju” med noen som påstått har vært i kontakt med disse reptil-greiene.

Og slik fortsetter kildene. Jeg har lest en del “artikler” på nyhetsspeilet og stort sett alle “artiklene” følger samme spor som din: blottet for faktiske fakta. Men i alle kommentarfeltene så blir dette hyllet som fakta, derfor mener jeg innholdet her slukes rått. Og “dere” er alle som sluker dette rått uten spørsmål. Når noen etterspør kilder eller setter andre spørsmål blir de regelrett mobbet ut av diskusjonen og latterligjort. Du utviser samme tankegang selv med å sluke denne infoen rått her i dette kommentarfeltet med de linkene som smurfen la ut. Det skal virkelig ikke mye til å finne ut at vi mennesker ikke har 144.00 gener, men du stilte ingen spørsmål til dette og tok en Youtube video som godt nok bevis.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Finn: Takk for svar.
Du skriver at du bruker kritisk tenkning med kildekritikk: hvordan går du frem, når du vurderer kilder?

Du skriver videre at lenken med datoene ikke har noe med artikkelen min å gjøre. Hva mener du med det?

Du skriver at en annen kilde jeg bruker, er kun et “intervju” med noen som påstått har vært i kontakt med disse reptil- greiene. Hva så?

Du skriver også: “Og slik fortsetter kildene.” Hva mener du med det?
Du skriver også at stort sett alle artiklene på Nyhetsspeilet følger samme spor som min: blottet for faktiske fakta. Hva mener du med dette, og hva er det som får deg til å hevde at de ikke inneholder fakta? Hvilke kriterier bruker du, for å kalle noe fakta?

Du skriver at det blir hyllet som fakta, i kommentarfeltene, og at du derfor mener at det slukes rått. Jeg vil gjerne ha eksempler på dette, i forhold til min egen artikkel.

Du skriver at “dere” er alle som sluker dette rått uten spørsmål. Hva er det som får deg til å si at de som deltar i kommentarfeltet ikke stiller spørsmål, til det de leser?

Du skriver at når noen etterspør kilder, eller setter andre spørsmål blir de regelrett mobbet ut av diskusjonen og latterliggjort. Jeg vil gjerne at du viser til konkrete eksempler på dette.

Du skriver videre: “Du utviser samme tankegang selv, med å sluke denne infoen rått her i dette kommentarfeltet med de linkene som smurfen la ut.” Hva er det som får deg til å tenke at jeg sluker det rått?

Avslutningsvis skriver du: “Det skal virkelig ikke mye til å finne ut at vi mennesker ikke har 144.00 gener, men du stilte ingen spørsmål til dette, og tok en Youtube- video som godt nok bevis.” Hvilke kilder er det du har å referere til, når det gjelder antallet menneskelige gener, og hvilke kriterier bruker du, for å avgjøre om din kilde er basert på fakta?

Hva er grunnen til at du mener at jeg skulle ha stilt spørsmål ved dette med gener, og hva er det som får deg til å tenke at jeg har tatt Youtube- videoen som godt nok bevis?

Jeg vil også spørre hva det er som får deg til å tilbringe tid på en nettside (Nyhetsspeilet), som etter dine kriterier ikke holder mål?

finn
finn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Du stiller mange spørsmål Hege, men jeg tror du vet svaret på de fleste av dem. Flere spørmsmål har du allerede fått svar på og jeg kommer ikke til å gjenta dem da jeg ikke er interesert i gå rundt i ring.

Youtube videoen som Smurfen publiserte stilte du ingen spørsmål til i forhold til innhold og gav inntrykk av at du lærte noe nytt, selv om det ikke oppgis noe fakta eller referanser i vidoen, derfor antok jeg at du trodde på dette.

Jeg har lest veldig mange artikler her og sett i kommentarfeltene og det er samme opplegg hver gang: Det stilles ingen spørsmål i komemntarfeltene og dersom det stilles spørsmål så er det kun latterliggjøring av personen.

Eksempel på latterliggjøring:

Svar til  børre

Næmenn…. Så det søte lille NATO trollet liker ikke kilder som ikke kommer fra NATOs og CIA propaganda avdeling.

Men som sagt. Å kaste bort tid på deg er Waste of time.

Er som å diskutere med en tilbakestående treåring.

