Foto fra video: https://rumble.com/vxhjtf-who-new-world-order-what-you-can-do-in-the-next-18-months-to-safe-our-world.html

WHOs snarvei til NWO; stikk kjepper i hjulene

1.8K visninger
1 minutt lesetid
37

“SarsCov2 -viruset hadde 6-8 måneders levetid, SarsCov2-pandemien skulle fra lengst ha vært avsluttet; men det er den ikke. Nødlovene gjelder fortsatt. De skjuler virkeligheten, det er den eksperimentelle vaksineringen, folk blir syke og dør på grunn av at den innholder grafén-oksid.” Video fra 15. mars 2022, se her.


Den norsk-sveitsiske forsker Astrid Stückelberger ber oss skrive brev med protest mot pandemiens nødlover. Se video, her.

Hvorfor den norske regjeringen ennå holder fast på pandemiens nødlover: I 2005 ble alle WHOs medlemsland enige om International Health Regulations (nedlastning, her), hvor det heter at hvis en pandmis nødlover er gjort gjeldende, kan WHO etter en viss tid gå inn i alle medlemsland og gjøre sin egen grunnlov (New World Orders grunnlov) gjeldende. Vi har 18 måneders tid før 2024 hvor WHO Assembly skal vedta dette. Det er allerede besluttet at dette skal vedtaes. Fordi hvis vi ennå har en pandemi kan WHO overta styringen i alle 194 medlemsland. De “never-ending” Internasjonale Helse Reguleringslover skal blir gjort gjeldende.


Fra da av er vår egen grunnlov opphevet og vi er en del av NWO! “The constitutions of the member states will have no power anymore, because they are obligated to obey the International Health Regulations.”


Å skrive en protest er viktig: Den norsk-sveitsiske Astrid Stückelberger (se artikkel på norsk, her, på engelsk, her) ber oss skrive en begrunnet protest til vårt eget lands statsminister og helseminister, men også til director general, WHO, med kopi til secretary general, FN samt kopi til en av Fuellmichs advokater; brevet kan inneholde følgende, men også mere: Da vår regjering ikke lenger representerer det norske folk, ber undertegnede om at covidpandemiens nødlover som er gjort gjeldende over hele verden, straks blir opphevet.


Se video, 23 min: https://rumble.com/vxhjtf-who-new-world-order-what-you-can-do-in-the-next-18-months-to-safe-our-world.html


Skriv til: Norges statsminister, Jonas Gahr Støre, epost: postmottak@smk.depo.no, Norges helseminister pr april 2022, Ingvild Kjerkol, epost: postmottak@hod.dep.no, med kopi til WHO direktør, Tedros Adhanom Gebreyesus, mail: gebreyesus@who.int, til generalsekretær FN, Antonio Gueterres, mail: sgcentral@un.org og til advokat Reiner Fuellmichs kontor, mail: info@fuellmich.com.

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Sequel Fall Cabal 22.
cyntha Koeter og Janet Ossebard viser hvor mye penger som Covid drar inn til sykehus.
https://www.bitchute.com/channel/ws4fMTn6yNc7/

Hvis Fauci-protokollen med Remdesivir blir fulgt og pasienten dør får sykehuset $100 000 i kassa. Penger ble distribuert til sykehusene på forhånd basert på prognoser og beregninger. Sykehusene måtte betale tilbake om antakelsene og spådommene var for høye. Det førte til at vi hørte historier om folk i bilkrasj som fikk covid på dødsattesten. Folk følte seg smårar og gikk selv til sykehus, ble lagt i kunstig koma med ventilator og døde. Ventilator gir $39 000 i sykehuskassa. En PCR test gir klingende mynt i kassa. En (falsk) positiv test gir enda mer. $13 000 per Covid pasient. $13 000 ekstra ved dødsfall. Med Remdesivir og Fauci-protokoll ble det $100 000.

