Last ned rapport fra sak 2013: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiT67Gvz6_vAhWVK3cKHbqyBQcQFjABegQIAhAD&url=https%3A%2F%2Fwww.legal-tools.org%2Fdoc%2F42d13d%2Fpdf%2F&usg=AOvVaw1fMepPx_NKo8IV5rs7I5u2

Folkets Koronakommisjon

1.8K visninger
1 minutt lesetid
Kuala Lumpur tribunal: Bush and Blair guilty (her).

I 2007 etablert den malaysiske president Mahathir bin Mohamad den malayiske kommisjon mot krigs-kriminialitet. Medgrunnlegger var professor Michel Chossudovsky fra Kanada (hans nettsted heter globalresearch.ca). Malaysias beste juridiske begavelser meldte seg til forsvarssiden, anklagesiden og til å være dommere. Det ble ført vitner i saken.

Etter flere års arbeide ble de skyldige dømt i den første rettssaken i mai 2012. George W. Bush, Dick Cheney, Tony Blair og Donald Rumsfeld med flere ble dømt for å ha startet krigen mot Irakske folk og Saddam Hussein i 2003 hvor omkring 1,5 millioner mennesker måtte bøte med livet, hvor store deler av landet ble lagt øde gjennom bruk av ammunisjon av utarmet Uran. De skyldige ble dømt in Absentia (last ned sak fra 2013, her).

Arbeidet med en folkets koronakommisjon er et initiativ for å bevisstgjøre de virkelige ansvarsforhold.

Musa bin Ismail; George Bush and Tony Blair Are Officially War Criminals (her).

Vi har latt oss inspirere av malaysieren Mahathir bin Mohamad. Den norske regjering Erna Solbergs medlemmer bærer et ansvar for sine beslutninger under det som er kjent under navnet korona-pandemien. Helsedirektoratets og Folkehelseinstituttets ledere likedan. Dette ansvar er det vi, det norske folk, forpliktet til å ikke glemme da våre stortingspolitikere og ledere (også i fylker og kommmuner) gjerne rømmer unna. Store sosiale kriser er utløst under en pandemi som ikke har et reellt grunnlagt. Vi har hatt nedstengninger av vårt samfunn som har hatt omfattende konsekvenser for mange, men som vi ser medisinsk sett har vært grunnløse. Folkets Koronakommisjon vil skape bevissthet om dette. Vi mener det er sakelig grunnlag for å føre sak om dette i det norske rettsvesen. Forsvarsadvokater, anklagere og dommere som er interessert i å ta tak i dette, bes ta kontakt, her. Vår første rapport ble utgitt den 12. mars 2021, ett-årsdagen for pandemi-erklæringen av Erna Solberg, les omtale av rapporten, her, last ned hele rapporten, her.


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Israel acting like Nazis in Gaza, sier MP Gerald Kaufmann

Neste artikkel »

Norske Dr. Astrid Stuckelberger avslører Bill Gates og WHO

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x