WHO Whistleblower Dr. Astrid Stuckelberger, foto herfra: https://greatgameindia.com/who-whistleblower-astrid-stuckelberger-bill-gates/

Norske Dr. Astrid Stuckelberger avslører Bill Gates og WHO

13.3K visninger
3 minutter lesetid
436

Artikkel, tekst oversatt fra artikkel på engelsk, her og tysk, her.


I en forbløffende tilståelse avslørte WHO-varsleren Dr. Astrid Stueckelberger mistenkelige aktiviteter til Bill Gates og vaksinealliansen GAVI. På det 41. møtet i Coronavirus Committee of Enquiry i Berlin fortalte hun at reglene der land samarbeider med WHO, gjør WHO ansvarlig for praktisk talt alle regler og formelle forordninger og kunngjøringer. Som en del av WHOs Executive Council er Bill Gates tilstede som et uoffisielt medlemsland og tar avgjørelser som berører hele verden (toppfoto hentet, her).

Tidlig i karrieren begynte hun å arbeide for Verdens helseorganisasjon, som hun kaller “vitenskap slik man bruker i politiske sammenheng”. Som forfatter har hun publisert 10 bøker og mer enn 170 vitenskapelige artikler, policyoppgaver, rapporter til regjeringer, EU-kommisjon og FN. Etter hvert som karrieren utviklet seg, ble hun bedt av politikere om å organisere folkehelsearrangementer. Og i 1999, i sin rolle som forskningsetiker for WHO, ble hun bedt av Universitetet i Genève om å jobbe med internasjonale helseforskrifter. Hun jobbet også med Georgetown University og andre for å være forberedt på en pandemi og handle raskt i tilfelle en pandemi. Corona etterforskningskomité Foundation Corona Investigative Committee i Tyskland er en uavhengig plattform for medisinske spørsmål og etikk under ledelse av Dr. Reiner Fuellmich. Dr. Füllmich er en kjent advokat i Tyskland og California som spesialiserer seg i straffeforfølgelse av falske selskaper, inkludert det som muligens er den største globale søksmålet mot alle hovedpersonene i den såkalte “Covid-skandalen”.

Det er takket være hans innsats at en tysk domstol felte en banebrytende dom som erklærte COVID-19-forbud som ble pålagt av regjeringen grunnlovsstridig. “Lockdown” i Thueringen var en “katastrofal feil politisk avgjørelse med dramatiske konsekvenser for nesten alle områder av livet,” begrunnet retten sin avgjørelse. På det 41. møtet i komiteen, avsløte den sveitsiske helseforsker Dr. Astrid Stueckelberger fra WHO, der hun hadde arbeidet i 20 år. Hun fortale at Sveits er et sentrum for korrupsjon og at vaksinealliansen GAVI og Bill Gates har fullstendig immunitet uansett hva de gjør.

Dr. Astrid Stueckelberger gir intervju til Dr. Reiner Fuellmich i den uavhengig Korona-undersøkelseskommisjon i Berlin, Tyskland (video, her).

Hun snakker om de “mistenkelige” aktivitetene til Bill Gates og de forbehold hun har til avgjørelser gjort av WHO, GAVI og Gates. Da pandemien begynte, kunne hun fastslå mange brudd på helsekoder og mer. De regler som gjelder samarbeid land imellom gir praktisk talt WHO avgjørende myndighet vedrørende forskrifter og formelle forordninger og uttalelser – med Gates, som er en en del av hovedstyret, og som fungerer som et uoffisielt medlemsland og tar beslutninger som berører hele verden. Tidligere hadde avisen GreatGameIndia rapportert hvordan GAVI kontrollerer nasjonenes koronavirus-respons og opptrer som et vaksinekartell.

Ifølge en ekspertvurdert forskningsrapport publisert i en respektert medisinsk fagjournal, drepte Bill Gates ‘DTP-vaksine 10 ganger flere afrikanske jenter enn selve sykdommen. Vaksinen hadde åpenbart svekket deres immunforsvar. Selv om et slikt studie aldri ble utført før 2017, presset Bill Gates og vaksinealliansen GAVI og WHO for bruk av vaksinene på intetanende afrikanske babyer.

GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization), finansiert av Bill Gates og ledet av Storbritannia, har opprettet et system kalt prestasjonsbasert finansiering der de økonomisk straffer nasjoner basert på om de overholder eller ikke overholder vaksinasjonsprogrammer. Antallet vaksinerelaterte dødsfall fra GAVI er imidlertid mye høyere. Kritiske medikamenter produsert av Big Pharma har resultert i opptil 38 millioner for tidlige dødsfall, ifølge Madhav Nalpat, direktør for Institutt for geopolitikk og internasjonale relasjoner ved Manipal University.

BMGF (Bill & Melinda Gates Foundation) finansierer internasjonale frivillige organisasjoner som GAVI og PATH, som følger deres politikk for å favorisere merkevarene til amerikanske EU-selskaper som Ely Lilly, Pfizer, GSK, Merck, Novartis og andre slike selskaper som ble beryktet for å selge livsnødvendige medikamenter til kriminellt høye priser. Selv om nøyaktige tall er vanskelige å få tak i, hevdet en helseekspert at “de uhyggelig høye prisene på kritiske legemidler produsert av Big Pharma har resultert i opptil 38 millioner for tidlige dødsfall i underutviklede land det siste tiåret”. Dette tallet ville vært “mye høyere hvis sivilsamfunnets grupper i Europa ikke hadde fått billigere erstatninger fra India for flere ekstremt kostbare medisiner mot dødelige sykdommer produsert av farmasøytiske konglomerater i den utviklede verden”.

GAVI er også tilknyttet den britiske eugenikk-bevegelsen (reduksjon av befolkningen) så vel som andre eugenikkrelaterte institusjoner som Wellcome Trust og andre produsenter av COVID-19-vaksinen som AstraZeneca og Oxford University.


Tekst hentet fra artikkel på engelsk, her og tysk, her. Hør advokat Rainer Fuellmich intervjue Astrid Stueckelberger, Youtube, her og Bitchute, her og her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

436 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ny Tid
Ny Tid
Anonym
2 år siden

MUST WATCH: Dr. Ben Marble Nobel Peace Prize Nominee

https://brandnewtube.com/v/xiTMXc

e
e
Anonym
3 år siden

Forferdelig trist å høre om Hans Gaarder. Men jeg har 0 tro på at det var Corona. Jeg ville bedt om Toxicology Report. Sjekk for C.
Selv om jeg ikke aner hvem han er, så fikk jeg veldig ondt i meg av dette. Leste en meget god artikkel han skrev husker jeg.
Han var sikkert en av disse heltene som jobber for å avdekke urettferdighet og annet f……. det oppfatter jeg i hvert fall ut av artikkelen jeg leste. Men en engel lyste opp her hos meg (bokstavlig talt) ved de avsluttende ordene “Lyset skal Seire” Så da vet jeg at han havnet hos den gode kilde, slik alle gylne riddere gjør. (De som kjemper for sannheten)

(Ser at det står skrevet at det er 3 til fra redaksjonene her som har gått bort. Jeg skulle gjerne vist litt mer, noe sier meg allerede nå at dette ikke er tilfeldig)

e
e
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Jeg ser at det er uendelig mye jeg ikke har fått med meg, nå fikk jeg lyst til å se på den saken igjen, husker at jeg stusset over den (husker ikke hvorfor) men tenkte ikke mer over det, og fulgte den ikke.
Han kom nok for nær noe vil jeg tro, eller tråkket noen færlinger på tærne.