Tror vi skal være litt snille med Finn siden han ligger på dødsleiet.

Er du nett komiker Finn: Eller er du svært syk ? Går det egentlig bra med deg ? Er det DNA injeksjonen som skader hjernen din ?

Hva sier psykologen din ? Er det noe håp ?

Når det kommer til min tilstedeværelse her, så er ikke det er tema, men jeg kan si at jeg prøver å ta til meg kunnskap fra flere kilder, noe som er en del av kritisk tenking om du ikke var klar over dette. Men jeg må ærlig innrømme at jeg er her nå kun for den gode latteren som dere klarer å gi meg. Ingenting er så underholdene som å se noen prøve å forsvare en artikkel som ikke er mulig å forsvare med fakta.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Finn: takk for svar.
Du skriver at jeg stiller mange spørsmål, men at du tror at jeg vet svaret på de fleste av dem. Hva mener du med det? Hvem er det jeg blir sammenlignet med, når du sier jeg stiller mange spørsmål? Hva får deg til å tro at jeg vet svaret på spørsmålene jeg stiller?

Du skriver også at jeg allerede har fått svar på flere spørsmål, og at du ikke kommer til å gjenta dem, da du ikke er interessert i å gå rundt i ring. Hvilke av spørsmålene er det du mener jeg har fått svar på, allerede?

Videre sier du at jeg ikke stilte spørsmål til Youtube- videoen Smurfen publiserte, i forhold til innhold, og at jeg gav inntrykk av at jeg lærte noe nytt, selv om det ikke oppgis noe fakta eller referanser i videoen, – og at du derfor antok at jeg trodde på dette. Hva er grunnen til at jeg skulle ha stilt spørsmål til Smurfen, angående videoen du nevner? Hvilke kriterier bruker du, når du hevder at der ikke er noen fakta i videoen? Hvilke referanser er det du er ute etter, i nevnte video? Hva fikk deg til å anta at jeg trodde på videoen, – og hva er grunnen til at du er opptatt av hva jeg tror eller ikke tror på? Om jeg hadde trodd på den; – hva så?

Du sier at du har lest veldig mange artikler her og sett i kommentarfeltene, og dersom det stilles spørsmål, så er det kun latterliggjøring av personen. Du vedlegger også “eksempler” på dette.

Jeg noterer meg at du kun har postet svarene på det du hevder er spørsmål fra publikum: for at jeg skal kunne vurdere tilsvarene, må jeg først se “spørsmålene” svarene er myntet på.

Du skriver også: “Når det kommer til min tilstedeværelse her så er ikke det et tema, men jeg kan si at jeg prøver å ta til meg kunnskap fra flere kilder, noe som er en del av kritisk tenkning, om du ikke var klar over dette.” Hva er grunnen til at din tilstedeværelse her ikke er et tema? Hva får deg til å tenke at jeg muligens ikke er klar over hva kritisk tenking innebærer?

Tilslutt skriver du: “Men jeg må ærlig innrømme at jeg er her nå kun for den gode latteren som dere klarer å gi meg. Ingenting er så underholdende som å se noen prøve å forsvare en artikkel som ikke er mulig å forsvare med fakta.” Hvem er det du refererer til her, som prøver å forsvare en artikkel, hvilken artikkel er det du henviser til, og hva mener du med at det ikke er mulig å forsvare artikkelen med fakta?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Pfizer boss Walker:

Walker:Part of what they [Pfizer scientists] want to do is, to some extent, to try to figure out, you know, how there are all these new strains and variants that just pop up. So, it’s like trying to catch them before they pop up and we can develop a vaccine prophylactically, like, for new variants. So, that’s why they like, do it controlled in a lab, where they say this is a new epitope, and so if it comes out later on in the public, we already have a vaccine working.

Altså, hva dere blånekter på – for ikke å bli hengt … hva Walker frykter – ser ut til å stemme perfekt. Pfizer jobber livet av seg for å skape nye mutasjoner av Covid-19 viruset.


Vi har også en vaksine mot dette nye viruset

I neste omgang kan Pfizer bruke astronomiske inntekter på å finansiere media, som alle sammen tror at viruset må stamme fra “flaggermus”

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

finn:

En annen kilde du bruker er kun et “intervju” med noen som påstått …

 
Vi har hørt 1000 ganger at Putin forårsaket høyere gasspriser gjennom krigen i Ukraina. Du selv gjentar det mantraet – at “når man (dvs. Putin) bruker gass som våpen” … så blir resultatet høyere priser garantert.

