11. september – hvordan, hvorfor og hvem

14.6K visninger
4 minutter lesetid
104

Det er snart 10-års jubileum for 11. september-terroren, og all grunn til markering, ikke minst pga. det faktum at myndighetsskapte og media-brakte LØGNER har fått råde grunnen.

Det er viktig at SANNHETEN om 11. september blir gjort kjent og forstått, som et nødvendig skritt på veien mot å reversere de mange negative endringene som inntraff etter 11. september 2001.

 

Noen konsekvenser av 11. september-løgnens utbredelse er bl.a. at

– En liten elite har lyktes i å manipulere massene.

– En religiøs gruppe (muslimer) er uskyldig utpekt til syndebukker for tidenes terror.

– Aggressive og imperialistiske kriger (”The War on Terror”) er igangsatt basert på løgn.

– Overvåkingssamfunnet er intensivert (Patriot Act,  Datalagringsdirektiv, biometriske pass m.v.).

– Overdimensjonerte etterretningsorganer fungerer som kreftsvulster i de sivile samfunn som har vokst seg større etter 2001.

– Myndigheter har iverksatt tiltak som hindrer folks frihet og verdighet (flyplass-scanning, praktisk talt forbud mot medbrakte drikkevarer på flyreiser m.v.).

– Kontinuerlig hjernevask og masse-manipulasjon gjennom fryktskaping og vridde media-oppslag (stikkord: al-Qaida, krigen mot terror, Osama bin Laden, «konspirasjonsteorier» rundt 911 etc.)

– Et syknende samfunn basert på fortielser, løgn og svik.

– Propagandapreget neglisjering og overkjøring av uomtvistelige fysisk-vitenskapelige beviser knyttet til 911-aksjonene.

– Statlig terror i stor skala (hovedsakelig i regi av USA) godtas av en forvirret opinion i vestlige land. (For et ferskt eksempel på bruk av al-Qaida spøkelset for å rettferdiggjøre aggressive amerikanske militæraksjoner, se).
Dette er bare noen viktige grunner for at det er viktig at sannheten om 11. september nå blir kjent og forstått, 10 år etter at den store 911-løgnen ble skapt og spredt.

 

Foredraget 11. september – HVORDAN, HVORFOR og HVEMUnity tirsdag 21. juni kl. 19-21 vil i tillegg til å beskrive utvalgte nøkkelaktører og organisasjoner som stod bak terroren (basert på innsideinformasjon – se ) legge vekt på en del uomtvistelige fakta-elementer som er blitt fortiet av den offisielle 911-coverup-rapporten , vestlige media og krigførende myndigheter og politikere (deriblant norske).

 

Noen fortiede 911-fakta som vil bli forklart i foredraget:


Tvillingtårnenes fall:
Brennende flybensin kan ikke smelte stål

Brennende flybensin gir ikke høy nok temperatur til å kunne smelte stål

Hvor ble størstedelen av stålet i tvillingtårnene av?

Hvert av WTC-tårnene inneholdt 200.000 tonn stål. Kun en andel av dette ble gjenfunnet på Ground Zero.

 

Også det faktum at bare en del av stålet fra de nedstyrtede tårnene havnet på Ground Zero har en vitenskapelig forklaring

Hvorfor var det glovarmt på Ground Zero i mange uker etter 11/9?

Det var glødende hett på Ground Zero i ukesvis etter 11. september. Det finnes en fortiet vitenskapelig forklaring på dette...

Pentagon ble ikke truffet av et passasjerfly! 

Pentagon kan ikke ha blitt truffet av et kapret passasjerfly. Om så var tilfelle, hadde det vært merker etter flyvingene på sidene av hullet i Pentagon-muren; "The Penta-Hole"

Hundrevis av redningsarbeidere på Ground Zero har dødd

Media har hatt tusenvis av oppslag om «Bin Laden 911» (57 millioner treff i Google), men fortiet det tragiske faktum at hundrevis av redningsmannskaper som oppholdt seg på Ground Zero har dødd etter 2001, mange av dem av kreft.

 

The Carlyle Connection

At det var en sammenheng mellom våpenkonglomeratet The Carlyle Group og deres mektige bakmenn anført av tidligere president George H.W. Bush er bl.a. antydet på dette nettstedet. Carlyles viktigste bidrag til 911-terroren har imidlertid innehaverne av nettstedet ikke fått med seg…

Carlyle-Carlucci: Ikke bare ser han ut som en mobster. Frank Carlucci innehadde en nøkkelrolle i 911-terroren.

Nøkkelinformasjon som er utelatt fra den offisielle rapporten

WTC7, det 3. tårnet som klappet sammen i New York den 11/09/01 (og brukte ca. 7 sekunder på å bli helt pulverisert) er fortiet i «granskningsrapporten» (cover up dokumentet) og av media. Du kan se WTC7 (Salomon-bygget) kollapse og bli til støv i løpet av sekunder ved å klikke her.