Håper at alle lys-arbeiderne her inne er litt på vakt, og passer ekstra godt på seg selv også. jeg skal sende alt jeg kan fra oven til alle og enhver :)

Denne låta kom intenst til meg når jeg tenkte på Hans bortgang:

Calling all the angels

Kari
Kari
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Her var det mange forvrengte sannheter og hjernevaskete personer.
Lurer på hvorfor ratingen til artikkelen viser 43% “dårlig”, og 9% “dårlig” etter at nettsiden blir refreshet? Kan det tenkes at konspirasjonsteoretikerne manipulerer seg selv ?

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Kan du legge ut “denne” som artikkel på Nyhetsspeilet? Kan bidra til å redde mange liv! https://viktigviten.no/covidvaksinens-kryssreaksjon/

Opprinnelig på engelsk, men oversatt til norsk i nevnte link.

Overlege Pål Andre Holme ved Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet, sikter til det samme… (link til VG nederst)

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Nei, jeg har nok problemer med de satanistiske myndighetene. “Vår” artikkel “Covid19, et satanisk rituale” har jeg oversatt 5 ganger nå og blir hacket og slettet. Håper rettferdigheten og lyset seirer slik at de mørke blir sendt til “et varmere sted”!!!

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Ken, jeg har en enda dårligere følelse på dette her etter å ha lest det intervjuet på norsk. De tester ut på gravide? Dette kan ha mye å si for fosterutviklingen. “DNA innsprøytning” ved fosterutvikling, /påvirkning av embryo, vil ha mer ødeleggende effekt enn noe annet.

Nanotec, 5g, kunstig embryo, online, DNA time code, switch.

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Ken, hvorfor tror du at så få står frem på samme måte som denne kvinnen der?
De må jo klare å se det samme som henne, selv om de kanskje har en annen tolkning av utkomme?
Jeg mener, fakta er jo fakta?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Du har sikkert fått med deg dette :
https://vaccineliberationarmy.com/2012/01/30/morgellons-disease-nanoworms-the-fetal-stage-of-transhumanism-it-is-upon-us/
Dette blir garantert forsøkt slettet, så vær rask.

Med vennlig hilsen fra
Lysets – informasjon – til – mennesket

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

“The Binary Biology enables the ecdysone switch to control populations.
Hormones served in food can turn the switch on, combine the two parts of
Binary Biological weapons already installed in people.”

ja, inntrykket mitt var at det er noe rundt dette. “Time code event.” Noe er programmert til en bestemt SWITCH til en gitt tid. Dette må forhindres. Dette kan muligens være koblet opp mot 5g.

ps. Hvor kommer ditt poetiske nick fra?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Er nick fra Ringenes herre?
Plutselig begynte denne låta å spille i meg når jeg tenkte på dette nick:

Enya har jo litt ringens herre musikk :)

e
e
Anonym
3 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/04/08/195751061/menneskerettsdomstol-godkjenner-obligatoriske-vaksiner
OBLIGATORISK VAKSINE GODKJENT. Noen har det travelt med å få beistet opp å gå …

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Obligatorisk vaksine Nødvendig i et demokratisk samfunn. Så når over 60% ikke vil ha den så er det demokratisk å gjøre den obligatorisk?! Ja, ikke helt uventet, men det kommer vel en egen om eksperimentell covid 19 sprøyte. Det er ikke det samme. De kommer til å bli straffet uansett. Vær du trygg!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

ja ikke sant? samtidig så er det et brudd på menneskerettighetene å tvinge vaksine. Her ser vi hvem som har infiltrert …

e
e
Anonym
3 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=dU3sNGv752c
Hm, ser ut som om det er spesielt Den katolske kirke som har problemer med dette.

e
e
Anonym
3 år siden

Fantastisk. Disse burde jobbe med Lassard. Likte denne: Ekstra straff for institusjoner og organisasjoner som lot overgrep skje, og som dekket over dem” Dæven døtte, skulle vært i Norge også dette, og gjelde for ALLE type overgrep. “

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Del 11 av sequel to the fall of the cabal er ute.
https://greatawakeningreport.com/the-sequel-to-the-fall-of-the-cabal/

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Har sett litt av del 1 tidligere, hjernen holdte på å ta fyr, så jeg måtte legge det vekk. Den der må jeg ha i etapper. Blir lett hissig av sånn frimurer greier :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

De siste er om Bill Gates

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Kanskje jeg bare skal starte på side del da :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Gjør det du. Neste del er også om Bill Gates. De sier det skal være spikeren i kisten for den klovnen.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

God Ide :) Du som har lest deg opp på ting, hva sier skriftene om dette? Vet englene alt det Jesus vet?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg har ikke hatt veldig stor interesse for engler, jeg må si det. Det er vel ikke lov å si det i dag, men det ser jeg på som en jente-greie :) lysvesener med hvite klær og sånt, tenker du?

Det blir veldig kjedelige svar. Det er bare verktøy for Gud på en måte. De er ikke vesener med fri vilje og et liv på kafé og sånt. De har bare en jobb, og det kan være et budskap. Slik som da Abraham ikke skulle ofre. Så var det Gabriel som var budbringer om fødsel. Jeg har faktisk fått et slik budskap selv. Kvinnen nektet, men det stemte. Lucifer gjør også en jobb. Så er det opp til oss å velge. Litt kjedelig kan man si at det er som tankene våre. De vet bare akkurat den tanken.

Jeg synes det er enklere å avsløre demoner. Slik at man gjør det motsatte. Det er det Gates og de andre demon-besatte gjør. De gjør det motsatte av det vi ville gjøre. Engelen har en demonisk bakside. Det er bare samme verktøyet. Satanistene tror at de blir opplyst, men jeg vet ikke om de blir lurt eller om de gjør det bevisst. En psykopat som Gates vil tro at han gjør en jobb for Gud, fordi de mener at man kan bygge Guds rike ved hjelp av demoner. Slik som Solomon, men han avslørte også demoner. Slik som da han forsto at en mor ville heller gi bort barnet sitt, enn å se det dø. Da to kvinner kranglet om hvem som var mor til barnet, ville moren heller gi bort barnet enn å drepe det. Klassisk kunnskap om ondt og godt. Da kan man rengjøre sitt tempel og demonene gjør jobben. De kan avsløres fordi kjærligheten er uforutsigbar. Ondskapen er veldig forutsigbar. De babylonerne tror virkelig at de kan bygge et Sion ved hjelp av ondskap. Det er helt utrolig. Det er flaut.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Vi har nok ikke helt det samme synet på de nei, men likevel, jeg er IKKE satt i det jeg tror, så jeg er alltid på leting etter flere mulige teorier. Men jeg tror også veldig på det med budskap. Mener du at englene kan manifestere seg i denne verden for å overrekke budskap eller mener du at de gjør det på andre vis? Man skulle tro at de hadde mange triks.

Jeg har tenkt på det du sier der, i en tid, at det er mange som tror at de er gode og gjør “Guds” vilje osv.
Også er de egentlig av det onde. De ser ikke sin egen ondskap. Noe som også betyr at de ser ikke den egentlige kjærligheten, den høyere kjærligheten.
Jeg tror jo at demoner og de falne (og at noen av de falne ikke nødvendigvis er onde) ikke er de samme, men jeg er åpen til å kunne ta feil. En gang jeg var i bønn/meditasjon og jaget ut demoner, litt sånn for å se hva som skjedde, så fikk jeg se en liten stakkar, i et syn, han satt sammenkrøket, forsøkte å skule ansiktet sitt, slik at jeg ikke skulle kjenne ham igjen og drive ham vekk. Det var ganske snedig opplevelser :)
Jeg synes synd på dem, men tror at frelseren kan befri dem fra fengslet de er i. De er også fanget.

