Jødiske jenter bør unngå ikke-jødiske menn

7K visninger
5 minutter lesetid
198

Iranske Press-TV melder idag at en gruppe av ledende israelske rabbineres koner oppfordrer jødiske kvinner til å unngå å gifte seg med eller arbeide sammen med arabiske menn.

I et nytt anti-palestinsk opprop, har konene til en gruppe av ledende israelske rabbinere oppfordret jødiske kvinner til å unngå å gifte seg med eller arbeide sammen med arabiske menn.

Oppropet, i form av et brev publisert offentlig, signert av nærmere 30 rabbineres ‘koner, skildrer arabiske menn (palestinerne) som mindreverdige til jødiske kvinner og som bør betraktes som fiender.

“For din skyld, av hensyn til fremtidige generasjoner, og slik at du ikke gjennomgår forferdelige lidelser, vender vi oss til deg med en forespørsel, en henstilling, en bønn. Ikke date ikke-jøder, ikke arbeid på steder hvor ikke-jøder frekventerer, og ikke gjør nasjonal tjeneste med ikke-jøder”, sies det i brevet.

For å overtale jødiske kvinner, beskriver brevet også jødiske jenter som stammer fra en edel rase av konger, og at dating en ikke-jøde ville avskjære dem fra deres jødiske identitet.

Oppfordringen, som kom bare uker etter at en Rabbiner i et brev som “oppfordret jøder til ikke å selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder”, utløste kritikk i Israel hvor enkelte politiske og religiøse figurer kaller dette en “hat-kampanje.”

Israels forsvarsminister Ehud Barak har også fordømt de anti-arabiske brev undertegnet av rabbinere og deres koner, og sier disse tiltakene tar israelske tilbake til mørketiden.

«Rabbineren brev og brevet av rabbinernes koner er en del av bølgen av rasisme som truer med å feie det israelske samfunnet inn i et mørkt og farlig sted,” sa Barak.

En araber kommenterer forslaget under artikkelen:
Hvilken araber eller muslim med sin fornuft intakt ønsker å gifte seg med en jøde uansett? Selv om islam ikke handler om rasisme eller noe slikt, ville jeg heller giftet meg med en kristen enn gifte meg med en jøde, med sin begrensede respekt for andre, er de så langt de verste menneskene i menneskehetens historie, der arroganse, dominerende superiority kompleks, og manglende evne til å ta kritikk og korreksjoner går langt tilbake i historien, men likevel wallahu a’lam (Bare Gud vet best)”.

Hadde noen i Norge sagt at norske jenter bør ikke gifte seg med utlendinger, jøder eller muslimer, hadde de blitt kalt nazister og straffet. Men disse Rabbier blir ikke straffet etter internasjonal lov…. Hvorfor ikke?

Har disse Rabbier og deres koner bare sagt det som alle andre bare tenker?

TOPP RABBI: ‘Ikke-jøder eksisterer for å tjene jøder’

Sefardiske leder Yosef: Ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene

JERUSALEM (JTA) – Israelske sefardiske leder Rabbi Ovadia Yosef i sin ukentlige lørdag kveld preken sa at ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene.

“goyim ble født kun for å tjene oss. Uten det, har de ingen plass i verden, bare for å tjene Israels folk, sa han under en offentlig diskusjon om hva slags arbeid som ikke-jøder har lov til å utføre på Shabbat.

“Hvorfor hedninger trengs? De vil jobbe, de skal pløye, de skal høste inn. Vi skal sitte som en Effendi og spise”, sa han til litt full latterbølge i salen.

Yosef, den åndelige lederen for Shas partiet og tidligere sjef for de sefardiske rabbier i Israel, sa også at livet til ikke-jøder er beskyttet for å avverge økonomisk tap for jødene.

“Med hedninger, vil det være som enhver annen person: De trenger å dø, men Gud vil gi dem nødvendig levetid. Hvorfor? Tenk deg at en esel skulle dø, så ville de miste pengene sine. Dette er hans tjener. Det er derfor han får et langt liv, til å fungere godt for denne jøde”, sa rabbineren, som nylig ble 90 år.

Et lydopptak av noen av rabbinerens merknader ble sendt på Israels Channel 10.

Den American Jewish Committee fordømte rabbiens uttalelser i en uttalelse mandag.

“Rabbi Yosef bemerkninger – peker på det vanvittige at jødiske skrifter hevder ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene – er avskyelig og en krenkelse av menneskeverdet og menneskelig likeverd, sier AJC direktør David Harris, “jødedommen lærte først verden at alle individer er skapt i Guds bilde, som hjalp til å danne grunnlaget for vår moralske kode. En rabbiner bør være den første, ikke den siste, for å gjenspeile at dette er grunnfjellet i undervisningen i vår tradisjon. “

http://jta.org/news/article/2010/10/18/2741341/rabbi-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews

Bemerk Rabbiens hatt: Den jødiske hatten, skullcap eller kapel på engelsk, kippah på hebraisk eller yarmulke på yiddish. Hatten skal bæres av alle jødiske menn under bønnetjeneste.

Ikke boligutleie til ikke-jøder

“Øverste Yesha Rabbiner sier jødisk lov forbyr å leie ut hus til arabere. Rabbi Lior utsteder Halakhic domskjennelse som forby arbeid eller leie ut bolig som en sak som kan “true sjeler.”
http://www.haaretz.com/news/top-yesha-rabbi-says-jewish-law-forbids-renting-houses-to-arabs-1.241799

“Israelere er omtrent jevnt fordelt i støtte og motstand mot planen til en gruppe Rabbinere som sier jøder skal unngå å selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder, ifølge en ny undersøkelse.
Dusinvis av senior Rabbinere har nylig offentliggjort et brev med råd om at jøder ikke må selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder.”

http://presstv.ir/detail/157647.html

Rabbinere: ‘Ikke utleie til utenlandske arbeidstakere’
25 Tel Aviv rabbinere signere oppropet: “Ikke ha nåde med dem.”
http://www.jpost.com/LocalIsrael/TelAvivAndCenter/Article.aspx?id=180812

Russia Today rapporterer:

“I Israel er en arabisk mann er dømt til 18 måneders fengsel for “voldtekt ved bedrag”. Sabbar Kashur lurte en kvinne til å ha sex med ham, ved å hevde å være jødisk. Han planlegger å anke avgjørelsen. Og som RT’s Paula Slier rapporter, selv par som velger å ha interreligiøse relasjoner møter sterk fiendtlighet i Israel.

Gresk  Ortodokse Kirke til motangrep

Salonika’s Metropolite Anthimos, Øversteprest i den Gresk Ortodokse Kirke for Pireus, sa på Mega-TV, den største TV-stasjon i Hellas nylig følgende “Adolf Hitler var et redskap for verdens sionisme og ble finansiert av den velkjente Rothschild-familien med det formål å overbevise jødene til å forlate Europa og dra til Israel for å etablere det nye riket. Jøder som Rockefeller, Rothschild og Soros styrer det internasjonale banksystemet som styrer globalisering.”

The European Jewish Congress (EJC) called Wednesday for the Greek Orthodox church to remove the Metropolite of Piraeus, Seraphim, after the high-ranking priest sounded an anti-Semitic rant on Greek TV.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/141286

Dobbeltmoral?

Hvordan blir Rabbiene møtt i vesten?

Med øredøvende taushet. Illuminatets Nye Verdensorden med hovedsete i Jerusalem, er det bygget på uttalelsene til disse Rabbier?

Facsimile fra VG, artikkel 'Kongelig besøk i synagogen'

Facsimile fra VG, artikkel ‘Kongelig besøk i synagogen‘, der det mosaiske trossamfunn maner til dialog.

Her må det manes ganske så kraftig til dialog.  Og vi tror det faktisk er disse gærne Israelske rabbier som må gi alt i den dialog. Kanskje de bør få sparken?

Det hadde vært fornuftig at Det Mosaiske Trossamfunn i Norge gikk ut og tok STERKT avstand fra Rabbienes uttalelser, for å unngå at anti-semittisme skapes i Norge.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

198 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Hva er galt med dette bildet?

Her har du det mye omtalte bildet tatt i Situation Room under aksjonen mot Osama bin Laden. Men en jødisk avis var ikke helt fornøyd med originalutgaven av bildet, og gjorde noen endringer.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4115550.ece

Kanskje alle disse mennene er jøder?

skippern
skippern
Abonnent
13 år siden

Takk Huginsson for oppdagelsen av at den engelske nasjonalsangen ble avspilt under kongens nyttårstale. Her er den forøvrig avspilt under kroningen av Olav.

http://www.youtube.com/user/rettznorge#p/u/2/FFo5SgNEaQs

Når det gjelder kongehuset har det ikke vært annet en frimurerisvineri de siste par hundrede år.
Etter att frimureriet fikk avsatt waasa og etterhvert innsatt frimureren Bernadotte.
Bernadotte hadde ifølge Juri Lina tatovert “død over kongen”,illuminati slagordet “frihet likhet og brorskap” og jakobinernes røde lue på sin venstre arm.
Bernadotte ble kronet som konge av Norge og Sverige i 1818 fire år etter at vi fikk grunnloven vår.
Hans forgjenger skrev om ham i ett brev kjent som ørebrobrevet av 1810 til overstattholder skjøldebrand: att han (Bernadotte) var jøde av fødsel og jakobin med rød lue.

kjell108
Abonnent
13 år siden

Fascismen vokser i Israel. Btselem bli forbudt?

Israeli MPs back ‘McCarthyite’ probe on (human) rights groups

Israeli politics: A lurch to the right?

Israeli MPs have voted to establish a formal inquiry into the foreign funding of human rights groups, in a move critics describe as “McCarthyite”.

The bill accuses local rights groups of damaging the legitimacy of Israel’s military by “branding IDF soldiers and commanders as war criminals”.

It was sponsored by the hard-line party of Foreign Minister Avigdor Lieberman. It follows other recent initiatives from the Israeli right, like requiring an oath of loyalty from non-Jews.

hele teksten
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12127090

o
o
Abonnent
13 år siden

“jesuitter”

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Marius T: Forsøker å si? Jeg sier det jeg sier. Om du leser dine kommentarer fortløpende, så er de veldig anklagende og fordømmende, definitivt liksom. F eks mot Bin Laden, det er ikke særlig mye nestekjærlighet å spore, selv om jeg også kan se hva han skriver. Ser nok mye mer nyansert på det enn han, det finnes gode folk og dårlige innen alle folkegrupper. Men det er litt spesielt når en folkegruppe faktisk sitter på nøkkel og lederposisjonene i alle andres land. Da må det være lov til å belyse det og prøve å finne ut av hva som skjer, stille spørsmål og jobbe sammen om det. Det med projisering, er noe som gjelder generelt, men du var veldig fordømmende, ja. Du så at andre var det, men ser du din egen fordømmelse av andre i dine egne innlegg?

Prøvde også å henlede din oppmerksom het mot det faktum at vi også belyser at jøder er offer for zionismen og blir herjet med av zionistene også. Håper at dette var oppklarende, forstår ikke helt hvorfor jeg må forklare alt igjen, for jeg tror du er ganske intelligent..

Vi forsøker faktisk bare å snu alle steiner for å finne ut av tingene..
Da kan vi ikke være forutintatte eller late som vi ikke ser det vi ser. Vi må kunne snakke om det vi finner. Når vi gjør det reagerer du slik..

klumpen
Abonnent
13 år siden

Æsj, enda en brun artikkel på nyhetsspeilet. Og som vanlig er kommentarfeltet fylt opp med psykotikere som finner en knagg og henge sin egen misere på framfor å konfrontere sine indre demoner. Jeg vet faktisk ikke hvem jeg synes mest synd på, dere eller de uskyldige menneskene som rammes av hetsen deres.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Ikke godt å si, men det er ille så se så mye hat fra folk som hevder de representerer “universell kjærlighet” og lignende.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Quark
13 år siden

Trist og se at dere tilber de psykotiske nazistene og massemorderene som mener vi er kveg men dere velger jo selv

Kanskje er det ikke deres feil engang men kraftig hjernevask som gjør at dere syns masakrer å etnisk rensing på milliarder av uskyldige kvinner og barn er en fin hobby

Alle trenger jo en jobb så da er det vel en menneskerett og få lov til og finansiere begge sider i verdens kriger og konflikter med penger og våpen sånn at en får til salt i grøten ikke sant ?

klumpen
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Hvor henter du det fra?!

Ironien er at jeg har stått utenfor den israelske ambassaden å skreket mer enn det NyS’erne noensinne har gjort, tilsammen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Og at du får minustommel for den kommentaren, Blobb, sier jo litt om trynefaktoren som råder blant tommelnissemafiaen. Tommel opp fra meg for handling og ikke bare tomme ord…

Leser dere tommelnisser i det hele tatt innleggene før dere tomler?

Gutten min er blitt hekta på Brannmann Sam, Eliasbåten og Mikke Mus. Det er ingen lett oppgave å få han til å forstå at tv-titting kun skjer i små doser alderen hans tatt i betraktning.

Er jødene skyld i min sønns begeistring for tegnefilmer?

La meg omformulere spørsmålet;

Finnes det i det hele tatt noe som helst som enkelte av leserne her inne oppfatter som negativt som jødene ikke har skyld i?

Vær så god, tommelnisser. Slakt meg;o)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  klumpen
13 år siden

La oss snu litt på det Vandalf :)

Ser du en eneste kommentar på NS som du ikke opfatte som renspikket jødehat ?

De blir en smule hyklerisk og stå utenfor ambasaden og skrike samtidig som en går til grove personangrep på de som legger ut fakta om ikke-jødene Zionister

Hvor kommer denne dyrkingen av massemordere med milliarder av liv fra ?

