Zero Emission Conference – Nyhetsspeilet konfronterer

7661 visninger
1 minutt lesetid
181

Det er forståelig at bekymrede verdensborgere vil vite hvorfor deres regjeringer og enkelte selskaper ønsker å skape ekstrem tørke, flom,  kræsje økonomien, holde oss i en evig tilstand av krig, ta bort mange av våre rettigheter, skape sykdommer for å tjene på behandlinger (i stedet for kurer) eller skade miljøet på andre måter som også etter hvert vil påvirke gjerningsmennene og deres egne familier.

Dette er ikke lette spørsmål å svare på spesielt for de av oss som ikke kan forstå dette destruktive, maktslukende tankesettet som virker så fremmed og nonsens.

Frykt, grådighet, hat og en hunger etter makt er noen av motivene bak mange av disse negative handlinger. Vi trenger å forstå disse grunnleggende årsakene til disharmoni i vår verden og gjøre vårt beste for å ikke mate oss inn i den selv. Vi må ikke reagere med de samme kvalitetene, som bare vil øke negativiteten.

Vi trenger å avdekke og avsløre det onde, men da må vi reagere med fasthet, visdom, forståelse og kjærlighet. For noen av dere kan denne setningen høres «whimpy» ut, men realiteten er at åndelig kjærlighet og stabilitet er den sterkeste kraft i universet.

Som Nyhetsspeilets utsendte stunt-reporter har jeg laget denne mini-reportasjen i forbindelse med klimahykler-konferansen «Zero Emissions» som fant sted på et hotell ved Oslo Lufthavn Gardermoen 22. november i år:

Del 1
http://www.youtube.com/watch?v=pMj3rEslfEE

Del 2
http://www.youtube.com/watch?v=74n3kR4Hrew

Del 3
http://www.youtube.com/watch?v=cdvdNj0p4yg

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

181 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
BelzeBob
12 år siden

Go Armin! :)

Ulven
Ulven
12 år siden

Jaså, så statsministeren sier at vi må få utslippene ned for å bekjempe klimaendringer…

Mener Stoltenberg at de klima-påvirkende chemtrails-partiklene fra flysprayingen bør falle ned til den nedre del av atmosfæren , hvor de bidrar til å hemme naturen og blir inhalert av skapninger på to og fire bein?

Dette har vel ikke vært den offisielle hensikten bak GEO-ENGINEERING fra chemtrailingens bakmenn. Hensikten med å slippe ut de mange trillioner av ørsmå partikler, er f. eks. ifølge USAs makt-organ CFR (Council of Foreign Relations) at ”partiklene skal reflektere sollys” – for å hindre global oppvarming som det sies (som om sist vinter ikke var kald nok – hvordan kan CFR-gjengen ha unngått å legge merke til det?).

Dette er f. eks. beskrevet slik i et workshop-summary i regi av CFR:
“There are a variety of strategies, such as injecting light-reflecting particles into the stratosphere, that might be used to modify the Earth’s atmosphere-ocean system in an attempt to slow or reverse global warming. All of these «geoengineering» strategies involve great uncertainty and carry significant risks.

They may not work as expected, imposing large unintended consequences on the climate system. While offsetting warming, most strategies are likely to leave other impacts unchecked, such as acidification of the ocean, the destruction of coral reefs, and changes in composition of terrestrial ecosystems. Yet, despite uncertain and very negative potential consequences, geoengineering might be needed…”

http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_041209.pdf

Mao. at selv om chemtrails kan ha svært negative konsekvenser og at motstanden vil kunne bli sterk, så er det likevel grunner som tilsier gjennomføring av klimapåvirkende partikkelutslipp fra fly i stor skala…
Det er vel det vi ser over oss omtrent hver dag nå (unntatt idag).

Har Jens egentlig skjønt hva som er hensikten bak de flybårne klimautslippene?

Kan den virkelige hensikten bak møtet ha vært en skjult agenda om i å gjennomføre et krafttak for å presse CHEMTRAILS-utslippene ned til 0, mao ZERO CHEMTRAILS EMISSIONS?

