Du leser nå
Jødiske jenter bør unngå ikke-jødiske menn

6 minutter lesetidJødiske jenter bør unngå ikke-jødiske menn

Bør norske jenter holde seg unna jøder og muslimer?

Iranske Press-TV melder idag at en gruppe av ledende israelske rabbineres koner oppfordrer jødiske kvinner til å unngå å gifte seg med eller arbeide sammen med arabiske menn.

I et nytt anti-palestinsk opprop, har konene til en gruppe av ledende israelske rabbinere oppfordret jødiske kvinner til å unngå å gifte seg med eller arbeide sammen med arabiske menn.

Oppropet, i form av et brev publisert offentlig, signert av nærmere 30 rabbineres ‘koner, skildrer arabiske menn (palestinerne) som mindreverdige til jødiske kvinner og som bør betraktes som fiender.

«For din skyld, av hensyn til fremtidige generasjoner, og slik at du ikke gjennomgår forferdelige lidelser, vender vi oss til deg med en forespørsel, en henstilling, en bønn. Ikke date ikke-jøder, ikke arbeid på steder hvor ikke-jøder frekventerer, og ikke gjør nasjonal tjeneste med ikke-jøder», sies det i brevet.

For å overtale jødiske kvinner, beskriver brevet også jødiske jenter som stammer fra en edel rase av konger, og at dating en ikke-jøde ville avskjære dem fra deres jødiske identitet.

Oppfordringen, som kom bare uker etter at en Rabbiner i et brev som «oppfordret jøder til ikke å selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder», utløste kritikk i Israel hvor enkelte politiske og religiøse figurer kaller dette en «hat-kampanje.»

Israels forsvarsminister Ehud Barak har også fordømt de anti-arabiske brev undertegnet av rabbinere og deres koner, og sier disse tiltakene tar israelske tilbake til mørketiden.

«Rabbineren brev og brevet av rabbinernes koner er en del av bølgen av rasisme som truer med å feie det israelske samfunnet inn i et mørkt og farlig sted,» sa Barak.

En araber kommenterer forslaget under artikkelen:
«Hvilken araber eller muslim med sin fornuft intakt ønsker å gifte seg med en jøde uansett? Selv om islam ikke handler om rasisme eller noe slikt, ville jeg heller giftet meg med en kristen enn gifte meg med en jøde, med sin begrensede respekt for andre, er de så langt de verste menneskene i menneskehetens historie, der arroganse, dominerende superiority kompleks, og manglende evne til å ta kritikk og korreksjoner går langt tilbake i historien, men likevel wallahu a’lam (Bare Gud vet best)».

Hadde noen i Norge sagt at norske jenter bør ikke gifte seg med utlendinger, jøder eller muslimer, hadde de blitt kalt nazister og straffet. Men disse Rabbier blir ikke straffet etter internasjonal lov…. Hvorfor ikke?

Har disse Rabbier og deres koner bare sagt det som alle andre bare tenker?

TOPP RABBI: ‘Ikke-jøder eksisterer for å tjene jøder’

Sefardiske leder Yosef: Ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene

JERUSALEM (JTA) – Israelske sefardiske leder Rabbi Ovadia Yosef i sin ukentlige lørdag kveld preken sa at ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene.

«goyim ble født kun for å tjene oss. Uten det, har de ingen plass i verden, bare for å tjene Israels folk, sa han under en offentlig diskusjon om hva slags arbeid som ikke-jøder har lov til å utføre på Shabbat.

«Hvorfor hedninger trengs? De vil jobbe, de skal pløye, de skal høste inn. Vi skal sitte som en Effendi og spise», sa han til litt full latterbølge i salen.

Yosef, den åndelige lederen for Shas partiet og tidligere sjef for de sefardiske rabbier i Israel, sa også at livet til ikke-jøder er beskyttet for å avverge økonomisk tap for jødene.

«Med hedninger, vil det være som enhver annen person: De trenger å dø, men Gud vil gi dem nødvendig levetid. Hvorfor? Tenk deg at en esel skulle dø, så ville de miste pengene sine. Dette er hans tjener. Det er derfor han får et langt liv, til å fungere godt for denne jøde», sa rabbineren, som nylig ble 90 år.

Et lydopptak av noen av rabbinerens merknader ble sendt på Israels Channel 10.

Den American Jewish Committee fordømte rabbiens uttalelser i en uttalelse mandag.

«Rabbi Yosef bemerkninger – peker på det vanvittige at jødiske skrifter hevder ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene – er avskyelig og en krenkelse av menneskeverdet og menneskelig likeverd, sier AJC direktør David Harris, «jødedommen lærte først verden at alle individer er skapt i Guds bilde, som hjalp til å danne grunnlaget for vår moralske kode. En rabbiner bør være den første, ikke den siste, for å gjenspeile at dette er grunnfjellet i undervisningen i vår tradisjon. «

http://jta.org/news/article/2010/10/18/2741341/rabbi-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews

Bemerk Rabbiens hatt: Den jødiske hatten, skullcap eller kapel på engelsk, kippah på hebraisk eller yarmulke på yiddish. Hatten skal bæres av alle jødiske menn under bønnetjeneste.

Ikke boligutleie til ikke-jøder

«Øverste Yesha Rabbiner sier jødisk lov forbyr å leie ut hus til arabere. Rabbi Lior utsteder Halakhic domskjennelse som forby arbeid eller leie ut bolig som en sak som kan «true sjeler.»
http://www.haaretz.com/news/top-yesha-rabbi-says-jewish-law-forbids-renting-houses-to-arabs-1.241799

«Israelere er omtrent jevnt fordelt i støtte og motstand mot planen til en gruppe Rabbinere som sier jøder skal unngå å selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder, ifølge en ny undersøkelse.
Dusinvis av senior Rabbinere har nylig offentliggjort et brev med råd om at jøder ikke må selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder.»

http://presstv.ir/detail/157647.html

Rabbinere: ‘Ikke utleie til utenlandske arbeidstakere’
25 Tel Aviv rabbinere signere oppropet: «Ikke ha nåde med dem.»
http://www.jpost.com/LocalIsrael/TelAvivAndCenter/Article.aspx?id=180812

Russia Today rapporterer:

«I Israel er en arabisk mann er dømt til 18 måneders fengsel for «voldtekt ved bedrag». Sabbar Kashur lurte en kvinne til å ha sex med ham, ved å hevde å være jødisk. Han planlegger å anke avgjørelsen. Og som RT’s Paula Slier rapporter, selv par som velger å ha interreligiøse relasjoner møter sterk fiendtlighet i Israel.»

Gresk  Ortodokse Kirke til motangrep

Salonika’s Metropolite Anthimos, Øversteprest i den Gresk Ortodokse Kirke for Pireus, sa på Mega-TV, den største TV-stasjon i Hellas nylig følgende «Adolf Hitler var et redskap for verdens sionisme og ble finansiert av den velkjente Rothschild-familien med det formål å overbevise jødene til å forlate Europa og dra til Israel for å etablere det nye riket. Jøder som Rockefeller, Rothschild og Soros styrer det internasjonale banksystemet som styrer globalisering.»

The European Jewish Congress (EJC) called Wednesday for the Greek Orthodox church to remove the Metropolite of Piraeus, Seraphim, after the high-ranking priest sounded an anti-Semitic rant on Greek TV.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/141286

Dobbeltmoral?

Hvordan blir Rabbiene møtt i vesten?

Med øredøvende taushet. Illuminatets Nye Verdensorden med hovedsete i Jerusalem, er det bygget på uttalelsene til disse Rabbier?

Facsimile fra VG, artikkel 'Kongelig besøk i synagogen'

Facsimile fra VG, artikkel ‘Kongelig besøk i synagogen‘, der det mosaiske trossamfunn maner til dialog.

Her må det manes ganske så kraftig til dialog.  Og vi tror det faktisk er disse gærne Israelske rabbier som må gi alt i den dialog. Kanskje de bør få sparken?

Det hadde vært fornuftig at Det Mosaiske Trossamfunn i Norge gikk ut og tok STERKT avstand fra Rabbienes uttalelser, for å unngå at anti-semittisme skapes i Norge.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
40%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
60%
Om forfatter
Tor Karlstad
En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.
Abonnere
Varsle om
guest

198 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Armin Bahrami
11 år siden

De overbeviser sitt folk til å tro den jødiske stat er et legitimt konsept.
De ser seg selv som den uskyldige offeret i midtøsten konflikten.
De lever for å drepe, undertrykke frykt, med en stjerne på brystet.
De murer seg trygt bak elektriske gjerder og sikre kolonier.
De tror virkelig det er de som har gud på sin side.
De skyter barn for gøy, tar skrytebilder og legger det ut på facebook.
De lærer sine avkom hvordan skyte en araber på T-skjorter.
De kom til et land med folk, ble uvenner fort, landet ble tomt.
Deres statsministere løper fra voldtekt og groteske mishandlinger
Dem er aldri boycottet av internasjonal samhørighet.
De er ikke jøder, de er sionister og bankmenn.
De er ikke mektige, vi ser dem, vi fordømmer, tiden vil komme.
Deres egne barn vil ikke gå i deres fotspor.
Deres første tjeneste i millitæret motsettes og barna havner i fengsel.
Det viser den ekte siden til sionistene, de elsker ikke engang sine egne mennesker.

PENGER ER DERES GUD
OLJE ER DERES BRUD
BLOD ER DERES NYTELSE

Deres araber-jøder er ikke hakket bedre.
http://www.serendipity.li/wot/livingstone.htm

Lefor
Lefor
11 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Skal rett være rett vil jeg vel påstå at jeg oppfordrer alle vestlige kvinner til også la være å gifte seg med muslimer såvel som jøder eller sikher eller høyreorienterte kristne fanatikere. Dette handler om menneskesyn, kvinnesyn især, og om erfaring med hvilket resultat man får når man spenner ulike hester i samme spann.

kjell108
kjell108
11 år siden

«Jødiske jenter bør unngå ikke-jødiske menn»

Regner med at dette allerede er nedfelt i jødedommen.

Armin
«PENGER ER DERES GUD
OLJE ER DERES BRUD
BLOD ER DERES NYTELSE»
—————–

Jeg føler at «penger» her likestilles med penger

«Israeli diamond trader banned for ‘blood diamond’ link»
http://www.bbc.co.uk/news/business-12088658

Victor Bout var suveren størst på bloddiamanter. Jobbet Bout for CIA eller Mossad?

Hvor mange på NyS mener NyS bør få skikk på økonomien med å få skikk på økonomien? Halvparten kanskje? Den andre halvparten mener det må likestilles med «bloddiamanter :-(

Beate Szanday
11 år siden

Men kan arabiske jenter gifte seg med hvem de vil? En ateistisk nordmann for eksempel? Eller for den saks skyld en av dem som frekventerer Nyhetsspeilet og har en annen og alternativ religion. Hva med pakistanske jenter i Norge, de vet vi jo ofte ikke får lov til å ha norske kjærester…
Eller hva med meg? Må jeg konvertere om jeg ønsker å gifte meg med en religiøs arabisk mann som er muslim eller kan jeg forbli den jeg er?

Dette er da ingen nyhet, folkens…får palestinske jenter som er kristne eller muslimer lov av sine prester og foreldre til å gifte seg med jødiske gutter?

Armin Bahrami
11 år siden
Svar til  Beate Szanday

«Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet.
We are as different from the inferior races as they are from insects.
In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best.Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron.The masses will lick our feet and serve us as our slaves.»
Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977—1983

Mange pakistanske har norske kjærester, gift og har barn… (facepalm)

Lefor
Lefor
11 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Sa Israels (terrorist)statsminister dette? Kan du oppgi kilde, eller er dette forbannet menneskefientlig løgn? Og om han sa dette skal du derimot ha takk for å løfte frem sannheten!

Armin Bahrami
11 år siden
Svar til  Lefor

Det står lignende kontroversielle oppfordringer til drap på kristne og andre i Talmud, så jeg ser det ikke som en stor nyhet at statsministern i Israel følger sine jødiske søppel-verdier.

«Kill All Christians»- Talmud

The famous Jewish rabbi, Maimonides, acclaimed by Christian apologists and defenders of Zionism as «a great man of God,» encouraged Jews to kill all Christians. In the Talmud (Hilkoth Akrum, X, 1), Maimonides says, «Do not have pity for them. Show no mercy unto them. Therefore, if you see one in difficulty of drowning, do not go to his help… it is right to kill him by your own hand by shoving him into a well or in some other way.»

http://www.thewatcherfiles.com/racism.htm

nackastrand2010
nackastrand2010
11 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin, hvilken latterlig konklusjon…
En liten gruppe av ledende israelske rabbineres koner (ekstremister) mener dette.

Se heller realitetene:
Flertallet av jødiske kvinner i Norge er idag gift med ikke-jøde.
Mens 99% av pakistanske kvinner i Norge er gift med en muslim.

Hvorfor det?
Fordi den alminnelige pakistaner/muslim er rasist, på lik linje med disse rabbiner-kjerringene…..

bin Laden
bin Laden
11 år siden

Stopp David Duke`s video http://www.youtube.com/watch?v=y3loaWR_Nqo&feature=player_embedded på 10:29 og hold kjeft.
Fra 10:20 dokumenteres i videoen israhellisk påbud å gifte seg KUN med jøder for å slutte jøde-utvanning og bevare jøde-«nasjon» mens jewropa skal tvangs-multikultureres.

Armin Bahrami
11 år siden

Følgte du med på valget i 2009? Lieberman fikk så mye som 60% støtte fra befolkningen, om det er «rigget» eller ekte vet jeg ikke, men hans syn på palestinere som «dyr» og «ikke-verdige» har forføret israelerne til å hate palestinere og elske okkupasjonen. Da flotilla ble angrepet og fredsaktivister myrdet, stod det 4000 israelere utenfor tyrkiske ambassaden og ropte banneord og viste lav-forståelse og medfølelse for andre, som de fleste religioner i verden oppfordrer til, nestekjærlighet finnes ikke i jødenes bok desverre og vi andre må lide for det.

Jeg har ingen ting imot at folk holder seg til sine egne, men jeg kjenner mange i dette multikulturelle og flotte landet som er sammen med sprikende genetikk, og som følge av det, vil barnene deres bli langt mer inteligente enn de som holder seg til sine egne.

Første generasjon pakistanske innvandrere og dagens norsk-oppvokste tredje-generasjonsinnvandrere har brutt sine tradisjoner og blander det beste de har lært fra far og mor sammen med sin nye kjærestes livstil og kultur.

DET , er kjærlighet det, det er å sitte rundt det store bålet og dele kunnskaper, tradisjoner, arv og kulturer fra våre opphav slik at alt det som er godt, blir bevart.

nackastrand2010
nackastrand2010
11 år siden

Armin jeg deler din multikulturelle visjon, også jeg praktiserer romanse med sprikende genetikk. Men jeg tør påstå at du har mistet litt bakke kontakt med omverdenen. All forskning viser at den muslimske befolkning i Norge/Europa går i konservativ retning, dvs i en monokulturell bane. Så dine påstander blir derfor bare gjeldene for den ytterste beskjedne prosenten som virkelig bryter ut, og ikke for de 99% som for en stor del blir «påtvunget» å gifte seg etnisk….

nackastrand2010
nackastrand2010
11 år siden

Bin Laden, jeg påberoper meg retten til å åpne kjeften. At du poster nynazistiske ruser-videoer, hvor rabbinerer og andre jøde-rasister uttaler seg, dokumenterer ingenting. Se heller på realitetene blant den alminnelige befolkning, som eg prøvde å formidle i forrige innlegg ;-)

Vandalf
Vandalf
11 år siden

«Hadde noen i Norge sagt at norske jenter bør ikke gifte seg med utlendinger, jøder eller muslimer, hadde de blitt kalt nazister og straffet. Men disse Rabbier blir ikke straffet etter internasjonal lov…. Hvorfor ikke?»