Har dere bilder av Rotschildene på veggen og under puten i hjerterammer ?

Koz at din sønn koser seg med Elias, men pass på og holde han unna Cartoon Network osv når han blir eldre

Selv en samlet forskerflokk er 100% enig i at barn som ser mye på barnekanalene utvikler ikke empati og blir egoistiske og kyniske

Siden dere ser spøkelser rundt hver hushjørne og jødehat i hver eneste kommentar på NS så kan dere jo finne bare en eneste kommentar på NS som inneholder jødehat så skal jeg legge meg flat :)

Jeg har ikke sett et eneste ett til dags dato men mulig det kan ha vært noen tidligere som Redaksjonen har fjernet :)

Blobb fikk pluss tommel av meg selv om jeg ikke helt klarer og se han for meg stå på barikadene utenfor ambasaden til Terrorregime til Gris-Ra-Hell og skrike

PS viste dere at jødene sto bak svartedøden, drikker melk fra griser og spiser levende babyer i sataniske ritiualer og mye mer ;) ?

Alt er grundig dokumentert her :)

http://www.mensviventer.no/mvv39/holocoust.htm

kjell108
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Jeg hadde ikke anelse om bin ladens bakgrunn. Hvis vin ladens beskrivelse av Russland under Jelsin stemmer da må den historien fram. Ingen av de russerne jeg har pratet med fortalte den historien. Vi lærte fra media at “neocon” gjorde entre under Jeltsin og senere at russiske pensjonister ble tiggere. Jeg leste et sted at JP Morgan gjorde store bet på Russland, men de ble til giganttap da “neocon” tapte politisk. Russerne begynte etterhvert å bli nostalgiske.

At “neocon” muligens er noe annet enn hva vi tror fortjener å sjekkes. Her kan vi lære mye av hvordan media og journalister reagerer. Hvis noen fakta skal skjules for enhver pris da vet vi hvor vi skal lete.

En takk til bin laden.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Markus T: Det er litt av en tone du tar her, du reagerer veldig sterkt og refsende. Tør nesten ikke snakket til deg.. Du slår fast ting kategorisk, viser til din forskning som har endt opp med en konklusjon som ikke henger på greip.

Det som slår meg spontant er et arabisk ordtak: Dersom du peker på noen med anklagende pekefinger, peker 4 fingre tilbake på deg selv.. husk det. Anklager projiserer ofte egen bagasje. Vi kunne derfor si ditto..

Jeg er ikke rasist og ingen jeg kjenner her er det. Vi stiller spørsmål pga realiteter, ikke oppspinn. Mange her vil mene at det er du som har blitt lurt, jeg synes vi skal la tiden vise. Siden jeg er kabbalist, faller det på sin egen urimelighet om jeg skulle ha noe imot jøder.

Men jeg synes du bør sette deg inn i hvor vondt de ekte spirituelle jøder har det, de som er imot zionismen, hvordan de herjes med. Og jeg synes du skal lese Johannes åpenbaring 2,9 og 3,9. Det er vel ikke oppkok? Det med posisjonene er et faktum, enten du ser det eller ei. Og det er bare et spørsmål før alle ser det, hva da? Det er grenser for hvor lenge man kan benekte et faktum. Mange jøder er enda mer engasjerte mot zionismen enn vi er, de ser det klarere og lider enda mer.

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hva prøver du å si singola?

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Marius: Om du er ein riddar av den heilage grav, so høyrest ikkje det so gale ut for meg, men eg har ikkje mykje kunnskap om slike ordnar. Må innrømma at eg vart litt nyskjerrig, når du seier såpass mykje. Du valde tross alt å leggja inn eit profilbilde med eit symbol som er lett å sjå, då er det ikkje unaturleg at nokon spør. Eg er interessert også fordi eg har vore i Roma fleire gonger, og besøkt mange kyrkjer der, alle dei mest kjende, trur eg. Er det ei stor og kjend kyrkje dette? Er du katolikk av tru då?

Kva skyldast din interesse for Nyhetsspeilet då?
Er det slik at du meiner at ein ikkje har lov til å stilla spørsmål, dersom det visar seg at eit folk sit på alt eller nesten alt av nøkkelposisjonar i landet her, og andre land? Er det slik det skal vera då, meinar du?

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Justitia
13 år siden

1. Bildet er tatt på et offentlig sted og min beskrivelse av symbolet har ingenting med 2. Hva min orden er. Jeg kommer ikke til å si det her heller.

Det er veldig fint å spørre om ting, helt naturlig å menneskelig. MEN å beskylde et folkeslag som har lagt til grunne det meste av det dere selv driver med i dag og kanskje t.o.m. er deres genetiske og kulturelle røtter, med anklager som ikke har noen holdepunkter i annet en zionistiske/cia-propaganda disinfo konspirasjonsteorier som blir kokt sammen for å kanalisere sinne og ta fokuset vekk fra sannheten så må jeg faktisk si i fra.

Dere har blitt lurt og er idioter!

USA har i mer enn 50 år “bekjempet” sosialisme. Men hva skjedde? Hvips ble de sosialistiske selv. Dette kan/vil skje med deg også, at du blir det du tror du bekjemper. Rasisme og annen fascisme kan ikke utryddes med det samme, men kun med K J Æ R L I G H E T & F O R S T Å E L S E !!!

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Jeg er ikke katolikk nei…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Rom er en målbevisst mann, han enser ikke kommentatorer på sidelinjen i sin kamp mot vindmøller og jakten på jødinner som konspirerer i mosen som gror inne i krokene så det knaker, mener han. Han er vår egen Don Quijote :-)

Vandalf prøver å overbevise alle om at Rom ser spøkelser på høylys dag, og koker suppe av ingenting, selv om han vet at Rom av prinsipp ikke bruker hallusinogener..

Bin Laden: Dette er den mest vettuge kommentaren jeg har lest fra deg, og også den mest personlige. Takk for denne. Så får vi prøve å forstå deg. Jeg tror at du og jeg selv om vi har forskjellig tro og bakgrunn, faktisk begge ønsker det beste for Nyhetsspeilet. Da er det viktig at vi ikke blir ekstreme og ytrer oss på en slik måte at drittsekkene kan få noe å ta NS for, for vi vil beholde denne kanal for å nå ut til folket og dele info, ok? :-)

Om du føler for det, kunne du tenke deg å utdype om det er noe som har skjedd i ditt liv, som gjør at du har endt opp med den holdning du har, til jøder?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Jeg er enig at det man avviser, blir man fylt opp med til slutt. En pendel kan ikke svinge i en retning, den blir dratt til motpolen. Balanse er nøkkelen.
Tror du at det går an å bekjempe judanes bestialitet med kjærlighet?
stoppe massakre av innestengte barn med forståelse til judar som tar sine unger med for å nyte synet av drap?
eller gi blaffen, sitte på sofa og svelge jødeprodusert pervers billig dritt fra Tel-Avi-sion?

Du har beklageligvis rett i at jude-gener finnes i annen hver jewropeer da judarne er besatt av sex og forplanting.
Jewropeiske kulturelle røtter kan også trygt føres tilbake til judar, i hvert fall dagens billige surrogat-kultur.
Jeg vokste opp i Sovjet under kommunismen og vet hva ekte massekultur er. Det var filmer som berørte det dypeste i sjelen, hadde fått voksne menn til å gråte. Det var bøker som lærte barn godhet, medfølelse, solidaritet.
Landet ble bygget opp av ruiner trass i enorme menneskelige tap under WW2 på idealistiske grunnlag.
Barna hadde fått den beste på jordkloden utdannelse, uten tvil. Hvert barn kunne utvikle sine evner innen sjakk, musikk, ballett eller matematikk, helt til topp og helt gratis. Det var trygdt å gå alene om natta.
Men vi var totalt uvitende om den møkka som skjulte seg under overflaten.
Da folk fikk vite det med jøde-yankees hjelp, da eksploderte sinne.
Ingenting var hellig lenger, men fordervet og forgiftet. Idealene som var drifkraften, raste sammen. Det var begynnelse på slutt.
Behjelpelig JewWO plantet korrupte jøde-marionetter i landets styre, oversvømmet videomarked med pervers porno og bilder av “det gode vestlige liv” med ølbokser i løse ungdoms hender m.m.
Så startet “landets venner” å ruinere skolesystem som forsynte yankee-vestlige land med førsteklasses gratis spesialister de kunne bare drømme om. Betalte av faen, utvikler de HAARP og øvrig faenskap i dag mot landet de fikk in utdannelse i. Spikrer siste spiker i kista.

Hva er den sannhet NS`lesere tar fokuset vekk fra?
Møkka skal settes i dagslys og grundig undersøkes for å kunne utarbeide et rensemiddel mot den.
Edel sinne blir den driftkraften som vil hjelpe menneskeheten å komme seg opp. Tror ikke at abstrakte kjærlighet & forståelse (til hvem eller hva???) duger til formålet i dagens situasjon.

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  bin Laden
13 år siden

“Tror du at det går an å bekjempe judanes bestialitet med kjærlighet?”
Først kan DU begynne med å lære deg forskjellen mellom sionister og jøder og semitter.

“Møkka skal settes i dagslys og grundig undersøkes for å kunne utarbeide et rensemiddel mot den.”
JA, men man må vite hva møkk er, hvordan det ser ut, og hvordan det lukter. Du må også vite hvordan det burde være.

Tviler på at DU bin Laden hvet noe som helst og at du er en gaaaaal J******* tulling. OMG!

kjell108
Abonnent
Svar til  Justitia
13 år siden

“Dere har blitt lurt og er idioter! USA har i mer enn 50 år “bekjempet” sosialisme. Men hva skjedde? Hvips ble de sosialistiske selv”
——————–

Det er nettopp bedrag vi diskuterer. “Rockefeller Fundation” var bedrag fra første stund. De skulle “opplyse” verden. Planlegging av nye kriger skjedde med skattefritak. Målet var blant annet å få kontroll over olje. Rockefeller tjente penger på alle parter.

Rockefeller Museum in Jerusalem.
http://www.reformation.org/israel.html

“Conspiracy theory” og “antisemittism” er også bedrag. Du finner det 1000 steder i Wikipedia. Hva blir Wikipedia da? Nærmest samme slags “opplysning” som Rockefeller Fundation.

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  kjell108
13 år siden

Se “The Rockefellers” del 1+2. Litt om deres relgiøse bakgrunn men ikke et kvekk om at de er jøder. At de er blitt zionister tviler jeg derimot ikke på. De sponset jo angivelig sjefs zionisten av alle, Adolf Hitler, med 28 M $.

De fleste på denne nettsiden har “åpnet” øynene de siste 2-5 årene. Jeg studerte disse tingene på 90-tallet og min konklusjon er at minst 90% av alt konspirasjons stoff er rent oppspinn. Nå gjelder det å finne veien tilbake til samfunnet.

Lykke til i mørkets labyrint? Uten Gud, Hjertet og LYS her, blir du spist hel…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Mørkets labyrint er ikke noe farlig, det er bare å fylle den med lys. Var det ikke du som hadde en hund til gud? Dog/God. Anubis? Hundeguden til frimurerne finnes der inne et sted i labyrinten.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Ingen av dem er religiøse er min mening, mer teknokrater. Jeg har har ikke hatt noe trosforhold etter tenårene. Når jeg skjønte at C er logisk feil ble jeg bare skeptisk til etablerte “fakta”. Tror du på C?

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hunder er i hvertfall trofaste og menneskets beste venn…

Min Gud er over alt og er ingenting du kan sette et navn på eller avbilde!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
13 år siden

Losjebrødre er også trofaste men om dem er menneskets beste venn er heller tvilsomt ;)

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

Lavmål!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Marius T: Hva tenker du på? Artikkelen eller en eller flere av kommentarene? Går det an å få vite hva symbolet på skjoldet bak deg der betyr? Er det en orden? Losje eller noe slikt? Kan jeg spørre om du er med i noe slikt?

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Artikkelen, mange kommentarer her, og generelt rasismen som er basert på løgner uvitenhet og andre psykoser. JEG BLIR KVALM og trodde aldri NS skulle komme hit hen. (PUKE!)

På tide moderator sensurerer litt før NS blir stoppet pga rasisme og annen søppel.

Men blant oss nordmenn er det jo mange antisemitter og zionister, og de kjenner ikke engang sine egne røtter. D er tamjefan patetisk.

Det er fra en Kirke som hvem som helst kan besøke i Roma. Symbol: Cross of the Holy Sepulchure.

Ja jeg er med i en esoterisk orden.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Er det den katolske Gravridderordenen som ble stiftet på 1800 tallet?
http://www.oessh.no/

kjell108
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Verden er full av rasisme, det er det vi diskuterer.

Holocaust nr 1. Russere, mill. bare hiv dem i nærmeste grav!
Holocaust nr 2. Ukraniere, mill. sultet til døde
Holocaust nr 3. Tyskere, mill. inhumane metoder ble brukt, ikke gassing
Holocaust nr 4. Jøder, mill. gassing
Holocaust nr 5..7?

Prime ansvarlige, Hitler, Stalin, Eisenhower, sionister.

Hvis du mener at de som hater den fremmede naboen er like ille kan diskutere slik “rasisme” også

kjell108
Abonnent
13 år siden

Det amerikanske forsvarsbudsjettet er på under $0.6 trillions.

