Den pharmakratiske inkvisisjonen lever enda

11.4K visninger
15 minutter lesetid
86

Under middelalderens mørkeperiode, beordret den romersk katolske statskirke millioner av menn og kvinner heksejaget og brent på bålet foran store folkemasser. Det ingen vet, er hvorfor? Var de i allianse med djevelen? Eller naturen?

Heksene og trollmennene var etterfølgere av gnostisk lære, de dyrket de fire elementene og alt mellom himmel og jord. De var ansett som “annerledes tenkende” og “konspirasjonsteoretikere” for å streve etter å leve i harmoni med sine sjamanistiske røtter og hedre de gamle veier, der urter og planter kurerte alle kjente sykdommer i en tid der kirken mente å eie fornuften.

Alkymi er kjemiens forfedre, vitenskapens hjerne-tvangsinseminasjon, fattige mennesker kidnappet i mental-sykehus som forsøksdyr, begynnelsen på den pharmasøytiske statsregulerte sinnstilstand tidsalderen som har opptil idag mestret kunsten å drepe.

Allopatisk medisin er basert på gifter som blir inntatt i kroppen i håp om at det vil drepe sykdommen før den dreper verten. Den allopatiske agendaen er ikke å kurere, men å besørge “sykdomsvedlikehold”. På den måten vil “mesteren” alltid beholde sin makt over offeret og sin velbetalte arbeidsplass vil ikke gå tapt.

Allopatetisk medisin er basert på bruken av dop. Uheldigvis er farmasøytisk medisin unaturlig. Et farmasøytisk firma kan ikke ta patent på en naturlig forekommende substans, dette betyr at de har ingen finansiell interesse av å verdsette eller promotere medisiner som er naturlige, uansett hvor godt de fungerer. I motsetning til å bruke den gamle østlige metoden, finner vestlig medisin veier til å forandre natur-planter i laboratorier og patentere alterasjoner for så å markedsføre en ny medisin, hvor den naturlige formelen fra planten kan ha vist seg å kurere sykdommen, er den modifiserte utgaven obskur nok til å opprettholde sykdommen.

Praktikanter av allopatetiske har lenge benektet naturen mens de glorifiserer industrien og “vitenskapen” til sine utvalgte mennesker. Nobelpriser går til forskere og vitenskapsmenn som opprettholder mørkealderens paradigme, de dikterer til våre politikere som velvillig i beste tro pådytter samfunnet dødens sykdomsindustri og lager lover som fengsler enkelt-individer som rømmer fra deres påståtte godkjente “behandlingsmetoder” eller statlige godkjente rusmidler.

I gamle dager brant de deg på bålet om du røyket cannabis og hevet dine frekvenser, utvidet din bevissthet og levde et lykkelig og lattermildt liv i fredens tilstand.

I dag er dommere og politi-aktorer noe mer humane (bortsett fra California – 3 cannabislovbrudd = livstid), du får sitte i fengsel og tenke over hvor gøy du hadde det, eller sørge og deppe for din kjære mor som ligger for døden med kreft, etter at politiet tok razzia i leiligheten din og stjal kuren til hennes gjenkomst til det fullkomne livet som alle oss andre, etter at allopatiske tilhengerne på sykehuset sendte henne hjem for å dø.

Ta livet ditt i egne hender for myndighetenes helse-agenda er å redusere liv.

Helsefrihet betyr økt livsglede, individuell frihet og retten til å velge å beskytte seg selv. Ofte fra formyndermennesker som later som de vet og vil vårt beste. Statistikkene viser at etter at moderne medisin og helsetyrraniet voktet våre liv har aldri så mange mennesker vært syke før, aldri så mange har mistet livet under “legenes” behandling som nå. Hvis verden ikke var snudd opp ned, ville mange av disse sittet i fengsel, eller blitt brent på bålet.

Drapet på Norge

Det er en del av hva som skjer farmasøytisk rundt om i verden. Fienden i dette er multi-facilitetisk. Som vanlig er den del av fienden totalt ubevisst. Den forstår ikke. Situasjonen opererer totalt utifra indoktrinering og programmering. Det er andre nivåer som opererer utifra ambisjoner og lidenskapen for penger, andre nivåer utifra arroganthet, selvsikkerhet og rett, andre nivåer opererer utifra multimilliard profitter, andre nivåer operer utifra ondsinnede ønsker om å kontrollere mennesker, ødelegge dem og holde dem i halv-lys lignende eksistens av ikke-energetisk kapasitet til å fungere, mens andre nivåer opererer med basisønske om å depopulere store deler av planeten. Mye av dette er mulig gjennom den farmasøytiske industrien.

750.000 dør av reseptbelagte medisiner hvert år, i USA alene.

Tobakk-industrien var i sin opprinnelige form en renere og tryggere virksomhet. Vanlig tobakk ble røkt av indianere i tusenvis av år uten komplikasjoner. Det var først da diverse pengesterke makthavere samlet seg på 40-50 tallet for å inngå bilaterale avtaler om å redusere jordens befolkning at tobakken ble påsprøytet farlige kjemikalier som blåsyre og radioaktive elementer.

I 2000 døde 435.000 amerikanere av røyking.

Hver dag dør 20 personer i Norge pga tobakk-skader.

Passiv røyking dreper 600.000 i året.

Alkohol er en samfunnsplage. Mennesker forandrer holdningene sine, blir voldelige og begår kriminalitet, utroskap, utuktige omganger, voldtekt, slår ned forbigående uten grunn, spyr og forsøpler gatene, konemishandling, og de fleste drap i eget hus skjer under innflytelse av det ego-fremmende stoffet i alkohol.

115 millioner dør i EU fra alkoholskader.

Det koster skattebetalerne enormt, iform av flere tusen innleggelser årlig for leverskader.

Ungdommer vokser opp uten moral og etikk i knull og fyll, har vanskeligheter å forholde seg til en livspartner, familiesamholdet forsvinner, flere skillsmisser, og en hel generasjon barn vokser opp som et produkt av et brukket hjem. Dette skaper et stort behov for et barnevern, som kan misbrukes i mange tilfeller.

Hvis staten og deres tillitsfulle mat-tilsyn, legemiddeltilsyn, og folkehelseinstitutter virkelig var bekymret og oppriktig opptatt av å bevare din helse, hvorfor er ikke tobakk, allopatisk medisin og alkohol straffbart og bannlyst?

I 2005 tok en klasse på Palmers Island Primary School i NSW, Australia, del i et to ukers eksperiment.

120 elever ble opplært til å lese varedeklarasjoner og bedt om å unngå 50 tilsetningsstoffer. På skolen fikk de frokost uten tilsetningsstoffer.

Under forsøket merket både lærere, foreldre og elevene forandringene. Elevene ble rolige, konsentrerte seg bedre, hadde bedre selvkontroll, viste mer respekt og var mer harmoniske enn de vanligvis pleide å være.