Jeg mener å ha lest at englene har fri vilje slik som menneskene. Men har vel også sett tolkninger hvor de er sett på som aspekter av gud på en måte, som ulike krefter.

ps. IKKE satt i det jeg tror. Hvem er det som snapper ord her inne? ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

De manifesterer seg i oss. Det blir våre valg. Vi manifesterer deres budskap i vår verden.
Helt grunnleggende:
Abraham hadde fått for seg at han skulle ofre sin sønn. Det er arven fra Babylon. Det er demonen som har skapt den tanken. I siste sekund stopper en engel den tanken og med det er Abraham ut av Babylon. Man bruker bilder og illustrasjoner i historiebøker, og de manifesteres tilbake i våre drømmer. Gud manifesterer sin vilje via våre tanker, men det er vår frie vilje og valg som skaper vår verden. Man kan ikke skylde på Gud. Vi har fått oppskriften til veien ut av det og vi må følge den oppskriften ved å spre budskapet. Det hjelper lite at én person følger det. Derfor skulle man ut å spre ordet, som ble gitt via englene og ble manifestert i bøker og muntlige tradisjoner. Så må man gjøre læren om til praksis. Da vil vi manifestere Guds rike.

Helt grunnleggende personlig:
Jeg sluttet å se etter demoner i andre. Jeg kan se de manifestert i Gates og Soros og slikt. Det er ikke det jeg mener. Jeg må rense mitt eget tempel, så jeg må legge bort hat og hevntanker, og heller prøve en taktikk som de ikke forstår. Det er kjærlighet. Demoner prøver å få oss ut av balanse. Du ser eksempler på hvordan man bevisst sender ut folk i protester for å føkke opp stemningen for å sette inn gestapo. Da er det plutselig jeg som er bad guy. Når de vil separere og skape skille, må vi gå sammen i kjærlighet. Man må aldri møte hat med hat. Man må aldri ledes av frykt. Det fine med nå for tiden er at folk ikke bruker masker pga frykt, men tvang. Da har vi kommet langt og da har demonene tapt. Da vil folk våkne opp og stille spørsmål.

Man må komme seg ut av de mønstrene som er skapt. Det er så viktig å huske dette når man ser filmer som inneholder vold. Det er demonenes lære. Ondskap kan ikke drives vekk med ondskap, det er veldig lett å bli en av dem. Snu det andre kinnet til må forstås med å snu tanker. Det må stoppes lenge før det blir vold. Noen ganger har jeg fått slik hjelp og noen ganger har jeg hjulpet andre, Faktisk fikk jeg et syn en gang. Rett etter at en full mann ville provosere meg. Jeg var edru. Han langet ut en hånd i mitt fjes. Da jeg tok tak i han, fikk jeg faktisk et syn. Jeg så oss rullende på bakken. Det virket så dumt. Jeg stoppet opp og sa at vi skulle bare gi oss med tullet. Det ble merkelig. Det var som om begge ble flau. Det var en beskjed fra en engel. Hvis jeg skulle skrive om det var det brått at Herrens engel lyste opp midt i blant oss og talte: «jeg er Guds sendebud. Vend om ellers vil ulykken ramme dere begge og deres familier, og deres venner, og deres venners venner.» Fra den dagen gikk de begge inn i lyset og spredte Guds kjærlighet og ord. Gud hadde tatt bolig i deres hjerter. De bygde tempel og Gud vandret midt i blant dem. Himmelens hærskare sang søt musikk.
Det et lett å tenke i bilder, ikke sant? Men det var bare taust et langt øyeblikk. Vold avler vold. Det var alt. Den lille snutten ble fra en engel manifestert til noe godt. Det føltes bra.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

ja, vi er enig i mye ser jeg. Artig historie om deg og han fulle, sinte gutten. Jeg synes det er spennende å høre (enkelte) andres erfaring og oppfatning om enkelte ting. Noen ganger. Jeg tror at det kan være mer, og annet, men jeg tror dette også. Er det ofte at du ser ting?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Man husker forskjellig. Jeg husker ting i bilder. Jeg tror det blir intuisjon. At man får se noe man har sett tidligere. Så kan man spørre seg hvor det kommer fra. Noe som bare ligger i underbevisstheten eller er det noe eksternt som trykker på knapper? En engel?

Husker du at jeg fortalte om ville dyr som skulle bli tamme og planter som ikke lenger skulle være giftig?
Vi snakket om jødedom og forskjellige lærdom innad. En lære er en Talmud. Så det finnes en talmud fra Babylon, som vi har snakket om. Så har jeg tatt til meg ting som resonnerer hos mine tanker, en Goys tanker og talmud ;)
Jeg tenkte det var midt i blinken for deg å lese Jesaja. Du som er så snill med dyr og mennesker. Det er slike som du som holder stand og bekjemper ondskapen. Det river og sliter i din balanse, men du vil få betalt.
Vi har snakket om hvordan stein-tempel-byggerne manifesterer de endetidstegnene. Slik at vi lager kaos for oss selv. Så vi må sammen gjøre det motsatte. Vi må manifestere en jord der aggresjon, frykt og hat ikke finnes. Så blir menneskene snille, dyrene tamme og plantene ikke lengre giftig. Så vil vi heller se etter tegn på dette. Er du med? Jeg har sett nok av sataniske tegn.
https://bibel.no/nettbibelen?versefrom=6&query=UGta3dvrStWsldvAg+JHXcXJu4mv4RhcrlnWZdhvYZzreENYA8vAWjw+Mf7cFJ57wBdvelqmx6s=
Les Klage over Israel. Tror du det kan overføres til i dag?
https://bibel.no/nettbibelen?query=UGta3dvrStWsldvAg+JHXaI7HaV2jTcojEOda6ohfu/UOJwYh/aCW9YtXE893WWavHLgLAqd/bc=

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, det er på en måte et av noen gullkorn jeg har holdt fast ved av skriften. Dette med at dyrene ikke lenger skal ete hverandre og bli spist. Disse gullkornene som får oss til å holde ut.

Du har rett, det ER slik at ondt avler ondt. De lavfrekvente følelsene som hat trekker oss ned på nivå med det vi forakter, det er det som er det ironiske, åndsfellen som så mange av oss har kjørt oss fast i, eller kommet oss gjennom.

Godt med påminnelse om å legge fra seg sinne, og fokusere på det gode, det er jo nettopp det som er kraften og skjoldet. Ja, den Israels klage tror jeg har vært relevant i all tid, (vår tid)

e
e
Anonym
3 år siden

M for MANKIND:

YES SIR! OH SO TRUE :)

PS. Men JEG VILLE BYTTET UT “menneske” med ethvert vesen.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Det er en klar link mellom blodpropp og Astrazenica. https://www.rt.com/news/520230-astrazeneca-blood-clotting-ema/

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja dette forstod vel selv de sovende blant folket :)

e
e
Anonym
3 år siden

WTF?

Er barneekteskap fremdeles et tema i 2020?!

e
e
Anonym
3 år siden

NONE SOM VET?

Å bli chippet mot sin viten og vilje er et ekstremt alvorlig brudd på menneskerettigheter, og et ekstremt overgrep.
Hvorfor er det ikke noen som snakker om dette i MSM? Hvor er FN? Hvor er alle de som snakker og arbeider for menneskerettigheter? Hvor er lovene som skal forby disse overgrepene? Hvor er politikerne som tar tak i dette? Det er mistenkelig stille rundt dette. Alle er tause.
Er ikke det rart siden denne teknologien nå er allmenn kjent og på full frammasj rundt om i verden? Elon Musk som tidligere har nevnt noe er jo rene apekatten selv nå, og i full gang med chipp-linken sin. Mens Google-Gates frimurer- chipp holder sin “skjult”?
Det er noe som ikke stemmer. Har virkelig “dyret” tatt balle-grep over enhver politiker mens folk flest sover?

