Privatiserte fengsler

2.8K visninger
8 minutter lesetid
12

Det koster 88 dollar per dag for hver innsatt i USA. Det er 2,3 millioner innsatte i USA alene. 25% av hele verdens fengslede befolkning mens USA er kun 5% av verdens befolkning. Dette er USAs nye slavehandelkapitalisme.

Det vil si at årlig er utgiftene på 738 milliarder dollar. Det er like lukrativ virksomhet som å føre “war on crime” and “war on drugs” som det koster Usa’s krigsbudsjett i Irak og Afghanistan. Hvordan skal dette gå i framtiden når antall arrestasjoner øker hver dag? 1 million av 2.3millioner sitter inne for ikke-voldelige handlinger. Å stjele en smultring kan være nok til å få en “stripe”, 3 lovbrudd og du sitter bak murene resten av livet.

Vil de kansje privatisere fengselsystemet til private contractors? I Los Angeles hvor “terminator” Schwarzenegger er guvernør, har det som aldri før blitt bygget nye sengeplasser. Det vil si det er et stort marked for fengsler og ansatte, som igjen betyr at det er et enda større marked for forbrytere. Kan det tenkes at det er en gigantisk pengemaskin for noen å fengsle uskyldige mennesker?

Lobbyistvirksomhet er som en tur i parken, du finner ofte en businessmann og en politiker på samme benk. Vil Blackwater en dag eie 20% av de innsatte i Usa?

Den afroamerikanske befolkningen er sterkt representert i fangebefolkningen.  1 av 5 vil sitte i fengsel før de er 25 år, vi får et samfunn der fedrene sitter bak lås og slå. Dette er den nye cotton-plukker-farmen.

Hvis du ikke kan drepe dem, putt dem i fengsel

Ghettoene høstes for innsatte etter at de blir gjødslet med CIA-kokain & Crack epedemien, AIDS, alkohol, våpen, gjengkriminalitet og pantebutikker, den eneste utveien er i en kiste eller i baksetet på en politibil. Drapsstatistikken er høy, barn i 12års alderen entrer pistolkulturen, du kan bli skutt for å gå med feil klesfarge i feil nabolag, og bli skutt 6 på morningen på vei til skolen, men det var ikke alltid sånn at svarte drepte svarte, de hadde en felles fiende.

I 1776 ble den amerikanske konstitusjonen skrevet med ord som “all men are equal”, men det tok 200 år før svarte kunne spise, jobbe eller gå på samme fortau som de hvite. Under første verdenskrig var halvparten av Usa’s soldater i Frankrike afro-amerikanske, og ofte stod de på første rekke. Under andre verdenskrig var situasjonen annerledes. Enorme krigsfabrikker ansatte store mengder afroamerikanske arbeidere som jobbet på rullebåndet til millitærindustrien. Ford, Goodyear, og Michelin startet bil-kulturen og mange afroamerikanere hadde fast jobb og levde som lavere middelklasse helt til alt sammen ble lagt ned og store befolkningsområder som hadde vokst opp rundt fabrikkene var nå arbeidsløse. Det var første steg mot ghettofisering.

Det afroamerikanske samfunnet ble etterlatt, arbeidsløse og uten sosialhjelp, og samfunnet begynte å gå lei. De var lei av å være mindreverdige, segregerte, Rosa Parks nektet å sette seg bakerst i negerseksjonen av bussen, noe som startet en bølge av demonstrasjoner og borgerettighetsorganisasjoner i det afroamerikanske miljøet. De ble organiserte, arrangerte åpne folkemøter, og kjente veiledere som Malcolm X og Martin Luther King ble kjent for sin  oppriktighet mot rasisme og klasseisme. Følelsen av å være eksludert fra samfunnet resulterte i en borgerkrig i Los Angeles og butikker og varehus ble plyndret i voldsomme opptøyer mellom de svarte og lovhåndheverne. Borgermesteren erklærte nasjonal krise og flere titalls aktivister ble skutt og drept.

Malcolm X rettet sitt syn på hjemlandet, veiledet av sin fars tanker; afroamerikanere hadde ikke muligheten til å utvikle seg og få like rettigheter i Usa. Derfor måtte samtlige 22 millioner reise hjem og bygge sin egen nasjon som de tilhørte, eller få en uavhengig afroamerikansk stat.