Jeg synes denne artikkelen var spekulativ og dårlig! Gærne, rasistiske og intolerante mørkemenn finnes i alle religioner, så jeg skjønner ikke hvorfor artikkelforfatter kun velger å fokusere på jøder i denne saken.

Sitatet jeg har gjengitt forteller meg også at artikkelforfatter overhodet ikke har peiling på hverken norsk eller internasjonal rett, og det bør man kanskje ha et minimum av når man kommer med påstander og problemstillinger som sitert ovenfor…

klumpen
11 år siden
Svar til  Vandalf

“Hadde noen i Norge sagt at norske jenter bør ikke gifte seg med utlendinger, jøder eller muslimer, hadde de blitt kalt nazister og straffet. Men disse Rabbier blir ikke straffet etter internasjonal lov…. Hvorfor ikke?”

Ja, for det finnes jo jo INGEN i norge som sier dette uten å strafffes hardt.
*handpalm*

nephilia
nephilia
11 år siden
Svar til  Vandalf

kanskje fordi de saakalte ‘j;der» er dobbel rasister, «blod»rasisme + «religi;s» rasisme. mens de andre er enten eller.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  nephilia

Aha… De er dobbeltrasister må vite!

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

Er en dobbeltdrapsmann dobbelt så ond siden vedkommende dreper 2 og ikke 1 person?

Ellers ser jeg av tommelnissene at det er flere som ikke har peileing på jus her, men det overrasker ikke…

nephilia
nephilia
11 år siden
Svar til  Vandalf

ikke se paa +tomlene vandalf
er enig med deg om at det finnes intolerante mørkemenn over alt.
men du kan ikke feie under teppe det faktum at sionister gj;r seg vel vitende bemerket. og i mange aar har melket «stakkars oss» og naa er karma tilbake for aa balansere forholdene. pol til pol ser det ut som, og den middele gylden vei har ingen plass i folkets «how to get through the day manual»
http://www.youtube.com/watch?v=Nf76lynPdZc

Sigr Huginsson
11 år siden
Svar til  Vandalf

trippel

Grisrael driver også med depopulasjon av etiopiske jøder.
http://www.youtube.com/user/russiatoday?blend=1&ob=4#p/u/25/oljrngl5Iwc

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

Misforstå meg ikke; jeg forsvarer på ingen måte de uttalelsene som er nevnt i artikkelen.

Mitt poeng er at ondskap er ondskap, og i så måte skiller ikke den mellom etnisitet, blodsbånd eller gruppetilhørighet.

Og jeg mener det bærer galt avsted når man bevisst eller ubevisst stempler jøder som rasister, på samme måte som det bærer galt avsted å stemple alle muslimer som fundamentalister.

nephilia
nephilia
11 år siden
Svar til  Vandalf

ja, og hvis du saa paa uslange linken saa ser du at vi er enig. men glem ikke at ved aa gj;re seg selv dobbel»speisal» og eier av hellig land f;rer det til en velkalkulert «backlash» hvor enkelte da kan h;ste nye frukter ved aa si, var det ikke det vi sa! vi er saa spesielle at de misunner alt vi staar for, saa la oss forsvare oss. enhver med litt logikk kan se jerusalem er en ubetydlig flekk paa jorda, som i flere tusen aar er brukt til aa lure folk til…. vel alt mulig rart egentlig.
men vi kanskje begynner aa forflytter oss fra artikkelen tema «5 minuets hate».
hvordan kan «love» eksistere uten «hate»?
unntatt en som jeg gjerne vil meditere sammen med, for aa se hvordan pure love f;les.

nephilia
nephilia
11 år siden
Svar til  Vandalf

min tid her i «huset» er snart over saa jeg ;nsker deg virkelig lykke til vandalf men jeg har sjansen. g-d fart (direkte oversatt fra god speed)

Lefor
Lefor
11 år siden
Svar til  nephilia

Nephilia = feminin form av nephilim, ergo de navngjetne, veldige, voldelige, bastardavkom mellom menneskedøtre og falne engler som perverterte jorden før syndefloden. Bra nick!

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg enig med Vandalf, som synes de artikkelen er spekulativ. Det er svært sjeldent jeg angriper budbringeren, men dette er bomskudd fra NS, og antagelig den dårligste artikkelen på nettsiden. Jeg har oppfordret til å fremme sannheten rundt Holocaust og har ingen hemninger når det gjelder sannhet, uansett hvor mye den vil smerte. Men at noen særinger i et ekstremt sært land mener at man må holde ekteskapet innen religionen er ikke noe nytt. Dette kommer i ny og ne også fra kristne, og mer jevnlig fra muslimer, i grunnen fra alle religioner og folkeslag, når jeg tenker meg om. Jeg ser på dette som naturlig del av å støtte sin egen kultur og historie, Vi kan selvfølgelig være enige og uenige om historien og dets følger, men selv er jeg stolt av mine forfedre og min bakgrunn, selv om den er mesteparten rotnorsk, delvis tysk – og sannsynligvis jødisk, hvilket familiens slektsgranskere tror. Vi alle bør være stolte av oss selv, så vi er ærlige og redelige. Kunsten er å gjøre det uten å henge ut andre og leve i sameksistens.

Uansett om vi er enig eller uenig har vi (inntil videre) yttringsfriheten, og den vil jeg forsvare til siste slutt. Tåpelige uttalelser og meningsløse artikler er en del av gamet.

J.Johansen
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg er uenig med Vandalf og Balle Clorin.

Nyhetsspeilet skal speile Nyhetene og spesielt ta opp de nyheter som øvrig norsk media ikke tar opp. Denne tok utgangspunkt i Press TV. Selv om presset er stort for at ALT er galt med Iran, det er liksom opptakten til krigsagendaen det, så er noen av oss ikke med på krigsopphissingen.

Både PressTV og Russia Today har vært på saken(e), som var nyheten som ble speilet. INGEN norske medier. Folk trenger å vite at det er fundamentalister i ALLE leire, ikke bare hos muslimer, og påstått hos kristne. Det renner media over med. Rett skal være rett, og sant skal være sant. Ingen hellige kuer.

DET var nok den redaksjonelle vurderingen.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  J.Johansen

Artikkelen er spekulativ og dårlig. Den speiler intet og den forteller oss heller ikke noe vi ikke visste fra før. Tema har videre vært oppe i mainstreammedia en rekke ganger;

http://mobil.tv2.no/nyhetene/utenriks/-israel-diskriminerer-kristne-og-muslimer-2998460.html

http://m.db.no/labrador/articles/940/940765/9407659/9407659/9407659.php5?www=1

som sagt, gammelt nytt. Legg også merke til hvor unyansert speilets artikkel er, og det gjør den spekulativ og stigmatiserende.

Og dårlig ikke minst…

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Vandalf

Slår du fast, nok en gang, Vandalf. Greit, jeg respekterer dine meninger, men om det nå er slik, hvorfor reagerer du så kraftig på dette og er såpass opptatt av det også på en dag som denne? Det må ha truffet noe i deg.

Askeladden, som borte er, slo fast temmelig bestemt at du hadde jødiske aner, bl a pga ditt valg av nick – og han la inn noen linker for å vise det, om vandalene i Frankrike eller noe slikt, som var jødiske. Du svarte ikke da.

Balle Clorin deler din oppfatning om artikkelen, men har vært ærlig nok til å dele sin bakgrunn med oss, noe som var fair og realt av ham. Bakgrunn, miljø og gener er hva vi er, så kan man diskutere hvor mye det ene eller andre teller. Han er likevel helt anonym som du, så det bør ikke være noen fare å røpe noe slikt. Er det lignende grunner for din reakson?

Vil ellers si, at det er jødene selv som setter seg selv i et så enormt fokus, uthever seg selv som utvalgte og spesielle fremfor andre, kjører frem sine egne til opsiktsvekkende mange leder og nøkkelposisjoner overalt i alle land, og også de fleste som kjøres frem som stjerner er jøder, de som vi beundrer. De spøker jo med det selv, i utube-videoer osv, at det er en umulighet å lykkes i Hollywood uten å være jødisk..

Til tross for denne helt spesielle situasjon og særstilling, i land etter land over hele verden, som ikke er deres eget land, så mener de seg å være det mest diskriminerte folk på jord. Deres egen rasisme er derfor relevant og av interesse.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg reageret på stigmatisering og spekulativ vinkling. Les dagbladet artikkelen jeg har lenket til. Den omhandler det samme, men viser et nyansert bilde av problemstillingen nemlig at slike holdninger ikke er representative for de fleste israelere.

Jeg reagerer fordi artikkelforfatter prøver seg på juss, som han åpenbart ikke hqr peiling på. I norge kan jeg si at sunnmøringer ikke blr gifte seg med niggere, kinesere eller samer uten at det får noen som helst juridisk konsekvens for meg. Aftikkelforfatter synes å mene noe annet. Ja, han mener til og med de som har kommet med uttalelsene i Israel skal dømmes etter internasjonal lov.

What the fuck???

Kanskje han kan vise meg hvilken lov han sikter til?

Kunnskapsløst, spekulativt og dårlig!

Vedrørende det spekulative;

Hva har palestinaskjerf, statsledere og jødekalotter eller hva det heter med artikkelens innhold å gjøre?

At du, Singoalla, trekker frem en søppelkommentar fra Askeladden, forøvrig det største neket jeg har vært utfor på nettet, for å spekulere i hvorfor jeg reagerer på artikkelen er jo bare morsomt. Det forteller litt om hvordan hjernen vår av og til løper løpsk med snodige spekulasjoner;

Vandalf har intet med ordet vandal å gjøre som mange sikkert tror. Det er så enkelt som at Vandalf rimer på Gandalf. Og Gandalf er en av mine helter. Kall han gjerne en slags messiasskikkelse i mitt favorittunivers; Tolkiens absolutt fantastiske ; Lord of the Rings.

Jeg har heller ingen forkjærlighet for jøder. Selv er jeg halvt tunisisk, altså halvt araber og Israel er en av de statene som provoserer meg mest i verden i dag, ved siden av USA. Jeg har derimot en aversjon mot stigmatisering, kunnskapsløshet, rasisme og intoleranse. Og jeg synes dessverre denne artikkelen lider i større eller mindre grad av alle de nevnte svakhetene.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Vandalf

Vandalf: Ta det helt med ro, den rodde du fint i land, dvs nesten.. for heller ikke Askeladden bør vel stigmatiseres da? Eller andre individer? Eller er det slik at du reagerer veldig på stigmatisering av en gruppe men at stigmatisering av enkeltindivider offentlig er ok?

Jeg spurte og du svarte, takk for svar, fair enough. Gandalf er et bra forbilde, og det var greit å få en oppklaring ang ditt nick da, slik at man slipper å lure.

Å være norsk eller tunisisk, er ingen motsetning til å være jøde da, de har som kjent flyttet rundt i mange århundrer og blandet seg med de fleste folkeslag, eller har de ikke det?

Helt fra begynnelsen, også i Bibelen, ble det vel formanet om at de skulle og burde gifte seg innen sin egen folkegruppe.. det er ikke noe nytt, nei.

Kanskje var det også best og mest knirkefritt om vi alle gjorde så? Kanskje er det et godt råd?

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

Vandalf
«Jeg synes denne artikkelen var spekulativ og dårlig! Gærne, rasistiske og intolerante mørkemenn finnes i alle religioner, så jeg skjønner ikke hvorfor artikkelforfatter kun velger å fokusere på jøder i denne saken.»

YNWA, «du sier «selv om stortsett de som sitter i viktige posisjoner er jøder.»
Vandlaf svarer
«Jeg antar dette var en glipp, for utsagnet faller på sin egen urimelighet. Dette er definitivt å tillegge denne forfulgte, men relativt marginale folkegruppen langt større betydning enn de faktisk har. Gamle fordommer står seg tydeligvis godt, selv i våre dager. Utrolig og trist…»
http://www.dn.no/forum/?display=topic&forum_id=1&topic_id=10496
———————–

Vandalf, du har en adferd som nordmann med jødiske relasjoner, og tenner på alle plugger når «jøde» blir et tema. Ingen tvil om det.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg ser poenget ditt, Singoalla, så det er på sin plass med en presisering;

jeg synes nettdebattanten Askeladden er en dust. Kan godt hende vedkommende er en kjernekar for alt jeg vet, og selv om jeg synes han er en dust så betyr ikke det at jeg stempler alle nettdebattanter som duster. Jeg synes George Bush er en dust. Det betyr ikke at jeg stempler alle amerikanere som det samme. U see?

Rom;

Du får tro hva du vil. Jeg forsvarer ikke hvordan Israel oppfører seg. Jeg tar avstand fra stempling av en hel folkegruppe. Vær så snill å se denne nyansen, ellers er videre debatt fånyttes.

Du kan prøve å stigmatisere en hvilken som helst annen folkegruppe og du vil se meg forsvare de også.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Vandalf

Rom: Du har en del gode poenger, men hva betyr YNWA?

Vandalf: godt du ser mine poenger, takk for det, men din presisering. forstår jeg da slik at jeg hadde forstått deg rett, at det er ok å stemple og stigmatisere individer men ikke grupper av mennesker? Det var faktisk det jeg trodde du ville presisere at ikke var ok, men du presiserer at det er ok da, å stigmatisere og fordømme, bare det dreier seg om individer?

Selv mener jeg at man bør være forsiktig med å stigmatisere både generelt og individuelt. Man bør ikke ta alle over en kam, alle bør få en sjanse inntil det motsatte er bevist. Dog bevises noen ganger det motsatte og noen må våge å ta bladet fra munnen. Ang individer så har indianerne et godt ordtak, om at man først bør gå noen mil i vedkommendes mokkasiner.. det er kloke ord..

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

Vandalf
«Dette er definitivt å tillegge denne forfulgte, men relativt marginale folkegruppen langt større betydning enn de faktisk har.»

Når 50% av de rikeste er jøder (de går kineserne en høy gang). Vi snakker om et forhold 50%/12 mill, vs. kanskje 2%/1000 mill for kinesere.

Jøder 4% av de rike per million
Kinesere 0.002% av de rike per million

Forskjellen her blir en faktor på 8000? for de to folkegruppene?
Du mente at det avspeiler jødenes intellektuelle evner??
8000 i forskjell kan ikke forklares på den måten.

Du bruker ikke «fakta» når du forsvarer jødene. Det avslører deg.

Beate Szanday
11 år siden
Svar til  Vandalf

Du tuller Rom…Må Vandalf levere inn attest på at han ikke har jøder i slekten i 4 ledd bakover som tyske offiserer? Er det kriteriene for å få diskutere på Nyhetsspeilet?
Vandalf finner denne artikkelen like idiotisk og unødvendig som jeg gjør og påpeker som meg at dette er gamle nyheter.
Dere slutter aldri å forundre meg…ser jøder over alt..og verst er…; hva så?!