“On September 10, 2001, then Secretary of Defense Donald Rumsfeld admitted that the Pentagon “cannot track $2.3 trillion in transactions”. It is alleged that the section of the Pentagon destroyed on September 11, 2001 housed records of DoD spending, and the personnel for monitoring that spending.”
http://www.veteranstoday.com/2011/01/02/pentagon-transcripts-official-records-belie-the-911-commission-report/

Opplagt for meg at det skjer ting bak lukkede dører som ikke Kongressen har kontroll over. Hvem er det som egentlig styrer her?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Judar styrer der som i resten av verden med enkelte unntak i Latin Amerika, Iran og noen få til.
Judar i sin tur er nyttige idioter for kosmiske parasitter annunakier.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
13 år siden

Dette er skrevet av en som alltid får slettet sine kommentarer etter få sekunder men fikk kopiert denne gangen
Limer det inn her siden det inneholder mange viktige poenger som er relatert til artiklen :)

Even

Mexico jøder og USA jøder må slutte å juge slik at det blir fred i Mexico og i USA..
Man kan si at Mexico blir undertrykt av jøder og lurt til å lage narko som blir i all hemmlighet stort sett på en måte tatt inn til USA av grupper med jøder som jobber i politiet i USA, og jøder som jobbr i rettsvesenet, cia, fbi og senatorer som er jøder. Så hvis USA og Mellom Ameica skal få bukt med narkoproblemet så må de sjekke slekten til de som jobber i Politiet, rettsvesenet, senatorer, tollen,fbi, cia og avsette dem som er jøder i disse institusjonene. Det er sikkert noen ærlige og greie jøder i disse institusjonene også men det beste for dem er å finne seg en annen jobb inntil det motsatte er bevist. Alle eldre i vrden vet at millioner av jøder i Europa og i USA samarbeidet før andre verdenskrigen og i 5000 år som en storfamile og de prøvde å avsette alle som ikke var jøder i alle lederjobber og ansette kun griske jøder i de stillingene verden over. Og Amerikanske, Engelske og Franske jøder sier bestandig at england og frankrike koloniserte andre land, men i virkligheten var det kun franske og engelske og Nederlandske jøder som koloniserte andre land og ikke engelskmenn og franskmenn som ikke var abrahams barn. Så nå må vi jøder og andre folk få øynene opp og ikke la griske jøder ødelegge natur, drepe andre folkeslag og kulturer bare fordi store grupper med disse fanatiske jødene med tvangstanker om at de er utvalgt til å eie verden og natur og andre mennesker prøver å iverksette at de skal bli mange og overta jorden. Det er en gammel løgn fra en ensom mann ved navn abraham de tror på og at de liksom er de eneste som har noe de kaller skaper på sin side når de er i slekt med Abraham.
nå skal jøder liksom innbilde oss at de har en gammel visdomslære som heter Kabbala som er et nytt påfunn å ta frem. I kabbala snakker de liksom om meditasjon og det har jo jøder lurt kristendommen til å se på som farlig og forbudt ved å si i nytrykte bibler for 120 år siden og oppover at er forbudt fra skapers side og at skaper ikke likera folk mediterer. Og mange jøder som lager kabbala til noe magisk utvalgt til Abrahams barn som liksom er utvalgt av skaper til å herske over de som ikke er jøder på jorden. Mange av disse jødene bedøver alle mennesker i verden utenom dem selv med stoffer i mat, vann, klær og annet som gjør at vi ikke kommer inn i dypmeditasjoner i vårt sinn men det gjør de fordi de unngår å bedøve seg selv, og dermed skal de snart lure oss til å tro de har fått egenskaper som levitasjon av skaper som de som ikke er Abrahams barn dermed liksom ikke har. Og slik har de bedøvet verden i 150 år fordi noen buddhister lærte noen grådige jøder å levitere for 150 år siden og takken for at buddhister lærte dem det er at de liksom skal bare ha Abrahams barn til å kunne dette og de skal late som om de er utvalgt av skaper til å kunne dette. Og disse jødene har bedøvet alle buddhister og hinduer og alle andre i verden utenom dem selv nå i 150 år slik at buddhister og hinduer og andre ikke klarer å komme inn i dypmeditasjoner og selv har disse jødene ikke gjort annet enn å meditere og dermed lære seg mange triks som de har hindret andre i og lære seg. Og grupper med jøder fra England og Frankrike har jo drept så og si hele Afrika og Asia på den tiden de koloniserte dem og da utryddet de alle buddhister i Kina og India fordi buddhister er ikke interessert i å være slaver og de vil heller ikke være tjenere for overtruiske folk som tror de eier andre land og folk og verden. Jøder fra England kom til Asia og trodde de kunne eie asia og trodde de kunne gå ut til alle land og bli ledere fordi de var Abrahams barn og de hadde lært av foreldrene sine at de var spesielt utvalgt til å eie verden og andre mennesker måtte forstå at de kun var utvalgt til å være tjener til jøden, og det tror mange USA jøder på ennå og derfor utrydder de andre mennesker hele tiden som ikke er jøder. for noen år siden så lurte jødr Indianere i reservatene til å lage kasinoer og jøden som ødela masse for indiaerne fikk 2 år i fengsel liksom og det gjorde han ikke fordi han slapp egentlig fengsel også. Jøder i USA produserer så og si all medisin på kloden og plager alle med sin medisin. Jøder i USA har olaget Indianerne i 500 år og de leker at Indianere og Afrikanere ikke er såkloke som jøder i USA. Og i virkligheten så bedøver USA jøder alle som ikke er jøder i USA og gjør dem trege til å tenke og tidlig senile. Og dermed så later jøder der borte som om de er klokere enn andre når de liksom er utvalgt av skaper til å være ledere. Nå må jøder i USA slutte å plage alle som ikke er jøder der borte og jøder i USA må vekk fra jobber i matvare industrien, matvarebransjen, medisin industrien,klesbransjen og annet slik at alle mennesker kan bli klare i hodet igjen etter over 100 år bedøvet av jøder.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Takk for den, Smurfen.
Hva skal vi gjøre nå med denne informasjonen, for å redde våre barns liv?
David Duke hadde et viktig poeng at politi og hæren blir på sine egnes side når de får kunnskap om jødepsykopatenes planer.
Skal neste skritt være opplysningsarbeid blant politi og de militære som hjernevaskes av judar idag?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen;

Dette innlegget var trist å lese. Jeg håper inderlig ikke du innehar de samme synspunktene som vedkommende du har kopiert innlegget til. Det er videre trist å se at tommelmafiaen støtter opp om et så rabiat og hatefullt innlegg.

Les innlegget igjen og spør dere selv;

Er man villig til å godta disse hårreisende, stigmatiserende og krenkende påstandene uten så mye som en eneste kilde?

Noe av det verste jeg har lest (unntatt de rabiate utbruddene til bin laden, vel og merke)…

Please smurfen; si at du ikke tar slikt piss for god fisk…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Du får prøve og lese en gang til Vandalf hva jeg skrev :)

Limer det inn her siden det inneholder mange viktige poenger skrev jeg

Med de håpet jeg folk fikk med seg hvordan zionistene i toppeliten har forsøplet og rasert vår åndlige utvikling mens de selv har hatt monopol på den gudomlige kunnskapen enn kan oppnå gjennom meditasjon i pakt med naturen mm

Selv barna mine som ser på tegnefilmene fra Hollywood prater kun om penger
Som de sier : klarer man og grabbe til seg mye penger så får man mange venner, er en fattig så så får enn ingen venner
Matrialismen lenge leve

Straks CIA/Mossad sprenger en muslim i luften med fjernstyrt bombe i verden så ropes det ut fra media og politikere at muslimene i Norge må gå i demo for å vise at de tar avstand fra terror noe de også har gjort flere ganger
Hvor mange jøder demonstrerte i Oslo mot masakren på Gaza for 2 år siden ?
Hvor mange medier og politikere forlangte at Mosaikk trosamfunnet skulle ut og demonstrere mot volden ?
Hva skjedde ?
Joda mange kom fra fjern og nær og demonstrerte FOR Israels rett til og teppebombe kvinner og barn på Gaza med brannbomber( hvitt fossfor )

Som jeg har skrevet gang på gang så er det fleste jøder gode mennesker men svært mange er blitt hjernevasket av sine rabinere og Zionistledere siden de var spedbarn

Jeg bemerker også at Rom dokumenterer fakta i Evens kommentar

Vi er ved et krysningspunkt nå der folk må ta et valg som jeg skal forklare nærmere nå under en annen artikkel

klumpen
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

“Selv barna mine som ser på tegnefilmene fra Hollywood prater kun om penger
Som de sier : klarer man og grabbe til seg mye penger så får man mange venner, er en fattig så så får enn ingen venner
Matrialismen lenge leve”

Hadde ungene mine sagt noe sånt, hadde jeg skjønt hvilken ræva jobb jeg har gjort som forelder. Skylde på jødene, fy faen at det er mulig!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Du er virklig på hugget i dag Blobb ;)

Joda du har seff rett i at jeg hadde vært en dårlig forelder vist jeg hadde akseptert dette så jeg tar de på fanget og forklarer hva som er de virklige verdiene i livet gang på gang på gang :)

Beste ville vel vært og forby dem og se på TV men da ville jeg vel fått barnevernet på døren

Ikke skylde på zionistene som har produsert søpla ?

Kjøper du godterier til barna dine men så oppdager at noen har forgiftet produktet du kjøpte, hvem skylder du på da ?

http://pakalert.wordpress.com/2009/03/16/six-jewish-companies-own-96-of-the-worlds-media/

klumpen
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Ærlig talt mann, greier du ikke å formidle til ungene dine at penger,ting & tang ikke livet uten å måtte trekke inn jøder? Du burde gå dypt i deg selv…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Mulig jeg er dum min gode venn Blobb men her skjønt jeg ikke helt hva du svarte på, jeg har da aldri nevndt ordet jøde noensinne for mine barn

Hvorfor drasser du inn ordet jøde hele tiden og tilegger meg meninger jeg ikke har ?

Har da sakt fra dag 1 at vi alle er enkeltindivider med ansvar for egne handlinger og linket til gode jøder som denne linknen her som jeg har lagt ut 100 ganger før

http://www.abcnyheter.no/verden/100606/demonstrasjon-i-israel-mot-okkupasjonen

For milliardte gang så gjelder dette den lille Zionist mafian som du hyler som styrer all jævelskapen i verden

Du kan jo se noen minutter av denne filmen her som viser hvordan barn blir påvirket av skjult budskap i hollywood skapte barnefilmer ;)

http://www.youtube.com/watch?v=av8fjk3NxpY&feature=related

Vist det ikke går å debatere saklig med deg uten at du skal trolle så ser jeg ingen hensikt i å forsette og debatere med deg

Fikk du ikke det du ønsket deg til jul siden du er så grinette eller brukte du mer på gaver en det du fikk inn ? gikk i minus i årets jul mao ?

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vandalf, vi har en kilde på dette fra pakistansk skribent

“Engelske og Franske jøder sier bestandig at england og frankrike koloniserte andre land, men i virkligheten var det kun franske og engelske og Nederlandske jøder som koloniserte andre land og ikke engelskmenn og franskmenn ”
http://www.rense.com/general53/brith.htm
—————–

Betyr det noe fra eller til om det var Rotchilds eller briter som organiserte plyndringen, blir plyndring noe verre med Rotchilds ved roret?

Eller skal vi gjøre som norske lærebøker å fokusere på “De Hellige Kyrne” om hvorfor indere er fattige og vi rike.

Den første tilnærmingen er typisk “rasistisk”, den siste tilnærmingen er mere “rasjonell”?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Bevare meg vel.. interessant..
Jeg mener at all sannhet må frem, uansett hva den er, og hvor ubehagelig den er.. for hvem. Har noen gjort noe i det skjulte, skal det FREM før eller senere..
Om noen har gjort mer enn andre blir det mer å grave i..
ALL sannhet skal frem, det kan ikke stoppes..

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom;

Jeg kan ikke se at artikkelen du viser til på noen som helst måte bekrefter påstandene i innlegget til smurfen. Artikkelen er interessant nok den, og jeg biter meg særlig merke i utsagnet om at det var en strategi å få giftet jødiske kvinner inn i aristokratiske familier i Europa.

Rabbinernes formaninger kan åpenbart ikke ha nådd frem til disse jødiske familiene;o)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Vandalf
“jeg biter meg særlig merke i utsagnet om at det var en strategi å få giftet jødiske kvinner inn i aristokratiske familier i Europa. Rabbinernes formaninger kan åpenbart ikke ha nådd frem til disse jødiske familiene;o)”
—–

Imponerende argumentasjon. Disse jødinnene kan forsvare seg med at de var allerede gitt med barn eller døde da de fikk oppfordring
“Oppropet, i form av et brev publisert offentlig, signert av nærmere 30 rabbineres ‘koner, skildrer arabiske menn (palestinerne) som mindreverdige til jødiske kvinner og som bør betraktes som fiender.”

Det blir formildende omstendigheter.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Jewish_nobility

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hvorfor kunne ikke dronningen akseptere at Diana inngikk et forhold/giftet seg med en muslim? En teori er at hva Diana visste i neste omgang ville muslimene få vite :-(
Det blir nasjonal sikkerhet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Det som er spesielt er jo at det er dette de har GJORT, adel, kongefamilier.. stjerner, kjendiser, alle i posisjoner alle vi beundrer. Det er så gjennomført at man blir overveldet og skulle virkelig ønske at det IKKE var slik. Det er rett og slett for jævlig.. jeg vil ikke at det skal være slik! Det går ikke AN! Det har vært og er min reaksjon, men hva hjelper det når det er fakta? Ubehagelig men fakta?

