Omfattes ikke globalist-organisasjoner av registreringsplikten for verv?

4.8K visninger
3 minutter lesetid
16

Norske politikere og næringslivsledere er på basis av sine posisjoner blitt rekruttert inn i ulike maktfora som domineres av et fåtall styrtrike globalister som utøver omfattende SKJULT MAKT fra kulissene.Dette er organisasjoner som bl.a. har som formål å få kontroll over nasjonale eller lokaleide energiressurser (som Trilateral-kommisjonen) eller å snik-innføre en verdensregjering med total kontroll over hvert enkelt individ (som Bilderberg).

Det eksisterer ingen offentlige “beskyttende murer” i Norge for å forhindre interessekonflikter ved at nordmenn i betrodde stillinger uaktsomt eller med forsett eller overlegg løper globalistenes ærend.

Nyhetsspeilet presenterer her noen betrodde nordmenn og deres deltagelse i globalistforeninger og hemmelige selskaper.

 

Tidl. stortingsrepresentant Helga Hernes

Tidl. stortingsrepresentant Helga Hernes var medlem av Trilateral-kommisjonen dengang hun samtidig var leder for Stortingets viktie EOS-utvalg (Teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon): Helga Hernes, Senior Advisor, PRIO (Inter¬na¬tional Peace Research Insti¬tute Oslo); Chair, Nor¬we¬gian Par¬lia¬men¬tary Intel¬li¬gence Over¬sight Com¬mittee, Oslo; former Nor¬we¬gian Ambassador
Tidl. stortingsrepresentant Helga Hernes var medlem av Trilateral-kommisjonen dengang hun samtidig var leder for Stortingets viktie EOS-utvalg (Teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon):
Helga Hernes, Senior Advisor, PRIO (International Peace Research
Institute Oslo); Chair, Norwegian Parliamentary Intelligence Oversight
Committee, Oslo; former Norwegian Ambassador

 

 

Statoil-sjef Helge Lund

Statoil-toppsjef Helge Lund har vært medlem av Trilateral-kommisjonen. (Teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon): Helge Lund, Chief Executive Officer of the Norwegian Oil Company, Statoil, Oslo
Statoil-toppsjef Helge Lund har vært medlem av Trilateral-kommisjonen. (Teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon):
Helge Lund, Chief Executive Officer of the Norwegian Oil Company, Statoil, Oslo

Trilateral-kommisjonen rekrutterte ikke Helge Lund (som nå har trådt ut av Trilateral-kommisjonen etter eget ønske) fordi han er en kjekk mann fra Asker som er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Lund ble vervet inn i kommisjonen fordi han bestyrer det norske oljeselskapet STATOIL, som globalistene kastet sine øyne på. STATOIL var engang var eiet av det norske folk gjennom den norske stat 100%. I de senere årene er statens eierandel blitt vesentlig redusert. Hvem eier nå de betydelige andelene i STATOIL som den norske staten har SOLD OUT, dvs. avhendet…?

Tidl. Statoil-sjef Harald Norvik

Medlem av Trilateral-kommisjonen Harald Norvik, ex-toppsjef i Statoil og ex-styreformann i Telenor. Harald Norvik , Member of the Board, Conocophillips; former President and Chief Executive, Statoil, Oslo (Den engelske teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon). Den norske staten har redusert sine eierandeler i de norske “gullkalvene” Statoil og Telenor samtidig med at Norvik har vært medlem av Trilateral-kommisjonen.
Medlem av Trilateral-kommisjonen Harald Norvik, ex-toppsjef i Statoil og ex-styreformann i Telenor.
Harald Norvik , Member of the Board, Conocophillips; former President and Chief Executive, Statoil, Oslo
(Den engelske teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon).
Den norske staten har redusert sine eierandeler i de norske “gullkalvene” Statoil og Telenor samtidig med at Norvik har vært medlem av Trilateral-kommisjonen.

 

 

Tidl. olje- og energiminister og tidl. forsvarsminister Grete Faremo

Tidl. Olje- og energiminister og tidl. Forsvarsminister / Libya-bomber Grete Faremo er trilateralist: Former Member in Public ServiceGrete Faremo, Minister for Defence; former Norwegian Minister of Development Cooperation, Minister of Justice and Minister of Oil and Energy, Oslo (Den engelske teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon).
Tidl. Olje- og energiminister og tidl. Forsvarsminister / Libya-bomber Grete Faremo er trilateralist:
Former Member in Public ServiceGrete Faremo, Minister for Defence; former Norwegian Minister of Development Cooperation, Minister of Justice and Minister of Oil and Energy, Oslo
(Den engelske teksten er hentet fra Trilateral-kommisjonens egen medlems-presentasjon).

 

Tidl. statsminister Jens Stoltenberg

Tidl. statsminister Jens Stoltenberg er Bilderberg-deltager. På bildet er Stoltenberg fotografert i symbolsk positur med EUs president Herman de Rompuy foran det norske flagget og EU-flagget.
Tidl. statsminister Jens Stoltenberg deltok på Bilderberg-møte i USA i 2002. På bildet er Jens Stoltenberg fotografert i symbolsk handshake positur med EUs president Herman de Rompuy foran det norske flagget og EU-flagget.