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Vandalf

Beate S: En vandalfs-attest ville vært på sin plass ja :-)

Spøk tilside. Uansett hva Vandalf eller andre måtte skrive eller påstå her, så er det vel ingen som kan sjekke det likevel. Det er et faktum at vandaler og vandalisme er et begrep, bl a i Wikipedia-samfunnet, et synonym for en slags debunking av facts, noe jeg har lagt noen linker på før, men la oss ikke rippe opp i det. Det er godt mulig at dette ikke har vært i Vandalfs tanker, og at Gandalf er et verdig forbilde, det er nok de fleste enige om :-)

Akk Ja, Beate. Det verste er at det er fryktelig plagsomt når man først har åpnet øynene, for de er faktisk overalt og det er ikke så mange andre folkeslag å se, som informerer oss på TV, spiller og regisserer i filmene og som styrer i våre regjeringer, storting departementet og lokalt. Det er faktisk ganske ufattelig å være vitne til.. at de faktisk ER overalt. MEN, jeg tror faktisk at dette er de FALSKE jøder som Bibelen advarer mot, og ikke de ekte. For de ekte troende jøder har faktisk forbud mot å søke makt! Der kan man skille bukkene fra fårene..

Jeg ønsker meg et mer FARGERIKT FELLESSKAP! Med alle slags farger og nasjoner, for jeg mener alle folkeslag bør være likeverdige og ikke at noen skal være mer like enn andre, som i Animal Farm..

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

Rom;

Hva i all verden driver du på med nå? Det er fullstendig irrelevant det du kommer med.

Nå tror jeg du trenger deg en god nyttårsakevitt;o)

Singoalla; det er aldri greit å stemple/stigmatisere noen, men i likhet med resten av menneskeheten er jeg full av feil og mangler. Én av de er at jeg ikke kan fordra debattanter som Askeladden.

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

Beate, det er opplagt at jøder helst ikke blander seg (og deretter at jøder favoriserer jøder), akkurat som de blir anklaget for. Selv når det blir presentert i klartekst blir det benektet av Vandalf:

«Jeg synes denne artikkelen var spekulativ og dårlig! Gærne, rasistiske og intolerante mørkemenn finnes i alle religioner, så jeg skjønner ikke hvorfor artikkelforfatter kun velger å fokusere på jøder i denne saken.»

Hvorfor?

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

La oss sinjeg faktisk er jøde, Rom.

Endrer det noe som helst i forhold til min argumentasjon? Mener du å si at en jøde ikke kan forsvare stigmatisering av jøder? Skal en persons argumenter avstemmes mot en persons opphav?

Hvor er logikken? Hvor er fornuften? Hvor er rasjonaliteten? Hvor er empatien?

Det eneste jeg ser fra deg i forhold til jøder, og enhver som måtte forsvare de er frykt og avsky.

Beate Szanday
11 år siden
Svar til  Vandalf

Rom jeg vet ikke hvorfor «Gærne, rasistiske og intolerante mørkemenn finnes i alle religioner, så jeg skjønner ikke hvorfor artikkelforfatter kun velger å fokusere på jøder i denne saken»
Jeg er helt enig med Vandalf, og tror heller ikke på at det finnes «falske eller ekte» jøder overalt og noen konspirasjon for å styre verden.

Hvis dere noen gang hadde hatt jødiske venner så ville dere ha skjønt hvor harmløse vanlige jøder er.
Akkurat like harmløs som en vanlig kristen, muslim, buddhist, ateist etc.

Drittsekker finnes over alt og i alle folkegrupper. Denne artikkelen er og blir gammelt nytt og man kunne ha byttet ut jøder med ekstreme troende i de fleste religioner.

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

Vanfalf, argumentene dine blir så emosjonelle når jøde blir tema at du ikke bør delta i de debattene. Så legger jeg godviljen til om at du ikke har noen agenda.
Anti-sionisme er en trend blant trutherne. Det går på at de ansvarlige blir Mossad, ikke USA. «Indside job» blir passe. Det spørsmålet er så hett at her blir fordommer et forstyrrende element. Vi kan ikke anklage CIA for noe Mossad blir ansvarlig for. Det blir bak mål. Dette dreier seg om et paradigmaskifte hvor Alex Jones havner på feil side.

Beate Szanday
11 år siden
Svar til  Vandalf

Rom, Vandalf er meget saklig i debattene når det gjelder jøder og det er da ikke deg som skal bestemme om han skal få delta i dem eller ikke?????

At han ikke har en agenda har han gjort rede for gang på gang, også i Holocaustdebatten sist sommer så det er fullstendig absurd å be ham holde seg unna dem når han sørger for en balanse de fleste som skriver på Nyhetsspeilet ikke har.

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

«Drittsekker finnes over alt og i alle folkegrupper. »

Denne oppfatningen om at jødedom blir som andre religioner andre får jeg ikke til å passe med virkeligheten. Det er ikke slik de oppfatter seg selv heller.

Det som er relevant her er det politiske spillet. Privat kan folk som Bush sikkert være ok type, iallfall etter Egeland å dømme.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

«Så legger jeg godviljen til om at du ikke har noen agenda»

Da sier jeg takk for det, og ønsker deg og alle andre et riktig godt nyttår;o)

2011 tror jeg kommer til å bli et særdeles spennende år for alle som er interessert i hva som egentlig foregår i maktens mange korridorer, det være seg politisk og økonomisk.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Vandalf

I debatten her så har vel alle rett :)

Klart det finnes store grupper med gode jøder, det er det ingen tvil om men det er et tankekors at en gruppe som utgjør 0.2 promille av verdens befolkning styrer og eier det meste i verden

Bare Lord Rotschild sitter på over 50% av verdens pengemengde der han tjener enorme beløp i kriser som ruinerer andre, finasierer begge parter i globale kriger, setter nasjoner og unioner i gjeldfeller osv

Jøden David Rockefeller er også ufattlig rik og styrer alt som har med medisiner og vaksiner og gjøre i verden i tilegg til de politiske organer som skal beskytte oss mot sånne som han

Det er jøder som eier Zombie selskapet Monsanto som snart har verdensmonopol på mat og landbruk med sin svært svært skadlige GMO «mat»

Jøden Brezinsky styer verdens illegale våpenmarked, lord og the wars som han kalles

Jøden Kissinger kjenner vel også de fleste til

Jøden Erick Prince eiier og styrer Blackwater, nå Xe og 50 andre såkalte sikerhetsselskaper med imunitet mot straffeforfølgelse som infilterer land og skaper politisk ustabilitet med FFO
Nå har vist Monsanto tatt over det imperiet

Listen videre nedover kunnne vært mye mye lengre men spørsmålet må jo være:
Hvorfor er det sånn ?

1. Er det så enkelt at Zionistene bare har mye høyere IQ en oss andre Goyimer ?

2. Er de utenomjordiske onde greys ?

3. Er det ledd i en enorm konspirasjon for å ta verdensheredømme ?

Det meste tyder vel på at de har hatt kontroll på bakromnmet i århundrer og sikkert lenger en det også, når har de lurt verden til å godta en depopulation gjennon en fin og human måte med og sterlilisere folk gjennom GMO og stråling, folket dør bare ut uten og være i stansd til å reprodusere seg
Etter NWO er fullført kommer JWO der alt av ikke-jøder skal bort

2011 vil nok ikke bli noe spesielt år, det kommer bare til og bli mer av av alt på godt og ondt
Mer økonomisk kaos, mer naturkatastofer og ekstremvær, mer global matmangel, mer store demonstrasjoner osv men også mye mer av folk som bryr seg om hverandre, mer lys og kjærlighet og store beviste grupper som våkner og finner de virklige verdiene i livet :)

Som Ulv pleier og si, stemmer i skogen sier at vi vil få uventet hjelp i året som kommer mot verdens ondskap og NWO krefter ;)

Ønsker dere alle et riktig godt nyttår med dette vakre diktet her :)

Jeg sitter og hutrer og fyrer med ved.
Forbanner vinter, kulde og sne.
Rimfrosten dekker busker og kratt,
islagte veier og helvetes glatt.

På TV’n det snakkes om oppvarmet klode,
de er nok fullstendig forskrudd i sitt hode.
Steng igjen trekken og fyr så det soter,
og bruk ikke penger på klimakvoter.

Jeg gikk etter posten, jeg hutra og skalv,
jeg forbannet Hauge og Oddekalv.
Klimadebatten den gir meg angst,
jeg driter i Solheimens CO2-fangst.

På sommer og varme og sol er jeg hekta,
nå spør jeg hvor FAEN er drivhuseffekta??!

Godt nyttår i alle fall! :)

Justitia
Justitia
11 år siden

Det er fyrst og fremst bileta til artikkelen som får meg noko tankefull.. alle desse med jødiske kalottar, kor mange av dei har slike aner tru. Saknar Støre og Stoltenberg. Og mor Gro. Takk for ein modig artikkel.

Det som er heilt på det reine, er at staten Israel utøver rasisme og apartheid i det heilage land. Der lyt ein bevisa at ein er ein ekte jøde genetisk for å kunna gifta seg. Dette har vore belyst fleiere gonger også i main stream media i Norge.

nephilia
nephilia
11 år siden
Svar til  Justitia

«det heilage land» sier du.
hvorfor er det hellig? er det noe med jorda eller fordi en bok sier det.
jeg syns jord over alt er hellig, gj;r dette meg til en idiot?

smurfen
Moderator
11 år siden

Allerede i 1975 erklærte FN zionismen for rasistisk så dette er ikke noe nytt

Man trenger jo seff ikke være noen rakettforsker for og skjønne agendaen dtil zionistene siden de forteller den selv

Vi er nyttedyr og kveg for zionistene som kun får lov og leve for og tjene dem og opretteholde deres formuer, siden den uungålige økonomiske kolapsen nærmer seg så har zionistene ikke lenger bruk for oss så da kom ideen og om gjøre vestens folkevalgte om til nyttige idioter med og innføre Gros globale bærekraftige nivå gjennom FNS Agenda 21 og Codex Alimentarius

Såklart har Zionistene ingen planer om å dele makt med vestens folkevalgte etterpå så da vil de seff bli slaktet som de hjernedøde judas og Quisling tullingene de er

Den jødiske æra er nå truet av Kineserene så Zinistene begynner og skjelve litt men så kom en Rabiner på idden om og slå 2 fluer i en smekk
Start en storkrig med Kina så blir Kina truslen fjernet sammen med muslimene og vestens goyim går frivillig rett mot sin egen død i en ny krig for og oprettholde zionistenes maktimperium i verden

Vi ser nå Jagland fordømmer kineserene, Obama fordømmer Kineserene, FN fordømmer kineserene, PAven fordømmer kineserene
Media kaster seg på i sine fordømmesler av Kineserene og hvor grusomme og onde de er
Blir det henrettet noen i Kina så er det førsteside oppslag over alt, når USA henretter så blir det ikke nevndt med et ord i vestlig presse

Vil du løpe og verve deg og ofre livet ditt for at Zionistene skal få oprettholde sin syke velstand og makt ?

nephilia
nephilia
11 år siden
Svar til  smurfen

fuck for eris sier bare:)

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  smurfen

Jeg vil gjerne få lov til å spørre, som et lite og naivt barn..
som spurte hvorfor keiseren ikke hadde klær, en gang i tiden..

Det må vel være lov til å spørre, også i dag, uten å bli slått ihel for det..

Men det spørs faktisk for de som spør om sionistene kan fort dø av det, som Bjørn Afselius sa og døde rett etterpå av kreft.

Vel, det jeg vil spørre om er: Hvis vi nå er enige om at jødene er en liten og marginal gruppe, skal vi se, er de 0,2, prosent eller var det 0,2 promille av befolkningen? Om alle ekte og uekte jøder er med der vet jeg ikke.

Men en liten og marginal gruppe. Men hvorfor atte da atte.. Vil jeg spørre, som et lite barn ville spurt, skal den lille gruppen da være sjefer i alle landene over alle de andre folkene, hvorfor er det slik da? Er det rettferdig da?

Og hvorfor er det slik at det bare er dem som blir kjente og berømte, får alle prisene, stillingene, posisjonene og pengene. Hvorfor er det bare de som blir store navn innen kunsten da? Er det bare dem som er flinke og begavet, og ingen andre? Viser dette at de er utvalgte fremfor oss da, av hvem i så fall?

Eller er dette faktisk en imponerende konspirasjon, hvor de har fremmet sine egne og konspirert i århundrer? Det må være lov til å spørre i det minste, når det faktisk sier slike ting, som kommer frem i artikkelen. At alle vi andre, Goyim ikke er noe verdt og kan være slaver eller rett og slett fades ut.

Er det det som er grunnen til at mat og luft er full av gift, og gift tilsettes i alt mulig mens næringstoffene fjernes, og all elendighet sprøytes inn i våre blodårer.. er vi ikke verdt å få leve vi andre?

Ikke i følge Rockefeller, i følge de gutta der, så har kun 10 % av oss rett til å leve. Såvidt jeg vet er alle de som styrer verden som en familiebedrift og som sitter på det meste av penger, jøder. De har laget pengesystemet og banksystemet. Når dette er et faktum, så må det være lov til å stille noen spørsmål.

Jeg er IKKE rasist, men nettopp fordi jeg ikke er det, så synes jeg det er galt at et folk skal ha makten og pengene over alle de andre også i deres egne land. Når det har skjedd, og det er tabu, farlig og forbudt å nevne det engang, ja da kan man si at konspirasjonen er vel gjennomført og vellykket..

Goyim er i sannhet idioter. Premie-idioter er vi..

Vi kan ikke engang se dette og stille spørsmålene som små barn ville gjort, dersom de hadde de brikkene som vi burde se..

bin Laden
bin Laden
11 år siden
Svar til  Singoalla

Det er lov å stille spørsmål, Singoalla, som denne høyskole-lektoren gjorde til jøde-parlamentariker Zhirinovsky (spørsmålet gjaldt Zhirinovsky`s avstemning stikk i strid med hans egne populistiske setninger):

Du kan høre tonefall i «svaret». Det er ikke noe saklig i det, men «skurk, drittsekk, se på hans øyne, enhver psykiater vil si at han er sinnssyk, hans plass er på galehus, se på dette trynet, han er jo shizofren, idiot, dritt og dra» osv.
Han angriper lektoren fysisk (se fra 3:30).
Hva har en anstendig man å stille mot en slik fremgangsmåte?
Det nytter ikke å diskutere med dem, de sniker unna konkrete svar, hakker ingetbetydende tull inntil motparten blir kvalm av dem.
Snikmord, provokasjoner og terror er deres fremgangsmåter.

