Eminem’s ‘Not Afraid’ – Analyse

9.5K visninger
12 minutter lesetid
48

En analyse av Eminem’s sang “Not Afraid” fra albumet ‘Recovery’. ‘Recovery’ betyr å bli frisk, bli leget.

(Hook)
1. I’m not afraid to take a stand
2. Everybody come take my hand
3. We’ll walk this road together, through the storm
4. Whatever weather, cold or warm
5. Just let you know that, you’re not alone
6. Holla if you feel that you’ve been down the same road

Han er ikke redd for å ta stilling.
Inviterer alle til å ta hans hånd og vandre veien isammen, gjennom stormen.
Vil bare la alle vite at de ikke er alene, hvis de har vært ned samme veien.

(Intro)
7. Yeah, It’s been a ride…
8. I guess I had to go to that place to get to this one
9. Now some of you might still be in that place
10. If you’re trying to get out, just follow me
11. I’ll get you there

Det har vært en reise. Det krevde en del å komme fra det stedet han var til hvor han er nå. Noen kan være på det andre stedet sier han, og hvis de vil ut, skal de bare følge ham. Han vil få dem over.

«Dette stedet» refererer til hans “bur” og periode med depresjon, noe som inspirerte hans gjenfødsel. Eminem ble narkotikaavhengig når hans beste venn, DeShaun (aka Proof) døde. Eminem var på medisiner, for eksempel sovetabletter i lang tid før hans venn gikk bort. I de tre siste linjene, roper han ut til andre kjendiser som går gjennom samme fase som han gjorde for ikke altfor lenge siden. Dette gjelder også hans fans.

Videoen viser at Eminem lever to liv. Det er en periode med raskt skiftende bilder som viser ham i en rotete, uorganisert kjeller som antagelig representerer hans hjem, og så ham på et tak der han står farlig nær kanten. Dette segmentet representerer hans nylige funnet frihet ved å kommet ut fra sitt ‘bur-boks “, til å være fri og ha makt over sitt eget liv. Men, mens Eminem står nær kanten på taket, tar han et steg videre etter at han synger, “Og alle de som ser ned på meg,  river jeg ned balkongen til“. Min tolkning av dette kan sees på to forskjellige måter:

a). Han får mer selvtillit med sitt budskap og viser dette ved å stå frem.
b). Ved at han står frem, symboliserer det at hans ord har satt ham i større fare.

[Vers 1]
12. You can try and read my lyrics off of this paper before I lay ‘em
13. But you won’t take the sting out these words before I say ‘em
14. Cause ain’t no way I’mma let you stop me from causing mayhem
15. When I say I’mma do something I do it, I don’t give a damn what you think
16. I’m doing this for me, so fuck the world
17. Feed it beans, it’s gassed up, if it thinks it’s stopping me
18. I’mma be what I set out to be, without a doubt, undoubtedly
19. And all those who look down on me I’m tearing down your balcony
20. No if ands or buts don’t try to ask him why or how can he
21. From Infinite down to the last Relapse album he’s still shitting
22. Whether he’s on salary, paid hourly
23. Until he bows out or he shits his bowels out of him
24. Whichever comes first, for better or worse
25. He’s married to the game, like a “fuck you” for Christmas
26. His gift is a curse, forget the earth he’s got the urge
27. To pull his dick from the dirt and fuck the whole universe

Mayhem = oppbrudd, ødeleggelse, forvirring, kaos.

Ovennevnte verset refererer til de “høyere-ups” som styrer musikkbransjen på vegne av Illuminatet. Eminem sier de kan lese teksten til sangen før den er lansert, som de gjør med hver mainstream sang, men de vil ikke være i stand til å ta “stinget” ut av hans ord, fordi stikket var allerede følt når sangen ble fremført og utgitt til publikum. Et ‘Sting’ er en injeksjon av en gift via stikket av et dyr eller plante, så her antyder han metaforisk at denne sangen vil svi for de høyere-ups som prøver å kontrollere ham.

Han fortsetter deretter med ved å si han vil ikke la dem stoppe ham fra å forårsake oppbruddet, ødelegge sitt forhold til dem, og følger deretter opp med å si, “Når jeg sier at jeg skal gjøre noe, så gjør jeg det, jeg gir faen hva du tror, jeg  må gjøre dette for meg “. Han bryr seg ikke om dem i forhold til hva de mener, og sier han vil gjøre og si hva han vil. Den neste linjen leser deretter; “Så fuck verden, mate den med bønner, den er gasset opp, hvis den tror det er den kan hindre meg“. Å gasse noen er opp er å forvirre eller lure mennesker, og som mange av dere allerede vet, bønner gir folk gass. Jeg er ikke så sikker på hvem Eminem refererer til som blir lurt, men det kan muligens bety at media skal gi publikum mer bønner og derfor “bloate” dem med løgner og fabrikkerte historier om Eminem og alt annet i fremtiden. Han sier deretter, “Og alle de som ser ned på meg, skal jeg rive ned balkongen til“. Igjen, snakker han metaforisk, med henvisning til de høyere-ups sine “balkonger”, antyder deres høye nivå og all-seeing posisjon, som han skal rive dem ned av sin høye status om de prøver seg.

Etter det sier han, “Han er gift med spillet, som en “fuck you til jul”,  hans gave er en forbannelse”. En “Fuck You ” til jul er en gave med en forbannelse, og dette er koblet sammen med det faktum at han noen ganger tenker på sitt talent som en forbannelse på grunn av hvor det har bragt ham. Queens Freddy Mercury har samme tema i sin sang “Bohemian Rhapsody“; selge sin sjel og drepe en mann, for status og pengene som følger av å tjene Illuminatet.

