/

Zero Emission Conference – Nyhetsspeilet konfronterer

7.7K visninger
1 minutt lesetid
181

Det er forståelig at bekymrede verdensborgere vil vite hvorfor deres regjeringer og enkelte selskaper ønsker å skape ekstrem tørke, flom,  kræsje økonomien, holde oss i en evig tilstand av krig, ta bort mange av våre rettigheter, skape sykdommer for å tjene på behandlinger (i stedet for kurer) eller skade miljøet på andre måter som også etter hvert vil påvirke gjerningsmennene og deres egne familier.

Dette er ikke lette spørsmål å svare på spesielt for de av oss som ikke kan forstå dette destruktive, maktslukende tankesettet som virker så fremmed og nonsens.

Frykt, grådighet, hat og en hunger etter makt er noen av motivene bak mange av disse negative handlinger. Vi trenger å forstå disse grunnleggende årsakene til disharmoni i vår verden og gjøre vårt beste for å ikke mate oss inn i den selv. Vi må ikke reagere med de samme kvalitetene, som bare vil øke negativiteten.

Vi trenger å avdekke og avsløre det onde, men da må vi reagere med fasthet, visdom, forståelse og kjærlighet. For noen av dere kan denne setningen høres “whimpy” ut, men realiteten er at åndelig kjærlighet og stabilitet er den sterkeste kraft i universet.

Som Nyhetsspeilets utsendte stunt-reporter har jeg laget denne mini-reportasjen i forbindelse med klimahykler-konferansen “Zero Emissions” som fant sted på et hotell ved Oslo Lufthavn Gardermoen 22. november i år.

Del 1

Del 2

Del 3

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

181 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Helt på slutten av del 1, hvem er det du hører på og kan du gjengi hva du hvisker om? Var det ikke lov og filme der inne? var det et lukket møte? Hehe Bare litt nyfiken?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Deltakerne på FNs klimamøte ble lurt til å forby vann!

Deltakere på klimamøtet i Mexico tidligere denne måneden ble lurt til å støtte et forslag om å forby vann. En konservativ lobbygruppe sto bak tullekampanjen.

En rekke av delegatene på konferansen syntes det var en god idé å forby det kjemiske stoffet dihydrogenmonoksid, skriver Finansavisen.

Det de ikke skjønte, var at dette tekniske begrepet rett og slett er et annet navn på vann. Dermed avslørte de sviktende naturfagkunnskaper, ifølge organisasjonen CFACT, som sto bak peket.

– Kampanjen var laget for å vise at hvis offisielle FN-delegater kan blir lurt av studenter til å forby vann, kan de stort sett falle for hvasomhelst, sier gruppen på sine nettsider.

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2048292.ece

Fra før vet vi jo at FN har blitt “lurt” (?!) til å vedta Agenda21, som “forbyr” 2/3 av jordas befolkning å leve, av de som allerede er født og lever idag vel å merke…

FNs hovedbygning er visstnok under ombygging nå, der den befinner seg på Rockefeller-tomta.

Hva med å sette fyr på hele FN-byggverket-makkverket, eller å bestille en estetisk “controlled demolition” a la WTC7?

Det eneste som bør sjekkes grundig på forhånd er at bygget er blitt sterilt tømt for mennesker før det tilintetgjøres – slik at ødeleggelsen ikke fungerer som okkult ofring. Om så skulle skje ville det vel ikke tatt lang tid før FN på ny hadde reist seg fra asken lik en Fugl Fønix, og så ville vi hatt all FN-djevelskapen igang på ny…”Av hensyn til jorda og dens befolkning”, som det heter.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ulven sier:

“Hva med å sette fyr på hele FN-byggverket-makkverket, eller å bestille en estetisk “controlled demolition” a la WTC7?”

Alt som trengs er at det brenner litt i toppetasjen. Så faller hele bygningen ned akkurat som i en perfekt kontrollert sprengning. Slik som det var med WTC 7.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det hadde vært like stilig med en nuke missile fra Kursk, lik den som havnet i Pentagon. Blir FN smadret kunne alle krige mot alle, og målet med 2/3 reduksjon ville være i boks på rekordtid. Jeg blir nesten rørt ved tanken :-)

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Uffda, her kan det se ut til å være vanetenkning ute og går: Hvis ikke en overordnet paraply-organisasjon herser og herjer med våre liv ovenfra-og-ned vil vi alle gå i strupen på hverandre, ikke menneskek for menneske, men nasjon for nasjon…?

For noen måneder siden ble det arrangert både VM i fotball og OL i sjakk. Hvor mange av de som deltok der ville ha gått til krigersk angrep på deltagere fra andre nasjoner (utenfor sjakkbrettet) dersom det ikke hadde vært ytre og undertrykkende strukturer på plass som fysisk hindret dette?

La meg nå tenke, var det ikke krigs- og draps-FN som ga “GO” for masseinvasjonen og folkemordet i Irak? Eller var det Afghanistan? Eller Jugoslavia? Eller ingen av dem. Hvilken rolle spiller det, så lenge styres av NWO-agendaen?

Det som er sikkert er at nytenkning trengs, både med og uten FN.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Ulven, du vet alle slike organisasjoner er styrt av strukturer forankeret i en reptilbevissthet. Den er innprogrammert i DNA gjennom seleksjon og den dominerende mentalitet i flokken. Dvs at mennesket fortsatt ikke har etablert en selvstendig fungerende bevissthet, og er av den grunn ikke i stand til permanent å løse sine dilemma som forurensning, klima, krig, religion – you name it.

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Var på hyttetur forleden og etter at medbrakt lesestoff var lest begynte jeg på en norgeshistorie i paperback form fra sekstitallet.(husker ikke forfatter) Her var det mye interesant,bla. at rundt år fem hundre før vår tidsregning var det et markant klimaskifte i Norge. Før dette (mener forfatter) var det mulig å drive jordbruk hele året og buskap gikk ute hele året. Temperaturen sank med ca fem grader på femti år og store deler av befolkningen forsvant fordi man ikke hadde rutiner for vinterlagring av mat og dyrefor. Våre 0,8 grader det siste hundreåret er vel til sammenligning en pølse i slaktetia,men vi får stadig høre at denne klimaendringen vi nå er inne i er så spesiell fordi endringene kommer så fort.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Copernispiracy
13 år siden

For ikke å snakke om den klimaendringen som fanget mamut i isen i sibir med temperert steppegress i kjeften….