Thor
Thor
12 år siden
Svar til  Ulven

Du har pinadød rett Ulven:) De har kjørt skytteltrafikk med chemtrailfly her oppe hvor jeg bor og de siste 3 årene,har kuldeperioden startet tidligere,enn de foregående 3 igjen uten chemtrailaktivitet..Det ligger absolutt noe idet der!!!

Nixo
Nixo
12 år siden

Nåfortida skaper temperaturøkningen ingen problemer, hvis det idetheletatt er noen temperaturøkning.

CO2 er næringsstoff for naturen og fruktbargjør planeten.

Innen CO-utslippene blir problematiske, vil brukbart fossilt dristoff ta slutt eller bli uøkonomisk i bruk, og verden tvinges over på alternatie energikilder – solenegri, vannkraft, kjernekraft, vindkraft og kanskje fusjon.

Klimaproblemet er et ikkeproblem og brukes som påskudd for å iverksette fascistsike kontrolltiltak.

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Venter på del 2. Underlig ble ikke kameraet ødelagt mens du filmet Stoltenberg (noe som pleier å skje hver gang man skal avdekke en konspirasjon :D ).

Thunderdahl
Thunderdahl
12 år siden

Huff jeg blir helt kvalm av løgnene til Stoltenberg.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Du er altså åpen for å motta penger fra Nav, men ikke å støtte staten gjennom å jobbe? Er du klar over hvor hyklersk dette høres ut?

Dessuten så er det slik at inntektene staten mottar fra skatt på arbeidsinntekt brukes i all hovedsak til å finansiere goder som befolkningen drar nytte av, helsetjenester, trygd,veiutbygging osv.

Og hvorfor heller ikke tenke slik; «Jeg vil prøve å skaffe meg en jobb innenfor en bedrift/bransje som jeg mener står og bidrar til noe positivt slik at det positive jeg gjør ved å jobbe innenfor denne bedriften/bransjen overskygger det negative staten kan gjøre med den summen penger de mottar fra meg.» Slik at det i summa summarum ikke går utover karmaen din.

Eller mener du at det ikke finnes bedrifter i Norge som gjør noe godt? Da skjønner jeg at det blir vanskelig å finne seg en jobb her til lands.

I all hovedsak virker forklaringene dine på hvorfor du ikke jobber, mer som en unnskyldning/dekkhistorie for å skjule at du har kommet litt på skråplanet. Det er ingen skam i å be samfunnet om hjelp. Du også er vel enige at de fleste mennesker som jobber i det offentlige, er vanlige mennesker som deg og meg?

Mole
Mole
12 år siden

Kanskje du skulle prøve det forslaget du kom med selv aerigeippeiohmpöaemop, å skaffe deg en jobb.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
12 år siden

Til Mole

Sitter å leser til eksamen i Finansiell Styring akkurat nå, så har ingen mulighet til å jobbe heltid i disse dager. Nå mer du lurte på?

Mole
Mole
12 år siden

Lurte ikke på noe jeg, jeg skrev, prøv å skaff deg en jobb,
jeg vet om mange som klarer å ha jobb selv om de studerer.
Å når ble det ulovlig å tjene penger på å selge tskjorter?

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
12 år siden

Hvor står det at jeg ikke jobber? Sier bare at jeg ikke har tid til å jobbe heltid. Det er svært uvanlig å studere og jobbe heltid skjønner du. Og hvor står det at jeg sier det er galt å tjene penger på å selge t-skjorter?

Er bare bra for Armin hvis han klarer å leve av dette, men det er noe jeg tviler sterkt på da markedet for disse «bevisste skjortene» er temmelig marginalt/ikke eksisterende.

Mole
Mole
12 år siden

ehowieloewfnflknwelw skrev.
Er bare bra for Armin hvis han klarer å leve av dette, men det er noe jeg tviler sterkt på da markedet for disse “bevisste skjortene” er temmelig marginalt/ikke eksisterende.

Ja for det vet du!