[Vers 2]
28 Ok quit playin’ with the scissors and shit, and cut the crap
29. I shouldn’t have to rhyme these words
30. In the rhythm for you to know it’s a rap
31. You said you was king, you lied through your teeth
32. For that fuck your feelings
33. Instead of getting crowned you’re getting capped
34. And to the fans, I’ll never let you down again, I’m back
35. I promise to never go back on that promise, in fact
36. Let’s be honest, that last Relapse CD was “ehhhh”
37. Perhaps I ran them accents into the ground
38. Relax, I ain’t going back to THEM now
39. All I’m tryna say is get back, click-clack BLAOW
40. Cause I ain’t playin’ around
41. There’s a game called circle and I don’t know how
42. I’m way too up to back down
43. But I think I’m still trying to figure this crap out
44. Thought I had it mapped out but I guess I didn’t
45. This fucking black cloud still follows me around
46. But it’s time to exercise these demons
47. These mother fuckers are doing jumping jacks now

Legg merke til at i den offisielle teksten har de sagt ‘that’ istedenfor THEM, som han sier. Dette er det samme de gjorde i mange av sangene til Michael Jackson, forandret ord i teksten, hvilket er hva han sier de gjør hele tiden her.

Våkne Opp

Når han synger, “Og til fansen, vil jeg aldri svikte dere igjen, Jeg er tilbake”, går han ut mot en trafikkert vei såvidt unngår å kollidere med biler og busser som symboliserer hvordan han ikke vil la noe stoppe ham eller komme i sin vei. Det er også interessant å merke seg at en av bussene har en delvis synlig reklame med ordene “Våkne Opp ” vist en brøkdel av et sekund.

Det er 3 plausible forklaringer på dette:

a. Det er en tilfeldighet (som jeg tror den skal være).
b. Annonsen er reell og produksjonsteamet bare lagt merke til dette under post-prosessering av video og besluttet å holde den “våkner” del bare.
c. Den “våkne opp” annonsen var tilsiktet og planlagt.

Det er på tide å fronte demonene sier han.

Bokser mot demonene i kjelleren

I kjelleren som Eminem lever i, kan en dukke/marionett (‘puppet’) sees hengende fra en bjelke i taket. Dukken er sett gjennom videoen flere ganger, inkludert noen nærbilder av den, selv om det vises raskt og er ikke så merkbart. Dukken er mest tydelig vises når Eminem synger, “Slapp av, jeg går ikke tilbake til det nå“. Husk, denne musikkvideoen symboliserer visuelt hvordan Eminem gikk fra “det forrige stedet” for å komme til “dette stedet”. Et sted blir et bur en er fanget i med de depresjoner som følger av det, til å være fri og ha kontroll over seg selv. «Det [forrige] stedet» og alle de tilknyttede onder er ikke lenger med i “dette [nye] stedet”. Med andre ord, er han ikke lenger en marionett for de høyere-ups for kontroll og overgrep.

Eminem sier så, “Alt jeg prøver å si er kom tilbake, klikk-klakk BLAOW, for jeg tuller ikke, det er et spill som heter sirkel, og jeg vet ikke hvordan, men jeg er altfor langt oppe til å gå tilbake ned “. Ordene “klikk-klakk BLAOW” er onomatopoeia for en pistol, nikke en pistol og skyte det, så dette kan indikere hvor alvorlig han er og hva slags nivå han er på, blir over hans lik at de får dradd han ned på sitt nivå igjen.

Sirkel spillet i musikkbransjen er egentlig en sirkulær bane Illuminatet driver med musikk artister. De bygger opp noen til å bli veldig populær og berømt, for sin egen bruk og manipulering av massene, og når den personen er ferdig eller dør, vil de bare få en annen artist, og gjøre det samme igjen. Dette vil skje fortløpende hele tiden og det er også flere det skjer med. Eminem er “Altfor langt oppe til å gå ned”, siden dess høyere du kommer, jo vanskeligere blir det å forlate musikkbransjen, fordi du er klar over mye mer enn andre artister, og har mye mer innflytelse og dermed bli en trussel. Dette er når Illuminati kan velge å drepe kunstneren, vanligvis som et offer, etter å holde dem ute av rampelyset en stund for å redusere deres popularitet. Denne prosessen er svært gradvis og går nesten ubemerket. Eminem har også nevnt dette i et par andre låter, som “Say Goodbye to Hollywood ‘:

48. I never dreamt I’d get to the level that I’m at, this is whack
49. This is more than I ever could’ve asked
50. If I could go back, I never would’ve rapped
51. (continued)
52. I sold my soul to the devil, I’ll never get it back
53. I just wanna leave this game with level head intact

Fortsetter hvor Eminem også sier, “Men jeg tror jeg fortsatt prøver å finne ut av denne dritten, trodde jeg hadde funnet det ut, men jeg antar jeg ikke“, som indikerer at han har tidligere prøvd åkomme bort fra de høyere-oppe’s  radar, metaforisk henviser han til dem som “Svart Sky” – som fortsatt forfølger ham og overvåker hans minste bevegelser.

Som Eminem fortsetter å gå, ser han inn i et bil vindu og ser en refleksjon med et forvrengt bilde av ansiktet sitt. Han ser forvirret og litt overrasket ut, men han fortsetter å gå og ender opp i en hall med speil. Han er skremt av den forvrengte refleksjon av ansiktet sitt i hvert enkelt speil, noe som ser ut som et malt ansikt, som representerer bildet som høyere-ups har skapt av ham, minner ham om hans alter ego, Slim Shady, dukken han en gang var. Slim Shady er også forbundet med “det stedet”.