Hvis staten vil ditt barns tankekraft det beste, hvorfor er barnehager “sukkerfrie” forpestet med rottegiften aspartam og ungdomsskole/videregåendekantiner fylt med posemat med det sansehemmende stoffet MSG/smaksforsterkere?

“Noen tror det ikke nytter, noen kaster tiden bort med prat. Noen tror visst vi kan leve av, plast og syntetisk mat.” Barn av regnbuen – Lillebjørn Nilsen.

De kan lure mange men ikke alle. Opp gjennom historien har revolusjoner blitt dyttet frem av 10-15% av befolkningen. Bare en åndsfattig og forskremt ungdom vil akseptere å leve som tomme containere og feste lit til denne makten, bare en modig og hensynsløs løsdrivelse kan omforvandle dette globale galehuset til det paradiset det engang var.

Vi ledes av ekstremt psykopatiske kriminelle formyndermennesker som helst ikke skulle fått lov til å mate sin egen hund engang.

then God said; “Behold, I have given you every plant yielding seed that is on the surface of all the earth, and every tree which has fruit yielding seed; it shall be food for you. Genesis 1:29

Cannabis som medisin

Cannabis er en medisinsk plante som kurerer en rekke folkesykdommer.

La oss si du og jeg skriver en avtale oss i mellom. Du undertegner på et dokument som tilsier det at du gir meg din fulle rett til å behandle deg uten at staten skal innblande seg i vår affære. Vi trenger ikke deres beskyttelse. Takk skal du ha.

Helsefrihet forståes som at enhver person i verden har en infødt rett til å søke og behandle sin helse på hvilken som helst måte en ønsker. Din kropp er ditt tempel, uten denne retten hadde du ikke eksistert engang.

Nylig var jeg i en rettsak og straffedømt for å tilegne meg Cannabis på en naturlig måte ved å gro den i et telt i mitt eget hjem som fikk et innbrudd av noen svartkledde betjenter av legemiddelindustrien. (arrestasjonen og logoen på armen beviser at en av kvistene som utgjør øksen er en korporasjon)

Som et ledd i et prosjekt, var en del av produksjonen tilegnet kreftpasienter. Mennesker som jeg personlig hadde inngått kontrakt med, mennesker som trenger hjelp og ville bli kurert og rehabilitert tilbake til arbeidslivet.

Cannabis-olje er kuren til kreft. Jeg er standhaftig i min utalelse, for tiden for usikkerhet er forbi. Forskningen er på plass, eneste som står i veien for at jeg og du kan helberede hverandre er statens monopol på vår helse.

Å gro din egen medisin er farlig, jeg vil si det er et av de farligste yrkene i verden, for du risikerer å bli fri fra;

stress, astma, ADHD, MS, alkoholisme, selvløshet, depresjoner, angst, artrithis, alzheimer, spiseforstyrrelser, bipolare lidelser, autisme, kjemoterapi, hjernesvulst, hoste, diabetes, kronisk smerte, epilepsi, glukoma, hjertekar, hepatitt C, herpes, AIDS/HIV, og tilogmed svineinfluensa.

Se komplett liste her.

Medisinsk canabis butikk

Ingen link mellom lungekreft og marihuana-røyking!
Ren marihuana uten gift-tobakk er faktisk bra for lungene sier legen! Etter å ha forsket på cannabisrøykere  i over 30 år, snur han og innømmer sin feil. Hadde bare flere vært som han, ikke-egoistiske og arrogante, ville samfunnet fått lov til å utvikle seg i en bedre rettning.

I 2004, Cannabis Therapeutics Conference, beskriver Dr. Mechoulam, professor ved Hebrew University i Jerusalem, rollen av cannabinoider som anti-inflammatorisk for leddgikt, som neurobeskyttende for hjerneskade, og som en mulig behandling for PTSD.

Cannabis som rekreasjon

Hadde cannabis vært like utbredt og tilgjengelig som alkohol ville vi sett et oversvømt samfunn med artister, kunstnere, fredsaktivister, samtidig som flere ville fått “høyere” stillinger da cannabis gjør deg faktisk smartere ved at konsentrasjonsevnen øker og du fokuserer mer på det du driver med og skrur av all hjernebakgrunnstøy.

Cannabis er glimrende for de som søker å skru av venstre hjernehalvdel. Den delen av hjernen som tilhører staten gjennom oppvekst i systemet, den delen som tenker for deg. Vil du tenke for hjernen må du tenke med høyre hjernehalvdel og reprogrammere deg for å se det store bildet. Les mer om høyre vs. venstre.

“Release your self from mental slavery” Bob Marley

Hvis du fjerner fordommene dine og aksepterer dette som en positiv opplevelse og spirituell oppfløftning samtidig som det er stressreduserende og en katalysator til årvåkenhet, så vil du også bytte ut frokostkaffekoppen din med en mornings :)

Skoleundersøkelser har vist at studenter som bruker alkohol har mye lavere konsentrasjonsevne, og de som scorte best, var studenter som røyket cannabis før prøver og under hele studieperioder. Ifølge undersøkelser blir du faktisk smartere av å røyke cannabis, ettersom konsentrasjonevnen styrkes, tiden går saktere og du lever i nuet.

Det er faktisk så sansefremhevende at Opera hus anbefaler sitt publikum å røyke cannabis før de kommer på forestillinger. Her har du en studie som viser at du får bedre nattsyn av cannabis. Noe for langdistanse-lastebilsjåfører?

Hvordan rulle canabis sigarett

Cannabis gjør deg glad, om du blir paranoid så er det fordi samfunnets regler og normer får deg til å føle deg uvell. Du føler deg ikke akseptert i samfunnet, og det er her de fleste ungdommer utspringer til et kriminelt liv.

Vi må avkriminalisere for idag er 40% av kriminalsakene til oslo politiet marihuana/hasj+tyngrestoffer relatert. Idag vil de ha enda flere politiressurser og FRP-Sandberg foreslo å senke utdanningensperioden til politiet så du kan bli ferdigutdanna patruljemann innen et år.

Ønsker de en politistat gjennom økte beredskapstropper som kan misbrukes til å slå ned på den store politiske oppvåkningen vi ser ellers i verden/kampen mot den nye verdensorden?

Avkriminalisering vil føre til mindre lovbrudd, mindre straffeforfølgelser, mindre behov for justis, dommere, og advokater, og fengselsplassene blir avbelastet ettersom mange må sone for høye bøter for at de valgte sunn fornuft og forbrukerbevissthet når de rullet seg en uskyldig liten rev.

Individuell-frihet er kanskje det viktigste prinsippet for avkriminalisering, nei til statlig innblandelse i våre privat-liv!