Det skapes frykt. Folk strømmer til sykehus for de minste ting. De tester og tester. De får bonuser og utbetalinger. Fauci, helseinstitusjoner, politikere og og mange andre har investert i kvaksiner. Media får enorme summer for propaganda. Horemedia. Så svake er vi mennesker :(

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Ingen burde tjene penger på medisin og behandling av syke mennesker på DEN måten. Og ingen burde dø fordi de ikke har råd til behandling. Disse opplysningene du kommer med her er viktig. Grådigheten har ingen grense.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Disse få hvite mennene med hvite skjorter som går rundt med grønne flagg og som mediene elsker å kalle nynazister har kanskje et poeng ? Hver nasjon burde styre sin egen Sentralbank. Og man må få slutt på homopropagandaen. Ikke rart de blir slått ned på, Satanistene vet at de er en trussel mot deres fanesaker. De virkelige nazistene er jo Rothschild-, Rockefeller-, Schwab, Soros m.fl. Og hvis man angriper dem blir du kalt Antisemittist. De har virkelig snudd verden på hodet. Alt er jo løgn

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Invisible threats :
https://brandnewtube.com/v/cfPwbl

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Watch The Water
Dr Bryan Ardis legger frem hvordan proteiner fra slangegift kan knyttes til mRNA, Remdesivir og drikkevannet.
https://rumble.com/v10md2r-world-premiere-watch-the-water.html

Jeg må si at jeg også har vært skeptisk til drikkevannet. Jeg har undret meg om spesielle områder har fått forgiftet vann eller mat. Jeg har vært forsiktig med både egg og vann. Dette var i forbindelse med dokumentar ombla spanskesyken. Jeg leste at en amerikansk by hadde blitt veldig hardt rammet. Det spredde seg frykt til hele verden. Slik har det sett ut i plandemien også. Noen har blitt hardt rammet mens andre ser ut til å ha hatt vanlig Corona-forkjølelse og influensa. Der tiltakene har svekket immunforsvaret og rammet hardere enn vanlig. Der en falsk test har diagnostisert folk uten symptomer.

Vi har også spurt oss hvorfor myndighetene gikk ned i kloakken for å kartlegge Covid. Ardis sier at de kunne anslå et utbrudd fem dager etter spor var funnet i kloakken, men var det drikkevannet?
Var det utvalgte steder over hele verden som ble forgiftet for å spre panikk?
Jeg synes Dr Ardis har samlet mange brikker som gir et bilde på hvordan plandemien var utført.
Fortjener en artikkel her.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Var vel en hel kommune i området Bergen, som SÅKALT, lå i omgangs-syke etter at ” drikkevannet “, ikke lenger var drikkbart. Mulig begynnelsen av 2000 engang.

Har siden 2001 renset vann, og sett masse dårlig vannkvalitet. Har testet vannet mange plasser i landet.

Husk : vannet blir SÅKALT, renset i renseanlegget, så pushet ut til ” vanntønnene “, som da står 100% usikret.
norsk rævva kringasting som sendte en episode av fbi : hvorav de sjekket vanntønnene rundt om i landet ( fra trondheim og sørover ) med forskrekkende funn.

Skikkelig vannrenser for hjemmet, omvendt-osmose funksjon er nødvendig.

De har sprøytet giften inn i matvarer, og drikkevarer.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Det er 19 molekyler som gir Cobragift.
Noe cellegiftkurer er 100% produkt av slangegift.
Slangegiften gir blodpropp. Noen har motsatt effekt og fortynner blodet.
Antistoffer er det samme som motgift. Det er molekyler som ødelegger proteinmolekylet i gift.
Bivirkninger fra slangebitt og forgiftning har samme symptomer som mRNA kvaksinen.

Dr Bryan Ardis mener det er grunn til å tro at frysetørret kongekobra-gift var dumpet i vannforsyningen enkelte steder.
Corona virus= konge cobra venom. Virus latinske opprinnelse er venom/gift. Corona er krone som hos konge. Navnet betydde mye. 19 er de giftige molekylene.