Obs. Det stemte ikke.
RT:

Lingering problems in the EU energy sector can no longer be attributed to the conflict between Russia and Ukraine, the EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy, Josep Borrell, said in an interview with the Spanish newspaper El Diario, published on Sunday.

According to the diplomat, the bloc has managed to overcome its energy dependence on Russia.

We have, in a few months, abolished the energy dependence on Russia that we had been building up for years…We went through an extremely tense phase of rising prices, but they are back to pre-war levels,” he stated. According to Borrell, the sharp peak which energy prices reached in August last year was largely caused by speculative tension in the markets.


Altså, etter å ha lest det samme i “finn- media” 1000 ganger, så viser det seg at det er junk. Gassprisen er på bunnnivå idag.

Min definisjon på nazimedia: Man lyver så det renner om det som betyr noe

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

La oss hjelpe den frafalne Finn litt Hege og gi han fakta med teskje.
Kanskje han kan reddes fra å bli sendt til helvete der han blir torturert til døde av Satans demonhær om og om igjen til evig tid.

Det startet med Satan og de 200 som ble kastet ned på Mount Hermon, siden den tid har de regjert på denne jord. Ifølge Bibel så er Satans sete i verden i Sveits.

De hater skaperen og skaperverket hans der målet er å ødelegge og forderve det så mye som mulig samt lokke mennesker over på sin side og ta sjelene deres med til helvete. Et annet navn på satanistene er makteliten i verden.

Hva sa Jesus ? Jo at det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik mann å komme til himmel. Altså makteliten.

Så hvem får komme til himmel ? Mange kristne er villedet til å tro at det er 144 000 personer.
Det er feil. Et menneske har 72 000 gener fra far og 72 000 fra mor. mao 144 000. Det er det de 144 000 betyr, altså at alle mennesker er skapt av Gud får komme til himmel.
Så hva gjør satan da ? Joda, han lurer de kunnskapsløse til å ta en injeksjon som gir de en ekstra DNA streng, en tredje DNA streng med 72 000 gener til som bli 216 000 gener … så hva er 216 ? Joda det er 6x6x6 altså 666. God tur til helvete sier jeg.

Dyrets tall 100% korrekt er, and his number is Six hundred threescore and six som betyr 600x60x6 som er 216 000.

Finn sier at det er bare tull at injeksjonen inneholder micro chips og det er helt korrekt. Den inneholder derimot enorme mengder nano chips der hensikten er å slette minnet ditt over tid så du glemmer Gud og blir fortapt.

Gud er klokkeklar på at de som tar stikket ( dyrets merke ) er fortapt og all mulig slags sykdommer vil plage dem etter hvert. Ja så lenge de tok Dyrets merke frivillig, om noen holdt deg fast og stakk den i deg mot din vilje så kan du nok reddes slik vi har sett med mange barn.

Så hva skjer når du “dør” ? Vel for det første så finnes det ingen død, bare flere frekvenser så de som krysser over er her fortsatt, men på en annen frekvens. Alle de som har krysset over har ikke noe ønske om å komme tilbake siden der de er havnet er det fantastiske farger og en enorme kjærlighet. De er sammen med alle som har krysset over før dem selv. Men mange av oss har en misjon, en oppgave her på jord som må fullføres først. Mest sannsynlig så er vi alle her av en grunn. Vi er gitt fri vilje så vi kan velge selv hvor vil vil havne utfra hvordan vi velger å tilbringe tiden her nede.

Men mellom himmel og jord er det et mørkt sted der ingen vil være, et sted med svært lave frekvenser og ekle skapninger ( demoner ) som du må passere for å komme til himmel.
Er du injisert eller blottet for empati for andre enn deg selv så vil frekvensene dine være så lave at du ikke vil klare å passere.
Er du en som bygger opp så er du en god person, er du derimot en som river ned så er du en ond person. dette gjelder både fysisk og psykisk. Så vær en som bygger opp de rundt deg med komplimenter osv og ikke syk de ned med negative kommentarer. Ikke støtte satanistene når de bomber nasjoner i filler der alt gode folk har bygd opp blir sprengt i filler og revet ned.