De har jo laget bank-systemet, Rotchildsene og noen familier de minglet med, og de som laget penge og bank-systemet det er de som styrer verden som en mafia-familiebedrift. Familiebedrift, er hva det er, faktisk. Selv USA. Mafia-familiebedrift, Virginia-company eid av Vatikanet og det Britiske kongehus, i følge David Icke..

Jeg søker sannhet helt kompromissløst, da må jeg være åpen for å finne hva som helst, selv om jeg ikke liker det. OG DET er årsak til at NS publiserer dette også. Idealisme, faktisk på tross av faren for stigmatisering..

Du er dyktig Rom.. Når du først får teften på ordentlig..
Du er en av oss, vet du, Lyset skal komme.. fra Nord, :-)
Sette søkelyset på alt som ikke tåler dagens lys, spesielt i krokene..
Glem nå ikke…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

“Disse jødinnene kan forsvare seg med at de var allerede gitt med barn eller døde da de fikk oppfordring”

He he, ja sant nok, men tror du denne holdningen er noe som er av nyere dato?

Er det først i nyere tid rabbinerne og deres nærmeste er blitt… rabiate?

Helt alvorlig, Rom;

Når du leser innlegget smurfen har kopiert og postet her (som førøvrig ser ut til å være skrevet av en forstyrret tenåring hva angår innhold, gramatikalske ferdigheter og retoriske evner), hvilke tanker gjør du deg om det?

Noen momenter til vurdering;

“Jøder i USA produserer så og si all medisin på kloden og plager alle med sin medisin.”

Finn minst 3 feil…

“Og i virkligheten så bedøver USA jøder alle som ikke er jøder i USA og gjør dem trege til å tenke og tidlig senile”

Akkurat ja…

” jøder i USA må vekk fra jobber i matvare industrien, matvarebransjen, medisin industrien,klesbransjen og annet ”

Hm, kan jøder egentlig jobbe med noe som helst uten at de har skumle hensikter?

Hva tenker du om utsagn som dette? (ikke min sarkasme, bare for å presisere det).

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Vandalf: Du får meg faktisk til å le, og jeg ler ikke av deg :-)

Dette er et meget seriøst og tragisk tema, såpass kan vi være enige om.
Videre er jeg ikke i tvil om at Rom har værer noe reellt, ellers hadde ikke Rom brukt av sin tid på dette. Rom er en strategisk og meget uortodoks mann, som ser synsvinkler på tingene som vi andre bare kan drømme om..
Rom er en ressurs for Nyhetsspeilet, og flere og flere ser det :-)

Jeg kan ikke gi deg samma karakteristikk som Rom, Vandalf, for du jobber ikke for å få lyset inn i de mørkeste krokene, snarere med å bortforklare krokenes eksistens, mens Rom henger over deg med en stor svær strålekaster så prøver du å redde det du reddes kan. Dere er begge dyktige og har vært i basketak før, både med hverandre og ande.

Selv har jeg ikke sovet i natt, er så overtrøtt at øynene har begynt å svi og renne men jeg må jo se hva Rom har fått teften av her og om den svartze katze klarer å forhindre ham denne gang, i å nå inn i kroken med strålekasteren sin.

Rom mener at det er jødinner i mosen der inne og holder lykten. Mens den sorte katten gjør så godt han kan for å hindre lysstrålen i å nå det ullne der inne slik at vi andre kan klare å skimte hva det er for noe..

Øynene mine renner men det er ikke lett å legge seg i en sådan stund. Og så gir du meg latterkick, Vandalf, for du er faktisk veldig flink til å skrive når du er i humør som nå og ikke gretten..

Hvordan går det Rom, kan du skimte ugler eller er det jødinner i hybelkaninene der inne i hjørnet eller har Vandalf lyktes i sine avledningsmanøvre og i å ta lys-kilden fra deg?

OG hvor lenge har dette egentlig pågått? Var jødinnene døde og begravet før de fikk dette rådet, sa du, eller ble det noe på dem, av engelsk adelsblod?

Hvor lenge har jødinner generelt fått slike føringer og råd ang giftermål? Var det sikke slik at de skulle gifte seg med sine egne? Eller fremmed adel?
Og kjærligheten da, ofrer jødinner den for familiens ære og makt?

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Tor Karlstad
“Hadde noen i Norge sagt at norske jenter bør ikke gifte seg med utlendinger, jøder eller muslimer, hadde de blitt kalt nazister og straffet. Men disse Rabbier blir ikke straffet etter internasjonal lov…. Hvorfor ikke?”

Vandalf
“Sitatet jeg har gjengitt forteller meg også at artikkelforfatter overhodet ikke har peiling på hverken norsk eller internasjonal rett, og det bør man kanskje ha et minimum av når man kommer med påstander og problemstillinger som sitert ovenfor…”
—-

Vandalf, du benekter jo at rasisme blir ulovlig. Holdningen din ligger på planet: Og hvilken lov forbyr liksom rasisme??

—–

“Israel diskriminerer systematisk kristne og muslimer, kvinner og etniske minoriteter, slår amerikanske myndigheter fast i en ny rapport.”
opprinnelig
http://mobil.tv2.no/nyhetene/utenriks/-israel-diskriminerer-kristne-og-muslimer-2998460.html
————
25 Tel Aviv rabbinere signere oppropet: “Ikke ha nåde med dem.”
http://www.jpost.com/LocalIsrael/TelAvivAndCenter/Article.aspx?id=180812
————-
Russia Today rapporterer:
“I Israel er en arabisk mann er dømt til 18 måneders fengsel for “voldtekt ved bedrag”. Sabbar Kashur lurte en kvinne til å ha sex med ham, ved å hevde å være jødisk. Han planlegger å anke avgjørelsen. Og som RT’s Paula Slier rapporter, selv par som velger å ha interreligiøse relasjoner møter sterk fiendtlighet i Israel.”
———

Rasisme er diskriminering og kommer i konflikt med prinsippet om at alle er like for loven. Dette formulerer man ikke i den enkelte paragraf, det er noe som er overordnet loven.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

“Jøder i USA produserer så og si all medisin på kloden og plager alle med sin medisin.”

Dette ble veldig generaliserende fra kilden. Hva som sjekkes er at Big Pharma er de som tjener mest, til de grader. Amerikanske oljeselskapene kommer i skyggen av dem. Amerikanerne bruker dobbelt så mye på “helse” som europeiske land, og disse utgiftene stiger som en rakett i USA, uavhengig av økonomisk kriser, og ulike europeiske land.

http://www.ritholtz.com/blog/2010/12/u-s-health-care-costs-since-1980/

Dette er STORT, jævlig STORT. Helse er blitt den store utgiften for familiene, en ny type skattlegging folk. Big Pahrma er større enn bensin. Større enn mat også? Her er det snakk om noen få MNC’er, som selger piller til opptil 100 kr-stk i utsalg, men som koster bare 2 kr å produsere. Jfr. olje, der er produksjonskostnad halve eller hele råoljeprisen, og masse konkurranse med alternativer som etanol. Det er ingen som har patent på olje.

Det ser ut som politikerne er maktesløse overfor dette Big Pharma-uhyre. Hvis Obama skal få gjennom noen helsereform må det skje i samarbeid med Big Pharma. Hvis Obama konfronterer Big Pharma blir han han avsatt for å ikke være amerikaner ?… de finner sikkert på noe.

Hva er dette uhyre om har all makt? Det er mye større enn noe familier, det er noe som korrumperer hele det politiske systemet i USA, og Hollywood også?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Nei, nei, nei og atter nei, eller njet som de sier i Russland, Singoalla;o)

Jeg er absolutt for å belyse alle kriker og kroker. Mine lykter er dog hakket mer nyanserte enn de største lyskasterne som av og til lyser så sterkt at vi blir blendet. Og er man blendet ser man heller intet. Jeg synes også lyskasterne ofte belyser feil kroker, kall de gjerne blindspor. Det er nå engang min mening, og det har jeg forsåvidt redegjort for i talløse innlegg de siste 18mnd jeg har vært aktiv her, som forøvrig har vært en berikelse, bare for å ha sagt det.

Jeg synes forsåvidt at det er absurd at jeg, halvt araber, tilsynelatende er den eneste her inne som forsvarer jøder generelt mot denne åpenlyse stigmatiseringen som pågår nå. Og det til tross for at jeg intenst er i mot Israels behandling av mine palistinske brødre og søstre. Men, og det er viktig; Å skjære en hel folkegruppe (ved å konsekvent benytte benevnelsen jøder) over én kam, og således demonisere en hel folkegruppe hvis store majoritet ønsker fred og fordragelighet, akkurat som du og jeg, mener jeg bærer helt galt avsted. Det viser da vitterlig også historien, ikke bare i forhold til jøder, men feks tutsier, armenere, kurdere etc

Utsagn om at jøder bedøver ikke jøder er ikke konstruktivt og bidrar på ingen måte til å belyse noe som helst annet enn et forkvaklet menneskesyn, etter min mening (minst like forkvaklet som jødiske rabbinere som mener seg og sine overlegne meg og andre ikkejøder. Begge leire representerer søppel og fortjener strengt tatt å forbigås i stillhet, men det er ikke lett…

Litt om mitt forhold til Rom;

Jeg har etter hvert fått sansen for Rom, og vi er da heller ikke like intenst i tottene på hverandre som vi var for en tid tilbake. Han?? har ofte nye vinklinger på emner, utfordrende synspunkter og og et ustoppelig pågangsmot. Noen ganger er han genial, andre ganger komplett uforståelig (for genial?) og ofte irriterende da han sjelden eller aldri besvarer mine spørsmål til han. Derfor er ditt siste innlegg, Rom, gledelig lesning:

“Hva er dette uhyre om har all makt? Det er mye større enn noe familier, det er noe som korrumperer hele det politiske systemet i USA, og Hollywood også?”

Jepp, definitivt genial til tider…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Vandalf: Rom er som god årgangsvin.. man lærer seg å sette pris på ham etterhvert og over tid kan man forstå og se hans kvaliteter og hvordan han glimter til. og viser oss vei på de mest uante stier. Du har rett i at han er genial til tider, andre tider helt uforståelig.. men det er ikke godt å si hvor mye av dette som kan være strategi.. han enset ikke meg heller så du :-)

Han blir stadig misforstått av nybegynnere og uforstående, men vi faste her vet å sette pris på ham etterhvert ja. Hans funklende kvaliteter må man være litt obs for at de ikke skal gå oss hus forbi, fordi du tror kanskje at han holder på med noe helt uforståelig eller gjentagende, og der ligger plutselig diamanten :-) Rom har også en høy stjerne hos Synnøve :-)

Ang rasisme så håper jeg at jeg har vist både deg og andre over tid, at jeg ikke har snev av det i meg, og jeg kan uttale meg kritisk til begge sider, vekselvis, ang slike spørsmål som dette. Rett skal være rett, man må forsøke å se tingene litt nyansert og den enkelte situasjon og individ for seg, JA, men det ER også en konspirasjon, en imponerende en også.. dessverre.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

SIngo, jeg lagrer noen meldinger. Når jeg rødmer sier helst ingenting. Hva skal man si, tusen takk?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom: Det er deg vel unnt :-)
Tusen takk selv, for den du er, og det du bidrar med :-)
Vandalf verdsetter deg også, og det oppnår man ikke lettvint..

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hva er egenlig rett i historiebøkene?

Being a person of Pakistani origin, I was on the receiving end of it. This can be of help shedding light on what really took place under the shadow of British-Illuminati imperialism. Please feel free to publish it.

To start with, its no coincidence that British imperialism begins only after the Illuminati Jewish bankers, the Rothschilds become established in Britain and realise that they cannot exploit the rest of the world in a similar fashion, since the usual tactic of infiltration into corridors of power would not work in foreign lands. They therefore simply appropriated the British flag as theirs and used the British as their extensions in non-Western lands. The British were dosed with pride in the “empire”, “race”, “Christianity” and “Queen” whereas it was really Rothschild’s empire they were making.

The greatest evidence of collusion between Illuminati and early Imperialists is the great friendship between racist coloniser Cecil Rhodes and the house of Rothschild. This has been detailed in Fritz Springmeier’s “Bloodlines and the Illuminati”

I would like to take the instance of colonisation of the subcontinent (India, Pakistan and Bangladesh).

The British East India Company who snuck into India under the guise of traders first initiated colonisation. You can read about their Illuminati links at this page http://user.pa.net/~drivera/fw5.htm which says that “They were closely related to the Levant Company, and the Anglo-Muscovy Company, and spawned the London Company, which was chartered in 1606 by King James I, to establish the Virginia Plantation on a communistic basis, and the Plymouth Colony in 1621.” And again “Every year, 24 Directors were elected by the Court of Proprietors (or shareholders, a majority of which were English Masons).” …

According to this link, “A report on Indian Industrial Commission published in 1919 said that the industrial development of India was at any rate not inferior to that of the most advanced European nations. India was not only a great agricultural country but also a great manufacturing country.”It was the lure of Gold which attracted the Illuminati…..
Robert Clive was an ambitious Englishman. Though not Illuminati, his ambitions made him a pawn in the hands of the Illuminati and his efforts are single handedly credited with establishing a British empire in India. Yet, once he succeeded in doing that, The Illuminati had him removed like a hair in the butter; even had him court-martialed and replaced with one of their operatives!

All was going well. According to this link “The vacuum created by the contrived ruin of the Indian handicraft industries, a process virtually completed by 1880, was filled with British manufactured goods. Britain’s industrial revolution, with its explosive increase in productivity made it essential for British capitalists to find new markets. India turned from exporter of textile to importer.”

http://www.rense.com/general53/brith.htm

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
13 år siden

Adekvate judar som Benjamin Freedman avslører judaismens skjendige kjerne og sionistenenes skjendige knep ( http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm ) mens zombierte judarnes nyttige idioter her på NS forsvarer jøde-bestialske uhyrligheter dokumentert her: http://youngfoxredux.blogspot.com/2009/01/take-walk-through-gaza.html
Bruk tid og les jøde B.Freedmans avsløringer hva “takknemlige edle” judar har gjort mot det tyske folket som alltid behandlet disse skurkene godt.