Her er del 1 av intervju med Dr Bryan Ardis og Mike Adams angående Watch The Water-dokumentaren: https://www.brighteon.com/2b090826-787f-4d03-9f78-a1a80d3fe767

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Jim Stone skriv at intensjonen med dokumentaren er å flytta medias fokus bort frå Hunter Bidens ” helvetes-laptop ” og biovåpenlaboratoria i Ukraina.

http://www.jimstoneindia.com/.zz6.html

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Arve
2 år siden

Jeg mener det motsatte. Krigen kom da alle fikk opp øynene for fake news. Rett etterpå satt de klistret til skjermen og CNN igjen. Konstruerte bilder, fake news. Jeg orker ikke krig. Ser ikke på bilder og film som bevis i det hele tatt.

Dokumentaren viser dokumentasjon bak alt som har med bruk av gift. Få gjerne fokus bort fra Ukraina. Pedo-Bidens laptop ble plutselig sann allikevel for New York Times og løgnhalsene. Hvorfor nå?

Man må ikke ha for mye fokus på slanger. Det er hva som er i slangegiften. At det brukes i medisin var nytt for meg. At det var koblet til Covid-19 som en av alternativene for opprinnelse var også nytt. Å forgifte en del av befolkningen i flere byer verden over skaper frykt. Da slutter folk å tenke rasjonelt og forkaster sunn fornuft. Denne plandemien var skapt av frykt. Av horemedia som fortalte at folk stupte på gatene og døde på sykehus. Noen gjorde det. Hvorfor gjorde ikke flere det? Det er mange spørsmål uten svar.

Hva med Hans Gaarder? Det er mange fremtredende personer i miljøet som har vært syke og som mottar trusler. De snakket om dette etter Reawaken America. Robert David Steel ble brått syk. Vet ikke om han fikk Remdesivir. Hvorfor har de lagt ned forbud mot antistoffer? Det ble funnet blod fra blodbanken med antistoffer fra før plandemien startet. Hvorfor blir leger sparket fir å bruke Ivermectin? Hvorfor virker en kur mot parasitter for Covid-19? Det spurte jeg meg selv. Hvorfor HCQ? Vitaminer, sol og bygging av immunforsvar forstår jeg. Hvorfor gikk ikke myndighetene ut og anbefalte dette? Alt de gjorde var tiltak som la mer press på immunforsvaret. Isolering, munnbind og forbud mot forebyggende og tidlig behandling? De er jo fullstendig gal! Hvorfor ikke foreslå å ta eksosen fra bilen og føre den rett inn i luftinntaket? Det må da være fin grønn politikk? Er ikke det det samme som munnbind? Dra ned avfallsstoffer. Gi oksygenmangel. Er det bra for immunforsvaret? Sitte inne uten sol og frisk luft. Er det bra? Håndvask for barn? Kontinuerlig i flere måneder. Huden puster. Immunforsvaret blir pepret konstant.

Kjenner man ikke lusa på gangen. Det kribler av NAZI lus der ute. I politikk, media og helse. Vi har sett det før. Tyfus. De plantet bakterier i lus. Folk var livredde. De var redde for at kroppen skulle falle i stykker. At kjønnsorganet skulle falle av. De avlet bakterier i lus for å forgifte folk. Det er ingen grenser for ondskapen til NAZI mentaliteten. Det virker som om folk i posisjoner har lett for å bli infisert av galskapen. Hva om de ønsker å gjøre folk motstandsdyktig mot gift og deretter spre gift? Var ikke det en tanke som kunne oppstå i NAZI-kollektivet? Ta livet av alle de som nektet og beholde NAZI-zombies. For det er det de gjør. Gir små doser av gift over lang tid og gjør seg sel immune. Du drikker av den samme koppen, men faller brått om. Det er vanskelig å tenke seg, men ondskap har ingen grenser. De ville ha gjort det for småpenger. De ville gjort det fordi de kunne. De kan skyte deg på gaten bare fordi de vet at de kan komme seg unna. Fordi du sa hei.