Selv om han ikke nevner speilene i teksten til “Not Afraid”, nevner han dem i ett av hans sanger fra samme album heter, ‘I’m going through changes’:

“I’m hatin’ my reflection, I walk around the house tryin’ to fight mirrors”

“Jeg hater mitt speilbilde,  jeg vandrer rundt huset å prøver å bekjempe refleksjoner”

Etter det, sier han, “Men det er på tide å kjempe mot disse demoner, disse mother fuckers prøver å gjøre jumping jacks nå“. Han sikter til de høyere-ups som “demoner”.  Dette betyr at de høyere-oppe allerede har eller planlegger å ødelegge hans karriere, derav “jumping jacks”, også kjent som ‘star jump’ , som viser at de gjør sine trekk allerede.

Eminem har slått seg gjennom veggen og ser lyset

Eminem finner en måte å unnslippe rommet med speilene på ved å slå seg gjennom de, og mens scenen i filmen skifter over til kjelleren hvor han samtidig knuser murstein veggen, etter å ha oppdaget lyset som stråler gjennom et lite hull i veggen som tidligere ble opprettet ved å kaste en stol på den. Dette symboliserer at Eminem har funnet lyset, han har brutt ut av buret sitt og vil ikke lenger bli kontrollert, derav tekstene som spiller mens denne scenen fader ut, “jeg bryter meg ut av dette buret”.

(Bridge)
54. And I just can’t keep living this way
55. So starting today, I’m breaking out of this cage
56. I’m standing up, Imma face my demons
57. I’m manning up, Imma hold my ground
58. I’ve had enough, now I’m so fed up
59. Time to put my life back together right now

(Vers 3)
60. It was my decision to get clean, I did it for me
70. Admittedly I probably did it subliminally for you
71. So I could come back a brand new me, you helped see me through
72. And don’t even realise what you did, believe me you
73. I been through the ringer, but they can do little to the middle finger
74. I think I got a tear in my eye, I feel like the king of
75. My world, haters can make like bees with no stingers, and drop dead
76. No more beef flingers, no more drama from now on, I promise
77. To focus soley on handling my responsibility’s as a father
78. So I solemnly swear to always treat this roof like my daughters and raise it
79. You couldn’t lift a single shingle on it
80. Cause the way I feel, I’m strong enough to go to the club
81. Or the corner pub and lift the whole liquor counter up
82. Cause I’m raising the bar, I shoot for the moon
83. But I’m too busy gazing at stars, I feel amazing and

En helt ny Eminem kommer ut av ‘puppeten’, larveburet, enn det sjefene i musikkindustrien tror de har skapt. Han velger å gå sin egen vei.

(Hook)
84. I’m not afraid to take a stand
85. Everybody come take my hand
86. We’ll walk this road together, through the storm
87. Whatever weather, cold or warm
88. Just lettin’ you know that you’re not alone
89. Holla if you feel that you’ve been down the same road

Betydningen av Hooken er veldig klar. I den siste linjen ber Eminem andre kjendiser, som har “vært ned samme veien”, egentlig betyr det hva han har gått eller går gjennom, til å heve stemmen og ta et standpunkt som ham. Derfor linjen, “Holla hvis du føler at du har vært ned samme veien“. Mens han synger dette, legger han også sin hånd ved siden av munnen sin vertikalt som for å formidle en melding stille og diskret. Dette er tydelig ved brua i teksten til sangen, “Talkin ‘2 Myself”:

90. So why in the world do I feel so alone
91. Nobody but me, I’m on my own
92. Is there anyone out there
93. Who feels the way I feel
94. If there is, let me hear just so I know I’m not the only one

[Her kan også referanse til Ping Floyd’s ‘The Wall’ være innvolvert, se mursteinene i veggen, som Pink må knuse for å bryte ut av sitt mentale fengsel]

Speilene kan også være bilder på de forvirrede deler av en selv, når en knuser dem, finner en tilbake til seg selv, og bryter fri til den virkelige verden; ut i lyset.

Konklusjon

Helt i begynnelsen av videoen viser den Eminem som står på et takhylle og forteller oss hvordan han kom fra “det stedet” til dette som han er på nå, som han fortsetter med å vise ved å gå gjennom gatene og befinner seg i en hall med speil, hvor han er konfrontert med forvrengte bilder av seg selv før han flyktet ut fra både kjelleren og rommet med speil for bare å finne seg selv konfrontert av et langt mer farlig sted; kanten av taket. Han hopper så ut over kanten og faller et stykke før han får muligheten til å fly som Supermann og beveger seg tilbake på taket.

Som Eminem sier i et intervju med Skyrock FM i Paris, er det totale konseptet “utgangspunktet er å være et mørkt sted og prøve å komme til lyset”. Meldingen Eminem prøver å gi oss er at han ikke er redd for å møte sin frykt, og å ha full kontroll over seg selv, gjøre sine egne valg og avgjørelser, han setter sitt liv sammen igjen, uansett hva omstendighetene kan være.

Når man “selger sin sjel til djevelen” og stopper sitt bidrag til de høyere-oppe, får de ikke lov til å beholde sin berømmelse og leve sitt luksuriøse liv. Men på grunn av Eminem’s popularitet, og den massivt økende bevissthet hos folk har om hva som foregår bak kulissene, er det blitt mye vanskeligere å holde ham ute av rampelyset.

Husk at disse høyere-oppe prøvde å ødelegge Michael Jackson’s image i 17 år. Som Michael Jackson sa triumferende; “I out-thinked them!” Noe senere var han død.