Den samme økonomiske blokaden får Iran i dag som takk for god jøde-behandling US`judar takket Ahmadinejad for.
Judar kaller hårreisende jødiske genocid i Palestina for “selvforsvar”, akkurat som de gjorde det mot Tyskland Freedman fiorteller om.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

David Duke om jødemafia som har rundtstjålet, fordervet og ødelagt rusland: http://www.youtube.com/watch?v=dlGdisZfFBU&feature=player_embedded
Hva mer venter jewropeisk populasjon på?
Tror de at de er søtere for judar enn rusere?

kjell108
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
13 år siden

http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm
Når de blir skyldig i WW I, JFK, 911 (Irak, Afganistan, Pakistan?) og det imellom i store trekk, da blir de som “Al Qaida”. Alt henger i hop, bomben i Stockholm, siste innbrudd hos dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde, Robert Kennedy, Martin Luther King, Dr. Kelly, Robin Cook, trakkasering av John Anthony Hill, Homeland Security, Estonia og skepsis.no ?

Den neste blir at vi lærer er at de har god kontroll med HAARP og chemtrails, og at det samkjøres med kriger i Midt-østen?

Reaksjonene
HAARP ?? Hvilket “HAARP”?
Chemtrails ?? Hvilket “chemtrails” ?
Benjamin Freeman ?? Hvilken “Benjamin Freeman” ?

Alt sammen henger ihop?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hva mener du med “Når de blir skyldig i WW I, JFK, 911, Irak, Afganistan, Pakistan, da blir de som “Al Qaida”?
“Al Qaida” som ingen har sett, er deres syke fantasipåfunn og trekkes ut av gamle skapet når de trenger å avlede publikums oppmerksomhet vekk fra sine egne terroraksjoner.
JewWO og deres hora FN klarte ikke å skremme Iran til å stoppe sitt atomprogram, da drepte jøde-vestlige snikmordere en rekke iranske fysikere, har plantet virus i datasystem på iranske anlegg.

Reneste jøde-vestlig terror, men hva bombarderes vestlige masser med via jødeeide propagandamedier?
Jo, det er “Al Qaida” med utallige terrorceller avslørt og likvidert av våre beskyttere CIA-mossæd-KGB-PST pluss utallige “selvmordsbombere” som dreper sivile på markeder eller mistenkelige vesker i farlig nærhet til vestlige skinn…
Som Freedman påpeker (http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm), eide judar tyske propagandamedier de hadde råd å kjøpe under depresjon mens arbeidende tyskere ikke hadde råd til brød for sine barn.

Det samme skjedde etter den jødestyrte demonteringen av Sovjet.
Det var jøde Gaidar sitt påfunn å kamuflere jødisk ran av naturressurser med utdeling av 1stk. “voucher” til alle sovjetere.
Helt tilfeldigvis var det kun etniske jøder som hadde penger til å kjøpe opp disse nytteløse vouchere til gi-bort-pris og bli eiere av massemedier (som sender kun pervers dritt siden), alle bedrifter som ble utsugd for profitt og ruinert siden, bortsett fra olje- og gasspumping.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

“Al Qaida” symboliserte erkeskurken. Men for bin Laden gir “Al Qaida” ingen mening.

NWO gir ingen mening for de fleste, utover noe som militante anti-globalistisk ungdom bruker som slagord når de går amok under viktige internasjonale møter.

anti-globalister = “folk som mener verden blir bedre uten handel, med selvforsyning istedet – tidligere kalte man den sosialister”

Ikke så greit for meg.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Les mitt neste innlegg og se video om globalt jøde-organisert Golodomor [sultedød] http://www.youtube.com/user/EuropaNations14#p/c/2D3156BA6AF26047/6/gzKOyzllfxQ
så skifter du din arrogante mening om jøde-globalister og nasjonal selvforsyning kanskje.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
13 år siden

David Duke avslutter sin nye video “Hvordan dør nasjoner” optimistisk trass i “The Zionist Matrix of Power in America” http://www.youtube.com/watch?v=y3loaWR_Nqo&feature=player_embedded , se fra 2:10 (beklager rusisk oversettelse, prøv å finne uten) :
“Vi [goyims] er fortsatt i flertall.
Når tilstrekkelig mange forstår hva sionistenes planer handler om, vil både hær og politi være med oss.
Da skal vi ut i gatene og kaste parasittene ut av massemedier og VÅRE regjeringer.”
Amen.

Til sovende sauer anbefales video om jødeorganisert Golodomor (sultedød) i Ukraina: http://www.youtube.com/user/EuropaNations14#p/c/2D3156BA6AF26047/6/gzKOyzllfxQ (se bilder av deres fremtid fra 5:40)
Det samme venter de smarte kakerlakkene som bestemte seg å overleve jødisk terror sittende i sprekker.
De blir utsultet i sprekkene sine om ALLE ikke-sauer ikke reiser seg NÅ til dødskamp med parasittene som skaper verdensomfattende matmangel i dag!

P.S. førstnevnte video forteller om israhellisk påbud å gifte seg kun med jøder og bevare jøder som en monolitt “nasjon” mens jewropa skal multikultureres og elimineres (fra 10:20) .

kjell108
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Dette er ukjent for meg, en link mellom folkemordet i Kongo og diamant-selskaper. Tips for dem med interesse. Kilden er omfattende.

Genocide in DRC : role of CIA & Mossad part I – 08-11-08, 02:52 PM
TO THE SONS & DAUGHTERS OF ZION (AFRIKA)

Today, mis-leaders from Afrika and their puppeteers from the west are meeting in Nairobi to talk about the crisis in the DRC. Why did the war have to intensify at this time? And it is the innocent women and children of Africa who are suffering so that some white arse can live large off our heritage while we be labeled backward and primitive. Every well informed Pan-Afrikanist will tell you about cause of wars in mineral rich Afrika. We are being raped and plundered left-right-and-center. It always makes me wanna cry when I think of the challenges we as black people go through in our not yet free Land. Obama may be the president of the USA, but will he stop the greedy international capitalists pillaging the wealth of poor Africans?
….
Here is some information that will enlighten us Black men and women on who really controls Afrika.

Maurice Templesman is one of the top funders of Barrack Obama and Hillary Clinton and the Democratic Party. Templesman was the unofficial ambassador to the Congo (Zaire) for years, but a new Israeli-American tycoon has replaced him. In the world of bling bling and bling bang, some things change, some stay the same. The CIA, the MOSSAD, the big mining companies, the offshore accounts and weapons deals—all hidden by the Western media. The holocaust in Central Africa has claimed some six to ten million people in Congo since 1996, with 1500 people dying daily.[1] But while the Africans are the victims of perpetual Holocaust, the persecutors hide behind history, complaining that they are the persecuted, or pretending they are the saviors. Who is responsible?

For Israeli-American Dan Gertler, business in blood drenched Congo is not merely business, it is a quest for the Holy Grail. Young Dan Gertler goes nowhere—does nothing—without the spiritual guidance of Brooklyn-born Rabbi Chaim Yaakov Leibovitch, a personal friend of Condoleeza Rice.[2] Gertler and Leibovitch are two of the principals behind a diamond mining company, Emaxon Finance Corporation, involved in the Democratic Republic of Congo (DRC). Gertler and gang won the majority rights to the diamonds from the state mining company, Société Minière de Bakwange, MIBA, found near the government-controlled town of Mbuji-Mayi, the rough diamond capital of the world.
http://www.bnvillage.co.uk/news-politics-village/101196-genocide-drc-role-cia-mossad-part-i.html

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Forunderlig hvor godtroende verdens borgere er. Det bør snart være på tide å revidere sitt forhold til religion og tro. Hvor mange må spikres til kors, drepes, myrdes, gasses, sultes osv før man ser at det eneste det lyser av er galskap.
Den destruktive og totalt uvirkelig atferd religion leder til tjener intet, aller minst sjelen velferd.

Vennligst ikke kom drassende med – “bare man har den hellige ånd”. Statistisk er den hellige ånd ikke noe annet enn en hypnose, skapt av å lese et mytologisk språk man ikke er klar til å forstå.

Start eksempelvis her: Idiot`s guide to Islam :-)

http://the-koran.blogspot.com/search?updated-min=2008-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=50

http://inthenameofallah.org/index.html

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Uffda: Den hellie ånd, er noe ganske annet enn hypnose. Men de fleste kristne som snakker om den hellige ånd, aner intet om hva de snakker om. Prøv bare å spørre dem eller en av deres prester om å definere og forklare den hellige ånd.. de har ikke peiling, har ingen anelse, likevel påberoper de seg å ha denne..

De som virkelig har den hellige ånd, er fulle av visdom, innsikt og forståelse, som er hva den hellige ånd faktisk GIR.. Og akkurat det er hva som mangler, innen tradisjonell kristendom og annen dogmatisk tro. Dog er det ingen grunn til å forkaste alt som heter religion, sannhet og reell innsikt, finnes, andre steder..

MEN, jeg kan gi deg helt rett når det gjelder at FAKE-utgaven av den hellige ånd, den kunstige matrix som også kan være mind control og elektromagnetisk påvirkning, det ligner til forveksling på hypnose, JA..

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Tro er ikke en betingelse for å bli uteksaminert fra fysisk væren. Sannheten er mer verdifull å kjempe for.
Religioner har demonstrert gjennom flere tusen år at den ikke forvalter sannheten ansvarlig og er derfor ubrukelig. Dette de geistliges paradis er for meg en forfalskning og vrengebilde av virkeligheten.
Begrepet den hellige ånd har vært kjent og beskrevet for mer enn 3000 år siden, og i Bibelen billedlig bla som Jakob`s stige.
I vitenskapen så langt kan den hellige ånd forklares som DNA, eller lys/photoner som stimulerer DNA og gir ny kunnskap/helbredende evner. Bio-photoner er lys som stråler ut fra cellene våre og kan forklare hvordan fjernhealing mm virker.
Hypnose er ikke noe å beskjeftige seg med.

CIA
CIA
Abonnent
13 år siden

Hva er greia med alt hatet mot Jøder?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Det er så enkelt CIA at dersom jeg hadde skrevet

– Det finnes mange snille jøder

Så ville jeg fått minustomler i bøtter og spann.

Dersom noen hadde skrevet

– det finnes mange slemme jøder

Så ville vedkommende fått plusstomler i bøtter og spann.

Det er en tragedie, og vitner etter min mening om sterkt mangelfullt utviklet inntellektuel kapasitet hos tommelnissene…

Vi er nødt til å fjerne oss fra stigmatisering av en hel folkegruppe, ellers synker vi ned på akkurat samme nivå som rabbinerne som mener jødiske jenter ikke skal gifte seg med ikke jødiske gutter.

Forstår man ikke dette har man minst én skrue løs…

kjell108
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf
“Er rasisme blant jøder verre enn blant nordmenn eller muslimer?”
———-

Hvis du ønsker slike rangeringer så blir det din jobb å spesifisere hva “rasisme” er. Det kan være så mye

1. At man egentlig hater “svartinger” (en privatak)
2. At man omtaler “svartinger” nedsettende
3. At man selv ikke vil leie ut rom til “svartinger”
————————————————————————————-
4. At man omtaler “svartinger” nedsettende i media
5. At man lager lover om å ikke leie ut til “svartinger” (eller andre diskriminerende lover)
6. At man utviser alle “svartinger”
7. At man beslaglegger eiendom til “svartinger”
8. At man internerer “svartinger”
9. At “svartinger” likestilles med husdyr

Pkt. 1 er ikke noe som jeg regner som “rasisme”. Det blir å define rasisme uten at det foreligger en handling. Det handlingene som er rasistiske. Folk er fri til å tenke akkurat hva de vil.

I politisk sammenheng er ikke privat rasisme mye på bruke tid på (pkt, 2 og 3)

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Om grunnen for at man skriver sånn ting, for og få tomler opp, så burde man kanskje ikke skrive noe i det hele tatt!

Dette er sikkert noe som er tatt fra Iransk eller Palestinsk media, som en slags sverte kampanje mot Israelere!
Jeg er pro-Israelsk og synes lite om ett slik hat!

kjell108
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf
“Israels adferd i midtøsten bunner ikke ut i at talmud har gitt de forrang over alle andre folkeslag. Det er realpolitikk, og intet annet.”

Man kan like godt si
Tyskernes adferd under VK2 bunnet ikke i at nazi-ideologi hadde gitt dem forrang over alle andre folkeslag. Det var realpolitikk, og intet annet.”

??

“Realpolitikk” er mer eller mindre synonymt med fascisme og stalinisme.

KIissingers realpolitikk innebar drap på Allende i praksis og planleging av bombing av sivile med atombomber. Vil det være god realpolitikk for sivile å skyte Kissinger? Antagelig. I realpolitikk blir spørsmålet om hvordan morder skal komme seg forbi sikkerhetsvaktene, og å treffe hodet, ikke halsen. Hodet er god “realpolitikk”. Hva er moralen? Realpolitikk har ingen moral. Er realpolitikk tillatt i henhold til norsk lov? Nei, det blir terrorisme.