De drar ut valgfusk, Durham, Clinton, Ukraina og alle saker. I mens får du nye lover med rett til å sprøyte gift inn i armen din. 2030 er nå! Du har ikke lenger rettigheter. Det ryker om et par måneder. Det er bare å starte en ny plandemi. Da har du NAZI-tyranniet tilbake. Alt dette lgbtq-iapedo greiene og alt er for å distrahere. Order out of chaos. Global Great Reset. Det gamle må ned. De som ikke er enig må bli med bak hjørnet. Inn i campen eller skutt i senga. Det er bare å lese historie. Det er de samme lusene. Vi skal endelig ta et oppgjør med det og ha vår egen frie og deilige reset. Jeg gleder meg. Det skal bli så bra å bli kvitt disse med slangens mentalitet. Det er bare å stirre slangen i øynene og ta ett kjapt bit av dets nakke. Ikke la deg distrahere av dets magedans eller frykt. Invester i slangeskinn-boots. Det må være noe slags dragon sickness blant politikere og media. Maktsyke. Kanskje vi kan få dem ut av psykosen elle trolldommen. De oppfører seg ikke som mennesker i hvert fall.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Ja, hvorfor virker Ivermectin mot covid 19? Den er jo brukt mot hudbetennelse og parasitter?
Det er vel stor sannsynlighet for at visse krapyl klarer å karer seg til topps, og de som er gode er ved svært utsatt for MC vil jeg tro, slik at NAZI djevlene kan styre dem.

De som gjennomskuer satanistenes plan blir jo ofte likvidert. Hans Gaarder hadde sikkert god innsikt og kom sikkert over noe de var redde for at han skulle avdekke. Så den “Coviden” der har jeg liten tro på.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arve
2 år siden

Helt enig. Dette er å flytte fokus.

Flytter fokuset fra ” virus ” også, så hva kommer neste gang.

Se hva Dr Amandha Vollmer sier :
https://brandnewtube.com/v/ENGpTc

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Flytter fokus fra virus? Hva sier Vollmer da? Sier ikke hun at viruset ikke eksisterer. Så da krasjer jo Ukraina-laben litt med hun allikevel.

Jeg er ikke noen ekspert, men jeg har lest litt. Jeg leste om virus labs for lenge siden. Det er vanskelig å kombinere spredning og høy dødelighet. Det er liksom en naturlov. Så med gain of function kan du spre det lettere, men det blir mindre farlig.

Det som det dreier seg om her er de tilfellene der folk virkelig er blitt skikkelig syke. At noen få er blitt forgiftet og de som har blitt innlagt har fått Remdesivir.

Altså når jeg fortalte mine nærmeste at Covid var forkjølelse og influensa lurte de på hvorfor så mange ble så alvorlige syke i Nord-Italia. De hadde et poeng. David Icke som jeg ser du linker til tror heller ikke på viruset. Han sa at dødsfallene i Nord-Italia var pga forurensning. Men sp var det mange alvorlige tilfeller på isolerte steder. Et alpinanlegg i Østerrike dro opp panikk i Norge. Cruiseskip ble det flere og flere av. Da lurte jeg på om det var noe i friskluftsanlegg eller vannet. Fordi det var mistenkelig. Disse ble lagt inn og var skikkelig dårlige. Og de var friske. De hadde ikke underliggende sykdommer. De stod på ski. Andre fikk diagnose uten å ha symptomer. Bare en test. Kan du forklare det?