Det er ikke så mange år igjen før vi alle vil bli kastet ut i mørke der kun de som tror på Jesus, er gode, snille, kjærlige, hjelpsomme etc vil passere gjennom. De som derimot sitter å hyler opp og støtter krig, folkemord og annen faenskap er så fortapt som det er mulig å komme, folk som har latt seg lure av verden største forfører, manipulator og løgner Satan.

De fleste kristne vil bli hentet opp før helvete starter, men alle vil få muligheten til å rette opp alt i det helvete som de som blir igjen får oppleve.

Først kommer den siste krigen som alle vet er startet nå som så klart vil bli et helvete og så grusom tenkes kan. Men det er ingenting sammenlignet med det som kommer på slutten av krigen da enorme mengde aliens demoner vil bli sluppet løs på de gjenværende på jord. I dette helvete kan du redde sjelen din om du velger å hjelpe andre, ofre eget liv for å redde barn og dyr mm og seff velge å vende til Gud. Du må bevise at du fortjener en plass i det hellige og at du angrer alle faenskapen du har gjort i livet ditt. Det er nok her Finn kan redde sjela si om han lytter til oss og endrer seg, men han har dårlig tid.

Legger ved 2 filmer her så jeg anbefaler deg og andre å se Hege en dag du/dere har tid, de er ikke lange.

Så lykke til Finn, ønsker at du skal klare det for det helvete som venter de som ikke klarer det unner jeg ikke min verste fiende engang.

Endtiden skal innledes med de 4 rytterne fra Apocalypsen som er sykdom, krig, hungersnød og inflasjon. og når skal det skje ? Når vi nærmer oss 2000 år etter Jesus død. Så kommer skåler og basuner med abomination of desolation. ( Det er ikke norsk ord for det, men betyr noe sånn som styggedom og heslighet.

Satan har klart å gjøre hele verden om til Sodoma og Gomorrah nå der man sender transer, pedofile, homser inn i barnehager og skoler, pervoer i lakk og lær i gatene som vifter med løken opp i ansiktet på barn og det som verre er.

Man byttet ut skaperverket med genmanipulerte planter, så byttet man ut dyrene med genmanipulerte dyr og nå menneskene.
Man startet å chippe husdyr, så chippe kjæledyr og nå mennesker.

Skaperverket er fordervet. Sist så endte dette med at Gud brente byene og slik vil det ende denne gangen også bare at nå vil hele verden bli brent og renset før alt blir skapt på nytt.

Noen uker før Reptilhøna i UK la inn årene og dro tilbake til helvete så utførte hun et enormt ritual utenfor Fuckingham Palace det hun la hånden sin oppå en jordklode som satte lys i en lang tredje DNA streng som lyste bortover bakken ca 100 m til Livets tre og antente det med lys.

For de som ikke vet hva ritualet betydde er at nå har de startet Satans 1000 års rike med en verden med kun 3 strengs DNA rase. Homo Luciferius eller noe sånt. Creepy. alt er på filmen under. En verden med en elite der resten er en tjener rase eller slaverase om du vi som ikke lenge kan tenke selv, de kan ikke stille spørsmål eller ha egne tanker eller egne meninger.

De er nøyaktig slik vi ser hos maur og bier. De tjener dronningen og ingen har vel sett en maur eller bie som stopper opp og sier : Hvorfor det ? når dronninga gir ordre. Her i deres nye verden heter dronninga Antichrist som hersker for Satan.

THE 144,000, 666, & DNA COVID VACCINE CONNECTION (MARK OF THE BEAST)https://www.bitchute.com/video/M2HQydkErgN7/

EX-ILLUMINATI REVEALS COMING RAPTURE/ALIEN DECEPTION (2023)https://www.bitchute.com/video/kBvp5D9QIhSJ/

jgdjdgj.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Fri fantasi og mangel på kritisk tankeevne igjen. Bare fordi det står på Twitter så betyr det ikke at det er sant. For det første så får man ikke like mange gener fra mor og far og for det andre så får man ikke 72.000 gener fra noen av dem.