Cannabis som nytteplante vil kurere så mange i de lange helsekøene Norge sliter med og skattbetalerne må svi for. En rekke folkesykdommer vil kureres med ekte medisin og ikke lindres midlertidlig for legemiddelindustriens gjennsalg av resepter.

Avkriminalisering vil føre til lavere helseutgifter, og på den måten føre til lavere behov for inntektsskatt i Norge, kansje vi havner på 10-15% ? Avkriminaliser, ikke legaliser, å skattelegge cannabis er urettferdig røveri av den norske befolkning da nytteverdien er stor og avbelaster store utgifter i statsbudsjette.

Hvis Cannabis cafeteriaer blomstrer opp rundt omrking i nabolagene, er momsavgiften nok i seg selv. Staten må ikke få monopol på en plante, det blir feil. Dette vil føre til at staten oppretter store industrier og masseproduserer og utkonkurerer lokale virksomheter som igjen gir økonomisk vekst og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Tilsettningsstoffer er også noe å bekymre seg for, hvordan vil de gjødsle? Overgjødsle med kjemikalier for overproduksjon? De har en vane for å tukle med naturen, det tryggeste er at du høster det du sår, så er du klar over hva du får.

Alle må få lov til å dyrke sin egen pot hjemme, det koster ikke mer enn noen hundre lapper å fikse seg et telt, et kullfilter for å ikke plage naboene med sterk lukt, litt næring, en 600watt pære og litt jord. Det er nettop dette staten og legemiddelindustrien frykter, at vi blir selvforsynte og de arbeidsløse.  Bedre å være arbeidsløs enn å sitte i fengsel?

Selvforsynthet

De fleste som røyker hasj må blande med tobakk, men når du røyker cannabis og er velsignet med kvantum og tilgjengelighet bruker du aldri mer enn en lillefingernegl-tupp av sigaretten for å blande inn. Mange røyker også rent for å unngå gifttobakk, men det avhenger av økonomien og kvaliteten på cannabisen.

De fleste daglige røykere idag får problemer med kostnadene, idag koster et gram cannabis 150kr, og den er fuktig. Mange som røyker får problemer med utgiftene for det er avhengighetsdannende og matregning eller andre utgiftposter kan bli nedprioritert. Selvforsynthet vil gjøre livet ditt lettere, istedet for å dra ut på byen og betale 1000kr for å bli “drita” hver helg, kan du med hjemmedyrket pot kun betale ingangsbilletten og nyte en ferskpresset juice i baren. Cannabis Sativa er anbefalt for uteliv.

Dere som er skeptisk til avhengighetsdannende stoffer, tenk litt på denne; Helt fra mennesket gikk fra huleboer til pyramidebyggere, har vi funnet mat, vaner, og stoffer som hever bevissthetsnivået til mennesker.

Canabis/marihuana er bra for lungene ifølge nyere forskning, det er bra for nervesystemet, det er bra for alt, mest av alt er det kunnskap for det får deg til å tenke.  Så hvis du sier “for mye av det gode er ikke bra for deg” så blir det akkurrat det samme som å si nei til EVOLUSJON?

Cannabis er religion fordi det er en livstil. En levemåte, et ritual, en seremoni og en høytid, og i Norge har vi religionsfrihet innlemmet i Grunnloven så hvorfor må flere tusen uskyldige sitte i fengsel uten å ha skadet flua på veggen? Du ser ikke politiet raide søndagsgudstjenesten for Jesus saft.

Avkriminalisering vil gi større offentlig kontroll i markedet. Det vil føre til åpning av Coffeshops slik i Amsterdam der de kun selger Cannabis og ikke det helse og samfunnsfarlige alkoholen. Det vil også redusere organisert kriminalitet, vold og ran, og ungdommer helt ned til 13års aldern må vise legitimasjon, noe de slipper hos den lokale gateapoteker.(Link: Pushern til Kronprins Haakon?)

Cannabis negative sider?

Mye av forskningen som tilser det at Marihuana gjør deg sløv, dreper hjerneceller, fører til schizofreni, asosialisering, galskap og dum, overvelmet samfunnet på 70tallet når Ronald Reagen startet”krigen mot narkotika”. På samme tid stod CIA selv ansvarlig for import av flere millioner tonn Kokain, Opium og Heroin, og satt igang crack epedemien i ghettoene for å gjøre livet til et helvette og vente på at samfunnets svaksstilte kan feile sånn at de kan si: “dette er hva vi har fengsel for“.

Men at cannabis døver ned hjerneceller er fastsatt som en myte hos de fleste forskere der ute som ikke var ansatt av staten.

”This myth came from a handful of animal experiments in which structural changes (not actual cell death, as is often alleged) were observed in brain cells of animals exposed to high doses of pot. Many critics still cite the notorious monkey studies of Dr. Robert G. Heath, which purported to find brain damage in three monkeys that had been heavily dosed with cannabis.(9) This work was never replicated and has since been discredited by a pair of better controlled, much larger monkey studies, one by Dr. William Slikker of the National Center for Toxicological Research(10) and the other by Charles Rebert and Gordon Pryor of SRI International.(11) Neither found any evidence of physical alteration in the brains of monkeys exposed to daily doses of pot for up to a year. Human studies of heavy users in Jamaica and Costa Rica found no evidence of abnormalities in brain physiology”

De fleste pro-forbud og anti-marihuana folk snakker om forskning fra 70 tallet. I denne artikkelen du har lest så lang har vi presentert nyere og bedre forskning, også egen erfaring  og uredd forskning (Norsk sosiologi-proffessor) som har oppstått den senere tiden ettersom “hatet” mot Cannabis har mildnet og flere land har legalisert det som medisinsk behandling. Og når det er sagt, forskning trenger ikke bare å være teoretisk. De tester ting i prakis. Som denne, der bilkjørere utfører bedre resultater og ytelse, reaksjonsevner langt raskere og behersket under cannabisinflytelse. Cannabis mot uforsiktig bil-kjøring?

De fleste som er imot cannabis røyking, har som regel aldri prøvd det selv.

De følger den gamle patologiske heksebrenning prossessen og kjemper med nebb og klør for noe staten har fått dem til å tro og på den måten fortsetter uskyldige mennesker å dø for tilbakeholdelse av denne magiske helberedende planten.

Du blir ikke Schizofren!

Hvis kompisen din er skitzo så tror jeg nok vedkommende hadde annlegg for det før han røyket noe. Du påtar deg ikke shizofreni av å røyke cannabis. Shizofreni er et samlebegrep for flere forskjellige symptomer og psykiske lidelser. Alle med dårlig psykisk helse kan bli utsatt for dette. Av 100 000 mennesker vil 5-7 få shizofreni hvert år.

Faktisk sier det psykologiske fakultet (UiB) dette:

“– Vi ble overrasket over disse paradoksale funnene fra våre laboratorietester, og laget en oversiktsartikkel. Konklusjonen her er at majoriteten av eksisterende forskningslitteratur hevder at schizofrene cannabis brukere fungerer bedre kognitivt enn andre schizofrene”.