 

Statsminister Erna Solberg

Statsminister Erna Solberg deltok på Bilderberg-møte i Sveits i 2011
Statsminister Erna Solberg deltok på Bilderberg-møte i Sveits i 2011

 

Finansminister Siv Jensen

Finansminister Siv Jensen deltok på Bilderberg-møte i Canada i 2006
Finansminister Siv Jensen deltok på Bilderberg-møte i Canada i 2006

 

Bilderbergerne Erna Solberg og Siv Jensen synes det er en god ide å foreta SELLOUT av norske vannkraftressurser til "private", som i praksis vil si utenlandske globalistinteresser, som er representert i Bilderberg og Trilateral-kommisjonen. Det norske lovverket som sikrer HJEMFALLSRETTEN av vannkraftressurser har vært en viktig sikkerhetsventil for å beholde norske energiressurser på norske hender.
Bilderbergerne Erna Solberg og Siv Jensen synes det er en god ide å foreta SELLOUT av norske vannkraftressurser til “private”, som i praksis vil si utenlandske globalistinteresser, som er representert i Bilderberg og Trilateral-kommisjonen. Det norske lovverket som sikrer HJEMFALLSRETTEN av vannkraftressurser har vært en viktig sikkerhetsventil for å beholde norske energiressurser på norske hender.

 

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner er medlem av foreningen Én verden, som arbeider for en verdensregjering, mao. farvel til norsk selvråderett og Norge som uavhengig nasjon.
Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner er medlem av foreningen Én verden, som arbeider for en verdensregjering, mao. farvel til norsk selvråderett og Norge som uavhengig nasjon.

 

Utenriksminister Børge Brende

Utenriksminister Børge Brende er blitt "breedet" som globalist gjennom bl. Davos Ecnomic Forum. På bildet er utenriksminister Børge Brende i symbolsk handshake positur med FN-lederen foran FN-flagget.
Utenriksminister Børge Brende er blitt “breedet” som globalist gjennom bl. Davos Ecnomic Forum. På bildet er utenriksminister Børge Brende i symbolsk handshake positur med FN-lederen foran FN-flagget.

 

Justisminister Anders Anundsen

Justisminister Anders Anundsen er frimurer i Den Norske Frimurerloge. Burde ikke dette medlemskapet ha vært innrapport som VERV, da det er en betydelig potensiell kilde til inhabilitet?
Justisminister Anders Anundsen er frimurer i Den Norske Frimurerorden. Burde ikke justisministerens medlemskap i Frimurer-losjen ha vært innrapport som VERV til Storting, regjering og presse, da det utgjør en betydelig potensiell kilde til inhabilitet?

 

Stortingets krav om meldeplikt for Verv og Økonomiske Interesser

Stortinget har et regelverk med meldeplikt for "økonomiske interesser og verv". Dette praktiseres i dag som om det ikke innbefatter medlemskap i hemmelige selskaper som Frimurerordenen, eller globalist-fora som Bilderberg og Trilateral-kommisjonen. Dette må anses som en betydelig svakhet, da medlemskap som de nevnte innebærer betydelig risiko for inhabilitet.
Stortinget har et regelverk med meldeplikt for “økonomiske interesser og verv”. Dette praktiseres i dag som om det ikke innbefatter medlemskap i hemmelige selskaper som Frimurerordenen, eller globalist-fora som Bilderberg og Trilateral-kommisjonen. Dette må anses som en betydelig svakhet, da medlemskap som de nevnte innebærer betydelig risiko for inhabilitet.

Ifølge Stortingets forretningsorden § 76 er registreringsplikten obligatorisk for stortingsrepresentantene og vararepresentanter som møter for innvalgt representant. Registerets reglement gjelder også for regjeringens medlemmer.

For mer informasjon om registreringspliktens ordlyd, klikk her eller her.

 

Presentasjoner om SKJULT MAKT, hemmelige selskaper

og Bilderberg søndag 26. januar

Artikkelforfatteren har presentasjon om SKJULT MAKT og HEMMELIGE SELSKAPER

på Litteraturhuset søndag 26. januar kl. 13-15. For mer info, klikk her eller her.

Skjult makt og hemmelige selskaper

 

Artikkelforfatteren har presentasjon om BILDERBERG på Litteraturhuset

søndag 26. januar kl. 16-18. For mer info, klikk her eller her.

Bilderberg og valgresultatet

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden

Erna Solberg fikk en utmerkelse som «årets globale borger» av The Atlantic Council mandag. https://www.aftenposten.no/verden/i/5Vgl9K/Erna-Solberg-og-John-McCain-hedret-i-New-York
Sier litt om hva slags landssviker hun er. Og så hedret sammen med McCain, krigshisser og ISIS’ gudfar – sier litt om Atlantic Council og hvilken spinnvill verden vi lever i.

Arn
Arn
Abonnent
6 år siden

Jens Stoltenberg deltar igjen på årets (2018) Bilderbergkonferanse denne helgen i Torino Italia. Denne gang som Nato-sjef.
https://www.theguardian.com/world/2018/jun/07/bilderberg-2018-new-tech-helps-oil-wheels-global-elite

ken
ken
Anonym
Svar til  Arn
6 år siden

Pluss flere norske. Her er listen: http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

«The 66th Bilderberg Meeting will take place from 7 – 10 June 2018 in Turin, Italy. As of today, 128 participants from 23 countries have confirmed their attendance. As ever, a diverse group of political leaders and experts from industry, finance, academia and the media has been invited.