Og skal du disktutere så er det greit å ikke tilegne andre meninger som du gjør. Jeg er også nyskjerrig på om du mener Russland som visstnok er de “gode” her i verden også har “Nano” i sin vaksine, Sputnik?

Jeg er også nyskjerrig på om alle de andre vaksinene, som fugleinfluensa, Polio etc, også inneholder disse “nano-partiklene”? Du som vet alt burde jo vite det. I så fall vil man jo få mange flere gener og komme over dette 666 merket ditt. Da er man i så fall trygg tenker jeg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Du er nok ønsketenking fra din side og fri fantasi som alt annet du kommer med. Du er ikke trygg, men døende på både kropp og sjel.

De infiserte er også dører for demoner som slipper inn som du ser en lang rekke tilfeller av i filmen under her. Det mangler ikke på beviser for å si det sånn.

Ingen nano partikler i andre vaksiner som jeg vet … Russland har mRNA vaksine, men ikke kina. Det er Pfizer og Moderna som er undersøkt av uavhengige laboratorier uten tilknytning til hverandre over hele verden og alle ser det samme. nano chipper, grafen, luciferrase, hydrogel og mye annet rart som en mikro parasitt som ligner på Hydra vulgaris som går opp i hjernen via blodstrømmen samt en tredje DNA streng ( Trippel Helix ). Du finner ingenting i denne djevel suppa som har noe med korona å gjøre, men kanskje ikke så rart siden det aldri har eksistert en kokoråne pandemi. Det var bare for å lure folk til å la seg injisere.

Hvor ser du Twitter og Youtube i kommentaren min ? Bare driver du å synger og synser i din egen lille verden ? Går du på dop ?

Hvorfor kommer alle kommentarene fra deg Teodor og Børre i ordinær arbeidstid ? Ut fra skrivemåten så ser alt ut som samme person.
Det betyr enten at du har det som jobb å trolle her eller så er du NAVer og har ikke noe bedre å ta deg til med på dagtid en å trolle folk.

Du/dere er jo bare nektiser og sier : Nei det er ikke sant uten å dokumentere noe som helst.

Angende gener så er det 72 000 fra hver forelder og det er like mange fra hver.

i 1953 ble Dr. Francis Crick og Dr. James Watson kreditert for å oppdage den doble helixstrukturen til menneskets DNA. På det tidspunktet var Human Genome-prosjektet godt i gang. På spørsmål om hvor mange gener de har identifisert så langt, avslørte Dr. Crick at de har funnet 140 000 og forventer å finne 4000 flere. Dette bringer det totale antallet menneskelige gener til 144 000. I 2002 ble det imidlertid sendt en TV-spesial som sa at Human Genome-prosjektet ble fullført, og at mennesker har mellom 80 000 og 85 000 gener, samme antall gener som aper har. Denne endringen i antall menneskelige gener gjorde Mr. Kinney mistenksom om at dette var en tildekking for å beskytte evolusjonskonspirasjonsteorien.
 
«A Beautiful Delusion» av William Kinney har en interessant tolkning av Åpenbaringen 14:1-5, Lammet og de 144 000. Mr. Kinney postulerer at tallet 144 000 refererer til individets opprinnelige genetiske kode, ikke antallet mennesker som vil bli frelst. 144 000 er antallet menneskelige gener nevnt av Dr. Crick i hans intervju med Readers Digest. 144 000 representerer antallet gener som utgjør det udødelige livs genom. De personene hvis gener ikke har blitt tuklet med, er “jomfruer”. Dette betyr at de individene hvis 144 000 gener er intakte, vil bli forseglet med Lammets og hans Fars navn. De er de som har seier over udyret. 
 
Vær oppmerksom på at branding av storfe har vært en tradisjon i tusenvis av år. Et gammelt egyptisk gravmaleri fra 2700 f.Kr. antas å være den tidligste registreringen av storfemerking. Hovedformålet med merkevarebygging er identifikasjon av eieren av storfeet. Før bruken av gjerder blandet det seg ofte storfe fra nabogårdene, og det var viktig å vite hvilke storfe som tilhørte hvilke gårdbrukere. Så for de 144 000, som har blitt forseglet/merket med Lammets og hans Fars navn, tilhører de Lammet. Mens de som ikke er forseglet, tilhører dyret. Utsagnet som nevner feilløsheten til de 144 000 foran Guds trone (Åp 14:5+) må forstås slik at de beskriver deres frelsende posisjon snarere enn deres fysiske plassering i himmelen.
 