Ny forskning på at hasjbrukere som utvikler schizofreni har bedre evne til å tenke abstrakt, bedre læringsevne og bedre konsentrasjonsevne enn andre som utvikler sykdommen.

– De foreløpige hjerneskanningene tyder på at cannabisbrukende schizofrene også har en mer normalisert hjernefunksjon enn andre med schizofreni, forteller Løberg, som samarbeider med Kenneth Hugdahls fMRI-gruppe ved UiB.

-Løberg tror at hasjrøykerne klarer seg bedre fordi de grunnleggende sett har en mindre nevrologisk sårbarhet, og dermed en annen form for kognitivt sammenbrudd enn andre som utvikler schizofreni.

Ingen som er psykotiske eller holder på å bli psykotiske burde røyke. Men dette viser at de som allerede har blitt shizofrene mens de som røyker får en mildere form for shizofreni enn de som aldri røyket.

En bitteliten prosentandel får negative konsekvenser fra røyking, men det betyr ikke at alle andre må straffes? Det blir som å forby bruer, fordi noen velger å bruke dette som sitt selvmords-sted og hoppe i døden.

Det finnes mange måter å nyte cannabis. De fleste jomfrulunger  vil hoste litt ved første røyk-seremoni. Det tar en runde eller to før lungene herdes og røyken kan trekkes langt ned i lungene og helberede deg. Noen klarer det og syns det er ubehagelig, derfor kan du heller lage kaker, brownies, milkshake, smoothie, smør, chicken fajitas eller drikke det som te. Rusen kommer da etter 30-60minutter i forhold til momentant ved røyking. Det finnes mange oppskrifter der ute og opplevelsen er fantastisk. Eldre kvinner og damer bør helst spise Cannabis-kaker, resultatene er vidunderlige.

Hva kan du gjøre?

Alle kan, bestill noen frø, kjøp et telt, riktig lys, næringsmiddler, et kullfilter(mot lukt), så er du klar til å skape din egen botaniske hage. Før du begynner er det kanskje lurt å lese “Cannabis håndboka”.

Jeg anbefaler 26 grader i lufta, 18 grader i hydrotanken, 700 ppm co2, 5.8  PH,  1.80 næringsnivå, masse vind, lite luftfuktighet, og daglig tøying og trimming med jentenes kvister gjør dem sterke så de kan holde tyngre og større buds.

Reis til Amsterdam hvor du kan innhallere cannabis lovlig og kjøpe cup-vinner frø.

Er cannabis-røykere politiske fanger?

Fengslede cannabisbrukere er etter min mening nettopp det, som følge av en feilslått og utgått narkotikalovgivning og politikere uten medfølelse for sitt eget folk, og manglende evne til å se at forbudet skaper mer problemer enn selve cannabis røykingen.

Jeg er ikke alene, tilogmed leger har skjønt det.

Nå skal politiets utrykningspatruljer utstyres med spytteprøve. Om du røyket for 30dager siden, så kan du miste førerkortet. Denne loven er inhuman.

Omtrent 50% av Norge er positive til cannabis i de fleste nettavis spørreundersøkelser. Cannabis partiet kan fort gjort vinne valget i 2013.
Hjelp den kriminaliserte befolkningen inn på Stortinget. http://www.cannabispartiet.com/Prinsipprogram.html

Innslag i Schrødingers katt om cannabis

Hva kan du gjøre?

Anbefalte dokumentarfilmer

The Union. The buisness behind getting high.(må ses!)
http://www.youtube.com/watch?v=3HLzmH9VB6A

How the weed won the west.
http://www.youtube.com/watch?v=MzT1a1NKoKM

Grass: The History Of Marijuana .
http://www.youtube.com/watch?v=sknoKWsVlAA

American Drug War: The Last White Hope (Trailer)
http://www.youtube.com/watch?v=n5am_VXd2ik

Magic weed, the secret history of Marijuana
I den filmen sies det at napoleon og middelalderkrigene i Europa handlet om Cannabis.
http://www.metacafe.com/watch/288772/the_magic_weed_history_of_marijuana/

Cannabis betyr 2 skjønn. Hunnkjønnet gir roser og brukes som medisin, hannkjønnplanter har ingen aktive virkestoffer(THC) og brukes som industriplante. Der er en hel ny verden også skjermet for pengemotiver.

Les:

HEMP KAN REDDE VERDEN ( Nyhetsspeilet.no)
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/hamp-kan-redde-verden/

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

86 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Viral Vaccines How They Spread Disease >> The Sheep Need A Shepherd! >> Senator Richard Pan Caught Lying About Aborted Fetal Cells in Vaccines! https://www.youtube.com/watch?v=-ADE7GNRCd8&index=2&list=PLqQQFOVUZBLgKhjcykmxLfPtEkoWAN9IP

Quote: Here is an interview I did on maxresistance.com and fprnradio.com. It was a great experience and I feel we touched on many of the non disclosed aspects revolving around vaccines and immunizations. Please Share This Information. .. * More in youtube text * >> http://experimentalvaccines.org/2015/06/10/the-sheep-need-a-shepherd/ >> http://experimentalvaccines.org/2015/06/20/senator-richard-pan-caught-lying-about-aborted-fetal-cells-in-vaccines/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

300 New Genetically Modified Vaccines by 2023: ExperimentalVaccines Interview on RealityBitesRadio >> California Mandates Poisoning Children SB277 Vaccine Bill Passes https://www.youtube.com/watch?v=xtWZbIILsbs&list=PLqQQFOVUZBLi30dJrYyd01KbFtUPjZDht