Her er mer live dokumentasjon som viser WTC7-sprengningen fra ulike vinkler:

 

Norman Minetas vitnemål er blitt fortiet

Daværende transportminister Norman Mineta havnet av tilfeldige årsaker i bunkeren under det hvite hus etter at New York-terroren hadde begynt, men før Pentagon var blitt truffet. I dette videoklippet gjengir Mineta en besynderlig samtale som utspant seg mellom visepresident Dick Cheney og en uidentifisert person i minuttene før smellet i Pentagon:

There was a young man who had come in and said to the vice president:
“The plane is 50 miles out. The plane is 30 miles out.” And when it got down to, “The plane is 10 miles out,” the young man also said to the vice president, “Do the orders still stand?”
And the vice president turned and whipped his neck around and said, “Of course the orders still stand. Have you heard anything to the contrary
?” ”

Ved å bytte ut kodeordet ”the plane” (flyet) med ”the missile” eller ”flyvende sprengladning” vil Cheneys opptreden fremstå klarere. Den uidentifiserte personen måtte spørre Cheney direkte trolig fordi han ikke klarte å fatte at visepresident Cheney med kaldt blod ville la en kraftig militær sprengladning treffe landets eget forsvarsdepartement…!

Selv om Norman Minetas vitnemål ble fremført foran 911-kommisjonens nestformann Lee Hamilton er det komplett utelatt fra den offisielle 911-rapporten. Dette inkluderer også tidspunktet for Dick Cheneys ankomst til bunkeren under det hvite hus. Mineta gjør det klokkeklart at Cheney ankom før Pentagon ble truffet, mens Cheneys (løgn-)versjon om at han ankom 30 minutter senere, mao. etter at Pentagon var blitt truffet er lagt inn i den offisielle (løgn-)rapporten.

 

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS (psykologisk operasjon), som besto i  nasse-manipulasjon av menneskeheten gjennom media som ukritisk formidlet  en røverhistorie om at det var muslimske selvmordskaprere organisert av Osama bin Laden som hadde stått bak aksjonene. Dette til tross for at det ikke fantes fnugg av bevis for at dette var tilfelle.

10 år senere mangler fremdeles bevis som knytter Osama bin Laden eller andre muslimer til tidenes terror 11. September 2001.

For praktisk informasjon om foredraget tirsdag 21. juni, klikk her.

Kart som viser beliggenheten av Unity ligger her (adr. Møllergata 23, på hjørnet av Youngs gt./Møllergt., overfor Youngstorget). Entré kr. 100,-

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

104 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kenneth K
Kenneth K
Abonnent
12 år siden

Grunnen til at så mange fikk kreft og andre helseproblemer etter redningsarbeidet etter at tårnene falt, er fordi de var fulle av asbest. Mange syntes det var besynderlig av Larry Silverstein å lease tårnene i 99 år, ettersom å skifte ut alt dette ville kostet et fjell av penger.
http://911research.wtc7.net/wtc/evidence/asbestos.html
Myndighetene sa kort tid etter tårnene falt at det var helt trygt å arbeide ved ground zero, men flere titalls tusen mennesker fikk alvorlige lungeproblemer.

Èn ting ikke mange vet, eller rettere sagt har fått med seg grunnet dårlig dekning av media, er at bare en uke etter 9/11 ble Kina innlemmet i WTO( verdens handels organisasjon), en meget kontroversiell sak som ble forbigått av media. Avtalen ble skrevet bare noen dager etter 9/11, men den offisielle datoen de ble medlem? 11.desember, to måneder etter på dagen. Kina hadde prøvd å bli medlem i 15 år, men motstanden var stor blant folket.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/1548866.stm

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Etter at vi har akseptert at 9.11 var en «inside job», er det på tide å våkne opp til å se hvem som var med på at dette faktisk kunne skje. En ting er at vi er blitt holdt som slaver og at vår energi er blitt brukt til en mørk agenda. Sett fra et annet perspektiv var det mørket vi skapte i oss selv som holdt oss som slaver og som utførte mørkets handlinger. Når vi endelig blir dette bevisst er det nødvendig å gråte høyt og tilgi alt sammen. Dette var den nødvendige smerten vi måtte gjennom for å komme til lyset i enden av tunnelen. Og opp til neste plan :-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Nuclear demolition of skyscrapers

http://www.nuclear-demolition.com/

Torgeir
Torgeir
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Du har skjønt det :) Jeg tror det å være opptatt av «drama og konspirasjoner» er en viktig del av reisen vi alle er på. Først må man bli klar over det som skjer, deretter sette det inn i den store sammenhengen: At vi alle skal bli ett og alt er kjærlighet :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

9/11 ble skapt for å skape en nasjonal og verdensomspennende TRAUME etter oppskrift fra TAVISTOCK, en britisk think tank, som har trekket i trådene i kulissene siden WW2. Menneskehetens samlet psyke blir knust, slik at det oppstår en blank side, tabula rasa, i sinnet. Deretter er sinnet mottakelig for hva som helst fra myndighetenes side for å oppnå balanse og trygghet igjen. Mer overvåking og mer mind control er antitesen med gjennomført overvåkingssamfunn som syntesen. Dialektikken i arbeid.

