WHO Whistleblower Dr. Astrid Stuckelberger, foto herfra: https://greatgameindia.com/who-whistleblower-astrid-stuckelberger-bill-gates/

Norske Dr. Astrid Stuckelberger avslører Bill Gates og WHO

13211 visninger
3 minutter lesetid
436

Artikkel, tekst oversatt fra artikkel på engelsk, her og tysk, her.


I en forbløffende tilståelse avslørte WHO-varsleren Dr. Astrid Stueckelberger mistenkelige aktiviteter til Bill Gates og vaksinealliansen GAVI. På det 41. møtet i Coronavirus Committee of Enquiry i Berlin fortalte hun at reglene der land samarbeider med WHO, gjør WHO ansvarlig for praktisk talt alle regler og formelle forordninger og kunngjøringer. Som en del av WHOs Executive Council er Bill Gates tilstede som et uoffisielt medlemsland og tar avgjørelser som berører hele verden (toppfoto hentet, her).

Tidlig i karrieren begynte hun å arbeide for Verdens helseorganisasjon, som hun kaller «vitenskap slik man bruker i politiske sammenheng». Som forfatter har hun publisert 10 bøker og mer enn 170 vitenskapelige artikler, policyoppgaver, rapporter til regjeringer, EU-kommisjon og FN. Etter hvert som karrieren utviklet seg, ble hun bedt av politikere om å organisere folkehelsearrangementer. Og i 1999, i sin rolle som forskningsetiker for WHO, ble hun bedt av Universitetet i Genève om å jobbe med internasjonale helseforskrifter. Hun jobbet også med Georgetown University og andre for å være forberedt på en pandemi og handle raskt i tilfelle en pandemi. Corona etterforskningskomité Foundation Corona Investigative Committee i Tyskland er en uavhengig plattform for medisinske spørsmål og etikk under ledelse av Dr. Reiner Fuellmich. Dr. Füllmich er en kjent advokat i Tyskland og California som spesialiserer seg i straffeforfølgelse av falske selskaper, inkludert det som muligens er den største globale søksmålet mot alle hovedpersonene i den såkalte «Covid-skandalen».

Det er takket være hans innsats at en tysk domstol felte en banebrytende dom som erklærte COVID-19-forbud som ble pålagt av regjeringen grunnlovsstridig. «Lockdown» i Thueringen var en «katastrofal feil politisk avgjørelse med dramatiske konsekvenser for nesten alle områder av livet,» begrunnet retten sin avgjørelse. På det 41. møtet i komiteen, avsløte den sveitsiske helseforsker Dr. Astrid Stueckelberger fra WHO, der hun hadde arbeidet i 20 år. Hun fortale at Sveits er et sentrum for korrupsjon og at vaksinealliansen GAVI og Bill Gates har fullstendig immunitet uansett hva de gjør.

Dr. Astrid Stueckelberger gir intervju til Dr. Reiner Fuellmich i den uavhengig Korona-undersøkelseskommisjon i Berlin, Tyskland (video, her).

Hun snakker om de «mistenkelige» aktivitetene til Bill Gates og de forbehold hun har til avgjørelser gjort av WHO, GAVI og Gates. Da pandemien begynte, kunne hun fastslå mange brudd på helsekoder og mer. De regler som gjelder samarbeid land imellom gir praktisk talt WHO avgjørende myndighet vedrørende forskrifter og formelle forordninger og uttalelser – med Gates, som er en en del av hovedstyret, og som fungerer som et uoffisielt medlemsland og tar beslutninger som berører hele verden. Tidligere hadde avisen GreatGameIndia rapportert hvordan GAVI kontrollerer nasjonenes koronavirus-respons og opptrer som et vaksinekartell.

Ifølge en ekspertvurdert forskningsrapport publisert i en respektert medisinsk fagjournal, drepte Bill Gates ‘DTP-vaksine 10 ganger flere afrikanske jenter enn selve sykdommen. Vaksinen hadde åpenbart svekket deres immunforsvar. Selv om et slikt studie aldri ble utført før 2017, presset Bill Gates og vaksinealliansen GAVI og WHO for bruk av vaksinene på intetanende afrikanske babyer.

GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization), finansiert av Bill Gates og ledet av Storbritannia, har opprettet et system kalt prestasjonsbasert finansiering der de økonomisk straffer nasjoner basert på om de overholder eller ikke overholder vaksinasjonsprogrammer. Antallet vaksinerelaterte dødsfall fra GAVI er imidlertid mye høyere. Kritiske medikamenter produsert av Big Pharma har resultert i opptil 38 millioner for tidlige dødsfall, ifølge Madhav Nalpat, direktør for Institutt for geopolitikk og internasjonale relasjoner ved Manipal University.

BMGF (Bill & Melinda Gates Foundation) finansierer internasjonale frivillige organisasjoner som GAVI og PATH, som følger deres politikk for å favorisere merkevarene til amerikanske EU-selskaper som Ely Lilly, Pfizer, GSK, Merck, Novartis og andre slike selskaper som ble beryktet for å selge livsnødvendige medikamenter til kriminellt høye priser. Selv om nøyaktige tall er vanskelige å få tak i, hevdet en helseekspert at «de uhyggelig høye prisene på kritiske legemidler produsert av Big Pharma har resultert i opptil 38 millioner for tidlige dødsfall i underutviklede land det siste tiåret». Dette tallet ville vært «mye høyere hvis sivilsamfunnets grupper i Europa ikke hadde fått billigere erstatninger fra India for flere ekstremt kostbare medisiner mot dødelige sykdommer produsert av farmasøytiske konglomerater i den utviklede verden».

GAVI er også tilknyttet den britiske eugenikk-bevegelsen (reduksjon av befolkningen) så vel som andre eugenikkrelaterte institusjoner som Wellcome Trust og andre produsenter av COVID-19-vaksinen som AstraZeneca og Oxford University.


Tekst hentet fra artikkel på engelsk, her og tysk, her. Hør advokat Rainer Fuellmich intervjue Astrid Stueckelberger, Youtube, her og Bitchute, her og her.

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Abonnere
Varsle om
guest

436 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Smurfen
Smurfen
2 år siden

Verdens fremste vaksine ekspert sier at alle som tar vaksinen vil dø.

Satanistene i makteliten bekrefter det med å kalle den kommende sommeren for The Dark Summer ..
Bill Gates kaller vaksine programmet og befolkningsreduksjonen hans for The Finale Solution.

Folk som går med masker, bruker rompesprit på hender og ikke tørr å ta i andre eller tar PCR test vil også dø eller bli svært syk.

TOP VACCINE INSIDER SAYS THE VAX WILL CAUSE A WORLDWIDE GENOCIDE

https://www.bitchute.com/video/zalmIYNwReVW/

Har du noen i familien eller andre du bryr deg om som vurderer å ta vaksinen … lås de inne i en kjeller til folk begynner å dø …

For litt siden så møttes en gruppe på 7 der alle var enige om at en kraftig befolkningsreduksjon med vaksiner er mål nr 1, De 7 var Gates, Rockefeller, Winfrey, Blomberg, Soros, Buffet og Ted Turner.
TEOTWAWKI (2021)

https://www.bitchute.com/video/lY1VqAIJFZbK/

https://imma.gr/l/102115x6b6b1

Denne gjengen skal herske over verden.

https://imma.gr/l/102116x794a7

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Smurfen

“Happy Purim, Bibi!” the clown says. “But I’m scared. What’s in those vaccines?”
“Chen, don’t be a clown,” Netanyahu responds. “These vaccines were approved by the world’s leading experts, the American FDA. Millions have already been vaccinated and now they’re safe.

”https://www.infowars.com/posts/israel-pm-tells-clown-to-take-vaccine-in-propaganda-push/

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Patriot

NR 1 : D ER IKKE vaksine. D ER DØDSSPRØYTA. MARK OF THE BEAST. SLÅ OPP I BOOK OF REVELATION. Alt som i dag skjer står i boka. Du blir gående rundt som levended)ød,. mRNA overtar kroppen din. August-21 og utover vil ALLE SOM TOK SPRØYTA DØ. Influensa er ikke, virus. U eat 2uch shit, kroppe din varsler deg når immunforsvaret er nede = flue. Virus er latinsk ord = poison = gift, du spiste for mye drittmat, immune systemet er nede. Vkrus = fragment av noe. Virus har aldri blitt isolert. Kan ikke se et virus i microscope.

Future
Future
2 år siden
Svar til  Smurfen

Dere har ikke en sjanse mot oss. Vi har allerede vaksinert nok!

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Future

Det handler ikke, om å ha sjansen mot dere.

Handler om hvert enkelt menneskes valg.

kill uminati
kill uminati
2 år siden
Svar til  Future

Kjempen holder på å våkne og når kjempen våkner skal dere dingle.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Smurfen

Såklart vil de dø. Det er jo agenda 21->2030.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Smurfen

IKKE GLEM, DET FANTASTISKE ARBEIDET OLE DAMMEGÅRD HAR GJORT DE SISTE 30-35 ÅRA MED Å AVSLØRE ALLE DISSE KRYPA.

https://www.lightonconspiracies.com

Svein Evensen
Svein Evensen
2 år siden
Svar til  Smurfen

Jeg visste dere konspirasjonsfolka var klin sprø, men galskapen som her kokes opp er nesten utenomjordisk. Står det noen grønne aliens i ledertog med frimurersionistnazister bak dere? Eller er dere vaksinert mot fakta og virkelighetsforståelse, der vaksinen består av chemitrails uten at satanistkommunistpedofilene i sionist-illuminati-regjeringa til Erna blir avslørt som de antikristkommunistene de er?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Svein Evensen

Det diskuteres her inne. Det er da ikke sånn at alle tenker likt, men vaksinert er vi nok ikke. Det burde du ha forstått;) Har du lyst til å fortelle om din virkelighetsforståelse da? Fint med innspill. Åpen for alt. Fellesnevner er kanskje sannhetssøker. Hadde jeg visst sannheten, hadde jeg stått i gatene og ropt den ut. Aliens vet jeg ikke noe om. Har du noe du interesserer deg i da?

nm264
nm264
1 år siden
Svar til  Patriot

…men vaksinert er vi nok ikke. Nei det er nok like greit det, da løser dette seg selv til slutt :):)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Svein Evensen

Jeg anbefaler å gjøre litt research på egen hånd. Sjekk Tim Ballards arbeid:https://youtu.be/mHQHP7cCg0c
https://ourrescue.org
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/ghislane-maxwell-jeffrey-epstein-evidence-b1827610.html

Søk opp Jeffrey Epstein: https://youtu.be/4IBYkuK9B98 , Anthony Weiner: https://youtu.be/Bqfb3gT2rGM ,Ghislane Maxwell: https://youtu.be/JY6YUPQfpMA , Prince Andrew: https://youtu.be/2tfjbsakQAU , Hunter Biden: https://youtu.be/KR0sn7cj31g
Epstein er kjent for å forsyne eliten med barn og så presse dem for penger i ettertid. Slik kan de styre politikere, direktører, dommere, Hollywood og kongelige. Du har sikkert hørt om Epsteins Lolitaexpress som Clinton besøkte Norge med? Terje Rød Larsens avgang og norske kjendiser. 3 millioner sider med bevis i Epstein/Maxwell er samlet for rettssaken. Det flommer over av materiale der ute. Sjekk opp symbolisme rundt frimureri/satanisme/ritualer/pedofili/drap. Sjekk Hollywood og musikkindustriens bruk av symboler og satanisme. Hvor er Hunter Biden?! Hvorfor er han sensurert? Hvorfor er ikke han i fengsel? Hva skjer med Hunter Biden’s laptop?
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9445105/What-Hunter-Biden-left-tell-memoir-revealed.html

60 minutes Australia har vært snill og satt søkelys på pedofili, trafficking og Pengeutpressing. Epsteins pedofilring https://youtu.be/VQOOxOl9l80

https://gailallen.com/theo/Secrets-of-the-CIA-Global-Sex-Slave-Industry-by-Dr-Sue-Arrigo.html
Bill Clinton: https://youtu.be/myQ2wVQxHNE
Bill Gates: https://youtu.be/WnKQ4tzg7ow
Satan’s Children: https://youtu.be/c2ioRBNriG8

Ashton Kutchers arbeid: https://youtu.be/HUmfsvegMRo

https://youtu.be/twyg1DYoG9M
https://youtu.be/Ojj6eFgH0x8
Putin om pedofili og satanisme:https://youtu.be/tlaHubJ-fKk
https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/facebook-app-child-sex-crimes-nspcc-b1822760.html
https://www.businessinsider.com/facebook-instagram-report-20-million-child-sexual-abuse-images-2021-2?r=US&IR=T

Svein Evensen
Svein Evensen
2 år siden
Svar til  Patriot

Tror du at du beviser noe som helst ved å sause sammen alt beviselig løgnaktig møl, høyreekstrem propaganda, konspirasjonstull fra ekkokamre med fakta (pedofili finnes) og lage alt mulig og umulig grums via»quilt by asossiation»?
Herregud, med samme teknikk kan det «bevises» at du er ABBs skulte støttespiller, at syklistene eller filatelistene sto bak 9/11 eller WW2. Makan til smørje :-(

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Svein Evensen

Anbefalte deg å gjøre egne undersøkelser. Så får du avgjøre selv. Søkte opp noen linker til deg, om du er interessert. Har holdt på noen år og sett mye, men det er ikke sånn at jeg tror på alt. Noe spesielt du tenker på da? Hvis man tar sak for sak.

ken
ken
2 år siden
Svar til  Patriot

Patriot – Ser du har nevnt «Reiki healing». Nevner at jeg har respekt for healing, men hva med Reiki healing og «chokurei x 3» sammen med håndsymboler som «tegnes» som 3 seks-tall? Har du noen formening om det?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  ken

Hei Ken
Jeg har lagt merke til de håndtegnene, men jeg tror de er opp/ned? Uansett er det jo ikke en signal eller markering til noen. Jeg vet ikke så mye om Reiki. Jeg har bare hatt en veldig god opplevelse med en slik healer. 6-tallet er jo tallet for mennesket, så er det 3 x 6 da, og det tror jeg personlig, er tre på toppen av pyramiden. Det er en trekant. Om jeg ikke husker feil var det 3 stk ved graven til Salomo som la ned et trekantsymbol. Så har vi treenigheten eller trinity i Babylon.Tre overhoder. Energien 666 kan man ta kontroll på og gjøre den god. Jeg mener det er som med alt at man kan ta symboler og gjøre de til både godt og ondt. Hakekorset og stjernene. Man kan ikke si at symboler er gode eller onde, det er hva man gjør de til. Når man holder håndsymbolet som viser tre seksere, så er det for å vise tilhørighet til det onde ja. Ikke de som ikke vet hva det betyr. Det er en bevisst handling. Illuminati.

Takker for praten. Jeg skal fokusere mer i den retning fremover. Healing, kjærlighet og godhet. Så jeg har avsluttet her på speilet. Det blir mye negativitet. Jeg har gjort mitt for å opplyse og advare. De som fortsatt tror på vaksiner kan man ikke gjøre noe med. Må bare avregistrere så jeg ikke får mailer. Klarer ikke la være å svare :) Det kommer vel frem mye nå fremover. Lin Wood trykket til skikkelig her om dagen. Jim Caviezel talte om adrenochrome. Har også kommet frem ny teknologi som kan ta hvem som helst i en video og kopiere. Jeg så en video av Obama, men det viste seg at det var det ikke. De kan ta hvem som helst og få de til å likne både i utseende og tale. Litt nifst. Jeg avslørte det ikke.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Ja, Pat, de kan ta hvem som helst å få de til å ligne i utseende og tale, de kan få hvem som hest til å se ut som om de gjør noe de ikke gjør. Teknologien som jeg skrev om i et av mine tidligere innlegg. Han jeg hørte om/møtte omkring den tida jeg hadde min festival opplevelse ;) Han som de hadde manipulert bilder av. At han gjorde en fæl handling han ikke hadde gjort. Jeg kan jo ikke garantere for at historien er sann, men teknologien finnes så jeg betviler ikke at det er godt mulig. Etter det jeg selv så også. En farlig teknologi.

Jeg nekter. Vil ha deg her. Spre kjærlighet kan du gjøre her også, det trengs jo. Ikke sett deg på «corona» flyet som tar deg ut herfra, vekk fra meg. «Snakes» om the plane.

Er det bare meg som har fått forhøyet frekvens i det siste? Skriv en artikkel om kjærlighet :) Kåm Ån!

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

When he ignores you.

Kanskje gullfisken hans er syk. lol.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

e, jeg ignorerer deg ikke. Jeg har skrevet i mange artikler, og må avregistrere interesse for alle artiklene, en etter en. Hvis du vil ha svar må du finne en som jeg ikke har avregistrert. Jeg har ikke funnet noen knapp for å avregistrere alt.

Jeg har fulgt med litt på https://frankspeech.com/
I kveld. De snakker om vaksiner og dr Tenpenny. Hvordan Kina har brukt virus som psykisk krigføring. De skal få folk til å bli redde for alt. Så det er interessant, for de som vil høre om virus og vaksiner. Du må se disse videoene:

Deepfake Obama –

Jim Caviezel, Fra sound of Freedom og Passion of Christ om Adrenochrome:

Lin Wood Health & Freedom conferance
https://youtu.be/6Rk7AapoONM

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Skal se på de, spennende! Det er kanskje ikke meningen at du skal helt ut, det kan være viktig å ha ei tå inne, innimellom. Noen ganger får man begrenset mulighet til å kommunisere med noen. Man må benytte sjansen mens man har den. Det kan være viktig.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Jeg leste artikkelen om Gaarder. Jeg vet ikke hva som er riktig, men det har skjedd mange dødsfall som man kan stusse over. Mye rart rundt Hydroxichloroquine og fløyteblåsere ellers.https://www.reuters.com/article/us-canada-death-apotex-idUSKBN1FF2G2 Flere dødsfall der.Gjør research.

Brandy Vaughan så jeg video av før hun ble drept. Da det hadde vært innbrudd flere ganger i hennes hjem
https://davidicke.com/2020/12/10/brandy-vaughan-rip-her-greatest-legacy-is-what-she-said-about-vaccines-and-you-might-see-from-this-video-why-she-is-no-longer-with-us-before-you-have-the-covid-vaccine-thats-being-bullied-on/

https://www.globalresearch.ca/the-covid-outbreak-biggest-health-scam-of-the-21st-century-report-by-1500-health-professionals/5737838

Stanford studie viser at maskene gir absolutt 0% beskyttelse
https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/stanford-study-results-facemasks-ineffective-block-transmission-covid-19-actually-can-cause-health-deterioration-premature-death/

100% sikker på at masker inneholder levende organismer. Hva er de?
https://odysee.com/@TimTruth:b/medic-100-percent-sure-examined-masks-have-living-organisms:a

Pfizer vaksinen zoomet inn. Inneholder den levende organismer?
https://odysee.com/@TimTruth:b/Pfizer-vaccine-zoomed:e

Fauci under press:
https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/works-dr-fauci-get-ask-questions-rep-jim-jordan-puts-arrogant-fauci-place-video/

Du ser at ting ruller ut. Corona-hoax narrativet vinner frem og blir mainstream. Stater åpner opp. Frank Speech dropper bombe etter bombe Fremover. Jeg føler at jeg har gjort det jeg kan. Jeg er lettet og gliderer meg til å ta fatt på våren og sommeren. Jeg er lei av internett og er fornøyd. Jeg skal gå tilbake til åndelige og manifestere det gode. Man må passe på å ikke gi for mye energi til det negative. Det var kun for å vekke folk. Nå starter arbeidet med å snu alt til det positive. Som jeg sa til deg tidligere. Jeg følte også å ha blitt truffet av en slik energikule, da jeg sto ved vinduet. Dette skjedde for mange år siden. Hjertet gikk veldig fort, men på åndelig vis hadde jeg fått beskjed om at jeg hadde et veldig sterkt hjerte. Det beroliget meg. Jeg sto der fortsatt, men det var ubehagelig. Det har jeg lagt bak meg. Saken vår har seiret. Jeg håper så mange som mulig får delta i den spennende tiden fremover. Jeg ønsker bare at alt skal slippe opp og at man legger ned alle våpen. Mye har skjedd etter 2012. Det siste trinnet på den åndelige pyramiden nærmer seg. Der er det enhet. Vi har gått fra individ, familie, stamme, slekt, samfunn, land, globale og gjennom kriger og elendighet vil vi enes som om jorden var et skip i universet og vi var mannskapet som jobbet sammen. Jeg vil gi min energi til det. Ikke mer politikk og diskusjoner.