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
12 år siden

Poenget mitt Armin er at den lille summen staten mottar fra deg i form av skatt hvert år, er så ubetydelig at den nesten ikke kan misbrukes til noe som helst. Derfor burde du heller finne deg en inntektsgivende jobb i tillegg til NS slik at du klarer deg greit:) Regner med de fleste andre som henger på dette forumet jobber selv om de er skeptiske og motstandere av staten.

torkel
12 år siden

Armin Bahrami, jeg er ikke enig i hverken Gandi (sitatet du kom med) eller adsckldsacksldckl.

“You assist an evil system most effectively by obeying its orders and decrees. An evil system never deserves such allegiance. Allegiance to it means partaking of the evil. A good person will resist an evil system with his or her whole soul.” Mohandas Gandi

Med nærmere ettersyn er jeg ikke uenig med Gandi’s sitat – det spørs hvordan man hva man legger i ‘obeying’ og ‘resist’ i forhold til kontekst. Slik jeg ser på situasjonen med NAV, sosial-stønad o.l (ikke bare rundt ting som omhandler arbeidsmarkedet, men også til ting som rusproblemer, religioner osv osv osv) er kommunikasjonssvikten som har blitt fremdyrket i samfunnet. Kollektivet lider av dårlig selvtillit og derfor dømmer vi oss selv (og andre) etter normene som vi har tredd ned over øynene våre. Vi hadde hatt bedre kontroll på disse normene hadde vi ytret våre sanne følelser bedre (uten frykt for stigmatisering). Jeg har selv valset opp og ned i den sosiale pyramide og med røtter flere steder ser jeg ofte at dårlig kommunikasjon er årsakene til problemene. Vellstående mennesker jobber gjerne hardt, uten at det nødvendigvis gjør dem lykkeligere. Hadde de funnet lykke hadde de kanskje ikke kommet med slibrige kommentarer til arbeidsløse i ny og ne. Disse slibrige kommentarene kommer ikke av at de misliker arbeidsledige; det de faktisk misliker er sin egen situasjon – de jobber hardt og er ulykkelige og lar seg provosere når ser andre folk som ‘slækker’. Denne problemstillingen går også den andre veien selvfølgelig – folk som har kommet på «skråplanet» blir irritert på de som tjener greit pga de selv er misfornøyde med sin egen situasjon. Ved bedre kommunikasjon hadde disse problemene forduftet. Slik jeg opplevde å være arbeidsledig (har god erfaring) var at jeg fikk mer depresive tanker og dårlig selvfølelse pga jeg følte at jeg ikke levde opp til hva samfunnet forventet av meg. Illusjonen er at samfunnet ikke forventer noe av meg, jeg forventet noe av meg selv. Jeg har mange gode venner som har kommet på skråplanet for mange år siden – jeg skulle bare ønske de tok stegene og gjorde situasjonen lettere for seg selv (resist = motstand = vanskeligere). Samtidlig hadde det vært flott om den andre parten i samfunnet hadde vært mer behjelpelig og hjulpet disse stakkars sjelene mer aktivt og åpenhjertig, men det kan man ikke kreve av dem. Til syvende og sist er det individet som må ta steget, det kan være vanskelig å ta og vi som står rundt kan gjøre det enklere for dem. Vi må møtes på halvveien og sammen kan vi lage/finne/realisere paradis.

Om jeg skal motarbeide dette systemet best mulig (i min oppfatning) så må jeg gjøre det samme som de som bestemmer normene – korrumpere det ifra innsiden – GI mer, kjøpe og selge mindre. Gjør man dette samtidlig som man deltar i skuespillet «Det vestlige samfunn» har man større påvirkningskraft på de andre skuespillerne – fåtallet tror på klovner (og det er dem selv som ukritisk har definert sin versjon av ‘klovn’).

Kanskje kan vi oppleve et samfunn der «acting policemen» ikke drar oss til «court of law» (court = område for spill (tennis osv)) der hvor «actors» og en «acting judge» (gjerne med kostyme/parykk)) dømmer den ene og frigjør den andre – men at vi heller løser konfliktene med dialog, forståelse og medmenneskelighet. Det er på tide å la sceneteppet falle for godt.