Du har rett at de tilskriver seg selv andres oppfinnesles, fortier i hjel glimrende GOYIM-forskere (skrikende eksempel er Nikola Tesla), og fremhever sine egne (skrikende eksempel er jøde-«pedagog» Vygodsky).
De forfalsket Jesus`budskap og Bibelen, de forfalsker historien rett foran våre øyne (holoca$h og «avgjørende yankee-rolle» i WW2) for å ikke nevne «krig-mot-terror» alle er kvalme av.
Fikk tiggerbrev i postkassa igjen om tomme flasker til «hvite busser» for skoleelevers hjernevask. Skal kopiere med egen tilskriv «STOPP HOLOCA$H- LØGN!» og lime ved så mange flaskeautomater jeg klarer.
Goyim blir gjort til idioter.
Det starter i livmor når fostre blir bestrålt med ultralyd som ødelegger den informasjons-hologram (matrix) som er en plantegning for kropps- og hjernebygging. Jordmødre får opplæring i føde-uhjelp når barnas hjerne og ryggrad får varige skader. Det fødes 3 friske barn per 1000 i dag.
Zombi-programmering starter allerede på barnehager.
Skoler gir et forvrengt verdens bilde, stapper barnas hode med nytteløs data i enorme mengder uten forklaringer HVORFOR.
Det burde være foreldrenes oppgave å stoppe opp og rette barnas oppmerksomhet mot det som betyr noe: naturens skjønnhet, stillhet, menneskelige kvaliteteter som skam i livet, medfølelse, ansvar for det vi gjør o.l.
Men selvgode «frie» foreldrene i demokratiske land er utmattet selv på jakt etter velstand og suksess i konkurranse med naboer.
De gir sine unger dataspill, MP3, lommepenger for bare å bli kvitt dem.
Så kommer den dag når barna skal dumpe sine foreldre på gamlehjem.
På tide å spørre seg selv hva er meningen med livet.

bin Laden
bin Laden
11 år siden
Svar til  bin Laden

Kun en annen jøde kan diskutere med Zhirinovsky:

(aksjon fra 0:20).

Ulven
Ulven
11 år siden

Ifølge stemmer i skogen er synagogen i København et av de aller hotteste sjekkestedene i JewRope (er det riktig skrevet, bin Laden?).

Så hvis antallet kjekke beilere med fjernet forhud overstiger antallet attraktive jødinner så blir det vel ikke særlig mye veggpynt igjen. Selv en fattig-jøde fra Romania klarer vel å orientere seg ved å følge sine instinkter og skrape sammen nok til en enveis flybillett med Ryanair til jødinne-tempelet i Køben.

Skjønner ikke helt poenget med denne artikkelen –

Najam Samiuddin
11 år siden

Iransk presse bedre enn vestlig. Vestlig bare lyver.

Fine å viite at ikke bare muslimer er så galt alt. At det finnes rasister også blant guds utvalgte folk. Får ikke vite av Bonniers

Jesuittenes stifter var Illiola, som var krypto-jøde….
Ignatius Loyola, the founder of the Jesuits, was born about the year 1491 in northern Spain.

Jesuits are controlled by Jews
http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=140936

Paven har også scullcap, er han egentlig jødisk?
Paven har hvit, kardinalene har rød.

Najam Samiuddin
11 år siden

Lag masse kriger – jag folk fra deres hjemland – fri utvandring og innvandring.

Europa måste bli mångkulturellt eller gå under, sier Barbara Lerner Spectre
http://www.youtube.com/watch?v=wOO4-mxdF7s

Hon vill göra Europa mångkulturellt – Barbara Lerner Spectre: «Vi judar kommer att leda den förvandlingen», Har hon spurt svensker om ni ønsker dette?

För tio år sedan startade hon med statens hjälp Europeiska institutet för judiska studier i Sverige. Nu överraskar Barbara Lerner Spectre, invandrare från Israel, genom att självmant ta på sig uppgiften att omdana hela Europa, mot ursprungs- befolkningens vilja.

Barbara Lerner Spectre, amerikanskfødt Israeler som leder det i Sverige beliggende jødiske institut Paideia, der bliver finansieret af den svenske stat, mener at Jøder har et særligt ansvar for, og spiller en ledende rolle, ved afvikling af de traditionelle europæiske samfund til fordel for multikultur.Medmindre Jøderne kan udfylde denne rolle, så er Europa fortabt, påstår Barbara Lerner Spectre.

«Jews will play a leading role in multicultural Europe», says Jewish researcher

Europa har ikke lært å være muliti-kulurelle. Går inn en multi-kulturell mode.
Eurpoe will undergo a dramatic change, and we have role to play, says Barbara Lerner Spectre.
Jews will be resented because of their leading role, lread to anti-semittism, naturally.

Barbara Spectre, Sionist leder av den jødiske gruppe «Paideia» i Sverige.
http://www.paideia-eu.org/

The Jewish Community of Sweden 2010

20.000 jews living in Sweden. This 20.000 decide it is time for a mulitcultural society in Sweden.
http://www.youtube.com/watch?v=wOO4-mxdF7s

bin Laden
bin Laden
11 år siden

Nei, judar har ikke spurt svenskene om de ønsket å bli «flerkulturelle» da de åpnet svenske grenser for flyktninger fra jøde-utbombete land.
Judar ønsker å skape permanente konflikter i jewropa.

Judar ønsker å holde flyktninger nede på arbeidsmarkedet slik at kokepunktet kan nås hvert øyeblikk det passer judane.
Judanes drøm er at jewropeere og flyktninger skal gjøre judanes jobb og utrydde hverandre.
Judane selv skal flytte til ruse-okkuperte områder med alle verdens penger og teknologier til å holde sultne masser i resten av verden på lang avstand.

ragnaR
ragnaR
11 år siden
Svar til  bin Laden

bin Laden, Gjerne mer informajson om Russia som deres Noahs Ark.
Mange flytter til sør amerika. Joe Vialls sa Tasmania/Australia var deres Noahs Ark.
?

bin Laden
bin Laden
11 år siden
Svar til  bin Laden

VG skriver om nye judiske angrep mot kristne i Irak for å holde temperaturen oppe: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10020992#

Ruse-nasjonalistenes nettsider forteller hvordan «uskyldige menige judar» bidro til å nå kokepunktet blant ruse-populasjon før judisk statskupp i 1917.
Mens Rottachild&Rockefeller-banda fikset kriger, blandet menige judane seg med sultne rusere på demonstrasjoner der de både skjøt og knivstukket dem i ryggen da politi nærmet seg.
Slik sjedde på den «blodige søndagen» da judiske provokatører begynte å skyte rusere i ryggen og fremprovoserte politiets bruk av skytevåpen.

bin Laden
bin Laden
11 år siden
Svar til  bin Laden

ragnaR, her er førstehånds-informasjon om jøde-planer for fremtiden:
http://www.youtube.com/watch?v=AqpGQKlBvxY&feature=player_embedded
Ruslands jøde-parlamentariker Zhirinovsky [med israhellisk statsborgerskap] forteller:
«Absolutt de fleste parlamentarikere i Frankrike og England er judar. Nå importeres asiatere fra India, Bangladesh, Nepal som deres fremtidige etterfølgere [merk at det ikke er snakk om tilbakelevering av makten i jewropeiske land til europeere] fordi det «store judanes land» de skal slå seg til ro, er ressursrike ruse-områder.
Hit skal alle verdens penger, nye teknologier, all verdens sivilisasjon komme om 30-40 år. Her blir det mest avanserte våpen og uslåelig hær til å holde resten av verden på avstand» m.m.

knut bye
knut bye
11 år siden

Jeg har i mange år forsøkt å forstå hva som ligger bak denne tilsynelatende uoverstigelige konflikten i Israel og Midt-Østen. Vekselvis har jeg skyldt på israelere, palestinere og amerikaner eller Illuminati. Etter å ha hatt «sannheten» opptil flere ganger, har jeg like mange ganger måttet innrømme for meg sjøl:
«du har ikke skjønt noen ting»!
Jeg har imidlertid hatt en sterk følelse av at i Midt-Østen-konflikten ligger også svært mye av grunnen til ufreden i verden.

Men midt i håpløsheten synes det også å kunne øynes håp.
På grunn av at solsystemet vårt nå gjør seg klar til dimensjons-skiftet, blir mulighetene for healing på alle plan, mer tilgjengelige.

Jeg har lyst til å legge ved en «kanalisering» jeg nylig leste, som passer godt inn her,samtidig som jeg vil ønske alle et Godt Nytt År!

http://www.imzaia.com/forum/topic/show?id=6284887%3ATopic%3A19884&xgs=1&xg_source=msg_share_topic

LIVE KRYON CHANNELLING
«The End of History»

This live channelling was Given in Seattle, Washington
Saturday, November 20, 2010

To help the reader, this channelling has been revisited [by Lee and Kryon] to provide even clearer understanding. Often what happens live has implied energy within it, which carries a kind of communication that the printed page does not. So enjoy this enhanced message given in Seattle, Washington in November of 2010.

Greetings, dear ones, I am Kryon of Magnetic Service… and I say that every time. It means that which is multidimensional, for still misunderstood on this planet is magnetics. Not understood is one term; misunderstood is another. For it is a quantum attribute of your reality and one of the few that spills over into your life in an everyday way, just like me. For I am in service in a quantum way to you, but available just as much as Spirit is available.

Relax for a moment. The message this day is multifaceted and it’s one of power. It’s one of history, and there are many things to read into this even beyond the words that will be spoken this day. I speak to an audience who is larger than that which is in the room. There are many who are listening now and reading. I know the potential of the eyes on the page, the ears that are here. And although there may be a hundred or so of you here, there’s thousands who are listening. To me, they are listening now. To me, they are reading now.

I call the message this day, «The End of History,» and it’s not a message of doom. Take it in a linear fashion or take it in a quantum fashion. If you take the title in a linear fashion, you might be frightened, for it sounds like the end of time. If you take the title in a quantum fashion, we are saying it is the end of historic energy. There’s a shift happening on the planet, and we are going to come back to that very statement at the end of this message. For me to do this correctly and appropriately, I may offend some because of the history energy that is inbred in some of you who have been taught a certain way. So I ask you to be patient with this, my message, and to become unified with me as I give it.

I wish to take you back and explain some things to you, to paint a picture moving around in historic times. I want to go back to Abraham, the father of monotheism. Abraham is where we like to actually look at the history of what you would say is modern spiritual belief, for it is the way the world thinks. Oh, there were many before him. Some of you are Lemurian and you know what I mean. But Abraham represents to the earth the beginning of what you would call the father of the major religions on the planet. So I want to give you the history of what happened, and I want you to look at it carefully.

Abraham, Father of the Jews

I want to honor Abraham [Abram], born in Ur, which is now part of modern Iraq, and I want to honor his sons, not all born of Sara. The one I wish to speak of is Ishmael. Abraham is Jewish… the great Jewish prophet. Ishmael is his son. There’s no way that you could say Ishmael was not Jewish, and he is even to this day. Ishmael was born in Hebron. So in addition, he is very Israeli. Ishmael is a Jew.

Now some would argue, due to how the Jewish lineage is computed by men [mother’s side]. But Spirit looks at the DNA and the Akashic lineage, so spiritually, Ishmael is a Jew. He came in to be part of the lineage of the Jews.

He fell from favor even with the Jewish people early on for political reasons. Then Ishmael went on to become that which is the ancestor of all Arabs… the father of Arabia. Therefore, you could say that the Arabs are with Jewish blood, that of Abraham flowing through them. But early on, the Jews cast Ishmael out. So although you have the one God and monotheism, and you have the principle of the love of God and the unity of God, there was a split. The truth was mixed with untruths and, even to this day, there would be a billion Human Beings who would say it was Ishmael and not Isaac who was almost sacrificed at the Temple Mount. They would also say that he is not a Jew.

So what is the truth here? Human Beings were not built to unify. In an older energy on the planet from those days, and even the days that you were born in, the energy laid upon you is for you to separate, not unify. And that is why we call it the old energy. Oh, they were wise men and women who knew better, but it is the old energy that separates and divides, and it is the old energy that has created the divisions of hatred within millions of those who are actually «all Jews.»

Muhammad’s Beautiful Message of Unity

Let me tell you about Muhammad, the prophet. Muhammad is of the lineage of Ishmael, who is of the lineage of Abraham. Therefore, Muhammad had Jewish blood, so that was his lineage but not necessarily his culture. But his Akashic lineage was from Abraham. [Abraham is the founder of Islam, according to the Quran.]

Muhammad had a beautiful meeting, more than one, with an angelic presence. The angels talked to humanity back then in basic 3D ways. But how many of you have put together that most of the angels in that time who spoke to Human Beings talked to those of Jewish lineage? Like Muhammad, like Moses, like Jesus, like Abraham. For this was part of a set-up of history, part of what makes the Jewish lineage important to the core Akash of humanity, and we have spoken before, «As go the Jews, go Earth.» Indeed, there is something there to look at which is important, and it is going to change soon. For in our eyes, the «Jews» are all those in the Middle East.

Muhammad’s information from the angel was this: «Unify the Arabs and give them the God of Israel.» And he did! The information he had was beautiful and was written down later for his followers. It was all about the incredible love of God and the unity of man. Muhammad the prophet was a unifier, not a separatist.

Long before Muhammad, there came Jesus – Jesus the Jew. He became responsible for what you would call Christianity today. All of his disciples were Jewish. The Rock, Peter the fisherman, who started the Christian church, was Jewish. And we tell you these things to remind you that there’s a unity here. Perhaps there is a reason, dear ones, why the 12 layers of DNA have Hebrew names? Indeed, it’s in honor of the masters and the lineage, including that of Muhammad, of Ishmael, of Isaac, of Abraham and of Jesus. All of them, part of the original spiritual language [Hebrew].

«Oh,» you might say, «there was Sumerian and before that there was Lemurian. There was Sanskritand Tamil, and many other older languages.» Correct, but we’re speaking of a language of today – one that you can relate to, that has power, and that is spoken today by the pure lineage of the masters who walked the planet.

So what did humanity do with all this? What did they do with all this sacred information from these Jewish masters? They went to war, because Humans separate things. They don’t put them together. So here we are with one beautiful God, creator of all there is, and millions who believe that very thing, yet they are going to war with each other over ideology about what God said, which prophet was best, and which group is in God’s favor. That’s ancient history, thousands of years old. But it shows exactly what the old energy is all about.

Human Nature?

Now, it would occur to some to say, «It is Human nature.» Therefore, this is what happens with Humans and it will repeat itself over and over and that is the energy of history, bathed in the soupof Human nature that some say never changes. Therefore, [they say] it will happen yet again and again and again. I’m here to tell you, dear one, that it isn’t because something is happening on this planet that will end history. It’s going to end the old energy of history. It’s going to end the old Human nature, for it’s evolutionary.

Taught to Hate From Birth

On this earth today, many who are born in Israel are taught from birth how to dislike and distrust all those around them. At this time in history on this earth, those around them from birth are taught how to hate the Jews. Carefully taught, they are. Against all odds, they are proud of this separation because it is the lineage of their ancestors that is at stake, and they want to follow historic protocol. They want to stay separate. Yet I want to tell you that’s what is changing. Oh, it’s really changing! It’s changing in the places you don’t expect. It’s changing in Jerusalem. It’s changing in Iran. And the children are waking up and saying, «Tell me again why I should hate them? They did what, when? That wasn’t them. It was their ancestors. The ones here now are current and didn’t participate in history. Tell me again, because I don’t feel it.»