Jeg håper du forstår at jeg ikke ignorer, men min tid her på Speilet er over. Jeg kom hit etter å ha fulgt den amerikanske valgkampen. Norge så ut til å sove så dypt at jeg egentlig ikke orket å delta. Folk sitter bare rundt og tar inn det som serveres på nyhetene og TV, om og om igjen. Som dopamin-junkier. Man må også passe på at man ikke går i den fella i alternativmiljøet. At man hele tiden må bli føret med spennende ting som kanskje ikke har rot i virkeligheten. Jeg undersøkte litt rundt 5G og kontaktet de som godkjente bruken. Jeg var interessert i hva de hadde forsket på. Det var høyfrekvent stråling og effekt på celler i kroppen. De hadde ikke studert kvantemekanikk og hvordan det kan ha effekt på kroppen ved mobilsignaler. Det burde det forskes på. Jeg tror det kan forstyrre våre kropper. Personlig tror jeg også at kroppen vår kan tilpasse seg, men det kan ha utslag. Mange føler svimmelhet og utmattelse. Det tror jeg kan ha noe med slike forstyrrelser å gjøre. Sansene våre oppfatter vibrasjoner og tolker disse. Kanskje kan det til og med tolkes som infeksjon eller sykdom. Viktig å komme seg ut. Holde seg i form og vise hjernen at her fungerer alt som det skal.

Viktig at Nyhetsspeilet eksisterer. Håper det glir inn i et mer åndelig perspektiv etterhvert. Håper også at de fikser bugs. Det er mange kommentarer som ikke kommer fram. Vanskelig å gjennomføre samtaler. Må gå gjennom hele regla for å finne nye. Nei, nå er jeg klar til å avslutte. Man må ikke forelske seg i et nick, e. Det er rart. Jeg får dårlig samvittighet for å forlate deg her. Håper du blir godt tatt vare på, e. Man har blitt litt kjent med bokstaven e. Kanskje vi alle her treffes på gaten en dag? Det hadde vært spennende. Se tilbake på Corona-hoax og den tiden folk var gale og hysteriske med masker, visir, avstand og nedstengninger.
Lykke til videre!

ken
ken
2 år siden
Svar til  Patriot

Patriot – Patriot – Takk for utfyllende svar ang «Reiki»! Ang 5G, bør du sjekke ut Einar Flydal: http://www.einarflydal.com

Har en viktig oppfordring til deg som evnt kan hjelpe MANGE…

«Being spiritual, means that you are in connection with yourself. I choose to call it God inside my heart. Does not matter what label you are. Find out who you are. When you find out who you are, that is your spirit. When you connect with your spirit and your moral compass is accurate, then you can trust your inituition and your spirit, and that is what we refere to as spiritual, being sovereign. To trust yourself. If you are religious, you are not spiritual. In 4th dimension, you are looking for truth… Not about going to chuch, you do not need to go to churh to pray. Brain and heart in harmony. God lets us live and learn by mistakes. No wrong in doing mistakes, as long as you learn from it…»

Hva tenker du? HVORAN?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  ken

Ken
Jeg må se mer på Einar Flydal. Jeg er interessert i slike ting. Jeg har sett litt etter det tidligere, men det er ganske lite. Det virker som om folk bare stoler på ekspertene. Vi er naive i Norge og tror at man kan stole på t eks USA. De ser ikke en gang på det. Da jeg undersøkte virket det som om professoren googlet for å finne et svar. Det eneste jeg vil si er at det ikke er forsket nok, og at det kan være en risiko. Kanskje er det alvorligere enn det jeg tror selv.

Jeg er enig med deg om det med spiritual. Det er mye av det samme i Kabbala. Til slutt er det en sammensmelting. Det er egentlig ikke noe forskjell på spirit og body. Målet er å leve udødelig her på jorden. Fordi himmelen er her nede. Frem til det er det oppvåkning, og man våkner faktisk til evig liv her på jorden. Så ingen er egentlig våken. Det er mange flere «dimensjoner». Jødedom som jeg har lest mye av, er egentlig ikke en religion. Det er en lære om hvordan komme tilbake til den våkne tilstanden. På veien dit vil man få en mye høyere forståelse. Jeg anbefaler å søke i de bøkene. Du vil få en oppvåkning og en forståelse som er bare gitt til de som er rettferdige. Det handler om moral og kunnskap. Jeg har fulgt dette i mange år. En helt annen verden enn hva jeg levde i før. Ville ikke byttet det mot alle pengene i verden. Ja Gud bor i hjertet, men i andres hjerter også. Det er morsomt å se det i andre. Så er vi også de andre rundt oss. Så vi har det best om de rundt oss har det bra. Vi når ikke våken tilstand uten at alle blir som én og alle blir løftet til våken tilstand. Da er det at vi «ser» Gud. Da har vi våknet til øverste bevissthet. Man tror at man har våknet når man ser alle løgnene som har holdt oss nede, men vi skal våkne til så mye mer. Det ene er synkroniteten som e snakker om. Da forstår man at noe er på gang, men mye mer kommer. Vi må få med alle først.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Du har rett, bruk tid på å fokusere på det gode, er jo lett å miste fokus av alt det negative selv om det er veldig nyttig å avdekke ting slik at folk ser. Jeg må gjøre det selv, om jeg skal få gjennomført det jeg ønsker å gjøre. De gode planene.

Ja man må være forsiktig, det er mye som kan skje ved et vindu. lol. Om ikke annet så sees vi kanskje igjen på gjenopprettelsens dag; frigjørings dag. Men hvem vet hva Gud bringer frem på veien man går?
Jeg forelsket meg for lenge siden i ånden som går gjennom orda. Noen ganger kunne man se den, andre ganger ikke. Som om den gikk inn og ut av en og samme person, eller nick switch. lol. Kanskje litt som det Tim snakker om sin kone når hun er inspirert. Når man snaker fra ånden kan man jo også oppfattes som en annen. Det var magisk. Du husker vel historien jeg fortalte deg om det å sanse gjennom og bak orda?
Er det den som leser, er det den som skriver, hvem sine øyne er det som brenner?
Hvem er det man magnetiserer med? Hvem sine tårer, hvem sine briller, hvem sitt hår? hvem er det som røyker, hvem er den lyse, hvem er den mørke. osv. Noen ganger så blander man sammen sendebudet og prinsen. Noen ganger lurer jeg på om de har blandet seg selv sammen. (hehe, Kunne blitt ei bra bok ;)
Noen ganger syr man sammen fragmenter, noen forblir fortapt. Mens enkelte brenner seg fast til evighet.
Noen ganger ser man klarere, kanskje de samme øynene er gjentagende. Kanskje oppnår man noen små øyeblikk med en slags telepatisk forbindelse? Kanskje er det bare ren fantasi?
Jeg hadde vanvittig sterke drømmer før i tiden, og jeg har alltid har et sterkt forhold til ånd, og naturen.
Det kom ord og bilder ment for en annen tid. Jeg forstod ikke det før nylig, før vulkanene kom til liv. Det trigget noe i meg. Men det er en prosess som ikke er over. Det jeg husker best er orda som sa til meg i drømme: «Jeg som gav opp alt for deg» Det fikk meg til å føle at det var en der ute, som var ment for meg. Bare fremtiden kan vise hva det hele betød. Jeg legger det i den godes hender. Han som kjenner hjertene våre bedre enn vi selv gjør, vet nok best hva som er riktig. Fremtiden er magisk, når vi bare ser den. Også jeg er veldig opptatt av detaljer.

https://www.youtube.com/watch?v=s71Em_Po2ZY
Denne fikk jeg fra ånden i hele går. På nytt, på nytt igjen og atter på nytt.

Ikke ha dårlig samvittighet Pat. Du gjør det du må for deg og dine, slik vi alle må gjøre. Når noen vil slippe, må vi la de slippe. Jeg forstår litt hvorfor. Denne låta er nok til deg på en måte. Morsomt nok så starter også den med et vindu. Du vet hvor du kan finne meg om du skulle komme til å trenge meg til noe. Dream-team ;)

Takk for det du vet. Kyss på pannen

e.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Det har vært morsomt. Kanskje ble det litt som en blogg for oss og ikke så interessant for andre? Det har vært en god tone. Du har vært snill og holdt tilbake det du tror på mens du har støttet meg. Du er veldig snill, og det du snakker om kan man lese deg i på en måte. Det er mye som kommer fra sin egen hjerne. Sånn sett får jeg et godt bilde på hvordan du er. Når jeg snakker om kjærlighet så betyr ikke det at jeg er en engel eller er spesiell. Det er kjærlighet i det store bildet, ikke nødvendigvis meg personlig. Jeg bare forteller hvordan jeg ser kjærlighet i verden. Den er ikke inspirert av meg selv, men hvordan jeg har sett den hos andre. Jeg er bare en messenger. Jeg har et oppdrag slik sett, men ofte får man det man skaper. Fokuserer man på negativitet får man det tilbake, men det kan være nødvendig å opplyse om hva som foregår. Når det er gjort må man få tilbake fokuset. Selv om man bare har små vinger som en sommerfugl, kan man skape en tornado. Derfor er det viktig at alle bidrar så godt de kan. Nå tror jeg vi har kommet så langt at man kan fokusere på det nye. Jeg kjenner på det. Ja, hvis ting er ment for å være, så vil det skje. Takk for en spennende tid. Kyss på pannen til deg også, e :) Kos deg.

Pat

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Ja, selv om man bare har små vinger som en sommerfugl kan man starte en tornado.

En siste skatt å dele. Denne låta er veldig spesielle for meg. Den var nemlig begynnelsen, da jeg for første gang i livet virkelig la merke til synkronisitet. Den hadde jo sterke påfølgende hendelser over tid.

Du var den første jeg tenkte på da jeg våknet i dag, lol. Fordi jeg hadde en ekstraordinær drøm, som jeg selvfølgelig ikke klarer å tolke. Jeg tenkte bare: Åh nei, ikke nå som Pat er borte!

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Feil link. Her er «vindus låta»:

Svein Evensen
Svein Evensen
2 år siden
Svar til  Smurfen

Smurfen: Håper ditt innlegg er satire på konspirasjonsnoia, men man vet ikke på denne sida :-)

smurfen
smurfen
1 år siden
Svar til  Svein Evensen

Så fint å se at psykopatene i makteliten får valuta for alle milliardene de bruker i hjernevask programmene sine.

Du er jo en slik figur som Adolf Hitler kalte en perfekt borger. en som har fanatisk tillit til lystløgnere og som hater alt som lukter av sannhet.

Jo mer et samfunn avviker fra sannheten jo mer vil vil de forakte de som fronter den.

Slike som deg vil snart begynne å angripe folk som tenker selv og hylle dødsleirer før du selv blir tatt ut.
Dr Mengele sprøyten vil sørge for at siste rest av hjerneaktivitet vil opphøre innen kort tid.

De som ikke kjenner historien er dømt til å gjenta den.

Russia Today
Russia Today
1 år siden
Svar til  smurfen

bioroboter er skapt av aliens med innebygd programvare, de ikke makter å bryte ut av, så de følger ordre blindt.
dermed ingen vits å forsøke å overbevise dem. De er slaver. La dem vaksinere seg.

Levende mennesker i Frankrike startet protester mot tvangs-vaksinering på Bastille-dagen, den 14.juli 2021 og står på til dagen idag:

De sier at tvangsvaksinering er en veterinær-[mis]handling, og at de ikke er noe kveg.

Vi, levende mennesker, må fortsette å stå på for vår opprinnelige rett til frihet
mot overveldende flertall av bioroboter og hybrider på Jorden.
Thomas Jefferson har sagt: «Den som gir bort sin frihet for «sikkerhet», vil miste dem begge».

Patriot
Patriot
2 år siden

Når man snakker om timelines. Noen som kjenner igjen dette?

From late 1941 to early 1945, physicians at Buchenwald and Natzweiler concentration camps conducted experiments on inmates for the benefit of the German armed forces. They were testing the effectiveness of spotted fever and other vaccines.Approximately 75 percent of the subjects were given trial vaccines for spotted fever or nourished with other chemical substances. They were then injected with the virus. As a result, more than 90 percent of them died.[9]The virus was introduced to the remaining 25 percent without any prior protection as a control group. Most of them didn’t make it. The physicians also conducted experiments associated with yellow fever, smallpox, typhus, and other diseases. Hundreds of inmates died, and many more suffered unbearable pain as a result.

https://listverse.com/2017/06/26/top-10-horrific-nazi-human-experiments/

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Er det ikke rart hvordan «vi» tror at at denne faenskapen bare skjedde i gamle dager?
Har du forresten noen gang spurt deg selv om disse som utfører/står bak slike eksperiment i det hele tatt er mennesker?

Q
Q
2 år siden
Svar til  e

De er jesuit cult. De ble kastet ut av mange land for sin ekstreme adfefd. De skyr ingen ting. De er kusiferian=satanister. De er pure evil. Søk opp Rlnald Bernard. Han vitnet mot culten i england

e
e
2 år siden
Svar til  Q

Må innrømme at jeg ikke vet en ting om jesuitter annet enn at jeg har hørt uttrykket før. Skal sjekke opp hvem de er.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Dette startet under Atlantis tid. Noen få overlevende, som det også vil bli denne gangen. Verden går i circle. Vi lever mange roller og liv i denne verden. Det er et gedigent data-spill. våre «høyere – selv» styrer alt vi som «hologram-mennesker » gjør. De tester mange ideer etc. Nå skjer det samme som under Atlantis. Gen-modifikasjoner har vært på markedet siden 1980 – tallet. Nå kloner de mennesker og dyr. Alt på jorden dreier seg om «koder, puzzles, vitenskap, numbers, og ikke minst frekvenser» frekvenser er det mest essensielle. I det de slår på 5G, så dør alt. De ser ut til å forsøke å hacke menneskets central ( dna ). Dette kan de gjøre via mRNA. Du kan skape din egen reality.
Så hadde folk gjort hva vi i tidlig tid gjorde ( 7-9000 år siden ) så hadde alle startet med meditasjon og kontakt med sitt høyre-selv. Levd i fred. Men, de møre -kreftene spiller andre halv-del av spillet, så de gjør nå en super god jobb med å kjøre alle i grava.

5G : når de slås på så vil ALT bli berørt. energi-feltet som ligger rundt jorden, vil også bli berørt, og da begynner » helvete » jorden vil starte å rense seg selv. ALT vil bli slettet ut, og spillet starter på nytt, atter en gang.

Mer om jesuitt culten : FALL OF THE CABALL 1 – 10 og FALL OF THE CABAL SEQUAL 1-10, da blir du opplyst om hva som virkelig skjer i spillet. Veldig godt gjennomført arbeid i de videoene.

bruke : https://searx.org kanskje en av de tryggeste.

Fant en interesant side :

https://themarkup.org/blacklight

Sjekk sider, som kripos.no stortinget.no
bankid.no innhentet info når noen kommer på siden havner i SILLICON VALLEY.

bankid.no var veldig ille.

GOOD LUCK

e.
e.
2 år siden
Svar til  Aradorn

Det med kloning, ja, har sett. Har også forstått at man har et høyere selv som kanskje har en finger med i spillet. Og mystisk nok så fikk jeg også opp dette med «Å begynne på nytt» dersom man ikke husker hva man kom hit for å gjøre. Men man går videre opp, dersom man er klar for det. Jeg må innrømme at jeg synes det høres bra ut at jorden renser seg selv, fra et høyere ståsted. Men fra et jordisk et så er det jo ikke særlig forlokkende :) Skal sjekke.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e.

D som er virkelig vanskelig i denne tiden er å skille ut det som er » korrekt » og » lies «. Leger, spesialister, profesjonelle og andre sitter på begge sider av kløfta og gir oss informasjon. Jesuittene infiltrerte ALLE samfunnslag. De er fra » barnehage-ansatt til stats-overhoder», » dommere, og attorney, lawyers». Der kommer også » power of attorney in».

I det mangår inn i en rettsal og mot » vitne-stolen», så må man i en del rettsaler åpne en port, som har en » kloss over» som da må opp. I det man entrer den andre siden av den porten, så er man DØD. Derfor må man ha presentert : Power of Attorney ( iflg noen videoer ).

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Aradorn

Litt mer :

Blacklight Inspection Result
Blacklight works by visiting each website with a headless browser running custom software built by The Markup. To learn more read our methodology.

6 stk
Ad trackers found on this site.
This is less than the average of seven that we found on popular sites.
Websites containing advertising tracking technology load Javascript code or small invisible images that are used to either build your advertising profile or to identify you for ad targeting on this site. These techniques are often used in addition to cookies to profile you.

Blacklight detected trackers on this page sending data to companies involved in online advertising. Blacklight detected scripts belonging to the companies Alphabet, Inc., LinkedIn Corporation and Facebook, Inc..

How We Define This
Survey of Popular Websites
13 stk
Third-party cookies were found.
This is more than the average of three that we found on popular sites.
These are commonly used by advertising tracking companies to profile you based on your internet usage.

Blacklight detected 13 third-party cookies on this site. Blacklight detected cookies set for LinkedIn Corporation, WarnerMedia, LLC and Alphabet, Inc..

How We Define This
Survey of Popular Websites
Tracking that evades cookie blockers wasn’t found.

Session recording services not found on this website.

We did not find this website capturing keystrokes.

When you visit this site, it tells Facebook.
The Facebook pixel is a snippet of code that sends data back to Facebook about people who visit this site and allows the site operator to later target them with ads on Facebook. A Facebook spokesperson told The Markup that the company set up this system so that a user doesn’t have to be “simultaneously logged into Facebook and viewing a third-party website for our business tools to function.” Common actions that can be tracked via pixel include viewing a page or specific content, adding payment information, or making a purchase. The Facebook pixel appeared in thirty percent of popular websites when we scanned them in September 2020.