Jordakseforskyvninger skjer stadig vekk, det er logget flere siste 10K år. (Uten at jeg har noen formening om at en slik er med i den historien du refferer. Ser ut som en bok jeg skulle hatt fingrene mine i.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  Lars-Roger Moe
13 år siden
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Jeg har lagt ut dette intervjuet med Lord Monckton om klimaproblematikken under en annen artikkel tidligere, men dette er viktig og bra, så jeg gjør det igjen: http://www.youtube.com/watch?v=kHyMYEzRyf8

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Til Armin
Singularity vs duality of consciousness

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Til Armin

pipestilk
pipestilk
Abonnent
13 år siden

Jeg synest denne dokumentaren var så pass informativ at den burde vært sent til enhver politiker. Fantastisk arbeid…

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Gleder meg til flere Armin-artikler :-) Ifølge Infowars http://www.infowars.com/un-climate-concern-morphs-into-chemtrail-glee-club/ er det blitt lagt press på FNs forbud mot Geoengineering under “miljø”-konferansen i Cancun.

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Nydelig avsluttning! Du faar en 6er bare for den!!

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Neste gang du intervjuer steiner-skole-jens sp;r ham om han har noen ideer og hvordan vi kan l;se dem :D

Do Schools Destroy Creativity?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hmm, skal det ikke taes noen besluttninger om DLD i morgen også?
Eller hørte jeg feil?

Det blir spennende å se Del 3 Armin;)

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Takk !
Naar det gjelder “Demonstranten bak tastaturet ser seg nødt til å senke stemmen i en opprørt situasjon som statskorrupsjon og kansje slette det siste han egentlig ville si i frykt for at myndighetene han kritiserer kan dukke opp på døren..”
mennesker er saa lette bytter for disse “BIRDS of PREY” eller “Killer Fish” . Men “Fear Not” paa samme maate som “Mesiah Omama” reddet alle fra NeoCons vil “MesiahAssAnge” redde oss fra nett-sensur ;)
Haaper en dag folk blir smarte nok til at de slutter med persondyrkelse og personhat.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Desinfo agentene jobber på acord nå om dagene Armin

Bare se her :)

Navn Navnesen

Og med “frihet” mener smurfen at det er tid for å drepe politikere:
http://sensurspeilet.blogspot.com/2010/02/smurfen-og-armin-bahrami-kommer-med.html

http://go.dagbladet.no/go/e/art;afu=www.dagbladet.noa472010a4712a4709a47nyhetera47utenriksa47russlanda47wikileaksa47julian_assangea4714641590a47%23comment_5149569/http://4.bp.blogspot.com/_Kp4eHvWfGOA/S4fqQYyt6cI/AAAAAAAAARM/t_IBa3Kkb4U/s1600-h/smurfen+armin+henrette.png

Så leser du alle kommentarene til Quislingen på denne siden her

http://www.dagbladet.no/folk/288/

Alt er bare Jensepropaganda he he he

Det funket vist ikke så bra denne gangen for stakkars Jense agenten, jeg fikk 123 tommler på min kommentar og han 1 ussel tommel som han har klikket selv :)

http://www.dagbladet.no/2010/12/09/nyheter/utenriks/russland/wikileaks/julian_assange/14641590/#comment_5149569

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nydelig arbeid Armin.
Dette burde du ha fått betalt for å gjøre.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Regjeringen går for DLD idag. Gjør en folkeaksjon, Armin! Fyll Oslos gater med bråk! Ikke la disse NWO-gutta innføre DLD på norsk jord!

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

arifkarim: Slik skal DLD knuses:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100415/forsvaret-frykter-datalagringsdirektivet

Kong Armin Bahram I av Persia. Du er en reinkarnasjon av en Persisk Konge og du skal ikke leve slik. Jeg ville iallefall ha vurdert en deltidsjobb slik at du har nok til det daglige. Prøv også NAV eller sosialen. Jeg ser ikke noe galt i at du snylter litt på staten, når staten snylter på oss.

Men kanskje det viktigste:
Stift en politisk og en religiøs (gjerne Zoroastisk med anti-nwo twist) organisasjon. Da har du krav på støtte i fra stat og kommune, og på dette viset er det den korrupte staten som delfinanserer din og vår kamp. Her nytter det ikke å være ultra-redelig på alle punkt mot alle. Det er også umulig å lykkes uten en viss økonomi. Vær barmhjertig mot de barmhjertige, og vær kynisk og mot de kyniske.

Jeg kan sikkert hjelpe deg med søknader, ect, dersom du ser verdien i dette og ønsker å trekke det videre.

Shab-e Yaldâ Armin!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det var godt forslag av Sigr Huginsson å starte et parti/ organisasjon med krav til støtte med skattepenger.
Da blir det litt mindre til bombefly-innkjøp og trening av spesialmordere i Afghanistan for hjemmebruk.
Sionister i Norge forsyner seg skamløst på dette viset (utenom omkringsynagogiske gjøkunger, heljødiske foretak som “fremtiden-i-våre-hender”, et-eller-annet for gratis narko-distribisjon rett fra CIA-fly, osv.)

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det er ikke bare et godt forslag bin Laden, men en forutsettning for å i hele tatt kunne oppnå noe. Alt styres at religion og politikk, og alle benytter samme system for å skaffe seg innflytelse.

Tar du utfordringen Armin?

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hvis du skal starte “relig;st sekt” se til aa starte “church of divine sage” ;)
imellomtiden kan jeg sende deg penger for bestilling av 5 skjorter i posten? (bruker ikke bank, aksepterer ikke BankID), dessuten det er feil aa bruke dem naar vi vet hva de bedriver.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Armin Bahrami sier:

“Fortsett å kast perler for svin, Belze, om perler er alt du har. <3"

Ja, dessverre. Prisen på granater er altfor høy for tiden.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

kaotiker

“Nå er det ganske velkjent i litterære kretser at 1984 er en kritikk av stalinismen, og ikke en generell kritikk av sosialismen/kommunismen.”