Så dette dreier seg ikke om virus. Det dreier seg om å spre frykt. Det dreier seg om Remdesivir. Det dreier seg om innholdet i vaksinene. Det er vaksinene som må være fokus fordi dødstallene har gått opp 40% etter kvaksineringen. Krefttilfeller, blodpropper, amputeringer, myokarditt, hjerteinfarkt, hjerneinfarkt har skutt i været. Hva skyldes det? Hva er i kvaksinen? Det er ikke snakk om å tappe slanger. De skaper kunstig gift og det samt mange andre ting relatert til slangegift er veldig godt dokumentert. Så hvorfor er de distraksjon? Slangegift brukes hele tiden i medisinen. Det visste ikke jeg. Skal du ikke heller ha fokus på hvilket svineri som er i kvaksinen? Folk faller om og blir syke. Hvorfor får så mange kreft? Hvorfor blodpropp og infarkt? Hvorfor langvarige pusteproblemer. Det er ikke symptomer på Corona virus. Små barn får blodpropp og hjerteinfarkt nå. De hevder det er normalt. Alle disse symptomene er felles med de som er blitt bitt av slanger.
Anbefaler å se dokumentarene. Det er i det minste interessant. Samme med 5G. Det er interessant. Hvorfor løper folk til testing. De føler seg litt rare. Mister lukt og smak.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

De kan lage noe på en lab, som de kaller virus, og det er syntetisk.

Virus eksisterer ikke. PUNKTUM.

COVID, eksisterer IKKE. PUNKTUM.

Det er kun for å ta kontroll, over befolkningen på jorden at de kjører dette ut.

FRYKT, KAOS, og deretter ORDEN.

FRYKT og frustrasjoner, så blir det KAOS og opprør, så blir det politistat, og militærstat.
DERETTER, totalitært regime. PUNKTUM.

Vaksinene ( dødssprøytene ) er bare en villendende del av spillet. De skaper frykt, sinne, frustrasjoner, når alt no avsløres, så blir det kaos, og politi / militærstater, så kommer totalitært regime.

Verden blir, som kina. PUNKTUM.

Dette er et, avansert, psukologisk, maktspill, og de tar nå kontrollen over befolkningen, som er totalt uvitende om hva som virkelig skjer.

De blir, SKUTT på med micro-bølge-våpen, de blir hypnotisert via tv, mobil, nettbrett, smart-produkter i hjemmet, og bilen etc etc. PUNKTUM.

På den andre siden, så kjempes det en vanvittig kamp mellom det gode og onde, altså, i åndeverden, alt det er bare tøv. For vår bevissthet er den som styrer utfallet i verden.

Når vi følger disse krypene, så blir resultatet, slik de vil.

SAMLES, befolkningen på jorden seg til 1, ett folk, så tar vi over, og det over natten. PUNKTUM.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

LØSNINGEN PÅ UTFORDRINGEN VI SOM MENNESKER NÅ HAR ER VELDIG ENKEL.

SAMLE OSS TIL ETT FOLK, SÅ TAR VI OVER MAKTEN PÅ JORDEN, OG DISSE KRYPA I MØRKET VIL BLI BORTE.

Slik, fungerer systemet. PUNKTUM.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Er vel mer slik at Covid finnes, men er skapt og sluppet ut?
Kanskje jeg skal spørre store G om hva deres neste ledd i planen er, og kringkaste det.

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e- COVID-19/Certification Of Vaccination IDentification-AI (1=A, 9=I Artificial Intelligence
Aradorn skrev: “Dette er et, avansert, psukologisk maktspill, og de tar nå kontrollen over befolkningen, som er totalt uvitende om hva som virkelig skjer.” Alias MK-ULTRA

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Da forstår jeg. Trodde du ville ha fokus på virus. Vel det handler ikke om virus.
Her er i hvert fall kommentarer rundt filmen. Så kan de som har sett dokumentaren kanskje bidra.
Ardis/Nino Rodriguez
https://www.bitchute.com/video/zFNqhRXYbqHw/
Ardis/Mike Adams Del 1
https://www.brighteon.com/2b090826-787f-4d03-9f78-a1a80d3fe767
Del 2
https://www.brighteon.com/60556b94-86af-4eae-aa59-441b02b71c33
Del 3
https://www.brighteon.com/0d74ac38-dcf9-44e6-99f6-96c6a59abcf9

Anbefaler å se dette uansett. Det er mye interessant. Håper Nyhetsspeilet lager en artikkel på norsk. Jeg skal se mer på det og kommentere mer senere.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Fint å se denne :

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

ONSKAPEN HAR INGEN, GRENSER.