Quote: I was interviewed by Neil Foster of RealityBitesRadio we talk about the new 300 genetically modified injections called vaccines that will be introduced into the public between the years 2019 and 2023.Some of these vaccines include: Depression,weight loss,anxiety,diabetes,cancer,autism,coca­ine,nicotine all of which are genetically modified vaccines. I hope you enjoy the interview we touch on many subjects that deal with Eugenics and their weapons of control. 00:00:45 300 New Vaccines by 2023 00:02:00 Genetically Modified Injections 00:03:50 Big Pharma Advertising to Doctors 00:05:35 How to get Doctors to listen to your concerns 00:06:35 Flumist Makes you contagious for 42 days 00:09:40 VAPP Vaccine Associated Paralytic Polio 00:10:00 SV40 Cancer virus in vaccines 00:11:30 Childhood Cancers and Formaldehyde 00:13:00 Kids are not healthy in America 00:15:00 Eugenicists are now Geneticists 00:17:20 Depression Vaccine 00:19:10 Universal Vaccine one shot for everything 00:20:30 Food Based Vaccines 00:25:10 Will vaccines change public behavior 00:26:05 Disneyland and the measles outbreak 00:28:20 how politicians lie to get bills passed into law 00:29:50 Vaccine Media Aborted Fetal cells present yet removed 00:31:00 Collusion Paid off senators SB277 00:33:40 Ebola Scare 00:34:10 Merck Vaccines Profit margins 00:36:00 How to find vaccine statistics calling the Department of health 00:37:25 Omitted sections in vaccine inserts 00:39:00 Pregnant Women and Vaccines how old is the fetus 00:40:10 The immune system and how vaccines confuse it. 00:45:00 Television Conditioning you to become scared of getting old 00:50:27 Vaccines are genetically modified injectable medications 00:54:20 Polio has been renamed GBS CP ADEM 01:00:00 Nanoparticles in vaccines 01:04:10 there is no money in healthy people 01:07:05 Aborted fetal cell and Satanism 01:10:10 The Elitist power of influence 01:13:35 Texas and a Biological Attack removing your 4th amendment rights 01:16:00 Happiness is a mental illness 01:20:00 Doctor Oz does not vaccinate his kids 01:23:00 How to Question your doctor 01:26:00 New Vaccines are genetically modified Injections. Thanks to everyone who has donated It is the only thing keeping the site online. Stay safe and share this information! >> http://experimentalvaccines.org/2015/06/26/california-mandates-poisoning-children-sb277-vaccine-bill-passes/

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Mor siger: Danske Læger slog min datter ihjel. TVS af Kristian Mærsk https://www.youtube.com/watch?v=g0FdxP-s62g&feature=youtu.be

Sitat: Mor siger: Danske Læger slog min datter ihjel. TVS af Kristian Mærsk

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Hva vet dere om Novo Nordisk/Nordic Pharmaceuticals og Operation American Green Spring, cognitive dissonance, og mind control?

Undersøk

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Jeg går for tvangsinnleggelse av noen ansatte i det såkalte barnevernet med medløpere, på lukket avdeling til utredning med tvangsmedisinering, starter først med de verste og fortsetter til vi vet med sikkerhet at alle som trenger kur er kurert, så står fler offentlige institusjoner med bakenforliggende mafia og andre kriminelle for tur

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

World’s Largest Legal Pot Facility Is About To Open https://www.youtube.com/watch?v=VK3DFJhNvVQ

Quote: More info at link: http://nypost.com/2014/05/06/worlds-largest-legal-pot-facility-to-open-in-ontario/

WOW! Activists Storm U.S. Army Base to Plant Thousands of Marijuana Seeds! https://www.youtube.com/watch?v=uvh1fMJY4vg

Quote: More info at link: https://news.vice.com/article/activists-break-into-a-us-army-base-and-plant-marijuana-seeds

The hemp revolution, cannabis is the most important, applicable, nutritional and medical vegetable http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1405&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Corey Otf Lake

quote:
+{
This is for medical patients only, It is still nearly impossible to get a prescription, This will NOT stop the underground market at all, in fact it is still cheaper to get illegal pot. The medical pot is also irradiated, many will not take the chance of getting Cancer from the radiation.

No tests on irradiation have been done on humans but has for cows and the result is cancerous cows. Pot is still illegal without a prescription and 95% of Doctors will still not prescribe it. They took away legal grow ops from patients and my friend just went to jail for a joint from his last years legal crop because he did not know he had to renew his medical prescription and it expired in April.
}+

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Do Vaccines Cause Autism? + http://www.youtube.com/watch?v=6S1-LgYyjQg&list=PLqQQFOVUZBLjPkX-ptskM80wbwkXZ5jtx

Quote: Why is there still a vaccine/autism controversy? Because families have been blocked from getting into a REAL court to prove that vaccines have caused their child’s autism. The Canary Party presents a video on the corrupt Vaccine Injury Compensation Program to show how the federal government and pharmaceutical companies continue to get away with claiming that vaccines don’t cause autism in the face of mounting evidence that they are doing just that in a growing number of children. Join our mailing list: http://canaryparty.org/index.php/join-us Find our more: http://canaryparty.net/index.php/the-news/129-the-canary-partys-new-viral-video-do-vaccines-cause-autism Scientific evidence showing the vaccine/autism link: http://canaryparty.net/index.php/the-news/97-research-that-shows-that-vaccines-can-cause-autism S.C.V. Taylor – Voice Over Producer, Wes Gleason – Voice Over Director, Briana Leon – Voice Over Production Assistant. Special Thanks to Shawn Michael Howard. Voice Over recorded at: Salt Light Sound, Hollywood. Video by: The Draw Shop. Special Thank You to: The Elizabeth Birt Center for Autism Law and Advocacy, The National Vaccine Information Center

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

Why Is Marijuana Illegal ??
“Video presenterer hamps historie. Ford bygget til og med biler med hemp komponenter”
https://www.youtube.com/watch?v=xuiGOfdrXVg&list=TLyBmw6Qty7NE

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Forældre nægtet at se syg datter: ’Mor, hvordan skal jeg komme væk herfra?’ http://www.bt.dk/danmark/foraeldre-naegtet-at-se-syg-datter-mor-hvordan-skal-jeg-komme-vaek-herfra

Aktion Karina – Myalgisk Encephalomyelitis (ME) +

Sitat:

+{

Info in English at the bottom

Karina er en 24årig ME-syg kvinde, som er blevet tvangsindlagt på Hammel Sygehus, underkastet regler for psykiatrien og hun er under psykiaterne på Forskning klinikken for de såkaldte funktionelle lidelsers bestemmelser og fulde kontrol.

Karinas telefon er gået død, og er ikke mere i brug. Karina har ikke adgang til en PC. Familiens advokat har fået at vide, at han ikke er Karinas advokat. Karina må ikke modtage besøg.

Karinas retssikkerhed er alvorligt truet. Karina udsættes for fysisk træning, hvilket ofte skader Me-patienter. Karina har ikke set sine forældre siden indlæggelsen for over 100 dage siden. Psykiaterne på Forskningsklinikken for de såkaldte funktionelle lidelser har fået ansvaret for ME-syge i DK, selvom udenlandske og indlandske eksperter mener, at ME er en neurologisk eller en immunologisk sygdom og ikke en psykiatrisk sygdom. Psykiaterne har voldsomt brug for en succeshistorie, da de har fået ansvaret for et helt nyt ME-videns-center, som fremover skal have ansvaret for ME-syge i DK. Psykiaterne på Forskningsklinikken vil ikke samarbejde med specialister i ME, men kun med andre psykiatere.