Hva er forskjellen i praksis? Kina, Nord-Korea, Cuba, Vietnam, Zimbabwe, Venezuela, Sovjet og østblokk-landene: alle kaller/kalte seg sosialister – eller vekselvis sosialister/kommunister.

Slik jeg ser det var dog Orwell først og fremst en varsler om tider som kom til å komme, i likhet med Aldous Huxley og andre forfattere og filmskapere. En skremmende stor del av tingene beskrevet i både 1984 og Brave New World har allerede blitt til virkelighet.

Et godt eksempel fra 1984 er Newspeak. “Holocaust-benekter” er et eksempel på dette; språk som ikke har logikk. Hvordan kan jeg benekte eller bekrefte noe som skjedde eller ikke skjedde før jeg ble født og som jeg ikke engang er anklaget for? Uttrykket global oppvarming-benekter har også blitt lansert sammen med forslaget om å kriminalisere global oppvarming-benekting på linje med Holocaust-benekting. Kan du si “tankepoliti”?

Doublethink: vi skal bytte våre lyspærer og betale miljøskatt samtidig som verdenslederne skal fortsette å sluke gigantiske ressurser med sin oppbygning av militærvesenet.

Vi skal legge fra oss Colaflasken når vi skal fly. Men en klump med plastisk sprengstoff kan man godt få til å legge i håndbagasjen.

Vi er redde for terror fra terrorister vi aldri har sett og aldri har hatt erfaring med. Samtidig tillater vi våre myndigheter å terrorisere oss med sin “anti-terror” krigføring.

Noen eksempler der.

Fascisme: visste du at det norske politi bruker fascist-symbolet “fasces”? Syns du dette er helt greit?

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Til Armin:
Husk at det finnes “entiteter” som lever og blir sterkere av vaar sinne, frustrasjon..
og jeg vet at du er klar over disse tingene, ;nsker bare aa minne deg paa det. Jeg glemmer det ganske ofte selv ;)

Til mausi:
Jeg anbefaler deg aa studere statsobligasjoner. Det er mange gode b;ker og dokumentarer der ute som vil hjelpe deg med aa aapne ;ynene.
http://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A
NB! jeg er ikke 100% enig med alt filmen staar for men 98% / hovedtrekkene.
Det saakalte ;konomi-vitenskapen er full av Obfuscation
Platon var en plagiatist men det gj;r ikke realitetene mindre troverdig ta en titt paa dette. The allegory of the cave :

Til huskarlahvot:
Beklager, sist jeg sjekket (2006) var det 11. men vi vet at man har endret mange beregningsmetoder (book-keeping methods) siden da og at dette ikke er statisk men jeg tipper at USA staar fortsatt paa top ;)
Lenker til denne her igjen saa du ser hvordan ting egentlig fungerer bak teppet.

Til katolikker:
Jeg tror du tar feil hvis du tror Orwell (Artistisk navn, psudonym,.. JA vi vet) tenkte bare paa sovjet da han skrev 1984. Anbefaler videoene over.

Til belzebob:
Jeg tror saken du tar opp er mye enklere, vi maa bare la folk vaere i fred! Slutte aa forgifte det levende organ jorda tross alt er (siden den er felles habitat), og la folk vaere i FRED! Og slutt aa stjele deres ressurser. Ingen av de saakalte tilbake-staaende(primitiv) samfunn trenger vaar hjelp. tvert om! Og hvis de gj;r det, vil de sp;rre. Det er veldig veldig veldig galt aa eksportere sin “tro” og”levesett” saerlig ved hjelp av bomber og saerlig hvis den er like skjev som Pizza Taarnet og paa vei til aa falle. (bj;rnetjeneste)
Hva syes du om dette? (tror vi er enige!) :
http://www.youtube.com/watch?v=FsOWzHDjOFU

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Sitat av Orwell:

“My recent novel [Nineteen Eighty-Four] is NOT intended as an attack on Socialism or on the British Labour Party (of which I am a supporter), but as a show-up of the perversions . . . which have already been partly realized in Communism and Fascism. . . .”

Kilde: The Collected Essays, Journalism and Letters of George Orwell Volume 4 – In Front of Your Nose 1945–1950

Han peker vel ganske godt ut kommunismen som målet sitt i denne uttalelsen sin, i tillegg til fascismen. Nå er det ganske velkjent i litterære kretser at 1984 er en kritikk av stalinismen, og ikke en generell kritikk av sosialismen/kommunismen. Orwell var en svært stor kritiker av Stalin, og uttrykket dette ved flere tilfeller.

PS: Jeg er heller ikke katolikk, eller tilhører noen annen som helst religion. Du kan da vise såpass respekt at du skiver nicket riktig.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  kaotiker
13 år siden

Beklager, du har helt rett, angaaende nicket, men jeg er disselektikker :D
Jeg skrev : “….tenkte BARE paa sovjet da han skrev 1984.” Det innebar at andre “ismer” kan ha/havne i samme m;nster. Saa vi er enig om det. Dog mener mange i england at Labour Party er Fascistisk, med god grunn etter min mening. Kommunisme, sosialisme …. alle beskriver forskjellige former for “Distribution of wealth” i et monetaer sammfunn. Og det er der (monetaer) jeg tror problemene ligger. Alle kjente former for l;sning er selvf;lgelig pr;vd ut i tusener av aar. Ingenting under solen er nytt!! Jeg tror urgamle Egalitarian samfunn var og er den beste l;sningen. Og ikke n;dvendigvis den kristene tolkningen av det; og vi maa gaa langt tilbake i tid for aa finne ekte Egalitarian.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Såkalt u-hjelp har fire hovedsaklige funksjoner:

1. Sørge for at man har en lojal overklasse i landene som mottar u-hjelpen.
2. Sørge for at landene som mottar u-hjelpen går med på en hel bråte med urettferdige betingelser.

(1 og 2 er to sider av samme sak.)

3. Opprettholde en illusjon hos befolkningen i i-land om at de hjelper de som har det vondt og at lederne i i-landene faktisk bryr seg.
4. Sørge for at u-landene fortsetter å være u-land. Slik vi kan se har vært faktum de siste 50 årene; de samme landene som fikk u-hjelp for ørten år siden er de samme som er fattige i dag.