How We Define This
This site allows Google Analytics to follow you across the internet.
This site uses Google Analytics and seems to use its ”remarketing audiences” feature that enables user

Some of the ad-tech companies this website interacted with:
The inspected website contacted some well known actors in the ad-tech industry. Not all of these loaded trackers, so they may be different from those listed in the tests section above. For more information on each company, what it does, and which of its domains Blacklight found during the inspection, click the arrow. Reading this can give you a better idea of how the ad-tech industry works.

Alphabet
Blacklight detected this website sending user data to Alphabet, the technology conglomerate that encompasses Google and associated companies like Nest. The Silicon Valley giant collects data from twice the number of websites as its closest competitor, Facebook. An Alphabet spokesperson told The Markup that internet users can go here if they want to opt out of the company showing them targeted ads based on their browsing history.

The site sent information to the following domains doubleclick.net, google-analytics.com, googleadservices.com, googletagmanager.com, youtube.com.

Company description accurate on Sept. 3, 2020
Read Google’s Privacy Policy
LinkedIn
Blacklight detected the inspected website sending user data to LinkedIn, which is owned by Microsoft. Primarily known as a career-focused social network, the company has branched out more broadly into advertising. In 2019, it purchased Drawbridge, which a company spokesperson told The Markup allows LinkedIn to “infer a member’s association to their devices” in what’s called an “identity graph.” At the time of the acquisition, a LinkedIn executive told Ad Exchanger the company hoped Drawbridge will fill in some of the blind spots LinkedIn has on its users.

The site sent information to the following domains adsymptotic.com, licdn.com, linkedin.com.

Company description accurate on Sept. 3, 2020
Read LinkedIn’s Privacy Policy

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Aradorn

nyhetsspeilet.no :

1
Ad tracker found on this site.
This is less than half the average of seven that we found on popular sites.
Websites containing advertising tracking technology load Javascript code or small invisible images that are used to either build your advertising profile or to identify you for ad targeting on this site. These techniques are often used in addition to cookies to profile you.

Blacklight detected trackers on this page sending data to companies involved in online advertising. Blacklight detected a script belonging to the company Sumo Group.

How We Define This
Survey of Popular Websites
1
Third-party cookie found.
This is less than half the average of three that we found on popular sites.
These are commonly used by advertising tracking companies to profile you based on your internet usage.

Blacklight detected 1 third-party cookies on this site. Blacklight detected a cookie set for Reddit Inc..

How We Define This
Survey of Popular Websites

ols@gpost.dkk
ols@gpost.dkk
2 år siden
Svar til  Aradorn

imponerende……

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Hvis vi holder oss til historie-bøkene var det nazi-partiet som skapte nazisme (egentlig det samme som bolsjevisme).
Det nye er at nazistene ikke tapte krigen. De bare fortsatte, nå med teknologi vi andre bare kan drømme om. Da spør jeg meg: – Hvem er nazistene?

Per
Per
2 år siden
Svar til  kjell108

De som sørget for at Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot kom til makten med penger og annen hjelp er etterkommere etter «klanen» som konverterte til «Jødedom» i Khazaria i ca. år 740. Dette er de virkelige Nazister, Marxister og Globalizter. Alle som en medlem av dødskulten ser det ut til. Disse «folka» ser ut til å «måtte» la blodet flyte uavbrutt, jmf. Amerika’s endeløse kriger over alt på kloden. De siste 20 år har denne gjenget bombet «et eller annet» hver eneste dag, 24/7/365/20. Bare et pluss at de samtidig kan grafse til seg alle landets naturressurser samtidig. Nå er det massedød og folkeutrydding via «vaksiner» som gjelder. Vår egen G.H.B. (landsmo(r)deren) ser ut til å ha vært med på planlegging av dette via sin «jobb» i FN. I Israel ser en nå hvordan disse Zionistene står frem og dreper «sine egne» innbyggere. (Muligens er det flest semittiske jøder som stryker med, usikker på dette, men den ca. 2% semittiske andel av dagens «Jøder», er sterkt hatet av disse Khazarene.) Ser man på dagens Big Tech, Big Pharma, Mediemogulene og Bangsterne, ser man samtidig på verdens mektigste «folk», alle som en Khazarer. Disse vil ikke gi opp før hele verdens befolkning er «borte», at de «Guds Utvalgte Folk» er eneherskere. Og hvem fean skal de da utrydde? Ser ut til at kampen vil stå om en verden hvor «normale» folk kan leve UTEN denne «dødskulten», eller en planet UTEN mennesker i det hele tatt.

e
e
2 år siden
Svar til  Per

Jeg har hørt rykter om av beistet skal står alene igjen til slutt, uten noen å plage.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

lonely billyboy psycopath står der å ser alt i svart. han har jo forsøkt i mange tiår nå å dekke solen. så det blir helt mørkt på jorden . ikke helt vellykket.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Er det ikke trist? Må være kjipt å spille skurken til evig tid. Billyboy badboy.

aradorn
aradorn
2 år siden
Svar til  e

Han har jo bare gjort jobben sin i spillet. Levd som verdens rikeste er » rosinen » i det å spille den absolutt mest groteske skurken av alle.

e
e
2 år siden
Svar til  aradorn

Lille rosin blir spist til slutt ;)

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Per

Henry Kissinger, khazar selv, oppgir at han regner med at Israel er borte 2022.
At USA forsvinner er tilsynelatende målet for de store amerikanske media.
Biden:
– Åpne grensene mot Mexico
(prioriter immigrasjon av dem med COVID-19)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Per

Mange av palestinerne har samme genene som semittiske jøder. Det har kommet den ene tyrannen etter den andre og tvunget befolkningen til å konvertere til sine religioner. Så muslimene var en gang jøder og kanskje kristne også. Dette forskes det på der nede. Det er slik disse Khazarene har holdt på sette oss opp mot hverandre til å utslette oss selv. Ulver i fåreklær som tilbyr beskyttelse mot terroren de selv har skapt. Gode folk må gå sammen og slå tilbake mot denne ondskapen. De kaller seg liberale, men er det motsatte. Kvinnelige soldater er kvinnefrigjøring! Kvinner løper ut i krig. Abort er kvinnefrigjøring! Kvinner på barrikadene. Å kle seg som en hore er kvinnefrigjøring! La oss bli som Cardi B. Kjønnsoperasjon er det nye nå. Mennesket står på barrikadene og roper. At hvite eksisterer er rasistisk. De skal ødelegge kjønn. Tenk at man må avslutte med Awoman i stedet for Amen i kongressen i USA. Kvinner mot menn. Svarte mot hvite. Hetero mot homo. Kristne mot muslimer. Alle steder man kan finne noe som kan settes opp mot hverandre. Normal er ikke lenger normal. Mange som går med masker vil jo gjerne hjelpe, men gjør ting bare verre. Idioter som Linn Wiik vil gjerne dø for å hjelpe, men ødelegger i stedet. Vi vil ha borgerlønn fordi det er å dele godene. en til deg og resten til eliten.Fascisme blir ikke innført av diktatorer, men av folket som gjør som de er fortalt. Vipps! Der gikk vi med masker og stod i kø for sterilisering og ba på knær på kinesisk. The road to hell is paven with good intensions.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Vi kan vel holde fast på at jødene (hvite) kommer fra Russland, ikke Palestina, og de mangler kultur for å overleve i en ørken. Første bølge av «jøder» fra Russland startet før de ble judaister … i tidlig middelalder, hvor de etablerte seg i byer som Genova (Venezia?). Hollanske havnebyer? Tenk khazarisk ekspansjon til Nord-Europa.
«The Dutch East India Company, officially the United East India Company was a megacorporation founded by a government-directed consolidation of several rival Dutch trading companies in the early 17th centur»
Antagelig khazarisk.
Khazarene etablerte seg fort som elite (black nobility)

«Bonnier AB er et familieeid mediekonsern med base i Sverige. Det har virksomhet i mer enn 20 land, med vekt på Nord-Europa. Bonnierkonsernet omfatter ca. 150 foretak. Blant disse er Dagens Nyheter, Expressen, Dagens Industri, Stockholm City, Bonnier Tidskrifter, Svensk Filmindustri og TV4. Bonnier eier også det norske forlaget Cappelen Damm og det maltesiske Evoke Gaming.»

Tenk khazarisk.
comment image

Peter Fellman, chefredaktör DI och Peter Wolodarski, chefredaktör DN Foto: TT

Noen khazarer er lett gjenkjennelige.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Det kan vi gjøre, men det viktigste er vel hvordan man har levd sitt liv. Om man har vært snill eller ikke. Jeg mener at jeg fant ut at disse Khazarene kom fra området rundt Edom. Da går man kanskje såpass langt tilbake at da må man ta med at alle kom fra samme sted en gang. Noen jøder snakker faktisk om at enkelte mennesker ikke har sjel. Det er ikke umulig at det er slik. De oppfører seg som dyr. Det er gjort så mye grusomt av hvite/kristne her i verden. Vi er ikke slik og skal ikke ha skylden for det. Nå er det oss som er rasister. Jeg har aldri vært rasist, men jeg er hvit.Det handler bare om man har levd et godt liv med gode handlinger. Jeg vil ikke assosieres med nordmenn heller hvis de er idioter. Jeg kan ha mye mer til felles med muslimer, jøder, svarte eller hva som helst. Jeg vil allikevel holde på vår kultur. Jeg vil også at alle andre tar vare på sin kultur. Jeg synes det er veldig spennende med forskjellige folkeslag og kulturer. Aller helst om de er der de var født. Elitens kriger har dratt ut av sine hjem og på flukt. Det er nok ressurser og rikdom til alle. Ingen trenger å bli revet bort fra sine røtter. Det er tragisk. Våre ledere har skapt denne elendigheten, men vi kan gjøre noe med det.
Har du hørt om arbeidet med ny grunnlov på Island? Helt nytt politisk system. Makten tilbake til folket. Nei til IMF og NWO. Vi burde starte i vårt land også. Full desentralisering. Lokalt, ikke globalt.
https://youtu.be/UHy1nte_6H8

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Khazarene er multi-etniske. De er så mange at de kan starte krig med Kina.
Muslimene er mange, idag 1+ mrd. Men dem klarte khazarene å holde på avstand … 1 mrd muslimer med soldater nok til å bekjempe de europeiske korstogene.
Zig – khazar – var opptatt av hvordan vinne over Kina. Først må man ta Khazakhstan.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

ja, de er i mange land. I følge dokumentaren ble de sendt på flukt av russere og etter det spredte de seg utover Europa. Det er spekulert i om kongefamilien er knyttet til Rothschild, og det er de sikkert. Kongefamilier er ikke akkurat kjent for å mikse gener. Det kjenner vi til fra England. En del innavl skal det ha vært. Frimureri og skjulte nettverk samt korrupsjon gjør at de kan holde på. Epstein-metoden. Det ser ut som om alle rike folk, frimurere og politikere har spesielle sex-vaner og perverse lyster. Det gir sikkert en følelse av makt, som de er så opptatt av. Da kan de presses for dette. Om det er korrupsjon eller prostitusjon og pedofili, så har de kontroll på det meste. Vi får håpe at arrestasjonene som er blitt gjort i det siste får revet disse opp med roten. Man vil ganske sikkert finne de i styre og stell i mange land. Når de er organisert og samarbeider, og når de er infiltrert i våre organisasjoner og bevegelser blir det vanskelig å kvitte seg med dem. Det er mange eksempler på det i Fall of Cabal. Det må skje fra grasroten. Det er vel bare å følge makt og penger, også i Norge. Syke mennesker, eller hva de nå er.

Det skal også være noen skjulte operasjoner rundt sex trafficking og korrupsjon. Det snakkes om et internasjonalt militært samarbeid mot faenskapet. Jeg håper det stemmer, men det kan jeg naturligvis ikke vite. Hvis du så Biden sist foran Marine 1? Det så ut som green screen eller hologram teknologi. Det sies at han ikke har kontroll over Pentagon, men vil vise at han har det. Det er litt ufred innad i militæret også. Det er rart at Trump advarte mot slik teknologi. Men det skal ha vært slike operasjoner før Biden tok over, det er ikke noe nytt. Tenkte på det når jeg så Smurfen og Steigan. Det er det som er sagt lenge. Militære operasjoner på kryss og tvers av landegrenser som har vært planlagt i lang tid, og som skjer i det skjulte. Det er spennende. La oss håpe at det er for noe godt denne gangen.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

– Noen jøder snakker faktisk om at enkelte mennesker ikke har sjel.

Hvordan i svarte kan vi vite hvem som er «jøder»? Man kan ikke telle dem slik som Wikipedia tror.

Vanlig holdning er: Man blir «jøde» dersom man tror på jødedom. Oversatt til «svart» – man blir svart dersom man tror man er svart.
Obs – de fleste jødene var kristne – nå ateister. Soros er et eksempel. Han vil bli arrestert dersom han lander i Tel Aviv. Målet hans er å bekjempe USA og Israel.

Israel hyller de 100.000 jødene som kjempet på tysk side under krigen så jeg i Wikipedia. Vi tror det er omvendt, at jødene slåss mot nazistene.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Rettferdige jøder og kristne som faktisk følger i fotsporene til Jesus og følger loven. De som ikke bedriver ondskap og er rettferdig i sine levemåter. Det blir litt feil når jeg leser om jødedom å kalle de som tilber Satan og gjør idioti blir kalt jøder. For jeg vet at jødedom handler om moral.

Israel hyller selvfølgelig Tyskland fordi Israel ville aldri ha eksistert uten Tyskland. Sionister som ville erobre Tyskland sendte fattige jøder i døden. Det er jo slik Rotschild har operert hele tiden. Har du ikke fått med deg noe av dette?

Soros er anarkist og hater alle styreform. Han vil at selskaper som disse eier skal styre uten lovregulering og organisasjon. Big Tech er et aktuelt eksempel på anarki i blanding med fascisme. Ingen regulering. Styrt av tenketanker, banker og store selskaper. Presidenter og ministre har ikke lenger makt over disse.

Ja, kristne, neocons og falske jøder har en falsk sionistisk stat. Ikke i følge jødedom. Skal vi skille på rettferdige og urettferdige i stedet kanskje? Jeg gir blaffen om man er norsk, kristen, eller hva det er. Er du kriminell, så er du kriminell.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Patriot

Det er oppskrift på kaos. Soros anarki og Rockefeller fascist/kommunist. Ut av kaos kommer build back better bbb og great reset. Ta høyde for økonomisk krasj i månedene fremover og nytt pengesystem. Kanskje med utgangspunkt i Kina på det ene og andre viset. Noe liknende som digital yang. Bitcoin i en overgang kanskje? Politi blir bedt om å utsette ferier. Det er nye lockdowns på gang. Kanskje vi få smake mandarin ;-) Vi fikser dette!

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Spørsmålene du omtaler er interessante.
– Israel hyller de 100.000 jødene som kjempet på tysk side
Denne setningen formidler ikke at Israel hyller Hitler – selv om de kunne ha gjort det også – men at tyske og ukrainske jøder så på nazistene mer som venner enn fiender. 100.000 soldater er mange soldater.

– Soros er anarkist og hater alle styreform
Hva vi vet er at at Soros var nazist.
Antagelig er han tilknyttet Vatikanet, og antagelig ble han finansiert av Vatikanet, og antagelig er Open Society et Jesuittisk cover. Jesuittene konsentrerer seg om utdannelse, så Open Society vil i utgangspunktete være noe typisk jesuittisk. Men det er sparsomt med kilder på relasjonen Soros / Vatikanet. Det er mer hemmelig enn at Israel har atombomber.

Jeff Berwick sier at det tok bare dager før «Snopes» begynte å benekte at Astrazeneca- vaksinen kunne føre til blodpropp.
Hvorfor er fact-sjekkerne så opptatt av å promotere vaksiner?

Astrazeneca.no «om oss»

«AstraZeneca er et av verdens ledende biofarmasøytiske selskaper. Vår virksomhet er fokusert på å utvikle gode ideer til innovative, effektive medisiner som utgjør viktige fremskritt innenfor sentrale terapiområder som kreft, diabetes, kardio-renale sykdommer og sykdommer innen luftveier, inflammasjon og immunologi.»

Jeg sier nazister om både Astrazeneca og Snopes.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Patriot

Poster et svar jeg skrev tidligere i en annen artikkel, så kommer hele sammenhengen frem så du forstår bedre hva jeg snakker om. Det som skjedde rundt opprettelsen av Israel. At britene samarbeidet med tyskerne for å overflytte penger og verdier til Palestina. Jeg vil kalle de først og fremst for sionister. Frimurere og sionister, ikke jøder. Du må takke sionister (tyske,britiske,amerikanske…) for Israel. De første som dro over hadde penger. Det må man nesten regne med er elite. Det kostet 50 000 kr å komme inn. Eller man måtte plassere disse i den britiske/sionist-banken. Gamle, fattige og syke var det ikke så farlig med.
Hvis du tar med denne teksten under her og ser videoene i linke. Oppfølgeren til Fall of Cabal, så skjønner du hva jeg mener. Hør på Sions Vises protokoller så forstår du hvordan jøder og hva som helst blir brukt. Til og med frimurere har de lurt. De er kun opptatt av egen familie, og da kanskje Khazar-slekten. Jeg tror de egentlig hater hverandre også, men noen familier skiller seg ut. Gates er Rothschild, Hitler var Rothschild og sikkert hele den rike mafiaen der. Dog er det ikke sikkert alle Rothscildene er onde.

Så dette skrev jeg for å få slutt på pedofili, vaksinering og fascisme, og forklare hva en jøde bør være:

For å få slutt på det må alle religioner og folkeslag gå sammen. Det er hele poenget mitt. Slik at media ikke kan få kalle oss høyreekstreme, nynazister og antisemitter. Forstår du hvordan det er satt opp? Der for er det viktig for meg å påpeke hva en rettferdig jøde er. Det er en person som bruker loven, Torah til å leve et så godt og moralsk riktig liv som mulig. Det er viktig å ikke benevne Rothschild og andre satanister, sionister, nazister og slikt som å være jøder. Så når det skrives jewropa og det skyldes på jøder så gjør man seg selv en bjørnetjeneste. Man går rett i fella som Satan har satt opp. Disse elitene og Hollywood-stjerner og alt det er er ikke rettferdige jøder. Det er ulv i fåreklær.

Hvis du liker Jesus, må du også like Bergprekenen.
https://bibel.no/nettbibelen?query=SyXGjvFYqNIZbs4N/mRmrSsHhw/Frt3dYRp3t2MZBONaQprwduG4viQFCb/WuePh
Han var jøde. Sier at ikke-jøder bare trenger å følge budene og ikke alle lovene til jøder. Han advarte fra å tukle med en eneste bokstav i loven. Han kom ikke for å ta bort loven(Tora,5 mosebøker), men for å oppfylle og holde pakten. Hans følgere måtte gjøre det samme for å se himmelriket. Det holder ikke med at bare én holder loven. Når hele verden holder loven har vi himmelriket. Til og med oss gentile/goyim vil entre himmelriket før de skriftlærde og fariseerne. Det er altså tolkninger og mer billedlig enn bokstavelig – Jesus likte parabler. Parabler som i Kabbalah og Zohar(mener jeg). Hvis man skal sitere fra GT og samtidig ikke like GT, så burde man kanskje la være. Det ville vært lurt (mener jeg) å legge til betydningen som er gitt i tradisjonen til de som skrev den. Hvis man skal sitere fra skapelsesberetningen må det være noe samsvar fra med tolkningen av hebraiske ord og tradisjon(mener jeg).