SE DENNE A. S. A. P

https://brandnewtube.com/v/TeycaK

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Bra begynnelse, må se mer til de der karene. For kvalm til å se noe kvalt nå så skal se fortsettelsen en annen dag, repost den om noen dager så jeg ikke roter den vekk!

Anonym
Anonym
Anonym
2 år siden

Grunnloven pr dags dato ser jo allerede ut som ett kladdeark for snørrunger. De endrer den raskere enn såpeskum på vinduet. Folket har tapt landet til svikere. Politi hvis utdannelse består i ett tre dagers brytekurs burde hatt solid juling for hva de har forårsaket med sin mk ultra mot folket. Drittsvik!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Anonym
2 år siden

Grunnloven spiller ingen rolle.
Lovverket er laget for den fiktive verden, som globalistene styrer, ikke, vår verden Levende mann og kvinne av Norge.

Landet Norge, er ikke, satt opp enda.

VI lever i STATEN NORGE, del av NWO.
Styrt av globalistene ( stoltenberg, solberg, brundtland, og resten av massemorderne)

Er det fortsatt et klart tenkende hodet der ute, så kan vi sette opp Landet Norge.

Eneste måte å vinne over disse krapylene, er å unite.
Samle oss til 1, ett.

Så, vi må sette opp vår egen ” bank ” utenfor det fiktive systemet.
Sette opp vårt eget medisinske senter, utenfor det fiktive systemet.
sette opp vårt eget land, med vårt eget system, styrt av levende mann og kvinne.

Anonym
Anonym
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Fungerer ikke slik dessverre. Verden er en maskin. Autorisasjon rikdom og makt flytter ikke på seg. Man må plassere seg selv i det som allerede er der. Det er hva herskerne alltid har skjønt. Din plan ville ført til et råttent og møkkete sidesamfunn, fordi det helt enkelt ikke er slik “maskinen” er programmert til å skjønne. Eliten vet slikt, derfor får de alt av penger og velstand mens “opponentene” ender opp som fattig og møkkete.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Anonym
2 år siden

Levende mann og kvinne kryper, IKKE, under føttene til andre.PUNKTUM.

Anonym
Anonym
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Er dessverre nettopp det man gjør, om man går feil frem.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Har du en øy?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Arry:
https://www.youtube.com/watch?v=ouHqZI2wY6w
The store solar flare/Kill-shot or kill-not?
Noen som vet når denne hendingen skal finne sted?

Trøtt av å vente …

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – “Ganske plutselig…” Nora Bang snakker om dette i begynnelsen av denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=aeIyiXpWy7M Også viser hun til denne linken ang det du nevner:

DET KOSMISKE EGOETS SKIFTENDE FØLELSER I VERDENS SITUASJON IDAG:

ET PAR GOBITER til deg som er “trøtt av å vente”. Gjelder forøvrig oss alle som er våkne, men vi begynner å bli veldig mange :-)

“In This Time”: https://www.youtube.com/watch?v=gc5Q-owo6GU

The Greatest Song Ever Went Nowhere – “Down By The Riverside” (sangen starter etter 04:07, men verdt å lytte til hele videoen da det snakkes om tusenvis av meget gode låter som aldri har blitt utgitt):

e
e
Anonym
2 år siden

Reprise med korrigering og tillegg:
Dagens godbiter:

Oh yes DR. Phil. Good one!

LOL. Troll I Ålesund?

«He is NO NORMALl man” No, he is an ODD FELLOW ;)

Kul låt. lol.