Kort sagt: det hele er et bedrag og kaotiker kunne ha spart pengene sine. Jeg oppfordrer alle til å aldri gi en krone i u-hjelp. Vil dere allikevel gjøre noe godt så gi penger til Vannbevegelsen som arbeider for at vi skal ha rent, sundt og felles eid vann i Norge: http://www.vannbevegelsen.no/

Eller/og gi penger til Folkets Strålevern som arbeider for økt helse for alle i landet gjennom å innskjerpe regelverket for menneskeskapt stråling: http://www.stralevern.no/

Eller kjøp Armins T-skjorter som kan vekke opp dine medmennesker. http://www.bevissteskjorter.no/

Vil du på død og liv hjelpe “små brune mennesker i Langtvekkistan” så kjøp Fair Trade produkter på butikken. Og la vær å stem på politikerne som gjør ingenting annet enn å opprettholde den globale urettferdigheten og nøden gjennom sin krigføring og økonomiske politikk. Og falske “u-hjelp” som er ingenting annet enn et bedrag + en unnskyldning til å tømme dine lommer.

Og kast din mobiltelefon i en container for giftig avfall. Den er et resultat av flere millioner massakrerte mennesker i Kongo.

“How the mobile phone in your pocket is helping to pay for the civil war in Congo” http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/congo/3407217/How-the-mobile-phone-in-your-pocket-is-helping-to-pay-for-the-civil-war-in-Congo.html
———————————————————-

Vietnam er ikke lenger blant de fattigste land i verden men mottar fremdeles bråtevis med penger i u-hjelp fra Norge. Jeg har bodd der og jeg kan skrive under på at denne u-hjelpen er fullstendig bortkastet. Pengene går til flotte biler til eliten og ikke til å forbedre levevilkårene for de som har det verst.

Samtidig investerer internasjonale mega-bedrifter enormt i landet for å tjene gode penger et sted der menneskerettigheter og miljø ikke trenger å respekteres. Forurensingen er ekstrem og den skyldes den hensynsløse moderniseringen som vesten/Korea/Japan og andre pengemakter står bak. Hensynsløs modernisering: vil si at man bygger og graver og utvikler helt uten tanke på miljø og folks helse. Livsfarlig industriavfall går rett i elva og folk får kreft og dør.

“U-hjelpen” er cash direkte i elitens lommer og partier med eksperimentelle vaksiner på billigsalg. Ingen hjelp i det hele tatt. Og slik er det nok andre steder også.

Kambodsja… NGOene vasser i penger og bruker mesteparten på luksusliv med horer, fyll og dop. Noe i stil med de “gode” FN-soldatenes oppførsel rundt om i verden faktisk. Seksuelle overgrep mot mindreårige er svært utbredt. Kasakhstan, nord-Afrika, Haiti..

Haiti… kunne ingen ha hjulpet dem så de kunne hatt såpass hygieniske forhold at kolera-epidemien kunne stoppes? Mange millioner mennesker i Pakistan lever nå i ytterste nød og trenger mest av alt rent vann. Kan vi ikke gi dem vannrenseanlegg? Og nok mat? Hjelpe de å få i gang jordbruket igjen?

Neida, Wikileaks, Al Q’eida, Irak-farsen, Afghanistan-farsen, finanskrise, global oppvarming, sport, kjendissladder, sex & vold og tull og tøys fyller nyhetene. Pakistan er allerede glemt. Av de samme personene som gråter for de 6 millioner “spesielle” som skal ha dødd i andre verdenskrig og fortsetter å finansiere “de spesielles” miltærdiktatur. Formel1-rundkjøring og ekstremt pengeslukende kommersiell sport og underholdning fortsetter som før. Salget av mobiltelefoner og Playstation bare øker. Reklame og Coca Cola fortsetter som før. HAARP og EISCAT fortsetter som før. Militærvesenet og krigen mot terror fortsetter som før og spiser opp gigantiske ressurser. Og vi gir de få pengene vi har igjen til bankirene som fikk sparepengene våre til å forsvinne og tok eiendommene våre. (Se på USA, Irland, Hellas.)

Så vi “har ikke råd.” Annet enn til noen solkokere og vaksiner.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Skal du kaste mobiltelefonen, så kan du like godt kaste datamaskinen din også. Den inneholder nemlig også tantalum.

Nå vet du heller ikke noe særlig om hvilke organisasjoner jeg har donert penger til, og du kan dermed ikke uttale deg noe om jeg kunne spart pengene mine.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  kaotiker
13 år siden

Jeg tror du som vanlig misrepresenterer fakta, kaotiker. At lidelsen i Kongo er spesielt forbundet med mobiltelefonteknologien kan du ikke benekte. Ikke engang massemedia benekter dette.

Uansett: har jeg en PC og en mobiltelefon og kaster mobiltelefonen har jeg i det minste gjort noe for å minimere problemet. Og samtidig bidrar jeg til en aldri så liten reduksjon av behovet for å utbygge den kreftskapende mikrobølgeteknologien og tar vare på egen helse.

TV-apparater er sikkert også forbundet med andre menneskers lidelse. Utover lidelsen av å se de syke programmene som sendes. Og har du en TV, en PC og en mobil og kaster TVn og mobilen har du jo 2 utav 3. TV er omtrent det verste vi kan gjøre mot oss selv (annet enn å spise plutonium, kanskje) og burde etter min mening forbys.

Allikevel: du har et poeng om sammenhengen mellom PCer og lidelse i Afrika: http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1912594,00.html

Her er noe om løsninger: http://www.theroot.com/views/your-computer-killing-congo

Vi kan vel også legge til de såkalte “sparepærene” som ikke bare avgir helseskadelig stråling, men også inneholder en cocktail av miljøfarlige stoffer som kommer fra gruver som igjen er forbundet med masse elendighet. Og mer elendighet blir det når “miljøpærene” ender opp i naturen slik miljøgifter alltid gjør.

—————————-

Men som alltid: du blånekter å adressere det store problemet: i-landene driver med grov utnytting av u-landene og “u-hjelp” forandrer ikke på situasjonen. Hele systemet må forkastes og byttes ut med et rettferdig og humant system. Små detaljer er uinteressant og bare distraksjoner. Se det store bildet.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  kaotiker
13 år siden

Nå for du slutte med å legge ord i munnen min. Jeg har aldri blånektet å adressere noe som helst.