Fritt basert på denne analyse av Farnankhan:
http://www.farhankhan.com/2010/10/eminems-not-afraid-analysis/

Bidra gjerne til analysen i kommentarfeltet under.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ye
ye
Abonnent
11 år siden

Operation Jubilee 007

5. november 2012

Kansellér all gjeld
Stopp krig
Redistribusjon av land
Eliminér fattigdom

http://www.operationjubilee.in

Operation Jubilee: Rules of Engagement.

Anonymous: Operation Jubilee – A Message To Our Brothers in Arms

Likorm
Likorm
Abonnent
11 år siden

Kunstnere.. de med det største ansvar ?

Likorm
Likorm
Abonnent
13 år siden

Megadeth – New world order

Dave Mustaine har iallefall valgt side:
http://www.youtube.com/watch?v=-m9DRdd8adA

Likorm
Likorm
Abonnent
13 år siden

Ett norsk band som strør om seg med nwo symbolikk ?:
Pagan’s Mind

CIA
CIA
Abonnent
13 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Kan du tolke denne CIA?
Diabolic Blood War

Bloodwar……
Infernal master
Posessed……

The weak ones will feel
Thy masters merciless wrath
An unknown world of suffering

Swords dripping blood
Killed for the beast
As I close myself
Into darkness

Now, my spawnes of Satan
We shall bring holocaust
And darkness upon them

Demons……
Kill the holy infant
Sorrow……

When the sun burns red
Battles will take place
There is no eescape
No escape……

Now, my victorious horde
Death has swallowed
them down to Hell

Carnage……
Unending evil
Desecration……

The weak ones will feel
Thy masters merciless wrath
A path of slaughtered Christians

Churches reduced to ashes
The Holy Spirit fades away
We watch them flee
Never to be free

Eternal…Bloodwar
Blodwar…Bloodwar……

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Kan nok ikke det!
Har ikke noe behov for og analysere og tro at sanger betyr noe mer eller mindre enn hva som er i teksten, og ikke tro at alt handler om illuminati, bilderberg osv osv, bare tull alt det derre.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Helt enig, det beste er å ta på seg mørke solbriller, skylapper og trekke lua godt nedover øra å bare konsentrere seg om det som virkelig betyr noe her i livet……….!

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Her er litt omtale av Eminem fra ”Relaterte artikler” på Nyhetsspeilet.

Fra ”Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen”
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/illuminatis-innflytelse-i-underholdningsbransjen/ (publisert i juni 2009):

Eminem rapper i sin låt “Say goodbye to Hollywood”
http://www.youtube.com/watch?v=2WltFY8wE9g
noen slående utsagn:
“But no one ever puts a grasp on the fact I’ve sacrificed everything I have…If I could go back, I never woulda rapped I sold my soul to the devil, I’ll never get it back… Goodbye, goodbye Hollywood, please don’t cry for me, when I’m gone for good”.

Fra ”Illuminartistenes topp 13”
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/
(publisert i august 2010):

Eminem er tilsynelatende gjennomført ”white trash”, som kommer fra karrige kår og har gjennomlevd en vrien oppvekst, til tross for det fine ”stamtavle-navnet” Marshall Mathers III. Fargede rappere har kalt Eminem ”den hvite Hitler”, fordi Eminem har så stygg språkbruk at om en farget rapper hadde uttrykt seg likedan ville det ha resultert i rasistiske angrep av typen; ”hør så stygt de fargede rapperne snakker. De snakker nok som de tenker”.

Ifølge kilder har også Eminem gjennomgått Monarch mind control tortur og traumatisering. Eminems rappede tekster ser ut til å være en mix av egne påfunn og livserfaringer og de destruktive budskapene som Illuminati ønsker å fore menneskehetens millioner med.

I ”Say goodbye to Hollywood” rapper Eminem om at han har solgt sin sjel til djevelen:

If I could go back, I never woulda rapped
I sold my soul to the devil, i’ll never get it back
I just wanna leave this game with level head intact

I “My Darling” http://www.youtube.com/watch?v=ZTxCOfne3a4
(et bonusspor til Eminems “Relapse-album som kom i 2009) rapper Eminem ikke bare om at han har inngått en avtale og mottatt fordelene, men også at han er blitt possessed (besatt) av en demon, som titulerer ham som ”My Darling”:

”So at night before I sleep, I look in the mirror
The mirror grows lips and it whispers “Come nearer”
My Darling, I don’t ever want you to leave me
My Darling, you and me were meant to be together
My Darling, And if I cannot have you, no one can, you’re my
My Darling, cause I possess your soul, your mind, your heart and your body
I gave you enough time, your souls mine
I’m taking it back” Haha, you sold your soul to me, need I remind you?
You remember that night you …
You’d give anything to get a record deal

Fuck this mirror! AHHHHHHH
“I’m not in the mirror, I’m inside you, let me guide you”

My Darling inneholder også hint om Monarch-mishandling av Eminem i unge år:
“Well think about what she did to you and your little brother
All them foster homes…”

Sangen 3 a.m. (den andre singelen fra “Relapse”-albumet) dreier seg enten om Monarch traumatisering – eller om visse lyssky rituelle okkulte handlinger som finner sted om natta:

There’s no escaping
There’s no place to hide
You scream “someone save me!”
But they don’t pay no mind

Eminem har også et rikt repertoar av sanger med djevelsk nedbrytende tekster, som f.eks.:

”Kim” – om hvordan han dreper sin kone, moren til sitt barn

“Stan” – om en oppdiktet fan som dreper sin gravide kjæreste

“Role model”. I denne sangen rapper han bl.a.: “Follow me and do exactly what the song says: smoke weed, take pills, drop outta school, kill people and drink…”