The key topics for discussion this year include:

1. Populism in Europe
2. The inequality challenge
3. The future of work
4. Artificial intelligence
5. The US before midterms
6. Free trade
7. US WORLD LEADERSHIP
8. Russia
9. Quantum computing
10 . Saudi Arabia and Iran
11. The “post-truth” world
12. Current events»

SOURCE Bilderberg

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Der hva dem samla alle globalistan, satanistan, facistan, kommunistan, og anti-menneskeristan

Altså, terroristan.

Forfatteren Hans Gaarder, som ble drept av disse globalistene, fordi han snakket sannhet.

regjeringen as er styrerommet til stortinget as, og de er overformynderiet til alle firmaer.
der de dikterer hva gud og enhver mann og kvinne skal gjøre.

de tror vist at der guder, og gudinner.

tro om igjen.

folket våkner opp, NÅ, og TUSEN TAKK TIL HANS GAARDER, fantastisk arbeid.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
9 år siden

WordPress 4.0 er tilgjengelig! Vennligst si ifra til nettstedets administrator.

thomasmann
thomasmann
Abonnent
10 år siden

Det er utrolig bra at flere begynner og få en forståelse om egentlig hva som får igår, hvis man bare ser på sist valg og det viser at det er flere som ikke ønsker og stemme så derfor hadde staten bestemt seg får og påvirke de minst med sin indoktrinering, altså nyeste generasjonen.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  thomasmann
9 år siden

De minste partiene er i dag ledet av representanter fra samme meninger og konglomerat av makt som de store. Det parlamentariske systemets delformål er å sikre makt i elitekorridorer. Man velger i praksis en minoritetselite som i tillegg råder over en sentralisert region i stadig større format (føderalisering).
Det er ikke mindre diktatur bare fordi man har et demokratisk system eller kapitaleierbaserte føydalhierarkier.

Motpolen til diktatur og demokrati er ikke anarki, som mange feilaktig tror, da et anarki vil føre til et enda sterkere hierarki i primitive formater.

Motpolen til demokrati, anarki,monarki og diktatur, altså for ekstreme eller primitive hierarkier i konsekvens, er minarkiet.

Dette vel å merke så lenge minarkiet (maksimal desentralisering av makt og ansvar) foreligger i et ikke-økonomisk system. Det innebærer at ressurser vektes høyere enn beskattende makt(stat) og beskatning av aktiviteter(pengemodellen).

Her har Fresco og Meadows mye fornuftig. RBE

markussosionom
Abonnent
10 år siden

Hei Hans!
Nok en artikkel fra deg som setter noen navn på den litt av den norske delen av mafiaen som er med på og styrer verden. Fantastisk bilde av Grete Faremo, alle kan se at det er noe alvorlig i veien med henne. Hun er som mangeårig medlem av trilateral commision, en som sitter ved siden av Siemens sjefen i den nevnte kommisjon.

Som datter av sin berømte far har Grete Faremo fått både gull+sølv skje i munnen allerede som barn. Kan det være at hun har fått robot-teknologi implantert også? Det er ihvertfall en av de tingene som angår trilateral kommisjonen. Hun ble sparket i 1995 som Justisminister, pga overvåking av et medlem av Lundkommisjonen, Berge Furre..
Helga Hernes var leder for EOS-Utvalget på Stortinget da jeg klaget inn saken min i oktober 2006. Samme måned forsvant Siemens fra Norge, de hadde sett at dette ikke gikk. Helga Hernes og co brukte 2 år og 8 måneder på å behandle min klage mot de hemmelige tjenestene i Norge, og jeg fikk til svar at det IKKE var PST, og at de hadde undersøkt med Etterretningstjenesten uten å finne noe. Hvis de hadde funnet noe, hadde hun ikke lov til å si noe om det, siden det kunne være noe som angikk rikets sikkerhet. – Men, dersom og hvis de på et senere tidspunkt skulle finne ut at det var Etterretningstjenesten likevel, da skulle de gi meg beskjed…
Sånn var svaret jeg fikk, omtrent, – fra EOS-Utvalget. Jeg ble brukt som manchurian candidate og skulle drepe først en, – og det gikk ikke helt som de hadde planlagt. Og deretter en til. Og det andre drapet gikk ikke heller.
Jeg stakk istedet av til utlandet og fant masse teknologi i kroppen, såkalt robot-teknologi, i hodet, øyne, tenner, kropp underliv etc etc, og klaget til EOS-Utvalget…