Alle innen enhver form for etterretning, forsvar, og de som er høyt opp i politikken vet jo hva som skjer?
Og likevel er det INGEN som tar steget ut i MSM og sier at dette må vi passe på at IKKE skjer?!
Det lukter svidd som f!

ken
ken
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e – Påskequiz: “ALLE TAUSE” er alle i lomma på?

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Hehe. Kort men godt :)

ps. “jævær´n” har store lommer ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Jim Carrey spiller Joe Biden i flg Watters på Fox news.
https://www..com/video/eaeqYRZYVKsc/
Drømmer jeg eller skjer dette? Hysterisk morsomt! Bitchute er dessverre sensurt fra kommentarene. Fyll inn:) klipp & lim. Får ikke publisert hele linken i den frie verden 2021.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Får ikke den linken til å virke med eller uten innliming. Er vel ikke på YouTube vel?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

https://video.foxnews.com/v/6244873677001?playlist_id=4607808626001#sp=show-clips
“The American people are watching the Truman show”

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg forstår det slik at Watters sier at Biden er som karakteren til Carrey i Truman Show, og ikke at Carrey spiller Biden som om det var med maske. Jeg så Charlie Ward og andre hevde at det var som med maske. Det ligger kanskje som en kodet beskjed allikevel? Men han mener at Biden ikke er klar over at han er en Truman figur. Spesielt er det siden mange har hevdet at det er en som spiller Biden med maske det før Watters sa det. Både Jim Carrey, dobbeltgjenger, James Woods, Steve Martin, Flynn og flere. Hannity har nevnt det og mange er helt sikker på at det som vises ikke er Joe Biden. 100%
Jeg stusset over det selv. Det gjorde også du, e. Så minnet han også om Bush jr.
Det er vel også det man leker med i sketsjen til Carrey på SNL? Joda, jeg tror de aller fleste av de har sett forandringer på Biden. Sprøtt!

Morsomt er det i hvert fall:)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hehe, jo den der var morsom :)

Det er vel kanskje slik med hele denne verden, at det er et spill på en måte skapt av Ailiens som leker Gud. De sitter kanskje på mars eller månen og storkoser seg, og tar turen ned hit som statister, lol.
Kanskje er alle chippet og overvåket for noen andres fornøyelse, som et slags “next step” realityshow? eller kanskje er bare noen “utvalgte” er brukt som offer?
Det var i hvert fall det noen forsøkte å innbille meg. kanskje en del av CIA hjernevasken? Er Ashtar Command også en del av hjernevasken mon tro? Mange mener det.
Snerten type han som spiller “Lucifer” hadde han ikke vært så innmari sinna så hadde jeg jammen gått på hele “bløffen” om at ALT er “bare” et spill. Hvis det bare var et spill så hadde “de” ikke trengt å være vampyrer. Med vampyrer så mener jeg de som lever av menneskenes livskraft. Parasitter.

Jeg ser på det som et utilgivelig, psykopatisk, perverst overgrep dersom noe slikt skulle finne sted. All overvåking som ikke er berettiget er det i mine øyne. Det er forskjell på å holde et øye med noen og på det å invadere noens hjerne (og liv) og forsøke å kapre hele det mentale, emosjonelle, og sjelelige ved et vesen.
Tenk deg hvis du aldri hadde en tanke for deg selv, aldri en følelse i fred, aldri et ord delt i fortrolighet uten noens andres øyne på. Hver tåre du noen gang hadde felt, hadde noe lytte til. Hvert kjærlighetsbrev hadde noen lest. Drømmene dine ble styrt og eller avlest, og kunstneriske ideer stjålet. Hver jævla fis du slapp var registrert. For ikke å snakke om ting som er enda mer intimt. Et liv verdt å leve?
Det er dette djevelen/de falne er ute etter. Å ødelegge.

Å trekke noen ut av en massiv livs-illusjon for brått og på feil måte er direkte farlig. Man kan fiullstendig ødelegge et menneskesinn og liv for alltid. (Frem til død) Og særlig eller enda verre er det dersom man bare gjør det halvveis. Hvem er interessert i å gjøre slik skade? “De falne”

Som film dog er det mye som er underholdende og fantastiske ideer, men som “virkelig” blir det ikke det samme.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

… Og tenk om drømmeprinsen din, den eneste du noensinne elsket og følte samhørighet med (kanskje drømmedama for deg da) egentlig var en frosk i forkledning, som bare spilte med for å få poeng. Eller lure deg enda mer. Hyggelig?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det var en tid jeg også tenkte sånn om livet. Slik som Truman Show. Så ble det bare til at jeg ikke giddet å tenke over det mer. Det får være som det er. Jeg har uansett et slikt forhold til Gud. Ikke som han med skjegget, men altet, eller universet. At alt jeg gjør blir uansett blir sett og til og med vist på nytt. Jeg har hørt at man kan bli konfrontert med det etter livet her på jorden. At man kan overføre det som man har gjort av ondt til skam, og at det i de verste tilfellene blir som et år i skam. Det kalles helvete, men man skaper det altså selv. Man får se seg selv i speilet på en måte. Det er ikke noe jeg går rundt og tror på, men jeg har helt siden jeg var liten merket at noen har fulgt med. Jeg var veldig liten da jeg ante at min mormor fulgte med. Jeg visste at hun ble skuffet om jeg var slem. Slik opplevde jeg det. Jeg hadde fått det for meg at jeg ville få kjenne det selv om jeg var slem mot andre. Det er litt rart fordi jeg var så liten at ingen hadde fortalt meg noe om karma. Min mormor døde før jeg var blitt født. Jeg er ikke så interessert i å snakke så personlig, men vi har alle skuffelser og sorg i livet.

Jeg tenker av og til på Job i Bibelen, om det butter i mot. Job har alt og er lykkelig. Når vi ikke har det så bra er det lett å undre seg om man blir testet eller om man har gjort noe galt. Så man spør Gud rett ut om man blir testet, men Gud vet alt som bor i våre hjerter. Det er andre som tviler og vil ha deg testet. Så de sier at man er tro mot Gud bare fordi man har fått alt og livet er så enkelt. De vil ha bevis. Så man mister alt man har av godt. Alle i familien dør, man mister gård og grunn, og ellers alt man eier. Det henger en svart sky over der solen en gang skinte. Det er allikevel ikke nok. De vil også ha sykdom og pine. Så djevelen og alle andre vil sette oss på prøve, men Gud vet hva som bor i våre hjerter. Det kommer en tid når man bår betalt for sine gjerninger. Både de gode og onde. De som setter oss på prøve og de som snakker usant og kommer med beskyldninger. Historien om Job er oppdiktet, selv om mange ikke tror det. Det er også et eksempel på hvordan menneskets syn på Gud endres mens Gud alltid har vært den samme. Kanskje ikke rart at Gud var slem og ville ha brennoffer på den tiden. Så er det altså andre som setter oss på prøve. Intet nytt under solen.

Jeg så Zack Snyder’s Justice League I påsken. Jeg liker DC for de er mer lik oss mennesker. Det er liksom konflikter i dem som hos oss. Ikke bare det gode mot det onde. Men også den konflikten i vårt indre. Star Wars er også på samme måte. Kraften og balansen mellom det gode og onde. Det kan alltids settes spørsmålstegn med volden. Hollywood får barn til å tro at det er bare å drepe så lenge man tror at man er på den godes side. Så man får slike tilfeller som Fjotolf Breivik og hjernevaskede ungdommer som dreper alle som er annerledes. Så TV, filmer og dataspill kan være verre enn chip. Så mates negative nyheter og propaganda konstant fra TV-skjermen. Man drømmer om det man har sett på skjermen og man tenker slik man har lært av skjermen. Hvis noen er frekk, skal man slå ihjel. Så har man TikTok som får hele verden til å danse i vold og andre dumheter.