Man vet at det finnes opp/ned folk, satanister eller det de kaller Sabbatean Frankism. Det går ut på å fjerne all god moral og holde folk nede i dyrets rike. Derfor er moralen som Jesus og jødene har tviholdt på deres store angrepsmål. Det har alltid vært motstand mot denne sionismen/frimureri. Neturei Karta har holdt på siden oppstarten av staten Israel. Kun ved å følge loven og oppfylle den kan man få en slik stat. Det er Gud’s vilje som gjelder. Alt er Gud’s plan. Intet menneske kan komme å si at Gud har mistet kontroll, og burde ha gjort sånn og sånn. Gud er altet og har gitt oss fri vilje. Hvis vi elsker våre neste og står sammen vil vi få oppleve Gud’s rike. Det er fullstendig kontroll.

Falske jøder/sionister/ulver har holdt på siden før 1900 med å opprette en stat for å regjere over Gud’s rettferdige. De rettferdige er Guds barn, sa Jesus. Satan/antikrist vil prøve å ta kontroll fra traktene Jesus og jødene vandret i. Israel/Palestina og det gjør de ved å fjerne åndelighet og moral. Bygge et dyrets tempel i helliglandet.

Engelske frimurere/sionister la grunnlag for dette i 1. verdenskrig da de nedkjempet ottomanerne(tyrkerne) og opprettet en britisk mandat i Palestina. Balfour signerte traktaten sammen med lord Rothschild. Deretter startet amerikanske, og verdens sionister en «jødisk boikott» mot Hitler’s Tyskland. De tyske jødene var sterkt i mot dette. Britene/sionistene lagde en avtale med Hitler. De tyske jødene som eide forretninger og eiendommer kunne selge disse for å handle innenfor Tyskland. Det var jo en toveis boikott. De kunne også plassere disse pengene i en britisk/sionist bank i Palestina. Bank Leumi var opprettet av disse sionistene/frimurerne/tempelbyggerne. Hvis tyske jøder solgte det de hadde og skrapet sammen omtrent 50 000 kroner, så fikk de komme inn i det britiske mandatet i Palestina. Da fikk de brukt noe på den tyske økonomien og samtidig finansiere Israel. Det var mye penger den gangen. Snakk om å skille klinten fra hveten. Så jøder på flukt har finansiert frimurernes opprettelse av Israel. Så var det jo masse arbeidsleire og hva med de som man ikke har bruk for da? Hva så om de ikke ble gasset. Mange andre ble også offer for disse idiotene. Folk blir satt opp mot hverandre. Nå prøver de seg på hvite. The white supremacy kaller oss hvite for the white supremacy, nazister og rasister. De beskylder oss for det de selv er. Og Ola Dunk skylder på jøder eller muslimer. Vi må komme oss over det der og forenes mot felles fiende. Man må lære litt om historien rundt Theodor Herzl, sions vise, frimurere, tempelriddere, Rotschilds og Balfour. Alt orkestrert av disse satans disipler. De som vaksinerer for harde livet. Epstein hadde et tempel på sin private øy. Lille st James Island med underjordiske ganger og torturkamre som man har funnet under losjer og deres templer. De lokale kalte den for orgy Island, pedophile Island og Island of sin. Nrk kaller Pizzagate for bare en konspirasjonsteori og forsvarer Twitter når Russland stenger Twitter for å nekte å fjerne barneporno(og Navalny). De sier ikke så mye når kristne og konservative blir kastet ut og sensurert av Twitter. Man kritiserer ikke at land senker den seksuelle lavalder til under 12 år. Og gir barnet rett til å bestemme og avgjøre om de skal ha sex med voksne og til og med ta kjønnsoperasjon. Våre medier og politikere angriper de unge og innfører deres sataniske agenda. Null moral, Sodom & Gomorra.
https://greatawakeningreport.com/the-sequel-to-the-fall-of-the-cabal/
https://greatawakeningreport.com/fall-cabal-documentary/

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Fra innledningen:
– De første som dro over hadde penger. Det må man nesten regne med er elite. Det kostet 50 000 kr å komme inn.

Goebbels hadde «Israel» som fanesak 1933. Det tyske statsbudsjettet stod til rådighet. Før nazistene tok fatt på arbeidsledighet begynte de med det som var viktig for dem: Å etablere jødiske settlere i Palestina. Enhver jøde kunne opplagt emigrere til Palestine med tysk finansiering. De som ikke emigrerte fikk eiendommene sine konfiskert av nazistene, men ikke de som emigrerte til Palestina. Her var det tysk grundighet. Ingenting av eiendeler forsvant under transport til Palestina. Verdien av huset til emigranter ble overført til Jødisk Agentur i Palestina.

(Da må vi spørre oss, siden verdiene av husene ble overført til Jødisk Agentur i Palestina, jobbet Soros for eller mot jøder? Det er ikke noe enkelt spørsmål å besvare. Nazistene generelt tok godt vare på jøder. Det var de allierte som bombet jøder.
Jeg ser to muligheter angående den falske historien om «holocaust». 1) Det gjaldt for de allierte å skjule forlkemordet på tyskere. 2) Det gjaldt for Israel å skjule at de ble skapt av nazistene)

– Hør på Sions Vises protokoller så forstår du hvordan jøder og hva som helst blir brukt.

De står svart på hvitt i Protokollene: «Vi frimurere». Jeg regner med at noen oversettelse klarte å fjerne det – for å skjule at Protokollene er fra frimurerne. Se kapittel 9.
Om anti-semittisme står det at det spørsmålet har blitt diskutert fram og tilbake – om «de» skulle promotere anti-semittisme. Svaret i Protokollene er Ja.

Det er en etablert sannhet at språket i Protokollene mangler referanser til Judaisme.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Jeg snakker om etter boikotten som førte til at jødene ble stengt ute. Frimurere er sionister. De er besatt av å regjere fra Israel. Som du vet så er disse infiltrert i alle land. Det ble enighet om å opprette en bank som gikk utenfor boikotten. Jeg vet det bodde mange tyskere med Nazi-flagg i Palestina før dette. De ble jaget ut ellergikk under jorden. Jeg mener at Rothschilds, sionister, jesuitter og frimurere har infiltrert alle land og skapt denne illusjonen. Slik har de fortsatt fram til i dag. Det som kalles program. At de skaper forfølgelser i land etter land for å etterfylle med jøder. Det er jo samme oppskrift overalt. Arabiske våren for å skape revolusjoner og puppets. FN sanksjoner for å få folket til å forfølge grupper eller egne styresmakter. Soros har vel en rolle i Myanmar også nå. Bare en pippet som skal skape kaos. Deep state og svarte budsjetter. Samme dyr, men forskjellige hoder og oppgaver. Men han er antifascist. Rockefeller er kommunist. Sion-solomon-frimurere-jesuitter. Ja, ser ikke helt hvor du vil?

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Vi har enda ikke noe svar på hvem «deep state» er. Vi begynner så vidt å skjønne at George W. Bush og og kongehuset i Saudi-Arabia + Bin Laden er de samme folkene – det som noen sier er en «jødisk stamme». Jeg regner Ergogan som «jøde» … ser ut som det. Orban ligner utrolig på Bibi.
Hvem styrer i Iran? Frimurere etter det jeg lærer. Hvem styrer i Kina? Deep state selvfølgelig.
Hvilken rolle spiller Israel her? Det finner vi ut av ved å lese økonomisk statistikk. Israelerne er så fattig at i Norge vil de får sosialhjelp. Sult er vanlig i Jerusalem. Israel er ingenting. Men på amerikanske universitet er anti-Israel eget fag (anti-Israel activism).
Mens USA driver kriger i et dusin afrikanske land, nå sist sendes soldater til Angola, tror folk at «krigen» forgår på Vestbredden i Palestina. En gjennomsnittlig Amerikaner vet ikke hva landene heter i Afrika.
Media vil så gjerne at vi skal tro at det er «Israel» som styrer verden (og dermed promoterer de anti-semitisme). Media vil så gjerne at vi skal tro at nazistenes fanesak var krig mot jødene. Niks. Vi narres trill rundt. Adolf Eichmann var arkitekten bak Israel. Han er Israels far.
Vi har mange indikasjoner på at Hitler var britisk relatert, og at målet var å ta ned Tyskland.
Som vi alle vet: krigen mot nazistene forsatte i 1947. Men det ble fjernet fra historiebøkene.
Som vi alle vet: Marsbaser ble skapt på den tiden vi lærte om måneferder. Nå skal vi tro at NASA «har oppdaget» at Mars er full av vann, at Mars har atmosfære nok til at man kan fly, og at Mars egentlig ikke er «rød» og «ubeboelig»
Boriska – gutten fra Mars.

Kan det være mulig at Israel i hemlighet har opprettet baser på Mars, og at de brukte amerikanske skattepenger for å finansiere alt sammen. Nei. Israel klarer så vidt å sende opp en satelitt, liksom Nord.Korea.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Nja, de mars-greiene vet jeg ingenting om. Erdogan og Tyrkia har også tempel. Jeg tror vi må slutte å tenke landegrenser altså. Jeg tror de aller fleste begynner å forstå at innbyggerne(oss) i alle land er like. Vi liker våre egne kulturer og synes andre er spennende. Nå ser vi med demonstrasjonene 20. mars at vi forsøker å få til noe sammen. Om vi fortsetter slik er disse deep-state folkene fort på vei til mars eller helvete, for alt jeg vet.

Florida fester for tiden. Spring break. Vi bestemmer.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Ting skjer på Mars ja, men jeg har ikke inntrykk av at det er the good boys som har base der.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Pastor Paul Begley hevder at en eller annen israelsk minister eller forsvars person har gått ut med at det er baser på Mars, og at USA samarbeider med Ailiens. Bad boys.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Patriot

Litt dårlig formulert, men amerikanske sionister erklærte krig mot Hitler-Tyskland. Så sultet de ut hverandre. Så åpnet det seg en mulighet gjennom britiske sionister og banker.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

CIA og NASA ble overtatt av nazistene. Nazistene kunne utrydde amerikanske byer mye fortere enn USA kunne utrydde japanske byer, ettersom nazistene hadde bombefly med hastighet 20 Mach, og nukes. Japan valgte å kapitulere. USA det samme.
Månen var bebodd da amerikanerne kom. Nazistene kom dit 1945.
Romfergen Columbia ble skutt ned viser foto. Av hvem?

Vi trodde at USA drev og manipulerte valg rundt i verden, ikke at «rundt i verden» driver de og manipulerer valgene i USA.
Vi trodde at Israel manipulerte hvem som styrer i EU, ikke at utenforstående manipulerer valgene i Israel.
Vi trodde at $5 mrd i overføringer til Israel beviser at Bibi har kjøpt opp alle i Kongressen, ikke at $5 mrd er hva som puttes inn i Bitcoin på en time eller to. Nå er Bitcoin verd $500 mrd mere enn i 2020.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Hm …

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Hadde vært interessant å lese mer om dette. Har du linker?

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Det er ingen samlet kilde.
Harde bevis her
Was the Shuttle Columbia shot down in 2003 by a UFO Superweapon?

Manipulasjon av valget i USA skjedde med hjelp fra Italia

Background info

20:00-30:00

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Jeg synes oppfølgeren til Fall of Cabal var veldig interessant. Den beskriver historien rundt Society of Jesus, Jesuittene, Rotschilds. De som infiltrerte frimurerne og finansierte alle sider i krigene. De forklarer hvordan Hitler kobles til Rotschilds og hvordan denne slekten har skapt så mye ondskap. Jeg kaller Nazi for National Zionism. Det er kanskje ikke det det er kjent for, men det er det som beskriver hva de har gjort. De har skapt deres Zion, en «jødisk» stat. De har jo konvertert til en falsk jødedom. Nasjonalisme og Sion. En dyrets makt over «hellig-landet»

Hitlers farmor jobbet som tjenestepike for Ansel Solomon von Rotschild og de tror han var Hitlers farfar. Jesuittere stod bak bolsjevismen også, som du sier. Husk at det var vanlig å torturere og sterilisere også utenfor Tyskland. I Norge har de drevet tvangssterilisering av samer, tatere, og «idioter» som de kalte dem. Så Nasismen har vel foregått hele tiden skjult bak mange navn og tragedier. Jesuitter ved hjelp av frimurere, kongelige og elitefamilier ellers. Bare verktøy for deres agenda.

Du kan finne begge seriene her: Det slettes mye for tiden. Man må skynde seg hvis man ønsker å se. Episode 3 i oppfølgeren har litt om Hitler og Nazi, jesuittene. Disse har ingenting med hverken Kristendom eller Jødedom å gjøre. Bare Satan.
https://greatawakeningreport.com/the-sequel-to-the-fall-of-the-cabal/
https://greatawakeningreport.com/fall-cabal-documentary/

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Fra PART 3 26:30 —
«millions of Jewish people were sacrificed to get there»

Bare tull

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

På Resett finner ekstreme anti-islamske holdninger av typen SIAN.
«Lars Gule om debatt med SIAN – Et dumt valg »
Den andre typen ekstreme holdninger i Norge er å gjenta Goebbels
«De har skapt deres Zion, en «jødisk» stat. De har jo konvertert til en falsk jødedom. Nasjonalisme og Sion. En dyrets makt over «hellig-landet»» (likestille israelerne med det onde)

Det neste jeg er forberedt på å høre at kreft ble skapt av jødene, spesielt brystkreft, og at dem med anoreksia i familien bedyre at jødene tok livet av dattera deres.
– Jeg har egen erfaring med jødene
osv..

«Oppfølgeren til Fall of Cabal» kommer med pseudohistorie om at sør-russerne stammer fra «Sumer» for «7 mill år» siden, og at de dermed er «jøder» … som om jøder stammer fra «Sumer». «Oppfølgeren til Fall of Cabal» klarte også å gjenta «holocaust». «Oppfølgeren til Fall of Cabal» demoniserer jødene på en måte Hitler kunne ha lært mye av.

Man kan implisere moral med enkle løgner som «det er muslimene som står bak trafikkulykkene i Norge». Man klarer å tilsidesette en diskusjon om moral med å manipulere hva som er årsak-virkning.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  kjell108

«De har skapt deres Zion, en «jødisk» stat. De har jo konvertert til en falsk jødedom. Nasjonalisme og Sion. En dyrets makt over «hellig-landet»»

«konvertert til en falsk jødedom» betydde altså ifølge Patriot «konvertert til satanisme»

Mens USA renner over av satanisme ifølge denne videoen fra Mike Adams https://www.brighteon.com/ec824466-eca2-4bee-b842-9aec8945db04
– så gjør han ingen referanser til «Zion, en «jødisk» stat»
Det siste blir en norsk fortolkning av verden, hvor Israel vissnok «styrer»
90% i Norge støtter liberalerne i USA, og antagelig har de samme holdninger.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Godt spørsmål! Men jeg tror teknologien har spredd seg …

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Kjell, Patriot, Ken +++
https://www.youtube.com/watch?v=GqeLZkkU2tk
Kjell, her tror jeg han sier det du hinter til? Nazistene med kobling til frimurere og at frimurerne tilber Muhammed/islam.
Denne «linken» har jeg mistenkt siden min «hendelse», dette styrker min mistanke.

Jeg fant også dette for en tid siden i min søken etter helt spesifikke linker som jeg så i min historie, og må si at jeg synes det er veldig snedige sammentreff og linker ute og går:
https://lokalhistoriewiki.no/wiki/Myten_om_Tryntyrken_og_frimurerne?fbclid=IwAR1gc45YjyQfNmXqZtqMte1kAOt0ZcNv0-5R8g-PmesmgVQqSazwLbaBsrY

e
e
2 år siden
Svar til  e

ps.

Sier ikke at det var eller er akkurat slik som beskrevet her, men at det er et korn av sannhet i det.
Når jeg vet hva de djevlene gjør i dag, så er jeg sikker på at de var like ille om ikke verre før i tiden.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  e

Interessante linker.
«Coast to Coast AM deals with UFOs, strange occurrences, life after death, »

Samme fakta kan presenteres som «weird news» eller «falsk historie». Det siste interesserer meg, hva jeg lærte på skolen som ikke stemmer. Hva jeg ikke lærte på skolen er mindre interessant.

At holocaust ikke fant sted og at Adolf Eichmann aldri ble henrettet synes jeg er viktig.
Den offisielle historien er at Adolf Eichmann ble henrettet for holocaust …
:-DDD

Det var ikke noen mangel på folkemord under VK2. Men hvem var de skyldige. Vi vil så gjerne tro at det var nazistene. Nazistene drepte 28 mill russere … uten å bombe …
fantastisk.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Denne likte jeg. Hitler, paven, bush og frimurere. Samme mønster det. Idiot mot kvinner og kanskje til og med tok livet av dem. Nazister, pedofile, frimurere, jesuitter. Samme faenskap.

Stairway to heaven er også knyttet til jakob/Israel, tree of life og DNA/Helix. Veldig interessant. Har holdt på mye med dette jeg. Esoterisk og okkult. Jeg tror også maktpersoner og hollywoodstjerner har solgt sin sjel til demoner. Ikke noe å «spøke» med.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

MM, Tenkte på deg blant annet da jeg så den ;) Heldigvis tror jeg at det finnes motstykker også, i Hollywood og i politikken, men at man kan finne den harde kjerne som ikke er det de gir seg ut for å være, begynner å bli ganske opplagt. Liker det du sier at man kan finne gode mennesker i alle kulturer og av aller raser, (hvis jeg har forstått deg riktig) At det viktige er om man er gode.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  kjell108

Nazismen kommer fra en høyt-stående person fra 16-1700 tallet med etternavnet » nasi…». Vedkommende person ( husker ikke, noe navn fra filmen. Antar det var i Fall of the cabal sequal 1-4 har ikke sett lengre. ) var en del av jesuitt culten eller ble en del av dem. Husker ikke, helt.

Hvem nazisitene var / er = jesuitt cult.
Mange kjente navn i den culten : Albert Einstein, Adolf Hiedler, som forandret sitt navn til Adolf Hitler.
f.eks.

Se filmene : FALL OF THE CABAL 1->10 og FALL OF THE CABAL SEQUEL 1->10 .

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Aradorn

«Fall of the cabal» er overfladisk, et sammensurium som ligner på Mein Kampf.
Det er slikt som gårt rett inn i fletta på studenter. USA er full av BLM / Antifa-studenter … det som i Nazistyskland var Brownskirts
Forfatteren av «Fall of the cabal» er på nivå med Hege Storhaug / SIAN (= bidrar til demonisering og fiendtliggjøring av muslimer).

Siden «Fall of the cabal» ikke bryr seg om kilder vil dere som formidler «Fall of the cabal» være ute av stand til å presenterer kilder. Alt blir ideologi med formål å demonisere.
Et nettsted som Resett.no – som demoniserer muslimer – tåler ikke debatt = taper en enhver debatt.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Aradorn

Husker det fra serien. Det var egentlig etter den personen de kom fra. Det var broren. Senere tok de navnet etter en by, ikke Sant? Mulig jeg husker feil, men det utgjør vel ikke så stor forskjell. Vi kan prøve å bruke historien til å avsløre hvem som er onde mennesker i dag. Om man kaller det holocaust, massedrap eller hva som helst er vel ikke det så farlig. Det var i hvert fall etnisk forfølgelse. Holocaust betyr vel ikke at 6 millioner ble gasset ihjel. Det betyr vel egentlig bare folkemord. Opprinnelig var det brennoffer leste jeg nå. Mange russere og polakker, men bare en gruppe fordi de hadde felles etnisk bakgrunn. Jeg synes serien også forteller veldig godt hvordan sionist-jøder sendte andre jøder i døden. De gjemmer seg bare bak den identiteten og religionen. De er Baal eller satanister. Viktigere å ikke gå inn i samme fellene som vi har gjort i historien. Sånn som e beskriver over her. De har gjort grundig research i serien, tror jeg. Om det ikke er helt på kornet betyr vel mer for de som har lagt følelser i det.