Aktion Side – https://www.facebook.com/events/214896588665066/

Meget mere info her om Karina sagen og Term -Modellen

Karina Sagen – http://www.oplysning.org/karina-sagen.html
Term- Modellen – Link: http://www.oplysning.org/term-modellen.html

Something rotten in the state of Denmark: Karina Hansen’s story – Link: http://dxrevisionwatch.com/2013/05/11/something-rotten-in-the-state-of-denmark-karina-hansens-story/

}+

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“TIME TO STOP THE CRIME-Barium Poisoning In All Our Blood Chemtrails Geoengeering ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/dagbladet-dolker-kritisk-og-oppsokende-journalistikk-i-ryggen/comment-page-7/#comment-100909

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Hitler`s NWO Symbols in World Capital Germania: Obelisk in Octogon to Thank Swiss Financers +

* Bl.a. om inkvisisjonen og forbindelsen med the swiss octogon

Quote: http://www.beobachter.ch/justiz-behoerde/artikel/pro-juventute-gruender-ulrich-wille_der-mann-der-hitler-in-die-schweiz-holte/

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Digital Carjackers Show Off New Attacks ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/cia-eller-ei-accidenting-som-drapsmetode/comment-page-4/#comment-100322 Det er ingen tvil om at de viktigste og mektigste stillingene i Norge er besatt av personligheter som beviselig er en kombinasjon av idioter og kriminelle, inklusive frimurerne

Arn
Arn
Abonnent
11 år siden

Den geniale/gale rapperen Kanye West tar på sin siste plate opp en interessant problemstilling: Lobbyister fra private fengsler (CCA eier 60 fengler i USA) jobber for å holde Cannabis ulovlig slik at man kan sette flest mulig i private fengsler og ha “gratis” arbeidskraft, (så lite som 25 cent pr time).
http://www.nrk.no/ytring/kanye-og-dei-nye-slavane-1.11080913
Tankevekkende debatt også på Brown universitet: Hva skjer om man avkriminaliserer narkotika:

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Fascist new world order terror og depopulasjon nytt fra Nigera

WAZOBIA FM-Kano: A challenge to journalists http://www.dailytrust.com.ng/index.php/letters/52467-wazobia-fm-kano-a-challenge-to-journalists * Rapporteres som angrepsnettsted i bl.a. mozilla firefox, ignorerer advarselen bl.a. fordi nettstedet ser ut til å være uønsket av nazi-marx nwo-kabalen og jeg ikke finner grunnlag for å se at det er mulig å angripe noe som helst fra et nettsted så lenge man har et anti-virus program, windows og/eller router brannvegg, god folkeskikk og forstår at bl.a. Afrika forsøkes isolert hva angår bl.a. nyheter

Sitat:

+{

Category: Letters
Published on Thursday, 14 March 2013 05:00
Written by Sabiu M. Aminu

The recent event is cause for concern for journalists and indeed all advocates of human rights in all their ramifications. Many journalists have been killed, maimed, tortured, humiliated or incarcerated in different parts of this country in the course of discharging their legitimate duties. What an irony! I am not a journalist, and I am not aspiring to be one, but I have the highest respect for journalists because I rate them number one in building a virile nation and stable democracy.
However, in as much as I am in support of the good work that journalists do, I am equally not in support of the excesses of some of the practitioners, or the junk journalism practiced by some of them. Left to me, journalism is more a noble profession than law! Therefore, journalists should try to guard against flagrant violation of their code of professional conduct, and the resort to personality attacks in discharge of their duties that I have observed in recent times. It hurts me seriously when I see some personalities or authorities trying to muzzle the press or extinguish or terminate the careers of a dynamic and promising journalist.
I wish I could help Yakubu Musa Fagge and the young Mubarak Sani! I wish the Nigeria Union of Journalists would help them! I wish other well-meaning Nigerians and the teeming masses they serve could help them out of the messy situation they found themselves in, so as to save their careers and the journalism profession from ridicule because of the antics of the powerful.
I have never known or seen either journalist mentioned above physically, but now I am fully with them in my prayers and thoughts. Their situation is a great challenge to the NUJ. And we are looking forward to seeing their action or reaction! For Sanusi Bello Karofi and Muhammad Sulaiman Gama, I doff my hat! You have really done the right thing at the right time! May God Almighty bless you with bigger and more rewarding positions elsewhere.
Sabiu M. Aminu, Hotoro-Walawai, Kano

}+

Google { yakubu musa fagge https://www.google.no/search?q=yakubu+musa+fagge , https://www.google.com/search?hl=en&q=yakubu+musa+fagge }

Melding 19.3.2013: See how the people on Authority use their power forcefully in dropping the deadly substance in the victims mouth http://i45.tinypic.com/20aea2h.jpg

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

– ADHD-pillene var inngangsporten til alt mulig dritt http://www.side2.no/underholdning/article3463416.ece

Sitat: «Norske Talenter»-Michael advarer mot å medisinere barn med diagnosen. ..

Eirik (17) fikk psykosemedisin før han tok livet sitt http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/eirik-17-fikk-psykosemedisin-foer-han-tok-livet-sitt-3984040.html

Sitat: Medisinen bør ikke gis til noen under 18 år uten grundig utredning og oppfølging, advarer Helsedirektoratet. Den kan føre til økt selvmordsfare. ..

Silje tok livet sitt – fikk 16 forskjellige medisiner mens hun var deprimert http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/silje-tok-livet-sitt-fikk-16-forskjellige-medisiner-mens-hun-var-deprimert-4002591.html

Sitat: .. Far leser gjennom listen med medisiner Silje hadde tilgjengelig: * Seroquel ‘ Catapresan * Rivotril * Orfiril * Nozinan * Remeron * Cipralex * Sarotex * Lamictal * Vival * Nobligan * Pinex Forte * Imovane * Atarax * Tramadol * OxyNorm ..
.
Electric Light Orchestra- Evil Woman

>> Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2010/02/abel-danger-mischief-makers.html * AGENDA OPUS DEI 666 – “FUNERAL ILLUMINATI” – Políticos y Sacerdotes Católicos Satanistas.. http://www.youtube.com/watch?v=yQRWIArY8JY

Johnny Rivers Secret Agent Man

* Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

lagresom
lagresom
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ritalin har omtrentlig samme kjemiske sammensetning som amfetamin, men er ikke amfetamin av den grunn.

Dette blir som å sammenligne lettøl med øl og si at man kan ruse seg på lettøl.