Jeg har heller ikke misrepresentert fakta ettersom jeg ikke har benektet at lidelsen i Kongo er spesielt forbundet med mobiltelefoner. Det jeg skrev var at PCer inneholder også tantalum, akkurat som mobiltelefoner, og dermed vil det ikke hjelpe å kaste mobiltelefonen. En PC inneholder forresten mer tantalum, som er utvunnet av coltan som utvinnes i blant annet Kongo, og dermed ville det vært mer formålstjenlig å kaste PCen fremfor mobiltelefonen.

Men uansett. Hvis man skulle kaste mobiltelefonen, eller PCen for den saks skyld, så ville dette ikke ha noen effekt i forhold til utvinningen av coltan i Kongo ettersom det allerede har blitt utvunnet for å produsere mobiltelefonen/PCen. Dermed er skaden allerede gjort.

Hvis man hadde ønsket å gjøre noe burde man heller aldri kjøpt mobiltelefonen, PCen, TVen, radioen, eller andre elektroniske apparater som inneholdet tantalum. Ved å gjøre dette ville man unngått utvinnelsen av coltan i Kongo i tillegg til andre land.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  kaotiker
13 år siden

Sukk…

Never mind.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

kaotiker sier:

“Hvorfor sende vann?”

Herregud… alvorlig? Man skal selvfølgelig ikke sende noen vann.Dette er jo absurd. Det man skal gjøre er å bygge vannrenseanlegg og oppgradere infrastruktur og miljø slik at landet kan bli 100% selvforsynt med så mye rent vann de bare vil ha.

Dette er sunn fornuft. Ja, en “solkoker” er sikkert moro å ha, men kan ikke akkurat sammenlignes med rent vann i springen/elva/bekken/brønnen. Noe hvert eneste land i hele verden kunne hatt allerede for 50 år siden.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Nå svarte jeg på et spørsmål fra Mole hvor han spurte meg om jeg har sendt vann. Selv mener jeg at det ville være dyrt og ineffektivt å sende vann til hvis de istedenfor kan rense det vannet de allerede har.

Videre var det Armin som mener at Stoltenberg bør sende solkokere til vannfattige land. Jeg mener derimot at en oppbygging av infrastruktur og renseanlegg vil være mer effektivt. Men inntil dette blir gjort vil solkokere hjelpe mange mennesker med å få rent vann. Derfor har jeg selv valgt å støtte blant annet Naturvernforbundet og andre organisasjoner.

Du sikter, og skyter mot feil person med kommentaren din.

mausi
mausi
Anonym
13 år siden

Og kjære Armin, jeg ser du feiltolker talen til Bill Gates. Du tror han snakker om at vaksiner etc vil føre til en befolkningsREDUKSJON på 10-15%. Du bør muligens høre på også hva han snakker om FØR han nevner ordene “nye vaksiner”. Da sier han at man forventer at jordas befolkning i løpet av få år vil stige til 9 milliarder mennesker. Nye vaksiner etc vil kunne bremse denne veksten slik at det ikke vokser til 9 milliarder, men kanskje heller til 8 milliarder. Og hvor mange mennesker er vi på kloden per nå? Så er det befolkningsreduksjon eller vekstreduksjon han mener? Du skjønner egentlig svaret selv om du helst vil tolke det på din egen måte da det passer saken din bedre.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  mausi
13 år siden

mausi skrev.
Du skjønner egentlig svaret selv om du helst vil tolke det på din egen måte da det passer saken din bedre.

Det gjelder vel deg å mausi?

mausi
mausi
Anonym
Svar til  Mole
13 år siden

Jepp, det gjelder meg også. Og min tolkning leser du i mitt innlegg. Et tips er å legge merke til hvordan Bill Gates ordlegger seg. Han snakker om at FORVENTET (altså fremtidig) befolkningstall på 9 milliarder mennesker kan reduseres med 10-15%, altså ned til rundt 8 milliarder mennesker på det gitte tidspunkt dersom man får utviklet gode vaksiner, helsetilbud etc. Og hva var dagens befolkningstall? Jo, under 7 milliarder. Altså er det fremdeles snakk om befolkningsØKNING til drøyt 8 milliarder. Men da til 8 milliarder om noen år i stedet for 9 milliarder. Det er snakk om å bremse veksten, ikke avfolke kloden. En ganske så vesentlig forskjell.

mausi
mausi
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du Armin, du Armin. Er forsøk på å provosere din eneste agenda i livet?
Jeg så det “intervjuet” du gjorde med Siri Kalvig. Må si meg enig i hva hun sa angående at det virket mer som om det var en monolog, hvor du holdt et foredrag for henne i stedet for å stille henne spørsmål som i et normalt intervju. Videre var du totalt uinteressert i å høre på hva hun hadde å si. Til å begynne med var hun åpen for å bli intervjuet av, for henne, ukjente Nyhetsspeilet. Etterhvert ble hun mer og mer skeptisk, inntil hun forstod at hun helst ikke ville la seg forbinde med Nyhetsspeilet slik du fremstod der og da.

Kanskje skal jeg sende henne linken til denne artikkelen slik at hun får se hvordan du har gjort denne saken, lagt ut “intervjuet”, samt hvordan du opptrer i diskusjonen? Da får hun jo se hvem hun ble intervjuet av (eller rettere sagt: holdt foredrag for), og hvor “seriøs” denne “journalisten” (les: Armin) er… Og dere klager over at folk ikke vil ta dere seriøst?

For å bli tatt seriøst må man selv opptre seriøst, ydmykt, respektfullt og profesjonellt.

Så min oppfordring til deg: diskuter på en saklig og høflig måte, kutt ut drittslenging når du blir konfrontert med spørsmål du tydeligvis ikke liker.
Du kan jo begynne med å kommentere Bill Gates’ foredrag og hvorvidt det er befolkningsreduksjon eller vekstreduksjon han vil frem til. Og i neste vending tar du også for deg spørsmålene jeg stilte deg i et innlegg klokken 13:07 i går.