Ellers må jeg si at jeg synes nettsiden din bevissteskjorter.no er et flott initiativ! Håper jeg får se skjorter med humoristiske motiver og beskjeder, da skal jeg legge inn en ordre eller to! Blir budskapet for brutalt er jeg redd jeg mange vil føle at jeg voldtar religionen demmes.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Veldig bra Armin, dette kan du.
Artig at du knipset Rajendra Pachauri på nesen;)

Mole
Mole
12 år siden

Olje- og energidepartementet ville sensurere forskningsrapport

Regjeringen mener at vindkraftutbygging er et klimatiltak som vil redusere utslippene av klimagasser.
Det forutsetter at ny og ren energi vil erstatte gammel og forurensende energi når den blir tilgjengelig.
Derfor passet det svært dårlig at forskerne konkluderte med at totalforbruket av kraft ville øke og at det ikke var belegg for å hevde at vindkraft ville komme som en erstatning for forurensende kraft, skriver Aftenposten.

Olje- og energidepartementet (OED), som satt i en referansegruppe til forskningsarbeidet,

ville ikke høre på denne konklusjonen, og krevde at både problematiseringen og forskernes svar ble utelatt fra forskningsrapporten.

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/olje-og-energidepartementet-ville-sensurere-forskningsrapport-3352819.html

bin Laden
bin Laden
12 år siden

Petter Nome filmet ikke Bondeviks motbydelige tryne, han samlet bare 40 tusen norske ungdommer til en demonstrasjon og satte stopper for Bondevik&Co` sine planer om norsk invasjon av Irak.
Lobotomert insekt måtte nøye seg med humanitær hjelp til det irakiske folket i form av norskprodusert lasersikte til jøde-yankees bombefly.
Gud vil belønne den lobotomerte presten for hans humanisme.

Armin har dokumentert at Jensemann innrømmet sine inkompetanse og impotens i klimaspørsmålet.
Inkompetansen ble demonstrert da han beskyldte Kina, India og Brasil i økte CO2-utslipp etter at vesten dumpet all sin industriproduksjon i disse landene.
Utflating av vestlig miljøsvineri forklares med det at jewropeere kan ikke fyse mer enn de gjorde før.
Jensemann innrømmet at han er pessimistisk angående menneskehetens skjebne. Da har han ingenting i regjeringen å gjøre.

Det er grunn nok til at norske ungdommer krever impotentens omgående avgang.
Mitt forslag er at NS-lesere snakker med ungdommer på nærliggende skoler og forklarer dem at deres liv og helse står på spill, at de må røre seg i annen retning enn diskotek en helg.

Ulven
Ulven
12 år siden

Jens Stoltenberg er utdannet sosialøkonom. Visstnok slet han med matte i grunnskolen og på videregående.

Å sette opp ligninger dreier seg bl.a. om å få med alle relevante variable for at helheten og sluttsvaret blir «tilregnelig».

Her er noen utelatte faktorer fra klima-Jens sitt utslipps-regnestykke:

– CO2-utslipp fra militære fartøyer (USAs hangarskip brant vel litt drivstoff på veien over Stillehavet de sisten dagene på vei for å provosere og rigge verdenskrig. Vil ZERO utslippstillatelser fra miltære fartøy og kjøretøyer kunne bidra til å berge verdensfreden? Isåfall er det vel et fornuftig tiltak, og så kan ALL sivil aktivitet fritas for de planlagte fascistiske bøtte-kvotene som er tiltenkt hvermannsen).

– HAARP er en solid klimaforstyrrer. Norge bidrar tungt med EISCAT-anleggene.

– CHEMTRAILS er en uomtvistelig klimaforstyrrer.

– Visse typer skip er GIGA klimautslippere.

Har jeg glemt noen flere X-er og Y-er i ligningen nå?

Nå må sannelig lille Jensemann slutte å leke skolemester fra sine talerstoler. Han har jo ikke engang fått med seg KLIMAETS ABC.