Følgende er et strålende foredrag på Hugo Talks. Hvis det er 72 000 gener i en helix, er en dobbel helix (72 000 fra mor og 72 000 fra far) 72 x 2 = 144 000. En trippel helix er 144 000 + 72 000 = 216 000 gener. Åpenbaringen 13:16-18 nevner antallet mennesker. Hvis du multipliserer dette tallet (600x60x6), gjett hvilket tall får du? Triple helix blir utpekt som en ny teknologi for å lamme virus, ettersom de hevder å være i stand til å programmere DNA, kurere sykdommer og endre menneskets atferd. 
lam
 
Spørsmålet mitt er dette: Skal vi la bare dødelige tukle med vårt gudgitte DNA, og dermed sette vår evige frelse i fare, eller skal vi leve i den guddommelige vilje og akseptere vår Skaper ?

144 000 er også antall steiner i Giza pyramiden og antall dager i den lange maya kalenderen og mye mer. .. Ja selv Ceres som er en planet mellom mars og Jupiter bruker 144 000 dager på en runde rundt sola.

Vel de var her lenge før oss mennesker og har vært her og hersket siden den gangen. De falne bygget pyramidene, bygger undervannsbyene og alle de enorme trempelene, staturene og annet rundt omkring i verden siden tidens vugge. Men nå trenger de ikke lenger skjule seg.

Guds navn er skrevet på ditt DNA og akkurat som i Noahs dager da Satan forsøkte å forderve alt kjød med fiendtlig DNA. Det samme skjer nå, og de som ikke blir tuklet med som forblir i Guds bilde er de 144 000 som er merket av Guds egen opprinnelige skapte design.

Se deg rundt, ser du ikke hva som skjer!!!!!

THEY’VE BEEN HERE ALL ALONG BUT WE SEE THEM NOW (2023)
https://www.bitchute.com/video/T5o3aEJFjN7Z/

Eee
Eee
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Smurfen, du kommer med mye bra her, særlig likte jeg din variant av 144000 som jeg aldri før har hørt. (WOW!) Du får meg til å le, særlig på slutten. (Uansett om det er sant eller tøys) på grunn av måten du skriver/uttaler deg på. En spretten undertone. Noe jeg liker, en god latter vet du …

Jeg lurer på en ting. Hvis reptil-mennesker faktisk finnes, hvem skapte de mener du? Dersom Merthas Durek er reptil (Noe som jeg leste at han selv uttalte at han bare hadde sakt på tøys pga et veddemål) Er det alene en grunn for å “Dømme ” han?

I bibelen (I følge en tolkning) så finnes det både mennesker, hybrider og falne engler. Der står det at Gud skapte de alle. (I følge annen tolkning så var det de falne som skapte hybridene, men Gud skapte mennesker og enger, falne og ikke falne) Uansett om Durek er reptil-menneske eller ikke, så virker han snill selv om han sier mye rart. Men det finnes mange som sier mye rart. Og noen ganger så trenger man noen som sier mye rart for å utfordre vårt tankesett.

Det finnes mange “menneske-mennesker” her/der ute som er urolig slemme, noen av fri vilje og andre av tvangs programmering/MC kontroll. Jeg tror Gud/den gode vil hjelpe alt han har skapt, at hans barmhjertighet er større enn vi kan forestille oss. Så kan han vel også forandre HELE skaperverket om han vil :)

Men ja, vi liker å kaste folk og fe i ildsjøen i våre tanker når vi er sinte. Jeg har innsett at det er ikke lurt å la sinne få overtaket uavhengig om vi mener at djevlene fortjener det. Og jammer gjør de det innimellom. Men vi faller i egen frekvens når vi dømmer andre. Handlinger har vi lov å dømme, men ikke skapningene. Jeg sliter med dette, det blir litt krig mellom barmhjertigheten og hatet. Dårlige dager har vi alle.

Den eneste måten vi kan berge oss på er å bli flinkere til å tilgi, inspirer hverandre, la oss bli inspirert, og ha mye MERCY. Hva lærer den onde dersom han aldri opplever kjærlighet? Det blir Inge lekse og lærdom av det. Derfor må vi ha straff basert på lekser og lærdom. Dog kan man straffe på en måte likevel. “Helvete” kan være en midlertidig fase for alt vi vet.