The parents are shaking their heads, and saying, «Do as we say, for tradition and history tells us that they are our enemy and always will be.» And the children are saying, «No. I am not going to do this, and neither are those around me.» This is slowly making a difference on this planet and it is not being recorded. For your worldwide media has no idea what to do with this new energy and it doesn’t seem to even be news to them. They are steeped in the old Human nature, where things that separate are news, and things that unify are not. Yet it is one of the greatest energies this planet is seeing today. I’m here to tell you it’s real and it’s happening under the hood, you might say. Oh, there are other things I’d like to report to you.

The Mold is Set – Unity Works

Let’s talk about Europe – Eastern and Western Europe. Look at the history. I want you to look at the history of the Europeans. What do you know about them? What did you study in school about them, American? You had to learn all those dates and facts. You sit in a country that’s barely 200 years old and you had to memorize all the battles and all those conquerors and all those army specifics for hundreds of years! Fourteen hundreds, 1300s – all the way to the present century they seemed to be conquering each other on a regular basis. They warred with each other like the tides of the ocean, constant and predictable. When they got tired of that, they conquered other continents. The small country of Spain alone is responsible for conquering all of South America, middle America and well up into North America. Millions today are speaking their language who never did before they arrived.

The armies of Napoleon spread across parts of Europe like water flowing in a river, conquering everything in its path. There are some cities today in Europe that still don’t know which country they belong to! This is because their borders kept changing so often! Now, that’s history. I want you to look at it carefully. Still, there would be those who say, «This is just what men do. They create borders and cultures and they go to war. That’s Human nature.»

Fifty years ago, this new energy started to arrive. Oh, the alignments go slow, dear Human Being, but it was here. It was starting; it was beginning. Fifty years ago, something happened in Europe and you didn’t hear much about it back then. Some very clear thinkers got together after World War II and said, «If we don’t do something different and out of the box of today’s thinking, it’s all going to happen again because this is what we do. Men make war.» Even the young country called America was involved in war. America itself almost split apart before that, because that’s what men do. They split good things apart. It was obvious to these wise men that they could try something, something that might work – a uniting instead of separation. And so they formed an idea. Let me tell you what it was.

They said to themselves, «What if we could get as many countries as we can to agree to become a collection of ‘country states’? If we start this now and go at it slowly, we could eventually have a system where we would trade together to the point where the borders come down, no checkpoints and no passports. All these cultures and former enemy countries would all trade evenly together, and for that to happen we might even have a common currency. Look at the United States, for this is how it works there. Europe would never go to war with itself again. It couldn’t, since it would be allied financially.»

Of course, they were laughed at! Everyone who heard it said it couldn’t’ be done and that there were just too many issues to solve. Those who objected said, «No, no, no. That’s not what we do. We have too many different cultures. There’s some with strong currencies, there’s some with weak currencies. There are too many objections. Imagine going from one country to another without being inspected at the border? That won’t work. Who are you to suggest something of this nature?»And the forward thinkers said, «We are unifiers. And we think it’s a good idea so we will have strength and will never war again.» That was two generations ago, 50 years.

Today, you have the European Union of States. There are more all the time, way past the original number of countries. Some are «standing in line» to be accepted! The borders are gone and the checkpoints are missing and the currency called the Euro is the strongest currency on Earth – stronger even than yours [the USA]. Now, let me tell you what did that. It’s a consciousness shift that even 50 years ago was developing. Through two generations, it slowly allowed for free thinkers to unify things that had never been unified before. The result? These countries will never conquer each other again, because «history» ended at that moment. They started a new paradigm for Europe and one that has no historic profile known to man. The old history of the area is gone, and it will not repeat itself.

Those in the old Eastern Bloc of Europe, where there is still to this day very little unity, will still say,»History will again repeat itself. We are victims of it. It’s only a matter of time.» But not all of them feel this way. There are some who are starting to feel a unity of spirituality within their own cultures that they were never allowed to speak of before. So they are free thinking, out of the box of the old paradigm. It’s new.

There are those who are standing on podiums and in pulpits and are proclaiming, «History is ended. It’s the end of suffering. It’s the end of dictatorships. It’s the end of those who would put us in a low place. Instead, it’s the beginning of discovering who we are.» And although they don’t say it in these exact words, they are discovering the creator inside – that which is the unity of God. So it’s a full circle back to what the Angel told Muhammad, isn’t it? For unity was the key to peace, and still is. It is a sacred principle and will never change.

Who would have thought this would have happened? The United States is what it is because 200 years ago the founders said, «Let us make a group of state countries without physical borders in a system that’s never been tried. It’s one of unity – the UNITED States of America.» Oh, it had its tests, but the unifiers won. And it is why this country is what it is and is seen and respected for what it is and for what it’s done. So young, it is, but representing the new energy, it is.

Your Declaration of Independence was channelled. Did you know that? It was collective effort channelling by those who had asked God for help. Go read it and feel that which is sacred inside, for it unifies and does not separate.

South America and the New Energy

South America is starting to consider the same thing. My partner was just there and I allowed him to see the energy of the potential future in that land.

I would like to paint history for you regarding South America. There was a time when every single country had a dictator. Less than 15 years ago, they had failing economies and currencies that were worthless. Trouble and strife and killings were the norm. Marauding drug lords openly killed in the streets and corruption was everywhere. Even the politicians created fear and many disappeared overnight, never to be seen again. Today it isn’t that way. Today, there is an ongoing stability as one country after another brings a new, positive, stable energy to their cultures. So, without a concentrated effort by any kind of multi-national leadership or direction, how could this have changed in only 15 years?

Within the entire continent, there’s only one dictator left. What’s happening? If you think that’s amazing, there is a move afoot that you’re not going to hear about yet. But they’re discussing it right now, so let me tell you what they’re thinking. «What would happen if we took these countries and eliminated the borders?» Sound familiar? They’re talking about it. In back rooms where nobody is reporting it, they’re saying, «What about a plan of eventually having one currency from the top of Columbia to the bottom of Chile? And we would be strong and we would be unified.» And dear ones, I’m here to tell you, that it’s going to work, and it might not take 50 years. Soon the one dictator will be gone, and the unification can begin.

There’s a shift happening on this planet.

Africa

Let me tell you where else it’s happening that you are unaware – that which is the beginning of the unity of the African states. Soon the continent will have what they never had before, and when that continent is healed and there is no AIDS and no major disease, they’re going to want what you have. They’re going to want houses and schools and an economy that works without corruption. They will be done with small-minded leaders who kill their populations for power in what has been called for generations «The History of Africa.» Soon it will be the end of history in Africa, and a new continent will emerge.

Be aware that the strength may not come from the expected areas, for new leadership is brewing. There is so much land there and the population is so ready there, it will be one of the strongest economies on the planet within two generations plus 20 years. And it’s going to happen because of a unifying idea put together by a few. These are the potentials of the planet, and the end of history as you know it.

In approximately 70 years, there will be a black man who leads this African continent into affluence and peace. He won’t be a president, but rather a planner and a revolutionary economic thinker. He, and a strong woman with him, will implement the plan continent-wide. They will unite. This is the potential and this is the plan. Africa will arise out the ashes of centuries of disease and despair and create a viable economic force with workers who can create good products for the day. You think China is economically strong? China must do what it does, hobbled by the secrecy and bias of the old ways of its own history. As large as it is, it will have to eventually compete with Africa, a land of free thinkers and fast change. China will have a major competitor, one that doesn’t have any cultural barriers to the advancement of the free Human spirit.

It is the old souls who are here who again will change the planet’s future, just as you are doing in your own way today. Today you fight the darkness of consciousness with your light and one of the last battles that religion will place upon you. This is why you are here, to put light on the planet by your very compassionate thoughts. This is the «work» of the «Lightworker.»

Spirituality in North America

In this place you call America, there are more than 350 kinds of Christianity. There is the story of one Savior, but many ideas about what he said, what he meant, and who he was. Every single one of those ideas seems to branch off and create a new church. A monotheistic God is suffering being compartmentalized into hundreds of pieces.

The history of the church hasn’t been all that marvelous either, and Peter, the Rock, would turn in his grave if he knew what history had given his church. There was a time when Christians visited villages and burned them and pillaged because the village didn’t believe in their savior. It was during the Spanish Inquisition. They were terrorists! You should hear this, dear ones, and I don’t mean to stir your emotions but I will say this: Before you label any spiritual belief something that is evil, you should take a look at history. Christians did it, too, very early on. The Jews did it, too, and so did early Muslims. The radical fundamentalist children of Abraham warred with each other for centuries. It’s what Humans do.

Humanity does this. It separates. It goes to war over God. It even separates itself into boxes when the creative energy is one energy! I’m here to tell you this discourse of history is ending, because that parameter of Human nature is beginning to shift and the children know it! And they’re starting to see it and put it together. You see, there’s a shift happening on this planet.

The Internet – The first Worldwide Tool of Unification

Now I give you something that few think about: What do you think the Internet is all about, historically? Citizens of all the countries on Earth can talk to one another without electronic borders. The young people of those nations can all see each other, talk to each other, and express opinions. No matter what the country does to suppress it, they’re doing it anyway. They are putting together a network of consciousness, of oneness, a multicultural consciousness. It’s here to stay. It’s part of the new energy. The young people know it and are leading the way.

I gave you a prophecy more than 10 years ago. I told you there would come a day when «everyone could talk to everyone and, therefore, there could be no conspiracy.» For conspiracy depends on separation and secrecy – something hiding in the dark that only a few know about. Seen the news lately? What is happening? Could it be that there is a new paradigm happening that seems to go against history?

The New Age

Then there’s the New Age. Let me tell you something that happened 20 years ago. It’s something I had to get my partner through: There were those in one of your western areas [of the USA] who labeled Kryon as the evil of the century. My partner was attacked by some of those in the New Age who were respected and well thought of. It was an energy that wanted to stop him, before he wrote too many books, or went to the United Nations with his message. He was in his third year of channelling and there were many involved, an organized effort to discount his message. My partner was on his knees asking me, «Why? Why would those who write books about love then try to kill the work of another? And I told him, «That’s what Humans do. They conquer and divide and feel it’s part of survival of their own work.» Then I told him they wouldn’t always do it and there would come a time when that was not in the consciousness of Humanity to ever do that. That’s why he was here, to help facilitate the new energy.

If an Arab and a Jew can look at one another and see the Akashic lineage and see the one family, there is hope. If they can see that their differences no longer require that they kill one another, then there is a beginning of a change in history. And that’s what is happening now. All of humanity, no matter what the spiritual belief, has been guilty of falling into the historic trap of separating instead of unifying. Now it’s starting to change. There’s a shift happening.

The Wise King

I want to take you back to Solomon, a very wise king. It’s a very famous story, when the two mothers claimed the same child. They both pleaded with Solomon to give them the single baby, and it landed in the king’s lap to solve this issue. The wise king, who knew the outcome before he made his decision, ordered the child cut in half. Each woman would receive half a child. He knew what would happen and it did. One mother immediately turned white and said, «Give the other woman the child.» Then Solomon knew who the child belonged to instantly. It was the one who gave up the child. That was the real mother. How did he know? Because compassion is the wisest thing on the planet and is filled with solution and unification. That says it all. It is the compassion of the wise, divine, feminine mother that is sweeping this earth and literally the Kundalini moves from one continent to another as the earth is feeling the shift.

Some are feeling desperately alone in the process and not understanding. If a computer had consciousness, imagine what it would feel like if you turned it off and then rebooted it. It would lose its memory of everything that had happened. It is the same now with Human consciousness as it reboots itself into another paradigm where history is not going to control what happens next. And that’s what you’re feeling – alone with a potential reboot into a paradigm that doesn’t have any kind of Human nature history.

Compassion and Unity are the New Energy

The energy of 2012 has been with you for 16 years as I sit here, and will be with you 20 more [as computed by the Mayan calendar]. That is how the alignment works as it moves literally through the center of the galaxy equator. As the precession of the equinoxes [wobble of the earth] takes its effect and you move into the middle of the alignment, it’s a 36 year window of experience, not a crosshair on some winter solstice date. You are living within this energy and you have been for some years, New Ager.

Now, let’s speak only to those in this room; not the listener, not the reader. I want to talk to the room. I want to talk to those who sit in this energy. I want you to go away differently than you came in today. I want you to go away with an activation of that which is angelic and that which is creator energy inside, which is going to give you wisdom.

Not all of you here believe as the channeller does, and it doesn’t matter. So here is your test, your instructions for the day. Can you look at those here as family, even if you don’t agree with them? Can you love them? You have a choice to leave this place and say, «Well, I’m not going to go to a meeting like that again! They’re crazy.» Or you can say, «I’m not going to go to a meeting like that again because I don’t necessarily agree with them. But I love them and they’re welcome in my house anytime. If they want to come to dinner with me, it’s OK. And I can joke with them and be with them and shake their hands. I might even marry one of them, because I recognize that there is one God, and there’s one Creator, and we all have it inside of us. I don’t agree, but I can unify myself.»

So you get to an understanding that your ideas and differences don’t separate you anymore. Human Beings can exist together just like the countries that exist next to each other without borders. Their cultures are still unique, and they still have their own country. But now they’re together in a larger plan, one where they are never going to war with each other again. They can’t. They’re existence is tied to each other. Unification does that. Solomon knew it, and the secret is compassion.

Dear ones, leave this place compassionate for one another. When you get home and you turn on your television and see someone you don’t agree with because they’re politically not in step with you, can you love them? Can you see the creator inside anyway? Can you see them playing out a game of how things will settle in this country so that you’re forced to work together in unity? Did any of you see that? Forced to work together. Forced to compromise. Forced to unify and not separate. When you see it in politics, you’ll know it’s real.

That’s what we’re telling you. Look for it. The old energy leaves slowly, but there’ll come a day when the old energy is gone. This could take a generation! Some of you say, «I won’t be here then.» I tell you, «Oh, yes you will!» Because you’re not going to miss the finale! Not the energy of home or any angelic energy will be able to hold you back. Back you will come and there will be a turnaround time that is faster than anything in your spiritual history, because history doesn’t matter, even spiritual history. You’re going to arrive and leave quickly. You have always come back to Earth, old soul. That’s why we love you the way we do.

I want to wash your feet now for what you’re doing with the planet, old soul. Take the opportunity to love someone, to see them quantumly, to see them as many, not one. Look at all Humans in light of their lineage to the planet. See them as important, like you. Unify with them. You see, there is a shift happening on this planet and you represent it.

When I say the words, «And so it is,» hold the energy. Leave at your own pace. Stay seated if you wish for a little while, then leave in quietness. Let this place remain a sanctuary until you return again. So there is no applause, there’s no noise – only unity, only a love for one another, only quantum thinking about what is before this planet if you wish it, dear one.

Do you feel different about the puzzles before you now? I hope you do. Solvable, every single one.

And so it is.

KRYON

J.Johansen
11 år siden

Det var en noe deprimerende artikkel dette, fordi ingen kan tro at G-d’s Utvalgte Folk kan oppføre seg slik, så jeg hadde igrunn ikke tenkt å blande meg i denne debatten, men må oppklare denne kanalisering med et par presiseringer om slektsforhold, slik at vi får dette på rett historisk plass.

Knut;
Det er mange slags kanaliseringer, men denne stod seg ikke for historiske fakta. Det kan vise seg at de vil bra de som vil kanalisere, men de må prøve å få med de korrekte fakta, hvis ikke vil det straffe seg for tilliten til det forsåvidt gode budskap de søker å fremme.