Bør det ikke stilles visse minimumskrav til logiske resonnementer og helhetlig tenkning fra en ledende nordmann?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Ulven

Jo, det burde stilles krav til både styrende udannete broilere og til menig sovende man.
Hvorfor skal broilere bry seg om noe når INGEN stiller krav til dem?

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Ulven

«Bør det ikke stilles visse minimumskrav til logiske resonnementer og helhetlig tenkning fra en ledende nordmann?»

Jeg er helt sikker på at de gjør det, Ulven, og jeg er helt sikeker på at Jensemann oppfyller dem alle, som Baby Bush. Jeg vil tro minimumskravet er følgende: «Fulllstendig fravære av logiske resonnementer og helhetlig tenkning.» og «Absolutt evne til å huske diktat og feilfritt repetere det i møte med et hvert spørsmål uten interferens fra molbar tankevirksomhet.» Som Landsmoderen så Landsmorderen.

pipestilk
pipestilk
12 år siden

Fantastisk dokumentasjon=)

aurum14
aurum14
12 år siden

bra rim .et kunststykke av sann diktning.ikke gi eliten for mye oppmersomhet ,bra noen tenker på det.mat er det viktigste vi får i oss .samle inn frø og lag genbanker av ikkehybrider .
Få gaia i balanse.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
12 år siden

Sitter å leser til eksamen i Finansiell Styring akkurat nå, så har ingen mulighet til å jobbe heltid i disse dager. Nå mer du lurte på?

Likorm
Likorm
12 år siden

Takk til Armin og NS for at han/dere tar opp chemtrails/Geoengineering

Jeg har postet i en annen tråd om dette men jeg mener det er av en så viktig karakter at jeg begir meg utpå igjen:
Treaty on Open Skies/OSCE
http://www.osce.org/item/15839.html
http://www.mil.no/fst/start/om_fst/rks/article.jhtml?articleID=189015

Hillary med dårlige nyheter:

Litt reklame for Open Skies kan ikke skade:

Slik jeg leser avtalen så kan også jeg spraye dere :) Alt jeg trenger er ett fly og noe å spraye. Himmelen er åpen for fri ferdsel nå.

BelzeBob
12 år siden

Ja, Zero Emission er sannelig morsomt. Militæret skal få lov til å slippe ut en fantasillion tonn miljøgift og De Utvalgte skal fly rundt i privatfly, mens resten av oss skal stramme livremma alvorlig samt skamme oss over hvilke fæle miljøsvin vi er.

Mens vi fortsetter å konsumere reklame og kjøpe ny mobiltelefon annenhver måned, drikke brus og flaskevann, kjøpe «grønn» økologisk dyrket mat innpakket i masse unødvendig plast og papp, bruke totalt unødvendige og miljøskadelige kosmetikk-produkter, sortere papiravfall slik at svenskene og kineserne har noe å fyre opp i peisen med etter at lastebilene har kjørt papiravfallet dit, importere masse produkter fra utlandet vi kunne laget her i Norge og eksportere produkter fra Norge som de egentlig kunne vært selvforsynt med i utlandet, kjøre bil 1 time for å handle på storsenteret fordi alle nærbutikker er jo nedlagt osv osv osv.

He he, man må nesten le. Blir visst kald vinter i år igjen. De sier det er pga. den globale oppvarmingen. :)

nephilia
nephilia
12 år siden

Hei Armin,
Jeg tror IAEA inspektorene leter paa feil sted etter hemmelig Iransk Atombombe. De b;r komme til Oslo og lete etter deg ;).
Din energi er nukleaer. Rull en Upper-Fox ;D og se paa disse to typene jeg tror du vil like det, om du ikke viste om dem fra f;r.
Nassim Haramein (Unified Theory, Physics, Den mest samenhenge theory noen gang etter min mening)
Marko Rodin (numerlogi baser Bab (Persian Bab, Bahai FYI, jeg er ikke bahai) and Rodin coil)
Obama, Soltenberg,….. er ferdige, old news, They don’t matter!!