Flere av Eminems nære venner har dødd en altfor tidlig død.
I april 2006 ble Eminems mangeårige venn Proof (DeShaun Holton) skutt og drept. Pussig nok hadde det seg slik at i Eminems musikkvideo “Like Toy Soldiers” hadde Proof en rolle hvor han ble skutt og brakt til sykehus…
Skuespilleren Brittany Murphy, som hadde den kvinnelige hovedrollen i suksessfilmen ”8 Mile” (hvor Eminems hovedrolle var svært lik hans virkelige liv som ung rapper) døde brått i en alder av 32 år, se.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Demon Inside.
Yo, alright, yoI’m possessed by evil demons that torture me while I’m sleepingI keep dreaming of death and I’m hearing people screaming
The devil’s spirit’s trapped inside me and I want it outI’m on the couch bleeding to death in a haunted house With both of my wrists slit,
I’m lifted up in the airAnd suspended in animation like someone’s holding me thereI feel somebody’s cold hands wrapping around my neck While I choke on my own blood that I swallow and drown to death
But I found a breath and somehow managed to slip the clutches Nearly blacking out from dizziness and head rushesTripping over OD’d bodies of dead lushes
Bloodstains paint the plush carpet like red blushesDoor’s open and close by themselves, books fly off shelves
Curtains catch fire, the house meltsMy skin blisters and sticks together like twin sisters
The wind blows and shatters windows like ten twistersCaught a piece of shrapnel in the Adam’s appleTwo cups of holy water and I’m looking at ’em half full
But as soon as I go to touch ’em they turn into red rumIt got silent, then all these voices said”Come follow me into the pits of Hell”I heard ’em yell “Welcome to the Norman Bates Motel!
“I ring the bell for service and I was greeted by his motherCovered in dry blood, head still dented from the shovelI said I need a room so I could try to get some rest
She gave me the keys to the best suite and a bag of cess
And told me that’s just for starters,
Satan’ll be in to see me laterTo see if I’m interested in being partners.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Heisan Hans, kan du legge Monsanto was founded by Knight of Malta John Francis Queeny (1859-1933) over til en annen artikkel, nettleserene krasjer her hver gang jeg klikker på kommentaren din :(

Har opplevd det før også så noen liker tydligvis ikke at det skrives om Knight of Malta

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

TELL THE TRUTH!
Mos Def feat. Immortal Technique & Eminem

Immortal Technique har hatt mye bra conspi og “they” lenge. Har Eminem nå tatt skrittet helt over til frihetskjemperne og brent sin “escape exit”?!

Skummel_planet_x
Skummel_planet_x
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Nei, han ser nok bare i likhet med David Icke og ikke minst ALEX JONES det enorme potensiale det er å kjøre på paranoia blant en misfornøyd befolkning.

Ikke det at jeg sier at ingen av dem er inne på noe, men det er penger i lomma og ingenting blir gjort med saken uansett.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
13 år siden

Eminem lager en låt om at det jaggu er vanskelig å være superstjerne iblant, og du tolker det som et oppgjør med det konspiratoriske Illuminatet? Og ingen protesterer? Er dere helt i tåka, hele gjengen?

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

Endelig noen som ikke tror at Eminem lager sanger om Illuminati, 9/11, å UFOer å god knows what..
Sarkastisk ment, så kan man jo ikke lage musikk å skrive tekster bare for og skrive dem, neeeeeeeeida, ifølge nyhetsspeilt.no så er ALT i en tekst sant..jaddaaa..

kjell108
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Poster du ting som du ikke mener?

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Nei, det siste mente jeg sarkastisk, for dette blir for dumt rett og slett og tyde en tekst på dette viset, når låt skriveren kanskje bare har skrevet dette for og skrive noe?
Har vært ett hip hop hode siden jeg ble født, og se på at eminem skal bli kalt hip hop, ikke minst misbrukes på dette viset, er forkastelig!
kan ikke noen av dere tolke tolke “Tungtvann – Bransjehora” f.eks?
Kanskje Tungtvann er lei av illuminati osv?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Russian Roulette= Suicidal Rate gon sky rocket!

You gotta watch what u say. Because there are a lot of weak people in the world. They are susceptible to anything so anything you say or do some people actually do listen. So make sure its nothing bad. Its okay to be deep,but not murder deep.

Man! I really wish I could tell you guys what the industry really is and what stars are apart of destroying this world. The stars who worship satan,and those who have killed to get the respect they have now. You’d be verrrry surprise. Some of your favorite people pretend to worship God but they only do that to save face. Or seem innocent.

Satan was head of music in heaven. He uses influential people…to help influence the world. Think about that. Once u make a certain amount of money. Just know that that’s when they ask u to join. To get in you have accept the beast, worship. Once you join they assist u with ur career.make u huge.only if u agree and obey to destroy Gods word.and his children.

Ppl listen and pay attention. Its a war going on right now between Good and Evil. Evil will rule this world for a min. The people that have this power are the people that RULE the whole world. I’m done I won’t say anymore before I get in trouble.
http://necolebitchie.com/2009/10/21/tiffany-evans-blasts-rihanna-as-a-devil-worshiper/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

“WHO WANTS TO PRAY TO THE DEVIL WITH ME?”

Jack Black comes out dressed as a heavy metal guy on steroids to promote a video game.

At one point he asks the audience to “put their devil horns in the air” and the proceeds to pray to the “darklord Satan”.

The whole thing is light-hearted and comical but I don’t see any other way a prayer to Satan can be inserted into this show without getting a truckload of complaints by “concerned parents”.