Jævla mafia..
Du kjenner jo historien Hans…
De sendte hele styrken etter meg..Skulle få den jævla manchurian candidaten til å holde kjeft før han forteller hele verden om teknologien som skaper skole-skyttere… Teknologien som Norge har vært med å utvikle siden de førs startet å eksperimentere på ca 100 000 nordmenn etter krigen. Genetisk forskning med hjernekontroll som mål, og sykdom-skapende tillegs-forskning..
Nå sitter jeg med navn og bilder på ca 50 norske kvinner og menn som kom etter meg.. Et av topp-navnene er sjef og kursleder på Forsvarets Forsknings-Institutt, han driver også et privat firma i USA.
Og en del av ALFA er avslørt, en psykolog på Universitetet i Oslo. Som kjent ble etterretningsorganisasjonen XU ALFA til en parallel tjeneste innenfor den militære etterretningstjenesten i Norge etter krigen, og til og med kommunistene, de såkalte OSWALD driver på fortsatt med egne celler, og gjør ofte arbeid for ALFA og Arbeiderpartiet…
Snakker om Arbeiderpartiet, ja en arbeiderparti-avis kom også etter meg, Rogalands Avis, med to journalister som forsøkte å sette meg i en felle. Den ene journalisten var ruset på narkotika, og foretok stoffhandel, og forsøkte og få meg involvert..Jeg luktet lunta og forsvant og skaffet vitner og tok bilder også..Fikk til og med visittkort..
Mye grums i Norge de siste 68 år gitt, og GLADIO ble aldri funnet til tross for at Italienske, Belgiske og Sveitsiske Parlamentgranskninger nevnte at Gladio finnes i Norge også. Lund-kommisjonen skulle jo ikke finne noe, dommer Kjetil Lund arbeidet tildligere for Jens Chr Hauge…. Trond Gerhardsen, nevø av Einar Gerhardsen stod fram og sa at alle løy til Lund Kommisjonen, både Haakon Lie, Rolf Gerhardsen, og Jens Chr Hauge, og han selv løy også, sa han i Dagbladet…
Anyway, er bare kort innom…Vil komme innom mer, har ikke vært bidragsyter for Nyhetsspeilet på lenge nå, men det har seg at Norge har jobbet aktivt for å stoppe meg og hindre meg å klage saken min inn for Menneskerettighetsdomstolen og Europa-parlamentet.
Måtte skifte land igjen gitt…
Har blitt veldig mange land nå..
Ble hacket hver dag i to år, og da stakk jeg til slutt.. Blir lei av å stange hodet i veggen..he he he Ble forresten forsøkt drept i Norge før jeg dro, og etter det har det vært mange flere attentatforsøk, kuler, gift, vold, etc,etc.
Norge er veldig stygge.., dvs ALFA COMVERSE AUS BAVARIA, som er en styrke som kalles ILETS og er dem som driver mye med mind control. De har et program i samarbeid med ISRAEL som heter ALFA 2000.
Alfa Comverse AB, eller 1312, som de også kalles. ble startet på initiativ av FBI i 1992, men mitt inntrykk er at 95% av dem er mennesker som allerede driver med narkotika, dvs nå er de blitt lovlig mafia, de kan selge narkotika uten å bli tatt… Mange av dem er narkomane…
Sa jeg forresten at en av dem som kom etter meg var fra Spesial Operation, Oslo Politiet..? Har bilde og navn der og..Har navn på alle.., nesten..
Tro han hadde rett han Stieg Larssen, han svensken som skrev tre bøker og snakket om at SO drepte Palme.., Spesial Operation (SO), en seksjon innenfor seksjon for organisert kriminalitet..
Reneste mafian den gjengen der, skal jeg si deg Hans…Og det er ikke spøk..!
Ok..Slutter her..
Bare en ting… Tror ikke det blir så lett for denne regjeringen, siden Arbeiderpartiet har plassert sine folk i maktposisjoner innenfor alle deler av det administrative Norge, dvs slike stillinger som ikke byttes ut ved et regjeringsskifte…Nye lover kan saboteres av det administrative, og forsinke iverksettelsen, sa de til oss under studietiden. Normalt tar det ca 4 år å få iverksatt en ny lov, og da er kanskje regjeringsperioden allerede over…
Vi får se…
Stå på!

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  markussosionom
9 år siden

Du har vært naiv omtrent som en veps som flyr inn i et glass etter sukker ,og så settes lokket på. Dess mer du stresser for å komme ut dess mer taper du krefter og muligheter.
Denne metoden brukes litt “indirekte” eller opportunistisk av ulike former for maktsystemer i samfunnet, for å tidlig og effektivt luke ut og skape emosjonelle og andre problemer for frihetskjempere (vepsene).

Man må heller organisere seg i et bol og arbeide resolutt med sine formål, for så å om nødvendig opptre i sverm om bolet lokaliseres.
I et menneskesamfunnsformat vil ikke problemene du peker på løses av en og en, og slettes ikke på systemets egen hjemmebane.

Innenfor vår generasjon vil neppe noen endringer ses til noe mange på disse sidene ønsker.

ruben
ruben
Abonnent
10 år siden

Tenkte å lufte et par ting her på speilet. Er det mange her som er klar over at i 2012 ble det solgt 5 milliarder bensin og diesel tilsammen? Multipliser det med minimum 11 kr pr liter og multipliser det med 0,6 så får man 33 milliarder kr. Staten tar jo 60 prosent avgift vet du..
Det var registrert 3,1 millioner biler i 2012. Multipliser det med minimum 3000 kr, diesel er 3400kr da for 9,3 milliarder kr.
I 2013 betalte det norske FOLKET 12,5 milliarder i bomavgifter.
Totalt utgjør dette minimum 54,8 milliarder! Hvor blir pengen av? Infrastrukturen i Norge is a fucking joke!!!!
Mvh Ruben

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  ruben
9 år siden

Hei, Ruben, her er det 2 aspekter : For det første så kan man sikkert debattere om penger “blir borte” på både klumsete måter (sløs) og korrupsjoner, eller/og på tap i nedbetaling etter statens, kommunenes eller privates opptak av gjeld (for å betale noe kortsiktig).