Nå prøver de seg på hvite og kristne. Splitt og hersk. Det kan vel ikke være mange som biter på det? Det virker ikke sånn.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Patriot

Hvis navnet virkelig kom fra denne Askhenas eller hva han het så hatet de hverandre intenst. Så da hater de i såfall det folkeslaget. Samme slekt, men de ble splittet like etter Noah. Litt som muslimene, Sunni/Shia. Veldig dyrisk. Ikke som vanlig dyr, men menneskedyret vs sjelen. Men jeg vet ikke om Nazi kommer fra det. Det hele virker å være godt planlagt i hvert fall. Ikke noe man setter i gang på noen måneder. Hva sier historiebøkene om navnet da? Var det ikke Nasjonalistisk og noe med arbeiderparti? National Zion er vel den rette bakgrunnen tenker jeg. Det var hele tiden målet for de sionistene.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

Det er et etablert faktum at Khazaria var en stormakt bestående av mange etnisiteter. De var paganister med lokalitet mellom de kristne russerne og de muslimske araberne. Så valgte de å konvertere fra paganisme.
Paganisme er hva vi nordmenn var før vi ble kristnet. Vi er relatert til «Asgaard» og «Midtgaard», som ligger i Russland eller kanskje også Khazakhstan.
Med å bruke The Fall of Cabal blir også vi nordmenn «jøder» (idiotisk)

I bibelen blir dem sør i Russland omtalt som «Gog» og «Magog».

The Fall of Cabal legger opp til å demonisere ashkenazier med hjelp av ei bisetning, hvor de blir noe som spiser sine egne barn. The Fall of Cabal er mer vulgær enn Mein Kampf.

Så kommer faktoren at folk som er anti-sionister før de ser en video blir mer anti-antisionisk etter at de har sett en video. Det som ikke passer inn i anti-sionismen filtreres bort.

Hvis vi begynner å betegne paganister (nordmenn opprinnelig) som «jøder» blir vi alle sammen «jøder» her på Nyhetsspeilet. Da forfaller Nyhetsspeilet til fordummelse.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Jeg tror de mener at elite-familier har den bakgrunnen. Det er veldig klart at «the cabal» består av flere etnisiteter. Det er disse som har lurt folk inn i frimureri og nettverk, men sannheten er at de bare bruker dem. Det kommer frem i Priory of Zion. Som jeg har påpekt gang etter gang: Man må skille mellom gode og onde handlinger. Mange Akenasier er gode (De blir brukt, Sheeple) Mange Khazarer er gode, mange jøder fra Bayer-område er kjempebra. Det er også Rothshilds som er bra. Ossebaard sier det også, gang på gang. Nå sa hun også at jesuitter på lavere nivå var kjempefine mennesker. Hun hadde en jesuitt-venn. Khazaria var ikke var ikke en nasjon med bare konger og dronninger, det forstår alle. Det var nok et hierarki og broderlige nettverk der også. Ikke alle frimurere er onde og pedofile. Dette bør alle vite. Vet ikke hva du legger i etnisitet? Det er jo hele tankegangen rundt. 5 Rothschilds som dro til fem land og manipulerte og satt folk opp mot hverandre. Det leste jeg om lenge før Fall of Cabal og Ossebaard. Sionisme og frimureri er idioti. Medlemmene kan slutte og hoppe av. Man angriper ideologier ikke manipulerte nyttige idioter. Hvis en organisasjon er kjent for pedofili og menneskehandel bør man komme seg til helvete ut. Jeg forstår ikke hvor du får vinklingen din fra. Det er hva vi identifiserer oss med i dag som gjelder. Jeg har absolutt ingenting til felles med nazister, frimurere, sionister eller White Power. Da ville jeg heller ha mer med en jøde til felles. Jeg leser bøkene deres, lærer om kulturer og har den samme roten gjennom vår kristne kultur. Kanskje jeg fant ut at vi hadde mer til felles enn hva jeg trodde. Andre nordmenn er fjernt fra det. Trenger ikke gå lenger enn til naboen.

Jeg har lest og vært interessert i den norrøne kulturen også. Veldig interessant. Historien er skrevet av seierherrene. Det har vel mye til felles med tysk og russisk også. Det var en verdensmakt en gang. De norrøne. De drev handel og reiste mye. Kjenner meg igjen i det. Identifiserer meg med det. Når fuglene flyr sørover vil jeg tro at både jeg og de reisende ville ha fulgt etter. Fortellinger fra tiden før kristendommen sier at de som bodde i Norge var rolige og snille mennesker som drev jordbruk og fiske. Vikinge-pirat historiene er kanskje hentet fra piratvirksomhet rundt om i landet. De plyndret skip og omreisende slik som piratene. Jeg vet ikke og har ikke gått dypt inne i det. Landet har vært splittet flere ganger, men det var jo ikke riker som i dag. Det var ikke nordmenn som tenkte likt. Det var klaner og små konger og jarler. Nå ser vi tilbake og ser på alle som nordmenn og at alt var likt. Det var også mange varianter innenfor den norrøne mytologien. Du har kong Sverre, birkebeinere, baglere, dansker og svensker. En gang okkuperte vi områder i England og var store. Vi dro over hele verden. Kanskje langt inn i Amerika, men «VI»? Det var spredte bosetninger og forskjellige kulturer. De var kledt i rødt og noen kulturer i Amerika snakket om den typen reisende. Kanskje var det «oss»? Erik Raude? Alt er i konflikt med kristi Columbus-versjonen og gjemt. Man kan bare spekulere. «Vi» var ikke alle barbarer og villmenn. Det er jo slikt alle vet. Mange nordmenn kom fra sør Europa mye senere, India, sentral-asia, britania og har ingenting til felles egentlig. Gode og onde handlinger kan vi plukke ut og forfølge. Vi kan forby onde organisasjoner og trossamfunn. De kan man som sagt hoppe ut av.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

– Jeg forstår ikke hvor du får vinklingen din fra.

Jeg forstår ikke tankegangen din. Hva betyr «falske jøder» for deg?
Hva betyr «sionisme» for deg?

«Priory of Zion»
Her får jeg inntrykk av at du fortsatt tror at Protokollene er «jødisk»

Fra The Fall of the Cabal:
– Millioner av jøder ble ofret»
Dette mangler historisk fotfeste.
Jeg nevnte at verdier av jødisk eiendom ble overfør til Jødisk Agentur i Palestina. Ifølge steigan.no og andre blir dette til at Soros stjal fra jødene.
Den tyske hæren og SS var full av jøder.
(Enhver jøde vil holde fast på at holocaust var forferdelig og at de må få erstatninger etterpå. Soros likeså. Han vil bedyre hvor forferdelig han «var»)

Auschwitz var selvfølgelig full av jøder. Men IG Farben er ashkenazi selv. Jøder ble brukt for å administrere hele greia. De var sentral i tysk krigsindustri.
Med å bruke hva som skjedde etter krigen får man inntrykk av at nazistene var anti-tyske, at nazilederskapet slett ikke var tyskere.

Jeg noterte med at Odessa (jødisk by med 30% jøder) ble overført til rumensk administrasjon under krigen. Fra da av var det ok å være jøde der.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Jeg tror jeg avslutter med deg nå Kjell. Du snakker om ting fra mars og har ikke linker til noen ting, bare tull og tøys. Jeg har forklart alt. Jøder er Gud’s rettferdige. De som følger loven. Falske jøder er de som tilber Baal/satan, Babylon. Sionisme for meg er dette Baal tempelet i en materialistisk lære. Jerusalem og Israel er i følge den rette lære spirituell. Så drømmen til babylonsk talmud er å regjere over de rettferdige i et materialistisk tempel i sion, et Jerusalem. Sion er egentlig Israelittene som finner det forjettede land, men det er mer en tilstand av fred, der Gud regjerer. Det kan være i Norge for oss. Satan, for å si det sånn er inn i det materielle og vil lokke folk til et materialistisk Sion for å styre over Guds folk. Da manipulerer man, vaksineres, og må ta dyrets merke for å delta i dette materielle Sion. Det er demoner som styrer lederne. Det gode stedet er det mennesket som er fri og i Gud’s ånd. Dette er basiskunnskap i religion. Menneskedyret mot det åndelige mennesket. Demonene som lokker med penger og gull, og kontrollerer oss med det. Det åndelige mennesket som behandler sin neste som man selv ønsker å bli behandlet.
De som er gode og rettferdige trenger ikke være biologisk knyttet til jødedom. Jeg tror jeg har forklart dette så godt tidligere at enten leser du ikke, men finner noe som trigger deg som du ønsker å kverulere om, eller så er du stokk dum. Orker ikke mer tull.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

– Falske jøder er de som tilber Baal/satan, Babylon

Dette blir fordommer. Israelerne tilber ikke «Baal/satan, Babylon». De er ikke engang Judaister stort sett. 1 av 10 er Judaist.

«Falske jøder» er en referanse til at israelerne ikke er bibelske jøder, og har dermed ingen rettigheter der nede.

Satanister tilber Satan. De kaller seg ikke jøder og holder ikke til i Israel. Washington DC er full av dem. De har god kontroll med media. Det er ikke «jøder».
Det logiske her blir at jøder identifiseres som satanister – full balluba.

– Sion er egentlig Israelittene som finner det forjettede land

The Fall of the Cabal aksepter at ashkenazier ikke er bibelske jøder. Ashkenazier har ikke noen tilknytning til Palestina, de er ukrainere. Det har du ikke skjønt enda. Men The Fall of the Cabal introduserer noe nytt, at kaukasiske paganister utvandret fra «Sumer» og er en annen «jødisk stamme». Nå blir resultatet proganda som Mein Kampf.

Youtube er full av Mein Kampf-ideologi. Den verste er Bro Nat. Det går rett inn i fletta på folk. Bro Nat vil promotere at jødene stammer fra fangenskap i Babylon. Ashkenazier har aldri vært fanger i Babylon.

Man kan ikke blande sammen barneofringer / Lucifer og Israel.

De som kjenner til Fulford vil vite at Fulford ser på israelerne som uskyldige.
«Khazarian mafia» blir nærmere Basel / London / Qatar. Rothschild jobbet for Vatikanet.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

– Holocaust betyr vel ikke at 6 millioner ble gasset ihjel. Det betyr vel egentlig bare folkemord.

Videoen til Paul Watson handler om at media framstiller noe som dreide seg om massasje-institutter – altså «synd», som «et angrep på svarte». Komplett fake. Holocaust er komplett fake hvor Stalin oppgir at 4.2 mill jøder ble «gasset» i Auschwitz i et «gasskammer» han hadde bygd selv etter krigen. De som døde der døde av sykdom og sult i 1945 spesielt. Auschwitz var en fabrikk drevet av det tysk-amerikanske IG Farben, eg. et alliert kjemi-konsern. Opprinnelsen til IG Farben er Rockefeller – en ashkenazi selv.

Det overfladiske med Fall of the Cabal er at hun bruker bildet «holocaust» for å demonisere nazistene, mens nazistene var de som skapte Israel. Hitler var så bekymret for forholdene for jødene at han bad Sveits ta vare på dem.

Nazistene var aggresive, men aggressiviteten var mest rettet mot tyskere. Det store folkemordet var på 10 mill tyskere – etter at krigen var over.

Da blir spørsmålet – er forfatteren av Fall of the Cabal selv en av de allierte nazistene? Hun klarer å implisere at israelerne er «jøder» fra Babylon.

Deep state så på Tyskland som en farlig konkurrent. De skulle stoppes med krig.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Jeg googlet jesuitter, men må si jeg ikke helt skjønner greia med de ennå. Er de Vatikanets etterretning på en måte?
De er en avart av katolske kirken?

Ok, får se litt på de filmene

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Aradorn

Adolf hiedler = sønn av Rottchild. Hans mor var tjeneste pike der og ble sendt vekk når hun ble gravid. Derfor hiedler ble den han ble og fikk makten han fikk. Alt gikk igjennom rottchild treet.
jesuitt culten har startet og avslutta alle kriger i verden. kun for profitt.

e
e
2 år siden

Flott artikkel!
Hm … «Gates» fremstår jo litt som verdens redningsmann. Jeg synes så sannelig at han ligner litt på … nei, det kunne vel ikke være mulig ?
Likte denne formuleringen: «Vaksinekartell»

Husker at jeg i sin tid bevitnet eksistensen av medisin-pakker som var merket med en dings helt lik et «simkort». Mon tro hva de ble brukt til?
Den som har øyne, les.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Har du ikke sett hvordan armene på Gates går som hos en marionette? De vaksinene er tilpasset forskjellige aldre. Noen hevder de også er tilpasset «raser». Kanskje fordi de skal inneholde celler og genmateriale etter aborterte menneskebarn. Det skal være en vaksine for de som har etiske problemer med dette. De får fra gorillaer og sjimpanser i stedet for. Jeg vet ikke om alt stemmer, men flere sier det er materiale etter aborterte menneskebarn i vaksinene. Noe som sjokkerer mange kristne.

https://davidicke.com/2021/03/02/must-watch-whats-really-in-the-fake-vaccines-former-fema-employee-celeste-solum-talks-with-david-icke/

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

LOL. den var artig. Armene på gates :)
At det finnes vaksiner som er tilpasset har jeg sett for 15 år siden +/-
Resten høres litt for vilt ut. Men gud vet hva de har i de vaksinene, jeg aner ikke. Men det jeg aner er at de ikke er bra.

e
e
2 år siden

SPØRSMÅL

Leste nettopp artikkelen om Ertnesvåg som anmeldte PST og staten. Lurer bare på hva som gjorde at han mente at det var akkurat PST som stod bak? Noen som kan svare på det?

Etter det jeg selv ble utsatt for så tror jeg jo på selve historien hans, men har vanskelig for å tro at det er PST som står bak. Hva med en av forsvarets sorte avleggere? eller CIA? Frimurer faenskapet?

Hvem er det som har tilgang på «den» teknologien? Alle innenfor etterretning?
Hvem er CIAs «motstandere» dersom de har noen innen etterretning?

Er det noen her som mistenker at slike våpen/teknologi er blitt brukt mot LO leder som nylig døde, og Sponheim som fikk hjerneblødning?
Var det første som slo meg nå i disse ulvetider.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  e

Jeg skjønner at det er rutine å angripe fløytevarslere i USA på alle mulige måter.
Nå det gjelder overvekt / hjerteproblemer / hjerneslag / halsbrann – blir vi alle sammen offer … bare ved å gjennomføre utdannelse og lese aviser. Til og med statsminister og etterretningssjef blir ofre her.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Du sier noe der. Hm, men det burde vel finnes en teknologi som kan beskytte på samme måte som å skade. Ah, the ring. Kanskje ringen er et frekvens-skjold ;)

Da burde det finnes ringer til de som er bare gode og vil beskytte. Og så burde Robin Hood stjele alle ringene fra de som ikke oppfører seg.

Langbein
Langbein
2 år siden
Svar til  e

Operation Gladio muligens? Det påstås at Gladio ble avsluttet i 1990, men det måtte vel sies offentlig etter at mye info om operasjonen ble kjent.
Når det gjelder etterettningstjenestene så er det aldri godt å vite hvem som er venner eller fiender.
Det jeg vet er at de store vestlige landene USA, Storbritannia, Canada, Australia og New Zealand kalles five eyes alliance og har et felles datanettverk.
Men Kina har visstnok hatt tilgang til nettverket da Huawei hadde lagt inn bakdør. Enkelte mener å ha bevis for at Trudeau har samarbeidet med Kina bak ryggen på de andre.
Kina truet åpenlyst i November 2020 at de kunne «blind the five eyes» vis de følte seg truet.
https://www.bbc.comnews//world-asia-china-54995227

Jason goodman/Crowdsource the truth intervjuer med Canadieren David Hawkins er meget interessante.
https://m.youtube.com/watch?v=pzeE6aXg1a4

e
e
2 år siden
Svar til  Langbein

wow, dette må jeg sjekke opp nærmere. Noe sier meg at det er mangt som ikke nødvendigvis er avsluttet, sånn egentlig.
Synd at det ikke er lettere å finne ut av hvem som er hva. Det MÅ finnes noen som bare er gode, som motarbeider djevlene som utsetter folk for MC o.l
Men det er bare så vanskelig å tro på det gode når man ikke ser eller hører noe av det. Er det rart man venter på Jesus ;)

ken
ken
2 år siden
Svar til  e

e- Ja, det «MÅ finnes noen som bare er gode» :-) Hva tenker du om «budskapet»? Som oppegående og klok :-) https://drcharlieward.com/round-table-with-some-old-friends-and-a-hollywood-movie-star-gatecrashes-the-zoom-call/

e
e
2 år siden
Svar til  ken

Min opplevelse har vært at de virkelig gode ikke er «her nede». Her har vi troll mot troll, og de fleste av oss er midt på treet, men så har vi «monster» også, de er det nok en del av, men de skikkelig gode, som helgener, de er det nok ikke mange av her nede. De er usett tror jeg, på en høyere frekvens. Men «bare gode» som i «vanlig» jordisk forstand, vil kanskje de fleste faller innunder. For de aller fleste vil være motstandere mot overgrep av alle sorter, om de bare fikk stemme over det. Jeg lengter etter «Jesus-god», å se eller høre noe/noen som virkelig oser av godhet. Noe mer enn en blå sky, jeg vil se øyne :)

Hva tror du Ken? Vil det snart bryte gjennom? NESARA? Hva tror du er årsaken til forsinkelsene?

e
e
2 år siden
Svar til  ken

TIDLIGE PLANER OM BEFOKNINGSKONTROLL?

Når stemme-kloning var perfekt i 2007 så tenke jeg at den fungerte helt fint ti år tidligere.

Fikk med meg litt fra den linken. «The switch» Folk som byttes ut. Jepp.

e
e
2 år siden
Svar til  ken

Ken, patriot + Her er det mye bra :) Har fulgt W.H I mange år før. Han har knall!

«Den store transformasjonen»

William Henry advarer mot 5G og AI, Trans-humanisme, vaksine og covid/virus. Han sier at Beistet er her nå.
Bill gates nummer en kandidat for beistet sier han. (Hvordan bekjente beistet) Fra1.00.00
Men det beste er alt før og etter :) Hva som EGENTLIG hendte med Jesus. Frekvens overføring.