Deres strid og kamp ble internasjonalisert og fikk mye oppmerksomhet. “Power to the people” bevegelsen appelerte til flere folkeslag, og staten fryktet hvor mektige disse gruppene kunne bli. FBI og CIA drepte Malcolm X, Martin Luther King, John Lennon, Huey, COINTEL programmet på 60 tallet var å registrere og uskadeliggjøre borgerettighetsaktivister.

Og snipp snapp snute, så var håpet ute.

Vil du se hvordan opplyste afroamerikanere gikk fra å sloss mot makten til å drepe hverandre eller ende opp i fengsel? Hvem skapte Crips & Bloods? Se denne informative dokumentarfilmen: “Crips & Bloods made in America”

Privatiserte fengsler i Norge?

Norge sliter med plasser. Privatiserte fengsler ville økt hastigheten på utbyggingen og fått opp flere fengsler. Fengselsbetjentene er underbemmanet og i den kommende storgallaen av finanskrisen kan antall vinningsaker øke drastisk. 1 av 5 nordmenn ble bøtelagt i 2008. Omtrent 40% av kriminalsakene i Oslo politidistrikt omhandler kjøp og salg av narkotika. Politiet varsler om økte bemanninger og politistyrker. Et sted ender det med 3-4 politimenn pr. innbygger. En god del nordmenn må inn for å sone for bøter hvert år, lovene strammes, og flere ender opp med å feile i systemet. Er løsningen forebygging av kriminalitet, mildere lover, eller fengselsbygging?

Her viser jeg til svarene fra en tidligere debatt om fengselsystemet i Norge – en debatt der flere meninger ble ytret på et ungdomsforum (kingsize.no).

Sitat opprinnelig fra Nemisickest:

“det hadde ikke blitt riktig om de hadde blitt privatisert. tenk på korrupsjonen en slik situasjon vil bringe. at folk tjener penger på de “minst verdifulle” menneskene i samfunnet.. det vil bare gjør alt verre. da tror jeg at det hadde blitt lettere å justifisere “å bare kast dem inn”. det hadde kanskje blitt reasonable belief isteden for reasonable doubt; med andre ord at du må bevise din uskyld & ikke omvendt.

Jeg tror problemene ligger mest i at de bruker mye mer penger på law enforcement enn det de bruker på å bygge opp fattige områder & områder med mye kriminalitet. & på toppen av det, går mye av tiden & budsjettet med til å fange opp “kriminelle” som f.eks. røyker eller begår mindre betydningsfulle lovbrudd, & sperrer dem inne i lengre tid.

Som om det ikke var nok at rike folk kan kjøpe seg ut av nesten hvilken som helst situasjon, har de også et heftig handicap på straffer:

“Federal law treats crack, a smokeable form of cocaine, as if it were 100 times worse than cocaine powder, a snortable form of the same drug. Five grams of crack (less than a fifth of an ounce) triggers the same five-year mandatory minimum sentence as 500 grams (more than a pound) of cocaine powder. Fifty grams of crack (less than two ounces) is enough for a 10-year sentence, which requires five kilograms (more than 11 pounds) of cocaine powder.

This 100-to-1 ratio, which the sentencing commission copied in setting penalties for amounts of crack below, between, and above the mandatory minimum cutoffs, undermined an important goal of the sentencing guidelines, which were supposed to distinguish between major traffickers and small-time dealers. Under the penalties created by Congress, a retailer who converts a few grams of cocaine powder into crack, or a user possessing as few as 10 doses, can get a longer sentence than a wholesaler carrying a much larger quantity of powder.”

powder cocaine= hollywood

crack rock= ghetto

that’s food for thought, you do the dishes.”

Sitat opprinnelig fra Top Cat – Crooner for life:

“Ja til privatisering av fengsler. Der jobber de etter å være kostnadseffektive. Ser på fangene som arbeidere og setter dem i arbeid. Har kanskje en fabrikk ved siden hvor man bruker fangene som arbeidere. Det er helt riktig og. Så hadde det blitt flere kriminelle og dermed flere arbeidere i fengsels fabrikkene. Mat er lønna. Det tror jeg faktisk hadde vært bra business. Billig arbeidskraft.!”