For det andre så er selve pengesystemet og spesielt via en statlig administrasjon, noe som fungerer særdeles ineffektivt for hvordan ressurser fordeles mellom interesser.
Den kanskje største utfordringen for samfunnet er å mer effektivt ta i bruk teknologi, tid, kunnskap, forskning, arbeidskraft, menneskelig omsorg og hvilke som helst andre realressurser, for å skape et utviklende samfunn.

Idealisme er ofte noe som er felles for både makt og folk flest. Ofte vil idealisme gjennom maktkanaler lede til kynisme eller ekstreme hierarkier, eventuelt til noe stagnerende og økonomisk tapspregede hverdagssirkler som fjerner mennesker fra langsiktig tenkning.

Idealisme hos folk flest derimot er ofte ennå mer ubrukelig fordi folk flest sjelden forstår sammenhenger på intelligente måter.

Et bedre samfunn både for “individualisten” og for “den empatiske” så vel som for den mer flokksosiale, krever at samfunnet har en intelligent organisering/utforming.
Dette er vi ganske langt unna i dag. Her vil jeg anbefale Venus project som en “start” for en moderne samfunnsplanlegging.

jab
jab
Abonnent
10 år siden

Trenger vi i det hele tatt en regjering? Det hele ser jo korrupt ut etterhvert og avsløringene står jo i kø.
Her er en artikkel som forklarer det hele om de mørke makters manipulering av menneskeheten og hvor enkelt det er å slippe fri.

http://www.wakingtimes.com/2014/01/22/manifesting-mystic-morphic-field/

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  jab
9 år siden

Det finnes noen “enkle veier” til noen ting. Tror på man det så er man ganske naiv.
Å ta i bruk ekstern energi og å bedre preservere sin egen, er fullt mulig for individer og grupper sammen. Akashic & morphic fields er et sideaspekt av dette som krever utviklet “sjamanisme” og ekstrem personlig disiplin(selvdisiplin).

Folk har sikkert hørt om “chi” kraften som eksempel, fra østlig esoterisme. Folk kjenner kanskje også til den ekstreme selvdisiplinen som opptrenes i tradisjonelle østlige mystikerkulturer og kampsport.

Årsaken til denne ekstreme disiplinen er ikke tilfeldig. Dette er gammel kunnskap.
Dess mer erkjennelse av kosmiske funksjoner og tilstander samt hva mennesket “er” etc, etablerer seg, og dess mer en evt bruker plantekjemiske eller psykoteknologiske hjelpemidler (Peyote, Meskalin, LSD, Ayahuasca m fl) for å “krysse dimensjoner” for å si det litt forenklet – dess mer trekker dette livskraften ut av organismen.

Både den såkalt materielle eksistensform for ting og organismer så vel som et eventuelt rigidisert samfunn, er både “drainers” og “protectors”, en balanse.
Mennesket består av en mengde energifibre som knyttes til andre energiklumper via filamenter. All materie inkludert bevisstheten består av bølgefunksjoner, som igjen består av en grunnleggende form for strengprinsipper.

En bestemt situasjon for et individ, en art, en kultur ,et helt organisk miljø, en galakse, en partikkel osv ,holdes i hevd av et “samlingspunkt”. Ved for eksempel inntak av hallusinogener eller ved ny lærdom og betydelig innsikter, men også ved visse andre situasjoner som sterke følelser og dype drømmer, flytter dette samlingspunktet seg i energientiteten.
Når dette skjer inntas det andre resultater av filamenters interaksjon, slik at den eksakte kompleksiteten blir litt annereledes. Fordelen med dette er økte muligheter på en rekke måter, eller en stor endring. Ulempen med det er at det trekker vekk energien som holder noe stabilt eller (for organismen) i live.

Dette skjer fordi mørk energi inflaterer rommet ,fortrenger det innenfra.

Å bedrive eksperimenter med mentale prosesser på måter som enten er oppsøkende informasjonsetere/akashic fields eller utforske virkeligheten ved sjamanistiske prosesser, krever sterk personlig egenskap og opptrening og kan være sterkt destruktivt for hvem-som-helst.

Så det er definitivt ikke enkelt å “slippe fri”. En må da balansere på en knivsegg der du både utnytter og overlever i det vante miljø, men også samtidig søke det utviklende.
For folk flest i vår tid er dette utenfor deres muligheter og de bør heller konsentrere seg om enkle ting i hverdagen.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
10 år siden

Hva har stortingspresidenten, olemic thommesen, og massemorder anders breivik til felles??? Begge anbefaler frimurerlosjen på det varmeste.

Famous Masons

Abbott, Sir John J.C. – Prime Minister of Canada 1891-92

Aldrin, Edwin E. – Astronaut

Armstrong, Louis – Jazz Musician

Armstrong, Neil – Astronaut

Arnold, General Henry “Hap” – Commander of the Army Air Force

Austin, Stephen F. – Father of Texas

Autry, Gene – Actor

Baldwin, Henry – Supreme Court Justice

Balfour, Lloyd – Jewelry

Bartholdi, Frederic A. – Designed the Statue of Liberty

Bassie, William “Count” – Orchestra leader/composer

Baylor, Robert E. B. – Founder Baylor University

Beard, Daniel Carter – Founder Boy Scouts

Bell, Lawrence – Bell Aircraft Corp.