LOL, få med deg den herlige opplyste spøken om Bill gates «… right up the crown chakra»

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Jeg er ikke så opptatt av religion, men så faktisk ferdig videoen. Det blir litt sånn idoldyrking og gudebilder dette her. Jeg liker ikke det. Linkledet er jeg veldig usikker på. Jeg synes det likner mer på Charlemagne. Jeg har hørt en teori tidligere, men husker ikke helt. Mente det var Augustus, men det likner ikke. Det jeg likte var at han sa at man må holde budene for å slippe gjennom nåløyet. Jeg liker budene. Der skal man ikke dyrke idoler og gudebilder. Jeg liker ikke å være uenig, men dette er langt unna for min del. Han har helt sikkert et godt ønske for alle sammen, men dette ble mye spekulasjoner og fantasi :) Disse katolikkene eller romerne tok noen fine tekster og lagde en verdensreligion. Fine eksempler på hvordan man skal være et godt menneske, men jeg er redd de ble brukt for å herske og ikke for et eksempel å følge. Bare tenk på hva han sa om den rike mannen. Det er ikke helt etter oppskriften de følger i Vatikanet.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Enig med deg om det siste du sier her, at de har brukt religion for å herske, og brukt klipp og lim metoden.
Jeg la også merke til noe veldig snedig angående en av pavene og en av helgenene, de var besynderlig like, det er nok mange som blir lurt. William Henry er vanligvis IKKE på side med Vatikanet for å si det slik. Han er mye inne på Dødehavsrullene, noe jeg liker, og har mye knask for folk som vet at det er noe større som foregår bak forhenget for å si det slik.

Jeg tror ikke at det er idoldyrking han egentlig promoterer, men at han forklarer det som vi allerede vet, at symbolikk taler til underbevisstheten, bilder, (teknikken djevlene bruker med symbolsk dans og masker osv) At dette bære en frekvens som kan overføres/innprentes på menneskesinnet. Noe som påvirker oss. Dermed at det er bedre å fokusere på oppstandelsen/ det gode budskap, enn lidelsen. Osv.

Man trenger ikke være enig om alt, har heller aldri funnet noen som jeg tror har alt rett, (Og tror langt ifra at jeg selv har alt rett, er nok litt sær i min oppfatning om mangt) men så verdifullt er budskapet hans, og tolkningen hans av Jesu budskap, det om å bruke kjærlighet som drivstoff og til beskyttelse. «Kill them whit love» er det jo noe som heter, og at troll ikke tåler lys er viden kjent ;) Kjærlighet forener og den er noe alle raser, vesen og arter kan føle i mer eller mindre grad. Noen ganger i en grad vi selv ikke kan forstå, fordi den er på et annet nivå enn vår egen. Være seg av en høyere eller enklere kvalitet, (av mangel på et bedre ord)
Vi menneske har ikke så lett for å se dyrs evne til kjærlighet, og kanskje finne det arter langt over oss, som har vanskelig for å se vår evne til kjærlighet, slik som vi lever i denne verden.

Å ta på seg «The full ARMOR of God/the full ARMOR (AMORE?) of GOOD» Er det ikke morsomt at ARMOR er veldig likt ordet AMORE? Og er det ikke bra at bare den som kan ganske alle hjerter i hele skapelsen, er den som skal dømme?

Noen har tuklet med språket vårt. Man kan lese ord inni ord og finne en skatt.

I dag får du en bamseklem fordi jeg er i godt humør, LOL ;)

e.

Russia Today
Russia Today
2 år siden
Svar til  e

Det gode og det onde finnes i hver av oss, spørs hva vi velger å mate med vår energi.
I en regresjon ble det forsket frem helt til toppen av den computer-styrte pyramiden dagens satan-system på Jorden bygges på. Hold deg fast, på toppen er «den allmektige» eller «gud», eller djevel i ett ! To-ansiktet Janus fra romersk mytologi, mao. Derfor opplever noen «gud» som god, mens de andre mener det motsatte.
Alle religioner er skapt av de samme parasittene som stjeler vår energi for å holde seg i live. Uten tilgang til vår energi dør de ut. Det er opp til oss hvem vi mater og hvilken verden vi bygger med vår energi som overføres via vår oppmerksomhet. Parasittarisk system har plantet frykt som et program for å styre og manipulere.
Det er et meget mektig våpen.

David Icke avslører hvordan dette fungerer her:

der han svarer på spørsmål hvordan det er slik at han er enda i live:
«Jeg han ingen livvakter fordi jeg ikke trenger beskyttelse. Jeg gjør det jeg mener er riktig å gjøre, og dette fører til vibrasjons-opphøying i hele mitt system. Jeg fungerer på et høyere nivå enn systemets kontroll-funksjoner. Derfor kan de ikke nå meg, jeg er usynlig for dem. De kan ikke drepe meg før jeg har gjort det jeg kom hit for å gjøre.
Hvis man frykter noe, så tillater man mentalt en mulighet for at dette han skje ham. Dette senker vibrasjons nivå til det system ønsker å oppnå med sin frykt-, stress- og depresjon-såing.»

Det er opp til masser hva de skal glo på og gi med det sin energi til – perverse filmer /program eller noe edelt som vekker høye følelser, f.eks. rednings aksjoner der mennesker risikerer sine egne liv for å redde andre vesener i nød.
Et stort problem er overveldende flertall av bioroboter plantet på Jorden. De styres av program, har ingen fri vilje og er her for å dra med seg flokk-mentalitet baserte masser.
Noen nekter å bli med til elektronisk slaveri og prøver å finne en redning kun for seg selv. Det er selvbedrag.
Vi kan fortsatt stoppe fandens planer, men vi må gjøre det sammen ved å ignorere systemets påbud og forbud som fører til senking av vibrasjons nivå. La oss fjerne fra våre hellige rom alle parasittariske programmer som frykt o.l. og fylle oss opp med lyset. La oss slå oss sammen med dem som er foran oss på veien til frihet og demonstrere sammen med dem for en bedre verden. Solidaritet i seg selv høyner vibrasjoner.

e
e
2 år siden
Svar til  Russia Today

Jeg er enig i mye her Bin L.

Jeg ser på det gode og det onde som to tårn som sender ut frekvenser, og man må selv tune seg inn. Hvis man ikke gjør det selv, så gjør djevlene det for deg, de liker å tvinge. mens den gode energien er fri og åpen for alle som vil ta imot, den tvinger ingen. Jeg pleide å kalle min gud for GOD, og det er et energisystem som er hevet over disse selverklærte «under-gudene»

Du kan avsløre de på øynene ;)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Russia Today

Veldig enig med dette bin laden. Jeg har sett den videoen med David Icke og må si meg mye enig med han. Jeg føler vi har gått samme skole og han bekrefter mye av det jeg selv har erfart. Vi resonnerer. Samme frekvens. Han er også så trygg og rolig. Alle er stille når han snakker. Jeg er innom siden hans hver dag.

Jeg har alltid vært opptatt av å ikke mate dyret. Vi må ikke la oss holdes nede av frykt, hat, vold etc Det virker som om menneskeheten har våknet til hvordan man blir manipulert gjennom dette. Penger og grådighet har fått oss ut av stilling. Du ser hvordan faenskapet kutter bankforbindelser hvis man tillater ytringsfrihet. Man får ikke handle om man ikke vaksineres. En mor mistet barnet sitt for kort tid siden, da de ikke brukte maske. Nå sletter faktisk Netflix alle kristne filmer. Det er virkelig det gode mot det onde. Vi bestemmer utfallet, som du sier.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Patriot

– Penger og grådighet har fått oss ut av stilling.
– Det er virkelig det gode mot det onde.

Da blir bunnlinjen at å bry seg om penger er «djevelsk». Billionærer er «onde» fordi de er billionærer.

Dagens debatt om «deep state» dreier seg ikke om «Das Kapital»
(den franske revolusjonen var initiert av deep state. Tenk hvilken gigantisk media-avsporing jesuit-kontrollerte Karl Marx klarte å få til med å fokusere på «økonomiske jernlover»)

«The TRUTH about OFF GRID LIVING that NO ONE WILL TELL YOU.»

Ut fra denne videoen, sannheten er at man trenger 10.000 komponenter fra Kina for å leve «off grid».
Det betyr det blir ikke billig. Kineserne aksepterer neppe at man betaler med poteter.
Alternativet til propan, solpanel osv. er at man går tilbake til middelalderen.

Hva skjer dersom man mangler penger til bobil osv.? Man havner på gata. Ungene dine blir sigøynere eller noe slikt.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  kjell108

Litt som våre hytter det der. Det finnes også mennesker som går sammen og bygger små samfunn. De investere sammen og gjør dugnader. Man kan investere i større el-alternativer. Kanskje er det kildevann og en liten bekk i nærheten. Jeg har selv vært med på å finne gass, med et lite gasskraftverk. men det er vel ikke alle steder det går. Maskiner, utstyr og verktøy og dugnad. Det er bare å bruke fantasien.
Jeg tror folk etterhvert vil bli lei og søke etter skog og hei.
Her er kanskje noe som likner i Norge. Alternativ tenkning. De kaller det økogrend. Hvorfor ikke gjøre det til en inntektskilde samtidig. Man må sikre seg naboer som er snekkere, rørleggere og elektrikere :-) Alt på dugnad! Kanskje man kan finne en liten nisje og samtidig dyrke mye av maten sin selv. Undervise i noe.
https://www.facebook.com/Gaiagrenda/
https://gaiasenter.no

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

God ide. Naboer som er til å stole på, som har samme verdier, folk man passer sammen med. Har alltid likt tanken på noe slikt, men aldri møtt noen jeg liker meg nok godt sammen med. Sånn er det når man er for sær :)

Du vet, frimurerne har gjort dette i lang tid, ofte i smug, for å inne dekke over og være falske vitner. Nye er at nå gjør de mer offentlig med frimurer blokker for eldre frimurer fruer. Frimurer djevlene i min historie hadde i alle fall en nabo i samme kategori. Gjett hvorfor og når jeg skjønte det?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Passer ikke alle. Det var vel snakk om at Sandy Hook var en slik by. Jeg gadd ikke se så mye på det, men jeg så noen videoer og det virket rart. Tenk å stoppe en natt og gå på puben i en slik by. Det ville vært som filmen from dusk till Dawn.:-)
De tar vare på enkene. Jeg mistenker noen jeg kjenner for å være frimurere jeg også. De har vel litt interne stillingsutlysninger og huller å fylle i økosystemet sitt. Rotary vet også alt som skjer i samfunnet. Jeg kjenner et par av dem, og har fått hjelp fra de. Jeg tror ikke de kjenner hverandre. Den ene var jeg ansatt hos. De vet sikkert mer om meg enn hva jeg selv gjør :-)

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Hva er rotary?

Hehe, dusk til Dawn hadde nok ikke vært særlig hyggelig i virkeligheten. Dog har jeg en historie fra virkeligheten som kan minne om noe i den sjangeren. Jeg skal skrive om det en gang.
Jeg skal vedde på at du kjenner en frimurer. Du som skriver slik du gjør, de henger nok i ræva på deg og følger med.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Fulgte dem litt nøyere etter demonstrasjonen i 2009. Det var i Januar at noen kastet fyrverkeri inn kjelleren der. Du vet at jeg følger med på timing og slikt. Så det var at det skjedde der og da som gjorde at det gikk opp et lys. Det var en demonstrasjon mot den Israelske ambassaden. Det ble gjort herverk mot frimurerlosjen og McDonalds. Så det var en sammenheng mellom disse som senere ble til sionist-interesse, når det gjelder mørke krefter og Deep state. Det er dette med 666 og dyret jeg kobler til frimurere. Så er det vel en gruppe jesuitter og elite-familier som rager over. Israel-sionister-nazister-Rothshild-Saud og de store multinasjonale selskapene. Israels venner og alt det tullet der. De er bare venner med staten Israel og drømmen om et tempel å styre verden fra. Ikke noe hellig og sjel i det der.

De mennene fikk rundt 3 års fengsel. Prioritert sak. Det var en juletrefest der oppe tror jeg. 200 gjester her og tre hundre gjester i andre aviser. Det ble branntilløp som ble slukket raskt. Vet ikke om det var juletrefest med klær på eller om de lå i kister og drakk fra hodeskaller, lol. Jeg har ikke sett mye på det. Det var timingen. Det hadde neppe blitt slik om det var min juletrefest på lokalet det hadde skjedd på. Jeg har vært med på verre ting faktisk. Jeg mener ting som kunne gått galt etter fest og moro. Ikke hærverk. Tuneller blant annet til Stortinget. bisarre ritualer. Pedofili og menneskehandel. Vet ikke hva de gjør i Norge, men det florerer av historier i andre land. Det skal ikke være slik i et åpent demokrati. Jeg vet de kan få spesielle tillatelser og slikt. Byggetillatelser andre ikke får og særbehandling. Er nok en del kompis-tjenester. De har nok solgt sjelen sin til djevelen de der. Da mener jeg de høyt oppe. Ja det er demoniske ritualer når man blir tempelridder. Jeg må si det. Det er ikke normal adferd. Et oppegående menneske stopper når det blir slikt. Satanister, rett og slett.

Ja de gjør nok det. Rotary er også et slikt brorskap. Lions club og sånt. De vet utrolig mye av det som skjer i samfunnet og driver med veldedighet og organisering. Han ene jeg kjenner er i hvert fall utrolig snill. Han andre er elite. Når jeg så han i lokalene hans satt de og spilte kort. Drev med veldedighet og var kristen, men jeg vet ikke mye om brorskapet. Jeg tror alle slike brorskap er mørkere på toppen. Elite-familiene styrer opposisjonen slik. Slik kontrollerer de hva det demonstreres mot og debatter. De kontrollerer også media, så da blir det komplett. Kjøpte meg Kvikk Lunsj i dag. Der stod det miljø-vett regler. Ikke reis! Jeg leste ikke mer. Det er jo bare absurd! Det er fascisme så det holder. Det skal liksom i trynet på deg hele tiden. Har ingen ting med miljø å gjøre annet enn å styre vekk fra det som virkelig er problemet. Det er disse som suger ut alt de kan for profitt i et overforbruk-samfunn som ikke likner grisen. Slik er disse demonene. De kan bare tviste og snu sannheten. Det blir vår skyld. Hvis vi finner opp noe, stjeler de det og bruker det mot oss. De er uintelligente og kan ikke noe annet enn å snu ting opp-ned. Det er sant!

Har du sett Ace Ventura, White Devil? Hysterisk morsomt. Det skal han ha.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Jeg lo godt, lenge siden jeg så noe av dette. Timing er viktig, selv om det ikke alltid er like lett å forstå seg på når man står midt i noe og ønsker at ting var annerledes. Ja de kan være snille de på bunnen. De vet nok heller ikke alle hva de egentlig er med på. Jeg bekymrer meg for enkelte. Husker at jeg merket meg en underlig liten endring hos min inngifte frimurer venninne den gangen, før ting skjedde. En personlighets endring. Jeg stusset, det var noe hu begynte å fortelle som hun ikke ville si mer om. Og det hadde aldri skjedd før. Hun fortalte alltid alt. Det var noe som gjorde at hun kastet brudekjolen ut av loftsvinduet. Altså noe som opprørte henne. Det ante meg i ettertid hva det handlet om. Da hennes mann forsøkte å hale meg ut, begynte hun å gråte, og han ropte til henne intenst og opprørt. «Du lovte at du skulle hjelpe meg!»
det var da jeg virkelig forstod at de ikke ville meg no godt.

e
e
2 år siden
Svar til  e

ps. Jeg fikk litt sånn «stepford wife vibber» av henne. Hadde mine tanker om dette da jeg så tilbake på ting når jeg begynte å finne ut av ting. Hun gikk plustelig på noe medisin, mannen hennes hadde dratt henne med til psykolog og fått henne til å ta noe. (Hun var ikke syk, litt sjalu men ikke syk) Måtte vel det for å klare å manipulere henne tenker jeg. For hun klarte helt fint å late som ingenting mellom den samtalen og frem til det som hendte. Dog var det ikke lange tiden som gikk. Jeg skal skrive om alt.

… og ja, jeg forstod fort at de måtte ha en lik til stedet de sørget for at jeg havnet på, så jeg lurte henne til en innrømmelse, litt flaks, på min siste samtale med henne. Jeg ringte henne etter. Og sa, ja og jeg traff han hyggelige slektningen til mannen din … jeg husker ikke hva han het … Og hun svarte, Å ja du mener han …. ?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Vet ikke hva stepford wife er, men er det noe mørkt som skjuler seg under fasaden da eller? Jeg vet ikke om jeg får med meg hele sammenhengen. Dro han deg ut og til en plass som du havnet på? Eller var det en du datet på en ny plass?

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

«Joanna Eberhart og hennes mann Walter flytter til den idylliske forstaden Stepford i Connecticut. Der møter de Bobbie Markowitz, som også nylig har flyttet til byen, samt det homofile paret Roger og Jerry. De oppdager at noe merkelig er på ferde, og undersøker litt rundt.

De finner raskt ut at det merkelige i byen er kvinnene, de oppfører seg alle likt Clair Wellington, og er vakre, lykkelige og uvanlig kreative. De kan bake, male hus, klippe gress, leke med ungene, og allikevel underholde ektemannen når han kommer hjem fra jobben. Mennene på sin side tilbringer veldig mye tid i en manneklubb» (det som kommer frem er at de er robotisert)

Jeg var hjemme hos de, min venninne og hennes mann, og hans foreldre kom på besøk, de var begge medlemmer av en eller annen frimurerorden. Det ble nevnt, jeg spurte de. Han forsøkte å dra meg ut og inn i en bil. men jeg hadde ringt min gode venn som var utenlands, og han hadde kontaktet sin bror i Trondheim, og denne broren var på vei for å hente meg. Min venninnes mann fikk snakke med denne broren på telefon for å forklare veien til huset deres. Men han ville kjøre meg selv, og det med en gang, kunne ikke vente ti minutter, han stresset og så på klokka hele tiden. Det er mer, mye mer.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Spennende! Så hun fant ut noe om mannen etter de var gift? Så kastet hun brudekjolen ut. Men hvorfor begynte han å dra deg ut av huset? Hun hadde sagt at hun skulle hjelpe han? På forhånd? Eller var det en prat mellom de mens du var der? En annen gang enn da foreldrene var der da, ikke sant? Hun var gissel på en måte da og ble dopet.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Jepp, nesten, de skulle veldig snart gifte seg. Men noe hadde fått henne til å nesten avlyse det. Etter og ved denne samtalen merket jeg en personlighets endring hos henne. Hun har alltid fortalt meg alt, med unntak av dette. De hadde avtalt noe på forhånd. (Foreldrene hans var dratt da dette hendte ellers hadde han hatt noen til å hjelpe seg å da meg ut. Men jeg er sterk, særlig den gang, de er begge knøttsmå ) Jeg tror hun var manipulert til noe, det var tydelig.

Det kan ha en sammenheng med en sak, noen frimurerne ville beskytte. Eller det kan kun ha sammenheng med den Monroe greia. De var redde for politiet, så det var neppe bra uansett.

e
e
2 år siden
Svar til  e

Mer trenger jeg ikke si.

e
e
2 år siden
Svar til  e

Altså de skulle sende meg et sted, jeg forstod på en måte at de egentlig ville la det se ut som om jeg forsvant. Det gikk ikke HELT etter planen deres, men ille nok. Tiden spilte en ekstremt viktig rolle for dem.