CIA
CIA
Abonnent
12 år siden

Hvorfor vet denne Gaarder så mye mer om dette enn f.eks meg eller noen andre? Hva gjør Gaarder til en slik «spesialist» på noen ting som helst, er dere ikke mer kritisk til sannheten enn som så?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  CIA
12 år siden

Vær kritisk, følg med på TV2 nyhetene, les Dagbladet og husk å fornye abonnementet på Aftenposten.

Hold deg for god til å tro på konspirasjonsteorier som kommer fra andre enn USAs myndigheter.

Så lenge din informasjon kommer fra autoriserte nyhetskilder (Rothschild-Reuters, Filter-NTB osv.) kan du holde deg i ro i sofaen din.

Everything is under control. You can go back to sleep.

http://scart.deviantart.com/art/GO-BACK-TO-SLEEP-stencil-40188258?offset=20

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Det er det jeg gjør, derfor tar jeg det knusende med ro, men blir forbauset og se dere paranoide,anti-sosiale mennesker sitt og mene så mye sinnsykt, og det skuffer meg at dere tror på slik konspiratorisk løgn.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  CIA
12 år siden

Hvordan står det til CIA – og ellers har du det bare bra?

Hva med å være litt mer konkret i dine påstander, f.eks. ved å nevne hvilke deler av den offisielle forklaringen som du er enig i, og hvilke som du forkaster.

Er du 100% enig i den offisielle versjonen (og krampaktig tviholder på den som din trosbekjennelse) skjønner jeg ikke hvorfor du er her på Speilet. Da har du jo alle svarene du søker allerede, og kan vel bare gremmes over hvor mange forvirrede sjeler som det finnes her på Speilet som ikke deler dine oppfatninger.

Isåfall burde du vel føle medynk snarere enn forakt som du gir uttrykk for.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  CIA
12 år siden

Det samme kan sies om den allmennaksepterte teorien og deres følgere også, uten at det videre avklarer hva som er feil og hvorfor. MAO: innholdsløst rektal utpust.

Kan du ikke starte med å gi oss en komplett og lesbar passasjerliste som er skrevet ut før 1. oktober 2001?

Det er jeg faktisk villig til å betale deg for.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  CIA
12 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  CIA
12 år siden

Denne forklarer vel hvorfor det ikke eksisterer noen passasjerlister fra 9/11 Sigr :)

Ikke lett å skaffe passasjerlister til fly som ikke eksisterer

MIRAGE – Buildings and mountains appear in China ( INCREDIABLE ).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WwLhXmnbtTM

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  CIA
12 år siden

wtf. akkurat der fikk «virkeligheten» en ny dimensjon. Er dette eksempel på hvor avansert hologram-teknologi de virkelig besitter? Eller er det en time-warp inn i en annen tid. Hvorfor var ikke dette nyhetsoppslag.

Best var jo den stoiske ro i den kinesiske damen, og folket som har opplevd dette tidligere. «Men dette var den beste».

The best hologram ever. Next after 9/11. No plane teorien ble nok betraktelig styrket der smurf. Hva blir det neste, flytende motherships?

På tide å ta frem «Project Bluebeam» http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bluebeam.htm
http://rationalwiki.org/wiki/Project_Blue_Beam

Step one; Economic disaster http://www.wariscrime.com/2009/01/18/news/project-blue-beam-step-one-economic-disaster/

Hoax alien Invasion planned, Bill Cooper;…… http://12160.info/video/hoax-alien-invasion-planned

http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

Whats next?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  CIA
12 år siden

Klart det kommer en Bluebeam Alien angrep snart Lynx, flere av illuminati kortene bekrefter det :)

Ifølge Illuminati kommer den våren 2012 men vi kan sikkert vente oss mye rart før den tid

Her forteller NWO king Rupert Murdock hvordan vi skal forholde oss til alien invasjon i N.G

En spennende dokumentar på 1 time og 31 min

National Geographic: When Aliens Attack

http://logicbible.blogspot.com/

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  CIA
12 år siden

Jeg snur heller på flisa og spør de som tror på den offisielle forklaringen om hva de ville ha gjort om de fikk vite med 100% sikkerhet at Osama Bin Laden og Al Quaida ikke hadde noe med 9/11 å gjøre.