Bennett, Viscount R.B. – Prime Minister of Canada 1930-35

Berlin, Irving – Entertainer

Black, Hugo L. – Supreme Court Justice

Blair, Jr., John – Supreme Court Justice

Blatchford, Samuel – Supreme Court Justice

Borden, Sir Robert L. – Prime Minister of Canada 1911-1920

Borglum, Gutzon & Lincoln – Father and Son who carved Mt. Rushmore

Borgnine, Ernest – Actor

Bowell, Sir Mackenzie – Prime Minister of Canada 1894-96

Bowie, James – Alamo

Bradley, Omar N. – Military leader

Brant, Joseph – Chief of the Mohawks 1742 – 1807

BuBois, W.E.B. – Educator/scholar

Buchanan, James – President of the U.S.

Burnett, David G. – 1st President of the Republic of Texas

Burns, Robert – The National Poet of Scotland

Burton, Harold H. – Supreme Court Justice

Byrd, Admiral Richard E. – Flew over North Pole

Byrnes, James F. – Supreme Court Justice

Calvo, Father Francisco – Catholic Priest who started Freemasonry in Costa Rica 1865

Carson, Christopher “Kit” – Frontiersman, scout and explorer

Casanova – Italian Adventurer, writer and entertainer

Catton, John – Supreme Court Justice

Chrysler, Walter P. – Automotive fame

Churchill, Winston – British Leader

Citroen, Andre – French Engineer and motor car manufacturer

Clark, Roy – Country Western Star

Clark, Thomas C. – Supreme Court Justice

Clark, William – Explorer

Clarke, John H. – Supreme Court Justice

Clemens, Samuel L. – Mark Twain – writer

Cobb, Ty – Baseball Player

Cody, “Buffalo Bill” William – Indian fighter, Wild West Show

Cohan, George M. – Broadway star

Cole, Nat ‘King’ – Great ballad singer

Collodi, Carlo – Writer of Pinocchio

Colt, Samuel – Firearms inventor

Combs, Earle Bryan – Baseball Hall of Fame

Crockett, David – American Frontiersman and Alamo fame

Cushing, William – Supreme Court Justice

Dempsey, Jack – Sports

Desaguliers, John Theophilus – Inventor of the planetarium

Devanter, Willis Van – Supreme Court Justice

Diefenbaker, John G. – Prime Minister of Canada 1957-63

Doolittle, General James – Famous Air Force Pilot

Douglas, William O. – Supreme Court Justice

Dow, William H. – Dow Chemical Co.

Doyle, Sir Author Conan – Writer – Sherlock Holmes

Drake, Edwin L – American Pioneer of the Oil industry

Dunant, Jean Henri – Founder of the Red Cross

Edward VII – King of England

Edward VIII – King of England who abdicated the throne in less than 1 year

Ellington, Duke – Composer, Arranger and Stylist

Ellsworth, Oliver – Supreme Court Justice

Ervin Jr, Samual J. – Headed “Watergate” committee

Faber, Eberhard – Head of the famous Eberhard Fabor Pencil Company

Fairbanks, Douglas – Silent film actor

Field, Stephen J. – Supreme Court Justice

Fields, W.C. – Actor

Fisher, Geoffrey – Archbishop of Canterbury 1945 – 1961

Fitch, John – Inventor of the Steamboat

Fleming, Sir Alexander – Invented Penicillin

Ford, Gerald R. – President of the U.S.

Ford, Henry – Pioneer Automobile Manufacturer

Franklin, Benjamin – 1 of 13 Masonic signers of Constitution of the U.S.

Gable, Clark – Actor

Garfield, James A. – President of the U.S.

Gatling, Richard J. – Built the “Gatling Gun”

George VI – King of England during W.W. II

Gibbon, Edward – Writer – Decline and Fall of the Roman Empire

Gilbert, Sir William S. – Was the librettis for “Pirates of Penzance”

Gillett, King C. – Gillett Razor Co.

Glenn, John H. – First American to orbit the earth in a space craft

Godfrey, Arthur – Actor

Graham, Rev. Billy – Religion– Proof he is a Freemason:

Gray, Harold Lincoln – Creator of “Little Orphan Annie”

Grissom, Virgil – Astronaut

Graham, Rev. “Billy”- World famous Evangelist and Ecumenist (Graham was on the original unedited Masonic list. The authors of the first edition must have had good reason to put him there.)

Grock – Swiss Circus Clown

Guillotin, Joseph Ignace – Inventor of the “Guillotin”

Hancock, John – 1of9 Masonic signers of Declaration of Independance

Harding, Warren G. – President of the U.S.

Hardy, Oliver – Actor – Comedian

Harlan, John M. – Supreme Court Justice

Hedges, Cornelius – “Father” of Yellowstone National Park

Henry, Patrick – Patriot

Henson, Josiah – Inspired the novel “Uncle Tom’s Cabin”

Hilton, Charles C. – American Hotelier

Hoban, James – Architect for the U.S. Captial

Hoe, Richard M. – Invented the rotory press, revolutinizing newspaper printing

Hoover, J. Edgar – Director of FBI

Hope, Bob – Comedian

Hornsby, Rogers – An original member of the Baseball Hall of Fame

Houdini, Harry – Magician

Houston, Sam – 2nd&4th President of the Republic of Texas

Jackson, Andrew – President of the U.S.