Tilbake til Zack Snyder og Job: Zack hadde en datter som tok livet av seg, hun var 20 år. Etter filmen ble Hallelujah og filmen dedikert til Autumn, som datteren het. Hallelujah er også om ulykkelig kjærlighet. Det er drømmemannen, i ditt tilfelle, som ikke lenger gir tilbake den kjærligheten du selv føler. Du føler på en eufori av halleluja selv, men det viste seg at det ikke var drømmemannen allikevel. Et kvalt Hallelujah. Dalia klippet håret til Samson og ødela alt som han hadde drømt om. Livet og tempelet ender i ruiner. På et tidspunkt virket alt så bra. Kjærligheten blir gjengjeldt og så viser det seg at alt er et spill. Men så er det egentlig ens egne øyne som står for det egentlige sviket. De to var aldri ment for hverandre, man har sett seg blind. Jeg har opplevd begge sider i livet, og det er jeg glad for. Selv om det har vært tøft. Jeg har såret og blitt såret. At jeg kunne såre noen var faktisk utenkelig, men så fikk jeg oppleve det selv. Det er tøft å gi seg hen og slippe noen inn, for senere å finne ut at det var feil person. Det er lett at man føler seg lurt. Jeg kan ikke annet enn å bebreide meg selv, men man blir klokere og sterkere med tiden. Drømmen er kanskje noe helt annet enn man tror. Allison Crowes versjon synes jeg passet perfekt til omstendighetene. Intenst og høyt. Rørende.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg har alltid syntes at denne verden er helvete. Undret meg over hvordan noen verden kan være verre enn denne, med tanke på hvordan dyr og barn behandles. Så lenge bare et barn lider eller et dyr, så er dette helvete for meg. Så er det kontrasten til det fæle, som for meg er landskap og høy-poetisk kunst, (og noen lett-spiste filmer) som kan løfte opp.

Brennoffer er satanisme. Ingen ekte gud ville bedt om noe slikt.

Hva er DC? Justice leage, Er det oppfølger til de der Avenger filmene? Jeg liker sci fi :)

Man kan lett lure seg selv like mye som man kan bli lurt ja. Men jeg snakket om svik på Truman-show nivå, hvor noen med vilje ønsker å skade. Folk flest vil jo ikke det. Også er man kanskje på lav frekvens i perioder av livet, og vil da tiltrekke seg lavfrekvente forhold. Jeg fant ut at noe er mørk magnetisme, og noe er lys magnetiske. De kan begge oppleves intense og sterke. De kan begge ha stor betydning. Men bare den lyse vil trekke opp. Den er helbredende. Dersom det er slik at man har en tvillingsjel så ender man vel opp sammen til slutt tenker jeg. Litt som denne: https://www.youtube.com/watch?v=3t4LpqKpFYI
Rett mann til feil tid, men Gud sies å være god på timing, jeg vet nå ikke helt, er på krangle-fot med han for tida, igjen :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Historien er sannsynligvis gammel. Folket gikk ut av Babylon og også Egypt. Så det med brennoffer henger igjen fra Babylon. Det er liksom der Abraham starter. Det er babylonere og den steinbygger-gjengen som gjør slikt. Noen tror ar det er riktig ennå. Egypt var også et slikt tilfelle der malingen på dørkarmen skulle symbolisere det man forlot. Det er det som er så interessant. Rare historier som har en dypere tolkning.

DC Comics. Det er riktig. Så har du Marvel. De aller fleste har vært i en Truman-verden. Kanskje har vi et KGB eller Taliban rundt oss som overvåker og styrer oss mer enn de aller fleste aner.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg tror at du har rett. Det du sa om jesuittene også, jeg tror “alle religioner” har en form for etterretning. Et innrykk jeg fikk og har, ikke uten grunn. Merkelige greier. Alle sloss om brikker. Kapre hjerner, sjeler. Sykt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jesuittene er de gudløse ateistene. En Jesuit kan ikke bli pave.
Angående at det er Israel ol. som styrer USA … USA har nettopp gjenopptatt forhandlinger med Iran. Bibi er selvfølgelig så rasende at han kunne ha puttet arsenikk i kaffen til Biden. ADL vil kansellere valgkampbidrag til 80% av kongressmedlemmer hvis vi skal ta anti-sionistene høytidelig? Eller de vil finne på noe pjatt for å bortforklare at det ikke skjer.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot, tolk denne drømmen du: )

Jeg drømte for et par dager siden eller mer (roter med tid) at du ble bytte ut med en annen. En som skulle “ta over” kommunikasjonen med meg her. En slags SWITCH. Det var en grunn til dette bytte. Men jeg fikk ikke se personene, jeg fikk bare se en digital brikke. Artig drøm.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det vet jeg ikke. Jeg er her på overtid allerede, så det kan stemme bra. Jeg tror du trenger slike dialoger. Du må også tenke på å hjelpe deg selv før du hjelper andre. Jeg tror du ville hatt hjelp i å treffe healere. Jeg nevnte det til deg tidligere. Det tror jeg har truffet midt i blinken. Hvis det er noen som plager deg burde du konfrontere dem. Er det noen helt spesielle så skrik det ut og fortell andre.
Jeg fortalte om en selv, som jeg tror var flere. Jeg konfronterte han. Jeg lever fortsatt. Jeg legger det i hendene på høyere makter, og tenker ikke så mye på det. Det har kanskje vært et mørke hengende over, men alt blir bedre og bedre. Kanskje stikker noen kjepper i hjulene våre, men ikke mye lengre.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Å, jeg har ikke tatt tak i planen min enda på ordentlig. Først planlegger man, fisker litt, og vurderer litt, så slår man til. Jeg skal gå rettens vei om jeg må, med noe av det. I det minste kan kanskje noen av dem få et dårlig rykte. Folk kan bli på vakt. Og jeg skal skrive bok om det. Noe skal og må jeg også legge i hendene på en høyere makt. Kanskje kan jeg gi deler av inntektene for den avslørende boken til Ballards fond. Det er en god plan. Har allerede en plan der på et prosjekt som kan bli bra :)

Kanskje jeg kan få låne en medbed et sted, hehe. Jeg ønsker meg en Pytagoras (healing) bed, men de finnes ikke i Norge. Hvor er det gutta boys lagrer de medbedene sine mon tro? Jeg har jo allerede chipp hvis det trengs.lol.

Jeg skal holde løftet mitt, så får jeg bare vente og se om Gud holder sitt. Det går nok bra uansett, sinne begynner så smått å slippe litt taket. Det er dessuten drittkjedelig å være sint, man får ikke hjulpet verken seg selv eller andre. Men samtidig så må det transmuteres eller slippes ut, dersom man skal bli ferdig med det. Ellers vil det bare følge og forsure. Jeg trodde at det var så enkelt at man bare kunne velge å overse det. Jeg tok feil. Jeg har sett hvilken makt høyere kjærlighet har. Så en stor skatt ligger og venter i fremtiden et sted :)

Jeg var en gang hos aromaterapeut, og da begynte energi-kanalene mine og strømme over med energi. Er nok mye som er støkk her nå ja. Ja kanskje jeg skulle prøve det.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Fint å ha en plan:) Det gjenstår å se når det gjelder medbeds. Jeg aner ikke. Anbefaler også å ta en runde med føttene. Du kan få en venn til å trykke og massere under føttene. Løse opp i alle «knuter» der. Alt av problemer setter seg der. Prøv på hverandre. Det gjør bare godt. Garantert!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Haha, det finnes bare et par føtter jeg har tenkt å røre ved i denne verden og det er Jesus Kristi føtter. Kanskje med unntak av tvillingsjel en gang i fremtiden da. Men da er det kanskje ikke sikkert at man engang har føtter lenger. lol.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Hadde nok blitt så lang kø at da hadde du heller ikke hatt føtter når du kom frem. Tenkte mest for din egen del. Hvis du sliter med plager. Sitter der nede.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

hehe, morsom du :) Takk for tips, mener å ha hørt det før et sted, kanskje fotterapeut, eller lignende.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden
Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

«Faktasjekkere» er desperate etter å debunke falske sprøyter brukt på elite-psykopatene.