The scene starts off semi-funny but Jack Black finishes off on a more serious note by saying:

“I ask you to grant tonight’s nominees with continued success in the music industry“.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

“I have this recurring dream sometimes where there’s a phantom in my home and he takes me into a room, and there’s a blond girl with ropes tied to all four of her limbs. And she’s got my shoes on from the Grammys. Go figure—pyscho. And the ropes are pulling her apart.”
But it gets even stranger. “I never see her get pulled apart, but I just watch her whimper, and then the phantom says to me, ‘If you want me to stop hurting her and if you want your family to be OK, you will cut your wrist.’
And I think that he has his own, like, crazy wrist-cutting device. And he has this honey in, like, Tupperware, and it looks like sweet-and-sour sauce with a lot of MSG from New York. Just bizarre.
And he wants me to pour the honey into the wound, and then put cream over it and a gauze.”
Gaga was confused by her dream and turned to other sources to find out its meaning.
“So I looked up the dream, and I couldn’t find anything about it anywhere. And my mother goes, ‘Isn’t that an illuminati ritual?’ And I was like, ‘Oh, my God!’”
She even consulted her good friend and mentor Deepak Chopra about past dreams. “The devil’s trying to take me, Deepak.
I’m a good girl!” she told the spiritual leader, who eased her fears.
But she admits her nightmares inspire her eccentric stage shows. “I do have morbid dreams. But I put them in the show. A lot of the work I do is an exorcism for the fans but also for myself.”
http://jaydakidtv.com/blog/wp-content/uploads/2010/06/lady-gaga-illuminati-e1277481159872.png

Kanskje på tide å åpne øynene Gaga???

kjell108
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

andreas_sagen, her er Eminens bakgrunn, 28.10.2004

http://www.eminemweb.com/board/showthread.php?t=11427

Marshall Mathers – A sad revelation
Many of you have often wondered what is it that certain people possess which makes them so influential. Think back in history of the 20th century about all those rock stars and other celebrity icons. What do they have that you don’t. Amazing amount of charisma is one answer that comes fast, but also being at the right place at the right time and what appears to be incredible luck. Indeed sometimes there seems to be an individual who comes practically out of nowhere and takes the hearts of everybody by storm. One such person is Martial Mathers – Eminem. He was a rapper for a while in the detroit scene, but in 1999 thanks to Dr Dre he was launched into celebrity status and took the hearts a certain type of teenagers by storm – the rebelious non-conformist type couldn’t get enough of him. He had it all, rebelling against authority, the system, drug abuse, violence, swinging at others no matter who and how famous they are, his whole gimmick promoted lunatic behavior which was soon adopted by a vast amount of white males who identified themselves with his character – Slim Shady. This was a phenemenon, before him there had been very few white rappers to make it – the Beastie Boys and Vanilla Ice, but the first were known for fooling around and creating goofy songs and the latter disappeared after his 1 hit wonder. Eminem was something different, he was here to stay and he did it well, his fame and influence grew exponentially and his almost hypnotizing charisma in the eyes of the teenager is undeniable. If you happen to know Eminem fans, you’ll see that they not only look up to him, but get enraged when you dare defy what he says or his superiority as a music artist. They practically follow him. This didn’t come as an idea after Eminem became famous and became listened. We can see a song called “Role Model” before that. He started with the idea of being a negative role model for the rebelious teenagers. Later on his strategy changed, he stopped talking about doing drugs and started talking about various other topics, he lost some fanbase who liked the old Eminem more, but ultimately his fame kept growing so did his recordsales, he became one of the biggest celebrities along with Brittney Spears etc. He was slowly turning himself into a positive role model, toned down his anger etc. Right now he’s either the best selling rap artist of all times or comes shortly after Tupac Shakur – the rap legend.

This comes quite as a shock, knowing that hip hop was considered strictly a black thing before his arrival in 1999, there were whites into hip hop, but not that many and certainly none as big as that. He was a skinny, white male with a pointy nose and a whiny annoying voice, going against everything mainstream hip hop stood for – big muscled black thugs rapping in ebonics, flashing money and showing off how many women and cars they have. Eminem rapped about being broke and treated as nothing in life, Eminem rapped about being bullied rather than being mighty and Eminem rapped about overdosing rather than partying. And still against all odds, backed by the super rap producer Dr Dre(a manifacturer of rap stars) he made it, he was accepted and became the phenomenon he is now. This was bizarre, but the effect it created was even more bizarre, as fast as a lightning so many white people were fascinated by hip hop and started acting like a part of the culture, the appearance of a thing called a “******” was a result of his appearance and it kept growing exponentially, now we have the suburban white kid being the biggest consumer of hip hop there is, all due to Eminem, we have many white people listening to hip hop day and night, basing their lives on it. We have many white people trying to rap and that increased furthermore with the release of 8 mile.

But enough about his undeniable success and impact. Such figures have often existed. Elvis Presley, Jim Morisson, Kurt Cobain, Jimmy Hendrix, bands like Led Zeppelin, John Lenon – the most prominent figure of the Beatles, Marilyn Monroe(another MM, weird), and many more. Do you get the similarity, all died in around their 30s either a bit before or a bit later or during them, all died. All incredibly charismatic, all quite mysterious when it comes to what was in their heads, all highly controversial, all had a huge following, many of their deaths are covered in mystery. Many known to be bugging a lot in the last years of their lives. And most had really tough childhoods.

Until now my idea about this was that it takes a special type of person to be an artist and that for some reason all are nutcases like that and it’s like that to even it out for their immense charisma and creativity, they couldn’t deal with the money and fame and did it to themselves in one way or another. But seriously is there even one of you who doesn’t wonder why so many celebrity singers and actors etc. were so great but died early and how come they’re all so crazy.