Jackson, Reverend Jesse – Minister

Jackson, Robert H. – Supreme Court Justice

Jenner, Edward – Inventor – Vaccination

Johnson, Andrew – President of the U.S.

Jolson, Al – Fame as the first ‘talkinf picture’ the Jazz Singer

Jones, Anson – 5th President of the Republic of Texas

Jones, John Paul – Naval Commander

Jones, Melvin – One of the founders of the Lions International

Key, Francis Scott – Wrote U.S. National Anthem

Kipling, Rudyard – Writer

Lafayette, Marquis de – Supporter of Amerian Freedom

Lake, Simon – Built first submarine successfull in open sea.

Lamar, Joseph E. – Supreme Court Justice

Lamar, Mirabeau B. – 3rd President of the Republic of Texas

Land, Frank S. – Founder Order of DeMolay

Lewis, Meriwether – Explorer

Lincoln, Elmo – First actor to play Tarzan of the Apes (1918)

Lindbergh, Charles – Aviator

Lipton, Sir Thomas – Tea

Livingston, Robert – Co-Negotiator for purchase of Louisiana Territory

Lloyd, Harold C. – Entertainer

MacArthur, General Douglas – Commander of Armed Forces in Philillines

MacDonald, Sir John A. – Prime Minister of Canada 1867-73 & 1878-91

Marshall, James W. – Discovered Gold at Sutter’s Mill California 1848

Marshall, John – Chief Justice U.S. Supreme Court 1801 – 1835

Marshall, Thurgood – Supreme Court Justice

Mathews, Stanley – Supreme Court Justice

Mayer, Louis B. – Film producer who merged to form Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Mayo, Dr. William and Charles – Began Mayo Clinic

Maytag, Fredrick – Maytag

McKinley, William – President of the U.S.

Menninger, Karl A. – Psychiatrist famous for treating mental illness

Mesmer, Franz Anton – practiced Mesmerism which led to Hypnotism

Michelson, Albert Abraham – Successfully measured the speed of light in 1882

Minton, Sherman – Supreme Court Justice

Mix, Tom – U.S. Marshal turned actor. Stared in over 400 western films

Monroe, James – President of the U.S.

Montgolfier, Jacques Etienne – Co-developer of the first practical hot-air balloon

Moody, William H. – Supreme Court Justice

Mozart, Wolfgang Amadeus – Composer

Murphy, Audie – Most decorated American Soldier of WWII.

Naismith, James – Inventor of Basketball

Nelson, Samuel – Supreme Court Justice

New, Harry S. – Postmaster General who established Airmail

Newton, Joseph Fort – Christian Minister

Nunn, Sam – U.S. Senator

Olds, Ransom E. – American automobile pioneer

Otis, James – Famous for “Taxations without Representation is Tyranny”

Palmer, Arnold – Golf Pro

Papst, Charles F. – Coined the term “Athletes Foot”

Paterson, William – Supreme Court Justice

Peale, Norman Vincent – Founder of “Guidepost”

Peary, Robert E. – First man to reach the North Pole (1909)

Penny, James C. – Retailer

Pershing, John Joseph – Decorated American Soldier

Pitney, Mahlon – Supreme Court Justice

Poinsett, Joel R. – U.S. Minister to Mexico who developed the flower: Poinsettia

Polk, James Knox – President of the U.S.

Pullman, George – Built first sleeping car on train.

Pushkin, Aleksander – Russian Poet

Reed, Stanley F. – Supreme Court Justice

Revere, Paul – Famous American

Rickenbacker, Eddie – Great American Air Force Ace

Ringling Brothers – All 7 brothers and their father were Masons.

Robinson, Sugar Ray – American Boxer

Rogers, Roy – American cowboy and screen star

Rogers, Will – Actor

Roosevelt, Franklin D. – President of the U.S.

Roosevelt, Theodore – President of the U.S.

Rutledge, Wiley B. – Supreme Court Justice

Salten, Felix – Creator of Bambi

Sarnoff, David – Father of T.V.

Sax, Antoine Joseph – Invented the Saxophone (1846)

Schoonover, George – Founder of “The Builder”

Scott, Sir Walter – Writer

Sellers, Peter – Actor

Shakespeare, William – Writer

Sibelius, Jean – Composer (Finland)

Skelton, Red – Entertainer

Smith, John Stafford – Wrote the music that became the US National Anthem.

Sousa, John Philip – Led the U.S. Marine Band from 1880 – 1892

Stanford, Leland – Drove the gold spike linking the intercontinetal railroad

Stanford, Leland – Railroads & Stanford University

Stewart, Potter – Supreme Court Justice

Still, Andrew T. – American Physician who devised treatment of Osteopathy

Stratton, Charles “Tom Thumb” – Entertainer

Swayne, Noah H. – Supreme Court Justice

Swift, Johathan – Wrote Gulliver’s Travels

Taft, William Howard – President of the U.S.

Teets, John W. – Chairman and Presiden of Dial Corporation

Thomas, Dave – Founder of Wendys Restaurant

Thomas, Lowell – Brought Lawrence of Arabia to public notice

Tirpitz, Alfred Von – German Naval officer responsible for submarine warfare

Todd, Thomas – Supreme Court Justice

Travis, Colonel William B. – Alamo

Trimble, Robert – Supreme Court Justice

Truman, Harry S. – President of the U.S.