Svar fra Armin the investigative reporter:

“damn, thats harsh. greit nok, men hvem skal de jobbe for? skal de jobbe for seg selv eller for det privateide selskapet som driver fengselet? Det er allerede nok av mennesker som trenger arbeid, prioriterer du innsatte først, så vil de på gata miste jobber og ende opp i samme situasjon som han som måtte stjele for å spise.

Ergo : enda fler i fengsel.

Og de som sitter i fengsel har på en måte allerede betalt sin straff ved å sitte i fengselet isolert fra omverden. Hva skal stoppe meg som eier av et privateid fengsel til å ansette noen “Goons” eller “Muscle” til å gå ut å dope ned folk å “frame” dem?

Kansje jeg tilogmed vil opprette et privatisert politikorps? Og arrestere enda flere som jeg kan utnytte som billig arbeidskraft.?

Håper verden har lært av hva privatisering av statlige ting vil gjøre , se på Blackwater i Usa! folka skyter ned alt som rører på seg i Irak.

Tror folk bør tenke seg om to ganger før de sier JA til privatisering av Fengselssystemet…”

Svar fra Nemisickest:

du tenker som en fuckings fengselsdirektør.ok, we get it.. everybody in jail deserves to get suppressed, right? & a private-owned system would know what’s best for everybody, right?

wrong.

når skattebetaler betaler for noe, som la oss si helsesystemet i Norge, så har folkets ord en betydning. hvis noe er privateid lager de sine egne regler etterhvert. naivt å tro at noe som det, ikke kan bli manipulert i ettertid. forskjellen er at da kan vi ikke angre på det. hva hvis vi privatiserer fengslene & det ender opp med forverring? da er det vår egen feil at vi har akseptert det.

Du tenker sikkert “hvorfor skal jeg betale for andre sine feil i mitt samfunn?”

husk at det er skattebetalerne som har gjort til at du har de mulighetene i samfunnet vi bor i; & det burde inkludere hele samfunnet på alle områder.

du virker som typen som tror at folk lærer å bli bedre mennesker jo mindre rettigheter de har…

“de må lære!” ikke sant? nah, eneste du lærer i fengsel, er å bli en bedre kriminell.”

chew on that shit.”

Svar fra Armin the investigative Reporter:

“Alt avhenger av hvordan du tilbringer tiden i fengselet. Mange studerer og leser hele sitt opphold, kommer ut med en ny mulighet de ikke hadde før. Samtidig som de har kvittet seg med gamle vaner, just look at Malcolm X. Fra hardcore kriminell til en av verdens største borgerretighetsaktivister som ble skutt for det han sa tilslutt.

Forebyggende tiltak som kanskje å slette en persons kriminalsaker etter et visst antall år i fengsel. Når personen har vist forandring på intellektuelt nivå så tror jeg ikke han vil være en skade for samfunnet han slippes ut til. Men hans fortid kan innhente han og denne “nye” personen kan se at det ikke nytter å være den nye fordi alle ser på hans kriminelle fortid gjennom vandelsattester.

Selvfølgelig skal alle ha en fair sjangs til å evaluere sine nyansatte… det er der problemet kommer inn..

Et annet tiltak ville være å slutte å jage alle mennesker for hvert minste lovbrudd. I Norge ble 1 av 5 bøtelagt ifjor! Thats alot of money!

Hva med å bruke alle de milliardene på noe forebyggende tiltak rettet mot ungdommen som trenger et sosialiseringspunkt?

Der tror jeg mange føler seg kjente. Vi vanka sykkelbodene fordi det var ingen andre steder vi kunne være.. fordi det var bikkjekaldt ute. Noen stjal biler for å varme seg… True story”

“A 2002 study survey showed that among nearly 275,000 prisoners released in 1994, 67.5% were rearrested within 3 years, and 51.8% were back in prison.[65] However, the study found no evidence that spending more time in prison raises the recidivism rate, and found that those serving the longest time, 61 months or more, had a significantly lower re-arrest rate (54.2%) than every other category of prisoner. This is most likely explained by the older average age of those released with the longest sentences, and the study shows a strong negative correlation between recidivism and age upon release. ”

http://en.wikipedia.org/wiki/Prisons_in_the_United_States

Svar fra More:

“Privatisering av infrastrukturer og mindre statlig regulering generelt viser seg gjennom historien å alltid gjøre de svake svakere, arbeidere får mindre rettigheter, de rike blir rikere etc.. Bare studer sør-amerika på 70-tallet og hva som skjedde når nettopp dette såkalte frie markedet tok kontrollen med hjelp av USA-utdannede Milton Friedman økonomer.