Var litt usikker selv, men når de er så desperate etter å debunke vet jeg 100% at det er sant;) Er det ikke irriterende at ser dukker opp Snopes og all annen faenskap når du skal søke opp noe. Jeg vil se selv. Jeg er ikke interessert i å lese tusen artikler av idioter som hevder å vite. Mange av de er bare journalister. Løgnhalser! Hvem er interessert i deres mening? Jeg blir så lei! Kan ikke de holde seg til Harry og William? Hvor er Hunter?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Good boys/ Bad boys?
Finnes visst forskjellige parasitter ;)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg visste at de gjorde dette for mange herrens år siden. ikke dette firma da, men generelt.
Det er enda et eksempel på djevelskap skjult bak noe annet enn det gir seg ut for å være.
Fy faan så kvalmt. Jeg sier det igjen. Gribbene vet å forsyne seg i det skjulte av de døde.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

De må jo ha noe å true med når folk nekter å ta dyrets merke.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Pass på at du ikke velger feil føtter da.
https://www.goyimtv.tv/view?v=2196448921
Spesielt at de valgte den seremonien i Egypt også. Det er merkelige tider.
En link under som har Jewish antichrist i tittelen hadde 666 views når jeg så siden. LOL
Er det disse føttene, e? Haha!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, både når det gjelder frelseren og tvillingen ;)
666 AI mot 999 AI?
Husker at Henry William pleide å snakke mye om “The Mahdi” som var ventet som Islams frelser, han mente at det var den presise beskrivelsen av Antichrist. Det er merkelige tider. Jeg tror at det vil skje i vår tid.
Jeg så ingen føtter på den der siden?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Ikke føtter, men det du nevnte om Jesus’ føtter. Pass på at du ikke velger feil Jesus. Mahdi vil være sammen med Jesus mot Antichrist, er det vel, Både Islam og Kristendom har Jesus som kjemper mot en antichrist i endetiden.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, stemmer, det har jeg også hørt. Det er flere tolkninger, ikke rart man blir forvirret. Jeg forholder meg til mitt hjerte. Hvis jeg gikk er bra nok i høyere målestokk, så er jeg ikke det. Bare han passer på ALLE dyrene og barna. Den andre død lyder faktisk fristende innimellom.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

https://www.bbc.com/news/av/world-middle-east-56625688
Trosser Tutankhamons fornannelse. Ajajaj! :) De måtte bare gjøre det i påsken. Det kunne ikke være noe annet. Så hadde vi Evergreen i kanalen, Bitter Lake og Rødehavet. Et par røde hår til på Heifer-kua nå så kommer tempelet og the chosen one.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

NEVERgreen ja ;) tenk om alle blir lurt, fordi de følger med på stein-templet istedenfor templet/kroppen.
Bitterlake?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

… Takk forresten :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Interessant det du skriver om testing, vi bruker vel alle å gjøre det innimellom? Det hender at jeg sier ting for å se hva reaksjonen blir, for å kunne bekrefte eller avkrefte en antagelse. Jeg liker detaljer, særlig ord før i tiden. Nå er jeg ikke opptatt av ord lenger på den måten. Mer ånden som går gjennom ordene som en vind. De er jo tross alt levende :) Taushet er gull. Ordløs kommunikasjon på et høyere plan, med tvillingsjel er mye mer tilfredstillende enn et hav av gode ord.

Vi har ikke helt samme lyd-smak. Jeg liker vanligvis den låta, Hallelujah. Fælt å si det men denne versjonen var direkte grusom å høre på. Men så er nå jeg veldig sensitiv på lyd, kanskje derfor :)

ken
ken
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e- Her er en link som virker (hvor “Biden/Woods/dukke/CGI” (who knows) ramler hele veien ned flytrappa på “Air Force One”) Fra 1:44 – https://drcharlieward.com/youre-getting-played-time-to-wake-up/

Q – “Watch the waters”

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Ja, så den der :) Er utrolig hva teknologi kan gjøre. Denne teknologien som ble beskrevet i medi for et par år siden er gammel. Der du kan filme noen (lage falske bilder også) og manipulere filmen slik at det ser ut som eksempelvis BIll C har sex med hvem som helst. de sa at teknologien kom til å blis bra at kun de aller ypperste kanskje kunne klare å finne ut om disse var forfalsket. Vel, den teknologien er som andre, eksempelvis stemme-kloning, ikke ny. Husker at jeg fikk høre om en som fikk brukt denne teknologien mot seg ca på den tiden jeg ble utsatt for ting, han havnet på et bestemt sted hvor det er en link til slike ting, slik jeg ser det. Det var mistanke om at han hadde chip også. (i følge ham selv) Det kunne se ut som om det “djevlene” var ute etter var å se hvordan man reagerer, hvor ødelagt blir man av slikt? Hvis hans historie var sann, så er den jævlig pervers. NAZI NAZI NAZI eksperiment. Jeg har ikke egentlig noen grunn til å tvile når jeg vet hva jeg har sett selv. Men denne snutten var jo lett å se at er fake :)

Ps. Det som kan være farlig med slik teknologi er jo ganske opplagt. I skitne politiske spill hvor folk går over lik for å få det slik de vil …

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Q&e – “The waters are wide” lol ;)

kleanerpirate
kleanerpirate
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

FN og MSM er fiendtlige opratører. Ville ikke regna med dem akkurat ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Get out, Nazis! Myndighetene i Alberta fikk vaksine-passet sitt påskrevet da de avbrøt kirkens påskefeiring. Gestapo fikk klar beskjed om å fjerne seg og vise respekt for kirken og helligdagene.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/get-nazis-calgary-pastor-shouts-police-interrupting-church-service-holy-week-video/

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg lo godt av denne, litt av en type som klarer å jage 7 tjenestemenn ut av “kirken” med bare munnbruken. Aldri sett noe lignende. Jeg burde kanskje ikke le, men det gjorde jeg altså.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

… skal ansette denne karen dersom jeg trenge djevleutdrivelse noen gang. Han klarer sikkert å jage fanden sjøl den karen der med den munnbruken ;)

Lajla Sivertsen
Lajla Sivertsen
Abonnent
3 år siden

Det samfunnet vi ikke kan se klart om man da ikke har begravd seg ned til sannheter å fått god vei hjelp av ånden i meg. Jesus sa det slik de var sammen med oss ,men gikk ut i fra oss, fordi de er ikke som oss. De jeg snakker om kommuniserer svært dårlig også så ingen av kommentarene her kommer fra disse, men de har det satan har i seg fordi de valgte han de lyver de stjeler og de dreper å så glatter de over for seg selv å andre i samfunnet via andrejesuitter og frimurere. Slik er det at alvorlige forbrytelser og politiske luzifearianere får fortsette, De sitter på pengesekken å har virkelig sikret seg å sine å al,e våre oljemilliarder i overskudd i nesten 40 år har gått til å bygge seg underjordiske byer. Det går til og med ett tog igjennom to continenter. Jeg har bodd i 1 egt. I Oslo sentrum tidligere å skjønner at det som jeg merket av aktiviteter var langt nede under bakken så er denne sannheten delt

e
e
Anonym
Svar til  Lajla Sivertsen
3 år siden

Sveits?

e
e
Anonym
Svar til  Lajla Sivertsen
3 år siden

Men tror du de underjordiske byene vil tåle trøkket som kommer?
Og hvorfor tror du det var slik som Jesus sa at “de er ikke som oss”?