Svaret er: de klarer ikke å forestille seg det! Det blir rett og slett for mange kameler som må svelges mothårs, for mye personlig prestisje, for store konsekvenser for både seg selv og samfunnet og de siste ti års historie.

Den fornektelsen som «skeptikerne» bedriver når det gjelder 9/11 handler ikke om løgn eller sannhet, riktig eller galt, fleip eller fakta, sannsynlighet eller usannsynlighet. Den handler om tro. Man kan debattere detaljer om den dagen til man blir blå, men til sjuende og sist ender det hele opp i ett grunnleggende spørsmål:

Er den herskende elite noen som vil oss (vanlige folk) vel, eller er de ondskapen på jord?

Bubba
Bubba
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

Synes det er like nedslående at folk kritikkløst godtar alt som står her på Nyhettsspeilet som på de ofisielle nyhetskanalene.

Et av de viktigste argumentene for å sansynliggjøre at tårnenes fall ikke skyldes flyene er at stålbygninger ikke kan kollapse som følge av brann.

Hvis noen hadde tatt seg bryet med å undersøke dette med fagfolk (som bygningsingeniører, statikere, brannmenn e.l.), ville de raskt ha funnet ut at det er helt feil. Selv i en «vanlig» brann (uten at det er tilført jet-fuel), er det normalt at temperaturen kommer opp i 800 – 1200 ved full overtenning. Konstruksjonsstål har mitet 40% av sin bæreevne allerede ved 538 grader (Celcius), og 50% ved 600 grader. Det er derfor ikke besynderlig at tårnene kollapset.

Innen forskning er det vanlig å forsøke å etterprøve sine egne teorier før man går ut med dem.

Jeg savner god og alternativ journalistikk i de etablerte mediene, og synes det er viktig med alternative kanaler – som tør å ta opp saker som ikke dekkes av de etablerte mediene.

Jeg ser det dog som et problem at mange av sakene her mangler dokumentasjon. Det meste synes å være resirkulering av saker fra tilsvarende utenlandske medier, uten at det utvises kildekritikk og krav til dokumentasjon.

De virkelig viktige og gode sakene drukner derfor i løse spekulasjoner og paranoia.

dagfinn
dagfinn
Abonnent
Svar til  Bubba
12 år siden

Men hvorfor ble det hørt sekvensielle eksplosjoner under rivingen, ehm jeg mener kollapsen? Og hvorfor thermitt-lignende flammer? På Ground zero kunne en også se vertikale H-bjelker som var skråskåret av, akkurat slik rivingsfirmaer utfører riving av slike høybygg. Osv osv.

Bubba
Bubba
Abonnent
Svar til  Bubba
12 år siden

Dagfinn. Jeg vil anta at en skyskraper som kollapser ikke gjør det lydløst. At det oppstår en rekke smell som kan høres ut som eksplosjoner er ikke særlig rart. Den «berømte» stålbjelken (som for øvrig ikke er en H-bjelke) ser for meg ut til å ha gått opp i en sveiseskjøt. Den har anntatt vært skjøtet til en horisontal stålbjelke. Det er heller ikke rart at det skjer i et brannherjet bygg som kollapser.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Kanskje fordi han har studert på det?
Det er alltid slik at noen vet mer enn andre. Latsabbene som ikke gidder å studere, vet klart nok minst. Overskriftene i VG holder da. Men dei vil gross gjerne tro at de e like klok og kunnskapsfull som andre, for de har jo lest i avisen eler sett på TV hva som er riktig. ??????????????????
Det er det norske likhetssyndromet som virker, eller skal vi kalle det Stochkholm-syndromet de lider av?

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  Solskinn
12 år siden

ja, men jeg har og studert det, kan jeg og få komme og tale, komme med kommentarer osv?
Ang latsabbene i VG vet jeg ingenting om, men jeg leser andre riksaviser som holder meg oppdatert, pluss internettet og ikke minst, jeg tenker selv :)
Og sammenligne noe så alvorlig som stockholmssyndromet og andre ting som dere har funnet opp viser vell mer særiøsiteten til dette nettstedet enn noe annet, desverre.

Kenneth K
Kenneth K
Abonnent
Svar til  CIA
12 år siden

Selvfølgelig, du kan kommentere så mye du vil.
Hva er det du kaller konpiratorisk løgn i denne artikkelen egentlig?

*Flybensin kan faktisk ikke smelte stål.

*Mesteparten av stålbjelkene ble fraktet bort og smeltet om før noen kunne undersøke dem, det sier tilogmed den offisielle 9/11-commission-rapporten.

*hvis du ser på hullet etter der flyet angivelig skulle ha styrtet inn i pentagon, er det klart og tydelig at det ikke kan ha vært et stort passasjerfly som kræsjet inn i det.