Hvilken historie skulle de koke opp som forklaring? samme som visse andre som bare plutselig forsvinner med falske spor eller uten spor.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Jøss! Var det noe spesielt du visste om den saken da? Begynte han bare plutselig? Jeg mistenker noe jeg også. Det var en sak der flere var involvert, men en ble tatt. Det var ingen sammenheng og motiv. Jeg har latt det bare ligge, men det var flere involvert. Det er noen som sier at disse må gjøre slike ting for å komme høyere opp. Forsyne kjeden med offer. Det viktigste med det er å få noe på medlemmene så de ikke snakker, tenker jeg. Hvis de bryter «eden» så kommer forsvinningssaken frem. Jeg husker en gang for mange år siden fra Bilderberg at noen pekte på en overskrift i et blad. Jeg tror det var en pedofili-sak. Jeg lurte på om det var en slags trussel for å få noen til å holde kjeft. Det har kommet frem at Epstein hadde et slikt nettverk. Hvis de ikke gjorde slik som folkene hans ville ville de lekke ut informasjon. Tradisjonell utpressing, men i et enormt nettverk med politikere, kjendiser og verdensledere. Hvis noen fikk fatt i slik informasjon under en etterforskning ville det bli en enorm opprulling.

Jeg har lest litt om hendelser rundt Crowley og den sekten. Det er ingenting som sjokkerer. Man skal komme nærmere spirituell opplysthet ved å gjennomføre forskjellig sex og ritualer. Det forsvinner millioner hvert år. Mange blir sporet til slike nettverk.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Å, du ville likt min historie til fulle. Jeg har flere teorier, og her nevner du veldig kjente episoder, uten at jeg sier mer om det. Trusler. På den måten du forteller. Og «Er du redd for at noe skal skje med familien din?» Istedenfor, hold kjeft eller så gjør vi noe med … Og ganske direkte «Hvis du fortsetter å ikke si noe så slipper du ut herfra i morgen» Poenget er at jeg ikke egentlig vet hva det er jeg vet. Hvis jeg skal holde kjeft må jeg nesten vite hva f… det er jeg skal holde kjeft om. Jeg kan være klarsynt, men SÅ klarsynt er jeg ikke.
Ikke at jeg har så mange gode kvaliteter, men en ting jeg alltid har vært stolt av er nettopp det at jeg er god på å holde ting for meg selv, ikke utlevere folk, og jeg er egentlig veldig privat. Men trusler fungere dårlig på meg, da blir jeg trassig. For i mitt sinn så er det ikke de gode gutta som truer. Dersom «the good boys» ville at jeg skulle tie om noe viktig så hadde de vel gjort det på en fin måte? Ikke vært med på å ødelegge livet mitt.

En av mine første mistanker var det du sier her, hun/de hadde «solgt meg», for å nå en grad av noe slag. Jeg er ganske sikker egentlig på at det har noe med det å gjøre uansett hva linkene og koblingene er. Det forstod jeg jo på at de hadde en plan jeg ikke kjente til, når han ropte sinna til henne «Du lovte at du skulle hjelpe meg» Jeg mistenker at andre har vært utsatt for dette. Særlig en, med mindre jeg kan få en bekreftelse på at vedkommende er funnet. Med tanke på nettopp hvor hun forsvant fra. Mistanken om at det kunne ha noe med den saken å gjøre tro jeg du finne opplagt om du granske ordene mine. Man kan si mye uten å si noe. samtidig så er det andre elementer som gjør at det kan handler om en høyere agenda. Det er en sammensatt og vill historie, jeg aldri hadde trodd på i det hele tatt, dersom noen andre hadde fortalte meg noe lignende.

Det er kanskje ikke tilfeldig at det i dagene før dette hendte, så fikk jeg tilbud fra avis om intervju i forbindelse men noe «noen hadde sett». Jeg avslo.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

«Hvis de ikke gjorde slik som folkene hans ville ville de lekke ut informasjon. Tradisjonell utpressing, men i et enormt nettverk med politikere, kjendiser og verdensledere. Hvis noen fikk fatt i slik informasjon under en etterforskning ville det bli en enorm opprulling.»

Du glemte å ta med politi … og andre

e
e
2 år siden
Svar til  e

ps. Husk at jeg kom frem til disse tingene på egen hånd, på kort tid, noe er snakk om bare timer, og dager, (mens annet tok lenger tid, og flere ting som jeg forstod på en måte, og hadde sterk mistanke om, men som jeg ikke fant bekreftelse for før nylig) før jeg noensinne hadde så godt som hørt om konspirasjonsteorier og teknologi som kunne forklare noe av det som hendte. Jeg forstod at noe måtte være teknologi. Jeg synes innmari synd på de som har opplevd lignende, og som ikke lente seg frem og som ikke forstod at noen triks er bare teknologi mest for å skremme. Teknologi som «verden» ikke vet om. Som eksempelvis stemme-kloning den gang var ukjent for folk flest. Derfor ble jo mine mistanker kraftig styrket når jeg begynte på sikt å finne ut av slike ting. Jeg hadde ikke trodd på en eneste konspirasjonsteori dersom jeg selv ikke hadde opplevd dette. Ertnesvågs historie er jo et godt eksempel på slikt.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

ps.

De burde gi full immunitet til enkelte nøkkelpersoner, for å bringe faenskapet i knestående.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

ja, man burde være åpen for angrende syndere også. Jeg har ikke så mye å tjene på at folk blir straffet hardt og slikt. Om man lever med anger og kan forandre seg, vil det forandre verden, og det er jo det vi vil. Vi vil at de som gjør faenskap slutter med det. Det er det fine med åndelig oppvåkning. Sjelen tar over, så går hat og hevntanker over. Vi vil bare ha en slutt på ondskapen og gå videre. Det er mange som har gjort meg vondt, men ingen av de vil bli straffet av meg. Vi har lover og regler som samfunnet har vedtatt opp gjennom historien. Man kunne se for seg at de som slutter slipper unna om det fører til at topper blir tatt og den onde virksomheten stopper. Jeg er ingen hevner. Vi må heve oss til et par hakk over enn dem. Frihet og fred!

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

De skal avsløres og stilles til ansvar for det de har gjort. Slik andre blir. Det må bli fullstendig forbud mot å mikse frimurer medlemskap og stillinger innen forsvaret, politi, politikk o.l
En angrende synder vil gjøre opp for seg ved å stå frem og avsløre faenskapet, eller arbeide i skjul for det samme målet. Og da ved å hjelpe de rette myndighetene (hvis det finnes noen Ukorrupte igjen) med å få en stopper for slikt. Men ja, la nøkkelpersoner få gå fri, med visse begrensinger selvfølgelig (De skal ikke ha muligheten til å begå flere overgrep) mot at de avdekker faenskapet. Problemet blir når halve myndighetene er frimurere.

Frihet og fred, det er sant, og på gode dager lever jeg etter det, på de dårlige dagene kjenner jeg på sinne og hevnlyst. Men jeg er for å bruke rettssystemet, dog har jeg ikke stor tillit til det, er jo et rall av frimurere der. Man kan ikke fly rundt å ta loven i egne hender, selv om det frister innimellom. Vi kan i hver fall ikke som et samfunn godta overgrep mot noen som helst. Og samme med straffemetoder, det blir meningsløst om samfunnet skal basere seg på hevn. Dog er ikke straff er ikke ensbetydende med hevn.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Det skjer forhåpentligvis noe i kulissene nå. Tusen på tusen med tiltaler i en opprulling av korrupsjon, menneskehandel, pedofili og alt det der. Det rapporteres ikke noe av det, så man får vente og se. Det vil bli plassmangel :-) Hva med 5 tvungne vaksine-sprøyter, elektroniske fotlenker og masketvang i noen år? Ris til egen bak. De innførte terrorlover og terror – ris til egen bak. Mister jobben og må gå i skam resten av livet. Hvis de vet hva skam er da.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

LOL. Hvorfor ikke 10? Vi har så mye vaksiner til overs av den AstraZeneca ;)

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

ps.
Kom plutselig på en finurlig ting. I mine riktig så yngre dager gikk jeg til en den gang kjent spåkone. Betty Palco(n?) Hun hadde visstnok vært Prinsesse Dianas reader. Hun kom med en gjentar kraftig advarsel, at noe VELDIG nær meg, skulle forsøke å lure meg, at det galt penger. Noe farlig. Jeg husket det i mange år, men har ikke tenkt på det på veldig lenge før det slo meg akkurat nå, sannsynligvis på grunn av det jeg har fortalt nå. Jeg er ikke inne på slike ting lenger, men snedig sammentreff om man kan kalle det for det da.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Hey, hva med Mars? Elon Musk er jo på vei, han trenger kanskje noen til å spa ørken der oppe ;)

e
e
2 år siden
Svar til  e

Det er helt sikkert tilfeldig men rett etter at jeg postet dette innlegget fikk jeg tilsendt en «spam-mail» med et pornobilde av noen som blir tatt i knestående. (+) Snakker om negativ synkronisitet hva? lol

smurfen
smurfen
2 år siden
Svar til  e

Rotary ble grunnlagt av en Frimurer, det er en Frimureravdeling.
Rotary er også en av de største giverne til WHO.

Den som betaler bestemmer menyen.

Folk er lette å lure, de tror det er mangfold når de ser tusenvis av grupper og organisasjoner og så er alt det samme. Alt er Frimureri og fanteri.

Samme Frimurertopper topper eier alle medier som Murdoch og folk tror vi har media mangfold.

Samme gjeng eier alle bedrifter. Folk tror de er konkurrenter, men alt har samme eiere.

Når Frimurerpandemien er over en gang så eier de alt og alle.

https://steigan.no/2018/02/council-on-foreign-relations-det-virkelige-partiet-for-overklassen-i-usa/

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Jeg fant dem på wiki, fikk frimurer vibber, og vaksine-vibber, hehe. Det er mye som kan se bra ut ved første øyekast, men er det noe jeg har lært så er det at faenskapet liker å pakke seg inn i og gjemme seg bak veldedighet og gode tiltak. Det betyr jo ikke at alle er skurker selvfølgelig, men ofte finner man noen på toppen med skjult agenda. Jeg jobbet i sin tid for en veldig organisasjon. Det var humbug fant jeg ut. Pengene som ble samlet inn gikk bort i lønn til de som satt høyere opp, og organisasjonen gjorde minimalt av innsats, kun noen småting for å kunne late som om de hadde et ansikt, for å dra inn penger. Det var forløperen til en popp veldig organisasjon som eksisterer i dag.

Erna
Erna
2 år siden

Event 201 og nano tech i vaksinen id2020. The Great reset på world econmic forum sin YouTube kanal er også en grei peke pinne hva som skjer fremover

Erna
Erna
2 år siden

Har noen sett tøyen cola etikken i det siste haha artikkel på nettavisen tror jeg. De er spot on

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Erna

Hadde ikke fått med meg dette. Så bra!
https://www.nettavisen.no/nyheter/toyen-cola-vekker-kraftige-reaksjoner-sprer-konspirasjonsteorier-og-feilinformasjon/s/12-95-3424102796
Coca Cola blir boikottet nå. Men de hevder at de er så store at det ikke betyr noe. Folk sender videoer av fulle hyller med Coke i butikkhyllene. Morsomt :-)
https://www.newsweek.com/coca-cola-facing-backlash-says-less-white-learning-plan-was-about-workplace-inclusion-1570875

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Nok en simulering på en bestemt situasjon rett før «noe» hender. Det slo meg også, tenk om det er law of atraction som slår til? Man leker krig også blir det krig.

e
e
2 år siden

«Why do you call yourself white?» LOL. Denne var morsom :)

Husk, å le hever frekvensen, og kunne le av seg selv er en god ting ;)

e
e
2 år siden

SPØRSMÅL:

Var lommemannen eller hans politi-bror frimurere?
Kan noe bekrefte dette, ikke basert på at man tror eller at det er opplagt, men basert på fakta?

https://www.dagbladet.no/nyheter/politimann-slar-frimurer-alarm/62776528
Fant nettopp denne, blir så glad når jeg ser menn som denne karen her, får tårer i øyene av slike, ekte helter :)
Overrasket over at DB skrev artikkelen, men det skulle været så mange flere.

… Fikk plutselig en innskytelse om å se etter en link til Sverge, og ser at han (Lommemannen) har vært der også i følge MSM.
Er svenske PAN det samme som Norske PST, noen som vet?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Veldig bra at vi har slike helter. Det er mange saker som kommer frem nå. En dommer har bestemt at noe av det groveste ikke vil komme ut for oss. Kanskje fordi de hjelper hverandre. Det spekuleres i om det er Weiner laptop eller noe sånt. Det skal være sveldig sjokkerende. Det virker som om det er mange pedofile på venstresiden . Det er det som er med liberale altså. Nordmenn tror det har noe med frihet å gjøre. Da er det i såfall frihet til å voldta og drepe barn. Null moral.
Det er disse folkene som skal selge oss vaksiner og få oss til å bruke masker. Se her: https://t.me/Maxx1News/695
Er det bare pedofile på venstresiden? Mørke korridorer og ganger under frimurer-losjer og slott. Alt skal frem i lyset.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Aiai, (Hvis dette er sant da) men det er vel uansett bare «kremtoppen» det der, jeg mener, listen er sikkert lenger i virkeligheten. Men det var da mistenkelig mange demokrater på lista? Kan det være fake propaganda? Har vi et sted vi kan sjekke om dette er tilfelle? Noen nyheter må vel nevne noe? Hvem er det som ruller opp? FBI? Dersom det er FBI så må det sive ut på en eller annen nyhetskanal tenker jeg.

Tror du at det kan være så sjokerende at de frykter for hva som vil skje dersom folk får vite sannheten?
Eller at det bare det at de dekker over hverandre mon tro. Det virker for meg som disse ulike «frimurer lignende ordene» dekker hverandre iallfall. Det kommer tydelig frem ut av artikkelen. Får håpe at noen skiller seg ut og ikke faller innunder den lista, men jeg er jævlig skeptisk. Ellers så håper jeg at det finnes overvekt av slike som denne modige mannen, eller mange nok til å rive masken av faenskapet en gang for alle.

Noen kommer til å bli anklaget for vrangforestillinger.
Noen gnir seg i hendene over at de mente noen gikk rett i fella.
Noen ser ikke esset som ligger i skjul og venter. Noen er forberedt.

Må Elohim av den høyeste kjærlighets kilde beskytte og bistå varslerne og de som jobber for å avdekke faenskapet.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Ghislaine Maxwell prater nå. Ashton Kutcher og mange andre jobber med dette nå. Nye måter å avsløre dem på. Filmen med Jim Caviezel (Passion of the Christ)er fra virkeligheten. Sound of Freedom. Det er frivillige som jobber dag og natt for disse barnene. Jesuittpresten som hadde innsettelsen av Biden er også arrestert. De var venner. Hunter Bidens laptop er også hentet inn. FBI har gjort lite, men det kommer ut. Jeg har sett noe av det. Det er noen kinesere som lekker ut. Det blir en global oppvask også med korrupsjonen som følger med.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Hm… når du sier det så kom jeg på noe jeg fikk se i et syn i bønn/meditasjon. Det er trafficing av noe slag som er gjemt bak en eller annen religiøs sekt/orden/kirke. Med tanke på mange forsvinningssaker. De er på en måte forkledd som hjelper, muligens som Prest. Colorado/New Mexico/ osv. Når jeg får tilstrekkelig tid/ro, skal jeg nøste sammen alt det jeg så og levere inn/legge det ut et sted, i tilfelle noe har lyst til å sjekke opp om noe av det kan stemme.

Hvorfor kan ikke Gates hive seg med på denne opprullingen, betale lønn til de som holder på, istedenfor å vaksinere?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Gates var kompis med Epstein.
Herlige bilder fra London :-)

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Holy Sh.. !

Ser ut som om du har rett, har ikke fått med meg dette før.

e
e
2 år siden

Utrolig hva man finner når man leter. Jeg hadde en feeling på at forsvinningene i Canada hadde en link til Colorado og New Mexico.
«The mormon Corridor» Strekker seg hele veien. Og mormonerne er en link til frimurerne. (Men det er mer) Dersom jeg var etterforsker i FBI ville jeg sett på disse mulige forbindelsene.

https://no.wikipedia.org/wiki/Antifrimureri

«Kirkens grunnlegger Joseph Smith var selv aktiv frimurer så tidlig som i 1816, og noen mener endog å se forbindelser mellom de to bevegelsenes praksis, struktur og symbolikk.
Derimot har flere frimurere i USA vært fiendtlig innstilte overfor mormonerne. Like etter at Joseph Smith og hans tilhengere ble innviet i frimureriet, foreslo Storlosjen i Illinois å ekskludere flere losjer som hovedakelig bestod av mormonere. Storlosjen i Utah ble i 1872 opprettet som en organisasjon som åpenlyst tok avstand fra den mormonske tro. Kirken på sin side ekskluderte aldri frimurere. I 1894 ble storlosjen i Utah og mormonernes daværende president Spencer Woolley Kimball enige om å respektere hverandre. Idag finnes det ingen formell barriere som hindrer en mormoner i å bli frimurer eller vica versa.»
(Jeg vet ikke helt om jeg kjøper denne såkalte fiendtlige innstillingen)

Noen som vet om det finnes en frivillig gruppe i Norge som etterforsker og har komplett oversikt over forsvinningssaker i Norge?
Hvis det ikke finnes vil jeg starte en. Hvor kan jeg finne en oversikt eller informasjon om enkelte forsvinningssaker? Jeg fant en som fanget interessen min, men fant ikke noe navn på personen. Iv got a hunch.

https://www.dagen.no/Nyheter/Justisminister_Harlem_-_Dommere_må_oppgi_losjemedlemskap-27498
https://www.dagen.no/Nyheter/550_frimurere_i_politi_og_rettsvesen-29530
https://www.dagbladet.no/nyheter/finance-credit-var-et-frimurer-reir/65959964 (Perverst som faan)
https://www.frihetskamp.net/sveriges-parlament-er-infiltrert-av-frimurere/

https://www.an.no/nyheter/mange-frimurere-i-salten/s/1-33-3880401 (Nåja, kanskje det har en sammenheng med Hva som befinner seg i Bodø. (NPS) Mange frimurere med tilknytning til Psykiatrien i Trondheim, regner med derfor Bodø er så populært.

e
e
2 år siden

Et lite eksempel her på en mindre men uheldig episode jeg var utsatt for, noen år før «det andre jeg ble utsatt for» som jeg tidligere nevnte her inne. Snedig nok omhandler dette også frimureri og media kontroll osv:

For ca 20 år siden så hadde vi en episode i byen vår, min bror og meg ringte inn nyhetstips. (En lignende sak var tidligere blåst opp på nyhetene men gjaldt da en annen by) Det som skjedde så er at jeg om natten våknet av at en mann kommer inn på soverommet mitt og låser døren bak seg, jeg står opp av sengen og blir fysisk angrepet. Hvorpå jeg skriker og en annen mann kommer og hamrer på døren og heldigvis får avverget ytterligere skade. Dette var folk jeg «kjente til». Det hang slik sammen. «Nyheten» kom forresten aldri med på nyhetene annet enn i lokalavis, til tross for at samme hendelse kom på stor media tidligere) Han som angrep meg var den som hadde begått udåden «jeg» tipset om, og han var sønn av ansatt i politiet. Og hans «medsammensvoren» arbeidet i den nyhetskanalen og var frimurer sønn. Jeg anmeldte. saken ble henlagt, uten forklaring. Selv med vitne som kunne bekrefte alt jeg fortalte. Snedig hva?