Lajla Sivertsen
Lajla Sivertsen
Abonnent
3 år siden

Bibelen forbyr oss om å ta dyrets merke å stadig kommer flere å flere gode borgere av Norge ut på banen å tar til ordet, men menge blir hasjen ned å vi aner vel ikke om hvor mange ganger Trumf til eks. har blitt prøvd tatt livet av så er du ikke i Norges Adel så regn heller ikke med at du vil inn dit det er tross alt mye som holder mange igjen å det er å ikke selge sin sjel til satan å bli som han, fordi alle som lyver stjeler og dreper er av han. Så tro ikke ett ord påvare satanske ledere i landet hold deg langt unna propagandaen.

e
e
Anonym
3 år siden

PATRIOT, du som er god på symboler og ser ting. Jeg fikk akkurat tilsendt et bilde i meditasjon. Det var av en mann, i ninja bekledning. Han holdt fingrene opp i et V tegn til meg. Det som fanget min interesse var den uvanlig fete gullringen han hadde om den ene fingeren. (Eller to på samme finger) Den som symboliserer “overlegen” teknologi for meg. Solomons ring?

Men hvem er Ninja? Jeg forbinder ninja kledde med det jeg har sett i media i senere år. Jeg har ikke noe forhold til ninja. Det kan kanskje representere noe annet. Er ikke ninja på en måte en hemmelig kriger? Siden de er kledde som de er mener jeg, for å skjule seg?
Så er spørsmålet. Var denne beskjeden i det hele tatt egentlig til meg? (med tanke på det jeg har skrevet her inne de siste dagene så kunne den være ment til noen andre) Dette kan jo uansett tolkes på foskjellige måter, både positivt ig negativt. Personlig og upersonlig.

Så måtte jeg sjekke litt angående V tegnet. Hva ønsket det å formidle? Oppsummering fra teksten nedenunder:

“Vi vil vinne”
“Seieren er vår”
“Fred”
“Alt er ok”
“Gjengjeldelse”

“V-tegnet, også kjent som Peace-tegnet, er et håndtegn der peke- og langfingeren danner bokstaven V ved at de to fingrene er utstrakt og spredt, mens de øvrige bøyes inn mot håndflaten. I Norge og store deler av verden symboliserer tegnet både fred og seier. Det kan vises med håndflaten vendt vekk fra en selv eller motsatt vei. Tegnet kan likevel tolkes litt forskjellig ulike steder. Betegnelsen «V-tegn» kan også brukes om bokstaven V brukt som et grafisk symbol.
Under andre verdenskrig ble V-tegnet symbol for de alliertes, særlig britenes, seiersvilje, som forkortelse for victory (engelsk for ‘seier’).[1] Også tyskerne tok i bruk V-tegnet, da blant annet som symbol for seiersgudinnen Viktoria.[1] Også under ungdomsopprøret og i fredsbevegelsen på 1960-tallet ble tegnet utbredt symbol for fred og kjærlighet .[1] I dag brukes det ofte som seiersymbol hos utøvere som vinner idrettskonkurranser og liknende.[1] Det kan også brukes som en uhøytidelig bekreftelse på at «alt er OK».”

“NAZISTENES FORSØK PÅ Å ANNEKTERE V TEGNET:
Som et et svar på den britiske pressens og BBCs V-tegn-kampanje i juli 1941, forsøkte de tyske nazistene å overta bokstaven «V» som seierssymbol i sin egen krigspropaganda.[11] Tyskerne maktet ikke å overmale eller fjerne alle opposisjonelle V-tegn, men satte isteden i gang en omfattende kampanje samme måned. Der markedsførte de V-symbolet på offentlige vegger, store plakater og avisannonser. Tyskerne forklarte V-en som en forkortelse for Viktoria, et fortysket navn på seiersgudinnen Victoria i romersk mytologi, men også for Vergeltung (tysk for «gjengjeldelse»).[1] Det siste ga navn til rakettene V1 og V2.”

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Jeg skulle sjekket dypere om historien bak ninja, spennende :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Morsomt og spennende, e. Jeg vet ikke helt hvilken kontekst det er i. V har vært populært i alternativ- miljøet i de siste årene som et symbol for Vendetta. Guy Fawkes er en slags ninja. V-symbolet er vel mest kjent for Victory, vil jeg tro, så for min egen del ville jeg ha gått for den. Ringen er uendelig. Du møtte jo også en mann med ring og tatovering. Jeg vet ikke hva du legger i det selv.

Som Solomons ring ville jeg valgt det som symbol for den uendelige pakten med Gud. Man viser den ubrytelige pakten ovenfor demoner, og de må gi opp. Motsatt hos frimurere fordi de har fått for seg at de skal samarbeide med demoner for å bygge tempel i stein. Mer et symbol på å være hjernedød.

Vi snakket om å få kontroll over Saturn og vinne ringen. Så det kan være å få kontroll over demoner, gjennom den gode pakten med Gud. Ninja er litt skjult, litt okkult, men ikke noe negativt.

V – vendetta, gjengjeldelse,
V – vi vinner, sier du. Vivant! Er også et uttrykk for frihet og bare elske livet, bare lev! Freedom! Jeg mener å ha lest også det uttrykket brukt av frimurere/Napoleon eller noe sånt.
Seiern er vår, peace og alt som du sier. Venus var også et slikt symbol da, med kjærlighet og seier.

Jeg tror jeg ville tolket det slik:
Det er ikke alltid lett å se alt det gode som skjer. Det er ofte det negative som blir fokus og som man ser. Det er en lovnad om at du er på rett vei og seieren vil komme, uansett hvor mørkt det måtte se ut. Pakten er selvfølgelig toveis, så at man har det i minnet. Ubrytelig, uendelig, men også skjørt som glass. Man knuser glass for å minnes denne toveis pakten. Holde seg på den smale sti. Bare lev og ta det som evt dukker opp. Det går bra til slutt.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Kanskje jeg har hisset på meg en frimurer ;) Eller kanskje jeg har en hemmelig beskytter, har alltid ønsket meg en.
Spennende å se dine mulige tolkninger. Ja det “møtet” kjentes jo ikke helt tilfeldig ut, dumt at jeg ikke fikk sett hva tatoveringen hans sa, var nok for oppslukt av ringen.

Jeg tror det blir som “MIke from around the world” sa. Kloden skal hoppe. Jeg så det for lenge siden. Tror du forresten at det går an å huske fremtiden?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Sjekke opp han Guy Faweks, ikke hørt om han før tror jeg. Men masken kjente jeg jo igjen. Jeg har innrykk av at det er grupper som krangler om sjakkbrikkene i denne verden. Jeg kan ikke mye om sjakk, men har hørt om “sjakk matt” og den som får dronningen eller tårnet vinner? lol.