Er Israels sionisme “realpolitikk”. Uten tvil.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Hat aksepteres ikke, heller ikke mot oss Goyims ;-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Enig Thunder. Vi kan ikke for at enkelte jøder uttaler seg så nedlatende og mener at ikke-jøder ikke er mennesker, at bare de er Guds utvalgte og at vi ikke har rett til å leve eller være herrer i eget hus (land) og at de derfor kan tillate seg hva det skal være av faenskap, fordi vi er for dumme til å ha rett til å leve (Som Rockefeller mener om 90 % av jordens befolkning)

Jøder er de mest intelligente av rasene, sies det og da må vi rett og slett passe oss for å ikke bli lurt trill rundt når de også skryter av hvor lett det er i selveste Talmud.. spørsmålet er bare i hvilken GRAD de har lurt oss..

Det står jo i Bibelen at ALLE, alle verdens hærer en dag skal stå samlet mot Israel, det er vel den dagen folk har våknet opp til rekkevidden av bedraget og lureriet.. spørs om en del religioner også står i fare for å ryke da..

MEN, vi må også ta høyde for, at det kan være en del splitt og hersk-agenda..

Det er et faktum at de falske jødene har stjålet de ekte jødenes skrifter, identitet og symboler, nettopp for å kunne bruke dem som syndebukker.. splitt og hersk, vi må ikke bite på dette.. Det er svært sannnsynlig at jesuittene også har sine lange og mange tentakler dypt inne i denne materien.. glem ikke det.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det er jo blitt postet masse her som viser at jøder er gode mennesker. Gode sionister er det vel verre med. Noen ville hevde at denne siden http://www.jewsagainstzionism.com/antisemitism/holocaust/gedalyaLiebermann.cfm
ville vært hat mot jøder, om de ikke visste det var skrevet av jøder.

TH
TH
Abonnent
13 år siden

Er det en debatt som går an å utføres uten at alle må komme med personangrep her på Nyhetsspeilet???

Denne artikkelen er viktig for den viser hvordan rabbinere ser på ikke-jøder, selv om sammenligninger med hvordan enkelte muslimer ser på vestlige kan være veldig relevante så er det bare å ta et dypdykk i Talmud så forstår man hvordan den internasjonale jøde tenker. Og spør deg selv, hvorfor har det vært så stort fokus på omskjæring av muslimske jenter, når alle jødiske gutter blir omskjært på den åttende dagen? (Les denne, ikke for såre sjeler: http://piratenews.org/jewish-rabbis-suck-dick.html )

Og forresten, visste du at levitter ikke lar andre levitter gifte seg med vanlige jøder? Og for levittene så er man levitt om far er levitt, det går altså ikke på morslinja.. Så også den internasjonale jødedommen er bygd opp hierarkisk..

Noen ord om sionisme… Det er ikke jøder, men sionister sier noen her.. Hva er en sionist? Er ikke det en person som jobber for en jødisk stat? Fins ikke Israel idag? Hva er sionisme i dag da, kampen om verdensherredømme? Da er det kanskje jødene som står bak “NWO”-planene? Selv så trenger jeg ikke å bruke ordet jøde lenger, det er for ødelagt(likt rasisme), jeg kaller dem for talmudister – det er likheten mellom rabbinere nevnt i artikkelen og “gode” jøder som Jews against zionism. Skal vi ta noen utdrag fra Talmud? Kos deg og lær hvordan de blir opplært til å tenke om oss goyim: http://www.rense.com/general86/talmd.htm

“Sanhedrin 59a

To communicate anything to a Goy about our religious relations would be equal to the killing of all Jews, for if the Goyim knew what we teach about them, they would kill us openly. ”

Ta ordene til Bobby Fischer, eks sjakkguru, geni, jøde som til slutt fikk nok:
http://www.youtube.com/watch?v=-D7APJ4dr78

The myth of the good jew: http://video.google.com/videoplay?docid=-7445633656966084890#

Lar noen sinna gutter få siste ordet:

Godt nytt år :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  TH
13 år siden

Synd at du ramler i nøyaktig samme fellen som artikkelforfatter, Tony.

Dette;

The myth of the good jew: http://video.google.com/videoplay?docid=-7445633656966084890#

er søppel…

hvem er vedkommende? på hvilket grunnlag uttaler han seg? er han ekspert på jøder? Hvorfor generaliserer han? (eller rettere sagt, stigmatiserer?)

Det er synd å se hvordan hatet, intoleransen og fremmedfrykten lever i beste velgående her på speilet, også blant artikkelforfattere.

Du skriver;

“Kos deg og lær hvordan de blir opplært til å tenke om oss goyim”

Reflekterer du noengang om hvordan du opplærer andre til å tenke om dem?

Har hjernen kortsluttet?

TH
TH
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Hei Vandalf, synd at du faller i samme fellen som den første linjen jeg skrev – kan du virkelig ikke diskutere talmudister uten å ty til personangrep? Hjernen min fungerer i beste velgående, takk for oppmerksomheten.

Og at du tok tak i Myth of the good jew forventet jeg(at noen skulle gjøre), på grunnlag som du skriver at han ikke har noen doktorgrad å vise til, derimot kan han vise til mange gode poenger og derfor jeg la ved linken, en morsom vinkling på et viktig spørsmål. Nok om han. Han snakker på lik linje som meg som enkeltperson.

“Reflekterer du noengang om hvordan du opplærer andre til å tenke om dem?”

Kan svare på den og CIA sitt spørsmål, det handler om bevissthet, bevissthet på hvordan de lærer å tenke om andre som ikke er lik seg selv. Har du noen gang reflektert hva som skjer med et menneske når vedkommende fra barns av blir forklart at han eller hun er guds utvalgte folk og alle som ikke er som han er dyr? (goyim oversatt til norsk er kveg) Man trenger ikke psykologutdannelse for å forstå at det skjer noe med deg da…

“Det er synd å se hvordan hatet, intoleransen og fremmedfrykten lever i beste velgående her på speilet, også blant artikkelforfattere.”

Spar deg for dette, fint om du vinkler svaret ditt mer konstruktivt mot saken og ikke mannen, jeg tar gjerne debatten om du ønsker det.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Tony:

Personangrep? Dakar liten…

Jeg stilte et spørsmål da jeg oppfatter argumentasjonen din som intellektuelt kortsluttet. Det mener jeg fortsatt, i likhet med argumentasjonen til artikkelforfatter. Det er en lang vei igjen til personangrep, så du trenger ikke vri deg unna min kritikk ved å spille ut det ynkelige personangrepskortet.

Jeg forstår at du ikke forstår hvilken felle du selv og flere med deg går i. Det er mildt sagt hoderystende å være vitne til måten å argumetere mot jøder på. Jeg kunne postet lassevis med rasistiske uttalelser fra nordmenn, muslimer, hinduer etc etc.

Hvorfor lages det en sak ut av slike uttalelser fra rabbinere, men ikke fra feks imamer eller predikanter?

Dette er et enkelt spørsmål som jeg forventer svar på!

Er rasisme blant jøder verre enn blant nordmenn eller muslimer?

Du sier:

“Har du noen gang reflektert hva som skjer med et menneske når vedkommende fra barns av blir forklart at han eller hun er guds utvalgte folk og alle som ikke er som han er dyr?”

Noen spørsmål til deg;

Tror du det er mange jøder som blir fortalt dette? Som tror på dette? Snakker vi 5 % av jødene, 30 %? 70% ? Hva vet du egentlig om den jevne jøde? Eller den internasjonale jøde, som er en av dine benevnelser?

Utifra det du skriver mistenker jeg at du vet fint lite. Du tror du vet, men det er noe helt annet…

Så min kritikk som lyder;

“Det er synd å se hvordan hatet, intoleransen og fremmedfrykten lever i beste velgående her på speilet, også blant artikkelforfattere.”

Mener jeg er vel begrunnet, og den bør derfor også besvares og ikke avfeies med personangrepsfinten…

Hvorfor ser jeg ingen artikkel her om muslimers forfølgelse av kristne og jøder i feks Irak?

Eller om hinduers forfølgelse av muslimer i India?

Hva er det som gjør jøders gjøren og laten så uendelig mye mer interessant å skrive om enn feks andre folkegrupper?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

PS: jeg ser at jeg skriver krast. Ikke ta dere nær av det. Se på det som engasjement.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf spør: Hva er det som gjør jøders gjøren og laten så uendelig mye mer interessant å skrive om enn feks andre folkegrupper?

Kort svar: Fordi jødene har konspirert målrettet for verdensherredømme, enten du tror og ser det eller ei, så besitter de det som er av nøkkelposisjoner verden over, i land etter land og også andre posisjoner hvor man kan påvirke, bli berømt, beundret, tjene lassevis med penger osv osv.

Dette gjelder både i Norge og i alle mulige andre land, det er bare å sjekke. Om noen finner unntak for dette, så ber jeg om at de legges frem her. Det er så gjennomført at det er lettere å nevne unntakene og svært vanskelig å finne dem.. igjen, jeg synes det er leit at det er slik, men slik er nå engang resultatene av disse bestrebelser, og da er det ikke så rart at folk snakker om det.. når de begynner å se dette og det var det som skjedde i Tyskland en gang også. Det er dette som gjør jøder fullstendig annerledes enn alle andre folkeslag på jord, og de mener også selv å være i en særstilling.

Skulle ønske at det IKKE var slik Vandalf, men med åpne øyne, ser man det.

TH
TH
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf: Kan du ta tak i hva som er temaet? Du unngår konsekvent å svare på noe rundt Talmud som skrifter og snur dette til andres hat mot andre, det er ikke temaet. Her snakker vi om talmudister, deres tankegang, innhold og syn på andre som ikke er seg selv.

“Tror du det er mange jøder som blir fortalt dette? Som tror på dette? Snakker vi 5 % av jødene, 30 %? 70% ?”

Svar:”Når man i jødisk tradisjon snakker om å studere Tora, så er det oftest Talmud man sikter til. Generasjon etter generasjon av jødiske menn har tilbragt store deler av sine liv i små grupper som fordyper seg i talmudstudier.”
http://www.snl.no/Talmud

Og jeg kan godt utdype mine personlige meninger om jøder at jeg bryr meg fint lite om familien Kaufmann leser Toraen(GT) og lever etter jødiske tradisjoner og skikker, så lenge de holder seg unna Talmud.. Det er Talmud jeg finner avskyelig og om du som ikke jøde(som du hevder selv) ønsker å forsvare Talmud skal du få lov til det. Stockholm-syndromet i action? :) <– [er ment som en spøk, ikke snu dette til en debatt er du grei]

"Hva er det som gjør jøders gjøren og laten så uendelig mye mer interessant å skrive om enn feks andre folkegrupper?"

Som Singoalla skriver så er den viktigste grunnen til å fokusere på dem at de ønsker verdensherredømme, de gir totalt blanke i alle som ikke er jøder og står bak det meste faenskap verden har sett, for å svare direkte.

Og kan du slutte å legge egenskaper på meg? Slutt å mistenke ting om min egen kunnskap, jeg har brukt mye tid på å lese om disse talmudister og selv om dine barrierer ikke kan brytes på temaer som jøder, holocaust o.l. så behøver det ikke være slik at jeg tar feil og du har rett. Og vær så snill å svar på et spørsmål med et svar og ikke et nytt spørsmål.

Hva er egentlig ditt syn på Talmud? (ikke noe svar om Koranen nå takk).

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Talmud stinker ballesvette. Et avskyelig rasistisk manifest for alvorlig sinnslidende mennesker.

Men det har liten relevans og liten innflytelse i det store og det hele.

Israels adferd i midtøsten bunner ikke ut i at talmud har gitt de forrang over alle andre folkeslag.

Det er realpolitikk, og intet annet.

Så vil jeg sitere fra ditt innlegg;

“”Hva er det som gjør jøders gjøren og laten så uendelig mye mer interessant å skrive om enn feks andre folkegrupper?”

Som Singoalla skriver så er den viktigste grunnen til å fokusere på dem at de ønsker verdensherredømme, de gir totalt blanke i alle som ikke er jøder og står bak det meste faenskap verden har sett, for å svare direkte. ”

Finn minst én feil…

Eller la meg heller stille et spørsmål;

Er ikke dette sterkt stigmatiserende?

Altså grunnen til at vi skal fokusere på jødene (stigmatisering)

– at de ønsker verdensherredømme (stigmatisering: Ønsker alle jøder verdensherredømme, eller noen? Er dette representativt for jøder generelt? Finnes der representanter for andre folkegrupper som ønsker verdensherredømme, eller andre religioner osv. Er det verre om en jøde ønsker verdensherredømme enn en russer, kineser eller pakistaner?)

– gir totalt blanke i alle som ikke er jøder (stigmatisering – mener du å si at alle jøder gir blanke f. i alle som ikke er jøder? Hvor har du dette fra? Gjelder dette jøder generelt, eller noen spesielt? Finnes det nordmenn som gir blanke F i alle som ikke er nordmenn?)

– Står bak det meste faenskap verden har sett (stigmatisering – utsagnet er hinsides enhver fornuft, Mener du virkelig at jøder generelt står bak det meste faenskap verden har sett?)

Problemstillingen er ikke at du ønsker å være kritisk til rabiate rabbinere som føler seg hevet over alt og alle pga Talmud. Problemet er at i retorikken så er man så unyansert at man skjærer alle over én kam, og det er en uakseptabel måte å argumentere på.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Neida Vandalf vi tar oss ikke nær av det :)

Du får derimot min medlidenhet og sympati

Stockholmsyndromet har tross alt vært kjent i lang tid :)

http://no.wikipedia.org/wiki/Stockholm_-_syndromet

TH
TH
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf skriver: “Talmud stinker ballesvette. Et avskyelig rasistisk manifest for alvorlig sinnslidende mennesker.”

Der ser man, da er vi enige om en ting ihvertfall.