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

18 åring ble borte fra Trh sentrum 2018. Saken ble nesten helt borte.Politiets hoved-etterforsker forsøkte å avslutte saken. Kalte det selvmord. Med Xtremt mye innsats fra familie og venner, så kom det etterhver noen ord i media. Men, politiet skjulte og skjuler fortsatt hva som skjedde.

Går igjen og igjen. Slik er spillet. Onskapen, darkness mot det gode og lyset. Alle eventyr er også laget slik. Hvitt mot svart. Menneksen : hvitt mot svart / svart mot hvitt.
Alt dreier seg om + og minus.
frekvenser og balanse.

5G blir slått på i 2023-24, da blir alt i denne verden svart. Jorden vil starte å rense seg inside out. Så starter spillet på nytt fra stein alderen, så neste gang du våkner opp, så er du ute å whohwhowho, løper rundt med klubbe ;)

e.
e.
2 år siden
Svar til  Aradorn

Det er flere «rare» saker i Trondheim, tenkte på en snutt jeg fant hvor det ikke stod noen navn, men det var noe Spess med saken som fanget min oppmerksomhet, men uten navn finner jeg ikke ut om denne personen ble funnet igjen. Googlet, men kun en artikkel. Sykt. Det må finnes et register et sted. Jeg tror jeg vet hvilken sak du sikter til. Det som slo meg med deg saken er at det virker som om vedkommende er skremt. Jeg er veldig skeptisk til konklusjon om at vedkommende skulle ha tatt end spå seg selv. Noe skurrer.

e
e
2 år siden

For den som er interessert, så har jeg et annet eksempel på maktmisbruk av kommune ansatte. Opplevd fra tiden i en av mine tidligere stillinger.

En pårørende var misfornøyd med behandlingen av bruker. (Min greie var at jeg ALLTID støttet pårørende fremfor arbeidsgiver)
Jeg hadde forståelse, samtidig så kan pårørende bli ekstra amper når man har noen som ligger syke. Denne personen arbeidet opp i systemet, og truet (bak ryggen) med å få kunne få fjernet «leder» dersom hun ikke passet seg. Jeg jattet med fordi jeg hadde forståelse for at hun var amper, og tenkte at hun trengte å «lashe ut». Det som hendte så, var at ikke lenge etter så måtte «leder» merkelig nok plutselig slutte i stillingen hun hadde hatt i mange år. Snedig greier hva? Om denne hadde tilknytning til frimurerne vet jeg dog ikke noe om.

e
e
2 år siden

Leste nettopp Hans Gaarders artikkel her inne, om «Stay Behind 2»
Jeg vet lite om dette MEN snedig nok, (igjen!) ikke så altfor lenge før jeg ble utsatt for det som hendte, så oppsøkte jeg (elektronisk) en eldgammel «venn» fra ungdomsårene. Vi flørtet. Han nevnte «stay behind», og jobbet i barnevernet. Og han hadde en slags tilknytning til stedet jeg ble innbrakt til, av frimurerne. Nettopp siden han hadde nevnt dette stedet, så tok jeg siden kontakt med ham og stilte han et direkte spørsmål om han hadde noe å gjøre med det som hadde hendt meg. Han svarte nei. Hadde aldri kontakt igjen siden. Når jeg leste denne artikkelen aner jeg en rød tråd jeg allerede hadde mistanke om. Jeg kommer aldri til å nevne navn i tilfelle at det er ting jeg misforstår. Siden man aldri kan vite hvem som er hva lenger. Men det lukter svidd som faan.

Før dette hadde jeg litt kontakt med en hyggelig politimann i en periode, (han var fast gjest der jeg jobbet) som også nevnte «stay behind» Jeg husker lite av det for jeg var den gang uinteressert i dette og visste ikke noe om det annet enn hva de nevnte. Det var absolutt ikke mye de sa, men jeg fikk inntrykk av at det var noe bra utifra det lille de nevnte. Han var forøvrig tilknyttet en veldedig, populær organisasjon.

Aradorn
Aradorn
2 år siden

HUSK DETTE :
DER FINNES IKKE, VAKSINE.
DER FINNES IKKE, VIRUS.
DERFOR INGEN PANDEMI, MEN PLAN-DEMIC.
DERFOR, SKAL DU KASTE MASKEN, SOM GJØR DEG OG DE I NÆRHETEN AV DEG SYKE.
DERFOR SKAL DU IKKE, BRUKE ANTI-BAC. SOM ER DESIGNET FOR Å GJØRE DEG SYK.

LÆR DEG NATURAL LOV, COMMON LAW, OG CIVIL LAW.

LITT RART OG KREVENDE I STARTEN. MEN VELDIG MORSOMT Å KUNNE ETTERHVERT.

blir du stoppet av «politiet – kriminelle», så :
1. still spørsmålet : kan du vise meg kontrakten med ditt selskap/firma ?
2. er du her under ED ?

Sannsynligvis kan de ikke, gi deg noe godt svar på nr 1. Da INGEN AV OSS LEVENDE MENNESKER har kontrakt med disse kriminelle selskapene.

De kan ikke, gjøre deg noe som helst om du stiller spm.

skulle de ta deg til stasjonene, så IKKE ÅPNE MUNNEN DIN FØR EN ADVOKAT ( power of attorney ) er representert.

JA, verden er så spesiell, og syk. Del av spillet vi er inne i.

De kriminelle er pålagt å svare deg på nr 2.
Samt oppgi fult tjeneste id-nr.

Du bør filme, så du kan sette dem bak lås og slå der de hører hjemme.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Jepp, har begynt å ta bilder av personer og biler som. Gjorde det for lang tid siden da jeg merket noe rart.
Film, ta bilde, ta lydopptak. Følg etter. Gå i ræva på de som går i ræva på deg ;)

aradorn
aradorn
2 år siden

Tiden vi nå er inne i :

Spillets slutt.

Snart skal alle sjeler bli hentet inn til det man har begynt å kalle 5’te dimensjon, nye jorden.

Betyr vel ikke, annet enn at man reiser hjem.

Ikke vis frykt.
Alt er et stort spill, og vi er hologram – i en liten sylinder. Tenker » jorden er » mer formet som en sylinder ( batteri ) enn rund.

Dette er tiden for å AVSLØRE, OPPLYSE, AVSLUTTE det store spillet.

GÅ UT Å LEV NORMALT.

IKKE FRYKT NOE SOM HELST.

Patriot
Patriot
2 år siden

Livebilder fra vulkanutbruddet på Island. Spol tilbake. Det er tåke der nå.Heftig!
https://youtu.be/O46nVKTdpBc
https://www.visir.is/g/20212087818d/utsyni-ur-tjaldinu-yfir-gosstodvarnar

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Litt av et syn! Og gutter som snakker Islandsk da, blir ikke sur av det nei :)

e
e
2 år siden

Konspirasjonsteori?

Kan se ut som om det finnes «sekter» som er ekstremt opptatt av blod-linjer og DNA, som er villig til å gjøre hva som helst for å forhindre bestemte krysninger. «Lysets engel og Djevelens sønn» mener de det liksom? Synes å ha hørt det uttrykket et sted før…

e
e
2 år siden

Noen ganger går det galt:

Å begynne å hetse på denne måten og henge ut noens barn er ikke greit. Nå nei, sjekk nesehulen til ABB, og plukk ut frimurer chippen.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

De journalistene har ødelagt for seg selv. Det kan man se fra dekningen av amerikansk valgkamp. Nå har det rød pillet hele befolkningen. Det vil slå tilbake på dem selv. Ingen tror på det som er sant heller. Det finnes ærlige reportere og de er sikkert like hjernevasket som mange andre. Vi lever i en korrupt og løynfull verden. Gutjahr gjør samme tabbe tilbake. Han skjærer alle over én kam. Alle som setter spørsmålstegn ved MSMs narrativ er tullete konspirasjonsteoretikere. Det florerer av konspirasjoner. Ja, mange vil selge historier og bli berømt og rike blant dem. Dessverre blir det også blant journalister anklaget feil personer. Journalist-yrke er jo blitt til propaganda og løgn. Pusher vaksiner og politikk de ikke har som oppgave å gjøre. De skal forsøke å gi riktig bilde av det som skjer for leserne. Jeg liker ikke journalister. Løgnaktige parasitter! Jeg tror ikke man kan komme lavere ned på rangstigen til meg. Dette har de satt seg i selv og nå skal de bruke dette som at journalister er samfunnets stakkarslige offer. Nei, begynn å formidle sannhet og fortjen tillit og respekt. Se på Sky News Australia, noen av de kaller en spade for spade. Noen av de i hvert fall. Har sikkert ikke så lyst til å dra på betalte reiser til Kina de. Korrupsjon og løgn er den nye journalistikken. Nåde de som tør å stille spørsmål. Jeg blir fysisk dårlig av å lese MSM og se TV. Fascisme.
Jeg kan gjerne si det til dem direkte. De spyr ut nok av eksempler å vise til.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Du har et poeng der, at han gjør det samme tilbake, Jeg liker Australian 60 minutts, de har mye bra :)
Husker at jeg så er artig film en gang om en journalist som diktet opp historier, skikkelig herlig film. Han ble avslørt til slutt, var basert på en sann historie. Tanken har slått meg noen ganger om enkelte historier er skapt for å spre frykt over tid. Når tror du MS kristenfolket får med seg Luceferan metoden?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Jeg er bare veldig skuffet over kristenfolket i Norge. Det er absolutt null motstand. Fra kirkene altså. De skal motta dyrets merke med åpne armer. Det er det boken sier. Ingen kunne legge en alen til sin livslengde sa han, og gikk med spedalske og urene.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Det er nettopp det jeg også frykter. Hm, kanskje man skulle begynne å poste litt på forskjellige kristne sider om akkurat den metoden? Kanskje noen begynner å reagere?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Du ser ikke hardcore kristne i Norge sånn som de er i USA. Jeg er ikke kristen, men er veldig fascinert over dem. De kjemper virkelig ,og de er ikke redde. Jeg tror sjelen vekkes i de som har den rette troen. Det er mange som er kristen på overflaten.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Vi er enig der, om troen på sjelen. Tror kanskje mange vil rystes ut av dvalen når det begynner å bli hett om ørene her nede. WORMWOOD/ROOMDOOR

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Hvorfor tror du det blir hett?

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Ild, varme, lys. Asteroide.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Det tror jeg ikke du skal bekymre deg for. Ikke tenk slik. Tenk på det som store forandringer :-)

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Ja men jeg liker Asteroider, alt av space-rocks, de er vakre. Og de synger så fint når de suser forbi planeten :)
Og tenk på en super-ladet solstorm, kraftig som fra en annen verden, som blåser rett gjennom alt og om-rangerer alt av atomer og molekyler. Tenk deg DEN følelsen når alle atomene bytter ladning inni deg. Ja, forandring blir det ;)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Kanskje vi blir kvitt dinosaurer som Soros, Gates, Rothschilds, Rockefellers, Saud, Elizabeth, CCP, Royals…

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Hehe, faktisk så har jeg sett mennesker som ligner på dinosaurer. De fleste av oss ligner på et eller annet dyr, «som hund så eier» ;)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Det er sant :-) Folk likner på gnagere, hester, sauer, hunder, reptiler, sjiraffer, fugler, geiter, etc, men raser er svart, hvit, gul og rød. Til og med Edderkopper. lol

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

hehe, den edderkoppen ja, de armene, lol

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Vulkan utbrudd Etna, Island. Nære i Kongo og Hawaii. Hvis det fortsetter blir det veldig kaldt. Rekordflom i Australia. Sjekket du med Paul Begley? Sikkert fått med seg det meste han :-)
https://youtu.be/YWQZ0Y0fopE
https://youtu.be/XqluB7uuDK4

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Begley har fått med seg vulkanutbruddene, han har snakket om de lenge, og Mike FATW, har advart i et år eller to eller mer :) Er det ikke snedig at de våkner samtidig? Olje på lampen er alfa omega nå.

Stakkars edderkoppene i Australia, de rømmer inni husene, vil ikke bli våte på bena sine :)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Begley har hatt slag. Han har sikkert tatt vaksinen da forstår jeg ;-) Jeg er enig med Smurfen. Han pusher vaksiner, støtter Netanyahu og er av sionist-typen. Jeg liker ikke det i det hele tatt. Han var litt morsom og hadde stort engasjement. Litt underholdning, men jeg er lut lei av de folkene som støtter regimet i Israel Har ingenting med Jesus og jødedom å gjøre det der. Beklager, men jeg har ikke sett den siden av han før. Det tempel-greiene ødelegger for alle sammen. Man gjør ikke sånt med makt og blod på hendene. Bare sjekk hvorfor David ikke bygde det.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Han er litt blandet ja, jeg fulgte han mye i flere år, men så ble jeg lei, sjekker likevel siden hans nesten daglig i tilfelle han har en godbit, han er ofte veldig kjapp på å få med seg ting som skjer før det blir stor oppslag.
Har aldri vært enig i alt han sier, men største trekkplaster for meg var Mike from around the world, the 5 waves of Energy. Jeg kunne ikke få nok av det, herlig tanke, jeg blir saling når Schuman resonasen går i været. Da synger molekylene og jeg svever på skyer :)

Jeg har aldri likt de greiene der selv, og mener selv at det ikke har noe med Jesus å gjøre.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

De sabbatinske frank-satanist-sionistene har som mål å fremprovosere endetiden, og skal liksom samle «Israel» med makt de hater jøder. Israels venner, og kristen-sionister er dessverre med på å hjelpe de. Man bygger ikke tempel med vold og krig. Jødedom handler om sjel. Tempel av sten er ikke så viktig. Det må komme etter freden. Det der er dyret som vil regjere fra Jerusalem. De gir liv til dyret/antikrist. Jeg vil gjerne ha endetid, og det ser ut som det blir et oppgjør snart, men det er synd at disse folkene går i den fellen. Trist for dem.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Jeg har også vært at den oppfatningen at det er grupper som forsøker å fremprovosere, jeg bli kvalm av noe av det jeg har hørt Begley fortelle om «the red hefner» de har fostret frem nede i Israel. (Det ene ordet er nok feil skrevet, men det uttales noe i den duren. For meg er det satanistisk, ingen tvil om det. Jeg har gledet meg lenge til endetiden, men det er trist at så mange må lide, det er jeg imot. Jeg sier meg ikke enig med noen der, hverken gud eller andre.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Red Heifer. Ja, hørte om den da jeg jobbet med et par Jehova’s Vitner. Det er mange år siden og det var andre kolleger som forklarte meg hva det var. Men det var en rød okse som måtte være helrød. Absolutt alle hårstrå måtte være rød. Vet ikke så mye mer om den enn det. Jeg må lese litt om den, men ja de skal oppfylle alle tegn og profetier. Så skal de reise et tempel på 3 dager. Jødene ønsker de midt i mellom og ofret. All moral og jødedom må snus på hodet, ikke sant. Begley er vel en som ser og håper og ikke med på fremprovoseringen direkte, men på en måte. Det lurer mange.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

ja, han bare raporterer og sier sin mening. Hva tror du de djevlene har tenkt å gjøre med den oksen?
Jeg skulle ha berget den oksen og latt de menneskene stått igjen der når wormwood kommer. Men de, så mener jeg de som har tenkt å skade oksen.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Jeg leste litt om den nå. Den skal slaktes for å gjøre tempelet rent. Deretter skal man komme med lammet for å ofre det i tempelet. Man skulle tro det var Steinalderen. De er jo helt blåst!

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Ja, jævla psykopater. Satans undersåtter.

De er så forvrengt i hue, at de kan tro at noen som helst Messias skal komme å redde dem. det enste som komme til å ta de der er Antichrist sjøl. Etter det de gjør. Jesus kom for å ENDE ofring og blodsøl.
IGJEN, jeg skulle reddet oksen og lammet og latt de morderne stå igjen der for å ta imot ilden som kommer fra oven.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Ingen grunn til å gjøre som de sier. Det er krig. Det er ingen lek.

e
e
2 år siden
Svar til  e

… so be it done ;)

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Snakket nettopp med ei venninne/slektning som jeg ikke har snakket med på en stund. Hun er ikke inne på disse tingene her, men hun sier at deres familie ikke skal ha vaksine. Hun føler at det er noe feil. Akkurat som meg. Så det er noen folk som sanser at noe er på gang. Vi snakker om store slem og lille slem, og tror at dette i det minste er lilleslem. Forløperen. Jeg kunne ønske at alt kunne løse seg/avsluttes på en bedre måte.
Jeg er lei av å vite at barn og dyr lider, og andre for den del. Det er ikke greit på noe vis.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Det fører oss sammen. Det er det som er den store planen bak, men det blir dessverre litt faenskap på vei dit. Men du forstår at Gud har kontroll og skiller «geitene» fra «sauene». Vi tvinges til å samarbeide. Det er egentlig opp til oss hvor ille det blir. Vi kan avslutte dette veldig fort, men akkurat nå spriker det litt. Vi må legge bort forskjeller og samarbeide. Vi må tenke på de som kommer etter.

Jeg tror kvinner har den intuisjonen og de som er mor er ekstra forsiktig når det gjelder barns helse. Det har sett ut som om det har vært mest kvinner som har organisert og deltatt. Det er flere som etterlyser menn. Jeg har sett gamle ektepar også der bare mannen har gått med maske. Irriterer meg litt faktisk.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

*Smiler* Hvorfor er jeg ikke overrasket over at det irriterer deg?
Jeg prøver alt jeg kan å stole på gud, jeg sliter innmari ofte. Men andre ganger er det på plass. Viktig å holde fast i kjernen av kjærlighets budskapet.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Monica Smit, Australia. Er det ikke inspirerende?
https://youtu.be/WFh7Xk99HTY
https://youtu.be/_0PLBRYsa1E
Jeg har veldig dårlig tålmodighet med dumme folk, det er sant. Å gå med maske er så latterlig dumt. De må da prøve å lese litt. Har de ikke fått med seg noen ting, liksom. De skal da være tøffe! De skal beskytte familien. Jeg klarer ikke se på de. Jeg finner noen uten maske.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Jeg synes at den der var morsom «We are coming for your Jobs» God ide :)

e
e
2 år siden
Svar til  e

Skal jeg legge til: «Og vi kommer etter deres «frekvens tårn» lol

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Hehe, da vil du ikke treffe meg, jeg bruker maske. Kanskje jeg skulle dingle en maske foran deg og erte deg med den ;)

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Går bare forbi. Har musikk på ørene og hører ingenting. Ser de står og fekter og veiver. Driter i de.

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Voff voff, nå minner du meg om Kjell her inne ;)

e
e
2 år siden
Svar til  Patriot

Så den andre også. «The most dangerouse person in the world is someone who got nothing left to lose»
«the monster they created is the monster that Will kill them» Farlig å tukle med skaperverket.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  e

Det der var energi. Det er mange som har mistet jobber og alt de eide. Vi har ikke hatt det så vondt i Norge, kanskje. Flere døde av selvmord enn forkjølelsen. Nå dør de av vaksinene. Jeg ser så mange som har mistet slektninger. De kaller det folkemord. Bar blir drept. Ektepar dør rett etter «vaksineringen». Tror ikke deres pårørende har tenkt å bruke maske, for å si det sånn. De er rasende.

e