Og at jeg opererer under falskt navn? Det er et anonymt forum, right? Men hadde vi møttes i virkeligheten ville jeg ikke hatt noen som helst problemer med å argumentere på nøyaktig samme måte og stille deg de nøyaktig samme spørsmål. Det er tross alt ikke jeg som sitter her og bruker drittslenging som diskusjonsteknikk.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  mausi
13 år siden

Jeg er sikkert pa at du finner et nettsteder som innfrir dine krav til en “artikkel”.
Dette er Armin’s “artikkel”. Du kan lese den eller lar vaere. nettstedet og forfatteren er saapass aapne at de taalererer diskusjon ogsaa.
Hvorfor f;ler du behov for aa korrigere “avvikeren” ? Gi uttrykk for din mening og gaa videre, verre er det ikke. Jeg ser frem til at du lager ditt eget nettsted, skriver “artikkler” og sikkert mange vil stikke innom for aa lese og kommentere dem ;)

mausi
mausi
Anonym
Svar til  mausi
13 år siden

nephilia; se på oppførselen til Armin. Synes du den er helt topp? Synes du han fremstår som en sympatisk, seriøs fyr? Meningen med kommentarfeltene er at man skal kunne utveksle meninger og komme med spørsmål og svar. Det er ikke noe ensidig nikkedukke-opplegg hvor alle skal rope “hyll, hyll”. Når Armin skriver slike artikler (eller hva man skal kalle det) må han forvente å få kommentarer, både positive og negative til hans sak. Han har en ganske tydelig agenda. Jeg har stilt mangt et spørsmål til ham for å få ham til å utdype sine meninger, eller komme med begrunnelser der hvor jeg mener han tar feil. I stedet for å svare på mine spørsmål, tyr han til drittslenging. Er det virkelig sånn du vil ha det?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  mausi
13 år siden

@Mausi

Per 3. desember er det anslått at vi har en total populasjon på 6,885 mrd. mennesker. Så de aller fleste personene som har gjennomført barneskolen burde være i stand til å regne seg frem til at det vil være en økning.

Nå var jeg jammen flink, eller hva? ;-)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  mausi
13 år siden

Hva sier Bill Gates om å gi fattigfolk rent og gratis drikkevann helt uten betingelser?
Hva sier han om å gi fattigfolk skikkelig infrastruktur helt uten betingelser?
Hva sier han om å gi vekk Microsoft-produkter til fattigfolk istedet for å “selge dem billig”?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg kan da anbefale deg å kjøpe 1000 stik, og sende de til regnfattige land. Hvorfor forlange at noen andre gjør det, når man selv kan gjøre det?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hvor mye vann har du sendt kaotiker?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hvorfor sende vann? Vi snakker jo om solkokere her. Nå vil heller ikke solkokere gi vannfattige land mer vann ettersom disse benyttes til å koke vannet.

Men jeg gir ihvertfall regelmessig til både Naturvernforbundet, andre organiasjoner og privatpersoner som hjelper andre mennesker blant annet i flere afrikanske land.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Får håpe pengene du sender når frem da kaotiker, å at de ikke blir borte i korrupsjon.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nå vet vel ikke du noe særlig om meg, og dermed har du ikke et grunnlag til å kalle meg en prototype.

Orwells 1984 er forresten en kritikk av stalinismen. Leninismen, og den senere stalinismen, var et forsøk på å innføre det sosialistiske samfunnet, også kjent som proletariatets diktatur, i et forsåvidt før-industrialisert samfunn. Lening argumenterte med at man kunne forbigå det kapitalistiske samfunnet i et førindustrialisert samfunn for å føre verdenssamfunnet direkte inn i det sosialistiske samfunnet. Hensikten med dette var at man ønsket å føre verdenssamfunnet inn i det kommunistiske samfunnet raskere enn hva Marx selv fremla. (For de som er interessert i dette kan jeg anbefale verket Kapitalen av Karl Marx, og man kan i samme slengen også lese An Inquiry into the Nature and Causes of the Wealth of Nations av A.Smith.)

De fleste har vel fått med seg hvordan det gikk etter at Stalin kom til makten i Sovjetunionen, og Geroge Orwell, eller Eric Arthur Blair som var hans virkelige navn, var en stor kritiker av Stalin og den retningen kommunismen tok under hans styre. Orwell/Blair omtalte seg selv en demokratisk sosialist.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Jens i kveld: Ifølge “forskere” har 2010 vært det varmeste året på lenge…

Tja – vel, var det nå så varmt i år?
– Vinteren var råkald, ikke bare i nord, men også ved Middelhavet
– Sommeren var ikke særlig hot
– Vinteren kom tidlig med sprengkulde i november
– Året er ikke omme…

Hvilke betalte løgnere er det som Stoltenberg viser til?

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  Ulven
13 år siden

Jeg pleier å titte på yr.no daglig for å starte dagen med en latter.
her er noen eksempler:
Kaldt, men ikke beinkaldt
Europa kjemper mot vinterværet (død og kaos)
– 2010 kan bli rekordvarmt
nå blir det enda kaldere
nyt kulda mens du kan
..
Goerge Orwell ryster i sin grav!!

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Ulven
13 år siden

Jeg vil tro de globale klimamålingene er basert på flere steder enn Østlandsområdet i Norge (..eller hvor nå enn dere måtte høre hjemme).

Her er for eksempel en side med data fra NASA Goddard:
http://data.giss.nasa.gov/gistemp/graphs/

I 2010 har vi hatt den verste tørken i Russland på over 130 år. Det har vært hetebølger med rekordtemperaturer i India, Pakistan og Sentral-Europa. Varmerekorder i Nord-Norge, Finland, Canada…osv osv..