Ett annet, ikke fullt så kjent medikament hvis navn er reductil har tilnærmet samme sammensetning som ritalin, men avviker noe, likevel har jeg ikke sett noen argumenter om at “slankemiddel inneholder ett amfetaminlignende stoff”.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Hvor mye penger tjente det fordekte baksystemet bak det såkalte helsevesenet på dette, og hvor mange fordekte prosjekter var det en del av?, type prosjekter som stammer fra bl.a. andre verdenskrig, som vi alle burde kjenne til idag hva inneholder, bl.a. gjennom Gaustad, nordsjødykkersaken, Synnøve Fjellbakk Taftø og “Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836

“Farsen er et faktum, saken er biff, saken er kjøttkake, til og med wienerbrød ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-9/#comment-96443

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

6/12/12 Jeanice Barcelo: Dangers & Hidden Agenda of Hospital Births – OneRadioNetwork.com http://www.youtube.com/watch?v=ZWnqKZv3ScY Quote: Jeanice Barcelo – http://ecstaticbirth.wordpress.com Patrick Timpone Show – http://www.oneradionetwork.com TOPICS: -Induced labors make up 30% of hospital births and imprint the Soul that they are not in control of their reality. -Natural contractions and time produce love binding hormones critical to bonding. -Hospital births are contraindicative of neurobiological love built into the natural birthing process. -The dangers of C Sections are many. -The inducement drug alters DNA and causes Spiritual distress. -The dangers of internal fetal monitors and sonograms.-Clamping the umbilical chord is a barbaric practice that Dad’s are coached into doing. -The relationship of the placenta, Mom and the baby. Hospitals claim they own the placenta as it is a medical waste product. -Hospital vaccines, Vitamin K shots and goop in the eyes are standard operating procedure. -Janice also argues why allowing an epideral is very troubling for Mom and baby. -Swaddling the baby tightly, standard practice, puts the baby into super parasympathetic mode that is dangerous. -Why it is necessary to look the baby into the eyes, have contact with skin and Mom and baby smell one another, all not encouraged in hospital births.

“Barnevernets overgrep på familier og systemsvikt hos hjelpeinstanser i Norge ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-12/#comment-95350

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

The Wounded Womb, By Phillip Valentine http://www.lulu.com/shop/phillip-valentine/the-wounded-womb/hardcover/product-2512128.html

Quote: THE WOUNDED WOMB – is a must read for women (and men) who are not afraid to open their minds and hearts in the exploration of ‘un-popular truth’, no matter where it leads or how it may affect their present psycho-social, political and philosophical comfort zones. Learn what 25 years of dedicated research and experience has uncovered about the hidden, ignored, overlooked or suppressed reasons underlying the tragic erosion of women’s overall physical health and psychological well-being.

Google { the wounded womb valentine https://www.google.no/search?q=the+wounded+womb+valentine }, youtube { the wounded womb valentine https://www.youtube.com/results?search_query=the+wounded+womb+valentine }

“Ca 200,000 personer forsvinner årlig i UK, ca 80% kommer til rette, ca 20%, 40,000, forsvinner for godt hvorav ca 27,667 er barn ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-4/#comment-92136

Salat
Salat
Abonnent
11 år siden

Cannabis er den beste medisinplanten som eksisterer. Derfor er den ulovlig. se denne korte oppsumeringen. Evidence Showing That Cannabis Could Be The Most Nutritional Vegetable In The World

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Salat
11 år siden

The hemp revolution, cannabis is the most important, applicable, nutritional and medical vegetable http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1859&start=1

“Frimureriet har eksistert lenge med tilhørende propaganda lakeier ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-siste-drape-nar-oljen-tar-slutt/comment-page-2/#comment-94099

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Tea Tree Oil, tetreolje + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1632&start=151#M8242 + extra * Quote: Tea tree oil, wikipedia: .. History and extraction. The indigenous Bundjalung people of eastern Australia use “tea trees” as a traditional medicine by inhaling the oils from the crushed leaves to treat coughs and colds. They also sprinkle leaves on wounds, after which a poultice is applied. In addition, tea tree leaves are soaked to make an infusion to treat sore throats or skin ailments.[2][3] Use of the oil itself, as opposed to the unextracted plant material, did not become common practice until researcher Arthur Penfold published the first reports of its antimicrobial activity in a series of papers in the 1920s and 1930s. In evaluating the antimicrobial activity of M. alternifolia, tea tree oil was rated as 11 times more active than phenol.[4] ..

Direkte referanse,
Tea Tree Oil, tetreolje +

*
Digresjon,
“If you think voting changed anything, don’t you think they would have made it illegal a long time ago?” – Sean David Morton’s irish grandma
אמת
**** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Diagnostic & Statistical Manual: Psychiatry’s Deadliest Scam + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=151#M8039 Quote: An elaborate pseudoscientific sham… It’s 943 pages long and lists out 374 mental “disorders.” It is the basis for the listing of mental disorders in the International Classification of Diseases that is used throughout the world. And though it weighs less than five pounds, its influence pervades all aspects of modern society: our governments, our courts, our military, our media and our schools. ..

Direkte referanse,
Diagnostic & Statistical Manual: Psychiatry’s Deadliest Scam +

>> Xanax (anxiolytic addiction and withdrawal) >> Former BIG PHARMA Insider ~ Gwen Olsen ~ & Mike Adams – FULL (In-Studio) INTERVIEW >> Hvad psykofarmaka egentlig gør

Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden

Vil egentlig ikke stå i fronten for akuratt dette, men noen må si i fra.
Det handler om narkotikahunder i Haugesund/ Karmøy.

Det har seg slik at den siste tiden har politiet i Haugesund aktivt brukt narkotiakahund(er) når de patruljerer i Haugesundområdet. De går gjennom gågaten der det samles mye folk. De har også hunden med på forskjellige oppdrag for å se om den vil markere. Den markerer selv om en ikke har cannabis på seg. Det holder nemlig at en har vært på fest der det har vært røyket tidligere på kvelden.

Det er veldig mangen som har blitt tatt på denne måten. Fredlige uskyldige folk blir trakkasert og mistenkeliggjort.
Jeg synes dette virker som lovstridig oppførsel av politiet. Trenger ikke politiet ha mistenkte lenger ? Hva er neste steg? Kan de ta med narkotikahunder inn i hjemmene til folk, på busser, på solariumet, på trening.? You name it.

Noen som vet? Er dette vanlig praksis i Norge? Det er utrolig mangen i Norge som har en eller annen form for tilknytning til cannabis. Hva skjer når narkohunden markerer på feil(rett) person. Vil debatten komme?