Private fengsler, Blackwater, FEMA camps som bygges rundt om i USA? Blackwater søkte forresten om å få bygge base der california brannen var i fjor. Kanskje de søker igjen denne gangen og får en egen base? Privatisering er kapitalist USA’s mellomnavn. Polititrening av militære har allerede begynt i USA.

Hva med det siste EØS direktivet? Noen som har satt seg inn i det?

Det er mange ting som tyder på at privatisering vil bli fremtiden. De mektige blir mektigere og de andre blir fattigere og med mindre rettigheter. Det er nok allerede på vei spør du meg.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Yazzo
Yazzo
Abonnent
14 år siden

Er nyhetsspeilet redd fo å snakke om cannabis? Marihuanalovgivningen er vel noe av det mest korrupte og konspiratoriske som finnes og forfølgelsen av de som inntar verdens nest mest brukte rusmiddel, en plante som er ukovlig, gjør store deler av befolkningen kriminalisert og fyller opp fengslende. En evig runddans av profittører: Bomullsindustrien, papirindustrien, oljeindustrien, farmaindustrien og politi- og rettsvesenet. Nå også fengselsindustrien.
Anbefalt film for bedre forståelse: http://video.google.com/videoplay?docid=-9077214414651731007#

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Takk for denne artikkelen. Fengsler og ting rundt det er et tema som interesserer meg og som jeg kan mye om, uten å ha vært fange selv, men har vært pårørende til en fange i mange år, og slik deltatt i foreningen for pårørende osv. Tilstandene er mye verre enn folk tror, de er så ille mange steder at pårørende og innsatte vet og sier til hverandre slikt som:

“Vi er ikke mennesker vi..” og “ingen vil tro på dette uten å oppleve det selv..”
Det er iallfall null respekt for menneskeverdet ofte, til fanger og pårørende..

Advoktaten som hadde bl a saken til “fetteren” – sa på Nrk radio en gang at : Folk tror at rettssystemet i Norge er ok, INNTIL DE SELV BLIR RAMMET AV DET, DA FÅR DE SJOKK! ” Ja, det beskriver situasjonen for mange..

Selvsagt finnes det også skyldige personer i fengslene, men utrolig mange uskyldige, kanskje fordi man er tjent med å ha reelle kriminelle og banditter fri? Det er iallfall verstingene de slipper på perm ofte.. eller judasene som tyster på de andre og dikter opp ting for å fremme seg selv og gi seg selv fordeler og permisjoner.. Arne Treholt skrev om dette sin bok “avdeling K” fra bak murene i Ila fengsel, hvordan de råtne eplene ble premiert..

Om de virkelig sperret de reelle kriminelle inn, ville det ikke blir så mye å skrive i avisene om og lage ståhei om, for å få mer penger til politi og fengselsvesen, og det er det alt dreier seg om, mer og mer penger for å bygge politistaten.. til det trenger de kriminelle som går løse og gjør faenskap mot gode folk, så kan pressen hause dette om. Mind control er et godt hjelpemiddel i dette. F eks er det glimrende om de kan få en mørk asylsøker til å gå løs på Nordmenn på trikken eller muslimer som voldtar og skjender en vakker Norsk kvinne..flott stoff for NWO-agendaen og avisene!

Selvsagt kan slikt skje pga kulturkonflikt og annet, lettkledde Norske kvinner kan være et sjokk for en nyankommet taliban.. fra Afganistan f eks.. men Mk er til de graderi bildet i dette..
Så får de stygge gjerninger og saker de kan hause opp i media, og skape fremmedfrykt og få mer penger samtidig.. vinn vinn situasjon for NWO. Og det er ikke så farlig om de tar rett mann.. ta en eller annen å få ham dømt.. at det f eks er vanlig i en del muslimske miljøer at man ofrer seg for familien og gjerne tilståe både det ene og det andre.. martyriet er sterkt f eks i shia-muslimsk kultur.. og man adlyder og ofrer seg gjerne for sin far, storebror eller andre..