I have the answer for you – Illuminati Monarch Programming Formula for creating mind-controlled slaves with incredible skills. Stemming a long time back in history the idea was designed in order to have a powerful but controlled organization of people to serve well no matter what. It was done by horrible tortures, hypnosis and drug abuse over infants. Indeed this is a main method in the Illuminati organization, but with the science boom in the 20th century, something bigger became possible – the option to manifacture and control slaves who will be exposed to the whole world giving the Illuminati influence over practically everybody and corrupting society. Think the hippy generation, how many lives ruined, how many lost themselves in drugs and following of music artists as role models, the hippies were a total sacrilege and a mass of brainwashed people who blew their lives and doomed their children to poverty and even permanent damage from drugs for a life time. Indeed most bums nowadays are ex-hippies unable to deal with life. Hippies made a very huge addition to the “white trash” class of people – people who don’t know better than trashing their lives basically and never achieving anything. Similar is the effect Eminem is having on teenagers in the united states, as I said he’s responsible for the huge blow up of rap among whites and it not being their culture, they go overboard with it, trying to act ghetto and tough, trying to sell drugs(hustle), dropping out of high school and trying to follow a non-conformist lifestyle which unless you have extreme intelligence and motivation leads you nowhere the way this system is set up, it goes on furthermore.

Bjørn Christer
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

Hei Andreas!
Må si det er frustrerende å lese hva du og CIA (under) skriver.. Det har her helt klart skjedd en kunnskapsglipp og du viser tydelig mangel på innsikt.

Man må se på hele bildet.

I dette tilfellet snakker vi om musikkindustrien. Denne analysen er bare en analyse av EN sang/rap. Hele “recovery” albumet handler f. eks om eminems “opprør”. Andre album handler også mye om hans involvering med den “mørke” industrien. Tror du virkelig at “my darling” handler om dama hans??
Allerede i låta “Lose yourself” nevner Eminem “new world order”..

Uansett, se på helheten. Det er ikke bare Eminem som legger inn skjulte budskap mellom linjene sine. Det skjer i hele musikkindustrien. MASSEVIS av symbolisme i nærmest hver eneste “mainstream” musikkvideo som kommer ut.
Gjør research mann! Bortimot samtlige artister vet hva “the industry” innebærer.

En god start på researchen er serien
“THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED” på youtube.

Første video:
http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE

“Playliste” med de resterende 10 videoer:
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker?feature=mhum#g/c/6D11C034D808CA1E

Ellers benytter også jeg anledningen til å ønske alle leserne på NS en riktig god jul :D <3

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Merry Xmas playas & bitches
may Niburu bring you joy and riches
chill with raindeer in yo’ cribs
and lots of bling and yule ribs

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  BelzeBob
13 år siden

herlig! bare vi kunne gjenopplive gurdjieff til aa sette musikk paa dette saa hadde vi en hjule-hit :D

kjell108
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

“gurdjieff” betyr?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Gurdjieff: noe helt annet.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Yo, BelzeBob in da hood! Bling bling…

Denne var priceless;o) (din lille rap, altså!)

Vil i samme slengen benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god og fredfull jul!

Og når jeg først er i gang vil jeg takke for mange givende diskusjoner i året som straks er ved veis ende og samtidig vil jeg beklage overfor alle jeg i kampens hete ofte ikke har behandlet med respekt og saklighet, i særdeleshet BelzeBob, Rom, Armin, J.J, Singoalla og Smurfen. Vit at jeg, til tross for harde ord, respekterer dere hver og én;o)

Hilsen

Vandalf

Vandalf

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Tusen takk for julehilsner Vandal :)

Du har seff ingen grunn til og beklage noe som helst, vi høster alle som vi sår :)

Det er gjennom motgang vi utvikler oss

Ønsker deg, dine og dere andre en nydlig og avslappende fin jul med håp om en bedre og mer rettferdig verden :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

f

kjell108
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Jeg ser masse NySpotensialet i Vandalf. Det som skal til er en tur til Israel, hvor han må gjennom full body scan, deretter at han må inn til forhør fordi han svarte
– Jeg driver da fan meg ikke og overvåker kofferten min til enhver tid!
Deretter at han må forklare seg hvorfor han hater jøder, det stod “Medlem av antisemittisk nettsted” på dataskjermen :-(
Kom snart tilbake.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Takkitakk, Vandalf.

Julesang for yous:

:)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf

Her har du litt Heino:

:)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Er det der virkelig Eminem i videoen??

Ser da mer ut som Michael Scofield
(Wentworth Miller) fra Prison Break
eller ”Oklahoma bomberen” Timothy McVeigh som lever i beste velgående etter sin ”offisielle henrettelse” i USA.

Uansett dreier det seg vel om MK Ultra x 3.

Stemmen til ”Eminem” (Eminem2?) stemmer, men hvor er det intense og kompromissløse kroppsspråket, og hva med ansiktet; øyenbrynene og nesetippen, har han blitt utsatt for plastisk kirurgi?

Å benytte kloninger er visstnok blitt moderne nå, hva vet nå jeg?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Leser du “EMINEM” baklengs får du “meni me” = “many me.”

Forøvrig mener jeg rap er skjit. Rap handler hovedsaklig om negativitet, banal materialisme og narsissisme. Apekatter som ser sure ut og vifter med armene som om de har MS mens de roper og skriker om de mest åndssvake, idiotiske ting. Folk burde høre på reggae istedenfor. Mener nå jeg. Reggae og rastafarianismen har et positivt budskap, oppbyggelige fine tekster og en rytme som er bra for kropp og sinn. Kanskje det er nettopp derfor at Illuminatikerne velger å promotere rapen istedenfor?