*World Trade Center Building 7 ble aldri truffet av et fly, det hadde bare mindre branner. allikevel falt det ned som et korthus. Brannen var ikke varm nok til å knuse ruter i bygningen engang, men dette er den offisielle grunnen til at det falt ned. pga en brann. Den eneste stålbygningen i verdens historie som har kollapset utelukkende pga en brann, selv om andre bygninger har hatt ekstremt mye verre branner uten å falle sammen. Og vi snakker ikke om en liten bygning her, men et 47-etasjers monster av stål.

Det er en haug av spørsmål og fakta som strider mot den offisielle forklaringen på 9/11. Det er så overveldende mye at man til slutt sitter og lurer på hvordan noen virkelig kan tro på den offentlige forklaringen i det hele tatt.

«Konspirasjonsteoretikere» og Bush-regjeringen er enige om at det var en konspirasjon.

Men HVEM sin konspirasjon var det?

Iznogod
Iznogod
Abonnent
Svar til  Kenneth K
12 år siden

80% av stålet ble fraktet bort uten at det ble undersøkt. Det var likevel igjen 40.000 tonn. Skulle tro at det er tilstrekkelig til å forta noen analyser.

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
12 år siden

Neste mål er Berlin 26.06.2011 . Muligens under åpningskampen i VM for kvinner. De som tror at TV,Filmer og musikk kan gi oss hint underveis skjønner hva jeg mener.

http://www.youtube.com/watch?v=GvBvt8T-bxg&feature=channel_video_title

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Oscarmr
12 år siden

Fikk meg til å tenke på en sang: Leonard Cohen: «First we take Manhattan – then we take Berlin»: http://www.youtube.com/watch?v=cnCR8kSSmqw

Tror neppe at Cohen fremfører skjulte budskap for Illuminatet (skjønt jeg er blitt overrasket mange ganger før). Sjansen er vel større for at paven er homo enn at Leonard Cohen er løpegutt og budbringer for de onde zionistene.

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ulven
Se på denne linken – dette er en sang laget av «Take That – SOS»
http://www.youtube.com/watch?v=YYgiRM8ij4Y

Så se på denne.
http://www.youtube.com/watch?v=hZErCTZS0Nk

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
12 år siden

9/11 TRUTH: Hollywood Speaks Out (1/10) Original HD Film

http://www.youtube.com/watch?v=dwGII5-z11o

Hellwege
Abonnent
12 år siden

There is no doubt that in many movies and TV shows that the number 911 seemed to show up on many various clocks, digital screens, and other symbols. It also seemed to have abruptly stopped right after September 11th, 2001.

Was this the subconscious of various directors pulling those numbers from areas of the brain that we don’t understand yet, or, is it some form of «Hidden in plain sight» communication between those «In-The-Know».

There are also many other instances I have noticed that are not in this video series although the video itself is pretty extensive. I actually just noticed an instance in Predator 2 about an hour ago that is not in this series.
Some of the instances seem to be defying extraordinary odds.

In the Movie «Hackers» in a scene they look at a computer monitor and on the screen it has the number 911 and 3 of the 911 flight numbers and even the fourth flight 175 which is backwards as 571. What are the odds of a movie showing 2 towers with the words «Crash and Burn» on them and also showing a 911 and all 4 flight numbers on the same screen?

How about the fact that Neo’s passport in «The Matrix» expires on September 11th, 2001. What are the odds of that? When Neo walks in to meet the Oracle notice the fridge magnets say 911. When Neo dies and Trinity brings him back to life she looks at the computer screen and it says «Probe 911» and it has 93, 11, and 571 again which is flight 175 backwards.

When Goldblum opens his laptop in «Independence Day» the time left until the aliens attack is 09:11:01. What are the astronomical odds of that?

In the movie «Godzilla» the computer screen shows 911, 11, 175, 93, the word «Target» and 2 towers all at the same time on the same screen. Also in the movie a guy looks at his watch and the hands are on the 9 and 11. Furthermore, right at the same exact moment the reporter says the words «What some city officials are calling the worst act of destruction since the World Trade Center bombing» the time clock on the screen reads 17:39:11 How about those odds?

Maybe some of these directors and producers need to start playing the lottery.

The creator of The X-Files even admits in this series that they hide and implant secret information into video and a big-wig at Fox admits the whole system is «Set up to screw with you».

There are so many instances it’s actually quite amazing. See for yourself.

Watch the 2 part series below and you make the call yourself. Coincidence, Subconscious, or Conspiracy?

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
12 år siden
gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Har noen en tolkning av 9.11 og» call nine one one»? Hvorfor er 911 nødnummeret i USA? Dette er sikkert diskutert før, men jeg har ikke fått det med.