Jeg skal komme med et minimum med egne meninger her, så langt jeg kan, mest henvise til offentlige kilder:

Mohammed the Jew. Jesus the Jew. Disiplene Jews. Dette stemmer ikke.

«The English word Jew continues Middle English Gyw, Iewe, a loan from Old French giu, earlier juieu, ultimately from Latin Iudaeum. The Latin Iudaeus simply means Judaean, «from the land of Judaea». The Latin term itself, like the corresponding Greek ???da???, is a loan from Aramaic Y’hudai, corresponding to Hebrew: ??????????, Yehudi (sg.); ?????????, Yehudim (pl.), in origin the term for a member of the tribe of Judah or the people of the kingdom of Judah. The name of both the tribe and kingdom derive from Judah, the fourth son of Jacob.»
http://en.wikipedia.org/wiki/Jews

Jøder er fra judah stamme, bare en av Israels tolv stammer. Disiplene kom en av hver fra Israels 12 stammer. Hvem av dem Jesus og Mohammed kom fra kan vi gjerne diskutere, men det var ikke Judah for Mohammeds del ihvertfall. Det står flere steder i historieboken at Jesus og disiplene måtte gjemme seg og låse døren ‘av frykt for jødene’. Sannsynligheten er stor for at det var KUN Judas som var av Judah stamme.

«Abraham, Father of the Jews». FEIL! Abraham, Father of the Israelites OG Ishmael er riktig.
Abraham hadde 12 sønner.

http://abrahams-legacy.org/_domain/abrahams-legacy.org/family-tree.html

Judah er etterfølgerne til den «the fourth son of Jacob and of Leah».
After the death of Saul, all the tribes other than Judah remained loyal to the House of Saul, while Judah chose David as its king.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tribe_of_Judah

Kristus er benevnt som David’s rotskudd, rett linje fra kong David.

«There’s no way that you could say Ishmael was not Jewish».

Jo, det er det.
Ishmael is Abraham’s eldest son and first born, through his second wife, Hagar
http://en.wikipedia.org/wiki/Ishmael

Altså er Ishmael, muslimene, av Abrahams Første Sønn, og jødene er av Jacobs fjerde sønn.

«Therefore, you could say that the Arabs are with Jewish blood».

FEIL! Therefore, you could say that the Arabs are with ABRAHAMS blood, er riktig. Selv Wikipedia konfirmerer dette, er ikke noe jeg finner på:

«Following the completion of the conquest of Canaan by the Israelite tribes after about 1200 BCE[1], Joshua allocated the land among the twelve tribes.»
http://en.wikipedia.org/wiki/Tribe_of_Judah

Bli ikke overasket om selv du er Israeler. Jeg har gjort krav på en strandtomt, litt sør for Haifa.
:)

Landløftet var til alle stammene, Israel, ikke bare til Judah stamme. Muslimene er like så reelle arvtagere til landløftet til Abraham som de av Judah stamme har det, rent bortsett fra at landløftet ble oppfylt for lenge siden, og jødene spredt for alle vinder ennå engang i år 70 e.Kr., av grunner som vi også kjenner til.

«The Promised Land (Hebrew: ???? ????????, translit.: ha-Aretz ha-Muvtachat) is a term used to describe the land promised or given by God via an Act of God, according to the Hebrew Bible, to the Israelites
http://en.wikipedia.org/wiki/Promised_Land

Muhammad had Jewish blood. FEIL! Muhammad had ABRAHAMS blood, er riktig.

«Human Beings were not built to unify», sier kanaliseringen. Jo, det var de. De kan være det om de vil. Den dagen folk ser at alle Israels stammer har landløfte i Midt-Østen, den dagen kan en begynne å snakke om unify.

Men på grunn av at kunnskapen er begrenset, så vil dette ikke skje med det første.

«Destruction has overtaken my people because they have no knowledge; because you have given up knowledge, I will give you up, so that you will be no priest to me, because you have not kept in mind the law of your God, I will not keep your children in my memory.»
http://bible.cc/hosea/4-6.htm

«In an older energy on the planet from those days, and even the days that you were born in, the energy laid upon you is for you to separate, not unify. And that is why we call it the old energy.»

Dette er forsåvidt riktig det, men denne gamle energi kommer av at Judah stamme stjeler landet for seg alene, rett foran nesen på alle oss andre som også har landløftet fra Abraham, inkludert Palestinerne via Ishmael.

«For in our eyes, the “Jews” are all those in the Middle East.»

I mine øyne er Israelere spredd over hele verden, og ikke bare i Midt Østen, og DNA kan fastslå hvem som er hva.

«So what did humanity do with all this? What did they do with all this sacred information from these Jewish masters? They went to war, because Humans separate things».

Dette er riktig.

«Unify the Arabs and give them the God of Israel.»

Idag kan en si; “Unify ALL PEOPLE (kristen, jøde, muslim, hedning) and give them the God of Israel, de er igrunn fra samme oppkomme. Da har menneskene kommet et hakk videre fra separasjon, til integrasjon.

ALL verdens elendighet kommer fra konflikten som Rothschild’s sionisme har skapt i Midt Østen, og alle de maktmennesker i alle andre verdens land som er for eller imot samme sak, og kjører sitt ofte skjulte spill i denne sammenheng. Dette er verdens UR-konflikt.

«So here we are with one beautiful God, creator of all there is, and millions who believe that very thing, yet they are going to war with each other over ideology about what God said, which prophet was best, and which group is in God’s favor.»

ENIG I DETTE.

«Compassion and Unity are the New Energy».

Det spørs hva slags Compassion og Unity det er snakk om det (?). Hvis det er en compassion og unity som er basert på løgner, og ikke har med Israels G-d i beregningen (som New Age religionen, sionistisk satanisme, Satans Synagoge – jfr. Joh. Åp. 2.9 & 3.9, ennå en å villede folk bort fra G-d med propaganda, egoistisk selvutvikling for å bli guder selv), så er det ikke bra.

Er det en compassion og unity som kommer fra hjertet, av sannhet og kjærlighet, med Israels G-d med på lasset, så er den bra.

Rolf Kenneth Myhre
11 år siden
Svar til  J.Johansen

JJ,
Hva er din tolkning av opphavet til ordet «hebreer»? Jeg flørter med idéen at det er utledet av bynavnet «Hebron», som var Abrahams base og som han selv ga navn til.

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Altså.. litt av en artikkel, men TAKK, til den modige skribent, som jeg ikke aner hvem er, men modig, det er du. TAKK til redaksjonen som tillater slike ting å bli publisert, selv om det er kontroversielt. Og TAKK.. for alle kommentarene som også sier meg mye, både i og mellom linjene.. :-)

Takk til Balle Clorin for din ærlighet. Jeg tror mange såkalte tyske som kom hit var jøder. Hanseatene var så utrolig flinke med handel, slike kremmere, og hvilket folkeslag er kjent for det? ikke tyskere nei..men ingen skal dømmes eller fordømmes etter slekt. Det er mange gode jøder. Men de som ikke er gode er de falske jøder, Bibelen har advart mot dem.

Takk til Knut Bye for lang kanalisering. Disse kan være imponerende og interessante, jeg vet, og mange leser og setter sin lit til slike. Jeg gidder ikke bruke tid på dem, fordi jeg VET at de fleste er bedrag. De kan komme gjennom gode fine mennesker, som er i god tro, men men om jeg gidder skumme litt, finner også jeg feil og agenda-talk, som ingen ekte guder, engler eller mestre ville komme med. Så takk til JJ som tok seg tid denne gang, til å finne feilene og vise oss dem.

Nok en gang vil jeg advare mot kanaliseringer, tiden vår er livet vårt – faktisk og den renne fort ut nå.. bruk den klokt :-)

Og la ikke oss, GOYIM være så steike idioter som visse sier vi er..

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Dette var brennbart.. og Tor Karlstad glimrer ennå med sitt fravær, vil han komme og ta del i debatten tro, etterhvert? Eller sitter han og følger oss i kulissene? Det vil nok bli verdsatt om du kommer, modige mann, som kaster kontroversielle brannfakler til folket..

Håper at han ikke har samme forhold til Bibelen som RKM og en viss annen, men kan tåle litt kristenmannsblod og la disse ord bli stående, og det må være lov for oss som regner oss som kristne, å være litt våkne og obs på disse falske jødene som Bibelen faktisk har advart oss sterkt imot, se spesielt vers 2,9 og 3,9 her i Åpenbaringens bok:

Johannes’ åpenbaring – BREV TIL DE SJU MENIGHETENE (Kap. 2–3)

Til Smyrna

8 Skriv til engelen for menigheten i Smyrna:
Dette sier den første og den siste, han som var død og er blitt levende: 9 Jeg vet om de trengsler du må lide, og hvor fattig du er – men du er rik. Jeg vet også at du blir spottet av dem som kaller seg jøder, men ikke er det. For de er Satans synagoge. 10 Vær ikke redd for det du skal lide! Djevelen skal kaste noen av dere i fengsel for at dere skal bli satt på prøve, og i ti dager skal dere lide trengsler. Vær tro til døden, så skal jeg gi deg livets seierskrans.
11 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene! Den som seirer, skal ikke rammes av den annen død.

Til Filadelfia

7 Skriv til engelen for menigheten i Filadelfia:
Dette sier Den hellige og sannferdige, han som har Davids nøkkel, han som åpner så ingen kan stenge, og stenger så ingen kan åpne: 8 Jeg vet om dine gjerninger. Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, som ingen kan stenge. For du har liten kraft, og du har holdt fast ved mitt ord og ikke fornektet mitt navn. 9 Se, jeg skal la noen komme fra Satans synagoge, slike som lyver og sier de er jøder, men ikke er det. De skal komme og kaste seg ned for føttene dine, og de skal forstå at jeg har elsket deg. 10 Fordi du har tatt vare på mitt ord om å holde ut, vil jeg bevare deg gjennom den tiden av prøvelser som skal komme over hele verden for å prøve dem som bor på jorden. 11 Jeg kommer snart. Hold fast på det du har, så ingen tar seierskransen fra deg!
12 Den som seirer, vil jeg gjøre til en søyle i min Guds tempel, og aldri mer skal han forlate det. Jeg vil skrive min Guds navn på ham sammen med navnet på min Guds by, det nye Jerusalem som kommer ned fra himmelen, fra min Gud – og også mitt nye navn.
13 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene!
—————————————————————————————
Mener det bør være lov til å sitere Bibelen i et land som har vært kristnet i 1000 år, uten å bli sensurert eller idiotforklart av den grunn. Og at også ikke-kristne bør kunne tåle det, eller om noen vil sitere Buddha.

Landet blir mer og mer verdslig og sekulært, men dog ennå ikke erklært avkristnet. Og mener også at det hører til bevisstheter av et visst nivå, å vise et minimum av respekt og toleranse også for andre menneskers tro enn sin egen.

Og da mener jeg også for jøders tro. Det er faktisk mange jøder som har dødd martyrdøden for sin tro også. De troende og gode kabbalister f eks, som holder seg til skriften og følger dens bud og påbud, de kan man lett kjenne på den klesdrakt og fremtoning som det å følge skriften faktisk pålegger dem. Slike søker ikke makt i de samfunn de lever i eksil i, det er FORBUDT for dem.

Disse gode jøder, har jeg faktisk ikke sett noe til i Norge noensinne! Har noen av dere sett dem? Skal man følge skriftene og budene for jøder i Torah, så er de nemlig lette å få øye på. Og de står i kontrakst til de sekulære og verdslige jøder som følger mer tradisjon enn spiritualitet, og som regel er ateister. Det er de som styrer verden og har STJÅLET de ekte og gode jøders identitet, skrifter og symboler.

La dere ikke lure! De ekte jøder er noe annet enn disse makt-folkene, noe ganske annet. Men de svertes og trakasseres, og brukes som syndebukker det er sannheten.. la oss ikke lure av propaganda mot ekte jøder heller!

På mine mange reiser har jeg faktisk hatt den glede av å besøke de fleste av de stedene, hvor Åpenbaringens syv menigheter lå, de fleste i Tyrkia, et godt reisetips til andre som liker å føle energien på spesielle og Bibelske steder :-)

Najam Samiuddin
11 år siden

Vandalfs -stakkars- over-representation sionist jøder. Vandalf aldri reagerer når muslimer hangs i media

Jews are approximately 2% of the United States population.*

http://thezog.wordpress.com/

The probability that the heads of all these U.S. Government administrative and regulatory agencies and would be Jews is infinitesimally small. This extreme numerical over-representation of Jews among the heads of these U.S. Government administrative and regulatory agencies cannot be explained away as a coincidence or as the result of mere random chance.

* Jewish Population of the United States by State:
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/usjewpop.html

Hvem er svak gruppe? Palestinere? Sionistjøder?

http://thezog.wordpress.com/

Vandalf
Vandalf
11 år siden

Du uttaler deg mot bedre vitende, Najam…

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg forsvarer ikke sionismen. Jeg tar avstand fra stigmatisering av en hel folkegruppe. Det samme gjør jeg når feks muslimer generelt beskyldes for å være ekstreme fundamentalister. Om du faktisk hadde fulgt med på hva jeg skriver så hadde du fått med deg at jeg sterkt har kritisert hvordan Israel behandler palestinerne. Den samme kritikken kan forøvrig rettes mot Egypt og Jordan.

Det spiller likevel ingen rolle hvor mange ganger jeg gjentar dette da det tilsynelatende ikke ser ut til å trenge inn i enkeltes fordomsfulle pappskaller…

Slike holdninger som du og en rekke andre her utviser er på ingen måte egnet til å mildne frontene i noen som helst konflikt. Det er på tide å slutte å tenke i svart/hvitt og heller innse at konfliktløsning handler om kompromisser og gjensidig respekt.

Ikke hat og intoleranse…

bin Laden
bin Laden
11 år siden
Svar til  Vandalf

Hvem sine hat og intoleranse snakker du om?
israhelliske?
Angående Egypts og Jordans behandling av palestinere kan jeg spørre: hva er korrupte marionetter med skitten kompromat mot seg til?
Jo, de skal holde kjeft og gjøre som de får beskjed om.
Dette fraskriver ikke menige araberes ansvar for at de tillater jøde-yankees terror på sin jord, bortsett fra mindretallige modige menn som gir faen regelmessige spark i ræva.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

«Hvem sine hat og intoleranse snakker du om?»

Vel, jeg ser mye hat i dine innlegg, bin laden. Så blendet av hat og fordommer er enkelte her inne at de ikke ser hva folk skriver, men trekker sine konklusjoner etter eget forgottbefinnende.

Hva skyldes det?

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Vandalf

Anklager speiler som kjent ofte egen bagasje, men dette sier jeg generelt. Det er klart at bomber og overgrep, fører til hat og mistenksomhet, setter folk opp mot hverandre. Jeg har selv blitt angrepet av palestinere og palestiner-barn da jeg besøkte «Det hellige land» – flere angrep også, og var glad jeg kom derfra i live. Jeg var der for å besøke Bibelens land, se de stedene Jesus var osv.

Det var ganske ekstremt og absurd å bli hatet, spyttet på og angrepet av palestinske barn, som jeg ikke hadde gjort noe som helst. Det må jeg si. Jødene oppførte seg faktisk helt greit. Men palestiner-barna var tydeligvis oppdratt til å hate, og hatet også oss, dvs alle vestlige, turister osv, de så oss som gjester av jødene.