“Men det har liten relevans og liten innflytelse i det store og det hele. ”

Hvordan kan du si det når flesteparten av alle jøder følger Talmud? Når jøder er så overrepresentert i politikk, media, bankvesen, økonomi, privat sentralbankvesen, underholdning osv..

“According to the Israel Central Bureau of Statistics there were 13,421,000 Jews worldwide in 2010”
http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_population

Hvordan kan et folkeslag med så liten andel av verdens befolkning ha så mye makt i egne hender? Det er ikke akkurat noe som kommer over natta.. De har jobbet systematisk for det som skjer nå og de stopper ikke før de vinner eller blit stoppet igjen.

Og ja, var litt i overkant stigmatiserende med den ene setningen, så i etterkant at den var litt drøy, men fakta er at de fleste jøder i dag blir opplært i Talmud og det gjør dem i sine egne øyne til overmennesker med stor kåthet for makt og kontroll.

“Problemstillingen er ikke at du ønsker å være kritisk til rabiate rabbinere som føler seg hevet over alt og alle pga Talmud. Problemet er at i retorikken så er man så unyansert at man skjærer alle over én kam, og det er en uakseptabel måte å argumentere på.”

Jeg er klar over at alt har både svart og hvitt i seg og det meste handler om balanse, dessverre for jødene i sin helhet så går vekta overdominerende på den ene siden. Og skal jeg forsvare jødene litt så er også de fleste jøder i dag nyttige idioter for presteklassen sin(levitter og koyanims) og de kan ingenting for at de er født inn i denne sektlignende “religionen”. Men realititen er fortsatt den Vandalf at de ønsker å ta over landet vårt, verdensdelen vår og for den saks skyld hele verden om de klarer og selv om ikke dette gjelder alle så er det en stor overrepresentasjon av diverse talmudister i de viktigste maktposisjonene i dag i Vesten i dag.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  TH
13 år siden

Bare en liten korrigering Tony.

Jews against zionism er ultraortodokse jøder som forkaster både sionisme og talmud. Jeg synes derfor ikke det er rimelig at man bruker talmud i mot dem. Men når det er sagt, så er det desverre slik at ultraortodokse jødene er en nærmest ubetydelig minoritet som blir behandlet på samme vis som oss andre kveg. Er du kjent med britisk grisrahellisme Tony?

Likte du at man spilte den engelske nasjonalsangen som intro i kongens nyttårstale?
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7444957

Fin tekst i grunn for de som har sansen for hellig krig…
http://en.wikipedia.org/wiki/God_Save_the_Queen

sangen Jerusalem er også en engelsk nasjonalsang som ble innført på samme tid som stiftelsen av britisk israhellisme og sionisme.

Smakebit:
I will not cease from Mental Fight,
Nor shall my Sword sleep in my hand:
Till we have built Jerusalem,
In Englands green & pleasant Land

Det er overhode ikke rart det er krig.
Og grisrahell lover mere.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7446463

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr: Den sangen Jerusalem er mektig vakker da og personlig har jeg sans for den visjonære kunsner og visjonær William Blake.. han var gnostiker.

Og de linjene dreier seg om de legendene som finnes om at den anglikanske kirke faktisk sies å være grunnlagt av Jesus, Maria og Jesu onkel, Josef av Arimathea som hadde en del handel med england, bla når det gjaldt tinn.

Ja, jeg vet at gnostisisme også misbrukes, likesom kabbalah,
overalt hvor det er sannhet, vil den også øyeblikkelig forsøkes pervertert.

Vil vi finne ekte sannhet, gjør vi lurt å å lete der svertekampanjene og propagandaen foregår heftigst, også via utubevideos..

Sannheten om de GODE TORAH-tro jødene som det stadig henvises til, er at de tilhører flere forskjellige ultaortodokse grupper, og trosretninger. og at de er gode kabbalister :-) Det ER faktisk sannheten.. det er hva de er.

Kabbalistene har alltid vært de levende spirituelle mystikere, med ekte kjærlighet og interesse for esoteriske studier, og det å leve for og med søken etter sannheten om Gud, seg selv, universet osv.

Det er korrekt at deres MOTSTANDERE ER TALMUDISTENE, de mer sekulære jødene som følger Talmud dvs menneskebud mer enn Guds lover.

Selv er jeg helt overbevist om at dette er Jesu brødre i ånden, og at Jesus selv var en stor kabbalist. Ingen propaganda eller forsøk på å sverte, pervertere eller endre kabbalah kan endre på det faktum, som alle med innsikt i kabbalah er istand til å se..

Deres hovedkvarter ligger fremdeles i dag, i den lille byen SAFED, i Gallilea, akkurat i det kjærneområdet der Jesus vokste opp.. og om Jesus sa man: ENNÅ EN AV DISSE GERNINGENE FRA GALLILEA (mirakelmenn fra Gallilea, var den gang som i dag – kabbalister)

At de er harde motstandere av all zionisme visste jeg, men jeg visste ikke at de også forkastet hele talmud, TAKK for det, Sigr, det viser at de virkelig er mine brødre og søstre i ånden :-) Talmud har aldri vært noe for meg heller.

Det er korrekt at de vært forfulgt, stigmatisert og trakassert, både bakover i tid hvor det var dødsstraff for å følge deres tro, også innen jødedom.. og inntil vår tid hvor Dagbladet faktisk skrev en artikkel for noen år siden om hvor ekstremt motarbeidet og herset med denne gruppe jøder blir av andre jøder rett og slett fordi.. de er anti-zionister og motstandere av staten Israel blant annet, som de mener er et hån mot deres tro og skrifter. Dette fordi de selv venter på at Messias skal komme og danne Israel her på jord, det er for dem en vederstyggelighet at mennesker forsøker seg på det som for dem er en gudommelig oppgave.

Felles for de som virkelig er Torah-tro er at de er LETT GJENKJENNELIGE PÅ SIN KARAKTERISTISKE KLESDRAKT, rett og slett fordi det er slik man faktisk blir seendes ut, klesmessig dersom man virkelig har respekt for de hellige skriftene, de jøder som IKKE går kledd slik, følger ikke skriftene!

For dem er Torah ikke bare et skrift, men som en levende organisme.. JEG HAR ALDRI SETT EN ENESTE EN AV DISSE JØDENE I NORGE, men de er ikke så få heller, andre steder, men bor i helt egne samfunn, hvor de holder sammen, antagelig pga den massive motstanden de møter.

Det er også strengt forbudt for dem å søke eller ta makt i det samfunn hvor de lever i eksil.. så, antagelig finnes ingen ekte troende jøder i Norge, eller?

De har også sagt at deres ledere ble drept under krigen og ERSTATTET MED ZIONISTER.. så det kan ikke ha vært lett for disse å bevare sin tro osv.. infiltrert og forsøkt kuppet er bare fornavnet..

Det at vi stadig hører at de ultraortodokse skaper problemer, tror jeg er propaganda, da de sekulære materialistiske jødene er i krig med de ortodokse.. Everything is upside down, i vår tid, glem ikke det..

TH
TH
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr; jeg vil gjerne se noe på det du skriver om Jews against zionism. Jeg og forsvarte de før, men ble godt motbevist i en diskusjon en gang av en som viste meg noe overbevisende. Tar jeg feil så er jeg alltid åpen til å korrigere min kunnskap :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Kongesangen Er det de spiller i starten av nyttårstalen til Kongen, må få meg meg hva kongen sier hvert år :) Men det er veldig rart at de bruker melodien til den engelske nasjonalsangen, det må jeg si.

Og for å svare på spørsmålet ditt, ja, har lest en del. Jeg er en av de som er overbevist om at Israel ikke vil være noe sentrum om de skulle finne på å vinne den “hellige” krigen sin. Jeg anser Israel som ganske tapt og at det smeller der nede i midtøsten er det ingen tvil. Den reelle makta vil ha hovedsete i Europa og det er også en grunn til at de fleste Israel-innbyggerne er Khazar og Ashkenazi-jøder. Og det er ingen tvil om at verdens mektigste land heter England, men nettverket bak har store røtter i land som Tyskland, Frankrike, Nederland, Danmark m.fl.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  TH
13 år siden

Jo, Vi bruker wikipedia som utgangspunkt:

Haredisk jødedom eller ultraortodoks jødedom er en konservativ fløy av ortodoks jødedom som har et fundamentalistisk syn på den religiøse tradisjonen og som oftest er sterke motstandere av sekularisme og i større eller mindre grad andre sider ved det moderne vestlige samfunnet. Blant harediske jøder finnes det et relativt vidt politisk spenn – for eksempel er mange harediske grupper sterkt sionistiske, mens andre grupper (som f.eks. Neturei Karta) er erklærte motstandere av staten Israel, ettersom de hevder at den er et inngrep i Guds plan med det jødiske folk.
http://no.wikipedia.org/wiki/Haredisk_j%C3%B8dedom

One basic belief of the Orthodox community in general is that it is the latest link in a chain of Jewish continuity extending back to the giving of the Torah to Moses at Mount Sinai.

Men:
Jewish law, known as halacha, is considered a set of God-given instructions to effect spiritual, moral, religious and personal perfection. As such, it includes codes of behavior applicable to virtually every imaginable circumstance (and many hypothetical ones), which have been pored over and developed throughout the generations in a constantly expanding collection of religious literature. An early written compilation of halacha, the Talmud, is considered authoritative.
http://en.wikipedia.org/wiki/Haredi_Judaism

Så ultraortodokse jøder kan også være sionister og talmudister.

Men jews against zionism er Neturei Karta jøder, og de bruker Jerusalem Talmuden og ikke den babylonske.
http://en.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta
http://www.nkusa.org/

Som en kommentar til England, så lever det britiske imperiet i beste vellgårnde, og både Norge og USA er deres provinser. Men hvem har styrt det britiske imperiet i de siste årtusnene?

TH
TH
Abonnent
Svar til  TH
13 år siden

Takk Sigr, nyttig informasjon.

“Men jews against zionism er Neturei Karta jøder, og de bruker Jerusalem Talmuden”

Neturei Karta jøder er nytt for meg, de har jeg ikke hørt om tidligere. Sikkert en konsekvens av at jeg ikke har sett så mye på jerusalem talmud, den er lite gjeldende helhetlig, men kan være et argument for de gode jødene jeg hører så mye om.

“Men hvem har styrt det britiske imperiet i de siste årtusnene?”
Ihvertfall så er det ganske avslørende når sefardiske jøder fikk begrenset adgang til England og når den britiske imperialismen startet – det tok ikke lang tid…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  TH
13 år siden

Tror nok det er mange jøder ellers også som er antizionister. Jøder i Israel som ikke har fått innsikt og forståelse om hva som skjer rundt de. Som Tony er inne på. Folk som er blitt hjernevasket i fra de var bittesmå. Kan man egentlig fordømme slike? Jeg vet det er mange vanlige jøder i USA som hater staten Israel.
Jeg kjøpte filmen The Little Traitor i sommer, faktisk var det en annen jeg skulle kjøpe og ble skuffet da jeg kom hjem. Allikevel filmen var veldig fin og ga meg et noe annet syn på Israel etter krigen enn det jeg hadde før jeg så den. Skulle ha fulgt opp litt mer og lest boken den var bygd på, men det er jo så mye å lese nå for tiden… Linker til en side som beskriver noe av handlingen. Selv om det var forbudt å si det hatet tydeligvis noen av jødene britene mer enn Hitler selv. Jødene var hatet sterkt av britene og behandlet de deretter. Spenningen var på bristepunktet og jødene hadde en motstandsbevegelse mot britene.
En liten biefing her: http://www.theskykid.com/movies/the-little-traitor-2007/

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  TH
13 år siden

Tony, se litt på denne. En kjapp innføring i hva de står for:

Rett etter fødselen av det skittne dyret grisrahell lagde de også en egen nasjonalsang:

G-d is our King,
Him do we serve
The Torah is our Law
And in it we believe.
We do not recognize the heretical Zionist regime.
Its laws do not apply to us.
We will go in the ways of the Torah
In fire and water.
We walk in the ways of Torah
To sanctify the Name of Heaven

Dette er ingen styrt opposisjon, de driver full krig.

En fin sang til de som liker spansk hip hop.
http://www.youtube.com/watch?v=BSr1_r2OAPM&feature=related

Har du noe utdypende info angående da sefardiske jøder fikk begrenset adgang til England og når den britiske imperialismen startet?

Jeg har koblet det britiske imperiet til denne historiske hendelsen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_conquest_of_Britain

Det forklarer jo også hvorfor england var så kjapp med å adoptere kristendommen, men under sitt eget hierarki.

TH
TH
Abonnent
Svar til  TH
13 år siden

Sigr: det var en god innføring, skal gjøre mer research på dem, jeg har mulig tatt veldig feil der. Takker for info.

Når det kommer til den britiske imperialismen så anser jeg at den startet på slutten av 1600-tallet slik jeg har forstått det.

http://no.wikipedia.org/wiki/Det_britiske_imperiet#Bakgrunn:_Det_engelske_imperiet

Tar man en titt her, så ser man at sefardiske jøder fikk tilgang til England allerede i midten av 1600-tallet. Jeg tror og forskjellen mellom Marrano-jøde og sefardiske jøder er minimale, mye tyder på at dette er krypto-jøder. Det kan også være interessant at også i Norge fikk sefardiske jøder tilgang til riket før jødeparagrafen ble opphevet.

http://no.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8disk_historie_i_England#Innledning

Thunder: det var faktisk mange jøder som støttet Hitler, også etter krigen. Gertrude Stein bl.a. selv jødisk(homofil og feminist) gikk så langt å ville nominere Hitler til fredspris.