Michelle
Skribent
Svar til  gudfrid
12 år siden

9 og 11 representerer at de står utenfor de 10 bud:
http://feastofhateandfear.com/archives/lavey.html
Den alien-gjengen skrev vel både de 10 bud og sitt «motsvar» de 11 satanistiske.
Legg merke til at også de satanistiske budene er åpenbart noe de ikke må følge.
De legger seff alltid inn masse logisk sannhet blandet med dessinfo som vanlig.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Begrepet fly bensin er feil! Det er et parafinderivat, og er en renere form for diesel!
Vesentlig da det brenner på forskjellige måter!
Dersom den offisielle forklaringen er riktig, og at hele det amerikanske forsvaret var lammet pga øvelse, må terroristene hatt gullhår i ræva.
Norad øvelsen var hemmelig, og kun øverst kommanderende viste om den!
Eller har en av de øverst kommanderende, lekket ut informasjon til disse påståtte terroristene?
Slik som de 3 bygningene falt er det klin umulig å forklare dette med dagens fysikk.
Stål og betong oppfører seg ikke slik at det bare kollapser.
Stål konstruksjonen må kappes nedenfra og opp i flere etapper synkront for å kunne få tyngdekraften til å utvikle nok energi for å fåresten til å klapper sammen.
En annen ting er at når fly treffer en stålbygning, vil det i treffpunktet bli stål deformering, som igjen vil flytte tyngdepunktet. (Innsnevring i treffpunktet og strekk på motsatt side)
Tårnene skulle ha veltet utfra fysiske lover!
Kuppet i Chile var vel også en 911, og ganske så blodig. Og Henry Kissinger har vel en finger med i spillet på begge deler!

Når det gjelder konstruksjoner med industristål, bør man være klar over at slike stor bjelker har mye dis-lokasjoner (karbonsamling på flere steder), da man ikke klarer å gi lik avkjøling på flatene av disse svære bjelkene under produksjon.
Bruddflater i stål oppstår ofte rund dis-lokasjoner, fordi metallet er sprøere der, og har derfor mindre fleksible mekaniske egenskaper.
Hele 911 er full av så mye hull og tilfeldigheter, at det rett og slett ville være enklere å få 7 rette i lotto!
Det jævligste fra mitt synspunkt, er dog alle lidelser, og at noen individer klarte å bli multi millionærer på hendelsen! og millionærene bor ikke i huler i Afghanistan?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Dette med Norad har jeg i grunn ikke sett så nøye på som jeg burde.
Har du noen gode kilder på hånden som du kan anbefale?

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Noen gode kilder har jeg ikke! er mer egen spekulasjon?
At terrorister skal treffe på en dag hvor Norad har internasjonal øvelse, føyer seg jo greit inn i alle tilfeldighetene som skjedde denne dagen.
Men du kan jo lese denne:
http://www.911truth.org/article.php?story=20040731213239607

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Jeg tenkte i hovedsak på kilder rundt norads øvelse 911. Skal man finne ut noe rundt dette, kan man ikke være rett for å spekulere og teste ut hypoteser med tilgjengelig data.

Fant også dette:
http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_government_operations_and_exercises_on_September_11,_2001
http://www.youtube.com/watch?v=tGgq4S5vgk4&feature=related

Så at norad hadde øvelse 911 er ingen teori, men fakta. Spørsmålet er om man kan dra ut mere fakta rundt 911 ved å finne ut mere om norad øvelsen. Det kan nevnes at Dick Cheney hadde hovedansvaret for norad rundt den tiden. Når det gjelder at terroristene valgte en dag norad hadde øving, ser jeg også et tredje alternativ foruten de 2 du nevnte. Man kan ikke utelukke spionasje. Men det igjen forutsetter at man avdekker et islamisk spion-nettverk. Noe slikt har aldri blitt påstått.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Det var opprinnelig 12 bud (Urevangeliet m fl) Tror ikke noen tall i seg selv er onde, men at kombinasjoner kan bli negativt ladet.

Tallkombinasjonen 911 kan ha blitt ladet opp av frykt, hver gang noen i fare har ringt dette nummeret. Denne frykten har gitt mat til «fryktdemonen». På denne måten ble vår egen frykt grunnen til destruksjonen.

Frykt er destruktivt, velg kjærlighet!!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Huff da. Vær så snill ikke kall 9/11 for å være en konspirasjonsteori nå da. Den er bekreftet konspirasjonsfakta av flere uavhengige kilder. Til skeptikere, se 9/11 «tilfeldigheter»:
http://www.youtube.com/watch?v=Odp1FO0Vmuw

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Beklager å mått si det, men 9/11 er fortsatt en konspirasjonsteori. Husk det er mange «uavhengige» kilder i de fleste religioner også, uten at det betyr noe…

http://www.podcastdirectory.com/podshows/10121903 litt om konspirasjonsteorier generelt.

«The Believing Brain: From Ghosts and Gods to Politics and Conspiracies—How We Construct Beliefs and Reinforce Them as Truths.»