Metatron
Metatron
Anonym
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Toleranse BelzeBob…Toleranse ;)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Metatron
13 år siden

Når det gjelder “ape rock” (rap) praktiserer jeg nulltoleranse. Ikke kall meg rasist. Eminem er jo hvit. Og jeg liker rastafarianere. Og de er som regel svarte.

Darth Reidar
Darth Reidar
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg liker heller ikke rap.
Men du er en syk, syk mann. Du er jo helt forstyrret.
Søk hjelp.

kjell108
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Darth Reidar, du har demonstrert mange “vrangforestillinger” her på forumet. Er du klar over at dersom to leger skriver under på at du har sykelig “tankefeil” kan du strippes for alle dine rettigheter, inklusive retten til å bevege deg i frihet, det som vi vil oppfatte som frihetsberøvelse. Alt sammen ut fra norsk lov.

Visste du det?

Hvis du svarer nei, at slik er ikke norsk lov, bekrefter at du “lider” av realitetsbrist. I den grad du har stemt ved stortingsvalg har du i realiteten stemt på de politikerne som formulerte loven om “psykisk helsevern”, som altså dreier seg om hvordan beskytte samfunnet mot disse “gærningene”, som regnes som “farlige” selv om de aldri har løftet en finger.
De regnes med en som “farlige” når de har “vrangforestillinger”, de kan skade seg selv hvis de tror de kan fly o.l. For å overbevise legene at du er psykotisk med “vrangforestillinger” kan vi vise til andre tegn (på sinnsykdom) som humørsvingninger. Ja, veldig mange av oss opplever humørsvingninger, og psykiatrikerne konkluderer at hundretusener egentlig er “psykisk syke”. Det er en folkesykdom som kan ramme enhver, deg også Reidar.

Mye tyder på det. ;-)

Darth Reidar
Darth Reidar
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hehe, du er nå en artig skrue.
Tror jeg ligger lengere fra den grensen enn deg gitt.
Men men, god jul i alle fall.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Darth Reidar
“Tror jeg ligger lengere fra den grensen enn deg gitt.”

Å herregud!

Du går fortsatt rundt og tror på heksediagnoser, som noe uhelbredlig “tankefeil”.

Darth, både psykoser og depresjoner er reelle sykdommer, det er somatiske sykdommer. Alle blir frisk hvis de gjør de rette tingene. Men trenger ikke engang bruke medisin når man forstår årsakene, ikke så ulikt røyking.

Men APA-legene nekter å tro på forskerne. APA-legene er pseudovitenskapelige, og du er en av disse nyttig idiotene, liksom politikerne bak lov om psykisk helsevern. Er det tillatt for politikere å være inkompetente?Tydeligvis.

peking and
peking and
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Leser du bob baklengs blir det Bob. Innlegget ditt er vel også litt Bobbob..

Hvis du vet hva illuminati er, vet du også hvorfor all rap musikken på fjernsynet er pessemistisk, vulgær, og voldelig. Hør på Talib Kweli, Q-tip, Mos def, Saian Supa Crew, eller Jedi Mind Tricks om du vil ha ekte Hiphop. Musikken du referer til er IKKE Hiphop. En norsk artist du burde høre på før du gulper opp mer vomit, er Dreamon… Gjør researchen først, snakk etterpå, AIGHT?
Norsk MC.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  peking and
13 år siden

peking

Joda. Jeg liker også noe rap. Ihvertfall denne sangen: http://www.filestube.com/1f34f23dec0d89c403ea/details.html

Metatron
Metatron
Anonym
13 år siden

Dette synes jeg var en helt utrolig flott analyse! ;)

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  Metatron
13 år siden

Det er vel å ta i å si at en artist har begynnt å våkne ut fra lyrikken til èn hit. Analysen handler forøvrig om å våkne til en verdslig virkelighet der man ser verdens bedrag. Eminem peker på bedrag i sin bransje, og det er bra i en en så rotten bransje som musikkbransjen. Tror egentlig ikke at Eminem har vært uvitende om dette tidligere. Noen blir utnyttet og noen skummer fløten av dette. Slik har det alltid vært blandt mennesker som er styrt av sitt ego. Man trenger ikke være medlem av en hemmelig organisasjon for å styres av sine egoer. Å våkne til en realitet og avsløre verdslige bedrag er langt fra det samme som en åndelig oppvåkning. Når man begynner sin åndelige oppvåkning vil man se de bedragene som virkelig har noe å si for hver enkelts liv. Mulig en verdslig oppvåkning er begynnelsen på dette? Tror det er feilslått å knytte seg for mye til denne kampen. Det blir bare en politisk retning.

Syns forøvrig Eminem peker på mange symboler som har med åndelig oppvåking å gjøre i denne musikkvideoen. Alikevel kan det se ut som han fortsatt har mange demoner å bekjempe før han har våknet (som alle oss andre, men noen få unntak).
Det er heller ikke ukjent strategi for svartemagikere å legge seg tett opptil sannheten for så å villede. Skal ikke si at det er det Eminem gjør her.
For å si det slik: Jeg kan godt ta Eminem i hånden og gå denne veien sammen, men jeg vil la min indre guru ta ut retningen.

Til alle som vil bekjempe illuminati, organisasjonen, THEY eller hva man velger å kalle det; Min oppfordring er: Begynn med deg selv. Vinner du den kampen, har du beseiret alle.

Vet jeg ikke har begrunnet alle påstander her. Kan godt være mer spesifikk om noen skulle være interessert.

God Jul!
TH

Metatron
Metatron
Anonym
Svar til  Thor M Hammern
13 år siden

Der fikk du virkelig sagt det :) Genialt! God Jul!

« Forrige artikkel

John Pilger – Krigen Du Ikke Ser

Neste artikkel »

Aprikoskjerner mot kreft

48
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x