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  nephilia

I have dislexcia so please exuse my gramma :D
Saa jeg pr;ver igjen, Marko Robin har gjennfunnet en gammel kunnskap som naa kalles Vortex Mathematics. Her er en inf;ring:

Naar du ser dette skj;nner du hvorfor 9/11, swastika, vw, flower of life, noen keltiske symboler og mye mer. Nassim sin forsking ogsaa kobles inn til dette men fra en annen kant. Haaper flere ser dette, spesilet de som tror vitenskapen slik det undervises er den korrekte. Det er mange video om numerology ute paa U-slangen (youtube) men dem er som regel misvisende. Dette er real McCoy

bin Laden
bin Laden
12 år siden

Leo Tostoj sin 200-år-gamle oppskrift hvordan bli kvitt parasitt-regjeringer (http://ipvnews.org/hegemon_article23112010.php):

«For demontering av regjeringer trengs bare én ting: det trenges at folk skulle forstå at følelse av patriotisme, som alene støtter voldsredskap, er en grov, skadelig, skammelig følelse, og aller viktigst – umoralsk.
Det er en primitiv følelse fordi det er merkelig bare folk som står på det laveste nivået av moral forventer av andre folkeslag den volden de selv er klare til å bruke mot dem;
skadelig følelse fordi det bryter med den virkelige gleden og fredelige forbindelser med andre nasjoner og fører til dannelse av regjeringer der makten kan få (og alltid får) de verste,
skammelig følelse, fordi den gjør folk ikke bare til en slave, men til en kamp-hane, gladiator, som kaster bort sin styrke og sitt liv for disse regjeninger,
følelse er umoralsk fordi, i stedet for å anerkjenne seg selv som Guds sønn, slik kristendommen lærer oss, eller i det minste en fri mann som handler ut fra sine egne verdier, anser man seg selv under påvirkning av patriotisme som en sønn av sitt fedreland, slave for dets regjering og opptrer i strid med sin fornuft og sin samvittighet.
Når folk forstår dette, vil den forferdelige lenkelse av mennesker, kalt for regjeringer, falle bort naturlig og uten kamp.»

Tolstoj sin oppskrift (individuell sivil ulydighet) er ikke nok alene for å kaste ned korrupte parasitter som sitter med politi- og militærmakt i dag. Ulydighet må koordineres og samkjøres for å være virkningsfull, f.eks. tømming av kontoer den 07.desember.
Tolstoj var heldig å ikke oppleve den ræva vi sitter i i dag, han var en av flere rusiske klassikere som advarte mot jøde-pesten.
Dostoevsky` sin berømte forutsigelse var følgende:
«Jøder kommer til å forderve og ødelegge Russland».
(ikke bokstavlig sitat – Dostoevsky brukte foraktelige ordet «ZHIDY» for jøder).
Mannen lister over flere klassikere som advarte mot samme onde: Nekrasov, Pushkin, Bulgarin, Gogol (http://www.youtube.com/watch?v=2Nz-2_hu2I0&feature=related).

Nixo
Nixo
12 år siden

Denne generelle jødehetsen er motbydelig.

Kanskje fins det enkelte jøder på topplanet som fortjener det, men det er en asporing å tro jøder har skyld i alt dritt og at alle store drittsekker er jøder.

Hilsen Nixo
Som sevl har jødiske forferdre og ser mer ut som en jøde enn en vanlig nordmann.

Men som ikke er omskåret og har blå øyne som et lite germansk alibi. Jeg mener forørig at omskjærelse er mishandling, enten det dreier seg om gutter eller jenter.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Nixo

Hvordan klarte «enkelte jøder» alene, uten bred jødisk bistand pålagt av sions prokoller, å veve dette kriminelle edderkoppnettet hele verden sitter fast i?
Hvilken side av barrikaden stod du selv på, du med germansk alibi, da sionistisk misdannelse «israhell» brente levende palestinske barn, innesperret i konsentrasjonsleir Gaza, med fosforbomber?
Viftet du med sionistiske flagger?
Jeg har sett flere «uskyldige jøder» med Liebermans «gale-bikkja» øyne på motsatt side den gang.
Hva hjelper du ofre av israhellisk terror med?
Eller bistår du JewWO i humane planer om utryddelse av 6 milliarder Goy?