Vi tenkte at når disse vokser opp, da smeller det. Hvordan kan det være håp om fred når barn opplæres til hat? Fra de blir født.. jeg kunne fortalt så mye mer.. rundt dette og fra den turen, men det er hverken tid eller sted for det. Vi dro over til Jordan, og min daværende mann mente det var galskap når palestinerne/araberne var så hatske og aggressive der, i Jerusalem osv, da var det farlig å dra til deres land, mente han. Vi hadde ikke med mange folk i Jordan å gjøre, bare noen på grensen og en drosjesjåfør, men de var vennlige,og gjestfrie som bare det. Hatet var i Israel, sikkert etter mange overgrep, men likevel.

Du trenger ikke å konkludere eller reagerer på, at jeg her sier at jødene oppførte seg ok, og palestiner-barna var hatske, aggressive og angrep turister, for slik var det, Bin Laden, det var slik det var. Min daværende mann hadde ikke villet reise til Israel, på mange år, han ønsket å dra dit for å se de Bibelske stedene osv, men ville ikke støtte staten Israel. Jeg var ganske nøytral, vi var nordmenn på ferie i det hellige land, men det var ikke så lett, pga hatet fra palestinerne. Det var ikke lett dette og vi undret oss på hvordan journalister og andre kunne skrive det de gjorde slik som hatet var der..

Vandalf har et poeng i at vi ikke må hate eller stigmatisere hele folkegrupper på grunnlag av noe som andre i folkegruppen har gjort, men det er også på tide at overgrepene stanser og ikke avler mer hat, ellers er det intet håp for verden eller for fred.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

«men det er også på tide at overgrepene stanser og ikke avler mer hat, ellers er det intet håp for verden eller for fred.»

Amen, Singoalla;o) Stor tommel opp fra meg!!!

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg ser masse logikk i denne tråden
Najam Samiuddin
http://thezog.wordpress.com/
«Who Controls America?»
(linken ser ut til å være relevant, hvem som står bak har jeg ikke undersøkt, men tilsynelatende ikke noe babbel basert på fundmentalisme)

Useless svarte tidligere på kritikk av Israel og Mossad med at dette ble «anti-sionistisk». For Vandalf blir det gjerne anti-semittisme :-(

«Vandalf har et poeng i at vi ikke må hate eller stigmatisere hele folkegrupper på grunnlag av noe som andre i folkegruppen har gjort, men det er også på tide at overgrepene stanser og ikke avler mer hat, ellers er det intet håp for verden eller for fred.»

Det Najam Samiuddin oppfordres til er å begrunne er hvorfor vi skal hate jøder?

Dyktig og sublim avsporing. Med en gang «jøder» blir tema korker debatten seg. Kall det gjerne «holocaustsyndromet» i aksjon.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Vandalf

Vandalf :-) Tusen takk for det. Det er utrolig viktig at vi ser disse mekanismene og en gang klarer å stanse de. Det er eneste mulighet for menneskeheten.

Vi må innse at dersom man skal tenke øye for øye, tann for tann, så blir det aldri aldri noen ende på gjengjeldelser av overgrep og forfedres overgrep.

I så måte er faktisk Jesu lære en nøkkel, at man skal tilgi, også sine fiender og 7 ganger syttisyv ganger, om nødvendig, skal vi tilgi, sier Jesus når disiplene et sted spør hvor mange ganger vi skal tilgi vår nestes feilgrep. Dette etter min hukommelse, men tror at det er ganske riktig gjengitt.

Tror vi bør belyse overgrepene, slike steder som her og i media ellers, men siden tilgi og slutte fred. Ellers blir det aldri fred. De har klart utrolige ting i Sør-Afrika, et eksempel til etterfølgelse av en utrolig forsinings-prosess også etter svært harde overgrep.. Fredsforsker Galtung er også en mann med gode forslag til løsninger og fred, han burde settes igang før han dør, han er over 80 år!

Men det er faktisk også forskjell på lynne i folkeslag, på samme måte som det faktisk er forskjell på folk fra forskjellige deler i landet i Norge. Norleninger har visse felles-trekk som ikke sørleningene eller Bergenserne har og omvendt. Slik er det også med slekter, individuelle forskjeller kommer i tillegg og kan være store også. Vi bør se hverandre som individer, stort sett.

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Vandalf

«Vi må innse at dersom man skal tenke øye for øye, tann for tann, så blir det aldri aldri noen ende på gjengjeldelser av overgrep og forfedres overgrep.»

Og her er vi inne ved kjernen skal man kunne håpe på fred i Midtøsten og forsåvidt alle andre konfliktfylte områder. Singoallas uttalelse her burde vært obligatorisk pensum for alle som utøver makt i denne verden.

Rom;

jeg gidder ikke diskutere med en som konsekvent feiltolker meg. Du feiltolker og drar feilaktige konklusjoner ut av hvert eneste innlegg adressert til meg, omtrent som en tryllekunstner trekker hvite kaniner opp av flosshatten sin.

Jeg synes faktisk jeg fortjener å bli vurdert utifra hva jeg skriver, og ikke hva du tror eller ønsker at jeg egentlig mener.

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

Jeg husker sionistiske nordmenn under Gazakrig et par år siden. Mer hatsk propaganda enn dem har jeg ikke opplevd på nettet. Ammunisjonen var i verste fall propaganda-sider med iraelske adresser. Sionister er håpløse å forholde seg til. Jeg prøvde en gang å holde rede på hvor ofte «terrorisme» ble nevnt på TV sending etter en bombeeksplosjon der nede. Det var hver setning. Han var rød i ansiktet. Regjeringstalsmann.

Hva jeg idag oppdager er at Mossad var involvert i store terroraksjoner der ned og at isralere forlot hotellene på forhånd (Jordan). I media framstilt som Al Qaida.

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Vandalf

http://www.theage.com.au/world/warning-of-new-bin-laden-attack-20081109-5kxu.html

– bin Laden ‘planning US attack’
– Goal to ‘outdo’ September 11
– al-Qaeda reinforces training camps

And according to a former senior Yemeni al-Qaeda operative, the terrorist organisation has entered a «positive phase», reinforcing specific training camps around the world that will lead the next «wave of action» against the West.
——————————-

«former Yemeni al-Qaeda operative» = vestlig eller israelsk agent

Typisk fake produsert av israelere.
1. Bin Laden freskrev seg ansvar for 911 (de ansvarelig er knyttet til ISI)
2. Bin Laden hadde ikke kommando over soldater etter Sovjet-krigen
3. Al Qaida-nettverk eksisterer ikke som noe annet enn et nettverk i vestlig etteretning
4. Bin Laden var syk og hvis han lever lever han i en villa, og da holder han kjeft, maler eller noe slikt
5. Madras-skoler finansieres av SA. Her dyrkes «jihadister», som senere blir til «Al Qaida» terroraksjoner. Det er våre terrrorister, NATOs terrorister. Disse jihadistene angriper sivile for å skape overskrifter i media. Hvor pengene til Pakistan Taliban kommer fra er et mysteium. SA, CIA, Israel, India? De angriper ikke NATO/USA, bare muslimer :-(

bin Laden
bin Laden
11 år siden

Du har rett, Rom.
Det nytter ikke å legge frem argumenter og fakta om jødisk terror verden over, det blir feid bare vekk hvis det ikke stemmer med individers følelser – sympatier /hat.
Svartzekatten og Singoalla skal hakke sitt om hvor faentastisk humane judarne er, bare fordi de elsker dem / deres kabala.
Singoalla skal fortelle igjen og igjen om palestinske unger som spyttet på henne, en helt uskyldig norsk turist på palestinsk jord frastjålet med norsk-jødisk (H.Lie&Co) uhjelp.
Hun vil ikke høre om avgjørende norsk bidrag til israhellisk atombombe.
Hun nekter å høre om hvite menns legitimering og subsidiering av jødisk terror. Judarne er hellige for henne per definisjon, gudsutvalgte djevler uansett hva de mener er goyims plats (helst begravd 2 meter under bakken).
Ikke bry deg om deres skriving, Rom, ikke kast bort tid.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  bin Laden

Bin Laden: Den kommentaren din der var fullstendig på trynet og du tekkes neppe hverken Rom eller andre ved å komme med slikt som dette! Det er som hats oppkast! Du burde faktisk se hva du selv skriver og kjenne på energien og tonen din. Du er til tider full av hat, og slikt løser INTET:

Om du ser i min kommentar, så PRØVDE jeg å avverge at du skulle reagere nettopp slik, bad deg på forhånd om å la være, men det kunne du IKKE, for du TÅLER rett og slett ikke at noen sier noe som helst nøytralt eller positivt om jøder, eller noe kritisk om palestinere! Det er saken, og da blir det omvendt rasisme, da blir det jødehat og at du fremhever en annen gruppe som ufeilbarlig. Du godtar ikke at palestinere oppdrar sine barn til å bli fulle av hat og går til voldelige angrep, kaster stein osv, DE BRUKER UNGENE SINE! Det er forkastelig på alle måter, men det er SANNHETEN, Bin Laden. Det er mange flere enn meg som har erfart og dette på kroppen! Og hva med deg selv, er du selv oppdratt til å hate, eller hvor kommer alt dette fra? Du har kalt deg buddist, men Buddismen er helt uforenlig med slikt som du kommer med.

Noen av oss forsøker faktisk å finne ut av sannheten og forstå tingene, ikke bare hetse på automatgir. Kabbalah og en del av det andre du nevner her, var ikke nevnt av meg. Beklager om noen av de som har lest her daglig over lang tid, har hørt meg nevne mine egne erfaringer med jøder og palestinere i deres eget land, tidligere. Men det er ikke slik at alle som er lesere her har lest her daglig i årevis, så man kan ikke ta for gitt at leserne har lest det før. Det var svært relevant, og rett skal være rett.

Jeg kan ikke sitte her å LYVE Bin Laden, om at jødene oppførte seg ille da vi gjestet Israel, og at palestinerne oppførte seg sivilisert, når sannheten var motsatt. Jeg er ikke betalt for å si noe som helst, jeg sier EKSAKT det som er SANT så langt jeg kan bedømme det. Vi ble sjokkerte over mange ting. Som jeg kunne nevnt og som jeg ikke har nevnt før, men siden du ber om det skal du få det.

I jødenes område var det RENT og ryddig, de oppførte seg høflig og sivilisert. Ikke en eneste negativ episode hadde vi med dem, slik er sannheten enten du liker det eller ei. Kom vi inn i en jødisk butikk, oppførte de seg normalt.

Det gikk ikke an å se på hudfargen til noen, hvilket folkeslag eller tro de hadde.. der nede. Det kunne variere veldig. Det var mørke jøder og det var palestinere som var kristne osv. Tror de muligens oppførte seg ok, men vi vet jo ikke altid hvilken tro noen har. Men i de muslimske områdene.. jeg er lei for å si det, men det så rett og slett ut som en svinesti. Det var forsøplet, grisete, de tigget, de spyttet, de hånte turister som faktisk var uskyldige JA, vi hadde ikke gjort en flue fotred. Samtidig som de spyttet og bannet, så tigget de!

Jeg har reist mye i muslimske land, veldig mye, og hatt mye glede av det, jeg har også vært forlovet med en muslim i mange år, så jeg er ingen rasist, og har intet imot muslimer.

Men reiser i den muslimske del av verden er slitsomme, rett og slett fordi folk er så hjelpsomme eller oppmerksomhets-søkende eller hva det er at de henger rundt deg fra morgen til kveld med mas, som er helt vanvittig. I Israel var dette et hakk verre. For der var det slik, at om man gikk inn i en butikk som var drevet av en muslim, og kastet ET blikk på en ting der, da hadde man bare ikke et ekstremt mas, som ikke var til å holde ut, om at man MÅTTE kjøpe den tingen enten man ville eller ei, nei man fikk KJEFT og ble nesten gått løs på fysisk og skjelt ut, dersom man unnlot å kjøpe den tingen. Det var helt sprøtt. Det skjedde gang på gang og jeg har aldri opplevd dette i noen andre muslimske land.

Vi var ganske sjokkerte, det var vi. Man kan bli rasist av å besøke «det hellige land». Når jeg skriver her, så søker jeg å søke og dele sannehet, ikke noe annet. Når jeg har skrevet såpass mye kritisk som jeg har, til jøder, så er det kun pga deres posisjon og tilsynelatende konspirering om verdensherredømme over andre folk. KUN derfor. Har intet imot jøder.

Men det kan være greit at jeg skrev dette, som en motvekt. Rett skal være rett. De oppførte seg EKSEMPLARISK, da vi besøkte deres land, ingenting å si på dem, men de advarte oss.. fra første minutt vi kom, og politiet der, og andre, om at vi IKKE måtte ferdes på egenhånd, annet i enn i det jødiske området..

Det gikk jo ikke,det var ikke mange severdigheter der.. Vi dro til Israel, en gang i livet for å se det hellige land og de Bibelske stedene, men det var ikke lett.. pga vanvidd, hat og konflikter som vi faktisk ikke hadde noe med å gjøre, men som likevel gikk ut over oss fordi de så vi var lyse i huden og fordømte hele folegrupper..

Se på Bin Laden, som du har tatt ditt navn etter, CIA-s mann, som de fleste vet, han fordømte og oppfodret til angrep på AMERIKANERE og vestlige, generelt! Mens Bush snakket om angrep på et individ – Bin Laden, men gikk til krig som gikk ut over et helt folk. Ingen av delene er akseptabelt, men det viser at amerkanerne ser på folk som individer mens de fleste fra den muslimske verden tar alle vestlige, jøder eller andre over en kam. Og hvis det ikke blir en slutt på det, kan det aldri bli fred i verden. Heller ikke med de holdninger du har, Bin Laden, kan det bli noen fred.

Kan du fortelle oss leserne her, du som hater jøder så intenst, hva du mener er løsningen? Hva mener du skal gjøres med jødene da og skape fred? Svar meg på det du, Bin Laden, for det er jeg sikker på mange her har lurt på..

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Singoalla

Bin Laden: Takk for et forsøk på svar, i det minste. Du har rett i at det ikke har noe for seg å diskutere, på det nivået du legger opp til, og det er ikke noe mål å være enige heller. Men du er temmelig forutsigbar etterhvert, i dine reaksjonsmønstre, slenger ut dritt, men svarer lite eller inget om du får svar på tiltale..

Det er mange som reagerer på din språkbruk som virker hatsk og nedsettende når du f eks omtaler andre folkeslag som tross alt er medmennesker, for kakkerlakker som trenger kakelakkmiddel og som JØDEPROBLEMET osv. Det er utrolig å være vitne til hva du får deg til å skrive i ytringsfrihetens navn, også her på Nyhetsspeilet, det er mye verre og mer stigmatiserende enn andre ting som slettes over en lav sko her inne.

Både du og redaksjonen, bør være klar over, at det faktisk finnes lover og regler i landet her, mot ondsinnet hets, offentlig mobbing og stigmatisering og det finnes også universelle lover om årsak og virkning. Det du sender ut, av energi, handlinger, ord osv, det vil komme tilbake til deg, om enn i en annen form.

Du skriver: Skulle bare mangle å fordømme ALLE jævla vestlige sau-velgere, svarte som hvite, som legitimerer jøde-vestlig faenskap og bryr seg kun om at deres egne skinn forblir hele.