Legger med noen eksempler fra Haugesunds Avis . Og de er det mange av

http://www.h-avis.no/nyheter/betydelige-mengder-narkotika-beslaglagt-1.6788247

http://www.h-avis.no/nyheter/dukket-opp-mens-politiet-ransaket-boligen-1.6784139

http://www.h-avis.no/nyheter/knakk-fot-og-nese-i-slasskamp-1.6770177
http://www.h-avis.no/nyheter/fire-tatt-med-narkotika-1.6728022

Sjekk denne. Her er vel et godt eksempel
http://www.h-avis.no/nyheter/fant-hasj-pa-lordagsnatta-1.6729080

Og her .
http://www.h-avis.no/nyheter/har-snust-opp-3-8-kilo-narkotika-1.6687769

http://www.h-avis.no/nyheter/politihund-markerte-pa-tilfeldig-reisende-1.6657893

http://www.h-avis.no/nyheter/hundepatrulje-tok-fire-menn-med-narko-1.6353336

http://www.h-avis.no/nyheter/to-tilfeller-av-narkobruk-i-skanevik-1.6340216

http://www.h-avis.no/nyheter/snuste-opp-to-menn-og-et-kinderegg-1.1696670

Hundene Tamlin, Mikke og King hjelper politiet og gjør jobben enklerer for dem. Men hvor går grensen? Jeg synes dette virker som overtramp. Det er pr dags dato veldig mange som har vært i kontakt eller kjenner noen som har vært i kontakt med disse narkohundene. Folk vegrer seg for å nærme seg sentrum. Sånn som samfunnet utvikler seg nå, kan du sitte på en fest der det blir røyket cannabis, for så å bli tatt av narkohund, plassert i arrest og i verste fall kanskje miste jobben din som følge av denne vanvittige praksisen.

Noen andre som har erfaringer fra andre byer?

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
12 år siden
perchri
perchri
Anonym
Svar til  Oxford
7 måneder siden

Norge på sitt beste. legestanden skal vel diskutere osv de neste 100 åra som allt annet. Canabis til bruk mot leddgikt virker ganske fint..men å få legen til å la meg prøve er som å komme inn i seddektrykkeriet. Politikerene er noen svin…..la folk i allefall på prøve en tid.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Jim Novax Okelly wrote:

+{

TOXEMIA EXPLAINED

Definition of Toxemia and crises of Toxemia:–In the process of tissue building–Metabolism–there is cell building–anabolism–and cell destruction–catabolism. The broken down tissue is toxic and in health–when nerve energy is normal–it is eliminated from the blood as fast as evolved. When nerve energy is dissipated from any cause–physical or mental excitement or bad habits–the body becomes enervated. When enervated, elimination is checked, causing a retention of toxin in the blood, or Toxemia. This accumulation of toxin when once established will continue until nerve energy is restored by removing the causes. So-called disease is nature’s effort at eliminating the toxin from the blood. All so-called diseases are crises of Toxemia.

In a few words: Without Toxemia there can be no disease. I knew that the waste-product of metabolism was toxic, and that the only reason why we were not poisoned by it was because it was removed from the organism as fast as produced. Then I decided that the toxin was retained in the blood, when there was a checking of elimination. Then the cause of the checking had to be determined. In time I thought out the cause. I knew that, when we had a normal nerve-energy, organic functioning was normal. Then came the thought that enervation caused a checking of elimination. Eureka! The cause of all so-called diseases is found! Enervation checks elimination of the waste-products of metabolism. Retention of metabolic toxin–the first and only cause of disease.

Medical science is founded on a false premise-namely, that disease is caused by extraneous influences, and that drugs are something that cures.

There is no hope that medical science will ever be a science; for the whole structure is built around the idea that there is an object–disease that can be cured when the right drug is found.

If a symptom is traced to its source, what of it? A pain is traced to its source, and we find that it comes from the head. The head does not cause the pain.

If the ulcer is removed it does not remove the disease; it only removes a symptom.

It is natural for the physician to turn this dispensation of nature to his advantage and to intimate that he cured John Smith, when actually nature has done the trick. On the contrary, should Smith die, the good doctor can assume a pious expression and suggest that, despite his own incredible skill and tremendous effort, it was God’s will that John should pass beyond.

To find the cause of cancer, start with colds and watch the pathology as it travels from irritation, catarrh, inflammation, induration, ulceration to cancer.

Cancer is the culmination of years of abuse of nutrition, and years of Toxemia from faulty elimination.

For example: Tonsillitis, gastritis, bronchitis, pneumonia, are each and every one Toxemic crises, differing only in location and symptoms. So-called diseases are just so many different locations where toxin is being eliminated. All are different manifestations of one disease –Toxemia.

}+

Source,
Facebook group Anti Vaccination League of America http://www.facebook.com/groups/329389396230/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

United Nations Preparing to Manage Global Mental Health http://philosophers-stone.co.uk/wordpress/2012/01/united-nations-preparing-to-manage-global-mental-health/

Quote: .. In a world where national sovereignty is rapidly becoming a thing of the past, announcements that the United Nations will be taking the lead on any variety of topics is no longer shocking. Indeed, there is a real push across the world to view the United Nations as the ultimate authority on virtually every issue, from human rights to nutritional content in food ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Joda, de administrerer folks helse, ikke uventet, FN er en global kreftsvulst basert på Karl Marx’ communist manifesto,

Children’s medicines coated with brain-damaging aluminum http://www.naturalnews.com/034813_childrens_medicines_aluminum_pills.html

Did you know? Nearly all corn and soy products purchased at grocery stores are genetically modified and may place your health at risk http://www.naturalnews.com/034812_GMO_corn_soy.html

Toxic BPA levels increase by a shocking 1,200 percent after eating canned food http://www.naturalnews.com/034811_BPA_canned_food_soup.html * En tyrkisk dame, mer eller mindre muslimsk, som er mor til min minste datter, var alltid nøye med å skaffe fersk mat, aldri hermetikk, en kulturell faktor. Vi anvender vel mer hermetikk fordi vi ikke er vant til lett tilgang på ferske matvarer største deler av året

U.S. Juice Products Association wants you to drink more chemical fungicide in your orange juice http://www.naturalnews.com/034801_orange_juice_fungicide_chemicals.html
.
Noen positive nyheter,

Yerba mate tea kills colon cancer cells http://www.naturalnews.com/034806_Yerba_mate_colon_cancer_caffeine.html

Spirulina significantly aids allergy sufferers and improves exercise performance http://www.naturalnews.com/034809_spirulina_allergies_exercise_recovery.html

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Breaking news: cancer drugs make tumors more aggressive and deadly http://www.naturalnews.com/034693_cancer_drugs_tumors_aggressive.html

Johnson & Johnson settles $158m US Medicaid fraud case http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-16641952

Discover which foods and chemical additives cause arthritis inflammation, gout and fibromyalgia pain http://www.naturalnews.com/034679_foods_inflammation_gout.html

New scientific study links bee deaths to pesticides http://www.naturalnews.com/034678_honey_bees_colony_collapse_pesticides.html

Big Pharma Routinely Suppresses Data from Clinical Trials—but FDA Approves These Dangerous Drugs Anyway! http://www.anh-usa.org/big-pharma-suppresses-data/

UK Pharmacy to Sell Pill with Ingestible Microchip http://spectrum.ieee.org/riskfactor/biomedical/diagnostics/uks-lloydspharmacy-to-sell-pills-with-edible-microchips
.
Sting – Shape Of My Heart

« Forrige artikkel

9/11 – Naive verdensbilder i fritt fall

Neste artikkel »

Jødiske jenter bør unngå ikke-jødiske menn

86
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x