Mer Smurfesnakk takk :) Hvordan kom du frem til 144000?

Ps. Når jeg skriver, skriver jeg til oss alle.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Len Horowitz – DNA is a Torsion field antenna

Derfor er det at “the bad boys” forsøker å internere med chip og frekvens. Endre ditt DNA, din geometri. Holde deg låst i dritt frekvens. MC kontroll, gjennom mikrobølger, ulike elektroniske signaler.

The merkabah, the star of David.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Smurfen: Takk for moralsk støtte, og for interessant info!
Hahaha: er det derfor Sveits er å regne for “nøytralt”, siden Satan bor der? Hhaah. Good one!

Det du nevner med å slette minnet vårt, og få oss til å glemme Gud; det har blitt nevnt at under forsøks- runden med “Covid”- injeksjonene, var der en mann som hevdet at han ikke kunne føle Gud lengre. At injeksjonene er designet for å redusere eller kutte forbindelsen vår til våre omgivelser (i denne sammenheng kosmos), er svært interessant, fordi det får oss til å glemme hvem vi faktisk er.

At der finnes en Apokalyptisk inflasjons- rytter er helt nytt for øynene mine, men ok! Moderne vri! Haahah.

Takker for all humoren og maga- latteren; trengte den! Hahaha.
CHEERs! :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Reptilmennesker ? Aldri hørt om før. kan du si noe mer om denne rasen din ?

Reptiler derimot mangler det ikke akkurat beviser på. Det har vi da alle fått inn med morsmelken. Selv du kan da ikke være så dum at du ikke har hørt om reptilen som lurte Eva til å spise av kunnskapens tre som har ført oss hit til utryddelsen av planeten vår.

Bibel er spekket med historier og bekreftelser på de onde reptilenes angrep og ødeleggelse av menneskeheten og deres jobb med å slavebinde oss.
Hadde det ikke vært for at de trengte mat så de utryddet oss for lenge siden. 7 millioner barn forsvinner sporløst hvert år der de fleste havnet hos dem.

De blåblodige har aldri omtalt seg selv som mennesker, de har derimot bekreftet at de er reptiler slik Durek gjorde for bare noen uke siden. Diana bekreftet det om og om igjen., Dianas bestevenninne skrev en bok om dem. Britney Spears avslørte hvordan William hadde vist seg for henne. Dianas type og svigerfar bekreftet det … kallenavnet til Elizabeth er Lizzy.

Sånn kan man forsette og forsette.

Det jeg lurer på er om du er en av dem siden du reagerer så sterkt på at de avsløres ?

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Jeg er ikke en av reptilmenneskene, men dersom jeg hadde bekreftet det for deg, hadde du da slukt det rått? Jeg kan i teorien si at jeg er et reptilmenneske og samtidig si at Hege også er det, det vil jo da være sant og ingen videre bevis trengs for din, Hege og Sven-Inge sin del?

Nå var heller ikke slangen i paradis noe i nærheten av samme beskrivelse som David cke og dere beskriver. Det var satan som talte gjennom slangen, det var fortsatt kun en vanlig slange.

Durek vil si hva som helst for å holde seg relevant. Hvis han virkelig var en reptil kan jeg vanskelig se for meg at han skulle fått Korona. Han ville dessuten blitt avslørt på sykehuset umiddelbart. Igjen så er et kritisk tenking som er nøkkelen her og ikke tro blindt på det som andre sier, men jeg skjønner jo at det er vanskelig når man har malt seg opp i et hjørne som dere har.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Amerikansk president (husker ikke hvem):

Hvordan vet vi om noen i dette rommet er en alien eller ikke?

Sir, vi kan ikke vite det

finn:

Det var satan som talte gjennom slangen, det var fortsatt kun en vanlig slange.

Når en ateist (eller marxist) diskuterer hvor lenge var Adam i Paradiset … da hopper jeg av.
Adam’itt = en som er klonet
For en ateist er dette “før steinalder”

« Forrige artikkel

Kardemomme jul i Kardemomme land

Neste artikkel »

Norsk frihetsbevegelse, i fredstid

57
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x