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Siktelse mot Bin Laden er falt:
«Påtalemyndigheten i USA har frafalt siktelsen mot Osama bin Laden. Det skjer halvannen måned etter at lederen for terrornettverket al-Qaida ble drept i en amerikansk aksjon i Pakistan.»
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/siktelse-mot-bin-laden-formelt-frafalt-3519948.html

Ok, så han var virkelig uskyldig hele veien? :D

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Rettelse av tv2: Det skjer halvannen måned etter at lederen for nettverket al-Qaida ble drept i en amerikansk terroraksjon i Pakistan. – skal det stå.

Videre heter det: «Osama bin Laden og al-Qaida ANTAS å stå bak en lang rekke terroraksjoner i ulike deler av verden.»

Antas?
Dette er jo en direkte innrømmelse av at de såkalte bevisene mot laden er særdeles tvilsom.

«Dommer Lew Kaplan innvilget påtalemyndighetens krav om at siktelsen skulle oppheves, sa tjenestemenn i New York. Denne framgangsmåten er vanlig i USA, når en person som er siktet for kriminelle forhold dør.»

Dette er sludder og pølseskrev. Enten er man skyldig, ellers så er man uskyldig, og jeg kan ikke se på hvilken måte amerikansk rettspraksis kan endre fortid. Har ikke både Ladenfamilien og 911-ofrene krav på i vite om han faktisk var delaktig eller ikke?

Ellers så hadde det vært spennende å sett den loven som denne «vanlige fremgangsmåten» henviser til.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

«Denne framgangsmåten er vanlig i USA, når en person som er siktet for kriminelle forhold dør.»

Hahaha. Hva om Hitler hadde arrangert en falsk død for seg selv, og så komme seg videre ut levende uten noe straff for de antatte jødedrapene sine? :D

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

«Dette er sludder og pølseskrev. Enten er man skyldig, ellers så er man uskyldig, og jeg kan ikke se på hvilken måte amerikansk rettspraksis kan endre fortid.»

Amerikansk rettspraksis er på dette punktet temmelig lik annen vestlig praksis:
1 – tiltalte er uskyldig inntil dømt.
2 – tiltalte kan ikke dømmes in absentia.

Ut i fra dette er nolle prosequi en naturlig avgjørelse ved tiltaltes bortgang siden det ikke kan føres rettsak hvis kjennelse vil vært gyldig i følge amerikansk grunnlov.

«Ellers så hadde det vært spennende å sett den loven som denne “vanlige fremgangsmåten” henviser til.»

http://frwebgate2.access.gpo.gov/cgi-bin/TEXTgate.cgi?WAISdocID=c7eZK0/25/1/0&WAISaction=retrieve

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  coyote
12 år siden

Siden den første linken jeg fant ikke var spesielt stabil –
Lovtekst:
http://www.law.cornell.edu/rules/frcrmp/Rule48.htm
Forklaring:
http://www.law.cornell.edu/rules/frcrmp/NRule48.htm

«The government may, with leave of court, dismiss an indictment, information, or complaint. The government may not dismiss the prosecution during trial without the defendant’s consent.»

sjarl
sjarl
Abonnent
12 år siden

Kenneth K sier:
Det er en haug av spørsmål og fakta som strider mot den offisielle forklaringen på 9/11. Det er så overveldende mye at man til slutt sitter og lurer på hvordan noen virkelig kan tro på den offentlige forklaringen i det hele tatt.

Enig her. Hendelsen 9/11 fremstår som en av historiens største kriminelle handlinger foretatt av et såkalt demokratisk land.

dr Judy Wood i intervju med George Noory i Cost to Cost:
http://www.youtube.com/watch?v=Ms1uUZX_g2I&feature=fvwrel

Tor Karlstad
Forfatter
12 år siden

The Lone Gunmen Pilot – 9/11 Predictive Programming

The pilot episode for the FOX series «The Lone Gunmen» Which first aired on March 4, 2001. The plot envisioned the US Government hijacking a plane and crashing it into the World Trade Center.

http://www.youtube.com/watch?v=z3WW6eoLcLI

MODembed:

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Michele Amble Bachmann sa til CBS i dag at eit signal frå Gud fekk henne til å melde seg på i kampen om å bli USAs neste president.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7690036

Bush says God chose him to lead his nation.
http://www.guardian.co.uk/world/2003/nov/02/usa.religion

George Bush: ‘God told me to end the tyranny in Iraq’.
http://www.guardian.co.uk/world/2005/oct/07/iraq.usa

1.
I trust God speaks through me. Without that, I couldn’t do my job.
Statement made during campaign visit to Amish community, Lancaster County, Pennsylvania, Jul. 9, 2004

2.
I’m also mindful that man should never try to put words in God’s mouth. I mean, we should never ascribe natural disasters or anything else to God. We are in no way, shape, or form should a human being, play God. Washington, D.C., Jan. 14, 2005