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

stoler ikke 5 øre (utgått pga penger’ innboende verdi tap ) på nasa eller noen statlig organ lenger. Jeg våger å si, her inne er det flere som tenker liksom meg.
Når det er sagt kan det være en tanke å se lenger enn sin navle, med all respekt, til kosmos for å se etter årsak sammenheng. Til tross for alt dette, hvis du kan garantere meg at de ikke kommer med en co2 skatt snart. og slutter å selge meg som pant for sine lån, blir jeg ihugga global oppvarming forstander. Eller hvis du kan forklare meg hvorfor en oljerik nasjon som Noreg har 11. største utlandsgjeld. Eller hva er nasjonal-gjeld hvis det er staten som utsteder penger. Og hvem skylder vi på vegne av staten disse gjeldene til.

mausi
mausi
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

nephilia, at vi har utenlandsgjeld overrasker deg nok sikkert, og det overrasker mange, for vi har jo så mye penger på bok. Men så må du huske at det ikke er STATENS gjeld det snakkes om. Derimot regnes utenlandske personer og foretaks innskudd i norske banker som utenlandsgjeld.
http://www.ssb.no/brutgjeld/
I tillegg telles også norske bedrifters gjeld i utlandet. Så kan du jo ellers se på hvordan det står til totalt sett. Har Norge overskudd eller underskudd på sine fordringer?
Så innser du forhåpentligvis at ting ikke nødvendigvis er så ille som du tror.

Her har du litt lesestoff:
http://www.dn.no/forum/?display=topic&forum_id=1&topic_id=33836
http://www.ssb.no/aarbok/tab/tab-305.html

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

nephilia:

Jeg ser ikke helt koblingen mellom utenlandsgjeld og klima-debatten, men jeg kan kanskje betrygge deg med at Norge er langt fra i noen problematisk gjeldssituasjon.

Jeg kom til 20. plass (ikke 11.) over utenlandsgjeld når jeg telte på Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

..og merk; vi snakker her om brutto utenlandsgjeld. Når man tar hensyn til fordringene Norge har i utlandet så ligger vi godt i pluss. Det er heller ikke bare offentlig gjeld som utgjør utenlandsgjelda til et land; i Norge er det private banker som har størst andel av denne.

Angående klimadebatten så er det en forvirrende materie, og jeg har ingen faglig kompetanse på dette området. Men jeg velger å tro på den overveldende majoriteten av ekspertene som sier at menneskeskapt oppvarming er en realitet.

mausi
mausi
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

Armin, jeg venter ennå på at du skal svare på spørsmålene jeg stilte deg..

mausi
mausi
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

Enklere å prate dritt enn å svare på spørsmål, ser jeg… Jeg trodde du, som en av forfatterne på Nyhetsspeilet, var opptatt av å bli tatt seriøst.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Armin, hadde det ikke vært bedre om du hadde oppført deg høflig istedenfor? Du vil ikke oppnå ved å oppføre deg på den måten som du gjør her.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Noen ganger drikker jeg melk, og andre ganger ikke. Hva har det med saken å gjøre?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Min mor sa at man skal alltid oppføre seg høflig mot andre.

mausi
mausi
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

Det som er mest skremmende, er at Nyhetsspeilet vil la seg assosiere med den personen Armin utgir seg for å være i diskusjonene (ikke bare denne vi har sett en slik oppførsel i).

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Men tenk på alle plantene som blir revet opp av jorden for at du skal spise de.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

@mausi:

Jeg synes han gjør en god jobb med å frastøte potensielle lesere med en slik oppførsel.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Hvem snakker du til nå, Armin?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

???

Jeg har da ikke forlangt noe som helst. Hva mener du?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Nå var det du som skrev at vi ikke skal forlange noe vi ikke har krav på, men som jeg skrev: Jeg har ikke forlangt noe. Så hva mener du med utsagnet?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Armin, skal du ikke svare meg?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Det var hyggelig å forsøke å oppnå en diskusjon med deg. Selv om du ikke er villig til å argumentere på en høflig og saklig måte.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

mausi sier:

“Skal vi legge ned all produksjon og utvikling av forsvarsrelatert utstyr i Norge? Legge ned hele Forsvaret?”

Tillat meg å svare: ja, legg ned alt sammen.

Deretter: våpenkurs for alle nordmenn over 18 år med rent rulleblad.

Og deretter kan alt utstyres fordeles mellom disse. Dvs. de som viser at de kan bruke det. Gevær/pistol/maskingevær osv. Resten av det noe tyngre utstyret gir vi i gave til palestinerne i Gaza slik at de har noe å forsvare seg mot israelerne med.

mausi
mausi
Anonym
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Altså sagt med andre ord: våpen må vi ha, dvs også våpenproduksjon.

Nå er jo riktignok dette en diskusjon langt unna tema for “artikkelen” til Armin.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  mausi
13 år siden

Nei, de våpnene vi har er sikkert nok for de neste 1000 årene. Tror neppe vi trenger produsere noe mer. Vel vel, gjør vi allikevel det så ser jeg selvsagt ikke noe problem med at vi produserer til eget bruk.

Ja, jeg syns våpen er helt grei. Så lenge det er helt vanlige folk som eier de og kan bruke de. Jeg er tilhenger av den amerikanske modellen. Dvs. slik det var for 10-20 år siden. (Nå har fascismen begynt for fullt i USA og det er ikke like lett for folk å eie våpen som før.) Men militæret som sådan syns jeg vi skal legge ned. Politiet kan vi dog beholde, og jeg mener de må få lov til å alltid gå med pistol. Ikke el-pistol, men vanlig pistol.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  mausi
13 år siden

du er jammen litt av en type, du starter denne kværulleringen holder det gående til høyre og venstere og nå synes du at det er : langt unna tema for “artikkelen” til Armin. “artikkelen” i hermetegn? hvilket “firma” (firm) jobber du for? det kan umulig være våpenfabrikken.

mausi
mausi
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

nephilia, jeg anbefaler deg å åpne øynene litt. Se først på bakgrunnen for tema “Kongsberg Våpenfabrikk”. Armin sier i et innlegg 30. november klokken 03:23 følgende:
“Jeg kan sikkert nevne noen gode arbeidsplasser, men saken er at du er pliktig til å betale skatt, uansett om du kjører isbilen, jobber på kongsberg våpenfabrikk eller går med avisa. ”

Altså drar han inn Kongsberg Våpenfabrikk, noe jeg velger å reagere på siden Kongsberg Våpenfabrikk for det første opphørte for 23 år siden, og for det andre fordi jeg tidligere ved flere anledninger har konfrontert ham med tema våpenfabrikken, noe han unnlater å svare på. Når fyren ikke viser snev av interesse for å sjekke/lære seg fakta, mener jeg han bør skjerpe seg.