Så tar man lillebror istedet og alle er fornøyde. Man får en syndebukk man kan lage fiendebilde av og storebror fortsetter sine ugjerninger.. slike saker finnes i Norge.. noe er kommet frem i Sverige i en sak, men ikke i Norge, og de har ikke dette perspektivet overhodet de som avhører osv, tydeligvis..

Det er en pengeindustri JA, det er mange ansatte i politi, fengsel og rettsvesnet i tillegg kommer advokater osv. Systemet og the show must go on, de vil ha mer penger til sine arbeidsplasser og systemet sitt, og media vil ha fæle saker de kan klistre på forsiden..

De innsatte finner det meningsløst ofte, å sitte i “bur” noe som egentlig er en middelaldersk metode.. det ville vært bedre for fanger og ofrenes pårørende om de kunne ha dialoger og gjøre noe konstruktivt for å gjøre opp sin gjeld mot de rammede og mot sanmfunnet.. noe konstruktivt slik at de følte de var til nytte og kunne gjøre opp i praksis for sin urett.. istedet for å råtne på isolat.

Å sone med fotlenke kunne være noe, men man bør være skeptisk fordi chip blir neste skritt og i følge mine opplysninger kan de allerede ha chippet fangene i Norge.. Gro Harlem Bruntland skal ha gitt tillatelse her og Olof Palme i Sverige, etter mine opplysninger. Det er viktig å understreke at det ikke behøver å bety at de har “dyrets merke” – men en chip som utrprøves som et forstadie på veien til dette.. får vi håpe.

Det er også viktig å være klar over at personer som oppholder seg i lukkede anstalter, både fengsler og psykiatriske sykehus osv ofte blir brukt og misbrukt til eksperimenter som ikke tåler dagens lys, vi kjenner til fra Gaustad osv, men det foregår også i dag og i dag er alt trådløst.. kan skje via stråling, og man prøver også ut psykofarmaka-medikamenter på fangene.. dette henger som kjent sammen med mind control.. man bør gjøre sitt for å ikke havne i fengsel.. blir man det kan man i verste fall bli satt under mind control til å gjøre verre ting når man kommer ut igjen osv..

Jeg kjenner til en del konkrete og horrible tilfeller, jeg har ikke tid til å gå dypt inn i dette nå, men vil nevne en 17 åring som var arrestert for et drap han ikke hadde gjort og senere ble dømt for det. Han hadde tatt kontakt med en journalist for å gi opplysninger, og ble istedet arrestert selv. Det var helt klart at han ALDRI hadde vært på gjerningsstedet da det skjedde, men han ble senere dømt for å skulle ha manipulert andre til å gjøre det.. ved å påstå slikt får den skyldige selv nemlig automatisk strafferabatt selv.. vi har sett dette også i sak etter sak, vanlig taktikk i de kretser..

En gang jeg skulle besøke noen i fengsel, stod en ambulanse der, og jeg fikk vite at det var 17 åringen som var i varetekt, som hadde kollapset i dusjen.. da jeg snakket med hans mor, fikk jeg vite at 17-åringen som før hadde vært frisk, hadde mistet både tenner og hår.. i en alder av 17 altså, i varetekt i et Norsk fengsel..

Det er ikke tvil om at han var utsatt for ekstrem stråling og Mind Control også fordi stakkaren snakket motstridende og imot seg selv hele tiden og sa akkurat det han ikke burde si i avhør.. altså ting som ødela maksinalt for ham selv og ikke var realitet.. jeg har sett flere slike tilfeller på nært hold.
Det virker som konkrete eksperimenter i mind control..