Vinson, Frederick M. – Supreme Court Justice

Voltaire – French writer and philosopher

Wadlow, Robert Pershing – Tallest human on record being almost 9 feet tall

Wallace, Governor George C. – Presidential Candidate who was nearly assasinated

Wallace, Lewis – Wrote “Ben Hur”

Warner, Jack – Warner Brothers Fame

Warren, Earl – Supreme Court Justice

Washington, Booker T – Educator and author

Washington, George – President of US, 1st

Wayne, John – Actor

Webb, Matthew – First man to swim the English Channel (1875)

Whiteman, Paul – “King of Jazz”

Woodbury, Levi – Supreme Court Justice

Woods, William B. – Supreme Court Justice

Wyler, William – Director of “Ben Hur”

Zanuck, Darryl F. – Co-founder of 20th Century Productions in 1933

Ziegfeld, Florenz – His Ziegfeld’s Follies began in 1907

Thurman, Strom (33rd degree)- US Senator and Board member of Bob Jones University

Helms, Jesse (33rd degree)- US Senator- Alleged defender of the Right.

Dole, Robert- US Senator and ’96 candidate for President.

Kemp, Jack- Running mate to Dole in the 1996 Presidential campaign.

Reagan, Ronald (33rd Degree in one session)- Taken in during Presidency of the USA

Bush, George (33rd degree)- US President, world oil baron, and Ambassador to the UN

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Political Leaders USA

Bill Clinton, Senior Demolay (Masonic youth group)

Newt Gingrich, 33rd Degree Freemason

Bob Dole, 33rd Degree Freemason

Jack Kemp, 33rd Degree Freemason

Storm Thurmond, 33rd Degree Freemason

Colin Powell, 33rd Degree Freemason, U.S. Secretary of State

Jesse Helms, 33rd Degree Freemason

Barry Goldwater, 33rd Degree Freemason

Al Gore, Freemason

George Washington,
James Monroe,
Andrew Jackson,
James Polk,
James Buchanan,
Andrew Johnson,
James Garfield,
William McKinley,
Theodore Roosevelt,
William Taft,
Warren Harding,
Franklin D. Roosevelt,
Harry Truman, Lyndon Johnson, Gerald Ford,
Ronald Reagan and George Bush were all Masonic Presidents of the U.S.A.

International Political Leaders

King Hussein, King of Jordan, deceased, 33rd Freemason

Yitzak Rabin , assassinated leader of Israel

Yassar Arafat, leader of the PLO

Prince Phillip, British Royalty

Duke of Kent, British Royalty

Winston Churchhill, British Leader

Religious Leaders

Billy Graham, World’s most popular ‘Christian’ evangelist is a 33rd Degree Freemason

Norman Vincent Peale, 33rd Degree Freemason, ex Grand Chaplain of the Grand Lodge of New York, Past Grand Prelate of the Knights Templar and Shriner. (now deceased)

Robert Schuller, 33rd Degree Freemason, Pastor of the Crystal Cathedral and host of the popular “Hour of Power” television programme

Oral Roberts, 33rd Degree Freemason, founder of Oral Roberts University

Jesse Jackson, 33rd Degree Prince Hall Freemason

Louis Farrahkan, leader of the Nation Of Islam

Geoffrey Fisher, Archbishop of Canterbury 1945-1961

Father Francisco Calvo, Jesuit Catholic priest who started Freemasonry in Costa Rica

G. Bromley Oxnam, 33rd Degree Freemason, friend of Billy Graham, head of the FCC churches

Mormons, Church of Jesus Christ of Latter Day Saints

Joseph Smith, founder of the Mormon cult

Hyrum Smith, brother of Joseph Smith

Brigham Young, 2nd leader of the Mormon cult

Sidney Rigdon, early Mormon

Heber C. Kimball, wished that all men were Freemasons

Spencer Kimball , closet Freemason, grandchild of Herber, friend of Norman Vincent Peale

Economic Leaders

Two of the World’s largest international banking dynasties namely the Rothschilds and the Rockefeller family are both Masonic families. Their combined wealth is incalculable. (much more research is in progress and this list will be added to)

Leaders and Founders of Satanic Cults

Aliester Crowley, 33rd & 97th Degree Freemason, self proclaimed 666 Beast, taught human sacrafice, wicked Satan worshipper and master satanist of this century

Gerald B. Gardner, founder of the modern Wiccan (white witchcraft) revival

Dr. Wynn Westcott, member of the Societas Rosicruciana and founding member of the occult Order of the Golden Dawn

Other Famous Freemasons

Rich DeVos, 33 Degree Freemason, founder of the Amway Corporation

Franz Anton Mesmer, practiced Mesmerism which led to Hypnotism

George Bush, 33rd Degree Freemason, ex-president of the USA, ex-director of the CIA

J. Edgar Hoover, 33rd Degree Freemason, Director of the FBI

Walt Disney, founder of the Disney Corporation

Giuseppe Mazzini, Italian Illuminati leader, friend of Albert Pike, founder of the Mafia

Jesus har utvalgte seg de fattige og ydmyke. satan har valgt seg de rike og stolte. Les hva Paulus skriver om dette, så ser du at det stemmer.

« Forrige artikkel

Thomas Campbell’s “Theory of Everything”

Neste artikkel »

Om pedofili, hebefili, barnepornografi og seksuell lavalder

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x