Og så skal jeg svare på grunnen til at jeg setter “artikkelen” i hermetegn: det Armin har skrevet her, er ikke en artikkel. Det er noen få ord uten egentlig faktaopplysninger, uten dokumentasjon, etterfulgt av noen youtube-videoer.

Hvor jeg jobber og hva jeg jobber med har hverken du eller noen andre her inne noe som helst med. Det har absolutt null relevans for diskusjonen.

Kverrulering og kverrulering. Se heller til din kjære Mole og hans/hennes argumentasjon. Hva er mest kverrulering? Jeg foretrekker en saklig diskusjon basert på fakta. Og om du skal være ærlig; hvem presenterer mest fakta av meg og Mole (om du fjerner ditt anti-opponent-filter)?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Slettes ikke langt unna.

Er du klar over hvor ekstremt mye ressurser militæret forbruker pr. år? Og hvor mye det forurenser? Prøv å slutt å vær så utrolig firkantet i hodet og prøv å se det store bildet.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  mausi
13 år siden

NAMMO
http://www.youtube.com/watch?v=mUvzg620ziQ
IDF Isr… Defence Force
Defence er “EUPHEMISM”

torkel
Abonnent
13 år siden

Kom over denne videoen

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  torkel
13 år siden

Sigur ros også, takk for det!
litt artig at det var kommentar 66 den 6/12. Det må være mark of the beast eller beast of the mark :D Kødder bare! Takk for info.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  torkel
13 år siden

Fint med Sigur Ros, men videoen forøvrig er kun en kavalkade over fuel-dumps funnet på youtube (+ en demo av et brannslukningsfly et stykke ut i filmen).

Her er for eksempel den originale videoen til det første innslaget:

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

fuel-dump var det første som jeg tenkte på når jeg så klippet. Takk for avklaring av deler av kavalkaden. Men det er mange andre klipp som ikke kan forklares med fuel-dump. Faktum er at fenomenet er nå erkjent, direkte og indirekte, undernavnet “vær-manipulering” og tydeligvis har vi ingenting å si om dette for de vet bedre!! men dessverre lager noen falske klipp. Jeg ønsker ikke spekulere på årsaken.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

nephilia:

Uten å gjenta alle poengene fra den omfattende chemtrails-diskusjonen, så mener jeg teoriene rundt chemtrails og geoengineering har sin rot i misforståelser og mangel på kunnskap (+ en dæsj god, gammeldags fryktspredning).

At begrepet geoengineering er reellt og erkjent er det ingen som betviler, men av disse forslagene til globale GE-prosjekter som er lansert så er det ingen som ligner på “chemtrails-fenomenet”. Det er også bred enighet om at stor-skala GE-prosjekter vil kunne medføre uante og store “bi-effekter”, slik at institusjoner som FN og andre er mot denne type klima-håndtering.

Det finnes også et annet lignende begrep; “planetary engineering”, dvs teknologi rundt det å gjøre fremmede planeter beboelige for mennesker. Det finnes masse forskning også rundt dette, uten at det er et bevis for at dette er en realitet som skjer i dag.

Chemtrails-teorien har sitt utspring i misforståelser rundt meteorologi og luftfart. “Chemtrails-bevis” i form av bilder og filmer av flystriper på himmelen er i realiteten langvarige contrails, mens nærbildene som regel er fuel-dumps eller vannspraying. Etter snart 12 år med spekulasjoner rundt dette er det enda ikke framlagt en eneste video eller et eneste bilde som er uforklarlig eller rart for andre enn chemtrailsmiljøet selv. Er ikke dette rart?

Personlig synes jeg det blir veldig pinlig når chemtrails-troende skal belære meteorologer (..som bare sitter inne i kubene sine på jobben”) om disse tingene: Armin vs Siri. Kommentarer under videoen som “Haha dere lurte Siri til å innrømme chemtrails” viser bare nivået på kunnskap hos de troende.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

huskarlahvot sier:
06. 12. 2010 klokken 15:13
nephilia:

Uten å gjenta alle poengene fra den omfattende chemtrails-diskusjonen,
.
.
.
.
.
Det var vel nettop det du gjorde vel!

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

til: huskarlahvot
Jeg hører deg og respekterer din standpunkt. For meg handler det mer om sannsynligheten. Jeg har ingen mulighet til å teste luften, vannet eller jorda, det er mulig du har. Utfra det jeg har sett makthaverene gjøre og som er bevist kommer ikke dette som sjokk. dessuten GE er utbredt senest ved brannen i moskova, før det i peking OL….
La oss være enig om å være uenig. Sannheten vil snart komme til overflaten.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

Mole:

Nei, det der var på langt nær alle. Nevnte jeg for eksempel at:

– de som gidder å undersøke vil finne ut at helt vanlige passasjerfly kan etterlate seg striper som varer i timevis på himmelen, striper som kan vie seg ut og føre til skydannelse?

– eller at de de som har god nok kikkert eller telelinse vil se at flystripene starter et stykke bak motorene, noe som viser at dette er kondens-dannelse og ikke spraying av et eller annet skummelt stoff?

– eller at “global dimming” er et fenomen det har blitt forsket på i mange tiår?

– eller at det finnes mange bilder av lange og mange contrails om er eldre enn chemtrailsfenomenet?

– eller at barium og aluminiumstestene enten er feiltolket, tatt på feil måte, målt mot gale verdier eller ikke tar hensyn til at disse stoffene finnes naturlig i naturen?

– eller at “på-av chemtrails” bare er fly som passerer gjennom ulike luftlag?

– eller at de værmessige forholdene som gir langvarige contrails ofte er et tegn på at en værfront nærmer seg, noe som betyr at det vil skye over i løpet av noen timer (enten det er fly på himmelen eller ikke)?

– eller at Ulven har funnet ut TV-været kan spå chemtrails, noe som er en veldig god indikasjon på at værforhold er med i bildet?

– eller at flytrafikken har økt med 500% siden 80-tallet, noe som nødvendigvis vil føre til at vi ser flere striper på himmelen?

Bare for å nevne noen :-)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Se der ja.

« Forrige artikkel

Microchip er dyrets merke

Neste artikkel »

Plan B: Skape krig i Korea

181
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x