Dere, bibel-turister, ville behage deres gud ved å protestere mot jødisk terror på palestinsk jord fremfor å reise verden rund og forsøple jorda.
—————————————————————————-
Du trekker generelle slutninger her ang meg og ang ALLE vestlige mennesker, også så vidt jeg forstår.. du fordømmer oss altså ALLE, svarte som hvite, ikke bare jøder.. og amerikanere, men oss alle. Rusere, som du kaller det, for gjennomgå nesten like jevnlig som jøder, fra ditt tastatur.

HVEM ER DET EGENTLIG DU IKKE FORDØMMER BIN LADEN?
Kun deg selv? Andre ser ditt hat, om du ikke klarer å se det selv..

Dine konklusjoner om meg og hva jeg liker og at jeg forsøpler på mine reiser, har forøvrig ingen rot i virkeligheten.

Såvidt jeg forstår kommer du også fra et annet land og har reist? Det å reise, Bin Laden, gjør faktisk at man får mindre fordommer og blir mer tolerant og vidsynt, men mennesker som ikke har reist. Det kan ofte merkes..

Vandalf
Vandalf
11 år siden
Svar til  Singoalla

Du trenger hjelp bin laden…

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Singoalla

Jeg oppfatter Bin Laden som blitzer og ikke noe som jeg er relatert til. Bin Laden skader NyS i denne meldingen.

Quark
Quark
11 år siden

Hmmm, jeg bare lurer på hva som er så spesielt med overskriften. Jeg var forelsket i en mulimsk jente en gang, men for henne var det uaktuelt å gifte seg med en ikke-muslimsk gutt. Sukk, det er nok av nordmenn som ville motsette seg å få mørkhudede inn i familien.

kj
kj
11 år siden

«Bin Laden skader NyS i denne meldingen»

Jeg liker deg mer og mer, Rom…

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Jeg synes Bin Laden har kommet med en del som lyder interessant men svært svært skremmende, om jøder, har ingen mulighet til å sjekke opp om alt holder vann.

Men den ekstreme hatske tonen mot jøder og å omtale dem som skadedyr, kakerlakker osv, det tar også jeg sterkt avstand fra og jeg har ofte tenkt på hvordan utenforstående som kikker inn hit må komme i sjokk og kan forstå at noen fordømmer oss alle som jødehatere selv om vi ikke er det.

Det må være lov å belyse og se kritisk på «den herskende klasse» også om de er jøder, det har vært opgaven til folkets representanter og opposisjonelle til alle tider, når politikere blir korrupte og ikke gjør jobben sin, det må de tåle.

Men respekt for andres MENNESKEVERD MÅ og skal ligge i bunnen, uansett hvor kritisk man blir mener jeg og jeg blir også litt skremt, når det mangler.. i Bin Ladens kommentarer. Det har undret meg at han har kunnet holde på slik, selv her, hvor andre kommentarer slettes over en lav sko, uten å være i nærheten av noe slikt.

Nyhetsspeilet kan faktisk bli dømt i retten for slikt, og det har bekymret meg litt spesielt når så mange gode mennesker legger ned så mye godt arbeid her..

Det foreligger mer en en dom i Norsk rett ang ting som er for bagateller å regne i forhold til dette, bla mot en komiker som laget en sketsj hvor det faktisk var noe om skadedyr og jøder.. men ikke på langt nær å si at de var det! Den gikk på at det også var mange lopper og lus og slikt som gikk med og var ofre i gass-kammere, og han ble DØMT for det.

Det ville være svært trist, om NS skulle få en slik dom og offentlig stempel på seg.. Det ville ikke være til å bære, etter all den gode jobb som mange har gjort her.. ved å dele LYS, men noen må sette grenser om det skal unngås. Grensene er litt rare her iblant..

Rom: Ja vi kan være kritiske vi også, men ser at du også ser og føler at det går langt over grensen til tider. Jeg synes imidlertid Bin Laden kommer med en del fornuftig iblant også, derfor vil jeg be ham om å besinne seg, og om å se sitt eget hat, og forsøke å gjøre noe med det, ønsker ham alt vel jeg, fra hjertet, og jeg regner med at han ikke har hatt det så lett..

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Men det nye er jo, som noen av oss kanskje også har ant en tid, at Bin Laden hater ikke bare jøder, rusere og amerikanere, men like mye alle oss andre, alle i vestlige land, alle i Europa og alle vi som skriver her på NS da, for individer, eksisterer ikke for ham, man tar alle over en kam.. der i gården..

kj
kj
11 år siden
Svar til  Singoalla

Ehem…Singoalla…

Skal vi tro at vi er på vandring på den samme smale sti… bare at vi har begynt i hver vår ende…Vi vet ikke hvor lang veien er men når vi møtes, skal kanskje erkjennelsens eksplosive øyeblikk stå som en himmelsk metansjø foran oss inntil den endelige sannhet kan åpenbare seg…!

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Singoalla

Da er alt greitt. Man kan være så mye misantrop man vil.

«Jeg klarer det ikke mer…….. FUCK OFF JÆVLA IGNORANTER! Måtte dere brenne i helvetes dømmende og pinende ild.»
http://gretten.blogspot.com/2009/02/jeg-en-misantrop.html

Det som blir lovbrudd er om misantropen skulle like sigøyenere eller samer. Det bli rasisme ;-)

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  kjell108

Vet ikke om jeg forstod de to siste kommentarene, men.. morsom link Rom, liker din tilstedeværelse og det meste du kommer med, du har synsvinkler, strategier og meninger om ting som er mer uortodokse enn noen annen her inne. Og det er velkomment, for vi må se alle vinkler og snu og vende på alt :-)

kj: Hm.. du har sagt noe lignende før, vet ikke helt hva slags fantasier dette er, men vil bare formidle til deg at jeg svarte deg på det du spurte meg om i tråden hvor det meste slettes. Og da du etterlyste svar igjen, kopierte jeg inne svaret, håper at du leste det, før det ble slettet som det meste annet der? Vi har en Don Quijote iblant oss, som kjemper en hard kamp mot kommentarene til artiklene sine, i den tro at de faktisk er vindmøller.. istedet for å være takknemlig vil han helst ikke ha kommentarer, så kanskje ham burde få være i fred?

Dog, er jeg begynt å lure nå, på både den ene og den andre. Mest av alt, på artikkelforfatteren her – Tor Karlstad, som jeg tror er et nick, om dere vil vite hva jeg tenker. Men det er ham vel unnt.. han trenger det, med så modig artikkel, MEN det ville vært fint om han ville delta litt i diskusjonen, ikke bare glemme at han skrev den eller kikke på oss fra sidelinjen. Har mine tanker om hvem han kan være men de tankene, de får dere ALDRI ;-)

kj
kj
11 år siden
Svar til  Singoalla

Jeg leser alt hva du skriver Singoalla.

Men syns du burde slutte å være så mistenksom ovenfor andre skribenter her – meg inkludert. Vi hadde en disputt du og jeg, men det er altså ikke slik som du tydeligvis tror at jeg er en ond pst. agent eller noe sånt.

Jeg er meget snill og godlynt person,(ifølge mine kjente og kjære) men som til tider her på NS kan virke noe agresiv. Men du skal vite hvis noen trenger hjelp, er jeg ikke den som er lengst unna. Jeg er langt i fra den personen som du tilsynelatende tror jeg er. Uansett hva jeg skriver her, mener jeg aldri noe vondt eller ønsker å skade noen.

Jeg tror du er en resursterk person som tåler litt motgang, og tydeligvis kan svare for seg.

Det smertet meg litt da du, i sommer, fortalte at du hadde mottatt epost fra meg som inneholdt noe som lignet på trusler. Men som sagt: Jeg tror vi møtes en eller annen plass på stien som fører mot målet…

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Singoalla

kj: Selv ikke du kan lese alt jeg skriver her, for jeg tviler på at du har abonnement på som eksisterer av tråder og artikler her og noen sletter nesten før man får postet og i store mengder kommentarer, som du vet. Det var bare det ene svaret du etterlyste, og beskyldte meg for å være løgner, om jeg ikke gav, da jeg faktisk hadde svart, og som jeg måtte poste igjen. Det var kun det jeg lurte på om du hadde sett, istedet gjentar du dette nå uten å svare på om du leste akkurat det. Vi kan ikke holde på slik. Er svar nå mottatt?

Jeg er ikke innbilsk, det faktum at du igjen sier at du leser hvert eneste ord jeg skriver her, bekrefter bare mitt inntrykk av hvem jeg tror du er, bak ditt nick, av den enkle grunn at det er bare ett menneske jeg kan tenke meg som av visse grunner ser det så viktig å ha full oversikt over alt jeg skriver, at han gidder å bruke så mye tid og krefter her for å få det til. Det er flere enn meg som har ment at du er denne personen. Som forøvrig nå har uteblitt helt fra sin vanlige profil..

Helt sikre kan vi ikke være, men mye tider på det. Og jeg er ikke kjent for å ha dårlig teft.. Om noe jeg skrev, har gnagd og smertet deg, slik du sier, ber jeg om tilgivelse for det fordi jeg ikke kan være helt sikker på hvem du er.

Imidlertid har jeg vanligvis ikke problemer med min hukommelse eller dømmekraft, jeg har også kopi av hvordan du holdt på til tider og når, ser det ikke som en disputt. De ganger du har vært vennlig mot meg, har du snudd og straks om jeg har beveget meg mot den limpinnen, og det skjedde senest i går natt.

Er ikke mistenksom mot hverken skribenter eller andre, tvert om blir jeg stadig kritisert av folk i samme situasjon som meg, om at jeg er alt for lite mistenksom og alt for naiv, for man når man lever i en utsatt situasjon kan man ikke være så godtroende som meg, får jeg høre og det er de som sier dette som får rett. Om jeg hadde vært mer mistenksom, ville jeg brent meg mindre..

Når det kan se ut for leserne til at jeg er mistenksom uten grunn, har jeg som regel svært svært gode grunner til å si det jeg sier. Det er ikke alt som kommer frem på overflaten i kommentarene her på NS. Og det er ikke alt som kan sies, her, og alle med litt innsikt bak kulissene her vet hvorfor.. Jeg håper at sannheten om ALLE ting, også dette en dag vil skinne som en sol, men det er eksakt hva den andre personen frykter mest og derfor må lese alt jeg skriver.. om jeg tar feil, så beklager jeg igjen – det vil vise seg med tiden..

Foreslår at vi nå legger den ballen død og holder oss til tema. Like barn leker best, heter det i et ordtak. Bør det ordtak nå kanskje forbys og sensureres for å være rasistisk og diskriminerende? Har ikke foreldre og familie til alle tider foretrukket at man gifter seg med en fra samme land eller folk som en selv? Og er ikke det egentlig et godt råd da, siden like barn leker best?

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Singoalla

kj, det jeg assosierer med tiltale på nivå «min venn» er en klassiker på Modesty Blaise med en minnesverdig antagonist. Uansett, Singo bruker to damer som kan alle triksene. Det nåløye der er verd å prøve seg på.

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Singoalla

Det nåløye der er IKKE verd å prøve seg på.

kj
kj
11 år siden
Svar til  kjell108

«man kan være så mye misantrop man vil»

Bare stol på dine medmennesker, Rom

Selvtillit er et stikkord, opparbeid deg ubegrenset tillit – ikke misstenk noen for noe – og du vil bli mottatt med åpne armer…

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  Singoalla

Misantroper er ikke antisemittiske. Filantroper eksisterer, men det er ikke så mange av dem. Utrolig hvor god du er til å lukte deg fram, Singoalla.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  kjell108

Rom: Ditto! Det komplimentet kan jeg trygt gi deg i retur, helt utrolig hvor flink du er til å lukte deg frem du også, vi er nok ikke så lette å lure, noen av oss..

Dermed er fordommen om at blondiner ikke kan ha noe under topplokket forhåpentlig tilbakevist, siden fordommer ser ut til å være tema her ;-)

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  kjell108

«Dermed er fordommen om at blondiner ikke kan ha noe under topplokket forhåpentlig tilbakevist»

Nei, jeg mener det var kona Mileva Marić som gjorde tungarbeidet bak relativitetsteorien. Einstein var en svindler. Leste et skuespill av Bertolt Brecht.. Typsisk svindellogikk. Bekreftet i ettertid. De to gjorde karriere med å svindle kvinnene.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  kjell108

Rom: Forstår jeg deg rett her, i at du mener at ingen blondiner kan ha noe under topplokket?

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  kjell108

Rom sier det motsatte Singo, du har totalt utradert myten om at Blondiner er dumme ;)

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  kjell108

Singo, jeg sa «nei» jeg har ikke ment at blondiner er dumme. Det er mennene som ikke klarer å fokusere nøtta. De eneste sjefene jeg tolererer er kvinner. De andre er ubrukelige. Tror Ketil Bjørnstad kom fram til noe lignende.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  kjell108

Takk Rom og søte smurf. Da er Ole Paus nok dypt uenig med dere, selv om han sikkert er glad i kvinner.. han synger:

«Ikke gjør som mora di sier, Jens, mora di er ei ku»
Prøvde å finne resten av teksen på nett, men uten hell.
De er en strofe der som sier: «Får dem noe å si – så blir dem bare psykopater»..

Om kvinner og noen har ment han har rett om de har hatt kvinnelige sjefer som de ikke har likt. Igjen, bør man vel ikke generalisere. Kvinner og menn er også individer, uansett kjønn. Men sangen hans der er helt utrolig kuul da :-)
————————————————————————————————-
Bak enhver mann med success står en kvinne, heter det.. og mange ideer og tanker fra kvinner har nok kommet gjennom menn..

Og når vi nå snakker om jødiske kvinner, og menn, så er det en som i særdeleshet fortjener å nevnes:

Karsten Alnæs har skrevet en omfattende men fantastisk bok om:

Bokomtale: Den russisk-jødiske psykiateren Sabina Spielrein (1885-1941) fikk oppleve på kroppen de politiske tragedier i Europa i vårt århundre. Som vitenskapskvinne øvde hun innflytelse på bl.a. Carl Gustav Jung, Sigmund Freud og Jean Piaget.

Hun var den første som prøvde å kartlegge ødeleggelsesinstinktet i mennesket gjennom en avhandling utgitt i 1912. I dag leses hennes skrifter med økende interesse. I sin tid ble hun usynliggjort og sviktet, samtidig som hun måtte kjempe mot mørke krefter i sitt eget sinn. Romanen er basert på dokumentariske fakta.

Tror hun var verdens første kvinnelige psykiater..
Hun inspirerte både Jung og Freud, og var kanskje kilden til mye av de de begge fremla som sitt.. hun var pasienten til Freud og hadde et forhold til Jung, et vennskap til begge, etter hva jeg husker. Lenge siden jeg har lest boken men den anbefales som en sterk, god og lærerik bok..

Siste gang denne kvinne ble sett var foran en synagoge under krigen, rett før en massakre.. så hun ligger nok i en massegrav et sted.. så mye var hennes tanker verdt..

http://en.wikipedia.org/wiki/Sabina_Spielrein

kjell108
kjell108
11 år siden
Svar til  kjell108

Det jeg skjønner er at hvis jeg klarer å skrive en bok vil du klare å fullføre tre på sammen tiden. Deprimerende.