JEEEI!!! Covid-19 passport implanted in your skin using this NFC-enabled microchip

https://www.youtube.com/watch?v=JzS590AkE6c

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jepp, har merket meg noe id en duren tidligere. Det forundrer meg at det er så mange djevelske mennesker.
Hadde nettopp et hårreisende episode hvor jeg mistenker ulovlig medisinsk forskning. En dyrlege skulle avlive en katt, etter katten fikk smertestillende, og antibiotika og litt bedøvelse pga enkel undersøkelse, for å se om den skulle avlives så begynte katten å ule av smerter, jo mer medisinen virket jo mer ulte katten. Og enda verre ble det da den fikk den bedøvelsen den skal ha for avlivning. Jeg skal spre deg for deg grufulle fortsettelsen, men katten druknet da sprøyte ble satt rett i lungen i istedenfor hjertet.
Aldri sett eller hørt om noe lignende. Utilgivelig i mine øyne. SO, måtte alle de som var deltagende i bruk av feil medisin/utprøvning av medisin uten samtykke; alle få ende sine liv på en like grufull måte som katten. NAZI djevler.

Det var dagens raserianfall.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Dr Sherri Tenpenny og Alex advarte også om dette:
https://battleplan.news/watch?id=62437db7b66b7f3667962f37

Det er helt NAZI!
MEN! Samtidig har vi en fantastisk oppvåkning. Jeg trodde aldri amerikanere skulle flokke ut for å velge under plandemien. Vi fikser dette! Ingen tvil. Jeg har satt min personlige strek rundt dette. De som innfører slikt tyranni er forrædere. Vi har Nürnberg kodeksen og vi har vår naturrett. Ingenting er over det. Kan da ikke bare komme en gjeng idioter å vedta at deres lov styrer over våre egne. Det er jo sykt! De er gale! Dette kommer ikke til å skje. De må bare glemme den fantasien der. Vi er ikke kinesere.

Jeg liker slike artikler. Kortere artikler med nyheter som ikke blir vist ellers. Oftere og kortere. Slik at det blir mer aktivitet og innlegg/debatt. Helt topp!
Vi trenger mer på norsk.

Anbefaler å prøve https://www.blast.video/#trending
Videoer fra nettet som trender på forskjellige plattformer.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

THE LOST HISTORY OF EARTH & WHY EVERYTHING IS A LIE ( PART 1 )

https://brandnewtube.com/v/3FPIcV

THE LOST HISTORY OF EARTH & WHY EVERYTHING IS A LIE ( PART 2 )

https://brandnewtube.com/v/vC9Zxn

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

GET READY FOR NR 3 AND 4 :

THE LOST HISTORY OF EARTH & WHY EVERYTHING IS A LIE ( PART 3 ) VOL 2-1
https://brandnewtube.com/v/CD4IJl

THE LOST HISTORY OF EARTH & WHY EVERYTHING IS A LIE ( PART 4 ) VOL 2-2
https://brandnewtube.com/v/DySyNz

Leif Kåre Gran
Leif Kåre Gran
Anonym
2 år siden

Ingen kan medisin for legemidlenes skal tjene penger på noe ingen kan leve med. For det eksisterer ikke sykdom uten at Tynntarmen er gått lekk, for det hindrer Levra å fungere. Derfor eksisterer det ikke sykdom uten at Magesya er borte. Noe som betyr at det ikke er noe liv etter døden, for da skal man bare råttne bort. Derfor ingen kan noe annet enn Naturmrdisin. For de som kan, kan hindre at sykdom kan eksistere. Men ingen kan medisin, uten å vite hva man bruker Sporstoffene til. Derfor er sabotarsje de I det offentlige er til for. For ingen dør av sympyomene, men at de ikke kan leve av maten lenger. Derfor finnes det ikke noen alternativ medisin. For skal man se bort I fra hva man får I seg mat for, da går det fortsatt best uten innblanding. For da kan jeg bedre selv, som har prøvd det eneste som kan fungere. Derfor må medisin virke på Immusystrmets betingelser for å ha noe å leve av.

« Forrige artikkel

Den skjulte historie om Rotschild, Khazarmafia og jøder som ikke er jøder

Neste artikkel »

NATO – grunnlagt på løgn

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x