3.
I don’t think you order suiciders to kill innocent men, women, and children if you’re a religious person. Fond Du Lac, Wisconsin, Jul. 14, 2004

4.
And there’s nothing more powerful in helping change the country than the faith — faith in Dios.
National Hispanic Prayer Breakfast, Washington, D.C., May 16, 2002

5.
We believe in an Almighty, we believe in the freedom for people to worship that Almighty. They don’t. Martinsburg, West Virginia, Jul. 4, 2007

6.
The spirit of our people is the source of America’s strength. And we go forward with trust in that spirit, confidence in our purpose, and faith in a loving God who made us to be free.
5th anniversary of the Sep. 11 attacks, White House, Sep. 11, 2006

7.
God bless the people of this part of the world. Minneapolis, Minnesota, Aug. 4, 2007

8.
It’s a sign from above. Comment made when television light caught fire above crowd, Sioux Falls, South Dakota, Mar. 9, 2001

9.
And I just — I cannot speak strongly enough about how we must collectively get after those who kill in the name of — in the name of some kind of false religion.

10.
And there’s no doubt in my mind, when the United States acts abroad and home,

we do so based upon values

— particularly the value that we hold dear to our hearts, and that is, everybody ought to be free. I want to repeat what I said during my State of the Union to you. Liberty is not America’s gift to the world. What we believe strongly, and what we hold dear, is liberty is God’s gift to mankind. And we hold that value precious. And we believe it is true. White Sulphur Springs, West Virginia, Feb. 9, 2003

11.
The short-term objective of this country is to find an enemy and bring them to justice before they strike us. The long-term objective is to make this world a more free and hopeful and peaceful place. I believe we’ll succeed because freedom is the Almighty God’s gift to every man and woman in this world.
Portsmouth, Ohio, Sep. 10, 2004

12.
I believe liberty is universal. I don’t believe it is just for the United States of America alone. I believe there is an Almighty, and I believe the Almighty’s gift to people worldwide is the desire to be free. Fort Irwin, California, Apr. 4, 2007

13.
We have a calling from beyond the stars to stand for freedom, and America will always be faithful to that cause. Washington, D.C., Jan. 19, 2005

14.
I believe that, as I told the Crown Prince, the Almighty God has endowed each individual on the face of the earth with — that expects each person to be treated with dignity. This is a universal call. Sharm el-Sheikh, Egypt, Jun. 3, 2003

15.
All of you — all in this generation of our military — have taken up the highest calling of history. You’re defending your country, and protecting the innocent from harm. And wherever you go, you carry a message of hope — a message that is ancient and ever new. In the words of the prophet Isaiah, «To the captives, ‘come out,’ — and to those in darkness, ‘be free.’ Aboard the U.S.S. Abraham Lincoln, a couple of miles away from San Diego May 1, 2003

16.
It’s also important for people to know we never seek to impose our culture or our form of government. We just want to live under those universal values, God-given values. Washington, D.C., Oct. 11, 2002

Så kan en spørre seg selv om hvilke guder George W Bush og Michele Amble Bachmann egentlig komuniserer med å hva som må til for å tilfredsstille disse?!

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/oppskriften-for-a-”lykkes”-som-medlem-av-”eliten”/

http://www.albertmohler.com/files/2010/03/nickelproof_obv1.jpg
http://eggnob.com/dollar/dollar-in-God-we-trust-high-def-wallpaper-size1680x1050-17aug2010a.jpg
http://eggnob.com/dollar/dollar-in-God-we-trust-high-def-wallpaper-size1680x1050-17aug2010a.jpg

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/bohemian-grove-hemningsløs-herreklubb-i-skogen/

Abe
Abe
Abonnent
12 år siden

Berlin 26.06.11 sa du ? ok skal sette av datoen…

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Bubba

Tror du på det offisielle eventyret om 9/11 så er du virkelig fjern. Jeg blir faktisk flau på dine vegne.

Eh, vil du fortelle oss hvorfor WTC 7 falt ned?

Bubba
Bubba
Abonnent
12 år siden

BelzeBob
Verken jeg eller andre her på Nyhetsspeilet har førstehånds kjennskap til bygningsmassen i WTC. Vi bør derfor være forsiktige med å uttale oss for skråsikkert. Det jeg peker på er at alle såkalte bevis for at tårnene ble gjenstand for kontrollert sprengning lett kan forklares med uten å ty til konspirasjonsteorier.

Noe som definitivt taler mot at dette var en planlagt sprengning er mangelen på motiv. Jeg kjøper overhodet ikke de hypotesene som har vært fremsatt om dette her.

Er forøvrig flau over deg også. Du virker som en av få oppegående her på siden.

« Forrige artikkel

Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?

Neste artikkel »

NAV – med rett til å drepe?

104
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x