Nixo
Nixo
12 år siden

Jeg står på vanlige menneskers side, uansett hvem de tilhører. På begge sider av Palistinakonflikten manipuleres folket av motbydelige ledere og et fanatisk prestskap.

Nå er det riktignok de israelske lederne som har størst makt fordi de støttes av imperialistiske stormakter, men jeg har ingen illusjon om at de palistinske lederne er noe snillere.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Nixo

Nå prøver du igjen å forvrenge roller og skyld.
Som side http://www.canng.com/ bekrefter, stammer sions protokoller fra kosmiske parasitter Anunnaki`s protokoller. Samme oppskrift «splitt og hersk», samme bestialske fremgangsmåter under masken av «uskyldig forfulgt stakkar» ingen har hjerte å straffe.
Men trikset deres er avslørt nå, riktignok ganske sent, når parasittnettet er fullført på økonomiske og politiske plan.
Israhelliske blodige regimet støttes av intergalaktiske parasitter, mens «imperialistiske stormakter» er deres kjøpte marionett-dokker som alle vet trass i dine forsøk å lure noen. For sent, toget deres er gått.
Ikke prøv å tilskrive palestinske korrupte marionetter jødisk bestialitet selv om
det er umulig å forvente en Lysets tjener i en stilling som «nasjonal leder» når JewWO har ansettelser av «nasjonale ledere» under sin fulle kontroll.
Kun Jahvas avkom kan være en slik blodtørstig udyr som kjører bulldosere over hjelpeløse levende skapninger, brenner dem levende lenket i busser eller med fosforbomber.
Ikke bare «enkelte jøder på toppen» er kosmiske parasitters nyttige idioter. Verdensdekkende Tel-Avi-sion består av mange flere ivrige parasittsystemets tjenere som jobber helhjertig for Satans sak – utryddelse av Jordas aborigener for å gi plass til reptiler.
Skal du nekte at råtne finanssystemet er fullt og holdent i jødiske labber?
Skal du nekte at det er ved hjelp av rente-lenkende virksomhet, forbudt i islam, avskyelig for enhver anstendig mann av annen etnisitet, jøder fikk en slik makt over andre?
http://www.canng.com/articles/aliens_at_war.html (google-oversettelse):
Det er hovedsakelig to fremmede Anunnaki grupper som er i hemmelige og utilslørte kamper for verdensherredømme. Mennesker er brikker i midten av denne brutale fremmede krigen. Likeledes påvirkes det svakere aliens grupper . De må alliere med enten reptilene eller Vulturites, ellers står de overfor en mulig total utslettelse.
…Vesten prøver å skjule sin resesjon. Aksjekursene gjenspeiler ikke den faktiske verdien av selskapene så mye som de gjenspeiler bildet av disse. Deception er overalt. Hvis du vil at den store Hawk å lokke flere nasjoner i sine felle, er den økonomiske bedrag helt avgjørende.
Svært få land ønsker å gå gjennom en dyp depresjon ledet av Vesten. Færre vil fortsatt bevisst være en del av Eagle`s videre krigsplaner.

Enron-eksperimentet har vist den herskende eliten hvordan godtroende offentlig og privat sektor er.
Informasjonen fra Enron brukes til å veilede den herskende eliten i hvor langt de kan presse investorer med åpenbar aksje-prisen manipulasjoner før skallet skal sprekke.
Enron var en mikro-nivå saken, om en enkelt organisasjon. Den herskende eliten har presset resultatet til makronivå og er åpent manipulere hele aksjemarkedet, prøver å holde opp bildet av en sunn økonomi når de vet det er overfor visse kollaps.
Som en følge av Enron eksperimentet, mange skruppelløse bedriftens ledere vet også hvor mye manipulasjon er mulig før de er mistenkt.» [slik lærer dine brødre å stjele for så å tvinge idiotene til samarbeid med trusler om korrupsjon-avsløringer].
Skjendig, ikke listig om du spør meg.

« Forrige artikkel

Bruce Lipton: Om bevissthetens kraft

Neste artikkel »

Full krig i London over økte skolepenger