Mind control er en viktig del av dette syke makt-apparatet, og brukes også i Norske fengsler og rettssaler for å få det resultat man vil ha.
Så sterkt vil jeg si det, har sett det i flere saker, og det er uhyggelig..
Og det virker helt helt umulig å gjøre noe med, det er ikke mulig å snakke fornuft med vedkommende, eller få ham til å slutte å si ting som ødelegger for han selv.. 17 åringer mister altså både tenner og hår.. av all strålingen og dette tåler IKKE dagens lys.. et lite glimt fra meg fra hvordan ting kan arte seg fra innenfra murene.. det som står i avisene er som regel helt absurd teater for den rammede og de pårørende, det vet jeg selv fra en sak der jeg var nær venn av han som ble drept, og selv den drepte ble fremstilt som et monster i den saken.. kun i lokal-avisene stod venner, familie og lærere på skolen frem og sa at de kjente vedkommende som en utrolig snill, stille og omtenksom person.. ingen av disse fikk slippe til i VG f eks, VG var kun interessert dersom vi hadde noe mer groteskt å komme med.. og her snakker jeg altså om draps-OFFERET som jeg kjente i den saken..
Sannheten har ingen interesse for media i slike saker nei.. business kun!

Kunne nevnt og fortalt uendelig mye mer om dette men ingen mulighet nå.
Er også interessert i å vite mer om hva som er planene for fengslene, i kortversjon fra dere som har tid til å lese eller er betalende slike steder. om det er det cosmomind etterspør. Tiden min er for knapp..

Vi kan alle havne i fengsel når NWOkreftene strammer grepet og under slike forhold som er i dag og vil komme.. hvem som helst kan bli offer for systemet.. som Bibelen jo kaller “Dyret” – og som er uhyggelig..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Er det mulig å få en kort oversikt over hva disse satanistene har gjort konkret som gjør at de frykter og flykter? (Regner med at du er betalende og kan lese hele teksten)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
14 år siden

Takk for denne artikkelen, Armin.Det blir bare mere og mere av denne type privatiseringen i vulgærkapitalismens ånd uansett om det er høyre folk eller sosialdemokratene som styrer staten.
Naomi Klein har skrevet en bok ” Sjokkdoktrinen ” som handler om akkurat denne type privatisering – ” kapitalisme, som profiterer stort på katastrofer og krig ” jmf. den amerikanske økonomen Milton Friedman:

http://onkeltaz.blogspot.com/2007/04/katastrofe-kapitalisme.html

” Det koster penger å skape en human kriminalomsorg “. I USA, akkurat som du skriver i artikkelen din følger pengene fangene:

http://www.aktuell.no/aktuell_for_nff/article4845786.ece

Det gjør det også i Norge under offentlig kriminalomsorg: jo flere du har inne til soning, jo mer penger får du ( budjettfordelingsmodellen ):

http://www.frifagbevegelse.no/dagens_kommentar/article5004901.ece

leet
leet
Abonnent
14 år siden

La meg bare få ..kremt.. arrestere deg på et punkt:

2,3 mill * 88 dollar * 365 blir 73,8 milliarder dollar ( ..som jo likevel er et veldig høyt tall, selv om det er 664 milliarder lavere enn ditt). Dette stemmer rimelig bra med wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Incarceration_in_the_United_States#Cost

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Alt skal bli privatisert før eller senere. Det tjener staten godt på, samtidig som “ansvar” for innbyggere blir lasset bort på andres skuldre.
Venus Project visjonisten Jacque Fresco har nemlig funnet en ganske god løsning på hva fengsel, forsvar, ro og orden pengene skal kunne brukes til:
http://www.youtube.com/watch?v=77Wxbg92mFg
Nemlig: gratis fordeling av varer og goder til alle! :D Hvor drive korrupsjon, kriminalitet og grådighet, når alt er tilgjengelig? Kan du selge lufta? Det er kunn de “utilgjengelige” ting som kan selges. Ikke rart arbeidsledigheten har stiget til værs pga den teknologiske arbeidsledighet:
http://www.youtube.com/watch?v=yc-GTVwKXD4

Du kan hate denn fyren, kalle ham illuminati, NWO-slave, men du kan ikke ignorere ham! ;)

Forresten, artiklene dine kan ikke kommenteres i IE8. Vennligst sjekk kompatibiliteten før du sender dem avgårde. Takk!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ja, nå funker det. Takk… Pass på det neste gang. Det er “fortsatt” mange IE-brukere i verden.

« Forrige artikkel

Nattmatnekt er facismens verktøy

Neste artikkel »

Synes du kosttilskudd er dyrt?

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x