Jeg kom forøvrig over en interessant fortelling av en israeller, han forklarer om hvordan det var å være Talmud-student og hvordan han opplevde sitt liv som ung.
http://ygurvitz.net/?p=46

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Men det nye er jo, som noen av oss kanskje også har ant en tid, at Bin Laden hater ikke bare jøder, rusere og amerikanere, men like mye alle oss andre, alle i vestlige land, alle i Europa og alle vi som skriver her på NS da, for individer, eksisterer ikke for ham, man tar alle over en kam.. der i gården..

kj
kj
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ehem…Singoalla…

Skal vi tro at vi er på vandring på den samme smale sti… bare at vi har begynt i hver vår ende…Vi vet ikke hvor lang veien er men når vi møtes, skal kanskje erkjennelsens eksplosive øyeblikk stå som en himmelsk metansjø foran oss inntil den endelige sannhet kan åpenbare seg…!

kjell108
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Da er alt greitt. Man kan være så mye misantrop man vil.

“Jeg klarer det ikke mer…….. FUCK OFF JÆVLA IGNORANTER! Måtte dere brenne i helvetes dømmende og pinende ild.”
http://gretten.blogspot.com/2009/02/jeg-en-misantrop.html

Det som blir lovbrudd er om misantropen skulle like sigøyenere eller samer. Det bli rasisme ;-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Vet ikke om jeg forstod de to siste kommentarene, men.. morsom link Rom, liker din tilstedeværelse og det meste du kommer med, du har synsvinkler, strategier og meninger om ting som er mer uortodokse enn noen annen her inne. Og det er velkomment, for vi må se alle vinkler og snu og vende på alt :-)

kj: Hm.. du har sagt noe lignende før, vet ikke helt hva slags fantasier dette er, men vil bare formidle til deg at jeg svarte deg på det du spurte meg om i tråden hvor det meste slettes. Og da du etterlyste svar igjen, kopierte jeg inne svaret, håper at du leste det, før det ble slettet som det meste annet der? Vi har en Don Quijote iblant oss, som kjemper en hard kamp mot kommentarene til artiklene sine, i den tro at de faktisk er vindmøller.. istedet for å være takknemlig vil han helst ikke ha kommentarer, så kanskje ham burde få være i fred?

Dog, er jeg begynt å lure nå, på både den ene og den andre. Mest av alt, på artikkelforfatteren her – Tor Karlstad, som jeg tror er et nick, om dere vil vite hva jeg tenker. Men det er ham vel unnt.. han trenger det, med så modig artikkel, MEN det ville vært fint om han ville delta litt i diskusjonen, ikke bare glemme at han skrev den eller kikke på oss fra sidelinjen. Har mine tanker om hvem han kan være men de tankene, de får dere ALDRI ;-)

kj
kj
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg leser alt hva du skriver Singoalla.

Men syns du burde slutte å være så mistenksom ovenfor andre skribenter her – meg inkludert. Vi hadde en disputt du og jeg, men det er altså ikke slik som du tydeligvis tror at jeg er en ond pst. agent eller noe sånt.

Jeg er meget snill og godlynt person,(ifølge mine kjente og kjære) men som til tider her på NS kan virke noe agresiv. Men du skal vite hvis noen trenger hjelp, er jeg ikke den som er lengst unna. Jeg er langt i fra den personen som du tilsynelatende tror jeg er. Uansett hva jeg skriver her, mener jeg aldri noe vondt eller ønsker å skade noen.

Jeg tror du er en resursterk person som tåler litt motgang, og tydeligvis kan svare for seg.

Det smertet meg litt da du, i sommer, fortalte at du hadde mottatt epost fra meg som inneholdt noe som lignet på trusler. Men som sagt: Jeg tror vi møtes en eller annen plass på stien som fører mot målet…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

kj: Selv ikke du kan lese alt jeg skriver her, for jeg tviler på at du har abonnement på som eksisterer av tråder og artikler her og noen sletter nesten før man får postet og i store mengder kommentarer, som du vet. Det var bare det ene svaret du etterlyste, og beskyldte meg for å være løgner, om jeg ikke gav, da jeg faktisk hadde svart, og som jeg måtte poste igjen. Det var kun det jeg lurte på om du hadde sett, istedet gjentar du dette nå uten å svare på om du leste akkurat det. Vi kan ikke holde på slik. Er svar nå mottatt?

Jeg er ikke innbilsk, det faktum at du igjen sier at du leser hvert eneste ord jeg skriver her, bekrefter bare mitt inntrykk av hvem jeg tror du er, bak ditt nick, av den enkle grunn at det er bare ett menneske jeg kan tenke meg som av visse grunner ser det så viktig å ha full oversikt over alt jeg skriver, at han gidder å bruke så mye tid og krefter her for å få det til. Det er flere enn meg som har ment at du er denne personen. Som forøvrig nå har uteblitt helt fra sin vanlige profil..

Helt sikre kan vi ikke være, men mye tider på det. Og jeg er ikke kjent for å ha dårlig teft.. Om noe jeg skrev, har gnagd og smertet deg, slik du sier, ber jeg om tilgivelse for det fordi jeg ikke kan være helt sikker på hvem du er.

Imidlertid har jeg vanligvis ikke problemer med min hukommelse eller dømmekraft, jeg har også kopi av hvordan du holdt på til tider og når, ser det ikke som en disputt. De ganger du har vært vennlig mot meg, har du snudd og straks om jeg har beveget meg mot den limpinnen, og det skjedde senest i går natt.

Er ikke mistenksom mot hverken skribenter eller andre, tvert om blir jeg stadig kritisert av folk i samme situasjon som meg, om at jeg er alt for lite mistenksom og alt for naiv, for man når man lever i en utsatt situasjon kan man ikke være så godtroende som meg, får jeg høre og det er de som sier dette som får rett. Om jeg hadde vært mer mistenksom, ville jeg brent meg mindre..

Når det kan se ut for leserne til at jeg er mistenksom uten grunn, har jeg som regel svært svært gode grunner til å si det jeg sier. Det er ikke alt som kommer frem på overflaten i kommentarene her på NS. Og det er ikke alt som kan sies, her, og alle med litt innsikt bak kulissene her vet hvorfor.. Jeg håper at sannheten om ALLE ting, også dette en dag vil skinne som en sol, men det er eksakt hva den andre personen frykter mest og derfor må lese alt jeg skriver.. om jeg tar feil, så beklager jeg igjen – det vil vise seg med tiden..

Foreslår at vi nå legger den ballen død og holder oss til tema. Like barn leker best, heter det i et ordtak. Bør det ordtak nå kanskje forbys og sensureres for å være rasistisk og diskriminerende? Har ikke foreldre og familie til alle tider foretrukket at man gifter seg med en fra samme land eller folk som en selv? Og er ikke det egentlig et godt råd da, siden like barn leker best?

kjell108
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

kj, det jeg assosierer med tiltale på nivå “min venn” er en klassiker på Modesty Blaise med en minnesverdig antagonist. Uansett, Singo bruker to damer som kan alle triksene. Det nåløye der er verd å prøve seg på.

kjell108
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det nåløye der er IKKE verd å prøve seg på.

kj
kj
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

“man kan være så mye misantrop man vil”

Bare stol på dine medmennesker, Rom

Selvtillit er et stikkord, opparbeid deg ubegrenset tillit – ikke misstenk noen for noe – og du vil bli mottatt med åpne armer…

kjell108
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Misantroper er ikke antisemittiske. Filantroper eksisterer, men det er ikke så mange av dem. Utrolig hvor god du er til å lukte deg fram, Singoalla.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom: Ditto! Det komplimentet kan jeg trygt gi deg i retur, helt utrolig hvor flink du er til å lukte deg frem du også, vi er nok ikke så lette å lure, noen av oss..

Dermed er fordommen om at blondiner ikke kan ha noe under topplokket forhåpentlig tilbakevist, siden fordommer ser ut til å være tema her ;-)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

“Dermed er fordommen om at blondiner ikke kan ha noe under topplokket forhåpentlig tilbakevist”

Nei, jeg mener det var kona Mileva Marić som gjorde tungarbeidet bak relativitetsteorien. Einstein var en svindler. Leste et skuespill av Bertolt Brecht.. Typsisk svindellogikk. Bekreftet i ettertid. De to gjorde karriere med å svindle kvinnene.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom: Forstår jeg deg rett her, i at du mener at ingen blondiner kan ha noe under topplokket?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom sier det motsatte Singo, du har totalt utradert myten om at Blondiner er dumme ;)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Singo, jeg sa “nei” jeg har ikke ment at blondiner er dumme. Det er mennene som ikke klarer å fokusere nøtta. De eneste sjefene jeg tolererer er kvinner. De andre er ubrukelige. Tror Ketil Bjørnstad kom fram til noe lignende.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Takk Rom og søte smurf. Da er Ole Paus nok dypt uenig med dere, selv om han sikkert er glad i kvinner.. han synger:

«Ikke gjør som mora di sier, Jens, mora di er ei ku»
Prøvde å finne resten av teksen på nett, men uten hell.
De er en strofe der som sier: “Får dem noe å si – så blir dem bare psykopater”..

Om kvinner og noen har ment han har rett om de har hatt kvinnelige sjefer som de ikke har likt. Igjen, bør man vel ikke generalisere. Kvinner og menn er også individer, uansett kjønn. Men sangen hans der er helt utrolig kuul da :-)
————————————————————————————————-
Bak enhver mann med success står en kvinne, heter det.. og mange ideer og tanker fra kvinner har nok kommet gjennom menn..

Og når vi nå snakker om jødiske kvinner, og menn, så er det en som i særdeleshet fortjener å nevnes:

Karsten Alnæs har skrevet en omfattende men fantastisk bok om:

Bokomtale: Den russisk-jødiske psykiateren Sabina Spielrein (1885-1941) fikk oppleve på kroppen de politiske tragedier i Europa i vårt århundre. Som vitenskapskvinne øvde hun innflytelse på bl.a. Carl Gustav Jung, Sigmund Freud og Jean Piaget.

Hun var den første som prøvde å kartlegge ødeleggelsesinstinktet i mennesket gjennom en avhandling utgitt i 1912. I dag leses hennes skrifter med økende interesse. I sin tid ble hun usynliggjort og sviktet, samtidig som hun måtte kjempe mot mørke krefter i sitt eget sinn. Romanen er basert på dokumentariske fakta.

Tror hun var verdens første kvinnelige psykiater..
Hun inspirerte både Jung og Freud, og var kanskje kilden til mye av de de begge fremla som sitt.. hun var pasienten til Freud og hadde et forhold til Jung, et vennskap til begge, etter hva jeg husker. Lenge siden jeg har lest boken men den anbefales som en sterk, god og lærerik bok..

Siste gang denne kvinne ble sett var foran en synagoge under krigen, rett før en massakre.. så hun ligger nok i en massegrav et sted.. så mye var hennes tanker verdt..

http://en.wikipedia.org/wiki/Sabina_Spielrein

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Det jeg skjønner er at hvis jeg klarer å skrive en bok vil du klare å fullføre tre på sammen tiden. Deprimerende.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Jeg synes Bin Laden har kommet med en del som lyder interessant men svært svært skremmende, om jøder, har ingen mulighet til å sjekke opp om alt holder vann.

Men den ekstreme hatske tonen mot jøder og å omtale dem som skadedyr, kakerlakker osv, det tar også jeg sterkt avstand fra og jeg har ofte tenkt på hvordan utenforstående som kikker inn hit må komme i sjokk og kan forstå at noen fordømmer oss alle som jødehatere selv om vi ikke er det.

Det må være lov å belyse og se kritisk på “den herskende klasse” også om de er jøder, det har vært opgaven til folkets representanter og opposisjonelle til alle tider, når politikere blir korrupte og ikke gjør jobben sin, det må de tåle.

Men respekt for andres MENNESKEVERD MÅ og skal ligge i bunnen, uansett hvor kritisk man blir mener jeg og jeg blir også litt skremt, når det mangler.. i Bin Ladens kommentarer. Det har undret meg at han har kunnet holde på slik, selv her, hvor andre kommentarer slettes over en lav sko, uten å være i nærheten av noe slikt.

Nyhetsspeilet kan faktisk bli dømt i retten for slikt, og det har bekymret meg litt spesielt når så mange gode mennesker legger ned så mye godt arbeid her..

Det foreligger mer en en dom i Norsk rett ang ting som er for bagateller å regne i forhold til dette, bla mot en komiker som laget en sketsj hvor det faktisk var noe om skadedyr og jøder.. men ikke på langt nær å si at de var det! Den gikk på at det også var mange lopper og lus og slikt som gikk med og var ofre i gass-kammere, og han ble DØMT for det.

Det ville være svært trist, om NS skulle få en slik dom og offentlig stempel på seg.. Det ville ikke være til å bære, etter all den gode jobb som mange har gjort her.. ved å dele LYS, men noen må sette grenser om det skal unngås. Grensene er litt rare her iblant..

Rom: Ja vi kan være kritiske vi også, men ser at du også ser og føler at det går langt over grensen til tider. Jeg synes imidlertid Bin Laden kommer med en del fornuftig iblant også, derfor vil jeg be ham om å besinne seg, og om å se sitt eget hat, og forsøke å gjøre noe med det, ønsker ham alt vel jeg, fra hjertet, og jeg regner med at han ikke har hatt det så lett..

kj
kj
Abonnent
13 år siden

“Bin Laden skader NyS i denne meldingen”

Jeg liker deg mer og mer, Rom…

« Forrige artikkel

Den pharmakratiske inkvisisjonen lever enda

Neste artikkel »

Island er ute av finanskrisen?

198
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x