Synes du ikke at det er rart at så mange folk kriger mot kjærligheten?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det er ikke så mye kjærlighet i sjakk. Man ofrer gjerne dronningen for å vinne. Man kan også få nye, og flere samtidig.
Vi er som digitale soldater på nett. Guy Fawkes og Vendetta inspirerte til Anonymous-bevegelsen. Så kom Q og Anons. Digitale krigere som prøver å nøste opp tråder og forutsi globalistenes neste trekk og gjøre mottrekk. Til slutt blir de tatt ut, en etter en og lederne blir blir presset inn i et hjørne. Når de ikke lenger kan overraske med trekk, har vi vunnet. Det er virkelighetens sjakk. Frimurere liker sjakksymbolikk og planlegger gjerne mange trekk i forkant som samfunnet danser etter. Det er i ferd med å forandre seg. De har satt ut Antifa, BLM, Thunberg og alt av slike bevegelser. Anonymous, anons og digitale soldater har de ikke så mye annet å gjøre med enn å sensurere og svartmale. De har tapt den kampen. Det er ikke sikkert Facebook, Twitter, YouTube og fascist-selskapene lever veldig lenge. Samme med MSM. Det popper opp nye alternativer.

De har kanskje kjærlighet til hverandre? Mer som rovdyr. Kjærlighet innad i flokken. Så er de veldig glad i å kontrollere og spise av oss. Når vi ikke lenger kan kontrolleres, hater de oss. Så elsker de baal og ofrer barna våre til han. Så at de kan få noe tilbake. De elsker penger og gull. Så har de kjærlighet til seg selv. Kanskje sine barn.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Nå kom jeg til å tenke på biene. Dronningbien. Arbeiderne. Et underlig oppsett. Begrenset kjærlighet ja, tenk bare på måkene. De beskytter barna sine intenst, men eter faktisk andres måke-barn.

Ps. Noe som betyr at frimurerne muligens har måke-gener i seg ;)

e
e
Anonym
3 år siden

TIPS til nyhetsspeilet:

Hva med å lage en egen bokliste, en link med oversikt over anbefalt litteratur innen emner som det skriver om her inne?

e
e
Anonym
3 år siden

Mike from around the world, om MSM kommunikasjon/kodeord og tegn. + planeten skal bytte orbit.

e
e
Anonym
3 år siden

https://www.aftenposten.no/norge/i/Oo3o3/paastander-om-uetisk-medisinsk-forskning-er-gransket

Oh Really? Så de uetiske forsøk starter ca to år ETTER granskningen?
Dikt og forbandet løgn. Bukken og havresekken.

e
e
Anonym
3 år siden

“CIA har etter det amerikanske informasjonsdirektivet plikt til å varsle hvis byrået samler «troverdig og spesifikk informasjon som indikerer en forestående trussel om forsettlig drap, alvorlig kroppslig skade eller kidnapping rettet mot en person eller gruppe mennesker».

Say waaaaaath? Hvilket CIA er dette? Det samme som har bedrevet uetisk menneske forskning rundt om i verden?
Heh, da må CIA tyste på seg selv da :) Dobbeltmoral altså.

e
e
Anonym
3 år siden

https://lightonconspiracies.com/oles-daylight-look-your-enemy-in-the-eyes/
Ole nevner dette med bruk av lydsignaler for å aktivere noen. Jepp dette brukes på meg. Leste en artikkel om at de brukte lydsignaler for oppdrettsfisk også. Perverse kryp.

e
e
Anonym
3 år siden

Den klassiske chip overvåker/chip spionen:

1) Den gamle mannen. Operere ofte alene.
2) Hette-mannen. Opererer gjerne i flertall.
3) Sinnataggen. Den klassiske “Høyre eksterne” looken. Operere alene eller sammen på avstand.
4) Pedo-bataljonen. Operere oftest i flertall.
5) Den udefinerbare. Pene øyne. Skiller seg ut. Operer alltid alene.
6) Den reduserte. (Need I say more?) Operer alene eller sammen.
7) Den klassiske snertne Berta. Operere alene.

Men hvorfor så nærgående? En chip kan jo følges på avstand via satellitt.

Det må nok finnes noe mer teknologi som jeg ikke kjenner til. Noe som gjør at man koble seg på noens iPhone når man er nær den. Kanskje for å stjele filer? Lete etter kontaktinformasjon? Hva annet skulle det være for? NOEN SOM VET?
Ellers:
Skremme taktikk. For å forsøke å skape paranoia. Hvis man ønsker å få noen tvansinnlagt er denne velbrukt.
Idiot taktikk, disse forstår ikke når de er brent. The bad boys. Frimurer løpeguttene? Disse liker å kidnappe folk. Hette-gutta.
Følge etter taktikk. Disse følger deg fysisk for at de vil se alt du gjør og hvem du treffer. De tror du har noe på gang.
Lytte på telefon, følge på nett og lese all mail-utveksling. Disse tror at du har noe informasjon de ønsker.

TIPS til den som blir fulgt:

Ta bilder, ta filmsnutter av biler og bilskilt og av personene som virker mistenksomt. Lagre i sky.
Ta opp alle telefonsamtaler.
Samle bevis, indikatorer som kan fungere som “red flags” der det er vanskelig å bevise.
Følg etter de som følger etter deg. Gå helt opp i ræva på de.
Begynn å snakke med de, oppsøk dem, still spørsmål.
Finn utstyr som chip detektor, kamera-detektor, og annet lignende utstyr.
Sett opp skjulte kamra selv og lag feller.
Ha lovlige selforsvars gjenstander tilgjengelig alltid. Pluss diverse alarmer.
Notere navn på de som har motarbeidet deg. Er du riktig så flink eller heldig så finner du noe dritt på de du kan bruke som et mot-press-middel.
Finn linkene, de røde trådene, så du vet hvem du skal holde avstand til.
Vær forsiktig med kommunikasjon med fremmede på nett, er du uheldig kan de tro at du er noe du ikke er. Bruker du ord eller begreper som de har en Anne betydning for enn deg selv, så kan de tro at du er en av dem.
Gi aldri ufortjent tillit.
STOL ALDRI PÅ EN FRIMURER.
BRUK KJÆRLIGHETSSKJOLDET. DJEVLENE FRYKTER KJÆRLIGHET. TROLL TÅLER IKKE LYS. HØYE MOT FREKVENSER SKREMMER DE.
MEDITER PÅ ØNSKET UTKOM.

I et hav av mennesker som ikke vil deg noe godt, finner du en sjelden gang, om du er heldig; et par gode øyne med vennlighet og varme.
varm deg på disse, bruk de som motvekt til fiendligheten du blir utsatt for.

ps. Jeg glemte Attpåklatten, den som følger deg for å finne ut hvem som følger deg. LOL.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Ps.

Hvem er det så har så dårlig avlyttingsutstyr at man hører de på telefonlinjen?
Ah.. kanskje nettopp det som er meningen, enda et ledd som et forsøk på å fremkalle paranoia ;)
LOL. Lite oppfinnsomt i grunnen.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps. Tillegg for tips til den som blir fulgt:
(Følg eter de som følger etter deg. Gå helt opp i ræva på de) Følg gjerne etter de helt hjem eller til deres utfartssted, så har du adresse på de. Denne må du jo ha litt god tid på deg for å gjennomføre.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

… og ja, glemte dette: nummer 5 følgerne bør man la være i fred. For de skader ikke.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Tillegg:
Idiot taktikk: Disse forstår ikke når de er brent. The bad boys. Frimurer løpeguttene? Disse liker å kidnappe folk. Hette-gutta.
Disse følger deg for å kartlegge dine bevegelser slik at de kan planlegge hvor og når de skal kidnappe deg, eller kverke. De er lett gjenkjennelige, vanker i et bestemt miljø, har en bestemt bakgrunn, selv måten de går på avslører “hvem” de er.

« Forrige artikkel

Folkets Koronakommisjon

Neste artikkel »

Kan sykdomsfremkallende prioner ha blitt brukt i koronavaksinene?

436
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x